اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #8926
    شورای امنیت برای بررسی اوضاع سوریه پشت درهای بسته تشکیل جلسه داد

    شورای امنیت سازمان ملل متحد به منظور بررسی وضعیت سوریه پس از سفر کوفی عنان به دمشق، چهارشنبه (۱۰ خرداد/ ۳۰ مه) پشت درهای بسته تشکیل جلسه داد. ژان ماری گوئنو معاون کوفی عنان، فرستاده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب برای حل بحران سوریه از طریق کنفرانس ویدئوی، اعضای شورای امنیت را در جریان آخرین اخبار و تحولات سوریه قرار خواهد داد. به نقل از محافل دیپلماتیک، ژان ماری گوئنو خواستار "یک پروسه جدی سیاسی" برای درهم شکستن "دور باطل خشونت" در سوریه شده است.

    پتر ویتینگ، نماینده آلمان در شورای امنیت سازمان ملل نیز پیش از نشست روز چهارشنبه گفت که امیدوار است قتلعام حوله سرانجام چشمان "برخی از اعضای شورای امنیت" را به واقعیت گشوده باشد. اشاره ویتینگ به چین و روسیه است که تا کنون مانع از اقدام جدی شورای امینت سازمان ملل علیه حکومت سوریه شدهاند.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • علی محمدی
      عضو عادی
      • May 2012
      • 58

      #8927
      سلام دوستان. روشی هست(ترجیحا سایت) که بشه تعداد سهام شرکت هایی که داریمو کلا آمارشو یکجا توش ببینیم؟ غیر از زنگ زدن به تک تک شرکتها و آمار گرفتن ازشون. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون.

      نظر

      • امیر حسین1
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 47

        #8928
        تا نشد پردگی آن سرّ جلی نشد افشا که علی بود علی

        سخنانش چو در آویزه گوش مسجد کوفه هنوزش مدهوش

        زهرا ربانی املشی



        حضرت آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران

        پس از سلام و تحیت

        چند روز قبل به نامه اي از مرحوم پدرم برخورد كردم كه در آن خطاب به امام خمینی نوشته بودند: "به دلايل.... بنا نداشتم كه نامهاي بنويسم و از مشكلات بگويم اما در نهايت، در جوار قبر پيغمبر(ص) و با تفأل به قرآن تصميم به نوشتن كردم تا انجام وظیفه ای باشد از باب "النصیحة لائمة المسلمین" که بر همگان واجب است." امروز من نيز پس از حدود سي سال، به تأسّي از ايشان و تفأل به قرآن و براي آرامش نسبي وجدان خود اين مختصر را خدمت شما ارسال مي كنم.

        واضح و مبرهن است که افرادي كه براي انقلاب زحمتي هر چند ناچيز را تحمل كرده باشند هرگز در صدد نابودي انقلاب نيستند بلكه از هر صدمهاي بر پيكر آن ناراحت شده و به فکر اصلاح آن هستند. بالعكس آنان كه طعم تلخ زندان و شكنجه و تبعيد را نچشيدهاند، بسیار طبيعي است که به اندازه انقلابیون زجر كشيده قدر اين انقلاب را ندانند و مصالح خود را بر مصالح انقلاب ترجيح دهند.

        حضرت آیت الله خامنه ای
        جنابعالي از معدود افرادي هستيد كه به دليل هم خانهبودن چند ماهه با پدرم در جیرفت ، از گوشهاي از سختيها و مشكلاتي كه خانواده ما در مسير به ثمر رسيدن انقلاب متحمل شدند آگاهيد. و ناگوارتر اينكه از خون دلها و ظلمهايي كه در سالهاي اول پيروزي انقلاب، يعني اوايل دهه 60 بر ایشان رفت مطلعيد.

        مادرم در گرمای طاقت فرساي تابستان جیرفت در خانهای کوچک و با امکانات بسیار کم، با روحیهای خستگی ناپذیر، به تنهایی مسئولیت پذیرایی از 12 - 10 نفر تبعيدي و از جمله جنابعالی و میهمانانی که از راه دور و نزدیک برای دیدار آنها میآمدند را بر عهده داشت.

        حتماً به خاطر داريد آنقدر روزه گرفتن براي روزه داران بخصوص خواهر كوچكم که تازه مکلف شده بود، طاقتفرسا بود كه شما گاهي از سر دلسوزي او را به 4 فرسخي شهر مي برديد تا روزهاش را افطار كند.

        كه البته اين فقط چند ماهی از سالهای زندان و تبعید پدرم و سختیها و آوارگی خانوادهام بود که شما شاهد آن بودید.

        و امَا اكنون، بسیار طبيعي است كه دل امثال من و خانواده ام، همانند پدرم، از جفاهايي كه بر اين ملت و انقلابش وارد میآید به درد آيد و گاهي نالهاي و حتي فريادي از سر دلسوزي بر آوريم، كه متأسفانه به جاي رسيدگي به آنها با رفتارهاي خشن مواجه ميشويم؛ و حتَي به ضد انقلاب بودن متهم ميگرديم.

