اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #34396
    پاسخ : اخبار

    مخالفت "پاکستان" با درخواست بان‌کی‌مون

    نواز شریف نخست‌وزیر پاکستان درخواست بان‌کی‌مون دبیر کل سازمان ملل برای توقف مجازات تروریست‌ها را رد کرد.

    به گزارش باشگاه خبرنگاران ، نواز شریف نخست‌وزیر پاکستان درخواست بان‌کی‌مون دبیر کل سازمان ملل متحد برای توقف مجازات تروریست ها را رد کرد.

    مصدق ملک سخنگوی نواز‌شریف اعلام کرد: پاکستان احترام زیادی برای جامعه جهانی و سازمان ملل متحد قائل است اما شرایط خاص این کشور سبب شده دست به اقدامات ویژه بزند که اعدام تروریست‌ها یکی از آن اقدامات می‌باشد.

    وی افزود: برقراری امنیت در پاکستان صلح جهانی را تضمین می‌کند و به نفع همه کشورها می‌باشد.

    ملک تأکید کرد: برقراری آرامش در پاکستان بدون اقدام جدی علیه تروریست‌ها و اعدام آنها امکان‌پذیر نیست بنابراین جامعه جهانی باید این موضوع را درک کند و در این شرایط خاص از اسلام‌آباد انتظار نداشته باشد که مجازات تروریست ها را لغو شود.

    بان‌کی‌مون در گفت‌وگوی تلفنی با نواز شریف ضمن همدردی با حادثه تروریستی پیشاور عنوان کرد: شرایط پاکستان با توجه به حوادث تروریستی پیش‌آمده درک می‌کنیم اما انتظار داریم این کشور با عمل به قانون ممنوعیت اعدام به قوانین حقوق بشر سازمان ملل متحد احترام بگذارد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #34397
      پاسخ : اخبار

      معاون قوه قضاييه: از نظر تعداد زندانی جزو ۱۰ کشور اول جهان هستيم!

      محمدباقر ذوالقدر، معاون راهبردی قوه قضاييه ايران، روز يکشنبه هفتم دیماه با انتقاد از «شیوع جرایم و بزه در جامعه»،‌«آمار زندانيان» را در ايران در «شان» کشور ندانسته است.

      به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران ، ايسنا، معاون راهبردی قوه قضاييه که در گردهمايی «ارتقای اثربخشی برنامه‌ريزی در پيشگيری از وقوع جرم» صحبت می کرد، گفته است: ما شاخص‌هايی برای وضعيت سنجش جرم در جامعه داريم و آنها نشان می‌دهند که وضعيت، وضعيت مطلوبی نيست.

      محمدباقر ذوالقدر اضافه کرده است: گزارش‌های ناجا يکی از شاخص‌های سنجش ماست و اين گزارش‌ها حاکی از نابسامانی در کشور است. شاخص ديگر وضعيت پرونده‌ها در دستگاه قضايی است. با رشد تصاعدی در پرونده‌ها روبرو بوده‌ايم که اين موضوع هشداردهنده است.

      معاون راهبردی قوه قضاييه همچنين گفته است:« شاخص ديگر آمار زندانيان است که اگر به آن مراجعه کنيم متوجه می‌شويم که اين شاخص نيز در شان جامعه ما نيست. ما از نظر تعداد زندانيان جزو ۱۰ کشور اول هستيم و همه اينها نشان می‌دهد پيشگيری از وقوع جرم در جامعه ما يک امر ضروری است.»

      محمدباقر ذوالقدر با اشاره به اين که دو رويکرد برای مواجهه با جرم در جامعه وجود دارد، گفته است: رويکرد اول برخورد کيفری و قهرآميز است و رويکرد ديگر پيشگيری است که اين رويکرد، رويکرد خوب و آرمان‌گرايانه‌ای است، اما در جمع‌بندی که داشته‌ايم به اين رسيديم که برخورد کيفری در حد ضرورت و پيشگيری در حد امکان است.

      وی اضافه کرده است:قوه قضاييه اگر بر روی پيشگيری از وقوع جرم تمرکز نکند دچار ناکارآمدی می‌شود. همچنين اگر به آن توجه نکند در ساير ماموريت‌ها نيز ناتوان خواهد شد. »
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #34398
        پاسخ : اخبار

        جوابیه‌آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای به یادداشت کیهان

        مدیرمسئول محترم روزنامه کیهان
        جناب آقای شریعتمداری
        سلام علیکم؛

        احتراما، شما در یادداشت روز چهارشنبه سوم دیماه جاری اول ربیع‌الاول تحت عنوان کاش اینگونه نبود مطالبی درباره حضرت آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای نوشته‌اید که پاسخ آن در زیر ارسال می‌شود و مسلم است که طبق قانون آن را در همان ستون و با همان مشخصات در اولین روز وصول پاسخ به چاپ خواهید رساند.

