اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alirezasa
    عضو فعال
    • Jun 2012
    • 508

    #10216
    بخشنامه وزیر نفت همزمان با آغاز تحریمها

    رستم قاسمی، وزیر نفت جمهوری اسلامی که بارها تأکید کرده بود تحریمها "هیچ تأثیری" بر اقتصاد ایران نخواهند داشت روز یکشنبه با صدور بخشنامهای خواستار بسیج همگانی تمامی مدیران و کارکنان وزارت نفت برای مقابله با "تحریمهای غیرقانونی" نفتی اتحادیه اروپا شد.

    محسن قمصری، مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران نیز یکشنبه ۱۱ تیر در گفتگو با خبرگزاری مهر مدعی شد که با توقف کامل صادرات نفت ایران به اروپا، "مشتریهای جدید برای فروش نفت خام شناسایی شدهاند".

    قمصری در ادامه تصریح کرد: «با وجود اعمال این تحریمها اما تدابیر لازم برای مقابله با آنها در سطح وزارت نفت اتخاذ شده است.»

    نظر

    • alirezasa
      عضو فعال
      • Jun 2012
      • 508

      #10217
      "هشدار" بینتیجه جمهوری اسلامی به اتحادیه اروپا

      مقامات جمهوری اسلامی در آستانه اجرای این تحریمها بارها با تأکید بر "تأثیر غیرسازنده" تحریمها بر روند مذاکرات هستهای گروه ۵+۱ و ایران، خواستار عدم اجرای دور تازه تحریمهای اتحادیه اروپا شده بودند.

      سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی و سرپرست هیات مذاکره کننده ایرانی جمعه (۲۹ ژوئن/ ۹ تیر) در نامهای به کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سرپرست گروه ۱ + ۵، نسبت به پیامدهای تحریم نفتی ایران هشدار داده بود.

      وی در این نامه تصریح کرده بود: «مسئولیت هر گونه لطمه به روند سازنده گفتوگوها متوجه طرفی است که ابزارهای غیرمشروع را جایگزین منطق در گفتوگوها میکند.»

      بهرغم پافشاری ایران بر "غیرسازنده بودن تحریمها" بر روند مذاکرات، عدم آمادگی مقامات جمهوری اسلامی برای همکاری کامل با آژانس بینالمللی انرژی اتمی و بینتیجه بودن دور جدید مذاکرات اتمی، وزیران خارجه اتحادیه اروپا هفته گذشته بر اجرای تحریمهای تازهی این اتحادیه علیه جمهوری اسلامی تأکید کردند.

      علاوه بر آن فرانسه و بریتانیا خواستار افزایش فشار بر جمهوری اسلامی برای متقاعد کردن مقامات این کشور به شفافسازی برنامه اتمی خود شدند.

      نظر

      • alirezasa
        عضو فعال
        • Jun 2012
        • 508

        #10218
        جمهوری اسلامی در منگنه تحریمهای اتحادیه اروپا

        همزمان با اجرای تحریمهای اتحادیه اروپا علیه ایران از اول ماه ژوئیه، وزیر نفت جمهوری اسلامی خواستار بسیج همگانی در وزارت نفت برای مقابله با تحریمها شد. اروپا در پی تدابیر تازهای برای افزایش فشار بر ایران است.
        شش ماه پس از تصویب تحریمهای تازه اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی، اجرای کامل این تحریمها از روز یکشنبه ‎۱۱ تیر برابر با اول ژوئیه آغاز شد.

        از این تاریخ واردات نفت ایران به کشورهای عضو اتحادیه اروپا متوقف شد و تمامی قراردادهای پیشین نفتی شرکتهای اروپایی با جمهوری اسلامی لغو شدند. از روز یکشنبه شرکتهای بیمه اروپایی نیز بیمه محمولههای نفتی ایران را متوقف کردند.