        حضرت آیت الله خامنه ای
        علت تصديع، طرح چند پرسش است، البته با الهام از نامه 53 نهج البلاغه، كه حضرت علی(ع) خطاب به بنده اي از بندگان خاص خدا مينويسد و طبيعتاً در همه مكانها و زمانها قابل اجراست:

        حضرت خطاب به مالك اشتر ميفرمايد:



        1 - "اى مالك قسمتى از وقتت را بدون حضور ‏لشكريان و ياران و محافظانت براى صاحبان حاجات قرار بده تا كسانى كه كاري دارند به تو مراجعه كنند. و در چنين وقتى به‏خاطر خدائى كه تو را خلق نمود تواضع كن و كارى نكن كه زبان آنان به ‏لكنت بيفتد و نيز خشونت و بدزبانى و لكنت زبانشان را تحمل كن."


        - آيا افراد نهادهاي تحت نفوذ شما و حتي دفتر حضرتعالي چنين مي كنند؟ و يا اينكه غالب مردم از دسترسي و درد دل مستقيم با مسئولين محرومند و حتي اگر نامهاي هم به دفتر آنان ارسال شود به دلايل مختلف به دست آنان نمي رسد؟



        2 - " خدا تو را به ‏واسطه اين رعيت در معرض امتحان قرار داده است. تو خودت را در معرض جنگ با خدا قرار مده، چرا كه اگر شما به‏ يك رعيت ظلم كنى، اين جنگ با خداست. ظلم به بندگان خدا جنگ با خداست." در حديث قدسى آمده است: "من‏أهان لى وليّا فقد بارزنى بالمحاربة" اگر كسى به‏يكى از دوستان من اذيت كند علناً با من اعلام جنگ كرده است. اگر زمانى گذشت كردى و بخشيدى نبايد پشيمان شوى و از عقوبت‏كردن رعيت خوشحال مشو".


        - آيا افراد مسئول تحت نفوذ شما مطابق دستور حضرت امیر(ع) عمل میکنند و از ظلم مبرّا هستند؟
        - و آیا زنداني كردن معترضين ظلم نيست؟
        - جدا كردن مادر از فرزندان خردسال به جرم دگرانديشي و فعالیت حقوق بشری ظلم نيست؟
        - قطع حقوق زن و بچه زنداني ظلم نيست؟
        - مبتلا شدن زندانيان به بيماري هاي قلبي- عروقي- فلج عضلاني و يا بيماريهاي عصبي و فشار خون و... در زندان ظلم نيست؟
        - تبعيضهاي اقتصادي، عقيدتي و طبقاتي ظلم نيست؟
        محروم بودن خانوادههاي زندانيان سياسي از حتي يك ملاقات حضوري آن هم در ايام نوروز ظلم نيست؟ و اين در حالي است كه به زندانيان غير سياسي حتي عفو هم تعلق ميگيرد.



        3 – "مگو من فرماندهى هستم که فرمان مى‏دهم و بايد فرمان مرا ببرند؛ اگر چنين فكر كردى كه من فرمانده‏ام، تو مشغول فاسدكردن قلب خود شده‏اى و دين خود را هم ضعيف مى‏كنى؛ اگر سلطنت و حكومت در نفس تو ابهت ايجاد كند، پس به ‏سلطنت خدا كه بزرگتر و فوق توست توجه كن".


        - آيا اين فرموده حضرت دلالت بر لزوم آزادي انديشه و عمل افراد ندارد؟
        - آيا اين سفارشات به اين معني نيست كه در امر حكومت نبايد زور حاكم باشد؟ بلكه همگان بايد در نهايت آزادي راه خود را انتخاب کنند. آيا چنين شيوه اي در كشور ما حاكم است؟



        4- " به افرادى كه اهل ورع و صدق و راستى هستند و از خدا مى‏ترسند نزدیک باش، و آنها را عادت بده كه خيلى از تو تعريف نكنند، و تو را به‏ چيزى كه واقعيت ندارد و تو انجام نداده‏اى خوشحال نكنند، زيرا تعريف زياد ایجاد عجب مى‏كند، و تو را به كبر و تكبر نزديك مى‏كند. بزرگى شخص سبب نشود كه كار كوچكش را خيلى بزرگ جلوه بدهى، و كوچكى شخص‏هم سبب نشود كار بزرگش را كوچك جلوه بدهى؛ و خيرخواهى رعيت براى رئيس كشور محقق و صحيح نمى‏شود مگر به‏ اين‏كه مردم برحاكمشان احاطه كنند".


        - در كشور ما کدام دسته آزادند؟ متملقين و چاپلوسان تا كار كوچك را بزرگ جلوه دهند، يا آنهاييكه اهل صدق و راستي هستند و از سرخيرخواهي مشكلات را بازگو ميكنند؟


        5- "ازامور كسانى را كه به تو دسترسى ندارند تفقّد و جستجو كن. و بايد براى اين‏گونه اشخاص يك عده‏اى را كه مورد وثوق تو هستند، از اهل خشيت و ترس از خدا، و اهل تواضع و فروتنى هستند مخصوص گردانى".


        - يعني نه تنها بايد دسترسي مردم به مسئولين آسان باشد بلكه اگر چنانچه بعضي افراد به هر دليلي از رفتن نزد مسئولين امتناع دارند ، وظيفه حاكميت است كه از آنها دلجويي و رسيدگي كند.
        - آيا يكي از جرايم سياسي كه بعضي به خاطر آن زنداني شده اند رسيدگي به امور معیشتی زندانيان سياسي نيست؟



        6 - "كارى كن كه از اول مردم نسبت به‏ تو كينه پيدا نكنند، تو بايد ريشه و سبب هر كينه‏اى را از آنان قطع كنى".