        بسم‌الله‌الرحمن الرحیم
        جنابعالی در مقدمه مقاله مزبور چنین وانمود کرده‌اید که مصاحبه حضرت آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای و چاپ آن در ایامی که راهپیمایی عظیم اربعین حسینی شور و نشاط در ایران و جهان برپا کرده بود، عملی نسنجیده و بالطبع ضد آن شور و نشاط ملی بوده است. متاسفانه شما نتوانسته یا نخواسته‌اید ببینید که در عکس‌العمل مردم حزب‌الله نه فقط این مصاحبه و نشر آن که در حکم «نبأ عظیم» را یافت؛ از شور و نشاط آنها کم نکرد بلکه بر بصیرت آنان در این ایام حساس افزود. بصیرتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است و دفاعهای نابجای برخی معدود از اصحاب رسانه می‌رود که آگاهی و بصیرت لازم ملت را زیر غبار ابهام ببرد و مجرمین فتنه 88 و قبل و بعد آنرا به نوعی برائت نسبی برساند.
        1. جفای فاحش به امام
        شما در یادداشت خود هم‌زبان با دفتر آقای هاشمی و یارانش نوشته‌اید که در مصاحبه آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای «نسبت به ساحت مقدس امام راحل و برخی یاران ایشان جفای فاحش شده است» و به این هم قانع نشده برای تثبیت بیشتر ادعای خلاف خود، در بند 2 آنرا «نه فقط اتهام ناروا و اهانت به ساحت مقدس حضرت امام(ره) بلکه بیرون از دایره حق و انصاف شمرده‌اید و به این هم قناعت نکرده آن را سبب «مخدوش شدن همه مکتوبات امام»! دانسته‌اید.»
        در پاسخ باید دوستانه به شما گفت‌«خطاشناس نئی دلبرا خطا اینجاست.»
        اعتماد به گفته اطرافیان و مردم دیگر نه اهانت است و نه اتهام، و نه برخلاف حق و انصاف، زیرا این صفتی است که پیامبر اکرم(ص) به آن موصوف بود. حضرت امام راحل هم با تمام هوش و فراست ولی مانند پیامبر(ص) به اطرافیان و مردم دیگر اعتماد داشت. دشمنان پیامبر(ص) به آن حضرت تعریض می‌‌کردند که وی چرا به هر خبر و سخنی گوش می‌دهد و آن‌را باور می‌کند. قرآن‌مجید به دفاع از آن حضرت نفرمود که پیامبر شما چون معصوم (یعنی بیگناه) است. پس هیچوقت فریب نمی‌خورد! بلکه فرمود «قل‌هو اذن خیر لکم یومن بالله و یومن للمومنین» «سوره توبه/آیه 61) یعنی اشکال نکنید که چرا سخن دروغگویان را باور می‌کند. آن حضرت «اذن خیر» است و خوش‌باور و همانطور که به خدا ایمان دارد به مومنین اطراف خود هم اعتماد می‌کند، یعنی برخلاف گفته شما این باور به گفتار دیگران «نه اتهام ناروا و نه اهانت به ساحت پیامبر(ص) و...) است بلکه خوش‌باوری و قبول قول اطرافیانی می‌باشد که متهم به توطئه و دروغ نباشند یک صفت پسندیده و شایسته مقام بزرگان است. قرآن در جایی دیگر برای جلوگیری از عواقب زودپذیری خوشبینانه اخبار به پیامبر می‌فرماید هر خبری که راوی آن فاسق باشد درباره آن «تبین» و تحقیق کن تا به اشتباه نیفتی: «ان جائکم فاسق بنبأ فتبینوا...» یعنی اگر «تحت تاثیر القائات» مردم قرار گرفتی و آنرا پذیرفتی از روی احتیاط در اطراف آن تحقیق کن تا مبادا نادم و پشیمان شوی «ان تصیبوا طائفه» «بجهاله» و تصبحوا علی ما فعلتم «نادمین» یعنی اگر زودباوری مطلق باشد موجب پشیمانی خواهد شد و نتیجه آنکه اصل گوش فرا دادن به مردم و مخصوصا اطرافیان، سیره پیامبر(ص) است و نسبت آن به حضرت امام(ره) نه اتهام است و نه توهین و نه خروج از حق و انصاف. خود امام راحل در مواردی مطالبی گفتند که موید باور ایشان به سخنان اطرافیان بوده از جمله ادعایی که برخی مسئولین جنگ درباره عدم توان رزمندگان به ادامه جنگ به ایشان دادند که به قبول قطعنامه منتهی شد و پس از پیروزی رزمندگان در صحنه مرصاد و هزیمت دشمنان، حضرت امام به چگونگی آن پی بردند و جمله‌ای درباره تصمیم خود فرمودند (کتاب قطعنامه را بخوانید). نمونه دیگر باور نسبت دروغی بود که علیه رئیس‌جمهور وقت (حضرت آیت‌الله خامنه‌ای) مبنی بر مخالفت ایشان با ولایت فقیه مورد نظر امام داده بودند و نامه و روشنگری مقام معظم رهبری (رئیس‌جمهور وقت) آن توطئه را خنثی کرد و نمونه دیگر اقرار به خطای خود درباره دولت مهندس بازرگان بود که برخی از اعضای شورای انقلاب آنرا به امام بزرگوار معرفی کرده بودند. و همچنین سخن امام(ره) درباره روحانیت مبارز بود که با دخالت رئیس فقید مرحوم جامعه روحانیت مبارز مرتفع شد.
        حال به نوشته خود برگردید و ببینید که آیا بزرگنمایی عامدانه شما و «اهانت و توهین و خلاف حق و انصاف» که شما به آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای نسبت داده‌اید که به‌ گمان شما این فرزند و مرید و ذوب در امام آن را مرتکب شده، از طرف شما نوعی اتهام و توهین و خلاف حق و انصاف نسبت به معظم‌له نیست؟ و آیا شما نباید از تهمت و اهانت خود استغفار و توبه کنید؟
        شما با تکیه بر برداشت غلطی که از جملات مصاحبه کرده‌اید آنچنان برخلاف حق و انصاف ثقل مقاله خود را روی پایه سست توهین به امام و شهید بهشتی قرار داده‌اید تا با برانگیختن احساسات مریدان حضرت امام، جریان جدیدی ایجاد شود و موضوع اصلی مصاحبه که پاشنه آشیل دشمنان است از نظرها دور بماند و دشمن فتنه‌گر آسوده و در عافیت بماند و این از شما که تصور می‌رفت از مخالفان فتنه و فتنه‌گران و معتقد به طرح مباحث روشنگرانه جدید هستید، بسیار عجیب است.
        و در عوض، به یکی از رجال پرتجربه و روحانی و فقیه حکیم و عارفی که پیوسته در حریم حق مانده و برای دفاع از حق سینه سپر کرده و از حقیقت و مصالح اسلام و ملت دفاع کرده و مخلص و مرید امام بوده و هست و عمر خود را وقف جامعه و دین کرده و به دنبال حطام دنیوی نبوده، شما همگام با دشمنان نظام و انقلاب (که در همه عمر سیاسی معظم‌له به او جفا کرده‌اند) جفا کرده‌اید. آقای شریعتمداری «کاش اینگونه نبودید» و این خطا از شما سر نمی‌زد.
        2. مرحوم حاج سیداحمد - استظهار نادرست شما از جمله «کسانی در جماران» و تطبیق آن با مرحوم سیداحمد خمینی، نوعی سفسطه و استفاده از شگرد ژورنالیستی و روش روانی برای نتیجه ناروای دیگر بود. طرح و تصریح نام کسی که در وسط نبوده ظلم به آن غایب و کاری بسیار نابجاست. درست نبود که نام کسی را که از او نام برده نشده و در این دنیا زندگی نمی‌کند بر سر زبان‌ها بیندازید و شریک واقعه کنید. این کار هم ظلم به آن مرحوم است و هم به بازماندگان مکرم ایشان.
        شما خوب می‌دانید که در جماران و حوالی بیت امام کسانی منزل کرده و حاضر بودند و در مواقعی حساس نقش‌هایی بازی می‌کردند و مرحوم آقا سیداحمد خمینی در بسیاری اقدامات آنها، با آنها اختلاف مشی داشت. ایکاش نام این مرحوم را (که علی‌رغم برخی از سران فتنه) پس از رحلت حضرت امام(ره) بهترین نقش را در دوام رهبری امام و انتقال به رهبر معظم انقلاب و دوام انقلاب داشته در این جریده نمی‌نوشتید و آن مرحوم را به این موضوع که رسوای جهان شده است آلوده نمی‌کردید.
        3. شهید بهشتی - شما در دفاع صوری و مصلحتی خود از مرحوم شهید بهشتی توصیف آن شهید به «تمامیت‌خواه» و «دارای ظاهر لیبرالیستی» را «جفای بزرگی در حق آن شهید والامقام» وانمود کرده‌اید ولی در دفاع خود چیزهایی دیگر و از جمله خدمات ایشان را یادآور شده‌اید که نشان از بی‌اطلاعی دقیق شما از شخصیت آن عزیز است. البته آن شهید بزرگوار همواره بر صراط مستقیم بود ولی روشی خاص در مدیریت و در رفتارشناسی سیاسی و اجتماعی داشت.
        آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای به گفته خود از سال 35 تا 60 یعنی 25 سال دوست نزدیک و همفکرو همسنگر شهید بهشتی بودند و کمتر کسی مثل ایشان به خصایل و عقاید و روش ایشان وقوف داشتند و همیشه در شداید و مشکلات به کمک آن شهید می‌رفتند.
        صفاتی چون تمامیت‌طلبی یا روحیه لیبرالیستی درباره ایشان برای کسانی که به معنی آن دقت کنند و در فکر بهره‌برداری سیاسی و شخصی از این الفاظ نباشند، نوعی ستایش آن شهید است زیرا ایشان به مدیریت بیشتر مسئولین اطمینان نداشت و نظارت و حضور خود را لازم می‌دانست (که می‌شود با کلمه اصرار بر تمامیت تعبیر کرد.) و این برای کسانی که از نزدیک با ایشان کار کرده‌اند روشن است.
        از طرفی ایشان آزاد فکر می‌کرد و روشی آزاد و مستقل برای خود داشت و اهل شعار و افراط و تفریط نبود. گاهی از این جناح و گاهی از آن جناح طرفداری می‌کرد و نمونه آن را در اسناد مجلس خبرگان قانون اساسی سال 59 می‌توانید ببینید. روحیه لیبرالیستی یا آزادمنشی با لیبرال که نام نهضت آزادی و دارای بعد سیاسی و ضدانقلابی است فرق دارد. نسبت صفت «ظاهر لیبرالیستی» و «تمامیت‌خواهی» جفا به شهید بهشتی نبود بلکه اگر جفایی واقع شده، جفا به ملت حزب‌الله است که در اثر مغالطه تفسیر نادرست از الفاظ، غبار ابهام برپا شود و جلو بصیرت ملت را بگیرد و توجه مردم را از اصل و متن قضیه که فتنه‌گران هستند به حواشی و فروع بی‌نتیجه منعطف کند.
        4. افتادن در دام - شما با تحریف کلمه افتادن در دام وانمود کرده‌اید که آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای ندانسته و از روی اشتباه در دام بقیه 8نفر افتاده‌اند که این استنباط غلط یا نسبت نارواست. ایشان می‌‌گوید در اصل متن نوشته و سوال من و آقای فارسی فقط این سوال بود که وزیر به مجلس بیاید و سفر آن هیئت را توضیح دهد، اما چون نامه سوال دیگری کار جمعی و امضای آن بنفع جمع و ترک تفرقه و تعدد بود و برای فرار از خودنمایی با سؤال انفرادی در برابر جمع دیگر، آن ورقه را که معلوم شد پشت سر آن دامی از طرف مجرمین آن واقعه بوده امضا نمودند و این به لحاظ همگامی آگاهانه با جمع بوده نه افتادن در دام جمع 7 نفر دیگر، آن موقع این سؤال قانونی تبدیل به «دام» شد و آن هشت نماینده صادق و دلسوز در معرض غضب حضرت امام(ره) قرارداد که برخی بر روی آن توطئه‌ای کردند تا از جرم بزرگی که کرده بودند بگریزند.
        5. آقای شریعتمداری- جا داشت بجای آن سرمقاله که دفاع تمام قد از متهم فتنه 88 و پرده کشیدن بر روی بصیرت و چشم انتظار مردم آگاه و نعل وارونه و پوشش آن دفاع از مقام مقدس امام و بیت او و شهید بهشتی بود، جنابعالی به اصل موضوع مصاحبه می‌پرداختید و آن را مثبت یا منفی تشریح می‌کردید. شما بهتر بود بجای توهین به فهم مردم و صادقانه، بر اساس تمام آنچه طی سالها درباره آفاتی که از اطراف حیات سیاسی اکبر هاشمی به این انقلاب وارد شده، غبار از حقیقت می‌گرفتید و تحلیل خود را- صحیح یا غلط- از اصل واقعه مک فارلین می‌نوشتید.
        شما که قطعاً خاطرات اوج دفاع سال 65 هاشمی و کتاب ماجرای مک فارلین پسرش را خوانده‌اید خوب می‌دانید که ارتباط طرف ایرانی با مقامات آمریکا- به گواهی خود آنها- دست کم یک سال قبل یعنی سال 1364 و در واقع از سال 1985 میلادی بوده که اگر حضرت امام راحل و آقا سید احمد می‌دانستند، جمله «أین تذهبون» را خطاب به آنها می‌گفتند و جلو آن تماسها را می‌گرفتند. آقای شریعتمداری- در حدیث است: «رحم‌الله من عرف قدره ولم یتعد طوره». شما برخلاف این حدیث پا را از گلیم خود فراتر گذاشتید و طبق عادت به کاری پرداختید که در حد شما نبود. سزاوار نبود که گیس سفید مآبانه در جای قاضی و داور بنشینید و بین کسانی داوری کنید که بیش از شما حقایق مبارزه و انقلاب را شاهد بوده و فراز و نشیب‌های بسیاری از نزدیک تجربه کرده‌اند و حکمی صادر کنید که حکم بین دو جریان مرگ و حیات جامعه انقلابی اسلامی ایران است. جامعه‌ای که سایه خطر دشمنان در کنار آنهاست و ملتی که امروز به جزم و فهم و بصیرت بیشتر نیازمندند تا تردید و شک. و حقیقت واقعه مک فارلین و فتنه 88 و حوادث خطرناک آینده را از روزنامه کیهان می‌طلبند نه تردید و توقف در مسائل حاشیه و احیاناً تفرقه در صف متحد اصولگرائی، در زمانی حساس که صف اصولگرایان واقعی باید متحد باشد.
        شما در حمله شدید خود به آیت‌الله سید محمد خامنه‌ای که 35 سال سوابق درخشان مبارزاتی پس از انقلاب و چند دهه سابقه انقلابی پیش از انقلاب دارند و در مواقع سخت و تلخ همواره سینه سپر کرده و خط شکن بوده‌اند و امروز حامی ولایت الهی و چراغ روشن است انقلابی و بصیرت طلب هستند، آیا در مقاله شما سعی نشده بود بین این پیر سرباز مخلص انقلاب و بین ملت حزب‌الله فاصله بیندازید؟ و آیا با طرح نکات خارج از متن و بجای دفاع از خطراتی زنده و در راه برای ملت و انقلاب، خط درست و اصل مسئله را با حواشی خلط نکردید؟ و آیا برخورد با مردی بزرگ از سلاله پیامبر(ص) که همواره در راه اجرای احکام دین و اهداف انقلاب و امام گام برداشته جانب ادب را نگاه داشتید؟ آقای شریعتمداری کاش اینگونه نبودید». والسلام علی من اتبع الهدی.
        کیهان:
        1- همانگونه که ملاحظه می‌شود جوابیه طولانی آیت‌الله سید محمد خامنه‌ای غیر از 3 مورد که به آن اشاره‌ای گذرا خواهیم داشت، تکرار همان مطالبی است که در مصاحبه با مجله رمز عبور بیان کرده بودند و کیهان در یادداشت خود با عنوان «کاش اینگونه نبود» به نقد مستند آن پرداخته بود. بنابراین پاسخ کیهان همان است که در یادداشت مورد اشاره آمده است و خوانندگان محترم می‌توانند متن یادداشت کیهان و جوابیه ایشان را به مقایسه بنشینند و خود درباره آن قضاوت کنند.
        2- آیت‌الله سید محمد خامنه‌ای در ابتدای جوابیه از مصاحبه خود با «رمز عبور» با عنوان «نبأ عظیم»! یاد می‌کنند که باید گفت؛ همه مفسران بزرگ قرآن ، مصداق «نبأ عظیم» را روز رستاخیز، قرآن، رسول خدا(ص) و امیرالمؤمنین علیه‌السلام تفسیر کرده‌اند و معلوم نیست چگونه می‌توان مصاحبه آیت‌الله سید محمد خامنه‌ای با مجله رمز عبور را هم یکی از مصادیق «نبأ‌عظیم» دانست!؟
        3- ایشان در بخشی از جوابیه اشاره کرده‌اند که «پیامبر خدا(ص) نیز سخنان همه را می‌شنیدند و دشمنان پیامبر(ص) به ایشان اعتراض می‌کردند که چرا به هر خبر و سخنی گوش می‌دهند و آن را باور می‌کنند ولی قرآن به دفاع از آن حضرت نفرمود که پیامبر شما چون معصوم است پس هیچ‌وقت فریب نمی‌خورد! بلکه فرمود «قل هو اُذن خیرلکم یؤمن بالله و یؤمن للمومنین» یعنی اشکال نکنید که چرا سخن دروغگویان را باور می‌کند، آن حضرت اُذن خیر است.» در این آیه شریفه کمترین سخنی درباره اینکه «پیامبر(ص) هم ممکن است فریب دروغگویان را بخورد»! دیده نمی‌شود و در همه تفاسیر معتبر آمده است منظور آیه این است که پیامبر رحمت به سخنان همه گوش می‌دهد ولی در هنگام عمل فقط به فرمان خدا توجه دارند و معلوم نیست نظر آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای از کجای این آیه و به نقل از کدام مفسر قرآن مطرح شده است. زیرا حتی ظاهر آیه نیز دقیقا برخلاف نظر ایشان است و نشان می‌دهد که رسول خدا(ص) فریب دروغگویان را نمی‌خورد و تحت تأثیر آنها قرار نمی‌گیرند. آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای در ادامه همین بخش و بلافاصله به آیه شریفه «ان جائکم فاسق بنبأ فتبینوا...» اشاره می‌کنند که این استناد نیز تأیید کننده انتقاد کیهان به مصاحبه ایشان است، چرا که در این آیه شریفه خداوند سبحان می‌فرمایند «اگر فاسقی برای شما (همه مؤمنان نه فقط پیامبر خدا(ص)) خبر ‌آورد درباره آن تحقیق کنید تا مبادا، به خاطر آن قومی را به مصیبت گرفتار کنید و سپس پشیمان شوید» همانگونه که به وضوح دیده می‌شود. خدای سبحان می‌فرمایند درباره خبری که افراد فاسق می‌آورند تحقیق کنید. خب! از کجای این آیه برمی‌آید که رسول خدا تحت تأثیر اخبار دروغ قرار می‌گرفته است؟!
        4- ایشان در چند جای جوابیه اهانت‌هایی نسبت به کیهان و مدیرمسئول آن روا داشته‌اند که در پی دفاع از خود نیستیم.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #34399
          پاسخ : اخبار

