اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #14701
    تجمع کارگران صنایع فلزی ایران در مقابل وزارت کار
    به گزارش خبرنگار ایلنا، بیش از ۶۰۰ کارگر صنایع فلزی ایران در اعتراض به بیتوجهی مسئولان دولتی و مدیران کارخانه در خصوص پرداخت مطالبات و معوقات حقوقیشان، صبح امروز در مقابل وزارتتعاون، کار و رفاه اجتماعی تجمع کردند.

    نماینده کارگران صنایع فلزی در مورد دلایل اعتراض كارگران به ایلنا گفت: ۵ ماه از حقوق و بیمه معوقه کارگران صنایع فلزی با احتساب ماه مهر هنوز پرداخت نشده است.

    ولی اله موحد با بیان مطلب فوق تصریح کرد: در آخرین تجمع کارگران مقابل وزارت صنایع كه در تاریخ شنبه ۲۵ شهریور ماه ۹۱ صورت گرفت، وعده پرداخت معوقات ۸ ماهه کارگران داده شد که متاسفانه مسئولان کارخانه با پرداخت سه ماه از معوقات حقوقی کارگران، از پرداخت مابقی طلب کارگران خودداری میکنند.

    در این زمینه، پروین محمدی یکی دیگر از نمایندگان کارگران اضافه کرد: در آخرین تجمع کارگران، با حضور یکی از مالکان کارخانه در وزارت صنایع و و دادن چک برای پرداخت بدهیهای کارخانه به کارگران، این تجمع خاتمه یافت اما متاسفانه چک دریافتی نقد نشد و کارگران به بخش اعظمی از مطالبات حقوقی خود نرسیدند.

    این كارگر افزود: بعداز تجمع مبلغی به کارگران پرداخت شد ولی همچنان سالن شماره یک صنایع فلزی ۱۱ ماه بیمه و ۵ ماه حقوق و همچنین سالن شماره دو ۵ ماه حقوق و ۵ ماه بیمه طلب دارند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #14702
      تکرار سرنوشت صنعت نساجی برای قطعهسازیها

      تاخیر درپرداخت مزد، تعدلیل كارگر و كاهش ساعات كار در قطعه سازیهای قزوین رواج دارد/ تا قبل از تغییر شرایط در هر واحد تولیدی از ۵۰ تا ۲ هزار کارگر مشغول به کار بودند.

      رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان قزوین از ادامه تعدیل نیرو و کاهش فعالیت و تاخیر در پرداخت مطالبات کارگران در واحدهای قطعه سازی استان قزوین خبر داد و تاكید كرد: نباید گذاشت قطعهسازیها به سرنوشت صنعت نساجی دچار شوند.

      محمد احمدی در توضیح این خبر به ایلنا گفت: هم اکنون بحران اقتصادی کارخانههای خودروسازی به واحدهای قطعه سازی نیز منتقل شده و عمده مشكل این واحدها کمبود نقدینگی و تاخیر در بازپرداخت تعهدات بانکی است.

      وی افزود: در نتیجه این امر از مدتی قبل واحدهای قطعه سازی استان قزوین تعدیل نیروی انسانی و کاهش ساعات کار روزانه خود را در دستور کار قرار دادهاند.

      این فعال کارگری بابیان اینکه در استان قزوین نزدیک به ۶۰ کارخانه و کارگاه قطعه سازی فعالیت دارد؛ یادآور شد: تا قبل از تغییر شرایط در هر واحد تولیدی از ۵۰ تا ۲ هزار کارگر مشغول به کار بودند.

      وی با بیان اینکه کمسیون کارگری استانداری قزوین در جریان اخراج كارگران قرار دارد؛ گفت: ادامه وضعیت پیش آمده میتواند به تکرار فاجعه بحرانهای کارگری واحدهای نساجی منجر شود و باید از تكرار این سرنوشت ترسید.

      احمدی گفت: درحال حاضر در برخی واحدهای قطعه سازی به دلیل اعمال سیاستهای تعدیلی تعداد کارگران از ۸۰۰ به ۲۰۰ نفر کاهش و میزان ساعات کار روزانه به سه روز کاری تک شیفت کاهش یافته است.

