اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

    #1036
    راست و دروغ خبر پای جهان آنلاین



    جهان آنلاین
    آخرین اظهار نظر لیدر جریان انحرافی زاویه گرفتن این جریان را به طور کاملا مشهود با گفتمان دولت به نمایش گذاشته است.
    به گزارش«جوان آنلاین»،لیدر جریان انحرافی اخیرا طی تحلیلی درباره فعالیت دولت های گذشته مدعی فعالیت های اقتصادی دولت ها برای بهره گیری سیاسی شده و دراین زمینه گفته است:دولت های گذشته تلاش هایشان برای ماندن در قدرت بوده و حالا که نوبت ما رسیده از ما انتظار دارند برای آینده خودمان کار نکرده و برای مردم کار کنیم!.
    وی در ادامه ضمن به نمایش گذاشتن نیات دورنی خود از نظام سهم خواهی کرده و گفته است:مگر ما مغز گنجشک خورده ائیم اگر آینده سیاسی ما تضمین نشود ما هم کار نمی کنیم.
    گفتنی است این اظهارات در حالی صورت می گیرد که گفتمان اصلی دولت تلاش و خدمت به مردم بوده و جریان انحرافی تلاش دارد به مدد حضور حاشیه ای در کنار دولت به تامین خواست های اقتصادی- سیاسی خود که درمغایرت با گفتمان ارزشی است بپردازد.




    :)

    نظر

    • Moradad
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 355

      #1037
      با عرض پوزش از تمامی دوستان این خبر شاید اصلا بورسی نباشد ولی حیف بود که در بخش آزاد عنوان شود
      نامه سرگشاده حجتی کرمانی به مصباح یزدی:
      مگر شما نبودید که احمدینژاد را تا بدان حد بالا بردید تا امروز از گریبان خود شما سربرآورد؟
      حجتی کرمانی در نامه​ای سرگشاده خطاب به مصباح ​یزدی با اشاره به وقایع انتخابات سال 88 نوشت: از آن برادر گرامی میپرسم که با توجه به نقشی که حضرتعالی در این جریانات داشتهاید، اکنون تا چه حد خود را مسوول میدانید؟

      حجتی کرمانی در نامه​ای سرگشاده خطاب به مصباح ​یزدی با اشاره به وقایع انتخابات سال 88 نوشت: از آن برادر گرامی میپرسم که با توجه به نقشی که حضرتعالی در این جریانات داشتهاید، اکنون تا چه حد خود را مسوول میدانید؟

      به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی انتخاب به نقل از اعتماد، در بخش​هایی از این نامه می خوانیم:

      با دلی سوزان و چشمی گریان و حالی پریشان، این نامه را شتابان برای آن برادر دیرینه گرامی مینویسم بدین امید که به سود نظام اسلامی و مردم گرفتار ما باشد: اجازه بدهید از اینجا شروع کنم که در ماههای اخیر حضرتعالی مانند بسیاری از خطبا و گویندگان و نویسندگان، از جریان انحرافیای سخن میگویید که آقای احمدینژاد را احاطه کردهاند و او به این جریان وابسته و دلبسته است... من بیمقدمه و خیلی صریح و بیپرده از شما سوال میکنم مگر شما و امثال شما نبودید که آقای احمدینژاد را تا بدان حد بالا بردید تا امروز از گریبان خود شما سربرآورد.

      در عدالتمحوری و مهرورزی ایشان هم با رفتاری که در دولت اول و دومش با نزدیکترین همکاران یعنی وزرای کابینهاش داشت و دارد، به هیچوجه جای شک و شبههیی باقی نمانده است!

      گذشته از سلسله انتصابات و عزلهایی که عمدتا عجولانه و بر مبنای درگیریهای شخصی و بدون رعایت مصالح عمومی انجام گرفته و میگیرد، فعلا به مخالفت صریح ایشان با نظر رهبر انقلاب در مورد وزیر اطلاعات و اخیرا برکناری وزیر نفت و نصب سرپرست جدید برای این وزارتخانه کلیدی اشاره میکنم با توجه به نقش کلیدی و حساس وزارت اطلاعات در امنیت کشور و نیز وزارت نفت در شریان حیاتی کشور که چون خون در رگهای اقتصاد است.

      آیا تفسیر یکی از دوستان صاحبنظر ما قابل تامل نیست که میگفت: یک خط مرموز، پشت سر تصمیمات سیاسی - اقتصادی این دولت است که احتمالا بدون اینکه خود آقای احمدینژاد متوجه بشود کشور را به ورطه ناامنی، ورشکستگی و سقوط اقتصادی سوق میدهند. اینها را بگذارید کنار معاملات نفتی تهاتری و نابودی صنعت و کشاورزی با واردات بیرویه انواع میوهها و صدها قلم کالای چینی و غیره حتی دستساختهای کشورهای خارج که صنایع دستی ما را هم در کنار صنعت و کشاورزی تهدید به نابودی میکند.

