اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #36466
    پاسخ : اخبار

    هشدار به سردفتران درخصوص نقل‌و انتقال خودرو

    خزانه‌دار کانون سردفتران و دفتریاران اعلام کرد: سردفترانی که خودرو را بدون سند رسمی قبلی نقل و انتقال دهند سلب صلاحیت می شوند.

    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، احمدعلی سیروس خزانه دار و عضو هیات مدیره کانون سر دفتران و دفتریاران اظهار کرد: حدود 45 درصد از معاملات خودرو، معاملات واسطه ای است و واسطه ها و دلال ها میل دارند بدون ثبت رسمی سند و مراجعه به دفاتر اسناد رسمی، تنها با تعویض پلاک، خودروها را خرید و فروش کنند تا هزینه کم تری بپردازند.

    وی ادامه داد: از این رو گاهی پیش می آید یک خودرو بدون ثبت سند رسمی و تنها با تعویض پلاک، چند دست می چرخد و در نهایت به دست کسی می رسد که برای خرید خودرو، درخواست سند رسمی می کند. در این صورت طبق قانون باید همه مالکان قبلی این خودرو در دفترخانه حاضر شوند تا سند رسمی به شکل قانونی به ثبت برسد.

    خزانه‌دار کانون سردفتران و دفتریاران خاطرنشان کرد: یافتن همه این افراد و حاضر شدن آن ها در دفترخانه کار آسانی نیست به همین دلیل برخی از سردفتران بدون رعایت این موضوع و بدون وجود سند رسمی، تنها با وجود شناسنامه خودرو اقدام به تنظیم سند رسمی می‌کنند. این کار خلاف قانون است و در صورت برخورد با چنین مواردی در راستای اجرای ماده 42 قانون دفاتر اسناد رسمی، سلب صلاحیت این سردفتران را از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور درخواست می کنیم.

    سیروس افزود: به دلیل این که 10 درصد حق التحریر دفاتر اسناد رسمی متعلق به کانون سردفتران و دفتریاران است و هم چنین مالیات نقل و انتقال و حقوق دولتی تنها هنگام ثبت سند رسمی اخذ می شود، عدم ثبت رسمی سند هنگام نقل و انتقال خودرو ضرر مالی برای دولت و کانون سردفتران و حتی خریدار به‌دنبال دارد.

    خزانه دار کانون سردفتران و دفتریاران تاکید کرد: نقل و انتقال خودرو بر اساس ماده 29 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب 1389، تنها به موجب سند رسمی قانونی است. از این رو افرادی که تنها با داشتن برگه سبز تعویض پلاک، خود را مالک خودرو می‌دانند، مالک قانونی خودرو نبوده و دفاتر اسناد رسمی هم اجازه ندارند با این برگه مبادرت به تنظیم سند و حتی تنظیم وکالت تعویض پلاک کنند.

    به گفته او همه دفاتر اسناد رسمی مکلف اند از حقوق دولتی و روابط اجتماعی مردم صیانت کنند.

    عضو هیات مدیره کانون سر دفتران و دفتریاران ادامه داد: مواردی چون ممنوع المعامله بودن فروشنده و بدهی های دولتی و اموال ارثی در صورت عدم مراجعه به دفترخانه مشخص نمی شود و هر ضرر و زیانی در این معامله گریبانگیر خریدار خواهد شد.

    سیروس درباره اصرار راهنمائی و رانندگی به مردم برای عدم مراجعه به دفاتر اسناد رسمی چنین توضیح داد: طبیعی است که وقتی خودروهای خارجی گران قیمت را بدون پرداخت گمرک وارد کشور می کنند، ثبت رسمی آن ها ممکن نیست. سر دفتر هنگام صدور سند، برگه سبز گمرکی را درخواست می کند. از این رو برخی، دفاتر اسناد رسمی را مانعی بر سر راه خود می بینند.

    خزانه دار کانون سردفتران و دفتریاران به بخشنامه جانشین وقت نیروی انتظامی در تاریخ هفدهم دی ماه سال 90 اشاره کرد و افزود: در این بخشنامه به شرکت رهگشا و بنیاد تعاون ناجا اعلام شده که هنگام تعویض پلاک خودرو های خارجی نیازی به برگه سبز گمرکی نیست! چون این برگه هنگام شماره گذاری اخذ شده است. این در حالیست که با وجودی که برگه فروش کارخانه خودرو های ایرانی نیز هنگام شماره گذاری اخذ شده است، ارایه این برگه هنگام تعویض پلاک ضروری است.

    به گفته سیروس، قایل شدن این استثناء دلیل اصرار راهنمایی و رانندگی را بر عدم ثبت رسمی نقل و انتقال خودرو ها نشان می‌دهد.

    وی در پایان گفت: مردم می‌توانند هنگام خرید و فروش خودرو به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند یا تنها به برگه سبزی که شرکت رهگشا صادر می کند و پلیس آن را به اشتباه سند خودرو می داند، اکتفا کنند، اما تبعات عدم توجه آن ها به قانون و خصوصا پرداخت مالیات نقل و انتقال که به‌موجب ماده 42 قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌عهده فروشنده است به عهده خودشان خواهد بود که خریدار در انتقال بعدی ملزم به پرداخت آن خواهد شد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #36467
      پاسخ : اخبار

      مهرداد بذرپاش مامور مبارزه با ماهواره شد

      گروه سیاسی: رئیس سازمان صدا و سیما، مهرداد بذرپاش را به سمت «دبیر قرارگاه تخصصی ماهواره» منصوب کرده است!

