اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وفا2222
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 98

    #13126
    با سلام و احترام
    به نقل از voa


    فیلم بحث انگیز

    فیلمی که در مصر و لیبی بحث برانگیز شده، از سوی تری جونز، کشیش ضد اسلام اهل فلوریدای آمریکا، پخش شده است. وی اعلام کرده است انتشار این فیلم که «در آن پیامبر اسلام طنزگونه معرفی شده» به مناسبت سالگرد حملات یازده سپتامبر صورت گرفته است.
    در این فیلم دوساعته پیامبر اسلام فردی معرفی شده است .........
    رسانههای آمریکایی ازجمله «وال استریت جورنال» گزارش دادند که «سَم باسیتری جونز روز ۲۰ مارس ۲۰۱۱ نیز یک نسخه از قرآن را در کلیسای خود به آتش کشید که این اقدام تظاهرات گستردهای را در افغانستان به دنبال داشت که طی آن دهها تن کشته و زخمی شدند. ل»، نویسنده و کارگردان این فیلم، که «معصومیت مسلمانان» نام دارد یک یهودی آمریکایی اهل کالیفرنیا و شاغل در بخش مستغلات است، اما پخش و توزیع فیلم را تری جونز برعهده دارد.
    سم باسیل که هماینک در مخفیگاه به سر میبرد به «وال استریت جورنال» گفته است که «بیش از ۱۰۰ یهودی با اعطای ۵ میلیون دلار» در تأمین مالی این فیلم کمک کردهاند و این فیلم با شرکت ۶۰ هنرپیشه و ۴۵ نفر پشت صحنه در سه ماه ساخته شده است.
    به گفته «سم باسیل»، این فیلم تاکنون تنها یک بار اکران شده که اوایل سال جاری در سالنی تقریباً خالی در هالیوود بوده است.
    تری جونز، کشیش کلیسای گِینزویل فلوریدا، که شبکه خبری سیانان در وبسایت خود او را کشیشی «جویای نام» توصیف میکند پیشتر در اردیبهشتماه امسال قرآن و تصویری از محمد، پیامبر اسلام، را آتش زده بود. اقدامی که با محکومیت وزارت امور خارجه آمریکا روبرو شد.

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #13127
      تمایل ایران به بازگشایی سفارت در لندن؛ بریتانیا: اجازه نمیدهیم


      در حالی که بر پایه گزارشها ایران به دنبال بازگشایی سفارتش در بریتانیا به منظور «ارائه خدمات کنسولی» است، لندن این خواسته را رد کرده و گفته است که امکان ندارد به دیپلماتهای ایران اجازه بدهد در بریتانیا اقامت دائم داشته باشند.

      حسن قشقاوی، معاون کنسولی وزارت امور خارجه ایران، به روزنامه بریتانیایی «فایننشال تایمز» گفته است که بریتانیا باید «به دلایل حقوق بشری» به دولت جمهوری اسلامی اجازه بدهد تا کارکنانی را به لندن بفرستد تا به امور کنسولی «۳۵۰ هزار» ایرانی ساکن بریتانیا خدمات ارائه بدهند.

      آقای قشقاوی در این گفتوگو که ۲۰ شهریورماه منتشر شده، با تأکید بر این که «امور کنسولی ارتباطی به سیاست ندارد»، تأکید کرده است که ایران «لزوما» قصد ندارد دیپلماتهایی را به بریتانیا بفرستد و میتواند «دستکم دو کارمند رسمی» را به منظور رسیدگی به اسناد تجاری و خدمات شهروندی ایرانیان به بریتانیا اعزام کند.

      وزارت خارجه بریتانیا در واکنش به این اظهارات گفته است که امکان ندارد به دیپلماتهای ایران اجازه اقامت دائم در بریتانیا را بدهد.

      سخنگوی وزارت خارجه این کشور با اظهار اینکه ایران ایمنی دیپلماتهای بریتانیا در ایران را تأمین نمیکند، اظهار کرده است: «ما با حضور دیپلماتهای ایرانی در بریتانیا مخالفیم.»

      حمله شماری از معترضان ایرانی به سفارت بریتانیا در هفتم آذرماه سال گذشته، خروج دیپلماتهای بریتانیا از ایران و همچنین تعطیلی سفارت جمهوری اسلامی در لندن را به همراه داشت.

      به دنبال آن در تیرماه سال جاری دو کشور توافق کردند تا در زمان عدم فعالیت دو سفارتخانه ایران و لندن، عمان به عنوان حافظ منافع ایران در لندن و سوئد نیز به عنوان حافظ منافع بریتانیا در تهران عمل کنند.

      در همین حال، به گزارش فایننشال تایمز، وزارت خارجه بریتانیا به شمار معدودی از دیپلماتهای جمهوری اسلامی اجازه داده است تا برای کمک به سفارت عمان به منظور راهاندازی بخش کنسولی برای ایرانیان، موقتا و برای مدتی مشخص و محدود به بریتانیا بیایند.

      حمله معترضان به سفارت بریتانیا پس از آن صورت گرفت که مجلس ایران، ششم آذرماه در اعتراض به تحریم بانک مرکزی ایران از سوی بریتانیا طرح کاهش روابط تهران- لندن به سطح کاردار را تصویب کرد.

      پس از این حمله وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از اقدام این افراد ابراز تأسف کرد، اما رئیس مجلس ایران در همان زمان ضمن حمایت تلویحی از این اقدام، آن را «نمادی از فضای افکار عمومی مردم ایران» دانست.

      رهبر جمهوری اسلامی نیز مردادماه سال جاری، حدود ۹ ماه پس از تخریب سفارت بریتانیا، گفت: «در قضیه اخیر اشغال آن سفارت خبیث [بریتانیا]، احساسات جوانان درست بود، ولی رفتارشان درست نبود.»


      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #13128
        مقامات آمریکایی: احتمال دارد حمله به کنسولگری از پیش طرح ریزی شده باشد

        مقامات آمریکایی، چهارشنبه، ۲۲ شهریورماه، به رویترز گفتند احتمال دارد حمله به کنسولگری این کشور در بنغازی در لیبی، از پیش طرح ریزی شده باشد.

        در این حمله، کریستوفر استیونز، سفیر ایالات متحده در لیبی، به همراه سه تن از کارکنان کنسولگری آمریکا در بنغازی، کشته شدند.

        مقامات آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود به رویترز گفتند «احتمال دارد گروه انصار الشریعه در این حمله دست داشته است.»

        به گفته آنها،« گزارش هایی از منطقه نیز حاکی از آن است که القاعده این عملیات را طرح ریزی کرده است.»

        یک مقام ارشد دولت آمریکا نیز به فاکس نیوز گفت «شواهدی در دست است که نشان می دهد که حمله به کنسولگری در بنغازی از پیش طرح ریزی شده بود ولی نباید به سرعت نتیجه گیری کرد.»

        در همین حال، روز چهارشنبه،«کوئیلیام»، یک مرکز پژوهشی مستقر در لندن، گروه تروریستی «القاعده» را مسئول این حمله دانست.

        به گزارش شبکه خبری «سی ان ان» این مرکز پژوهشی یاد شده، که منابع قدرتمندی در لیبی دارد، در اعلام نظر خود سفیر ایالات متحده را قربانی یک تهاجم «انتقام جویانه» دانسته است.

        برخی از نمایندگان فعلی و پیشین کنگره آمریکا نیز به فاکس نیوز گفته اند که به نظر شان حمله به کنسولگری، «عملیاتی است که با هماهنگی صورت گرفته است.»

        مایک راجرز رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا می گوید «شکی نیست که حمله به شیوه و سبک نظامی صورت گرفته است. حمله ای که به خوبی طراحی شده بود.»

        پیت هوکسترا، رئیس سابق کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان نیز به فاکس نیوز گفت «نشانه هایی از دست داشتن القاعده و یا گروه وابسته به القاعده در این حمله وجود دارد.»

        وی افزود «الظواهری اخیرا فیلم ویدئویی منتشر کرده بود و از اعضای القاعده خواسته بود تا انتقام خون یکی از اعضای ارشد این گروه در پاکستان را از آمریکا یی ها بگیرند.»

