اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4925

    #50386
    پاسخ : اخبار

    اولویت اول و اخر کشور فقط تکمیل مسیر راه اهن شرق به غرب شمال به جنوب و تکمیل هر سریعتر بندر چابهار هر اولویتی جز این خیانت به ایران وایرانی است


    راه اندازی قطار سریع السیر تهران - مشهد از اولویت‌های دولت است

    رئیس جمهور ابراز داشت: راه اندازی قطار سریع السیر تهران به مشهد از اولویت‌های کشور است.

    نظر

    • جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4925

      #50387
      پاسخ : اخبار

      درستش این است مافیای واردات خودرو با مافیا دزد داخلی جنگید


      به گزارش ساناپرس، مافیای واردکننده خودرو با میرسلیم جنگید

      خبرگزاری مهر: دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تشریح آرایش انتخاباتی گروههای سیاسی ۶ ماه مانده به انتخابات، در گفت‌وگویی به مواجهه میرسلیم با مافیای خودرو، بیانیه گام دوم انقلاب، هزینه‌های موتلفه و خاطرات تاریخی پرداخت.

      نظر

      • خوش بین
        عضو فعال
        • Jul 2022
        • 341

        #50388
        پاسخ : اخبار

        موافقت گروه‌های تجزیه‌طلب کردستان عراق با خلع سلاح و ترک مرز ایران
        یک منبع مطلع عراقی گفت: گروه‌هک‌های تجزیه‌طلب با درخواست دولت اقلیم کردستان عراق برای خلع سلاح و ترک مرزها موافقت کردند.

        فرماندهی مرزبانی عراق
        یک منبع سیاسی در اقلیم کردستان عراق در گفت‌وگو با تسنیم از موافقت احزاب معارض ایرانی(گروه‌های تروریستی تجزیه طلب) برای ترک نوار مرزی میان ایران و اقلیم و خلع سلاح خود پرده برداشت.
        این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: دولت اقلیم کردستان عراق عملاً اقدامات مربوط به دور کردن احزاب معارض ایرانی مستقر در اقلیم کردستان(گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب) در نوار مرزی ایران را آغاز کرده است.

        این منبع ادامه داد: احزاب معارضه (گروه‌های تجزیه طلب تروریستی) با انتقال به اردوگاه‌هایی که قبلاً در استان‌های اربیل و سلیمانیه دایر شده، موافقت کرده‌اند.
        منبع سیاسی خاطر نشان کرد: اینکه گفته می‌شود معارضان از موافقت با شروط توافق امنیتی میان ایران و عراق امتناع ورزیده‌اند، و می‌خواهند به گزینه‌های نظامی متوسل شوند، هرگز صحت ندارد.

        این منبع ادامه داد: احزاب معارض(تجزیه طلب‌های تروریست) به طور کامل با اقدامات دولت اقلیم کردستان عراق موافقت کرده‌اند.

        یادآور می‌شود؛ ایران رسماً هشدار داده است که در صورت عدم اجرای توافقنامه امنیتی، اقدامات لازم برای تأمین امنیت مرزهای خود و ممانعت از سازماندهی و اقدامات تروریستی این گروهکها را انجام خواهد داد.

        نظر

        • جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4925

          #50389
          پاسخ : اخبار

          درسترین وبهترین کار فقط توسعه راه اهن و زیرساختهای بنادر در ایران است

          افتتاح راه‌آهن همدان- سنندج تا اواخر مهر
          به گفته معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، اگر تامین اعتبار راه‌آهن سنندج محقق شود این طرح در اواخر مهر ماه افتتاح می‌شود.

          نظر

          • سهامدار خرد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 2323

            #50390
            پاسخ : اخبار

            اصفهان تقریبا در مرکز کشور وراه آهن قرار دارد
            ولی به هیچ کجای مملکت بجز تهران ومشهد و بندرعباس حرکت قطارندارد
            این یه درد هست برای مملکت

            نظر

            • جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4925

              #50391
              پاسخ : اخبار

              افزیش 57 درصدی ترانزیت در امتداد کریدور «شمال – جنوب»
              مدیر کل شرکت «لجستیک راه‌آهن روسیه» از افزایش حجم حمل‌ونقل ریلی بین ترکمنستان و این کشور از طریق کریدور بین‌المللی شمال-جنوب خبر داد.

              افزیش 57 درصدی ترانزیت در امتداد کریدور «شمال – جنوب»
              به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «دیمیتری مورایف»، مدیر کل شرکت «لجستیک راه‌آهن روسیه» در همایش اقتصادی شرق از افزایش حمل‌ونقل ریلی این کشور با ترکمنستان خبر داد.

