اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #7816
    هشدار نماینده مجلس نسبت به فاجعه احتمالی آتشفشان دماوند


    ایب رئیس فراکسیون محیطزیست و توسعه پایدار مجلس نسبت به پیامدهای احتمال فعال شدن آتشفشان کوه دماوند هشدار داده و برخورد برخی مسئولان با این پدیده احتمالی را «سطحی نگری» دانسته است.
    براساس گزارش خبرگزاری خانه ملت انوشیروان محسنی بندپی در توضیح پیامدهای احتمال فعال شدن دوباره آتشفشان در کوه دماوند گفته است که بروز این اتفاق «بهطور حتم» موجب افزایش چشمگیر آلودگی تهران و پرتاب مواد مذاب و سنگهای کوه موجب خوهد شد.

    به گفته این نماینده مجلس ایجاد تشعشعات رادیواکتیو در سطح شهر تهران و شیوع بیماری‎های صعبالعلاج برای چند نسل آینده تهران، یکی دیگر از پیامدهای آتشفشان دماوند است.

    آقای محسنی بندپی تاکید کرده است که شهرداری و استانداری باید موضوع فعالیت آتشفشان دماوند را جدی گیرند و با برنامهریزی آثار سوء این گونه اتفاقات را به کمترین میزان برسانند.

    آخرین احتمالات درباره فعال شدن آتشفشان دماوند درنتیجه احتمال وقوع زلزله در تهران مطرح شده است؛ قرار گرفتن استان تهران روی دو گسل زمین موجب شده که به گفته کارشناسان همواره زلزلهای در کمین این منطقه باشد. موضوعی که نگرانی ساکنان و مقامات ر به دنبال داشته است.

    مرتضی تمدن، استاندار تهران، در واکنش به احتمال آتشفشان دماوند خطاب به مردم تهران اعلام کرده است که اگر اقدامات و برنامهریزیهای استانداری تهران درست باشد وقتی دماوند آتشفشانی کرد مردم می توانند با لذت بروند و عکس بگیرند و از چیزی هراس نداشته باشند.

    به گفته استاندار تهران پیش از عید نوروز جلسهای در سازمان زمینشناسی کشور تشکیل و آخرین فعالیتهای دماوند ارزیابی شد. نتایج این جلسه اعلام نشده است.

    مرتضی تمدن درعین حال گفته است که براساس مشاهدات دماوند همچنان زنده است و ممکن است با وقوع یک زلزله فعال شود اما این موضوع موجب نگرانی نیست.

    دماوند کوهی در شمال ایران است که به عنوان بلندترین کوه این کشور و بلندترین آتشفشان خاورمیانه شناخته میشود. این کوه در قسمت مرکزی رشته کوه البرز در جنوب دریای خزر قرار دارد.

    دماوند یک آتشفشان خفته است که امکان فعال شدن مجدد آن وجود دارد. در سال ۱۳۸۶، دود و بخارهایی از قله دماوند خارج شد که برخی از شاهدان آن را گواهی بر فعال شدن این آتشفشان پنداشتند.

    بر اساس مطالعات کارشناسی، زمینلرزهها میتوانند با به لرزه در آوردن «ماگما» منجر به انفجار آتشفشان شوند. ماگما، سنگهای گداخته در زیر رویه زمین هستند که درپی انفجار بهصورت گدازه روی سطح زمین جاری میشوند.

    دلاور نجفی، زمینشناس و معاون سابق سازمان محیطزیست ایران، در مورد احتمال فعال شدن آتشفشان دماوند به خبرگزاری مهر گفته است که کوه دماوند «دو مشخصه فعالیت آتشفشان، خروج گاز و چشمههای آب گرم را دارد.»

    در واکنش به تحرکات آتشفشان دماوند رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر، گفته است که در جریان حادثه آتشفشان اندونزی این سازمان یک گروه سه نفره را برای کسب تجربه به آن کشور اعزام کرد.

    محمود مظفر درعین حال تأکید کرده که هلال احمر تجهیزات لازم و لباس ویژه برای مقابله با آتشفشان را ندارد و تنها انبارهای نزدیک دماوند را برای چنین حادثهای آماده کرده است.

    این در شرایطی است که مدیریت بحران استان تهران اعلام کرده که زلزله ربطی به آتشفشان ندارد و آن را فعال نمیکند.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #7817
      رئیسجمهور تونس: روسیه و ایران بدانند، دوره بشار اسد به پایان رسیده است


      رئیس جمهور تونس گفت: «دوره نظام سوریه به پایان رسیده است و 'بشار اسد' رئیس جمهور سوریه در پایان زنده یا مرده خواهد رفت.»

      به گزارش جام نیوز، شبکه العربیه (AlArabiya) سه شنبه 5 اردیبهشت (April 24)خبر داد: "منصف المرزوقی" رئیس جمهور تونس گفت: «دوره نظام سوریه به پایان رسیده است و "بشار اسد" رئیس جمهور سوریه زنده یا مرده خواهد رفت.»
      "المرزوقی" افزود: «روسیه، چین و ایران باید بدانند دوره "بشار اسد" به پایان رسیده است و بهترین راه برای ایشان و خانواده اش اینست که قدرت را انتقال بدهند و از این نظام بروند.»
      "المرزوقی" افعال نظام سوریه را به افعال دیوانگان تشبیه کرد و تاکید کرد که بهتر است سوریه از سناریوی یمن در انتقال قدرت به معاون خود برای اطمینان دادن به اقلیت ها در مرحله اول و در مرحله بعدی با استفاده از گفتگو با مخالفان و ارسال نیروهای حافظ صلح عربی و اجرای انتخابات، تبعیت کند.
      گزارش العربیه :
      المنصف المرزوقی رئیس جمهور تونس روز سه شنبه 24 – 4 – 2012 خطاب به بشار اسد رئیس جمهور سوریه گفت:" زنده یا مرده خواهی رفت!"

      او در گفتگو با روزنامه الحیات چاپ لندن افزود:" آقای بشار اسد! هر طور که شده خواهی رفت. زنده یا مرده خواهی رفت. برای تو و خانواده ات بهتر است که زنده بروی زیرا اگر تصمیم گرفته ای مرده بروی این بدین معنی است که هزاران تن از بی گناهان را به کشتن خواهی داد. خونریزی را متوقف کن."

      وی افزود:" رهبران عرب دو راه بیشتر پیش رو ندارند ؛ رفتن یا اصلاح . در غیر این صورت جریان آنها را با خود خواهد برد."

      المرزوقی پیش بینی کرد طرح کوفی عنان فرستاده سازمان ملل و اتحادیه عرب با شکست مواجه شود و احتمال موفقیت آن را کمتر از 3% به شمار آورد زیرا به گفته او" تعداد ناظرانی که شورای امنیت به سوریه فرستاده بسیار کم است."

      او تاکید کرد " 300 نفر نمی توانند کاری کنند در کوزوو هزار ناظر بین المللی حضور داشتند."

      رئیس جمهور تونس بر اهمیت اجرای سناریوی یمن در سوریه تاکید کرد و افزود:" چینی ها و ایرانی ها بدانند رئیس جمهور سوریه رو به پایان است."

      وی تاکید کرد:" پیام انقلاب تونس برای همه رهبران عرب ، رهبران امروز و گذشته این است که نظام سیاسی پیشین عرب مرد و به پایان رسید."

      او افزود:" نظام هایی که بر امنیت ، ارعاب ، فساد ، خانواده ، موروثی کردن و تمدید قدرت و پرستش شخص استوار است برای همیشه از تاریخ امت پاک شدند."