          پیشخوان تعدادی از روزنامه‌های دوشنبه ۸ دي ۱۳۹۳

























































          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #34400
            پاسخ : اخبار

            دفاتر دلالي خريد وفروش سهام شرکت هاي سرمايه گذاري درمشهد پلمب شد

            سجادپور- دادستان عمومي وانقلاب مشهد از برخورد قاطع دستگاه قضايي با دلالان خريد وفروش سهام چند شرکت بزرگ سرمايه گذاري در مشهد خبر دادوگفت:دفاتر دلالي 2شرکت "تبرک"و"پرديسبان"روز گذشته پلمب شدوامروز نيز دفاتر غير قانوني ودلالي شرکت بزرگ سرمايه گذاري "پديده"به طور کامل ودر اقدامي هماهنگ با ضابطان دستگاه قضايي پلمب خواهد شد.

            قاضي غلامعلي صادقي درگفت وگوي اختصاصي با خراسان ضمن بيان اين مطلب تصريح کرد:افرادي که به عنوان دلال وبا تاسيس دفاتر غير قانوني فروش سهام شرکت هاي سرمايه گذاري فعاليت مي کنندبا تبليغات فريبنده ارزش سهام رابه طور غير واقعي وبه اصطلاح بادکنکي بالا مي برند وبدين ترتيب صدمات جبران ناپذيري رابه اقتصاد کشور وتوليد سرمايه گذاري واقعي وارد مي کنند.

            وي همچنين خاطر نشان کرد:با صدور دستورات قضايي هم اکنون هر گونه تبليغات از سوي اين شرکت ها ممنوع است وآن ها حق تبليغ درباره خريد وفروش سهام دررسانه ها راندارند.

            دادستان مشهد درادامه به اين گونه دلالان هشدار داد آنها موظف هستند درقبال پولي که از مردم دريافت کرده اند به تعهدات قانوني وعرفي خود عمل کنند ودرصورت بروز هر گونه مشکلي دراين باره همانطور که قبلا هشدار داده ايم مسئولان ،مديران وهيئت مديره شرکت هاي سرمايه گذاري بايد پاسخگو باشند.اين مقام ارشد قضايي مشهد با اشاره به هشدار هاي قبلي درمورد تبليغات اغواکننده اين شرکت ها افزود:مدير عامل ،رئيس واعضاي هيئت مديره اين شرکت ها بايد دراين زمينه پاسخگو بوده وفاصله غير واقعي بين ارزش واقعي سهام با ارزش بادکنکي آن را که به خاطر دلال بازي ها به وجود آمده است با تلاش وفعاليت هاي شبانه روزي برطرف کنند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • salehiar
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 331

              #34401
              پاسخ : اخبار

              مکالمه تلفنی شاه و امینی در دی 57

              جالب بود!!

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #34402
                پاسخ : اخبار

                مرتضی تمدن که احمدی‌نژاد را همراهی می کرد، گفته است مردم یکصدا برای رهبری دعا می کردند و برای سلامتی و بازگشت رییس‌جمهور سابق شعار می دادند.
                شنیدم بابک زنجانی تو زندان گفته اینقدر مقاومت میکنم تا دوباره ا.ن بیاد سرکار!!!!

