اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2093

    #50401
    پاسخ : اخبار

    در اصل توسط zess پست شده است View Post
    به نظر میرسه هندی تبارهای مهاجر آمریکا، در سودای قبضه کردن رده های بالای مدیریتی و سیاسی آمریکا هستند.

    در میان کاندیداهای جمهوری خواه ریاست جمهوری آتی آمریکا، دو هندی تبار یعنی نیکی هیلی و ویوک راماسوامی قرار دارند.
    درود
    فرق نداره ایران باشه یا آمریکا
    ظاهراً هندی تباران مهاجر
    تو هر کشوری میرند سودای حکومت دارند
    نگرش ، همه چیز است .

    نظر

    • رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

      #50402
      پاسخ : اخبار

      در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
      شک نکنید که برنامه ی حضرات برای موجه جلوه دادن نظام و مثلا دفاع از مردم بوده...
      مثلا یک یا چند نفر رو اجیر کردن و ظاهر کوموله براشون درست کردن و ماموریت دادن که برید و ادای ترور اون بنده ی خدا رو در بیارید تا ما از راه برسیم و نجاتش بدیم و بشیم قهرمان!!!

      و توی دل ملت جا بگیریم...
      واقعا چه بازی های پلیدی اجرا می کنند جهت حفظ جایگاه..
      و همه ی این اعمال شیطانی هم بدون شک مورد رضای درگاه الهی و پسند امام زمان هستند !!!
      و این ها دارند جهاد می کنند...
      به نظر من اصلا طرحی برای ترور وجود نداشته است ! احتمالا زمینه سازی برای ترور این بنده خداست . اگر ساکت نشد ! ساکتش می کنند ! بعدش هم می گویند ما یکبار ترور ایشون را قبلا خنثی کرده بودیم الان ذهن ها را آماده می کنند برای سربه نیست کردنش در آینده .

      نظر

      • جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4923

        #50403
        پاسخ : اخبار

        یک روش استخراجی جدید تولید لیتیوم را متحول می‌کند
        تهران- ایرنا- محققان دانشگاه پرینستون یک روش جدید برای استخراج لیتیوم با استفاده از فیبرهای متخلخل ابداع کرده‌اند که زمین و زمان مورد نیاز برای تولید این ماده ارزشمند را به میزان زیادی کاهش می‌دهد.

        به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از «سای تک دیلی»، لیتیوم یک عنصر ضروری برای تولید باتری‌های خودروهای الکتریکی و سامانه‌های ذخیره‌سازی انرژی است که امیدواری‌هایی برای یک آینده سبزتر (کمتر الاینده) به همراه دارد.
        این در حالی است که تولید این ماده تبعات زیست محیطی زیادی دارد؛ استخراج لیتیوم از آب شور مستلزم صرف زمین و زمان زیادی است بطوری که عملیات گسترده‌ای در ده‌ها کیلومتر مربع انجام می شود و اغلب بیش از یک سال زمان می برد تا تولید شروع شود.
        اکنون محققان در دانشگاه پرینستون آمریکا یک روش استخراج ابداع کرده اند که زمین و زمان مورد نیاز برای استخراج لیتیوم را کاهش می‌دهد. این محققان می گویند که سیستم آنها می تواند میزان تولید در تاسیسات کنونی را افزایش داده و منابعی را که در گذشته بسیار کوچک محسوب می‌شد، به عنوان منابعی ارزشمند برای استخراج لیتیوم مورد استفاده قرار دهد.
        نکته اصلی این روش که در مقاله‌ای در نشریه «آب طبیعت» (Nature Water) توصیف شده است، یک مجموعه از فیبرهای متخلخل است که به شکل رشته‌هایی خم می‌شوند. محققان این رشته‌ها را به شکلی مهندسی کرده اند تا یک هسته دوستدار آب و یک سطح پس‌زننده آب وجود داشته باشد.
        زمانی که انتهای آنها وارد یک محلول آب شور می‌شود، آب به صورت مویرگی از رشته‌ها بالا می‌رود یعنی همان فرایندی که درختان برای انتقال آب از ریشه به برگ ها استفاده می کنند.
        آب به سرعت از روی سطح رشته‌ها تبخیر می‌شود و در پس آن یون‌های نمک مانند سدیم و لیتیوم بر جای می‌ماند. در حالی که آب به تبخیر ادامه می دهد، نمک ها به طور فزاینده‌ای تجمیع می شوند و در نهایت کریستال های کلرید سدیم و کلرید لیتیوم روی رشته‌ها تشکیل می دهند که امکان برداشت آسان آنها وجود دارد.
        این روش علاوه بر انباشت و تجمیع کردن نمک ها، موجب می‌شود که لیتیوم و سدیم به علت خواص فیزیکی متفاوتی که دارند، در مکان های متفاوتی از رشته‌ها متبلور شوند. این جداسازی طبیعی به محققان اجازه می دهد تا لیتیوم و سدیم را به طور جداگانه جمع‌آوری کنند در حالی که انجام این کار در شیوه‌های رایج قبلی مستلزم استفاده از مواد شیمیایی دیگری است.
        به گفته محققان، در حالی که عرضه محدود لیتیوم یکی از موانع گذار به سمت انتشار کمتر کربن است، این رویکرد جدید ارزان و آسان و با مصرف پایین انرژی یک راه حل سازگار با محیط زیست برای چالش مهم انرژی است.

