اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

    #10171
    احداث راکتور هسته ای در اردبیل
    مهر: جلیل جعفری عصر شنبه در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران استان با اشاره به برنامههای مجمع نمایندگان استان برای توسعه اردبیل گفت: استان اردبیل به دلیل زلزله خیز بودن محل مناسبی برای تاسیس نیروگاه هستهای نیست اما راکتور تحقیقات هستهای برای تولید دارو در اردبیل احداث میشود.


    وی با اشاره به برنامههای دولت برای احداث راکتورهای هستهای برای تولید دارو در کشور تصریح کرد: با احداث راکتور تحقیقات در اردبیل سطح توسعه استان بالا میرود و این راکتور میتواند داروهای استانهای اردبیل، زنجان، آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان را تامین کند.


    جعفری با بیان اینکه نمایندگان اردبیل برای احداث این مرکز باید متحد شوند، افزود: راکتور هستهای برای تولید دارو زمانی در اردبیل احداث میشود که نمایندگان استان زودتر از نمایندگان دیگر استانها برای احداث آن تلاش کنند.


    نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس با اشاره به محرومیت این دو شهرستان اضافه کرد: عقب ماندگی خلخال و کوثر از نظر توسعه یافتگی علل گوناگونی دارد که یکی از این علل نبود جاده مواصلاتی مناسب این دو شهرستان است.


    وی توسعه صنعتی خلخال و کوثر را از برنامههای خود در مجلس برشمرد و گفت: تلاش میکنیم که صنایع مخلفی را در زمینههای متعدد به خلخال بیاوریم تا این دو شهرستان به توسعه و پیشرفت صنعتی و تجاری برسند.


    جعفری یکی از وعدههای خود در ایام تبلیغات انتخاباتی را احداث کارخانه فولاد در خلخال دانست و تصریح کرد: طبق وعده خود کارخانه فولادی که در آن ضایعات آهنی را ذوب و به میلگرد تبدیل کند را به خلخال میآوریم که این کار در مرحله زمین گرفتن و انتقال سند مالکیت است.


    رئیس مجمع نمایندگان استان تکمیل سد کوثر و بهره برداری از این سد را یکی دیگر از برنامههای خود در مجلس دانست و افزود: با بهره برداری از سد کوثر هشت هزار هکتار از اراضی شهرستان زیر آب میرود که میتواند کشاورزی و دامپروری شهرستان را متحول کند.
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #10172
      وزیران امور خارجه کشورهای عضو شورای امنیت و اتحادیه عرب در مورد آینده سوریه توافق کردند.

      به گزارش مهر به نقل از شبکه الجزیره، وزیران امور خارجه کشورهای عضو شورای امنیت و اتحادیه عرب در مورد آینده سوریه توافق کردند.

      بر این اساس این گروه با استفاده از ابزارهای بین المللی مانند شورای امنیت از روند تشکیل دولتی انتقالی در مقابل دولت مشروع و قانونی کنونی این کشور حمایت خواهند کرد.

      جالب اینجا است که بنا بر تصمیم دشمنان سوریه، "بشار اسد" رئیس جمهوری این کشور نباید بخشی از دولت انتقالی باشد.

      در همین حال "کوفی عنان" نماینده سازمان ملل در امور سوریه در مراسم پایانی این نشست که دقایقی پیش در ژنو برگزار شد، گفت: روند انتقال قدرت باید در فضای ایمن انجام شود.

      وی از تمامی سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی خواست خود را ملزم به اجرای قوانین بین المللی و احترام به حقوق بشر بدانند.
      وی با بیان اینکه گفتگوهای ملی با حضور تمام طرفها باید برگزار شود به زعم خود افزایش خشونتها در سوریه را محکوم کرد.

      عنان در ادامه اظهار داشت: درگیری ها باید از طریق مذاکره و گفتگو و راههای مسالمت آمیز حل شود. به گفته وی زمان به سرعت در حال سپری شدن است و باید گامهای عملی در این راستا برداشته شود.

      به ادعای نماینده سازمان ملل در امور سوریه، جامعه بین الملل آماده حمایت از اجرای توافقات حاصل توسط گروههای متخاصم است.عنان از دولت و گروههای مخالف در سوریه خواست در روند مورد توافق گروه اقدام مشارکت کرده و سازمان ملل و اتحادیه عرب را در این مسیر یاری کنند.

      در ادامه این مراسم نیز "ویلیام هیگ" وزیر خارجه انگلیس به نمایندگی از شورای امنیت گفت: اعضای دائم شورای امنیت از تصمیم گروه اقدام در مورد سوریه استقبال و از اجرای کامل آن (طرح 6 مرحله ای) حمایت می کند.

      گفتنی است 9 کشور گروه اقدام در نشست امروز شنبه خود در ژنو در اقدامی مداخله جویانه در مورد تشکیل دولت وحدت ملی سوریه با اختیارات کامل اجرایی توافق کردند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #10173
        سابقه ندارد که اتباع ایرانی در کشور های حاشیه خلیج فارس اعدام شوند و حالا شده اند؛ آن هم در این تعداد و این چنین فجیع. این اقدام ریشخند به اقتدار ایران و به منزله نوعی اعلام جنگ غیر رسمی .