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35706

                  #34403
                  پاسخ : اخبار

                  ارزش سهام شرکت ایرآسیا بدنبال ناپدید شدن یک هواپیمایش سقوط کرد

                  تهران - ایرنا - بدنبال ناپدید شدن یک هواپیمای شرکت ایر آسیا در حین پرواز از شهر سورابایا در اندونزی به سمت سنگاپور در روز یکشنبه، ارزش سهام این شرکت 6/11 درصد سقوط کرد.

                  به گزارش خبرگزاری رویترز، درحالی که اندونزی عملیات جستجوی خود را برای یافتن هواپیمای پرواز 8501 ایر آسیا سپیده دم دوشنبه از سر گرفت، ارزش سهام این شرکت مستقر درمالزی درمعاملات اولیه به سرعت تنزل کرد.

                  ارزش سهام ایر آسیا درابتدا تا 9/12 درصد کاهش یافت وبه 56/2 رینگیت رسید که پایین ترین سطح آن از تاریخ 28 نوامبر بود. این در حالی است که از شروع سال سهام این شرکت 4/21 درصد تقویت شده بود.

                  چهل ونه درصد ازسهام ایر آسیا اندونزوی در اختیار خطوط هوایی ایر آسیا مستقر درمالزی وبقیه دراختیار سرمایه گذاران داخلی قرار دارد.

                  گروه ایر آسیا شامل شعبی درتایلند، فیلیپین وهند بوده و اززمان شروع فعالیت آن درمالزی درسال 2002 شاهد هیچ نوع سقوطی نبوده است .

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35706

                    #34404
                    پاسخ : اخبار

                    سازمان توسعه تجارت به ایسنا خبر داد
                    افزایش 20 درصدی صادرات/ افزایش 28 درصدی کسری تراز تجاری

                    مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی تجاری سازمان توسعه تجارت از افزایش 20 درصدی ارش صادرات کالاهای غیر نفتی در هشت ماهه امسال خبر داد و اعلام کرد: در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال، کسری تراز تجاری 28 درصد افزایش یافته است.

                    فرهاد نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره تراز تجاری ایران طی هشت ماهه امسال گفت: صادرات کالا و میعانات گازی با 31 میلیارد و 498 میلیون دلار، واردات کالا با 34 میلیارد و 254 میلیون دلار بود که تراز تجاری در این مدت زمان منفی دو میلیارد و 756 میلیون دلار بوده است و نسبت به مدت مشابه پارسال کسری تراز تجاری 28 درصد افزایش داشته است.

                    آخرین آمار صادرات کالای غیر نفتی
                    وی درباره آخرین آمار صادرات کالای غیر نفتی با احتساب میعانات گازی در هشت ماهه امسال گفت: در مجموع 63 میلیون و 447 هزار تن کالای غیر نفتی شامل میعانات گازی، محصولات پتروشیمی، تجارت چمدانی و سایر کالاها داشتیم که ارزش این صادرات 31 میلیارد و 498 میلیون دلار صادر شده که در مقایسه با سال گذشته 7.6 درصد به لحاظ وزنی و 20 درصد به لحاظ ارزشی افزایش داشته است.

                    عمده اقلام صادراتی در 8 ماهه امسال
                    نوری درباره اقلام عمده صادراتی در این مدت زمان اظهار کرد: پروپان مایع شده به ارزش یک میلیارد و 375 میلیون دلار به عنوان اولین کالای صادراتی بوده که شش درصد از سهم ارزش از کل صادرات بوده که شش درصد سهم ارزشی کل صادرات را به خود اختصاص داده و در مجموع هفت میلیارد و 381 میلیون دلار ارزش صادرات 10 کالای عمده صادراتی در این مدت زمان بود.

                    مدیرکل برنامه‌ریزی تجاری سازمان توسعه تجارت افزود: در بین اقلام عمده صادراتی به جز اوره و سیمان و محصولات از آهن یا فولاد که کاهش در قیمت داشتند، قیمت بقیه اقلام نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

                    مهمترین بازارهای هدف صادرات کالا از ابتدای سال جاری
                    نوری مهمترین بازارهای هدف صادرات کالا از ابتدای سال جاری تاکنون را به ترتیب چین، عراق، امارات متحده عربی، افغانستان و هند عنوان کرد.

                    مدیر کل دفتر برنامه ریزی تجاری سازمان توسعه تجارت ادامه داد: ارزش صادرات به چین پنج میلیارد و 979 میلیون دلار، عراق چهار میلیارد و 26 میلیون دلار، امارات متحده عربی دو میلیارد و 450 میلیون دلار، افغانستان یک میلیارد و 634 میلیون دلار و هند یک میلیارد و 430 میلیون دلار بود.

                    چین 26.3 درصد سهم ارزشی از کل صادرات را دارد
                    وی با بیان اینکه کشور چین 26.3 درصد سهم ارزش از کل صادرات را به خود اختصاص داده است، بیان کرد: سهم صادرات به عراق 17.7 درصد، امارات متحده عربی 10.8 درصد، افغانستان 7.2 درصد و هند 6.3 درصد است.

                    گندم و برنج همچنان صدرنشین واردات به ایران
                    نوری همچنین درباره عمده اقلام وارداتی گفت: دانه گندم سخت به میزان یک میلیارد و 299 میلیون دلار و برنج یک میلیارد و 28 میلیون دلار رتبه‌های اول و دوم را در این زمینه دارند که دانه گندم سخت 3.8 درصد و برنج سه درصد سهم ارزش از کل واردات را به خود اختصاص داده است.

                    وی با بیان اینکه امارات متحده عربی با 24.1 درصد، چین 23 درصد و کره 7.9 درصد مهمترین مبادی وارداتی هستند، اظهار کرد: هند 7.4 درصد، ترکیه 7.4 درصد و آلمان 4.7 درصد سهم ارزشی از کل واردات به عنوان رتبه های اول مبادی واردات در این مدت زمان هستند.

                    نظر

                    • omidvar
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 796

                      #34405
                      پاسخ : اخبار

                      در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                      شنیدم بابک زنجانی تو زندان گفته اینقدر مقاومت میکنم تا دوباره ا.ن بیاد سرکار!!!!

                      یعنی دوسال ونیم دیگه ؟laughingsmiley
                      شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

                      شب پره بازیگر میدان شود

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35706

                        #34406
                        پاسخ : اخبار

                        در برنامه پایش مطرح شد
                        بهبود شرایط بورس با اقدام فوری دولت/ مدیرعامل جدید سازمان بورس شرایط سختی خواهد داشت


                        اگر تعرفه های واردات کالا بالا نرود، اگر صادرات بی قید و شرط آزاد نشود و اگر خیلی از این کارها را دولت به سرعت انجام ندهد، ما شرایطمان در نظام بنگاهداری به شدت سخت است و به تبع آن در بورس هم با افزایش درآمدها مواجه نخواهیم بود.

                        به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بامداد امروز برنامه پایش با موضوع بررسی علل سقوط شاخص های بورس بر روی آنتن شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی ایران رفت.

                        در ابتدای برنامه، مرتضی حیدری – مجری برنامه – سوال نظر سنجی را اینگونه بیان کرد:

                        به نظر شما، دولت کسری موجود برای پرداخت یارانه های نقدی رو از کدام راه تامین کند؟
                        1. افزایش قیمت بنزین 2.افزایش مالیاتها 3.چاپ پول 4.حذف یارانه ثروتمندان

                        در ادامه؛ علیرضا عسگری مارانی که وی را به عنوان یکی از خبرگان بازار سرمایه می شناسند و مدیر قدیمی ترین کارگزاری فعال در بورس تهران است، پاسخگوی سوالات مرتبط با موضوع برنامه بود.

                        مسئولان کشور باید با شهامت بحث دادن یارانه را اصلاح کنند

                        عسگری در ابتدا در پاسخ به سوال نظرسنجی برنامه اظهار داشت: به نظرم قیمت بنزین را نمی توان افزایش داد چرا که همین امروز با قیمت هر بشکه 65 دلار و قیمت مبادله بنزین می توان انتظار ایجاد نارضایتی عمومی داشت و افزایش مالیات ها هم با توجه به کاهش درآمدهای نفتی که داریم بنگاهها دیگر توان دادن مالیات بیشتری را ندارند مگر مالیات در بخش های دیگری گرفته شود، پول چاپ کردن هم که در اقتصاد اصلا اصولی نیست، پس می ماند گزینه چهارم که البته نه اینکه فقط یارانه ثروتمندان حذف شود بلکه دولت باید فقط به دو دهک واقعا نیازمند جامعه یارانه بدهد و یارانه دیگر دهک ها را حذف کند که به این صورت مشکل کسری دولت برای پرداخت یارانه ها نیز برطرف خواهد شد.

                        وی افزود: مسئولان کشور باید با شهامت بحث دادن یارانه را اصلاح کنند و سختی‌های اقتصادی در شرایطی برای کشور مفید خواهد بود.

                        حیدری به بیان سوالات از مهمان برنامه پرداخت و عنوان کرد که چرا بورس در چند هفته اخیر افت داشته است؟

                        عسگری : افت اخیر بورس به خاطر افت قیمت کالاهای جهانی است که به صورت عام افت داشتیم و این مسئله بورس ما را هم تحت تأثیر قرار داده.

