اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

    #10681
    An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.


    شپدیس برای 91 مبلغ 790 تومن سود اعلام کرده..

    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

    نظر

    • alirezasa
      عضو فعال
      • Jun 2012
      • 508

      #10682
      ایران در ۵ ماه نخست سال ۲۰۱۲ به جای پول نفت و گاز خود، حدود ۶۰ تن طلا از ترکیه وارد کرده است.
      روزنامه وطن ترکیه با انتشار این خبر، به نقل از یک مقام دولتی این کشور نوشت، آنکارا از ماه مارس سال جاری، پرداخت پول نفت و گاز خریداری شده از ایران به طلا را آغاز کرده است.
      به گزارش فارس، به همین علت است که صادرات طلا از ترکیه به ایران از ماه مارس ۲۰۱۲ به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و صادرات طلا از ترکیه به ایران در فاصله ماه های مارس تا می ۲۰۱۲ به حدود ۶۰ تن رسیده است.
      بر اساس این گزارش، پس از قطع ارتباط ایران با شبکه سوئیفت به دلیل فشارهای آمریکا، ترکیه و ایران این روش را برای پرداخت پول نفت و گاز ایران انتخاب کرده اند.
      ترکیه هر سال ۸ میلیون تن نفت و ۸ میلیون متر مکعب گاز از ایران وارد می کند.
      بر اساس گزارش موسسه آمار ترکیه، واردات طلای ایران از ترکیه در ماه آوریل در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۱۱، چهار برابر شده است. در آوریل سال ۲۰۱۲، ترکیه ۲۱تن طلا به ارزش ۱٫۲ میلیارد دلار به ایران صادر کرد. ایران در ماه می نیز ۱٫۴ میلیارد دلار طلا از ترکیه وارد کرده است.

      نظر

      • مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

        #10683
        تحریم ها دشمنان را پشیمان خواهد کرد/ واکنش به مطرح کردن شورای فقهی
        معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: ملت ایران در مقابل تحریم ها عقب نشینی نخواهد کرد و این تحریمها حتما دشمنان را پشیمان می کند.

        به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رئیسی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان عصر امروز در حاشیه چهارمین نشست هیئت رئیسه مجلس خبرگان و کمیسیون های خبرگان با بیان اینکه جلسه امروز براساس آئین نامه مجلس خبرگان تشکیل شده است، گفت: براساس آئین نامه در میان دو اجلاس رسمی خبرگان جلسه ای متشکل از اعضای هیئت رئیسه و روسای کمیسیون ها و نماینده های منتخب در هیئت رئیسه کمیسیون ها برگزار می شود.

        وی با بیان اینکه هدف برگزاری این جلسات بررسی وظایف خبرگان در رابطه با عملکرد کمیسیون ها و طرح مباحثی است که در کمیسیون ها نیاز به تصمیم گیری دارد، گفت: در این جلسه مسائل مربوط به کشور و احیانا نکاتی که ملت ایران با آن مواجه هستند، بحث و گفتگو می شود.

        عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان با اشاره به تحریم های کشورها علیه کشورمان گفت: تحریم اقتصادی که توسط دشمنان بر آن تاکید می شود و تصور می کنند می توانند مقاومت ملت ایران را سست کنند، موضوعی است که خبرگان رهبری به صورت جدی آن را بررسی می کنند و معتقدند مقاومت ملت ایران در برابر تحریم ها حتما اثر خواهد داشت.

        معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: تحریم ها حتما دشمن را به پشیمانی واخواهد داشت و این طرح مانند عرصه های دیگری که با مقاومت ملت ایران روبرو شده دشمنان را به پشیمانی، ندامت و عقب نشینی وادار خواهد کرد.

        حجت الاسلام رئیسی همچنین افزود: امروز باید پیام قناعت، عدم اصراف و توجه به تولید ملی مورد تاکید قرار بگیرد که اعضای خبرگان هم در آن تاکید جدی دارند.

        وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر نظر یکی از اعضای خبرگان در خصوص ضرورت تشکیل شورای فقهی و قانونی بودن آن گفت: در کشوری که در راس آن ولی فقیه جامع الشرایط وجود دارد، بن بستی نداریم و در همه مسائلی که نیاز به اظهارنظر است ولی فقیه وجود دارد.

        عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان با بیان اینکه حتی اگر روسای قوا نیز برداشتی از قانون داشته باشند، ولی فقیه جامع الشرایط پاسخگوی همه مسائل خواهد بود، گفت: به صورت کلی در نظام ولایت فقیه بنبستی وجود ندارد.

        معاون اول قوه قضائیه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه بعد از گذشت سه سال از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره بازداشتگاه کهریزک و تعلیق سه قاضی در ارتباط با این پرونده همچنان مقامات قضایی از ادامه دادرسی ها خبر می دهند، گفت: در این زمینه سخنگوی قوه قضائیه و دادستان تهران اظهارنظر کرده اند و اگر نیاز بود بنده اظهارنظر خواهم کرد.

        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

        نظر

        • alirezasa
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 508

          #10684
          توقف ناگهانی و بازگشایی نماد یک شرکت تازه وارد فرابورسی

          براساس این گزارش، در همان شروع معاملات،نماد شرکت فرابورسی و تازه وارد پالایشگاه شیراز (که با صف خرید بیش از 42 میلیون سهمی روبرو بود) بسته شد که با تعجب سهامداران و کارگزاران همراه بود. چرا که به گفته فعالان بازار اگر اطلاعات تازه ایی وجود داشت ، باید قبل از عرضه اولیه سهام آن در 14 تیر اعلام می شد.
          دلیل این توقف نماد وجود اطلاعات با اهمیت در سود شرکت اعلام شد اما بعد از گذشت حدود یک ساعت و نیم و با ارسال نامه این شرکت به سازمان بورس مشخص شد سود 500 ریالی هر سهم به 533 ریال افزایش یافته است و خبری از این اطلاعات با اهمیت نیست و این اتفاق ناشی از عدم آشنایی مدیران پالایشگاه شیراز بود.
          به هر حال بعد از این وفقه ، نماد معاملاتی این شرکت مشمول اصل 44 مجددا" درفرابورس باز شد که با افزایش 5 درصدی سهام آن همراه بود.

          نظر

          • alirezasa
            عضو فعال
            • Jun 2012
            • 508

            #10685
            تحرکات 2 شاهزاده آل خلیفه برای برکناری ولیعهد بحرین

            در حال حاضر بدلیل ضعف شخصیت پادشاه، شاهزاده «خالد بن احمد خلیفه» رئیس دربار و برادرش «خلیفه بن احمد آل خلیفه» کشور را اداره می کنند. این دو برادر از ابتدا با شیعیان مشکل داشته اند.
            به گزارش شیعه آنلاین، «نبیل رجب» رئیس مرکز حقوق بشر بحرین طی اظهاراتی فاش کرد که تحرکاتی در بحرین در حال انجام شدن است که نشان می دهد به احتمال زیاد در آینده نزدیک این کشور شاهد برکناری شاهزاده «سلمان بن حمد آل خليفة» ولیعهد بحرین باشد.

            وی در ادامه اظهارات خود، پادشاه بحرین «حمد بن عیسی آل خلیفه» را شخصیتی ضعیف و متکبر خواند و گفت: او به هیچ وجه متوجه نیست که در اطرافش چه می گذرد؟

            «نبیل رجب» همچنین گفت: در حال حاضر بدلیل ضعف شخصیت پادشاه، شاهزاده «خالد بن احمد خلیفه» رئیس دربار و برادرش «خلیفه بن احمد آل خلیفه» کشور را اداره می کنند. این دو برادر از ابتدا با شیعیان مشکل داشته اند. جدشان نیز بسیاری از شیعیان منطقه "ستره" را به قتل رساند. آنان رهبران جریان افراط گرا و ضد شیعی در خاندان حاکمیت بحرین هستند.

            رئیس مرکز حقوق بشر بحرین افزود: جریان افراط گرای داخل خاندان حاکمیت اکنون تحرکات و تلاش هایی را آغاز کرده تا ولیعهد را برکنار کند تا در آینده قدرت را در دست گیرد.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #10686
              در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
              http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...fqFItweQ%3d%3d

              شپدیس برای 91 مبلغ 790 تومن سود اعلام کرده..
              با سلام دوباره تاریخ تکرار می شود سال سال پتروشیمی ها می باشد با تشکر =;
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

                #10687
                نفت برنت دریای شمال دوباره 3 رقمی شد
                100$

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #10688
                  تحقیق آمریکا در مورد احتمال کمک رایانهای سازمان ملل به ایران

                  نشان مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا.
                  هیئتی از مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که در حال بررسی نقض احتمالی تحریمهای سازمان ملل علیه ایران توسط یکی از آژانسهای زیرمجموعه خود این سازمان است. این هیئت افزود که این تخلف احتمالی با مسئله تحویل نرمافزار و تجهیزات رایانهای به ایران مربوط است.