        مقامهای لیبیایی پیشتر گفته بودند در جریان اعتراض به یک فیلم ضد اسلامی، پس از حمله معترضان به ساختمان کنسولگری آمریکا در بنغازی، کریستوفر استیونز، سفیر آمریکا در لیبی، که راهی مکانی امنتر بود در راه هدف راکت شبهنظامیان معترض قرار گرفته و در این حمله که به اتوموبیل او صورت گرفت وی و سه تن دیگر از کارکنان کنسولگری جان خود را از دست دادهاند.

        این حمله با محکومیت گسترده بین المللی روبرو شد. باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا نیز متعهد شد که با همکاری مقامهای لیبیایی، قاتلان سفیر آمریکا و دیگر دیپلماتها، تحت پی گرد قضایی و محاکمه قرار گیرند.


        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #13129
          اوباما: عاملان حمله به کنسولگری آمریکا مجازات خواهند شد

          رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد که عاملان قتل دیپلماتهای آمریکایی در بنغازی مجازات خواهند شد. مقامهای آمریکایی میگویند، حمله انتقامجویانه به پایگاههای آمریکا در لیبی از مدتها پیش برنامهریزی شده بود.
          در پی حمله مسلمانان خشمگین از پخش آنلاین تریلر فیلم "معصومیت مسلمانان" به کنسولگری آمریکا که به کشته شدن ۴ دیپلمات آمریکایی٬ از جمله کریستوفر استیونز٬ سفیر ایالات متحده در لیبی منجر شد٬ دولت آمریکا اعلام کرد که در حال بررسی این حملات است.

          باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا روز چهارشنبه (۲۲ شهریور/۱۲ سپتامبر) در کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا با همکاری دولت لیبی٬ مهاجمان و قاتلان کریس استیونز٬ سفیر این کشور و چهار دیپلمات آمریکایی دیگر به عدالت سپرده خواهند شد.

          هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی و تفنگداران زبده این کشور نیز برای حراست از کنسولگری آمریکا و نیز شناسایی کمپهای آموزش اسلامگرایان مسلح٬ رهسپار لیبی شدهاند. اطلاعات بهدست آمده از طریق این پهپادها بعدا تحویل مقامات لیبیایی خواهد شد تا بر اساس آن ترتیب حمله به جهادگرایان را بدهند.

          اعزام هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی به لیبی

          کریستوفر استیونز٬ سفیر فقید آمریکا در لیبی از جمله کسانی بود که در جریان خیزش مردمی علیه حکومت تمامیتخواه معمر قذافی٬ کمکهای شایانی به حفظ مناطق تحت کنترل مخالفان در شرق لیبی٬ از جمله در بنغازی کرده بود. کشته شدن سفیر آمریکا در ۳۰ سال اخیر بیسابقه است و آخرین مورد آن پیش از کریس استیونز٬ مرگ آدولف دابز٬ سفیر آمریکا در افغانستان در سال ۱۹۷۹ بود.

          "احتمال حمله تروریستی از پیش برنامهریزی شده"

          برخی از مقامهای دولتی آمریکا معتقدند ممکن است این یک حمله تروریستی از پیش برنامهریزی شده باشد که بهطور معنیداری در روز ۱۱ سپتامبر رخ داده است. به اعتقاد آنها این حملهچهار ساعته از پیش طراحی شده بود و اعتراض به محتوای "فیلم توهینآمیز به پیامبر" تنها پوششی برای اجرای آن بوده است.

          به گزارش خبرگزارش آسوشیتد پرس٬ یکی از مسئولان دایره "مقابله با ترور" در آمریکا به نقل از مقامهای اطلاعاتی گفته که حمله به کنسولگری آمریکا در بنغازی هماهنگ و حرفهای بود و بعید است "خودجوش" و اتفاقی بوده باشد.

          گفته میشود این حمله پس از آن رخ داده که ایمن الظواهری٬ رهبر القاعده٬ در ویدئویی که در اینترنت منتشر شد از لیبیاییها خواست که انتقام مرگ ابویحیی اللیبی٬ معاون فرمانده القاعده را بگیرند.

          رهبران لیبی از مقامهای آمریکایی به خاطر این "عمل مجرمانه" عذرخواهی کردهاند و عبدالرحیم الکیب٬ نخستوزیر دولت انتقالی این کشور گفته است که «آمریکا از زمان تاسیس دولت لیبی٬ همواره به همه ادیان و باورها احترام گذاشته است. ما توهین به باورهای مذهبی را نمیپذیریم٬ اما قطعا این نمیتواند توجیهی برای رفتارهای خشونتباری از این دست باشد.»

          در ایران برنامهریزی برای اعتراض به پخش این فیلم "ضد اسلامی" آغاز شده و رامین مهمانپرست٬ سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی انتشار این فیلم را "اقدامی نفرتانگیز" دانسته که مسئولیت مستقیم آن متوجه مقامات آمریکایی است.

          آنچه گذشت

          منشا اعتراضات مسلمانان مصری و لیبیایی که به کشته شدن ۴ دیپلمات آمریکایی٬ از جمله کریستوفر استیونز منجر شد٬ فیلمی موسوم به "معصومیت مسلمانان" است که به اعتقاد معترضان در آن تصویری غیرواقعی٬ خشن و بیمارگونه از پیامبر اسلام نشان داده شده است.

          تری جونز٬ کشیش متعصب آمریکایی که سال گذشته اقدام به سوزاندن نسخههایی از قرآن کرده بود٬ از جمله حامیان این فیلم جنجالبرانگیز است که گفته میشود در کالیفرنیا تولید شده است. اقدام آقای جونز هم با واکنشهای گسترده مسلمانان روبرو شده بود.

          به گزارش خبرگزاری آسوشیتد پرس٬ ژنرال مارتین دمپسی٬ از مقامات ارشد نظامی آمریکا از تری جونز درخواست کرده است که از حمایت از این فیلم و دیگر تولیدات رسانهای که بر ضد مسلمانان ساخته میشوند و غالبا خشونت برمیانگیزند٬ دست بردارد.

          این فیلم غیرحرفهای٬ توسط مرد ۵۴ سالهای به نام سام باسیل ساخته شده که تابعیت دوگانه آمریکا و اسرائیل دارد. به گزارش نیویورکتایمز٬ او برای تهیه این فیلم نزدیک به ۵ میلیون دلار کمک مالی از ۱۰۰ حامی یهودی دریافت کرده است. او در گفتوگو با نیویورکتایمز گفته که "اسلام همچون سرطان و دینی سرشار از نفرت است" و تاکید کرده که قصد او از این اقدام صرفا بیان عقایدش بوده است.


          یوتیوب با انتشار بیانیهای اعلام کرد که دسترسی به این ویدئو را در لیبی و مصر محدود کرده است. کاربران این دو کشور دیگر نمیتوانند این ویدئوی جنجالی را مشاهده کنند.

          نگرانی غرب از تنش های بیشتر میان آمریکا و جهان اسلام

          در بیانیه یوتیوب آمده است: «ما سخت کار میکنیم تا همه از سرویس ما لذت ببرند و مردم بتوانند دیدگاههایشان را به اشتراک بگذارند. اما این میتواند چالش بزرگی باشد٬ چون آنچه در یک کشور توهینآمیز به نظر میرسد٬ ممکن است در کشور دیگر برداشت دیگری از آن داشته باشند.» مسئولان یوتیوب همچنین گفتهاند «بدیهی است که این ویدئو با چارچوب ما برای پذیرش محتوا همخوانی دارد٬ بنابراین پاک نخواهد شد٬ اما دسترسی به آن از مصر و لیبی موقتا مسدود خواهد شد.»