      محمد سرافراز در این حکم ابراز امیدواری کرده مهرداد بذرپاش با استفاده از ظرفیت و توان دستگاه‌های ذیربط و هماهنگی میان آن‌ها و بهره گیری از کار‌شناسان متعهد در انجام ماموریت‌های دبیرخانه، برای پیشبرد مصوبات شورای مرکزی قرارگاه تخصصی ماهواره عمل کند. سرافراز از بذرپاش خواسته کمیته‌های تخصصی را در دبیرخانه این قرارگاه تشکیل و نتایج کارهای کار‌شناسی در این کمیته‌ها را به رئیس سازمان ارائه دهد. این قرارگاه با هدف بررسی نقش ماهواره‌ها و چگونگی برخورد با تهاجم فرهنگی دشمن، تشکیل شده است.

      گفتنی اینکه مهرداد بذرپاش از نزدیکان و حلقه اولیه احمدی نژاد و نماینده کنونی مجلس است که در دولتهای احمدی نژاد سمت ها و مناصب زیادی گرفت.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #36468
        پاسخ : اخبار

        دكتراهایی كه حتی «ديپلم» جعلی دارند!



        در سومين دوره از انتخابات شوراي شهر تهران هم ما با حجم زيادي از كانديداهايي روبه‌رو بوديم كه مدرك ديپلم‌شان جعلي از آب درآمد اما متاسفانه در آن دوره بررسي در اين مورد صورت نگرفت. يعني افرادي كه در حد ابتدايي هم تحصيلات نداشتند ديپلم جعلي گرفته‌اند و حتي فوق‌ليسانس هم گرفته‌اند.

        گروه علمی-رسانه‌ها: «ديپلم‌‌هاي جعلي». اين‌بار هنوز بحث بورسيه‌هاي غيرقانوني دكترا نخوابيده است كه بحث از هزاران ديپلم جعلي پيش مي‌آيد. پنج نماينده مجلس با تقاضاي تحقيق و تفحص‌شان از وزارت آموزش و پرورش دو دولت سابق مي‌خواهند از يك تخلف ديگر پرده بردارند. اين‌بار اين پنج نماينده از آنهايي مي‌گويند كه در آن هشت سال ديپلم جعلي از مراكز آموزش از راه دور گرفته‌اند، تا ليسانس و فوق ليسانس و دكترا جلو رفته‌اند و حتي مي‌خواستند عضو شوراي شهر هم شوند. ديپلمه‌هاي جعلي گويا رقم‌شان بسيار بالاتر از ٣٧٠٠ تاي بورسيه‌هاي غيرقانوني است.

        بورسيه‌هايي كه هنوز هم تكيلف‌شان مشخص نيست و حالا نوبت وزارت آموزش و پرورش است. ديپلمه‌هاي جعلي تنها در يكي از شهرستان‌هاي استان تهران بالاي هزار نفر بوده‌اند و آن‌گونه كه ابراهيم نكو، نماينده رباط‌كريم مي‌گويد در محاكم قضايي هم پرونده دارند. نكو اما پرده از يك اتفاق مهم برمي‌دارد و مي‌گويد كه اگر ديپلمه‌هاي جعلي ثابت شود همه مدارك تحصيلي بعدي آنها باطل خواهد شد. متن گفت‌وگوي روزنامه «اعتماد» با يكي از متقاضيان تحقيق و تفحص از وزارت آموزش و پرورش در هشت سال دولت‌هاي سابق را در ادامه مي‌خوانيد:

        شما و چهار نفر براي تحقيق و تفحص از وزارت آموزش و پرورش در حد فاصل سال‌هاي ٨٤ تا ٩٢ درخواست كرده‌ايد. ممكن است در اين مورد كمي توضيح دهيد؟
        از مدت‌ها پيش در حوزه‌هاي انتخابيه من و ساير تقاضا‌كنندگان براي تحقيق و تفحص مسائلي در حوزه وزارت آموزش و پرورش به وجود آمد. اين تخلفات در قسمت آموزش از راه دور بوده است كه براي بسياري از آنها پرونده‌هاي قضايي هم تشكيل شده است.

        كمي بيشتر در مورد اين تخلف توضيح مي‌دهيد؟
        ببينيد در برخي از مراكز آموزش از راه دور در اين هشت سال مدارك جعلي براي برخي افراد صادر شده است كه رقم آن بسيار بالا بوده است.

        دقيقا در چه مقطعي؟
        در مقطع دبيرستان و مدرك ديپلم. اما متاسفانه شاهد بوده‌ايم كه اين افراد با همين مدارك جعلي ديپلم حتي به دانشگاه‌ها نيز راه پيدا كرده‌اند و از آنجايي كه رقم اين مدارك بسيار بالا و قابل توجه بوده است، مجبور شديم كه بررسي‌ها را در دستور كار قرار بدهيم.

        اين رقم قابل توجهي كه شما مي‌گوييد چقدر است؟
        هزاران مدرك ديپلم جعلي صادر شده است.

        خب گستره اين «هزاران» خيلي زياد است. نمي‌خواهيد روشنگري كنيد؟
        نه، ترجيح مي‌دهيم فعلا رقم اصلي را نگوييم.

        فراواني صدور اين مدارك جعلي بيشتر در چه سالي بوده است؟
        ببينيد رقم بسيار بالا است و از سال ٨٤ تا ٩٢ اين تخلف در ارايه مدرك ديپلم جعلي بارها تكرار شده است يعني روندي بوده كه به تدريج اتفاق افتاده و نمي‌توان دقيق گفت كه در كدام سال بيشتر بوده است. البته باز هم تاكيد مي‌كنم كه پرونده‌هاي زيادي در قوه قضاييه در اين مورد تشكيل شده است و حجم اين پرونده‌ها نيز قابل توجه است. متاسفانه رقم در اندازه‌اي بالا بود كه اين نگراني براي نمايندگان شهرستان‌هاي استان تهران به وجود آمد.

