اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیاح
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 70

    #8911
    پانه تا: طرح حمله به ایران آمادهاست
    لئون پانهتا، وزیر دفاع آمریکا، در گفتوگویی با شبکه تلویزیونی "ای بی سی" تأیید کرد، چنانچه مذاکرات اتمی با ایران به نتیجه نرسد، ایالات متحده طرحهایی را برای حمله احتمالی نظامی به ایران آماده کرده است.

    وزیر دفاع آمریکا با حضور در برنامه "این هفته"ی شبکه تلویزیونی "ای بی سی"، گفت، چنانچه شرایط ایجاب کند، طرح حمله نظامی به ایران آماده است. به گفتهی لئون پانهتا، ایالات متحده تمامی تلاش خود را برای عدم دستیابی ایران به سلاح هستهای به کار خواهد برد. وی افزود، واشنگتن طرحهایی را برای "زمانهای حساس و به منظور دفاع از کشور" آماده کرده است.

    پانهتا تاکید کرد: «فرض اساسی بر این است که نه آمریکا و نه جامعهی جهانی اجازه ساخت بمب اتمی را به ایران نخواهند داد.»

    وزیر دفاع آمریکا با اشاره به سخنان دنیل شاپیرو، سفیر ایالات متحده در اسرائیل در مورد آمادگی آمریکا و تنظیم طرح حمله احتمالی نظامی علیه ایران، گزینهی دیپلماسی را برای حل مناقشه اتمی غرب با ایران "ترجیح" آمریکا و متحدانش دانست و خاطر نشان ساخت که جامعه جهانی در مواجه با ایران "یکپارچه" است.

    با این حال وی تأکید کرد که در اختیار داشتن سلاح اتمی از سوی ایران به هیجوجه مورد قبول واقع نخواهد شد.

    دفاع از عملکرد دولت اوباما در افغانستان
    لئون پانهتا در بخش دیگری از این مصاحبه با دفاع از عملکرد دولت باراک اوباما در افغانستان اظهار داشت، مردم آمریکا و جهان بایستی بدانند که ایالات متحده همچنان در افغانستان "درگیر جنگ" است، اما با این حال "در مسیر درستی" گام برداشته است.

    هفتهی گذشته سران ناتو در اجلاس شیکاگو در مورد خروج تمامی نیروهای بینالمللی از افغانستان تا پایان سال ۲۰۱۴ به توافق رسیدند.

    جمهوریخواهان از جمله میترامنی، نامزد این حزب و رقیب باراک اوباما در انتخابات آتی ریاست جمهوری در این کشور، با انتقاد از سیاستهای دولت اوباما، اصرار رئیس جمهور کنونی آمریکا بر تعیین دقیق جدول زمانی خروج از افغانستان را کاری غلط میدانند.

    منتقدان میگویند، این حرکت نشاندهندهی عدم تعهد آمریکا به منطقه است؛ حرکتی که طالبان را تشویق به انتظار کشیدن برای خروج آمریکا از افغانستان میکند.

    لئون پانهتا برنامه خروج از افغانستان را قابل دفاع خواند و تصریح کرد که این جدول زمانی مورد موافقت ۵۰ کشور همپیمان ایالات متحده قرار گرفته است.

    انتقاد از حکم صادره برای دکتر پاکستانی
    وزیر دفاع آمریکا همچنین در گفتوگوی خود با شبکه "ای بی سی" حکم صادره از سوی دادگاه برای دکتر پاکستانی را که به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در یافتن مخفیگاه بن لادن کمک کرده بود، "غیر قابل درک" خواند.

    او روابط آمریکا و پاکستان را "پیچیده و پر فراز و نشیب" توصیف کرد و گفت، رابطه میان دو کشور "یکی از پیچیدهترین" روابطی بوده که آمریکا تاکنون داشته است.

    طبق حکم دادگاهی در پاکستان که روز چهارشنبه (۲۳ مه / ۳ خرداد) صادر شد، دکتر شکیل افریدی به اتهام "خیانت به میهن" به ۳۳ سال حبس و پرداخت ۳۳۰۰ یورو جریمه نقدی محکوم شد. در واکنش به حکم صادره، کمیسیون تخصیص بودجه سنای آمریکا کاهش کمکهای مالی به پاکستان را تصویب کرد.

    بر اساس این مصوبه که تمام ۳۰ عضو کمیسیون به آن رای مثبت دادند، به ازای هر سال زندان دکتر افریدی یک میلیون دلار از کمکهای مالی آمریکا به دولت پاکستان کاسته خواهد شد.

    هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا نیز پیشتر این حکم را "غیرعادلانه و ناموجه" خوانده بود.
    عملیات تعقیب و کشتن اسامه بن لادن، رهبر شبکه تروریستی القاعده که در شهر ابیتآباد پاکستان پناه گرفته بود، منجر به تیرگی روابط میان آمریکا و پاکستان شد.

    آمریکا معتقد است، اقامت طولانیمدت بنلادن و خانوادهاش در این شهر که محل سکونت شماری از افسران ارشد ارتش پاکستان نیز هست، بدون اطلاع بخشی از ماموران امنیتی و نظامیان این کشور ممکن نبوده است.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #8912
      وی با اشاره به اینکه هیچ تدبیر خاصی را نمیتوان برای ریزگردها در نظر گرفت ادامه داد: وضعیت هوای شهر تهران به دلیل پدیده ریزگردها هنوز به مرحله هشدار نرسیده است.

      فارس: مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به اینکه ادارات شهر تهران فردا تعطیل است گفت: هیچگونه تدبیر خاصی برای کاهش ریزگردهای تهران نداریم.

      محمد جاپلقی درباره تعطیلی روزهای کاری برای حل معضل ریزگردها اظهار داشت: فردا تمامی ادارات شهر تهران تعطیل هستند. شاید در چند روز آینده تعطیلیها در کاهش ریزگردها تأثیر داشته باشد.

      وی با اشاره به اینکه هیچ تدبیر خاصی را نمیتوان برای ریزگردها در نظر گرفت ادامه داد: وضعیت هوای شهر تهران به دلیل پدیده ریزگردها هنوز به مرحله هشدار نرسیده است.

