اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

    #37141
    پاسخ : اخبار

    تصاوير پخش شده از تلويزيون عراق پس ازعمليات کربلاي چهار

    http://hw15.asset.aparat.com/aparat-...64p__99224.mp4

    ديدن اين فيلم براي کساني که حساسند ممنوع
    الان خيلي ها بايد خجالت بكشند
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #37142
      پاسخ : اخبار

      در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
      عملکرد۲۴ماهه اشتغالی دولت؛
      کلید روحانی هم قفل بیکاری را باز نکرد/ کارت زرد بیکاران به دولت
      دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۴

      باوجود گذشت حدود ۲۴ ماه از روی کار آمدن دولت یازدهم، اما هنوز قفل بیکاری باز نشده است و خانوارها برنامه‌های اشتغالی دولت را احساس نمی‌کنند.







      کارشناسان در گفتگو با فرارو تحلیل کردند
      علاج کاهش محبوبیت روحانی
      کد خبر: ۲۳۶۸۳۸۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶
      فرارو- بر اساس نظرسنجی‌های انجام‌شده دولت یازدهم در دو سال گذشته بخشی از محبوبیت خود را از دست داده است اما کارشناسان اصلاح‌طلب و اصولگرا اعتقاد دارند که در فرصت باقی‌مانده و با کسب موفقیت‌هایی در عرصه سیاست خارجی، اقتصاد و سیاست داخلی می‌توان این موضوع را جبران کرد.

      درک کاهش محبوبیت دولت روحانی نسبت به دو سال گذشته نیاز چندانی به نظرسنجی‌های علمی ندارد. همین‌قدر که در تاكسی و صف نانوایی و ... به حرف کناردستی‌ها گوش دهید کافی است تا متوجه این تغییر باشید اما نكته قابل اهمیت‌تر این است که نارضایتی مردم در شرایط کنونی در چه عواملی ریشه دارد و دولت چگونه در مسیر رفع آن عوامل حركت می‌کند.

      برخی از رسانه‌های اصولگرا با تکیه‌بر نظرسنجی‌های انجام‌شده در این خصوص سعی دارند تا مهر تأییدی پای انتقادات خود به دولت بزنند و مجوزی از مردم برای ادامه موضع‌گیری‌ها علیه دولت بگیرند. نمونه آن این است که روزنامه کیهان نوشت «رسانه‌های حامی دولت نظرسنجی شركت آی پز درباره قضاوت مردم نسبت به عملكرد روحانی را به‌طور ناقص منتشر کردند.»

      بنا بر نتایج نظرسنجی مورد اشاره نسبت کسانی که عملكرد روحانی را در خرداد ۱۳۹۴ رضایت‌بخش می‌دانند با یک درصد کاهش به نسبت بهمن ۹۳، به ۴۸ درصد رسیده است. این رقم در آبان ۹۳ به میزان ۵۸ درصد بوده است. در مقابل میزان نارضایتی از ۲۷ درصد آبان ۹۳ و ۲۹ درصد بهمن ۹۳ به ۳۳ درصد در خرداد امسال افزایش‌یافته است.

      آی پز، طی یک نظرسنجی تلفنی، نظر مردم را در مورد عملكرد رئیس‌جمهور در یک طیف پنج‌قسمتی موردبررسی قرار داده است. مطابق یافته‌های این نظرسنجی که طی روزهای ۶ تا ۸ خردادماه ۱۳۹۴ انجام شد، ۳۷ درصد از عملكرد رئیس‌جمهور «راضی» و ۱۱ درصد هم از عملكرد ایشان «تا حدی راضی» هستند. همچنین ۲۸ درصد از عملكرد رئیس‌جمهور «ناراضی» و ۵ درصد هم از عملكرد آقای روحانی «تا حدی ناراضی» هستند.

      نتیجه این نظرسنجی و رشد نارضایتی بدنه جامعه نسبت به دولت به‌هیچ‌وجه مورد انكار نیست لذا اكنون‌که دولت یازدهم نیمی از عمر خود را سپری کرده است باید دید در فرصت باقی‌مانده چطور می‌تواند این نارضایتی را ترمیم کند؟

      دولت در انتخاباتهای پیش رو می تواند جبران کند
      حسن رسولی، عضو هیئت‌مدیره بنیاد باران در گفت‌و‌گو با فرارو در این خصوص گفت: بنده در مورد اعتبار و روایی نظرسنجی‌های انجام‌شده در این زمینه اطلاعی ندارم و به همین خاطر نمی‌توانم در مورد آن اظهارنظر علمی کنم اما جدای از بحث اعتبارسنجی این نظرسنجی‌ها، اگر فرض بر انجام دقیق آن و کاهش محبوبیت رییس‌جمهور باشد، باید بگویم که تا حدودی طبیعی است.

      وی افزود: هر میزان که از دوره کاری و عمر دولت بگذرد، میزان محبوبیت آن متناسب با میزان موفقیت رییس دولت در عمل به شعارها و وعده‌های انتخاباتی‌اش؛ کاهش یا افزایش پیدا می‌کند لذا با توجه به اینكه رییس‌جمهور در حوزه سیاست داخلی عملكرد مطلوبی نسبت به اجرای تمامی تعهداتش نداشته است، این کاهش تا حدودی طبیعی است.

      این کارشناس مسائل سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: میزان این کاهش و پیامی که باید از آن دریافت کرد در جهت بازخورد گیری دولت و اصلاح مسیری که در پیش دارد؛ بسیار مهم است. اگر این آسیب‌شناسی صورت گیرد و جهت‌گیری دولت متناسب با توقعات رأی‌دهندگان به رییس‌جمهور مورد اصلاح و بازنگری قرار گیرد، امكان جبران مافات و برگردان این محبوبیت به ضریب قبلی وجود داد.

      وی با تأکید بر اینكه عمده‌ترین عقب‌ماندگی دولت یازدهم در عمل به وعده‌های انتخاباتی در حوزه سیاست داخلی بوده است، گفت: سال 94 از این حیث بسیار مهم است زیرا در هفتم اسفندماه، دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و شورای اسلامی دور دهم برگزار خواهد شد. چنانچه دولت و متولیان سیاست فعلی و مجریان امر انتخابات در مقدمه سازی و اجرای آن در جهت احقاق حقوق ملت و پاسداری از آزادی‌های مصرح در قانون اساسی – برای رأی‌دهندگان و انتخاب شوندگان – بكوشند و در حد و قواره مدیریت موفق ظاهر شوند؛ درنتیجه ارزیابی عملكرد دولت بسیار مؤثر است.