                        حیدری: بورس ما واقعا متأثر از بازارهای جهانی است؟

                        عسگری: بله، قیمت جهانی در بازار بورس کالای ما با ارز مبادله ای تبلور پیدا می کند و فروش اینها بر مبانی آنها است.

                        حیدری: یعنی الان که دلار گران شده، باید قیمت کالاها در بورس افزایش پیدا کند؟

                        عسگری: افزایش قیمت دلار به دلیل اینکه با تأخیر وارد بازار می شود هنوز اثر خودش را نگذاشته اما به طور کلی کاهش سهام در بورس برمی گردد به تصمیماتی که در طی یکسال گذشته پس از دی ماه پارسال گرفته شد مثل تبصره های بودجه، مصوبات دولت و مصادیقی که در این مدت پیش آمد مثل اینکه ما در کشورهای همسایه مان جنگ داشتیم و این باعث شد که صادرات غیر نفتی ما کاهش پیدا کند، همچنین پدیده افزایش سود تسهیلات بانک ها به نوعی که باعث شد پول بیشتر به بازار پول سرازیر شد و عدالت مالیاتی که در بازار پولی نداریم نیز تأثیرگذار بود.

                        مدیرعامل جدید سازمان بورس شرایط سختی خواهد داشت

                        حیدری: تغییر رئیس سازمان بورس باعث این تغییرات شده یا تغییرات باعث تغیر رئیس سازمان شده؟

                        عسگری: به نظر من آقای صالح آبادی در مدتی که بودند عملکرد قابل قبولی داشتند و من فکر می کنم در شرایطی رفتند که به عنوان یک مدیر راحت شدند و مدیر جدید شرایط سختی خواهد داشت چون اقتصاد شرایط سختی خواهد داشت.

                        حیدری: فکر می کنید ماههای آینده بورس چه شکلی شود؟ چون الان لایحه بودجه به مجلس رفته و در بخش هایی نیز در کمیسیون ها تصمیماتی گرفته شده و روند مشخص است و شرایط بین المللی هم مشخص است، در مجموع وضعیت بورس در ماههای آینده را چطور ارزیابی می کنید؟

                        عسگری: من احساسم این است که ما شرایط خیلی سختی خواهیم داشت، شرایط خیلی سختی در اقتصاد داریم و اگر کمربندها بیشتر سفت نشود و اگر تعرفه های واردات کالا بالا نرود، اگر صادرات بی قید و شرط آزاد نشود و اگر خیلی از این کارها را دولت به سرعت انجام ندهد، ما شرایطمان در نظام بنگاهداری به شدت سخت است و به تبع آن در بورس هم با افزایش درآمدها مواجه نخواهیم بود.

                        تولید در سودآوری قابلیت رقابت با بانک ها را ندارد

                        حیدری: خیلی ها در چندماه گذشته اقدام به خرید سهام کرده اند و برخی ممکن است اکنون بخواهند سهامی بخرند یا پولی در اختیار دارند که می خواهند سرمایه گذاری کنند، اگر خانواده شما از شما سوال کند که در شرایط فعلی چگونه عمل کند دقیقا چه راهنمای می کنید؟

                        عسگری: اینکه بخواهیم بگوییم کسی که سهمی دارد چه می خواهد بکند باید اول ببینیم چه سهمی دارد و در چه صنعتی سهم دارد. اگر سهام پالایشگاهی باشد که الان نمادهایش بسته است، مسئله کیفی سازی پالایشگاهها هنوز حل نشده و سیاست های وزارت نفت در ارتباط با این صنعت برای سازمان بورس مشخص نیست. سنگ آهن که بحث مالکان در آن مطرح است و یا قیمت گاز و الی آخر.

                        در واقع موضع کلی نمی توان گفت بلکه موضع گیری و تصمیم گیری بستگی به صنعت و شرکت مورد نظر دارد. با همه مصادیق، چون بودجه هنوز تصویب نشده باید صبر کنیم بینیم که بودجه چگونه تصویب می شود که اگر مثل سال گذشته باشد مشکلات بیشتر خواهد شد ولی اگر بهتر باشد امیدواری بیشتر خواهد شد اما اینکه در این شرایط چه باید کرد، اگر نرخ سود بانکی با 22 درصد معاف از مالیات و روزشمار را حساب کنیم؛ با این نرخ بازده و بهره وری در صنعت و تولید این سود را درآورن کار سختی است و امکان پذیر نیست.

                        حیدری: ما امشب گزارشی داشتیم که یک موسسه مالی اعتباری سود 29 درصد روزشمار می دهد.

                        عسگری: پس در این شرایط اقتصادی برای مردمی که می خواهند ساده تر به قضیه نگاه کنند و راحت تر باشد، بازار پول بهتر است.

                        در این قسمت از برنامه مروری بر بازارهای سرمایه کشور انجام شد.






                        رشد سهام کالاهای صادراتی در 6 ماه آینده

                        حیدری:‌ اگر دلار و طلا به همینگونه جلو برود، فکر می کنید بازار بورس وضعیتش چگونه خواهد شدت؟

                        عسگری: کسانی که سرمایه گذاری کوچک و متوسط دارند می توانند از بازار ارز و طلا استفاده کنند و معمولا هم چنین می کنند، از بازار ارز و طلا استفاده می کنند و و بعد به سراغ کالاهای وابسته به ارز و طلا می روند و بعد به سهامی که این کالا ها را دارند روی می آونند. کسانی که نگاهشان به بازار بورس می خواهد بلند مدت باشد از همین الان نگاهشان به کالاهایی باشد که صادرات محور هستند و اگر برای 6 ماه دیگر به بازار بورس نگاه کنند می توانند از الان این بازار را قابل پیش بینی و قابل رشد و توسعه ببینند.

                        در این بخش از برنامه، اسفندیاری دیگر مجری برنامه پایش سوالات ببینندگان را از مهمان برنامه پرسید. وی سوال اول را اینگونه مطرح کرد: آیا شاخص بورس واقعی است؟ سوال بینندگان در خصوص درست بودن و غلط بودن شاخص بورس است.

                        افت شاخص بورس بیشتر از 18 درصد بوده

                        عسگری: شاخص بورس که از سال 69 با 100 واحد شروع شد، دستخوش دو تغییر عمده در طی سالهای گذشته قرار گرفت. ما سود نقدی را از شاخص بیرون نمی آوریم، این بدین معنی است که وقتی شرکتی به مجمع می رود و سودش مشخص می شود؛ این سود باید از شاخص کم شود ولی کم نمی شود، این یعنی که اگر سهام به زیر قیمت اسمی یا نزدیک به قیمت اسمی هم برسد شاخص در عددی مثلا 30 هزار تا باقی می ماند. وقتی شاخص بورس از 90 هزارتا به 70 هزارتا می رسد، 18 درصد افت نکرده بلکه بیشتر از این افت کرده است.

                        اسفندیاری: برخی بینندگان پرسیده اند در حالی که برخی شرکت ها مثبت هستند چرا شاخص افت می کند؟

                        عسگری: ما دارایی هایی در بورس داریم مثل هلدینگ خلیج فارس که با 2400 میلیارد تومان سرمایه با قیمت 1200 تومان، 30 هزار میلیارد تومان است و این عدد 10 درصد بازار است. بنابراین افت چنین سهمی با وجود اینکه شرکت های دیگر مثبت هستند نیز شاخص را منفی می کند. امروز چند تا از این شرکت ها موجب شدند شاخص بورس را منفی کنند علی رغم اینکه صنعت خودرو یا صنایع دیگر مثبت بودند.

                        دلایل بسته بودن نماد پالایشی ها

                        حیدری: بسیاری از بینندگان پرسیده اند که چرا نماد پالایشی ها بسته است؟

                        عسگری: بحث کیفی سازی تولید فرآورده های نفتی در قانون بوده که در زمانی دولتی بودن پالایشگاهها خیلی به آن پرداخته نشده است اما وقتی خصوصی سازی افقی انجام شد و پالایشگاهها به مردم واگذار شد، برای اجرای کیفی سازی سخت گیری کردند. مثلا تعیین شد که بنزین با چه اکتانی باید تویلد شود و اگر انجام نشد پالایشگاهها را جریمه کردند و سود پالایشگاهها دستخوش تغییرات شد. اکنون نیز که قیمت نفت به شدت افت کرده باعث می شود بازهم سود پالایشگاهها افت کند. این تغیرات باعث می شود که شفافیت مناسب روی پالایشگاها وجود نداشته باشد و در این مدت هم سازمان بورس نماد اینها را بسته است.

                        حیدری: به نظر شما کار درستی کرده؟

                        عسگری: من اصولا با نماد بستن مخافلم. یعنی می گویم اگر سه ماه پیش نمادها باز بود و با هر قیمتی خریدار می خرید یا می فروخت، تکلیف روشن بود و اتفاقا این بلاتکلیفی است که مردم را اذیت می کند.

                        اسفندریاری: سوال پرسیدند که نماد پالایشگاهها بسته شده و چرا سرمایه ما چرا بلوکه شده است.

                        عسگری: یکی از محسنات بازار بورس این است که قابل نقدشوندگی سریع است که باید این قابلیت برای آن حفظ شود.