        خبر آنلاین : محمدحسین جعفریان روزنامه​نگار و مستند ساز ایرانی در یادداشتی در هفته​نامه پنجره با اشاره به اعدام 18 ایرانی در عربستان، نوشت:

        * سابقه ندارد که اتباع ایرانی در کشور های حاشیه خلیج فارس اعدام شوند و حالا شده اند؛ آن هم در این تعداد و این چنین فجیع. این اقدام ریشخند به اقتدار ایران و به منزله نوعی اعلام جنگ غیر رسمی .

        * همه دولت ها با فشارهای سیاسی و اقدامات ابداعی و غافلگیر کننده حتی اطلاعاتی و امنیتی، سعی در آزادی اتباع خود دارند. در قضیه دستگیری سه جاسوس آمریکایی شاهد بودیم که آنها هر روز در رسانه های مختلف، احساسات افکارعمومی جهان را متوجه موضوع کرده و ما را در فشار شدید می گذاشتند.
        *چرا در سطوح عالی دیپلماسی خود، سفرهای مکرر به این کشور برای استیفای حقوق اتباعمان نداشتیم؟ چرا در همه این سالها تلاش نکردیم یکی از ممالکی که هم با تهران و هم با ریاض روابط حسنه ای دارد را میانجی کنیم و به طور مداوم قضیه را پیگیری کنیم؟
        *نظر به سابقه سیاه عربستان در چنین پرونده هایی چرا ما با ساده لوحی، حرف سعود الفیصل را پذیرفتیم و مانند واقعه خونبار مزار شریف، مقتول را به قاتل سپردیم و با خوش خیالی از قاتل امان خواستیم؟ چرا با این سوابق سیاه، آقای صالحی حرف وزیر امور خارجه عربستان را پذیرفت و لااقل برای ملاقات کنسولی با آنها که حق قانونی این زندانیان بود پافشاری نکرد؟
        * آیا مجلس نباید وزیر خارجه را برای موضوعی تا این درجه اهمیت و برای اهمال خطایی تا این حد بزرگ استیضاح کند؟ و آیا آقای صالحی و رئیس جمهوری نباید برای این اتفاق هولناک از خانواده قربانیان پوزش و حلالیت بطلبند؟ آیا آقای صالحی خود نباید استعفا بدهد؟
        * اکنون مردم منتظرند تا اقدام متقابل ایران را ببیند. باید در درجه اول به مجامع جهانی برای این وحشیگیری آل سعود شکایت برد و از آنها درخواست غرامت کرد. باید کمیته ویژه پیگیری سرنوشت ابتاع ایرانی زندانی در دیگر کشورها و در دولت ها تشکیل شود تا دیگر شاهد فجایعی از این دست نباشیم.
        *باید هزینه این جنایات را چنان برای سعودی ها سنگین کرده که دیگر کتمان چنین وحشیگیری هایی به ذهن بیمارشان خطور نکند. مردم اکنون زخم خوده و تحقیر شده، منتظر اقدامات مسئولان نظام هستند.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #10174
          ابلاغ شفاهی کاهش زائران ایرانی برای عمره

          وی افزود: البته طرف عربستانی به صورت شفاهی از کاهش تعداد زائران ایرانی خبرداده ولی هنوز هیچ نامه رسمی و کتبی مبنی بر درخواست کاهش زائران ایرانی به سازمان حج ارسال نشده است. تیم مذاکره کننده نیز در عربستان حضور دارد تا تعداد زائران ایرانی در عمره تغییری نکند.

          معاون حج سازمان حج و زیارت در مورد شایعات مربوط به توقف عمره مفرده در ماه های رمضان و شعبان توضیح داد.

          غلامرضا رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به خبر ارسال پیامکهایی به شهروندان مبنی بر توقف صدور گذرنامه از سوی سفارتخانه عربستان و احتمال لغو سفر عمره مفرده در ماههای شعبان و رمضان گفت: این اخبار و پیامکها به هیچ عنوان صحت ندارد و مطمئن باشید عمره مفرده متوقف نمی شود.