      رسولی ادامه داد: انتخابات‌های پیش رو مهم‌ترین آزمون عملكرد دولت یازدهم در عرصه سیاست داخلی است و موفقیت در اجرای آن به شكل مورد انتظار علاوه بر اینكه کاهش محبوبیت کنونی را جبران می‌کند، می‌تواند موجب افزایش محبوبیت دولت نیز باشد.

      وی تأکید کرد: وزارتخانه‌های کشور، اطلاعات، استانداری‌ها و فرمانداری‌ها، هیئت‌های اجرای و بازرسی انتخابات در چگونگی شكل‌گیری جایگاه عملكردی دولت و ارتقای سطح محبوبیت تعیین‌کننده هستند لذا اگر انفعال موجود در بخش سیاست داخلی تداوم یابد نتایج به‌دست‌آمده بسیار ناخوشایند خواهد بود.

      دولت در فینال دو مسابقه بزرگ
      حسین کنعانی مقدم، کارشناس مسائل سیاسی اصولگرا نیز در این خصوص به فرارو گفت: تجربه نشان داده است که اگر دولت‌ها در دو سال ابتدای فعالیت خود نتوانند به شعارهای و وعده‌های انتخاباتی خود عمل کنند، زمینه نارضایتی و ناامیدی در مردم ایجادشده و محبوبیت خود را از دست می‌دهند.

      وی افزود: اگر دولت روحانی را مورد ارزیابی قرار دهیم؛ روشن می‌شود که دولت در بخش‌هایی نتوانسته به شعارهای خود عمل کند. البته این را نیز باید در نظر بگیریم که مردم نسبت به موانع و مشكلات پیش روی دولت حساس هستند و نسبت به آن نیز واكنش نشان می‌دهند.

      این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: مردم با توجه به این موانع ممكن است به این نتیجه برسند که دولت تلاش کرده اما به خاطر مشكلات موجود موفق نشده است و یا به این نتیجه برسند که دولت در مسیر عمل به وعده‌های خود عمل‌نكرده است.

      به گفته وی بر این اساس دولت روحانی هم جاذبه به معنی جذب آرا و هم دافعه به معنی ریزش آرا داشته است اما در یک معادله جبری به این نتیجه می‌رسیم که موازنه آن منفی است.

      کنعانی مقدم در پاسخ به این پرسش که آیا امكان مثبت شدن این موازنه برای دولت در دو سال باقی ماند، فراهم است یا خیر؟ گفت: دولت اكنون در فینال دو مسابقه مذاكرات هسته‌ای با اعضای 1+5 و مسائل اقتصادی است لذا اگر در این دو فینال موفق باشد؛ بخشی از وعده‌های خود را محقق کرده و جایگاه خود را مستحكم‌تر می‌کند اما در غیر این صورت باعث می‌شود که مردم نسبت به عملكرد او با شک و تردید نگاه کنند.

      وی افزود: به اعتقاد بنده اگر دولت بر توان ملی و قدرت مدرم تکیه کند می‌تواند فارغ از اینكه در مذاكرات هسته‌ای به نتیجه برسد یا نرسد؛ تحریم‌ها را خنثی کرده و مشكلات اقتصادی را تا حدودی حل کند لذا این بستگی به رویکرد دولت دارد که بر خروج از این گردنه حساس از چه شیوه‌ای بهره گیرد.
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • Hessam
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 1240

        #37143
        پاسخ : اخبار

        شکایت لاریجانی از احمدی نژاد به قوه قضاییه رفت
        رییس کمیسیون اصل 90 مجلس درباره شکایت رییس مجلس شورای اسلامی از محمود احمدی نژاد گفت: هیات رییسه مجلس این پرونده را برای رسیدگی به قوه قضاییه ارسال کرده است.
        کد خبر: ۵۰۹۱۷۸
        تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۰ - 15 June 2015
        رییس کمیسیون اصل 90 مجلس درباره شکایت رییس مجلس شورای اسلامی از محمود احمدی نژاد گفت: هیات رییسه مجلس این پرونده را برای رسیدگی به قوه قضاییه ارسال کرده است.

        محمدعلی پورمختار در گفت وگو با ایرنا درباره رسیدگی به برخی شکایات درباره انتخابات شورای شهرها و روستاها نیز افزود: کمیسیون اصل 90 درباره پرونده های تخلف انتخابات شهر و روستا از جمله پرونده شهر کرج رسیدگی و استعلامات مختلف را دریافت کرده است.

        وی ادامه داد: کمیسیون اصل 90 نامه ای را به استانداری البرز نگاشته و تاکید کرده است که باید این پرونده به شورای حل اختلاف فرستاده شود، اما مجددا در جلسه ای که با محمدجواد کولیوند رییس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها داشتیم، مشخص شد که هیات حل اختلاف صلاحیت رسیدگی به این موضوع را ندارد.

        نماینده مردم کبودرآهنگ اظهار داشت: بنابراین قرار شد که کمیسیون اصل 90 نشستی با هیات مرکزی نظارت بر انتخابات داشته باشد و در صورت لزوم، فرماندار شهرستان که رییس هیات اجرایی است در این جلسه حضور داشته باشد تا درباره آن تعیین تکلیف شود.

        نظر

        • Hessam
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 1240

          #37144
          پاسخ : اخبار

          مشاور ارشد روحانی خبر داد:
          کشف ارثیه تازه دولت احمدی نژاد
          مناظراتی که بین کاندیداهای ریاست جمهوری و به صورت مودبانه و مدبرانه برگزار شد بر سطح آگاهی مردم افزود و مردم کشور به برنامه ها و شعارهای آقای روحانی و عقلانیتی که پشت این شعارها بود رای دادند.
          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
          مشاور ارشد رئیس جمهوری به کشفیات جدید دولت در خصوص بدهکاری های به جا مانده از دولت قبلی اشاره کرد و گفت: اخیرا متوجه شده ایم ۳۵ میلیارد دلار از سپرده های بانک مرکزی نزد شرکت نیکو قرار دارد.

          به گزارش «انتخاب»، اکبر ترکان در مراسمی که به مناسبت ۲۴ خرداد سالروز انتخابات ریاست جمهوری با عنوان «طلوع امید» در سالن آمفی تئاتر سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان برگزار شد اظهار داشت: مقام معظم رهبری بر ضرورت صیانت از آرای مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد ۹۲ تاکید کرد.