              وی با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: حجم حمل‌ونقل کالا از طریق راه آهن، به ویژه از طریق گذرگاه‌های مرزی بین ترکمنستان و ایران رو به افزایش است.

              بنابر سخنان این مقام روس، می‌توان با اطمینان تقویت بیشتر نقش ترکمنستان در توسعه کریدور حمل‌ونقل بین‌المللی شمال – جنوب و افزایش حجم حمل‌ونقل ریلی را پیش‌بینی کرد.

              پیش از این گزارش شده بود که «مرکز حمل و نقل و لجستیک ترکمنستان» به همراه «لجستیک راه‌آهن روسیه» در چارچوب توسعه بخش شرقی کریدور بین‌‌المللی شمال – جنوب، حمل و نقل کانتینرها را از ایستگاه راه آهن «سلیاتینوا» واقع در استان «مسکو» به «بندر عباس» ایران راه‌اندازی کردند.

              نظر

              • جواد277
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 4925

                #50392
                پاسخ : اخبار

                همه پولها را در راه اهن هزینه کنید ومطمئن باشید در کوتاه مدت چند برابر ان را برداشت میکنید هیچکاری مهمتر از راه اهن برای ایران وتوسعه بندر چابهار وجود ندارد

                منابع مالی مولدسازی صرف پروژه‌های نیمه تمام می‌شود
                رئیس سازمان خصوصی سازی با تبیین طرح ملی مولدسازی دارایی‌های راکد دولت و پروژه‌های نیمه تمام تاکید کرد: اعضای هیات عالی هیچ حق‌الزحمه‌ای بابت مولدسازی دریافت نمی‌کنند و اگر خارج از ضوابط و احکام مصوبه یا آئین‌نامه عمل کنند، مصونیت ندارند.

                نظر

                • جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4925

                  #50393
                  پاسخ : اخبار

                  خیلی جالب است 20 میلیارد پول یک اپارتمان اشغال بدهی 20 میلیاردی که همین الان با همین تورم میتوان در کارهای بسیار سرمایه گذاری کرد و تعداد جوان را با حقوق خوب مشغول بکار کرد این اقتصاد بسار بیمار است وهمین گونه به پیش یرود به زودی زودی از هم میپاشد

                  با ۲۰ میلیارد هم نمی‌توان خانه متراژ بالا خرید! + جدول قیمت
                  ۱۴۰۲/۰۶/۲۵ ۱۶:۳۷:۲۸
                  اقتصاد
                  در گزارش امروز سری به بازار آپارتمان‌های لوکس زده‌ایم و می‌خواهیم ببینیم با ۲۰ میلیارد تومان در کدام مناطق تهران و با چه متراژی می‌توان خانه خرید.

                  ۲۰ میلیارد تومان شاید رقم بزرگی به نظر می‌رسد، اما با همین مبلغ هم نمی‌توان در تهران یک خانه بالای ۲۰۰ متر خرید! حتی در برخی مناطق مانند، فرشته، ولنجک، زعفرانیه و فرمانیه ۲۰ میلیارد فقط کفاف خرید آپارتمان‌های زیر ۱۰۰ متر را می‌دهد.

                  با بیست میلیارد می‌توان یک واحد ۱۶۰ متری ۲۵ ساله در سعادت آباد و یک واحد ۱۴۰ متری چهار ساله در قیطریه خرید. اگر در شهرک غرب به دنبال خانه ای۲۰ میلیاردی بگردیم می‌توان یک خانه ۱۷۰ متری ۱۵ ساله با این مبلغ پیدا کرد. در مناطقی مانند فرشته، فرمانیه، زعفرانیه و حتی ولنجک با ۲۰ میلیارد تومان تنها می‌توان به سراغ آپارتمان‌های زیر ۱۰۰ متر رفت. با ۲۰ میلیارد می توان یک واحد ۱۰ سال ساخت ۹۵ متری در زعفرانیه خرید. در خیابان فرشته یک آپارتمان ۱۰۰ متری که نزدیک به ۲۰ سال قدمت دارد ۲۰ میلیارد تومان آگهی شده است! با ۲۰ میلیارد در ولنجک نیز می توان یک خانه ۸۷ متری ۴ ساله خرید.