          وی افزود: البته طرف عربستانی به صورت شفاهی از کاهش تعداد زائران ایرانی خبرداده ولی هنوز هیچ نامه رسمی و کتبی مبنی بر درخواست کاهش زائران ایرانی به سازمان حج ارسال نشده است. تیم مذاکره کننده نیز در عربستان حضور دارد تا تعداد زائران ایرانی در عمره تغییری نکند.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #10175
            در پی طرح اتهام فساد به احمد شفیق، آخرین نخستوزیر دیکتاتور مصر، مسئول یکی از احزاب مصر خبر داد وی با یک فروند هواپیمای اجارهای به همراه محموله بزرگی به امارات گریخت.
            به گزارشسرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه خبری العالم، عصام سلطان، معاون رئیس حزب "الوسط" مصر، اعلام کرد احمد شفيق، آخرین نخستوزیر رژیم مبارک و نامزد شکستخورده در دور دوم انتخابات رياست جمهوري اين كشور، پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهور و پیروزی محمد مرسی در آن، با یک فروند هواپیمای اجارهای محموله بسیار بزرگ و ثروتی کلان به شیخ نشین ابوظبی در امارات گریخته است. پس از اعلام نتایج انتخابات، دادستان کل مصر احمد شفیق را به ارتکاب فساد مالی متهم کرد.
            نشريه اينترنتي"الوفد" در این باره نوشت عصام سلطان در وبلاگ خود نوشته است شفیق با یک فروند هواپیما و با تعداد زیادی از چمدانهای مسافرتی به ابوظبی رفته است.
            پیش از این برخی رسانهها اعلام کرده بودند که احمد شفیق راهی امارات شد و از آنجا نیز قصد دارد به قصد انجام حج عمره به عربستان سفر کند.
            در همین حال، معاون رئيس حزب الوسط مصر نوشته است اگر احمد شفیق واقعاً به قصد عمره از مصر خارج شده است چرا شمار زیادی چمدان با خود داشته است.
            عصام سلطان تصریح کرده است حسين سالم، افسر بازنشسته مصري و يكي از بازرگانان نزدیک به حسنی مبارک و شریک اصلي او در تجارت با رژيم صهیونیستی، نیز در زمان نخست وزیری احمد شفیق به به همین شیوه و با محموله اي به ارزش 450 ميليون يورو كشور را ترك كرده بود.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20671

              #10176
              در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              وزیران امور خارجه کشورهای عضو شورای امنیت و اتحادیه عرب در مورد آینده سوریه توافق کردند.

              به گزارش مهر به نقل از شبکه الجزیره، وزیران امور خارجه کشورهای عضو شورای امنیت و اتحادیه عرب در مورد آینده سوریه توافق کردند.

              بر این اساس این گروه با استفاده از ابزارهای بین المللی مانند شورای امنیت از روند تشکیل دولتی انتقالی در مقابل دولت مشروع و قانونی کنونی این کشور حمایت خواهند کرد.

              جالب اینجا است که بنا بر تصمیم دشمنان سوریه، "بشار اسد" رئیس جمهوری این کشور نباید بخشی از دولت انتقالی باشد.

              در همین حال "کوفی عنان" نماینده سازمان ملل در امور سوریه در مراسم پایانی این نشست که دقایقی پیش در ژنو برگزار شد، گفت: روند انتقال قدرت باید در فضای ایمن انجام شود.

              وی از تمامی سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی خواست خود را ملزم به اجرای قوانین بین المللی و احترام به حقوق بشر بدانند.
              وی با بیان اینکه گفتگوهای ملی با حضور تمام طرفها باید برگزار شود به زعم خود افزایش خشونتها در سوریه را محکوم کرد.

              عنان در ادامه اظهار داشت: درگیری ها باید از طریق مذاکره و گفتگو و راههای مسالمت آمیز حل شود. به گفته وی زمان به سرعت در حال سپری شدن است و باید گامهای عملی در این راستا برداشته شود.

              به ادعای نماینده سازمان ملل در امور سوریه، جامعه بین الملل آماده حمایت از اجرای توافقات حاصل توسط گروههای متخاصم است.عنان از دولت و گروههای مخالف در سوریه خواست در روند مورد توافق گروه اقدام مشارکت کرده و سازمان ملل و اتحادیه عرب را در این مسیر یاری کنند.

              در ادامه این مراسم نیز "ویلیام هیگ" وزیر خارجه انگلیس به نمایندگی از شورای امنیت گفت: اعضای دائم شورای امنیت از تصمیم گروه اقدام در مورد سوریه استقبال و از اجرای کامل آن (طرح 6 مرحله ای) حمایت می کند.

              گفتنی است 9 کشور گروه اقدام در نشست امروز شنبه خود در ژنو در اقدامی مداخله جویانه در مورد تشکیل دولت وحدت ملی سوریه با اختیارات کامل اجرایی توافق کردند.
              بالاخره چی شد؟؟ فارس نیوز که میگه توافق کردن دولت انتقالی متشکل از دولت فعلی و سایر گروه ها باشه............... ایا همچی چیزی ممکن؟؟!!!!!!!!!!!!
              ///

              نظر

              • پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

                #10177
                با اروزی پیروزی مردم سوریه...فعلا همه چی داره خوب پیش میره .....بشار جون تا دیر نشده فلک رو ببند ....مثل قذافی میشی ها..



                دشمنان سوریه هم قسم شدند
                وزیران امور خارجه کشورهای عضو شورای امنیت و اتحادیه عرب در مورد آینده سوریه توافق کردند.
                به گزارش مهر به نقل از شبکه الجزیره، وزیران امور خارجه کشورهای عضو شورای امنیت و اتحادیه عرب در مورد آینده سوریه توافق کردند.

                بر این اساس این گروه با استفاده از ابزارهای بین المللی مانند شورای امنیت از روند تشکیل دولتی انتقالی در مقابل دولت مشروع و قانونی کنونی این کشور حمایت خواهند کرد.