        - آيا روش و سيره كارگزاران بخصوص كارگزاران قضايي ما در جهت زدودن كينه هاست يا ايجاد كينه؟
        - و آيا زندانهاي طويل المدت، شكنجهها، برخورد نامناسب با خانوادهها، و عدم مرخصي، ايجاد كينه در نسلهاي متمادي نميكند؟



        امیدوارم در سالروز تولد حضرت علی(ع)، فقط به جشن و سرور و دیدار و صرف ادعای پیروی بسنده نکنیم و با الهام و الگو برداری از سخنان گهربار و زندگیساز ایشان، قبل از اینکه بیگانگان بخواهند برای ما تصمیم بگیرند، با درایت و مشارکت دادن همه آحاد ملت مشکلات به دست خودمان حل شود.



        در پایان، به قسمتي از مطالب مرحوم پدرم به امام خمینی در نامه مذكور، كه در سالهای اول دهه شصت نوشته شده، اشاره ميكنم:

        "كشور بر مبناي نظام تعيين شده در قانون اساسي اداره نميشود. تمام قوا متمركز در يك قسمت شده و چون دسترسي به آن قسمت براي كسي ميسور نيست، همه قدرت در عمل در اختيار يكي دو نفر قرار گرفته و به هر صورت كه دلخواه آنها است عمل مينمايند. و اگر وضع به اين صورت باشد انتظار خوبي نبايد داشت؛ چون اگر يكي دو نفر صالح هم باشند آنقدر اشتباه و خطا ممكن است از آنها سرزند كه قصوراً نه تقصيراً كشور به انحطاط كشيده شود، چه رسد به اينكه مظنّه انحراف در بعضي از آنها كه قدرت را به دست گرفته اند وجود دارد بلكه براي بعضي قطعي است".

        والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته.

        ۱۳۹۱/۰۳/۱۰
        زهرا ربانی املشی

        نظر

        • Brother
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 193

          #8929
          در اصل توسط علی محمدی پست شده است View Post
          سلام دوستان. روشی هست(ترجیحا سایت) که بشه تعداد سهام شرکت هایی که داریمو کلا آمارشو یکجا توش ببینیم؟ غیر از زنگ زدن به تک تک شرکتها و آمار گرفتن ازشون. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون.
          طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

          نظر

          • علی محمدی
            عضو عادی
            • May 2012
            • 58

            #8930
            در اصل توسط علی محمدی پست شده است View Post
            سلام دوستان. روشی هست(ترجیحا سایت) که بشه تعداد سهام شرکت هایی که داریمو کلا آمارشو یکجا توش ببینیم؟ غیر از زنگ زدن به تک تک شرکتها و آمار گرفتن ازشون. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون.
            در اصل توسط Brother پست شده است View Post
            ممنون. ولی چطوری میشه درخواست استفاده داد؟ میگه برای دریافت شناسه و رمز کاربری باید حضوری بیای تهران دفتر مرکزی! کسی که شهرستانه چیکار میتونه بکنه؟ نمیشه مشخصاتو براشون فرستاد؟

            نظر

            • آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

              #8931
              خاتمی سکوتش را شکست/ از حضور در انتخابات تا براندازی


              دفتر رییس جمهور سابق کشورمان با انتشار متن سخنان وی در پایگاه اطلاع رسانی شخصی رئیس جمهور سابق ایران نسبت به خبرهای ضد و نقیض منتشر شده در این خصوص واکنش نشان داد.

              طبق گزارش دفتر حجت الاسلام المسلمین سید محمدخاتمی، تعدادی از جوانان و هنرمندان هوادار سید محمد خاتمی که به مناسبت دوم خرداد با وی دیدار کرده بودند، در سخنانی ضمن اعتراض نسبت به رای خاتمی در انتخابات مجلس نهم از سردرگمی پیش آمده در جریان اصلاحات به دلیل این اقدام خاتمی انتقاد کردند.

              رئیس جمهوری سابق در واکنش به سخنان جمع حاضر با تأکید بر اینکه مسأله ما بازگشت به قدرت نیست، گفت: "بروز و ظهور قدرت ظاهری، پیروزی نیست. پیروزی حقیقی تحقق اراده مردم است. ما با کسی دعوا نداریم، تنها خواستار بازتر شدن فضا هستیم. برای این که راه و رسم موجود، مبتنی بر اراده مردم جریان یابد یا باید به راهی که مردم می خواهند بازگشت و یا شاهد تلاطم هایی در عرصه جامعه و سیاست بود".

              رئیس بنیاد باران با اشاره به حضور بسیاری از دوستان و همراهان اصلاح طلبش در زندان و در پاسخ به نقد یکی از حاضران که رأی سید محمد خاتمی را محافظه کارانه خوانده بود، تأکید کرد: "والله اگر میان دوستانم در زندان بودم برایم گواراتر بود".

              وی درباره رأی خود تصریح کرد: "بارها گفته ام که ما خود را داخل نظام می دانیم و اگر نقدی هم داریم، نقد سیاست ها و روش هایی است که معتقدیم باید اصلاح شود. درباره آرمان های انقلاب هم بارها صحبت کرده ایم و نیازی نمی بینیم که دوباره در اینجا به آن بپردازم.

