اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #12466
    ادغام اشتباه بود/وزارتخانه های صنایع و بازرگانی مجدداً جدا شوند


    سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه وزارت صنعت بیشتر در حوزه تنظیم بازار و امور بازرگانی فعال است، گفت: هم اکنون تعداد ساختمانها و نیروهای کار وزارت صنعت به اندازه دو وزارتخانه سابق است و اتفاق خاصی پس از ادغام نیفتاده است.

    روح الله عباسپور در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به تأخیر ایجاد شده در ارائه لایحه شرح وظایف وزارت صنعت از سوی هیأت دولت به مجلس اظهار داشت: ادغام این وزارتخانهها کار درستی نبود. در حال حاضر خیلیها به این نتیجه رسیدهاند که ادغام وزارتخانههای صنایع و بازرگانی کار اشتباهی بوده و بهتر است این وزارتخانهها از یکدیگر جدا شوند.

    وی تصریح کرد: ادغام با هدف کوچکسازی دولت و کم کردن هزینههای دولت صورت گرفت در حالی که هم اکنون ساختمانهای دو وزارتخانه سابق به همان صورت قبل وجود دارند، نیروهای کار وزارتخانه به تعداد نیروهای قبلی دو وزارتخانه است و تعداد معاونان وزیر نیز کاهش قابل توجهی نداشته است.

    عباسپور ادامه داد: پس از ادغام، اتفاق خاصی نیفتاده و حوزه کاری دو وزارتخانه سابق نیز ضعیفتر شده است.

    وی تأکید کرد: وزارت صنعت در حال حاضر بیشتر در حوزه تنظیم بازار و امور بازرگانی فعال است و توجه زیادی به بحث تولید و صنعت نمیشود،در حالی که امسال به عنوان سال حمایت از تولید ملی نامگذاری شده است.

    سخنگوی کمیسیون صنایع ادامه داد: در حال حاضر موضوع جداسازی وزارتخانههای صنایع و بازرگانی به عنوان یک بحث جدی در مجلس مطرح نیست، هرچند برخی معتقدند که بهتر است این اتفاق بیفتد و البته این مسئله در مورد وزارت مسکن و شهرسازی نیز صادق است.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #12467
      معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت:در حال حاضر 30 درصد صادرات کشور در بخش معدن است.
      به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، وجیهالله جعفری در همایش نقش معدن در توسعه اقتصادی و نقش مهندسی در بهبود فعالیتهای معدنی در استان همدان با اشاره به اهمیت بخش معدن در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور، اظهار کرد: سهم معدن در صادرات کشور حدود 30 درصد است که با این وصف نفش خاص خود را با وجود همه موارد ایفا میکند.

      وی با تأکید بر اینکه در بخش اکتشاف و فرآوری مواد معدنی کشور باید تمرکز بیشتری صورت گیرد، گفت: در حال حاضر باید بر روی اکتشاف مواد معدنی کاری اساسی انجام شود.

      معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: با توجه به اهمیت اکتشاف مواد معدنی، در بعد قانونی تلاش کردیم قانون اصلاح معادن را تقویت و از ورود افراد ذیصلاح نیز حمایت کنیم.

      وی با تأکید بر لزوم حمایت از بخش خصوصی در همه عرصهها، این امر را گامی مؤثر در ارتقای فعالیتهای اقتصادی به ویژه بخش معدنی در کشور دانست.

      جعفری با بیان اینکه 4 هزار و 500 معدن از 5 هزار و 700 معادن موجود در کشور، فعال است، تصریح کرد: از این تعداد 2 هزار و 500 معدن حقوق دولتی خود را در حد عرف میگیرند اما برخی از معدن ما هنوز هم در دست دولت یا شرکتهای بزرگ منحصر است.

      وی با بیان اینکه منابع در اختیار محدود است، تصریح کرد: محدودیتی برای هیچ استانی در زمینه اکتشاف و معادن قائل نشدهایم و همه استانها میتوانند در این زمینه ورود پیدا کرده و فعالیتهای معدنی خود را ارتقا دهند.

      معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت خطاب به مسئولان حوزه صنعت و معدن استان همدان بیان کرد: شما نباید منتظر تسهیلات و اعتبارات بمانید بلکه باید طرحهای خود را با کمک بخش خصوصی اجرایی کنید که در این راستا نیز باید محدودههای خود را شناسایی کرده باشید.

      وی با اشاره به ورود بخش خصوصی در مراحل مختلف بخش صنعت و معدن از جمله بخش اکتشاف، متذکر شد: امروز اگر استان همدان درصدد توسعه همهجانبه است باید شرایط و زمینههای جذب سرمایهگذار را نیز متناسب با این نیاز در استان فراهم کند.

      جعفری با تأکید بر اینکه به هر میزان که اکتشاف معادن به خوبی انجام شود به همان میزان نیز بهرهوری از معادن مطلوب است، اکتشاف را نوعی سرمایهگذاری دانست.

      به گفته وی بهرهبرداری درست و فناوری در حوزه اکتشاف چه با تأمین منابع مالی و چه با ایجاد شرایط برای افراد متخصص، موجبات رشد حوزه معدنی استان را در پی خواهد داشت که این مهم همگامی همه متولیان امر را طلب میکند.

      معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه حوزه صنعت و معدن باید تشکلهای مختلف مرتبط با این حوزه را جذب کند، تصریح کرد: هر چقدر در حوزه صنعت و معدن تشکل ایجاد شود خوب است اما سازماندهی و مدیریت بین تشکلها نیز نیاز است.

      وی با بیان اینکه در بخش مواد معدنی در کشور به لحاظ وزنی سهم صادرات مواد خام از صادرات فرآوری مواد معدنی بیشتر است، گفت: درآمدزایی بخش صادرات فرآوری شده مواد معدنی 2.3 دهم بیشتر از صادرات مواد خام آن است.