        بیش از ۹۰ درصد شرکتهای بیمه کننده تانکرهای نفتکش در سراسر جهان در کشورهای اروپایی مستقر هستند. این شرکتها پس از عقد تفاهمنامههای دوجانبه، خدمات بیمه تانکرهای نفتکش در ‎سراسر جهان را بر عهده میگیرند.

        با آغاز تحریمها هیچ کدام از این شرکتهای بیمه اجازه نخواهند داشت تانکرهای حامل نفت ایران را پوشش دهند.

        نظر

        • alirezasa
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 508

          #10219
          "تغییر نام و پرچم ۱۵ نفتکش ایرانی"

          همزمان با تحریم نفت ایران توسط اتحادیه اروپا، ایالات متحده آمریکا نیز در پی محدود کردن دسترسی جمهوری اسلامی به سیستم مالی جهانی و امکان بهرهبرداری این کشور از درآمدهای حاصل از فروش نفت است.

          با اجرای این تحریم تلاش جمهوری اسلامی برای نقل و انتقال و فروش محمولههای نفت با پرچم سایر کشورها نیز نتیجه چندانی در بر نخواهد داشت. پرتال اینترنتی اشپیگل آنلاین روز شنبه (۳۰ ژوئن/ ۱۰ تیر) از نقل و انتقال محمولههای نفتی ایران با پرچم سایر کشورها خبر داده بود.

          به گزارش این پرتال آلمانی، ۱۵ نفتکش از ۳۹ نفتکش جمهوری اسلامی با تغییر نام خود، زیر پرچم کشور تووالو حرکت میکنند. تووالو جزیرهای کوچک در اقیانوس آرام است.

          با اجرای دور تازه تحریمها، جمهوری اسلامی ایران با چالشی جدی در فروش و نقل و انتقال محمولههای نفتی خود مواجه خواهد بود.

          نظر

          • پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

            #10220
            نگاهی به عقاید و گفتههای رئیسجمهور جدید مصر
            نگاهی به عقاید و گفتههای رئیسجمهور جدید مصر
            جهان > خاورمیانه - سیاست؛ اخوان المسلمین در خدمت مردم مصر هستند.

            در میان هیچیک از آنها کسی را ندیدم که در اندیشه ریاستجمهوری باشد. آنها یک جامعه مدنی هستند. (سیبیسیتی وی، 10 می2012)

            حزب من معتقد است که یک زن نباید رئیسجمهور شود اما من با انتخاب یک زن برای معاون رئیسجمهور مشکلی ندارم. یک زن حتی میتواند نخستوزیر باشد. (سیبیسی تی وی، 10می2012)

            اسلام
            در اسلام چیزی به اسم دولت مذهبی وجود ندارد. ایده دولت مدرن متشکل از نهادها، بهترین ضمانت برای آزادی شهروندان است. (سی بیسی تی وی، 9می2012)

            مسلمانان حق دارند مستقیما سرنوشت خود را تغییر دهند. اما اگر یک مسلمان تغییر مذهب خود را رسما به اطلاع همه برساند و به جامعه آسیب برساند باید بهعنوان مرتد مجازات شود. (النهار تی وی، 18 می2012)

            قبطیها
            رژیم سابق برای جدایی انداختن میان مسلمانان و قبطیان از موضوع قبطی بودن سوءاستفاده میکرد تا مردم از اعمال و رفتار نادرست رژیم غافل شوند. اخوانالمسلمین با کلیسای قبطیان یا برادران مسیحی خود هیچ مشکلی ندارد. (شبکهیک، 12 می2012)

            اسلام به مهربانی و عدالت میان مسلمانان و قبطیان توصیه میکند. قبطیها هم باید حق داشته باشند مکانهای مذهبی و عبادی خود را هرجا که خواستند بسازند؛ درست همان کاری که مسلمانان میکنند. (سی بیسی، 10 می2012)

            آمریکا و اسرائیل
            معاهده صلح بین مصر و اسرائیل را براساس احترام متقابل ادامه میدهیم. یک ملت 5میلیونی نمیتواند تهدیدی برای ملت 95میلیون نفری باشد. (سیبیسی، 9می2012)