      رئیس جمهور تونس خطاب به رهبران عرب گفت:" در نهایت دو راه بیشتر پیش رو ندارید ؛ یا پیشقدم شوید و برای مبارزه با فساد ، نفوذ دستگاه های امنیتی و توقف شکنجه دست به اصلاحات لازم بزنید ، به خاندان خود اجازه ندهید در حکومت دخالت کنند ، مردم را نه به صورت خیالی بلکه به شکل واقعی در اداره امور کشور مشارکت دهید و یا اینکه مردم شما را مجبور خواهند کرد دست به اصلاحات بزنید."
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #7818
        پگاه آهنگرانی: مگر وزارت خارجه سلحشور ندارد؟

        پگاه آهنگرانی درباره ماجرای استخر رفتن دیپلمات ارشد ایرانی در برزیل نوشته است:

        چندی پیش شایعه شده بود که یکی از مقامات سفارت ایران در برزیل دست به عملی زده که کلی باعث سرشکستگی اخلاقی و فرهنگی کشور شده است. البته وزارت امور خارجه ایران سریعا قضایا را تکذیب و رفع و رجوع کرد و آن را سوءتفاهم فرهنگی دانست.

        بحمدالله از این وصلهها به ما نمیچسبد. در اصل موضوع و تکذیبیه اظهارنظری نمیتوان کرد، چون یکی خبری میدهد و یکی تکذیب میکند و اطلاعات ناقص ما هم که مثل همیشه امکان قضاوت را از ما سلب میکند. اما با خود فکر کردم اگر این ماجرا حتی در حد شایعه در حوزه سینما و هنر رخ میداد، دوستان غیور چگونه خاک آنجا را به توبره میکشیدند و یکشبه سینما و سینماگر را با هم تعطیل میکردند.

        این فقط به تفاوت عملکرد دو وزارتخانه و دو وزیر مربوط نمیشود، بلکه از نگاه دوگانه سیاستمداران ما است که یکی شایعه عمل خلاف شوونات اخلاقی یک دیپلمات در استخر عمومی در برزیل را سوءتفاهم فرهنگی قلمداد میکند، آن هم درباره سفارتخانهیی که ویترین بینالمللی ما است و آن یکی، فقط کافی است موقع رانندگی باد روسریاش را کمی عقب بزند، مرتکب خطای نابخشودنی میشود و جامعهیی را به فساد میکشاند.

        آیا حساسیت وزارت خارجه کمتر از وزارت ارشاد است؟ آیا غیرت وزارت خارجه کمتر از وزارت ارشاد است؟ آیا جنسیت فرد در میزان جرم موثر است؟ آیا اگر محل جرم در آب یا خشکی باشد، قضایا فرق میکند؟ و آیا مگر وزارت خارجه آقای سلحشور ندارد؟

        شاید هم به خاطر این است که هنرمند حق ندارد دچار سوءتفاهمهای فرهنگی شود و این فقط از امتیازات ویژه دیپلماتهاست. ما که از این قضایا سر درنیاوردیم، از این دست به قول معروف معیارهای دوگانه تا دلتان بخواهد پیدا میشود و این یکی نوبر امسال بود.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #7819
          حمله مجلس به کارنامه دولت در هدفمندسازی یارانهها


          اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها از نظرشماری از نمایندگان مجلس به گرانی سرسامآور، رکود تولید و افزایش بیکاری منجر شده است. یک نماینده میگوید که مجلس ارادهای برای برخورد با تخلفات دولت ندارد.


          قانون هدفمندسازی یارانهها و پیامدهای منفی ناشی از نحوه اجرای آن به موضوع دائمی کشاکش میان دولت و مجلس بدل شده است. روز سهشنبه، ۵ اردیبهشت نیز شماری از وزرا و مسئولان دولتی به مجلس رفتند تا به انتقادهای نمایندگان پاسخ گویند و آنها را از تلاش برای اصلاح قانون هدفمندسازی بازدارند.

          جلسه سهشنبه فرصت مناسبی برای نمایندگان مجلس شد تا حملات تندی را علیه مدیریت دولت در اجرای هدفمندسازی یارانهها انجام دهند. الیاس نادران، نماینده اصولگرای منتقد دولت با استناد به "گزارش نهادهای اطلاعاتی و امنیتی" تایید کرد که نرخ تورم در ایران شیب صعودی پیدا کرده است.

          نادران در سخنان خود دولت را متهم کرد که با "عدم پرداخت یارانه به بخش تولید و صنعت"، "پرداخت یارانه نقدی به همه دهکهای جامعه اعم از فقیر و غنی" و "عدم توجه به توسعه اجتماعی در ازای اجرای هدفمندسازی" عملا قانون را نقض کرده است.


          "تولید و صنعت قربانی اجرای ناقص هدفمندسازی یارانهها"



          الیاس نادران: نرخ تورم در ایران شیب صعودی پیدا کرده

          تشریح جزئیات "نقض قانون هدفمندسازی در بخش پرداخت یارانه به تولید و صنعت" در سختان علی اصغر یوسفنژاد، نماینده دیگر مجلس بازتاب یافت که گفت، از مبلغ ۲۹۵ میلیارد ریالی که در سال ۱۳۸۹ قرار بوده در این زمینه هزینه شود، تنها ۴۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است. او تاکید کرد که در سال ۱۳۹۰ وضع ازاین هم بدتر بوده است.
          یک انتقاد دیگر نمایندگان مجلس متوجه بازه زمانی اجرای طرح هدفمندسازی در زمینه واقعیسازی قیمت بنزین بود. دولت در این رابطه متهم شد که میخواهد این واقعیسازی را به جای ۵ سال در ۲ سال انجام دهد، رویکردی که بار تورمی شدیدی را در جامعه دامن میزند.

          غلامرضا مصباحی مقدم نماینده مجلس و رئیس کمیسیون ویژه هدفمندسازی یارانهها ارقام و آماری را ذکر کرد که از وضع نامناسب تولید، بستهشدن شماری از کارخانهها و افزایش بیکاری به سبب "اجرای بد قانون هدفمندسازی" توسط دولت خبر میداد. وی تخلفات دولت در اجرای هدفمندسازی یارانهها را ۱۳ مورد اعلام کرد.

          افزایش ۵۵ درصدی نقدینگی در جامعه

          به گفته مصباحی دولت علاوه بر مبلغی که مجلس در قانون پیشبینی کرده است، برای پرداخت یارانه به مردم ۹ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی قرض کرده و سه هزار میلیارد تومان هم از درآمدهای نفتی برداشت کرده است. احمد توکلی، دیگر نماینده مجلس نیز اشاره کرد که مبلغ یارانهها برای هر ایرانی دریافتکننده میبایست ۲۶هزار تومان باشد، نه مبلغ ۴۰ هزار تومانی که اینک پرداخت میشود. بنا به تاکید نمایندگان یادشده همین حجم بزرگ یارانهها حجم نقدینگی در جامعه را ۵۵ درصد افزایش داده و به تورمی غیرقابل پیشبینی منجر شده است.

          سخنان شمسالدین حسینی، وزیر اقتصاد دولت احمدینژاد قسما نشانهای از این بود که دولت بهرغم مخالفتها و انتقادهای نمایندگان در صدد اجرای قانون هدفمندسازی با درک و دریافتهای خود است. حسینی در اظهارات خود گفت که دولت هماکنون در تدارک اجرای گام بعدی قانون هدفمندسازی یارانههاست که افزایش میزان هدفمندیش از مولفههای اصلی آن است.


          "کارنامه مثبت" دولت از زبان مسئولانش

          در کنار وزیر اقتصاد، سایر مسئولان دولتی حاضر در جلسه روز سهشنبه نیز در پاسخ به انتقادهای نمایندگان ترازنامه مثبتی از اجرای قانون هدفمندسازی ارائه کردند و اشکالات آن را یا طبیعی و عادی و یا ناشی از قانون مصوب مجلس دانستند.