          وی افزود: رهبر معظم انقلاب در سخنانی فرمود رای مردم حق الناس است و از مردم دعوت کردند پای صندوق های بیایند که دستاورد این حضور خلق حماسه ۲۴ خرداد و حاکمیت عقلانیت در اداره امور کشور بود.

          مشاور ارشد رئیس جمهوری با اشاره به اینکه انتخاب دولت تدبیر و امید از جانب مردم یک تصادف و اتفاق نیست بیان داشت: مناظراتی که بین کاندیداهای ریاست جمهوری و به صورت مودبانه و مدبرانه برگزار شد بر سطح آگاهی مردم افزود و مردم کشور به برنامه ها و شعارهای آقای روحانی و عقلانیتی که پشت این شعارها بود رای دادند.

          به نوشته مهر، ترکان با بیان اینکه به رغم ظرفیت بالای آقای روحانی در شنیدن و پذیرش نقدهای مطرح شده بنا نیست ایشان مسیر سیاسی و مشی اعتدالی خود را تغییر دهد اضافه کرد: تکریم رقبا و شنیدن حرف ها و انتقادات آن ها از سوی رئیس جمهور دولت تدبیر و امید نشان از ارزش های اخلاقی ایشان را داشته و به معنی تغییر مسیر و ملحق شدن او به گروه رقیب نیست و مشی ایشان همان است که قبلا بیان کرده است.

          وی ادامه داد: بنا نیست اگر عده ای شلوغ کردند رای آن ها چند برابر شود زیرا ویژگی صندوق انتخابات این است که همه یک رای دارند چه برای کسانی که هیاهو می کنند و چه برای افرادی که آرام و بی صدا است.

          دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تصریح کرد: اگر حسن روحانی در بیان برنامه هایش بر موضوع رونق اقتصادی، احیای اخلاق، تعامل با جهان و ... تاکید کرده است این مشی او تا آخر عمر دولت ادامه خواهد داشت و مشی اعتدال او به معنای احیای نیمی از اخلاق، تعامل با نصف دنیا و رونق نصف اقتصاد نیست ولو اینکه گروهی این مسیر را نپسندند.

          وی حمایت مقام معظم رهبری از رئیس جمهور و همچنین رای مردم را سرمایه اصلی حرکت دولت تدبیر و امید دانست و اظهار داشت: حرکت دولت جلو خواهد رفت و دولت با هوشیاری همه نقدها را مورد بررسی قرار داده و البته این به معنای تبعیت از همه نقدها نیست.

          مشاور ارشد رئیس جمهوری با اشاره به اینکه تعامل با جهان راه قطعی دولت روحانی است عنوان کرد: تردیدی نیست که این مسیر با تدبیر مقام معظم رهبری و رعایت خط مشی های دولت ادامه پیدا می کند و این بدین معنی نیست که ما سناریوی جایگزینی بعد از برداشته شدن تحریم ها برای اداره دولت نداریم.

          ترکان افزود: ما در شرایط تحریم به سر می بریم لذا برنامه ریزی ها بر مبنای سناریوی تحریم پیش می رود ولی مذاکرات هسته ای ادامه پیدا خواهد کرد و بعد از برداشته شدن تحریم ها برنامه های جایگزینی برای اداره دولت تهیه می شود.

          وی با بیان اینکه اداره کشور در شرایط تحریم به استیصال نرسیده و با همین وضعیت نامناسب صادرات نفت دولت اداره می شود اضافه کرد: اداره کشور و اقتدار آن در این شرایط باعث عزت نظام اسلامی است.

          دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد بیان داشت: برخی ها به رغم همراه بودن با آقای روحانی در جریان انتخابات انتظار دارند که اکنون به عنوان پیش قراولان مدیریت امور دولت را عهده دار شوند که این انتظار درستی نیست هر چند که به کارگیری همه ظرفیت ها و نیروهای انقلاب برای اداره دولت خوب است.

          ترکان ادامه داد: برخی از این افراد مجاهدان و همراهان اصلی رئیس جمهور را در دوران انتخابات پس می زنند و این کار درستی نیست بلکه احترام به یاوران حقیقی رئیس جمهور جای خود را دارد.

          وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از شش هزار نفر در نهاد ریاست جمهوری مشغول به کار هستند بیان داشت: در هر دوره انتخابات ریاست جمهوری در کشور دولت های جدید افرادی را استخدام کرده اند و این امر باعث افزایش تعداد نفرات در نهاد ریاست جمهوری شده است.

          مشاور ارشد رئیس جمهوری به اندوه های بی شمار دولت تدبیر و امید که از دولت های قبل به جای مانده است اشاره کرد و گفت: برخی از این اندوه ها به صورت کوهی از یخ مخفی است به طوری که بدهی های دولت از سال گذشته به سیستم بانکی کشور اضافه می شوند و دولت قبلی هزار هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت فروخته است حال این اوراق سررسید شده اند.

          ترکان با اشاره به اینکه حجم نقدینگی ناشی از سررسید شدن اوراق مشارکتی در کشور بالا رفته است اظهار داشت: بدهی های ناشی از فروش اوراق مشارکت و سررسید شدن آن ها از دولت قبلی به بانک ها حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان است.

          وی به کشفیات جدید دولت در خصوص بدهکاری های به جا مانده از عدم برنامه ریزی دولت قبلی اشاره کرد و گفت: اخیرا متوجه شده ایم ۳۵ میلیارد دلار از سپرده های بانک مرکزی نزد شرکت نیکو که از زیر مجموعه های شرکت نفت بوده قرار دارد و حجم گرفتاری های پیچیده ای از این محل ایجاد شده است.

          دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد افزود: بدهی دولت قبلی به سایر بانک ها نیز حدود ۱۲ میلیارد دلار بوده که در مجموع دولت قبلی ۴۷ میلیارد دلار بدهی برای وزارت نفت تراشیده است.

          نظر

          • mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

            #37145
            پاسخ : اخبار


            با نو نگار دیدم خبری ازت نیست گفتم ی یادی از هم قطارای گرامیتون کنم......................


            G]
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

            نظر

            • milad617
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 120

              #37146
              پاسخ : اخبار

              بازدید از صفحه اول |
              نسخه چاپی |
              ارسال به دوستان |
              ذخیره فایل |


              سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت که وی مطمئن است که توافق بین قدرت های جهان و ایران در خصوص برنامه هسته ای این کشور تا ضرب الاجل سی ام ماه ژوئن قابل دستیابی است.
              روز نو : رویترز نوشت: مذاکره کننده روسیه تمدید گفتگوهای هسته ای را رد کرد.

              سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت که وی مطمئن است که توافق بین قدرت های جهان و ایران در خصوص برنامه هسته ای این کشور تا ضرب الاجل سی ام ماه ژوئن قابل دستیابی است.

              وی افزود: «من می خواهم هر گونه صحبتی درباره تمدید ضرب الاجل را رد کنم. دستیابی به یک توافق تا تاریخ تعیین شده، تا سی ام ژوئن، ممکن است».

              گفتنی است، ایتارتاس روز جمعه به نقل از یک منبع دیپلماتیک اعلام کرد که ممکن است مذاکرات هسته ای تمدید شود.

              هم اکنون مذاکرات هسته ای در سطح کارشناسان بین ایران و 1+5 در وین در جریان است. معاونان وزیر خارجه ایران بزودی به جمع مذاکره کنندگان در اتریش می پیوندند.


              منبع: انتخاب

              نظر

              • mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

                #37147
                پاسخ : اخبار

                خدا بیا مرزدش..............طرف تصادف میکنه میشه شهید.................نتیجه اخلاقی................دلواپس باش...در هر حالتی بمیری....شهیدی.................................... ....بازی با نام شهید دیگه خیلی زشته....من از طرف خودم از اون 270 تا شهید عذر میخوام......................
                سیاست

                شناسه خبر : ۲۱۴۷۱۹


                هل تربصون بنا إلا إحدى الحسنيين..

                نهضت روایت مقاومت هسته‎ا‌یی، اولین شهید خود را تقدیم کرد / حجت الاسلام مهدی مطلبی در مسیر مجاهدت برای نقد روند مذاکرات، به لقاءالله پیوست

                اینم نظریه جدیدیه از یکی از رجا نیوزیان..
                :O.شهیدضابط یک هفته قبل شهادتش به خواهرش گفته بود: نمیدونم چراخداوقتی میخوادکسی روشهیدکنه باتصادف می بره. یه هفته بعدش بعدیادواره شهدا... :O:O
                .................................................. ..................عجب......​عجب................پس 35000 شهید میدیم تو جاده.............................به این نتیجه رسیدم....یکی از لوازم قطعی شهید شدن...خرید پراید میباشد...................................پس.شهید رضا....از اقواممون بود که تو جاده گرمسار بر اثر چپ شدن به شهادت رسید...........رضا جان شهادت مبارک...روحت شاد

                آخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/06/15, 21:58.
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                نظر

                • Hessam
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 1240

                  #37148
                  پاسخ : اخبار

                  فساد سرطانی دولت احمدی‌نژاد
                  پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                  استاندار مرکزی در سالروز پیروزی حسن روحانی در انتخابات تخلفات دولت نهم و دهم را در حد سرطان پیشرفته دانست.

                  مانی قمی گفت: تخلف های دولت های مختلف در جمهوری اسلامی اگر در حدیک سرماخوردگی فرض شود، تخلف های دولت های نهم و دهم در حد سرطان پیشرفته بود که پیامد آن به صورت سقوط ارزش پول ملی، تورم، رکود اقتصادی، ضعف نقدینگی و بیکاری، کشور را از پای درآورده بود.

                  وی گفت: تنها برای مثال یکی از مشکلات مربوط به شرکت واگن پارس اراک به عنوان بزرگترین سازنده خودروهای ریلی خاورمیانه است که به دلیل اقدام معاون اول رییس جمهوری دولت دهم قرارداد ۱۲۶ میلیون دلاری آن با کوبا بدون دلیل موجه لغو شده و این شرکت به دلیل بی تدبیری با بدهی ۶۶ میلیارد تومانی به عنوان یکی از مشکلات صنعتی بر دست دولت تدبیر و امید مانده است.

                  نظر

                  • Hessam
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 1240

                    #37149
                    پاسخ : اخبار

                    نوبخت: هنوز گروگان تصمیمات اشتباه گذشته‌ایم
                    معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: دولت تدبیر و امید هنوز با برخی مسائل به‌جا مانده از دولت قبل مواجه است و به نوعی گروگان تصمیمات اشتباه گذشته است.
                    کد خبر: ۵۰۹۳۳۹
                    تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۱ - 15 June 2015
                    معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: دولت تدبیر و امید هنوز با برخی مسائل به‌جا مانده از دولت قبل مواجه است و به نوعی گروگان تصمیمات اشتباه گذشته است.

                    به گزارش ایسنا، محمدباقر نوبخت در مراسم سالروز انتخاب حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری که عصر امروز (25 خرداد) با حضور گسترده مدیران و اقشار مختلف مردم استان کرمانشاه در تالار انتظار برگزار شد، با انتقاد از چگونگی اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در گذشته، گفت: مجموع درآمد دولت از محل افزایش قیمت حامل‌های انرژی از سال 1389 که قانون هدفمندی یارانه‌ها اجرا شد تا امروز حدود 140 هزار میلیارد تومان بوده و طبق این قانون باید 50 درصد آن یعنی 70 هزار میلیارد تومان بین مردم توزیع می‌شد، درحالیکه 52 هزار میلیارد تومان نیز از خزانه برداشت و روی آن 140 هزار میلیارد تومان گذاشته شده و به‌عنوان یارانه نقدی بین مردم توزیع شده است.

                    وی نحوه نادرست اجرای هدفمندی یارانه‌ها را میراثی به‌جا مانده از دولت قبل برای دولت تدبیر و امید دانست و افزود: در دو ماه نخست امسال دولت هفت هزار میلیارد تومان یارانه نقدی پرداخت کرده و ساعت 24 فردا (26 خرداد) نیز 3400 میلیارد تومان دیگر یارانه بین 76 میلیون یارانه‌بگیر توزیع می‌شود و این در حالی است که هنوز نتوانسته‌ایم یک ریال تخصیص اعتبارات عمرانی داشته باشیم.

                    نوبخت با بیان اینکه با وجود تلاش‌های انجام شده برای حذف افرادی که درآمد کافی دارند، در این مرحله نیز 76 میلیون یارانه‌بگیر داریم، گفت: امسال با درآمد 3100 میلیارد تومانی ناشی از تک‌نرخی کردن بنزین در مجموع 35 هزار و 700 میلیارد تومان منابع برای هدفمندی داریم، در حالی‌که با این تعداد یارانه‌بگیران پولی که باید امسال بین خانوارها توزیع شود 42 هزار میلیارد تومان است.

