اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #44371
    پاسخ : اخبار

    نهایی‌شدن قیمت شیرخام در هفته جاری


    یک مقام مسئول با بیان اینکه خرید توافقی شیرخام در ۴ استان ادامه دارد، گفت:٧۶ میلیارد تومان از مشوق صادراتی لبنیات باقی مانده است.


    به گزارش TSEpress سید احمد مقدسی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه فاز سوم مشوق صادراتی لبنیات هنوز به کارخانجات لبنی پرداخت نشده است، اظهارداشت: ٧۶ میلیاردتومان از این یارانه باقی مانده که ما امیدوار هستیم سازمان برنامه و بودجه هر چه سریعتر این مبلغ را تخصیص دهد تا بازارهای صادراتی لبنیات دچار مشکل نشود.

    وی همچنین با اشاره به اینکه خرید توافقی شیرخام در برخی استانها ادامه دارد، افزود: خرید توافقی در استانهایی مانند چهارمحال و بختیاری، اصفهان، فارس و خراسان رضوی انجام می شود.


    رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه میزان خرید در استانهای مذکور کم است، اضافه کرد: کارخانجات لبنی در حال جمع آوری شیر دامداران هستند و به همین دلیل محصول میزان خرید توافقی کاهش یافته است.به گفته مقدسی تاکنون حدود ٧٠ درصد مطالبات دامداران پرداخت شده است.


    وی درباره آخرین وضعیت تعیین تکلیف قیمت شیرخام نیز گفت: هفته گذشته سازمان حمایت نظر کارشناسی خود را در زمینه اجرایی شدن مصوبه ١۴۴٠ تومان به ستاد تنظیم بازار اعلام کرده است و امیدواریم ستاد طی هفته جاری این مساله را مورد بررسی قرار دهد و تصمیم گیری کند.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #44372
      پاسخ : اخبار

      رویترز:سخنان رئیس بانک مرکزی آمریکا شاخص بورس‌های جهانی را قرمز کرد

      خبرگزاری فارس: سخنان رئیس بانک مرکزی آمریکا شاخص بورس‌های جهانی را قرمز کرد


      پس از آنکه ژروم پاول رئیس بانک مرکزی فدرال آمریکا از برنامه این بانک برای بالا بردن نرخ بهره طی سال جاری در آمریکا خبر داد، بورس‌های جهانی روندی نزولی را در پیش گرفتند.


      به گزارش گروه اقتصاد بین‌المللی خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، بورس‌های جهان امروز بخشی از بهبود خود را از دست دادند.


      ارزش شاخص‌های سهام در بورس‌های بین‌المللی پس از سخنرانی ژروم پاول، رئیس کل بانک مرکزی فدرال آمریکا مبنی بر امکان بالا رفتن نرخ بهره در آمریکا ۰.۲۵ درصد افت کردند.


      ژروم پاول در سخنرانی خود در جمع نمایندگان کنگره آمریکا از احتمال رسیدن نرخ بهره دلار در پایان سال جاری به رقم ۴ درصد خبر داد. پیشتر سرمایه‌داران نسبت به بالا رفتن نرخ بهره و عبور آن از ۳ درصد و تأثیر آن بر سقوط بازارهای بورس، ابراز نگرانی کرده بودند.


      کارشناسان بر این باورند بالا رفتن نرخ بهره در آمریکا سرمایه‌گذاران را بر آن خواهد داشت تا پول خود را از بازارهای بورس بیرون کشیده و اقدام به سپرده‌گذاری و خرید اوراق قرضه دولتی کنند.


      از سوی دیگر ارائه آمارها نسبت به رشد ضعیف بخش صنعت چین و رسیدن آن به کمترین میزان در یک و نیم سال گذشته یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار بر افت بازارهای بورس جهان بوده است. تولید صنعتی در ژاپن نیز بیشترین کاهش را از ماه مارس سال ۲۰۱۱ تاکنون تجربه کرده است.


      طی روزهای اخیر کارشناسان اعلام کردند در صورتی که نرخ بهره دلار در آمریکا به ۴ درصد برسد،‌ بورس‌های این کشور و برخی بورس‌های جهانی سقوطی ۲۰ تا ۲۵ درصدی را تجربه خواهند کرد.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #44373
        پاسخ : اخبار

        آمریکا و سه کشور اروپایی فعالیت‌های ایران در یمن را محکوم کردند


        آلمان، فرانسه، بریتانیا و آمریکا با صدور بیانیه‌ای مشترک ایران را به دلیل نقض تحریم‌های تسلیحاتی علیه یمن، محکوم کردند. این کشورها از ایران خواستند بلافاصله فعالیت‌های خود را در یمن متوقف کند.


        در بیانیه‌‌ی مشترکی که روز سه‌شنبه (۲۷ فوریه/۸ اسفند) توسط نماینده آمریکا در سازمان ملل منتشر شده، آمده است که تخطی از تحریم‌های یمن"، خطرات جدی برای صلح و ثبات در منطقه" به دنبال خواهد داشت.




        در نشست شورای امنیت سازمان ملل که دوشنبه شب به وقت اروپای مرکزی (۲۶ فوریه/ ۷ اسفند) برگزار شد، روسیه به قطعنامه پیشنهادی در مورد یمن رای مخالف داد و عملا این قطعنامه به دلیل حق وتوی روسیه تصویب نشد. در پیش‌نویس اولیه قطعنامه پیشنهادی بریتانیا، آمریکا و فرانسه درباره یمن، جمهوری اسلامی متهم شده بود که موشک، پهپاد و تجهیزات نظامی در اختیار شورشیان حوثی قرار داده و با این کار تحریم‌های تسلیحاتی علیه یمن را نقض کرده است.


        پس از مخالفت روسیه، طرح پیشنهادی سه کشور غربی درباره یمن تعدیل شد و در آن به جای محکوم کردن، فقط نسبت به نقش ایران در حمایت از حوثی‌ها ابراز نگرانی شد. شورای امنیت سازمان ملل در این نشست به قطعنامه‌ای رأی داد که بر اساس آن تحریم فروش و صدورتسلیحات به یمن یکسال دیگر تمدید شد.