                  خبرگزاری آسوشیتدپرس روز سهشنبه نوشت که آژانسی که هماینک از سوی آمریکا مظنون به نقض تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل شدهاست، سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) نام دارد که یکی از ۱۶ آژانس تخصصی سازمان ملل بهشمار میآید.

                  اعضای مجلس نمایندگان آمریکا میگویند که بررسی گزارشهای این سازمان نشان میدهد که سازمان نامبرده اقدام به تحویل کامپیوتر، نرمافزار امنیتی (فایروال)، و دیگر تجهیزات تکنولوژیکی به ایران و کره شمالی کردهاست.

                  اما به نوشته آسوشیتدپرس، سازمان جهانی مالکیت فکری هفته گذشته در واکنش به این اظهارات اعلام کرد که این سازمان تنها «تجهیزات استاندارد فناوری اطلاعات» به دفاتر ثبت اختراع و علائم تجاری این دو کشور فرستاده و با این کار «تخلفی انجام ندادهاست.»

                  سازمان جهانی مالکیت فکری، آژانسی است با ۱۸۵ عضو که تمرکز کار آن بر مسائل ثبت نوآوریها، حق تألیف و تکثیر، ثبت علائم تجاری و طراحیها است.

                  اما این سازمان با توضیحاتی که داده هنوز موفق به جلب رضایت مجلس نمایندگان آمریکا نشدهاست و ایلنا راس-لهتینن، رئیس کمیته امور خارجه آمریکا با انتشار بیانیهای در این مورد با اشاره به ایران و کره شمالی گفت که «تحویل دادن این فناوری حساس به این اوباش میتواند باعث تقویت برنامههای خطرناک آنان شود.»

                  به گزارش آسوشیتدپرس خانم راس-لهتینن در بیانیه خود این اقدام سازمان جهانی مالکیت فکری را «یک تخلف جدی» نامید و افزود که «این تخلف چیزی نیست که بتوان از آن گذشت یا آن را بدون تنبیه گذاشت.»

                  هفته گذشته، ادوارد کواکوا، رایزن حقوقی سازمان جهانی مالکیت فکری در ژنو، گفت که هیچیک از فناوریها و آموزشهای فنی که از سوی این سازمان به ایران و کره شمالی داده شده تحریمهای شورای امنیت را نقض نمیکند.

                  وی اما در ادامه افزود که به خاطر نگرانیهای آمریکا، سازمان جهانی مالکیت فکری از این پس «موارد مرتبط با کمکهای فنی را مرتباً به دستاندرکاران تحریمها ارائه خواهد داد.»

                  در این زمینه، پاتریک ونترل، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفت که «ما هماینک با مدیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری و کشورهای عضو در حال تعامل هستیم تا ترتیباتی داده شود که از این پس پروژههای کمک به توسعه کشورها پیش از آنکه تأیید و اجرا شود به طور کامل بررسی گردد.»

                  شورای امنیت سازمان ملل تاکنون طی چهار قطعنامه تحریمی از ایران خواسته فعالیتهای مرتبط با غنیسازی اورانیوم را به حال تعلیق درآورد، اما ایران که برنامه اتمی خود را صلحآمیز میداند از این درخواست سرپیچی میکند.