        نظر

        • پیمان
          ستاره دار (1)
          • Sep 2020
          • 639

          #50404
          پاسخ : اخبار

          درود
          آیا خشک شدن دریاچه ارومیه به استخراج لیتیوم ربط دارد؟ :-s

          نظر

          • جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4923

            #50405
            پاسخ : اخبار

            ۱۴۰۲/۰۶/۲۶ ۱۴:۳۸:۱۹

            وزیر نفت: پنج مجتمع پتروشیمی تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد

            وزیر نفت از بهره برداری ۵ مجتمع پتروشیمی به تا پایان امسال خبر داد و گفت: سال قبل ۱۶ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داشتیم که بخش اعظمی از آن یعنی نیمی از آن مربوط به صنایع پتروشیمی بود.

            به گزارش خبرگزاری برنا، جواد اوجی امروز در مراسم گشایش هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست با بیان اینکه در وزارت نفت در بحث پتروشیمی برنامه‌ریزی‌های خوبی صورت گرفته است، اظهار کرد: با شروع این دولت در هر چهار شرکت، برنامه‌ریزی کردیم که به سراغ طرح‌های نیمه تمامی که ارزش افزوده برای کشور دارد برویم.

            وی افزود: تا پایان امسال نزدیک ۵ مجتمع پتروشیمی به بهره برداری می‌رسند و نزدیک به ۶ تا ۷ میلیارد دلار به تولید محصولات این مجموعه کمک می‌کند.

            وزیر نفت با بیان اینکه سال قبل ۱۵ میلیارد دلار طرح نیمه تمام به بهره‌برداری رسید، گفت: برای امسال نیز ۱۵ میلیارد دلار طرح در صنعت پتروشیمی و ۱۴ طرح به ارزش ۱۴ میلیارد دلار به بهره برداری می‌رسد که شروع کردیم و یا شروع خواهیم کرد.

            نظر

            • جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4923

              #50406
              پاسخ : اخبار

              ترکیه سال گذشته ۳ بار دستمزد کارگران را افزایش داد؛ حقوق کارگران در ایران هم افزایش می‌یابد؟
              سمیه گلپور گفت: ترکیه در سال گذشته ۳ بار دستمزد کارگران را افزایش داده است. ما به دنبال این نیستیم که دستمزد به طور مثال ۱۰درصد مجدد افزایش یابد، ما به دنبال این هستیم که متناسب با نرخ تورم دولت برنامه ای برای تقویت قدرت خرید کارگران داشته باشد.


              موادغذایی در ایران گران می‌شود؛ صداوسیما از گرانی در آلمان گزارش می‌دهد!

              اعتمادآنلاین |
              صداوسیما گزارشی از گرانی مواد غذایی در آلمان دارد.
              در این گزارش یک شهروند آلمانی می‌گوید: من دیگه تلاش می‌کنم کمتر خرید کنم و اتفاقا کار بسیار راحتی هم هست.
              در گزارش صداوسیما اعلام شد در آلمان قیمت ماکارانی ۵۲ درصد و پنیر ۹۸ درصد گران شده است.

              نظر

              • جواد277
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 4923

                #50407
                پاسخ : اخبار


                تحریم‌ها جایی در صنعت پتروشیمی ایران ندارند/ حرکت جهنده و تحولی آغاز شده است

                تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه افزایش ۲۰ برابری مهمانان خارجی هفدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست به این معناست که تهدیدها و تحریم‌های اقتصادی در این صنعت جایی ندارد و از این مرزها عبور کرده‌ایم، گفت: صنعت ارزش‌آفرین، اشتغال‌زا و ارزآور پتروشیمی حرکت جهنده و تحولی را آغاز کرده است.