          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

            #13130
            آیت الله مکارم شیرازی:
            توهین به پیامبر(ص) نشان از وحشت دشمنان از بیدارى در جهان اسلام است
            قم - خبرگزاری مهر: یکی از مراجع تقلید شیعیان با صدور پیامی ضمن محکوم کردن ساخت فیلم موهن آمریکایى بر ضدّ اسلام و پیامبر اکرم(ص)، تصریح کرد: این اقدام نشان داد که آنها از ترس بیدارى جهان اسلام و گسترش این آئین الهى در جهان سخت به وحشت افتادهاند.
            به گزارش خبرنگار مهر، در پیام آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی آمده است: بار دیگر دستهاى آلوده صهیونیستها و بعضى از کشیشهاى افراطى آمریکایى که سوء نیت خود را قبلا در مورد آتش زدن قرآن مجید نشان داده بودند از آستین خیانت درآمد و محصول آن فیلمى آمریکایى با اهانتهاى بىسابقه نسبت به پیامبر اسلام (صلى الله علیه وآله وسلم) بود.

            این عمل زشت و ننگین نشان داد که آنها از ترس بیدارى جهان اسلام و گسترش این آئین الهى در جهان سخت به وحشت افتادهاند و به هر کار احمقانهاى دست مىزنند که قطعآ نتیجه معکوس خواهد داشت.

            در ادامه پیام تصریح شده است: خوشبختانه مسلمانان بیدار در چندین کشور عربى و اسلامى واکنش شدیدى نشان دادند و اثبات کردند که این اعمال ننگین بدون جواب نخواهد ماند.

            لازم است مسلمانان سایر کشورها و مسلمانان بیدار کشورمان نیز با آنها هم صدا شده و در روز جمعه پاسخ دندانشکنى به این توطئه صهیونیستى ـ آمریکایى بدهند.

            آیت الله مکارم در ادامه پیام خود تأکید کرده است: شگفتآور اینکه مسئولین آمریکایى و شوراى امنیت که دستنشانده آنهاست نه تنها این عمل را محکوم نکردند بلکه بعضى از آنها با اهانت به کسانى که در برابر سفارتخانههاى آنان دست به تظاهرات زده بودند آنها را افرادى وحشى خواندند، در حالى که نام وحشى شایسته کسانى است که بدون هیچ دلیلى به مقدّسترین اعتقادات مسلمین اهانت مىکنند و جهان را از آنچه هست ناامنتر مىنمایند.

            ما ضمن محکوم کردن شدید این اهانت بىسابقه از همه مسلمین جهان مىخواهیم با پاسخگویى مناسب و منطقى درس عبرتى به آنها و محرّکان آنها بدهند تا براى همیشه اینگونه اعمال زشت و نفرتانگیز را فراموش کنند. (یُرِیدُونَ أَنْ یُطْفِئُوا نُورَ اللهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَیَأْبَى اللهُ إِلاَّ أَنْ یُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ).
            ///

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #13131
              دعوای ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان بر سر لغو ویزا

              دویچه وله : شهروندان جمهوری آذربایجان میتوانند بدون ویزا به ایران و ترکیه سفر کنند. ایرانیان و ترکها بدون ویزا حق ورود به آذربایجان را ندارند. سفراردوغان به باکو این مشکل را حل نکرد. روزنامههای ترکیه ایران را مقصر میدانند.

              طبق دادههای اداره گذرنامه کشور، ایرانیان بدون روادید میتوانند به کشورهایی چون سوریه، ترکیه، بولیوی، نیکاراگوئه و گرجستان مسافرت کنند. هنوز بین ایران و بسیاری از کشورهای همسایه از جمله ترکمنستان، جمهوری آذربایجان قراردادی برای لغو روادید بسته نشده است.

              جمهوری آذربایجان در میان کشورهای سابق اتحاد شوروی، به استثنای ترکمنستان، با هیچ کشوری رژیم ویزا ندارد و شهروندان آنها بدون اخذ ویزا میتوانند به آذربایجان سفر کنند و یا آذربایجانیها میتوانند به آنجا سفر کنند.

              ترکیه نیز با سیاست "حذف ویزا" در منطقه موفق شد علاوه بر توریستهای اروپایی، جهانگردان ایرانی، عرب، روس و آسیای میانه و قفقاز را نیز به کشورش جذب کند. هر سال بیش از ۸ میلیون شهروند ترک نیز به خارج سفر میکنند. شهروندان ترکیه نیزمیتوانند به بسیاری از کشورهای دنیا بدون ویزا سفر کنند. اما برای ورود به جمهوری آذربایجان نیاز به ویزا دارند.

              سفر اردوغان برای حل مشکل ویزا به باکو

              رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه سهشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۱ برای شرکت در نشست "شورای عالی همکاری راهبردی ترکیه و جمهوری آذربایجان" به باکو سفر کرد. یکی از موضوعهای اصلی نشست یعنی "لغو ویزا" از موضوعات این نشست کنار گذاشته شد.

              با وجود این، الهام علییف رئیس جمهور آذربایجان در دیدار با اردوغان اظهار داشت: «فعالیت برای لغو مقررات روادید میان دو کشور به سرعت ادامه دارد». کارشناسان مقیم باکو هم تائید میکنند این موضوع یکی از بحثهای اصلی نشست سران دو کشور بوده است. در ترکیه هم بحث بر سر ویزای جمهوری آذربایجان برای شهروندان ترک، انعکاس وسیعی در روزنامههای این کشور داشت.

              روزنامهی صباح: ویزای آذربایجان برداشته میشود

              روزنامهی "صباح" ترکیه مینویسد که با توجه به این که ویزای ورود به ترکیه برای اتباع جمهوریهای ترک به طور کامل لغو شده است، نخستین گامها از سوی آذربایجان هم برداشته شده است.

              "صباح" از قول الهام علییف آورده است: «ما میتوانیم برای هنرمندان، سرمایهگذاران، دانشمندان و اشخاص معروف تسهیلاتی قائل شویم. اما در خصوص لغو کامل ویزا برای اتباع ترک این پروسه هنوز به طور کامل تمام نشده و بعد از اتمام روند کار اتباع ترکیه میتوانند وارد خاک آذربایجان شوند. به طور کلی میخواهم بگویم که آذربایجان قانون لغو ویزا برای هیچکدام از کشورهای جهان را ندارد و ما در حال تلاش برای رفع این مسئله هستیم و طرف ترکیه در این زمینه آذربایجان را درک میکند و با تلاش مشترک در رفع این مسئله قدم برمیداریم.»

              روزنامهی استار ترکیه: ایران در مشکل ویزا مقصر است

              رونامهی "استار" ترکیه در رابطه با لغو ویزای اتباع ترک برای ورود به جمهوری آذربایجان، ایران را مقصر شناخته است. استار مینویسد: «دولت باکو از ارادهی سیاسی لازم برای لغو ویزا برای اتباع ترکیه برخوردار است، اما تهران گفته است که اگر ویزا را برای ترکیه لغو کنید، برای ایران هم باید ویزا لغو گردد. در غیراین صورت راه دسترسی آذربایجان به نخجوان و سایر راهها را که از خاک ایران میگذرند، قطع خواهد کرد».

              روزنامه استار همچنین اشاره میکند: «ترکیه خارج کردن موضوع ویزا را در مذاکرات اردوغان با علییف را قبول کرده است.» استار آورده است که اتباع آذربایجان میتوانند ۳۰ روز بدون ویزا در ترکیه اقامت کنند.

              "دو دولت و یک ملت، اما ویزا لغو نمیشود"

              روزنامهی "حریت" ترکیه نیز پیش از این به قلم زینب گورجانلی، گزارش مفصلی در رابطه با موضوع لغو ویزای آذربایجان برای شهروندان ترک منتشر کرد. خبرنگار حریت برای پیگیری "دعوای ویزا" به باکو سفرکرده و دراین باره نوشت است که ایران بزرگترین مانع برای لغو ویزا برای اتباع ترک است.

              گورجانلی اضافه میکند: «ترکیه و آذربایجان همیشه شعار "دو دولت و یک ملت" را سر میدهند، اما بخش ترکیهای این دولت همیشه برای ورود به بخش آذربایجانی آن نیاز به ویزا دارد. این در حالی است که ترکیه برای کشورهایی که دو دولت و یک ملت به حساب نمیآیند از روسیه و اوکرائین گرفته تا کشورهای آفریقایی به صورت دو جانبه ویزای ورود را لغو کرده است.»