        با تلاش روسیه قطعنامه یمن بدون انتقاد از ایران تصویب شد


        پیش‌تر گروهی از رشناسان سازمان ملل در یک گزارش اعلام کرده بودند که ایران با صدور تسلیحات به حوثی‌ها، تحریمات سازمان ملل را نقض کرده است. آنها همچنین تائید کرده بودند که قطعات موشک منهدم شده‌ای که توسط شورشیان حوثی به سمت ریاض شلیک شده بود، ساخت جمهوری اسلامی ایران بوده است.


        از تلاش برای محکومیت ایران تا "ابراز نگرانی"


        برپایه‌ی این گزارش، ایران هیچ اقدامی در جهت جلوگیری از ارسال موشک و پهپادهای ساخت این کشور به یمن انجام نداده است. در این گزارش همچنین آمده، کارشناسان سازمان ملل ولی موفق نشده‌اند، هویت کسانی را که مسئول ارسال این تسلیحات بوده‌اند، شناسایی کنند.


        آمریکا، آلمان، فرانسه و بریتانیا ولی بر این باورند که ایران در پس ارسال تسلیحات به حوثی‌ها در یمن است.


        رای‌گیری درباره قطعنامه نقض تحریم تسلیحاتی یمن توسط ایران


        روسیه اما در واکنش به این گزارش، اعلام کرد، مدارک کافی برای اثبات ارسال تسلیحات از طرف ایران به حوثی‌ها وجود ندارد و این موضوع نباید منجر به تصویب قطعنامه‌ای گردد که راه را برای تصویب تحریم‌ها علیه ایران هموار می‌‌کند.


        واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل گزارش کارشناسان این سازمان درباره موشک منهدم شده بر فراز ریاض را هم "نتیجه‌گیری اثبات نشده" خواند.


        ایران همواره اتهام حمایت مالی و تسلیحاتی از شورشیان یمن را بی‌اساس خوانده است.


        آمریکا و ۳ کشور اروپائی ولی در بیانیه مشترک خود ضمن استقبال از گزارش نهایی سازمان ملل درباره یمن، از اقدامات ایران "ابراز نگرانی" کرده‌اند و از این کشور خواسته‌اند که "بلافاصله فعالیت‌های خود در یمن را متوقف کند"؛ فعالیت‌هایی که قطعنامه سال ۲۰۱۵ سازمان ملل در مورد تحریم تسلیحات یمن را نقض می‌کنند.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #44374
          پاسخ : اخبار

          خودداری شرکت‌های نفتی از سوخت‌رسانی به هواپیمای حامل ظریف


          پیش از آغاز کنفرانس امنیتی مونیخ شرکت‌های نفتی فرودگاه این شهر، حاضر به سوخت‌رسانی به هواپیمای حامل ظریف، وزیر خارجه ایران نبودند. به گزارش رسانه‌های آلمان، تنها با دخالت وزارت دفاع و امورخارجه جلوی یک "رسوایی" گرفته شد.


          با گذشت بیش از ۱۰ روز از اجلاس امنیتی مونیخ، رسانه‌های آلمان برای نخستین بار درباره موضوعی گزارش می‌دهند، که می‌توانست به جنجالی دیپلماتیک تبدیل شود.


          به گزارش "اشپیگل آنلاین"، دولت آلمان در اواسط ماه فوریه به زحمت توانسته است جلوی یک جنجال و آبروریزی را بگیرد. به گزارش این وب‌سایت، شرکت‌های نفتی در فرودگاه مونیخ اعلام کرده بودند، از سوخت‌رسانی به هواپیمای ظریف، وزیرامورخارجه ایران، خودداری می‌کنند.




          براساس گزارش‌های "وست دویچه روندفونک" (WDR)، "نورد دویچه‌روندفونک" (NDR) و "زود دویچه‌تسایتونگ"، این مشکل، با اعلام آمادگی ارتش آلمان برای سوخت‌رسانی به هواپیمای حامل وزیر خارجه ایران، حل شد.


          به گزارش رسانه‌های‌های آلمان، پس از خودداری شرکت‌های نفتی از سوخت‌رسانی به هواپیمای ظریف، وزارت خارجه آلمان برای جلوگیری از یک جنجال دیپلماتیک دست به دامان وزارت دفاع این کشور شده و دولت مجبور شده است از تانکرهای سوخت‌رسان ارتش استفاده کند.


          ولفگانگ ایشینگر، رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ گفته است که با زحمت و تلاش‌های زیاد و با دخالت وزارت دفاع و امورخارجه، حضور ظریف و هیأت همراهش در مونیخ امکان‌پذیر شده است.


          به گزارش رسانه‌های آلمان، ایشینگر اضافه کرده است: « در چنین موقعیت خطرناکی، نزدیک بود در اثر تحریم‌ها، حتی امکان گفت‌وگو با یکدیگر را هم از دست بدهیم.»


          مک‌مستر از آلمان خواست روابط اقتصادی با ایران را کاهش دهد


          کنفرانس امنیتی مونیخ یکی از مجمع‌های بزرگ و مهم در عرصه امنیت جهان است. مسئولان کشورهای مختلف هر سال در شهر مونیخ گردهم می‌آیند و پیرامون تحولات سیاسی با یکدیگر گفت‌وگو می‌کنند. امسال این کنفرانس با حضور بیش از ۵۰۰ سیاستمدار و کارشناس برگزار شد. در همایش امسال ۲۱ رئیس جمهوری و نخست وزیر و همچنین شمار بسیاری از وزرای کشورهای مختلف جهان شرکت داشتند.


          این نخستین بار نیست که وزیر امورخارجه ایران در کنفرانس امنیتی مونیخ شرکت می‌کند. اما حتی در دوره تحریم‌های سخت بین‌المللی علیه ایران هم، هواپیمای حامل وزیرامورخارجه و همراهانش هیچ‌گاه دچار "مشکل سوخت رسانی" به دلیل تحریم‌ها نشد.


