اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

    #10711
    عنان : ایران از طرح انتقال قدرت در سوریه حمایت می کند/ سفیر سوریه در بغداد به مخالفان پیوست"نواف الفارس" که هم اکنون در شهر اربیل در کردستان عراق به سر می برد با انتشار فیلمی از اعضای ارتش سوریه نیز خواست تا به "انقلاب" بپویندند.
    كوفي عنان نماینده ویژه اتحادیه عرب و سازمان ملل در بحران سوریه روز گذشته مدعی شد که ایران و عراق از طرح انتقال قدرت در سوریه به رهبری سوری هاحمایت می کنند.

    به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز عنان که روز چهارشنبه پس از بازگشت از سفر خود به ایران و عراق و بعد از شرکت در نشست ویژه شورای امنیت در یک کنفرانس خبری سخن می گفت ضمن اعلام این مطلب افزود که ايران و عراق از طرح شش ماده ای او حمايت می کنند.

    عنان مدعی شد : " آنها ( دولت های ایران و عراق) از ايده انتقال قدرت سياسی به رهبری سوری ها حمايت می کنند که به مردم اين کشور اجازه خواهد داد درباره آينده سياسی و سرنوشت خود تصميم بگيرند.

    نماینده ویژه سازمان ملل در ادامه خاطر نشان کرد : آنها ( ایران و عراق)از نفوذ خود در حکومت سوریه و ديگر جريان ها برای حرکت دادن تحولات به اين سمت استفاده خواهند کرد.

    کوفی عنان در پاسخ به پرسشی در خصوص فردی که از جانب بشار اسد، رييس جمهوری سوريه، برای مذاکره با مخالفان پيشنهاد شده، گفت: بشار اسد نام فردی را مطرح کرد و من خواستم تا او اطلاعات بیشتری درباره این فرد بدهد.

    گفتنی است اخیرا علی اکیر صالحی وزیر خارجه کشورمان طی اظهار نظری گفته بود که مردم سوریه برای انتقال قدرت تا زمان انتخابات ریاست جمهوری سال 2014 صبر کنند.

    هنوز هیچ واکنش رسمی از سوی مقامات ایرانی به این اظهارات کوفی عنان مطرح نشده است.

    استعفای سفیر سوریه در عراق

    همزمان نواف الفارس سفیر سوریه در بغداد با اعلام استعفا گفت که از حکومت کشورش ، جدا شده و به مخالفان پیوسته است.

    به گزارش بی بی سی، این اقدام در اعتراض به برخورد حکومت سوریه با معترضین ضدحکومتی در این کشور صورت گرفته است.

    الفارس که هم اکنون در شهر اربیل در کردستان عراق به سر می برد با انتشار فیلمی از اعضای ارتش سوریه نیز خواست تا به "انقلاب" بپیویندند.

    وی گفت که در اعتراض به کشتار وحشتناک ملت سوریه به دست حکومت این کشور، از مسئولیت خود در سفارت سوریه در بغداد و عضویت در حزب بعث سوریه، استعفا کرده است.

    قبل از این یک منبع آگاه گفته بود که الفارس در نامه ای به وزارت خارجه عراق، استعفای خود را اعلام کرده بود و دولت عراق نیز به دنبال فرستادن الفارس به کشور دیگری غیر از سوریه است.





    سفیر جدا شده سوریه در فیلم ضبط شده از همه سوری ها خواست تا به "انقلاب و یکپارچگی" بپیوندند و به حکومت دمشق اجازه ندهند در میان آنها ، فتنه ایجاد کند.

    او در این فیلم ضبط شده، تصاویری از پرچم استقلال سوریه را در پشت سر خود داشت. این پرچم پس از استقلال سوریه تعیین شد اما این پرچم با کودتای 40 سال پیش حافظ اسد رئیس جمهور سابق این کشور، تغییر کرد.

    هم اکنون مخالفان و معترضین در سوریه، از پرچم استقلال این کشور استفاده می کنند.

    سفیر مستعفی سوریه همچنین از ارتش کشورش هم خواست تا از کشتار غیرنظامیان دست بردارد و اسلحه خود را به سمت قاتلان مردم بگیرد.

    الفارس فارغ التحصیل دانشکده پلیس، در سال 2008 به عنوان سفیر سوریه در بغداد منصوب شد و قبل از آن پست های سیاسی، حزبی و امنیتی را در کشورش برعهده داشت.
    او همچنین سال ها به عنوان استاندار قنیطره، لاذقیه و ادلب نیز فعالیت کرد.

    این نخستین اقدام یک سفیر سوریه برای جداشدن از حکومت دمشق در اعتراض به حوادث اخیر این کشور است.

    چند روز پیش از این هم سرتیپ مناف طلاس از فرماندهان ارشد گارد ریاست جمهوری سوریه با جدا شدن از حکومت این کشور، به ترکیه فرار کرد و از آنجا هم راهی فرانسه شد.

    مناف طلاس از نزدیکترین مقامات سوریه به بشار اسد رئیس جمهور این کشور بود. پدر مناف طلاس در دوره حکومت حافظ اسد، به عنوان وزیر دفاع فعالیت می کرد.

    قبل از این هم یک خلبان ارشد ارتش سوریه با استفاده از یک فروند جنگنده این کشور در اردن فرود آمد و درخواست پناهندگی داد.
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

    نظر

    • مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

      #10712
      كوفی عنان از همكاری تهران تشكر كردكوفي عنان نماینده ویژه سازمان ملل در سوریه ضمن ابراز رضایت از نتیجه مذاكراتش درتهران گفت: در ملاقات با مقام های ایرانی مبادلات فكری با ارزشی داشتیم و ازحمایت همه جانبه آنان برای اجرای كامل طرح شش ماده ای و همسویی با تلاش های بین المللی به منظور توقف خشونت ها درسوریه تشكر می كنم.

      به گزارش جهان به نقل از ایرنا، كوفی عنان در گزارش امروز خود به اعضای شورای امنیت كه از طریق ویدئو كنفرانس انجام شد، خاطر نشان كرد : به تلاش های خود برای ادامه رایزنی با سایر دولت های ذی نفوذ در بحران سوریه ادامه خواهم داد.

      وی با اشاره به گزارش یك ماه پیش خود در جمع اعضای شورای امنیت اظهارداشت :در آن گزارش تاكید كردم كه دو طرف گام های اساسی برای اجرای كامل طرح شش ماده ای برنداشته اند و قطعنامه های شورای امنیت نیز به طور كامل اجرا نمی شود.

      وی افزود : خشونت ها در سوریه به دلیل ادامه خشونت ها توسط گروههای مخالف همچنان ادامه دارد.