                جالب اینجا است که بنا بر تصمیم دشمنان سوریه، "بشار اسد" رئیس جمهوری این کشور نباید بخشی از دولت انتقالی باشد.

                در همین حال "کوفی عنان" نماینده سازمان ملل در امور سوریه در مراسم پایانی این نشست که دقایقی پیش در ژنو برگزار شد، گفت: روند انتقال قدرت باید در فضای ایمن انجام شود.

                وی از تمامی سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی خواست خود را ملزم به اجرای قوانین بین المللی و احترام به حقوق بشر بدانند.
                وی با بیان اینکه گفتگوهای ملی با حضور تمام طرفها باید برگزار شود به زعم خود افزایش خشونتها در سوریه را محکوم کرد.

                عنان در ادامه اظهار داشت: درگیری ها باید از طریق مذاکره و گفتگو و راههای مسالمت آمیز حل شود. به گفته وی زمان به سرعت در حال سپری شدن است و باید گامهای عملی در این راستا برداشته شود.

                به ادعای نماینده سازمان ملل در امور سوریه، جامعه بین الملل آماده حمایت از اجرای توافقات حاصل توسط گروههای متخاصم است.عنان از دولت و گروههای مخالف در سوریه خواست در روند مورد توافق گروه اقدام مشارکت کرده و سازمان ملل و اتحادیه عرب را در این مسیر یاری کنند.

                در ادامه این مراسم نیز "ویلیام هیگ" وزیر خارجه انگلیس به نمایندگی از شورای امنیت گفت: اعضای دائم شورای امنیت از تصمیم گروه اقدام در مورد سوریه استقبال و از اجرای کامل آن (طرح 6 مرحله ای) حمایت می کند.

                گفتنی است 9 کشور گروه اقدام در نشست امروز شنبه خود در ژنو در اقدامی مداخله جویانه در مورد تشکیل دولت وحدت ملی سوریه با اختیارات کامل اجرایی توافق کردند.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #10178
                  دو ستان در سایت تحلیل خبری عصر ایران امروز اسامی 12 کاندید ریاست جمهوری در سال 92 ذکر شده البته این به درخواست خود عصر ایران بوده که شرکت کننده گان فقط نظر خود را داده اند ولی یک جمله مهم می باشد که بیان شده اگر احمدی نژاد تا سال 92 ریس جمهور باشد ممکنه خبر های باشد که ما بی خبر هستیم و انتخابات زود هنگام بر گذار شود با تشکر
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

                    #10179
                    /جمعبندی نشست ژنو هرگز کنار گذاشتن اسد نبود/
                    لاوروف: برخیها تمایل به شکست طرح عنان دارند/شبکه های غربی تصویر نادرستی ارائه میکنند
                    سرگی لاوروف وزیر خارجه روسیه امشب ضمن انتقاد شدید از کشورهای کارشکن در مسیر طرح کوفی عنان، خواستار پایان خشونتها شد.


                    به گزارش فارس با پایان یافتن نشست ژنو با موضوع آینده سوریه، سرگی لاوروف وزیر خارجه روسیه با حضور در نشست خبری به بیان مواضع کشور خود در قابل مذاکرات و آینده سوریه پرداخت.

                    سرگی لاوروف در ابتدا به طرح کوفی عنان پرداخته عنوان کرد که تمام گروههای سوری باید در آینده این کشور شرکت کنند، و مردم در روندی دموکراتیک درباره آینده این کشور تصمیم گیری کنند.

                    وی عنوان کرد که دلایلی وجود دارد که برخی گروههای مسلح نمیخواهند موضوع سوریه حل شود. او از دولتهایی که بر گروههای مسلح نفوذ دارند خواست تا از این گروهها بخواهند که به طرح کوفی عنان پایبند باشند.

                    او در ادامه به انتقاد از دولتهای غربی پرداخت، و عدم دعوت از ایران و عربستان در این نشست را نشانه ای از عدم حمایت از طرح کوفی عنان دانست. او ابراز امیدواری کرد که در ادامه در دعوت از کشورها بازنگری شده و گستره شرکت کنندگان در این گفتو گو ها افزایش یابد.

                    وزیر خارجه روسیه همچنین عنوان کرد که برخی دولتها دوست دارند تا طرح عنان شکست بخورد. به گفته وی این کشورها میخواهند تا تنش در سوریه هرچه بیشتر شود.

                    او از اقدام اتحادیه عرب در بستن شبکههای سوری انتقاد کرد و عنوان کرد که این کار در حالی انجام میشود که دائما صحبت از آزادی بیان خبرنگاران مطرح میشود. وی همچنین اقدام گروههای مسلح در حمله به دفتر یکی از شبکههای تلویزیون سوریه در دمشق را نیز نمونه ای دیگر از این اقدامات دانست.

                    وی در ادامه از شبکههای عربی غربی به دلیل ارائه تصویر نادرست از آنچه که در سوریه میگذرد، انتقاد کرد. به عنوان نمونه لاوروف به استعفای دسته جمعی خبرنگاران شبکه الجزیره در اعتراض به ارائه تصویر نادرست از سوریه اشاره کرد.