                    رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، این روند را نتیجه تصمیمات غلط دولت گذشته دانست و اظهار کرد: این شیوه غلط توزیع منابع در حالی است که چند میلیون بیکار در کشور منتظر سرمایه‌گذاری دولت در طرح‌ها و پروژه‌ها هستند تا از محل اجرای آنها اشتغال در کشور ایجاد شود.

                    نوبخت در ادامه به موضوع مذاکرات هسته‌ای کشورمان اشاره کرد و با بیان اینکه "دکتر روحانی قبل از پیروزی در انتخابات تاکید داشتند که هم باید سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ زندگی مردم"، گفت: ایشان هنوز هم روی این موضوع پافشاری دارند و تیم هسته‌ای کشورمان نیز پیگیرند در عین حفظ عزت کشور، این تحریم‌های ظالمانه برداشته شوند.

                    وی به تاثیر تحریم‌ها بر اقتصاد کشور اشاره کرد و افزود: در شرایطی که ظرفیت تولید چهار میلیون بشکه نفت در کشور داریم، در شرایط تحریم اجازه فروش بیش از یک میلیون بشکه را نداریم و همین باعث کاهش چشمگیر درآمدهای دولت شده است.

                    نوبخت با اشاره به کاهش قیمت نفت، اظهار کرد: در این شرایط باید کشور را با 24 میلیارد دلار اداره کنیم، در حالیکه هزاران طرح نیمه‌تمام و مشکلات بسیار دیگر داریم. این 24 میلیارد دلار را نیز نمی‌توانیم وارد کشور کنیم؛ بنابراین باید مانعی را که ورود این پول به کشور را منع می‌کند، برداریم.

                    سخنگوی دولت با بیان اینکه تلاش می‌کنیم حلقه تنگ تحریم‌های ظالمانه را بشکنیم، تاکید کرد: اجازه نمی‌دهیم عده‌ای در این مسیر اشکال‌تراشی کرده و مذاکرات را بر هم بزنند.

                    وی با بیان اینکه اسرائیل از روند مذاکرات نگران است، افزود: ممکن است یک مقام آمریکایی در جمع آنها یک حرف پوچی بزند، این نباید بارها در یک رسانه ملی تکرار شود. چرا باید بارها حرف پوچ برخی‌ها را تکرار کنیم. ما استقبال می‌کنیم کسانی که دغدغه‌ای دارند مسائلشان را بیان کنند، اما گاهی احساس می‌شود برخی رسانه‌ها فقط نامیدی و یأس را به جامعه پمپاژ می‌کنند، در حالیکه ملت ما امیدوار است.

                    نوبخت با بیان اینکه باید تلاش کنیم این تحریم‌ها را بشکنیم، گفت: هم برای شرایطی که احیاناً مذاکرات شکست بخورد برنامه داریم و هم برای شرایطی که مذاکرات به نتیجه برسد و ده‌ها میلیارد دلار وارد اقتصاد کشور شود. نیازمند برنامه‌ریزی برای استفاده درست از منابع هستیم، چون دیدیم در دولت قبل درآمدهای 800 میلیارد دلاری به دلیل نبود برنامه‌ریزی موجب رشد اقتصادی منفی 5.7 درصد، افزایش بیکاران و طرح‌های نیمه‌تمام بسیار شد.

                    معاون رییس‌جمهور همچنین گفت: خود را برای شرایط سخت آماده کرده‌ایم، اما بسیار امیدواریم مذاکرات به نتیجه برسد. البته اصراری نداریم تا یازدهم تیر نتیجه مشخص شود، اما تلاش می‌کنیم این ظلم را که به ملت ایران وارد شده برداریم.

                    نوبخت در پایان به مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر بکارگیری چهار هزار نیروی جوان در سطوح مختلف مدیریتی در کشور اشاره کرد و گفت: بدنبال کادرسازی و انتقال تجربیات مدیران به جوانان هستیم.

                    نظر

                    • Hessam
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 1240

                      #37150
                      پاسخ : اخبار


                      چرخش وزیر دولت احمدی‌نژاد به سمت روحانی

                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                      پرویز کاظمی وزیر رفاه دولت احمدی نژاد در گفتگو با شبکه مجازی آستان اظهار کرد: «دولت حسن روحانی در شرایطی دومین سال فعالیتش را در حال پشت سر گذاشتن است که در شروع به کار، اقتصادی ویران و تورمی بالا و معیشتی دشوار، سختی های زیادی را با جامعه به مردم تحمیل کرده بود. به طوریکه کمتر کسی باور داشت که تهدیدها به زودی اقتصاد را رها کنند. اما دولت روحانی با توجه به تدبیری که در رفتارهای دولت مشاهده می شود، نشانگر این است که "تغییر" حاصل شده است تا مردم این احساس را پیدا کنند که قرار است مشکلات شان کمتر شود. البته باید این را هم در نظر داشت که مولفه هایی چون تجارت و تولید در چند سال گذشته به محاق رفته بود و به همین دلیل باید فرصت لازم را در اختیار دولت گذاشت و متوجه این امر شد که توسعه در اقتصاد، امری نیست که سریعا در دسترس قرار بگیرد. همچنین مهره های اقتصادی روحانی باید نسبت به این مسائل اشراف داشته باشند که توسعه اقتصادی لازمه توسعه کشور است و اگر نتوانند محدودیت های مالی و معیشتی مردم را به کمترین حالت خود برسانند، همه توفیق های احتمالی شان زیر سایه قرار خواهد گرفت و دولت یازدهم به عنوان دولتی ناکارآمد شناخته خواهد شد. البته نباید فراموش کنیم که قبل از روی کار آمدن دولت یازدهم، در مدیریت هم دچار آشفتگی بدی شده بودیم، به طوری که افراد بدون صلاحیت لازم به عنوان تصمیم گیرانِ تصمیم هایِ مهم انتخاب شده بودند و به همین دلیل به طور طبیعی تصمیمِ مدیران ناکارآمد وضعیت را به حدی بد کرد که روحانی و مردانش دشواری ‌های زیادی را پیش روی خود می ‌بینند.»

                      نظر

                      • Hessam
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 1240

                        #37151
                        پاسخ : اخبار

                        مسعود پزشکیان: من هم دلواپس هستم
                        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                        مسعود پزشکیان در پیامی فیبسبوکی در صفحه خود بخشی از سخنان خود به مناسبت نکوداشت حماسه 24 خرداد منتشر کرده و نوشته:چرا ما بعد از 35 سال نتوانسته ایم این مشکلات را حل کنیم؟دکتر پزشکیان در نکوداشت حماسه 24 خرداد: عده ای که الآن به هر بهانه ای می گویند ما دلواپسیم، چرا در برخورد با رفتار های غیر قانونی و غیر شرعی دولت گذشته سکوت اختیار می کردند؟ و حالا دلواپس شده اند؟البته من هم دلواپس و نگران هستم؛ اما دلواپس و نگران از این که بر سر جوانانمان چه خواهد آمد؟ مشکل بیکاری جوانان چه خواهد شد؟ من دلواپس اینم که چه کسی باید پاسخگوی بیکاری و مشکلات جوانان خواهد بود؟ و چرا ما بعد از 35 سال نتوانسته ایم این مشکلات را حل کنیم.