      این در حالی است که برخی از کارشناسان برای کاهش ریزگردها معتقد هستند که باید اقدامات فراملی در منطقه برای مهار پدیده ریزگرد صورت گیرد تا این مساله در قالب رایزنیهای دیپلماتیک سامان یابد. تعطیل کردن روزهای کاری این مشکل را حل نمیکند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #8913
        هفته گذشته در پی تجمع عده ای در مقابل سفارت ایران در باکو و سردادن شعارهایی توهین آمیز علیه مراجع مذهبی و مقامات دولتی ایران ، تهران سفیر خود در باکو را به نشانه اعتراض فراخواند.
        دولت آذربایجان در اقدامی خصمانه مانع از ورود معاون فرهنگی دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در باکو به جمهوری آذربایجان شد.

        به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو با انتشار بیانیه ای ضمن اعلام این مطلب گفت که این اقدام ماموران دولت آذربایجان به صورت غیر دیپلماتیک انجام شده است.

        در بیانیه سفارت ایران آمده است: متاسفانه مقامات جمهوری آذربایجان در فرودگاه باکو از ورود معاون فرهنگی دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در باکو جلوگیری کردند و وی را به ایران بازگرداندند.

        سفارت ایران توضیح بیشتری در این باره ارایه نکرده و مقامات آذربایجان نیز تاکنون به این بیانیه سفارت ایران واکنشی نشان نداده اند.

        روابط ایران و آذربایجان در ماه های گذشته بر سر موضوعاتی چون روابط باکو – تل آویو، ترور دانشمندان هسته ای ایران، فعالیت های مخالفان اسلامگرای دولت باکو ، دستگیری 22 تن در ماه مارس سال جاری در آذربایجان به اتهامات تروریستی و همکاری با ایران و در نهایت برگزاری مسابقات موسیقی یوروویژن در باکو و انتقاد مراجع شیعه ایرانی از این اقدام دولت آذربایجان، رو به وخامت گذاشته است.

        هفته گذشته در پی تجمع عده ای در مقابل سفارت ایران در باکو و سردادن شعارهایی توهین آمیز علیه مراجع مذهبی و مقامات دولتی ایران، تهران به نشانه اعتراض سفیر خود را از باکو فراخواند.

        دو کشور یکدیگر را متهم به دخالت در امور داخلی یکدیگر می کنند. روابط آذربایجان با اسراییل در ماه های گذشته توسعه یافته و اخیرا آویگدور لیبرمن وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از باکو دیدار کرد.

        چندی پیش نشریه آمریکایی فارن پالیسی از اجاره یک پایگاه هوایی از سوی اسراییل در آذربایجان برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران خبر داده بود.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #8914
          به دنبال افزایش قیمت شیر خام صورت گرفت؛

          باکری: زیان 90 میلیارد تومانی صنایع لبنی در هر ماه


          به تبع محقق نشدن وعده دولت برای تامین نهاده های دامی و کاهش نرخ شیر خام، صنایع لبنی در طول ماه نزدیک به 90 میلیارد تومان زیان میدهد/ حداقل قیمت خرید شیر خام از دامداران 800 تومان و حداکثر قیمت آن 880 تومان است.

          ایلنا: دبیر انجمن صنایع لبنی اعلام کرد: اخیرا دامداران با معاونت بازرگانی داخلی صورتجلسه ای داشتند مبنی بر آنکه با دریافت علوفه و نهاده های دامی، شیر را با همان نرخ مورد نظر دولت یعنی 630 تومان عرضه کنند.

          رضا باکری در این خصوص به ایلنا گفت: این در حالی است که بنا به اظهارات دامداران، هنوز علوفه مورد نیاز در اختیار دامداران قرار نگرفته است. ضمن آنکه برخی از دامداران اعلام می کنند حتی در صورت تامین علوفه مورد نیاز توسط دولت، قیمت تمام شده شیر برایشان حدود 770 تومان تمام خواهد شد.

          وی اعلام کرد: درحال حاضر حداقل قیمت خرید شیر خام از دامداران 800 تومان و حداکثر 880 تومان است.

          باکری با تاکید براینکه هم اکنون وضعیت کارخانجات صنایع لبنی به واسطه عدم کاهش قیمت شیرخام طبق وعده داده شده از سوی دولت، بسیار نامناسب است، تصریح کرد: به تبع محقق نشدن وعده دولت برای تامین نهاده های دامی و کاهش نرخ شیر خام، صنایع لبنی در طول ماه نزدیک به 90 میلیارد تومان زیان میدهد.

          دبیر انجمن صنایع لبنی خاطرنشان کرد: این روزها پای صنعت بیش از پیش سست شده است. در این شرایط برخوردهای تعزیراتی با تولیدکنندگان بر چالش های پیش رو افزوده است.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #8915
            اینجا ایران است : لذت مدیر شدن! از سفر مکه و کربلا تا شمال و شاید آنتالیا !