      كوفی عنان خاطر نشان كرد همچنین در آن گزارش خواستار فشارهای یكپارچه و مداوم اعضای شورای امنیت بر طرف های درگیر شدم، اما عدم اجرای مقررات بین المللی باعث شد تا اوضاع در سوریه هر روز بدتر شود.

      نماینده ویژه سازمان ملل در سوریه با بیان اینكه خشونت ها از سوی دو طرف ادامه دارد، خاطر نشان كرد: شدت حملات و درگیریها به حدی است كه خبرنگاران و نمایندگان رسانه ها قادر به پوشش تصویری حوداث هولناك در آن كشور نیستند.

      وی با اشاره به مذاكرات گروه تماس در ژنو گفت : اعضای این گروه با نظامی كردن منطقه و گسترش درگیری ها به خارج از سوریه مخالف هستند و خواستار طرح انتقالی با خواست و اراده مردم آن كشور هستند.

      عنان دربخش دیگری از گزارش خود به ملاقاتش با بشار اسد اشاره كرد وگفت : مذاكرات با اسد خوب و سازنده بود ولی این گفت وگوها زمانی معنا دار می شود كه به آنها عمل شود.

      وی همچنین با انتقاد از اصرار گروه های مخالف برای ادامه درگیری ها، افزود: مخالفان مسلح نیز باید به بدون هیچ قید و شرطی به عملیات نظامی خاتمه داده و اطمینان دهند كه از ابتكارات بین المللی تبعیت می كنند.

      نماینده سازمان ملل در سوریه با اشاره به نشست های قاهره و فرانسه گفت:در نشست قاهره 210 كشور و سازمان بین المللی شركت داشتند و در طول نشست ژنو و قاهره دستیاران من كوشیدند با تمامی طرف های موثر در بحران و بخصوص گروه های مخالفان دولت سوریه در تماس باشند.

      وی همچنین گفت : در نشست دوستان سوریه در پاریس كه با حضور مقام های بیش از 100 كشور برگزار شد، مشاوران من حضور پیدا كردند و با همه گروه ها تماس گرفتند.

      عنان در خاتمه اظهار داشت : اكنون جامعه جهانی باید برای توقف كامل خشونت ها در سوریه وارد عمل شود و اجازه دهد كه مردم سوریه برای آینده خود تصمیم بگیرند.

      شورای امنیت سازمان ملل امروز باردیگر بحران سوریه را مورد بحث و بررسی قرار داد، نمایندگان دولت های آلمان، فرانسه و انگلیس پیش نویس قطعنامه ای را در شورای امنیت مطرح كردند كه یكی از بندهای آن استفاده از فصل هفتم منشور سازمان ملل علیه سوریه بود.

      فصل منشور هفتم سازمان ملل مداخله نظامی در داخل یك كشور تاكید می كند.

      این نشست بدون هیچ نتیجه ای به پایان رسید تا بار دیگر تلاش های غربی ها برای استفاده ابزاری ازشورای امنیت به منظور مداخله نظامی در سوریه به منظور سرنگونی دولت دمشق با شكست مواجه شود.
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

      نظر

      • مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

        #10713
        پرداخت 36.5 میلیارد دلار غرامت عراق بابت اشغال کویت
        عراق تاکنون مبلغ 36 میلیارد و 400 میلیون دلار غرامت به کویت پرداخت کرده و 16 میلیارد دلار دیگر باقی مانده است که بغداد باید آنها را بپردازد. برآوردها نشان می دهد این رقم نیز نیز تا اوایل 2015 به طور کامل پرداخت خواهد شد.
        بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد با اظهار خرسندی از همکاری عراق در پرداخت غرامت تعیین شده برای کویت، گفت که این روند در اوایل سال 2015 به پایان خواهد رسید.

        به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی کویت، عراق هم اکنون پنج درصد از درآمدهای فروش نفت خام و فرآورده های نفتی خود را به عنوان غرامت بری آسیب دیدگان از حمله نظامی به کویت در سال 1990 می پردازد.

        بان کی مون در گزارشی به شورای امنیت اضافه کرد: باید از دولت عراق به دلیل پایبندی مستمر به انجام تعهدات خود و همکاری با کمیته غرامت کویت در سازمان ملل تقدیر کنم.

        وی افزود: عراق تاکنون از طریق کمیته غرامت سازمان ملل متحد مبلغ 36 میلیارد و 400 میلیون دلار به کویت پرداخت کرده و 16 میلیارد دلار دیگر باقی مانده است که بغداد باید آنها را بپردازد. برآوردها نشان می دهد این رقم نیز نیز تا اوایل 2015 به طور کامل پرداخت خواهد شد.

        دبیر کل سازمان ملل متحد اضافه کرد: از آغاز سال جاری میلادی، طرف عراقی دو میلیارد و 100 میلیون دلار را پرداخته کرده است.

        وی به نقل از طرف عراقی اعلام کرد که دولت بغداد برای ادامه احترام به تصمیم ها و قطعنامه های مربوط به غرامت کویت، اهمیت زیادی قائل است.
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

        نظر

        • مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

          #10714
          کشته شدن دو نفر در پروژه ساخت اتوبان امام علی(ع)
          معاونت فنی- عمرانی شهرداری تهران با صدور پیام تسلیتی جزئیات مرگ دو کارگر را در جریان ساخت اتوبان امام علی(ع) اعلام کرد.

          به گزارش مهر، در پی مرگ دو تن از کارگران پروژه اتوبان امام علی(ع) معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در پیامی ، درگذشت آنها را تسلیت گفت. در این پیام که به جزئیات حادثه اشاره شده است آمده است :شامگاه روز یکشنبه نوزدهم تیرماه 1391 دو تن از جان برکفان عرصه سازندگی در پروژه بزرگراه امام علی(ع) بنا بر احساس مسئولیت حرفه ای خود و اطمینان از رفع نقص نشتی خط فاضلاب گذرنده از لایه های زیرین خاک مسیر پروژه که شاید هیچ ارتباط مستقیمی نیز با حوزه ماموریت جاری ایشان نداشت ، لکن عدم پیگیری آن و گسترش نفوذ نشت به خاک منطقه و پایه های پل می توانست در آینده منجر به فاجعه ای غیرمترقبه گردد که مشخص نبود چه خطراتی را برای شهر و هموطنان در معرض آن قرار می داد ، دچار سانحه شدند و جانشان را از دست دادند و ما را با خاطرات خوش همکاری خود به سوگ نشاندند."

          حوزه معاونت فنی و عمرانی به نمایندگی از شهرداری تهران ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با خانواده داغدار این مرحومان ، از خداوند منان اجر جزیل برای عزیزان از دست رفته مسئلت نموده و صبر جمیل برای بازماندگان را خواستار است. به واقع وجود چنین تلاشگران متعهد و وظیفه شناسی که از هیچ کوششی برای ادای دین به میهن خود فروگذار نکرده و حتی جان خود را بنابر رسالتی که بر دوش دارند در طبق اخلاص می نهند مایه افتخار و مباهات است.