                        نظر

                        • mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

                          #37152
                          پاسخ : اخبار

                          عمو
                          Hessam یه دونه ایی...............
                          @};-@};-@};-@};-@};-
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #37153
                            پاسخ : اخبار

                            گزارشی از یاران بازداشتی‌ دولت «پاک‌دست» احمدی‌نژاد

                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #37154
                              پاسخ : اخبار

                              سخنگوی اعتدال و توسعه در گفتگو با مهر:
                              نتیجه مذاکرات هسته‌ای قطعا در انتخابات مجلس تاثیرگذار است


                              شناسهٔ خبر: 2778621 - سه‌شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۵

                              غلامعلی دهقان تاکید کرد: قطعا قضیه هسته‌ای در روند انتخابات آتی بی تاثیر نخواهد بود، اما اینکه بگوییم نتیجه انتخابات تماما منوط به قضیه هسته‌ای است، اینگونه نیست.
                              خبرگزاری مهر - گروه سیاست: حزب اعتدال و توسعه در سال ۱۳۷۸ با حضور چهره‌هایی همچون حسن روحانی، سیدحسین موسویان، محمدباقر نوبخت، فاطمه هاشمی رفسنجانی تشکیل شد. امروز نیز برخی از وزرای دولت یازدهم از جمله علی جنتی و محمود واعظی عضو این حزب هستند.

                              غلامعلی دهقان در گفتگویی با خبرنگار مهر با بیان اینکه «تاکنون تمامی دفاتر استانی خود را راه انداری کرده‌ایم» تصریح کرد: «امروز حزب اعتدال و توسعه یک حزب فراگیر و گسترده است».

                              چگونگی حضور حزب اعتدال و توسعه به عنوان نمادی از دولت در انتخابات آتی مجلس از جمله مباحث داغی است که امروز در سطح فعالین سیاسی و رسانه ها مطرح است. دهقان در همین زمینه گفت:«در راستای مشارکت حداکثری در انتخابات شرکت کنیم و فکر می کنیم که می توانیم بیش از گذشته چهره های اعتدالی را در جامعه مطرح سازیم».

                              سخنگوی حزب اعتدال و توسعه همچنین با تائید تاثیر نتیجه مذاکرات هسته‌ای در انتخابات مجلس نهم تاکید کرد: «قطعا قضیه هسته ای در روند انتخابات آتی بی تاثیر نخواهد بود، اما اینکه بگوییم نتیجه انتخابات تماما منوط به قضیه هسته‌ای است، اینگونه نیست».

                              دهقان همچنین فعالیت مستقیم محمدباقر نوبخت برای انتخابات مجلس را رد کرد و در واکنش به اینکه نوبخت ابلاغیه‌های انتخاباتی به برخی استانها صادر کرده است گفت:«من بشدت این موضوع را تکذیب می‌کنم».

                              در ادامه گفتگو مهر با غلامعلی دهقان سخنگوی حزب اعتدال و توسعه را می خوانید:

                              امروز حزب اعتدال و توسعه در سراسر کشور و برای انتخابات مجلس دهم چه فعالیت هایی را در دستور کار دارد و در چه مرحله‌ای است؟

                              حزب اعتدال و توسعه هنوز وارد فاز انتخابات نشده است. امروز هم ما دفاتر استانی خود را در ۳۱ استان که آخرین آن هفته پیش بود، کامل کردیم. یعنی در این بازه زمانی بازسازی تشکیلات اعتدال و توسعه متناسب با انتخابات یازدهم ریاست جمهوری بوده است و خیلی خوشحالیم که بالاخره حزب اعتدال و توسعه یک حزب فراگیر و گسترده ای شد.

                              برای انتخابات آینده قصد دارید به طور مستقل فعالیت کند یا اینکه می خواهید با شوراهایی که در جریان اصلاحات تاسیس شده است، همکاری و هماهنگی داشته باشید؟

                              پیشینه اعتدال و توسعه از شروع به کار مجلس ششم یعنی سال ۱۳۷۸ بوده است و از گفتمان اعتدال حمایت می کرده است. بنابراین در مجلس ششم، مجلس هفتم و مجلس هشتم رویه اش این بوده است که از اصلاح طلبان معتدل و اصولگرایان واقعیت‌بین و میانه‌روهای اعتدالگرا در لیست های خود استفاده می کرده است تا بتواند گفتمان اعتدال را زنده نگاه دارد و نهادینه کند که خوشبختانه پیروزی آقای روحانی در خرداد ۹۲ نشان داد که اعتدال و توسعه موفقیت نسبی داشت و پرچم اعتدال را در این ۱۶ سال به خوبی حفظ کرد تا توانست به میوه پیروزی برسد.

                              اخیرا آقای ترکان در یکی از جلسات سران اصلاح‌طلب به عنوان نماینده اعتدال و توسعه شرکت کرده بود. آیا رویه این حزب این است که در جلسات اصلاح‌طلبان شرکت کند؟

                              تعامل با اصلاح‌طلبان معتدل و اصولگرایان واقعیت‌بین سیاست کلی اعتدال و توسعه در ۱۶ سال گذشته بوده است و در مورد آقای ترکان هم اگر خبری که گفتید را مقرون به صحت بگیریم و وی در آن جلسه شرکت کرده باشد، حق شهروندی‌اش بوده است، اما قرائن و شواهدی نشان می دهد که وی به عنوان شخص حقیقی در این جلسه شرکت کرده است و اینکه گفته شود استراتژی حزب چیست؟، کمی زود است، زیرا ما کمیته انتخاباتی خود را مهر ماه تشکیل می دهیم و سپس وارد فاز انتخابات خواهیم شد.