              رونامه حریت: "سیاست فارسگرایی و شیعهگرایانه ایران"

              به نوشتهی حریت روابط ایران و جمهوری آذربایجان همواره دستخوش فراز و فرودهایی بوده است و دو همسایه در کنارهم مجبور به زندگی مسالمتآمیز و تحمل همدیگر هستند. مخصوصا اینکه آذربایجان برای ورود به خاک نخجوان مجبور است از خاک ایران بگذرد.

              حریت از قول مقامات آذربایجان آورده است در صورتیکه ویزای آذربایجان برای اتباع ترک برداشته شود، ایران هم چنین تقاضائی را از آذربایجان خواهد داشت. در غیر اینصورت راه آذربایجان به نخجوان که از خاک ایران میگذرد از سوی دولت تهران بسته خواهد شد. حریت علت این مشکل را با بافت دموکراتیک و دموگرافیک این منطقه و جمعیت ۷۵ میلیونی ایرانیان و جمعیت ۹ میلیونی جمهوری آذربایجان در ارتباط میداند.

              حریت خاطرنشان میکند: «آذربایجان با ایران پیوندهای خویشاوندی دارد و این در حالی است که ایران سیاست فارسگرایی و شیعهگری را دنبال میکند و تلاش دارد تفاوتهای فرهنگی آذریها را زیر چتر شیعهگری ذوب کند. اما برای آذربایجان فرهنگ ملی، یعنی فرهنگ آذربایجانی اولویت دارد.»

              حریت بدون ذکر نام، به یک مقام آذری استناد میکند که دولتمردان در صورت لغو ویزا ازاحتمال ورود آزادانه به آذربایجان از سوی کسانی که به دنبال صدور انقلاب اسلامی به آذربایجان هستند، نگرانند.

              کارشناس: ویزا برای ترکیه آری، برای ایران نه!

              آرزو نقییف، کارشناس شعبه تحلیل روابط بینالملل در خبرگزاری ترند نیوز به دویچه وله میگوید که ویزا برای شهروندان ترکیه به دلیل این که دو کشور شریک استراتژیک هستند، باید لغو شود، اما لغو آن برای ایران به دلیل بیثباتی سیاسی امکان پذیر نیست.

              وی اما میافزاید: «اگر ایران از شهروندان آذربایجان تقاضای ویزا بکند، ارتباط آسان جمهموری نخجوان با جمهوری آذربایجان دچار اخلال خواهد شد. ارتباط زمینی نخجوان با دیگر مناطق و سرزمین جمهوری آذربایجان از طریق خاک ایران انجام میگیرد. به عبارت دیگر راه ارتباطی و تجاری به جمهوری خودمختار نخجوان فقط از طریق خاک ایران انجام میگیرد.»

              مشکل ویزا همچنان لاینحل ماند

              به عقیدهی نقییف، کارشناس مقیم باکو، ترکیه در سال ۲۰۰۹ به جمهوری آذربایجان پیشنهاد کرد که این کشور ویزا را برای شهروندان ترک ملغی کند. اما به دلیل مخالفت ایران مبنی بر اینکه در صورت لغو ویزا بایستی همین اقدام برای ایرانیان نیز انجام شود، این امر به نتیجه نرسید. در حالیکه آذربایجان متحد استراتژیک ترکیه است و باید ایران این مسئله را در نظر میگرفت و مانع نمیشد.

              نقییف ادامه میدهد: «در حال حاضر شهروندان ترکیه در بدو ورود به خاک جمهوری آذربایجان میتوانند ویزا دریافت کنند. لغو ویزا برای شهروندان ترک مغایرتی با قوانین آذربایجان ندارد، بنابراین لغو ویزا برای اتباع ترک از سوی آذربایجان در آینده ضروری و امکانپذیر هست.»

              روزنامههای ترکیه و بسیاری از کارشناسان در لغو ویزای آذربایجان برای شهروندان ترکیه، ایران را مانع اصلی میشمارند. گرچه مشکل ویزا هنوز لاینحل مانده است، اما طرف ترکیه هم از این مسئله ابراز ناخرسندی نمیکند و حتی الهام علییف، رئیس جمهور آذربایجان در مصاحبه مطبوعاتی خود در حضور اردوغان، نخست وزیر ترکیه، ابراز داشت که طرف ترکیه در این زمینه آذربایجان را درک میکند و با ما موافق است.


              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #13132
                امکان اجرای پیشنهاد رفسنجانی؛ برگزاری انتخابات آزاد تقریبا منتفی است

                اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، برگزاری انتخابات آزاد، شفاف و منطبق بر قانون اساسی را لازمه حل بخش بزرگی از مشکلات کشور دانست.

                به گزارش سایت اطلاع رسانی هاشمی رفسنجانی، او گفت که برگزاری چنین انتخاباتی، اعتماد مردم و دوستداران نظام را افزایش می دهد و به گفته او، دشمنان خارجی کشور را خلع سلاح و مأیوس می کند.

                رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین راه برون رفت از شرایط کنونی کشور را تدبیر، عقلانیت، پایبندی به صداقت، اعتدال و دوری از افراط دانست.
                مرتضی کاظمیان، روزنامه نگار و تحلیلگر سیاسی در پاریس، درباره تاکید آقای هاشمی رفسنجانی بر انتخابات آزاد به بهروز کارونی می گوید:

                مرتضی کاظمیان: آقای هاشمی رفسنجانی با توجه به شرایط و بحران های مختلفی که کشور با آن دست به گریبان است، استناد کرده به دیدگاه و رویکرد خودشان که البته از نظر ایشان بدتر از دوران پایان جنگ نیست.

                ولی به هر حال این یک مقایسه معنی داری است. یعنی باز هم می شود شرایط کشور را در یک کاملا وضع آسیب دیده و بغرنج تشریح می کند. تمرکز بحث آقای هاشمی که خیلی هم به عقیده من مهم است ایجاد و افزایش اعتماد میان مردم و حکومت است و کاملا روشن و مشخص است که آقای هاشمی دوباره نقطه عزیمت خودش را انتخابات سال ۸۸ قرار داده است.

                وی معتقد است که به عنوان رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و کسی که همواره در میانه دعوا ایستاده است، شاید بشود با انتخابات آزاد، شفاف و به عقیده ایشان منطبق بر قانون اساسی، بخشی از مشکلات کشور را حل کرد. البته این به عقیده ایشان بخش بزرگی از مشکلات کشور است. اما اینکه آیا این مسئله محقق شود یا خیر، پرسش بعدی است.

                به نظر شما آیا امکان برگزاری چنین انتخاباتی که آقای هاشمی رفسنجانی بر آن تاکید کرده است در شرایط کنونی ایران وجود دارد؟

                طبیعتا چیز محال یا منتفی نیست. ولی آنچه که مهم است این است که متاسفانه بعد از انتخابات سال ۸۸ حاکمیت سیاسی دچار دگرگونی معنی داری شده است و یک روندی را نشان داده است که آن روند نشان می دهد که خیلی نمی شود چشم انتظار تغییر وضع موجود بود به شکلی که مد نظر و مطلوب آقای هاشمی رفسنجانی یا حتی نیروهای میانه ای مانند ایشان است.

                انتخابات آزاد آن گونه که آقای هاشمی رفسنجانی تعریف کرده و مورد توجه اوست یا روندهای مشابه آنچه که در دوره اصلاحات شاهد آن بودیم، بیش از پیش منتفی به نظر می رسد.

                بدین معنا که حاکمیت سیاسی و عزم رهبری جمهوری اسلامی و جریان امنیتی- نظامی، رانتی دور ایشان هم از خرداد سال ۸۸ به این سو به این سمت سوق پیدا کرده است که بخش قابل توجهی از منتقدان و مخالفان را بیش از پیش به حاشیه کشانده است. به این دلیل هم می شود گفت که متاسفانه برگزاری چنین انتخاباتی با حضور نظارت استصوابی و عزمی که در راس هرم قدرت در ایران وجود دارد، تقریبا منتفی شده است.

