اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4921

    #45871
    پاسخ : اخبار

    در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
    درامد صدا سیما افزایش یابد تا حقوق بگیران دریافتیهای بالای 20 میلیون داشته باشند ان هم از جیب مردم

    درآمدزایی برای صداوسیما از جیب مردم
    تهران - ایرنا - با اقدام مجلس در تصویب افزایش ۱۰ درصدی حق‌السهم دولت از اپراتورها، بهای اینترنت به طور چشمگیر گران می‌شود و درآمد آن به صداوسیما تعلق خواهد گرفت؛ این در حالی است که به علت شیوع کرونا نیاز مردم به اینترنت افزایش قابل توجهی یافته است.

    به گزارش روز سه شنبه ایرنا، صبح امروز وزیر ارتباطات از مصوبه‌ای خبر داد که تصویب آن به گران شدن بسته‌های اپراتورها منجر می‌شد. «محمدجواد آذری جهرمی» از نمایندگان مجلس خواست به این مصوبه رای ندهند تا بار این گرانی به دوش مردم نیفتد. هنوز چند ساعتی از این توئیت نگذشته بود که در مجلس، این طرح به تصویب رسید.

    پیگیری‌های ایرنا نشان می‌دهد اگر این ۱۰ درصد از سهم درآمدی اپراتورها کسر و برای تولید محتوای فضای مجازی به صدا و سیما تعلق پیدا کند، بسته‌های اینترنت حداقل ۴۰ درصد گران خواهد شد.
    به جای تصویب این دزدیها چرا مالیات بر عایدی زمین وسود بانکی وکالا را اجرا نمیکنید چرا هزینه های جاری ادارات و شرکتهای دولتی را پایین نمیاورید چه لوزمی دارد دولتی که پول ندارد حقوق حقوق بگیرانش را افزایش بدهد پدر خانه که پول نداشته باشد نمیاید ماشین میلیاردی برای بچه اش بخرد

    نظر

    • MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5633

      #45872
      پاسخ : اخبار

      در کنگره ایالات متحده برخی اعضای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه با انتشار نامه‌ها و طرح‌های جداگانه، موافقت و مخالفت خود را از تلاش‌های دولت جو بایدن برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران اعلام کردند.

      روز سه‌شنبه ۱۱ سناتور دموکرات در سنای ایالات متحده به رهبری «اد مارکی» سناتور دموکرات ایالت ماساچوست طرحی را ارائه کردند که در آن از پرزیدنت بایدن خواسته می‌شود آمریکا را به توافق هسته‌ای ایران، موسوم به برجام بازگرداند. سناتور مارکی در پیامی در توئیتر گفت که به همراه ۱۰ سناتور دیگر، بازتعریف طرح دیپلماسی با ایران را بر عهده دارد که بر اساس آن از تلاش پرزیدنت بایدن برای بازگشت به توافق با ایران حمایت می‌کند.

      روز سه شنبه همچنین، دست‌کم ۱۵ عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان ایالات متحده با انتشار نامه‌ای از پرزیدنت جو بایدن خواستند که تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی را لغو نکند. جان کاتکو، نماینده جمهوری‌خواه ایالت نیویورک و نفر دوم کمیته امنیت میهن سه‌شنبه شب ۵ اسفند این نامه را منتشر کرد که در آن آمده است: هرگونه تصمیمی از سوی دولت بایدن برای اعطای معافیت از تحریم‌ها به ایران، اشتباهی تاریخی است و موجبات تسکین برای حکومتی خطرناک و غیرقابل پیش‌بینی است که تهدیدی قریب‌ الوقوع برای دموکراسی و امنیت ملی آمریکا است.

      دولت پرزیدنت بایدن از زمان شروع کار خود گفته است اگر ایران به اجرای تعهدات خود در قابل توافق هسته‌ای موسوم به برجام بازگردد، آمریکا هم به این توافق بازخواهد گشت. دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا، واشنگتن را در سال ۲۰۱۸ از برجام خارج کرد و تحریم هایی را که تحت آن توافق برداشته شده بود، دوباره برگرداند.

      دولت جدید آمریکا می‌گوید دیپلماسی بهترین راه پیش رو برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

      روز سه‌شنبه همچنین خبرگزاری رویترز به نسخه‌ای از گزارش آتی آژانس بین المللی انرژی اتمی دست یافت که می‌گوید جمهوری اسلامی ایران در چند ماه گذشته، ۱۷.۶ کیلوگرم اورانیوم با خلوص ۲۰ درصد تولید کرده است. این در حالی است که براساس توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، ایران مجاز بود که تا ۲۰۰ کیلو اورانیم با غلظت ۳.۷ درصد داشته باشد.

      جمهوری اسلامی بعد از خروج ایالات متحده در زمان دولت ترامپ، اعلام کرد از تعهدات خود در برجام پیروی نخواهد کرد. به تازگی مجلس شورای اسلامی قانونی تحت عنوان «اقدام راهبردی برای لغو تحریم» تصویب کرده که دولت ایران را مکلف می‌کند که اقدامات برای تولید اورانیم غنی شده با خلوص ۲۰ درصد را آغاز کند و ماهانه ۱۰ کیلو و در سال ۱۲۰ کیلوگرم اورانیوم با این درجه خلوص ذخیره کند.