              خاتمی خاطرنشان کرد: به هر حال ما راهمان با کسانی که خواستار براندازی اند جداست و معتقدیم بسیاری از مردم شهید داده اند و بخش های گوناگون جامعه همچنان به اصل نظام و آرمان های آن پای بندند. لذا خوب است وقتی از افکار عمومی و نظر اکثریت بحث می شود دقت بیشتری به کار برده شود. من از اصل رأیی که دادم دفاع می کنم. در عین حال بسیار متأسفم که بعد از انتخابات حتی از تنگناها نسبت به زندانیان سیاسی کاسته نشده و بلکه بالعکس نسبت به زندانیان سیاسی سخت گیری بیشتری شده است.

              وی با بیان اینکه نباید ناامید شد و نباید انتظار داشت همه چیز یک شبه درست شود، افزود: "صبوری، توکل و امید به لطف خدا در کنار به روز کردن تقاضاهایمان با توجه به اصول و چارچوب های اعتقادی و نیز پرهیز از انشعاب و تفرقه تحت عناوینی چون سبز و اصلاح طلب از ضروریات امروز ماست. ما باید روی اصولی که به آنها پای بندیم و معتقدیم عملی است، توافق کنیم. باید دلهایمان را به هم نزدیک تر کنیم و تمام تلاش هایمان برای گذر از این فضای امنیتی به شرایط سالم سیاسی و غیرامنیتی باشد، نه برای بازگشت به قدرت. بلکه ایجاد فضای سالمی که در شأن این مردم باشد باید هدف ما باشد و این که بتوانیم حداقل فضای گفت و گو و تبادل نظر را دوباره احیا کنیم".

              وی با دفاع مجدد از رأیی که داده، افزود: "رأی دادن من گرچه موجب دلخوری و جریحه دار شدن احساسات بسیاری از دوستان شد، اما در این مورد همچنان از اصل کاری که انجام داده ام دفاع می کنم، گرچه نقدهای دوستان به شیوه آن را وارد دانسته و می پذیرم.

              خاتمی با بیان اینکه آنچه در 48 ساعت آخر به آن رسیدم را می شد زودتر هم با تحلیل دریافت، گفت: ما میدان را به دو دسته تحریمی داده بودیم، یک تحریمی های خارج از کشور که می گفتند انتخابات باید تحریم شود و اصرار داشتند که تحریم را به اصلاح طلبان هم نسبت دهند و دیگری جریانی در داخل که با نسبت دادن تحریم به ما در صدد ضربه زدن به بخش های باقی مانده از اصلاحات بودند.ما می بایست توضیح بیشتری می دادیم که اولاً ما تحریمی نبودیم، دوم اینکه تحریم همیشه به معنای براندازی نیست و سوم این که اگر کسی خواست رأی بدهد اشکالی ندارد و باید ذهن جامعه را درباره این سه نکته آماده می کردیم که نکردیم".

              وی با اشاره به نقد یکی از افراد که رأی خاتمی سایر مسائل مربوط به انتخابات را تحت تأثیر قرار داد، اظهار کرد: "اگر ظرفیتی در من هست که یک رأی من هم برای کسانی که در حکومت اند و هم برای مخالفان از کل انتخابات مهم تر تلقی می شود، آن را از همین مردم و جامعه گرفته ام، ولی این مسؤولیت مرا هم بیشتر می کند. آنچه شد بر اساس تشخیصی در چارچوب همین مسؤولیت بود، ولی این نباید باعث تفرقه نیروها شود. هم ما و هم این مفاهیم چارچوب هایی دارد که باید مراقب بود در داخل این چارچوب ها حرکت کنیم و دچار تفرقه نشویم".
              to continue, please follow me on my page

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #8932
                نامه کارگران «ایران تایر» به استاندار تهران؛

                از بیکاری ۱۳۰۰ كارگر جلوگیری کنید


                این شرکت در سالهای اخیر دچار مشکلات متعدد شده است و صورتهای مالی شرکت در دو سال اخیر زیان انباشته را نشان میدهد.

                ایلنا: در پي بیکاری 80 كارگر كارخانه ايرانتاير، شوراي اسلامي كار اين كارخانه با ارسال نامهای به مرتضی تمدن استاندار تهران، خواستار رسیدگی به مشکلات توليد و جلوگیری از تعطیلی ايرانتاير شدند.

                در این نامه كه نسخهاي از آن در اختيار ايلنا قرار گرفته است، کارگران ایران تایر در تشریح مشکلات کارخانه آوردهاند: با توجه به افزایش بیرویه قیمت مواد اولیه و در نتیجه ایجاد مشکلات فراوان جهت تامین مواد مورد نیاز در صنعت لاستیک، این شرکت در سالهای اخیر دچار مشکلات متعدد شده است و صورتهای مالی شرکت در دو سال اخیر زیان انباشته را نشان میدهد.

                کارگران ایران تایر در بخش دیگری از این نامه نتیجه معضلات کارخانه را کاهش ساعات اضافه کار، کاهش تولید و تعدیل گسترده نیروها ارزیابی کرده و از استاندار تهران درخواست کردند که با حمایت از این کارخانه، از بیکار شدن بیش از ۱ هزارو۳۰۰ نفر از کارگران این کارخانه جلوگیری کند.