          تاکید مسئولان یادشده بیش از همه بر کاهش مصرف بنزین، گاز و برق و گندم بود که آن را ناشی از واقعیشدن قیمت این کالاها و گرایش مردم به صرفهجویی در مصرف آنها و نیز کاهش قاچاق مواد یادشده به کشورهای همسایه میدانند. در این میان برق با بیشترین کاهش مصرف روبرو بوده که البته رقم این کاهش نیز از ده درصد فراتر نمیرود.

          شمسالدین حسینی، وزیر اقتصاد گفت که افزایش نرخ تورم در پی اجرای هدفمندسازی یارانهها از ۱۰ درصد به نزدیک ۲۰ درصد رسیده است. این در حالی است که بنا به تازهترین گزارش صندوق بینالمللی پول، نرخ سی قلم کالای اساسی در ایران ظرف سال گذشته بین ۴۰ تا ۱۴۵ درصد افزایش پیدا کرده است.




          "دولت هر کاری که میخواهد میکند"


          احمد توکلی: دولت کار خودش را انجام میدهد و مجلس هم برخوردی با آن نمیکند


          مجموعه اظهارات مسئولان دولتی ظاهراَ نتوانست نمایندگان را راضی کند و پاسخی قانعکننده به انتقادهای آنان بدهد. محمدرضا باهنر در جمعبندی این مباحث گفت: «از گزارشات نمایندگان اقتصادی دولت از چگونگی اجرای قانون هدفمندسازی یارانه و اقدامات انجام شده برای بخشهای تولیدی و صنعتی ما قانع نشدیم». باهنر تاکید کرد که «پیگیری مجلس ادامه مییابد.»

          این در حالی بود که نمایندگانی همچون احمد توکلی نسبت به تاثیرگذاری مجلس بر رویهها و رویکردهای دولت نگاه بدبینانهای داشتند. توکلی در اظهارات خود گفت: «دولت احمدینژاد نشان داده که هر کاری دلش بخواهد انجام میدهد و مجلس هم برخورد لازم را با آنها نمیکند.»

          بررسی طرح اصلاح قانون هدفمندسازی یارانهها نیز بخش دیگری از مباحث مجلس را به خود اختصاص داد. دو فوریت طرح اصلاح قانون هدفمندسازی یارانهها روز یکشنبه در مجلس به تصویب رسیده بود. بنا به این طرح قرار است در بند الف و ب ماده یک قانون اصلاحاتی صورت گیرد تا از "تصمیمگیری مسئولان اجرایی براساس برداشتهای ناقص یا نادرست که موجب بوجود آمدن مشکلاتی در فضای اجتماعی و اقتصادی کشور میشود " جلوگیری شود. قصد همچنین این است که دولت نتواند با تفسیر "خودسرانه" از قانون هدفمندسازی یارانهها فرآوردهای نفتی را به نرخهای بالاتر از فوب خلیج فارس به مردم ارائه کند.

          بحث اصلاح قانون هدفمندسازی در جلسه روز سهشنبه به سرانجامی نرسید و ادامه آن به روز ۱۷ اردیبهشت موکول شد.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #7820
            انهدام گروه قاچاق انسان از ایران به بریتانیا توسط اسپانیا


            قاچاق مهاجران به اسپانیا
            پلیس اسپانیا امروز، سهشنبه، از انهدام باندی خبر داد که بابت قاچاق مهاجران ایرانی به بریتانیا از آنان ۲۰ هزار یورو مطالبه میکرده است.

            پلیس اسپانیا در بیانیهای از بازداشت ۲۲ عضو این گروه قاچاقچی انسان خبر داده است. آنها متهمند که مهاجران را با استفاده از کارتهای اعتباری و گذرنامههای جعلی و از طریق پایگاه خود در جزایر قناری به طور غیرقانونی منتقل میکردهاند.
            موضوعات مرتبطجامعه ایران
            به گفته مقامات، مهاجران خود را به جزایر قناری میرسانده، سپس عمدتا در جزیرههای تنریف و فوئرتهونتورا اقامت میکردهاند تا به بریتانیا پرواز کنند.

            مطابق این بیانیه، مهاجران، که قاچاقچیان آنان را "حیوانات"، "احشام" و "گله" میخواندهاند، در آنجا آموزش میدیدهاند که برای کسب اقامت قانونی باید در مرز بریتانیا چگونه رفتار کنند.
            به گفته پلیس اسپانیا، که با یاری مقامات اداره مهاجرت بریتانیا موفق به رخنه در این باند شده است، بزرگسالان باید برای انتقال به بریتانیا ۲۰ هزار یورو میپرداختهاند، کودکان از "تخفیف" بهرهمند میشدند و قاچاق اطفال زیر دو سال به رایگان صورت میپذیرفته است.
            در یورش پلیس به خانه سردسته گروه در تنریف چندین گذرنامه جعلی و ابزار جعل سند کشف شده است.

            این گروه علاوه بر اسپانیا اعضایی نیز در ایران، یونان، آلمان و اسپانیا داشته است.

            بریتانیا یکی از مقصدهای عمده ایرانیان مهاجر است و مطابق آمار رسمی دولت بریتانیا، در سال ۲۰۰۹، ۵۸ هزار نفر ایرانی الاصل در این کشور سکونت داشته اند.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #7821
              نماینده مجلس: قدرت خرید مردم ۴۰درصد کاهش یافته است

              الیاس نادران
              الیاس نادران، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم بررسی فاز اول طرح موسوم به پرداخت نقدی یارانه ها گفته که اثرات این طرح هنوز بررسی نشده ولی با توجه به افزایش تورم، ناکارآمد بوده و حتی قدرت خرید مردم، ۴۰درصد کاهش یافته است.

              به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا، آقای نادران گفته است: «اجرای قانون هدفمندی و نحوه اجرای آن به اعتقاد من انحراف از قانون بود و باعث شد عوارض تورمی در جامعه حاکم شود که این مساله حساسیتهای اجتماعی را بر میانگیزد.«

              وی گفته است: «به استناد گزارشهای کارشناسی شده وقتی اعلام میکنند تورم ۲۰ درصد اثرش بر دهکهای پایین بیش از دو برابر است یعنی هر خانوار ۴۰ درصد قدرت خریدش را از دست میدهد.»

              الیاس نادران که از منتقدان سیاست های اقتصادی دولت است گفته است: « دولت از جاهایی برداشت کرده است که اجازه برداشت نداشته، همچنین استقراض دولت از بانک مرکزی و برداشت از درآمد حاصل از فروش نفت که معادل ۱۲ هزار میلیارد ریال شده است اقدام درستی نبود.»

              وی گفته است: به رغم اختصاص بخشی از درآمدها در قانون هدفمندی به خانوارها، دولت از بخشهای دیگر که سهم تولید بود به سمت خانوارها سرازیر کرد که ما امروز شاهد نابسامانیها هستیم. بنا بر گزارشهای نهادهای نظارتی تخلفهای انجام گرفته سبب شد که نرخ تورم شیب صعودی پیدا کند و این سیر صعودی ادامه بیابد و به جامعه فشار وارد شود.»

              دولت محمود احمدی نژاد با طرح موسوم به هدفمندی یارانه ها، تلاش کرد سوبسید یا یارانه های کالاهای اساسی و حامل های انرژی را بردارد و پول آن را مستقیم به مردم بپردازد. این طرح منتقدان زیادی داشته و دارد.

              علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی پیشتر گفته بود مجلس اجازه نمی دهد دولت فاز دوم این طرح را اجرا کند و حتی گزارش شد در این مورد به علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی هم نامه ای نوشته است.