            "مشخص است چرا همه در به در دنبال مدیر شدن هستند" ؛ این سخنی است که گاه و بیگاه از زبان مردم کوچه و بازار شنیده می شود، آنان معتقدند مواهب مدیر شدن به حدی است که برای رسیدن به آن، می توان از هر سدی گذشت!
            به گزارش سرویس اجتماعی "انتخاب"؛ فلان مدیر ارشد اداره که همین 10 روز پیش از مرخصی دوماه اش استفاده کرده و دو ماه تمام در محل کارش حاضر نمی شده، احتمالاً با توجه به اینکه سفرهای مذهبی، ربطی به مرخصی ندارد ، سه روز پس از حضور در محل کار، راهی کربلا شد و الحمدالله پریروز ، صحیح و سالم به اداره رسید. چون من به عنوان ارباب رجوع، بیش از حد به اداره مذکور رفته بودم تا آخرین امضا را از جناب رییس بگیرم و شر را کم کنم، کارمندی از همان اداره که به خاطر رفت و آمدها مکرر توفیق دوستی با او را یافتم، تماس گرفت و اطلاع داد که جناب رییس، ان شالله امروز (که همان دیروز باشد) ، خداوند طلبیده و عصر همان روز راهی مکه هستند، اگر کاری داری بیا که جناب رییس، دارند حلالیت می طلبند!
            اگر بگذریم از آنکه تا رسیدیم، جناب رییس را دم اتوموبیل دیدم، نامه را نشانش دادم و با عصبانیت گفت "اینجا که نمی شود، ان شالله پس از سفر"، نگاهی به روزهای آینده نشان می دهد کار من و امثال من حالاحالا ها برای گرفتن امضا طول می کشد. یک حساب سر انگشتی نشان می دهد که:
            * جناب رییس برگردند، حداقل دو هفته زمان می برد، پس از آن هم یک هفته دید و بازدید و خستگی سفر
            * ماه رمضان نزدیک است، ماه رمضان هم که کار نمی کنند، یادم می آید صحبت آن کارمند اداره مذکور که در دفاع از دوستش در ماه رمضان سال قبل گفت، "مرد حسابی! چقدر می ری میای؟ مگر نمی بینی روزه است؟!!!، خب برو بعد از رمضان بیا"
            * پس از رمضان، فضا آماده است برای یک سفر عالی به شمال کشور جهت رفع خستکی ایام رمضان و مشقت های روزه داری! اگر هم آب و هوای شمال با طبع مبارک ناسازگار بود، خانواده را می فرستیم شمال و خودمان می رویم آنتالیا تا در صورت امکان، شعبه ای تاسیس کنیم.
            * از آنجا که جناب مدیر اساساً فاقد سابقه اجرایی هستند و از مدیریت، چیز زیادی نمی دانند، قرار است در سفری یک ماه راهی کیش و قشم شوند تا آنجا آموزش های لازم جهت اداره ی "اداره" به ایشان داده شود!
            .... و این داستان ادامه دارد!
            بعد بگو چرا فلانی برای مدیر شدن اینگونه سر و دست می شکند؟! تازه بگذریم از مواهب دیگری که شاید در آیندده به آن بپردازم!
            همه که سرنوشت آقای "همساده" را ندارند که در وقت و بی وقت، با قطار و هواپیما و کشتی و اتوموبیل و .... سفر کنند و بیچاره شوند! بخندند و در عین حال "لهٍ له" باشند!

            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #8916
              ترکیه و ایران؛ اختلافات سیاسی، رشد مبادلات اقتصادی


              وزیر رشد و توسعه ترکیه اعلام کرد حجم تبادلات تجاری ترکیه با ایران به ۱۶ میلیارد دلار رسید. وی این رقم را نازل میداند و میگوید که میزان آن تا دو سال دیگر به ۳۵ میلیارد دلار خواهد رسید. دلیل چنین رشدی چیست؟
              جودت ییلماز وزیر رشد و توسعه ترکیه یادآورشد که حجم مبادلات تجاری ترکیه و ایران ظرف ۱۰سال اخیر ۸ برابر شده است. وی با شرکت در نشست "شورای کار ترکیه و ایران" (در سوم خرداد ۱۳۹۱) در تهران، تاکید کرد که ترکیه قصد دارد در چارچوب قواعد بینالملل به صورت قانونی به تجارت با همسایهی خود بپردازد. این مقام بلندپایه ترکیه به تحریمهای اقتصادی علیه ایران اشارهای نکرد.
              اما تحریمهای اقتصادی علیه ایران یکی از دغدغههای بزرگ ترکیه در مناسبات تجاری این کشور با ایران است. اومیت یاریم، سفیر ترکیه در تهران در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران گفت:«تحریمهای علیه ایران را نمیتوان باور کرد، همچنین نمیتوان ارزیابی مثبتی از نتایج این تحریمها داشت.»
              صادرات ایران به ترکیه عمدتا نفت و گاز طبیعی است و در ردهی پنجم کشورهای تامینکننده نیاهای ترکیه قرار دارد. از سوی دیگر ایران جزو چهار کشوری است که ترکیه بیشترین صادرات را به آن داشته است. صادرات ترکیه به ایران از جمله ماشین آلات، فولاد و وسایل خانگی است.

              محمد صالح خاتم، تحلیلگر مسائل ترکیه از شهر استانبول میگوید: «رقم مربوط به مبادلات تجاری ترکیه و ایران بدون محاسبهی فروش نفت و گاز طبیعی ایران به ترکیه اعلام میشود و جودت ییلماز اکنون آن را با محاسبات خرید نفت و گاز بیان کرده است.»

              این کارشناس اشاره میکند که در گزارشهای ادارهی آمار ترکیه تردیدهائی وجود دارد و آنها «شفاف و دقیق» نیستند.

              احساس خطر ترکیه از شرکتهای ایرانی
              محمد صالح خاتم کارشناس مقیم استانبول به دویچه وله میگوید: «مسئولین ترکیه از افزایش ثبت شرکتهای ایرانی در کشورشان احساس خطر میکنند، چون هیچ ضمانتی وجود ندارد که این شرکتها در ترکیه پایدار بمانند و از این کشور تنها برای دور زدن تحریمها استفاده نکنند. پس از تشدید اختلاف نظر ترکیه با ایران بر سر سوریه مقامهای ترکیه متوجه شدند که نیاز اقتصادی ایران ممکن است به ضررترکیه تمام شود.»
              این کارشناس نتیجه میگیرد که مناسبات اقتصادی دو کشور تحت تاثیر بحرانهای سیاسی قرار دارد و این کشور بهویژه پس از سفرهفتهی آیندهی هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجهی آمریکا به ترکیه مجبور خواهد شد جایگزینی برای واردات نفت و گاز طبیعی ایران پیدا کند.

              استقلال روابط اقتصادی از مسائل سیاسی

              آرتوم دینچ، کارشناس مسائل ایران و ترکیه با نظر محمد صالح خاتم موافق نیست. به نظر او روابط سیاسی، مناسبات تجاری و اقتصادی ترکیه و ایران را رقم نمیزند وعلیرغم بحران سیاسی میان دو کشور مناسبات اقتصادی آنها رشد و توسعه بیشتری داشته است.