            قول میدهم به توافقها و معاهداتی که براساس قوانین بینالمللی وضع شده، احترام بگذارم. مصر بیش از 32 سال است که توافق کمپ دیوید را رعایت کرده اما اسرائیل بارها و بارها آن را نقض کرده است. (شبکه یک، 14می2012)

            ما به هیچکس اعلام جنگ نمیکنیم و نمیخواهیم در آینده روابطمان را با دیگران دچار تنش کنیم مگر آنهایی که مقابل مردم مصر میایستند یا به مصر حمله میکنند. (العربیه، 23 نوامبر2011)

            اقتصاد و فقر
            اجازه نمیدهم پول و غولهای بزرگ اقتصادی روی سیاست تأثیر بگذارند. کسری بودجه را میتوان طی یک یا دو سال حل کرد. اجازه نخواهم داد فساد اقتصادی که در رژیم گذشته بسیار شایع بود دوباره بهوجود آید. (سی بیسی، 10می2012)

            زاغهها میراث رژیم سابق هستند. باید فضای معماری کشور را بازنگری کنیم و شهرها و مناطق مسکونی جدید بسازیم. دولت باید به زاغهنشینها وامهایی بدهد که بتوانند در مناطق مسکونی تازهساخت صاحب خانه شوند. (شبکه یک، 11 می2012)

            حملونقل و امنیت مهمترین مسائلی هستند که گردشگری را تحتتأثیر قرار میدهند. هدف من این است که سیل گردشگران را تا سالانه 20 میلیون نفر افزایش دهم. (سی بیسی، 9 می2012)

            امنیت
            هنوز قانون وجود دارد اما به آن احترام گذاشته نمیشود. بازسازی وزارت کشور یک مشکل واقعی است. در مصر نباید چیزی به نام فوقالعاده وجود داشته باشد. (شبکهیک، 2 می2012)

            اگر رئیسجمهور شوم، حفظ امنیت نخستین هدف من خواهد بود. (النهار، 18 می2012)

            سلامت و آموزش
            در رژیم سابق، شرایط وخیم سلامتی و خدمات درمانی به خواستههای سیاسی نسبت داده میشد. خدمات درمانی باید برای همه مصریها قابل دسترس باشد. (شبکه یک، 11 می2012)

            در آموزش باید پسزمینه اسلامی بهکار گرفته شود زیرا حس تعلق ملی را تقویت و عمیقتر خواهد کرد. تاریخ سی ساله مصر باید آموزش داده شود تا سیاستهای فساد و بیعدالتی دوباره تکرار نشود.

            نظر

            • farhad_p
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 1006

              #10221
              بی بی سی: تحریمهای اروپا تاثیرگذاری سیاسی ندارد/ استفاده از تهدید به تحریم شکست خورد
              خبرگزاری فارس: تحریمهای نفتی ایران امروز در حالی آغاز شد که کارشناسان نسبت به تاثیرگذاری سیاسی این تحریمها و دستیابی اروپا به اهداف خود ابراز تردید کرده اند.

              به گزارش فارس چندین ماه است که اتحادیه اروپا تلاش کرده تا از چماق تحریمهای نفتی استفاده کرده و ایران را به تغییر در روند رو به جلوی برنامه هسته ای خود، وادار کند. غرب و در راس آن آمریکا تلاش کردهاند تا تاریخ اول جولای را به عنوان مبدایی جلوه دهند که از آن پس ایران تحت شدیدترین فشارها قرار گرفته و مجبور به تغییر رفتار میشود.

              این دور از تحریمهای ضدایرانی در حالی از امروز آغاز میشود که بانیان اصلی اجرای این تحریمها از اکنون امید چندانی به تاثیرگذاری تحریمها و تغییر رویکرد ایران در قبال برنامه هسته ای صلح آمیز خود، ندارند.