          پر واضح است که پیگیری ریشه ای اتفاق حادث شده یک وظیفه بوده و به طور حتم دنبال خواهد شد اما تالم ناشی از فقدان 2 تن از دست اندرکاران ارزشمند و صادق پروژه های عمرانی شهر تهران بسی فراتر از آنچه به زبان می آید ، بوده و ابراز تاسف و همدردی فقط نشانه ای است از آنچه در دل داریم و قطعا کلمات از بیان عمق آن قاصر است .
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

          نظر

          • مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

            #10715
            مدل ایرانی مقیم کانادا : سفارت ایران را ببندید
            افشین جم گفت : به طور کلی من در این کشور احساس امنیت می کنم اما هر چه می گذرد بیشتر و بیشتر احساس ناامنی می کنم. وی با ادعای این قضیه افزود که برای تامین امنیت خود مجبور شده است برای برخی سخنرانی های عمومی خود ماموران محافظ مخفی استخدام کند.
            نازنين افقشین جم مدل ایرانی ساکن کانادا که در سال های گذشته به انجام فعالیت های سیاسی علیه حکومت ایران اشتغال داشته است ، خواستار بسته شدن سفارت ایران در اوتاوا شد.

            به گزارش عصر ایران این مدل ایرانی که همسر " پیتر مک کی" وزیر دفاع کانادا نیز است ، با اشاره به اینکه سفارت ایران در کانادا می کوشد به بهانه های فرهنگی به تبلیغات سیاسی بپردازد خواستار تعطیل کردن این سفارتخانه شد.

            سخنان افشین جم در پی آن بیان می شود که در روزهای اخیر برخی رسانه های کانادایی با انتشار گزارش هایی از فعالیت های سفارت ایران در کانادا جنگ روانی وسیعی را علیه کادر دیپلماتیک کشورمان به راه انداخته اند.

            بهانه این جنگ روانی نیز مصاحبه "حمید محمدی " رایزنی فرهنگی سفارت ایران در کانادا بود که این دیپلمات ایرانی در آن مصاحبه خواستار استفاده از ظرفیت ایرانیان مهاجر مقیم کانادا برای اهداف و مقاصد در چارچوب منافع ملی شده بود.

            افشین جم با متهم کردن دیپلمات های ایرانی در اوتاوا به حضور در کنفرانس آزادی های مدنی در تورنتو (در 28 مارس سال جاری) و ضبط سخنرانی وی در این کنفرانس ، اعضای کادر دیپلماتیک ایران در اوتاوا را به طور تلویحی به تهدید برای قتل خود متهم کرد!

            افشین جم با اشاره به اینکه برخی افراد ناشناس وی را تهدید کرده اند که اگر علیه حکومت ایران حرفی بزند وی را دستگیر خواهند کرد ، مدعی شد : به طور کلی من در این کشور احساس امنیت می کنم اما هر چه می گذرد بیشتر و بیشتر احساس ناامنی می کنم.

            وی با ادعای این قضیه افزود که برای تامین امنیت خود مجبور شده است برای برخی سخنرانی های عمومی خود ماموران محافظ مخفی استخدام کند.
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

            نظر

            • مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

              #10716
              علت مرگ عرفات اعلام شدرييس کميته پزشکي تحقيق درباره مرگ ياسر عرفات اعلام کرد عرفات براثر مسموميت درگذشته است.

              به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل ازشبکه تلويزيوني الجزيره،" عبدالله البشير" در کنفرانس خبري در رام الله ، نتيجه تحقيقات الجزيره را درباره اينکه ياسر عرفات رئيس سابق تشکيلات خودگردان فلسطين براثر مسموميت در گذشته است، تاييد کرد.

              وي افزود بيمارستان فرانسه از ارائه اطلاعات درباره مواد سمي در وسايل عرفات خودداري کرد.

              يادآور مي شود تحقيقات نشان داده است بر روي لباسهاي ياسر عرفات ماده تشعشع زاي پولونيوم وجود داشته و وي براثر اين ماده سمي درگذشته است.
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

              نظر

              • مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

                #10717
                متکی: ژاپنی ها فرهنگ تولید و ایرانی ها فرهنگ مصرف را به کودکان خود آموزش میدهند
                وی گفت: در ایران به کودکان آموزش می دهند که ایران سرزمین پهناور است و دارای معادن غنی و نفت و گاز است و این تعاریف به کودک ایرانی یک استنتاج را می دهد که اگر در این اینجا متولد نمی شدم چه کسی بود که این همه ثروت را مصرف کند.

                وزیر امور خارجه سابق ایران گفت: در کشور ژاپن فرهنگ تولید را از سنین پائین به کودکان خود آموزش می دهند ولی در ایران فرهنگ خوردن یا همان مصرف گرایی را آموزش می دهند.

                به گزارش مهر، منوچهر متکی قبل از ظهر پنج شنبه در همایش هم اندیشی روحانیت و ائمه جماعت مساجد شهر کرج و مدیریت شهری جهت تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص مهندسی فرهنگی در افق 1404 کشور که در سالن همایش مجتمع فرهنگی و ورزشی میلاد کرج برگزار شد، اظهار داشت: در کشور ژاپن تلاش می کنند که فرهنگ تولید را از سنین پائین به کودکان خود آموزش دهند ولی در ایران فرهنگ خوردن یا همان مصرف گرایی را آموزش می دهند.

                وی با اشاره به اینکه اسلام به ما می گوید که آموزش در سنین پائین بسیار کارساز است، اضافه کرد: در سال 73 تا 78 سفیر ایران در ژاپن بودم و به نزد رئیس جمهور وقت رفتم و نقش آموزش در دوران کودکی کشور ژاپن را برای وی شرح دادم.

                وزیر امور خارجه سابق ایران ادامه داد: به کودکان ژاپنی می گویند ژاپن کشور فقیری است و تنها سرمایه آن کار است و فرهنگ تولید را به کودکان یاد می دهند.

                وی گفت: در ایران به کودکان آموزش می دهند که ایران سرزمین پهناور است و دارای معادن غنی و نفت و گاز است و این تعاریف به کودک ایرانی یک استنتاج را می دهد که اگر در این اینجا متولد نمی شدم چه کسی بود که این همه ثروت را مصرف کند.

                متکی با انتقاد از اینکه فرهنگ ما مصرف و فرهنگ ژاپن تولید است، افزود: در ژاپن بهداشت و درمان، آموزش، کار و مسکن چهار عامل اصلی به عنوان حوزه خدماتی است که باید برای شهروندان تامین شود.