              وی تاکید میکند که «ایران به دلیل محاصره و تحریم اقتصادی مجبور است برای بدست آوردن فنآوری صنایع خود از طریق ترکیه و آن کشورهایی که با غرب روابط نزدیکی دارند، مناسبات اقتصادی خود را با این کشورها توسعه دهد. منطق این تضاد در مناسبات اقتصادی و سیاسی را هم میتوان از این دیدگاه تحلیل کرد.»

              پرفسور محمت سیفالدین ارول، رئیس "مرکز استراتژیک اویروآسیا" (آسام) در ترکیه، توسعه مناسبات ترکیه و ایران را از منظر جغرافیایی- تاریخی بررسی میکند.
              وی در این رابطه به دویچه وله میگوید: «گرچه میان دو کشور در دوران مختلف تاریخی اختلافاتی بروز کرده، اما پس از معاهدهی صلح قصرشیرین در سال ۱۶۳۹ میلادی، اختلافات یا بحرانهای بین دو کشور هیچگاه به جنگ منتهی نشده است.»
              پرفسور ارول نتیجه میگیرد که چالشهای مربوط به سوریه و عراق بر اساس تجربیات تاریخی دو کشورهمسایه برطرف خواهد شد. به باور او، ترکیه بهویژه سیاستی عاری از هیجان و عاقلانه را در پیش گرفته است.
              این کارشناس اضافه میکند که در عرصهی سیاسی، اختلافات میان دو کشور تشدید شده و حتی تا جنگ لفظی پیش رفته، اما در عرصهی اقتصادی و تجاری مناسبات ترکیه و ایران توسعه یافته است. وی همچنین تائید میکند که آمار اعلام شده در رابطه با افزایش حجم مناسبات دو کشور، گواهی بر مدعای اوست.
              کارشناس ترک: آمریکا به ما گاز نمیفروشد

              محمت سیف الدین ارول از مرکز استراتژیک اویروآسیا (آسام)، در ترکیه خاطرنشان میکند: «کشورهای منطقه در اولویت سیاست خارجی ترکیه قرار گرفتهاند و ترکیه به هیلاری کلینتون که هفتهی آینده قرار است به ترکیه سفر کند، این پیام را میدهد که در عرصهی سیاسی ما همراه شماییم اما در عرصهی اقتصادی ما طرف همسایهمان ایران قرارگرفتهایم.»

              این کارشناس میپرسد که ظرف سه یا چهار ماه دیگر که فصل سرما آغاز میشود، «ترکیه نیازمندیهای گاز طبیعی خود را از باید کجا باید تامین کند؟ آیا آمریکا این گاز را به ترکیه خواهد داد؟»

              وی در ادامه یادآور میشود که «کشورما تابع همهی سیاستهای ناتو و غرب نیست و مناسبات خوب تجاری ایران با ترکیه هم در صورت تابعیت کامل ترکیه از ناتو و آمریکا غیرممکن است. ما شاهد نزدیکی ترکیه به روسیه و چین هم هستیم.»
              به نظر آرتوم دینچ، تحلیلگر مناسبات ایران و ترکیه، فشار آمریکا به ترکیه پدیدهی تازهای نیست. اما ترکیه در روابط خود با غرب و مناسبات اقتصادی و تجاری خود با ایران استراتژی خاص خود را دنبال میکند. به گفته وی در این استراتژی مولفههای چون «حفظ تعادل میان ایران و غرب به نفع منافع ملی ترکیه» و «استفاده از شرکتهای تجاری و خصوصی ترک که خارج از دایره و اقتداردولت فعالیت میکنند عمل میکند.»

              ۳۱ برابر شدن صادرات طلای ترکیه به ایران

              خبرگزاری فارس نیز در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ به نقل از مؤسسهی آمار ترکیه اعلام کرد، صادرات طلای ترکیه به ایران در مارس ۲۰۱۲ با افزایش ۳۱ برابری نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۹ تن یعنی معادل ۴۸۰ میلیون دلار رسید.

              این میزان در قیاس با ماه فوریه ۲۰۱۲ این میزان ۳۰ کیلوگرم بوده است.
              به عقیده برخی از کارشناسان افزایش ۳۱ برابری صادرات طلای ترکیه به ایران، گواهی بر"غیرعادی و مقطعی" بودن رشد تبادلات تجاری دو کشوراست.
              آرتوم دینچ و محمت سیف الدین ارول کارشناسان ترک بر این نظرند که تبادلات تجاری دو کشور تحت تاثیر بحران سیاسی پدید آمده میان دو کشور قرارنگرفته است. آنها همچنین تاکید میکنند که صحبتهای جودت ییلماز وزیر رشد و توسعه ترکیه دربارهی افزایش حجم تبادلات تجاری ترکیه و ایران تا سقف ۳۵ میلیارد دلار فقط یک پیشبینی است.
              این در حالی است که مقامهای ایران و ترکیه سالها از افزایش حجم تبادلات تجاری سخن گفتهاند و اکنون پیشبینیآنان به واقعیت پیوسته است.





              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #8917

                به گزارش ایسنا، مهدي غضنفري با بيان اين كه براي درك بهتر موضوع واردات اين كالاها بايد با فرايند واردات بيشتر آشنا شد، گفت: در حال حاضر فقط كالاهايي ميتوانند براي واردات از ارز مرجع استفاده كنند كه در يك فرايند توليدي سهم داشته باشند.

                او با اشاره به اين كه مواد اوليه صنعتي، مواد واسطهاي و ماشين آلات و تجهيزات شامل استفاده از ارز مرجع 1226 توماني هستند، افزود: در فرآيند جديدي كه از سال 1391 آغاز شده، بسياري از كالاهاي مصرفي ورودشان ممنوع نيست، ولي يا ارز مرجع نميگيرند يا با مقررات استاندارد دچار مشكل ميشوند.

                غضنفري خاطرنشان كرد: به اين دليل اگر كالايي به صورت رسمي وارد شده باشد، معنياش اين است كه در قبال آن ارز نفت پرداخت نشده، يعني در قبال آن كالاي مشابه صادر شده و واردكننده چون ارز با نرخ مرجع را نداشته، از ارز صادراتي استفاده كرده است.

