اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #8026
    تاسیس اتحادیهای برای مقابله با گسترش نفوذ ایران

    کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس قصد دارند با تاسیس "اتحادیه خلیج" با گسترش نفوذ ایران در منطقه مقابله کنند. تصمیم نهایی در مورد این اتحادیه که پادشاه عربستان مبتکر آن بوده، دو هفته آینده اتخاذ خواهد شد.
    با توجه به اقدامات اخیر ایران و نیز گسترش جنبشهای اعتراضی در منطقه، کشورهای حوزه خلیج فارس درصددند تا اتحادیهای سیاسی موسوم به "اتحادیه خلیج" تشکیل دهند تا در زمینه تعیین سیاستهای خارجی و تدوین سیاستهای دفاعی این کشورها فعالیت کند و شرایط را برای مقابله با نفوذ و تاثیرگذاری ایران فراهم سازد.
    به گزارش خبرگزاری رویترز، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در یک سخنرانی در روز یکشنبه (۱۰ اردیبهشت/ ۲۹ آوریل) این خبر را بیان کرد. آنطور که سعود الفیصل گفته، قرار است دو هفته دیگر رهبران کشورهای همپیمان آمریکا در حوزه خلیج فارس در ریاض، پایتخت عربستان، گرد هم بیایند تا به بحث و بررسی درباره کلیات این طرح بپردازند. ایده تشکیل این اتحادیه ابتدا در دسامبر ۲۰۱۱ توسط ملک عبدالله، پادشاه عربستان، پیشنهاد شده بود.

    یکی از دیپلماتهای غربی آگاه به مسائل حوزه خلیج فارس در گفتوگو با رویترز گفته که علت اصلی پیشنهاد این طرح هراس سعودیها از احتمال براندازی حکومت سنی بحرین به دست معترضانی است که از اکثریت شیعیان این کشورند.
    اعتراضات مردمی در بحرین با محوریت شیعیان یک سال پس از آنکه خاندان آل خلیفه بحرین از نیروهای عربستان و امارات برای سرکوب آنها بهره گرفت، بار دیگر از سر گرفته شده و همین مساله نگرانیهای گستردهای در ذهن مقامهای سعودی پدید آورده است. به اعتقاد آنها، شیعیان بحرین تحت حمایت و پشتیبانی ایران دست به اعتراض میزنند.
    سفر اخیر محمود احمدینژاد، رئیسجمهوری اسلامی، به جزیره ابوموسی نیز بر نگرانیهای رهبران امارات متحده عربی و عربستان سعودی افزوده است. سعود الفیصل، وزیر امور خارجه عربستان، میگوید: «همکاری و هماهنگی میان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در قالب کنونی نمیتواند برای مواجهه با تهدیدات موجود و تهدیدات پیش رو کافی باشد و لازم است کشورهای حوزه خلیج فارس به یک قالب قابل پذیرش جدید برای هماهنگی اقدامات دست یابند.»
    آلخلیفه، خاندان سنی حاکم بر بحرین، از بستگان و متحدان نزدیک خاندان آل سعود حاکم بر عربستان است و مقامهای سعودی میدانند که در صورت براندازی آل خلیفه در بحرین، بخش قابل توجهی از قدرت و نفوذ خود در منطقه را از دست خواهند داد و این مساله ممکن است معادلات سیاسی در منطقه را به نفع ایران تغییر دهد.
    نیروهای امنیتی بحرین تا کنون در اکثر مناطق این کشور شیعیان معترض را سرکوب کردهاند. اما اعتراضات در این کشور به رهبری حزب اسلامگرای "وفاق" همچنان ادامه دارد. حزب وفاق هر نوع ارتباط با ایران را تا کنون انکار کرده و رهبران آن میگویند فقط قصد دارند سهمی در رهبری و پیشبرد امور این کشور داشته باشند.

    شورای همکاری خلیج فارس (gcc) که از سال ۱۹۸۱ تاسیس شد، در واقع پاسخی به پیروزی انقلاب اسلامی در ایران بود. عربستان سعودی، امارات متحده عربی، کویت، قطر، عمان و بحرین که همه از مهمترین تولیدکنندگان نفت و گاز در جهاناند، از موسسان این نهاد منطقهای بودند.
    با گسترش نفوذ شیعیان تحت حمایت ایران در عراق پس از حمله آمریکا به این کشور در سال ۲۰۰۳ و پیشبرد برنامه هستهای جمهوری اسلامی، نگرانیهای شورای همکاری خلیج فارس نسبت به ایران و گسترش دایره تاثیرگذاریاش افزایش یافت.
    پس از براندازی حسنی مبارک در مصر و آغاز خیزش اعتراضی در بحرین، مقامهای سعودی نیروهای نظامی و امنیتی خود را برای آرامکردن اوضاع روانه این کشور کردند.
    آنطور که دیپلماتهای غربی به رویترز گفتهاند، در صورت توافق کشورهای حوزه خلیج فارس برای تاسیس "اتحادیه خلیج" احتمالا عربستان سعودی این امکان را خواهد یافت که پایگاهی دائمی برای استقرار نیروهای خود در بحرین تاسیس کند. اپوزیسیون بحرین نسبت به تشکیل "اتحادیه خلیج" هشدار داده و اعلام کرده که به آن اعتراض خواهد کرد.
    نشست ریاض ۱۴ مه برگزار خواهد شد و تصمیماتی که در آن اتخاذ میشوند میتوانند تاثیرات بلندمدتی بر تحولات سیاسی و معادلات قدرت در منطقه داشته باشد.


    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #8027
      فارس گزارش میدهد
      اخراج سه شرکت دیگر از بورس/آمار اخراجیها به 121 شرکت رسید

      خبرگزاری فارس: با اخراج سه شرکت فارسیت درود، فارسیت اهواز و آذریت از بورس و انتقال به بازارپایه فرابورس، تعداد شرکت های کارت قرمز گرفته بورسی به 121 شرکت رسید تا شرکت های بورسی هم به 339 کاهش یابد.