          مناقشه هسته‌ای ایران، سال‌ها یکی از چالش‌های بزرگ امنیتی جهان بود و از این رو یکی از محورهای تقریبا ثابت کنفرانس امنیتی مونیخ هم به حساب می‌آمد. اجرایی شدن توافق هسته‌ای ایران (برجام) رفع تدریجی تحریم‌ها را به دنبال داشته است. اما با روی کار آمدن دولت ترامپ در آمریکا، فشار این کشور به ایران به دلیل "فعالیت‌های موشکی" و همچنین "دخالت‌های منطقه‌ای ایران" بیشتر شده است.


          به نوشته رسانه‌های آلمانی، شرکت‌های نفتی فرودگاه مونیخ بیم آن داشتند که با سوخت‌رسانی به هواپیمای ایرباس ایران، تحریم‌های آمریکا علیه ایران را نقض کنند.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • احمدخان
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2032

            #44375
            پاسخ : اخبار

            ?برجام -مذاکره مجدد- سئوالات دوستان
            سلام.استاد باهمه این اوصاف و تحلیلا
            بنظرتون ایران درمورد برنامه موشکی کوتاه میاد و مذارکره میکنه یا اینکه همزمان با خروج تزامپ از برجام ایرانم خارج میشه؟؟؟
            کلا
            تا دیروز تصور میکردم که ایران مذاکره نمیکند ولی امروز با چرخش سخنان آقای روحانی که تند و حالت امتیاز گیری از طرف غربی داشت مطمئن شدم که ایران یک مذاکره مجدد با واسطه گری رئیس جمهور فرانسه خواهد داشت
            وقتی که مواضع طرفین تند می شود که الان مواضع غربیها هم در قبال ایران بسیار تند شده و حتی سه قدرت اروپایی بر علیه ایران بیانیه صادر کردند وهمچنین صحبتهای تند امروز آقای روحانی نشاندهنده وقع مذاکره مجدد هست حالا محور مذاکره چی باشه ؟ آیا سیستم دفاع موشکی هست یا نه ؟ نمیدونم ولی قطعا" با ورود وزیر خارجه فرانسه و به دنبال آن مکرون قطعا" زمینه مذاکره فراهم خواهد شد .

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #44376
              پاسخ : اخبار

              فاکس نیوز: ایران یک پایگاه نظامی جدید در شمال دمشق ساخته است


              شبکه تلویزیونی فاکس نیوز به نقل از منابع اطلاعاتی غربی گزارش داد که جمهوری اسلامی ایران یک پایگاه نظامی همیشگی دیگر در حومه دمشق برپا کرده است که می‌تواند از آنجا خاک اسرائیل را هدف موشک‌های خود قرار دهد.


              فاکس نیوز در این گزارش که روز سه شنبه ۸ اسفند منتشر کرده نوشته است که تصاویر ماهواره‌ای رسیده به این شبکه نشان میدهد آنچه که به باور منابع اطلاعاتی پایگاه نظامی جدید ایرانی است، در هشت مایلی شمال دمشق توسط نیروی قدس سپاه پاسداران ایجاد شده است.


              بر اساس این تصاویر، دو آشیانه جدید سفید رنگ برای انبار کردن موشک‌های کوتاه و یا میان برد ایران ساخته شده است. پایگاه جدید بسیار شبیه پایگاهی است که در جنوب دمشق ساخته شده و آذر ماه در حملات هوایی اسرائیل نابود شده بود.


              ایجاد پایگاه‌های جدید سپاه پاسداران ایران در سوریه در حالیست که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در کنفرانس امنیتی مونیخ به سران جمهوری اسلامی هشدار داد که اسرائیل حضور نظامی ایران در همسایگی خود را تحمل نخواهد کرد.


              ژنرال جوزف وتل، فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا نیز روز سه‌شنبه در نشست کمیته نیروهای مسلح کنگره آمریکا اعلام کرد اقدامات ایران بزرگترین تهدید دراز مدت در منطقه خاورمیانه است.


              او با تاکید بر این که بطور کلی هدف آمریکا محدود کردن نفوذ ایران در سوریه و منطقه است، گفت: «برای رویارویی با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده ایران باید با متحدانمان روابط خوبی داشته باشیم و آن را تقویت کنیم.»


              دولت آمریکا در یک سال گذشته بارها اعلام کرده است که کشتار و سرکوب مردم سوریه به دست نظامیان دولت بشار اسد در سایه پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران ممکن شده است. ایالات متحده، جمهوری اسلامی را شریک بشار اسد در جنایات جنگی می‌داند.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #44377
                پاسخ : اخبار

                بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی: ایران نقض قطعنامه شورای امنیت را متوقف کند


                یک روز بعد از وتوی قطعنامه پیشنهادی درباره یمن و نقش ایران در کمک تسلیحاتی به حوثی‌های یمن توسط روسیه در شورای امنیت، ایالات متحده و سه کشور بریتانیا، فرانسه و آلمان در بیانیه مشترکی از اقدامات تهدید آمیز جمهوری اسلامی انتقاد کردند و اقدامات ایران را تهدیدی جدی متوجه صلح و ثبات در منطقه دانستند.


                روسیه عصر دوشنبه ۷ اسفند قطعنامه پیشنهادی بریتانیا را وتو کرد. در این قطعنامه از ایران به عنوان ناقض تحریم تسلیحاتی یمن نام برده شده بود.


                در واکنش به این اقدام روسیه در حمایت از جمهوری اسلامی ایران، سه شنبه شب ایالات متحده و سه کشور بریتانیا، فرانسه و آلمان در یک بیانیه مشترک ضمن انتقاد دوباره از روسیه برای این وتو، عدم پایبندی ایران به تحریم های تسلیحاتی یمن را محکوم کردند.