                    او همچنین از شبکه های یورو نیوز، سی ان ان، و بی بی سی نیز نام برد و عنوان کرد که این شبکه ها تصویر ضبط شده با تلفن همراه را نمایش می دهند که این تصاویر غیرقابل استناد است.

                    لاوروف این رفتار شبکههای غربی را تلاش برای نشان دادن تصویر غیرواقعی از سوریه دانست و به گفته وی این شبکه ها تلاش می کنند تا نشان دهند که برای اصلاحات در سوریه دیر شده است.

                    او اعلام کرد که روسیه از تمام نفوذ خود بر دولت سوریه استفاده خواهد کرد تا طرح کوفی عنان اجرا شود. وی از گروههای مسلح نیز خواست تا با پایان دادن به خشونتها به طرح عنان پایبند باشند.

                    لاوروف عنوان کرد که امکان خروج نیروهای سوری از شهرها تا زمانی که خشونت متوقف نشده باشد، وجود ندارد. به گفته وی گروههای مسلح و مخالفان در درون خود اختلافات زیادی دارند. او مسلح کردن مخالفان را بر خلاف قوانین بین المللی دانست.

                    او در نهایت عنوان کرد که جمع بندی نشست امشب هرگز کنار گذاشتن اسد نبود، بلکه دور نگاه داشتن گروههایی بود که خواستار استفاده از ابزارهای مسالمت آمیز نیستند.
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                    نظر

                    • کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

                      #10180
                      گويا قراره بازار پول از بازار سرمايه حمايت کنه.
                      اين يعني 40 الي 50 درصد رشد بازار سرمايه.

                      نظر

                      • rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

                        #10181
                        اعطاي وام به سرمايهگذاران با وثيقه سهام

                        سنا- مدير اداره امور بورسها و بازارهاي «سازمان» گفت: سرمايهگذاران حقيقي و حقوقي با وثيقه كردن سهام خود نزد بانكها و دريافت وام ميتوانند نسبت به تامين نقدينگي براي خريد و فروش سهام اقدام كنند.


                        محمودرضا خواجهنصيري با اشاره به اينكه موضوع فوق يكي از مصوبات شوراي عالي اصل 44 است، اظهار كرد: بر اين اساس براي سرمايهگذاري بانكها در بازار سرمايه محدوديتهايي وجود دارد كه با اين مصوبه، تا حدودي اين محدوديتها كاهش مييابد.
                        وي با بيان اينكه طبق اين مصوبه سقف سهامداري 10 درصد در بانكها، افزايش مييابد، تصريح كرد: از سوي ديگر براي تامين نقدينگي در بازار سرمايه طرحي تدوين شده است كه مطابق با آن، بانكها با قراردادهايي در قالب وثيقه كردن سهام به سهامداران براي سرمايهگذاري در بازار سرمايه وام ميدهن
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                        نظر

                        • rajabnejad
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 4331

                          #10182
                          حمايت حقوقيها از بازار در چارچوب منافع ملي است

                          سنا- مديرعامل سرمايهگذاري «ساتا» گفت: از اين هفته حقوقيهاي قدرتمند بازار در سطح كلان اقدام به حمايت از بازار سرمايه خواهند كرد.



                          حميدرضا اسكندري درخصوص لزوم حمايت حقوقيها از بازار سرمايه گفت: سرمايهگذاري تامين اجتماعي نيروهاي مسلح (ساتا) با حمايت از سهام زير مجموعه خود از شاخص كل و بازار سرمايه حمايت كرد؛ زيرا منافع ملي كشور در اين حمايتها ديده ميشود و «ساتا» منافع بخشي را در چهارچوب منافع ملي تعريف كرده است. اسكندري با اشاره به اينكه بازار اين روزها يك بازار واقعي نيست بلكه كاملا هيجاني است و دور از واقعيت، گفت: اين روزها فرصتي است براي سرمايهگذاراني كه به آينده بهتر فكر ميكنند تا با خريد سهام در قيمتهاي جذاب اين روزها در آينده سود خوبي
                          را شناسايي كنند.
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                          نظر

                          • rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

                            #10183
                            بازخوانی وظایف بانک مرکزی در شرایط رکود، تورم و تحریم

                            دکتر سید احمد میرمطهری
                            در شرایط متعارف اقتصادی در صورت بروز رکود، بانک مرکزی با کاهش نرخ تسهیلات و سود سپردهها میکوشد به فعالیتهای اقتصادی رونق بخشد.