                وزير صنعت، معدن و تجارت با تاكيد بر اين كه اين به معني واردات در مقابل صادرات است و تراز تجاري را منفي نميكند، افزود: در اين موارد چون قبلا صادرات انجام شده، ارز صادراتي هم به وجود آمده است و به يك سخن ديگر اگر يك كالا بعد از گذر همه موانع، ميتواند در بازار رقابت كند، يعني فرمول عرضه و تقاضا حاكم است، اما از ارز دولتي براي آن استفاده نميشود.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #8918
                  ساختمان شیشه ای وزارت چقدر فروخته شد؟

                  به گزارش مهر، عبدالکریم رضوی صبح امروز چهارشنبه در نشست خبری در پاسخ به این سئوال که مبلغ ساختمان شیشه ای که وزارت جهاد کشاورزی آن را به قوه قضائیه فروخته است، چقدر است؟ گفت: مبلغ فروش ساختمان شیشه ای جهاد کشاورزی 30 میلیارد تومان است.

                  وی تصریح کرد: صادق خلیلیان وزیر جهادکشاورزی به جد دنبال اخذ این مبلغ از قوه قضائیه است و خوشبختانه رئیس جمهور هم قول صد در صد داده است که همه این مبلغ به وزارت جهاد کشاورزی پرداخت شود.

                  مدیرعامل صندوق حمایت از کشاورزی ابراز امیدواری کرد که تا هفته دولت قوه قضائیه این مبلغ را به جهاد کشاورزی پرداخت کند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #8919
                    در این صورت یعنی کمتر از 3 سال آینده 162میلیارد بشکه نفت قابل استحصال در کشور وجود دارد که آنگاه تقریبا 116 سال دیگر می توان نفت تولید کرد.


                    فارس: بر اساس تکلیف برنامه پنجم توسعه، دولت موظف به افزایش ذخایر نفت قابل استحصال ایران به 162 میلیارد بشکه تا پایان برنامه است که بر این اساس ذخایر نفت ایران با حفظ سطح برداشت کنونی حداقل تا 116 سال دیگر پابرجاست.

                    جمهوری اسلامی ایران دارای 600 میلیارد بشکه نفت درجا است اما همه ان قابل استحصال نیست. براساس اظهارات مسئولان نفتی کشور هم اکنون ضریب بازیافت نفت به طور میانگین 26درصد است یعنی به نوعی می توان گفت از این میزان نفت درجا تنها 156 میلیارد بشکه نفت قابل استحصال است.

                    در چنین شرایطی و با توجه به میزان تولید روزانه نفت ایران، تقریبا 112 سال دیگر می توان نفت تولید و از این منبع عظیم خدادای استفاده کرد.

                    اما نکته حائز اهمیت این است که براساس قانون برنامه پنجم توسعه مسئولان نفتی باید به دنبال راه کارهایی به منظور افزایش یک درصدی ضریب بازیافت نفت باشند که براین اساس یعنی 6 میلیارد بشکه نفت درجا را بتوان به قابل استحصال تبدیل کرد.

                    در این صورت یعنی کمتر از 3 سال آینده 162میلیارد بشکه نفت قابل استحصال در کشور وجود دارد که آنگاه تقریبا 116 سال دیگر می توان نفت تولید کرد.

                    براساس این گزارش، ایران اگر می خواهد مدت زمان بیشتری نفت داشته باشد علاوه براین که باید به دنبال راهکارهایی برای افزایش ضریب بازیافت در طول برنامه های 5 ساله باشد از طرفی نیز می تواند تنها به اندازه نیاز خود نفت تولید و به فروش رساند و هیچ اجباری بر افزایش تولید این ماده هیدروکربوری نداشته باشد زیرا با دنبال کردن این روبه در زمانی که کشورهای مدعی که حجم زیادی نفت قابل استحصال دارند و میزان تولید نفتشان چندین برابر ایران است نفتشان به پایان می رسد ولی ایران هم چنان می تواند از این منبع عظیم استفاده کند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #8920
                      نماینده مردم بجنورد در مجلس نهم، با تأکید بر اینکه صندوق توسعه ملی، محلي برای تامين اعتبارات مورد نياز توسعه اقتصادي کشور و منبعي متعلق به بخش خصوصی و غیردولتی است، اظهار داشت: متأسفانه خبردار شدهایم که دولت طی روزهای گذشته حدود پنج میلیارد دلار بر خلاف قانون از محل این صندوق برداشت کرده است.
                      ایلنا - موسی الرضا ثروتی از برداشت پنج میلیارد دلاري دولت از منابع صندوق توسعه ملی خبر داد كه اين امر بر خلاف اساسنامه صندوق است.

                      نماینده مردم بجنورد در مجلس نهم، با تأکید بر اینکه صندوق توسعه ملی، محلي برای تامين اعتبارات مورد نياز توسعه اقتصادي کشور و منبعي متعلق به بخش خصوصی و غیردولتی است، اظهار داشت: متأسفانه خبردار شدهایم که دولت طی روزهای گذشته حدود پنج میلیارد دلار بر خلاف قانون از محل این صندوق برداشت کرده است.

                      این نماینده مجلس نهم، برکناری قربانی و انتصاب فرزین بر صندوق توسعه ملی با حفظ سمت را غیرطبیعی خواند و گفت: قربانی، رئیس سابق هیأت عامل صندوق توسعه ملي، تنها از زمان تأسیس این صندوق تا چند روز گذشته عملکرد مطلوبی در این زمینه داشت و در این مدت صندوق را در مسیر اهداف تعیین شده هدایت کرده بود.

                      وی از ایجاد وقفه در اجرای اهداف صندوق در پی برکناری قربانی خبر داد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #8921
                        مركز ارتباطات، اطلاعات و تبليغات رياست جمهوري اعلام كرد كه "در پي انتشار خبري در برخي جرايد مبني بر بازجويي رييس دفتر رييسجمهور، اين خبر قويا تكذيب ميشود.