                وی ادامه داد: آنها نگرانیشان این است که شرایط جامعه به گونه ای شود که نرخ تورم بر جامعه تاثیر بگذارد و محبوبیت و رای خود را از دست دهند.

                وزیر امور خارجه سابق ایران تصریح کرد: امروز یکی از مشکلات جدی غرب و اروپا این است که دولت های خلق الساعه محبوبیت خود را از دست میدهند به دلیل اینکه برای مشکل بوجود آمده نمی توانند راهکاری ارائه دهند.

                وی گفت: امام صادق(ع) فرموده است اگر در زمان واحد به دو نفر پول قرض داده شود حرام است، یعنی پس اندازی که در بانک وجود دارد در آن واحد به ده نفر وام داده می شود که یک مورد واقعی است و 9 مورد روی کاغذ است و این به معنای سفته بازی است.

                متکی افزود: امروز شرایط و مشکلات اروپا جدی است و سعی کرده اند بگویند که هر 20 سال یکبار یک بحران در جهان ایجاد می شود.

                وزیر امور خارجه سابق ایران گفت: آنچه که از روح این جلسه درک کرده ام این است این دو مجموعه شهرداری و روحانیت با ما مردم درارتباط است.

                وی تصریح کرد: پایه گذاری روحانیت ما بر اساس ارتباطات مردمی به وجود آمده است.

                وی گفت: وقتی روحانی و امام جماعت مسجد ما احساس می کند تا آخرین نفری که در مسجد از آن سئوال دارد باید در مسجد بنشیند و همچنین شهرداری ها که محل رجوع با تقاضاهای فراوان است نحوه تعامل کارساز است، در گذشته نیز پیامبر اکرم(ص) با یک ملاقات و عمل نیک انسان ها را متحول می کردند.

                مردم حق دارند بفهمند

                وی با بیان اینکه مردم حق دارند بفهمند و دین را یاد بگیرند، اضافه کرد: اداره کلانشهری چون کرج با تنوع شهروندانش که در تعیبر مقام معظم رهبری به عنوان ایران کوچک از آن نام برده شده است البته کار سهل و آسانی نیست و بدون مشارکت مردم کارساز نخواهد بود.

                وزیر امور خارجه سابق ایران با بیان اینکه بخشی از اداره امور به ارزیابی و کنترل امور بستگی دارد، اضافه کرد: باید کنترل کیفیت و ارزیابی امور را مد نظر داشته باشیم.

                وی افزود: شرکت تویوتا قصد داشت تا هزینه تولید خود را کاهش و کیفیت را ارتقا دهد بنابراین فراخوانی در سطح جهان داد که به بهترین پیشنهاد به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد کرد که سرانجام هیئت داوری 19 هزار پیشنهاد قابل بررسی را مورد قضاوت قرار دادند.

                متکی با بیان اینکه تحول مفاهیم، محوری ترین زیرساخت در تحول اجتماعی است، اظهار داشت: انقلاب تکاملی اسلام در دو حوزه کاملاً مشخص به رسالت نبی اکرم اسلام یعنی تکریم امت و تاسیس دولت تجلی پیدا کرد.

                وزیر امور خارجه سابق ایران گفت: در دوره تکوین امت آموزش و تصحیح بینش جامعه و تدوین دستور العمل هایی که جامعه در مسیر متعالی ارائه شده طی طروق کند مقدمات لازم و ابزار ضروری یک تحول اجتماعی بروز پیدا می کند.

                وی افزود: نکته دوم که باید به آن توجه کرد مدیریت است اگر ما مفاهیم را متفاوت ببینم که از دل آن هدف تعریف شود مدیریت طی طریق از حال کنونی به سمت هدف ها است.

                متکی ادامه داد: مدیریت تجربه بشری است اگر چه در مبانی اصل مفاهیم و هدف های تعیین شده هر مرام و مکتبی تعاریف خاص خود را می تواند داشته باشد.

                وی تصریح کرد: استفاده از تجارب دیگران که برخی از افراد مطرح کرده اند، مدیریت مسائل را در حوزه عملیاتی و شیوه ها یک امر عرفی می دانیم همان طور که بسیاری از حوزه های مختلف سیاسی و اجتماعی منهای جهت گیری ها جزو عرف ها است.

                وزیر امور خارجه سابق ایران افزود: زمانی که دولتی به یک بحران اقتصادی می رسد چگونه با آن برخورد می کند این تواضع بهره گیری از تجارب دیگران است همانطور که حضرت علی(ع) گفت مشورت شراکت در عقل دیگران است.

                خرد جمعی ما را به مسیر خوبی هدایت می کند

                وی با بیان اینکه خرد جمعی ما را به مسیر خوبی هدایت می کند، اضافه کرد: شهرداریها در چهارچوب قوانین از مصادیق مردم سالاری و نقش آفرینی مردم در تصمیم گیری اجتماعی است.

                متکی ادامه داد: روحانیت ما از آغاز شکل گیرش در تبعیت از پیام آور ائمه اطهار و بزرگان دین بوده است و در طول تاریخ اسلام خاستگاه مرتبط با مردم برای مردم در جهت آرمان های اسلامی بوده است.

                وی گفت: شهرداری در واقع نگهبانی و نگهداری شهر است و شهر یعنی مجموعه شهروندان که در یک شهر وجود دارد.

                وی با بیان اینکه دو نهاد شهرداری و روحانیت تبلور مردم سالاری است، اضافه کرد: در ژاپن که 5 سال در این کشور زندگی کرده ام، اختیارات شهرداری به مراتب گسترده تر است.

                وزیر امور خارجه سابق ایران اظهار داشت: در ایران در برخی از شهرها حدود 40 سال پیش، شهرداری ها برای خدمات شهری متولی بوده اند و امروزه به معنی حوزه هایی که تجمع شده در اختیار ارگان دیگری قرار گرفته است.

                وی گفت: شهرداری نواحی توکیو مناطق مختلفی را در هر محله به عنوان تجمع اهالی آن منطقه باشد در نظر گرفته است.
                شهرداری های ژاپن مسکن رایگان به بی بضاعت ها می دهد

                متکی افزود: در کشور ژاپن بخشی از شهروندان جامعه که از یک حدی دریافتی و درآمد پائین تر و مشکل مسکن دارند شهرداری ها هر شهر 50 تا 100 واحد در اختیار دارند که در اختیار این افراد بی بضاعت می گذارند تا وضعیت آنها به سطح مطلوب برسد.

                وزیر امور خارجه سابق ایران تاکید کرد: تعامل انسانی و احترام در محیط های کاری بسیار کارساز است.

                دشمنان نمی توانند در مقابل بیداری اسلامی بیایستند

                وی اظهار داشت: مخالفین و دشمنان نمی توانند در مقابل بیداری اسلامی بایستند و لذا تمام تلاششان را به کار می برند که بتوانند این بیداری اسلامی را مدیریت کنند و در صحنه در مسیر دلخواه خود تحولات را سوق دهند که این استراتژی جدی آمریکا و غرب است.