      اورانیوم با غنای بالای ۲۰ درصد کاربرد نظامی و ساخت بمب هسته‌ای دارد. با این حال مقامات جمهوری اسلامی می‌گویند هدف آنها صلح آمیز است. در مقابل برخی کشورها از جمله اسرائیل، این اقدام ایران را تلاش برای تولید جنگ افزار هسته‌ای عنوان می‌کنند.

      همزمان با انتشار گزارش‌هایی از گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی، سه کشور فرانسه، بریتانیا و آلمان روز سه‌شنبه ۵ اسفند در یک بیانیه مشترک از جمهوری اسلامی ایران خواستند که به طور کامل با آژانس همکاری کند و روی به اقدامات شفاف بیاورد.

      روز ۴ اسفند، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با انتشار پیامی گفت ایالات متحده، متعهد به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است و دیپلماسی بهترین راه برای رسیدن به این هدف است. ساعتی بعد از این سخنرانی آقای بلینکن، آیت الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی از احتمال افزایش غنی‌سازی اورانیوم از سوی ایران تا مرز ۶۰ درصد گفت.

      نظر

      • Bruce
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 288

        #45873
        پاسخ : اخبار

        عرضه اولیه نمیخریم.
        خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

        نظر

        • جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4921

          #45874
          پاسخ : اخبار

          نه ماهی 2بار زیادش است سالی یکبار بخورد زیادش هم است براستی چه ادمهای بی همه چیزی شدن نماینده محلس


          نماینده مجلس:
          کارگر با حقوقش باید ماهی دوبار گوشت بخورد
          نائب رئیس فراکسیون کارگری گفت: «ما باید حداقل کاری کنیم که یک کارگر بتواند در ماه حداقل دوبار از گوشت قرمز استفاده کند. از پارسال تا امسال گوشت مرغ فقط سه برابر شده است و باید توان خرید این محصولات برای کارگران وجود داشته باشد.»

          نظر

          • کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2904

            #45875
            پاسخ : اخبار

            فروشگاه‌های زنجیره‌ای در تهران برای فروش روغن جامد نام‌نویسی می‌کنند. متولی یکی از فروشگاه‌ها نام متقاضیان را به همراه شماره تلفن همراه در دفترشان ثبت‌نام می‌کند و به برخی می‌گوید که نوبت‌شان بعد از سال ۱۴۰۰ است. برخی از سوپر مارکت‌ها در غرب تهران هم روغن مایع ندارند.
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

            نظر

            • جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4921

              #45876
              پاسخ : اخبار

              بانکها متضرر می‌شوند!
              بانکها متضرر می‌شوند!
              یک کارشناس اقتصادی گفت: عدم همکاری دستگاه‌ها با سامانه املاک و اسکان برای شناسایی خانه‌های خالی مشهود است. مجلس باید از طریق تصویب و نظارت بر قوانین الزام آور به این موضوع ورود کند.

              به گزارش صدای بورس، با اشاره به عدم همکاری دستگاه‌ها برای اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی گفت: یکی از دلایل عدم اجرای این قانون مشکل بودن شناسایی خانه‌های خالی است که مراحل سختی در پیش دارد و هزینه شناسایی آن نیز بسیار بالاست.
              شقاقی‌شهری با بیان این‌که زیرساخت بانک‌های اطلاعاتی در کشور بسیار ضعیف و نیازمند تقویت است، افزود: این‌که همکاری لازم برای تبادل اطلاعات بین دستگاه‌ها و شناسایی خانه‌های خالی وجود ندارد، مشهود است. به نظر می‌رسد مجلس باید به این موضوع ورود کند و از طریق تصویب و نظارت بر قوانین الزام‌آور، دستگاه‌ها را ملزم به همکاری کرده و مجازاتی را هم برای تخطی کنندگان از قانون مشخص کند.

              این کارشناس اقتصادی ادامه داد: بانک‌های اطلاعاتی در کشور باید به یکدیگر متصل و یکپارچه شوند اما به نظر می‌رسد ذی‌نفعان آن از هیچ تلاشی برای عدم تحقق این پروژه دریغ نمی‌کنند. اگر قانون محکمی برای اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی وضع شود، همه ارگان‌ها مجبور به همکاری خواهند شد.

              وی با بیان این‌که برقراری شفافیت همواره هزینه و مقاومت‌هایی در پی داشته، گفت: در کشور ما مسکن در کنار مصرفی بودن، یک کالای سرمایه‌ای است. به نظر می‌رسد، یکی از دستگاه‌هایی که در حوزه ساخت مسکن از دیرباز در حال سرمایه‌گذاری بوده و هستند و با اجرای این قانون ضرر قابل توجهی متحمل شوند، بانک‌ها هستند.