                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #10689
                    علی دایی: یک عمله پول مردم را بالا کشیده، اسم من را در دادگاه اختلاس 3 هراز میلیاردی می آورد

                    انتخاب : علی دایی در خصوص ادعای یکی از متهمان اصلی اختلاس بیمه ایران در خصوص اینکه قصد داشتند زمینی را به وی بفروشند، گفت: این ادعاها آنقدر احمقانه و بیمورد است که من به خودم اجازه نمیدهیم در مورد اینچنین موارد صحبت کنم. آنقدر در این مملکت سالم زندگی کردهام و تاکنون هم روی پای خودم ایستادهام که نیاز نداشته باشم یک ریال مال حرام بخورم و کوچکترین مشکلی داشته باشم.
                    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، وی ادامه داد: یک عمله پول مردم را بالا کشیده و اسم من را در دادگاه اتهاماتش به زبان میآورد، شما نگاه کنید خبرگزاریهایی که به این موضوع آب و تاب دادهاند ریشهشان به کجا وصل میشود. ببینید از کسانی که بازجویی میکنند قبلا چه کاره بودهاند و توجه داشته باشید. اصل ماجرای اختلاسها به چه کسانی بر میگردد. بروند روی اصل کاریها کار بکنند و اینکه روزی بخواهند که چنین انگهایی را به علی دایی بزنند باید آرزویشان را به گور ببرند.
                    علی دایی افزود: مطمئن باشید اگر تا الان کوچکترین مسالهای از علی دایی ببینند تا حالا هزار دفعه آن را کله پا کرده بودند اما من سالم زندگی کردهام و سالم زندگی میکنم و سالم هم زندگی خواهم کرد و آقایانی که اسم من را مطرح میکنند میخواهند ماجرا را از مسیر اصلی دور کنند وگرنه تمام مردم میدانند عوامل اصلی اختلاس چه کسانی هستند و چه کسانی به این آقایان اختلاسگر پول دادهاند و شرایط را برایشان فراهم کردهاند اما الان با آنها کاری ندارند.
                    وی که با ایلنا گفتگو می کرد،تصریح کرد: متاسفانه اسم بردن از من در دادگاه اختلاس یک کار سیاسی بود که علی دایی به دلیل اینکه خودش را از سیاست کنار کشیده میخواهند با چنین مواردی حاشیهسازی کنند اما کوچکترین نسبت را هم نمیتوانند به من بدهند.
                    دایی تاکید کرد: من 15سال است کار اقتصادی در ایران و خارج از ایران انجام میدهم اما جالب است بدانید در این مدت حتی یک بار هم وام نگرفتهام و اینطور انگها به علی دایی نمیچسبد و آنها میخواهند ذهنیت مردم را نسبت به من تغییر دهند. کلیه اختلاسگران از طرف آدمهای شناخته شدهای ساپورت میشوند. مردم هم آنها را میشناسند. این چیزها به دایی نمیچسبد. دایی رو پای خودش ایستاده و یک ریال هم از این پولها نخورده است.

                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #10690
                      ایران و ونزوئلا دو تامین کننده بنزین و گازوئیل سوریه

                      ایران و نزوئلا ظاهرا دو تامین کنندهی اصلی سوخت ماشین جنگی حکومت بشار اسد هستند. به نوشته "وال استریت ژورنال" ونزوئلا به رغم تحریم اروپا و آمریکا، در ۸ ماه گذشته چهار محموله گازوئیل به سوریه فرستاده است.

                      خودروهای نظامی حکومت بشار اسد که در سرکوب خونین شهروندان معترض و مخالفان دولت نقشی محوری بر عهده دارند به شدت نیازمند سوخت وارداتی هستند. سوریه تا پیش از آغاز ناآرامیها و اعمال تحریمهای غرب، بخش بزرگی از گازوئیل مورد نیازش را از کشورهای اروپایی وارد میکرد.

                      کمبود گاز مایع و گازوئیل حکومت بشار اسد را با مشکلات فراوانی روبرو کرده است. بنابر گزارشها ایران و ونزوئلا، که از معدود پشتیبانان اسد در جهان محسوب میشوند در تامین نیازهای دمشق به مواد سوختی نقشی محوری بر عهده دارند.


                      گازوئیل ونزوئلا برای تانکهای سوریه

                      روزنامه وال استریت ژورنال با استناد به اطلاعاتی که به دست آورده مینویسد، رئیس جمهور ونزوئلا، هوگو چاوز با ارسال گازوئیل به سوریه به شکل غیر مستقیم در جنگ داخلی در این کشور دخالت میکند. تانکها و زرهپوشهای ارتش سوریه نیاز مبرمی به گازوئیل وارداتی دارند. بنابر این گزارش کاراکاس اخیرا چهارمین محموله گازوئیل در هشت ماه گذشته را راهی بندر بانیاس سوریه کرده است.

