اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد یزدی
    عضو فعال
    • May 2011
    • 948

    #34666
    پاسخ : اخبار

    برخی تصمیمات کمیته ثبات بازار سرمایه تشریح شد/ ارجاع تصمیمات به دولت
    به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، در این نشست 4 ساعته که مدیران عامل بورس تهران و فرابورس، معاون نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس و جمعی از مدیران سازمان و شرکت بورس نیز حضور داشتند، فعالان بازار سرمایه به تفصیل نقطه نظرات خود را درخصوص شرایط کنونی بازار و راهکارهای بهبود بازار بیان کردند.

    پس از بیان دیدگاههای فعالان بازار، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تأکید بر اینکه تعامل مستمر با ذینفعان بازار سرمایه، یکی از اولویت های سازمان است، گفت: ضروری است این جلسات به منظور پایش و جمع بندی نظرات فعالان بازار بصورت مستمر ادامه یابد.

    در حاشیه این نشست، دکتر فطانت در پاسخ به سوالی درخصوص اهم تصمیمات اتخاذ شده پیرامون صنایع بورسی، در کمیته ثبات بازار سرمایه، گفت: تاکنون سه جلسه تفصیلی این کمیته برگزار و درخصوص موضوعاتی همچون تعویق بحث کیفی سازی پالایشگاه ها، شفاف سازی نحوه قیمت گذاری خوراک تحویلی به پالایشگاه ها، الزامات مربوط به تدوین مقررات اجرایی قیمت گذاری خوراک پتروشیمی ها با توجه به واگذاری این موضوع به دولت طبق مصوبه مجلس، صدور مجوز برای پالایشگاه ها به منظور فروش محصولات ویژه خود در بازار آزاد، سازوکار تهاتـر مطالبات شرکت های پتروشیمی تولیدکننده اوره از دولت، بحث کاهش بهره مالکانه با توجه به کاهش قیمت های جهانی سنگ آهن، بررسی شرایط واگذاری پروانه بهره برداری معادن به شرکت های مربوطه ازطریق طی فرآیند قانونی و تعیین تکلیف مطالبات حق انتقاع مربوط به سال های قبل از 92، از جمله مباحثی است که تاکنون در جلسات کمیته ثبات بازار سرمایه، پیرامون آنها بحث و جمع بندی لازم صورت گرفته است.

    رئیس سازمان بورس در عین حال تأکید کرد برخی از تصمیمات کمیته ثبات، برای اجرایی شدن مستلزم تصویب نهایی در هیأت دولت است که در حال پیگیری این موضوع هستیم و طبیعتـا درصورت تصویب نهایی، مصوبات به اطلاع سهامداران و فعالان بازار خواهد رسیـد.

    --------
    آخرین ویرایش توسط محمد یزدی؛ 2015/01/12, 09:21.
    بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

    نظر

    • مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

      #34667
      پاسخ : اخبار


      دو نماینده مجلس مطرح کردند
      افزایش حقوق کارمندان ۱۴ درصد/واردات روزانه 10 میلیون لیتر بنزین به کشور/لزوم واگذاری 400 شرکت دولتی
      دو عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر افزایش ۱۴درصدی حقوق کارمندان دولت در سال آینده، اعلام کردند، دولت در سقف افزایش ۶ درصدی بودجه عمومی این رشد حقوق را تامین می‌کند.


      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....Yv8WCmu5.dpuf

      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

      نظر

      • احمدخان
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2032

        #34668
        پاسخ : اخبار

        افزایش 17 درصد گرانی بالای 20 درصد

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #34669
          پاسخ : اخبار

          معادله ارتباط متخلفان پدیده شاندیز با دولت قبل

          تهران - ایرنا - همزمان با انتشار اطلاعات تازه توسط مقامات قضایی و همچنین رییس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در باره دامنه تخلفات پدیده شاندیز، موضوع ارتباط مسئولان آن با مقام های ارشد دولت سابق از جمله بقایی و مشائی همچنان مطرح است.


          گفته می شود، سطح مناسبات مسئولان این پروژه با دولت قبل در حدی بود که به گونه غیررسمی به عنوان مشاوران اقتصادی در جلسات هیات وزیران دولت دهم شرکت می کردند.

          اکنون که که پرونده این پروژه زیر ذره بین قانون و قضا قرار گرفته است، وجود تخلفات متعدد و متنوعی در اجرای این طرح مطرح می شود که بخشی از این تخلفات به ارتباطات با دولت احمدی نژاد مرتبط می شود.

          همزمان سایت های مرتبط و حامی رییس دولت قبل سراسیمه هرگونه ارتباط با مسئولان پروژه پدیده شاندیز را تکذیب می کنند.

          تخلفات صورت گرفته در پروژه پدیده شاندیز پس از آن آشکار شد که دولت یازدهم با احیای شورای عالی شهرسازی، رصد پروژه های بزرگ ساختمانی را در دستور کار قرار داد.