              شقاقی در پایان اظهار کرد: مالیات بر ثروت یکی از بهترین پایه‌های مالیاتی است که می‌تواند از احتکار و انباشت مسکن جلوگیری کند. اما انجام این موضوع نیز همچون مالیات خانه‌های خالی به همکاری بسیاری از دستگاه‌ها نظیر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با سامانه املاک و اسکان به عنوان متولی احراز مالکیت و سکونت نیازمند است.

              پیش از این در گزارشی به تعلل سازمان ثبت در ارائه اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی اشاره کرده و نوشته بود: کماکان سازمان ثبت اسناد با وجود الزامات مندرج در اصلاحیه قانونی مجلس برای همکاری دستگاه‌ها با سامانه املاک و اسکان، مشارکتی در اجرایی شدن قانون مالیات بر خانه‌های خالی ندارد.

              عدم همکاری برخی دستگاه‌های در اجرای این قانون در حالی است که اجرای آن می‌تواند منجر به عرضه مسکن استیجاری به بازار و کنترل قیمت اجاره بها شود؛ به طوری که معاون وزیر راه و شهرسازی دی ماه امسال با اشاره به اثرات مثبت قانون جدید مالیات بر خانه‌های خالی، گفته بود: حتی پیش از تبدیل شدن به قانون و صرفاً با مطرح شدن آن، عرضه مسکن استیجاری به بازار ۳۰ درصد افزایش یافت.

              نظر

              • جواد277
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 4921

                #45877
                پاسخ : اخبار

                هنوز ادمهای کم خرد چه در کار بورس وچه در رای گیریها وووو زیاد داریم که حکومت هم با پشتوانه همین ادمکها تا الان هر چه دلش خواسته چه در بورس زمین سود بانکی گرانی کالا خودرو ووو انجام داده است



                آبرو ریزی در جدیدترین عرضه اولیه /چرا تقاضا با کاهش چشم گیر رو به رو شد؟

                آبرو ریزی در جدیدترین عرضه اولیه /چرا تقاضا با کاهش چشم گیر رو به رو شد؟
                بعد از تمام فرایند عرضه اولیه اپال مشخص شد که کمپین تحریم خرید عرضه اولیه تا حدی کارساز شده است.

                به گزارش تحریریه، تخصیص سهام عرضه اولیه اپال به پایان رسید. عرضه اولیه بزرگی که در اوج رکود بازار انجام شد و از چندین روز قبل هم فعالان بازار سرمایه با تشکیل کمپین نه به خرید عرضه اولیه قصد تحریم آن را داشتند. تحریمی که برخی از تحلیلگران اعتقاد داشتند کارساز نخواهد شد و سهامداران دوباره در سمت خرید این عرضه فعال می‌شوند.

                اما حالا و بعد از عرضه اولیه اپال مشخص شده که این تحریم تا حدی کارساز شده است.

                در وهله نخست می‌توان به آمار مشارکت اشاره کرد که به ۲ میلیون و ۷۵۴ هزار کد معاملاتی رسیده است. این عدد دقیقا نصف رکورد مشارکت در عرضه اولیه‌ها است. از طرفی دیگر نسبت به عرضه اولیه بسیار کوچک کزغال که آخرین نماد تازه‌وارد بازار قبل از اپال است، میزان مشارکت حدود یک میلیون کد معاملاتی کم شده است

                در عرضه اولیه اپال، بعد از مدت‌ها به هر کد معاملاتی، به اندازه حداکثر سهام قابل تخصیص سهم تعلق گرفت. اما با وجود این هم، تمام سهام قابل تخصیص خریداری نشد و بیش از ۱۰۰ میلیون سهم بدون مشتری ماند.

                در این عرضه اولیه حتی به کسانی که در کف مجاز قیمتی هم سفارش گذاشته بودند سهام تعلق یافت. به طوری که ۱۷۰ میلیون سهم به افرادی رسید که در کف قیمتی ۱۲۰۰ تومانی سفارش گذاشته بودند. نکته دیگر این بود که در عرضه اولیه اپال قرار بود امروز کلا ۱.۱۲ میلیارد سهم عرضه شود. اما حالا روی تابلو حدود ۱.۵ میلیارد سهم فروخته شده است. گفته میشود حدود ۴۸۰ میلیون سهم یعنی ۲.۴ درصد از کل شرکت، سهام ترجیحی است که به صندوق کارکنان تخصیص یافته است.

                نظر

                • جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4921

                  #45878
                  پاسخ : اخبار

                  اقتصادی
                  /
                  اقتصاد بین الملل
                  ۱۶:۰۶ ۱۳۹۹-۱۲-۷
                  ۰
                  پیش بینی سه موسسه معتبر برای نفت 100 دلاری

                  سه موسسه معتبر پیش بینی کردند که قیمت نفت طی یکی دو سال آینده به بشکه‌ای 100 دلار خواهد رسید.