      به گفته رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان قزوین تاخیر در پرداخت مطالبات کارگران باقیمانده نیز از دیگر اتفاقاتی است که در واحدهای تولیدی قطعه سازی استان قزوین روی داده است.

      احمدی با یادآوری اینکه هم اکنون برای کارگران باقیمانده واحدهای قطعه سازی دریافت حقوق و مزایا با تاخیر سه ماهه به یک عادت تبدیل شده است؛ گفت: این درحالی است که میزان هزینههای ابتدایی زندگی در استان قزوین با استان تهران برابری میکند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • mavi_deniz
        عضو فعال
        • May 2011
        • 518

        #14703
        استیضاح رییس کابینه و منحل شدن کابینه!!؟؟

        عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفتوگو با فارس هشدار داد
        استیضاح 2 وزیر درصورت بی توجهی دولت به تولید و قیمتها در بازار

        خبرگزاری فارس: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر اینکه در صورت ادامه بی توجهی دولت به تولید و قیمت های افسارگسیخته، وزرای اقتصاد و صنعت که از مقصران اصلی هستند، استیضاح خواهند شد، گفت: تولید کشور باید حمایت شود.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #14704
          رهبر انقلاب: در عرف می گویند به این خانم ها "بدحجاب" ، او نقصى دارد، مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهاى این حقیر باطن است


          رهبر معظم انقلاب در جریان سفر خود به استان خراسان شمالی در باره حجاب برخی استقبال کنندگان اظهارنظر کردند.

          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رهبر معظم انقلاب در جریان سفر خود به استان خراسان شمالی در باره حجاب برخی استقبال کنندگان اظهارنظر کردند.


          به گزارش انتخاب؛ ایشان خطاب به مسئولان گفتند: «خودتان را مجهز کنید، مسلح به سلاح معرفت و استدلال کنید، بعد به این کانونهاى فرهنگى - هنرى بروید و پذیراى جوانها باشید. با روى خوش هم پذیرا باشید؛ با سماحت، با مدارا. فرمود: «و سنّة من نبیّه»، که ظاهراً عبارت است از «مداراة النّاس»؛ مدارا کنید. ممکن است ظاهر زنندهاى داشته باشد؛ داشته باشد. بعضى از همینهائى که در استقبالِ امروز بودند و شما - هم جناب آقاى مهماننواز(استاندار )، هم بقیهى آقایان - الان در این تریبون از آنها تعریف کردید، خانمهائى بودند که در عرف معمولى به آنها میگویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد میریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباختهى به این اهداف و آرمانهاست. او یک نقصى دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهاى این حقیر باطن است؛ نمىبینند. «گفتا شیخا هر آنچه گوئى هستم / آیا تو چنان که مینمائى هستى؟». ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهى از منکر هم میکند؛ نهى از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت. بنابراین با قشر دانشجو ارتباط پیدا کنید.»
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #14705
            دستگیری یک روزنامه نگار بخاطر تخریب حدادعادل

            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مشرق نوشت: فردی که اقدام به شایعه پراکنی و تخریب دکتر حداد عادل در فضای مجازی کرده بود توسط نیروهای امنیتی شناسایی و بازداشت شده است. وی یکی از روزنامه نگاران حوزه شهری است.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #14706
              رییس سازمان ملی استاندارد خبر داد:

              احتمال توقف تولید برخی از خودروهای گازسوز




              رییس سازمان ملی استاندارد ایران تاکید کرد: تولید خودروهایی که استاندارد جدید مصرف سوخت گاز را پاس نکنند، متوقف خواهد شد.


              به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیدنظامالدین برزگری در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا اظهار کرد: زمانی که استانداردی تدوین میشود، همه باید کمک کنند تا به بهترین وجه اجرایی شود. در رابطه با خودروهای گازسوز نیز تولید هر خودرویی که نتواند استاندارد جدید را پاس کند، متوقف خواهد شد.

              وی در پاسخ به اینکه کدام خودروها این استاندارد را پاس نمیکنند؟ خاطرنشان کرد: در حال حاضر به طور دقیق نمیتوانم نام خودرویی را اعلام کنم اما بررسیها در این خصوص ادامه داشته و اعلام خواهد شد.