                در بخشی از این بیانیه با اشاره به گزارش کارشناسان سازمان ملل درباره کمک تسلیحاتی تهران به حوثی‌های یمن آمده است:‌ یافته های این گزارش نگران کننده است. مهم این است که جمهوری اسلامی ایران با اقدامات خود قطعنامه های شورای امنیت را نقض کرده که نتیجه آن بی ثبات سازی در منطقه و افزایش تنشها است. ما این اقدامات ایران را محکوم می کنیم و از هر تلاشی برای جلوگیری از تشدید تنش ها در خاورمیانه استقبال می کنیم.


                واکنش سه کشور اروپایی و آمریکایی، جدی ترین اعتراض این چهار کشور به رفتارهای ایران است.


                دوشنبه شب نیز، ساعتی بعد از وتوی روسیه، ایالات متحده آمریکا تهدید به اقدام یکجانبه علیه ایران کرد.


                نیکی هیلی گفت اگر قرار باشد که روسیه حامی ایران باشد، بنابراین آمریکا و همپیمانانش ناچارند خود دست به اقدام بزنند.


                خانم هیلی اشاره‌ای به نوع اقدام یکجانبه نکرد اما ۲۷ بهمن و بعد از نمایش سلاحهای ارسالی ایران به حوثی های یمن از شورای امنیت خواسته بود تا در مورد ایران دست به کار شود.


                سفیر آمریکا در سازمان ملل، وتوی روسیه را «چراغ سبزی» برای رفتار «غیرقانونی و خطرناک» ایران دانست و افزود:‌ امروز روسیه از رژیم حامی تروریست ایران محافظت کرد... روسیه با این اقدام مانع پاسخگو کردن ایران شد و کل منطقه را به خطر انداخت.


                وی افزود: ۱۱ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت برای پاسخگو کردن ایران متحد بودند.


                هرچند قطعنامه پیشنهادی بریتانیا در شورای امنیت با وتوی روسیه مواجه شد، اما دوشنبه شب، پانزده عضو شورای امنیت قطعنامه دیگری را در مورد جنگ یمن – که مسکو پیشنهاد کرده و در آن نامی از ایران برده نشده است، به اتفاق آرا تصویب کردند.


                دو قطعنامه در حالی در شورای امنیت به بحث گذاشته شد که نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل از مدت ها پیش بر نقش ایران در حمایت گروه های تروریستی خاورمیانه تاکید داشت و خواستار برخورد با جمهوری اسلامی بود.


                هرچند کارشناسان سازمان ملل ده روز پیش بر ارسال موشک و تسلیحات از سوی ایران گواهی دادند، اما مسکو این ادعا را رد کرده و می گوید یافته های این کارشناسان دلیل کافی برای ارسال سلاح توسط ایران به حوثی‌های یمن نشان نمی دهد.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #44378
                  پاسخ : اخبار

                  هشدار سناتورهای آمریکایی: جنگ میان اسراییل و "پروکسی‌های" ایران قریب‌الوقوع است


                  سناتور گراهام: در هر جلسه ای که حضور می‌یابیم، تنها واژه ای که پس از ترک آن جلسه در ذهن داریم، مهمات، مهمات و مهمات است و این اصلا خوب نیست.


                  یک گروه سناتور آمریکایی که هفته گذشته به اسراییل سفر کرده‌اند در بازگشت از این سفر نسبت به خطر جنگ قریب‌الوقوع بین اسراییل و "پروکسی‌های " ایران در منطقه هشدار دادند.


                  به گزارش عصرایران به نقل از وب سایت "دیفنس نیوز"، سناتور جمهوریخواه "لیندسی گراهام" که در هیات سناتورهای آمریکایی به اسراییل سفر کرده بود دیروز پس از بازگشت از این سفر در یک کنفرانس خبری در واشنگتن نسبت به احتمال درگیری نظامی بین اسراییل و ایران هشدار داد.


                  او گفت: " در هر جلسه ای که حضور می‌یابیم، تنها واژه ای که پس از ترک آن جلسه در ذهن داریم، مهمات، مهمات و مهمات است و این اصلا خوب نیست."


                  او مدعی شد: " شاید ایران از طریق حزب الله، اسرائیل را برای آغاز جنگ علیه لبنان تحریک کند. من می‌خواهم به ترامپ بگویم ایرانی‌ها در حال آزمایش او هستند. اگر آمریکا سیاست منسجمی در قبال روسیه و ایران در سوریه اتخاذ کند، این جنگ به وقوع نخواهد پیوست."


                  گراهام دیروز در یک کنفرانس خبری مشترک به همراه "کریس کونز" دیگر سناتور آمریکایی حاضر در هیات سناتورها در سفر به اسراییل حاضر شده بود.


                  او با اشاره به فعالیت‌های حزب الله لبنان به عنوان قوی‌ترین حزب لبنانی طرفدار جمهوری اسلامی گفت که این گروه در تدارک و آماده باش برای جنگ احتمالی با اسراییل یک کارخانه موشک‌های هدایت شونده دایر کرده و شبه‌نظامیان خود را در زیرساخت‌های شهری مانند مدارس و بیمارستان‌ها مستقر کرده است و در صورت جنگ بین این گروه و اسراییل مناطق غیرنظامی جنوب لبنان هدف حمله اسراییل قرار خواهد گرفت.


                  لیندسی گراهام در همین زمینه افزود:" بدترین کابوس اسرائیل حضور نیروهای اسد، حزب الله و ایران در نزدیکی مرزهای اسرائیل است. ما باید برای متوقف کردن ماشین ایران و اسد تلاش کنیم."


                  در ادامه سناتورها گراهام و کونز خواستار افزایش کمک‌های نظامی ایالات متحده آمریکا به اسراییل طی 10 سال آینده شدند و میزان تعهد داده شده کنونی را کم دانستند.