              محمد رضا فرزین، دبیر ستاد هدفمندسازی یارانهها هم روز سه شنبه از حذف برخی از یارانه های نقدی گفته است: «در حال حاضر برای یک میلیون و ۶۶۶ خانوار پیامک در مورد حذف یارانه نقدی ارسال کردهایم، ولی با این وجود همچنان در راستای خود انصرافی خانوارها از دریافت یارانهها حرکت میکنیم. هدف ما حذف کردن یارانه اقشاری است که نیاز به یارانه نقدی ندارند؛ چرا که این خواست مجلس و مردم است.»

              به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، آقای فرزین گفته است: «پیشنهاد دولت اعطای یارانه نقدی به تمامی خانوارها نبود، بلکه ما در ابتدا پیشنهاد کرده بودیم که تنها به هفت دهک یارانه نقدی داده شود، اما در حین تصویب قانون پیشنهادی در صحن علنی مبنی بر دادن یارانه نقدی به همه خانوارها مطرح شد ، دولت نیز از آن اطاعت کرد پس از آن سعی کردیم با خوشهبندی برخی گروهها را از دریافت یارانه نقدی حذف کنیم.»

              آقای فرزین که معاون وزیر اقتصاد هم هست، گفته که در سالهای قبل از اعمال سهمیهبندی و هدفمند کردن یارانهها مصرف بنزین روزانه ۱۲۰ میلیون لیتر بود که این میزان با سهمیه بندی به۶۲/۸ میلیون لیتر و بعد از هدفمندی به۵۹/۳ میلیون لیتر رسیده است.

              وی همچنین افزایش قیمت و گرانی را ناشی از تورم ندانسته و آن را به مشکلات اقتصاد جهانی نسبت داده وگفته کالاهای اساسی در همه کشورهای جهان گران شده است.

              محمود احمدی نژاد قصد داشت در گفت و گویی تلویزیونی از اجرای فاز دوم طرح موسوم به هدفمندی یارانه ها صحبت کند که این گفت وگو به تعویق افتاد. مجلس می گوید تا وقتی لایحه بودجه به طور کامل بررسی نشده، دولت نباید فاز دوم این طرح را اجرا کند.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #7822
                پنج نکتهای که باید درباره حمله سایبری به وزارت نفت بدانیم


                در ماجرای حمله سایبری به وزارت نفت که بحرانی در امنیت ملی ایران است، هنوز نکات بسیاری ناگفته مانده و ابهامات بسیاری باقی است. در این مطلب به پنج نکتهای اشاره میکنیم که میتواند به درک بهتر این حملات کمک کند.

                حمله گسترده سایبری به سرورهای اصلی وزارت نفت در روز یکشنبه (۳ اردیبهشت، ۲۲ آوریل) موجب شد مسئولان امنیت شبکه این وزارتخانه پس از ۲۴ ساعت برای ساعاتی اتصال اینترنتی شبکه را قطع کنند. سخنگوی وزارت نفت در نخستین اظهارنظر رسمی خود اعلام کرد که این حمله «حملهای ویروسی» بوده و به «اطلاعات اساسی» وزارت نفت صدمهای وارد نکرده است.

                در نخستین ساعات پس از انتشار این خبر از زبان مقامهای مسئول در وزارت نفت، خبرگزاریهای حامی دولت تلاش کردند تا نشان دهند که مسئولان شبکه اطلاعاتی این وزارتخانه کنترل امور را در دست گرفتهاند و اوضاع به حالت عادی برگشته است. این پیامی است که امروز رسما به دنیا مخابره شده، اما حملات سایبری و تکنیکهای نفوذگران برای هک کردن شبکهها پیچیدگیهایی دارند که معمولا از چشم رسانهها و روزنامهنگاران پنهان میماند. هنوز ناگفتههای بسیاری درباره این ویروس و ویرانیهای احتمالی ناشی از آن وجود دارد.

                بدون دسترسی به گزارش سرورها و مسیریابهای شبکه، قضاوت درباره عمق حملات و اهداف احتمالی نفوذگران بسیار دشوار است، اما با بررسی واکنشهای مقامات ایرانی و خبرگزاریهای دولتی میتوان به تحلیلهایی از این حملات رسید که توضیح آنها ممکن است به درک دقیقتر وضعیت کمک کند. در این مطلب پنج نکتهای را میخوانید که شاید در اولین نگاه به خبرهای پیرامون این رویداد، چندان آشکار به نظر نرسند.

                ۱) ۲۴ ساعت زمان زیادی برای هکرها است

                وزارت نفت در واکنش به حملات سایبری، پس از ۲۴ ساعت «ستاد بحران» تشکیل داد. تشکیل ستاد بحران نشانه گستردگی دامنه حملات است. مسئولیت ستاد بحران «خنثیسازی این حملات در فضای مجازی» عنوان شد. با استناد به همین گفتهها، خبرگزاریهای حامی دولت اعلام کردند که این حملات ناموفق بوده و هکرها به اهداف مورد نظر خود نرسیدهاند.

                هر شبکهای بهطور بالقوه در معرض حملات هکرها است. این احتمال برای شبکههای اطلاعاتی دولتی افزایش مییابد چون دربرگیرنده اطلاعات مهمتری است. متخصصان امنیت شبکه، از دانش و ابزارهای لازم بهره میگیرند تا مکانیسم دفاعی مناسبی در برابر حملات طراحی کنند و فایروالها و سیستمهای مانیتورینگ شبکه، باید بهگونهای پیکربندی شوند که هر نوع اختلال مشکوک در شبکه یا نفوذ به آن را در اسرع وقت کشف کنند تا متخصصان به سرعت راههای دفع آن را بیابند.


                در دنیای امنیت شبکه، ۲۴ ساعت وقت دادن به هکرها، میتواند به معنی باختی بزرگ برای کسانی باشد که مسئولیت تامین امنیت سرورها را برعهده دارند. در طول این مدت، هکرها ممکن است بخش بزرگی از اطلاعات حساس موجود روی سرورهای وزارت نفت را ربوده باشند و در اختیار گرفتن این اطلاعات موجود در شبکهها، میتواند زمینه حملات گستردهتر، دقیقتر و هدفمندتر در آینده را فراهم کند.

                ۲) تشخیص اهداف هکرها از حملات سایبری دشوار است

                علیرضا نیکزاد، سخنگوی وزارت نفت اعلام کرد که حمله صورت گرفته «با نفوذ یک ویروس با هدف پاک کردن اطلاعات کامپیوترهای وزارت نفت» انجام شده است. او همچنین گفت که این حملات، مادربردهای سرورهای وزارت نفت را از کار انداخته است.

                واقعیت این است که پاک کردن اطلاعات یا تخریب سختافزار شبکه، لزوما هدف اصلی هکرها نیست. بنابراین، جلوگیری از حذف و پاکسازی اطلاعات، لزوما نمیتواند به معنی رهایی از دام هکرها باشد. ممکن است هدف نفوذگران از این حملات، صرفا جمعآوری اطلاعات حساس و حیاتی برای طراحی حملات گستردهتر در آینده باشد. در ۲۴ ساعتی که هکرها احتمالا کنترل سیستمها را در اختیار داشتند، ممکن است اطلاعات حساسی از وزارت نفت ربوده باشند. این واقعیتی است که بسیاری از مدیران نفتی یا از آن باخبر نیستند، یا حتی اگر نسبت به آن آگاهی داشته باشند، احتمالا اجازه رسانهای کردن آن از آنها سلب شده است.