                        مركز ارتباطات، اطلاعات و تبليغات رياست جمهوري اخبار منتشر شده مبني بر «بازجويي رييس دفتر رييسجمهور» را تكذيب كرد.

                        به گزارش ایسنا، مركز ارتباطات، اطلاعات و تبليغات رياست جمهوري اعلام كرد كه "در پي انتشار خبري در برخي جرايد مبني بر بازجويي رييس دفتر رييسجمهور، اين خبر قويا تكذيب ميشود.

                        مركز ارتباطات، اطلاعات و تبليغات رياست جمهوري ضمن دعوت همه فعالان رسانهاي به لزوم رعايت تقوا، عدالت، انصاف و اصول حرفهاي، با اشاره به اينكه طراحي، توليد و انتشار اينگونه اخبار دروغ با هدف حاشيهسازي براي دولت و ايجاد خلل در مسير خدمتگزاري به ملت عزيز ايران و آلودن دامن كارگزاران خدوم دولت عدالت محور، صورت ميگيرد، يادآور شد كه اينگونه دروغپردازيها و فضاسازيهاي كاذب، هيچگاه نميتواند بر عزم و اراده دولتمردان در مسير خدمت، كار و تلاش شبانهروزي تاثير بگذارد و تنها باعث ايجاد بياعتمادي مردم نسبت به طراحان و رسانههاي ناشر اين اخبار خواهد شد.

                        اين مركز همچنين با تصريح بر حق طبيعي خود براي پيگيري قضايي و حقوقي انتشار اين دست اخبار دروغ، بر شكايت از جرايد منتشركننده اين خبر و پيگيري آن تا حصول نتيجه، تاكيد كرد.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #8922
                          رقابتهاي فوتسال جام ملتهاي آسيا- دوبي

                          پايان سلطه فوتسال ايران با شکست برابر تايلند

                          با شکست تيم ملي فوتسال ايران برابر تايلند، سلطه شکستناپذيري ايران در آسيا به پايان رسيد.

                          تيم فوتسال کشورمان که پس از پيروزي برابر ازبکستان به مرحله نيمه نهايي رقابتهاي قهرماني آسيا رسيده بود امروز چهارشنبه از ساعت 16 در ورزشگاه الوصل امارات به مصاف تايلندي رفت که با شکست لبنان به اين مرحله صعود کرده بود. ايران اين بازي را با نتيجه 5 بر 4 واگذار کرد تا براي دومين بار نتواند به ديدار نهايي اين رقابتها صعود کند.



                          بازي در دقايق ابتدايي از جذابيت بالايي برخوردار نبود تا اينکه مليپوشان ايران در دقيقه 4 بازي ابتدا توسط وحيد شمسايي و با پاس عمقي کشاورز به گل رسيد و بالاخره يخ بازي آب شد.



                          در ادامه نيز حسين طيبي در دقيقه 8 بازي با يک حرکت تکنيکي و انفرادي گل دوم ايران را به ثمر رساند. تايلنديها که دو گل از ايران عقب بودند 2 دقيقه بعد توسط سوفاوت که در اوايل فصل اخير در پرسپوليس توپ ميزد، اختلاف را به حداقل رساندند و اين بار نيز روي اين گل همچون ديدارهاي قبل مصطفي نظري اشتباه فاحشي داشت و مقصر اصلي بود.



                          دو تيم در ادامه بازي نيز موقعيتهاي بسياري را روي دروازه يکديگر خلق کردند اما هيچ گلي به ثمر نرسيد و نيمه اول با نتيجه 2 بر يک به سود ايران پايان يافت.



                          تايلند که در رنکينگ جهاني جايگاه دهم را در اختيار دارد و تيم دوم آسيا هم هست در نيمه دوم براي جبران يک گل به زمين آمد و بازي را هم توفاني آغاز کرد. آنها حملات مداومي را روي دروازه ايران انجام دادند. البته بازيکنان ايران نيز چند موقعيت به دست آوردند و دروازهبان تايلندي مانع گل شدن آنها شد اما در دقيقه 9 ايران توسط اصغري مقدم گل سومش را به ثمر رساند.



                          تايلنديها پس از پذيرش اين گل خيلي زود اختلاف را دوباره به حداقل رساندند و با پنالتي که مهدي جاويد به دليل هند در محوطه جريمه تقديم تايلند کرده بود، حريف گل دومش را به ثمر رساند. اين بار هم سوفاوت براي تايلند گلزني کرد. تايلند که پس از اين گل جان دوباره گرفته بود، به گل سوم هم رسيد و بازي به تساوي کشيده شد.



                          پس از تساوي دو تيم در وقتهاي قانوني، بازي به وقتهاي اضافي کشيده شد و در دقيقه سه نيمه اول وقتهاي اضافي تايلند توانست گل چهارم را وارد دروازه ايران کند. پس از اين گل، بازيکنان ايران با پنج بازيکن به روي دروازه تايلند حمله کردند اما اين حملات نتيجهاي در بر نداشت تا اينکه در يک دقيقه باقي مانده وحيد شمسايي با استفاده از تجربهاش گل تساوي را وارد دروازه حريف کرد اما اين پايان کار نبود و تايلند توانست 37 ثانيه مانده به پايان بازي گل پيروزي بخش را وارد دروازه ايران کند. درنهايت اين ديدار با نتيجه پنج بر چهار به سود تيم تايلند به پايان رسيد تا اين تيم به ديدار نهايي صعود کند.



                          اين براي دومين بار است که تيم ايران از رسيدن به ديدار نهايي اين رقابتها باز ميماند. تيم ايران در سال 2006 هم با قبول شکست برابر ژاپن از رسيدن به ديدار نهايي محروم ماند.