                  بر اساس قراردادی که در سپتامبر سال 2016 بین ایالات متحده آمریکا و اسراییل امضا شده، واشنگتن متعهد شده در 10 سال آینده 38 میلیارد دلار کمک نظامی در اختیار اسراییل قرار دهد. این میزان بالاترین کمک نظامی در طول تاریخ آمریکا به یک کشور خارجی محسوب می‌شود.


                  گراهام و کونز در کنفرانس دیروز خواستار کمک آمریکا به تقویت سیستم دفاع ضد موشکی اسراییل برای مقابله با تهدید موشکی از جانب جزب الله لبنان شدند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #44379
                    پاسخ : اخبار

                    برنامه جدید دولت: اوراق ۲۰.۵ درصدی عرضه می شود


                    محمدباقر نوبخت در نشست هفتگی اعلام کرد: سیاست های دولت برای کنترل بازار ارز، عرضه اوراق گواهی سپرده با نرخ ۲۰ درصد و پیش فروش سکه در بازه های ۶ و یک ماهه بود تا پول ملی تضعیف نشود.


                    وی ادامه داد: پس­ ­از پایان­­­ عرضه اوراق گواهی سپرده با نرخ ۲۰ درصدی ، ‌­دولت قصد دارد اسناد خزانه به بازار عرضه کند. به همین منظور، پس­ ­­از تمام شدن مهلت عرضه اوراق مشارکت بانک مرکزی و از شنبه ۱۲ اسفند دولت این اسناد را با نرخ ۲۰.۵ درصدی عرضه می کند.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #44380
                      پاسخ : اخبار

                      معاون بورس اوراق بهادار عنوان کرد:


                      اجازه بازگشایی نماد 11 شرکت پس از بررسی صورت‌های مالی جدید


                      روح الله حسینی مقدم با اشاره به نرخ سود و بهره تامین مالی در بازار سرمایه اظهار اشت: لزوما نرخ بهره و سود را بازار پول تعیین نمی‌کند و نمی‌توان گفت تنها یک بخش از اقتصاد تعیین کننده نرخ بهره است.




                      معاون بورس با بیان اینکه تصمیم بانک مرکزی این است که نرخ بهره تسهیلات برای تامین مالی شرکت ها در بازار سرمایه باید کاهش پیدا کند، گفت: پس از بررسی صورت های مالی جدید برخی از بانک‌ها، نسبت به بازگشایی نمادها آن‌ها تصمیم گیری می‌شود.


                      به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) و به نقل از ایلنا،روح الله حسینی مقدم با اشاره به نرخ سود و بهره تامین مالی در بازار سرمایه اظهار اشت: لزوما نرخ بهره و سود را بازار پول تعیین نمی‌کند و نمی‌توان گفت تنها یک بخش از اقتصاد تعیین کننده نرخ بهره است.


                      معاون بورس اوراق بهادار با بیان اینکه نرخ بهره را عرضه و تقاضا در عمومیت اقتصاد تعیین می کند، گفت: با توجه به سطح ریسک پذیرفته شده هر بخشی که جذابیت بیشتری داشته باشد سرمایه به آن سمت هدایت می‌شود برای مثال اگر امروز به این نتیجه برسند که نرخ بدون ریسک بازار پول عدد بیشتری باشد این بازار جذابیت بیشتری پیدا می‌کند بنابراین این عرضه و تقاضا است که تعیین کننده خواهد بود.


                      وی افزود: این نرخ بهره که از سوی عرضه و تقاضا تعیین می شود بر اقتصاد بسیار تاثیر گذار است و نرخ تورم،ارز، متغیرهای اقتصادی و اجتماعی و ... تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.


                      حسینی مقدم با تاکید بر اینکه نرخ سود در بازار سرمایه هم عمدتا از بازار پول گرفته می‌شود، اظهار داشت: در بازار پول نرخ بهره بدون ریسکی وجود داشته و سپرده‌های بلند مدت و کوتاه مدت یک عدد ثابتی را دریافت می‌کردند بنابراین این عدد مبنای تصمیم گیری ومحاسبات تمام افرادی است که در بازار سرمایه حضور دارند.


                      معاون بورس افزود: البته سرمایه گذاری هم که در بازار مسکن فعال است نرخ بدون ریسک خود را از بازار پول می گیرد و بنابراین نمی توان گفت چه نرخی از بهره در اقتصاد می تواند نرخ دقیقی باشد.


                      وی تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم که آیا نرخ بهره تحت عنوان نرخ بهره بدون ریسک آیا این به همه قابل تسری است یا خیر. در حال حاضر به طور اسمی نرخ 18 درصد به عنوان نرخ بهره پرداخت می شود و در نهایت تسهیلات را با سود 24 الی 25 درصد پرداخت می شود.


                      حسینی مقدم با تاکید بر اینکه در بازار سرمایه نرخ بهره تامین مالی ها به سمت کاهش رفته است، اظهار داشت: سال گذشته نرخ بهره 31 درصد بود اما امسال نرخ بهره موثر در بازار سرمایه به سمت 20 درصد عقب گرد داشته است.


                      وی ادامه داد: سیاست های بانک مرکزی این است که نرخ سود در بازار سرمایه هم کاهش پیدا کند و با یک پریمیومی به نرخ تورم برسد.


                      معاون ناشران سازمان بورس همچنین درباره توقف برخی از نمادها در بازار سرمایه گفت: در حال حاضر یازده نماد توقف آنها طولانی مدت بوده که بخش عمده آنها بانک ها هستند. قرار بر این بود که مجمع بانک ها برگزار شود و صورت های مالی جدید این بانک ها مورد ارزیابی قرار بگیرد و بعد از طی این روندها می توان درباره بازگشایی تصمیم گرفت.


                      حسینی مقدم درباره انتقال ریسک سرمایه گذاری به سهام داران با دستورالعمل جدید بازگشایی نمادها گفت: وقتی ناشری از طریق بازار سرمایه شریک می گیرد باید نسبت به آن تمام تعهدات را به طور کامل انجام دهد در حال حاضر هم با این دستورالعمل همین اتفاق می افتد و براساس دستورالعمل ناشر باید به سرمایه گذاران پاسخگو باشد.