              شبکه بیبیسی با انتشار مقالهای به بررسی میزان تاثیرگذاری تحریمهای نفتی پرداخته است. هرچند که تلاش شده تا این تحریمها به شدت تاثیرگذار جلوه داده شود، با این حال گزارش بیبیسی حاوی نکات جالبی نیز هست.

              تحریمها تاثیرگذاری سیاسی ندارد

              پروفسور "پائول استیونز" محقق ارشد اندیشکده چتم هوس در مورد اثرات متقابلی که این تحریمها برای برخی از کشورهای اروپایی دارد، میگوید: ایتالیا و آلمان مهمترین واردکنندگان اروپایی نفت از ایران بودند، و هر دوی آنها نیز آسیب دیدند. مشخصا، یونان به آن دلیل آسیب دید که نفت ایران را با شرایط بسیار خوبی دریافت میکرد، که با شرایط هیچ تامین کننده دیگری قابل مقایسه نبود.

              استوینز در ادامه عنوان میکند که تحریم نفتی ایران موجب افزایش قیمت نفت خواهد شد، هرچند که وی مدعی میشود که این افزایش قیمت کوتاه مدت بوده و پس از مدتی بازار به شرایط عادی بازمیگردد.

              نویسنده بیبیسی نیز نظیر بسیاری از دیگر کارشناسان، با لحن خاص خود تاثیرگذاری سیاسی این تحریمها را مورد شبهه قرار میدهد و مینویسد: هرچند که این تحریمها قطعا به اقتصاد ایران ضربه میزند اما به نظر نمیرسد که تاثیرگذاری سیاسی مورد نظر را داشته باشد.

              اروپا تلاش بیهوده ای انجام میدهد

              "نایجل کوشنر" از موسسه حقوقی "ویل راک لگال" وکیلی ساکن لندن و کارشناس در امور تحریمها است.

              به باور او، تحریمهای ماه جولای اتحادیه اروپا نه به این دلیل که به تهران فشار میآورد، بلکه از آن جهت مهم است که مشخص میکند تحریمها تاثیرگذاری مد نظر را ندارند.

              او ادامه میدهد: این احساس وجود دارد که اتحادیه اروپا تلاش بیهوده ای میکند.

              کوشنر میگوید که اتحادیه اروپا تهدید به تحریم نفتی را به این امید که ایران تغییری در روند مذاکرات خود ایجاد کند، بالای سر ایران نگاه داشته بود، که این امر با شکست مواجه شد.

              البته این کارشناس امور تحریمها کاهش واردات نفت از ایران را نتیجه تلاشهای آمریکا برای متقاعد کردن کشورها میداند و نه تحریمهای ضدایرانی اتحادیه اروپا.

              مقاله بیبیسی در حالی به صراحت از عدم تاثیرگذاری سیاسی تحریمهای اتحادیه اروپا صحبت میکند که بسیاری از رسانههای غربی نیز با این نظر موافق هستند.

              به عنوان نمونه روزنامه آمریکایی واشنگتنپست هفته گذشته در مطلبی به تحلیل وضعیت ایران پس از تحریمها پرداخته بود. این روزنامه نیز در تاثیرگذاری این تحریمها در اراده ایرانیان به ادامه برنامه هستهای صلحآمیز خود ابراز تردید کرده بود.

              "الیوت آبرامز" مشاور سابق امور خاورمیانه در دولت "جورج بوش" در مصاحبه با وانشگتن پست در اینباره عنوان میکند که به نظر میرسد رهبران ایران تحریم اقتصادی را به تغییر موضع در حق خود در غنیسازی اورانیوم، ترجیح میدهند.

              آبرامز که اکنون به عنوان یک کارشناس ارشد در شورای روابط خارجی آمریکا در واشنگتن فعال است، میگوید: آنها با انتخابی میان برنامه هسته ای خود و افزایش مشکلات اقتصادی روبرو هستند، و حالا ما پاسخ آنها را دیدهایم.