                متکی در خصوص بحث سوریه افزود: بخشی از مشکلات سوریه مطالبات مردم است که دولت باید به آن توجه کند بخش دیگر نیز ایجاد یک حرکت بدلی در کنار این حرکت بیداری اسلامی است.

                وزیر امور خارجه سابق ایران اظهار داشت: عراق آوردگاه دیگری بود که محیط دیگری برای برخورد با ایران ایجاد کرد اما سیاست ایران برنده شد و همچنین هیچ فردی در سال 2011 میلادی نگفت که آمریکا در عراق پیروز شد.

                وی ادامه داد: در موضوع سوریه نیز دشمنان تلاش دارند بگویند که جمهوری اسلامی را شکست داده ایم ولی در تمام اصلاحات انتخابات و ... الهام بخشی از جمهوری اسلامی بود.

                متکی گفت: دشمنان هدفشان نابودی حکومت بشار اسد نیست بلکه هدفشان این است بگویند که عربستان و ترکیه موفق شده اند و آنها فهمیده اند که قادر به ساقط کردن حکومت سوریه نیستند.
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                نظر

                • مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

                  #10718
                  بشار اسد: طرح دولت انتقالی را می پذیرم
                  هرچند در پی برگزاری نشست گروه اقدام سوریه در ژنو و توافق این گروه برای تشکیل یک دولت انتقالی در سوریه، گمانه زنی های متنوعی درباره میزان احتمال تشکیل چنین دولتی وجود داشته، اما رئیس جمهور سوریه اعلام کرده به منظور پایان دادن به بحران، این طرح را می پذیرد.
                  هر چند در پی برگزاری نشست گروه اقدام سوریه در ژنو و توافق این گروه برای تشکیل یک دولت انتقالی در سوریه، گمانه زنی های متنوعی درباره میزان احتمال تشکیل چنین دولتی وجود داشته، اما رئیس جمهور سوریه اعلام کرده به منظور پایان دادن به بحران، این طرح را می پذیرد.

                  به گزارش «تابناک»، کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل درباره سوریه که چند روز پیش به منظور گفت و گو با بشار اسد به این کشور سفر کرده بود، اعلام کرده رئیس جمهور سوریه حاضر شده درباره تشکیل دولت انتقالی با وی به بحث و تبادل نظر بپردازد.

                  در همین رابطه، «گاردین» می نویسد: عنان که روز گذشته گزارش سفر خود به سوریه، ایران و عراق و برنامه های مدنظر خود را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه داد، اظهار داشت بشار اسد فردی را به عنوان میانجی و مذاکره کننده معرفی کرده تا درباره راه های تشکیل یک دولت موقت، با گروه های مخالف وارد مذاکره شود.

                  عنان اعلام نکرده فردی که از سوی دولت سوریه انتخاب شده چه کسی است؛ اما گفته: «او نامی را پیشنهاد کرد و من اشاره کردم که می خواهم اندکی بیشتر درباره این شخص بدانم. بنابراین، ما در این مرحله هستیم».

                  «مارک لیال گرانت»، سفیر انگلیس در سازمان ملل نیز درباره صحبت های دیروز عنان گفته، وی از شورای امنیت خواسته پیامی را به دولت سوریه و همچنین مخالفان بفرستد مبنی بر اینکه اگر خود را با تقاضای موجود درباره آتش بس فوری تطبیق ندهند، برایشان «عواقب» خواهد داشت.

                  گزارش عنان در حالی به اعضای شورای امنیت ارائه شد که اخبار امروز خبرگزاری ها، حاکی از بررسی پیش نویس دو قطعنامه درباره سوریه در شورای امنیت سازمان ملل است. پیش نویس نخست از سوی روسیه ارائه شده و خواهان ادامه مأموریت ناظران سازمان ملل در سوریه به مدت سه ماه دیگر است. در این پیش نویس همچنین از طرف های درگیر خواسته شده به خشونت ها پایان دهند.

                  اما پیش نویس دوم از سوی کشورهای غربی ارائه شده و اصل هفتم منشور سازمان ملل را نیز مورد توجه قرار می دهد. بر اساس این اصل، در صورت عدم رعایت موارد مطرح در قطعنامه، شورای امنیت می تواند به اقدامات تنبیهی دست بزند.

                  هرچند بعید است به دلیل در نظر گرفتن اقدامات تنبیهی (که حالتی یکجانبه دارد و بی توجه به مخالفان، تنها دولت را هدف قرار می دهد)، پیش نویس دوم مورد قبول چین و روسیه قرار بگیرد، اما مجموع روندهای موجود، نشان دهنده جدی تر شدن عزم جامعه بین المللی برای پایان دادن به بحران سوریه است.
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #10719
                    احتمال قطع روابط ایران و روسیه به خاطر «درخواست غرامت 4 میلیارد دلاری تهران»



                    درخواست «غرامت 4 میلیارد دلاری ایران از روسیه» که 16 تیر در «انتخاب» نیز منتشر شد، باعث ناخرسندی مقامات روسیه شده است!

                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : درخواست «غرامت 4 میلیارد دلاری ایران از روسیه» که 16 تیر در «انتخاب» نیز منتر شد، باعث ناخرسندی مقامات روسیه شده است!

                    به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» Entekhab.ir ؛ روزنامهی ایزوستیا، چاپ مسکو خبر داده که ایران شکایت خود از شرکت "روس ابارون اکسپورت" را به دیوان داوری ژنو تقدیم کرده است. روزنامه روسی مینویسد:«وزارت دفاع ایران بابت فسخ قرارداد تحویل سامانه اس ۳۰۰ غرامتی حدود ۳ میلیارد و ۹۸۵ میلون دلار طلب کرده است.»

                    در همین حال، یک مقام سازمان فدرال همکاریهای نظامی و فنی روسیه در این رابطه گفته است، مسائل مالی قرارداد لغو شده در سطح دوجانبه حل میشود و روسیه در خصوص پرداخت ۴ میلیارد دلارغرامت مورد تقاضای ایران بخاطرعدم تحویل اس ۳۰۰ مذاکره نخواهد کرد.

                    لوان جاگاریان سفیر روسیه در تهران نیز در مصاحبه با خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد: «شکایت ایران بهخاطرعدم تحویل اس۳۰۰ موضوع مذاکره روسیه با ایران نیست».

                    در همین حال، النا دونایوا، کارشناس ارشد بخش ایران "انستیتوی شرقشناسی علوم روسیه" در گفتوگو با دویچه وله میگوید، گرچه ایران علیه روسیه شکایت کرده، ولی هنوز دادگاهی تشکیل نشده و در خود سفارت ایران در مسکو هم توضیح دادهاند که این شکایت و طرح آن در شرایط کنونی به نفع ایران نیست.