                  پیش بینی سه موسسه معتبر برای نفت 100 دلاری
                  به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشا تودی، بر اساس پیش بینی‌ها و تحلیل‌های «بانک آمریکا» قیمت نفت خام طی سال‌های آینده به بشکه‌ای 100 دلار می‌رسد که بیشترین قیمتی است که نفت خام از سال 2014 تاکنون ندیده است.

                  بر اساس گزارش این بانک، ‌افزایش قیمت نفت خام به لطف افزایش تقاضا و نیز اقدامات حمایتی و محرکی کشورها اتفاق می‌افتد. علاوه بر این «بانک آمریکا» با تجدیدنظر درباره چشم‌انداز نفت در سال 2021 پیش بینی کرده که قیمت نفت برنت در نیمه دوم امسال احتمالا به 70 دلار در هر بشکه برسد و میانگین قیمت نفت خام به 60 دلار می‌رسد که درواقع نسبت به پیش بینی‌های قبلی 10 دلار کاهش یافته است. بانک آمریکا همچنین قیمت نفت وست تگزاس آمریکا را به طور میانگین 57 دلار در هر بشکه پیش بینی کرده است.

                  از آنجایی که زمستان بسیار شدید برخی مناطق آمریکا از جمله ایالت تگزاس را به شدت تحت تأثیر قرار داده، قیمت نفت برنت امروز پنجشنبه یک درصد دیگر افزایش داشت و به بشکه‌ای 67 دلار رسید که بیشترین میزان از زمان شیوع ویروس کرونا در جهان است. نفت آمریکا هم رشد 7 دهم درصدی داشت و هر بشکه از این نفت به 63 دلار رسید.

                  در این میان تنها «بانک آمریکا» نیست که پیش بینی‌های مثبتی نسبت به افزایش قیمت نفت در جهان دارد، بلکه «سوکار» بزرگترین مرکز تجارت انرژی دنیا در آذربایجان امکان افزایش قیمت نفت خام را رد نمی‌کند و معتقد است که نفت برنت به 80 دلار در هر بشکه در پایان سال جاری خواهد رسید و در فاصله 18 تا 24 ماه آینده 100 دلار در هر بشکه را خواهد دید.

                  اوایل این هفته گلدمن ساچز نیز پیش بینی خود از قیمت نفت را 10 دلار افزایش داد و معتقد بود روند رو به افزایش تقاضای طلای سیاه می‌تواند دوره بحران تقاضای زمان کرونا را بهبود بخشد.

                  ساچز پیش بینی کرد که قیمت نفت برنت در سه ماهه بعد به 70 دلار و در سه ماه سوم سال به 75 دلار برسد. آخرین باری که جهان قیمت نفت 100 دلاری بود سال 2014 و قبل از ریزش شدید قیمت‌ها با افزایش عرضه زیاد بود و منجر به این شد که کشورهای موسوم به اوپک پلاس طرح کاهش تولید نفت را اجرایی کنند.

                  اوپک پلاس به قصد همراهی تولیدکنندگانی مثل روسیه، مکزیک، جمهوری آذربایجان، بحرین، سودان، سودان جنوبی، مالزی و عمان با سازمان کشورهای صادرکننده نفت، اوپک در تنظیم بازار شکل گرفته است. این ائتلاف صرفا برای کاهش تولید نیست بلکه دقیق‌ترین عبارت شاید تعیین سیاستی مشترک در تنظیم بازار است.

                  کشورهای تولیدکننده نفت غیر عضو اوپک (روسیه، مکزیک، جمهوری آذربایجان، بحرین، سودان، سودان جنوبی، مالزی، قزاقستان، برونئی، و عمان)، اوپک پلاس نامیده می‌شوند. اوپک پلاس با هدف همراهی دیگر تولیدکنندگان نفت با اوپک، در تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها شکل گرفته است. کشورهای الجزایر، ایران، عراق، کویت، لیبی، نیجریه، قطر، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، اکوادور، آنگولا، ونزوئلا و کنگو نیز به عنوان تولید کننده نفت، اوپک را تشکیل داده‌اند.

                  نظر

                  • جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4921

                    #45879
                    پاسخ : اخبار

                    سیگنال مثبت رییس بانک مرکزی درباره تصویب پالرمو در مجمع
                    رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه درخصوص لوایح «پالرمو» و «سی اف تی» دلایل و ضرورت‌های تصویب این کنوانسیون‌ها را در مجمع تشخیص عنوان کردیم گفت که فضای مجمع را منفی ندیدم.

                    به گزارش ایسنا، عبدالناصر همتی با اشاره به اینکه به نظرم، تصویب این لوایح به نفع کشور است و منتظر تصمیم مجمع می‌مانیم گفت: همه سوالات مجمع تشخیص را پاسخ دادیم، فضای مجمع را منفی ندیدم. انشاالله مجمع تصمیم خوبی بگیرد.

                    بنا بر اعلام بانک مرکزی همتی اظهار کرد: این موضوع، جزو ضرورت‌های بانکی است و تصمیم‌گیری برای آن خیلی هم دیر شده است.