                            در شرایط تورمی نیز بانک مرکزی با افزایش نرخ تسهیلات و سود سپردهها تلاش میکند نقدینگی را کاهش دهد. اما در شرایط کنونی که حاکی از رکود تورمی است، افزایش سود تسهیلات میتواند به رکود دامن بزند و کاهش آن نیز اثرات تورمی دارد. سیاستهای پولی که این روزها بانک مرکزی در پیش گرفته و مرتبا اعلام میکند، ظاهرا مبارزه با تورم و کاهش نقدینگی است و آنچه بخشهای تولیدی مطرح کرده و از نامساعد بودن وضع خود گزارش میدهند، کمبود منابع مالی و نیاز به نقدینگی است. در این میان مجلس مرتبا از آثار سوء بیکاری در کشور میگوید یا به عبارتی نگران تشدید رکود است و از سوی دیگر بانک مرکزی با مهار نقدینگی به دنبال مبارزه با تورم است. به نظر میرسد دو سیاست غیر همسو در مبارزه با مشکلات فعلی اقتصادی توسط قوه مجریه و قوه مقننه مطرح است و هر کدام از منظر مسوولیتهای خود به دنبال حل مشکل هستند، ولی هنوز یک وفاق ملی در اینکه به کدام سمت و سو باید رفت اعلام نشده و نبود آمار به روز یا در برخی مواقع تردید در آمارها به این بلاتکلیفی سیاستی دامن زده است. پارهای تصمیمات دولت نظیر قصد به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها یا برخی سیاستهای مالی و بودجهای در جهت افزایش نقدینگی است و اینجا است که کار مشکل شده و بانک مرکزی سردرگم ميشود؛ چرا که این بانک از یک طرف میخواهد با مبارزه با تورم ارزش پول ملی را حفظ کند و سیاست کاهش نقدینگی را دنبال میکند و از سوی دیگر تسلیم نظرات دولت در رشد نقدینگی است و نقدینگی هم با رشدی پیوسته حال آهسته یا شتابان در حال افزایش است.
                            در شرایط حاضر سیاستهای بانک مرکزی ضمن آنکه باید ناظر بر تمامی احوال اقتصاد ملی باشد در عین حال بايد به روند ساختار اقتصاد هم کمک کند، مشروط بر آنکه دولت هم از مسیر اصلاح سیاستها و کمک به تامین مالی از طریق امکانات خود یک جهتگیری همسو با بانک مرکزی داشته باشد، نه آنکه دولت به دنبال اجرای سیاستهای مالی خود به طور تمام و کمال باشد و بانک مرکزی هم درگیر مبارزه با تورم یا رکود.
                            بانک مرکزی ضرورتا باید بداند به تنهایی قادر به حل مشکلات اقتصادی کشور نیست به خصوص امروز با جدی شدن تحریمها، این بانک بايد با ارائه نظرات کارشناسی چه در شورای پول و اعتبار و چه در دولت یک تفاهم جمعی در شیوه اجرای سیاستهای خود ایجاد کند. حتی مساله کاهش ارزش ریال در برابر دلار که این روزها رخ داده است، فارغ از آنکه دلیل آن آثار روانی تحریمها هست یا هر علت دیگر، نباید بانک مرکزی را در حالت عکسالعملی قرار داده و هر روز سیاست جدیدی در مورد ارز اتخاذ کند.
                            فراموش نشود مسوولیت اصلاح روند سیاستهای پولی و مالی مخصوصا در شرایط سخت شدن تحریمهای اقتصادی با مجموعه مدیران اقتصادی کشور است نه آنکه هر جا مشکلی دیده شد، بانک مرکزی در نقش صندوق پولی دولت ظاهر شود و فورا به عضویت کارگروه حل آن مشکل منصوب شود. به نظر میرسد مدیران بانک مرکزی چندین دفعه وظایف خود را در شرایط فعلی که دشوارتر از شرایط متعارف است بايد بازخوانی کنند.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                            نظر

                            • amin68
                              عضو عادی
                              • Oct 2011
                              • 134

                              #10184

                              افزایش قیمتها در فاز دوم هدفمندی منتفی شد
                              کد خبر: ۲۵۴۸۱۸
                              تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۳
                              سخنگوی اقتصادی دولت با اعلام اینکه فعلا برنامهای برای افزایش قیمت حاملهای انرژی در فاز دوم هدفمندی یارانهها نداریم، گفت: افزایش ضریب هدفمندی، تقویت سیستمهای اطلاعاتی و ایجاد زیرساختهای جدید از اولویتهای دولت در فاز دوم هدفمندی یارانهها است.

                              به گزارش خبرنگار مهر، سیدشمس الدین حسینی در نشست مدیران ارشد بازار سرمایه، مدیران وزارت اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در ارتباط با برنامه های جدید دولت برای اجرای فازدوم هدفمندی یارانه ها و تدابیر اتخاذ شده برای جلوگیری از افزایش قیمتهای اخیر در اقلام مصرفی مردم که به بهانه هدفمندی اعمال می شود، گفت: اگر هدفمندی به معنای افزایش قیمت حاملهای انرژی تلقی می شود، این موضوع فعلا از دستور کار دولت خارج است.

                              وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: در شرایطی که امروز به سر می بریم، دولت به دنبال اصلاح و افزایش قیمت حاملهای انرژی نیست؛ بنابراین همانطور که از سوی مقامات سازمان هدفمندی یارانه ها اشاره شد، هدفمندسازی یارانه ها در فاز دوم هدفمندی به معنای افزایش قیمتها از دستور کار خارج است.