                متن کامل نامه کارگران ایران تایر به شرح ذیل میآید:

                جناب آقای تمدن
                با سلام

                احتراما با توجه به افزایش بیرویه قیمت مواد اولیه و در نتیجه ایجاد مشکلات فراوان جهت تامین مواد مورد نیاز در صنعت لاستیک، این شرکت در سالهای اخیر دچار مشکلات متعدد شده است و صورتهای مالی شرکت در دو سال اخیر زیان انباشته را نشان میدهد. از ابتدای سال جاری معضلات به گونهای بوده است که مدیریت شرکت تصمیم به اتخاذ تصمیماتی جهت کاهش ساعات اضافه کار، کاهش تولید و در نتیجه تعدیل نیرو و بطور گسترده گرفته است.

                با عنایت به نامگذاری سال ۱۳۹۱ به نام سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی توسط مقام معظم رهبری و با توجه به اینکه در حال حاضر بیش از یکصد نفر از همکاران در صورت همکاری سازمان بیمه تامین اجتماعی با شرایط سخت و زیان آور بازنشسته خواهند شد از جنابعالی تقاضا داریم نسبت به رفع مشکلات و همچنین هماهنگی با سازمان محترم بیمه تامین اجتماعی در راستای تسریع در امر بازنشستگی پیش از موعد و در نهایت جلوگیری از تعطیل شدن این شرکت و بیکار شدن بیش از یک هزار و سیصد نفر مساعدت لازم را مبذول فرمائید.

                و من ا... توفیق
                شورای اسلامی کار
                شرکت تولیدی ایران تایر
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #8933
                  سازمان ملل کشتارهای تازه در سوریه را تأیید کرد



                  طبق طرح صلح کوفی عنان، نیروها و تانکهای ارتش سوریه قرار بود به پادگانها برگردند




                  در پی یافت شدن ۱۳ جسد در شرق سوریه، ژنرال رابرت مود، رییس هیات ناظران سازمان ملل متحد مجددا خواستار خویشتنداری تمامی طرف های درگیر در این کشور شده است. دست و پای این اجساد بسته بوده و از فاصله نزدیک به آنها شلیک شده است.
                  در بیانیه ای که از سوی هیات ناظران سازمان ملل منتشر شده، آمده است که ژنرال مود به شدت از این اقدام هولناک و غیرقابل توجیه، ناراحت شده است.
                  یک روز پس از آن که کوفی عنان، نماینده مشترک سازمان ملل و اتحادیه عرب برای حل بحران سوریه، به بشار اسد، رییس جمهور سوریه هشدار داد که کشورش به نقطه عطف رسیده، شهر حمص در طول شب گذشته هدف گلوله باران بود و در دمشق نیز وقوع تیراندازی هایی گزارش شد.
                  به گفته منابع مخالف دولت بشار اسد، گلوله باران دوره، از حومه های دمشق و نیز محله های مرکزی حمص از ساعات اولیه بامداد روز چهارشنبه آغاز شد.
                  در همین حال در ادامه واکنش های بین المللی به واقعه حوله، ترکیه سه روز به دیپلماتهای سوریه وقت داده است که خاک ترکیه را ترک کنند. وزارت خارجه ژاپن نیز اعلام کرده که در هماهنگی با اقدامات کشورهای غربی در کاهش سطح روابط با سوریه، به سفیر سوریه در توکیو دستور داده است تا "در اسرع وقت" خاک این کشور را ترک کند.
                  آلمان، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، ایتالیا، بریتانیا، بلغارستان، فرانسه، کانادا، هلند، و بلغارستان پیشتر سرپرستان نمایندگی های دیپلماتیک سوریه را از کشورهای خود اخراج کرده بودند.
                  همچنین گزارش شده است که وزارت خزانه داری آمریکا بانک اسلامی بین المللی سوریه را تحریم کرده است.
                  در کشتار حوله که روز جمعه گذشته رخ داد، ۱۰۸ زن و کودک و مرد کشته شدند.
                  کشورهای غربی و رسانه های بین المللی، ارتش و شبه نظامیان وابسته به حکومت سوریه را مسئول کشتار حوله شناخته اند و شورای امنیت سازمان ملل نیز با صدور بیانیه ای تلویحا از مسئولیت دولت سوریه در این زمینه سخن گفته است.
                  روز گذشته، فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه، احتمال مداخله نظامی در سوریه به منظور حمایت از جان غیرنظامیان در برابر حملات ارتش را مطرح اما تاکید کرد که چنین اقدامی مستلزم مصوبه شورای امنیت سازمان ملل است.
                  در واکنش به موضعگیری کشورهای غربی، روز چهارشنبه، گنادی گاتیلوف، معاون وزارت خارجه روسیه، گفت که دولت او با هرگونه دخالت نظامی در سوریه مخالف است و اعتقاد دارد که هنوز ضرورتی وجود ندارد که شورای امنیت تدابیر جدیدی را در مورد سوریه بررسی کند.
                  سخنگوی وزارت خارجه چین نیز در یک نشست خبری در روز چهارشنبه، ضمن ابراز نگرانی از وقایع اخیر سوریه، مخالفت دولت خود با دخالت نظامی در سوریه را اعلام کرد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #8934
                    جمهوری آذربایجان در مورد اتباع 'ناپدید شده' از دولت ایران توضیح خواست