                    وی میافزاید: «جمهوری اسلامی ایران در زمان فسخ قرارداد از سوی روسیه و به دلیل عدم ارسال اس ۳۰۰ دلسرد شده بود و علیه روسیه شکایت کرد. ایران شاید بخواهد به عنوان عامل فشار از آن استفاده بکند. اما در نهایت این شکایت درراستای منافع دو کشورهمسایه نیست. مقامهای عالیرتبه روسیه نیز تابهحال دربارهی شکایت ایران واکنشی نشان ندادهاند.»

                    دونایوا پیشبینی میکند در صورت جدی شدن ماجرای شکایت ایران، حتی امکان قطع رابطه میان دو کشور نیز وجود دارد.

                    این کارشناس مسائل ایران و روسیه اما نتیجه میگیرد که شکایت ایران باعث ناخرسندی روسیه شده و افکار عمومی این کشور را علیه ایران نیز تحریک خواهد کرد!
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #10720
                      كاهش 20 تا 30 درصدي توليد نفت را قبول ندارم !


                      تعمير چاههاي نفت خام فعاليتي معمولي است و در كاهش توليد نفت خام كشور تاثير ندارد چنانچه تاكنون ميدانهاي مشترك ايران، كاهش توليد نداشتهاند.

                      ایلنا: مديرعامل شركت ملي نفت ايران كاهش 30 درصدي صادرات نفت خام كشور را تكذيب كرد.

                      به گزارش خبرنگار ايلنا، احمد قلعهباني خبر كاهش 30 درصدي صادرات نفت خام ايران را تكذيب كرد و گفت: با شروع تعمير چاههاي نفت كشور ظرفيت توليد كشور همچنان 4 ميليون بشكه در روز خواهد ماند.

                      به گفته وي در صورت توقف توليد يك چاه نفت براي انجام تعميرات، افزايش توليد از ساير چاهها براي جبران توليد چاه در حال تعمير انجام ميشود.

                      مديرعامل شركت ملي نفت ايران تصريح كرد: تعمير چاههاي نفت خام فعاليتي معمولي است و در كاهش توليد نفت خام كشور تاثير ندارد چنانچه تاكنون ميدانهاي مشترك ايران، كاهش توليد نداشتهاند.

                      وي با تاكيد بر اينكه تولید نفت میادین مشترک هیچ کاهشی نداشته گفت: كاهش تولید نفت به دلیل اورهال 20 تا 30 درصد نیست چنانکه ممکن است در یک میدان 50 هزار و در میدان دیگری 70 هزار بشکه در طول یک ماه از تولید نفت کم شود.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • alirezasa
                        عضو فعال
                        • Jun 2012
                        • 508

                        #10721
                        When God created woman he was working late on the 6th day
                        وقتی خدا زن را آفرید، او تا دیر وقت روز ششم کار می کرد.

                        An angel came by and said: Why spend so much time on that one?
                        یکی از فرشتگان نزد خدا آمد و عرض کرد: چرا اینهمه زمان صرف این مخلوق می کنید؟

                        And the Lord answered:
                        خداوند فرمود:

                        Have you seen all the specifications I have to meet to shape her?
                        آیا از تمام خصوصیاتی که برای شکل دادنش می خواهم در او بکار ببرم اطلاع دارید؟

                        She must be washable, but not made of plastic, have more than 200 moving parts which all must be replaceable and she must function on all kinds of food, she must be able to embrace several kids at the same time, give a hug that can heal anything from a bruised knee to a broken heart and she must do all this with only two hands.
                        او باید قابل شستشو باشد، اما نه از جنس پلاستیک، با بیش از دویست قسمت متحرک با قابلیت جایگزینی. او آنها را باید برای تولید انواع غذاها بکار ببرد، او باید قادر باشد چند کودک را همزمان در بغل بگیرد، آغوشش را برای التیام بخشیدن به هر چیزی از یک زانوی زخمی گرفته تا یک قلب شکسته بگشاید. او باید تمام اینکارها را با دو دست خود انجام بدهد.

                        The angel was impressed.
                        فرشته تحت تأثیر قرار گرفت.

                        Just two hands....impossible!
                        �فقط با دو دستش... این غیر ممکن است!�

                        And this is the standard model?!
                        و آیا این یک مدل استاندارد است؟

                        Too much work for one day....wait until tomorrow and then complete her.
                        اینهمه کار برای یک روز ... تا فردا صبر کن و آنوقت او را کامل کن�.

                        I will not, said the Lord. I am so close to complete this creation, which will be the favourite of my heart.
                        خدا فرمود: اینکار را نخواهم کرد و خیلی زود این موجود را که محبوب دلم است، کامل خواهم کرد.

                        She cures herself when sick and she can work 18 hours a day.
                        وقتی که ناخوش است، از خودش مراقبت می کند. او می تواند 18 ساعت در روز کار کند.

                        The angel came nearer and touched the woman.
                        فرشته نزدیکتر آمد و زن را لمس کرد.

                        But you have made her so soft, Lord
                        �اما ای خدا، او را بسیار لطیف آفریدی.

                        She is soft", said the Lord, But I have also made her strong. You cant imagine what she can endure and overcome.
                        خداوند فرمود: بله او لطیف است، اما او را قوی نیز ساخته ام.
                        نمی توانی تصور کنی که او چه سختیهایی را می تواند تحمل کند و بر آن فائق شود.

                        Can she think?" the angel asked.
                        فرشته پرسید آیا او می تواند فکر کند؟

                        The Lord answered:
                        Not only can she think, she can reason and negotiate.
                        خداوند پاسخ داد: نه تنها می تواند فکر کند، بلکه می تواند استدلال و بحث کند.

                        The angel touched the womans cheek....
                        فرشته گونه های زن را لمس کرد.

                        Lord, it seems this creation is leaking! You have put too many burdens on her.
                        � خدایا، بنظر می رسد این موجود چکه می کند! شما مسئولیت بسیار زیادی بر دوش او گذاشته ای.�

                        She is not leaking....its a tear the lord
                        corrected the angel
                        �او چکه نمی کند.... این اشک است� خداوند گفته فرشته را اصلاح کرد.