                نظر

                • جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4923

                  #50408
                  پاسخ : اخبار

                  پایان انحصار چینی‌ها در خرید محصول پتروشیمی مروارید

                  به گزارش اکونگار و به نقل از دنیای اقتصاد، همزمان با افزایش نسبت تولید به ظرفیت پتروشیمی مروارید به ۱۰۵درصد پس از انجام یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های تعمیرات اساسی برنامه‌ریزی برای ایجاد زنجیره پلی‌اتیلن ترفتالات حالا خبرها حکایت از آن دارد این غول تولید اتیلن گلایکول ایران با کشف ابزارهای جدید وشکستن انحصار خرید چینی‌ها بخشی از محصولات تولیدی را روانه کشورهای آفریقا، آسیای‌میانه و مرکزی کرده است.

                  نظر

                  • جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4923

                    #50409
                    پاسخ : اخبار

                    انقلاب جدید در زمینه شارژ خودرو‌های برقی
                    خودرو‌های اسکای ول به طور کامل در زمان کمتر از ۸ دقیقه قابلیت شارژ دهی به میزان کامل را خواهند داشت.


                    بیان فردا | خودرو‌های برقی به سرعت در حال پیشرفت و گسترش در بازار هستند؛ این امر به دلیل نیاز مبرم به آن‌ها در راستای حفظ شرایط زیست محیطی و مسائل انرژی است. با توجه به جدید بودن تکنولوژی مرتبط با خودرو‌های برقی و همچنین وجود زیرساخت‌هایی که با خودرو‌های بنزینی سازگار هستند، چالش‌های متعددی در مورد خودرو‌های برقی وجود داشته است، از جمله محدودیت در مسافت پیمایش، عمر باتری، قیمت و سایر موارد. با این حال، با تلاش شرکت‌های بزرگ، مهندسان و محققان برجسته، بهبود‌های چشمگیری در این مسائل رخ داده است.

                    یکی از چالش‌های مهم باقیمانده، مدت زمان لازم برای شارژ خودرو‌های برقی است. در شرایط عادی، معمولا برای شارژ کامل باتری خودرو‌های برقی چندین ساعت زمان صرف می‌شود و در صورت استفاده از شارژر‌های سریع، این زمان ممکن است بیش از ۳۰ دقیقه باشد.

                    شرکت اسکای ول به طور رسمی یک دوره جدید در حوزه تجدید انرژی را آغاز کرده است. این دوره شامل تکنولوژی‌ای است که به صورت کامل امکان شارژ یک خودروی برقی را در زمان کمتر از ۸ دقیقه با ولتاژ بالای ۸۰۰ ولت فراهم می‌کند. با استفاده از این تکنولوژی، خودرو‌های اسکای ول قادر خواهند بود تا مسافتی تقریباً ۸۰۰ مایل (حدود ۱۲۸۰ کیلومتر) را به راحتی طی کنند. علاوه بر کاهش چشمگیر زمان شارژ، محصولات اسکای ول قادر خواهند بود مدت زمان پیمایش و ذخیره انرژی را به شدت افزایش دهند. این دستاورد بزرگ و انقلابی می‌تواند در صنعت خودرو‌های برقی رکوردی بزرگ را به ثبت برساند.

                    شرکت اسکای ول دارای تیم تحقیق و توسعه و مهندسی بسیار قوی است. این تیم توانسته است سیستم‌های نوآورانه و منحصر به فرد خود را توسعه داده و به بازار عرضه کند. این سیستم‌ها با استفاده از فناوری دیجیتال اسکای ول، قابلیت مدیریت و تنظیم انرژی را در ارتباط با ذخیره سازی نوری، شارژ و حمل و نقل را دارا می‌باشند. این سیستم‌ها قابلیت‌های عملیاتی منحصر به فردی را فراهم می‌کنند و به ادغام تکنولوژی‌های مختلف پیشرو پرداخته‌اند.