      این دوست صاحبنظر خبره سیاست و اقتصاد، بر این باور است که: انحلال سازمان برنامه و بودجه کشور که در حکم حافظه مدیریتی کشور بود، تغییر محل خدمت مدیران، «قمار» قلمداد کردن بورس که یکی از شریانهای اقتصادی کشور است، حمله به سیستم بانکی به عنوان یکرقمی کردن سود بانکی، انحلال شوراها از جمله شورای عالی پول و اعتبار (که بعدا به صورت ناکارآمدی برقرار شدند)، خالی کردن بانکها به عنوان پروژههای زودبازده، چهار برابر شدن پول در گردش و ایجاد تورم، مجموعه سیاستهایی بوده است که واحدهای تولیدی را رو به کاهش برده و باغات و مزارع را کساد کرده و بیکاری را افزایش داده است. او مینویسد: «در مدت شش سالی که دولت آقای احمدینژاد برسر کار است، درآمدهای نفتی ما افزایش یافت، بهگونهیی که طبق گفته کارشناسان، درآمد حاصل از یکصد سال استخراج نفت با درآمد شش سالی که آقای احمدینژاد بر کرسی ریاستجمهوری ایران هستند، برابری میکند، اما حاصل آن برای ملت چیزی نبوده است. البته هر یک از این موارد احتیاج به کارشناسی دارد و باید هیاتهای کارشناسی مجلس شورای اسلامی و کارشناسان دیگر با جدیت این موضوعات را در دستور تحقیق خود قرار دهند و کشور و نظام را برهانند».



      احمدی نژاد یک روز پس از انتخابات سال 84 در آغوش مصباح یزدی


      وی میافزاید: «فساد اداری هیچگاه به وسعت امروز نبوده است. از زمان دولت آقای هاشمی و آقای خاتمی، سیاست تعدیل و حذف 10 درصدی یارانهها در بودجه هر سال مطرح بود که با آن مخالفت شد. اما آقای احمدینژاد در شرایط حصر اقتصادی که واحدهای تولیدی ما تاب و توان خود را از دست داده و بهرهدهی بسیار پایین آمده است، این کار را به نام هدفمند کردن یارانهها با شتاب زیاد و بدون در نظر گرفتن پیامدهای آن انجام داد که طبعا فاجعهبرانگیز خواهد بود چراکه طبقه زحمتکش مزدبگیر با حداقل دستمزد 370 هزار تومان در ماه نمیتواند در برابر افزایش لجامگسیخته تورم تاب بیاورد و به زندگی همراه با کرامت انسانی خود ادامه دهد.

      ارباب اطلاع میگویند: در آلمان دولت اقتصاد یارانهیی ندارد اما به دلیل بهرهدهی بالای واحدهای تولیدی، حداقل حقوق مزدبگیران چیزی حدود دو میلیون تومان در ماه است در حالیکه کالاهای سبد مصرفی مزدبگیرانه آن کشور ارزانتر از کالاهای مصرفی مزدبگیران ایرانی است. تازه میگویند هنوز تورمهای مهار نشده بیشتری در راه است. آیا این تخریب کشور نیست؟

      به پندار من، درد اصلی ما تنازع و تخاصم بوده است. ما برخلاف آیه مبارکه «ولا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم» پیوسته «تنازع» کردهایم و «فشل» شدهایم و هیبت و باد و بروت ما از بین رفته است. امیرالمومنین (ع) فرمود: «ولا یستطیع ان یتق الله من یخاصم»؛ کسی که از در خصومت وارد میشود (اگر هم بخواهد) نمیتواند تقوای الهی داشته باشد.

      در اینجا از تحلیل کلی حوادث و وقایع صرفنظر میکنم که درخور نگارش کتابی قطور است و به وقایع این سالهای از سال 84 تاکنون بخصوص انتخابات سال 88 اشاره میکنم و از آن برادر گرامی میپرسم که با توجه به نقشی که حضرتعالی در این جریانات داشتهاید، اکنون تا چه حد خود را مسوول میدانید؟

      اجازه بدهید سوالم را صریحتر و عینیتر مطرح کنم و از موضعگیریهای مثبت و منفی شما و امثال شما در دولتهای آقای هاشمی و آقای خاتمی و آقای احمدینژاد بپرسم: سوال من این است آیا شما همچنان به موضعگیریهای گذشته خود در دولتهای سهگانه نامبرده، صحه میگذارید؟ (دولتهای قبلتر را نمیگویم چون شما در آن سالها، وارد عرصه سیاسی نشده بودید...) آیا جانبداریهای بیدریغتان را از آقای احمدینژاد در سالهای 88 و 84 درست و صحیح میدانید؟ آیا با مقایسه با سالهای ریاستجمهوری آقای هاشمی و آقای خاتمی که البته اشکالات و ایرادات درست و نادرستی بر آنها وارد شده است و میشود...، جو سیاسی، اقتصادی، اخلاقی و بینالمللی سالهای اخیر را بهتر از آن سالها ارزیابی میکنید؟

      به پندار من، مجموعه این ذهنیتها و واقعیتهای منفی همراه با «تیپ» آقای احمدینژاد، مردمیبودن و صداقت او در همدردی با محرومین و مستضعفین جامعه، باعث شد که وی برنده انتخابات 88 و 84 شود. من در یادداشتی که در انتخابات 84 به عنوان «تنها گزینه» در برتری غیرقابل مقایسه آقای هاشمی نسبت به آقای احمدینژاد نوشتم، آقای هاشمی را راننده ماهری معرفی کردم که علیرغم تخلفات سهوی و عمدی از مقررات رانندگی قادر است ماشین سیاست را از پیچ و خمهای خطرناک داخلی و خارجی سالم به درد ببرد اما آقای احمدینژاد، علیرغم صداقت و مردمدوستی، راننده کمتجربهیی است. او سختکوش و پرتلاش و مردمی و مردمدوست است اما نه سیاست میداند و نه اقتصاد و با عرف و ادبیات رایج آشنا نیست و با ادبیات عوامانه در داخل و خارج سخن میگوید. ایشان در این مدت نشان داده است که بسیار تند و عجول و لجباز و رفیقباز است و این شما و امثال شما بودید که او را بر سر کار آوردید.

      باری- وقایع این شش ساله نظر مرا اثبات کرد و امثال جنابعالی هم با تعابیر متفاوت، سخن گذشته مرا تصدیق میفرمایید.