              برزگری در حاشیه مراسم روز جهانی استاندارد در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره اعلام سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مبنی بر تخلف برخی واردکنندگان در عرضه خودروهای معیوب و دسته دوم اظهار کرد: گزارشی در این خصوص به سازمان استاندارد واصل نشده است. البته ما در زمینه خودروهای وارداتی بازرسیهای کیفی را انجام داده و گواهی بازرسی کیفیت از شرکت مبدا اخذ میشود.

              رییس سازمان ملی استاندارد ایران همچنین درباره نصب کیسه هوا برروی خودروی پراید یادآور شد: مردم باید از خرید خودروهای پراید فاقد کیسه هوا خودداری کنند. تولیدکننده نیز موظف است که اگر کیسه هوا به مقدار کافی موجود نیست، خودروهای تولید شده فاقد کیسه هوا را تنها پس از تجهیز به کیسه هوا به بازار وارد کند.

              وی با تاکید بر اینکه طبق قانون تمام تولیدکنندگان ملزم به همکاری با بازرسان سازمان استاندارد هستند، تاکید کرد: طبق ماده 13 قانون استاندارد، در صورت ممانعت از نمونهبرداری و بازرسی نمایندگان استاندارد، متخلفان به حبس و جریمه محکوم خواهند شد.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #14707
                معاون سابق «صدام»، خواستار حمله اعراب به ایران شد!
                به تازگی«عزت ابراهیم الدوری»، معاون سابق «صدام حسین»، دیکتاتور سابق عراق که تنها عضو بازداشت نشده و متواری حزب منحله بعث به شمار میرود، در پیامی تلویزیونی، خواستار حمله اعراب به جمهوری اسلامی ایران شده است.


                به گزارش صفحه عربی «تابناک»، او در این پیام تلویزیونی که به مناسبت شصت و پنجمین سالگرد تأسیس حزب منحله بعث منتشر شد، حمله ایالات متحده آمریکا و همپیمانش به عراق را کاری جنایتکارانه نامید.


                وی همچنین در این پیام ـ که نخستین پیام وی پس از سقوط رژیم بعث عراق در سال ۲۰۰۳ میلادی به شمار میرود ـ به «حزب الدعوة» عراق حمله کرد و افزود: این حزب (حزب الدعوة) بر این باور است که عراق به پایتخت تشیع در جهان عرب تبدیل شده است و متأسفانه به نظر میرسد، آنان میخواهد تا قیامت در عراق حکومت کنند.


                معاون دیکتاتور سابق عراق همچنین «حزب کمونیست عراق» و «اخوان المسلمین» عراق را مورد انتقاد شدید و حمله قرار داد و گفت: کمونیستها به ملت عراق خیانت کردند. از همین روی، امیدوارم به جهنم بروند؛ اما امیدواریم اخوان المسلمین عراق از موضع کنونی خود عقب نشینی و توبه کنند و به مبارزان جهادی بپیوندند؛ خداوند توبه کنندگان را دوست دارد.


                در ادامه «عزت الدوری»، به حکام عرب و نیز اتحادیه عرب حمله کرد و گفت: حکام عرب با اشغالگران آمریکایی، دست در دست یکدیگر گذاشتهاند و با مقاومت در عراق مقابله میکنند. آنان باید از مقاومت در عراق حمایت کنند تا جلوی نفوذ ایران را بگیرند! اما کنفرانس اتحادیه عرب که در ۲۹/۳/۲۰۱۲ در بغداد برگزار شد، «کنفرانس توطئه» بود. آنان علیه مقاومت در عراق دسیسه کردند. اعراب باید با مقاومت همکاری کنند تا ایران مورد حمله قرار گیرد.


                معاون سابق «صدام حسین» با حمله شدید به حکومت کنونی عراق گفت: فرایند سیاسی جاری در عراق، بر پایه حکومتی اطلاعاتی است که به طور کامل از ایران به عراق آورده شده است! همه اعراب باید بدانند که این سناریو از پیش نوشته و آماده و به عراق آورده شده است.