          با بررسی های صورت گرفته، مشخص شد مجوزهای داده شده در دولت قبل به پروژه پدیده شاندیز غیرقانونی بوده و افزون بر این موارد، با ورود دادستان مشهد به این پرونده، آشکار شد که تخلفات گسترده ای نیز در فروش سهام این پروژه رخ داده است.

          با گذشت 18 ماه از پایان کار دولت احمدی نژاد، افزون بر پرونده پدیده شاندیز که روی میز محاکم قضایی قرار دارد، پرونده های متعددی از تخلفات و مفاسد مالی انجام شده در آن دوران فاش شده است.

          دادستان کل کشور نیز در باره روند رسیدگی به تخلفات مطرح شده توسط پدیده شاندیز امروز (دوشنبه) اعلام کرد: تیمی متشکل از کارشناسان اقتصادی و قضایی در این دادستانی تشکیل شده که موضوع پرونده پدیده شاندیز را که از سوی دادستان مشهد در حال پیگیری است دنبال کرده و رسیدگی خواهد کرد.

          سید ابراهیم رئیسی در نشست تخصصی روسای ادارات مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی استان های کشور افزود: مسوول این تیم مرتضی بختیاری معاون امنیتی دادستان کل کشور معرفی شده است.

          وی در خصوص پرونده پدیده شاندیز افزود: شرکت هایی که در دادگستری و دادستانی مشهد پرونده ای برای رسیدگی دارند از طریق دادستانی مشهد اعلام شده که تبلیغات در مجامع عمومی و رسانه ها ممنوع است براین اساس رسانه ملی و مبادی ورودی و خروجی شهرها نسبت به این مساله ملزم به رعایت هستند.

          رئیسی اضافه کرد: افرادی که سهام یا ذخیره ای در این شرکت ها دارند اقدامات قضایی در راستای حفظ سهام آنها انجام خواهد شد تا آسیب نبیند و کار اقتصادی نباید توام با تخلف و فساد باشد.

          دادستان کل کشور ادامه داد: اگر بخشی از شرکت اجازه گرفت تا باغات و اراضی کشاورزی را تبدیل و تغییر کاربری دهد نباید بخش های دیگر ضمیمه آن شود. براین اساس وزارت کشاورزی باید طبق قانون این مساله را متوقف کند همانگونه که مسوول پیگیری این موضوع وزارت کشاورزی تعیین شده است.

          رئیسی اضافه کرد: دادستانی مشهد به این پرونده رسیدگی کرده و تلاش دارد تا با سرعت و دقت پیگیر این مساله بوده تا نتایج را به اطلاع مردم برساند.

          وی با بیان این که دادستانی مشهد و همچنین دادستانی کل کشور به صورت روزانه این موضوع را دنبال می کنند، گفت: موضوع تخلف پدیده شاندیز توسط چند سازمان به دادگستری اعلام شد و این موضوعات در دادستانی مورد پیگیری قرار گرفته اما در شرایط فعلی نمی توان نظر قاطعی در مورد آن اعلام کرد تا رسیدگی انجام شود.

          وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده در دادستانی مشهد و دادستانی کل کشور در جهت رفع نگرانی مردم است، گفت: باید با بررسی این موضوع کار اقتصادی دنبال و از سوی دیگر جرمی وجود نداشته باشد البته در برخورد با اینگونه مسائل جدی هستیم و اگر تخلفی انجام گیرد قاطعانه برخورد خواهیم کرد. وی اضافه کرد: اراده دستگاه قضا نیز برخورد با جرایم اقتصادی رییس کمیسیون اصل 90 اعلام کرد: بدهی 94 هزار میلیاردی تومانی شرکت پدیده شاندیز نیازمند تایید کارشناسان است.

          محمدعلی پورمختار روز دوشنبه در نشست تخصصی روسای ادارات مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی استان های کشور افزود: در این زمینه درخواست کارشناس کرده ایم تا موضوع را ارزیابی کرده و تطابق میزان سهامی که فروخته شده و میزان اموال دارایی شرکت بررسی شود و از این طریق سهام را جایگزین اموال کرده و بدهی مردم بازگردد.

          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

            #34670
            پاسخ : اخبار

            رئیس پلیس آگاهی ناجا: در ۱۰ ماهه امسال اختلاس ۲۷ درصد افزایش داشت

            سردار مقیمی در جمع خبرنگاران، گفت: در این مدت تبانی در مبادلات دولتی ۲۰ درصد و زمین‌خواری نیز ۴۰ درصد افزایش داشته است/ انتظار داریم تشکیل پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی در مجلس تصویب شود

            به گزارش خبرنگار «نسیم»، سردار محمد رضا مقیمی درحاشیه همایش پلیس آگاهی در زمینه مبارزه با جرام اقتصادی با بیان اینکه برخورد هوشمندانه باجرائم کلان اقتصادی داریم، افزود: دررابطه با مبارزه با زمین‌خواری عزم ملی در سازمان‌ها نیست که همکاری مسئولین محلی در این رابطه بسیار اهمیت دارد. سردار مقیمی با تاکید بر اینکه فضای رقابتی سالم برای سرمایه داران لازم است، اظهارداشت: در سال‌ اخیر جرائم اقتصادی افزایش و قبح آن در جامعه شکسته است. همچنین با فضای رصد به دنبال کشف پیش دستانه جرائم اقتصادی هستیم.