                        Whats it for?" asked the angel.
                        فرشته پرسید �این اشک به چه کار می آید؟�

                        And the Lord said:
                        Tears are her way of expressing grief, her doubts, her love, her loneliness, her suffering and her pride.
                        و خداوند فرمود:
                        �اشکها وسیله او برای بیان غم هاو تردیدهایش، عشق اش و تنهایی اش، تحمل رنجها و غرور اش است.�

                        This made a big impression on the angel; Lord, you are genius.
                        You thought of everything. The woman is indeed marvellous!
                        این گفته فرشته را بسیار تحت تأثیر قرار داد و گفت �خدایا تو نابغه ای. تو فکر همه چیز را کرده ای. زن واقعا موجود شگفت انگیزی است.�

                        Indeed she is!
                        Woman has strengths that amazes man. She can handle trouble and carry heavy burdens.
                        آری او واقعاًشگفت انگیز است! زن تواناییهایی دارد که مرد را شگفت زده می کند. او مشکلات را پشت سر می گذارد و مسئولیتهای سنگین را بر دوش می کشد.

                        She holds happiness, love and opinions.
                        She smiles when feeling like screaming.
                        او شادی، عشق و اندیشه را با هم دارد. او می خندد هنگامی که احساسی شبیه جیغ کشیدن دارد.

                        She sings when she feels like crying, crys when she is happy and laughs when she is afraid.
                        او آواز می خواند وقتی احساسی شبیه گریه کردن دارد، گریه می کند وقتی که خوشحال است و می خندد وقتی که ترسیده است.

                        She fights for what she belives in.
                        Stand up against injustice.
                        او برای آنچه اعتقاد دارد مبارزه می کند و علیه بی عدالتی می ایستد.

                        She doesnt take no for an answer, when she can see a better solution. She gives herself so her family can thrive. She takes her friend to the doctor if she is afraid.
                        وقتی که راه حل بهتری بیابد، برای جواب دادن از کلمه �نه� استفاده نمی کند. او خودش را وقف پیشرفت خانواده اش می کند. او دوست پریشان حالش را نزد پزشک می برد.

                        Her love is unconditional.
                        عشق او مطلق و بدون قید و شرط است.

                        She cries when her kids are victorious. She is happy when her friends do well.
                        She is glad when she hears of a birth or a wedding.
                        وقتی فرزندانش موفق می شوند گریه می کند. و از اینکه دوستانش روزگار خوشی دارند خوشحال می شود.
                        او از شنیدن خبر تولد و عروسی شاد می شود.

                        Her heart is broken when a next of kin or friend dies.
                        وقتی دوستان و نزدیکان او فوت می کنند دلش می شکند.

                        But she finds the strength to get on with life.
                        ولی او برای فائق آمدن بر زندگی نیرو می گیرد.

                        She knows that a kiss and a hug can heal a broken heart.
                        او می داند که یک بوسه و یک آغوش می تواند یک دل شکسته را التیام بخشد.

                        There is only one thing wrong with her
                        او فقط یک اشکال دارد.

                        She forgets what she is
                        worth...
                        فراموش می کند که او چه ارزشی دارد..

                        نظر

                        • salehiar
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 331

                          #10722
                          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          احتمال قطع روابط ایران و روسیه به خاطر «درخواست غرامت 4 میلیارد دلاری تهران»



                          درخواست «غرامت 4 میلیارد دلاری ایران از روسیه» که 16 تیر در «انتخاب» نیز منتشر شد، باعث ناخرسندی مقامات روسیه شده است!

                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : درخواست «غرامت 4 میلیارد دلاری ایران از روسیه» که 16 تیر در «انتخاب» نیز منتر شد، باعث ناخرسندی........................
                          خدایا ینی میشه این اتفاق بیفته.......؟؟! 8->[-o<[-o<
                          آخرین ویرایش توسط salehiar؛ 2012/07/12, 18:53.

                          نظر

                          • salehiar
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 331

                            #10723

                            خبرگزاری فارس: محقق و پژوهشگر برجسته مداحی کشوری گفت: در راستای ترویج و کیفیتبخشیدن به مداحی، آموزش آکادمیک مداحی در مقطع کاردانی تدریس میشود.
                            عباس جوادی صبح امروز در حاشیه برگزاری کلاس مداحی در گچساران، در گفتوگو با خبرنگار فارس در این شهرستان با اشاره به طرح ساماندهی مداحان اظهار کرد: برنامه ساماندهی مداحان از دو سال گذشته در سراسر کشور عملیاتی شده که نتایج مطلوبی به همراه داشته است.

                            وی با بیان اینکه آموزش آکادمیک یکی از اساسیترین کارهای زیربنایی در مداحی است، افزود: در حدود یکسال است که آموزشهایی را معادل تحصیلات آکادمیک در اصفهان انجام دادهایم و در این زمینه 140 واحد درسی را در مقاطع کاردانی و کارشناسی به کشور ارائه دادهایم.

                            پژوهشگر برجسته مداحی کشوری و عضو هیئت مدیره کانون مداحان اصفهان با بیان اینکه در حال راهاندازی اولین دانشگاه مداحی در سطح کشور هستیم، ابراز داشت: پیگیر تدریس کاردانی مداحی در دانشگاههای پیامنور و علمی کاربردی هستیم و دانشگاه معارف اسلامی اصفهان نیز در این زمینه اعلام آمادگی کرده است.

                            جوادی بیان داشت: برای تحصیلات دانشگاهی مداحی 14 ترم تحصیلی و 140 واحد درسی تعریف شده است تا نوآموزان، بازآموزان و مداحانی که قصد آموزش در سطح تحصیلات عالی را داشته باشند، از این خدمات آموزشی استفاده کنند.

                            وی با بیان اینکه دروس کاردانی مداحی مشخص شده است، یادآور شد: دروس ترم اول کاردانی مداحی طی دو ماه آینده به چاپ خواهد رسید و در کنار کتابهای آموزشی از سیدی و آموزش از راه دور نیز برای آموزش متقاضیان استفاده میشود.

                            زیرساختهای ایجاد کاردانی مداحی مهیا است

                            مدیر مرکز آموزش و تحقیقات آرمان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) اصفهان با اشاره به آماده بودن زیرساختهای ایجاد کاردانی مداحی در کشور بیان داشت: آموزشگاههای مراکز استانها، شورای هیئات مذهبی، کانون انجمن مداحان در سراسر کشور از جمله زیرساختهایی بوده که همراه با مراکز آموزش عالی مداحی نقش مهمی در کیفیتبخشی و ترویج اصولی و علمی مداحی در سطح کشور دارد.

                            جوادی با اشاره به دروس قابل تدریس در مقطع کاردانی مداحی گفت: علوم مداحی، اصول مداحی، فنون مداحی از جمله دروس در نظر گرفته شده برای این مقطع تحصیلی است.

                            وی ادبیات فارسی و عرب را به دلیل استفاده مستمر مداحان از زیارتها، دعا و احادیث از جمله دروس مهم در ترم اول تحصیلی کاردانی مداحی عنوان و تصریح کرد: تاریخ، مقاتل، جغرافیا و اماکن متبرکه از دیگر دروس در نظر گرفته شده برای ترمهای اول کاردانی مداحی است.