                    نظر

                    • جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4921

                      #45880
                      پاسخ : اخبار

                      یک مقام وزارت خارجه کره جنوبی: آمریکا با انتقال بخشی از دارایی‌های مسدودشده ایران موافقت کرده
                      یک مقام وزارت خارجه کره جنوبی گفت که آمریکا با انتقال بخشی از دارایی‌های مسدود شده ایران در کره جنوبی موافقت کرده است. این مقام رسمی گفت که چگونگی انتقال این دارایی‌ها باید با آمریکا مورد بررسی قرار بگیرد.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #45881
                        پاسخ : اخبار

                        واعظی:‌ روزهایی را گذراندیم که زیر ۱۰۰ هزار بشکه فروش نفت داشتیم / از نظر اقتصادی نرخ ارز ۲۵ یا ۲۷ هزار تومان نیست، این کار را کردیم تا اقتصاد کشور را اداره کنیم و دشمنان بگویند فشار حداکثری شکست خورده

                        رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: روزهایی را پشت سر گذاشتیم که زیر ۱۰۰ هزار بشکه فروش نفت داشتیم و نمی توانسیم حتی پول آن را جابجا کنیم، با این وجود ناچار بودیم فضایی را در کشور ایجاد کنیم که کمبود کالایی نداشته باشیم.

                        ایسنا: رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: روزهایی را پشت سر گذاشتیم که زیر ۱۰۰ هزار بشکه فروش نفت داشتیم و نمی توانسیم حتی پول آن را جابجا کنیم، با این وجود ناچار بودیم فضایی را در کشور ایجاد کنیم که کمبود کالایی نداشته باشیم.

                        محمود واعظی، شامگاه (پنجشنبه-۸ اسفند ماه) در آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان اصفهان، اظهار کرد: همواره بخش های مختلف استان اصفهان، مدیران، تولیدکنندگان و بخش خصوصی آن در سطح ملی در جایگاه بالایی قرار دارند.

                        وی به کاهش نرخ بیکاری اصفهان اشاره کرد و گفت: برای کاهش دو یا سه دهم نرخ بیکاری به خصوص در شرایط سخت فعلی کشور باید زحمت بسیاری کشید.

                        رئیس دفتر رئیس جمهور تاکید کرد: از اسفند سال گذشته تاکنون با شیوع ویروس کرونا هدفگذاری ما این بود که ریزش نداشته باشیم و خوشبختانه در زمینه های مختلف، بسیاری از شرکت ها در حال رشد و فعالیت هستند.

                        وی با اشاره به وضعیت خوب اصفهان که نسبت به سایر استان ها در سطح بالایی قرار دارد، اظهار کرد: البته انتظار از اصفهان همین گونه است و باید در بسیاری موارد برای دیگر استان ها و حتی تهران الگو باشد.

                        وی تصریح کرد: حرکت و رشد اصفهان موجب رشد اقتصاد کشور می شود، بنابراین می خواهیم این پیشتازی موجب تحرک کشور به خصوص در مسائل اقتصادی شود.

                        واعظی با تاکید بر ضرورت سازگاری تجربه پیشکسوتان با ایده های جوانان، گفت: در سال ۱۳۹۲، حدود ۵۶ شرکت دانش بنیان در کشور داشتیم، اما امروز به برکت فضای دانشگاهی، صنعت و ... ۵۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند.

                        وی به اتاق بازرگانی و مدیریت استان توصیه کرد که جوانان را بیشتر جدی بگیرند، چراکه کار جوانان موجب توسعه کشور و حل مشکلات اقتصادی و اقتصاد کشور می شود.

                        رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه در خصوص برخی بخشنامه ها، مقررات و محدودیت ها که مورد گلایه صادرکنندگان است، گفت: در دولت اعتقاد داریم اگر امروز تصمیم گرفتیم، ابتدا نباید تصمیم متضادی در خصوص آن دوباره اتخاذ کنیم و در صورت نیاز چند سال بعد اصلاحات درباره آن تصمیم داشته باشیم، همچنین دولت اعتقاد به سیاست گذاری دستوری ندارد.

                        وی ادامه داد:«متاسفانه با واقعیتی روبرو شدیم که نه می خواستیم، نه اشتباهی کردیم و نه به استقبال آن رفتیم که چهار سال پیش دیوانه ای در آمریکا رای آورد و آنچه با تحریک صهونیست ها علیه ایران انجام داد، با هیچ کشوری انجام نداد و با یک جنگ روانی و اقتصادی فشار حداکثری به کشور وارد کرد.

                        واعظی با بیان اینکه طی سه سال گذشته کشور با یک جنگ تمام عیار اقتصادی روبرو بود، گفت: باید ارزی که صادرکنندگان کالا با آن صادر می کردند را به بانک مرکزی باز می گرداندیم تا کالای اساسی برای سفره های مردم می خریدیم.