      جعفری در پایان سخنانش خطاب به مسئولان حوزه صنعت و معدن استان همدان تأکید کرد: در حوزه فعالیتهای صنعت و معدن درخواست سرمایه در گردش را بدهید چرا که تا کنون برای بخش صنعت به این سرمایه توجه نشده است.

      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #12468
        بانک جهانی گزارش داد

        افزایش ۱۰ درصدی بهای غذا

        بانک جهانی در گزارشی که روز پنجشنبه منتشر شد اعلام کرد خشکسالیها در آمریکا و اروپای شرقی ماه گذشتهی میلادی ده درصد قیمت مواد غذایی را در جهان افزایش داد.

        به گزارش قدس آنلاین به نقل از افکار نیوز - بانک جهانی در گزارش خود تأکید کرده است که گران شدن مواد غذایی سلامت و شرایط زندگی میلیونها نفر را در جهان تهدید میکند. با این حال در این گزارش گفته شده است که بهای برنج در جهان حدود چهار درصد کاهش داشته است.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #12469
          پیآمدهای بازداشت متهمان به جاسوسی در روابط ایران و ترکیه

          ایران و ترکیه درصددند تنش کنونی در مناسبات دو کشور را مهار کنند. اما دستگیری افراد مظنون به جاسوسی برای ایران درترکیه، هر دو کشور را با چالش جدیدی روبرو کرده است. دستگیریها چه پیامدهائی خواهند داشت؟
          سرلشکر فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران در ۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ترکیه را "مسئول خونهای ریخته شده در خاک سوریه" دانست و تهدید کرد که «نوبت ترکیه هم خواهد رسید.»

          وزارت امور خارجه ترکیه با صدور بیانیه ای به سخنان مسئولان مختلف ایرانی اعتراض کرد و «اتهامات بیاساس و تهدیدهای بینهایت خصمانهی مقامات ایرانی از قبیل حسن فیروزآبادی علیه ترکیه» را به شدت محکوم کرد.

          بولنت آرینج: آنکارا برای مقابله با ایران اقدام میکند!

          اظهارات رئیس ستاد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران سبب واکنش تند رجب طیب اردوغان، نخست وزیرترکیه شد. وی اعتراض کرد: «ایران پیش از آنکه از ترکیه حساب بپرسد، باید رفتار خود را مد نظر قرار دهد. زمانی که هیچ کشوری در دنیا در کنار ایران قرار نگرفت، ترکیه تنها کشوری بود که با وجود کلیه مسائل، در کنار ایران جای گرفت.»

          بولنت آرینچ، معاون نخستوزیر ترکیه نیز ایران را به حمایت از حزب کارگران کردستان (پ ک ک) در جنوب ترکیه متهم کرد. وی به صراحت گفت: «آنکارا هر اقدامی که نیاز باشد برای مقابله با ایران انجام خواهد داد».

          کشف ماجرای "جاسوسی" ایران علیه ترکیه

          گرچه پس از این "جدال لفظی" اظهارات تندی بین مقامهای ایران و ترکیه رد و بدل نشد، اما خبرگزاری جیهان و روزنامه حریت از کشف یک شبکه جاسوسی در ایغدیر و نقاط دیگر ترکیه خبر دادند که از دو شهروند ایرانی نیز بهعنوان اعضای اصلی این شبکه نام برده شده بود. روزنامهی حریت جزئیاتی از پلاک ماشین، تعداد سلاحهای ظبط شده و اسامی مظنونان منتشر کرد و باعث شد نظر افکار عمومی و رسانههای ترکیه به نقش ایران در ماجرای بمبگذاریهای اخیر در این کشورجلب شود.

          تکذیب گزارش حریت از سوی سفارت ایران

          در عین حال گزارش روزنامه حریت سبب شد که سفارت ایران در آنکارا بلافاصله واکنش نشان دهد و دست داشتن شهروندان ایرانی را در ماجرای جاسوسی علیه ترکیه را تکذیب کند.

          در بیانیهی کوتاه سفارت ایران ضمن تکذیب خبر روزنامه حریت آمده است: «انتشار اینگونه اخبار کذب و فتنه برانگیز برخلاف اخلاق رسانه ای بوده و به هیچ عنوان نمیتواند به روابط دو کشور دوست و برادر ایران وترکیه آسیب وارد کند. ضمنا درخصوص ادعای مذکور تاکنون هیچگونه اطلاع رسمی به این سفارت اعلام نشده است و در این خصوص اطلاعات رسمی از مقامات دولت ترکیه درخواست گردیده است».

          عارف کسگین کارشناس "مرکز تحقیقات استراتژیک قرن ۲۱ در ترکیه" در رابطه با بیانیهی سفارت ایران در آنکارا میگوید: «بیانیهی سفارت در درجه نخست باید متوجهی سران ایران باشد که در اظهارات خود دقت و توجه بیشتری بکنند، چونکه افکارعمومی و مقامهای ترکیه به بیانیهی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آنکارا باور نمیکنند.»

          تلاش ایران و ترکیه برای مهار تنش

          سرکان دمیرتاش، رئیس نمایندگی روزنامه حریت در آنکارا به دویچه وله میگوید: «این گزارشی است که در حریت به زبان ترکی منتشرشد و ایران هم آن را تکذیب کرد و قضیه دیگر فیصله یافت. ما توضیحاتی اضافی دراینباره منتشر نمیکنیم.»

          دمیرتاش همچنین میگوید: «بحران سوریه دو کشور را دچار چالش کرده و مناسبات دوستانه دو کشورهمسایه را به مخاطره انداخته است. فعلا هر دو طرف کوشش میکنند مناسبات را عادی سازند.»