        يعني مي‌خواهيد بگوييد اين اتفاق تنها در استان تهران افتاده است؟
        نه، در كل كشور بوده است اما در استان تهران اين تخلفات بيشتر نمايان شده است. مشخصا در حوزه انتخابيه خودم هزاران مدرك ديپلم جعلي صادر شده كه پرونده‌هاي زيادي براي آنها در دستگاه قضايي تشكيل شده است.

        يعني تنها هزاران نفر در شهرستان رباط كريم مدرك ديپلم جعلي گرفته‌اند؟
        بله، حتي در سومين دوره از انتخابات شوراي شهر تهران هم ما با حجم زيادي از كانديداهايي روبه‌رو بوديم كه مدرك ديپلم‌شان جعلي از آب درآمد اما متاسفانه در آن دوره بررسي در اين مورد صورت نگرفت. يعني افرادي كه در حد ابتدايي هم تحصيلات نداشتند ديپلم جعلي گرفته‌اند و حتي فوق‌ليسانس هم گرفته‌اند.

        يعني تا اين حد جلو رفته‌اند؟
        بله، بسياري از اين افرادي كه ديپلم جعلي دارند به مقاطع ليسانس، فوق‌ليسانس و حتي دكترا هم راه پيدا كرده‌اند. بسياري از اين افراد در كشورهاي همسايه در حال تحصيل در مقطع دكترا هستند و چندي بعد با مدرك دكترا به ميدان مي‌آيند.

        يعني بورسيه هم گرفته‌اند؟
        نه، به صورت غيرحضوري در حال گرفتن دكترا از كشورهاي همسايه هستند.

        الان يك سوال به وجود ميآيد و آن هم اين است كه اين افرادي كه در دولت سابق ديپلم جعلي گرفته‌اند تكليف ساير مقاطع تحصيلي‌شان چه مي‌شود؟ يعني اگر اين تحلف ثابت شود ليسانس، فوق‌ليسانس و دكتراي آنها چه شرايطي پيدا مي‌كند؟
        از آنجايي كه من خودم معلم هستم اين نكته را مي‌دانم كه اگر اين تخلف ثابت شود همه مدارك بعدي كه اين افراد گرفته‌اند از درجه اعتبار ساقط مي‌شود. بدون شك شرط گرفتن ليسانس مدرك ديپلم است و اين روند اصلا قابل قبول نيست. بدون شك اگر اين تخلف ثابت شود در درجه اول كليه مدارك تحصيلي اين افراد لغو خواهد شد.

        در مورد اين تخلف با مسوولان وقت وزارت آموزش و پرورش صحبتي داشته‌ايد؟
        نه، ما تنها با مسوولان فعلي اين وزارتخانه در اين مورد صحبت كرده‌ايم.

        نظر آنان چه بود؟
        به هر حال مسوولان فعلي وزارت آموزش و پرورش معتقد هستند كه بايد اين موضوع روشن شود. البته ممكن است كه در برخي بررسي‌ها متوجه شويم تعدادي از اين افراد به صورت قانوني مدرك ديپلم گرفته‌اند اما بايد بررسي‌ها در اين مورد صورت گيرد.

        يعني با مسوولان سابق وزارت آموزش و پرورش صحبتي در اين مورد نداشته‌ايد؟
        نه. متاسفانه اين موضوع از اتفاقات نادري است كه در هشت سال گذشته رخ داده است و مي‌طلبد كه برخورد جدي با آنها صورت بگيرد. البته برخي رسانه‌ها فكر مي‌كنند كه ما به عنوان نمايندگان حامي دولت به دنبال بحث‌هاي سياسي هستيم و هدف‌مان از مطرح كردن بحث ديپلم‌هاي جعلي هم سياسي است اما ما تنها به دنبال اين هستيم كه برخورد جدي با روند غيرقانوني كه در سال‌هاي گذشته در پيش گرفته شده بود، صورت بگيرد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

          #36469
          پاسخ : اخبار

          دکتر بخواهدحتما رئیس‌جمهورترکیه می‌شود
          کد مطلب : 77394
          گروه سیاسی: بهمن شریف زاده از روحانیون حامی محمود احمدی نژاد با بیان اینکه امروز محبوببت احمدی نژاد فقط مختص به ایران نیست بلکه در بسیاری از کشورهای جهان این محبوبیت وجود دارد، گفت: عبدالله گل رئیس جمهور پیشین ترکیه در دیدار با دکتر احمدی نژاد خطاب به وی گفت اگر شما در این جا هم کاندیدای ریاست جمهوری شوید حتما رای خواهید آورد. این امر میزان محبوبیت دکتر احمدی نژاد را نشان می دهد.
          منبع: بهار نیوز!
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

          نظر

          • negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

            #36470
            پاسخ : اخبار

            رییس انجمن صنفی انبوه‌سازان استان تهران :
            در صورت موافقت بانک مرکزی، بازار مسکن جان می‌گیرد

            رییس انجمن صنفی انبوه‌سازان استان تهران گفت: در صورت پذیرش بانک مرکزی و اجرای طرح افزایش وام خرید مسکن رونق نسبی به این بازار باز می‌گردد، چرا که رکود به وجود آمده در بازار مسکن ناشی از عدم کمک‌ دولت به متقاضیانی است که پشت خط مسکن‌دار شدن ایستاده‌اند .

            حسن محتشم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره طرح‌های مطرح شده از سوی دولت یازدهم اظهار کرد: طرح افزایش تسهیلات خرید مسکن که مدتی است در بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار باقی مانده است، می‌تواند به خروج از رکود در این حوزه کمک کند.