      به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،سابقه اخراج شرکت ها از بورس نشان می دهد برای نخستین در دوران پس از انقلاب و تا سال 84 ،مسئولان وقت بازار سرمایه در مقاطع مختلف به 18 شرکت کارت قرمز داده اند. اول دی 86 هم7 شرکت از فهرست شهرکتهای بورس حذف شدند تا تعداد شرکتهای اخراجی در دوران پس از انقلاب (طی 18 سال ) به 25 شرکت رسید. خرداد 87 و 88 هم در مجموع 86 شرکت دیگر بورسی در دو زمان و دسته جداگانه کارت قرمز گرفتند و از بازار سهام اخراج شدند تا آمار شرکت های اخراجی و زیانده، غیر شفاف، کم سرمایه و اطلاع نرسان به 111 شرکت افزایش یابد.
      سال گذشته درحالی شرکت فرومولبیدن کرمان به دلیل زیاندهی شدید منحل شد که روند اخراج شرکت های غیر منطبق با شرایط پذیرش بورس هم با اخراج 6 شرکت کابل تک،بسته بندی مشهد، قند پارس، کابل باختر، پرمیت و تولیدی جام جهان نما ادامه یافت اما اخراج این شرکت ها با گذشته متفاوت بود. چرا که مسئولان بازارسرمایه تصمیم گرفتند به جای دادن کارت قرمز و اخراج از بازار سهام ، این شرکت ها را به بازارپایه فرابورس منتقل کنند تا ضمن رعایت حقوق سهامداران ، فرصت دیگری به این نوع شرکت ها بدهند تا شاید بعد از احراز شرایط بار دیگر به بورس برگردند یا حداقل در فرابورس حضور دائمی داشته باشند.
      *ادامه اخراج و انتقال شرکت ها از بورس به فرابورس در سال 91
      براساس این گزارش، سال گذشته تعداد شرکت های حاضر در دو بازار اول ( تابلوهای اصلی و فرعی ) و دوم با احتساب شرکت های فوق به 343 شرکت رسید اما نوار اخراج سایر شرکت ها در سال جدید هم ادامه یافت و با حذف نام و انتقال به بازار پایه فرابورس شرکت ایرانیت از اول فروردین شروع شد. حذف و انتقال این شرکت در حالی به دلیل ممنوعیت استفاده از ماده آزبست برای تولید محصولات و عدم صدور مجوز ترخیص این ماده خام از تمامی گمرگ های کشور توسط سازمان حفاظت محیط زیست برای توزیع بین کارخانجات تولید محصولات آزبستی بود که با این رویداد سایر شرکت های تولید کننده این نوع از محصولات هم با تعطیلی کارخانه و از کار افتادن خط تولید روبرو شدند.
      به این ترتیب در شرایطی تلاش برای تغییر کاربری فعالیت سه شرکت فارسیت درود، فارسیت اهواز و آذریت تاکنون بی نتیجه مانده است. این اتفاق موجب شده تا ضمن منطبق نبودن شرایط ادامه حضور در بورس، سود آوری آنها هم با ابهامات شدیدی مواجه شود. با این اوصاف بود که هیئت پذیرش اوراق بهادار در جلسه 15 اسفند سال گذشته علاوه بر حذف نام ایرانیت ، رای به خروج و انتقال سه شرکت فوق داد تا این شرکت ها از فردا 13 اردیبشهت از فهرست شرکت های بورسی حذف و به بازار پایه فرابورس منتقل خواهند شوند.
      *آخرین ترکیب حضور 339 شرکت بورسی
      با این اوصاف و با در نظر گرفتن این 3 شرکت جدید و همچنین احتساب حذف نام ایرانیت ، در سال جاری فعلا" 4شرکت از بورس اخراج شده و تعداد شرکت های بورسی از 343 به 339 شرکت رسیده است. از این تعداد، 127 شرکت در بازار اول و شامل 69 شرکت تابلوی اصلی و 58 شرکت در تابلوی فرعی حضور دارند و 217 شرکت دیگر هم در فهرست شرکت های بازار دوم معاملات قرار گرفته اند.
      *اسامی 121 شرکت شرکت اخراجی
      گسترش صنایع انرژی آذرآب، لاستیک دنا، قند بیستون، تولیدی بهمن، ایران پویا، لاستیک البرز، پارس متال، صنایع مخابراتی راه دور ایران، قند قهستان،قند شیروان( پذیرش مجدد در بازار پایه فرابورس)، بهپاک، نورد لوله اهواز ، ساسان ، ریسندگی و بافندگی کاشان ، یخچال سازی لرستان، قوه پارس ، صنعتی جنرال ، آونگان ، نساجی خوی ، نساجی بابکان ، بافت آزادی ، ریسندگی و بافندگی پاکریس، کمپرسورسازی ایران، ایران برک ، تولیدی مرتب ، صنعتی مهرآباد،ارج ، مخمل و ابریشم کاشان،پارسیلون ، نساجی مازندران، سپهر رنگ ، شوکو پارس، مقره سازی ایران، تولیدی تیزرو، ایران پوپیلن، روغننباتی جهان ، روغننباتی پارس، کارخانجات تولیدی تهران، صنعتی آبفر، اشتاد ایران ، پیچک ، یزد باف ، اتمسفر ، تولیدی پمپ پارس ، تولید دارو ، پرمیت ، الیاف، غذایی مشهد، صنایع بستهبندی البرز ، تولید تیم، نساجی غرب، کمپرسورسازی تبریز، رسیدگی و بافندگی ری، فرش پارس، وطن اصفهان، شهدآب، شهاب، صنعتی مینو ( پذیرش مجدد در بازار پایه فرابورس) ، تولیدی ابزار مهدی، ملی شیمی کشاورز، توسعه کشت و صنعت ملی، آریا الکترونیک ایران، صنایع نساجی ایران، شیرین دارو، بنیان دیزل، تولید الیاف پلی وپیلن، بلبرینگ ایران، نساجی قائم شهر، دارو سازی حکیم، صنعتی کاوه، پایساز، ریسندگی و بافندگی درخشان یزد، گرد باف یزد، درین کاشان، صنعتی ملایر، ویتانا، کارتن پارس، گروه صنعتی نقش ایران، تولیدی و صنعتی ایران و غرب، گروه صنعتی نورد و پروفیل پارس، کارتن البرز، صنایع بسته بندی فلزی پارس، لیفتراک سازی سهند، چینی سازی البرز و صنایع فلزی ایران، کابل تک،بسته بندی مشهد، قند پارس، کابل باختر، پرمیت و تولیدی جام جهان نما، ایرانیت،فارسیت درود،فارسیت اهواز ، آذریت و شرکت منحل شده فرومولبیدن کرمان.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • farhad_p
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 1006

        #8028
        مدیر عامل ایرانایر در گفتوگو با فارس:
        ایرلاینها ملزم به تسویه حساب بنزین لیتری 200 تومان شدند /لزوم افزایش نرخ بلیت
        خبرگزاری فارس: مدیر عامل هما با بیان اینکه ایرلاینها باید بر مبنای بنزین 200 تومانی تسویهحساب خود را با شرکت پخش انجام دهند، گفت: معتقدیم با افزایش نرخ سوخت پروازهای خارجی، باید نرخ بلیت پرواز داخلی نیز متناسب افزایش یابد.