                    شرکت اسکای ول، با بهره‌گیری از قدرت مهندسی و توان عملیاتی خود، در سال ۲۰۲۳ توانسته است ۴۰۰ ایستگاه شارژ مجهز را در ۴ شهر چین بنا کند. همچنین، برنامه‌ریزی دارد تا در سال ۲۰۲۴ تعداد ۱۰۰۰ ایستگاه مجهز را در ۱۰ شهر کشور خود راه‌اندازی کند. علاوه بر این، برای صادرات به ۵ بازار بزرگ و مهم جهانی، نیز برنامه‌ای برای احداث ایستگاه‌ها وجود دارد. این تلاش‌ها نشان از تمرکز شرکت اسکای ول بر توسعه زیرساخت‌های شارژ برقراری ارتباط با بازار‌های جهانی و افزایش دسترسی به خدمات شارژ خودرو‌های برقی را دارد.

                    با توجه به برنامه‌های صورت گرفته و ایجاد زیرساخت‌ها، شرکت اسکای ول موفق شده است محصولات با کیفیت بالا و مهندسی قوی تولید کند. به علت این تلاش‌ها، فروش مدل ET۵ در ماه اوت نسبت به آوریل دو برابر شده است و انتظار می‌رود که فروش در آینده بیشتر رشد کند، به خصوص در بازار چین و بازار‌های صادراتی. با تبدیل شدن به شرکتی پیشرو و انقلابی در زمینه ارائه تکنولوژی‌های جدید به منظور کاهش دغدغه‌های مصرف‌کنندگان خودرو‌های برقی، شرکت اسکای ول در حال به عمل درآوردن رسالت خود، که شامل توسعه انرژی‌های جدید و کاهش آلاینده‌ها است، خواهد بود

                    نظر

                    • گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8639

                      #50410
                      پاسخ : اخبار

                      باطری خودرو خیلی گران است و کارایی چندانی ندارد.

                      این تسلا هم دروغی بیش نیست.

                      یه چیزی تو مایه های برجامه

                      نظر

                      • جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4923

                        #50411
                        پاسخ : اخبار

                        در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                        باطری خودرو خیلی گران است و کارایی چندانی ندارد.

                        این تسلا هم دروغی بیش نیست.

                        یه چیزی تو مایه های برجامه
                        باتری‌های درون خودرو‌های الکتریکی چطور کار می‌کنند؟
                        همان‌طور که احتمالا می‌دانید، این خودرو‌ها در حقیقت از چندین باتری لیتیوم-یونی که به یکدیگر وصل شده‌اند، بهره می‌برند. با رانندگی و مصرف انرژی هم طبیعتا شارژ این باتری‌ها به پایان می‌رسد. برای اندازه‌گیری عمر باتری این خودرو‌ها معمولا از واحد چرخه‌‌های شارژ استفاده می‌شود؛ چرخه‌ی شارژ هم تعداد دفعاتی است که باتری به طور کامل شارژ و به طور کامل خالی می‌شود. مانند تمام باتری‌های لیتیوم یونی، باتری‌های درون این خودروها هم به مرور زمان با کاهش دوام روبه‌رو می‌شوند.

                        با این حال، سازندگان خودرو‌های الکتریکی توجه ویژه‌ای به باتری‌های درون این اتومبیل‌ها نشان می‌دهند و در حقیقت بیشتر این شرکت‌ها، باتری‌ها را حدود ۵ تا ۸ سال ضمانت می‌کنند. به‌عنوان مثال تسلا می‌گوید هر چقدر هم از ماشین خود استفاده کنید، باتری‌های موجود در این ماشین‌ها ۸ سال ضمانت دارند. اما از سوی دیگر شرکت نیسان می‌گوید ضمانت باتری خودروهای برقی این شرکت ۸ سال یا ۱۰۰ هزار مایل است

                        این باتری‌ها چند سال عمر می‌کنند؟

                        مانند باتری گوشی، عمر باتری‌های درون خودرو‌های برقی تا حدی به نحوه‌ی استفاده از آن‌ها بستگی دارد. اما همان‌طور که گفتیم، بسیاری از شرکت‌ها این باتری‌ها را به مدت ۸ سال و بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار مایل استفاده، ضمانت می‌کنند. طبق بررسی‌های صورت گرفته، باتری خودرو مدل S بعد از حدود ۵۰ هزار مایل حرکت، حدود ۵ درصد از ظرفیت اولیه‌ی خود را از دست می‌دهد.