      حضرت آقای مصباح! اشکال مهم و صعبالعلاج دیگر که شاید امالمشکلات باشد، این است که طبق یک خصلت دیرینه و نهادینه شده، ما در بسیاری از مسائل خودسانسوری میکنیم و خلوت و جلوت ما، گاهی 180 درجه با هم تفاوت دارد و از این رو، بسیاری از حقایق و واقعیتهای جامعه از دید بزرگان و مسوولان مملکتی مخفی میماند یا به صورت معکوس جلوه داده میشود. یا از باب مصلحتاندیشی یا از باب تقیه و ترس یا از باب ملاحظات رفاقت و رودربایستی و بسیاری هم به خاطر دغدغه زندگی و امرار معاش حرف دلمان را نمیزنیم و با آنکه در محافل خصوصی و خانوادگی و جاهای امن لاینقطع از اوضاع شکایت داریم و این و آن را مقصر میدانیم ولی چون به «عرصه» میآییم، لب فرو میبندیم. گویی در شهر هیچ خبری نیست.

      این خصلت نکوهیده که در مواردی هم معلول جو سیاسی و کمتحملی مسوولان حکومتی است، بخصوص در محافل دانشگاهی و علمی موجب وقفه و ایستایی و جلوگیری از خلاقیت و نوآوری میشود و بسیاری از فرهیختگان و صاحبنظران را از اظهارنظر صریح باز میدارد و آنها را به اضطرار و اجبار یا ملاحظه و تقیه وامیدارد که همسوی با ما روحانیون بخصوص روحانیون دستاندرکار حکومتی سخن بگویند و از ابراز نظر کارشناسی و علمی بخصوص در مقولات سیاسی و جامعهشناسی پرهیز کنند

      نظر

      • Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2933

        #1038
        فارس:
        30 نماينده مجلس در نامهاي به هيئت رئيسه، نسبت به پس گرفتن امضاي خود اقدام كردند كه بر اين اساس تعداد امضاكنندگان طرح مذكور به 70 رسيد و اين طرح رسماً منتفي شد.

        علي مطهري نماينده مردم تهران در مجلس به همراه 99 نماينده ديگر مجلس طرح سؤال از رئيسجمهور را مطابق با اصل 88 قانون اساسي تهيه و در مورخ شنبه 90/04/05 به هيئت رئيسه مجلس ارائه كرد تا طبق آئيننامه داخلي مجلس اين طرح در دستور كار قرار گيرد.

        اما برخي نمايندگان مجلس كه طرح سؤال را امضا كرده بودند، به فارس گفتند كه "امضاي ما مشروط به شروط خاصي بود و در زمان فعلي حاضر به عملي شدن اين طرح نيستيم ".

        بر اساس اين گزارش، طي روزهاي اخير 30 نماينده مجلس در نامهاي به هيئت رئيسه، نسبت به پس گرفتن امضاي خود اقدام كردند تا تعداد امضاءكنندگان اين طرح حداكثر به عدد "70 " كه نشانگر منتفي شدن طرح است، برسد.

        براساس اصل هشتاد و هشتم ( 88 ) قانون اساسي، درصورتي كه حداقل يك چهارم كل نمايندگان بخواهند درباره يكي از وظايف رئيسجمهور سؤال كنند، بايد سؤال خود را بهطور صريح و روشن و مختصر همگي امضاء و به رئيس مجلس تسليم كنند. رئيس مجلس موضوع را در اسرع وقت به كميسيون تخصصي ارجاع ميكند. كميسيون موظف است حداكثر ظرف يك هفته با حضور نماينده معرفي شده رئيس جمهور و نماينده منتخب سؤالكنندگان تشكيل جلسه دهد. در اين جلسه، نماينده رئيس جمهور پاسخ مقتضي را از طرف رئيس جمهور ارائه خواهد كرد تا به نمايندگان سؤال كننده گزارش شود.
        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

        شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

        نظر

        • (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

          #1039
          تغییر مدیریت شرکت مدیریت فناوری بورس انجام شد
          به نظر میرسد این تغییر در راستای بهبود ارایه خدمات مدیریت فناوری به سهامداران و ارتقا سیستم اطلاع رسانی آن انجام شده است زیرا در ماههای اخیر مشکلات زیادی در خصوص سایت این شرکت (tsetmc) و معاملات بورس رخ داده بود .
          به گزارش خبرنگار بورس نیوز دقایقی پیش جلسه تودیع و معارفه خزانه داری مدیر عامل اسبق شرکت مدیریت فناوری بورس و عباس احمدی مدیرعامل جدید این شرکت با حضور علی صالح آبادی رییس سازمان بورس اوراق بهادار تشکیل شد.

          به نظر میرسد این تغییر در راستای بهبود ارایه خدمات مدیریت فناوری به سهامداران و ارتقا سیستم اطلاع رسانی آن انجام شده است زیرا در ماههای اخیر مشکلات زیادی در خصوص سایت این شرکت (tsetmc) و معاملات بورس رخ داده بود .



          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

          نظر

          • ناهید
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 1419

            #1040
            دبیرانجمن شركت های هواپیمایی:
            افزایش متوسط 14 درصدی نرخ بلیت هواپیما از 27 تیر ماه اجرایی می شود

            دبیر انجمن شركت های هواپیمایی ضمن تشریح دلایل افزایش قیمت بلیت هواپیما گفت: شركت های هواپیمایی ضمن استقبال از افزایش 14 درصدی نرخ بلیت هواپیما معتقد هستند كه این میزان افزایش پاسخگوی هزینه های شركت های هواپیمایی نیست.