                        اختیارات رئیس سازمان بورس باید در حد رئیس بانک مرکزی باشد

                        اسفندیاری: در مورد شفافیت اطلاعات در بورس سوال کردند و اینکه برخی زودتر می فهمند چه اتفاقی قرار است بیفتد.

                        عسگری: در سالهای گذشته شفافیت در بازار نسبت به پیش از آن خیلی بهتر شده و نمی شود این افزایش شفافیت را کتمان کرد. این نگاهی که شفافیت کامل باشد، ببینید در سیستم بورس به صورت مشخص و معین بنگاهها در زمانهایی اطلاعاتی را گزارش می دهند که سهامداران به انتشار این اطلاعات دسترسی کامل دارند اما برخی اطلاعات در شرکت ها هست که به صورت عامه قابل دسترسی است و کارشناسان با این اطلاعات می توانند بازار را زودتر پیش بینی کنند.

                        حیدری: چند توصیه به رئیس جدید سازمان بورس.

                        عسگری: توصیه هم این است که اگر می خواهیم بازار سرمایه محور شویم، اختیارات ایشان باید در حد اختیارات رئیس کل بانک مرکزی باشد.

                        نظر

                        • milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

                          #34407
                          پاسخ : اخبار

                          صراط:احمدی نژاد بسیاری از دولتهای خدوم گذشته را زیر سوال برد

                          متین نیوز –تجربه ثابت کرده است که همه روسای جمهور ایران پس از اندی قرار داشتن در هرم قدرت روندی را از گزارش دادن خدمات خود به مردم آغاز می کنند که هرچند بجاست اما در پایان عمر دولت رفته رفته به سرانجام شومی منتهی می گردد.

                          به گزارش صراط، در دولت دهم شاهد بودیم احمدی نژاد در تکمیل فرآیند اینگونه اظهارات، دولت خود را پاک ترین دولت تاریخ خواند! و با جمع این سخن و یاداوری مفاسد مشاهده شده در آن دوره، عملا بسیاری از دولتهای خدوم گذشته را زیر سوال برد.

                          شاید این روند ناشی از فعالیت های ناشایست گروهی بادنجان دورقابچین و به قول امروزی ها پاچه خوار باشد که در گرداگرد افراد مقتدر در همه جای جهان یافت می شوند. این گروه فرد در راس قدرت را برای خودش به نوعی روایت مجدد می کنند. روایتی که در آن او بری از عیب است و منشا خدمات بی سابقه که متاسفانه در صورت بروز ضعف نفس از سوی چنین فردی و ترد نکردن چنین اطرافیانی، او خود نیز اندک اندک این سخنان را باور میدارد.

                          در هر صورت شاهد بودیم که امروز رییس جمهور طی سخنانی اقدامات دولت در ۱۶ ماه گذشته در زمینه آب را در تاریخ بی نظیر خواند و بابت عدم حمایت رسانه ای از این اقدام خطیر و سایر خدمات دولت صدا و سیما را به باد انتقاد گرفت.

                          این سخن هرچند قابل قیاس با اظهارات باورنکردنی احمدی نژاد در حمایت از عملکرد دولت خود نیست اما باید توجه داشت که دولت یازدهم نیز نوپاست و هنوز برای تکمیل این فرآیند و رفته رفته تبدیل شدن آن به خودستایی های خطرناک و برخورنده به ملت زمان زیادی باقی مانده است.

                          باید توجه داشت که آقای روحانی نیز در این اظهارات اقدامات ۱۶ ماهه دولت خود را در تاریخ بی نظیر خوانده است نه کم نظیر! و این یعنی سبک شمردن خدمات و ابداعات بزرگ تاریخ ایران در حوزه آب، آنهم در حالی که ایرانیان به گواهی تاریخ مخترعان و مبدعان بزرگترین و نخستین شبکه های آبی زیر زمینی یا همان قنات بوده اند که امروز پس از گذشت چند هزار سال هنوز بدیلی برای آن نیامده است و در برخی نقاط همچنان آب شرب و کشاورزی مردم توسط شبکه قناتها تامین می شود.

                          طبیعی است که چنین اظهاراتی می تواند نشانه های ظهور عادت ناپسندی باشد که برخی از مسئولین گذشته ایران را به ایراد سخنانی باورنکردنی وادار نمود. سخنانی که پذیرش آن برای ملت دشوار و استفاده آن پس از چند سال فقط به مطالب طنز و انتقادی منجر گردید.

                          آنچه مسلم است همه روسای جمهور در آغاز کار و بخصوص در دور نخست انتخاب خود مورد تحسین و تشویق همگان قرار می گیرند و این فقط مختص یک رییس جمهور خاص نیست لکن متاسفانه چنین تصوری در پی تکرار رفتارهای اینچنینی برای فرد حاضر در قدرت ایجاد می شود. شاید بتوان گفت بخشی از مشکل ایجاد این تاثیر غلط و نابجا بر روی سیاستمداران نیز بر دوش همکاران رسانه ای ما باشد.

                          آنان که به طمع خرده ای از چرب و شیرین دنیا چشم را بر همه عیوب بسته و به کلی مجیز گوی دولت و مشغول بزرگنمایی غیرواقعی خدماتش می شوند. این گروه در کنار جمعی از نخبگان نالایق و سیاسیون مجیز گو سه ضلع مثلث شومی را تشکیل می دهند که سبب بروز بیماری خودبزرگ بینی در سیاستمداران لایق گردیده و پایان نازیبایی را برای آنان رقم می زند.

                          برخی کارشناسان بر این باورند که این فرهنگ غلط در کشور ما ریشه از دوران قاجار و بلکه قبل از آن دارد و مبارزه با چنین فرهنگ غلط و ریشه داری که از رسوبات نظام سلطنتی است، امری است دشوار که در کوتاه مدت منتج به نتیجه مطلوب نمی گردد.

                          لذا بر عهده سیاستمداران نخبه و کارکشته ای که با رای مردم بر راس هرم قدرت قرار میگیرند وظیفه ایست سنگین که در برابر چنین رفتارهایی خود را نبازند و از آن تاثیر نگیرند تا پرونده خدمات خود به ملت را مخدوش ننمایند و پایانی خوش برای آن رقم بزنند.
                          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35706

                            #34408
                            پاسخ : اخبار

                            وزیر سابق جهاد کشاورزی: بعد از فتنه ۸۸ رفاه و قدرت خرید ایرانی‌ها سقوط کرد

                            صادق خلیلیان در گفتگوی تفصیلی با «نسیم» افزود: ضربه‌ای که از سال۸۸ به پیکره اقتصاد ایران وارد شد از زمان جنگ بیشتر بود/ اغلب تحریمهای خارجی بعد از سال ۸۸ بر ایران تحمیل شد/ فتنه ۸۸ اقتصاد را به هم ریخت

                            گروه اقتصادی خبرگزاری «نسیم»: صادق خلیلیان وزیر جهادکشاورزی دولت دهم در گفتگو با «نسیم» با بیان اینکه ابرقدرت‌ها تا پیش از انتخابات سعی می‌کردند تا به نوعی ارتباطشان با ایران را بیشتر کنند تا بعد از انتخابات بتوانند از فضا و قدرتی که ایران بدست می‌آورد به گونه‌ای در توسعه روابط خود استفاده کنند، تصریح کرد: اما متاسفانه جریاناتی که توسط برخی از خواص شکل گرفت و با دسیسه‌ها و توطئه‌هایی که توسط اجنبی‌ها مورد پشتیبانی قرار گرفت پیوند خورد، عملا با متشنج کردن فضا در داخل و خارج از کشور، تمامی این روابط را معکوس کرد و همین کشورها تبدیل به تحریم‌کنندگان کشور شدند.

                            خلیلیان افزود: اتفاقات سال 88 با پشتیبانی ابرقدرت‌ها تبدیل به یک کودتا شد تا بدین شکل برخی از فتنه‌گران بتوانند از این حرکت برعلیه نظام استفاده کنند.

                            وی با تاکید بر فضای انتخابات که با شور و شوق و حماسه مردم برگزار شد، اظهار داشت: این انتخابات که بالای ۸۰ درصد جامعه در آن شرکت کردند و یکی از بزرگ‌ترین انتخابات آزاد دنیا بود می‌توانست قدرت نظام را از بعد اتکا به مردم بالا ببرد و مایه افتخار ایران باشد اما با این حرکت فتنه‌گران و اشتباهاتی که برخی از خواص داشتند و پشتیبانی که خارجی‌ها از آن کردند این جرات را به بیگانگان داد تا در سطح بین‌المللی برخی کشور‌ها را با خود همراه کنند و بحث‌های تحریم‌ها را با آن شدت بی‌سابقه شکل دهند؛ صادرات نفت را به نصف رساندند، مانع جابه‌جایی پول در سطح بین‌المللی شوند و تحریم‌های دیگری بر علیه ما وضع کردند. که تمامی این اتفاقات از نتایج جریان فتنه بود و ضربات زیادی را بدین شکل به اقتصاد کشور وارد کرد و عملا یک شوک اقتصادی بود که آثارش به صورت جهش نرخ ارز، تورم و ایجاد رکود در بخش‌های صنعتی و تولیدی رخ داد.