                چند روز قبل از سخنان رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله مهدوی کنی، رییس مجلس خبرگان به نوعی به اصلاح طلبان پیشنهاد کرد که در انتخابات شرکت کنند. به نظر شما با توجه به شرایط کنونی کشور در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده آیا اصلاح طلبان با توجه به شرایطی که شما به آن اشاره کردید، می توانند در انتخابات شرکت کنند؟

                با توجه به در حبس و حصر بودن رهبران جنبش سبز که حداقل دو نامزد انتخابات قبلی را در برمی گیرد و همچنین با توجه به زندانی بودن بسیاری از فعالان ستادهای انتخاباتی آقایان موسوی و کروبی و کسانی که در جنبش سبز معترض بوده اند، به نظر می رسد تا تغییری در وضعیت اینها رخ ندهد هر گونه مشارکت در انتخابات دستکم از سوی حامیان جنبش سبز و از سوی نیروهای رادیکال منتفی است.

                اما آنچه که آقای مهدوی کنی بدان اشاره کرده یا خواست آقای هاشمی رفسنجانی بوده است، خیلی قابل پیش بینی نیست. زمانی آقای حجاریان گفت که تحولات سه ماه آینده کشور را هم نمی شود پیش بینی کرد.

                الان هم چنان بحران های اقتصادی و بحران های بین المللی و تحریمی که متوجه ایران است، هولناک شده و تبعات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی سختی برای خودش به همراه داشته و خواهد داشت، که می شود گفت وقوع هر گونه اتفاقی در ایران ممکن است اما تنها چیزی که این را تبدیل به یک اصل می کند، عزم اقتدارگرایانه ای است که در مرکز ثقل قدرت در جمهوری اسلامی وجود دارد و شاهد معنی داری برای تغییر آن سیاست ها متاسفانه هنوز هم به چشم نمی خورد.


                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

                  #13133
                  تولد یک بانک خصوصی دیگر
                  بازار مالی - بانک مرکزی طی بخشنامه ای به بانکهای دولتی، غیردولتی، شرکت دولتی پست بانک و موسسه اعتباری توسعه مجوز، صدور مجوز فعالیت بانک قوامین را اعلام کرد.

                  در این بخشنامه آمده است : مجوز فعاليت بانک قوامين به موجب نامه شماره 150059/91 مورخ 12/06/1391 صادر گرديده و آن بانک ميتواند بر اساس اساسنامه مصوب خود و در چارچوب قانون پولي و بانکي کشور، قانون عمليات بانکي بدونربا، مصوبات شوراي پولو اعتبار، دستورالعملهاو بخشنامههاي صادره بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران و ساير قوانين و مقررات ذيربط، به عمليات مجاز بانکي مبادرت نمايد.
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #13134
                    خیز مخالفان سوریه برای تصرف انبارهای اسلحه

                    نبرد خونین در سوریه همچنان ادامه دارد. مخالفان مسلح سوری کنترل پایگاه نظامی "حنانو" را در نبردی پرتلفات با نیروهای وابسته به دولت از دست دادند٬ اما میگویند بزودی بخشهای بیشتری از شهر حلب را به تصرف خود در خواهند آورد.
                    یکی از فرماندهان مخالفان مسلح در سوریه روز چهارشنبه (۲۲ شهریور/۱۲ سپتامبر) گفت که مخالفان بخشهای بیشتری از شهر حلب را در اختیار خواهند گرفت. روز گذشته نیروهای دولتی بخشهایی از مناطق تحت تصرف مخالفان در حلب٬ قلب تجاری سوریه را از مخالفان باز پس گرفتند.

                    به گزارش خبرگزاری فرانسه٬ مخالفان سوری در نبردی ۲۰ ساعته با نیروهای وابسته به رژیم بشار اسد٬ تصرف انبار اسلحه "حنانو" در شمال شهر حلب را از دست دادند. ارتش سوریه در این نبرد از همه امکانات خود از جمله تانکو هلیکوپتر و دیگر تسلیحات سنگین بهره گرفت. گزارش شده که هر دو طرف در این نبرد تلفات سنگینی داشتند٬ اما جزئیات بیشتری درباره قربانیان منتشر نشده است.

                    پایگاه حنانو که در بالای یک تپه مستقر است٬ حالا بار دیگر در کنترل نیروهای دولتی سوریه است. فرمانده ارتش آزاد سوریه در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه گفته «این پایگاه بیش از حد بزرگ است و دفاع از آن برای ما غیرممکن است.»

                    به گفته او٬ حمله روز پنجشنبه مخالفان به این پایگاه زمینه آزادی ۳۵۰ نفر از شهروندان زندانی در آن را فراهم کرد که در سلولهای زیرزمینی محبوس شده بودند٬ علاوه بر آن که بر ذخایر تسلیحاتی مخالفان افزود.

                    به گزارش مرکز نظارت بر حقوق بشر سوریه٬ مخالفان پس از ورود به این پایگاه و تصرف آن٬ ۲۰ سرباز را کشتند. اتحادیه اروپا و دیگر نهادهای ناظر بینالمللی در پی این ماجرا نسبت به گسترش خشونتهای متقابل در سوریه ابراز نگرانی کردند.

                    در درگیریهای سوریه که از ماه مارس ۲۰۱۱ آغاز شده٬ تا کنون بر اساس آمار سازمان ملل بیش از ۲۰ هزار نفر قربانی شدهاند. مخالفان میگویند تعداد کشتهشدگان درگیریها از مرز ۲۷ هزار نفر هم گذشته است.

                    سوریه در کانون مذاکرات مقامهای عراق و بریتانیا

                    ویلیام هیگ٬ وزیر خارجه بریتانیا روز چهارشنبه (۲۲ شهریور/۱۲ سپتامبر) وارد بغداد شد تا در دیدار با رهبران عراق درباره بحران سوریه گفتوگو کند. او پس از ورود به بغداد اعلام کرد که در این سفر با نوری المالکی٬ نخستوزیر و نیز هشیار زیباری٬ همتای عراقی خود دیدار خواهد کرد.

                    به گزارش خبرگزاری فرانسه٬ در بیانیهای که دفتر ویلیام هیگ منتشر کرده٬ آمده «این سفر بخشی از تلاش جامعه جهانی برای پایان دادن به خونریزی در سوریه است.» نبرد گسترده و خونبار در سوریه همچنان میان نیروهای وفادار به رئیسجمهور بشار اسد و مخالفان مسلحاش در جریان است.

                    آقای هیگ همچنین با محکوم کردن موجی از حملات علیه شهروندان عراقی در روزهای شنبه و یکشنبه هفته جاری که در جریان آن بیش از ۸۰ نفر کشته و ۴۰۰ نفر زخمی شدهاند٬ گفت: «این حملات تروریستی نشان میدهد که گروهی در عراق همچنان مخالف پیشرفت ماندهاند.»

                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #13135
                      افشاگری روزنامه دولت علیه پورمحمدی: ۵۰۰ اتوبوس گمشده، مرگ مشکوک مشاور پس از دادگاه اختلاس


                      افشاگری اصولگرایان دربارهی پروندههای فساد مالی یکدیگر ادامه دارد؛

                      پس از طرح اتهامات دو عضو دولت نهم، محمدرضا رحیمی و مصطفی پورمحمدی علیه یکدیگر، روزنامه ایران جزییات بیشتری دربارهی مصطفی پورمحمدی را منتشر کرده و از مرگ مشکوک مشاور وزیر سابق کشور پس از افشای نامش در دادگاه اختلاس، خبر داده است.