            نظر

            • Hessam
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 1240

              #34671
              پاسخ : اخبار

              دادستان مشهد: «پدیده» تبرئه نشده است
              کد خبر: ۴۶۶۰۸۰
              تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴ - 12 January 2015
              روزنامه خراسان نوشت:

              غلامعلی صادقی دادستان مشهد از تحت تعقيب قرارگرفتن برخي مديران دستگاه ها و سازمان هاي متخلف در ماجراي شرکت پديده شانديز خبر داد و گفت: حوزه پيشگيري از وقوع جرم دادستاني مشهد از مدت ها قبل به موضوع سهل انگاري و يا تخلف ادارات و سازمان هاي مختلف در ماجراي پديده شانديز وارد شده بود که اين موارد به بازپرس پرونده اعلام شده است و دستگاه هايي که در ارتباط با صدور مجوز در بخش هاي مختلف جرمي مرتکب شده اند و يا در استيفاي حقوق عمومي و دولتي سهل انگاري و يا قصوري داشته اند طبق قانون تحت تعقيب قضايي قرار مي گيرند.

              مقام ارشد قضايي مشهد در اظهارات خود ارزش واقعي سهام شرکت پديده را نيز مورد توجه قرار داد و گفت: آن چه مشخص است اين که ارزش سهام در اين شرکت به صورت صوري و به اصطلاح «بادکنکي» افزايش پيدا کرده است که واقعيت خارجي ندارد اين در حالي است که رقم دقيق ارزش سهام بايد توسط کارشناسان زبده مورد بررسي قرار گيرد.

              وي همچنين به افزايش غيرقانوني تعداد سهام از سوي مديران اين شرکت اشاره کرد و گفت: تا حدود يک هفته قبل تعداد سهام يک ميليارد و ۸۷۵ ميليون بوده که دوباره آن را تقسيم و به ۱۱ ميليارد و ۲۵۰ ميليون سهم افزايش دادند که اين کار آن ها غيرقانوني بود و اين موارد نوعي مانور متقلبانه و کلاهبرداري محسوب مي شود چرا که قبلا از سوي دستگاه قضايي به اداره کل ثبت اسناد و املاک نيز اعلام شده است که افزايش سهام توسط اين شرکت ها غيرقانوني است.

              «قاضي صادقي» در ادامه اين مصاحبه به برخي تخلفات مانند امضاي برگه هاي خريد سهام توسط کاربري که هيچ سمت و مسئوليتي در شرکت هاي سرمايه گذاري ندارد نيز اشاره کرد و افزود: دغدغه مهم دستگاه قضايي اين است که مردم و سهامداران متضرر نشوند و يا هنگام فروش سهام فريب نخورند اما شهروندان نيز بايد دقت کنند تا در مقابل فروش سهام اسناد و مدارک معتبر و قانوني را دريافت کنند که به امضاي مديران شرکت پديده يا هيئت مديره و ... رسيده باشد و اين مدارک تعهدآور باشد تا حقوق آنان تضييع نشود و سهامداران قبل از امضاي هر برگه و يا سندي، محتويات مندرج در آن را به دقت مطالعه کنند و در صورتي که شروط هاي درج شده را قبول کردند اقدام به دريافت آن مدرک معتبر و يا سند داراي ارزش قانوني نمايند.

              دادستان عمومي و انقلاب مشهد درباره ارزش سهام خريداري شده نيز گفت: دستگاه قضايي به ارزش و يا بهاي سهام و يا اين که وجوه مردم به چه شکلي به آن ها باز گردانده مي شود وارد نشده است اما مديران اين شرکت ها و به ويژه شرکت پديده بايد حسن نيت خود را در قبال پرداخت پول مردم نشان دهند و با يک سياست گذاري مناسب به فروشندگان سهام پاسخ دهند که در اين صورت دستگاه قضايي نيز اين موارد را در روند رسيدگي به پرونده لحاظ خواهد کرد.

              «قاضي غلامعلي صادقي» به پول هايي که دلالان در اين ماجرا و از طريق نامشروع تحصيل کرده اند نيز اشاره کرد و گفت: «دلال ها» بايد پول هاي مردم را بازگردانند چرا که اين وجوه از طريق نامشروع تحصيل شده است و در زمره جرايم کلاهبرداري قرار مي گيرد بنابراين اين افراد نيز در صورتي که پول هاي مردم را بازنگردانند با برخورد قانوني قاطع دستگاه قضايي روبه رو خواهند شد.

