اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #11701
    سازمان ملل نسبت به بروز بحران خواربار در جهان هشدار داد

    سازمان ملل متحد به دلیل افزایش قیمت خواربار در سطح جهانی هشدار داد که احتمال شرایط بحران خواربار، آنگونه که چهار سال پیش رخ داده بود، وجود دارد.

    عبدالرضا عباسیان، عضو سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، روز پنجشنبه (۱۹ مرداد/ ۹ اوت) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رویترز در این زمینه گفت: «امکان بازگشت شرایطی چون سال ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ میلادی وجود دارد.»

    هشدار سازمان ملل به دلیل گزارشی است که سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در باره قیمت جهانی خواربار منتشر کرده است.

    در این گزارش اعلام شده که این قیمتها از ماه ژوئیه سال جاری پس از سهماه باردیگر افزایش یافته است.

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • حامد
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1490

      #11702
      به هیچ وجه از این ادكلن استفاده نکنید
      پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۳۱
      مديركل نظارت بر فرآوردههاي آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو گفت: مردم به هیچوجه ادكلن Lovely نخرند.

      به گزارش جهان به نقل از باشگاه خبرنگاران، در پي انتشار اخباري مبني بر عرضه و توزيع ادكلنهاي حاوي گازهاي سمي در عراق و احتمال ورود اين فرآورده به داخل كشور، از مردم خواست تا در صورت مشاهده موارد مشكوك و مرتبط با اين موضوع، سريعا دانشگاههاي علوم پزشكي محل سكونت خود را در جريان امر قرار دهند.



      دكتر عبدالعظيم بهفر گفت: سازمان غذا و دارو نيز به صورت غيررسمي در جريان امر قرار گرفته و طي چند روز اخير مجدانه پيگيراين موضوع است كه منبع خبر اطلاع رسمي را در راستاي صحت و سقم مسئله در اختيار كارشناسان قرار دهد.



      وي افزود: با توجه به اين كه نظارت بر فرآوردههاي آرايشي و بهداشتي جزو وظايف وزارت بهداشت است به دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر كشور اعلام كرديم تا علاوه بر بازديدهاي روتين خود، بازديدهاي ميداني مجددي انجام بدهند كه اگر با اين ادكلن برخوردند، سريعا آن را گزارش كنند.



      بهفر با اشاره به اينكه تاكنون گزارش رسمي در اين خصوص به سازمان غذا و دارو اعلام نشده است، اظهار داشت: بهتر است ساير سازمانها در صورتي كه به موارد اين چنيني برخورد ميكنند، آن را حتما به وزارت بهداشت كه متولي امر است منعكس كنند تا بتواند آن را پيگيري كند و دقيقتر مورد آناليز قرار دهد./
      زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
      اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #11703
        قیمت خودروهای داخلی چقدر گران شده !!!!






        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #11704
          برگزاری نشست مشورتی تهران پیرامون سوریه

