اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3776

    #50461
    پاسخ : اخبار

    خیلی بازار درست درمانی داشتیم ...این دعوای اسراییل و فلسطین هم شد قوزبالای قوز...دیگه باید نرخ خودرو و خوراک و بهره بین بانکی و شامورتی بازی دولتی ها رو ول کنیم ...ببینیم این زد وخورد اسراییل و فلسطین به کجا می رسه ...

    نظر

    • zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

      #50462
      پاسخ : اخبار

      پیام نتانیاهو به مردم اسرائیل :

      در حال حاضر هدف اول، پاکسازی منطقه از نیروهای نفوذ کرده دشمن و برقراری امنیت و آرامش است. هدف دوم تحمیل هزینه و پیامدهای هنگفت بر دشمن میباشد و هدف سوم، تقویت عرصه‌ها و سایر جبهه ها است تا گروه های دیگری اشتباه نکند که به این جنگ بپیوندد.

      نتانیاهو از مردم اسرائیل خواست تا آرامش خود را حفظ کنند و برای رسیدن به بالاترین هدف خود یعنی پیروزی در جنگ متحد شوند.

      نظر

      • zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

        #50463
        پاسخ : اخبار

        در واکنش به حملات امروز فلسطینیان، چندین نامزد جمهوری خواه ریاست جمهوری آمریکا به همراه برخی از اعضای جمهوری خواه کنگره، حملات به دولت بایدن را به دلیل مماشات مالی با ایران و تقویت حماس آغاز کرده اند.

        دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت: متأسفانه دلارهای مالیات‌دهندگان آمریکایی به تأمین مالی این حملات کمک کرد، که بسیاری از گزارش‌ها می‌گویند که این کار از سوی دولت بایدن انجام شده است.

        او افزود: ما از طریق توافق‌نامه ابراهیم صلح بسیار وسیعی را به خاورمیانه آوردیم، اما بایدن را با سرعتی بسیار سریع‌تر از آنچه که هر کسی تصور می‌کرد و ممکن بود، آن را از بین برد.
        آخرین ویرایش توسط zess؛ 2023/10/07, 18:27.

        نظر

        • جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4925

          #50464
          پاسخ : اخبار

          در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
          حکومت عرب ایران امشب را در میادین همه شهرهای ایران جش اعلام کرد البته این جش خودجوش و مردمی است/:.yead.://:.yead.:/


          امشب در میادین اصلی شهرهای کشور جشن برگزار می‌شود
          معاون امور استان‌ها، حقوقی و امور مجلس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور گفت: مردم عزیز و جوانان ایران اسلامی، پیروزی عملیات غرورآفرین جبهه‌ مقاومت و حماس بر علیه رژیم غاصب صهیونیستی را امشب در میادین اصلی شهرهای کشور جشن خواهند گرفت.
          این احمقها که خواهان شادی هستند هنوز نمیدانند کل خبرگزاریها در دست غرب است و با عکسها وفیلمهای امشب افکار عمومی جهان را علیه ایران متحد میکنند که ایران باعث و بانی این حمله بوده وایران حامی تروریست است اگر کاری کردید بهترین کار سکوت است نه هیاهو همینگونه این احمقها 43 سال باعث فشار به مردم ایران شده اند یکبار حمله به سفارت امریکا یکبار حمله به سفارت عربستان وووووووووو

          نظر

          • جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4925

            #50465
            پاسخ : اخبار

            ادعای هرتزوگ: عملیات حماس، با حمایت و هدایت ایران صورت گرفته است
            رئیس رئیس رژیم صهیونیستی که مانند سایر مسئولان این رژیم در شوک عملیات بزرگ حماس قرار دارد، مطابق معمول، انگشت اتهام را به سمت جمهوری اسلامی ایران نشانه رفت.


            ادعای هرتزوگ: عملیات حماس، با حمایت و هدایت ایران صورت گرفته است
            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اسحاق هرتزوگ رئیس رئیس رژیم صهیونیستی امروز شنبه مدعی شد که عملیات امروز جنبش حماس به مناطقی در جنوب فلسطین اشغالی، با حمایت و هدایت جمهوری اسلامی ایران بوده است.

            صبح امروز، بعد از انتشار خبرها درباره حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به مناطق مختلف رژیم صهیونیستی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل کتائب از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

            به گفته فرمانده کل کتائب القسام، «در حمله اول عملیات طوفان الاقصی به مواضع دشمن، فرودگاه‌ها و استحاکاماتشان بیش از ۵ هزار موشک و راکت شلیک شد».

            خبرگزاری آناتولی به نقل از هرتزوگ گزارش داد: امروز چهره واقعی حمایس را دیدیم؛ ارتشی که تنها هدفش، کشتار در نهایت خونسردی است. آنان حملاتی را در یک روز مقدس یهودی انجام دادند.