                      روزنامهی متعلق به دولت ـ– که تحت نظر علیاکبر جوانفکر، مشاور احمدینژاد، مدیریت میشود ـ– نوشته پس از افشای نام "مسعود.م" مشاور پورمحمدی در دادگاه اختلاس سه هزار میلیارد تومانی توسط مهآفرید امیرخسروی، وی جان باخته است. یکی از افراد نزدیک به امیرخسروی به "روز" گفته است که نام این فرد "مسعود موحدیان" بوده که براثر سکته درگذشته است. روزنامه ایران نوشته که این فرد نماینده پورمحمدی برای واردات ماشینآلات راهسازی و برفروبی برای ستاد مدیریت بحران بوده و از شرکتی به نام "الف" در دبی هم نام برده شده است. ایران اضافه کرده که "در جریان این واردات تخلفات و سواستفادههایی صورت گرفته که در صورت لزوم بزودی اطلاعات دقیقتری در این زمینه منتشر خواهد شد".

                      این مطلب روزنامه ایران، پس از سخنانی منتشر میشود که رحیمی و پورمحمدی طی هفته گذشته علیه یکدیگر بیان کردهاند. دو هفته پیش مصطفی پورمحمدی، رییس سازمان بازرسی و وزیر اسبق کشور در دولت نهم، در جمع عدهای از دانشجویان گفته بود که "رسیدگی به پرونده فساد مالی محمدرضا رحیمی برای رعایت مصالحی متوقف شده است".

                      پیش از پورمحمدی، عباس نبوی، از شاگردان مصباح یزدی، گفته بود: "دولت حدود ده پرونده قضایی سنگین دارد و اگر توجه و حکم حکومتی رهبری و احمدی نژاد نبود، بخش هایی از دولت باید به محکمه می رفتند".
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

                        #13136
                        مرسی به آمریکا تسلیت گفت/ از تمام سفارتخانه ها حمایت می کنیم
                        مرسی گفت مسلمانان هرگونه رویارویی میان مردم و حمله به سفارتخانه ها و مکان دیگر را نمی پذیرند.


                        رئیس جمهور مصر لحظاتی پیش با تسلیت به آمریکا به خاطر کشته شدن سفیرش در بنغازی اعلام کرد مصر از تمام سفارتخانه های خارجی حمایت خواهد کرد.

                        به گزارش مهر به نقل از تلویزیون مصر، محمد مرسی لحظاتی پیش در سخنانی که به طور مستقیم پخش می شد، اعلام کرد مصر قادر است از تمام سفارتخانه ها و نهادهای دیپلماتیک خارجی در این کشور حمایت کند.

                        مرسی در واکنش به تظاهرات گسترده مصریها در مقابل سفارت آمریکا اظهار داشت ما از تظاهرات مسالمت آمیز علیه فیلم موهن آمریکایی حمایت می کنیم، اما حملات علیه سفارتخانه ها و کنسولگریهای خارجی را رد می کنیم.

                        مرسی گفت مسلمانان هرگونه رویارویی میان مردم و حمله به سفارتخانه ها و مکان دیگر را نمی پذیرند.

                        مرسی خواستار خودداری از حمله به نمایندگی های دیپلماتیک و سفارتخانه های خارجی شد.

                        وی از کشته شدن سفیر آمریکا در قاهره ابراز تاسف کرد و گفت ما به آمریکا به خاطر کشته شدن سفیر این کشور در بنغازی، تسلیت می گوییم.

                        مرسی اظهار داشت ما با رئیس جمهوری آمریکا صحبت کردم و بر ضرورت اقدامات بازدارنده قانونی که خواهان تخریب روابط میان ملتها به ویژه ملت مصر و ملت آمریکا هستند، تاکید کردم.
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                        نظر

                        • مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

                          #13137

                          عراق مجوز فعالیت شرکت های ترک را تعلیق کرد

                          در پی تشدید تنش در روابط آنکارا - بغداد ، دولت عراق امروز (چهارشنبه) مجوز فعالیت شرکت های ترکیه ای در این کشور را تعلیق کرد که می تواند ضربه جدی برای فعالیت گسترده شرکت های فعال ترکیه باشد.

                          خبرگزاری دولتی ترکیه ˈآناتولیˈ ،دقایقی پیش از بغداد گزارش داد که وزارت بازرگانی عراق اعلام کرده است پروانه فعالیت شرکت های ترکیه ای را برای انجام کنترل و تنظیمات لازم بطور موقت لغو کرده است.

                          آناتولی که این خبر را با کد فوری مخابره کرد، توضیح بیشتری در این باره ارائه نکرد.

                          مقامات ترکیه هرچند تاکنون در این زمینه ابراز نظر نکرده اند، ولی آگاهان در آنکارا با اشاره به افزایش تنش سیاسی بین دو کشور و اقدام ترکیه برای همکاری در حوزه انرژی با مدیریت منطقه کردستان عراق بدون هماهنگی و اخذ موافقت دولت مرکزی می گویند، تعلیق فعالیت شرکت های ترک در عراق چندان نامنتظره نیست .

                          یکی از مهمترین دلایل افزایش تنش، ادامه حمایت گسترده آنکارا از ˈطارق هاشمیˈ معاون سابق و فراری رییس جمهوری عراق است که با اثبات جرم مشارکت در اقدام های تروریستی بگونه غیابی محکوم به اعدام شده است..
                          به گزارش ایرنا، رجب طیب اردوغانˈ نخست وزیر ترکیه روز گذشته پیش از حرکت به سوی جمهوری اذربایجان در آنکارا با تاکید بر اینکه طارق الهاشمی مرتکب جرمی نشده است که حکمش اعدام باشد، تصریح کرد: اگر عراق، خواستار استرداد وی از ترکیه شود، به هیچ وجه وی را تحویل نخواهد داد.

                          او با اشاره به اینکه با طارق الهاشمی رابطه دیرینه دارد و باور ندارد که اتهامات علیه وی صحت داشته باشد گفت، الهاشمی شخصی است که چند تن از افراد خانواده اش را در جنگ عراق از دست داده است.

                          وی گفت: الهاشمی می تواند هر چقدر بخواهد در ترکیه اقامت داشته باشد و آنکارا به هیچ وجه مایل به تحویل وی به مقامات عراقی نیست و نخواهد بود.

                          از سوی دیگر، الهاشمی در مورد سابقه حمایت های آنکارا حتی پس از اعلام پیگرد قضایی گفت: احمد داوداوغلو وزیر امور خارجه ترکیه در تماسی با من عنوان کرد که ˈنگران نباش، من با تو هستمˈ.

                          طارق الهاشمی که هم اکنون در ترکیه اقامت دارد و براساس حکم دادگاه در عراق، به دلیل دست داشتن در عملیات تروریستی علیه مقامات این کشور محکوم به اعدام شده است، روز چهارشنبه در گفت وگو با شکبه تلویزیونی خبر ترک این اطلاعات را فاش کرد.

                          وی افزود: داوود اغلو وزیر امور خارجه ترکیه در تماس خود، به من اطمینان داد که مورد حمایت آنکارا هستم که این موضوع را هرگز فراموش نخواهم کرد.

                          خبر اعلام حمایت وزیر امور خارجه ترکیه از معاون سابق فراری رییس جمهوری عراق در حالی توسط خود وی منتشر شده که الهاشمی تحت تعقیب سازمان بین المللی پلیس (اینترپل) قرار دارد.

                          وی گفت: از اینکه در ترکیه هستم ، خرسندم و برای جلوگیری از تاثیر این موضوع بر روابط آنکارا و بغداد، قصد ندارم درباره حکم اعدام یا اینکه این حکم پیامی برای ترکیه دارد، اظهار نظر کنم.

                          ترکیه در حالی به حمایت از طارق الهاشمی ادامه می دهد که مستندات انتشار یافته و اعترافات صریح رییس دفتر زمان مسئولیت معاونت ریاست جمهوری عراق، از دلایل دادگاه برای صدور حکم اعدام است.

                          معاون سابق رییس جمهوری عراق که آوریل سال گذشته به دنبال افشای دست داشتن در عملیات تروریستی در این کشور به منطقه کردستان عراق و سپس ترکیه گریخت در منزلی که دولت اردوغان در استانبول در اختیار وی قرار داده، اقامت کرده است.