                        وی با بیان اینکه زمانی که این جنگ به کشور تحمیل شد، روزانه ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه نفت می فروختیم، گفت: اما در این دوران، روزهایی را پشت سر گذاشتیم که زیر ۱۰۰ هزار بشکه فروش نفت داشتیم و نمی توانستیم حتی پول آن را جابجا کنیم، با این وجود ناچار بودیم فضایی را در کشور ایجاد کنیم که کمبود کالایی نداشته باشیم تا دشمن از این فضا سوء استفاده نکند.

                        رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: در این شرایط ناچار شدیم طی سه سال گذشته از ارز صادرکنندگان استفاده کنیم که به گفته دشمنان، فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است و ما توانستیم با ارز صادراتی صادرکنندگان بخشی از مشکلات سفره و معیشت مردم را حل کنیم.

                        وی با تاکید بر اینکه از نظر اقتصادی نرخ ارز ایران ۲۵ یا ۲۷ هزار تومان نیست، گفت: ما این کار را کردیم تا بتوانیم اقتصاد کشور را اداره کنیم تا امروز دشمنان بگویند که فشار حداکثری شکست خورده و آنها به دنبال حل مسائل هستند و امروز ایران از موضع قدرت است.

                        واعظی با بیان اینکه خرابی، خونریزی و ... جنگ نظامی مشخص و انتظارات مردم از حکومت کم است، گفت: اما در جنگ اقتصادی اینگونه نیست و انتظارات همچنان زیاد است.

                        وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه شرایط در حال تغییر است، گفت: اگرچه تحریم ها کاهش نیافته، اما اکنون فروش و صادرات نفت در کشور روان شده است و امیدواریم این شرایط را پیش ببریم.

                        وی اضافه کرد: کشور زمانی که نیاز به ارز دارد یا باید از کشور خارجی استقراض کند و یا از صادرکنندگان یا تولیدکنندگان، که انتخاب ما شما بودید، ارز بگیرد.

                        رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه با اشاره به برخی گلایه های صادرکنندگان در خصوص مشکلات پیرامون صدور ویزا گفت: امروز بسیاری از کشورهای دنیا به دلیل کرونا و موضوع سلامتی، در رابطه با ویزا مشکل دارند، این طبیعی است، اما با وزارت امور خارجه برای حل این موضوع به ویژه برای بهبود شرایط تولیدکنندگان و صادرکنندگان تلاش خواهیم کرد.

                        وی در مورد تفویض اختیار برخی مسائل به استان ها، گفت: معتقدم که مسئولان در استان ها بهتر تشخیص می دهند و این خوب است، اما تصمیم گیری در برخی موارد همچون ارز، ملی است، بنابراین نمی توان در استان ها جداگانه تصمیم گیری شود، اما آنچه را به استان ها تفویض می کنیم که نیاز به تصمیم ملی نداشته باشد.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #45882
                          پاسخ : اخبار




                          توییت دکتر علی صابری تولایی، عضو گروه حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه امام صادق (ع)، در واکنش به وقایع اخیر سراوان
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4921

                            #45883
                            پاسخ : اخبار

                            یک کارشناس اقتصادی با محاسبه قدرت خرید دلار در سال ۱۳۵۶ و مقایسه آن با نرخ دلار کنونی و قدرت خرید آن، قیمت دلار فعلی را نه ۲۴ هزار تومان بلکه ۱۱۰ هزار تومان اعلام کرد.

                            به گزارش کاماپرس، در مورد کاهش ارزش پول ملی محاسبات فراوانی انجام شده و اعداد و ارقام مختلفی مطرح شده که همه آنها هم تلخ و دردناک است چرا که این ارقام نشان دهنده کاهش قدرت خرید اقشار کم درآمد و گسترش فقر در کشور ما به شمار می‌آید.

                            در تازه ترین محاسبات انجام شده از این دست، احسان سلطانی پژوهشگر اقتصادی در کانال شبکه اجتماعی خود نوشته است؛ با دلار ۲۴۸۰۰ تومان که قیمت این ارز در روز ۶ اسفند ۱۳۹۹در بازار آزاد محسوب می شود و با در نظر گرفتن کاهش قدرت خرید دلار ژانویه ۲۰۲۱ به ۲۲ درصد ژانویه ۱۹۷۸ میلادی یعنی اسفند ۱۳۵۶، ارزش ریال در برابر دلار کمتر از یک – پانزده هزارم شده است . سلطانی در ادامه تصریح کرده است: چنانچه بخواهیم قیمت دلار را به درستی محاسبه کنیم باید گفت نسبت به ۴۳ سال پیش (با قیمت دلار ۷ تومان)، هم اکنون قیمت دلار ۱۱۰ هزار تومان است.

                            نظر

                            • پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

                              #45884
                              پاسخ : اخبار

                              در اخبار به مردم گفتن همه چیز را به بورس بسپارید بعدش چی شد....
                              تارگت دلار ۱۵ تومن دادن بعدش چی شد...
                              الانم بیت کورن داره میگه قیمت دلار کاذب هست خوب مشخص هست قراره چی بشه خدا رحم کنه فقط ....
                              اینقدر اخبار دروغ گفتن که دیگه پیش بینی واقعیت آسون شده
                              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/02/26, 11:22.