                              آیا اعتدال و توسعه هدفش این است که در انتخابات مجلس به طور مستقل از اصلاح طلبان و اصولگرایان شرکت کند؟

                              قطعا تلاش می کنیم که در راستای مشارکت حداکثری در انتخابات شرکت کنیم و به انتخابات نشاط بدهیم و با توجه به اقبالی که توده مردم به گفتمان اعتدال دارند، فکر می کنیم که می توانیم بیش از گذشته چهره های اعتدالی را در جامعه مطرح کنیم و حدس می زنیم مورد توجه مردم قرار بگیرد، اما به نظرم بر خلاف دوره های قبل کفه کسانی که نزدیک به اعتدال و توسعه هستند، در لیست های انتخاباتی ما بیشتر از گذشته است.

                              ما تلاش می کنیم که همیشه فراجناحی باشیم، اما این بار کفه میانه روهای اعتدال گرا سنگین تر از گذشته خواهد بود.

                              با توجه به نزدیکی حزب اعتدال و توسعه به دولت در صورت موفقیت و به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته ای، چقدر این قضیه می تواند به اعتدال و توسعه وزن بدهد و در انتخابات آینده به آن کمک کند؟

                              قطعا هر حادثه سیاسی می تواند در عرصه انتخابات آینده یک پارامتر و فاکتور به حساب بیاید.

                              امروز اعتدال و توسعه به واسطه نزدیکی به دولت بیش از گذشته مطرح شده است و موفقیت دولت قاعدتا برای حزب نزدیک به آن یک مؤلفه مثبت به حساب می آید.

                              قطعا قضیه هسته ای در روند انتخابات آتی بی تاثیر نخواهد بود، اما اینکه بگوییم نتیجه انتخابات تماما منوط به قضیه هسته‌ای است، اینگونه نیست. به نظر من عوامل زیادی در این مساله دخالت دارند. یکی از مولفه هایش موضوع هسته ای است و مسائل دیگری از جمله مباحث اقتصادی، همگرایی نیروهای همسو با دولت و وضعیت اردوگاه رقیب که آیا به صورت همگرا می آیند و یا با لیست های مختلف حضور پیدا می کنند و همچنین حوادث غیرمترقبه ای که هر لحظه رخ می دهد، ممکن است در انتخابات مجلس دهم تاثیرگذار باشد.

                              اصلاح طلبان مدعی هستند که به نتیجه رسیدن توافق هسته ای به نفع نیروهای نزدیک به دولت خواهد بود و طیف اصلاحات هم از جمله نیروهای طرفدار دولت است.

                              بله، درست است. قطعا تاثیرگذار خواهد بود، اما تنها مولفه نیست.


                              اخیرا خبری آمد که آقای نوبخت ابلاغیه های انتخاباتی را به روسای ستادهای انتخاباتی آقای روحانی که امروز از اعضای شوراهای توسعه استان ها هستند، ارسال کرده است که بیانگر فعالیت های انتخاباتی دولت است. آیا این موضوع صحت دارد؟

                              امروز چون سازمان برنامه و بودجه احیا شده است، فقط روسای سازمان ها را در استان ها تعیین می کند که این هم یک وظیفه قانونی است و طرح شوراهای توسعه یک بحث انحرافی است که فکر می کنیم عده ای بیشتر در بازی های سیاسی آن را مطرح می کنند و حداقل امر اثبات نشده ای است.

                              این خبر مبنی بر این بود که نوبخت ابلاغیه های انتخاباتی برای استان ها صادر کرده است. آیا اصلا ابلاغیه های انتخاباتی وجود داشته و این اقدام از سوی نوبخت انجام شده است؟

                              من به شدت این بحث را تکذیب می کنم.

                              حتی این بحث مطرح شد که قرار است اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات این موضوع را به نوبخت تذکر دهند، زیرا شائبه فعالیت انتخاباتی دولت و دخالت در امر انتخابات را به همراه داشت.

                              دولت بنا بر گفته آقای روحانی، یک حزب و جناح نیست بلکه دولت مجری انتخابات است. ما این دغدغه را در ادوار گذشته داشتیم که دولت ها نباید از قدرت خود استفاده سیاسی کنند، چرا ما در انتخابات ریاست جمهوری دهم با یکی از کاندیداها مشکل داشتیم چون می گفتیم یکی از آنها دو سه ماه مانده به انتخابات سیب زمینی پخش کرد و سهام عدالت داد. بنابراین ما همیشه مخالف فعالیت دولت در انتخابات بوده ایم. این قضیه که در مورد فعالیت انتخاباتی آقای نوبخت مطرح کرده اند را به شدت تکذیب می کنم.

                              اکثر اعضای حزب اعتدال و توسعه از وزرای دولت هستند. این شبهه چگونه می تواند رفع شود که فعالیت این حزب هیچ ارتباطی با دولت ندارد؟

                              این موضوع همیشه مسبوق به سابقه بوده است چون بالاخره هر کسی که در این ۳۷ سال در ایران به قدرت رسیده، یک گرایش حزبی و سیاسی داشته است، ولی در مورد انتخابات مگر در دولت خاتمی با وزیر کشوری موسوی لاری، احمدی‌نژاد انتخاب نشد؟ مگر در دولت هاشمی رفسنجانی با وزیر کشوری بشارتی، خاتمی که اصلاح طلب بود، انتخاب نشد؟ مگر نجار وزیر کشور دولت دهم به اردوگاه احمدی نژاد نزدیک نبود؟ ولی شما دیدید که روحانی در انتخابات یازدهم انتخاب شد.

                              بنابراین دامن زدن به این بحث ها انحرافی است برای اینکه اذهان توده ها را می تواند تحت تاثیر قرار دهد و کار درستی نیست. همه جناح های سیاسی فرزندان انقلاب هستند و مقام معظم رهبری بارها فرمودند که این جناح و آن جناح برای من تفاوتی ندارد، بنابراین من فکر می کنم که نوعی سیاست زدگی دراین بحث ها وجود دارد که به هیچ وجه نه خدا را خوش می آید، نه خلق خدا را، نه رهبر معظم انقلاب و نه رئیس جمهور از این بحث ها راضی نخواهند بود.

                              من همان حرف آقای روحانی را می زنم که دولت نه حزب است و نه جناح و باید به وظیفه قانونی خود عمل کند و خوشبختانه نهادهای نظارتی از جمله شورای نگهبان و قوه قضائیه چنین اجازه ای را نخواهند داد و همانطور که در ادوار گذشته اگر موردی بوده است، نهادهای نظارتی با آن برخورد کرده اند.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • Hessam
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 1240

                                #37155
                                پاسخ : اخبار

                                سخنگوی دولت:
                                چرا صداوسیما بارها حرف پوچ یک مقام آمریکایی را پخش می کند؟ / برخی رسانه‌ها فقط نامیدی و یأس را به جامعه پمپاژ می‌کنند / اصراری نداریم تا نهم تیر نتیجه مذاکرات مشخص شود
                                معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: دولت تدبیر و امید هنوز با برخی مسائل به‌جا مانده از دولت قبل مواجه است و به نوعی گروگان تصمیمات اشتباه گذشته است.
                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                                معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: دولت تدبیر و امید هنوز با برخی مسائل به‌جا مانده از دولت قبل مواجه است و به نوعی گروگان تصمیمات اشتباه گذشته است.