                      وبسایت "اشپیگل آنلاین" در روز سه شنبه (۲۰ تیر/ ۱۰ ژوئیه) نوشت، سوخت برای ارتش سوریه در جنگ علیه معترضان نقشی محوری بازی میکند و تانکها و خودروهای سنگینی که بشار اسد علیه مردم کشورش به کار میگیرد بدون سوخت از حرکت بازمیایستند.

                      رافائل رامیرز، وزیر انرژی ونزوئلا در ماه مه سال جاری آمادگی کشورش را برای کمک به حکومت اسد اعلام کرده بود. به نوشتهی وال استریت ژورنال تا این تاریخ سه محموله سوخت به سوریه ارسال شده بود و تنها در ماه مه ۳۰ هزار تن گازوئیل در اختیار دمشق قرار گرفته است.


                      افزایش صادرات سوخت از ایران
                      دیدار بشار اسد با آیتالله خامنهای در تهران

                      همزمان با انتشار این گزارش خبرگزاری مهر نوشت «نزیه جوهره مدیرعامل شرکت پالایش نفت و گاز سوریه اردیبهشت ماه سال جاری در سفری به تهران از ارائه پیشنهادی به ایران به منظور خرید سالانه ۹۰۰ هزار تن گاز مایع خبر داده و اعلام کرده است: دولت دمشق قصد امضای قرارداد خرید بنزین و گازوئیل از ایران را در دستور کار قرار دارد.»

                      در این فاصله افزایش صادرات گاز مایع به سوریه از سوی جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تایید شده است. به نوشتهی خبرگزاری مهر،برآوردها حاکی از آن است که سوریه سالانه دو میلیون تن بنزین و گازوییل وارد می کند، ضمن آنکه علاوه بر ایران، کشور ونزوئلا هم محمولههای فرآورده نفتی به این کشور عربی صادر می کند.


                      انتقاد شدید آمریکا از هوگو چاوز

                      تحریمهای اتحادیه اروپا و آمریکا ارسال هر گونه سوخت خودروهای سنگین، به ویژه سوختهای دیزلی به سوریه را ممنوع کرده است. گفته میشود صادرات گازوئیل به سوریه در پی توافقهای شرکت دولتی نفت ونزوئلا با شرکت "سیرتول" انجام شده است. شرکت نفتی سیرتول متعلق به دولت سوریه است و در فهرست تحریمهای غرب قرار دارد.

                      وال استریت ژورنال مینویسد یکی از سخنگویان دولت آمریکا اقدام کاراکاس در صدور گازوئیل به سوریه را به شدت محکوم کرده و هر گونه حمایت از ماشین سرکوب بشار اسد را "منزجرکننده" خوانده است. هوگو چاوز پیش از این بارها بر روابط خوب خود با تهران و دمشق تاکید کرده و آن را در خدمت "اتحاد ضد امپریالیستی" و علیه "هژمونی آمریکا" توصیف کرده است.


                      احمدینژاد: آمریکا مسئول سرطان چاوز
                      خبر صادرات گازوئیل ونزوئلا به سوریه یک روز پس از آن منتشر شد که هوگو چاوز در برابر خبرنگاران از درمان قطعی بیماری سرطان خود خبر داد. چاوز که از ۱۳ سال پیش به عنوان رئیس جمهور بر کشورش حکومت میکند در سال ۲۰۱۱ دوبار جراحی شد و مدتها تحت مراقبت پزشکی و شیمیدرمانی قرار داشت. او قصد دارد در ماه اکتبر سال جاری برای شش سال دیگر نامزد پست ریاست جمهوری شود.

                      محمود احمدینژاد صبح سه شنبه ۲۰ تیر ماه، آمریکا را مسئول بیمار شدن هوگو چاوز خواند و گفت «مردم آمریکای لاتین تلاش میکنند که یک انسان آزاده را به حاکمیت برسانند ولی جریانات آمریکایی هجوم میآورند، ترور میکنند، فشار میآورند، آن فرد را مریض میکنند تا عناصر آمریکایی دوباره در صحنه بیایند.»