                      وی همچنین درباره علامت هایی که نشانگر هشدار برای خرید سهام از برخی از شرکت ها هستند، گفت: به طور قطع این علامت ها به سهام داران کمک می کنند که تا بدانند کدام ناشران به مقررات متعهد هستند و کدام یک نتوانسته به تعهدات خد عمل کند.


                      این مقام مسئول تاکید کرد: برخی از علامت ها معنی دار است و یعنی در خرید سهام این شرکت ریسکی وجود دارد و شرکت گزارش های مهم مالی را ارایه نکرده است بنابراین ریسکی متوجه سرمایه گذار است اما درباره اینکه همه این علامت ها باید یکسان باشد باید بیشتر بررسی شود.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #44381
                        پاسخ : اخبار

                        هشدار لیندسی گراهام:

                        ایران ترامپ را می آزماید و اسراییل برای جنگ آماده می شود



                        شبکه خبری بلومبرگ : سناتور جمهوریخواه لیندسی گراهام پس از بازگشت از یک سفر به اسرائیل به همراه سناتور دموکرات کریس کونز به خبرنگاران گفت: «جنوب لبنان جایی است که جنگ بعدی در شرف وقوع است.»

                        به گزارش وبسایت شبکه خبری بلومبرگ، این قانونگذار متنفذ جمهوریخواه هشدار داد اسرائیل آماده می شود بر سر کارخانه موشک سازی حزب الله که با کمک ایران ساخته می شود وارد جنگ شود.

                        گراهام به خبرنگاران گفت مقام های اسرائیلی در دیدار هفته گذشته برای قانونگذاران بازدید کننده روشن کردند که اسرائیل باید در باره کارخانه تولید موشک های نقطه زن حزب الله در لبنان دست به اقدام بزند: «آن ها بدون پرده پوشی به ما گفتند اگر این تهدید ادامه پیدا کند و آن ها به تولید موشک هایی که می تواند فرودگاه را هدف بگیرد و آسیب های فراوانی به کشور اسراییل بزند ادامه بدهند، اسراییل باید وارد عملیات بشود.»

                        این سناتور عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس سنا علت وجود کارخانه موشک سازی در لبنان را نبود یک استراتژی برای مقابله با ایران در منطقه عنوان کرد: «آن ها ترامپ را می آزمایند. آن ها جامعه بین المللی را می آزمایند.»
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #44382
                          پاسخ : اخبار

                          ابلاغ حکم حبس مرتضوی به دادسرای اجرای احکام

                          پدر و وکیل یکی از قربانیان بازداشتگاه کهریزک از ابلاغ حکم قطعی دو سال حبس سعید مرتضوی به دادسرای اجرای احکام خبر دادند. عبدالحسین روح‌الامینی می‌گوید این حکم باید اجرا شود و دادستان سابق تهران به زندان برود.


                          مرتضوی سال ۸۹ با حکم دادگاه انتظامی قضات از سمت‌های قضایی کنار گذاشته شد


                          میرمجید طاهری، وکیل خانواده روح‌الامینی صبح پنج‌شنبه (۱۰ اسفند/ اول مارس) به خبرگزاری ایلنا گفت: «روز چهارشنبه حکم دو سال حبس و پرداخت ۲۰۰ هزار تومان جزای نقدی مرتضوی که قطعی شده است، برای اجرا به شعبه ۲ اجرای احکام دادسرای ناحیه ۲۸ ارجاع شده است.»


                          طاهری احتمال می‌دهد در روزهای آینده دادستان سابق تهران، که در ارتباط با پرونده شکنجه، آزار و قتل چند نفر از معترضان به نتایج اعلام شده انتخابات سال ۸۸ در بازداشتگاه کهریزک محاکمه و محکوم شده برای اجرای حکم احضار شود.


                          عبدالحسین روح‌الامینی، پدر محسن روح‌الامینی از قربانیان بازداشتگاه کهریزک نیز با اشاره به ابلاغ حکم دادستان سابق تهران به دادسرای اجرای احکام به ایلنا گفته است: «حکم باید اجرا شود و مرتضوی باید خودش به زندان برود.»




                          طاهری پنجم آذر ماه امسال به خبرگزاری ایسنا گفته بود دادگاه تجدید نظر رسیدگی به پرونده کهریزک، سعید مرتضوی را به اتهام معاونت در قتل به دو سال حبس تعزیری محکوم کرده و این حکم قطعی است.


                          تخفیف به خاطر "اظهار ندامت" مرتضوی


                          دادستان سابق تهران در دادگاه بدوی به ۵ سال زندان محکوم شده بود. طاهری می‌گوید این حکم به دلیل آنچه "اظهار ندامت متهم" عنوان شده در دادگاه تجدید نظر به دو سال کاهش پیدا کرد.


                          سعید مرتضوی که در جریان جنبش اعتراضی سال ۸۸ دستور انتقال گروهی از معترضان بازداشت شده به بازداشتگاه کهریزک را صادر کرد، متهم می‌شود که به رغم آگاهی از بدرفتاری با بازداشت‌شدگان مانع این رفتار نشده است.


                          مرتضوی سال ۸۹ با حکم دادگاه انتظامی قضات از سمت‌های قضایی کنار گذاشته شد. محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور وقت ایران پس از عزل مرتضوی از سمت‌های قضایی ابتدا او را به ریاست ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق مواد مخدر و یک سال بعد به ریاست سازمان تامین اجتماعی منصوب کرد.

                          اعتراف دادستان سابق به ضرب و شتم و شکنجه معترضان سال ۸۸



                          سعید مرتضوی پرونده‌های دیگری نیز دارد که یکی از مهم‌ترین و پرحاشیه‌ترین آنها پرونده مرگ زهرا کاظمی، عکاس ایرانی - کانادایی است.