          اجلاس مشورتی سوریه که در غیاب بازیگران اصلی بحران سوریه و با حضور کشورهای فاقد نفوذ بر گروههای مخالف رژیم سوریه در تهران برگزار شد، با صدور بیانیهای به کار خود پایان داد.
          بيانيه نشست مشورتی تهران درباره سوريه بهگفته علیاکبر صالحی وزیرخارجه جمهوری اسلامی دارای سه محور داشت که عبارت بود از: «نفی خشونت»، «ايجاد زمينه و تسهيلات لازم برای برقراری گفتوگوی ملی» و «ارسال كمکهای انساندوستانه به مردم سوريه». در بند دوم اين بيانيه بر ضرورت پیگيری راهكارهای سياسی مبتنی بر گفتوگوی ملی به عنوان تنها راه برونرفت از بحران تاكيد و اعلام شد كه اين راه بايد بدون مداخله خارجی انجام شود.
          محمود احمدینژاد یک روز پیش، از این نشست به عنوان "نشست وزیران خارجه" نام برده بود، اما گزارش خبرگزاریهای ایران نشان میدهد که تنها هوشیار زیباری، حنا ربانی وزیران خارجه عراق و پاکستان و همتای آنها از زیمبابوه در نشست شرکت داشتند.
          همچنین هیاتهای دیگری از کشورهای بلاروس، موریتانی، اندونزی، قرقیزستان، گرجستان، ترکمنستان، بنین، سریلانکا، اکوادور، افغانستان، پاکستان، الجزایر، عراق، زیمبابوه، عمان، ونزوئلا، تاجیکستان، هند، روسیه، چین، قزاقستان،ارمنستان، نیکاراگوئه، کوبا، سودان،تونس، فلسطین و نماینده سازمان ملل در تهران در نشست مشورتی تهران پیرامون سوریه شرکت کردهاند.
          نام کشورهایی که در اجلاس مشورتی سوریه در تهران شرکت کردهاند نشان میدهد بازیگران اصلی و مهم بحران سوریه در این نشست غایب بودند و نمایندگان دولتهائی به تهران رفتهاند که عملا نفوذی بر گروههای مخالف رژیم سوریه ندارند تا بتوانند بر آنها تاثیر بگذارند.
          غیبت بازیگران اصلی
          روسیه نیز بهعنوان مهمترین پشتیبان بشار اسد، تنها سفیر خود در تهران را مامور شرکت در نشست مشورتی کرد. کشورهای غربی، کوفی عنان دبیرکل پیشین سازمان ملل و نیز مبتکر طرح صلح ۶ مادهای سوریه، عربستان سعودی، قطر، ترکیه در نشست مشورتی سوریه شرکت نکردند. همچنین لبنان همسایه سوریه، که دولتش به حزبالله نزدیک است و با جمهوری اسلامی پیوند نزدیکی دارد اعلام کرده بود در اجلاس تهران شرکت نمیکند.
          به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت این نشست با سخنرانی علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آغاز شده است. به گفته وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی این نشست مشورتی با هدف "كمک به مردم سوريه و يافتن راهحلی برای پايان خونريزی و خشونت و برونرفت آن كشور بحرانزده" برگزار شده است.
          صالحی در آغاز این نشست گفته است: «تنها راهكار حل بحران سوريه، گفتوگوی جدی و فراگير ملی مخالفانِ دارای پايگاه مردمی با دولت سوريه است.»
          صالحی افزوده است:«مسلح كردن گروهها و فضا دادن به گروههای افراطی از جمله برخی گروههای افراطی معلومالحال، كمكی به حل اين مساله نمیكند و موجب تسری التهاب به ديگر كشورهای منطقه میشود.»
          ایران و ارسال سلاح به سوریه
          وزیرخارجه جمهوری اسلامی در شرایطی به تجهیز مخالفان اعتراض میکند که ایران خود بهعنوان میزبان نشست مشورتی تهران متهم به ارسال سلاح و مهمات جنگی برای دولت بشار اسد متهم شده است. پیش از این کارشناسان کمیسیون سازمان ملل متحد گزارش داده بودند که سوریه همچنان مقصد اصلی سلاحهای غیرقانونی جمهوری اسلامی ایران است.
          در یکی از این موارد و در ۱۰ ژانویه سال ۲۰۱۲ مقامات گمرک ترکیه چهار کامیون را که از ایران راهی سوریه بودند، به ظن وجود سلاح در آنها توقیف کردند. مسئولان ترکیه در کنفرانسی خبری که در همین روز برگزار شد، رسما اعلام کردند که پیش از این نیز دو کامیون دیگر ایرانی در همین نقطه مرزی متوقف شدهاند و بررسیها نشان داده که آنها حامل بمب و سلاح گرم بودهاند.
          به گزارش خبرگزاری ایسنا، در ادامه نشست مشورتی تهران پیرامون سوریه، نماينده سازمان ملل پيام بان كیمون به نشست مشورتی تهران درباره سوريه را خوانده است.
          در پیام دبيركل سازمان ملل آمده است :«مجمع عمومی سازمان ملل در نشستی پيش از اين براهميت پيشرفت سريع برای انتقال سياسی تاثيرگذار تاكيد كرده بود وهمچنين كشورهای مختلف را به حمايت فعال در اين زمينه تشويق كرد. همچنين دولت سوريه را تشويق كرد كه به اين فرآيند بپيوندد، اما دولت سوريه در اجرای اين طرح سرسختی نشان داد.»
          در روزهای اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اکثریت بزرگ آرا در قطعنامهای خشونت رژیم سوریه علیه مردم خود و همچنین ناکامی شورای امنیت در پایان دادن به منازعه در سوریه را محکوم کرده بود.
          این قطعنامه که روز جمعه (۳ اوت/۱۳ مرداد) صادر شد، همچنین رژیم بشار اسد را بهدلیل استفاده از سلاحهای سنگین علیه مخالفان محکوم کرد.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #11705
            عسگراولادی: تعطیل کردن تهران به خاطر نشست غیرمتعهدها صدمات جبران ناپذیری به کسب و کار وارد خواهد کرد

            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اسد الله عسگراولادی عضو کمیسیون فضای کسب و کار، کارآفرینی و مقررات در نشست این کمیسیون، فضای کسب و کار کشور را دچار ریزگردهای بسیاری دانست و در خصوص اشتغال گفت که آمارها نشان میدهند که هرسال یک میلیون و 700 هزار نفر به مرز 20 سالگی وارد میشوند و بر اساس جمعیت 75 میلیون نفری فعلی کشور در حدود 39 میلیون نفر زیر سن 30 سال داریم و اگر از این آمار افراد زیر 15 سال را کم کنیم در هر سال حداقل یک میلیون و 600 هزارنفر وارد سن کار میشوند و به شغل نیاز دارند. اما تاکنون برای بیش از 600 یا 700 هزار نفر نتوانستیم شغل ایجاد کنیم که این ضعف بزرگی است و دولت مردان باید به فکر اشتغال باشند.