                      به گزارش خبرگزاری ایسنا احمدینژاد که در اجلاس "زنان و بیداری اسلامی" سخن میگفت وجود آزادی در آمریکا و اروپا را منکر شد و این کشورها را جایگاه "زشتترین جلوه خفقان و دیکتاتوری" خواند. به رغم نگرانی احمدینژاد، هوگو چاوز روز دوشنبه، ۱۹ تیر تاکید کرد که به طور کامل مداوا شده و سلامتی خود را کاملا به دست آورده است.

                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #10691
                        ۵۳ کافیشاپ در تهران پلمب شد

                        رییس پلیس امنیت عمومی تهران از پلمب ۵۳ کافی شاپ به دلیل آنچه تخلفات و عدم رعایت «شئونات اسلامی» خواند خبر داد و گفت این واحدها بعد از آن تعطیل شدند که پلیس از ۲۰۰ کافی شاپ در تهران بازدید کرد.
                        علیرضا محرابی، رئیس پلیس امنیت عمومی تهران روز سهشنبه، ۲۰ تیرماه گفت که پلمب این کافی شاپها در طول سه روز گذشته و همزمان با بازدید پلیس از این اماکن صورت گرفته است.

                        به گفته رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بازدید از کافیشاپها در راستای «طرح امنیت محله محور» صورت گرفته که طی آن ماموران در کافی شاپها حضور پیدا میکنند و با کافیشاپهایی که «شئونات اسلامی» را رعایت نمیکنند و بدون داشتن پروانه فعالیت میکنند برخورد میشود.

                        در همین حال، رسانهها از پلمب «کافه هنر» که در لواسان تهران قرار دارد و متعلق به شهاب حسینی است خبر دادهاند.

                        پریچهر حسینی، همسر شهاب حسینی پلمب کافه هنر را از سوی تعزیرات حکومتی شهرستان شمیرانات اعلام کرد و به خبرگزاری مهر گفت مشکل پیش آمده تنها یک مساله کوچک اداری است و قطعا به زودی برطرف خواهد شد.

                        به گفته او این کافه دارای محیطی خانودگی است که او به همراه دو فرزندش بیشتر وقت خود را در آنجا میگذرانند.

                        رییس پلیس تهران هشتم اردیبهشت ماه از آغاز دور جدید «طرح امنیت محله محور» و برخورد با «بدحجابها، بدپوششها، مزاحمان نوامیس و اراذل و اوباش» خبر داده بود. طرحی که به گفته آقای ساجدینیا به درخواست شهروندان ایرانی به اجرا در میآید.

                        در قالب اجرای این طرح بود که پلیس پایتخت در میادین، مراکز خرید و پارکها، اماکن تفریحی و کوهستانها، نمایشگاهها، کنسرتها حضور پیدا کرد و همچنین با رانندگان و سرنشینان «بدحجاب» در بزرگراهها و معابر درونشهری هم برخورد کرد.

                        «طرح امنیت محلهمحور یک» در آبان ماه دو سال گذشته نیز اجرا شد. در آن زمان، افراد دستگیر شده در برابر عموم گردانده شدند و در گردن آنها آفتابه انداخته شد که با انتقادهای زیادی روبهرو شد.

                        در این رابطه ۲۵ خرداد ماه هم رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی لرستان از پلمب ۹۰ واحد صنفی در این استان و صدور ۱۰۶ اخطار پلمب خبر داد.

                        سرهنگ الماسیان به خبرگزاری ایلنا گفت با گذشت شش روز از بازدید ماموران این ارگان از ۲۵۶ مکان، ۶۵۸ عدد قلیان، ۳۵۰ قطعه تصاویر «غیرمجاز» و شش دستگاه کیس رایانه حاوی «تصاویر غیرمجاز»، ۱۴۸ بسته تنباکو، ۷هزار و ۴۴۰ نخ انواع سیگار قاچاق و مقداری مشروبات الکلی دستساز کشف شد.

                        در همین ارتباط خبرگزاریها از تعطیلی «چندصد قهوهخانه» در شهرهای سنه و ارومیه خبر دادهاند. علی نظری، مسئول اماکن عمومی نیروی انتظامی استان کردستان در این ارتباط گفت که قهوهخانههای شهر سنه به دلیل نداشتن مجوز قانونی فعالیت پلمب شدند.