                              اولویتهای جدید دولت در فازدوم هدفمندی

                              حسینی ادامه داد: اما هدفمند سازی از دستور کار خارج نیست و این موضوع تداوم دارد و ما در دولت برای این منظور یکسری اقدامات زیرساختی در دست انجام داریم. به عنوان نمونه، صندوق توسعه ملی، سیستم بانکی و برخی وزارتخانهها مانند وزارتخانه صنعت و جهادکشاورزی به دنبال این هستند که با استفاده از فرصت ایجاد شده، زیرساختهای لازم برای بهبود تکنولوژیکی و فناوری را اعمال کنند.

                              وی با اعلام اینکه دولت به دنبال افزایش ضریب هدفمندی به عنوان یکی دیگر از گامهای اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها است، تاکید کرد: سیستمهای اطلاعاتی در خصوص شناسایی خانوار و از این دست را هم تقویت خواهیم کرد.

                              سخنگوی اقتصادی دولت تصریح کرد: جلسات این موضوع نیز به صورت مستمر در حال انجام است و هم اینکه گروههای کاری در این بخش فعالیت دارند. به گفته حسینی، اساسا اصلاح و یا افزایش قیمتها به عنوان فازدوم هدفمندی فعلا از دستور کار خارج است.

                              وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص افزایش قیمت آب و برق در فازدوم هدفمندی که چندی پیش به نقل از وی در رسانه ها مطرح شده بود، گفت: چنین موضوعی صحت ندارد و من چنین حرفی را نزدم.

                              تحریمها

                              سخنگوی اقتصادی دولت در زمینه اعمال تحریمهای جدیدی که از سوی کشورهای غربی مطرح شده است، گفت: متاسفانه در این بخش چند موضوع رسانه ای از داخل و خارج دنبال می شود که یکی ایجاد موعدهای کاذب برای افزایش بار روانی تحریمها است.

                              حسینی با اعلام اینکه تحریمها از خیلی وقت پیش از سوی کشورهای غربی آغاز شده است، ادامه داد: انتشار شایعات منفی و ایجاد فضای نامناسب در کنار از بین بردن اعتبار از نظامهای آماری کشور نیز از سوی رسانه های غربی دنبال میشود.

                              وی خاطر نشان کرد: مخدوش کردن آمارهای داخلی و قبولاندن دروغهای خود، موضوعی است که در دستور کار رسانههای بیگانه قرار دارد.

                              وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: من چندی پیش به نقل از صندوق بین المللی پول در مجلس گزارش دادم که مشخص شد حجم تولید ناخالص داخلی کشور در 5 سال گذشته به 482 میلیارد دلار افزایش یافته است. علاوه بر آن، به استناد همین گزارش قدرت خرید ایران افزایش یافته و ایران هفدهمین اقتصاد بزرگ دنیا است.

                              به گفته حسینی، در چندسال اخیر بیشترین فشارها به اقتصاد ایران وارد شده ولی اقتصاد کشور بر اساس آمار تولید ناخالص داخلی و شاخص برابری قدرت خرید بهبود یافته است.

                              سخنگوی اقتصادی دولت ادامه داد: این فضایی که برای بی اعتبار کردن نظام آماری کشور دنبال می شود، تصادفی نیست و آخرین مورد آن شایعه دستگیری وزیر امور خارجه بوده است.

                              نوسانات بازار ارز

                              وی در زمینه نوسانات قیمتی در بازار ارز و سکه و وعده های دولت برای مهار قیمتها در این بخش، گفت: دولت ارادهای برای افزایش قیمت ارز ندارد و در ماههای گذشته با لنگر کردن نرخ ارز مرجع، به دنبال سازوکارهای اطمینان بخش در بازار است.

                              وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: به استناد آمارهای گمرک، در 2 ماهه ابتدای سال جاری به نسبت 2 ماهه ابتدای سال گذشته، میزان ارزی که بانک مرکزی از طریق شبکه توزیع رسمی ارائه کرده، افزایش داشته است.

                              سخنگوی اقتصادی دولت بیان داشت: امروز بانک مرکزی به دنبال این است که به جای دلخوش کردن بر بازارهای موازی و نرخها در این بازار، برای حمایت از تولید داخل به مواد اولیه، کالاها و ماشین آلات مورد نیاز تولید ارز مرجع اختصاص دهد.

                              به گفته وی، آیا در 20 روز گذشته تقاضای ارز در بازار داخلی افزایش یافته است؟ چرا با ارز رسانی بیشتر بانک مرکزی، نرخ ارز در حال افزایش است؟ اینها نشان دهنده فعالیتهای سوداگرانه و سفته بازی است.

                              نظر

                              • rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

                                #10185
                                مصوبه تازه برای حمایت از بورس/نشست های حمایت از بازار سرمایه ادامه دارد
                                بازار مالی - رریس سازمان بورس از تشکیل جلسه صبح امروز به منظور هماهنگی با بانکها، در محل وزارت اقتصاد خبر داد.