                              نظر

                              • جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4921

                                #45885
                                پاسخ : اخبار

                                پشت پرده‌ی ادعای جعلی دولتیها درخصوص توافق با کره وآزادسازی پولهای ایران/همتی مسئولیت پروژه‌ی تحمیل FATF را برعهده گرفته است؟


                                دولت درصدد است تا اعضای مجمع را برای پذیرش محدودیت‌های خواسته شده توسط گروه اقدام مالی مجاب کند و برای اینکار نیاز دارد تا ادعا کند آزادسازی پول‌های بلوکه شده مستلزم تصویب لوایح و عقب نشینی ایران است!
                                پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی:بازی تکراری را آغاز کرده‌اند. همتی پنج اسفند ماه اعلام می‌کند با کره جنوبی برای گرفتن یک هفتم از پول‌های بلوکه شده خودمان توافق کردیم. دو روز بعد رئیس بانک مرکزی مدعی می‌شود تصمیم‌گیری در مورد FATF دیر شده و مجمع هر چه زودتر باید آن را تصویب کند. همزمان حسن روحانی اعلام می‌کند هر گونه تنش به ضرر آرامش اقتصادی کشور است. اما کره‌ای‌ها می‌گویند کدام توافق؟! پولی قبل از اعلام موافقت آمریکا به ایران داده نخواهد شد! این بازی با افکار عمومی و فشار رسانه‌ای برای تحمیل FATF زمانی آغاز شده که هفته آتی قرار است پیشنهادات در خصوص آینده این لوایج جنجالی در صحن مجمع تشخیص به مشورت گذاشته شود.

                                پنج اسفند ماه خبری بر روی خروجی رسانه‌ها قرار گرفت تا این تصور را به جامعه منتقل کند که دولت روحانی با کره جنوبی در خصوص گرفتن پول‌های بلوکه شده به توافق رسیده‌اند.

                                این خبر بدین صورت بود که: «در دویست و ششمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که روز سه شنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور تشکیل شد، رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از مذاکرت اخیر خود و توافق های بدست آمده با نمایندگان کشورهای کره جنوبی، ژاپن، عراق و عمان در خصوص نحوه استفاده از منابع بانک مرکزی در این کشورها ارایه کرد.»

                                در ادامه این خبر از جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت آمده بود که حسن روحانی با اشاره آزادسازی اموال بلوکه شده گفته بود: «هر نوع تنش و درگیری و هر اقدامی که به ثبات و استحکام و آرامش اقتصادی لطمه بزند، خیانت با هدف آسیب زدن به زندگی مردم و اقتصاد کشور است.»

                                تا اینجا به نظر می‌رسد که توافقی مابین دولت و کشورهای دیگر برای آزاد شدن پول‌های ایران انجام شده است و نباید با تنش و درگیری در این خصوص مانع ایجاد شود!

                                واکنش کره جنوبی به اظهارت دولت روحانی
                                اما وزارت خارجه کره جنوبی به سرعت در این خصوص بیانیه‌ای صادر کرد که خلاف اظهارات همتی بود. در بیانیه وزارت خارجه کره جنوبی آمده که دولت این کشور برای آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده ایران با کشورهای مربوطه از جمله آمریکا در حال مذاکره است!

                                بر اساس این بیانیه، مذاکرات سئول و تهران در این زمینه نیز ادامه دارد و «طرف ایرانی با پیشنهاد‌های» کره جنوبی موافقت کرده است! کره‌ در حالی خبر داده که برای آزادشدن حتی قسمت محدودی از پول‌های ایران اجازه آمریکا را نیاز دارند که حتی می‌گویند دولت روحانی با پیشنهادات کره جنوبی هم موافقت کرده است. البته صحبتی در خصوص اینکه این پیشنهادات و احتمالا شروط کره جنوبی که از جانب آمریکا دیکته شده است نکرده است.

                                همتی: با هرکسی می‌خواهید صحبت کنید؛ ما دستور پرداخت را صادر کرده‌ایم!
                                ششم اسفند خبری دیگر بدون به کار بردن لفظ «توافق» رسانه‌ای شد: «رئیس کل بانک مرکزی درباره نتیجه مذاکراتی که با سفیر کره جنوبی درباره پرداخت بدهی‌ها به ایران صورت گرفته گفت: پول بانک مرکزی در آنجا ۷ میلیارد دلار است و الان با ۱ میلیارد شروع می‌کنیم نوع پرداخت هم پول است که در اختیار بانک‌های ما قرار می‌گیرد.»

                                عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی احتمالا در واکنش به بیانیه‌ی کرده گفت: «در این رابطه مقرر شد چگونه از منابع خودمان استفاده کنیم. اینکه کره‌ای‌ها می‌خواهند با هر کسی مذاکره کنند، ما دستور پرداخت را صادر کردیم و اگر پرداخت نکنند ما هم اقدامات خود را می‌کنیم.»