              هرچند که قطعا کاهش فروش نفت خام میتواند موجب کاهش درآمدهای نفتی ایران شود، اما حذف نفت ایران از بازارهای جهانی میتواند آثار مخرب بسیاری را نیز برای طرف مقابل داشته باشد، تا جایی که سازمان بینالمللی انرژی در جدیدترین گزارش خود کاهش صادرات نفت ایران را به عنوان بزرگترین چالش و اختلال کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) از زمان تعلیق صادرات نفت لیبی در سال گذشته دانسته است.
              گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

              نظر

              • alirezasa
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 508

                #10222
                اتخاذ تدابیر تازهاتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی

                یک دیپلمات ارشد اروپایی در گفتگو با خبرگزاری رویترز تصریح کرد که اتحادیه اروپا میتواند تحریمهای تازهای علیه جمهوری اسلامی ایران تصویب کند.

                وی ضمن اشاره به اینکه اتحادیه اروپا "بسیاری از آنچه میتوانست انجام دهد را انجام داده است" گفت: «ما میتوانیم تدابیر تازهای اتخاذ کنیم. هرچند که این پروسه آسان نخواهد بود.»

                گسترش فهرست افراد حقیقی و حقوقی مورد تحریم اتحادیه اروپا از جمله تدابیری است که به گفته این دیپلمات ارشد اروپایی در دست بررسی هستند.

                وی در این مورد تصریح کرد که اتحادیه اروپا در پی جمعآوری مدارک و شواهد کافی برای ارائه به دادگاه اتحادیه اروپا و اثبات ارتباط افراد حقیقی و حقوقی بیشتری با برنامه اتمی جمهوری اسلامی و افزودن نام آنها به فهرست تحریمهاست.

                این اقدام حتی ممکن است شامل افراد، شرکتها و کارخانجات تولیدی کوچکی شود که همکاری اندکی با سپاه پاسداران یا ارتش جمهوری اسلامی دارند.

                نظر

                • alirezasa
                  عضو فعال
                  • Jun 2012
                  • 508

                  #10223
                  در اصل توسط برج مراقبت پست شده است
                  1391/04/11

                  احتمالاً وبملت فردا با قيمتهاي 1570-1575 ريال كمي درگيري پيدا كند. اگر به سلامت عبور كنيم، مقاومت بعدي 1620-1625 ريال است.
                  وزمين با 1650-1660 درگير است. اگر عبور كنيم، فكر كنم مقاومت فعلي در 1730-1740 خواهد بود.
                  ودي و 2600 ريال هم مسئله خواهد شد. به نظرم سهامدار عمده تمايلي به افزايش نرخ سهم ندارد.
                  مداران، همانطور كه در پستهاي قبل هم عرض كرده بودم كه تا 2550 ريال ميتواند سقوط كند، تا 2500 ريال هم سقوط كرد و فعلاً هم اميدي نيست. اين سهم هم مشكل سهامدار عمده را دارد.
                  اين احتمال هست كه فولاد در 2440 ريال برگشتي به سمت بالا داشته باشد. اگر اين اتفاق بيافتذ، كف سه قلو ساخته خواهد شد، و اگر هم نيافتد كه فعلا تا 2350 ريال جاي اقت داريم.
                  چقدر به همه گفتم اين پلوله را نخريد ! خبر خاصي ندارم،ولي سرمايه قفل شده است.
                  حفاري احتمالاً 3شنبه براي مجمع ميبندد. حتي اگر هر روز هم حجم مبنا را با 4% مثبت پركند، به مقاومت 2120 ريال تا قبل از مجمع نخواهد رسيد.
                  كسي خبري از شكف دارد ؟
                  افزايش سرمايه ولصنم هم فعلاً منتفي شد. فردا روز خطرناكي براي سهم ميتواند باشد.
                  لپارس از همين قيمتها بايد برگشتي به بالا ( تا 790 ريال ) داشته باشد.
                  اميدوارم كپشير از محدوده 1570-1590 ريال با قدرت عبور كند.
                  هنوز هم فكر ميكنم وبانك بايد 2850 ريال را ببيند.
                  اين محدوده 3610-3640 ريال دقيقاً مثل يك آهن‎ريا وغدير را به سمت خودش ميكشد. اگر خلاص شود همين داستان را با 3840-3850 ريال خواهيم داشت تا اينكه برسيم به محدوده 4050-4170 ريال.
                  ثتران بالأخره در يك مسير افزايشي قرار گرفت. اميدوارم كه با 2020 ريال هم مشكل نداشته باشد.
                  وصنعت هم الگوي چكش وارونه و هم الگوي Bearish Harami را تشكيل داده است. اين الگوي آخر، برخلاف اسمش، در انتهاي يك روند كاهشي، علامت مثبتي است. انشاءالله كه خير است.
                  ثشاهد هم باد اين 2220 ريال كذائي را رد كند تا بشود اميدي داشت.
                  وبشهر اگر از خود، در همين قيمتها كه به سر ميبرد، غيرتي نشان ندهد بايد منتظر 1650-1710 ريال بود.
                  حواسمان به تايرا هم باشد. بك وقت ديديد در همين قيمتها صف شد.
                  خزاميا اگر در همين محدودهاي كه هست، غش نكند - 900 ريال را خواهد ديد و بعد غش خواهد كرد.
                  امروز گفتند خط فقر خانواده شده 950 هزار تومان در ماه، كه ميشود 500 دلار كه ميشود نفري كمتز از 100 دلار ( چون بعد خانوار در ايران بيش از 5 نفر است ) كه ميشود نفري روزي 3 دلار. ميزان فقر در دنيا را با درآمد روزانه-سرانه يك دلار ميسنجند.
                  قابل توجه دوستان