                همانطور که پیشتر گفته شد، ۲۴ ساعت زمان بسیار مناسبی برای انتقال و کپی دادههای موجود روی سرورهای آسیبپذیری است که تسلیم حملات سایبری شدهاند. گذشته از این، تصمیم «ستاد بحران» برای قطع ارتباط سرورهای وزارت نفت با شبکه اینترنت هم نشان میدهد که آنها در یافتن راههای مقابله با این حملات ناکام ماندهاند. قطع ارتباط شبکه اطلاعاتی با اینترنت، نشانگر عمق نفوذ و وجود ضعفهای بزرگ در تیم امنیتی مسئول این سرورهای آسیبپذیر است.

                ۳) بکآپ داشتن از اطلاعات به معنی رهایی از ویرانیهای حمله سایبری نیست

                علیرضا نیکزاد، سخنگوی وزارت نفت همچنین با تاکید بر جدایی سرورهای عمومی از سرورهای اصلی، گفت که «در وزارتخانه از تمام اطلاعات یک کپی وجود دارد.» تهیه مستمر نسخه پشتیبان (Backup) از اطلاعات سرورها، از بدیهیات و ضروریات اساسی برای تیمهای تامین امنیت شبکه است، اما اعلام این نکته نشانگر بیتوجهی به یک واقعیت تلخ است که پیشتر به آن اشاره شد: شما بدون بررسی دقیق فایلهای گزارش سرورها، مسیریابها و سیستمهای مانیتورینگ شبکهها، نمیتوانید از اهدافی که هکرها در سر دارند باخبر شوید.

                نکته مهمتر اینکه، هکرهای زبده میتوانند رد پای خود را از همه این لاگفایلها پاک کنند تا متخصصان امنیت شبکه گمراه شوند و درک نکنند که در زمانی که هکرها کنترل سرورها را در اختیار گرفتهاند، دقیقا چه اقداماتی انجام دادهاند. در صورتی که سرقت اطلاعات، هدف هکرهای طراح این ویروس ناشناخته بوده باشد، نسخههای بکآپ اطلاعات که به گفته آقای نیکزاد در وزارتخانه موجودند، دردی از وزارت نفت و سرورهای آسیبپذیرش درمان نخواهد کرد

                ۴) پوشش خبری ویرانیهای حملات سایبری، عبور از خطوط قرمز جمهوری اسلامی است

                حملات سایبری و تاثیرات و آسیبهای مخرب آنها، در دنیای امروز با امنیت ملی کشورها گره خوردهاند و در ایران معمولا آسیبها و آسیبپذیریهایی که مرتبط با امنیت ملی است، در حصار خطوط قرمز پررنگ میماند و مجال انتشار در رسانهها نمییابد.

                البته این اتفاق فقط در جمهوری اسلامی رخ نمیدهد. حملات سایبری و آسیبهای ناشی از آن، در اکثر کشورها از مسائل حساس مرتبط با امنیت ملی محسوب میشوند و انتشار اطلاعات درباره تاثیرات آنها کاملا قطرهچکانی است و عموما با در نظر گرفتن ملاحظات خاص امنیتی و اطلاعاتی صورت میگیرد.

                این معضل اما در جمهوری اسلامی به اوج میرسد؛ تنشها میان ایران و جامعه جهانی بر سر برنامه هستهای اوج گرفته، تحریمهای فلجکننده علیه ایران تشدید شده و هدف از اعمال آنها، فلج کردن اقتصاد متکی به نفت ایران است. هدف قرار دادن بخش انرژی با حملات سایبری ممکن است بخشی از همین مجموعه اقدامات برای ایجاد اختلالات جدی در صنعت نفت ایران باشد.

                تجربه کرم اسرارآمیز استاکسنت که تاسیسات هستهای و سانتریفیوژهای ایران را هدف حملات ویرانگر خود قرار داده بود، نشان میدهد که مقامات ایرانی در چنین مواقعی معمولا سیاست انکار را در پیشمیگیرند. در مورد استاکسنت، اگرچه دامنه تخریب بسیار گستردهای داشت، هرگز هیچیک از مقامات ایرانی اشارهای مستقیم به آسیبهای گسترده نکردند و گفته میشود شورای عالی امنیت ملی، رسانهها را از پوشش تاثیرات تخریبی آن منع کرده است.


                ۵) ممکن است این حملات با حمایت سرویسهای اطلاعاتی ابرقدرتهای جهان انجام شود

                اگرچه هنوز کد ویروسی که سرورها و شبکه وزارت نفت را هدف قرار داد کالبدشکافی و واکاوی نشده، اما با بررسی نشانهها میتوان دریافت که حمله اخیر حملهای گسترده بوده است.

                خبرگزاری مهر، روز دوشنبه در گزارشی به نقل از غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل ایران اعلام کرد که در دو سال گذشته، حوزه انرژی کشور شاهد بیشترین حملات سایبری بوده است. جزئیات بیشتری درباره این واقعیت منتشر نشده، اما همین خردهدادهها نشان میدهد که طرحهای بزرگی برای ضربه زدن به حوزه انرژی ایران از راه حملات اینترنتی در جریان است؛ طرحهایی که احتمالا مکمل تحریمهای فلجکنندهای خواهند بود که صنعت نفت ایران را هدف قرار داده است.

                به گواه بسیاری از متخصصان امنیتی در جهان، حملهای نظیر استاکسنت، با ۱۵ هزار خط کد ویرانگر، حملهای بینظیر و هوشمندانه بوده که به احتمال قریب به یقین با پشتیبانی سیستمهای اطلاعاتی کشورهای قدرتمند انجام شد. متخصصان تهیه این کدهای پیچیده و اجرای این حملات گسترده توسط هکرها و گروههای نفوذگر مستقل را غیرممکن میدانند.

                اگر در پس حملات سایبری اخیر به سرورهای وزارت نفت هم دست سیستمهای اطلاعاتی قدرتهای غربی باشد، باید برای صنعت نفت ایران به شدت نگران بود، چون این حملات معمولا بسیار هوشمندانه طراحی و اجرا میشوند و متخصصان ایرانی معمولا زمانی راههای مقابله با آن را مییابند که ماموریت هکرها با موفقیت پایان یافته است
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #7823
                  ایجاد سرویس اطلاعاتی تازهای با محور ایران در پنتاگون

                  روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی از قصد وزارت دفاع آمریکا برای تشکیل سرویس اطلاعاتی تازهای با تمرکز بر ایران و چین خبر داده است. شماری از افسران آژانس اطلاعاتی پنتاگون هم اکنون در حال جمعآوری اطلاعات هستند.

                  در پی کمرنگ شدن نقش نظامی آمریکا در عراق و افغانستان پنتاگون در نظر دارد سازمان اطلاعاتی تازهای را با محور تمرکز اطلاعاتی بر ایران و چین ایجاد کند. به گزارش روزنامه نیویورک تایمز سرویس اطلاعاتی جدید کار خود با استفاده از مأموران مخفی، نهادها و بودجه موجود آغاز خواهد کرد و همکاری نزدیکی با سازمان اطلاعات و ضد جاسوسی آمریکا (سیا) برای ردیابی تهدیدات در حال ظهور خواهد داشت.

                  نیویورک تایمز به نقل از یکی از مقامهای ارشد وزارت دفاع آمریکا هدف از ایجاد این مرکز را "تقویت پوشش اطلاعاتی آمریکا در خارج از مرزها" عنوان کرده و افزوده است که شماری از افسران آژانس اطلاعاتی وزارت دفاع در حال حاضر به طور مخفیانه در حال جمعآوری اطلاعات در خارج از محدوده مناطق متعارف جنگی و تلاش برای تحکیم همکاریها میان ارتش و سازمان سیا هستند.