                  نظر

                  • دکترزیبایی عروق
                    ستاره‌دار(9)
                    • Sep 2020
                    • 631

                    #50394
                    پاسخ : اخبار

                    یک‌ سال پیش در شهر مهسا امینی چه‌ گذشت؛ روایت معلم سقزی از روز خاکسپاری ژینا و اعتراضات







                    نگارش از Farhad Mirmohammadsadeghi & Bahar MAKOOI با استفاده از France 24
                    تاریخ انتشار ۱۳/۰۹/۲۰۲۳ - ۲۲:۲۹
                    هم‌رسانی این مطلب

                    نظرها

                    دیاکو علوی در مدارس سقز، شهر مهسا (ژینا) امینی انگلیسی درس می‌داد. با آغاز اعتراضات ایران او نیز به جرگه معترضان پیوست، نزدیک به دوهفته بازداشت شد و سپس تصمیم به ترک وطن گرفت. او که خانواده مهسا امینی را می‌شناخته از نزدیک شاهد رویداد‌های سقز از خاکسپاری وی تا اعتراضات مردم بوده است.

                    در آستانه سالروز جان‌باختن مهسا امینی، بهار ماکوئی، خبرنگار فرانس ۲۴ با آقای علوی گفتگو کرده و روایتی کمتر شنیده شده از حوادث سال گذشته را ارائه داده است.
                    دیاکو علوی درباره آشنایی با خانواده ژینا امینی می‌گوید: «من خانواده او را می‌شناختم. سقز شهر کوچکی است و تنها ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد. پدر او بازنشسته و مورد اعتماد همه بود. وقتی فهمیدم دخترش پس از این که از ناحیه سر مورد ضرب و شتم پلیس امنیت اخلاقی قرار گرفته به کما رفته است، بسیار نگران شدم. این خبر در شهر پیچید و همه متاثر شدند. پدر و مادرش از ما خواستند که برای دخترشان دعا کنیم.»
                    وی در مورد جان باختن خانم امینی و مراسم خاکسپاری او می‌‌گوید: «روز جمعه ۱۶ سپتامبر فهمیدم که ژینا ما را ترک کرده است. همه منتظر بازگشت پیکرش بودیم تا او را روز بعد تشییع کنیم. چند گروه از مردم در چهار گوشه شهر مستقر شده بودند تا از تحویل پیکر او به خانواده‌اش اطمینان حاصل کنند. من ساعت ۸:۳۰ صبح به گورستان رسیدم. هزاران هزار نفر آن‌جا در سکوت ایستاده بودند. حتی صدای نفس کشیدن هم به گوش نمی‌رسید. فضا در عین حال گیرا و هراس‌‌آور بود. ناگاه مردی فریاد زد: "او می‌توانست دختر من باشد، متوانست خواهر تو باشدو تا کی قرار است این وضع را تحمل کنیم؟" سپس این جمعیت خاموش جان گرفتند و شروع به شیون کردند. در عرض چند دقیقه شعار "مرگ بر خامنه‌ای" به گوش رسید. نیروهای امنیتی حاضر در محل از پشت‌بام مسجد قبرستان شروع به فیلم‌برداری کردند.»




                    مادر گریه نکن، انتقام فرزندت را می‌گیریم

                    آقای علوی با یادآوری صحنه‌های روز خاکسپاری می‌گوید: «[فیلم‌برداری نیروهای امنیتی] خشم برخی از مردم را برانگیخت و به عده‌ای به سوی ماموران هجوم بردند. من در آن‌ لحظه فکر کردم که آنان قصد جان ماموران را کرده‌اند، اما دیدم که تنها تلفن همراه آن‌ها را گرفتند و به سوی آرامگاه ژینا بازگشتند. مردم یک‌صدا به کردی و فارسی فریاد می‌زدند: "مادر گریه نکن، انتقام فرزندت را می‌گیریم."»
                    « پدر ژینا برای آرام کردن جمعیت میکروفون بر دست گرفت. به باور من آن‌ها پیشتر تهدید شده بودند که اگر این مراسم به تظاهرات بدل شود تقاصش را با تنها پسرشان پس خواهند داد. همان‌جا بود که هزاران نفر یک‌صدا فریاد زدند: "نترسید، نترسید" همین موقع بود که زنان هم روسری‌های سیاه خود را به هوا پرتاب کردند. [برخی از این زنان نیز پس از شناسایی ناچار به فرار از کشور شدند.]»