            عسگر اولادی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه اگر تهران تعطیل شود کشور تعطیل میشود گفت که در صورت تعطیل کردن تهران به مدت یک هفته به دلیل حضور سران کشورهای غیر متعهد صدمات جبران ناپذیری به کسب و کار وارد خواهد شد.

            وی افزود: «اگر سران میخواهند بیایند ایران قدمشان بر روی چشم ولی راهکار درست این است که محدودیت تردد در مناطق رفت و آمد آنها ایجاد کنیم و امنیت آن مناطق و هتلهای محل اقامت آنها را بالا ببریم و بقیه شهر را از جمله ادارات، بانکها، سازمانهای دولتی و بخش خصوصی را به تعطیلی نکشانیم».

            این فعال اقتصادی همچنین اشاره کرد در لندن با وجود برگزاری المپیک هیچ روزی را تعطیل اعلام نکردهاند ضمن اینکه بر اساس ماده 26 قانون بهبود محیط کسب و کار دولت حق اعلام تعطیلات رسمی تحت همچین شرایطی را ندارد و کمیسیون کسب و کار اتاق تهران قویاً خواستار تجدید نظر در مورد تعطیلی پیش روی تهران دارد.

            در ادامه این عضو پیشکسوت اتاق بازرگانی دخالت بی حد و حصر تعزیرات در امور صنایع را مورد انتقاد قرار داد و گفت: «این درست نیست که با صنایع، تعزیراتی برخورد شود؛ و مدام مدیران صنایع را درگیر حاشیه و پاسخگویی کنند».

            وی در ادامه در خصوص نحوه طبقه بندی کارتهای بازرگانی نیز معترض شد و اعلام کرد این کار میبایستی با مشورت و مصوبه هیات نمایندگان اتاق صورت می گرفت و در آینده هم باید چنین کارهایی با مصوبه هیات نمایندگان انجام شود.

            این فعال اقتصادی در خصوص درآمد وصول یک در هزار فروش در اتاق نیز سخن به میان آورد و اتاق را بینیاز این درآمد دانست و اعلام کرد پیشنهاد کمیسیون کسب و کار به اتاق ایران این است که فعلاً در فضای کسب و کار اضطرار فعلی که گاهی این رقم وصول یک در هزار فروش بیش از سود شرکت میشود و بسیاری از شرکتها هم در شرایط فعلی زیانده هستند، اجرای وصول یک در هزار فروش را به مدت یک سال برای همه به تعویق بیندازند و یا این مبلغ را فعلاً تا 25/0درصد کاهش دهند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

              #11706
              آیا بهمنی عاقل است؟

              تصمیم عجیب"ارزی"که تنها 3روز عمر کرد/ تکرار اشتباه به چه قیمت؟
              خبرگزاری فارس: بارها به اثبات رسیده که اعلام یک تصمیم قبل از اجرا چه اثراتی را بر جای خواهد گذاشت اما باز هم شاهدیم که این قبیل اشتباهات تکرار میشود.
              Tweet
              به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» قیمت ارز جدید مرجع را به زودی اعلام میکنیم. همین شد تا دو روز بعد قیمت ارز از 2000 هزار تومان فراتر برود تا جایی که قیمت آن از روی تابلوهای صرافیها حذف شد.

              از همان ابتدا به نظر میرسید که اعلام تغییر نرخ ارز مرجع التهاباتی را در بازار به وجود بیاورد اما برخی این سیاست را لازمالاجرا میدانستند و برخی دیگر غیر عقلانی. مسئولان بانک مرکزی هدف از اجرای این سیاست را از بین بردن دو نرخ و حرکت به سمت سیاست یکسانسازی ارز عنوان کردند اما این طرح قبل از اجرا پیامدهای منفی خود را بر جای گذاشت.

              علیرغم تجربه چهار ساله بهمنی بر مدیریت بانک مرکزی، تصمیمی را که هنوز نهایی نشده و مورد تایید قرار نگرفته مطرح میشود و قبل از اینکه اجرایی شود اثرات منفی خود نشان داده و سه روز بعد این اقدام منتفی میشود. شنبه شب رئیس کل بانک مرکزی در جمع خبرنگاران از تغییر نرخ ارز مرجع خبر داد و روز سهشنبه در جلسه کارگروه ویژه ارزی این تصمیم منتفی شد.