                        خودروهای برقی

                        روی هم رفته گفته می‌شود اگر این اتومبیل‌ها به‌درستی استفاده شوند، باتری آن‌ها تا ۱۰۰ هزار مایل استفاده با مشکل خاصی روبه‌رو نمی‌شود. از طرف دیگر برخی گزارش‌ها می‌گویند که این باتری‌ها تا ۲۰۰ هزار مایل استفاده هم به‌خوبی دوام می‌آورند. با توجه به اینکه رانندگان ساکن آمریکا سالانه به طور میانگین ۱۵ هزار مایل با خودرو خود جابه‌جا می‌شوند، در این صورت تا حدود ۱۳ سال بدون نگرانی بابت باتری می‌توانند از خودرو برقی خود استفاده کنند.

                        نظر

                        • MOSTAFAVI
                          ستاره‌دار(1)
                          • Jun 2012
                          • 5633

                          #50412
                          پاسخ : اخبار

                          رویترز: یک هواپیمای قطری در #ایران در حال آماده شدن برای انتقال 5 آمریکایی است
                          (صابرین نیوز)

                          نظر

                          • جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4923

                            #50413
                            پاسخ : اخبار

                            افزایش قیمت سنگ آهن به بالاترین نقطه طی ۵ ماه گذشته
                            دوشنبه ، ۲۷ شهریور ۱۴۰۲-۲۰:۵۳
                            #
                            در پی انتشار آمار نسبتا مثبت از فضای داخلی اقتصاد چین، قیمت سنگ آهن به بالاترین نقطه پنج ماهه خود رسید.

                            با اینحال به نظر می رسد موانعی بر سر راه افزایش بیشتر قیمت وجود دارد که می تواند روند صعودی آغاز شده قیمت را تحت فشار قرار دهد. به عنوان مثال، خبرها حاکی از تنظیم مقررات کنترل تولید فولاد در چین است؛ مقرراتی که گفته می شود برای حصول از اطمینان نسبت به عدم تولید مازاد مانند سال گذشته وضع شده اند.

                            در بورس سنگاپور، هر تن سنگ آهن به بالای ۱۲۰ دلار رسیده که بالاترین قیمت از ۳ آگوست به این سو محسوب می شود. این قیمت همچنین حدود ۱۷ درصد بالاتر از قیمت سنگ آهن در ۱۱ آوریل محسوب می شود.

                            عمده تغییرات مربوط به قیمت سنگ آهن و آهن آلات در چین مربوط به بهبود نسبی بازار مسکن در این کشور است؛ بهبودی که به دلیل افزایش میزان وام های پرداختی از سوی بانک های چینی به مشتریان حاصل شده است.

                            بر اساس آخرین آمارهای اعلامی از بازار چین، اعتماد نسبی سرمایه گذاران به بازار مسکن این کشور در ماه آگوست اندکی بهبود یافته و خبرها حاکی از ورود بیشتر سرمایه گذاران به بازار مسکن این کشور است.

                            لازم به ذکر است، چین به عنوان خریدار بیش از ۷۰ درصد از فولاد و سنگ آهن تولیدی در جهان، طی ماه آگوست حدود ۱۰۶.۴۲ میلیون تن سنگ آهن را وارد این کشور نموده که این رقم بالاترین میزان واردات آهن به چین از ماه اکتبر سال ۲۰۲۰ به این سو محسوب می شود

                            نظر

                            • جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4923

                              #50414
                              پاسخ : اخبار

                              کمبود دیزل به عنوان حیاتی‌ترین سوخت جهان نگران کننده است
                              دوشنبه ، ۲۷ شهریور ۱۴۰۲-۲۰:۴۱
                              #
                              پالایشگاه‌های نفت جهان قادر به تولید دیزل به حد کافی نیستند که ریسک جدید برای افزایش تورم ایجاد کرده و اقتصادها را از یک سوخت حیاتی برای صنعت برق و حمل و نقل، محروم کرده است.

                              به گزارش لایودیتا به نقل از بلومبرگ در حالی که اخیرا بهای نفت روند صعودی پیدا کرده اما قیمت دیزل در مقایسه با نفتخام با سرعت بیشتری در حال افزایش بوده است. بهای دیزل در آمریکا، پنج شنبه گذشته، به بالای ۱۴۰ دلار جهش پیدا کرد که بالاترین میزان برای این وقت از سال است. قیمت معاملات اروپایی این سوخت از تابستان، ۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

                              اوضاع ممکن است از این هم بدتر شود. عربستان سعودی و روسیه، عرضه گریدهای نفتی را محدود کرده‌اند که بازدهی دیزل بالاتری دارند. هر دو کشور در پنجم سپتامبر اعلام کردند محدودیت عرضه اضافی خود را تا پایان سال ۲۰۲۳ ادامه خواهند داد، در حالی که طی مدت مذکور، تقاضا برای دیزل معمولا افزایش پیدا می کند.