                    تنش در روابط سیاسی میان ایران و جمهوری آذربایجان در چند ماه اخیر شدت گرفته است


                    دولت جمهوری آذربایجان در مورد سرنوشت دو نفر از اتباع آن کشور که در ایران ناپدید شده اند از دولت ایران توضیح خواسته است.
                    فرید حسین و شهریار حاجی زاده دو نویسنده اهل جمهوری آذربایجان هستند که به گفته خبرگزاری خصوصی APA جمهوری آذربایجان در ایران ناپدید شده اند.
                    این خبرگزاری به نقل از المان عبدالله اف، سخنگوی وزارت امور خارجه آن کشور نوشته است که جمهوری آذربایجان از ایران خواسته که توضیح دهد آیا این دو نویسنده در ایران بازداشت شده اند، و اگر آنها در بازداشت به سر می برند، دلیل بازداشت آنها چه بوده است؟
                    سازمان گزارشگران بدون مرز پیشتر گفته بود که این دو نفر در شهر تبریز توسط هشت نفر که لباس شخصی بر تن داشته اند ربوده شدند.
                    تنش در روابط ایران و جمهوری آذربایجان در چند ماه اخیر شدت گرفته است، اگرچه مقامهای دو کشور، روابط فیمابین را در سطح رسمی "دوستانه" توصیف میکنند.
                    جمهوری آذربایجان اخیرا با بازداشت دهها نفر به ظن جاسوسی برای ایران، آنها را متهم کرد که با سپاه پاسداران ایران مرتبط بودهاند.
                    انار بایراملی، روزنامه نگاری که برای رسانه های ایرانی در جمهوری آذربایجان کار می کرد نیز همچنان در زندان به سر می برد.
                    قرارداد نظامی ۱.۶ میلیارد دلاری جمهوری آذربایجان با اسرائیل از جمله مواردی است که دولت ایران به آن اعتراض کرده است.
                    جمهوری آذربایجان می گوید که این تسلیحات برای "آزادسازی سرزمین های اشغالی" از دست ارمنستان خریداری شده است و تهدیدی علیه ایران محسوب نمی شوند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #8935
                      سخنگوی دولت اوباما:
                      آمریکا همچنان با عملیات نظامی در سوریه مخالف است
                      سخنگوی دولت باراک اوباما اعلام کرد گزینه های محدودی درباره سوریه وجود دارد و آمریکا همچنان با انجام عملیات نظامی در این کشور مخالف است.
                      به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، "جی کارنی" سخنگوی کاخ سفید روز گذشته گفت : ما معتقدیم که در حال حاضر نظامی کردن بیشتر سوریه در این شرایط راهکار مناسبی نیست، چرا که انجام عملیات نظامی به کشتار و آشفتگی بیشتر در این کشور منجر خواهد شد.
                      آمریکا اخیراً دیپلماتهای سوری را از کشور خود بیرون کرده است، اما "میت رامنی" نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز پا را فراتر گذاشته و خواستار انجام عملیات نظامی برای براندازی دولت بشار اسد شده است، با این وجود دولت اوباما بر گزینه های دیگری تاکید دارد.
                      رامنی همچنین در اظهاراتی مداخله جویانه گفت کشتار اخیر مردم در سوریه توجیهی برای اقدامات جدی از سوی آمریکا از قبیل دادن سلاح به گروههای شورشی و همچنین تحت فشار قراردادن روسیه برای متوقف کردن فروش تسلیحات به نیروهای دولت سوریه خواهد بود.
                      این در حالی است که روز دوشنبه "مارتین دمپسی" رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در واکنش به کشتار منطقه الحوله در سوریه اعلام کرد که وزارت دفاع آمریکا آمادگی دخالت نظامی در سوریه را دارد.
                      "جرج لیتل" سخنگوی وزارت دفاع آمریکا نیز روز سه شنبه در پاسخ به سخنان دمپسی مبنی بر دخالت نظامی در سوریه گفت که پنتاگون طرحی برای دخالت نظامی در این کشور ندارد.

                      لیتل افزود: دولت آمریکا بر روی راه حل های دیپلماتیک و اقتصادی تاکید دارد، اما با این وجود ما در وزارت دفاع وظیفه داریم تمام گزینه ها را مد نظر قرار دهیم و اگر از ما خواسته شود باید شرایط اجرای گزینه های نظامی را فراهم کنیم.
                      سخنگوی وزارت دفاع آمریکا همچنین با ادعای اینکه "تاکید ما بر روی رساندن کمکهای بشر دوستانه بوده" در عین حال گفت اما من نمی خواهم در مورد اینکه چه اتفاقی در آینده رخ خواهد داد نظر بدهم.
                      اگرچه دولت آمریکا به طور علنی به نیروهای شورشی در سوریه کمکهای تسلیحاتی ارائه نکرده، اما به کشورهایی که شورشیان سوریه را از لحاظ سلاح و مهمات تأمین می کنند کمکهای بسیاری حتی به طور علنی ارائه کرده است.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #8936
                        نگرانی اتحادیه اروپا از افزایش مجازات مرگ در ایران

                        شمار اعدام ها در ایران در پنج ماهه اول ۲۰۱۲ تائید می کند که ایران یکی پیشتازترین استفاده کنندگان از مجازات مرگ است





                        بروکسل – خبرگزاری رویترز:

                        اتحادیه اروپا، امروز، چهارشنبه ضمن انتقاد از ایران برای افزایشی نگران کننده در استفاده از مجازات اعدام در سال جاری از تهران خواستار متوقف ساختن اعدام ها شد.