            حمید غوابش گفت: افزایش قیمت سوخت، نرخ تسعیر ارز، بالا رفتن 10 درصدی حقوق كاركنان، تورم 14 درصدی و افزایش قیمت خدمات دریافتی بخش هوایی را از جمله دلایل افزایش قیمت 14درصدی قیمت بلیت هواپیما به شمار می روند.
            وی اضافه كرد: بخش مهمی از این علل كه در تعیین بهای تمام شده خدمات شركت های هواپیمائی تاثیر گذار هستند، اصولا تحت كنترل شركت ها نیست.
            غوابش با بیان اینكه بنگاه های اقتصادی باید متناسب با شرایط محیط كسب و كار خود و كشش بازار نوع محصول و بهای آن را تعیین كنند، خاطرنشان كرد: اساسا تعیین نوع محصول و قیمت آن در بازار غیرانحصاری باید توسط خود بنگاه ها صورت گیرد و ورود دولت به آن شرایط ، بازار را پیچیده و غیركارآمد خواهد كرد.

            از دخالت دولت تا تقاضای دوره ای سفر
            دبیر انجمن شركت های هواپیمایی با اشاره به اینكه ورود دولت به این مقوله مشكلی است كه امروزه صنعت هواپیمائی كشور با آن روبرو است، ادامه داد: این درحالی است كه ماهیت صنعت حمل و نقل هوایی نیز دوره ای است، بدین معنا كه تقاضای سفر هوایی متناسب با فصل، روز و ساعت پرواز متفاوت است بنابراین نمی توان انتظار داشت كه قیمت این خدمات متناسب با میزان تقاضا تغییر نكند و همواره ثابت باشد.
            غوابش با اشاره به افزایش هزینه های شركت های هواپیمایی گفت: بررسی های صورت گرفته نشان می دهد كه اثرات مستقیم افزایش 300 درصدی نرخ سوخت هواپیما به تنهایی باعث افزایش 34 درصدی بهای تمام شده خدمات شركت های هواپیمائی خواهد شد و این در حالیست كه بر اساس اعلام بانك مركزی نرخ تورم در حدود 2/14 درصد بوده است.
            وی ادامه داد: در حالی كه نرخ تسعیر ارز نیز 12 درصد افزایش یافته بخش قابل توجهی از هزینه های شركت های هواپیمایی ارزی است.
            غوابش با بیان اینكه حقوق كاركنان شركتهای هواپیمایی در سال جاری حداقل 10 درصد افزایش داشته است، خاطرنشان كرد: خدمات دریافتی شركت های هواپیمایی همچون خدمات امنیتی، فرودگاهی، حمل و نقل زمینی و سایر حامل های انرژی نیز متناسب با عوامل فوق افزایش داشته اند.
            دبیر انجمن شركت های هواپیمایی تصریح كرد: بطور طبیعی با بالا رفتن بهای تمام شده خدمات، شركت های هواپیمایی باید بتوانند یا نرخ خدمات خود را افزایش دهند و یا حسب تبصره 2 ماده 101 قانون برنامه پنجم توسعه مابه التفاوت آن را از دولت دریافت كنند.

            از 27 تیرماه مصوبه جدید اجرایی می شود
            وی درادامه گفت: شورای عالی هواپیمایی با افزایش متوسط 14 درصدی نرخ بلیت هواپیما در یازدهم تیرماه سال جاری موافقت كرده است و این مصوبه از تاریخ 27 تیر ماه جاری اجرایی خواهد شد.
            غوابش با بیان اینكه قیمت بلیت هواپیما بین 9 تا 19 درصد افزایش می یابد، گفت: بر اساس این مصوبه پروازهای مسیرهای كوتاه بدلیل پرهزینه تر بودن از افزایش بیشتر و مسیرهای بلند نیز از افزایش كمتری برخوردار می شوند.

            شركت های هواپیمایی: نرخ سوخت متناسب با افزایش نرخ بلیت هواپیما تعدیل شود
            به گفته غوابش شركت های هواپیمایی ضمن استقبال از مصوبه اخیر شورای عالی هواپیمایی معتقد هستند كه این میزان افزایش مصوب پاسخگوی هزینه های شركت های هواپیمایی نیست و انتظار می رود كه دولت نرخ سوخت هواپیما را متناسب با افزایش نرخ بلیت هواپیما تعدیل نماید.

            حركت از بازار تكلیفی به سمت بازار رقابتی
            دبیر انجمن شركت های هواپیمایی در پایان گفت: طبق ماده 161 قانون برنامه پنجم توسعه كشور، از ابتدای سال 1392 شبكه پروازی و نرخ بلیت هواپیما آزاد خواهد شد و می توان امیدوار بود در آینده ای نزدیك محیط كسب و كار صنعت حمل و نقل هوایی نیز از یك بازار تكلیفی به یك بازار رقابتی تغییر یابد.
            گفتنی است، سازمان هواپیمایی كشوری به عنوان متولی بخش هوایی كشور تاكنون در مورد زمان اجرای مصوبه اخیر شورای عالی هواپیمایی در مورد افزایش 14 درصدی نرخ بلیت هواپیما، اظهار نظری نكرده است.
            حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
            خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
            خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

            نظر

            • Captain Nemo
              مدیر
              • Dec 2010
              • 2933

              #1041
              پيشبيني درآمد 97 ميليارد دلاري نفتي براي ايران

              صندوق بينالمللي پول با پيشبيني عبور درآمد نفتي اوپك از مرز يك تريليون دلار در سالجاري ميلادي اعلام كرد، درآمد ايران از محل فروش نفت طي اين سال به 97 ميليارد دلار خواهد رسيد.