                          دادگاه کیفری مرکزی عراق یکشنبه گذشته، الهاشمی و رییس دفترش را به دلیل دخالت در حملات تروریستی عراق وقتل سه تن (سهاد عبیدی، طالب بلاسم و سهام اسماعیل) را به علت حضور نیافتن معاون سابق رییس جمهوری به طور غیابی به اعدام محکوم کرد.

                          از سوی دیگر سفر جنجالی اخیر ˈاحمد داوداوغلوˈ وزیر خارجه ترکیه به شهر کرکوک با واکنش تند بغداد روبه رو شده و گفته می شود، عراق در نظر دارد، کنسول ترکیه در این شهر را عنصر نامطلوب اعلام کرده و وی را اخراج کند.

                          صادرات ترکیه به عراق در سال گذشته با بیش از ۳۷ درصد افزایش به ۳/۸ میلیارد دلار رسید.
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #13138
                            تردید در مورد هویت واقعی سازنده فیلم اسلامستیز

                            به گفتهی یکی از دستاندرکاران فیلم "بیگناهی مسلمانان"، نامی که سازنده فیلم به آن معرفی شده، اسم مستعار است و این فرد نه یهودی است و نه اسرائیلی. به ادعای او، گروهی از شهروندان خاورمیانهای آمریکا فیلم را ساختهاند.
                            فردی در گفتوگوی تلفنی با خبرگزاری "اسوشیتدپرس" خود را سم بسیل ۵۶ ساله، نویسنده، تهیهکننده و کارگردان فیلم "بیگناهی مسلمانان" معرفی کرد؛ مدیر پروژهای یهودیمذهب در کالیفرنیا که در اسرائیل به دنیا آمده است.

                            "سازندهی فیلم" شامگاه سهشنبه (۱۱ سپتامبر) در گفتوگویی با نشریهی آمریکایی "وال استریت ژورنال" نیز خود را شهروند آمریکایی اسرائیلیتباری معرفی کرده که شغل اصلیاش فعالیت در کار املاک و مستقلات در کالیفرنیاست و سرمایهی لازم برای تولید فیلم را از طریق کمکهای مالی یهودیان تأمین کرده است.

                            یک فعال مسیحیمذهب که به گفتهی خود در جریان تهیه فیلم همکاری داشته، اما میگوید که "بسیل" نام مستعار است و فرد مورد نظر نه یهودیمذهب است و نه اسرائیلی. به گفتهی استیو کلین، گروهی از شهروندان ایالات متحده که در خاورمیانه متولد شدهاند، فیلم را تهیه کردهاند.

                            تئو فان گوخ، کارگردان هلندی، که در سال ۲۰۰۴ در خیابانهای آمستردام به طرز وحشیانهای به قتل رسید

                            بنا بر اعلام منابع اسرائیلی نیز شخصی با نام "بسیل" در فهرست شهروندان این کشور ثبت نشده است.

                            استیو کلین از هویت واقعی کارگردان اظهار بیاطلاعی کرده است. به اعتقاد وی، اگر سازنده هویت اصلی خود را فاش کند، به سرنوشت تئو فان گوخ دچار خواهد شد؛ این فیلمساز هلندی به دلیل ساختن فیلمی انتقادی در مورد اسلام در سال ۲۰۰۴ در روز روشن در خیابانهای آمستردام به طرز فجیعی به قتل رسید.

                            کارگردان مسیحی است؟

                            برخی هم گمان میکنند که سازندهی فیلم از مسیحیان قبطی باشد. استیو کلین که سابقهی موضعگیریهای اسلامستیزانه در محافل افراطی مسیحی را دارد، به خبرگزاری فرانسه گفته است که کارگردان در مصر بستگانی دارد و بسیار نگران آنهاست: «آنان [بستگان] هم خود را مخفی کردهاند».

                            در روز دوم ژوئیه سال جاری میلادی قسمتهایی از فیلم یادشده همراه با نام "بسیل" در اینترنت منتشر شدند. آنطور که "نیویورکتایمز" نوشته، این فیلم زمانی مورد توجه قرار گرفت که یک مسیحی قبطی مصریتبار ساکن آمریکا آن را روی وبلاگ خود منتشر کرد.

                            تاکنون تنها قسمتهایی از فیلم "بیگناهی مسلمانان" به زبانهای انگلیسی و عربی در پایگاه اینترنتی "یوتیوب" منتشر شدهاند. در حالی که این بخشها روز چهارشنبه همچنان در آمریکا قابل دیدن بودند، در مصر از روی شبکه حذف شدند. کسی که در قاهره قصد دیدن فیلم را داشت با این پیام روبهرو میشد: «این محتوا به دلیل یک شکایت حقوقی در کشور شما قابل مشاهده نیست».

                            در این نسخهی ۱۴ دقیقهای پیامبر اسلام فردی "زنباره"، "کودکآزار" و "قاتل" معرفی میشود.

                            ورود کشیش خبرساز آمریکایی به ماجرا


                            در این میان تری جونز، کشیش خبرساز آمریکایی، نیز بار دیگر وارد میدان شده است. او بلافاصله اعلام کرد که فیلم مورد نظر را در کلیسای خود نمایش خواهد داد. این کشیش پیش از این هم با سوزاندن قرآن اعتراضهای خونینی را برانگیخته بود.

                            مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، نگرانی خود را در مورد سربازان آمریکایی حاضر در افغانستان و دیگر کشورهای عربی ابراز کرد. به گفتهی سخنگوی دمپسی، این ژنرال آمریکایی در گفتوگوی کوتاه تلفنی از کشیش تری جونز خواسته است برائت خود را از فیلم "بیگناهی مسلمانان" اعلام کند.

                            این فیلم در روزهای اخیر ناآرمیهای گستردهای را در برخی از کشورهای عربی برانگیخت. سفارت ایالات متحده در مصر و لیبی مورد حملهی معترضان قرار گرفت. در بنغازی سفیر ایالات متحده و سه تن از همکاران او کشته شدند و ساختمان سفارتخانه کاملا تخریب شد.

                            از سفیر فقید آمریکا بهعنوان فردی یاد میشود که در جریان اعتراضهای مردمی در لیبی علیه حکومت معمر قذافی، کمکهای فراوانی به شورشیان کرد. دولت لیبی از دولت و مردم آمریکا عذرخواهی کرده است.



                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #13139
                              آمریکا: روزانه یک میلیون بشکه از صادرات نفت ایران کاسته شده است

                              وزارت امور خزانه داری آمریکا می گوید که در نتیجه تلاش های ایالات متحده، میزان صادرات نفتی ایران یک میلیون بشکه در روز کاهش یافته است که ماهانه کاهشی پنج میلیارد دلاری را برای درآمدهای ایران به دنبال دارد. همزمان دو سناتور آمریکایی خواستار قطع بیشتر صادرات نفت ایران شده اند.


                              دیوید کوهن، معاون امور مبارزه با جرایم مالی و تروریسم وزارت خزانه داری آمریکا، روز چهارشنبه در دانشکده حقوق دانشگاه نیویورک گفت که «این کاهش درآمد، حکومت ایران را وادار کرده است تا از هزینه های خود بکاهد.»

                              بر اساس برآوردهای صورت گرفته تا پیش از این کاهش، ایران روزانه دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت صادر می کرد.

                              ایالات متحده آمریکا ابتدای سال جای میلادی تهدید کرد که دسترسی برخی کشورها و شرکت های نفتی به بازارهای مالی ایالات متحده را قطع خواهد کرد، مگر اینکه آنها میزان خرید نفت از ایران را کم کنند.

                              به گزارش خبرگزاری رویترز، آقای کوهن گفته است: «هدف ما این نیست که تولید ناخالص داخلی آنها (ایران) را تحت تاثیر قرار دهیم بلکه هدف، تحت تاثیر قرار دادن محاسبات سیاسی آنهاست.»

                              آمریکا و متحدان غربی اش می گویند که ایران در پوشش برنامه هسته ای خود به دنبال دستیابی به دانش ساخت سلاح اتمی است و تحریم های شورای امنیت سازمان ملل و مجازات های یکجانبه، برای وادار کردن ایران به راستی آزمایی فعالیت های هسته ای خود است.