                        علی نظری روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی استان کردستان در سنه گرایش جوانان بویژه بانوان به سمت قلیان را نگران کننده ارزیابی و تاکید کرد با اماکنی که به دختران قلیان عرضه کنند به شدت برخورد میشود.

                        همچنین ۲۵ خرداد ماموران «دهها» رستوران و چایخانه سنتی را در در تفریحگاه بند ارومیه پلمب کرده و قلیانهای موجود در آن را جمع آوری کردند.

                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #10692
                          پیشنهاد جدید روزنامه آلمانی : فرزندان مقامات ایران در خارج از کشور را تحریم کنید!

                          یک روزنامه آلمانی در پیشنهادی عجیب، خواستار تحریم «نخبگان دولتی ایران» در خارج از کشور شد. ظاهراً منظور این روزنامه از «نخبگان»، مقامات ایرانی است.
                          به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ روزنامه «دی ولت» با بیان اینکه «تحریمها تاکنون نتوانسته نخبگان دولتی ایران را هدف قرار دهد» ، به آمار «تحصیل فرزندان نخبگان دولتی ایران» اشاره کرده و مدعی شده است: خبگان حکومتی جمهوری اسلامی فرزندان خود را برای ادامه تحصیل به راحتی به کشورهای اروپایی میفرستند.
                          این روزنامه اضافه کرده است: فقط در سال ۲۰۱۰ فرزندان حدود ۴۰۰ کارمند عالیرتبهی ایران در دانشگاههای انگلستان در حال تحصیل بودهاند. . شمار این افراد در سطح کل اروپا حدود چهار برابر است.
                          «دی ولت» که به نظرش ، پیشنهادی موثر برای «از پای درآوردن ایران» داده، می نویسد: تحریمهای بینالمللی باید هوشمندانه بر روی نخبگان حکومتی متمرکز شود.
                          این روزنامه دلیل ارائه این پیشنهاد عجیب و موثر! خود را چنین می نویسد: تحریمهای بینالمللی را باید هر چه قویتر متوجه نخبگان ساختار حکومتی ایران کرد ، زیرا آنها ارکان قدرت را میسازند و تصمیمات در سطوح مختلف را اتخاذ میکنند.

                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #10693
                            هشدار وزارت خارجه کانادا به سفارت جمهوری اسلامی

                            وزارت امور خارجه کانادا، سه شنبه، ۲۰ تیرماه به سفارت جمهوری اسلامی در اوتاوا، پایتخت کانادا، در خصوص به خدمت گرفتن ایرانیان مقیم کانادا در جهت منافع جمهوری اسلامی هشدار داده و تأکید کرده است که این سفارتخانه نباید در تصمیمگیریهای مهاجران ایرانی «دخالت» داشته باشد.

                            به گزارش ۲۱ شهریورماه روزنامه کانادایی «نشنال پست»، هشدار رسمی وزارت خارجه کانادا پس از آن داده شده است که رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی در کانادا در گفتوگویی با وبسایت «ایرانیان خارج از کشور» اظهار کرد که مهاجران ایرانی میتوانند در مسیر خدمت به منافع ایران به کار گرفته شوند.

                            در این گفتوگو که تاریخ آن درج نشده، حمید محمدی گفته بود: «رشد جمعیت ایرانی کانادایی ناشی از زاد و ولد، ضرورت یک برنامه ریزی منسجمتر فرهنگی برای گسترش ارتباط و تقویت هویت فرهنگی این جمعیت رو به رشد را آشکارتر میسازد.»

                            وی افزوده بود: «بدیهی است جمعیت بزرگ مهاجرین ایرانی صرفا در صورت برنامهریزی جامعه میتواند به عنوان یک مزیت در خدمت منافع ایران عزیز باشد.»

                            حمید محمدی در گفتو گوی خود با وبسایت «ایرانیان خارج از کشور» که دفتر مرکزی آن در ایران است، بر «تقویت بنیههای فرهنگی اسلامی و ایرانی» و جلوگیری از «ذوب شدن» در فرهنگ کانادایی مهاجران تأکید کرده و گفته بود: «این امر ممکن نیست مگر از طریق وارد کردن فرزندان خود به رشتههای مهم علمی و کلیدی تا بدین طریق آنها را به ابزار لازم برای تنازع بقای فرهنگی و هویتی در کانادا مجهز نماید.»