            وی افزود: عدم افزایش مبلغ وام خرید در طول سال‌های اخیر باعث شده متقاضیان این بخش نتوانند اقدام به خرید کنند.

            محتشم با بیان این‌که رکود به وجود آمده در بازار مسکن ناشی از عدم کمک‌ دولت به متقاضیانی است که پشت خط مسکن‌دار ایستاده‌اند، تصریح کرد: در صورت پذیرش بانک مرکزی و اجرای طرح افزایش وام خرید مسکن رونق نسبی به این بازار باز می‌گردد.

            رییس انجمن صنفی انبوه‌سازان استان تهران با تاکید بر این‌که در صورت بازگشت رونق بازار مسکن شاهد فعال‌شدن کارخانجات تولیدی و اشتغالزایی در کشور خواهیم بود، افزود: اگر مبلغ وام بتواند همه متقاضیان در این بخش را تامین کند امکان ایجاد تورم هم دور از انتظار نیست.

            وی با اشاره به کمک متقاضیان برای دستیابی به مسکن از یک طرف و کمک به تولید مسکن می‌توان با اختصاص مبلغی وام به انبوه‌سازان صورت گیرد گفت: در صورت تثبیت آن و انتقال آن به خریدار از مشکلات این بخش کاسته می شود.

            محتشم با اشاره به این‌که باید مشکل واحد‌های آماده شده حل شود تا آنها به فروش برسند، گفت: بدین ترتیب کنترل تورم در این حوزه اتفاق می‌افتد و هم به تولید و عرضه واحد‌ها کمک می‌شود.

            وی خاطر نشان کرد: پرداخت وام خرید مسکن به طور همزمان به بخش خرید وهم تولید می‌تواند تورم را در این حوزه کنترل کنیم.

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

              #36471
              پاسخ : اخبار

              مرکز آمار اعلام کرد:
              بالاترین قیمت معامله مسکن/ ۳۰میلیون تومان اجاره برای یک متر خانه

              براساس گزارش مرکز آمار، بیشترین قیمت فروش یک مترمربع زیربنای مسکونی حدود ۸ میلیون و ۶۴۷ هزار تومان و بالاترین اجاره ماه به علاوه سه درصد ودیعه ۳۰ میلیون و ۹۹۶ هزار تومان برای منطقه یک تهران بوده است.

              به گزارش خبرگزاری مهر، بانک مرکزی گزارش اطلاعات قیمت و اجاره مسکن در شهر تهران در زمستان سال ۹۳ را منتشر کرد.

              متوسط قیمت فروش هر متر مربع زمین کلنگی

              متوسط قیمت فروش هر مترمربع زمین یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران ۴۴۱۵۰ هزار ریال بوده است که نسبت به فصل قبل ۰.۱ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۴.۰ درصد، افزایش داشته است، همچنین تعداد معاملات فروش زمین یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی انجام شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران نسبت به فصل قبل ۱۹.۰ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱.۰ درصد، کاهش داشته است.

              در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت فروش یک مترمربع زمین یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی معامله شده در حدود ۹۰۸۵۶ هزار ریال در منطقه ۳ و کمترین آن در حدود ۱۳۹۵۴ هزار ریال در منطقه ۲۰ بوده است.

              تغییرات قیمت فروش هر مترمربع زمین یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی در معاملات انجام شده بین حداقل ۱۰۰۰۰ هزار ریال در منطقه ۲۰ و حداکثر ۲۴۸۶۸۳ هزار ریال در منطقه ۱ بوده است.

              همچنین از کل معاملات انجام شده برای فروش زمین یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی در مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، منطقه ۸ با ۹.۳ درصد، دارای بیشترین سهم و منطقه ۲۱ با ۰.۵ درصد، دارای کمترین سهم می‌باشند.

              متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی

              متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران ۴۱۳۲۶ هزار ریال بوده است که نسبت به فصل قبل ۳.۲ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۳.۰ درصد، افزایش داشته است، همچنین تعداد معاملات فروش زیربنای مسکونی انجام شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران نسبت به فصل قبل ۲۰.۷ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۴.۹ درصد، افزایش داشته است.

              در میان مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت فروش یک مترمربع زیربنای مسکونی معامله شده در حدود ۸۶۴۷۰ هزار ریال در منطقه ۱ و کمترین آن در حدود ۲۰۵۸۷ هزار ریال در منطقه ۱۸ بوده است.

              تغییرات قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی در معاملات انجام شده، بین حداقل ۶۵۱۴ هزار ریال در منطقه ۱۲ و حداکثر ۲۴۱۷۵۳ هزار ریال در منطقه ۲ بوده است.

              همچنین از کل معاملات انجام شده برای فروش زیربنای مسکونی در مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران، منطقه ۵ با ۱۲.۶ درصد، دارای بیشترین سهم و منطقه ۲۲ با ۰.۸ درصد، دارای کمترین سهم می‌باشند.

              متوسط مبلغ اجاره ماهانه

              متوسط مبلغ اجاره ماهانه به علاوه سه درصد ودیعه پرداختی برای اجاره یک مترمربع زیربنای مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران ۱۸۰۹۵۵ ریال بوده است که نسبت به فصل قبل ۵.۰ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۵.۱ درصد، افزایش داشته است.

              همچنین تعداد معاملات اجاره زیربنای مسکونی انجام شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران نسبت به فصل قبل ۹.۶ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۸.۹ درصد، افزایش داشته است.

              در میان مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط مبلغ اجاره ماهانه به علاوه سه درصد ودیعه پرداختی برای اجاره یک مترمربع زیربنای مسکونی معامله شده، ۳۰۹۹۶۰ ریال در منطقه ۱ و کمترین آن ۹۳۴۸۴ ریال در منطقه ۱۹ بوده است.