                              در مقابل، ایران می گوید که به دنبال ساخت سلاح هسته ای نیست و فعالیت های اتمی اش ماهیت صلح آمیز دارد.

                              تحریم های آمریکا به این منظور طراحی شده اند تا از طریق ایجاد مانع برای معاملات نفتی موسسات و کشورهای خارجی با ایران، راه کسب درآمد و انتقال آن به بانک مرکزی جمهوری اسلامی مسدود شود. بانک مرکزی متهم است که منابع مالی در اختیار برنامه هسته ای ایران قرار می دهد.

                              با این حال، کشورهایی که از میزان واردات نفتی خود از ایران کاسته اند به طور موقت از شمول تحریم های آمریکا معاف شده اند. بسیاری از واردکنندگان عمده نفت ایران از جمله چین، ژاپن و هند از این تحریم ها مستثنی شده اند.

                              دیوید کوهن روز چهارشنبه گفته است: «تحریم ها به طور موثری بانک های ایرانی را از دسترسی به بازارهای مالی بین المللی بازداشته است. در حال حاضر، حکومت ایران از دسترسی به سیستم مالی بین المللی محروم شده است.»

                              تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا فشارهای مالی شدیدی به سیستم اقتصادی ایران وارد کرده است ولی با این حال، اسرائیل از دولت اوباما خواسته تا اقدام های شدیدتری علیه تهران به مرحله اجرا در آورد.

                              میت رامنی، نامزد جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دولت اوباما را متهم کرده است که در برابر اسرائیل سختگیر بوده ولی در برابر ایران سختگیری زیادی از خود نشان نداده است.

                              دیوید کوهن می گوید که باز بودن دریچه های دیپلماتیک به روی ایران «دائمی» نیست. وی از بیان جزئیات بیشتری در این زمینه خودداری میکند.

                              دولت آمریکا اخیرا اعلام کرده است که قصد دارد تا تحریم های جدیدی را به مرحله اجرا در آورد و هدف آن، بانک های خارجی هستند که مبادلات مالی را برای بخش نفت ایران یا برای دو موسسه بزرگ نفتی این کشور، یعنی شرکت ملی نفت ایران و شرکت نفتیران که سهم اصلی را در تجارت نفت ایران ایفاء می کنند، انجام می دهند.

                              دیوید کوهن می گوید که اعمال تحریم علیه ایران و سوریه، یک استراتژی «خیلی بهتر از جنگ است.»

                              نامه دو سناتور آمریکا درباره فروش نفت ایران

                              در همین حال، دو سناتور آمریکایی از دولت اوباما خواسته اند تا فشار بر کشورهایی که از ایران نفت می خرند را افزایش داده تا از میزان واردات خود از تهران بکاهند.

                              سناتور مارک کرک و رابرت مندز در نامه ای به هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، گفته اند که به اعتقاد آنها، دولت باید کشورهای مصرف کننده نفت را متقاعد کند که به منظور مستثنی ماندن از تحریمهای آمریکا برای ۱۸۰ روز دیگر، از میزان خرید نفت از ایران تا ۱۸ درصد بکاهند.

                              دولت آمریکا برای کشورهایی که از میزان واردات نفت از ایران «به نحو قابل توجهی» کم کنند معافیت های ۱۸۰ روزه از تحریم های خود قائل شده است. به گزارش خبرگزاری رویترز، واژه «به نحو قابل توجه»، ابهام برانگیز است.

                              به همین منظور، دو سناتور آمریکایی در نامه خود تصریح کرده اند: «به اعتقاد ما "کاهش قابل توجه" به معنی کاسته شدن ۱۸ درصدی از خرید نفت ایران است، حال از طریق گرفتن تخفیف باشد یا از طریق کاهش مقدار واردات، و روند باید به گونه ای باشد که خرید نفت از ایران به طور کامل قطع شود.»

                              به گزارش رویترز، پس از اینکه ایالات متحده آمریکا در ماه مارس ژاپن را از تحریم های خود معاف کرد، کاهش ۱۸ درصدی خرید نفت از ایران محقق شد. نماینده ویژه آمریکا در امور انرژی گفته است که ژاپن واردات نفت از ایران را بین ۱۵ تا ۲۲ درصد کاهش داده است.

                              کرک و مندز در نامه خود نوشته اند که روند کاهش واردات نفت باید ادامه یابد چرا که اداره اطلاعات انرژی، شاخه مستقل وزارت انرژی آمریکا، دریافته است که کشورهای عربستان، عراق و لیبی تولید خود را افزایش داده و جای خالی ایران را تا حدودی پر کرده اند.


                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #13140
                                مرکز آمار: اجاره خانه در ایران ظرف یکسال ۶۰ درصد افزایش یافته است

                                مرکز آمار ایران میگوید که اجاره مسکن در نیمه دوم سال ۹۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن نزدیک به ۶۰ درصد و نسبت به نیمه اول سال ۹۰ نیز «۲۷.۷ درصد» افزایش داشته است.

                                این مرکز در آخرین گزارش خود در خصوص «اطلاعات قیمت و اجاره مسکن در نقاط شهری» ایران در نیمه دوم سال ۹۰ که در وبسایت رسمی اش منتشر کرده، آورده است که در نیمه دوم سال ۹۰، اجاره خانه در ایران نسبت به نیمه دوم سال ۸۹، رشدی «۵۸.۹ درصدی» داشته است.

                                مرکز آمار ایران متوسط بهای اجاره یک متر مربع زیربنای مسکونی در نیمه دوم سال ۹۰ در ایران را «۵۳ هزار و ۲۲۴ ریال» اعلام کرده است.

                                بر اساس جدولی که مرکز آمار ایران منتشر کرده است، در میان استانهای مختلف ایران، بیشترین افزایش قیمت اجاره در تهران به چشم میخورد.

                                در تهران که در نیمه دوم سال ۹۰، بیشترین سهم معاملات کشور در حوزه اجاره را نیز به خود اختصاص داده است (۳۴.۷ درصد)، قیمت اجاره یک متر مربع زیربنای مسکونی نسبت به نیمه اول سال ۹۰ «۲۱.۷ درصد» و نسبت به نیمه دوم سال ۸۹ نیز «۴۲.۱ درصد» افزایش داشته است.

                                مقام دوم این جدول در خصوص افزایش اجاره مسکن، با «۳۱ درصد» افزایش به استان خراسان جنوبی و مقام سوم نیز با «۲۹.۵ درصد» افزایش به استان ایلام تعلق گرفته است.

                                طبق گزارش مرکز آمار ایران، در نیمه دوم سال ۹۰ همچنین قیمت فروش یک متر مربع زیربنای مسکونی نسبت به نیمه اول همان سال «۲۰ درصد» و نسبت به نیمه دوم سال ۸۹ نیز «۱۹.۵ درصد» افزایش قیمت را نشان میدهد.

                                در این خصوص بیشترین افزایش قیمت نسبت به نیمه دوم سال ۸۹، با «۳۴.۷ درصد» افزایش به استان فارس تعلق گرفته است و استانهای خراسان جنوبی و قزوین هرکدام به ترتیب با «۲۷.۷ درصد» و «۲۶.۹ درصد» افزایش قیمت، در رده دوم و سوم این جدول قرار گرفتهاند.

                                در تهران این افزایش قیمت «۱۹.۶ درصد» ارزیابی شده است.

                                مرکز آمار ایران همچنین میگوید که در نیمه دوم سال ۹۰ اگرچه قیمت فروش یک متر مربع زمین نسبت به نیمه اول سال ۹۰ با «۳۵.۲ درصد» افزایش قیمت همراه بوده است، این مبلغ نسبت به نیمه دوم سال ۸۹ کاهش «۴۳.۲» درصدی داشته است.

                                این آمار در حالی منتشر شده است که اوایل مردادماه سال جاری، وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی اوضاع بازار مسکن در ایران را «مناسب» توصیف کرده بود، اگرچه همان زمان رئیس اتحادیه کشوری املاک اعلام کرده بود که بازا مسکن «به علت گرانی بیش از حد در رکود شدید فرو رفته است».


                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X