        فرهاد پرورش در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس«توانا» در خصوص نرخ سوخت هواپیما برای پروازهای داخلی و خارجی شرکتهای هواپیمایی داخلی، اظهار داشت: در اینباره بحثهای پراکندهای وجود داشت اما این مشکلات در حال برطرف شدن است.



        * نرخ سوخت لیتری 200 تومان تصویب شد



        وی تصریح کرد: طبق پیگیریهای انجمن تخصصی شرکتهای هواپیمایی و وزیر راه و شهرسازی، موضوع افزایش نرخ سوخت برای شرکتهای هواپیمایی داخلی از هر لیتر 100 تومان به 200 تومان تصویب شد.

        مدیر عامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: البته شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی منتظر است که رسماً این مصوبه به آنها ابلاغ شود.

        پرورش یادآور شد: شرکت ملی پخش مدعی است این ابلاغیه هنوز به آنها ارسال نشده اما طبق وعده وزیر راه و شهرسازی این کار انجام خواهد شد.



        * ایرلاینها موظف به تسویه حساب بنزین لیتری 200 تومان شدند



        وی با بیان اینکه در حال حاضر نرخ مصوب سوخت برای پروازهای داخلی همان لیتری 200 تومان است، خاطرنشان کرد: شرکتهای هواپیمایی موظف شدهاند مقدار سوختی که قبلاً دریافت کردهاند را برمبنای هر لیتر 200 تومان محاسبه کرده و با شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی تسویه کنند.

        مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه در حال حاضر اغلب شرکتهای هواپیمایی با شرکت ملی پخش حساب و کتابهای خود را انجام دادهاند، اضافه کرد: هما نیز این تسویه حساب را با شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی داشته است.



        * نرخ بنزین پرواز خارجی باید فعلاً 200 تومان باشد/لزوم تناسب افرایش قیمت سوخت و بلیت



        پرورش در خصوص نرخ سوخت در پروازهای بینالمللی ایرلاینهای داخلی تصریح کرد: ستاد هدفمندی یارانهها برای پروازهای بینالمللی شرکتهای هواپیماهای داخلی نرخ سوختی را اعلام کرد (95 درصد فوب خلیج فارس) که شرکتهای هواپیمایی معتقد هستند با توجه به شرایط ویژه حاکم بر آنها در بخش تحریم و متفاوت بودن سن ناوگان آنها قادر نخواهند بود با شرکتهای هواپیمایی خارجی که به ایران پرواز میکنند رقابت کنند بنابراین معتقد هستند که این افزایش نرخ اعلام شده زیاد است و هم اکنون در حال مذاکره هستند تا این نرخ به صورت تعادلی محاسبه شود.

        مدیر عامل ایرانایر یادآور شد: معتقدیم نرخ سوخت هواپیماها در پروازهای خارجی باید معادل همان نرخی باشد که برای پروازهای داخلی دریافت میکنیم (لیتری 200 تومان) و یا اگر در مصوبهای جدید قرار است نرخ سوخت پروازهای خارجی افزایش یابد، قیمت بلیت نیز متناسب با آن افزایش یابد؛ زیرا طبق قانون مقرر شده است که اگر نرخ سوخت افزایش پیدا کند متناسب با آن نرخهای بلیت نیز باید افزایش یابد.



        * لزوم افزایش قیمت پروازهای داخلی با اعمال نرخ 1140 تومان پروازهای خارجی



        پرورش با بیان اینکه در حال حاضر سوخت برای پروازهای خارجی را با همان نرخ قبلی دریافت میکنیم، گفت: برخی از این شرکتها برای دریافت سوخت پول نقد ارائه میدهند.

        مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: ستاد هدفمندی یارانهها مصوبهای مبنی بر محاسبه هر لیتر سوخت به قیمت 1140 تومان داشته است که شرکت ملی پخش نیز این نرخ را به سرعت اعمال کرده است؛ این در حالی است که شرکتهای هواپیمایی معتقد هستند که نرخ سوخت زیاد است و باید به آنها فرصت داده شود که اگر قرار است این نرخ اعمال شود حداقل نرخ بلیت در پروازهای داخلی افزایش یابد.

        پرورش خاطرنشان کرد: اما شرایط رقابت بین شرکتهای هواپیمایی داخلی و خارجی برابر نیست به همین دلیل برای شرکتهای داخلی بسیار مشکل است که سوخت با نرخ 1140 تومان دریافت کنند.



        * زیان هما از تغییرات در نرخ سوخت و پروازهای تکلیفی



        مدیر عامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه تغییرات در قیمت سوخت بدون تغییر در نرخ بلیت موجب بروز زیان برای شرکتهای هواپیمایی میشود، گفت: اگر شرکت ایرانایر طبق قانون تجارت اداره شود بخشی از هزینههای این شرکت و زیان انباشته آن طی چند سال جبران خواهد شد و سپس شرکت وارد مرحله سوددهی شود و به سود بینالمللی دست مییابد.
        گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

        نظر

        • farhad_p
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 1006

          #8029
          با بی اعتنایی به تحریمهای غرب
          دولت چین کشتیهای حامل نفت ایران را بیمه میکند
          خبرگزاری فارس: رئیس اتحادیه کشتی داران چین گفت، پکن در حال بررسی ارائه تضمین های دولتی برای کشتی های خود به منظور ادامه واردات نفت از ایران، پس از اجرای تحریم های اروپاست.

          به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، رئیس اتحادیه کشتی داران چین گفت، پکن در حال بررسی ارائه تضمین های دولتی برای کشتی های خود به منظور ادامه واردات نفت از ایران، پس از اجرای تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران از ابتدای ماه جولای است.