                          زهرا کاظمی تیرماه ۱۳۸۲ هنگام عکس گرفتن از محوطه بیرون زندان اوین بازداشت و چند روز بعد، آن گونه که در گزارش پزشکی قانونی آمده به علت "برخورد جسم سخت" با سرش درگذشت.


                          در دوره ششم مجلس شورای اسلامی کمیته‌ای برای تحقیق و بررسی چگونگی مرگ زهرا کاظمی تشکیل شد که سعید مرتضوی را متهم ردیف اول این پرونده تشخیص داد.


                          گفته‌های علی یونسی و افشای جزئیات تاز‌‌ه‌ای از قتل زهرا کاظمی بحث‌های زیادی را در مورد نقش سعید مرتضوی به راه انداخته است


                          در روزهای گذشته و در پی انتشار متن گفت‌وگویی با علی یونسی، وزیر اطلاعات دولت محمد خاتمی در روزنامه "ایران" که در آن جزئیات تازه‌ای از قتل زهرا کاظمی فاش شده بار دیگر بحث‌های زیادی درباره نقش سعید مرتضوی در این ماجرا در گرفته است.


                          یونسی در این گفت‌وگو که متن آن ششم اسفند انتشار یافت گفته است که سعید مرتضوی به عنوان دادستان وقت، بر خلاف نظر رسمی کارشناسان وزارت اطلاعات اصرار داشته که زهرا کاظمی جاسوس است و پرونده او را با این توجیه به اطلاعات نیروی انتظامی واگذار کرد.


                          افشاگری دیرهنگام یونسی درباره قتل کاظمی


                          وزیر سابق اطلاعات می‌گوید زهرا کاظمی در جریان انتقال به بازداشتگاه "به‌دلیل مقاومت برای تحویل اشیای همراه خود، مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرد و سر او به جدول خیابان اصابت می‌کند و منجر به خونریزی مغزی او می‌شود".


                          یونسی تصریح کرد که اگر کاظمی به موقع به بیمارستان منتقل می‌شد "حتما" نجات پیدا می‌کرد و دست‌اندرکاران این پرونده "برای همیشه" متهم شناخته نمی‌شدند.


                          وزیر اطلاعات سابق جزئيات قتل زهرا کاظمی را فاش کرد


                          بهمن کشاورز، حقوقدان روز چهارشنبه نهم اسفند ماه با استناد به سخنان یونسی به خبرگزاری ایسنا گفت اگر مرتضوی مرتکب جرمی "در حد مثلاً قتل شبه عمد یا در حد عدم کمک به موقع به مجروح" شده باشد این جرم مشمول مرور زمان نمی‌شود و امکان بررسی مجدد موضوع در سیستم قضایی وجود دارد.


                          پروانه سلحشوری، رئیس فراکسیون زنان مجلس با انتقاد از افشاگری دیرهنگام یونسی به وب‌سایت "عصر ایران" گفته این که "نماینده دولت اصلاحات" از سال ۸۲ تا کنون درباره این مسئله سکوت کرده جای سوال دارد.


                          سلحشوری با اشاره به پرونده‌های متعدد علیه دادستان سابق تهران که سال‌هاست بلاتکلیف مانده‌اند ابراز تردید می‌کند که به جریان افتادن دوباره پرونده زهرا کاظمی منجر به محاکمه و زندانی شدن مرتضوی شود.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #44383
                            پاسخ : اخبار

                            ژنرال ارشد ایالات متحده: آمریکا برای مقابله با ایران در سوریه نیست


                            وبسایت روزنامه واشنگتن اگزمنر در گزارشی نوشت:‌ ژنرال جوزف وتل، فرمانده ستاد مرکزی نیروهای ایالات متحده، می گوید نیروهای آمریکا صرفا با ماموریت شکست داعش در سوریه هستند نه برای مقابله با نفوذ ایران.


                            ژنرال وتل که فرماندهی نیروهای آمریکا در خاورمیانه را بر عهده دارد روز سه شنبه در جلسه ای در کنگره به قانونگذاران در کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «مقابله با ایران از ماموریت های ائتلاف در سوریه نیست.»


                            او در عین حال تصریح کرد نیروهای آمریکایی می توانند به طور غیر مستقیم موجب خنثی کردن جمهوری اسلامی ایران بشوند: «با این وجود، فکر می کنم یکی از موثرترین کارهایی که در این حوزه مشخص می توانیم انجام بدهیم ایجاد روابطی قوی است.»


                            ژنرال جوزف وتل گفت آمریکا در پی رو در رویی نظامی با ایران نیست، اما با ایستادن در کنار نیروهایی که در جنگ با داعش مورد حمایت آمریکا قرار داشتند می تواند به شکل غیر مستقیم راه ایران را در سوریه و عراق را سد کند: «رابطه قوی ما با نیروهای دموکراتیک سوریه در شرق آن کشور ما را در موقعیتی قرار می دهد که بتوانیم مانع اهداف ایران شویم.»
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #44384
                              پاسخ : اخبار

                              ادامه ریزش در بازارهای سهام آسیایی


                              بازارهای آسیایی در معاملات پنج‌شنبه به عقب‌نشینی تن داده و روند ریزش بازارهای سهام‌های جهانی را گسترش دادند.


                              به گزارش تجارت‌نیوز، به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ بعد از چند هفته آرام، با نگرانی از این که وضعیت خوب اقتصادی آمریکا و برنامه کاهش مالیاتی دونالد ترامپ باعث خواهد شد بانک مرکزی این کشور سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تری به نسبت قبل درباره هزینه استقراض اعمال کند، تلاطمی که بازارهای سهام را در ماه فوریه تحت تاثیر قرار داده بود، بازگشت.


                              جدیدترین دور از ریزش بازارها پس از آن رخ می‌دهد که جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا؛ پیش از نشست قانون‌گذاران در روز سه‌شنبه اعلام کرد چشم‌انداز اقتصادی این کشور بهتر شده است. بازارها در ابتدای ماه گذشته نیز پس از انتشار آمارهای خوب رشد اشتغال و دستمزدها در آمریکا دچار افت شده بودند.