                  نظر

                  • alirezasa
                    عضو فعال
                    • Jun 2012
                    • 508

                    #10224
                    در این وضعیت مبهم سیاسی و اختلافات درونی حکومت و ابهام در اجرای فاز دوم باصطلاح هدفمندی یارانه ها و اجرا شدن تحریم نفتی کامل نباید انتظار متعادل شدن وضعیت بازار را داشت و برعکس انتظار ریزش خیلی بیشتر در بازار هم قریب به یقین است.در این چند روز شاهد بودیم که حقوقی ها سعی در حمایت و مثبت شدن بازار را کردند ولی به محض کم شدن خرید حقوقی ها صف فروشها مجددا خودنمایی می کرد . حمایت حقوقی ها هم حد وحدودی دارد که نمی تواند خیلی پایدار بماند.

                    نظر

                    • alirezasa
                      عضو فعال
                      • Jun 2012
                      • 508

                      #10225
                      رزمایش موشکی سپاه فردا در سراسر کشور آغاز می شود
                      سردار حاجی زاده خاطرنشان کرد: رزمایش موشکی زمین به زمین نیروی هوافضای سپاه با نام مقدس پیامبر اعظم هفت از روز دوشنبه به مدت سه روز برگزار می شود. در این رزمایش موشک های دوربرد، میان برد و کوتاه برد به کارگیری شده و از نقاط مختلف کشور به صد هدف از پیش تعیین شده شلیک می شوند.
                      رزمایش موشکی زمین به زمین نیروی هوافضای سپاه با نام پیامبر اعظم 7 از روز دوشنبه به مدت سه روز آغاز میشود، در این رزمایش با استفاده از موشک به پایگاههای مشابه پایگاه های هوایی کشورهای فرامنطقه ای در دل کویر شلیک خواهد شد.

                      نظر

                      • alirezasa
                        عضو فعال
                        • Jun 2012
                        • 508

                        #10226
                        به گزارش مهر، سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه امروز یکشنبه در نشست خبری خود با اشاره به رزمایش تخصصی بزرگ هوافضای سپاه گفت: رزمایش موشکی زمین به زمین نیروی هوافضای سپاه با نام مقدس پیامبر اعظم هفت از روز دوشنبه به مدت سه روز برگزار می شود.