          نماینده حریت در آنکارا میافزاید:«گرچه اظهارات مقامهای ترکیه به اندازهی مقامهای ایرانی تند نبوده، اما باید هر دو طرف تلاش کنند تنش را کاهش دهند.» وی اضافه میکند: «ترکیه و ایران دو کشور توانا و قدرتمند منطقه هستند و قصد دارند نفاقهای پیش آمده را کنترل و با دقت بیشتری با مشکلات برخورد کنند.»

          دمیرتاش پیشبینی میکند با تشدید بحران سوریه نفاق بین ایران و ترکیه نیز بیشتر خواهد شد.

          کارشناس: ترکیه دیگر اعتمادی به ایران دارد

          عارف کسگین کارشناس مقیم آنکارا نظر دیگری دارد. او به دویچه وله میگوید: «انتشار خود این خبر هم مهم است و نشان میدهد که ترکیه دیگر نظام جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک تهدید امنیتی حساب میکند و قصد دارد جلوی تهدیدات امنیتی ایران را بگیرد.»

          این کارشناس که مسائل ایران و ترکیه را در رسانههای ترکیه تحلیل میکند، براین باور است که اکنون مناسبات ترکیه و ایران به یک مرحله جدید و نوینی رسیده و دیگر ترکیه اعتمادی به نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد.

          وی همچنین میگوید: «مقامهای ترکیه به این نتیجه رسیدهاند که ایران میتواند در امور اقتصادی، اجتماعی وسیاسی این کشور اختلالاتی را بوجود بیاورد و پس از این ما تنشهای بیشتری را در مناسبات دو کشور شاهد خواهیم بود.»

          دو تکذیب نامه ظرف یک هفته

          کارشناسان از جمله عارف کسگین در گفتگو با دویچه وله هشدار میدهند که اظهارات تند برخی مقامهای بلندپایه ایران از جمله تهدیدهای مقامهای نظامی ایران رهبران ترکیه را به سیاستهای ایران بسیار بدبین کردهاند و آنها ترجیج دادهاند که سکوت را بشکنند و "اقدام" کنند.

          اما ترکیه چه اقداماتی علیه ایران میتواند انجام دهد؟ کسگین به این سئوال دویچه وله چنین پاسخ میدهد: «ترکیه در مقابل ایران سیاست صبر را پیشه کرده بود و نمیخواست مناسباتش بحرانی شود. اما ادامهی روند کنونی میتواند به تغییرسیاست کنونی ترکیه در قبال ایران بینجامد.»

          کسگین ادامه میدهد: «ترکیه میتواند در زمینهی داخلی و خارجی بر ایران تاثیر بگذارد. ترکیه به فکر این نیست که از اپوزسیون و مخالفین دولت ایران حمایت کند، اما اگر روابط دو کشور بیش از این بحرانی شود، ترکیه قادر هست با مفهوم "دمکراسی برای ایران" در سیاست داخلی ایران تاثیر بگذارد.

          از سوی دیگر ترکهای ایران بعد از ترکیه بیشترین تعداد ترکهای دنیا را دارند و پس از تاسیس نظام جمهوری در ترکیه، این کشور هیچوقت از این ترکها حمایت نکرده است. اگر ایران مناسبات را بحرانیتر بکند، احتمال دارد ترکیه در راستای حمایت فرهنگی از ترکهای ایران گام بردارد.»

          این کارشناس مقیم آنکارا تغییر مواضع ترکیه در قبال مسئلهی هستهای ایران را هم دور از انتظار نمیداند و به نظر او در صورت بیشترشدن تنش بین دو کشور، ترکیه میتواند در رابطه با "دیپلماسی هستهای ایران" مسیر دیگری را انتخاب کند که این به ضرر جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

          کارشناسان ترک معتقدند که بهرغم تنشهای موجود، هنوز برای قطع تحریکات وعادی سازی مناسبات دو کشور همسایه فرصت باقی است.

          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #12470
            تحقیق آمریکا پیرامون نقش بانکهای چینی در نقض تحریم مالی ایران

            دستگاه قضایی آمریکا تحقیق در باره داد و ستد بانکهای چینی با شرکتهای ایرانی را آغاز کردهاست. نشریه نیویورک تایمز مینویسد که نقض قوانین تحریمی علیه ایران در اواخر ماه ژوئیه توسط یک بانک چینی، دلیل این پیگیری است.
            روزنامه نیویورک تایمز در روز پنجشنبه (۳۰ اوت/۹ شهریور) گزارش داده که مقامات آمریکایی تحقیقات خود پیرامون مبادلات مالی بانکهای چینی و ایران و نقش دو بانک بریتانیایی در این تبادلات را آغاز کردهاند.
            گمان میرود که نقض تحریمهای بانکی آمریکا علیه ایران، با انتقال پول توسط بانکهای چینی به دو بانک بریتانیایی "استاندارد چارترد" و "اچاسبیسی" صورت گرفته باشد. بانکهای چینی متهم به پوشش انتقالات مالی شبکههای ایرانی هستند.
            به نقل از نیویورک تایمز، دفتر دادستانی آمریکا در منطقه منهتن نیویورک، تحقیق غیررسمی در این زمینه را آغاز کرده است. این دو بانکهای بریتانیایی پیش از این جریمههای سنگینی به دولت آمریکا در رابطه با انتقال پول به نفع ایران و نقض تحریمهای این کشور پرداختهاند.
            بانک "استاندارد چارترد" در آغاز ماه اوت مجبور به پرداخت جریمهای ۳۴۰ میلیون دلاری به دولت آمریکا شد. اتهام این بانک، کمک به نقل و انتقال ۲۵۰ میلیارد دلار پول به بانکها و شبکههای مالی متعلق به جمهوری اسلامی بود.
            پرداخت این جریمه به نوشته نیویورک تایمز پایان کار نبوده و فعالیتهای بانک های بریتانیایی همچنان زیر نظر مقامات آمریکایی است. بانکهای یاد شده علاوه بر داشتن شبکهای گسترده در محافل مالی آسیا و خاورمیانه، پیوند عمیقی با نظام بانکی چین دارند.