          تحریم های جدید اتحادیه اروپا شامل توقف صادرات نفت ایران به اروپا و همچنین ممنوعیت شرکت های بیمه و بیمه مجدد اتحادیه اروپا از پوشش بیمه ای تانکرهای حامل نفت ایران در تمام نقاط جهان است. حدود 90 درصد پوشش های بیمه ای از سوی شرکت های بیمه غربی تامین می شود، بنابراین این اقدامات حمل و نقل نفت ایران به چین، هند، ژاپن و کره جنوبی، اصلی ترین مشتریان نفت این کشور را تهدید می کند.

          قیمت های جهانی نفت به دنبال نگرانی ها از احتمال ایجاد اختلال در صدور نفت ایران، از ماه اکتبر تا کنون حدود 20 درصد افزایش یافته است.

          ژانگ شوگو، دبیر کل اتحادیه کشتی داران چین اظهار داشت: «اوپراتورهای کشتی ها نگران این مسئله هستند که اگر موضوع بیمه حل نشود، آنها دیگر قادر به انجام سفارشات برای حمل نفت ایران نخواهند بود.»

          وی افزود: «ما نگرانی خود را مطرح کرده ایم و سازمان های ذی ربط دولتی در حال بررسی موضوع هستند.»

          ایران، دومین تولید کننده بزرگ اوپک، بخش عمده ای از صادرات روزانه 2.2 میلیون بشکه ای نفت خود را به آسیا و مشتریان اصلی ای صادر می کند که هنوز راهی را برای دور زدن تحریم های اتحادیه اروپا دارند.

          ژانگ افزود: «ما توجه ویژه ای را به این مسئله مصروف داشته ایم، کشور (چین) نیازمند نفت است و این وظیفه ماست که نفت خام را (به کشورمان) حمل کنیم... اما ما نیازمند راه حلی از سوی دولت هستیم تا بتوانیم از پذیرش این ریسک پرهیز کنیم.»

          هند و کره جنوبی، همانند چین در حال بررسی ارائه تضمین های دولتی به نفتکش های خود هستند. شرکت های حمل و نقل هندی هفته گذشته اعلام کردند که حتی با وجود پوشش بیمه ای محدود که احتمال متضرر شدن آنها را در صورت وقوع یک تصادف یا نشت نفت افزایش می دهد، همچنان به ترانزیت نفت ایران ادامه می دهند.

          به گفته ژانگ، شرکت های بیمه چین و صاحبان کشتی ها حاضر نیستند خود این ریسک را بپذیرند و مداخله دولت در این مورد ضروری به نظر می رسد. مسئولان شرکت پی اند ال کلاب، بزرگترین شرکت بیمه چین اوایل ماه جاری به رویترز گفتند، که پوشش بیمه ای جایگزین برای تانکرهای داخلی چینی را به منظور حمل نفت ایران تامین نخواهند کرد.

          کارشناسان می گویند، بخش عمده ای از ناوگان حمل و نقل دریایی چین متعلق به شرکت هایی نظیر کشتی رانی چین، گروه کوسکو و نفتکش های نانجینگ هستند که تحت پوشش بیمه ای شرکت های اروپایی قرار داشتند.

          یک سوپر تانکر که قابلیت حمل حدود 2 میلیون بشکه نفت را داراست، به میزان یک میلیارد دلار در مقابل خسارت های فردی و آلودگی های زیست محیطی تحت پوشش بیمه ای قرار می گیرد.

          ژانگ افزود، چندین سازمان دولتی چین در حال بررسی درخواست کشتی داران چینی هستند، اما مشخص نیست که چه زمانی تصمیم گیری نهایی در این زمینه اعلام خواهد شد.

          تا همین چند وقت پیش، چین با خرید بیش از 20 درصد نفت صادراتی ایران، بزرگترین مشتری نفت این کشور محسوب می شد، اما آمارهایی که هفته گذشته منتشر شد، نشان می دهد که میزان خرید نفت چین از ایران در ماه مارس امسال در مقایسه با ماه مارس سال گذشته، به نصف کاهش یافته است.
          گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #8030
            وزنه برداری ایران پس از 9 سال قهرمان آسیا شد/ سه طلا بر گردن سلیمی
            تیم ملی وزنهبرداری ایران در آخرین روز از رقابتهای قهرمانی قاره آسیا با کسب سه مدال طلا توسط بهداد سلیمی و دو مدال برنز انوشیروانی در سنگین وزن، پس از 9 سال عنوان قهرمانی قارهکهن را به خود اختصاص داد.
            به گزارش خبرنگار مهر، سلیمی که در حرکت یکضرب با مهار وزنه 206 کیلوگرمی بالاتر از جئون سانگ - گون از کره جنوبی (200 کیلوگرم) و سجاد انوشیروانی (193 کیلوگرم) به مدال طلا رسیده بود در حرکت دوضرب هم با روی سر بردن وزنه 245 کیلوگرم، ضمن کسب مدال طلا، طلای مجموع را هم با 451 کیلوگرم از آن خود کرد. جئون سانگ گوئن از کره جنوبی با 437 کیلوگرم به مدال نقره رسید و سجاد انوشیروانی با 431 کیلوگرم (193 در یکضرب و 238 کیلوگرم در دوضرب) به مدال برنز رسید. تیم وزنه برداری ایران با 501 امتیاز و یک امتیاز بالاتر از تیم میزبان پس از 9 سال به عنوان قهرمانی آسیا دست پیدا کرد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • farhad_p
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 1006

              #8031
              امیر اسماعیلی در گفتوگو با فارس عنوان کرد
              دستیابی ایران به توان هدایت موشکهای دشمن به سمت اهداف دلخواه
              خبرگزاری فارس: فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا(ص) گفت: هر موشکی قبل از اینکه به پیکره مقدس جمهوری اسلامی ایران آسیب برساند منهدم یا منحرف میشود و به هدفی که ما تعیین میکنیم اصابت میکند

              امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) در گفتوگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، با اشاره به پروژه فریب موشکهای دشمن، گفت: این پروژه در پدافند هوایی کلید خورده و زمان عملیاتی شدن آن نیز به تشخیص قرارگاه است.

              فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) ادامه داد: هر زمان که تهدیدی صورت بگیرد، این سامانهها به صحنه میآیند و وظیفه خودشان را انجام میدهند.