                            به دنبال انتشار این گفتو گو، جان بِیرد، سخنگوی وزیر امور خارجه کانادا ۲۰ تیرماه، در بیانیهای که در اختیار روزنامه «نشنال پست» قرار گرفته، با اظهار اینکه «کاناداییهای ایرانیتبار رژیم سرکوبگر ایران را نپذیرفته و انتخاب کردهاند به کانادا بیایند و زندگی بهتری بسازند»، افزود: «سفارت ایران نباید در تصمیمگیریهای مهاجران ایرانی در کانادا دخالت کند.»

                            سفارت جمهوری اسلامی در کانادا روز سهشنبه در واکنش به این هشدار اعلام کرده است که مطابق قوانین کانادایی و بینالمللی عمل میکند.

                            کامبیز شیخ حسنی، سفیر ایران در کانادا در این بیانیه آورده است: «ما اظهارات بیپایه و اساسی برخی رسانهها که گفتهاند سفارت ایران ایرانیان مقیم کانادا را برای خدمت به ایران به کار میگیرد، به شدت رد میکنیم.»

                            با اینحال وزارت خارجه کانادا اعلام کرده است که سازمانهای امنیتی کانادا در راستای جلوگیری از تهدید و ارعاب کاناداییها وارد عمل خواهد شد.

                            به نوشته نشنال پست، کانادا در مجموع سختگیریهایی را برای سفارت جمهوری اسلامی قائل است که به موجب آنها از جمله سفارتخانه جمهوری اسلامی اجازه ندارد در خارج از اوتاوا کنسولگری یا مرکز فرهنگی داشته باشد.

                            مقام پیشین اطلاعاتی کانادا: سفارت ایران تهدیدی برای امنیت عمومی کانادا است

                            نشنال پست به نقل از «کارشناسان» میگوید که سخنان اخیر حمید محمدی نه تنها سابقه کانادا در حوزه امنیت ملی را به خطر میاندازد، بلکه «جاسوسی و تروریسم» و همچنین «حمله احتمالی به ایالات متحده» از طریق کانادا را به عنوان یک خطر یادآور میشود.

                            ریک راث، دستیار سخنگوی وزارت خارجه روز سه شنبه در این خصوص به نشنال پست گفته است: «مشخص است که ایران تهدید جدیای برای امنیت و صلح جهانی به شمار میرود.»

                            دیوید هریس، از مدیران سرویس اطلاعاتی امنیت کانادا نیز در گفتو گو با این روزنامه اظهار کرده است: «سفارت ایران به خودی خود تهدیدی برای امنیت عمومی و منافع ملی ما به شمار میرود و باید روز سه شنبه بسته میشد.»

                            نشنال پست تأکید کرده است که آقای هریس که هماکنون در حوزه امنیت بینالمللی و تروریسم به فعالیت و مشاوره میپردازد، یک سال پیش، در حضور کمیته سنای کانادا نسبت به حضور به گفته وی «خصمانه» حکومت ایران در اوتاوا هشدار داده و اظهار کرده بود که جمهوری اسلامی به انحاء گوناگون ایرانیان ساکن کانادا را مورد «آزار و اذیت» قرار میدهد.

                            دیوید هریس به این روزنامه گفته است که مقامهای جمهوری اسلامی میتوانند مهاجران ایرانی ساکن کانادا را از طریق بستگانشان که در ایران ساکن هستند تحت فشار قرار داده و وادار به همکاری کنند.

                            مارتین رادنر، مدیر «مرکز مطالعات اطلاعاتی و امنیتی» دانشگاه کارلتون کانادا نیز در این خصوص به نشنال پست گفته است: «میتواند تصور کنم که سفارت ایران (در کانادا) با افرادی که لزوما قصد کمک به این سفارتخانه را ندارند تماس میگیرد و سخنانی از این دست که "شما بستگانی در ایران دارید که در صورت عدم همکاریتان با ما، آنها در خطر خواهند بود" به آن ها میگوید.»


                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

                              #10694
                              هییت مدیره بانک ملت تقسیم سود 20 تومن را برای مجمع پیشنهاد داده اند.

                              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                              نظر

                              • کیان
                                کاربر فعال
                                • May 2012
                                • 634

                                #10695
                                متاسفم
                                علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

                                نظر

                                در حال کار...
                                X