              تغییرات مبلغ اجاره ماهانه به علاوه سه درصد ودیعه پرداختی برای هر مترمربع زیربنای مسکونی در معاملات انجام شده بین حداقل ۲۲۲۲۲ ریال در منطقه ۲۰ و حداکثر ۹۳۱۴۳۵ ریال در منطقه ۲ بوده است.

              همچنین از کل معاملات اجاره زیربنای مسکونی در مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران، منطقه ۵ با ۱۳.۲ درصد، دارای بیشترین سهم و منطقه ۲۲ با ۱.۴ درصد، دارای کمترین سهم می‌باشند.

              آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2015/05/11, 14:04.

              نظر

              • negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

                #36472
                پاسخ : اخبار

                رای مسکن مهری‌ها پرید!

                تراز: روزنامه حامی دولت و نزدیک به هاشمی رفسنجانی در گزارشی عملکرد ضعیف دولت در اجرای پروژه مسکن مهر را مورد اشاره قرار داد و با یک دید انتخاباتی نوشت که صاحبان و متقاضیان مسکن مهر به کاندیداهای موردنظر دولت رای نخواهند داد.


                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #36473
                  پاسخ : اخبار

                  رای مسکن مهری‌ها پرید!

                  تراز: روزنامه حامی دولت و نزدیک به هاشمی رفسنجانی در گزارشی عملکرد ضعیف دولت در اجرای پروژه مسکن مهر را مورد اشاره قرار داد و با یک دید انتخاباتی نوشت که صاحبان و متقاضیان مسکن مهر به کاندیداهای موردنظر دولت رای نخواهند داد.



                  به نظر می رسه صدا ها کم کم داره بلندمیشه برای تغییر اشتباه انتخاب سال 92
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

                    #36474
                    پاسخ : اخبار

                    94/02/21 - 15:47
                    شماره: 13940221001194


                    اختصاصی فارس/

                    متن کامل قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر منتشر شد

                    متن کامل قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور منتشر شد.





                    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس متن کامل قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور بعد از رفع ایرادهای شورای نگهبان به دولت ابلاغ شد.


                    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                    نظر

                    • لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

                      #36475
                      پاسخ : اخبار

                      94/02/21 - 16:55
                      شماره: 13940221001314


                      اختصاصی فارس/
                      تحقیق و تفحص از «عملکرد سازمان بورس» کلید خورد

                      نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس از ارائه طرح تحقیق و تفحص از «عملکرد سازمان بورس و اوراق بهادار» خبر داد.





                      حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده تهران و نایب رئیس اول کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، از ارائه طرح تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان بورس و اوراق بهادار خبر داد.
                      وی درباره سؤال خود از علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی دارایی که فردا (سه‌شنبه) در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی می‌شود، گفت: این سؤال درباره عملکرد سازمان بورس و بر اساس پیگیری سؤال قبلی نسبت به موضوع بورس مطرح خواهد شد.
                      نایب رئیس اول کمیسیون اصل 90 مجلس در ادامه تصریح کرد: سال گذشته وقتی سؤالم درباره عملکرد سازمان بورس مطرح شد، وزیر اقتصاد نتوانست رأی اعتماد نمایندگان را جلب کند و اصطلاحاً کارت زرد گرفت، اما وزیر محترم در همان جلسه وعده‌هایی برای جلب‌نظر نمایندگان داده بود و در حقیقت یکی از محورهای سؤال جدید، بررسی میزان تحقق وعده‌های آن روز وزیر اقتصاد است.
                      وی تأکید کرد: متأسفانه نماد پالایشگاه‌ها حدود یکسال بسته بود و در روزهای پایانی سال گذشته، وقتی باز شد که سرمایه مردم به نصف و حتی یک چهارم تقلیل یافته بود و این عملکرد باعث سلب اعتماد مردم نسبت به بازار سرمایه شده است.
                      رسایی خاطرنشان کرد: یکی از محورهای سؤال فردای بنده این است که چرا رئیس شورایعالی بورس در مورد حل اختلافات شرکت‌های پالایشی و شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی که باعث ضرر و زیان هنگفت به سهامداران شده، از اختیارات قانونی خود استفاده نکرده است.
                      وی یادآور شد: طبق ماده 49 قانون بازار اوراق بهادار، شرکت‌هایی که از ارائه اطلاعات خود جلوگیری می‌کنند، مستحق برخورد قضایی خواهند بود، اما تاکنون حتی یک مورد هم از طرف سازمان بورس برای برخورد با این رفتار غیرقانونی پیگیری و برخوردی صورت نگرفته تا آسیب‌ها کمتر شود.
                      نماینده تهران در مجلس بر همین اساس متذکر شد: متأسفانه دولت محترم به شکل کامل اقتصاد را به مذاکرات هسته‌ای و توافق نهایی پیوند زده است و به همین دلیل وضعیت موجود باعث سلب اعتماد عمومی نسبت به بازار سرمایه شده تا جایی که بسیاری از سهامداران با نمایندگان خود تماس می‌گیرند تا نظارت‌ها را بر این بازار و سازمان بورس بیشتر کنند.
                      وی همچنین گفت: بر همین اساس در مشورت با برخی همکاران و کارشناسان در حال تهیه طرح تحقیق و تفحص از سازمان بورس و اوراق بهادار هستیم تا شاید با این کار اقدام مجلس، ضمن شناسایی برخی معایب، اعتماد از بین رفته مردم به سازمان بورس بازگردد.
                      نایب رئیس اول کمیسیون اصل 90 مجلس در بخش پایانی گفت‌وگوی خود با فارس متذکر شد: در همین چند روز گذشته در نحوه عرضه اولیه سهام پتروشیمی مبین به شکلی عمل شد که فقط طی چند ساعت ابتدایی یکی از روزهای معاملات بیش از 18 میلیون سهم توسط 43 سرمایه‌گذار خریداری شد که نمی‌توان به سادگی از کنارش گذشت!
                      به گزارش فارس، بهمن سال گذشته حمید رسایی عملکرد سازمان بورس را در قالب سؤال از وزیر اقتصاد به نقد کشید، اما دفاع طیب‌نیا سبب اقناع نمایندگان مجلس نشد و وزیر اقتصاد با 103 رأی منفی، دومین کارت زرد خود را از مجلس گرفت.
                      ارزش سهام بازار سرمایه که به خاطر فضای کاذب پیروزی توافق ژنو، افزایش چشمگیری یافته بود، به فاصله کوتاهی با ریزش مواجه شد که این روند همچنان در نوسان است.
                      انتهای پیام/
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                      نظر