              اسماعیلی همچنین تصریح کرد: هر موشکی قبل از اینکه به پیکره مقدس جمهوری اسلامی ایران آسیب برساند، منهدم یا منحرف شده و به هدفی که ما تعیین میکنیم اصابت میکند و این قابلیت جنگ الکترونیک است که طی آن، این ما هستیم که برای موشک دشمن برنامهریزی میکنیم.

              وی با اشاره به توان پدافندی کشور در مقابله با انواع تهدیدات تاکید کرد: تجهیزات قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) برای دفاع از حریم جمهوری اسلامی ایران با توانی بیشتر از صدها سپر موشکی عمل می کنند.

              فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) همچنین با اشاره به موضوع استقرار سپر دفاع موشکی در خلیج فارس، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در بحث دفاعی، پدافند هوایی، دریایی و زمینی در وضعیت مطلوبی به سر می برد و اگر امروز برخی از کشورها به فکر این کار افتادهاند، قطعا احساس ضعفی در زمینه دفاعی میکنند.

              اسماعیلی در پایان تصریح کرد: ما توجهی به این قضایا نمیکنیم اما هوشیار بوده و به دنبال این هستیم که سیستم پدافند هوایی همیشه رو به رشد باشد.
              گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #8032
                اختصاصی فارس/
                رایزنی بانک مرکزی با دولت برای حل مساله چک پولها/بررسی راهکارهای جایگزین

                خبرگزاری فارس: چک پولهای بانک مرکزی که بعد از چهار سال گردش در کشور غیر قانونی شناخته شدند. اکنون شنیدهها حاکی است بانک مرکزی در حال رایزنی با ریاست جمهوری برای تدوین راهکاری در این زمینه است.


                به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» چهار سال پیش بود که ایران چکهای بانک مرکزی وارد و همه چک پولهای مختلف بانکها جمعآوری شد. این اقدام به این دلیل انجام شد که بانکها چک پولها را چاپ میکردند اما معادل ریالی آن را بلوکه نمیکردند.
                بلوکه نکردن معادل چک پولهای چاپ شده موجب رشد فزاینده نقدینگی شد. طبق بررسیهای به عمل آمده بانکها معادل 10 هزار میلیارد تومان چک پول بدون پشتوانه ریالی چاپ کرده بودند که با احتساب ضریب فزاینده پولی که در آن زمان حداقل 4 بود، حدود 40 هزار میلیارد تومان نقدینگی اضافی به اقتصاد تزریق شده بود.
                بانک مرکزی برای افزایش انضباط پولی در کشور انتشار چک پول توسط بانکها را ممنوع کرد و چاپ آن را تنها در محدوده اختیارات خود مشخص کرد. اما برای جلوگیری از ایجاد مشکل در روند گردش پول در کشور بانک مرکزی چک پولهای 50 هزار تومانی و 100 هزار تومانی را عرضه و معادل ریالی آن را از منابع بانکها برداشت کرد. بنابراین انتشار چک پول دیگر نقدینگی را افزایش نمیداد زیرا معادل ریالی آن از اقتصاد جمع میشد.
                با این اقدام بانک مرکزی حدود 10 هزار میلیارد تومان چک پول از اقتصاد جمع شد و تاثیر آن به حدی بود که رشد نقدینگی در آن سال به 15.9 درصد کاهش یافت. در حالی که رشد نقدینگی در سال 86 حدود 27.7 درصد و در سال قبل از آن 34.9 درصد بود. در سال 87 با اعمال این انضباط مالی رشد نقدینگی نسبت به سال قبل از آن حدود 12 درصد کاهش یافت و همین یکی از عوامل موثر در کاهش نرخ تورم در سال 88 به 10.8 درصد بود.
                بسیاری از کارشناسان و مسئولان و حتی نمایندگان مجلس از این اقدام بانک مرکزی حمایت کردند.
                روزها گذشت تا اینکه چند روز گذشته رئیس مجلس شورای اسلامی با استناد به بررسیهای هیأت تطبیق مصوبات دولت با قوانین، انتشار ایران چک توسط بانک مرکزی را غیرقانونی اعلام کرد.
                براساس پیگیریهای خبرنگار فارس بانک مرکزی هماکنون در حال بررسی موضوع و یافتن راهکارهای مناسب است.
                شنیدهها حاکی است برخی مسئولان بانک مرکزی در حال رایزنی با ریاست جمهوری برای پیدا کردن راهکاری برای این مساله هستند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #8033

                  در اثر ریزش دو معدن در شهرستان طبس، در یک معدن یک کارگر مجروح و در معدن دیگر کارگری 27 ساله کشته شد.

                  به گزارش مهر، ریزش معدن زغال سنگ شماره سه شرکت زغال سنگ نگین، مرگ عظیم برزگر، کارگر 27 ساله را رقم زد.

                  در معدن زغال سنگ شماره دو همین شرکت نیز به دنبال ریزش معدن، محمد قربانی یکی از کارگران این معدن دچار جراحت شد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • farhad_p
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 1006

                    #8034
                    حسيني: هدف از حذف بنزين 100 توماني، نظام مند كردن سهميه بندي و تسهيل فضاي بازار است


                    سخنگوي كميسيون انرژي مجلس، با اشاره به اولتيماتوم 20 روزه شركت پالايش و پخش به دارندگان كارتهاي سوخت با نرخ 100 توماني مبني بر مصرف كردن اين سهميه ها تا پايان ارديبهشت ماه در تبيين هدف اين كار گفت: با توجه به احتمال افزايش قيمت بنزين و اعلام نرخ جديد وزارت نفت در نظر دارد تا با تعيين اين اولتيماتوم به نوعي نظام سهميه بندي را ساماندهي كرده و تنها نرخ بنزين 400 توماني در كارتها باقي بماند.

                    سيد عماد حسيني در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: از آنجا كه بنزين مصرفي با نرخ 100 تومان از بيش از يك سال قبل عرضه نشده است وسهميه هاي باقي مانده در كارتهاي سوخت كمتر از 72 ميليون ليتر ميباشد به نظر ميرسد كه اين ميزان سهميه تنها مربوط به خودروهايي باشد كه بلا استفاده است بر اين اساس وزارت نفت با اين اولتيماتوم تاكيد كرده كه اين ميزان بنزينها بايد تا پايان ارديبهشت ماه مصرف شود كه در غير اين صورت اين سهميه تبديل به بنزين 400 توماني ميشود.