            نیویورک تایمز مینویسد که مقامات دادستانی آمریکا امیدوارند مسئولان بانکهای بریتانیایی، اطلاعات خود در مورد نوع مبادلات بانکهای چینی و شرکتهای ایرانی را در اختیار آنها قرار دهند. این نشریه میافزاید که مشکل اصلی مقامات آمریکایی، اطلاعات و شواهد ناکافی برای آغاز تحقیقات رسمی از بانکهای چینی است.
            مقامات آمریکایی نگران این هستند که شرکتهای ایرانی در چین حسابهای بانکی باز کرده و از طریق شعب این بانکها در آمریکا، پولهای خود را به گردش بیندازند. نیویورک تایمز نوشته که بر خلاف بانکهای بریتانیایی، مسئولان بانکهای چینی در نیویورک، تاکنون درخواست ارائه اطلاعات از سوی دادستانی منهتن را بیپاسخ گذاشتهاند.

            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #12471
              نوسان قیمت لبنیات در ایران جیبها را خالیتر میکند

              نوسان قیمت محصولات لبنی در ایران همچنان ادامه دارد. بر اساس گزارشهای منتشر شده در رسانههای ایران، از ابتدای سال ۱۳۹۱ تا کنون قیمت شیر و سایر مواد لبنی در ۴ مرحله افزایش یافته است.
              به نوشته روزنامه خراسان، فرآوردههای لبنی طی دو روز گذشته با "افزایش قیمت بین ۸ تا ۴۰ درصد روبرو شدهاند".

              به گفته یکی از ساکنان تهران، در حال حاضر "خریدن یک سطل ماست، یک کیسه شیر و دو بطری دوغ، ۹ هزارتومان هزینه دارد".
              او گفت که به عنوان نمونه، قیمت ماست دامداران در یکی از مناطق تهران ۶۰۰ تومان افزایش یافته است. قیمت یک بسته ماست دامداران تا چند روز پیش ۳۲۰۰ تومان بود، اما در حال حاضر به ۳۸۰۰ تومان رسیده است.
              یکی دیگر از ساکنان تهراه هم که خواست نامش فاش نشود، با اشاره به کاهش کیفیت مواد لبنی در تهران به بیبیسی گفت: "نه تنها میزان شیر، ماست و پنیر موجود در بسته ها کاهش یافته، بلکه به شدت هم بی کیفیت شده و این تصور پیش میآید که به شیر و ماست آب اضافه شده است."
              افزایش قیمتها و نحوه توزیع آن در مناطق مختلف پایتخت ایران متفاوت است.
              کارشناسان می گویند که تولید کنندگان مواد لبنی به دلیل قطع یارانه، افزایش قیمت در حوزههای مختلف تولید شیر و مشکلات و ناهماهنگیهای موجود در این صنعت، تولید خود را کاهش داده اند و بعضا متوقف کردهاند.
              افزایش قیمت مواد لبنی باعث شد که ۲۰۰ نماینده مجلس ایران در هفته آخر اردیبهشت با صدور بیانیه ای نسبت به افزایش هزینه های تولید شیر و وجود مشکلات برای دامداران انتقاد کردند و خواهان کمک دولت ایران در این زمینه شدند.
              در بخشی از این بیانیه آمده بود: "چند ماهی است که ذخیره ژنتیک کشور در بخش تولید شیر مورد مخاطره شدید قرار گرفته است و هزاران گاو شیری کشور به کشتارگاه تحویل شده اند. جبران این واقعه تاسف آور میسر نیست مگر با سالها وقت و سرمایه گذاری زیاد. افزایش شدید قیمت علوفه، دامداران را با ضرر سنگین مواجه می کند و با ادامه این روال، دولت مجبور به واردات شیر خشک خارجی خواهد شد. بعلاوه تعداد زیادی از واحدهای تولید شیر تعطیل و جمعیتی از بیکاران به خیل بیکاران کشور افزوده خواهد شد."
              دولت ایران در ماه های اخیر تلاش های عمدتا ناموفقی برای کنترل قیمت مواد لبنی داشته است.
              اما با آغاز شهریورماه قیمت مواد لبنی دوباره افزایش یافت.

              بر اساس گزارش روزنامه ایران در روز سه شنبه ۷ شهریورماه، این افزایش قیمت بدون هیچ مجوزی از سوی دولت انجام گرفته است.
              روزنامه دولتی ایران گزارش کرده است که قیمت "ماست کیلویی یکی از شرکتهای معتبر از دو هزار و ۲۰۰ تومان به دو هزار و ۶۰۰ تومان افزایش یافته است".
              حسین رادمرد سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران گفته است که افزایش قیمت لبنیات که اخیرا روی داده "غیر قانونی است" و اعلام کرده که تلاش بر این است که قیمت مواد لبنی به نرخهای گذشته بازگردد.
              علی پور کاوه، مدیر کل تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز با تاکید بر افزایش قیمت مواد لبنی گفته که بر اساس گزارش ها، "قیمت شیر خام بین ۵ تا ۱۰ درصد افزایش یافته و این امر زنجیره تولید محصولات لبنی را تحت تاثیر قرار داده است."
              علیرضا مصداقی نیا، معاون وزیر بهداشت، نهم خردادماه سالجاری به مردم توصیه کرده است که با وجود افزایش قیمت برخی اقلام در ایران، شیر و میوه را از سبد غذایی خود حذف نکنند.
              همچنین محمدرضا اسماعیلی، مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای تولید کنندگان فرآوردههای لبنی در اواسط اردیبهشتماه با اشاره به گرانی علوفه و افزایش هزینه های نگهداری دام برای تولید شیر و نیاز به حمایت از این صنعت گفت: "در حال حاضر کارخانهای که ظرفیت دریافت شیری بالغ بر ۵۰ تن دارد با ۱۰ تن ظرفیت شیر فعالیت میکند و نمیتواند از پس هزینههایش بر آید به همین دلیل مجبور به اخراج کارگر و مسایل دیگر است."
              به گفته آقای اسماعیلی قیمت "شیر خام" (فرآوری نشده) نسبت به یک سال گذشته ۹۰ درصد افزایش داشته است.
              بر اساس آمار رسمی، ۸۳۳ کارخانه فعال با ظرفیت ۱۲ میلیون تن تولید شیر در ایران وجود دارد که با ۵۰ درصد ظرفیت کار میکنند و هزاران کارگر نیز در این صنعت مشغول به کار هستند.