                            وزیر سابق جهاد کشاورزی در ادامه با بیان اینکه تا قبل از جریان فتنه کشورهای مختلف تقاضای سرمایه‌گذاری در ایران بودند به نسیم تصریح کرد: آن‌ها می‌خواستند قبل از انتخابات جای پای خود را برای بعد از انتخابات که ایران قدرت بالاتری به‌دست می‌آورد سفت کنند، اما بعد از اینکه یک سری آشوب‌ها در مقطعی در کشور شکل گرفت، از این کار پرهیز کردند. البته این طبیعی است زیرا سرمایه‌گذار جایی می‌رود که امنیت داشته باشد و این‌ها تا مدتی آن استقبالی که قبل از جریان فتنه داشتند را دیگر نشان ندادند و از بعد جذب سرمایه‌گذاری خارجی یک ضربه بزرگ به اقتصاد وارد کردند.

                            وی ادامه داد: در حالیکه اگر این اتفاقات رخ نمی‌داد نظام می‌توانست از نتایج انتخابات به نحو مثبتی در جهت رفاه و جهش اقتصادی استفاده کند و سرمایه‌گذاری خارجی اگر آن اتفاق نمی‌افتد شاید تا چندین برابر افزایش پیدا می‌کرد و به طور طبیعی بعد از آن هم گسترش پیدا می‌کرد.

                            خلیلیان با تاکید براینکه ما تا قبل از آن جریان به نرخ رشد 7.5 درصدی هم رسیده بودیم که یکی از نرخ‌های رشد بالای کشور در دولت نهم بود، اظهار داشت: اما بعد از جریان فتنه و شکل گرفتن تحریم‌ها طبیعتا جذب سرمایه‌گذاری خارجی به صورت مقطعی کاهش پیدا کرد و رشد اقتصادی ما را به خصوص بعد از تحریم‌ها به سمت رشد منفی سوق داد که یک ضربه مهلک به رفاه و ایجاد ثروت در جامعه زد.
                            وزیر جهاد کشاورزی دولت دهم در ادامه با بیان اینکه جریان فتنه وقتی رخ داد قدرت سیاسی ایران را تحت‌الشعاع قرار داد و به نوعی نقطه قوت ایران را به نقطه ضعف تبدیل شد، تصریح کرد: این جریان زمینه‌ای شد تا دشمنان بتوانند برای تحریم‌ها به یک اجماع عمومی برسند.

                            وی افزود: تحریم‌ها باعث شد که ما دوسال متوالی با رشد منفی مواجه بشویم و همین به جمعیت شهری و روستایی ما و تمام آحاد کشور با هر نوع سلیقه‌ای که داشتند ضربه اقتصادی وارد کرد و به اعتقاد من فتنه‌گران باید از این بعد هم به مردم پاسخگو باشند. وقتی این‌ها کشور را به سمت ناامنی سوق دادند سرمایه‌گذار داخلی هم با تردید مواجه می‌شود و سرمایه‌گذار خارجی سرمایه‌اش را به ایران منتقل نمی‌کند. برخی هم در داخل ممکن است سرمایه‌شان را به خارج منتقل کنند، چون سرمایه یک مکان امن و بدون آشوب سیاسی را می‌خواهد.

                            صادق خلیلیان با تاکید بر اینکه تنها راه برون رفت از وضعیت کنونی اقتصاد مقاومتی است، اظهار داشت: ما نباید به کسانی تکیه کنیم که به وجود آورنده این وضعیت در کشور بودند و حالا ما بخواهیم مثلا با یک قراردادی با آن‌ها این مشکل را از طریق بحث توافق هسته‌ای برطرف بکنیم. در واقع تنها چیزی که می‌تواند ما را از این وضعیت نجات دهد‌‌ همان اقتصاد مقاومتی است که بار‌ها رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید کرده‌اند و باید با اتکا به نیروهایی که درون کشور پتانسیل و این ظرفیت را دارند وضعیت اقتصادی را بهبود ببخشیم.

                            وی به وضعیت بازار سرمایه پس از اتفاقات سال 88 اشاره کرد و گفت: بازار سرمایه جایی است که فعل و انفعالات جذب سرمایه و توسعه سرمایه‌گذاری در آنجا رخ می‌دهد و وقتی که از نظر سیاسی و اجتماعی آشوبی رخ دهد و آشوب‌گران تن به قانون ندهند، ‌ طبیعتا بازار بورس هم تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد. بازار سرمایه ما نیز چنین اتفاقی را شاهد بود و از همان‌جا برخی واحدهای تولیدی ما با سقوط شاخص بورس آسیب دیدند.

                            خلیلیان همچنین درباره تاثیر جریان فتنه بر سرمایه اجتماعی کشور اذعان داشت: وقتی این‌ها جامعه را بردند به دو دستگی و رویارویی، طبیعتا بر سرمایه اجتماعی و سرمایه انسانی کشور هم تاثیر منفی گذاشتند. در واقع تحرکات اقتصادی کشور با سرمایه اجتماعی صورت می‌پذیرد و اگر قرار است که سرمایه فیزیکی به بازار آید با اتکا به سرمایه اجتماعی و سرمایه نیروی انسانی آن کشور است که می‌تواند متکی به خلاقیت و جهش و نوآوری باشد. من فکر می‌کنم آن کسانی که بحث فتنه را دامن زدند عمدا این کار را کردند تا بتوانند هم از بعد سرمایه اجتماعی و انسانی ضربه‌ای به کشور بزنند هم به اقتصادی بزنند.

                            نظر

                            • negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35706

                              #34409
                              پاسخ : اخبار

                              عقب نشینی وزارت راه کامیون‌داران ایرانی را در خاک ترکیه زمین‌گیرکرد

                              گزارش ها از عقب نشینی وزارت راه و شهرسازی ایران از ماجرای پلمب مخازن سوخت کامیونداران ترک حکایت دارد

                              گروه اقتصادی خبرگزاری نسیم: گزارش ها از عقب نشینی وزارت راه و شهرسازی ایران از ماجرای پلمب مخازن سوخت کامیونداران ترک حکایت دارد ، چرا که در ظاهر، با فرارسیدن فصل سرما در منطقه بازرگان و درخواست طرف ترک تا رسیدن به یک راه حل جامع در بخش‌های حمل و نقل دو کشور، وزیر راه و شهرسازی موافقت کرده تا کامیونداران ترک از پلمب مخازن سوخت خود در مبادی ورودی مرز کشور شانه خالی کنند.
                              این دومین بار از زمان بروز چالش حمل و نقلی بین دو کشور ایران و ترکیه از چند ماه اخیر است که وزارت راه و شهرسازی ایران در قبال سیاست های حمل و نقل جاده ای ترکیه پا پس می کشد.
                              نخستین بار بروز اختلافات بین ایران و ترکیه در زمینه ترانزیت بین المللی کالا به مدت ها قبل باز می گردد؛ نخستین بار 18 تیرماه ترکیه، در اقدامی یکسویه مبادرت به اخذ عوارض جدید با عنوان مابه التفاوت سوخت از کامیون داران ایرانی کرد.

                              هر چند که بر اساس ماده پنج موافقتنامه حمل ونقل جاده‌ای ایران و ترکیه که در سال 1373 به تصویب مجلس شورای اسلامی ایران و پارلمان ترکیه رسیده ، اخذ مالیات یا عوارض برای ترانزیت ممنوع بوده و فقط مبلغی بابت نوسازی راه‌ها گرفته شده و البته مابه‌ التفاوتی هم برای پوشاندن تفاوت قیمت سوخت دریافت نخواهد شد. با این حال، اندک مدتی بعد، ایران نیز این اقدام آنها را بدون پاسخ نگذاشته و مبلغ عوارض برای کامیون داران ترکیه را افزایش داد.

                              این کش و قوس بین دو دولت تا بدانجا پیش رفت که طرف ترک یکبار دیگر لجبازی خود را به رخ کامیونداران ایرانی کشید و عوارض را برای آنها افزایش داد.

                              بر این اساس، کامیونداران ایرانی برای تردد در خاک ترکیه صرفنظر از پرداخت عوارض 2 هزار و 600 دلاری، به ازای هر یکصد کیلومتر 50 یورو هم پرداخت کرده و در عین حال ازسوخت گیری هم منع خواهند شد.
                              اما وزارت راه ایران ترجیح داد با اعلام مخالفت خود از مسیر دستگاه دیپلماسی، رویه جاری پیش آمده را از با مشی گفتگو به سرانجام برساند؛تصوری که در عمل رنگ تحقق به خود نگرفت و فرجامی خوشایند نه برای وزارت راه و نه برای کامیونداران ایرانی در پی داشت.

                              با این اوصاف، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در میانه آبانماه سالجاری به طرف ترک اولتیماتوم داد که با توافقات انجام شده با گمرک ایران، از دو هفته آتی هیچ گونه سوختی به کامیون های ترکیه ای فروخته نشود؛ مخازن کامیون های ترکیه ای نیز در مبادی ورودی کشور با هماهنگی مامورگمرک ایران پلمب خواهد شد به نظر می رسید اخذ این تصمیم درآن ایام با این هدف شکل گرفت که کامیون های ترکیه ای مجاز به تامین سوخت در خاک ایران نباشند و درصورت فک پلمب گمرک از سوی رانندگان ترک، با متخلفان برابر با قانون قاچاق سوخت برخورد می شد.