            وی بدون هیچ اشاره‌ای به جنایات صهیونیستها علیه ملت فلسطین، مدعی شد: اسرائیل همه تدابیر لازم را اتخاذ خواهد کرد تا این خطر فوری را که شهروندان ما را تهدید می‌کند، از بین ببرد. اسرائیل بر همه چالشها فائق خواهد آمد.

            بر خلاف این ادعا، سردبیر نشریه صهیونیستی «جویش کرانیکل» امروز در پستی در شبکه اجتماعی «اکس» نوشت: « اسرائیل شکست بزرگ نظامی و اطلاعاتی خورد. هرگز در عمرم شاهد چنین چیزی نبودم».

            هرتزوگ همچنین از همه کشورها خواست که حماس را محکوم کنند. این در حالی است که عملیات نیروهای مقاومت فلسطین در شهرکهای اسرائیلی همچنان ادامه دارد و بر تعداد کشته‌های صهیونیست نیز افزوده می‌شود.

            «آلکساندر بن زوی» سفیر رژیم صهیونیستی در روسیه نیز گفت که مقامات این رژیم معتقدند که ایران با حمایتهای مالی یکی از طرفهای مسئول اقدامات حماس است.

            وی با اشاره به عملیات امروز حماس علیه اراضی اشغالی مدعی شد: ما همیشه راه حل ارائه می‌دهیم و هیچ چیزی علیه ساکنان غزه نداریم.

            وی در ادامه ادعاها و لفاظهای خود و بدون درنظرگرفتن جنایات این رژیم علیه زنان، کودکان و غیرنظامیان فلسطینی در غزه و کرانه باختری افزود: سازمان‌های تروریستی به سادگی آنها را گروگان می‌گیرند و از آنها به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند. نیروهای دیگری نیز در کار هستند. به عنوان مثال، ایران این سازمان‌های به گفته او تروریستی را تامین مالی می‌کند.

            نظر

            • جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4925

              #50466
              پاسخ : اخبار

              مگر دولت میتواند قرارداد بین الملی بدون تصویب در مجلس وشورای نگهبان امضا کند؟ طبق قرارداد قدیمی سهم ایران 50 درصد است چرا باید به 20 درصد رضایت بدهیم به ما ربطی ندارد که کشور قبلی شده چند کشور ایا اگر کشور قبلی شوروی در ساحل دریای خزر به100 کشور تقسیم میشد سهم ما باید 1درصد میشد؟ دست از دروغ وخیانت بردارید وبگویید چقدر از ایران را حراج کرده اید


              غلامرضا مرحبا، نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس:
              سهم ما از دریای خزر فقط ۱۱ درصد است/ توافق دولت قبل درباره رژیم حقوقی خزر را قبول نداریم

              نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: رژیم حقوقی که در دولت قبلی امضا شد را اصلا قبول نداریم. معتقد هستیم که دولت امتیازاتی را داده که اجازه نداشته است. سهم ما از دریای خزر فقط 11 درصد است در صورتی که نظر ما روی 20 درصد است.

              سهم ما از دریای خزر فقط ۱۱ درصد است/ توافق دولت قبل درباره رژیم حقوقی خزر را قبول نداریم
              اعتمادآنلاین |
              غلامرضا مرحبا، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید: اگر بخواهیم رژیم حقوقی دریای خزر که در دولت روحانی امضا شد را بپذیریم همان 13 درصد هم به ما نمی‌رسد. شاید هم کمتر از ۱۱ درصد به ما برسد.
              به گزارش تجارت‌نیوز، مهم‌ترین بخش‌های گفتگوی غلامرضا مرحبا، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس را در ادامه می‌خوانید:

              اخیرا برخی از مقامات رسمی گفتند که ورودی رود ولگا بسته شده است و حق‌آبه خزر پرداخت نمی‌شود. به همین دلیل تراز آب دریای خزر کاهش یافته است.
              همه باید متعهدانه نسبت به این پهنه آبی نگاه کنند. یعنی حق‌آبه‌ای که از رودخانه‌ها به خزر می‌ریزد تا جایی‌که اکوسیستم خزر را به خطر نیندازد باید رعایت شود. اگر کشور می‌خواهد سدی را احداث کند باید بداند که اگر خزر نباشد، آن کشور هم نیست. فرقی نمی‌کند کدام کشور باشد.
              ما هیچ وسیله‌ای نداریم که کشوری را مجبور کنیم سد بسازد یا نسازد. اگر می‌شد عراق یا سوریه نمی‌گذاشتند که ترکیه این سدها را بسازد.
              معمولا کنوانسیون‌ها ضمانت اجرایی ندارند. از کشورها خواسته می‌شود که اقداماتی داشته باشند. یعنی اینطور نیست که اگر ترک فعلی انجام شد، در مقابل مجازات شود. کشورها مستقل عمل می‌کنند.
              ما نیاز به یک ضمانت اجرایی داریم که روسیه را مجبور کنیم به تعهد خود عمل کند و ورودی رود ولگا را تا جایی‌که به دریا صدمه نزند، رعایت کند.
              رژیم حقوقی که در دولت قبلی امضا شد را اصلا قبول نداریم. معتقد هستیم که دولت امتیازاتی را داده که اجازه نداشته است. این رژیم حقوقی در مجلس اعلام وصول و تائید نشده است. بنابراین هیچ اعتباری در داخل کشور ما ندارد و موضع کشور ما نیست.
              در حال حاضر چهار کشور با محوریت روسیه تعدادی رژیم‌های حقوقی دوجانبه‌ای را امضا کرده‌اند و بر اساس آن عمل می‌کنند. ما این رژیم‌های دوجانبه و سه‌جانبه را نپذیرفتیم و نمی‌پذیریم. چون معتقدیم منافع کشور ما را تضمین نمی‌کند.
              بهترین روش این است که ذخایر بستر به اندازه مساوی بین پنج کشور تقسیم شود و از پهنه دریا به صورت مشترک استفاده کنیم. اما آنها برای خود سهم و درصد تعیین کردند و ما این را قبول نداریم.
              نظر ما روی 20 درصد است تا زمانی که تعیین تکلیف شود.
              اگر بخواهیم آن رژیم حقوقی که در دولت روحانی امضا شد را بپذیریم همان 13 درصد هم به ما نمی‌رسد. شاید هم کمتر از 11 درصد به ما برسد. برای همین می‌گویم آنچه که در رژیم حقوقی دریای خزر امضا شد، موضع جمهوری اسلامی ایران نیست.
              ما اینقدر قدرت داریم که 20 درصد سهم خود را جدا و حراست کنیم. ما نیروی دریایی قوی در منطقه داریم. قدرت سیاسی و نظامی هم داریم. اگر اراده کنیم می‌توانیم 20 درصد را جدا کنیم. اما نظرمان این است که بر اساس گفت‌وگو و رعایت اصل همسایگی و دوستی پیش برویم و کار به آنجا به نکشد.

              نظر

              • جواد277
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 4925

                #50467
                پاسخ : اخبار

                شهادت ۱۹۸ فلسطینی و زخمی‌شدن ۱۶۱۰ نفر در حملات صهیونیست‌ها
                وزارت بهداشت فلسطین از شهادت ۱۹۸ فلسطینی و زخمی‌شدن ۱۶۱۰ نفر دیگر بر اثر حملات رژیم صهیونیستی خبر داد.

                به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از قدس الاخباریه، از ظهر امروز شنبه تاکنون در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۱۹۸ فلسطینی شهید و ۱۶۱۰ نفر دیگر زخمی شدند. نیروی هوایی رژیم صهیونیستی از ظهر امروز تاکنون چندین بار مناطق مختلف نوار غزه را بمباران کرد.

                نظر

                • zess
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3107

                  #50468
                  پاسخ : اخبار

                  امشب نقش بستن پرچم رژیم صهیونسیتی بر روی ساختمان های مرتفع باکو در حمایت از اسرائیل

                  ---

                  متاسفانه سرزمین های ایرانی در حاکمیت اراذل و اوباش قرار گرفته

                  نظر

                  • جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4925

                    #50469
                    پاسخ : اخبار

                    شبکه 14 اسرائیل: ده‌ها نفر از نیروهای تیپ گولانی کشته شدند
                    خبرنگار شبکه 14 رژیم صهیونیستی خبر داد که در جریان درگیری نیروهای مقاومت فلسطین با نیروهای ویژه تیپ «گولانی» دهها نفر از این تیپ کشته شده‌اند.


                    این خبرنگار گفت که عناصر کشته شده، وابسته به لشکر ۱۳ تیپ گولانی بوده‌اند. وی آمار دقیقی از تلفات این عناصر منتشر نکرد.

                    تیپ گولانی متشکل خشن ترین و زبده‌ترین عناصر ارتش رژیم صهیونیستی است. گولانی از تیپ‌های کماندویی معروف رژیم اسرائیل است که به روحیه خصمانه و خشونت آمیز شهرت دارد.

                    شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی خبر داد که تلفات حملات امروز گروه‌های مقاومت به سرزمین‌های اشغالی به ۲۵۰ نفر افزایش یافته است.

                    بر اساس آخرین آمار، تا کنون بیش از هزار و ۷۰۰ صهیونیست زحمی شده‌اند که حال صدها نفر وخیم گزارش شده است.