                    وي با بيان اينكه احتمال افزايش قيمت بنزين با اجراي فاز دوم قانون هدفمند كردن يارانه ها و جود دارد، گفت: با توجه به اعلام نرخ جديد قيمت بنزين، شركت پالايش و پخش در نظر گرفته تا نظام سهميه بندي را سامان داده و ديگر بنزين با شش نرخ در كشور عرضه نشود و بنزين سهميه بندي موجود در كارتهاي سوخت نرخ 400 توماني و نرخ جديد اعلامي باشد.

                    سخنگوي كميسيون انرژي با بيان اينكه احتمال تكرار اين اتفاق براي بنزين سهميه بندي با نرخ 400 توماني در يك يا دو سال آينده وجود دارد، افزود: ممكن است فرصتي كه داده شده براي مصرف بنزين 100 توماني، براي استفاده از بنزين 400 توماني نيز داده شود تا حدودا بعد از يك يا دو سال ديگر بنزين 400 توماني نيز جمع شود. اين كار در راستاي انجام فرآيندي براي هدفمند كردن اقتصاد نفتي كشور است.

                    حسيني در پايان با بيان اينكه قانونگذار قانوني براي موضوع سهميهبندي بنزين وضع نكرده است، گفت:دولت طبق اختيارات قانوناش براي تسهيل فضاي بازار با اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها سهميه بندي بنزين را در نظر گرفت، از اين رو منطقي است كه در راستاي سياستهاي خود ديگر بنزين 100 توماني را عرضه نكند و در مقابل آن اين ميزان سهميه بندي را تبديل به نرخ 400 توماني كند.
                    گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #8035
                      بخشنامه رييس جمهور به كليه دستگاههاي اجرايي كشور؛

                      لغو مصوبات مربوط به دولت از سوي مجلس شوراي اسلامي خلاف نص صريح قانون اساسي است








                      رييسجمهور در بخشنامهاي به كليه دستگاههاي اجرايي كشور، مكاتبات مجلس شوراي اسلامي با دستگاههاي اجرايي در خصوص لغو برخي مصوبات مربوط به دولت و مراجع و مقامات دولتي را خلاف نص صريح قانون اساسي و فاقد وجاهت حقوقي دانسته و تأكيد كرد كه هيچ يك از اصول قانون اساسي چنين اختياري را صراحتاً و يا تلويحاً به رييس محترم و حتي مجلس شوراي اسلامي اعطا نكرده است.
                      به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) متن بخشنامه دكتر محمود احمدينژاد به كليه دستگاههاي اجرايي كشور بدين شرح است:
                      بسمالله الرحمن الرحيم
                      بخشنامه به كليه دستگاههاي اجرايي كشور
                      رييسمحترم مجلس شوراي اسلامي به استناد مصوبه عادي ضمن مكاتبه با دستگاه هاي اجرايي برخي مصوبات مربوط به دولت و مراجع و مقامات دولتي كه بعضاً حتي خارج از صلاحيت مصوبه ياد شده نيز مي باشد را مغاير تشخيص داده و لغو مي نمايد.
                      به استناد اصل 113 و 121 قانون اساسي و به عنوان وظيفه اعلام مي نمايد كه علاوه بر ايرادات متعدد به اين اقدام و رويه، هيچ يك از اصول قانون اساسي چنين اختياري را صراحتاً و يا تلويحاً به رييس محترم و حتي مجلس شوراي اسلامي اعطا نكرده است.
                      نظرات رييس محترم مجلس شوراي اسلامي محترم است، ليكن درج در روزنامه رسمي مجوز اجرا يا عدم اجراي مصوبات دولت در دستگاه هاي اجرايي قلمداد نمي گردد. بنابراين مكاتبات مذكور بر خلاف نص صريح قانون اساسي بوده و فاقد وجاهت حقوقي است و نمي تواند مناط عمل باشد.
                      بديهي است كه اصلاح، تغيير و يا لغو مصوبات و بخشنامه هاي دولت و يا رييس جمهور توسط خود دولت و مقامات و مراجع ذيصلاح دولتي امكان پذير بوده و از طريق سلسله مراتب مقامات ياد شده ابلاغ خواهد شد.
                      محمود احمدينژاد
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • حامد24
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2532

                        #8036
                        پایان اعتبار بنزین 100 تومانی تا پایان اردیبهشت ماه

                        چکیده: دارندگان بنزین یارانه ای 100تومانی باید تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری نسبت به استفاده از باقیمانده سهمیه خود اقدام کنند.

                        مجید شهیدی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به هماهنگی انجام شده بین ستاد هدفمندی یارانه ها و وزارت نفت، گفت: بر اساس این توافق از تمامی دارندگان سهمیه بنزین یارانه ای 100 تومانی درخواست می شود حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری نسبت به مصرف سهمیه باقیمانده 100 تومانی در کارت های هوشمند سوخت اقدام کنند.

                        وی اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح، اصلاح و ساماندهی الگوی مصرف و اجرای تعهدات دولت در این بخش است.

                        بر این اساس بنزین یارانه ای 100 تومانی فقط تا پایان اردیبهشت ماه در جایگاه های سوخت عرضه می شود و کلیه دارندگان بنزین یارانه ای 100 تومانی باید نسبت به استفاده از باقیمانده سهمیه خود در این بخش اقدام کنند.
                        یل یاتار ، طوفان یاتار
                        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #8037
                          سخنگوي انجمن صنعت تاير ايران:

                          افزايش قيمت تاير بسيار کمتر از رشد هزينه هاي توليد بود

                          خبرگزاري موج -
                          افزايش قيمت تاير از سوي توليدکنندگان در سال1390 به مراتب کمتر از ميزان رشد هزينه هاي توليد بوده است.