              بارها و بارها اثبات شده که اعلام یک تصمیم قبل از اجرای آن التهاباتی را در بازار ایجاد میکند که این التهاب تنها موجب بدتر شدن شرایط میشود که با همان سرعتی که منتفی شدن آن مطرح میشود، اثرات منفی آن از بین نمیرود.

              البته رئیس کل بانک مرکزی سابقه اعلام چنین تصمیماتی نهایی نشده را داشته است. مثال نرخ سود سپرده 20 درصد در دی ماه سال گذشته که با مخالفت دولت روبرو شد و چندین روز بحث داغ رسانه تبدیل شده بود یکی از همین موارد است. کار به جایی رسید که یکی از مسئولان دولتی رسما اعلام کرد که نرخ سود سپرده افزایش نخواهد یافت و رسانهها در این باره اشتباه کردهاند. این جمله نشاندهنده تفاوت دیدگاهها و نهایی نشده یک تصمیم اقتصادی بود. نمونه یا شاهد مثال دیگر تغییر نرخ ارز مرجع بود. این اتفاق چندین بار افتاده است اما انگار مسئولانی که سالها موی خود را در این عرصه سفید کردهاند از این اتفاقات درس نمیگیرند و باز هم این اشتباهات را تکرار میکنند. این تجربه هم یکی از همان هزار تجربه دیگر .

              بد نیست در این ایام که به شهادت امیر المومنین علی(ع) نزدیک میشویم حدیثی از ایشان در این باره نقل کنیم که میفرمایند: عاقل کسی است که از تجربه پند بگیرد.
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #11707
                طی بیانیه ای مطرح شد؛
                استقبال شرکت کنندگان اجلاس تهران از پیشنهاد ایران برای توقف سه ماهه درگیری ها در سوریه
                شرکت کنندگان در اجلاس مشورتی سوریه که در تهران برگزار شده است، از پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر درخواست از طرف های درگیر برای توقف درگیری ها و خشونت ها در سوریه به مدت 3 ماه به منظور پیگیری گفتگو و راهکارهای مسالمت آمیز به مناسبت عید فطر استقبال کردند.
                به گزارش خبرنگار مهر، در پایان نشست مشورتی سوریه که عصر امروز پنجشنبه در هتل آزادی تهران و با حضور 30 کشور از مناطق مختلف جهان برگزار شد، بیانیه ای به امضای شرکت کنندگان رسید که در آن بر توقف درگیری ها در سوریه تاکید شده است.

                براساس این خبر، نشست مشورتی تهران پیرامون سوریه با هدف تقویت تلاش های فرامنطقه ای و بین المللی به منظور کمک به مردم سوریه جهت خروج از بحران کنونی و ایجاد بستر مناسب گفتگوی ملی برگزار شد که وزرای خارجه و هیئت هایی از کشورهای افغانستان، الجزایر، ارمنستان، بلاروس، بنین، چین، کوبا، اکوادور، گرجستان، هند، اندونزی، عراق، قرقیزستان، قزاقستان، مالدیو، نیکاراگوئه، عمان، پاکستان، روسیه، سریلانکا، سودان، تاجیکستان، تونس، ترکمنستان، ونزوئلا، زیمباوه و سازمان ملل متحد شرکت داشتند.

                در بیانیه پایانی این اجلاس از تداوم درگیری ها و نقض حقوق بشر و تلفات جانی و خسارات مالی گسترده ابراز نگرانی شدید شده و با بازماندگان و قربانیان درگیری ها و حوادث تروریستی اعلام همدردی شده است.

                در این بیانیه بر ضرورت پیگیری راهکارهای سیاسی مبتنی بر گفتگوی ملی به عنوان تنها راه حل بحران کنونی سوریه با محوریت توقف خشونت ها از جانب طرفین درگیر و تشویق دو طرف برای ایجاد بستر مناسب جهت تحقق گفتگوی ملی تاکید و از مطالبات مشروع مردم سوریه برای اجرای اصلاحات سیاسی و تربیت دموکراسی و مشارکت فراگیر احزاب و گروه های مخالف در اداره کشور و پیگیری این مطالبات از راه مسالمت آمیز و بدون دخالت خارجی تاکید شده است.

                در بیانیه همچنین از تلاش های سازمان ملل و کوفی عنان به عنوان نماینده ویژه وی و تداوم فعالیت های ناظران بین المللی در سوریه حمایت شده است.

                در بیانیه پایانی این اجلاس همچنین بر عدم مداخله در امور داخلی کشورها و خاتمه دادن به هر گونه کمک تسلیحاتی به گروه های مسلح و تلاش جهت توقف خشونت ها از جانب طرفین تاکید شده است.