              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #12472
                مخالفان بشار اسد: یک جنگنده را سرنگون و 10 جنگده را روی زمین منهدم کردیم

                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                مخالفان بشار اسد مدعی شدند،: یک فروند هواپیمای جنگنده ارتش رژیم اسد را در استان ادلب در نزدیکی مرز ترکیه در شمال غربی این کشور سرنگون کرده اند

                براساس این گزارش پس از سرنگونی جنگنده میگ 23 توسط مخالفان یک هلیکوپتر ارتش رژیم با پرواز بر فراز منطقه جستجو برای یافتن خلبان هواپیمای سرنگون شده را آغاز کرد.

                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

                  #12473
                  جناب دکتر ازیا روزنامه ایشون یا سایت ایشون از شدت عصبانیت به جای ترکیه نوشتن سوریه ....

                  در ضمن این همون اردوغان چند سال پیش هست که حلو حلوش می کردین ...تو روز روشن تو این چند سال دورتون زد وحالا مرسی وچند وقت دیگه عراق ومالکی وبعد ......


                  دیکتاتوری اردوغان
                  مدتی است دیپلماسی ترکیه در منطقه بشدت فعال شده و سران این کشور که به نوعی اهداف غرب و ایالات متحده را نمایندگی میکنند، میکوشند در همه معادلات منطقه به نفع اربابان خود اعمال نفوذ کنند تا از این رهگذر سودی هم عاید خودشان شود و شاید با گوشه چشم آمریکا و غرب بتوانند به اتحادیه اروپایی هم که مدتهاست به منتهای آمالشان بدل شده است، راه یابند.
                  دخالتهای آنکارا و دولت اردوغان در همه نقاط منطقه نمود دارد؛ از عراق گرفته تا سوریه میتوان جای پای ترکیه و دولت آنکارا را مشاهده کرد.

                  جالب آنکه سوریه در همه بحرانهایی هم که ورود میکند، نه طرف دولت که جانب تروریستها را گرفته و به نفع شبهنظامیان تروریست وارد بازی میشود. در عراق که برای حمایت از طارق هاشمی، معاون رئیسجمهور این کشور از هیچ اقدامی مضایقه نکرد. هاشمی که رهبری گروههای تروریستی را در عراق برعهده داشته و آنها را هدایت میکرده و حتی طرح ترور نخستوزیر منتخب این کشور را تدوین کرده بود، در ماجرای سفر داووداغلو به اقلیم کردستان هم که بدون اطلاع دولت این کشور به این منطقه سفر کرد تا هم حسنهمجواری را زیر سوال برده باشد و هم اقدام سران ترک به دخالت آشکار در امور داخلی عراق تعبیر شود. در همه این فعل و انفعالات دولت اردوغان منافع ایالات متحده را دنبال میکند.

                  حتی برای خوشآمد غرب و آمریکا از شرکت در شانزدهمین اجلاس عدمتعهد در تهران هم امتناع کرد تا ارادت خود را به آمریکاییها بیش از پیش نشان دهد و در شرایطی که بحرین، عربستان، قطر و بسیاری دیگر از متحدان آمریکا در تهران حضور یافته بودند، ترکها عملا از پاپ هم کاتولیکتر شدند و نشان دادند در تامین منافع آمریکا پیشروترین کشور منطقه هستند. در سوریه هم وضع مانند عراق است و حمایت همهجانبه ترکها از تروریستهای سوری ادامه دارد و آنها دولت سوریه را به دیکتاتوری و عدم وجود دموکراسی در این کشور متهم میکنند و با توسل به این دلایل واهی هر روز حربههای جدیدی در تسلیح تروریستهای سوری به کار میبندند. اما آیا ترکیه که میخواهد تسریدهنده دموکراسی به سوریه باشد، از دموکراسی بویی برده است؟

                  آیا در کشوری که به دستور دولت ارتش و نظامیان به محاق رفتهاند و کمتر روزی نیست که کسی از آنها بازداشت نشود و با حکمهای عجیب و غریب به مجازات نرسد، میتوان از دموکراسی دم زد؟ آیا در کشوری که بیش از 140 روزنامهنگار و نویسنده آن در زندان هستند و یکی از بیشترین آمارهای زندانیان سیاسی را دارد، میتوان ادعای دموکراسی داشت؟ بیتردید دیکتاتوریای که اردوغان برای مردم این کشور به ارمغان آورده است هیچ رنگی از مردمسالاری ندارد و اردوغان هم مانند هممسلکانش تنها و تنها از دموکراسی استفاده ابزاری میکند.