              به گزارش فارس، صندوق بينالمللي پول پيشبيني كرد درآمدهاي نفتي اوپك در سالجاري ميلادي براي نخستين بار از مرز يك تريليون دلار عبور كند. بر اساس آمارهاي گزارش صندوق بينالمللي پول موسوم به «چشمانداز اقتصادي جهان» درآمدهاي نفتي اوپك كه در سال 2010 به 766 ميليارد دلار رسيده بود، در سال 2011 به 1093 ميليارد دلار افزايش خواهد يافت.

              صندوق بينالمللي پول پيشبيني كرده است درآمدهاي نفتي ايران در سال 2011 با افزايش 25 ميليارد دلاري نسبت به سال قبل به 97 ميليارد دلار برسد. ايران در سال 2010 بيش از 72 ميليارد دلار درآمد نفتي كسب كرد. درآمد نفتي عربستان نيز از 205 ميليارد دلار در سال 2010 به 324 ميليارد دلار در سالجاري ميلادي ميرسد. درآمد نفتي ساير اعضاي اوپك براي سال 2011 به اين شرح پيشبيني شده است: الجزاير 83 ميليارد دلار، نيجريه 88 ميليارد دلار، ونزوئلا 69 ميليارد دلار، كـويت 88 ميليارد دلار، امارات 107 ميليارد دلار، عراق 71 ميليارد دلار، اكوادور 12 ميليارد دلار و آنگولا 9/47 ميليارد دلار.
              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

              شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

              نظر

              • Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2933

                #1042
                ایتالیا در آستانه بحران قرار گرفت

                ایسنا :

                هرمان ون رومپی، رییس شورای اروپایی خواستار برگزاری نشست فوری مقامات ارشد این منطقه برای روز دوشنبه به منظور رسیدگی به بحران بدهی منطقه یورو شد که منعکس کننده نگرانی نسبت به احتمال گسترش بحران به ایتالیاست که سومین اقتصاد بزرگ این منطقه به شمار می رود.

                ژان کلود تریشه، رییس بانک مرکزی اروپا به همراه ژان کلود یانکر، رییس گروه وزرای دارایی منطقه، خوزه مانوئل باروسو، رییس کمیسیون اروپا و اولی رن، کمیسر امور اقتصادی و پولی این منطقه در این نشست شرکت خواهند کرد.

                اما سخنگوی ون رومپی اظهار کرد: این یک نشست هماهنگی بوده و مربوط به بحران نیست.

                وی افزود: ایتالیا در دستور کار این نشست نیست و حاضر به اظهارنظر در مورد موضوع مورد بحث نشد.

                با این همه بر اساس گزارش رویترز به نقل از منابع آگاه، وضعیت در ایتالیا مورد بحث قرار خواهد گرفت. این گفت و گوها پس از این سازماندهی شد که فروش ارزان اوراق قرضه ایتالیایی در روز جمعه، نگرانیها را نسبت به اینکه ایتالیا ممکن است پس از یونان، کشور بعدی باشد که دچار بحران بدهی می شود، افزایش داد. همچنین دومین وام کمکی بین المللی برای یونان در این نشست مورد بحث قرار میگیرد.
                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

                شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

                نظر

                • Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2933

                  #1043
                  رئيس كل بانك مركزي در گفتوگو با فارس:
                  هيئت دولت با حذف 4 صفر پول ملي موافقت كرد


                  خبرگزاري فارس: رئيس كل بانك مركزي گفت: روز گذشته طرح پيشنهادي بانك مركزي را براي حذف 4 صفر از پول ملي در هيئت دولت مطرح كرديم كه اعضاي هيئت دولت با كليات آن موافقت كردند.

                  محمود بهمني در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهار داشت: هيئت دولت عصر روز گذشته موافقت خود را با كليات پيشنهاد بانك مركزي براي حذف 4 صفر از پول ملي اعلام كرد.
                  وي افزود: براين اساس قرار شد آن بخش از جزئيات طرح كه شامل نام واحد پول ملي جديد و جزء اعشار آن است به زودي از طريق سايت بانك مركزي به نظرخواهي عمومي گذاشته شود.
                  رئيس كل بانك مركزي تصريح كرد: بنابر پيشبينيهاي ما حداقل سه سال لازم است تا تمهيدات لازم براي جايگزيني پول ملي جديد تكميل و به انجام برسد.
                  انتهاي پيام/ص
                  یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                  دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

                  شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                  مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

                  نظر

                  • Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2933

                    #1044
                    تهران - پذيره نويسي صندوق سرمايه گذاري آتيه ملت در اندازه بزرگ از امروز در شعب منتخب بانک ملت آغاز شد.

                    به گزارش ايسنا،علي قاسمي ـ مديرعامل تامين سرمايه بانک ملت ـ گفت: پذيره نويسي صندوق سرمايه گذاري آتيه ملت تا روز بيست و چهارم تيرماه جاري ادامه خواهد يافت.

                    وي افزود: اين صندوق از انواع صندوق هاي سرمايه گذاري در سهام است که مجوز فعاليت و سرمايه گذاري در سپرده هاي بانکي و کليه اوراق بهاداري را که مجوز آنها را دولت يا بانک مرکزي يا سازمان بورس و اوراق بهادار صادر کرده است، دارد.

                    وي ادامه داد: سرمايه گذاران مي توانند حداقل 10 ميليون ريال معادل 10 واحد سرمايه گذاري و حداکثر 25ميليارد ريال معادل 25 هزار واحد سرمايه گذاري را پذيره نويسي کنند.

                    قاسمي خاطرنشان کرد: عمليات پذيره نويسي در شعب منتخب بانک ملت در تهران و شعب مرکزي استان ها به مدت 5 روز انجام مي شود.