                      • درویش50
                        عضو عادی
                        • Aug 2014
                        • 28

                        #36476
                        پاسخ : اخبار

                        یک مدیر به بورس پرس خبر داد:
                        جلسه ویژه وزیر اقتصاد با مدیران بانک ها/ از فردا حمایت از بورس کلید می خورد

                        نظر

                        • rajabi
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 936

                          #36477
                          پاسخ : اخبار

                          درخواست وزیر از بانک‌ها برای کمک‌فوری به بورس


                          در پی اُفت شاخص بورس و اعتراض جمعی از سهامداران به وضعیت بازار سرمایه وزیر اقتصاد ساعتی قبل در جلسه ای ویژه با حضور بانک ها و مسئولان بورسی به بانک های بزرگ مأموریت کمک به بازار سرمایه را محول کرد.

                          به گزارش تسنیم، علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی بعد از افت شاخص بورس و البته اعتراض جمعی از سهامداران به وضعیت بازار سرمایه در روز جاری برای ساماندهی این بخش شخصاً وارد عمل شد.

                          وزیر اقتصاد در همین ارتباط بعد از ظهر امروز (دوشنبه) در جلسه ای فوری که با حضور مدیران عامل بانک ها، مسئولان بازار سرمایه و مدیران بورسی در وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شده بود مأموریتی ویژه به بانکی ها محول کرد.

                          شنیده های خبرنگار ما از برخی حاضرین در جلسه حکایت از آن دارد که طیب نیا از بانک های بزرگ که نقش بسزایی در بازار سرمایه هم دارند خواسته که برای کمک به بورس وارد عمل شوند. این کمک از طریق تزریق منابع به بورس انجام خواهد شد.

                          قبلا نیز به دستور وزیر اقتصاد قرار بود بانک های ملی، ملت، سپه و تجارت با تزریق 4 هزار میلیاردتومان به بازار سرمایه کمک کنند.
                          -------------------------
                          شما لازم نیست به بانک های کثیف تر از خودت بگی از بازار حمایت کنن
                          یه لطفی بکن تا بورس مثبت میشه حباب حباب نکن، از طرفی به نظام بانکیت بگو از تولید سود 24 درصد نگیره و تمام کسری بودجتو با عرضه ی آبشاری در بورس جبران نکن ، خود به خود بازار درست میشه
                          لازم نیست در بازار دخالت کنی از بانک ها بخوای حمایت کنن از بازار، تا الان هم به خاطر دخالت های غیر کارشناسی و هول هولکی جناب عالی بورس به این وضعیت افتاده

                          نظر

                          • B A R A N
                            عضو فعال
                            • Mar 2015
                            • 677

                            #36478
                            پاسخ : اخبار

                            کارشناس قدیمی بازارسرمایه: حکایت انوشیروان و لقمان و سرنوشت بورس ایران/9 راهکار برای خروج از رکود بازار

                            دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴

                            علیرضا عسگری مارانی که از کارشناسان و فعالان قدیمی و معروف بازارسرمایه ایران بشمار می رود، با ارایه یادداشتی در روزنامه اعتماد، ضمن اشاره به ارتباط دو حکایت از انوشیروان و لقمان با سرنوشت بورس ایران ، 9 راهکار برای خروج از رکود بازار ارایه کرد که در ادامه می خوانید:

                            روزی انوشیروان برای سرکشی به یکی از ولایات رفته و به یکی از استراحتگاه ها مراجعه می کند.در این مکان، زن خدمتکاری برای او شربت می آورد. انوشیروان از خدمتکار می پرسد برای تهیه این شربت چند نیشکر استفاده کردی؟ زن خدمتکار پاسخ می دهد: یک نیشکر.

                            انوشیروان از آنجا می رود و به دلیل آنکه فکر می کند وضع مردم این ولایت خوب است، خراج آنها را افزایش می دهد. مجددا سال بعد به آن آبادی مراجعه می کند و در همان استراحتگاه شربتی سفارش می دهد. این بار شربت بسیار بدمزه بود. انوشیروان از زن خدمتکار می پرسد: چند نیشکر برای این شربت استفاده کردی؟ زن می گوید: سه تا. انوشیروان برآشفته می شود و می گوید: چرا آنقدر بدمزه است؟ در حالی که سال گذشته با یک نیشکر شربت خوشمزه ای داشتی؟ خدمتکار پاسخ می دهد: خداوند برکت خود را از مملکتی که دولت آن چشم به اموال مردم دوخته می برد.