                  دکتر علیاصغر خانی-وطن امروز

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #12474
                    افزایش احتمال مداخله نظامی قدرتهای جهانی در سوریه


                    شکاف میان قدرتهای غربی و چین و روسیه بر سر بحران سوریه٬ مانع از دستیابی به نتیجهای مشخص در آخرین نشست شورای امنیت شد. با به بنبست رسیدن تلاشهای دیپلماتیک٬ احتمال مداخله نظامی در سوریه افزایش یافته است.
                    نشست شورای امنیت در روز پنجشنبه (۹ شهریور / ۳۰ اوت) برای بررسی بحران سوریه٬ بدون دستیابی به راهکار یا نتیجه مشخص پایان یافت٬ اگرچه قدرتهای غربی تاکید کردند که اقدام نظامی برای تامین امنیت شهروندان غیرنظامی همچنان گزینهای است که ممکن است در آینده نزدیک آن را انتخاب کنند.
                    به گزارش خبرگزاری رویترز٬ این نشست که با حضور ۱۵ عضو شورای امنیت برگزار شد٬ بدون تصویب قطعنامه یا صدور بیانیه درباره بحران رو به گسترش سوریه به کار خود پایان داد. آخرین نشست شورای امنیت سازمان ملل نیز بار دیگر شکاف میان قدرتهای غربی و چین و روسیه بر سر مساله سوریه را به نمایش گذاشت و به نظر میرسد با توجه به موضع چین و روسیه٬ تصویب قطعنامهای که انتخاب گزینه «مداخله نظامی» را میسر سازد در شرایط کنونی غیر ممکن است.
                    کشورهای غربی به تاکید و صراحت خواهان کنارهگیری بشار اسد از قدرتاند٬ اما چین و روسیه مدافع حفظ وضع موجود در سوریهاند و تا کنون دو قطعنامه شورای امنیت علیه حکومت سوریه را وتو کردهاند. به همین خاطر٬ ممکن است قدرتهای غربی با اجماع در خارج از ساختار شورای امنیت٬ مانند آنچه در سال ۱۹۹۹ در کوزوو رخ داد٬ زمینه مداخله نظامی را فراهم کنند.
                    وزاری خارجه کشورهای همسایه سوریه٬ از جمله ترکیه٬ اردن٬ لبنان و عراق نیز در این نشست حضور داشتند و از سوی دیگر٬ وزرای خارجه آمریکا٬ چین و روسیه از شرکت در این نشست خودداری کردند. کمتر از نیمی از اعضای شورای امنیت وزرای خارجه خود را به این نشست فرستاده بودند و از میان اعضای دائم این شورا نیز فقط وزرای خارجه بریتانیا و فرانسه حضور داشتند.
                    حمایت تلویحی ترکیه از مداخله نظامی در سوریه
                    ترکیه٬ از همسایگان سوریه و از حامیان براندازی رژیم بشار اسد٬ که از زمان آغاز خیزش مردمی و درگیریها در این کشور٬ بسیاری از شهروندان سوری به خاک آن پناهنده شدهاند٬ روز پنجشنبه (۹ شهریور٬ /۳۰ اوت) اعلام کرد که طرحهای سازمان ملل برای پایان دادن به خشونت در سوریه تا کنون هیچ نتیجه ملموسی برای مردم این کشور نداشته و از قدرتهای جهانی خواست که برای ساماندهی به سیل آوارگان و پناهجویان سوری٬ درون مرزهای سوریه کمپهای مخصوص پناهندگان ایجاد کند. شمار پناهجویان سوری در ماههای اخیر و با گسترش تنشها٬ سیری اکیدا صعودی در پیش گرفته است

                    احمد داوداوغلو٬ وزیر امور خارجه ترکیه که کشورش بارها بر ضرورت کنارهگیری بشار اسد از قدرت تاکید کرده٬ روز پنجشنبه در نشست شورای امنیت گفت: «ما تا چه زمانی باید بنشینیم و نظارهگر این باشیم که نسلی از شهروندان در اثر بمباران بیهدف از بین میروند؟ انتظار ما این بود که این نشست نتایج ملموسی برای کمک به مردم تحت ستم سوریه داشته باشد٬ اما ما اکنون هیچ چیز جدیدی برای گفتن به شهروندان سوری نداریم.»
                    آقای داوداوغلو افزود: «اگر ما در برابر این جنایت آشکار علیه بشریت که در برابر چشمانمان رخ میدهد اقدام لازم را انجام ندهیم٬ شریک جرم محسوب خواهیم شد.»
                    فرانسه و بریتانیا پیش از آغاز نشست شورای امنیت در روز پنجشنبه اعلام کرده بودند که طرح ایجاد پناهگاههای ویژه برای شهروندان غیرنظامی را در دست بررسی دارند. ویلیام هیگ٬ وزیر امور خارجه بریتانیا در اینباره گفت: «ما برای طیف گستردهای از احتمالات٬ طرحهایی در نظر گرفتهایم٬ اما واضح است که ایجاد یک منطقه امن در سوریه بدون مداخله نظامی میسر نخواهد بود.»
                    ایجاد «منطقه امن» یا «منطقه بیطرف» در سوریه نیازمند تصویب قطعنامه مربوط به برقراری وضعیت پرواز ممنوع در شورای امنیت است که به گفته دیپلماتهای غربی چنین طرحی به احتمال قریب به یقین با مخالفت روسیه و چین روبرو خواهد شد.
                    سازمان ملل هشدار داده است که ایجاد منطقه امن لزوما در هر شرایطی نمیتواند راهکار موثری باشد. آنتونیو گوترس٬ کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل در اینباره گفت: «تجربههای تلخی وجود دارد که نشان میدهد حفاظت موثر از جان شهروندان غیرنظامی و امنیت آنها در موارد معدودی از این طریق محقق شده است.»
                    افزایش کمکهای انسانی به شهروندان سوری
                    فرانسه و بریتانیا اعلام کردند که بر میزان کمکهای انسانی به شهروندان سوری خواهند افزود. بر این اساس قرار است بریتانیا ۳ میلیون پوند (۴/۷۴ میلیون دلار) و فرانسه ۵ میلیون یورو (۶/۲۵ میلیون دلار) دیگر هم به ساماندهی وضعیت شهروندان بحرانزده سوری اختصاص دهند.
                    لوران فابیوس٬ وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد که بخشی از کمکهای انسانی به مناطقی که تحت کنترل مخالفان سوری است ارسال خواهد شد تا گروههای محلی بتوانند با بهرهگیری از آنها به بهبود وضعیت آوارگان و آسیبدیدگان کمک کنند.
                    بر اساس آمار سازمان ملل٬ در ۱۷ ماهی که از آغاز خیزش مردمی و بحران سیاسی پیآمد آن در سوریه میگذرد٬ بیش از ۲۱ هزار نفر کشته شدهاند و بیش از ۳۰۰ هزار نفر نیز از مرزهای این کشور گریختهاند. تعداد آوارگان سوری نیز از مرز ۳ میلیون نفر گذشته است. کسر بزرگی از آوارگان و پناهجویان سوری در ترکیه اسکان یافتهاند.