                            محقق و پژوهشگر برجسته کشوری، قرآن و موسیقی را از جمله دروس تخصصی رشته کاردانی مداحی عنوان کرد و ادامه داد: فنون مجلسداری، فنون خواندن، دانستنیهای مداحی، جامعهشناسی و روانشناسی از دیگر دروس این رشته و مقطع تحصیلی به شمار میرود.

                            جوادی تست و پذیرش اولیه از متقاضیان مقطع کاردانی مداحی را از اقدامات اولیه انتخاب دانشجو دانست و بیان داشت: صداسازی و بکارگیری مبانی موسیقی از اقدامات اولیه بوده و از این طریق به علاقمندان تحصیل در رشته مداحی کمک خواهیم کرد.

                            نظر

                            • کیان
                              کاربر فعال
                              • May 2012
                              • 634

                              #10724
                              دانشگاه مداحی!!!!!!!

                              بشوی اوراق اگر هم درس مایی

                              که علم عشق در دفتر نباشد
                              علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

                              نظر

                              • salehiar
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 331

                                #10725
                                آيت الله زابلي در واكنش به سخنان اخير هاشمي رفسنجاني:
                                ايده شوراي فقهي به دنبال ايجاد تزلزل در جايگاه ولي فقيه است
                                هاشمي صلاحيت اظهار نظار در اين خصوص را ندارد


                                آيت الله زابلي در گفتگو با روزنامه ايران در واكنش به سخنان اخير هاشمي رفسنجاني درباره ضرورت تشكيل شوراي فقهي براي مديريت مسائل كلان نظام در گفتگو با ايران تأكيد كرد: «بي ترديد سخنان هاشمي رفسنجاني در راستاي تخفيف و تزلزل جايگاه ولي فقيه است.»

                                آيت الله زابلي افزود: از آنجا كه اصل فقاهت آقاي هاشمي محل تأمل است، وي صلاحيت اظهارنظر در اين باره را ندارد، چه كسي مي تواند در تخصص فقيه جامعي مثل حضرت امام (ره) در همه ابواب فقه ترديد كند؟! امام علاوه بر فقه و اصول، در فلسفه و عرفان نيز متخصص بود؛ علاوه بر آن، در ساير علوم اسلامي مثل تفسير قرآن، تاريخ اسلام و ... نيز تبحر خاصي داشتند.

                                اين درحالي بود كه البته بخشي از عمر شريفشان ازسال 41 تا 68صرف مبارزه بي امان با رژيم طاغوت، تدبير امور كشور، مبارزه با شيطان بزرگ و فرماندهي جنگي تحميلي شد.

                                كسي نمي تواند منكر جامعيت رهبر معظم انقلاب شود

                                استاد اخلاق حوزه و دانشگاه با نام بردن برخي از امتيازات و فضائل رهبرم عظم انقلاب براي زعامت امت اسلامي اظهار داشت، شجاعت ايشان، علم ايشان و ...را هيچ كس ندارد و نمي تواند منكر آن شود، من تفاسير چهل سال پيش ايشان در مسجد كرامت مشهد را دارم درآن سن و سال، ايشان جلسات پربار، پرفيض و پرشور تفسير قرآن را برگزار مي كردند شرح صدرآقا بي نظير است براي مثال ايشان ميد اند فلاني آدم نامناسبي است اما تحمل مي كند به مسئوليت هم به او مي دهد در واقع از ايشان هم مصلحت كشور را در نظر مي گيرد و هم مصلحت خود آن شخص را مدنظر دارد. آيت الله زابلي افزود: اشراف به مسائل اقتصادي و بين المللي، سابقه فعاليت سياسي و بين المللي، سابقه فعاليت سياسي پيش و پس از انقلاب، تقوا، اشراف به مسائل نظامي و حضور مستقيم در جبهه هاي جنگ عليه كفار از ايشان يك شخصيت بي نظير براي انقلاب ساخته است ولايت مداري ايشان را نيز در آن خطبه معروف روز 29 خردادسال 88به وضوح مي توان درك كرد. آنجا كه فرمودند: اي سيد ما! اي مولاي ما! من جان ناقابلي دارم، جسم ناقصي دارم، اندك آبرويي هم دارد كه اين را هم خود شما به ما داديد؛ همه اينها را من كف دست گرفتم، در راه اين انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم كرد؛ اينها هم نثار شما باشد.»

                                وجود رهبري، ادعاهاي هاشمي را نقض مي كند


                                شاگرد محضر امام (رضوان الله) در ادامه مي گويد: اين جامعيت را هيچ كس ندارد و مشخص است كه جامعيت فقهي اي كه آقاي هاشمي مدعي است نمي توان در يك شخص يافت در رهبر معظم انقلاب به طور اكمل وجود دارد. در اجتهاد و عدالت رهبري «عزيز دامت بركاته» ترديدي نمي توان كرد. ايشان يقينا فقيهي والل مقام و مجتهدي عالي مقام هستند كه بر علوم موثر در استنباط، تسلطي بسيار بالا دارند.

                                ايشان علاوه بر لغت، ادبيات، اصول، حديث و تفسير، حتي در رجال و درايه كه در استحكام فتوا نقشي بسزا دارد، استاد وعالم هستند آيت الله زابلي، افزود: ايشان از تيزهوشي و فراست توأم با بردباري نيز بهره مندند، ضمن آنكه از قدرت مديريت بالايي برخوردار هستند رهبري همچنين با تعهبد و داراي فكر بسيار روشني هستند و از دورانديشي و تخصيص مصالح دراز مدت امت اسلامي نيز بهره مي برند.

                                از حزم و اتياط همراه با شهامت برخورداند داراي ذوف و گرايش هاي هنري اصيل هستند، اعتماد به نفس در كنار توكل بر خداي متعال و تلاش و جديت و نظم و برنامه از امتيازات ديگر ايشان است و كمتر مجتهدي از چنين جامعيتي برخودرا است اين ذخيره الهي را بايد ارج نهاد و شاكر بود.

                                شوراي فقهي راه حل تقويت فقه نيست

                                ايشان در ادامه براين نكته تأكيد كرد كه اگر استقلال و موفقيت كشور را مي خواهيم بايد همگي يد واحد باشيم و پشت رهبري را خالي نكنيم. در اين شرايط براي مديريت مسائل كلان كشور چه معنايي مي تواند داشته باشد؟ اگر ما مي خواهيم فقاهت را در حوزه هاي علميه تقويت كنيم راهش تشكيل شوراي فقهي و تقليد تخصصي و يا چيزي شبيه به اينها نيست فقاهت بايد در حوزه هاي علميه تقويت شود و تشكيل شورايي به اين راه حل تقويت فقه نيست.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X