                در این بیانیه همچنین ضمن تاکید بر ارائه کمک های انسان دوستانه به مردم سوریه بر ضرورت تشکیل گروه تماس از میان کشورهای شرکت کننده در نشست تهران با هدف توقف خشونت ها و آغاز گفتگوهای فراگیر بین دولت سوریه و مخالفان تاکید شده است.

                ابراز نگرانی شدید از ورود گروه ها و فرقه های شناخته شده تروریستی به درگیری های داخلی سوریه و هشدار جدی نسبت به گسترش تروریست و تبعات آن در صلح و امنیت منطقه از دیگر توافقات اجلاس تهران است. همچنین شرکت کنندگان از پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران مبنی از درخواست از طرفهای درگیر برای توقف درگیری ها و خشونت ها برای مدت سه ماه به منظور پیگیری گفتگو و راهکارهای مسالمت آمیز به مناسبت عید فطر به عنوان یکی از اعیاد مسلمین استقبال کرده اند.

                در پایان این بیانیه از ابتکار جمهوری اسلامی ایران در برگزاری این نشست تقدیر شده است.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #11708
                  در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  طی بیانیه ای مطرح شد؛
                  استقبال شرکت کنندگان اجلاس تهران از پیشنهاد ایران برای توقف سه ماهه درگیری ها در سوریه
                  شرکت کنندگان در اجلاس مشورتی سوریه که در تهران برگزار شده است، از پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر درخواست از طرف های درگیر برای توقف درگیری ها و خشونت ها در سوریه به مدت 3 ماه به منظور پیگیری گفتگو و راهکارهای مسالمت آمیز به مناسبت عید فطر استقبال کردند.
                  به گزارش خبرنگار مهر، در پایان نشست مشورتی سوریه که عصر امروز پنجشنبه در هتل آزادی تهران و با حضور 30 کشور از مناطق مختلف جهان برگزار شد، بیانیه ای به امضای شرکت کنندگان رسید که در آن بر توقف درگیری ها در سوریه تاکید شده است.

                  براساس این خبر، نشست مشورتی تهران پیرامون سوریه با هدف تقویت تلاش های فرامنطقه ای و بین المللی به منظور کمک به مردم سوریه جهت خروج از بحران کنونی و ایجاد بستر مناسب گفتگوی ملی برگزار شد که وزرای خارجه و هیئت هایی از کشورهای افغانستان، الجزایر، ارمنستان، بلاروس، بنین، چین، کوبا، اکوادور، گرجستان، هند، اندونزی، عراق، قرقیزستان، قزاقستان، مالدیو، نیکاراگوئه، عمان، پاکستان، روسیه، سریلانکا، سودان، تاجیکستان، تونس، ترکمنستان، ونزوئلا، زیمباوه و سازمان ملل متحد شرکت داشتند.

                  در بیانیه پایانی این اجلاس از تداوم درگیری ها و نقض حقوق بشر و تلفات جانی و خسارات مالی گسترده ابراز نگرانی شدید شده و با بازماندگان و قربانیان درگیری ها و حوادث تروریستی اعلام همدردی شده است.

                  در این بیانیه بر ضرورت پیگیری راهکارهای سیاسی مبتنی بر گفتگوی ملی به عنوان تنها راه حل بحران کنونی سوریه با محوریت توقف خشونت ها از جانب طرفین درگیر و تشویق دو طرف برای ایجاد بستر مناسب جهت تحقق گفتگوی ملی تاکید و از مطالبات مشروع مردم سوریه برای اجرای اصلاحات سیاسی و تربیت دموکراسی و مشارکت فراگیر احزاب و گروه های مخالف در اداره کشور و پیگیری این مطالبات از راه مسالمت آمیز و بدون دخالت خارجی تاکید شده است.

                  در بیانیه همچنین از تلاش های سازمان ملل و کوفی عنان به عنوان نماینده ویژه وی و تداوم فعالیت های ناظران بین المللی در سوریه حمایت شده است.

                  در بیانیه پایانی این اجلاس همچنین بر عدم مداخله در امور داخلی کشورها و خاتمه دادن به هر گونه کمک تسلیحاتی به گروه های مسلح و تلاش جهت توقف خشونت ها از جانب طرفین تاکید شده است.

                  در این بیانیه همچنین ضمن تاکید بر ارائه کمک های انسان دوستانه به مردم سوریه بر ضرورت تشکیل گروه تماس از میان کشورهای شرکت کننده در نشست تهران با هدف توقف خشونت ها و آغاز گفتگوهای فراگیر بین دولت سوریه و مخالفان تاکید شده است.

                  ابراز نگرانی شدید از ورود گروه ها و فرقه های شناخته شده تروریستی به درگیری های داخلی سوریه و هشدار جدی نسبت به گسترش تروریست و تبعات آن در صلح و امنیت منطقه از دیگر توافقات اجلاس تهران است. همچنین شرکت کنندگان از پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران مبنی از درخواست از طرفهای درگیر برای توقف درگیری ها و خشونت ها برای مدت سه ماه به منظور پیگیری گفتگو و راهکارهای مسالمت آمیز به مناسبت عید فطر به عنوان یکی از اعیاد مسلمین استقبال کرده اند.