              اين مقام قضايي افزود: در راستاي استيفاي حقوق مردم از هيچ تلاشي کوتاهي نخواهيم کرد و تحت تاثير جوسازي ها نيز قرار نمي گيريم البته اين احتمال وجود دارد که بسياري از افرادي که تحت تاثير طمع قرار گرفته اند و هنوز هم به اميد افزايش قيمت سهام هستند در اين ماجرا متضرر شوند که در اين صورت اين افراد خودشان مقصر هستند چرا که به هشدارها و توصيه هايي که تاکنون عنوان شده است توجه نکرده اند.

              وي در پايان نيز به مديران شرکت هاي سرمايه گذاري توصيه کرد: قبل از هرگونه اقدامي ابتدا به فکر حقوق مردم باشند و سعي کنند در مسير قانوني قدم بردارند و حسن نيت خود را به مردم و دستگاه قضايي اثبات کنند در غير اين صورت ديگر دستگاه قضايي منتظر نمي ماند و روند رسيدگي را تشديد خواهد کرد.

              دادستان مشهد همچنين برخي شايعات مطرح شده در مجالس و سايت هاي غيرمعتبر مبني بر تبرئه شرکت پديده از اتهامات را تکذيب کرد و گفت: اين پرونده در حال رسيدگي در دادسراي مشهد است و اين گونه شايعات معمولا از سوي افراد ذينفع در اين ماجرا، و در مجامع خصوصي و يا در جمع برخي سهامداران عنوان مي شود که ضمن تکذيب آن به اين گونه افراد هشدار مي دهيم، از نشر اکاذيب که جرمي انکارناپذير است خودداري کنند .

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #34672
                پاسخ : اخبار

                رئيس جمهور تاکيد کرد:

                بيمه همگاني همه عدالت نيست / شرايط گذشته بيماران تحقير دولت و مردم بود

                رئيس جمهور اظهار داشت: شرايط گذشته بيماران به نوعي تحقير دولت و مردم بود و اين شرايط و نوع برخورد خارج از معيارهاي اسلامي و انساني بود. - See more at: http://www.mojnews.com/fa/Miscellane....GM2ABzqf.dpuf

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #34673
                  پاسخ : اخبار

                  رییس اتحادیه فروشندگان لبنیات خبر داد
                  قیمت ماست و پنیر در آستانه نصف شدن

                  دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۶
                  61040.jpg
                  رییس اتحادیه فروشندگان لبنیات گفت: ماست و پنیر در برخی از فروشگاه‌های بزرگ با تخفیف 40 تا 45 درصدی عرضه می‌شوند.

                  علی رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کاهش مصرف محصولات لبنی مدتی است به عنوان یکی از مشکلات مطرح شده که دلیل عمده آن ظاهرا کاهش قدرت خرید مردم است.

                  وی افزود: با توجه به این موضوع،صاحبان این صنایع برای فاسد‌ نشدن محصولات خود برخی از آنها را با تخفیفاتی عرضه می‌کنند که در این میان ماست و پنیر با 40 تا 45 درصد، بیشترین تخفیف را دارند.

                  رییس اتحادیه فروشندگان لبنیات در عین حال بیان کرد: با توجه به این‌که ماست و پنیر از پرمصرف‌ترین لبنیات به‌شمار می‌روند، اعمال تخفیف در این محصولات به دلیل مصرف زیاد آنهاست.

                  رجبی درباره‌ شیر نیز اینگونه گفت که تخفیفی در زمینه‌ عرضه شیر اعمال نمی‌شود چون زمانی‌ که شیر به پایان تاریخ مصرف خود نزدیک شود می‌توان آن را به شیر خشک یا سایر محصولات لبنی تبدیل کرد.

                  رییس اتحادیه فروشندگان لبنیات یادآور شد: تخفیف ویژه در ماست و پنیر در اغلب شرکت‌های مطرح تولید‌کننده این محصولات اعمال شده است.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

                    #34674
                    پاسخ : اخبار

                    هدیه بورسی ها به احمدی نژاد (فیلم)

                    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

                      #34675
                      پاسخ : اخبار

                      با کاهش قیمت نفت
                      تولید ناخالص داخلی عربستان 1.2 درصد کاهش یافت

                      فاینانشال تایمز اعلام کرد: با کاهش قیمت نفت تولید ناخالص داخلی عربستان 1.2 درصد کاهش یافت تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2015 به رقم 2.5 درصد و در سال 2016 به 1.8 درصد خواهد رسید.

                      به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از فاینانشال تایمز رشد اقتصادی عربستان طی 2 سال آینده با تأثیر کاهش قیمت نفت در امور اقتصادی کشور نخستین کسری بودجه را از سال 2011 تجربه می‌کند.

                      رشد تولید ناخالص داخلی واقعی این کشور با افت 1.2 درصد در سال 2015 به 2.5 درصد و در سال 2016 به 1.8 درصد خواهد رسید.