                    وي تصريح کرد: تامين سرمايه بانک ملت به عنوان مدير اين صندوق فعاليت خواهد کرد و ضامن و مدير ثبت آن بانک ملت خواهد بود.

                    اين صندوق از نوع صندوقهاي سرمايهگذاري در سهام دراندازه بزرگ است به نحوي که حداقل70 درصد از دارايي هاي صندوق در سهام پذيرفته شده در بورس يا بازار فرابورس است بطوريکه سهام پذيرفته شده در بازار اول فرابورس حداکثر20 درصد از کل دارايي هاي صندوق را تشکيل مي دهد و سرمايه گذاران پس از اتمام پذيره نويسي و ثبت صندوق در سازمان ثبت شرکت ها، مي توانند براساس ارزش روز دارايي هاي صندوق (nav) اقدام به صدور و ابطال گواهي هاي سرمايه گذاري کنند.

                    اين صندوق در زمان بازخريد، هيچگونه جريمه ابطال دريافت نمي کند و کار مزد صدور و ابطال بر اساس تعرفه هاي سازمان بورس و اوراق بهادار است.
                    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

                    شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

                    نظر

                    • Captain Nemo
                      مدیر
                      • Dec 2010
                      • 2933

                      #1045
                      تهران - رييس جديد صندوق بينالمللي پول اعلام كرد در صورتي كه آمريكا نتواند به تعهدات مالياش عمل كند، پيامدهاي جدي براي اقتصاد جهاني وجود خواهد داشت.
                      به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از شينهوا، لاگارد كه پنجم ژوييه سمت مديركلي صندوق بينالمللي پول را عهده دار شد، در مصاحبهاي با رسانههاي آمريكا اعلام كرد ورشكستگي آمريكا موجب افزايش نرخهاي بهره و سقوط بازارهاي سهام در سرتاسر جهان خواهد شد.
                      اظهارات وي در حالي صورت مي گيرد كه كاخ سفيد و جمهوريخواهان به شدت سرگرم مذاكره براي كاهش كسري بودجه و سقف بدهي هستند.
                      سقف استقراض آمريكا كه تا دوم ماه اوت 14.29 تريليون دلار تعيين شده در 16 ماه مه، پر شد.
                      وزارت خزانهداري آمريكا اعلام كرده است در صورت به توافق نرسيدن در مورد افزايش سقف استقراض آمريكا پيش از پايان مهلت در دوم ماه اوت، اين كشور دچار ورشكستگي خواهد شد.
                      كريستين لاگارد در شش ژوييه گفته بود چالشهاي بدهي شمار گستردهاي از اقتصادهاي پيشرفته و نه تنها كشورهاي اروپايي را تهديد مي كند.
                      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

                      شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

                      نظر

                      • Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2933

                        #1046
                        تهران - شاخص سهام در بازارهاي مالي عربستان سعودي، قطر، کويت و بحرين به ترتيب بيش از 46.93 واحد ،14.37 واحد ،1.7 واحد و 0.08 واحد کاهش يافت.

                        به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از امارات، بازارهاي مالي کشورهاي عربي حوزه خليج فارس در دومين روز معاملاتي خود طي هفته جاري شاهد کاهش شاخص ها و حجم معاملات بودند و اين در حالي است که روند سرمايه گذاري خارجي ها نيز در بورس هاي کشورهاي عربي حوزه خليج فارس رو به کاهش است.

                        در معاملات روز گذشته(يکشنبه) در بازار مالي عربستان سعودي بيش از 143 ميليون سهم به ارزش 3 ميليارد و 200 ميليون ريال معامله شد که شاخص سهام در اين بورس بيش از 46.93 واحد کاهش يافت و شاخص کل سهام در بازار مالي عربستان سعودي به 6581.38 واحد رسيد.

                        هم چنين بيش از سه ميليون و 397 هزار سهم به ارزش 134 ميليون و 642 هزار ريال در بازار مالي قطر داد و ستد شد که شاخص سهام در بورس قطر بيش از 14.37 واحد کاهش يافته و شاخص کل سهام به 8488.12 واحد رسيد.

                        به گزارش ايسنا، در معاملات روز گذشته (يکشنبه) در بازار مالي کويت نيز بيش از 79 ميليون و400 هزار سهم به ارزش 11 ميليون و 100 هزار دينار داد و ستد شد که شاخص سهام در اين بورس بيش از 1.7 واحد کاهش يافته و شاخص کل سهام به 6211.2 واحد رسيد.

                        هم چنين شاخص سهام در بازار مالي بحرين طي معاملات روز گذشته (يکشنبه) بيش از 0.08 واحد کاهش يافت و بيش از 162 هزار و 700 سهم به ارزش 17 هزار و540 دينار معامله شد و شاخص کل سهام در بورس منامه به 1319.43 واحد رسيد.
                        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

                        شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

                        نظر

                        • Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2933

                          #1047
                          كل سهام باشگاه فرهنگي ـ ورزشي راهآهن تهران كه امروز در فرابورس عرضه شد را "محمديفر" فعال صنايع غذايي در استان خراسان رضوي خريداري كرده است.

                          به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، امروز (يكشنبه) 100 درصد از سهام باشگاه راهآهن براي دومين بار در بازار سوم فرابورس عرضه شد كه با فروش آن نخستين باشگاه ورزشي وارد بورس شد.