                          مصطفي تنها سخنگوي انجمن صنعت تاير ايران، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج، با بيان اين مطلب گفت: بر اساس آمار و اطلاعات رسمي كشور ميزان رشد هزينه هاي توليد در سال گذشته حدود 45درصد بوده است.
                          وي ادامه داد: چنانچه توليدكنندگان تاير كشور با ارائه اسناد و مدارك مورد نياز و نظر سازمان حمايت از توليدكنندگان و مصرف كنندگان در سال1390 طي سه مرحله مجوز افزايش قيمت به ميزان هشت و 9 و بار ديگر 9درصد دريافت داشته اند به آن معناست كه ميزان افزايش قيمت تاير توسط توليدكنندگان به مراتب كمتر از ميزان رشد هزينه هاي توليد بوده است.
                          سخنگوي انجمن صنعت تاير ايران، با بيان اينکه نيازي به توضيح نيست كه در اقتصاد تورمي با افزايش هزينه هاي توليد در چرخه تورم به ناچار محصولات صنعتي نيز دچار افزايش قيمت مي شود و اين چرخه مدام به پيش مي رود، اظهار داشت: تا به حال در هيچ اقتصادي از جهان نيز حل مشكل درون زاي اقتصادي مانند تورم را با مباح كردن بازار و واردات ارزان قيمت نديده اند!
                          به گفته تنها، بازكردن بازار به روي محصولات خارجي نه تنها تورم را در بلند مدت چاره نمي نمايد بلكه با ركود صنايع داخلي، به موج بيكاري و كاهش توليد ملي و در نهايت لجام گسيخته شدن بحران هاي اقتصادي و توسعه فقر و فلاكت اقتصادي مي انجامد.
                          وي، با تاکيد بر اينکه سياست هاي راهبردي كشور براي حمايت از صنايع داخلي و تلاش براي فرهنگ سازي استقاده از محصولات داخلي نيز با توجه به اين واقعيات طراحي شده است، اضافه کرد: در واقع مصرف كنندگان محصولات گوناگون صنعتي بايد بدانند كه استفاده از هر محصول خارجي به معناي از دست دادن فرصت هاي شغلي فرزندان و جوانان اين مرز و بوم است.
                          اين فعال صنعت تاير کشور يادآور شد: سال گذشته بيشتر كارخانجات تايرسازي به رغم تعديل هاي بسيار زياد هزينه ها و وسواس هاي بسياري كه براي افزايش بهره وري خطوط توليد خود به خرج داده اند، با زيان روبرو شده اند.
                          تنها، همچنين با تاکيد بر اينکه توليد تاير، ارز بري قابل توجهي(چه به صورت مستقيم مانند واردات مواد اوليه شيميايي و كائوچوي طبيعي و چه غير مستقيم براي توليد مواد اوليه توليد داخل مانند نخ تاير) دارد، متذکر شد: به همين دليل قيمت تمام شده آن در رابطه مستقيمي با قيمت ارز است، وقتي قيمت ارزهاي خارجي با افزايشي معادل تقريبي 70درصد روبرو شود چگونه مي توان اثر آن را بر قيمت تمام شده و بالطبع قيمت فروش تاير، خنثي کرد.
                          وي ادامه داد: حال چنانچه شرايط دشوار تحريم ها را كه بصورت مستقيم بر هزينه هاي تدارك مواد وارداتي و خارجي مي افزايد به آن اضافه كنيم چگونه مي توان از افزايش قيمت تاير در بازار ابراز شگفتي کرد، البته بايد اذعان داشت كه تحريم كنندگان از هر موقعيتي براي فلج كردن اقتصاد كشور چشم پوشي نكرده و نخواهند كرد كه دمپ كردن محصولات نهايي و مصرفي و متعاقباً ايجاد ده ها مانع براي سرمايه گذاري مولد و مشكل كردن گردش امور صنايع توليدي كشور از آن جمله اند.
                          سخنگوي انجمن صنعت تاير ايران گفت: طبيعي است در چنين شرايط دشواري فرصت طلبان و سوء استفاده كنندگاني كه سود را به هر قيمت در عرصه هاي اقتصادي دنبال مي كنند بيكار ننشته اند و با انواع ترفندها براي بهره برداري از موقعيت و دستيابي به انواع رانت و چپاول اقتصادي تلاش مي كنند.
                          به گفته وي، اثرات اين نوع سوء رفتارها و سوء استفاده ها از موقعيت دشوار اقتصادي كنوني را در تفاوت قيمت توليدكننده و قيمت هاي رايج بازار در بسياري از كالاها و از جمله بعضاً در برخي از تايرهاي پر مصرف نيز مي توان ديد.
                          تنها، اظهار کرد که تايرسازان كارخانجات عظيمي هستند كه جملگي داراي دفاتر قانوني و زير نظارت ارگان هاي نظارتي گوناگون از دارايي و امور مالياتي گرفته تا سازمان هايي نظير سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليدكنندگان به كار مشغولند لذا توليدكنندگان براي فروش محصولات خود نمي توانند فاكتور رسمي صادر نكنند و قيمت هاي واقعي فروش خود را مخفي نگه دارند.
                          اين مقام مسئول ادامه داد: مجموع افزايشي قيمتي كه تايرسازان كشور به صورت تدريجي و طي فرآيند يكساله و مستند به مجوزهاي مقامات ذيربط (به علت افزايش هزينه هاي توليد) اعمال كرده اند 26درصد است و البته به علت عدم تطابق ميزان افزايش قيمت مصوب با ميزان افزايش هزينه هاي توليد كماكان با مقامات مسئول براي كسب مجوزهاي لازم براي متعادل كردن قيمت هاي فروش با هزينه هاي توليد در حال رايزني و تعامل هستند.
                          وي در بخش ديگري از اين گفت و گو در خصوص علت كمبود تايرهاي سنگين با ساختار نخي در بازار كه اصطلاحا تاير "باياس" ناميده مي شود، گفت: مصرف كائوچوي طبيعي اين تايرها بسيار زياد است و با شرايط كنوني توليد آن با زيان روبرو است و تامين ارز و نقدينگي لازم براي تامين مواد اوليه مورد نياز با دشواري هاي بسيار توام است. لذا توليد كنندگان توان تداوم توليد به ميزان گذشته و يا افزايش ظرفيت توليد تايرهاي باياس را در شرايط كنوني ندارند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #8038
                            واکنش لاریجانی به اظهارات احمدینژاد/ مجلس مرجع رفع ابهام از قانون است
                            رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات دیروز رئیس جمهور درباره حق مجریان در اجرای تفسیر خود از قوانین گفت: مشکل در تفسیر قانون نیست مشکل در اجراست، برخی بخشها میخواهند قانون را دور بزنند.
                            به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز دوشنبه در حاشیه نشست دومین مجمع عمومی آسیا- اقیانوسیه در پاسخ به خبرنگار مهر در خصوص اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینکه نظارت به معنای تفسیر ناظر از قانون نیست و مجری براساس تفسیر خودش از قانون عمل می کند، گفت: من فکر نمیکنم مشکل در تفسیر قانون باشد، قوانین شفاف است. وی افزود: اگر ابهامی وجود داشته باشد باید از مجلس سوال و تصحیح شود. نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گاهی برخی بخشها میخواهند قانون را دور بزنند. مشکل ناظران مثل دیوان محاسبات این است که تخلف صورت گرفته بر سر تفسیر نیست. وی افزود: زمانی که ردیفهای بودجه در محل دیگری غیر از محل قانونیاش هزینه می شود دیوان محاسبات موظف است تخلف را گزارش دهد. لاریجانی تصریح کرد: در مورد هدفمندی یارانهها در قانون قید شده بود جز از طریق تعدیل قیمت حاملهای انرژی از هیچ منبع دیگری نباید وجهی اخذ شود، دراین قسمت قانون صریح و شفاف است و تفسیری هم ندارد. رئیس مجلس تاکید کرد: بنابراین اگر از جای دیگری اخذ شود تخلف است و دیوان محاسبات باید گزارش دهد. فکر نمیکنم مشکل بر سر تفسیر قانون باشد. مشکل اجرای قانون است.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #8039
                              محدث بار دیگر کشف پارس جنوبی جدید را تکذیب کرد