                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

                      #12475
                      در نیمه نخست امسال انجام شد؛

                      سرمایهگذاری 5 میلیارد دلاری امارات در مصر



                      » سرویس: اقتصادي - اقتصاد كلان
                      کد خبر: 91061005264
                      جمعه ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۵



                      حجم سرمایهگذاری امارات متحده عربی در مصر طی نیمه نخست امسال از مرز 5 میلیارد دلار گذشت.

                      به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در دوبی، اتاق بازرگانی ابوظبی در گزارشی اعلام کرد که میزان سرمایهگذاریهای امارات متحده عربی طی نیمه نخست امسال در مصر از مرز 5 میلیارد دلار (18 میلیارد و 400 میلیون درهم ) گذشت که این سرمایهگذاریها در بخشهای مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، نفت و گاز، مخابرات، گردشگری و ساخت و ساز است.

                      براساس این گزارش، بیش از 520 شرکت اماراتی در بخشهای مختلف اقتصادی در مصر مشغول به فعالیت هستند.

                      شایان ذکر است که میزان مبادلات تجاری بین امارات و مصر طی سال گذشته میلادی بالغ بر 5 میلیارد و 700 میلیون درهم بود.

                      انتهاي پيام

                      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #12476
                        اولین واکنش بشار اسد به فرار مقامات عالی رتبه سوریه: بیایید رفتن آنها را جشن بگیریم

                        "بشار اسد" رییس جمهور سوریه چهارشنبه شب در مصاحبه با شبکه تلویزیونی خصوصی "الدنیا" سوریه ترکیه را به دامن زدن به خونریزی در سوریه فرا خوانده و همچنین در رابطه با موارد زیاد فرار مقامات عالی رتبه و نظامیان ارشد از کشور خود ابراز بی تفاوتی کرد.
                        به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» به نقل از آسوشیتدپرس ؛ بشاراسد گفت:"ترکیه دارای مسئولیت مستقیم بخاطر خونریزی در سوریه است".

                        اسد در جریان این مصاحبه همچنین موارد زیاد فرار مقامات عالی رتبه و نظامیان ارشد سوریه به خارجه را مورد تفسیر قرار داد.
                        وی گفت:"فرار روند مثبتی است...این در مجموع روند پاکسازی ملت است".
                        رییس جمهور سوریه در دنباله اظهار داشت:"جلوی فراریان را گرفتن غلط است. دادن امکان فرار به آنها کار درستی است...بیایید رفتن آنها را جشن بگیریم".

                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #12477
                          چرا برخي خودروسازان آمار نمی دهند؟

                          دبير انجمن خودروسازان ايران نيز با بيان اينكه دليل خاصي براي عدم ارائه آمار توليد خودرو از سوي شركتهايي همچون مديران و كرمان موتور به وزارت صنعت، معدن و تجارت وجود ندارد، اظهار كرد: اين كار نوعي سهل انگاري است و از اين خودروسازان خواهيم خواست آمار توليد ماهانه خود را ارائه كنند.