                              در معاملات دیروز وال استریت، شاخص‌های «اس‌اندپی ۵۰۰» و «نزدک کامپوزیت» فعالیت خود را با کاهش به پایان بردند و شاخص «داوجونز» با ۱.۵ درصد کاهش به ۲۵۰۲۹.۲۰ واحد رسید. بازارهای آسیایی نیز در معاملات روز جاری از این روند پیروی کردند.


                              در ژاپن پس از آنکه تقویت ین، صادرکنندگان را تحت تاثیر قرار داد، شاخص «نیک‌کی ۲۲۵» با ۱.۶ درصد کاهش به ۲۱۷۱۴.۹۷ واحد رسید، در هنگ‌کنگ شاخص «هانگ سنگ» ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۳۰۷۱۶.۰۸ واحد رسید و «شانگهای کامپوزیت» نسبتا بدون تغییر در سطح ۳۲۶۰.۶۵ واحد باقی ماند.


                              بورس سیدنی استرالیا ۰.۸ درصد و بورس سنگاپور ۰.۶ درصد کاهش یافتند و بورس‌های ولینگتون نیوزلند، تایوان، مانیل فیلیپین و کوالالامپور مالزی نسبتا بدون تغییر باقی ماندند.


                              یکی از بزرگ‌ترین نمادهایی که در معاملات با ریزش مواجه شد، شرکت‌های مرتبط با حوزه نفت بود که مانند همتایانشان در بورس نیویورک تحت تاثیر انتشار خبر افزایش بیش از انتظار ذخایر نفت آمریکا قرار گرفتند. هر بشکه نفت «وست تگزاس اینتر مدیت» با ۴ سنت کاهش به ۶۱.۶۰ دلار در هر بشکه و هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای قراردادهای جدید با ۱۱ سنت کاهش به ۶۴.۶۲ دلار در هر بشکه رسید.


                              در بازار ارز با افزایش نگرانی‌ها از عدم پیشرفت مطلوب مذاکرات بریگزیت، ارزش پوند در برابر دلار کاهش یافت و از ۱.۳۷۶۹ دلار به ۱.۳۷۴۹ دلار رسید، یورو از ۱.۲۲۰۱ دلار به ۱.۲۱۸۹ دلار رسید و هر دلار از ۱۰۶.۷۱ ین به ۱۰۶.۶۳ دلار رسید.


                              منبع: ایسنا
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

                                #44385
                                پاسخ : اخبار

                                ۱۳۹۶/۱۲/۱۰ :: ۲۰:۳۵

                                خبرگزاری فارس: رویترز: اروپایی‌ها گفت‌وگو با ایران درباره مسائل منطقه‌ای را آغاز کرده‌اند

                                خبرگزاری رویترز مدعی شده کشورهای اروپایی با نزدیک شدن به ضرب‌الاجل رئیس‌جمهور آمریکا درباره برجام وارد گفت‌وگوهایی با ایران درباره مسائل منطقه‌ای شده‌اند.


                                ک مقام وزارت خارجه آمریکا روز سه‌شنبه (سوم بهمن‌ماه) در توضیح درباره اظهارات تیلرسون گفته این کارگروه مأموریتی درباره الحاق یک توافق جداگانه به برجام ندارد و هر

                                گونه توافق با کشورهای اروپایی درباره ایران جدا از توافق هسته‌ای خواهد بود.

                                خبرگزاری رویترز اکنون گزارش داده این سه کشور اروپایی، همراه با ایتالیا وارد گفت‌وگوهایی موازی با مقام‌های ایرانی درباره مسائل منطقه‌ای شده‌اند.

                                به ادعای رویترز، مقام‌های ارشد دو طرف اولین نشست خود را ماه گذشته در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ برگزار و درباره «نقش ایران در درگیری‌های یمن» گفت‌وگو

                                کرده‌اند.
                                جمهوری اسلامی ایران همواره ادعاهای کشورهای غربی درباره دخالت در امور داخلی کشورهای دیگر را رد کرده است.

                                آمریکا و انگلیس مهم‌ترین کشورهای تأمین‌کننده سلاح برای عربستان سعودی در جنگ این کشور علیه یمن بوده‌اند.

                                عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن، این کشور فقیر عربی را هدف حملات سنگین

                                هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

                                این حملات به کشته شدن هزاران نفر از غیرنظامیان و گسترش فقر و بیکاری و آوارگی و بیماری‌های واگیردار در یمن منجر شده است.

                                دو دیپلمات اروپایی و یک مقام ایرانی به رویترز گفته‌اند مقام‌های ایران، فرانسه، انگلیس، آلمان و ایتالیا قرار است بار دیگر در این ماه میلادی در ایتالیا با یکدیگر دیدار کنند. یک

                                دیپلمات اروپایی دیگر دیدار طرفین در مونیخ را تأیید کرده است.

                                این دیپلمات ارشد اروپایی گفت: «ما در مونیخ، آنچه از آنها در یمن انتظار می‌رود را مشخص کردیم. آنها آشکارا گفتند که نقشی [در یمن] ندارند، اما به جمع‌بندی‌هایی برای

                                پیشبرد گفت‌وگوها دست پیدا کردیم.»

                                وی اضافه کرد: «ایرانی‌ها بسیار همکاری می‌کنند، اما برگزاری یک جلسه مثبت به معنی این نیست که ما شاهد تأثیری در دنیای واقعی خواهیم بود.»

                                مقام ارشد ایرانی هم به رویترز گفت: «اکثر اختلافات با غرب را می‌توان برطرف کرد، اما انجام این کار به حسن نیت و تلاش نیاز دارد. غرب باید یکبار دیگر اعتماد ما را به دست

                                بیاورد. توافق هسته‌ای کامل اجرا نشد،
                                چطور ما می‌توانیم به آنها در مسائل دیگر اعتماد کنیم؟»
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                                نظر

                                در حال کار...
                                X