                                به گزارش «انتخاب»، محمدباقر نوبخت در مراسم سالروز انتخاب حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری با حضور گسترده مدیران و اقشار مختلف مردم استان کرمانشاه در تالار انتظار برگزار شد، با انتقاد از چگونگی اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در گذشته، گفت: مجموع درآمد دولت از محل افزایش قیمت حامل‌های انرژی از سال 1389 که قانون هدفمندی یارانه‌ها اجرا شد تا امروز حدود 140 هزار میلیارد تومان بوده و طبق این قانون باید 50 درصد آن یعنی 70 هزار میلیارد تومان بین مردم توزیع می‌شد، درحالیکه 52 هزار میلیارد تومان نیز از خزانه برداشت و روی آن 140 هزار میلیارد تومان گذاشته شده و به‌عنوان یارانه نقدی بین مردم توزیع شده است.

                                وی نحوه نادرست اجرای هدفمندی یارانه‌ها را میراثی به‌جا مانده از دولت قبل برای دولت تدبیر و امید دانست و افزود: در دو ماه نخست امسال دولت هفت هزار میلیارد تومان یارانه نقدی پرداخت کرده و ساعت 24 فردا (26 خرداد) نیز 3400 میلیارد تومان دیگر یارانه بین 76 میلیون یارانه‌بگیر توزیع می‌شود و این در حالی است که هنوز نتوانسته‌ایم یک ریال تخصیص اعتبارات عمرانی داشته باشیم.

                                نوبخت با بیان اینکه با وجود تلاش‌های انجام شده برای حذف افرادی که درآمد کافی دارند، در این مرحله نیز 76 میلیون یارانه‌بگیر داریم، گفت: امسال با درآمد 3100 میلیارد تومانی ناشی از تک‌نرخی کردن بنزین در مجموع 35 هزار و 700 میلیارد تومان منابع برای هدفمندی داریم، در حالی‌که با این تعداد یارانه‌بگیران پولی که باید امسال بین خانوارها توزیع شود 42 هزار میلیارد تومان است.

                                رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، این روند را نتیجه تصمیمات غلط دولت گذشته دانست و اظهار کرد: این شیوه غلط توزیع منابع در حالی است که چند میلیون بیکار در کشور منتظر سرمایه‌گذاری دولت در طرح‌ها و پروژه‌ها هستند تا از محل اجرای آنها اشتغال در کشور ایجاد شود.

                                نوبخت در ادامه به موضوع مذاکرات هسته‌ای کشورمان اشاره کرد و با بیان اینکه "دکتر روحانی قبل از پیروزی در انتخابات تاکید داشتند که هم باید سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ زندگی مردم"، گفت: ایشان هنوز هم روی این موضوع پافشاری دارند و تیم هسته‌ای کشورمان نیز پیگیرند در عین حفظ عزت کشور، این تحریم‌های ظالمانه برداشته شوند.

                                وی به تاثیر تحریم‌ها بر اقتصاد کشور اشاره کرد و افزود: در شرایطی که ظرفیت تولید چهار میلیون بشکه نفت در کشور داریم، در شرایط تحریم اجازه فروش بیش از یک میلیون بشکه را نداریم و همین باعث کاهش چشمگیر درآمدهای دولت شده است.

                                نوبخت با اشاره به کاهش قیمت نفت، اظهار کرد: در این شرایط باید کشور را با 24 میلیارد دلار اداره کنیم، در حالیکه هزاران طرح نیمه‌تمام و مشکلات بسیار دیگر داریم. این 24 میلیارد دلار را نیز نمی‌توانیم وارد کشور کنیم؛ بنابراین باید مانعی را که ورود این پول به کشور را منع می‌کند، برداریم.

                                سخنگوی دولت با بیان اینکه تلاش می‌کنیم حلقه تنگ تحریم‌های ظالمانه را بشکنیم، تاکید کرد: اجازه نمی‌دهیم عده‌ای در این مسیر اشکال‌تراشی کرده و مذاکرات را بر هم بزنند.

                                وی با بیان اینکه اسرائیل از روند مذاکرات نگران است، افزود: ممکن است یک مقام آمریکایی در جمع آنها یک حرف پوچی بزند، این نباید بارها در یک رسانه ملی تکرار شود. چرا باید بارها حرف پوچ برخی‌ها را تکرار کنیم. ما استقبال می‌کنیم کسانی که دغدغه‌ای دارند مسائلشان را بیان کنند، اما گاهی احساس می‌شود برخی رسانه‌ها فقط نامیدی و یأس را به جامعه پمپاژ می‌کنند، در حالیکه ملت ما امیدوار است.

                                نوبخت با بیان اینکه باید تلاش کنیم این تحریم‌ها را بشکنیم، گفت: هم برای شرایطی که احیاناً مذاکرات شکست بخورد برنامه داریم و هم برای شرایطی که مذاکرات به نتیجه برسد و ده‌ها میلیارد دلار وارد اقتصاد کشور شود. نیازمند برنامه‌ریزی برای استفاده درست از منابع هستیم، چون دیدیم در دولت قبل درآمدهای 800 میلیارد دلاری به دلیل نبود برنامه‌ریزی موجب رشد اقتصادی منفی 5.7 درصد، افزایش بیکاران و طرح‌های نیمه‌تمام بسیار شد.

                                معاون رییس‌جمهور همچنین گفت: خود را برای شرایط سخت آماده کرده‌ایم، اما بسیار امیدواریم مذاکرات به نتیجه برسد. البته اصراری نداریم تا نهم تیر نتیجه مشخص شود، اما تلاش می‌کنیم این ظلم را که به ملت ایران وارد شده برداریم.

                                نوبخت در پایان به مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر بکارگیری چهار هزار نیروی جوان در سطوح مختلف مدیریتی در کشور اشاره کرد و گفت: بدنبال کادرسازی و انتقال تجربیات مدیران به جوانان هستیم.
                                آخرین ویرایش توسط Hessam؛ 2015/06/16, 09:18.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X