                    نیروهای مقاومت در اقدامی بی سابقه به حداقل هفت شهرک‌صهیونیست‌نشین نفوذ کردند که یک شکست تمامر عیار امنیتی و اطلاعاتی برای رژیم موقت محسوب می‌شود؛ ویدئوهای زیادی از حضور رزمندگان عزالدین القسام در داخل شهرک‌ها منتشر شده است

                    نظر

                    • zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

                      #50470
                      پاسخ : اخبار

                      فدراسیون یهودیان واشنگتن، افتتاح صندوق بحران اسرائیل را اعلام کرد و گفت که آماده است تا به نیازهای فوری اسرائیلی ها پس از بزرگترین حمله به اسرائیل از زمان جنگ یوم کیپور اعراب و اسرائیل در سال 1973، کمک کند.
                      مدیر اجرایی این سازمان در بیانیه‌ای گفت که این سازمان مسئولیت دارد جامعه یهودی را در سراسر طیف های سیاسی بسیج کند تا در برابر سیل وحشت جاری در اسرائیل بایستد.
                      وی افزود: این لحظه وحشتناکی برای خانواده ما در اسرائیل است و ما می ترسیم که این وحشت بسیار طولانی شود.
                      آخرین ویرایش توسط zess؛ 2023/10/07, 23:07.

                      نظر

                      • امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3776

                        #50471
                        پاسخ : اخبار

                        بعضی ها ..تا امشب..اسراییل رو کن فیکون نکنند ..دست بردار نیستند...دیگه از جنگ ۷۳ و۶۷که بدتر نشده ...اعراب به مراتب ازاون زمان ضعیف تر و اسراییل به مراتب قوی تر هست

                        نظر

                        • zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

                          #50472
                          پاسخ : اخبار

                          الازهر مصر بزرگترین مقر آموزش دینی سنی مذهبان جهان در بیانیه ای اعلام کرد: الازهر حمایت کامل خود را از مردم آزاده فلسطین که آمده اند تا اعتماد به نفس، مسیر نجات و احساس سرزندگی دیرینه ما را احیا کنند، اعلام کرده و در کنار آنها ایستاده است.

                          نظر

                          • جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4925

                            #50473
                            پاسخ : اخبار


                            افزایش تلفات رژیم صهیونیستی؛ ۳۰۰ کشته و ۱۵۹۰ زخمی

                            رسانه صهیونیستی از افزایش آمار تلفات این رژیم در حملات نیروهای مقاومت فلسطین خبر دادند.

                            به گزارش ایسنا، شبکه صهیونیستی کان اعلام کرد که تعداد کشته‌های عملیات شنبه نیروهای مقاومت فلسطین علیه اشغالگران به ۳۰۰ نفر رسید.

                            تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی نیز آمار کشته‌های امروز این رژیم را ۳۰۰ نفر اعلام کرد.

                            وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که در حملات امروز حماس تا این لحظه ۱۵۹۰ نفر زخمی شده‌اند که ۱۹ نفر از آنها در وضعیت مرگ بالینی‌اند و وضعیت ۲۹۳ نفر دیگر وخیم و خطرناک است. این وزارت همچنین اعلام کرد که بیش از ۲۵۰ اسرائیلی نیز کشته شدند.

                            شبکه ۷ صهیونیستی نیز نام ۱۵ صهیونیست را که در شهرک «نتیف هعسره» به دست نیروهای حماس به هلاکت رسیدند، منتشر کرد.

                            این شبکه همچنین تاکید کرد که یکی از فرماندهان نظامی صهیونیست در درگیری با یکی از نیروهای حماس در نزدیکی منطقه کرم شالوم کشته شده است.

                            بر اساس گزارش رسانه های صهیونیستی درگیری‌ها میان نیروهای مقاومت و رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد.

                            نظر

                            • جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4925

                              #50474
                              پاسخ : اخبار

                              هلاکت فرمانده گردان «ناحال» به‌دست رزمندگان مقاومت
                              ارتش صهیونیستی تایید کرد فرمانده گردان پیاده‌نظام ناحال در جریان عملیات طوفان الاقصی توسط رزمندگان حماس در منطقه «کرم ابوسالم» به هلاکت رسیده است.

                              نظر

                              • جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4925

                                #50475
                                پاسخ : اخبار

                                در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                                این احمقها که خواهان شادی هستند هنوز نمیدانند کل خبرگزاریها در دست غرب است و با عکسها وفیلمهای امشب افکار عمومی جهان را علیه ایران متحد میکنند که ایران باعث و بانی این حمله بوده وایران حامی تروریست است اگر کاری کردید بهترین کار سکوت است نه هیاهو همینگونه این احمقها 43 سال باعث فشار به مردم ایران شده اند یکبار حمله به سفارت امریکا یکبار حمله به سفارت عربستان وووووووووو
                                اعلام رسمی شادی دیشب توسط حکومت نشان داد حاکمان ایران جز احمق ترین در جهان هستند

                                نظر

                                در حال کار...
                                X