                        سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت «براساس جدیدترین اطلاعاتی که از منابع مختلف رسیده است، شمار اعدام ها در ایران در پنج ماهه اول ۲۰۱۲ تائید می کند که ایران یکی پیشتازترین استفاده کنندگان از مجازات مرگ است.

                        این سخنگو گفت «کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا عمیقا از این افزایش هشدار دهنده نگران است».

                        خانم اشتون، که مذاکرات شش قدرت جهانی با ایران بر سر برنامه اتمی جمهوری اسلامی ایران را رهبری می کند امیدوار است اختلاف ده ساله ناشی از مشکوک بودن جامعه بین المللی به تهران در مورد دنبال تسلیحات اتمی بودن را برطرف سازد. اتهامی که ایران تکذیب می کند.

                        نتایج حاصل از مذاکراتی که هفته گذشته در بغداد انجام گرفت اندک بوده است اما قدرت ها، شامل آمريکا، روسیه، چین، آۀمان، فرانسه و بریتانیا قرار است روز های ۱۸ و ۱۹ ژوئن در مسکو با مذاکره کنندگان ایران ملاقات کنند.

                        تهران بارها با اتهامات حاکی از نقض حقوق بشر در ارتباط با استفاده بسیار از مجازات مرگ روبرو شده است.

                        یک دیپلمات مستقر در تهران می گوید «معلوم نیست چرا این [افزایش] حالا رخ می دهد، که ممکن است فقط یک تصادف باشد. هر دلیلی که داشته باشد - هنگامی که بقیه جهان توجه خود را به مذاکرات اتمی معطوف ساخته است، زمان برای افزودن بر شمار اعدام ها مناسب بنظر می رسد».

                        رسانه های ایران می گویند در ماه مه ۱۵ نفر به دار آویخته شدند که جرم ۱۴ نفرشان قاچاق مواد مخدر بود- یک نفر نیز مردی بود که تهران می گوید برای تشکیلات اطلاعاتی اسرائیل، موسوم به موساد کار می کرد.

                        اتحادیه اروپا علیه مقاماتی در ایران که به گفته این اتحادیه در نقض فاحش حقوق بشر نقشی عمده دارند، از طريق ممنوعیت های مسافرتی و مسدود ساختن دارائی های آنان، تحریم های تنبیهی وضع کرده است.

                        این تحریم ها علاوه بر تحریم های گسترده اقتصادی است که اتحادیه اروپا برای وادار ساختن جمهوری اسلامی به انصراف از برنامه مورد اختلاف اتمی اش وضع کرده است.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #8937
                          تحریم بانک بین المللی اسلامی سوریه توسط امریکا















                          قائم مقام وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت به منظور افزایش فشار اقتصادی بر دولت سوریه، دارائیهای بانک اسلامی بین المللی سوریه را مسدود خواهد کرد.

                          قائم مقام وزارت خزانه داری آمریکا ضمن اعلام این خبر گفت این تصمیم در راستای افزایش فشار بر دولت اسد و بستن راههای فرار حاکمیت دمشق از تحریمهای دیگر است. به گفته وی پس از آن که دو بانک دیگر عمده سوریه توسط آمریکا تحریم شدند، این بانک معاملات مالی آن دو بانک را انجام می داد، و بدین ترتیب تحریمها را دور می زد.

                          قائم مقام وزارت خزانه داری گفته است آمریکا با شرکای بین المللی جهت منزوی کردن هرچه بیشتر حاکمیت اسد و قطع دسترسی آن به نظام مالی بین المللی همکاری می کند. در این زمینه، آمریکا با قطر رایزنی کرده و قطر نیز به نوبه خود اقدامی مشابه به عمل خواهد آورد.

                          حدود ۲ هفته دیگر وزارت خزانه داری آمریکا میزبان دومین جلسۀ گروه کاری بین المللی دوستان سوریه در واشنگتن خواهد بود.

                          موضوع کار گروه، تشدید تحریمهاست و ریاست جلسه مشترکا برعهده آمریکا، ترکیه و قطر خواهد بود.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #8938
                            یکی از شاخصهای توسعه سلامت امید به زندگی است که در 20 سال اخیر در کشورمان 14 سال افزایش پیدا کرده است و امروز سن امید به زندگی به حدود 72.5 سال رسیده است. دیگر برای هیچ جراحی قلبی نیاز به خارج کشور نداریم بلکه شاهدیم از خارج کشور به ایران برای جراحی قلب به ایران میآیند.
                            معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: برای هیچ جراحی قلبی به خارج کشور نیاز نداریم.

                            به گزارش فارس، سید حسن امامی رضوی بعدازظهر امروز در حاشیه پنجمین کنگره بینالمللی قلب و عروق رضوی که در بیمارستان رضوی مشهد در حال برگزاری است، با اشاره به وجود 8 مرکز پیوند قلب در کشور اظهار داشت: امروز دیگر برای هیچ جراحی قلبی نیاز به خارج کشور نداریم بلکه شاهدیم از خارج کشور به ایران برای جراحی قلب به ایران میآیند.