                          براي عرضه اين سهم تنها يك خريدار وارد رقابت شد و كارگزاري ايساتيس پويا اين سهم را براي شخص حقيقي خريداري كرد كه پيگيري خبرنگار ايسنا حاكي از آن است كه آقاي محمديفر صاحب شركت سرمايهگذاري در استان خراسان و فعال در صنعت غذايي موفق به خريداري اين باشگاه شده است و با وجود اينكه گفته ميشد، حسين هدايتي مالك باشگاه استيل آذين به عنوان جديترين خريدار باشگاه راه آهن قصد خريداري اين سهم را دارد ولي او سهام باشگاه راه آهن را خريداري نكرد.

                          خريدار اين باشگاه بايد طي 20 روز معاملاتي 15 درصد از وجه نقد معامله معادل 622 ميليون و 500 هزار تومان را پرداخت كند تا اين معامله قطعي اعلام شود.

                          يك ميليون سهم شركت فرهنگي ورزشي راه آهن، به ارزش 41 ميليارد و 500 ميليون ريال امروز براي دومين بار در فرابورس عرضه شد و به همان نرخ پايه در بازار سوم به فروش رسيد و نخستين باشگاه ورزشي وارد بازار سرمايه شد.
                          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

                          شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

                          نظر

                          • ماهور
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1239

                            #1048
                            مدير موزه ملي ایران برکنار شد

                            داريوش اكبرزاده كه به امضاي روح الله احمدزاده كرماني از دوشنبه به عنوان سرپرست موزه ملي ايران مشغول فعاليت شده پيش از اين مسوول بخش كتيبههاي موزه ملي بوده است.
                            عصر ایران خبر داد:

                            رييس سازمان ميراث فرهنگي حكم سرپرستي داريوش اكبرزاده را براي رياست موزه ملي ايران صادر كرد. وي جانشين آزاده اردكاني در اين سمت شد.

                            به گزارش میراث فرهنگی، در حالي كه سخنگوي قوه قضاييه از وجود بازداشت در موزه ملي ايران خبر داد، روحالله احمدزاده، رييس سازمان ميراث فرهنگي حكم سرپرستي داريوش اكبرزاده را براي رياست موزه ملي ايران صادر كرد. وي جانشين آزاده اردكاني در اين سمت شد.

                            داريوش اكبرزاده كه به امضاي روح الله احمدزاده كرماني از دوشنبه به عنوان سرپرست موزه ملي ايران مشغول فعاليت شده پيش از اين مسوول بخش كتيبههاي موزه ملي بوده است.

                            گفتنی است چندی پیش اخباری مبنی بر بازداشت وی منتشر شده بود.
                            چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                            گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                            نظر

                            • ماهور
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1239

                              #1049
                              خوشبختترین زن دنیای سرگرمی که زمانی بدبختترین بود


                              اپرا گیل وینفری 57 ساله یکی از 10 زن قدرتمند جهان است و یکی از 100 چهره برتر قرن بیستم. مادرش یک خدمتکار بود و پدرش افسر ارتش. وقتی که پدر و مادرش از هم جدا شدند، دختر سیاهپوست خانواده از هم پاشیده وینفریها تا شش سالگی پیش مادربزرگش ماند و از سواد خواندن و نوشتن یاد گرفت، اما بعدها مجبور شد پیش مادرش برگردد و تا 12 سالگی همراه او در میلواکی بماند.

                              در نه سالگی مردی از اقوام به او تجاوز کرد و مدتی هم مورد آزار جنسی دوست مادرش قرار گرفت، اما دخترک به خاطر محیط خانواده مناسبی که داشت نمیتوانست لب از لب باز کند. فقط بعد از مدتی تحمل شرایط سخت زندگی در کنار مادرش به محل زندگی پدرش رفت؛ جایی در نشویل آمریکا. نقطه عطف زندگی اپرا زمانی بود که بعد از یک تجاوز جنسی دیگر، پسری مرده به دنیا آورد. بعد از آن با خودش عهد کرد زندگیاش را تغییر دهد. سختگیریهای پدر هم کمکش کرد.

                              17 ساله بود که به خاطر کتابهای زیادی که به اصرار پدر خوانده بود به رادیوی نشویل رفت و به کار گزارشگری مشغول شد. بعد به دانشگاه تنسی رفت و در آنجا رشته هنر نمایشی و ارتباط کلامی خواند؛ درست همان مهارتی که همیشه باعث محبوبیتش بوده. سال 1976 و بعد از پایان تحصیلاتش، گوینده اخبار تلویزیون شد. مدتی بعد برنامه صبحگاهی «ایام» شیکاگو را پخش کرد. یکسال از پخش برنامه نگذشته بود که اسم برنامه را تغییر داد.

                              از سال 1985 «اپراشو» وینفری به شکل و شمایل امروزیاش روی آنتن رفت و تا 25 سال بعد ادامه یافت. در این مدت اپرا برای دوستداران برنامهاش خیلی کارها کرد؛ «از همان اول میخواستم این برنامه مردم را فقط تشویق به کارهایی کند که همیشه آرزویش را داشتند.

                              باید به آنها روحیه میدادم و در عین حال از دوروبر آگاهشان میکردم. من فقط میخواستم آنها از زندگیشان راضی باشند!»

                              مأموریت اپرا فقط اجرا و صحبت با مردم نبود. او غیر از اینکه در کارهای خیریه زیادی دست داشت برنامه ویژهای به نام «باشگاه کتاب اپرا» را مدیریت میکرد و در هر هفته به معرفی یک کتاب میپرداخت. نکته اینجاست که هر کتابی که اپرا به دست میگرفت یک تضمین واقعی برای فروش هم داشت.

                              باشگاه خوانندگان اپرا آن قدر قوی بود که بعد از تعطیلی، نویسندههای معروف دنیا با نوشتن نامهای از اپرا خواستند این برنامه را ادامه دهد. اپرا زمانی که رمان «آناکارنینا» تولستوی را به عنوان یک عاشقانه زیبا معرفی کرد، آمار فروش کتاب در مدت یک هفته دو برابر شد و در آخر سال عنوان پرفروشترین را گرفت!