                            این وضعیت بخش خصوصی و اقتصاد ایران است. از سال گذشته تاکنون، هر چند در حرف شعار دفاع از تولید داخلی داده شده اما همه چیز گران شده است. از گاز تا نیروی کار، از مالیات تا جریمه های محیط زیست. از قضا تمام این اتفاقات با شعار بهبود وضعیت تولید انجام گرفته است. از قضا همه این اتفاقات در حالی می افتد که تولیدکننده حتی اجازه افزایش قیمت محصولات خود را هم ندارد.

                            به طور مثال محیط زیست در حالی به جریمه واحدهای تولیدی، زیر عنوان آلایندگی دست می زند که زمانی که این واحدهای تولیدی ساخته شد، فاصله زیادی با شهر و محل سکونت شهروندان داشت. حال شهرها بزرگ شدند، اما تاوان آن را نه شهرداری و نه نهادهایی که عامل افزایش جمعیت شهرها و کوچ مردمان هستند، نمی پردازند بلکه این کار را واحدهای تولیدی و تولیدکنندگان انجام می دهند. از طرف دیگر واحدهای تولیدی مجبور به تیم داری هستند و در حالی که هزینه های تولید به اندازه کافی بر دوش آنها سنگینی می کند مجبورند تا هزینه های سنگین فوتبال را بپردازند تا بازی های این ورزش جذاب شود و جنگ گلادیاتورها به راه بیفتد.

                            متاسفانه وضعیت به وجود آمده در بازار سرمایه سرنوشت ما است. این سرنوشت هم ناشی از تصمیمات مسوولان دولتی و نمایندگان مجلس است که به طور مثال به اسم کیفی سازی پالایشگاه ضربه بزرگی به این بخش وارد کردند. آقای نیلی در حالی به انتقاد از بانک ها دست می زنند که گویا فراموش کردند که قرار بود زمانی که بانک ها وارد بورس شدند، بدهی های قبلی آن توسط دولت پرداخت شود اما حالامی گوید که سود تقسیم نشود.

                            با کمال تاسف باید گفت سیستم مالیات گیری در ایران بیش از هر زمانی شبیه خراج گیری شده است. خراجی که هیچ انصافی پشت آن وجود ندارد و این باعث می شود که خدا هم از ما ناراضی باشد. در شرایطی که نفت در بازارهای جهانی با کاهش چشمگیر روبه رو شده، تولیدکننده هزینه ای که بابت انرژی می پردازد هیچ تغییری نکرده است.

                            در هفته های گذشته چندین اتفاق مهم افتاد تا مجددا وضعیت بازار بد شود. یکی از این اتفاقات نقش مخربی است که صندوق حمایت از بازار انجام داد و تمام کارهایی که انجام داد به ضرر بازار شد. از طرف دیگر هم عرضه های اولیه به جای اینکه با یک مکانیسم درست وارد بورس شوند، بر اساس تصمیمات شخصی و پشت پرده این کار صورت گرفت و شکست خورد.

                            در نهایت می توان گفت وضعیت بازار ایران به کف گرفتاری های خود رسیده و همه اینها که بیان شد درددل بخش خصوصی است. اما همچنان می توان امیدوار بود که در صورت تغییر رویکرد دولت، ظرفیت هایی در بازار ایران وجود دارد که می تواند اقتصاد را سریعا از مشکلات کنونی خود جدا کند.

                            روزی فردی از لقمان حکیم پرسید: تا شهر کناری چقدر راه است. لقمان گفت: حرکت کن. فرد پرسید: چرا راه بروم؟ لقمان گفت: حرکت کن و نپرس. مقداری این دو با هم حرکت کردند، لقمان گفت: نیم ساعت دیگر به شهر کناری خواهی رسید. فرد از وی پرسید: چرا در ابتدا نگفتی. لقمان گفت: برای اینکه باید ببینم چطور راه می روی و سرعت راه رفتنت چقدر است تا بتوانم بگویم.

                            حالاحکایت ما و دولت ما است. ما هنوز نوع راه رفتن و سرعت راه رفتن دولت را درک نکرده ایم، از این رو دچار سرگشتگی می شویم. با این وضع راه رفتن دولت به هیچ جا نمی رسیم.

                            به نظر می رسد برای بهبود اوضاع در بازار سرمایه باید از راهکارهای زیر بهره برد:

                            ١. تلاش کنیم تا سرمایه جدید به بازار بیاید. این سرمایه ها می تواند عمدتا از طریق ایرانی های خارج کشور و خارجی ها تامین شود.

                            ٢. بستر مکانیزه شدن بورس، تسریع شود.

                            ٣. دامنه نوسان، حجم مبنا و گره را تا پایان سال حل کنیم.

                            ٤. عرضه های اولیه را با روشی درست و با تبلیغات درست انجام دهیم.

                            ٥. مردم را به سمت سرمایه گذاری های میان مدت و بلندمدت سوق دهیم.

                            ٦. ریسک های سیستماتیک مانند بهره مالکانه، افزایش قیمت گاز و عدم اجازه افزایش قیمت به تولیدکننده را مدیریت کنیم.

                            ٧. نهاد نظارت از هرگونه عمل اجرایی پرهیز کند.

                            ٨. در شرایط رکود حاکم بر اقتصاد از نظارت سختگیرانه خودداری شود.

                            ٩. دولت بدهی های خود به بنگاه های خصوصی را بپردازد.



                            .

                            نظر

                            • B A R A N
                              عضو فعال
                              • Mar 2015
                              • 677

                              #36479
                              پاسخ : اخبار

                              از فردا حمایت از بورس کلید می خورد

                              دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴

                              یک مدیر بانکی از برگزاری جلسه ویژه بعدازظهر امروز وزیر اقتصاد با مدیران بانک ها و رئیس سازمان بورس خبر داد و گفت: از فردا بانک ها برای حمایت از بورس و دارایی های خود وارد عمل می شوند.