                          ديگر تيم فيناليست نيز تا ساعاتي ديگر مشخص ميشود و تايلند بايد برابر تيم برنده بازي ژاپن و استراليا قرار بگيرد. اين بازي نيز از ساعت 19 امروز در ورزشگاه الشباب برگزار ميشود و به نظر ميرسد چشم باداميها با توجه به جايگاهي که در آسيا دارند، حريف بعدي ايران باشند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #8923
                            "هواپیماهای مسافربری ایران به سوریه سلاح حمل میکنند"


                            شبکه دوم تلویزیون آلمان، (zdf) به نقل از سازمانهای اطلاعاتی غربی از حمل سلاح توسط هواپیماهای مسافربری ایران به مقصد سوریه خبر داد. بخش شامگاهی خبر این شبکه چهارشنبه (۱۰ خرداد/ ۳۰ مه) در پیش گزارشی از ادامه حمایت تسلیحاتی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی از حکومت بشار اسد در سوریه و شبه نظامیان حزبالله در لبنان خبر داد. سوءظن سازمانهای اطلاعاتی غربی متوجه خطوط هوایی "ایران ایر" و "یاس ایر" است به نقل از شبکه دوم تلویزیون آلمان، ایران برای ارسال سلاح به سوریه، همچنین از هواپیماهایی استفاده میکند که به طور معمول برای پروازهای مسافربری به مقصد کشورهای اروپایی غربی مورد استفاده هستند. بر اساس ارزیابی سازمانهای اطلاعاتی این سلاح و مهمات ممکن است در کشورهای اتحادیه اروپا نیز تخلیه شده و برای حملات تروریستی مورد قرار گیرند.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #8924
                              کاهش شدید واردات نفت ژاپن و کرهجنوبی از ایران


                              ژاپن و کرهجنوبی واردات نفت خود از ایران را به شدت کاهش دادهاند. شرکت امتیان آفریقای جنوبی نیز برای مشارکت در تحریمها سرگرم مذاکره با آمریکا است. کاهش بهای نفتخام به علت بحران مالی اروپا ادامه دارد.

                              وزارت اقتصاد کرهجنوبی اعلام کرد که واردات نفتاین کشور از ایران، پس از افزایش غیرمنتظره در ماه آرویل، از ماه مه به شدت کاهش خواهد یافت. برپایه آمارهای رسمی، واردات نفت کرهجنوبی در بهار سالجاری میلادی نسبت به بهار سال پیش بیش از ۲۲ درصد کاهش یافته و به ۱۷ میلیون و ۷۳۰ هزار بشکه رسیده است.

                              افزایش موقتی واردات کرهجنوبی

                              واردات نفت کرهجنوبی از ایران، در ماه آوریل امسال پس از سالها ناگهان به صورت غیرمنتظرهای ۴۲ درصد افزایش یافت و به ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه رسید. مقامات کرهجنوبی به خاطر این موضوع مورد انتقاد غرب قرار گرفتند. اکنون، وزارت اقتصاد این کشور اعلام کرده که افزایش واردات در ماه آوریل موقتی بوده و در ماه مه نیاز پالایشگاههای کرهجنوبی کاهش خواهد یافت.

                              قبلا برخی از ناظران اعلام کردهاند که با گسترش تحریمها، جمهوری اسلامی کوشیده است با ارائه نفت ارزان مشتریان تازهای بیابد. احتمال دارد که پالایشگاههای کرهشمالی نیز از این موقعیت سود برده باشند. ده درصد واردات نفت کرهجنوبی تاکنون از ایران تامین میشده است.

                              تحریم ایران و منافعنفتی عربستان سعودی

                              همزمان با کرهجنوبی، دولت ژاپن نیز اعلام کرد که در ماه آوریل امسال ۶۵ درصد از واردات نفت خود از ایران را کاسته و در مقابل بر واردات نفت خود از عربستان سعودی افزوده است. ژاپن به لحاظ منابع زیرزمینی بسیار فقیر و اقتصاد آن به شدت به نفت خاورمیانه وابسته است.


                              تحریم ایران، علاوه بر صنایع نفت صنعت پتروشیمی را هم زیر فشار گرفته است


                              توکیو که از آغاز سالجاری میلادی برای شرکت در تحریم نفت ایران زیرفشار قرار گرفته است، در ماه مارس اعلام کرد که واردات نفت خود را از جمهوری اسلامی کاهش خواهد داد. این کشور ظرف ۵ سال گذشته نیز بهتدریج ۴۰ درصد از واردات نفت ایران کاسته است.

                              ژاپن در ماه آوریل امسال روزانه تنها اندکی بیش از ۱۱۸ هزار بشکه نفت از ایران وارد کرده است. در همین مدت، واردات نفت اینکشور از عربستان سعودی بیش از ۳۶ درصد افزایش یافته و به روزانه حدود یک میلیون و ۳۸۰ هزار بشکه رسیده است.

                              کاهش بهای نفتخام

                              گسترش تحریم نفت ایران با ادامه کاهش بهای نفتخام در بازارهای جهانی همراه شده است. این دو عامل در کنار هم میتوانند به کاهش شدید درآمدهای نفتی جمهوری اسلامی منتهی شوند. ۸۰ درصد بودجه دولت در ایران از درآمدهای نفتی تامین میشود.

                              سخنان محسن رضائی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در روز چهارشنبه (۱۰ خرداد) نشاندهنده تاثیر عمیق تحریم نفت و بانک مرکزی بر اقتصاد ایران است. او در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار امیدواری کرده است که مذاکرات هستهای مسکو به رفع مشکلات و موانع جمهوری اسلامی منتهی شود.

                              دبیر مجمع تشخیص مصلحت تصریح کرده است:«با لغو بخش زیادی از تحریمها از جمله در خصوص بانکمرکزی و حوزه نفت در سایه این مذاکرات شاهد بهبود وضعیت اقتصادی و آرامش این بخش خواهیم بود.»

                              بهگزارش رویترز روز سهشنبه (۲۹ مه، ۹ خرداد) بهای نفت دریای شمال باز هم کاهش یافت و به بشکهای ۱۰۷ دلار و ۸۸ سنت رسید. کارشناسان معتقدند بحران بدهیهای اروپا و تنش اتمی جمهوری اسلامی دو عامل تعیین کننده در کاهش و افزایش بهای نفت هستند.

                              شرکت امتیان آفریقایجنوبی در تحریمها

                              فشار برای گسترش تحریمها علیه جمهوری اسلامی به نفت محدود نمیشود. خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز گزارش داده است که هماکنون مسئولان شرکت امتیان آفریقای جنوبی هم برای تعیین شکل مشارکت خود در تحریم ایران سرگرم مذاکره با مقامهای آمریکائی هستند.