                  این منبع آگاه که نامش فاش نشده همچنین به روزنامه نیویورک تایمز گفته است که سرویس اطلاعاتی جدید در سالهای آینده از طریق جابهجایی پرسنل و امکانات مالی گسترش بیشتری خواهد یافت. هم اکنون "چند صد نفر" در این مرکز مشغول به کار هستند و قرار است "چند صد نفر دیگر" هم به شمار انان اضافه شود.

                  در همین حال خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که مقامهای وزارت دفاع آمریکا به تقاضای این خبرگزاری برای افشای جزئیات بیشتر در این زمینه پاسخی ندادهاند


                  "خانه ایران" در سازمان سیا

                  اعلام خبر راهاندازی این سرویس اطلاعاتی جدید در حالی صورت گرفته است به تازگی پنتاگون ژنرال مایکل فلین، افسر ارشد اطلاعاتی آمریکا در عراق و افغانستان را به عنوان رئیس سرویس اطلاعاتی وزارت دفاع آمریکا معرفی کرد.
                  ژنرال فلین در سال ۲۰۱۰ زمانی که در سمت افسر ارشد اطلاعاتی آمریکا در افغانستان خدمت میکرد، انتقادات شدیدی را نسبت به عملکرد سرویسهای اطلاعاتی ارتش آمریکا وارد ساخت. او همچنین سابقه کار در "ستاد محرمانه فرماندهی مشترک عملیات ویژه" را دارد و انتخاب وی به سمت جدید حاکی از قدرت گرفتن نیروهای ویژه در پنتاگون در سالهای اخیر است.

                  "ستاد محرمانه فرماندهی مشترک عملیات ویژه" در چند سال گذشته نقش اصلی را در پشت پردهی به قتل رسیدن شماری از چهرههای شورشی مظنون در عراق و افغانستان ایفا کرده و مسئول طراحی عملیاتی بوده است که در سال گذشته منجر به قتل اسامه بن لادن در پاکستان شد.

                  ماه گذشته نیز "روزنامه واشنگتن پست" در گزارشی به ایجاد بخش ویژهای در سازمان سیا در رابطه با ایران اشاره کرد. در این بخش که نزد کارکنان این سازمان به "خانه ایران" شهرت یافته چند صد کارشناس و تحلیلگر مشغول فعالیت هستند و زیر نظر یکی از فرماندهان پیشین سیا در شهر اسلامآباد پاکستان اداره میشود. سازمان سیا به طور رسمی در مورد این بخش اظهار نظری نکرده است.

                  درمقاله واشنگتن پست همچنین آمده بود که شبکهی اطلاعاتی گستردهای نیز در منطقه تشکیل شده و آمریکاییها توانستهاند از موقعیت نظامی خود در افغانستان و عراق برای سازماندهی عملیاتهای جاسوسی علیه ایران بهره ببرند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #7824
                    نتانیاهو: ایران باید غنیسازی را کاملاَ متوقف کند

                    نخستوزیر اسرائیل بار دیگر خواهان توقف روند غنیسازی در ایران شد. وی تاکید کرد که اسرائیل حتی غنیسازی ۵ / ۳ درصدی را نیز نخواهد پذیرفت. به گفته وی تحریمهای فلجکننده باید تا توقف کامل غنیسازی علیه ایران ادامه یابد.

                    بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل در گفتوگویی با شبکه خبری "سیانان" در بیتالمقدس (اورشلیم) گفت: «ایران باید تمام فعالیتهای غنیسازی خود را متوقف کند.» وی تاکید کرد که اسرائیل حتی غنیسازی ۵/ ۳ درصدی را نیز نخواهد پذیرفت. به گفته کارشناسان، غنیسازی اورانیوم تا این میزان بیشتر به منظور تولید انرژی اتمی بکار میرود.
                    نخستوزیر اسرائیل گفت: «ایران پس از توقف غنیسازی میتواند سوخت اتمی خود را از کشور دیگری تامین کند. این روند اجازه میدهد که ایران از انرژی هستهای با اهداف صلحآمیز بهره گیرد.»
                    نتانیاهو بار دیگر خواستار "تعطیلی تاسیسات اتمی زیرزمینی" فردو در نزدیکی قم شد. به گفته مقامات ایرانی و کارشناسان اتمی در این مرکز هستهای اورانیوم با غلظت ۲۰ درصد تولید میشود. بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز با ابراز نگرانی از این موضوع خواهان بازدید از تاسیسات فردو هستند.
                    نتانیاهو در پاسخ به این پرسش که آیا سخنان وی باید به عنوان مقدمهای برای حمله نظامی به تاسیسات اتمی ایران تلقی شود، گفت: «من نگران فعالیت خودمان نیستم، بلکه نگرانی من بیشتر درباره چگونگی توقف برنامه اتمی ایران است.»
                    جمهوری اسلامی در حال حاضر قادر به غنیسازی اورانیوم به میزان ۵/ ۳ تا ۲۰ درصد است. به گفته مقامات ایرانی غنیسازی بیست درصدی سوخت راکتور اتمی تهران را تامین خواهد کرد. این راکتور پژوهشی به منظور مصارف پزشکی و درمانی پیش از انقلاب ۵۷ ساخته شده است.


                    به گفته کارشناسان برای تولید جنگافزارهای اتمی باید غنیسازی تا حدود ۹۰ درصد صورت گیرد. اسرائیل برنامه هستهای ایران را تهدیدی را برای بقای خود میداند. با توجه به اظهارات مقامات جمهوری اسلامی مبنی بر "نابودی اسرائیل" رهبران این کشور از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی به شدت نگران هستند.
                    ایران در مقابل مدعی است که برنامه اتمیاش تنها مصارف صلحآمیز را دنبال میکند. ادامه مذاکرات اتمی در ۲۳ مه امسال در بغداد خواهد بود. ایران و شش کشور بزرگ جهان امیدوارند که مذاکرات بغداد آغازی برای خروج از بنبست کنونی باشد.
                    آمریکا و اتحادیه اروپا نیز پیشتر از جمهوری اسلامی خواسته بودند که غنیسازی بیست درصدی در مرکز فردو را متوقف کند. ایران هنوز پاسخی روشن و قطعی به این درخواست نداده است.

                    نتانیاهو: آمریکا و اسرائیل بر سر برنامه اتمی ایران اتفاق نظر دارند


                    نتانیاهو همچنین در گفتگویی با رادیو اسرائیل به مناسبت شصت و چهارمین سالگرد استقلال این کشور و بزرگداشت قربانیان ارتش اسرائیل گفت: «نباید در برابر تهدیدهای حکومت اسلامی علیه اسرائیل چشم فروبست. باید خود را برای مقابله با آنان آماده کنیم.»
                    نخستوزیر اسرائیل تاکید که این کشور در صورتی که تحریمها موثر واقع شوند، خشنود خواهد بود. نتانیاهو گفت: «من و پرزیدنت اوباما روشن ساختهایم که نباید اجازه داد که ایران به جنگ افزارهای اتمی مجهز شود. اسرائیل نیز وظیفه دارد توان لازم برای دفاع از خود در برابر هر گونه تهدیدی را داشته باشد.»

                    اهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل نیز به مناسبت روز قربانیان ارتش این کشور تاکید کرد که «کشور اسرائیل هم اکنون بیش از هر زمان دیگری نیرومند و شکوفا است و قادر است با هر دشمنی از دور و نزدیک مقابله کند.»
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

                      #7825
                      تحریم ایران قیمت متانول در آسیا را افزایش داد پلاتز با اشاره به افزایش قیمت متانول در آسیا به دلیل تحریم ها علیه ایران اعلام کرد صاحبان کشتی در چین نیز خواستار افزایش نرخ کرایه حمل بار متانول در مسیر ایران و چین شده اند.