                      عربستان در اجلاس اخیر اوپک از مخالفان کاهش عرضه نفت بود و سیاست کاهش قیمت نفت را دنبال می‌کند.

                      نظر

                      • rajabi
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 936

                        #34676
                        پاسخ : اخبار

                        حمید رسایی گفت: آقای روحانی اخیرا مطرح کردند که دلشان می‌خواهد رفراندوم برگزار شود، اما یک حقوقدان باید بداند که اداره حکومت دل‌بخواهی نیست و برای هر کاری قانون پیش‌بینی شده است.
                        .


                        به گزارش ایسنا، این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود عنوان کرد: من با برگزاری رفراندوم موافقم؛ رفراندوم باید برگزار شود، اما آقای روحانی شما وعده دادید که 100 روزه گزارش می‌دهید و شش ماهه مشکلات مردم را برطرف می‌کنید و زندگی مردم را متحول می‌کنید؛ نشد. گفتید هم سانتریفیوژها باید بچرخد و هم چرخ کارخانه‌ها که هیچ کدام نچرخید و بیکاری بیشتر شد.



                        وی ادامه داد: شما گفتید با توافقنامه ژنو تحریم‌ها برداشته می‌شود، اما هیچ تحریمی برداشته نشد؛ بلکه بیشتر شد. گفتید مسکن مهر را ادامه می‌دهم اما تعطیلش کردید، گفتید یارانه‌ها را ادامه می‌دهم، اما حامل‌های انرژی گران شد و یارانه‌ها اضافه نشد. به مردم وعده دادید از بورس حمایت می‌کنید، مردم سرمایه‌هایشان را به بورس بردند، اما ارزش سرمایه‌هایشان نصف شد.



                        این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی افزود: شما گفتید عزت را به پاسپورت‌ها بر می‌گردانید. سفارت فرانسه به زن‌های ما می‌گوید کشف حجاب کنید تا به شما ویزا بدهیم. نماینده ایران در سازمان ملل هنوز ویزا نگرفته است. گفتید از رکود عبور شده اما رکود حاکم بر بازار جامعه است. نان را به یکباره 30 درصد گران کردید. در بعضی از مناطق 50 درصد و در بعضی از مناطق صددرصد گران شده که نظارت نمی‌کنید.



                        وی همچنین اظهار کرد: نفت بالای 100 دلار بود اما به دلیل ضعف عملکرد ژنرال‌های شما و اعتماد به کدخدا برای فشار به مردم به 40 دلار رسیده است. وزرایی را به کار گرفتید که چندصد میلیارد تومان ثروت دارند.



                        این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آقای روحانی در این مدت نه مشکلی حل شده و نه تدبیر و امید ایجاد کردید. رفراندوم برگزار کنید که آیا این تدابیر شما که باعث ناامیدی در جامعه شده ادامه پیدا کند یا نه؟ شما گفتید که آرمان‌های ما به سانتریفیوژها وصل نیست و به قلب و دل ما وصل است. قلب، مغز و دل به کجا وصل است؟ مشکل این است. آرمان‌های ما به سانتریفیوژها وصل نیست اما استقلال و غیرت کشور به سانتریفیوژها وصل است.


                        رسایی درباره افزایش قیمت گاز نیز به دولت تذکر داد و گفت: دولت مصوبه‌ای دارد که گاز را 20 درصد گران کرده است اما خانواده‌هایی که 300 متر مکعب مصرف گاز دارند 47 درصد بیشتر پول می‌دهند و خانواده‌هایی که 1800 متر مکعب مصرف گاز دارند هفت درصد پول بیشتری می‌دهند. من شرکت گاز را در کمیسیون اصل 90 خواستم و برای آنها توضیح دادم که روش محاسبه غلط است اما حاضر نیستند اصلاح کنند.

                        نظر

                        • rajabi
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 936

                          #34677
                          پاسخ : اخبار
                          موافقت اولیه مجلس با بودجه مسکن مهر

                          دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳
                          مرجع : تسنیم
                          قائم‌مقام وزیر راه شهرسازی از تصویب بودجه حدود ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای خدمات زیربنایی و روبنایی مسکن مهر توسط کمیسیون عمران مجلس خبر داد و گفت: حدود ۴۰۰ هزار واحد ساخته شده مسکن مهر فاقد امکانات زیربنایی و روبنایی است.



                          به گزارش افکارنیوز، احمد اصغری مهرآبادی در نشست خبری با ارائه خلاصه‌ای از اقدامات انجام شده در طرح مسکن مهر اظهار کرد: از مجموع ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکن مهر که قرارداد آنها تنظیم شده کار ساخت یک میلیون و ۶۸۰ هزار واحد به اتمام رسیده و براساس برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی تلاش می‌کنیم ۹۰ درصد پروژه‌ها را تا پایان سال آینده به اتمام برسانیم.