                            وی با بیان اینکه رشد و توسعه خوبی در زمینه سلامت کشور داشتهایم، اظهار داشت: در زمینه رشد میزان اهدای عضو در ایران پیشرفت خوبی داشتیم و امروز به عدد 6 در میلیون رسیده است؛ البته هنوز مشکل فرهنگی وجود دارد و حدود 60 درصد مردم برای اهدای عضو رضایت نمیدهند.

                            معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه در ارتباط با نبود برخی تجهیزات در دسترس متخصصان ایرانی خاطرنشان کرد: این در حالی است که همه توانمندیهای پزشکان جهان را ایرانیها دارند و تمام جراحیها در کشور توسط پزشکان ایرانی انجام میشود، امروز از همه جای دنیا به ویژه کشورهای همسایه برای درمان به ایران میآیند و در عین حال به دنبال آن هستیم تا این خدمات را پایدار کنیم.

                            وی در خاتمه با تاکید بر اینکه شاخصهای توسعه سلامت در کشور به سرعت در حال افزایش است، گفت: به برکت انقلاب توسعه چشمگیری در سلامت داشتیم و شاخصهای توسعه سلامت در کشور به سرعت در حال افزایش است.

                            به عنوان مثال یکی از شاخصهای توسعه سلامت امید به زندگی است که در 20 سال اخیر در کشورمان 14 سال افزایش پیدا کرده است و امروز سن امید به زندگی به حدود 72.5 سال رسیده است.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #8939
                              حسينعلي شهرياري نماينده مردم زاهدان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به طرح استيضاح وزير كار كه در مجلس هشتم مطرح شده بود اما به دليل پايان يافتن عمر اين مجلس ناتمام ماند گفت: قطعأ مجلس نهم به وظيفه قانوني خود در خصوص استيضاح وزير كار عمل خواهد كرد و استيضاح اين وزير را کليد خواهد زد.

                              عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با اشاره به طرح استيضاح وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت:اگر فقط يك روز هم از عمر دولت دهم باقي مانده باشد مجلس به وظيفه قانوني خود در خصوص استيضاح عمل خواهد كرد.

                              به گزارش باشگاه خبرنگاران، حسينعلي شهرياري نماينده مردم زاهدان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به طرح استيضاح وزير كار كه در مجلس هشتم مطرح شده بود اما به دليل پايان يافتن عمر اين مجلس ناتمام ماند گفت: قطعأ مجلس نهم به وظيفه قانوني خود در خصوص استيضاح وزير كار عمل خواهد كرد و استيضاح اين وزير را کليد خواهد زد.

                              عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با بيان اينکه بنده امضاي خودم در خصوص استيضاح وزير كار در مجلس هشتم را پس نگرفتهام اظهار داشت: قطعأ مجلس در چارچوب قانون به فعاليت خود ادامه مي دهد و استيضاح شيخ الاسلامي را کليد مي زند.

                              گفتني است؛ استيضاح وزير كار،تعاون و راه اجتماعي در آستانه انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي به صورت طرحي با امضاي ۱۹ تن از نمايندگان مجلس نهم مطرح شد.

                              لازم به ذكر است طبق اطلاعيه برخي از طراحان استيضاح شيخ الاسلامي در مجلس هشتم قرار است استيضاح وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي در مجلس نهم پيگيري شود.

                              متن اطلاعيه اين نمايندگان به شرح زير است:

                              ملت بزرگ ايران، كارگران شريف؛

                              درباره استيضاح وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي كه به علت صدور حكم سعيد مرتضوي به مديرعاملي صندوق تامين اجتماعي صورت گرفته بود به اطلاع مي رسانيم كه چون ديوان عدالت اداري در حال رسيدگي به شكايت نمايندگان در همين زمينه است و اميد زيادي به لغو اين حكم غيرقانوني توسط آن نهاد حقوقي وجود دارد و نيز چون اكثريت امضاكنندگان استيضاح به لطف خدا و به راي مردم در مجلس نهم خدمتگزار مردم شريف ايران و كارگران شريف خواهند بود در صورت لزوم استيضاح در مجلس بعدي قابل پيگيري خواهد بود. هر چند تا به حال تعدادي از امضا كنندگان استيضاح از پيگيري اين طرح انصراف دادهاند ولي همچنان استيضاح وزير كار و استعفاي مرتضوي از اولويتهاي مجلس نهم بوده و اميد است هر چه زودتر به اين مهم رسيدگي شود.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #8940
                                یک هفته بعد از اینکه جمهوری اسلامی ایران سفیرش را برای مشورت از باکو فراخواند، جمهوری آذربایجان سفیرش را از تهران فراخواند.

                                یک رسانه روسی از اقدام جمهوری آذربایجان در فراخواندن سفیر خود از تهران خبر داد.

                                به گزارش مهر به نقل از اینترفکس، یک هفته بعد از اینکه جمهوری اسلامی ایران سفیرش را برای مشورت از باکو فراخواند، جمهوری آذربایجان سفیرش را از تهران فراخواند.

                                این خبرگزاری روسی گزارش داد جمهوری آذربایجان امروز سفیر خودش را برای مشورت از تهران فراخواند.

                                این منبع خبری علت این اقدام دولت باکو را مشورت با سفیر خود اعلام کرده است.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X