                    [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

                    نظر

                    • zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

                      #50395
                      پاسخ : اخبار

                      بر اساس نظرسنجی جدید فاکس نیوز، حمایت از دونالد ترامپ در میان کاندیداهای جمهوری خواه انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا به 60 درصد افزایش یافته است و درصد حمایت از نزدیک ترین رقیب او، ران دیسانتیس، به 13 درصد کاهش یافته است.
                      تعداد 91 مورد اتهام جنایی که هم اکنون علیه ترامپ ثبت شده و در دادگاه در جریان است و نیز تصمیم او برای عدم شرکت در اولین مناظره کاندیداهای جمهوری خواه، تنها به افزایش محبوبیت او کمک کرده است.
                      دیگر کاندید جمهوری خواه راماسوامی، حمایت ۱۱ درصدی ماه های قبل را حفظ کرده است. نیکی هیلی پس از مناظره با افزایش جزئی محبوبیت روبرو شده و درصد حمایت او از 4 به 5 درصد رسیده است.

                      نظر

                      • vion
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 825

                        #50396
                        پاسخ : اخبار

                        در اصل توسط zess پست شده است View Post
                        بر اساس نظرسنجی جدید فاکس نیوز، حمایت از دونالد ترامپ در میان کاندیداهای جمهوری خواه انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا به 60 درصد افزایش یافته است و درصد حمایت از نزدیک ترین رقیب او، ران دیسانتیس، به 13 درصد کاهش یافته است.
                        تعداد 91 مورد اتهام جنایی که هم اکنون علیه ترامپ ثبت شده و در دادگاه در جریان است و نیز تصمیم او برای عدم شرکت در اولین مناظره کاندیداهای جمهوری خواه، تنها به افزایش محبوبیت او کمک کرده است.
                        دیگر کاندید جمهوری خواه راماسوامی، حمایت ۱۱ درصدی ماه های قبل را حفظ کرده است. نیکی هیلی پس از مناظره با افزایش جزئی محبوبیت روبرو شده و درصد حمایت او از 4 به 5 درصد رسیده است.
                        درود
                        با این اختلاف شدید بین ترامپ و سایر هم حزبی ها..چنانچه به هر دلیلی نتونه کاندید بشه..به نظر بین شرکت کنندگان در انتخابات از حزب جمهوری خواه شکاف جدی به وجود میاد ....

                        نظر

                        • zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

                          #50397
                          پاسخ : اخبار

                          به نظر میرسه هندی تبارهای مهاجر آمریکا، در سودای قبضه کردن رده های بالای مدیریتی و سیاسی آمریکا هستند.

                          در میان کاندیداهای جمهوری خواه ریاست جمهوری آتی آمریکا، دو هندی تبار یعنی نیکی هیلی و ویوک راماسوامی قرار دارند.

                          نظر

                          • خوش بین
                            عضو فعال
                            • Jul 2022
                            • 341

                            #50398
                            پاسخ : اخبار

                            طرح ترور پدر مهسا امینی در سقز خنثی شد
                            معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: چند نفر از اعضای یک گروهک‌ تروریستی که می خواستند در مسیر آرامستان آیچی سقز، امجد امینی پدر مهسا امینی را ترور کنند با هوشیاری نیروهای امنیتی دستگیر و این طرح خنثی شد.

                            نظر

                            • گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1319

                              #50399
                              پاسخ : اخبار

                              در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
                              طرح ترور
                              اعتراف کردن که قصدشان ترور پدر بوده ؟

                              یا در حین اقدام به ترور گرفتنشان که عملشان مشخص بوده ؟


                              چطور متوجه شدن قصد و طرحشان چی بود ؟

                              نظر

                              • مهدی جمشیدی
                                عضو فعال
                                • Jan 2020
                                • 1610

                                #50400
                                پاسخ : اخبار

                                در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
                                طرح ترور پدر مهسا امینی در سقز خنثی شد
                                معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: چند نفر از اعضای یک گروهک‌ تروریستی که می خواستند در مسیر آرامستان آیچی سقز، امجد امینی پدر مهسا امینی را ترور کنند با هوشیاری نیروهای امنیتی دستگیر و این طرح خنثی شد.
                                شک نکنید که برنامه ی حضرات برای موجه جلوه دادن نظام و مثلا دفاع از مردم بوده...
                                مثلا یک یا چند نفر رو اجیر کردن و ظاهر کوموله براشون درست کردن و ماموریت دادن که برید و ادای ترور اون بنده ی خدا رو در بیارید تا ما از راه برسیم و نجاتش بدیم و بشیم قهرمان!!!

                                و توی دل ملت جا بگیریم...
                                واقعا چه بازی های پلیدی اجرا می کنند جهت حفظ جایگاه..
                                و همه ی این اعمال شیطانی هم بدون شک مورد رضای درگاه الهی و پسند امام زمان هستند !!!
                                و این ها دارند جهاد می کنند...
                                بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

                                نظر

                                در حال کار...
                                X