                          وی با بیان اینکه تاکنون یک میلیون و ۲۵۲ هزار واحد مسکن مهر افتتاح شده از آغاز تحویل ۲۰۰ هزار واحد دیگر طی هفته آینده خبر داد و گفت: تاکنون برای یک میلیون و ۳۶۸ هزار واحد دفترچه اقساط صادر شده و با توجه به دستور وزیر راه روند صدور دفترچه اقساط رشد فزاینده‌ای خواهد یافت.

                          *
                          وصول ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اقساط مسکن مهر

                          قائم‌مقام وزیر راه شهرسازی در ادامه با اشاره به اینکه ماهانه ۲۲۰ میلیارد تومان وصول اقساط داشته‌ایم، گفت: تاکنون ۴۷۰۰ میلیارد تومان وصول اقساط مسکن مهر داشته‌ایم که با توجه به تنفس بانک مسکن این مبلغ را به پروژه‌های نیمه‌تمام تزریق کرده تا آنها را تکمیل کنیم.

                          * ۲۲۰ هزار واحد مسکن مهر فعال شد


                          مهرآبادی با اشاره به اینکه در ابتدای دولت تدبیر و امید ۳۴۰ هزار واحد مسکن مهر متوقف شده بود، گفت: این در حالی بود که ۸۵ هزار واحد دیگر فاقد متقاضی بود که برای حل این مساله از سال گذشته تاکنون ۵ دوره جلسه استانی در استان‌های کشور برگزار کرده‌ایم.

                          وی با بیان اینکه توانستیم ۲۲۰ هزار واحد متوقف شده را فعال کنیم افزود: برای ۱۲۰ هزار واحد باقی‌مانده نیز از طریق شیوه‌نامه سازمان ملی زمین و مسکن اقدام می‌کنیم تا آنها نیز فعال و تعیین تکلیف شوند.

                          وی با بیان اینکه تبدیل این واحدها به خود مالک یا ساخت مشارکتی آنها از جمله برنامه‌های ما در این خصوص است، یادآور شد: توانستیم طی جلسات استانی مشکل فاقد متقاضی بودن ۴۵ هزار واحد مسکن مهر را حل کنیم و برای ۴۰ هزار واحد مابقی به صورت استان به استان تصمیم‌گیری می‌شود.

                          قائم‌مقام وزیر راه شهرسازی در ادامه با اشاره به اینکه در ابتدای دولت یازدهم با افزایش سقف اعتبارات مسکن مهر از ۴۸ هزار میلیارد تومان به ۵۰ هزار میلیارد تومان موافقت شد، بیان کرد: با این اقدام شورای پول و اعتبار مجوز افزایش وام‌های ۲۰ و ۲۲ میلیون تومانی به ۲۵ میلیون‌تومانی صادر شد، دومین مصوبه شورای پول و اعتبار مربوط به بازپرداخت تسهیلات مسکن مهر بود که براین اساس زمان بازپرداخت از ۱۵ سال به ۲۰ سال افزایش یافت.

                          وی با یادآوری اینکه از سال ۹۱ پیگیر افزایش سقف وام فردی مسکن مهر از ۲۵ به ۳۰ میلیون تومان بودم، یادآور شد: در آن سال پیشنهاد افزایش سقف وام ۲۰۰ هزار واحد را به آقای نیکزاد وزیر سابق راه و شهرسازی دادم. در همان سال وام مسکن مهر استان‌های هرمزگان، گیلان، البرز و آذربایجان غربی به ۳۰ میلیون تومان افزایش یافت.

                          مهرآبادی با اشاره به اینکه وام مسکن مهر مابقی استان‌ها نیز اخیرا به ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته این اقدام را در راستای تسریع روند ساخت و ساز اعلام کرد و گفت: از متقاضیان خواهش می‌کنیم آورده‌ خود را تکمیل کنند تا با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب مردم را خانه‌دار کنیم.

                          قائم‌مقام وزیر راه شهرسازی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۲۵۰ هزار واحد افتتاح شده دارای امکانات زیربنایی و روبنایی هستند، از بخشنامه مشترک با وزارت تعاون برای جلوگیری از تحویل واحدهای بدون امکانات به متقاضیان خبر داد و گفت: ۴۳۰ هزار واحد مسکن مهر ساخته شده فاقد امکانات زیربنایی هستند و به همین دلیل نمی‌توانیم آنها را تحویل دهیم.

                          وی تاکید کرد: برای تامین خدمات زیربنایی واحدهای باقی‌مانده مسکن مهر ۵۶۰۰ میلیارد تومان و برای خدمات روبنایی ۵ هزار میلیارد تومان نیاز است که این مبالغ در لایحه بودجه سال ۹۴ آمده و به تصویب کمیسیون عمران رسیده است و با کمی کاهش به کمیسیون تلفیق ارجاع شده است.