                      به نقل از پایگاه اینترنتی پلاتز، منابع آگاه گفتند، به دنبال افزایش تحریم ها علیه ایران، صاحبان کشتی در چین از ایران می خواهند تا نرخ کرایه حمل بار در مسیر ایران به چین را به 70 تا 75 دلار افزایش دهد. نرخ حمل بار از این مسیر قبلا 45 تا 55 دلار بود.

                      این در حالی است که به گفته منابع مطلع از قیمت های حمل و نقل دریایی، نرخ حمل بار از مسیر ایران به ساحل غربی هند از نرخ استاندارد 25 تا 29 دلار به حدود 40 دلار افزایش یافته است.

                      یکی از مسئولان یک شرکت حمل و نقل دریایی در آسیا گفت: «نرخ زیر 40 دلار برای حمل بار مربوط به ماه آوریل بود، اما من معتقدم که اگر مشتریانی مایل به پرداخت این مبلغ باشند، صاحبان کشتی ها این قیمت را در ماه می نیز اعمال خواهند کرد.»

                      تجار متانول و دلالان حمل بار که با تجار ایرانی همکاری می کنند، گفتند، صاحبان کشتی ها در چین شامل شرکت های دینگ هنگ و سینوچم قیمت های بالاتری را پیشنهاد می کنند. البته این موضوع به طور مستقیم توسط این شرکت ها مورد تایید قرار نگرفته است.

                      دلالان همچنین افزودند احتمالا صاحبان کشتی ها در کره جنوبی و ترکیه به همکاری با ایران پس از ابتدای می نیز ادامه خواهند داد.

                      به گفته منابع مطلع؛ دو کشتی با ظرفیت حمل 10 هزار تن برای حمل متانول در ماه می از ایران اجاره شده اند.

                      در چهارچوب تحریم ها علیه ایران، شرکت های بیمه اتحادیه اروپا از ابتدای ماه می مجاز به بیمه محموله های پتروشیمی ایران به مقصد کشورهای غیر اروپایی نخواهند بود.

                      به گفته منابع مطلع، با این حال دو شرکت دینگ هنگ و سینوچم، قادر به برخورداری از پوشش بیمه ای از جانب شرکت های بیمه ای چینی هستند.

                      یک تاجر متانول در سنگاپور گفت، برخی کشتی های جدید نیز وارد بازار شده اند، اما وی از پرداختن به جزئیات این خبر خودداری کرد.

                      قیمت متانول در آسیا به دلیل تحریم ها علیه ایران که قرار است از ابتدای ماه می اجرایی شود، افزایش یافته است. ایران با تحویل بیش از 40 درصد متانول مورد نیاز چین در ماه های ژانویه و فوریه، اصلی ترین تامین کننده متانول این کشور محسوب می شود.

                      انتهای پیام// 58


                      ©2012 Fars News Agency. All Rights Reserved
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                      نظر

                      • مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

                        #7826
                        چرخش در سیاست روس ها یا اظهار نظر شخصی ژنرال؟اظهارات رئیس ستاد کل ارتش روسیه درباره برنامه هسته ای ایران: خطرناک است ، باید از دستش خلاص شویم!
                        بیایید با هم این مساله را حل کنیم. بیایید باهم از خطراتی که ممکن است نه فقط برای کشورهای اروپا بلکه برای روسیه در مجموع بوجود آیند، خلاص شویم چون ما نیز بخش از اروپا هستیم.
                        کد خبر: ۲۱۱۳۷۷تاريخ: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۴ ستاد کل ارتش روسیه برای نخستین بار وجود خطر هسته ای از جانب ایران و کره شمالی را پذیرفت.

                        ارتشبد "نیکلای ماکاروف" رییس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی "راشیا تودی" با اشاره به توانمندی های ایران و کره شمالی گفت: "خطر همواره وجود دارد و به این دلیل ما با دقت رشد امکانات هسته ای بسیاری از کشورها را تعقیب می کنیم... بررسی هایی که ما به همراه آمریکایی ها انجام می دهیم ثابت می کند چنین احتمالی موجود است و خطر وجود دارد و ما ضرورت ایجاد سپر موشکی را قبول کردیم".

                        پیشتر مقامات وزارت دفاع روسیه اعلام کرده بودند که خطر هسته ای از جانب این کشورها برای اروپا و روسیه وجود ندارد چون ایران و کره شمالی دارای امکانات لازم برای ساخت سلاح هسته ای و پرتاب آن نیستند.

                        به گفته ماکاروف، در ستاد کل ارتش روسیه می دانند که "بسیاری از کشورهایی که وجود سلاح هسته ای را اعلام نکرده اند در واقع دارای آن هستند".

                        وی خاطرنشان کرد: "مسلما اگر این سلاح به دست تندروها بیفتد، خطرات زیادی برای امنیت بین المللی بوجود خواهد آمد".

                        ماکاروف افزود روسیه برای مقابله با این خطرات، آماده کار در این راستا با دیگر کشورها است. رییس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه اظهار داشت: "بیایید با هم این مساله را حل کنیم. بیایید باهم از خطراتی که ممکن است نه فقط برای کشورهای اروپا بلکه برای روسیه در مجموع بوجود آیند، خلاص شویم چون ما نیز بخش از اروپا هستیم".

                        یادآور می شود کره شمالی از سال 2006 صاحب سلاح هسته ای شده و در همین سال برای نخستین بار در طول تاریخ آنرا آزمایش کرد.

                        آمریکا و برخی از دیگر کشورهای غربی معتقدند که ایران تحت پوشش برنامه صلح آمیز هسته ای مشغول ساخت سلاح هسته ای است. مقامات ایرانی نیز با رد این اتهامات بارها اعلام کرده اند که برنامه هسته ای این کشور صرفا جهت رفع نیازهای انرژی است.

                        تعدادی از کشورها و سازمان های بین المللی قطعنامه های گوناگونی را در رابطه با مساله ایران صادر کرده و خواستار تامین شفافیت کامل برنامه هسته ای ایران و اثبات ماهیت صرفا صلح آمیز آن هستند. در این قطعنامه ها تحریم هایی علیه جمهوری اسلامی اعمال شده است.

                        از جمله در رابطه با ایران چهار قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد وجود دارد که در آنها تحریم هایی علیه این کشور اعمال شده است.

                        رییس جمهور و اعضای دولت آمریکا واقعا گفته اند که هیچگونه سناریویی علیه ایران را منتفی نمی دانند اما بر این نکته پافشاری کرده اند که حل دیپلماتیک مساله را ترجیح می دهند.
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                        نظر

                        • مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

                          #7827
                          رزمایش دریایی تركیه با حضور ناظران نظامی ایرانکد خبر: ۲۴۰۵۱۶تاریخ: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۵برای نخستین بار رزمایش نیروی دریایی ارتش تركیه با عنوان ' شیر دریا - 2012 ' با حضور ناظران نظامی ایران روز پنجشنبه در دریای اژه و در سواحل استان ازمیر برگزار می شود.

                          به گزارش ایرنا ، در این رزمایش كه واحدهایی از نیروهای دریایی ، هوایی ، گارد ساحلی و وزارت ترابری تركیه و با مشاركت انواع شناورهای دریایی ، جنگنده بمب افكن ها و بالگردها برگزار می شود ، ناظرانی از نیروهای دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران و برخی كشورهای دیگر نیز حضور دارند.

                          براساس این گزارش ، این رزمایش جست وجو و نجات دریایی ، هر دو سال یك بار در دریای اژه برگزار می شود.
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #7828
                            فارس منتشر کرد
                            گزارش بانک مرکزی از کاهش 170هزار تومانی دستمزد واقعی با گرانیها

                            خبرگزاری فارس: بانک مرکزی از افزایش اختلاف حداقل دستمزد اسمی و واقعی به 170 هزار تومان در سال 89 به واسطه تورم خبر داد.