                        سردار حاجی زاده خاطرنشان کرد: در این رزمایش موشک های دوربرد، میان برد و کوتاه برد به کارگیری شده و از نقاط مختلف کشور به صد هدف از پیش تعیین شده شلیک می شوند.

                        وی اظهار داشت: تفاوت عمده این رزمایش با سایر رزمایشهای سپاه احداث و ایجاد پایگاه مشابه با پایگاه هوایی کشورهای فرامنطقه ای در دل کویر است که با شلیک به دل پایگاه ها شرایط فراهم می شود تا متخصصان میزان دقت و اثرگذاری کلاهک ها و سنجش و سامانهها را انجام دهند.

                        فرمانده نیروی هواوفضای سپاه با اشاره به دستاوردهای جدید سپاه به موشک قیام اشاره کرد و گفت:این موشک تولید انبوه داشته و در اختیار یگان های مختلف قرار گرفته و در این رزمایش مورد استفاده قرار می گیرد.

                        سردار حاجی زاده به موشک خلیج فارس نیز اشاره کرد و گفت: این موشک ضد شناور است و تحقیقات آن به پایان رسیده و از یک سال قبل در وزارت دفاع تولید می شود.

                        وی اظهار داشت: در این رزمایش از نقاط مختلف کشور حتی سیستان و بلوچستان به سمت اهداف در کویر سمنان شلیک خواهد شد

                        نظر

                        • alirezasa
                          عضو فعال
                          • Jun 2012
                          • 508

                          #10227
                          قبل از مذاکرات روسیه همه خوش بین بودن که مذاکرت مسکو مثبت باشه .تو اون موقع یکی از اساتید تالار بورس بازان تلفنی ازم پرسید که مذاکرات مسکو چی میشه ؟ وقتی گفتم منفی وایران از مواضع خودش کوتاه نمیاد ایشان فرمودن پس بریم تجهیزاتی بخریم .گفتم استاد بازار بورس ایران معلوم نمیکنه همه چیز دستوری شده .بنظر دوستان تا کی این جو بازار اینجوری میمونه؟

                          نظر

                          • salehiar
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 331

                            #10228
                            سایت بورکس فیلتر شده.....
                            الان میخواستم وارد سایت بشم که به صفحه پیوندها هدایت شدم....
                            احیانا کسی دلیلش رو میدونه....؟
                            ضمنا در همچین موقعیتهایی که به پیوندها هدایت میشم یه احساس روحانی و خاصی پیدا میکنم.احساس میکنم نا خواسته در لحظه ورود به اتش سوزان جهنم بودم که دستی از غیب میادو مسیرمو عوض میکنه که گرفتار اتش نشم ...!! 0:-) 0:-)

                            نظر

                            • کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

                              #10229
                              در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
                              سایت بورکس فیلتر شده.....
                              الان میخواستم وارد سایت بشم که به صفحه پیوندها هدایت شدم....
                              احیانا کسی دلیلش رو میدونه....؟
                              ضمنا در همچین موقعیتهایی که به پیوندها هدایت میشم یه احساس روحانی و خاصی پیدا میکنم.احساس میکنم نا خواسته در لحظه ورود به اتش سوزان جهنم بودم که دستی از غیب میادو مسیرمو عوض میکنه که گرفتار اتش نشم ...!! 0:-) 0:-)
                              :))=))
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                              نظر

                              • alirezasa
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 508

                                #10230
                                سیاست های پولی در دنیای امروز نقش بسیار مؤثری را در نیل به توسعه اقتصادی بازی می کنند. سیاست پولی را جزو سیاست های طرف تقاضا می دانند. مقامات پولی هر کشور سعی دارند تا با استفاده از سیاست های پولی به اهداف کلان اقتصادی دست پیدا کنند. به طور کلی، سیاست های پولی در بسیاری از کشورها، منجر به ایجاد و گسترش مؤسسات مالی، تعیین نرخ بهره مناسب، مدیریت بهینه تخصیص اعتبار، برقراری تعادل میان عرضه و تقاضای پول و تأمین منابع مالی مورد نیاز دولت خواهد شد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X