                                همتی در حالی می‌گوید ما دستور پرداخت را صادر کردیم و کره با هر کشوری میخواهد مذاکره کند که تا قبل از این از توافقات صورت گرفته صحبت میکرد اما پس از تکذیب کره‌ای‌ها ادبیات وی با تغییر قابل ملاحظه‌ای رو به رو شد!

                                مجمع تشخیص آماده بحث در خصوص FATF
                                این اتفاقات و شایعات در خصوص توافق با کره و آزاد شدن پول‌های ایران (که البته با تکذیب ظرف‌های خارجی رو به رو شد) در حالی اتفاق افتاد که قرار است بحث در خصوص پالرمو و CFT مجددا به صحن مجمع بیاید. محسن رضایی روز چهارشنبه در حساب توییتری خود نوشت: «پنج نماینده دولت در جلسه دیروز کمیسیون مشترک مجمع تشخیص حضور یافتند. محمد جواد ظریف، بیژن زنگنه، فرهاد دژپسند، عبدالناصر همتی و لعیا جنیدی در این جلسه، استدلال‌های خود و دولت را مطرح کردند.کار کمیسیون مشترک درباره پالرمو و CFT پایان یافت و پیشنهادات برای طرح در صحن مجمع تشخیص آماده شد.»

                                همتی: تصمیم گیری در مورد پالرمو و سی اف تی دیر شده است!
                                همتی در حالی خبر مشکوک توافق با کره جنوبی را داده است که این روزها به شدت پیگیر تحمیل خواسته‌های FATF است.

                                رئیس کل بانک مرکزی همزمان با این اظهارات جنجالی خود در رابطه با جلسه با بررسی لوایح "پالرمو" و "سی اف تی" گفته است: «این موضوع جزو ضرورت های بانکی بوده و تصمیم گیری برای آن خیلی هم دیر شده است.»

                                وی همچنین مدعی شد «به نظر من تصویب این لوایح به نفع کشور است؛ مجمع تشخیص باید تصمیم بگیرد منتظر تصمیم مجمع می مانیم.»

                                او همچینین ادعای دیگری را مطرح کرد: «همه سوالات مجمع تشخیص را پاسخ دادیم، فضای مجمع را منفی ندیدم ان شاالله پس از دیدگاه هایی که ارائه و استدلال هایی که مطرح شد مجمع تصمیم خوبی بگیرد. این موضوع جزو ضرورت های بانکی بوده و تصمیم گیری برای آن خیلی هم دیر شده است.»

                                به نظر می‌رسد این بازی طراحی شده توسط دولت دو سر دارد که یک سر آن افکارعمومی است و دیگری برای تغییر نظر اعضای مجمع برنامه ریزی شده است. دولت درصدد است تا اعضای مجمع را برای پذیرش محدودیت‌های خواسته شده توسط گروه اقدام مالی مجاب کند و برای اینکار نیاز دارد تا ادعا کند آزادسازی پول‌های بلوکه شده مستلزم تصویب لوایح و عقب نشینی ایران است!

                                طبق صحبت‌های همتی او توانسته نظر برخی از افراد حاضر در مجمع را تغییر دهند. شاید افرادی از جمله محسن رضایی، آیت الله آملی لاریجانی، احمد توکلی و... که قبلا نیز یک بار نظر خود را تغییر داده‌اند بار دیگر در گروه حامیان طرح دولت قرار بگیرند که این موضوع اهمیت بیشتر فعالیت کارشناسان و نخبگان را می‌طلبد.


                                بانک مرکزی ایران نیروی کمکی آمریکا برای هوشمندسازی بیشتر تحریم‌ها نشود
                                در حالی بانک مرکزی ایران شدیدا به دنبال پذیرش خواسته‌های FATF از ایران است که مقامات آمریکایی نیز اهتمامی جدی بر آن دارند. به عنوان نمونه دیوید کوهن در رابطه با نقش شفافیت در موفقیت تحریم‌ها می‌گوید: «موفقیت تحریم‌های آمریکا بستگی عمیق به شفافیت بانکی و وضع قواعد خوب در این بخش دارد. از طریق جمع‌آوری اطلاعات کلیدی، افرادی که در نهایت از تراکنش‌های‌ بانکی بهره می‌برند شناسایی می‌شوند. به این دلیل باید مولفههای ساخت، حفاظت و تقویت شفافیت بانکی، هسته اصلی ماموریت وزارت خزانه‌داری باشد.»

                                زاراته، معاون وقت مدیریت مبارزه با تروریسم و جرائم مالی وزارت خزانه‌داری در تبیین جایگاه FATF در فشار بر ایران می‌¬گوید: «برای قراردادن ایران در تنگنا و سخت¬‌ترکردن شرایط برای این کشور، به حضور کامل FATF نیاز است.»
                                بنابراین جمهوری اسلامی ایران نباید به سمتی برود که با دستان خود راه را برای سخت تر شدن معیشت مردم باز کند.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X