                                پیرو جلسه عصر چهارشنبه شورای عالی اصل ٤٤ و تاکید رئیسجمهور بر لزوم حمایت همهجانبه از بازار سرمایه و داراییهای مردم در این بازار‏، وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار دیشب (شنبهشب) در جلسهای فشرده در محل وزارت اقتصاد که تا پاسی از شب به طول انجامید‏، پنج تصمیم مهم برای حمایت بانکها از شرکتهای بورسی و فرابورسی اتخاذ کردند.
                                رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه در جلسه دیشب، نقش مکمل بازار پول و سرمایه در نظام مالی، اثرات مثبت این دو بازار بر یکدیگر و لزوم حمایت بانکها بانکی از بازار سرمایه مورد تاکید و توافق اعضا قرار گرفت، ٥ مصوبه مهم این جلسه را تشریح کرد.


                                مصوبه اول
                                صالحآبادی افزایش سقف مجموع تعهدات و تسهیلات پرداختی بانکها به واحدهای تولیدی و غیرتولیدی پذیرفته شده در بورس و فرابورس به ٢٠ درصد سرمایه پایه بانکها را نخستین مصوبه این نشست عنوان کرد و گفت: پیش از این‏، حداکثر سقف تسهیلات پرداختی بانکها به واحدهای تولیدی معادل ١٥ درصد و واحدهای غیرتولیدی، معادل ٥ درصد سرمایه پایه بانکها بوده است که با این مصوبه‏، زمینه اعطای تسهیلات بیشتر به شرکتهای پذیرفته شده در بازار سرمایه فراهم میگردد.

                                مصوبه دوم
                                صالحآبادی در ادامه‏، اعطای تسهیلات توسط بانکها به شرکتهای تابعه خود‏، بصورت مستقیم و یا غیرمستقیم را دومین مصوبه کارگروه مشترک برشمرد و گفت: مقرر شد این تسهیلات در راستای حمایت از بازار سهام و پس از تائید رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و رئیس کل بانک مرکزی،‏ توسط بانکها به شرکتهای تابعه بانکها پرداخت شود.

                                مصوبه سوم
                                رئیس سازمان بورس موافقت بانک مرکزی با پذیرش سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس و فرابورس، به عنوان وثیقه تسهیلات اعطایی به اشخاص حقیقی و حقوقی را سومین مصوبه جلسه دیشب کارگروه مشترک عنوان کرد.


                                مصوبه چهارم
                                سخنگوی سازمان بورس در تشریح چهارمین مصوبه کارگروه مشترک حمایت از بازار سرمایه‏، به موافقت کارگروه با افزایش سقف نرخ سود اوراق مشارکت و صکوک بازار سرمایه اشاره و خاطرنشان کرد: با تصویب کارگروه، نرخ اوراق مشارکت و صکوکی که با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار منتشر میشود، میتواند تا سقف ٣ درصد بالاتر از نرخ سود اوراق مشارکت منتشر شده با مجوز بانک مرکزی باشد. صالحآبادی در عین حال خاطرنشان کرد سازمان بورس پس از راهاندازی مؤسسات رتبهبندی اعتباری و فراهمشدن سازوکار ارزیابی میزان ریسک اینگونه اوراق، نسبت به تعیین نرخ سود اوراق در چارچوب مصوبه کارگروه مشترک اقدام خواهد شد.

                                مصوبه پنجم
                                بگفته صالحابادی‏، اعضای کارگروه در نهایت مصوب کردند تا بهمنظور تعیین راهکارهای اجرایی کردن مصوبات صورتگرفته، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان بورس و اوراق بهادار هماهنگی لازم را با بانکها به عمل آورند که در نخستین گام، صبح امروز جلسه هماهنگی با بانکها برای اجرایی کردن مصوبات کارگروه در وزارت امور اقتصادی و دارایی و با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل خواهد شد.
                                رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در خاتمه‏، با مثبت ارزیابی کردن نخستین نشست کارگروه مشترک حمایت از بازار سرمایه افزود: مقرر شد جلسات کارگروه بصورت مستمر ادامه یابد و جلسه بعدی نیز در همین راستا، در محل سازمان بورس و اوراق بهادار تشکیل خواهد شد.
                                لازم به ذکر است در جلسه شورای عالی اصل 44 که چهارشنبه گذشته، در دفتر رئیسجمهور برگزار شد، چهار تصمیم مهم در حمایت از بازار سرمایه به تصویب رسید. افزایش حمایت نظام بانکی از بازار سرمایه ازطریق سرمایهگذاری مستقیم و یا ارائه تسهیلات به شرکتهای سرمایهگذاری، افزایش جذابیت اوراق مشارکت و صکوک بازار سرمایه، حمایت سهامداران عمده از بازار و تقویت نقش بازار سرمایه در تأمین مالی ازطریق طراحی و معرفی ابزارهای جدید، مهمترین مصوبات این نشست بود. رئیسجمهور همچنین در این نشست تأکید کرد باید با حمایت از بازار سرمایه، از داراییهای مردم در بورس محافظت شود.
                                در این جلسه همچنین مقرر شد کارگروهی متشکل از وزیر اقتصاد، رئیسکل بانک مرکزی و رئیس سازمان بورس درخصوص جزئیات و راهکارهای اجراییشدن مصوبات مذکور تصمیمگیری کنند که کارگروه مذکور دیشب، نخستین جلسه خود را در دفتر وزیر اقتصاد برگزار کرد.
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X