                  در پایان این بیانیه از ابتکار جمهوری اسلامی ایران در برگزاری این نشست تقدیر شده است.
                  این خبر می تواند بازار شنبه را به حرکت در اورد باتشکر
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #11709
                    درگفتگو با مهر ابراز شد؛
                    فاز دوم هدفمندی یارانهها دیگر اجرا نمیشود
                    یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اگر قرار باشد در لایحه بودجه سال 91 بازنگری صورت گیرد، این بازنگری در جهت تاخیر و توقف اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانههاست نه در جهت اجرای آن.
                    عزت الله یوسفیان ملا در گفتگو با مهر درخصوص احتمال بازنگری درلایحه بودجه سال 91 به منظور اجرای مرحله دوم قانون هدفمندکردن یارانه ها اظهارداشت: باتوجه به شرایط کنونی، امکان بازنگری در لایحه بودجه سال جاری برای اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها وجود ندارد.

                    وی افزود: به دلیل اینکه تغییر اعداد و ارقام در این لایحه منوط به افزایش درآمد دولت است و افزایش درآمد دولت هم از طریق گران کردن نرخ حاملهای انرژی امکان پذیر خواهد بود که در حال حاضر امکان انجام این کار وجود ندارد.

                    نماینده مردم آمل در مجلس اضافه کرد: اگر قرار باشد بازنگری صورت گیرد، این بازنگری درجهت تاخیر و توقف اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانه هاست نه در جهت اجرای آن.

                    وی درعین حال تصریح کرد: البته دولت می تواند از مجلس درخواست کند از ردیفهای دیگر لایحه بودجه مثل ردیفهای عمرانی کم و به ردیف بودجه قانون هدفمندی اضافه شود.

                    رئیس کمیسیون تدوین آئین نامه داخلی مجلس افزود: همچنین دولت می تواند برای اجرای مرحله دوم قانون هدفمندکردن یارانه ها از محلهای دیگری مثل بانک مرکزی استقراض کند و زمانی که وضعیت اقتصاد داخلی به حالت عادی بازگشت، آنوقت نرخ حاملهای انرژی را افزایش دهد و از محل درآمد آن قرض خود به بانک مرکزی را بپردازد.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #11710
                      کلینتون در آفریقای جنوبی:
                      به توقف برنامه هسته ای ایران کمک کنید
                      وزیر خارجه آمریکا در سفر چهآر روزه اش به آفریقای جنوبی از این کشور خواست تا ایران را برای کنار گذاشتن برنامه هسته ایش تشویق کند.
                      به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت "زینیوز" ، " هیلاری کلینتون" وزیر خارجه آمریکا که روز چهارشنبه در دانشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی سخن می گفت اظهار داشت: آمریکا از آفریقای جنوبی توقع دارد ایران را به دست کشیدن از برنامه هسته ایش تشویق کند.


                      وی بدون اشاره به حقوق تمامی کشورها در غنی سازی اورانیوم و استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای خطاب به دانشجویان آفریقای جنوبی گفت: شما که اولین کشوری بودید که در سال 1980 بطور داوطلبانه دست از برنامه هسته ای خود کشیدید، می توانید پیام موثری به ایران بدهید که توقف برنامه هسته ایش می تواند نشانه قدرتش باشد نه ضعفش.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #11711
                        مشاوران املاک: نخرید، ارزان میشود

                        معدن 24: آن دسته از متقاضیانی که نوسان قیمتها در بازار خرید و فروش مسکن باعث شده تا ارزش بودجه خریدشان تقلیل پیدا کند، اما از ترس گرانی بیشتر، رو به خرید نیاوردهاند و همچنان منتظر ثبات یا کاهش نرخهای پیشنهادی از سوی فروشندهها هستند، طبق تجربه اغلب بنگاهداران مسکن، میتوانند خرید خود را در نیمه دوم سال انجام دهند؛ چراکه قیمت مسکن در پاییز و زمستان کمتر دستخوش نوسان قرار میگیرد و به طور یقین نرخهای فروش حتی به میزان اندک کاهش هم پیدا خواهد کرد.
                        یکی ازفعالان بازار مسکن در شرق تهران در این رابطه گفت: بازار معاملات دو ماهی است که در رکود به سر میبرد و قیمتگذاری از عهده کارشناسان مسکن خارج شده است و نرخهایی که در فایلهای فروش ثبت میشوند قیمتهای پیشنهادی مالکان است.