                این عضو فراری حزب منحله بعث سابق عراق، در ادامه «بیداری اسلامی» و «بهار عربی» را مورد حمله قرار داد و گفت: ما مخالف انقلابهای جاری در کشورهای عربی هستیم، زیرا تنها به امپریالیسم جهانی خدمت میکنند.


                عزت ابراهیم الدوری در این پیام تلویزیونی ـ که شماری از نیروها و هوادارانش پشت سرش ایستاده بودند ـ از «ملک عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود»، پادشاه عربستان سعودی، تمجید کرد و گفت: ملک عبدالله برادر ماست. او یک رهبر عرب قدرتمند و شجاع است. در اینجا جا دارد که از علمای سعودی (مفتیهای تکفیری عربستان) تشکر کنم که برای حمایت از مقاومت عراق، فتواهایی صادر کردند.


                گفتنی است، از محل پنهان شدن «عزت الدوری» اطلاعات دقیقی در دست نیست. این در حالی است که پیش از این، در اخبار گوناگون گفته شد که یا در یمن یا جنوب سوریه و یا مناطقی در شمال عراق ـ که هممرز با سوریه است ـ پنهان شده، ولی پس از انتشار این پیام تلویزیونی، برخی کارشناسان مسائل سیاسی جهان عرب گفتهاند: شاید وی پس از سقوط رژیم سابق عراق، از سمت جنوب غرب عراق به عربستان گریخته و اکنون که رقابت عربستان و ایران در منطقه افزایش یافته، سعودیها بر وی فشار آوردهاند تا این پیام تلویزیونی ضد ایرانی را منتشر کند؛ در واقع سعودی از وی به عنوان یک برگ برنده علیه جمهوری اسلامی ایران بهره برده است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #14708
                  رشوه، رانت و واسطه حرف اول را میزند

                  گروه اقتصادي: يك عضو کمیسیون برنامه و بودجه تصریح کرد: در مجلس تصمیم گرفتهایم که در صورت ادامه بیتوجهی دولت به مسئله واردات و آشفتگی بازار وزرای اقتصاد و دارایی و صنعت، معدن و تجارت را که هر دو در مسائل اخیر مقصرند، استیضاح کنیم تا آرامش به بازار برگردد.
                  رشوه، رانت و واسطه حرف اول را میزند
                  موسي الرضا ثروتی تأکید کرد: مجلس نباید در جزئیات بیشتر دخالت کند چراکه کلیات را قبلا تصویب و به دولت ارائه دادهایم که کالای ضروری و اساسی در اولویت باشند؛ زمانی که دولت عمل نمیکند واقعا باید چه برخوردی کرد.
                  وی ادامه داد: در حمایت از تولید داخل به صراحت در قانون آمده است که در صورت ورود صنایع به داخل باید ممهور به مهر عدم ساخت داخل روی آن باشد؛ در برنامه پنجم توسعه کشور نیز به انجام واردات برای تنظیم بازار داخل «بر مبنای نیاز» اشاره شده است. ثروتی در پاسخ به این سؤال که دولت با استفاده از کلمه «بر مبنای نیاز» بسیاری از کالاهای غیر ضروری را وارد کشور کرده است؛ آیا مجلس میتواند صراحتا اعلام کند کالاهای با توان ساخت داخل دیگر نباید وارد کشور شوند، گفت: دولت باید با تدبیر جلوی واردات غیر ضرور به کشور را بگیرد، مجلس مخالف ورود کالاهای ساخت داخل است.

                  دولت به دنبال مقصر نباشد؛ رشوه، رانت و واسطه حرف اول را میزند

                  این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: ما قانون کم نداریم که دولت همیشه گلایه میکند و تقصیرها را بر گردن عوامل خارج از دولت نسبت میدهد؛ در شرایط فعلی رشوه، واسطه و رانت حرف اول را میزند. نماینده ادوار هفتم، هشتم و نهم مجلس در خاتمه با بیان اینکه رسانهها نقش مهمی در آگاهیبخشی به مردم دارند، یادآور شد: امیدوارم دولت با تدبیر و برنامهریزی عمل کند و مجلس هم هر قانونی در شرایط مختلف احتیاج داشته مصوب کرده است؛ همچنین بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص همدلی به جای همزبانی باید در میان قوای سهگانه جامه عمل پوشانده شود.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #14709
                    سفر قریب الوقوع اخضر ابراهیمی به تهران




                    اخضر ابراهیمی، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در سوریه به منظور رایزنی پیرامون تحولات سوریه به زودی به تهران سفر خواهد کرد.