                              هر چند که با وجود ارایه مهلت های چندین باره ایران، این امر نیز باعث نشد تا طرف ترک ترجیح دهد مشکل پیش آمده را بر سر میز دیپلماسی به سرانجام برساند. در واقع، با وجود نشست های دوجانبه بین مقامات وزارت راه دو کشور، دست آخر مدیرکل دفتر ترانزیت و پایانه‌های مرزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، خبرداد که کامیون‌های ترکیه ای که سوخت دارند، اما مخزن پلمپ ندارند، اجازه تردد به آنها داده شده تا در سری بعد با تجهیزات وارد کشور شوند و افزود که آنهایی که سوخت ندارند هم با اخذ ما به التفاوت،اجازه ورود به کشور پیدا می‌کنند.

                              البته ،به نظر می رسد با وجود اخذ عوارض از کامیونداران ترک در مبادی ورودی ایران، اما با ارایه سوخت ارزان از سوی ایران، همچنان کامیونداران ترک برنده این مجادله به حساب می آیند. بر اساس آمارهای رسمی، در سال 2013 بیش از 65 هزار کامیون ترکیه ای وارد خاک ایران شده و به همان تعداد نیزکامیون های ایرانی و 10 هزار اتوبوس هم به ترکیه تردد کرده اند.

                              اکنون از سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای خبر می رسد که این سازمان همچنان در مقابل ترکیه عقب نشینی کرده و کامیونداران ایرانی بازنده اصلی این کش و قوس به شمار می‌روند. با آنکه مقامات وزارت راه و شهرسازی اذعان داشته اند که در پی توافق موقت روند تردد کامیون ها از مرز بازرگان، شرایط عادی به خود گرفته اما این طرف ترک بوده که با پافشاری برخواسته خود مقامات وزارت راه و شهر سازی را به تمکین واداشته است.

                              اکنون حجم مبادلات تجاری ایران و ترکیه حدود 15 میلیارد دلاردرسال بوده که به نظرمی رسد این رقم به 30 میلیارددلار افزایش خواهد یافت. براستی چه چیزی در پشت پرده این عقب نشینی نهفته است؟

                              بدیهی است، به سرانجام رسیدن این ماجرا بین ایران و ترکیه سه راه حل بیشتر نخواهد داشت؛ ارایه سوخت به کامیون های طرفین در قلمروی یکدیگر ، همراه آوردن سوخت مورد نیاز در وسیله نقلیه و پلمب مخازن سوخت در مبادی ورودی قلمروی یکدیگر.
                              و دست آخر ، تغییر مسیر ترانزیتی برای ایران و صادرات کالا از مبادی کشورهایی چون روسیه، لهستان و آذربایجان، که "خان بلوکی"، رئیس کانون رانندگان برون شهری، به خبرگزاری نسیم گفت که ترجیح درست اتخاذ روش سوم خواهد بود، چراکه ترکیه در ظاهر میلی به عقب نشینی در مقابل ایران ندارد.

                              علت آن نیز برخاسته از جان گرفتن شبکه حمل و نقل جاده ای ایران در سالیان اخیر بوده که طرف ترک از این ماجرا به هیچ عنوان دلخوش نیست. ازقرار معلوم، در سالیان ابتدایی ، تعداد ناوگان جاده ای ترکیه چندین برابر ایران بوده و وارد کنندگان ایرانی نیز برای واردات کالای خود دست به دامان ترک ها می شده اند، موضوعی که اکنون با توسعه ناوگان جاده ای ایران به مرور رنگ باخته است.

                              به نظر می‌رسد مجادله میان وزارتخانه های راه ایران و ترکیه وارد فاز جدیدی شده، با آنکه دو کشور در تلاشند اختلافات خود را از شکلی زیر پوستی، به شیوه ای کاملا علنی در نیاورند اما گذر زمان، ممکن است تعارفات دیپلماتیک را از چهره مناسبات دو وزارتخانه راه دو کشور بزداید، مگر آنکه طرف ترک، در مقابل همسایه خویش مشی معتدل تری پیشه کند. هرچند که در حال حاضر نیز این منازعه بازندگانی چون از دست رفتن ثروت ملی در بعد کلان و متضرر شدن کامیونداران ایرانی در بعدی خردتر دارد.

                              نظر

                              • negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35706

                                #34410
                                پاسخ : اخبار

                                قائم مقام خانه کشاورز: مبدا و شخص واردکننده برنج مشخص نیست و این یعنی فساد!

                                عنایت الله بیابانی در گفتگو با «نسیم» افزود: وزارت کشاورزی مجوز واردات برنج را ۶ ماه دیگر تمدید کرده/۱۹ نوع برنج آلوده وارد کشور شده است/ خودکفایی در برنج به راحتی امکان‌پذیر است و نیازی به واردات نداریم


                                عنایت الله بیابانی قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز در گفتگو با «نسیم» در خصوص واردات برنج و مشکلات تولیدکنندگان داخلی در خصوص فروش محصولات خود اظهار کرد: واردات برنج در حال حاضر ممنوع است، اما واردکنندگان مجوزهایی را در اختیار دارند که 6 ماه اعتبار دارد و متاسفانه وزارت جهاد کشاورزی این مجوزها را تا 6 ماه دیگر قابل تمدید کرده است تا آن ها یکسال اجازه واردات برنج داشته باشند.

                                وی با انتقاد از ساز و کارهای حاکم بر واردات کشور بیان کرد: متاسفانه ساز و کارهای حاکم بر واردات به شکلی است که هرگاه تصمیمی در خصوص عدم واردات کالایی گرفته می شود، نمی توان انتظار داشت که واردات همان لحظه متوقف شود، که این مسئله آسیب های جدی را به تولید کننده داخلی وارد می کند.

                                قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز افزود: برنج باید براساس نیازهای کشور و سرانه مملکت وارد شود، زیرا ما در حال حاضر 2 میلیون تن برنج تولید می‌کنیم و ظرفیت تولید یک میلیون تن نیاز مازاد را هم داریم.

                                بیابانی با بیان اینکه دلیل اصلی واردات برنج عدم برنامه ریزی و ضعف مدیریت است به نسیم خاطرنشان کرد: دلیل اصلی واردات برنج و عدم خودکفایی در این محصول عدم برنامه ریزی و ضعف در مدیریت است در غیر این صورت ما نباید این قدر نسبت به واردات این کالای استراتژیک وابستگی داشته باشیم.

                                وی با انتقاد از نامشخص بودن چگونگی اعطای مجوز به واردات برنج در کشور گفت: در حال حاضر نیاز مملکت برای واردات 800 هزار تا یک میلیون تن است و برای این حجم واردات باید ساز و کار مشخصی وجود داشته باشد که متاسفانه این ساز و کار به هیچ وجه وجود ندارد.

                                قائم مقام عیسی کلانتری در خانه کشاورز با بیان اینکه " وارد کننده و کشور مبدا در واردات برنج نامعلوم است " خاطرنشان کرد: اعطای مجوز برای واردات برنج در کشورمان ساز و کار فاسدی دارد به شکلی که نه وارد کننده مشخص است و نه کشور مبدا، بنابراین مسئولیت عواقب این واردات متوجه هیچ کس نیست.

                                بیابانی با اشاره به واردات برنج آلوده در کشور تصریح کرد: موسسه استاندارد اعلام کرده است که 19 نوع برنج آلوده وارد کشور شده است و با توجه به ساز و کارهای غلط حاکم نه وارد کننده مشخص است و نه حتی به درستی می توان کشور وارد کننده را مشخص کرد.

                                وی ادامه داد: ما مخالف واردات برنج برای برطرف کردن نیازهای داخلی خود نیستیم اما این واردات نباید به قیمت زیر سوال رفتن تولیدات خودمان تمام شود زیرا با اندکی حمایت و سرمایه گذاری ما در برنج خودکفا خواهیم شد و نیازی به واردات نداریم.

                                قائم مقام خانه کشاورز با اشاره به ورود سازمان توسعه روستایی برای حمایت از تولید کنندگان داخلی برنج در شمال کشور به نسیم عنوان کرد: اقدامات سازمان توسعه روستایی در واقع نوشدارو بعد از مرگ سهراب است و تصمیمات اشتباهی که مسئولان اتخاذ کرده اند باعث شده است که عرصه برای واسطه ها فراهم شود تولید کنندگان بیشترین ضرر را متحمل شوند.

                                بیابانی با بیان اینکه " عدم قابلیت رقابت تولید کننده داخلی برنج با تولید کنندگان خارجی را قبول ندارم " بیان کرد: اگر سرمایه گذاری در حوزه های مختلف کشاورزی به موقع انجام شود، ما قابلیت رقابت با تولید کنندگان خارجی را داریم و می توانیم برنج ایرانی را به همان قیمتی که برنج خارجی عرضه می شود تولید کنیم. وی گفت: حل مشکلات تولیدکنندگان داخلی برنج در گرو این است که برداشت محصول بر روی برنج قیمت گذاری شود تا هم تولید کننده و هم مصرف کننده از سود برنج بهره مند شود.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X