                          نظر

                          • alireza51
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 1205

                            #34678
                            پاسخ : اخبار

                            لاوروف: روسیه برای لغو تحریم ها مذاکره نمی کند.
                            مسکو- ایرنا- سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه تحریم کشورش از طرف غرب سیاستی اشتباه است، اعلام کرد: تحریم ها به حل و فصل بحران اوکراین هیچ کمکی نمی کند و روسیه برای لغو آن مذاکره نخواهد کرد.
                            خبرگزاری‌ایرنا
                            دوشنبه 22 دی 1393 - 16:25


                            ===============================================
                            هر قدم در مذاکرات هسته ای ایران، عطش مطالبات غرب و آمریکا را بالا می برد.
                            عمر خیلی کوتاه است.

                            نظر

                            • مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

                              #34679
                              پاسخ : اخبار

                              حاشیه ای بر سفر مادورا به ایران
                              میراث مشترک چاوز و احمدی‌نژاد

                              به لطف درآمدهای بالای نفتی، این دو رئیس جمهور توانستند رضایت عمومی را جلب کنند؛ یکی با توزیع سیب‌زمینی و دیگری با توزیع مرغ سوخاری. نگاه پوپولیستی و دربست گرفتن اقتصاد برای دولت و مشارکت ندادن بخش خصوصی در داد و ستدهای اقتصادی ارمغانی جز نابودی صنایع داخلی برای این كشورها نداشت.
                              آفتاب: هوگو چاوز و محمود احمدی نژاد؛ یکی خودش را چپ اما ملحد می دانست و دیگر خودش را چپ اما مسلمان.میراث هر دو پس از کنار رفتن یکی بود؛ تورم و نقدینگی بالا، انزوا و در نهایت رنج اقتصادی برای مردم در بزنگاه غروب قیمت رویایی نفت.حالا روسای دولت پس از این دو بیشتر وقتشان را صرف میراث آنها می کنند.


                              شنبه مراسم استقبال از نیکلاس مادورا، رئیس جمهوری ونزوئلا در کاخ سعد آباد برگزار شد. او که شب قبلش به تهران رسیده بود، از سوی معاون وزیر خارجه مورد استقبال قرار گرفت.استقبالی که اگر در دوره احمدی نژاد بود، طور دیگری می بود.


                              اشتراکات دو رئیس جمهوری


                              به جزشباهت‌های شخصیتی احمدی نژاد و چاوز، کشورهای این دو رئیس جمهور سابق از نظر اقتصادی نیز به هم نزدیک بودند و مهمترین شباهت، این بود که اقتصاد هر دو کشور بر پایه فروش نفت استوار بود.


                              تورم بالاٰ، نقدینگی زیاد و پایین بودن ارزش پولی، از دیگر مشترکات دو کشور به حساب می‌آمد. البته به لطف درآمدهای بالای نفتی، این دو رئیس جمهور توانستند رضایت عمومی را جلب کنند؛ یکی با توزیع سیب‌زمینی و دیگری با توزیع مرغ سوخاری.


                              نگاه پوپولیستی و دربست گرفتن اقتصاد برای دولت و مشارکت ندادن بخش خصوصی در داد و ستدهای اقتصادی ارمغانی جز نابودی صنایع داخلی برای این كشورها نداشت؛ تا حدی كه هردو را تبدیل به وارد کننده اقلام غذایی کرد.


                              ژرژ بوتی، رئیس فدراسیون کارفرمایان «فدکاماراس» در تعریف وضعیت کشورش می‌گوید: «در طول 10 سال، 200 هزار شرکت حذف شد، یك‌هزار و 600 شرکت دیگر دولتی شد و سرمایه‌گذاران فعال، کسب و کار خود را به دیگر کشورهای منطقه بردند».


                              به عقیده وی، روحیه رانتی چاوز و وابستگی بیش از اندازه به نفت و یارانه در او بسیار بالا بود. وی اظهار كرده بود از زمان به قدرت رسیدن افراد به ظاهر چپ‌گرا در ونزوئلا، بنا بر اعلام رسمی دولت تا سال 2012 مبلغ 550 میلیارد دلار در بخش‌های رفاه اجتماعی هزینه شده است، در حالیکه از فقر مردم کمتر که نشده هیچ بلکه بر آن افزوده نیز شده؛ در واقع اینها هزینه‌هایی برای جمع آوری رای بوده است.


                              به عقیده اکثر کارشناسان اقتصادی، فقدان سرمایه‌گذاری در بخش‌های مولد و دادن یارانه مستقیم به مردم (پخش دو وعده غذا در روز) سبب شد مردم دیگر دنبال کسب و کار نروند و نیروی کار جامعه محدود شود.


                              همین عامل سبب شد رشد اقتصادی ونزوئلا در سال گذشته زمانی كه هنوز نفت بشكه‌ای 100 دلار بود، به منفی 2 درصد برسد.


                              اکنون دیگر آن دو رئیس جمهور در عرصه سیاست نیستند؛ یکی مغلوب سرطان شد و دیگری مغلوب مردم. این دو رفیق در حالی از سیاست رفتند که چاوز تورم 63 درصدی برای مردمش به یادگار گذاشت و رئیس‌جمهور پیشین ایران تورم 43 درصدی آورد.