                    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) بر اساس گزارش اداره کل دیپلماسی رسانهای وزارت امور خارجه در این سفر که در راستای تلاشهای سیاسی کشورمان برای کمک به حل بحران سوریه صورت میگیرد، اخضر ابراهیمی در دیدار علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان آخرین تحولات سوریه را مورد تبادل نظر و رایزنی قرار خواهد داد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #14710
                      اخضر ابراهیمی فردا به تهران میآید
                      خبرگزاری فارس: نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور سوریه فردا یکشنبه به تهران سفر میکند.

                      به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، اخضر ابراهیمی نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور سوریه فردا به منظور رایزنی و تبادل نظر با مقامات کشورمان وارد تهران میشود.

                      اخضر ابراهیمی پیش از این به عربستان و ترکیه سفر کرد. وی قرار است روز دوشنبه برای رایزنی با مقامات عراقی به بغداد سفر کند.

                      کوفی عنان نماینده مستعفی سابق سازمان ملل در امور سوریه دو بار به ایران سفر کرده بود.

                      انتهای پیام/++
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #14711

                        بررسی افزایش قیمت کالاهای مصرفی در جلسه هیات دولت

                        در جلسه اخیر هیات دولت، وضعیت بازار و گزارشهای مربوط به افزایش قیمت کالاهای مصرفی به ویژه مواد غذایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

                        به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، در این جلسه که روز چهارشنبه به ریاست رییسجمهور برگزار شد، مقرر شد تدابیر لازم برای مقابله با افزایش غیرقانونی و خودسرانه کالاهای مصرفی که با ارز مرجع وارد میشوند، انجام شود و مسئولان ذیربط از سوی دولت ماموریت یافتند تا با فوریت موضوع را بررسی و تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.

                        در این جلسه همچنین تعدادی از پیشنهادات دستگاههای اجرایی پس از بحث و بررسی، به تصویب رسید.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #14712
                          در نامه سپ بلاتر به علی کفاشیان عنوان شد
                          سپ بلاتر رئیس فیفا در نامهای به علی کفاشیان اعلام کرد که در اولین فرصت به تهران خواهد آمد.
                          به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران، سپ بلاتر در نامهای به علی کفاشیان نوشته است: "رئیس فدراسیون فوتبال ایران، به خاطر نامه شما در تاریخ 25 سپتامبر تشکر میکنم. باید به شما درباره حضورم در ایران بگویم که سفر به کشور شما در دستور کارم قرار دارد اما هنوز این فرصت دست نداده که به تهران بیایم. در صورت برنامه ریزیام برای سفر به ایران تاریخ آن را فورا به شما اعلام خواهم کرد. تمام سعی من این است که در اولین فرصتی که دست دهد به تهران بیایم. در نهایت، من برای شما در امور فدراسیون و رقابتهایی که تیمهای ملی ایران در ردههای مختلف سنی دارند، آرزوی موفقیت میکنم".
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #14713
                            حمله سایبری جمهوری اسلامی ایران به آمریکا با ویروس شامون؟