                          به گزارش پارس به نقل از ایسنا، آمار توليد خودروهاي سواري داخلي در حالي از سوي وزارت صنعت، معدن و تجارت به صورت ماهانه و سالانه اعلام ميشود كه برخي خودروسازان داخلي از ارائه آمار توليد خود به اين وزارتخانه خودداري ميكنند.
                          طبق روال شكل گرفته برخي خودروسازان داخلي به دلايل نامعلوم از ارائه آمار توليد ماهانه خود به وزارت صنعت، معدن و تجارت خودداري ميكنند؛ بهگونهاي كه تيراژ توليد برخي شركتهاي خودروسازي در آمارهاي منتشره قيد نميشود.به عنوان مثال در آمار توليد خودروهاي سواري در تير ماه امسال، حجم توليدي براي شركتهاي خودروسازان بم، تاپكو، بن رو، خودروسازي مديران، زاگرس خودرو، سناباد خودرو توس، كرمان موتور و مرتب قيد نشده است. البته برخي از اين خودروسازان مانند مرتب، زاگرس خودرو، تاپكو و بن رو در سالهاي اخير يا تعطيل شده يا توليد قابل توجه نداشتهاند، اما در خصوص خودروسازاني همچون مديران و كرمان موتور كه توليد آنها ادامه دارد، مشخص نيست كه دليل خودداري آنها از ارائه آمار توليد ماهانه به وزارت صنعت، معدن و تجارت چيست.اين وضعيت در حالي است كه در تمام دنيا توليدكنندگان موظف به ارائه آمار توليد محصولات خود به وزارتخانههاي مربوطه هستند تا آمار دقيق و مستندي براي بررسي و برنامهريزي صنعتي كشورها در اين حوزه وجود داشته باشد.پيش از اين رييس اداره خودرو دفتر ماشينسازي و نيرو محركه وزارت صنعت، معدن و تجارت موضوع عدم ارائه آمار توليد ماهانه خودرو از سوي برخي خودروسازان به اين وزارتخانه را تاييد كرده بود.گودرزي البته اظهار كرده بود كه اين وزارتخانه در مكاتبات خود با اين شركتها خواستار دريافت آمار توليد آنها شده است.دبير انجمن خودروسازان ايران نيز با بيان اينكه دليل خاصي براي عدم ارائه آمار توليد خودرو از سوي شركتهايي همچون مديران و كرمان موتور به وزارت صنعت، معدن و تجارت وجود ندارد، اظهار كرد: اين كار نوعي سهل انگاري است و از اين خودروسازان خواهيم خواست آمار توليد ماهانه خود را ارائه كنند.وي اما در پاسخ به اين پرسش كه وقتي برخي خودروسازان آمار توليد خود را اعلام نميكنند، آمار كلي توليد خودرو در كشور كه سالانه اعلام ميشود تا چه حد با دقت همراه است؟ خاطرنشان كرد: گذشته از آمار توليد ماهانه كه در آن حجم توليد برخي خودروسازان قيد نشده است، اما در آمار توليد سالانه آمار توليد يكساله از اين خودروسازان نيز اخذ و ثبت ميشود؛ بنابراين آمارهاي سالانه دقيق و مستند است.در هر حال معلوم نيست كه چرا يك خودروساز بايد از ارائه آمار توليد ماهانه خود به وزارتخانه مربوطه خودداري كند و اينكه آيا دليل اين موضوع به مباحث مالياتي مرتبط است يا نه هم مشخص نيست، اما وزارت صنعت، معدن و تجارت طبق وظايف خود مكلف به اخذ، ثبت و انتشار اين آمار است تا در برنامهريزيهاي كلان صنعت خودرو كشور از آن استفاده شود. البته در آمارهاي توليد ماهانه خودروهاي تجاري نيز چنين وضعيتي وجود دارد كه با توجه به تيراژ بسيار پايين و نوسان بالا در توليد اين محصولات دلايل آن تا حدي قابل درك است.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #12478
                            گفتگوی تلفنی باگروگانهای ایرانی در لیبی/ اظهار امیدواری وزیر امور خارجه به آزادی


                            چکیده :علی صالحی وزیر امور خارجه اعلام کرد: صبح جمعه خانوادههای هفت مدیر هلال احمر ایران که در لیبی ربوده و به گروگان گرفته شده اند با آنها به صورت تلفنی صحبت کردند....
                            علی صالحی وزیر امور خارجه اعلام کرد: صبح جمعه خانوادههای هفت مدیر هلال احمر ایران که در لیبی ربوده و به گروگان گرفته شده اند با آنها به صورت تلفنی صحبت کردند.به گزارش مهر، عصر چهارشنبه خانواده هفت عضو هلال احمر ربوده شده در لیبی با رئیس کمیته صلیب سرخ جهانی و وزیر امورخارجه لیبی دیدار کرده بودند که در این دیدار عاشور بن خیال وزیر امور خارجه لیبی خبر داده بود که افراد ربوده شده سالم هستند.در این دیدار خانواده های ایرانی های ربوده شده از صلیب سرخ و دولت لیبی خواسته بودند حداقل با همسران خود گفتگوی تلفنی داشته باشند.در همین حال صبح امروز صالحی وزیر امورخارجه اعلام کرد: ۷ ایرانی ربوده شده با خانواده های خود گفتگوی تلفنی داشتند.صالحی در دیدار همتای لیبیایی، آزادی کارکنان هلال احمر جمهوری اسلامی ایران را پیگیری کرد.ایسنا هم گزارش داده که علی اکبر صالحی در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره آخرین وضعیت کارکنان به گروگان گرفته شده جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در لیبی گفت: امیدواریم انشاء الله به زودی شاهد بازگشت آنها به کشور و آغوش خانواده هایشان باشیم .
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

                              #12479
                              رهبری در ديدار نخستوزير سوريه:ارسال پول و سلاح برای مخالفان سياستهای دولتهای اروپايی، شرايط مشابه سوريه را در اين كشورها ايجاد خواهد كرد

                              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #12480
                                قیمت گوشت گوساله به کیلویی ۲۳ هزار تومان رسید

                                چکیده :قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله نسبت به هفته قبل چهار هزار تومان افزایش داشته و به ۲۳ هزار تومان رسیده است. اما رئیس اتحادیه در این باره هیچ توضیحی ارائه نداده که صرفا گفته است که از این موضوع بیاطلاع است و در سفر به سر میبرد....
                                قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله در بازار تهران به ۲۳ هزار تومان رسید.این خبر را خبرگزاری فارس اعلام کرده و خبر داده که قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله نسبت به هفته قبل چهار هزار تومان افزایش داشته است.اما علی خندان روی جوان، رئیس اتحادیه گوشت گوساله تهران، در این باره هیچ توضیحی ارائه نداده که صرفا گفته است که از این موضوع بیاطلاع است و در سفر به سر میبرد.ماه قبل هم قیمت مرغ به طور ناگهانی افزایش یافت که باعث التهاباتی در جامعه شد و دو هفته طول کشید تا قیمت نه به سطح قبلی، بلکه به حدود ۳۰ درصد بیشتر از آن برگردد.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X