                              یک مدیر بانکی در گفت وگو با پایگاه خبری بورس پرس، از برگزاری جلسه ویژه بعداز ظهر وزیر اقتصاد با مدیران بانک های بورسی و غیر بورسی مانند بانک ملی ، سپه ، ملت ، صادرات و تجارت و رئیس سازمان بورس خبر داد و اظهار داشت: در این جلسه که کمتر از 40 دقیقه به طول انجامید مقرر شد بانک ها از فردا اقدام به حمایت از بورس و دارایی های خود در بازار سهام کنند.

                              وی ادامه داد: بنابراین قرار است از فردا بانک ها با ترزیق منابع مالی به بازارسهام از زیر مجموعه های خود حمایت عملی کنند. در این رابطه به شرکت های کارگزاری وابسته به بانک ها هم اعلام شده که آمادگی های لازم را داشته باشند.

                              این مدیر تاکید کرد: نکته جالب جلسه این بود که وزیر اقتصاد از رئیس سازمان بورس خواست تا از صندوق توسعه بازار سرمایه برای حمایت از بازار و شرکت ها استفاده نکند.

                              وی به بورس پرس گفت: با این اوصاف انتظار می رود روند منفی شاخص و قیمت ها در هفته های اخیر تشدید شده، از فردا قطع شود و بازار به تعادل برسد.



                              .

                              نظر

                              • B A R A N
                                عضو فعال
                                • Mar 2015
                                • 677

                                #36480
                                پاسخ : اخبار

                                نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس : تحقیق و تفحص از «عملکرد سازمان بورس» کلید خورد

                                دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴

                                حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده تهران و نایب رئیس اول کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، از ارائه طرح تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان بورس و اوراق بهادار خبر داد.

                                وی درباره سؤال خود از علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی دارایی که فردا (سه‌شنبه) در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی می‌شود، گفت: این سؤال درباره عملکرد سازمان بورس و بر اساس پیگیری سؤال قبلی نسبت به موضوع بورس مطرح خواهد شد.

                                نایب رئیس اول کمیسیون اصل 90 مجلس در ادامه تصریح کرد: سال گذشته وقتی سؤالم درباره عملکرد سازمان بورس مطرح شد، وزیر اقتصاد نتوانست رأی اعتماد نمایندگان را جلب کند و اصطلاحاً کارت زرد گرفت، اما وزیر محترم در همان جلسه وعده‌هایی برای جلب‌نظر نمایندگان داده بود و در حقیقت یکی از محورهای سؤال جدید، بررسی میزان تحقق وعده‌های آن روز وزیر اقتصاد است.

                                وی تأکید کرد: متأسفانه نماد پالایشگاه‌ها حدود یکسال بسته بود و در روزهای پایانی سال گذشته، وقتی باز شد که سرمایه مردم به نصف و حتی یک چهارم تقلیل یافته بود و این عملکرد باعث سلب اعتماد مردم نسبت به بازار سرمایه شده است.

                                رسایی خاطرنشان کرد: یکی از محورهای سؤال فردای بنده این است که چرا رئیس شورایعالی بورس در مورد حل اختلافات شرکت‌های پالایشی و شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی که باعث ضرر و زیان هنگفت به سهامداران شده، از اختیارات قانونی خود استفاده نکرده است.

                                وی یادآور شد: طبق ماده 49 قانون بازار اوراق بهادار، شرکت‌هایی که از ارائه اطلاعات خود جلوگیری می‌کنند، مستحق برخورد قضایی خواهند بود، اما تاکنون حتی یک مورد هم از طرف سازمان بورس برای برخورد با این رفتار غیرقانونی پیگیری و برخوردی صورت نگرفته تا آسیب‌ها کمتر شود.

                                نماینده تهران در مجلس بر همین اساس متذکر شد: متأسفانه دولت محترم به شکل کامل اقتصاد را به مذاکرات هسته‌ای و توافق نهایی پیوند زده است و به همین دلیل وضعیت موجود باعث سلب اعتماد عمومی نسبت به بازار سرمایه شده تا جایی که بسیاری از سهامداران با نمایندگان خود تماس می‌گیرند تا نظارت‌ها را بر این بازار و سازمان بورس بیشتر کنند.

                                وی همچنین گفت: بر همین اساس در مشورت با برخی همکاران و کارشناسان در حال تهیه طرح تحقیق و تفحص از سازمان بورس و اوراق بهادار هستیم تا شاید با این کار اقدام مجلس، ضمن شناسایی برخی معایب، اعتماد از بین رفته مردم به سازمان بورس بازگردد.

                                نایب رئیس اول کمیسیون اصل 90 مجلس در بخش پایانی گفت‌وگوی خود با فارس متذکر شد: در همین چند روز گذشته در نحوه عرضه اولیه سهام پتروشیمی مبین به شکلی عمل شد که فقط طی چند ساعت ابتدایی یکی از روزهای معاملات بیش از 18 میلیون سهم توسط 43 سرمایه‌گذار خریداری شد که نمی‌توان به سادگی از کنارش گذشت!

                                بهمن سال گذشته حمید رسایی عملکرد سازمان بورس را در قالب سؤال از وزیر اقتصاد به نقد کشید، اما دفاع طیب‌نیا سبب اقناع نمایندگان مجلس نشد و وزیر اقتصاد با 103 رأی منفی، دومین کارت زرد خود را از مجلس گرفت.

                                ارزش سهام بازار سرمایه که به خاطر فضای کاذب پیروزی توافق ژنو، افزایش چشمگیری یافته بود، به فاصله کوتاهی با ریزش مواجه شد که این روند همچنان در نوسان است.



                                .

                                نظر

                                در حال کار...
                                X