                            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بانک مرکزی در این گزارش اعلام کرد: حداقل مزد اسمی در سال 89 برابر 303 هزار تومان بوده است که همان حداقل دستمزد کارگران در این سال است.
                            این گزارش با اعلام اینکه متوسط شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی (شاخص تورم) در این سال به 228.2 افزایش یافته است، بر این اساس اعلام کرد که حداقل مزد واقعی در سال 89 بیش از 132 هزار تومان بوده است که با حداقل مزد اسمی بیش از 170 هزار تومان اختلاف دارد.
                            به گزارش فارس، افزایش شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی که از آن به تورم و در زبان عامیانه گرانی تعبیر می شود، موجب کاهش قدرت خرید پول شده است، به این معنا که با 303 هزار تومان دستمزد سال 89 قدرت خرید تنها 130 هزار تومان کالا و خدمات را در مقایسه با سال پایه محاسبه تورم داشته ایم.

                            گزارش بانک مرکزی حاکی است: حداقل مزد اسمی در سال 88 برابر 263 هزار تومان و حداقل مزد واقعی در این سال 129 هزار تومان بوده است که اختلاف 134 هزار تومانی حقوق واقعی و اسمی نتیجه افزایش متوسط شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در این سال به 203 بوده است.
                            بر اساس این گزارش، در سال 87 نیز اختلاف حداقل حقوق واقعی و اسمی بیش از 100 هزار تومان بوده است. به این ترتیب که در این سال حداقل دستمزد 219 هزار تومانی قدرت خرید تنها 119 هزار تومان را داشته است که علت آن افزایش متوسط شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی به 183.3 بوده است.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #7829
                              رئیس جمهور ترکیه: اسرائیل در تهدید ایران اشتباه میکند


                              رئیس جمهور ترکیه ادبیات خصمانه تل آویو علیه ایران را اشتباه دانسته و تاکید کرده است، تنها دیپلماسی میتواند مناقشه برنامه انرژی هستهای ایران را حل کند.

                              به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز به نقل از پرس تی وی، عبدالله گل رئیس جمهور ترکیه در گفتوگوی اخیر خود با مجله فارن پالیسی گفت: "من از جمله افرادی هستم که اعتقاد دارم این مسئله باید از طریق دیپلماسی حل شود. تمام اظهارات مقامات اسرائیل در مورد جنگ به نظر من اشتباه است."
                              رئیس جمهور ترکیه نوامبر گذاشته همچنین بر اهمیت افزایش درک برای پی بردن به دلایل ایران در عزم خود برای پیگیری برنامه انرژی هستهای اش تاکید کرد.
                              وی تصریح کرد: "مهم این است که خودمان را جای آنها بگذاریم و شاهد آن باشیم که آنها چگونه تهدیدها را میبینند."
                              بر پایه این گزارش، ترکیه تاکنون میزبان دو دور مذاکرات چند وجهی بین ایران و پنج عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل بعلاوه آلمان بوده است که یک بار آن ژانویه 2011 و بار دیگر آن 14 آوریل 2012 در استانبول برگزار شد.
                              هم ایران و هم گروه 1+5 مذاکرات اخیر خود را سازنده دانسته و توافق کردند دور بعدی مذاکرات 23 می 2012 (3 خرداد) در بغداد، پایتخت عراق برگزار شود.
                              جمهوری اسلامی و گروه 1+5 یک دور مذاکرات جامع دیگر را دسامبر 2010 در ژنو سوئیس برگزار کردند.
                              امریکا، رژیم اسرائیل و بعضی از متحدان آنها تهران را به پیگیری اهدف نظامی در برنامه انرژی هستهای ایران متهم میکنند.
                              ایران ضمن رد این اتهامات، میگوید به عنوان یکی از امضاکنندگان متعهد پیمان منع گسترش سلاحهای اتمی و عضوی از آژانس بین المللی انرژی هستهای، حق استفاده از انرژی هستهای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.
                              این درحالی است که اسرائیل، برخلاف ایران، پیمان منع گسترش سلاحهای اتمی (انپیتی) را امضا نکرده و با درخواستهای بین المللی برای پیوستن به این پیمان مخالفت میکند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #7830
                                بازوی نظامی شورای همکاری خلیج فارس موسوم به «نیروهای سپر شبه جزیره» قرار است در روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت ماه تمرینی دریایی را با عنوان «وفاداری جزایر» و به منظور آزمایش هماهنگی و همکاری میان نیروهای زمینی، دریای و هوایی و برای آمادگی و توانایی انجام عملیات های ویژه، محدود و گسترده در امتداد ساحل و جزایر آب های سرزمینیشان و در پرتو تحولات کنونی انجام دهد.
                                کد خبر: ۲۴۰۴۸۳
                                تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۱

                                شورای همکاری خلیج فارس در تازه ترین اقدام خود پس از گستاخی مقامات امارات متحده عربی پیرامون جزایر سه گانه قصد دارد تمرینی دریایی را در آبهای خلیج فارس انجام دهد.


                                به گزارش «تابناک»، بازوی نظامی شورای همکاری خلیج فارس موسوم به «نیروهای سپر شبه جزیره» قرار است در روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت ماه تمرینی دریایی را با عنوان «وفاداری جزایر» و به منظور آزمایش هماهنگی و همکاری میان نیروهای زمینی، دریای و هوایی و برای آمادگی و توانایی انجام عملیات های ویژه، محدود و گسترده در امتداد ساحل و جزایر آب های سرزمینیشان و در پرتو تحولات کنونی انجام دهد.


                                در حالی که خبرگزاری «وام» امارات این تمرین را بخشی از برنامه معمول تمرینی این نیروها می داند، واضح است که آن را باید اقدام تحریک آمیز دیگری در منطقه دانست. نیروهای سپر شبه جزیره که در سال 1982 تاسیس شده است از سال گذشته برای سرکوب قیام مردم بحرین به این کشور فرستاده شد. اکنون در پی گزافه گویی مقامات اماراتی پس از سفر استانی رئیس جمهور ایران به جزیره ابوموسی، به نظر می رسد که این نیروها در اقدام تحریک آمیز و مداخله جویانه دیگری قصد برگزاری این مانور را دارند.


                                درحالی که وزارت خارجه امارات پس از سفر آقای احمدی نژاد به جزیره ابوموسی سفیر خود را از تهران فراخواند و با برگزاری نشست شورای همکاری خلیج فارس توانست تبلیغات وسیعی را انجام دهد، از طرف ایران تنها برنامه هایی همچون انتخاب ابوموسی به عنوان منطقه نمونه گردشگری، ساخت هتل، ایجاد شعبه دانشگاه آزاد و برگزاری همایش خلیج فارس ارائه شد. امید است این بار وزارت خارجه و سایر مسئولین مربوطه واکنشی جدی به این مساله نشان دهند تا بیش از این شاهد گستاخی این همسایه 40 ساله خود نباشیم.


                                البته، مطابق معمول، مردم ایران نسبت به کار اشتباه اماراتی ها عکس العمل هایی نشان دادند که حاکی از اتحاد صد در صدی آنان در زمینه مسائل ملی است و برخی شخصیت های ملی هم با حضور در میان آنان، کدهای لازم را به سمت امارات ارسال کردند. از جمله می توان به حضور محسن رضایی، فرمانده ایرانیان در جنگ تحمیلی 8 ساله، اشاره کرد که در کنار صد هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حاضر شد و بر دفاع از گوشه - گوشه و ذره - ذره خاک ایران با هر هزینه ای تأکید کرد.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X