                        وی در ادامه خاطرنشان کرد: خریداران هم با مراجعه به بنگاهها، قیمتهایی را که در نظر دارند، عنوان میکنند؛ اما فاصله نرخهای پیشنهادی خریداران و قیمتهای اعلام شده فروشندگان از تفاضل بالایی برخوردار است به همین خاطر معامله انجام نمیشود.

                        خادمی درباره تصمیم متقاضیان در بازار مسکن پس از مواجه شدن با ارقام کاذب تاکید کرد: قبلا خریداران با روبهرو شدن با این وضعیت سریع اقدام به خرید میکردند تا مبادا مجبور به پرداخت مبلغ بیشتری برای خرید باشند اما حالا اکثر خریداران به دلیل عدم انعطاف فروشندهها زمان خرید خود را به نیمه دوم سال موکول کردهاند.

                        این مشاور املاک اظهار کرد: البته در فصول پاییز و زمستان خریداران راحتتر میتوانند واحد دلخواه خود را با قیمت ارزندهتر جستوجو کنند؛ زیرا معمولا در نیمه دوم سال قیمتها در بازار مسکن به دلیل حجم اندک خریداران کمی به نرخهای واقعی نزدیکتر میشوند.

                        خادمی عنوان کرد: در محله تهران نو یک واحد نوساز که در اوایل سال متری 2 میلیون تومان قیمتگذاری شده بود حالا قیمت هر متر مربع آن به 2 میلیون و 300 هزار تومان افزایش یافته است.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #11712
                          رزمناو آمریکایی ملوانان ایرانی را در دریای عمان نجات داد

                          ملوانان ایرانی در رزمناور یو اس اس اینترپرایز
                          نیروی دریایی ایالات متحده روز پنجشنبه اعلام کرد که یک ناو این کشور ۱۰ ملوان ایرانی را در دریای عمان نجات داده است.

                          به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رزمناو «یو اس اس جیمز ای. ویلیامز» ملوانان ایرانی را که قایقشان در دریای عمان آتش گرفته بود، نجات داده است.

                          این نخستین بار نیست که نیروی دریایی آمریکا ملوانان ایرانی را در آبهای منطقه نجات میدهد.

                          خبرگزاری آسوشیتدپرس یادآور شده است که این دستکم برای هفتمین بار است که ناوگان آمریکایی ملوانان ایرانی را نجات میدهد.

                          به گفته گرگ رائلسون، سخنگوی ناوگان پنجم آمریکا در بحرین، قایق ایرانیها پرچم ایران را بر خود داشت که نیروهای آمریکایی آنها را به ناو «یو اس اس جیمز ای. ویلیامز» برای دریافت کمکهای اولیه منتقل کردند تا از آنجا نیز به ناو هواپیمابر «یو اس اس اینترپرایز» منتقل شوند.

                          به گفته سخنگوی ناوگان پنجم آمریکا در ناو هواپیمابر یو اس اس اینترپرایز مقدمات انتقال این ملوانان ایرانی فراهم میشود.

                          پیشتر در مواقعی مشابه مقامهای ایرانی با «انساندوستانه» توصیف کردن اقدام نیروی دریایی آمریکا برای نجات ملوانان ایرانی، آن را تحسین کرده بودند.

                          نیروهای آمریکایی افزون بر نجات قایقهای گرفتار در دریا، شماری از ملوانان ایرانی را که از دست دزدان دریایی آزاد کردهاند.


                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #11713
                            گزارش بخش فارسی صدای آمریکا از تحولات سوریه

                            مالک الکردی، یک فرماندۀ ارتش آزاد سوریه، در ناحیه ای در مرز ترکیه و سوریه به خبرنگار بخش فارسی صدای آمریکا گفت که با ادامۀ درگیری شدید میان نیروهای دولتی سوریه با نیروهای مخالف آن، اپوزیسیون سوریه به شدت به کمک بین المللی نیاز دارد.

                            خبرنگاران مستقر در حلب می گویند نیروهای دولتی توانسته اند مناطقی در آن شهر را دوباره تصرف کنند، و گزارش می رسد بسیاری از شورشیان به شمال عقب نشینی کرده اند. چندین فرماندۀ اپوزیسیون نیز از تمام شدن اسلحه و مهمات شکایت کرده اند.

                            ناظران تحولات سوریه می گویند زدوخورد بین نیروهای دولتی و شورشیان در حلب ادامه دارد.