                              این وضعیت برای پالایشگاه‌های نفت جهان که ماههاست با تولید محدود روبرو بوده اند، چالش برانگیز است. گرمای شدید نیمکره شمالی در تابستان امسال، بسیاری از پالایشگاه‌ها را وادار کرد با نرخ تولید کندتری، فعالیت کنند و باعث ثابت ماندن ذخایر شد.

                              به گفته کالوم بروس، تحلیلگر گروه مالی گلدمن ساکس، همچنین پالایشگاه‌ها برای تولید سوخت‌های دیگری مانند سوخت جت و بنزین که تقاضا برای آنها بهبود پیدا کرده است، تحت فشار قرار دارند.

                              این وضعیت، نتیجه تعطیل شدن پالایشگاه‌های کم کارآمد در زمان سقوط تقاضا در اوج بحران همه گیری ویروس کرونا بود. مصرف جدید بهبود پیدا کرده اما بسیاری از پالایشگاه‌ها، دیگر به فعالیت بازنگشتند.

                              نظر

                              • جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4923

                                #50415
                                پاسخ : اخبار

                                از این ور میگویند دلار نداریم از ان ور فقط 2قلم کالا که به مقدار زیاد در ایران وجود دارد با توجه به تفاوت دلار 28 نیمایی ودلار41 هزار تومان مبادله ای حدود 1میلیارد و300 میلیون دلار وارد میشود به نظر میاید حداقل 30 الا 40 درصد واردات ایران به علت تفاوت دلاری نیمایی و ازاد است واصلا هم احتیاجی به واردات ان نیست بجای واردات میتوانند با افزایش قیمت واقعی محصول داخلی بر اساس دلار مبادله ای هزینه واردات را کم کنیم وبه نفع اقتصاد ایران بشود اصلا باید قیمت دلار یک نرخی حالا اگر 40 تومان است ویا 100 هزار تومان فقط یک نرخی باشد


                                فرو منگنز از واردات تا قاچاق
                                دبیر مجمع معدن کاران منگنز از واردات ۳۰۰ هزار تنی سنگ منگنز فرآوری شده به کشور در سال خبر داد.به گفته آقای قلی زاده: برای واردات این مقدار سنگ منگنز فرآوری شده به کشور حدود ۳۰۰ میلیون دلار ارز با نرخ نیمایی از کشور خارج می‌شود، این درحالی است که ظرفیت داخلی برای تامین نیاز کشور وجود دارد.

                                واردات یک میلیارد دلاری زغال سنگ در مقابل ذخایری که نادیده گرفته می شود
                                صمدی، دبیر انجمن زغال سنگ ایران گفت: هر چند ذخایر زغال سنگ کشور در حدود ۱۷ میلیارد تن برآورد شده اما همچنان برای تامین نیاز صنعت فولاد این ماده معدنی در حجم بالا وارد می شود.

                                بازار؛ گروه صنعت: زغال سنگ به عنوان یکی از مواد معدنی مهم کشور شناخته می شود که نقشی اساسی در تامین انرژی مورد نیاز صنایع فولادسازی ایفا می کند؛ نعمتی که نصیب ایران شده و برخی از مسئولان به جای برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت تولید زغال سنگ و بهره مندی از آن در صنایع مختلف، راه ساده تر را انتخاب می کنند و حجم واردات را افزایش می دهند. به طوری که اکنون با برآورد حدود ۱۷ میلیارد تن ذخایر زغال سنگ در کشور از ابتدای سال تا به امروز ۵۰۴ میلیون دلار از این ماده معدنی به کشور وارد شده و پیش بینی می شود تا پایان ۱۴۰۱ این رقم به دو برابر افزایش یابد.

                                سعید صمدی دبیر انجمن زغال سنگ ایران با تایید مطالب فوق به بازار می گوید: متاسفانه سیاست مشخصی در مورد صنعت زغال سنگ وجود ندارد و به نظر می رسد این صنعت در اولویت مسئولان قرار ندارد؛ به طوری که به رغم برخورداری از ظرفیت بالای زغال سنگ در کشور، آمار واردات نشان می دهد طی هفت ماه نخست امسال ۵۰۴ میلیون دلار از این ماده معدنی وارد شده است.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X