                              شرکت امتیان در زمینه ارائه خدمات تلفن همراه فعال است و سهم عمدهای در بازار ایران دارد. این شرکت در آستانه برگزاری نشست همگانی سالانه خود با صدور بیانیهای اعلام کرده است: «امتیان برای مدیریت تبعیت از تحریمها علیه ایران در حال همکاری با مقامات آمریکائی است. این شرکت همچنین به همکاری بینالمللی با مشاوران حقوقی در زمینه تبعیت از تحریمهای عملی اتحادیه اروپا، آمریکا و سازمان ملل ادامه میدهد.»
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #8925
                                اخراج هزاران کارگر در سال "حمایت از کار و سرمایه"


                                برطبق آمارهای رسمی منتشر شده توسط نهادهای دولتی ایران بیش از یکصد هزار کارگر در سال گذشته خورشیدی اخراج شدهاند. فعالان کارگری میگویند با ادامهی رکود اقتصادی این روند در سال جدید نیز ادامه یافته است.

                                علیرضا محجوب دبیر کل خانه کارگر اردیبهشت ماه امسال در گفتوگو با خبرگزاری کار ایران (ایلنا) ازوضعیت "بحرانی" واحدهای تولیدی این کشور خبر داد. شرایطی که بر طبق آمارهای رسمی موجب شد طی سال ۱۳۹۰ دستکم ۱۰۰ هزار کارگر اخراج شوند.
                                پیش از این، روزنامه شرق در اسفندماه سال ۱۳۹۰ در گزارشی با استناد به اطلاعات منتشر شده توسط مرکز آمار ایران، از بیکاری ۸۰۰ هزار شاغل در فاصلهی پاییز ۱۳۸۹ تا پاییز ۱۳۹۰ خبر داده بود.


                                ارسالان فتحیپور، نماینده مجلس نهم روز چهارشنبه ۱۰ خرداد (۳۰ مه) به خبرگزاری فارس گفت که با شرایط اقتصادی حاضر انتظار میرود که ظرفیت تولید برخی کارخانجات کاهش یابد و در پی آن تعدیل نیروی انسانی صورت گیرد.
                                به گفته فعالان اقتصادی کاهش ظرفیت تولید ناشی از عدم ثبات اقتصادی و آثار اجرای طرح هدفمندی یارانهها است که از مهمترین دلایل افزایش روند اخراج کارگران محسوب میشوند.
                                تولید در ایران در چند سال اخیر دستکم از دو عامل تاثیر گرفته است؛ افزایش تحریمهای اقتصادی و بانکی بینالمللی علیه ایران به علت ادامهی برنامه مشکوک هستهای این کشور و اجرای طرح حذف یارانهها.
                                تحریمهای اقتصادی و بیثباتی بازار ارز
                                افزایش محدودیت مبادلات مالی با ایران و تحریم نفت موجب شد که بازارهای مالی در یک ساله اخیر افزایش ناگهانی قیمت ارز را شاهد باشند. گرچه در ابتدا به نظر میرسید این افزایش در نهایت به سود تولید داخلی باشد، اما نتایج حاصله متفاوت بود.

                                تحریمها و حذف یارانهها تولید کنندگان ایرانی را در شرایط بحرانی قرار داده است


                                همزمان با افزایش قیمت ارزهای خارجی در زمستان سال گذشته، احمد پورفلاح عضو اتاق بازرگانی و صنایع و معادن گفت در بخش صادرات همه آرزوی ما این بود که هر سال، حداقل ۵ درصد نرخ ارز تغییر کند، زیرا معتقد بودیم که اگر این تغییر نرخ بوجود آید، صادرکنندگان کشور میتوانند در فضای رقابتی صادرات موفقی داشته باشند، اما انتظار نداشتیم که به صورت یکباره و ظرف دو تا سه ماه، ۴۰ درصد نرخ ارز تغییر کرده و همه فضای اقتصاد را متلاطم کند.
                                وی پیشبینی کرد که اگر یکسانسازی قیمت ارز هرچه زودتر صورت نگیرد باید منتظر کاهش تولید ناخالص داخلی بود و سرمایهگذاری را فراموش کرد. شرایطی که به نظر میرسد بر اقتصاد ایران حاکم شده است.
                                تولیدکنندگان زیر فشار حذف یارنهها
                                حذف یارانهها و یا به گفته مسئولان حکومت ایران "هدفمندسازی" یارانهها نیز، تولیدکنندگان ایرانی و بهویژه بخش خصوصی را هدف قرار داده است. کارشناسان اقتصادی میگویند اجرای قانون حذف یارانهها نقش تعیین کنندهای در کسادی اقتصاد و افزایش بیکاری ایفا کرده است.


                                حذف یارانهها باعث افزایش هزینههای تولید شده واین افزایش هزینه، بالا رفتن قیمت تمامشدهی محصولات را در پی داشته است. افزایش قیمت تمام شده نیز باعث کاهش سود و در نتیجه به تعطیلی کشاندن واحد تولیدی میشود.
                                آمار بانک مرکزی ایران نشان میدهد هزینهی تولید در سال ۱۳۹۰ نسبت به سال پیش از آن، بیش از ۳۴ درصد افزایش داشته است. میزان این افزایش در سال ۱۳۸۹ نسبت به ۱۳۸۸ کمتر از ۱۷ درصد بود.
                                از سوی دیگر دولت در اجرای این طرح از پرداخت سهم بخش صنعت خودداری کرده است. بر اساس ماده هشت قانون هدفمندی یارانهها میبایست ۳۰ درصد درآمدهای حاصل از هدفمندی یارانهها دراختیار بخش تولید قرار میگرفت. اما دولت به علت کمبود منابع ریالی برای پرداخت نقدی یارنهها به شهروندان، تاکنون از انجام این تعهد خودداری کرده است. اعتراض تولیدکنندگان و نمایندگان مجلس نیز تاکنون موثر واقع نشده است.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X