                              ایران


                              در ایران حسن روحانی با شعار تغییر کلی در سیاست‌های اقتصادی قبل، آرای مردم را اخذ و از همان روزهای نخست شروع به بازسازی کشور کرد. اکنون که 2 سال از ریاست‌جمهوری روحانی گذشته، وی توانسته از شدت تورم بکاهد؛ حضور هوشمندانه مردم پای صندوق‌های رای و دعوت بزرگانی همچون آیت الله هاشمی رفسنجانی و حجت‌الاسلام سید محمد خاتمی از مردم برای رای دادن به کاندیدای مشخص، باعث شد وضعیت کلان اقتصادی مردم ایران بهتر از ونزوئلایی‌ها شود.


                              ونزوئلا


                              پس از مرگ چاوز مادورا توانست بر روی موج احساسات مردم سوار شود و دوباره با تکیه بر همان سیاستهای چاوز رای مردم را در یک انتخابات پر حاشیه به دست آورد. در ونزوئلا، گویی مردم هنوز به فکر غذای مجانی هستند و مادورا را انتخاب کردند.


                              بحران نفت


                              به گزارش ایلنا، زلزله‌ای به قدرت 7 ریشتر اقتصاد این دو کشور را لرزاند، قیمت نفت 60 درصد کاهش یافت و خزانه ارزی هر دو کشور را خالی كرد.


                              هنگامی که اجلاس اوپک برگزار شد و بحث‌ها در مورد کاهش تولید به نتیجه نرسید، البدری (دبیرکل اوپک) تنفس اعلام کرد و از هیئت‌ها دعوت کرد برای صرف ناهار به سالن بغل بروند، روزنامه الشرق الاوسط گزارش داد که هیئت ونزوئلایی (که علاوه بر وزیر نفت وزیر خارجه‌اش را هم همراه داشت) هنگام ناهار نیز در حال صحبت با مقام‌های عربستانی و کویت بودند تا بلکه آنها به کاهش تولید تن در نهند. این موضوع تا حدی بود که رامیرز خطاب به النعیمی (وزیر نفت عربستان) اظهار داشت: آقای مادورا گفته است من قول می‌دهم همکاری کشورهای غیر عضو را بگیرم، همین الان هم نمایندگان مکزیک و روسیه در لابی هستند و قول همکاری داده‌اند.


                              اجلاس بدون هیچ نتیجه خاصی به پایان رسید. زنگنه رفت تهران که به نوبخت بگوید امسال روی وزارتخانه او حساب نکنند تا بر همین اساس رئیس سازمان برنامه و بودجه در کنفرانس اقتصاد ایران اعلام کند تنها یک سوم درآمدهای دولت روی نفت بسته شده و سایر درآمدها از محل‌های دیگر تامین خواهد شد.


                              اما ونزوئلایی‌ها هنوز نمی‌توانستند این را باور کنند و سعی کردند باز هم با صحبت‌های تبلیغی مانند اینکه حقوق وزرا 40 درصد کاهش پیدا می‌کند، سعی کردند اعتراض ها را کنترل کنند. زمستان فرار رسید و کشورهای صادر کننده منتظر افزایش قیمت فصلی بودند اما این زمستان بیشتر به بهار نزدیک است.


                              به نظر می‌رسد این بار مادورا خود وارد عمل شده و مانند تیمی که دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد، با دروازبانش هم حمله می کند. مطابق برنامه اعلام شده از سوی خبرگزاری ونزوئلا، مادورا بعد از ایران به الجزایر، مسکو و سپس به ریاض می‌رود تا بلکه بتواند جلوی سقوط قیمت نفت را بگیرد؛ تلاشی پوپولیستی و شاید هم مبتنی بر «دیپلماسی عمومی» برای افزایش اندکی محبوبیت و کسب رای.





                              برچسب ها: چاوز ، احمدی‌نژاد





                              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #34680
                                پاسخ : اخبار

                                اروپا آماده لغو تحریم روسیه است
                                روسیه و اتحادیه اروپا

                                شناسهٔ خبر: 2463658 دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۵
                                بین الملل > اوراسیا
                                وزیر خارجه لتونی از آمادگی اتحادیه اروپا برای لغو تحریم های روسیه خبر داد.
                                به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزیر امور خارجه لتونی از آمادگی اتحادیه اروپا برای لغو تحریم های روسیه در صورت بهبود اوضاع اوکراین خبر داد.

                                ادگار رینکوویچ در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه گفت: در صورتی که شاهد توافقات جدیدی باشیم، تحریم هایی که با توجه به اوضاع شرق اوکراین اعمال شده، ممکن است برداشته شود.

                                وی تاکید کرد: در صورتی که شاهد پیشرفت واقعی در زمینه اوکراین باشیم، اتحادیه اروپا آماده است به صورت جدی موضوع کاهش یا لغو تحریم های روسیه را بررسی کند.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X