                              خبرگزاری فارس: در ادامه واکشنها به خبر دیروز مبنی بر کشف پارس جنوبی جدید، مدیر اکتشاف شرکت ملی با دیگر با تکذیب این خبر گفت: فعالیت اکتشاف در جنوب خوزستان هنوز ادامه دارد و هنوز نتیجه قطعی را نمی توان اعلام کرد.


                              به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، روز گذشته یکی از روزنامه های صبح خبر مهمی مبنی بر کشف میدان گازی با ذخایر معادل پارس جنوبی در جنوب خوزستان منتشر کرده بود که محمود محدث مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران به طور کلی این خبر را تکذیب کرد.
                              صبح امروز نیز بار دیگر مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در گفتوگو با خبرگزاری رسمی وزارت نفت " شانا" اعلام کرده است هنوز فعالیت اکتشاف به اتمام نرسیده است و مدیریت اکتشاف برای ارزیابی پتانسیل های جدید گازی در لایه های عمیق معادل افق ژوراسیک برنامه مطالعاتی و تفسیر اطلاعات لرزه نگاری را نهایی کرده است و براین اساس طراحی حفاری چاه اکتشافی برای عمق 5000 متر را در دست تهیه دارد.
                              مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در ادامه با اشاره به وسعت منطقه اکتشافی خاطرنشان کرده است: وجود پتانسیل های قابل توجه در این منطقه دور از دسترس نیست ولی نتیجه قطعی از حجم ذخیره بعد از حفاری و آزمایش های لازم و نیز ارزیابی توان تولید آن مشخص می شود.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #8040
                                فارس از 3 اقدام سوال برانگیز دولت خبر میدهد
                                زمزمه آغاز فاز دوم هدفمندی یارانهها از خرداد

                                خبرگزاری فارس: قرائنی از جمله وعده ارزانی از اواخر اردیبهشت،تصویب اعتبار ویژه 24میلیاردی خرید و ذخیره کالاهای اساسی و اتمام اعتبار بنزین 100 تومانی از اول خرداد، زمزمه آغاز فاز دوم هدفمندی یارانه ها را از خردادماه تقویت می کند.


                                به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اجرای فاز دوم هدفمندسازی یارانه ها که دولت از ماهها پیش وعده آن را داده بود ولی به دلایل مختلف کارشناسی آن را به تاخیر انداخت، این روزها زمزمه اجرای آن از خردادماه به گوش می رسد و البته قرائنی از اقدامات اخیر دولت وجود دارد که صحت این خبر را تقویت می کند.
                                دولت این روزها همانند فاز اول اجرای هدفمندسازی یارانه ها اقدامات خود را برای کنترل بازار و قیمتها تشدید کرده است که از جمله می توان به مصوبه ویژه روز گذشته کارگروه کنترل بازار برای واردات 24 میلیارد دلار کالای اساسی اشاره کرد. ذخیره سازی کالاهای اساسی در فاز اول هدفمندی یارانهها نیز برنامه ویژه دولت بوده است که به نظر می رسد دولت در آستانه فاز دوم هدفمندی برای اطمینان بخشی به بازار و مردم به این سیاست روی آورده است.
                                مسئولان دولتی نیز طی روزهای اخیر از تشدید نظارتهای خود بر بازار خبر می دهند به ویژه اینکه اخیراً وزیر صنعت، معدن و تجارت وعده ارزان شدن مواد غذایی و کالاهای اساسی را از اواخر اردیبهشت داده است.
                                یکی از مهمترین قرائنی که آغاز فاز دوم هدفمندی یارانه ها از خرداد ماه را تشدید می کند، تصمیم جدید دولت برای حذف بنزین 100 تومانی کارتهای سوخت از اول خرداد است. بر اساس این تصمیم ، کسانی که در کارتهای سوخت خود بنزین 100 تومانی دارند، تا پایان اردیبهشت ماه فرصت دارند بنزین موجود را در خودروهای خود مصرف کنند.
                                به گزارش فارس، کارتهای سوخت به گونه ای طراحی شده است که تعداد محدودی قیمت متفاوت را می تواند اعمال کند، بنابراین در صورت اجرای فاز دوم و تعیین قیمت سهمیه ای جدید، دولت برای افزودن یک قیمت جدید به کارت سوخت مجبور است یکی از قیمتهای قبلی را حذف کند که حذف بنزین 100 تومانی و تبدیل آن به بنزین 400 تومانی در همین راستا ارزیابی می شود.
                                اجرای فاز دوم هدفمندی در حال حاضر از نظر بسیاری از کارشناسان و اقتصاددانان به صلاح نیست و دولت باید ابتدا اهداف فاز اول را به طور کامل محقق کند که حمایت از تولید یکی از این پیش نیازهاست.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X