                              اپرا از ماه ژانویه گذشته، شبکهای تلویزیونی به نام «اپراتی وی» راه انداخته و این طور که خودش ادعا میکند سروسامان دادن به اوضاع شبکه خصوصیاش یکی از دلایلی است که از کار اجرای «اپرا شو» دست کشیده. هرچند خیلیها هنوز رفتن او را قبول نکردهاند و از بانوی سیاهپوست به خاطر پایان یکباره برنامهای که 25 سال تمام پخش شد، دلخورند!
                              چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                              گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                              نظر

                              • مجيد رادمنش
                                مدیر (6)
                                • Oct 2010
                                • 4902

                                #1050
                                سخنگوي كميسيون انرژي درگفتوگوباايسنا:

                                تكميل فازهاي پارس جنوبي از زمانبندي اعلام شده،عقبتر است
                                كميسيون انرژي در حال آمادهسازي گزارشي از اين وضعيت است

                                سرويس: مجلس
                                1390/04/21
                                07-12-2011
                                12:55:23
                                9004-13455: كد خبر

                                خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
                                سرويس: مجلس


                                سخنگوي كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي ضمن بيان اين مطلب كه پيشرفت فازهاي پارس جنوبي از زمانبندي اعلام شده بسيار عقبتر است، تاكيد كرد كه اين كميسيون در حال آمادهسازي گزارشي از وضعيت اين پروژهها است كه در صورت صلاحديد هيات رييسه، در مجلس قرائت و براي رسيدگي به تخلفات وزارت نفت به قوه قضاييه ارائه خواهد شد.


                                سيدعماد حسيني در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مورد آخرين وضعيت بررسيهاي كميسيون انرژي در مورد وضعيت پيشرفت فازهاي پارس جنوبي، با تاكيد بر اينكه كميسيون انرژي به صورت روزانه و هفتگي وضعيت پيشرفت فازهاي پارس جنوبي را بررسي ميكند، گفت: با توجه به شرايط كشور و حساسيتهاي موجود در مورد اين پروژه و همچنين بحث تامين گاز، پتروشيمي و پالايشگاهها و بسياري از موارد ديگر موضوع ميادين مشترك و وضعيت فازهاي پارس جنوبي براي اين كميسيون مهم است.


                                وي با اشاره به جلسات مختلف كميسيون انرژي در دوران وزراي مختلف نفت براي بررسي وضعيت فازهاي پارس جنوبي، گفت: با توجه به گزارشهاي مديران اين پروژه و وزراي مختلف نفت، به نظر ميرسد كه پيشرفت آن قابل توجه نيست و تكميل فازها از زمانبندي اعلام شده عقبتر است.


                                حسيني در ادامه يادآور شد: طبق زمانبندي اعلام شده، اين فازها بايد در مدت زمان 35 ماه تكميل و به مرحلهي بهرهبرداري برسد، بنابراين بايستي در حال حاضر شاهد 30 درصد پيشرفت در تكميل اين فازها باشيم كه نه تنها اين ميزان محقق نشده بلكه با اين زمانبندي اختلاف فاحشي دارد، همه اين موارد از پيچيده بودن شرايط اين پروژه حكايت ميكند.


                                به گفته اين عضو هيات رييسه كميسيون انرژي مجلس، براي رسيدن به هدف نهايي توليد 100 ميليون متر مكعب گاز در روز از طريق فازهاي پارس جنوبي، بايد سرمايه گذاريهاي لازم براي استفاده از تكنولوژيهاي روز انجام شود.

                                وي در ادامه خاطرنشان كرد: از سوي ديگر با توجه به استفاده چندين برابري كشورهاي ديگر همچون قطر از ميادين مشترك گازي، بايستي تكميل اين فازها با سرعت بيشتري انجام شود تا با مشكل مواجه نشويم.


                                حسيني در ادامه با بيان اينكه كميسيون انرژي در حال آماده كردن گزارشي از وضعيت فازهاي پارس جنوبي است، گفت: اين گزارش بر اساس بررسيهاي اين كميسيون، گزارش مديران پارس جنوبي و وزراي مختلف نفت در حال آماده شدن است كه بعد از تعطيلات مجلس به هيات رييسه ارائه خواهد شد.


                                سخنگوي كميسيون انرژي مجلس همچنين تاكيد كرد كه در صورت صلاحديد هيات رييسه اين گزارش در جلسه علني مجلس قرائت و پس از آن به قوه قضائيه براي رسيدگي به تخلفات وزارت نفت در مورد وضعيت پارس جنوبي ارائه ميشود.



                                وي در ادامه با بيان اينكه صنعت نفت و گاز با چالش جدي رو به رو است، يكي از اين چالشها را وضعيت پارس جنوبي عنوان و اظهار كرد: در زمان ميركاظمي وزير وقت نفت قرار بود براي جلوگيري از شكستهاي احتمالي در اين پروژه، سرمايه گذاريهاي لازم انجام شود كه با تغيير وزير و سرپرستي عليآبادي در وزارت نفت، مشخص نيست كه تكليف اين موضوع چه ميشود؟


                                حسيني در پايان گفت: صنعت نفت در دولتهاي نهم و دهم به دليل تغيير متعدد وزير نفت و اعمال سياستهاي جديد با تغيير هر وزير با مشكلاتي همچون وضعيت توليد نفت، توسعه گاز روستايي و ... مواجه شده است.
                                یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                                نظر

                                در حال کار...
                                X