                            یک گروه ناظر بر حقوق بشر در سوریه گزارش داد در نبردهای روز چهارشنبه در سراسر کشور نزدیک به صد و هفتاد تن، از جمله سی و سه نفر در حلب، کشته شده اند.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #11714
                              ه گزارش گروه صنعت خبر خودرو، مديركل دفتر كالاهاي فلزي و معدني سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان با اعلام جزئيات مصوبات كارگروه فولاد، گفت: براساس تدابير جديد، به زودي حباب قيمتي در بازار فولاد ميتركد، ضمن اينكه قيمتهاي فعلي فولاد هيجاني است.
                              شهرام ميرآخورلو با اشاره به جزئيات مصوبات جديد كارگروه فولاد گفت: هم اكنون وجود حباب قيمتي در قيمتهاي ميلگرد به چشم مي خورد كه بر اين اساس، فعالان اقتصادي بايد در اين زمينه توجه لازم را داشته باشند چراكه با تدابير اتخاذ شده به زودي حباب بازار فولاد خواهد تركيد.
                              مديركل دفتر كالاهاي فلزي و معدني سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان با اشاره به اينكه تاكنون تمام مواد اوليه مورد نياز صنعت فولاد با ارز مرجع گشايش اعتبار شده است، افزود: هيچ محصول توليدي فولاد با ارز غيرمرجع وارد كشور نشده و به اين دليل ملاك عمل قيمت گذاري از بازار آزاد نيست.
                              وي تصريح كرد: با توجه به روند نزولي قيمتهاي جهاني و عدم وجود تقاضاي موثر در بازار به دليل كم رنگ شدن فعاليت پروژه هاي عمراني، تقاضاي موثري در بازار وجود ندارد و با توجه به ميزان عرضه مناسبي كه صورت مي گيرد، نبايد قيمتها به صورت هيجاني بالا رود.
                              به گفته ميرآخورلو، هم اكنون قيمت فوب درياي خزر براي شمش بيلت و هزينه هاي تبديل آن قيمتهاي پايينتري را نشان مي دهد كه ضرورت دارد فعالان اقتصادي و تجار با درنظر گرفتن اين عوامل نسبت به خريد خود اقدام كنند.
                              عضو كارگروه فولاد خاطر نشان كرد: بديهي است اين حباب ممكن است هر لحظه بتركد و از آن طرف حتما با اهتكار در اين زمينه و افزايش قيمت بي رويه برخورد خواهد شد.
                              ميرآخورلو خاطر نشان كرد: در كارگروه فولاد تصميم بر اين شد كه هزينه هاي انبارداري واحدهاي توليدي افزايش يابد و همچنين اين واحدها هزينه انبارداري را از افرادي كه خريدار كالاهاي آنها بوده ولي اقدام به تحويل اجناس نميكنند، دريافت شوند.
                              به گفته ميرآخورلو، با توجه به شرايط موجود بسياري از واحدهاي توليدي هزينه انبارداري را از خريداران دريافت نميكنند و بر اين اساس، انبار واحدهاي توليدي محل امني براي تاجران و سرمايه گذاران خريدار اين محصولات است.
                              اين عضو كارگروه فولاد افزود: در كارگروه اصلي فولاد مقرر شد تا واحدهاي توليدي نسبت به مضاعف كردن هزينه هاي انبارداري اقدام كنند. وي ادامه داد: همچنين مقرر شد تا بازديدهاي دوره اي از انبارها شدت گيرد و موجودي انبار واحدهاي توليدي و توزيعي كنترل شوند.
                              به گفته ميرآخورلو، همچنين تمامي واحدهاي توليدي ملزم هستند كه محصولات خود را در بورس كالا عرضه كنند چراكه در اينصورت بايد مشمول قيمت گذاري دولتي شوند.
                              وي ادامه داد: اين موضوع به سازمان هاي صنعت، معدن و تجارت سراسر كشور ابلاغ شده و با جديت موضوع عرضه محصولات فولادي ساختماني پيگيري مي شود.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #11715
                                مدیر نظارت بر بورسها در گفتوگو با فارس:


                                تعطیلی 5 روزه بورس منوط به تعطیلی بانکهاست

                                خبرگزاری فارس: مدیر نظارت بر بورس ها گفت: اگر در روزهای ۷تا11شهریور بانک های تهران تعطیل باشند بورس های اوراق بهادار، فرابورس و بورس کالا هم تعطیل می شوند در غیر این صورت همه بورس فعال خواهند بود.







                                محمودرضا خواجه نصیری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی فارس، در پاسخ به این سئوال که با توجه به اعلام تعطیلی تهران در روزهای 5 تا 11 شهریور به دلیل برگزاری اجلاس سران غیرمتعهدها ، آیا بورس های کشور هم تعطیلی خواهند بود ؟ اظهار داشت: هنوز تصمیمی در این مورد گرفته نشده و قرار است طی هفته جاری شورای عالی بورس یا سازمان بورس در این مورد تصمیم گیری کنند.

                                وی ادامه داد: این در حالی است که اگر بانک های تهران در آن روزها تعطیل باشند، فعالیت همه بورس ها هم تعطیل خواهد بود در غیر این صورت بازار سرمایه کشور فعال است.


                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X