                            وزیر دفاع آمریکا: تلافی میکنیم


                            وزیر دفاع آمریکا با اشاره به ویروس کامپیوتری «شامون» که گفته می شود ایران با استفاده از آن حملاتی کرده است، تاکید کرد که ارتش آمریکا آماده است تا هرگونه حمله سایبری به منافع ملی خود را تلافی کند.
                            به گزارش رادیو فردا به نقل از آسیوشیتدپرس لئون پانهتا که روز پنجشنبه، ۱۱ اکتبر، در جلسه مدیران تجاری امنیت ملی آمریکا در نیویورک سخن میگفت همچنین افزود که ایالات متحده ممکن است در این خصوص حملات پیشدستانه را نیز مد نظر قرار دهد.
                            وزیر دفاع آمریکا در مورد چگونگی این حملات احتمالی تلافیجویانه و پیشدستانه توضیحی نداد.
                            بنا بر این گزارش، آقای پانهتا در ادامه سخنانش گفت: «مهاجمان احتمالی باید آگاه باشند که ایالات متحده توانایی پیدا کردن مکان آنها و به محاکمه کشاندن کسانی که به منافع آمریکا ضربه بزنند را دارند.»
                            ویروس «شامون» که کشف آن روز ۱۶ اوت امسال اعلام شد رایانههای شرکت نفت دولتی عربستان سعودی، آرامکو، و شرکت تولیدکننده گاز قطر، «راسگاز» را هدف قرار دادهاست.
                            وزیر دفاع آمریکا در سخنان خود گفت که ویروس «شامون» فایلهای مهم آرامکو را پاک کرده و به جای آنها تصویر پرچم به آتش کشیده شده آمریکا را قرار دادهاست.
                            وی افزود که این ویروس ۳۰ هزار دستگاه کامپیوتر را تخریب کرده و توضیح داد که حمله به شرکت قطری هم حملهای مشابه با حمله سایبری به آرامکو بودهاست.
                            به نوشته آسوشیتدپرس، کارشناسان امنیت سایبری و شماری از مقامهای پیشین دولتی آمریکا میگویند که هکرهای مرتبط با دولت ایران مسئول حملات سایبری با «شامون» هستند.
                            در همین رابطه، استیوارت بیکر، معاون پیشین امنیتی وزارت امنیت داخلی ایالات متحده، به آسوشیتدپرس گفت که به باور او جمهوری اسلامی ایران با این ویروسها مرتبط است.
                            وی گفت: «ایران کشوری است که در جعبه ابزار سیاست خارجی اش تروریسم را به عنوان یکی از ابزار ها قرار داده است.»
                            استیوارت بیکر افزود که «اگر کسی قرار باشد حملات بیپایان و غیرمسئولانه انجام دهد انتظار میرود که این کار، کار ایران باشد.»
                            رایانههای ایران به نوبه خود طی چند سال اخیر بارها هدف حملات سایبری با ویروسها و بدافزارهای استاکسنت، دوکو، فلیم و گائوس قرار گرفتهاند.
                            روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» خردادماه امسال از قول مقامات غربی نوشت که آمریکا و اسرائیل به طور مشترک جاسوسافزار «فلیم» را برای جاسوسی و جمعآوری اطلاعات حساس و تدارک یک حمله سایبری خرابکارانه با هدف به تاخیر انداختن برنامههای هستهای ایران خلق کردهاند.
                            مقامهای آمریکایی و اسرائیلی این گزارش را تأیید نکردهاند اما در اسناد ویکی لیکس اشاره شده بود که حملات سایبری یکی از محورهای اصلی برنامه اسرائیل و آمریکا برای مقابله با برنامه هسته ای ایران است.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #14714
                              اعتراض صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی و شبیری زنجانی به تورم و گرانی

                              به داد مردم برسید


                              در پی مراجعه مکرَر تعدادی از مردم از نقاط دور و نزدیک به دفتر مراجع تقلید درباره مشکلات اقتصادی مخصوصاً مسئله گرانی شدید و طاقت فرسا آقایان صافی گلپایگانی, مکارم شیرازی و شبیری زنجانی در جلسه ی مشترکی شرکت کرده و درباره هر دو موضوع به مشورت نشستند.

                              به گزارش “بازتاب”، این سه مرجع تقلید ، پس از گفت و گو و بررسی اوضاع کشور در بیانیه ای از همه مقامات خواستند که به شرایط حساس کشور و منطقه و جهان توجه کرده و با استفاده از نظرات آگاهان در هر زمینه به اصلاح امور اقتصادی و مبارزه با گرانی، تورم و بیکاری و صیانت از اخلاق و فرهنگ اسلامی و مخصوصاً مسأله حجاب و عفاف بپردازند.

                              در این بیانیه عنوان شده:« به یقین نظام جمهوری اسلامی از چنان استحکامی برخوردار است که این امور آن را متزلزل نمی سازد ولی مردمی که آن همه جانفشانی در راه آن کرده و صدها هزار شهید و جانباز و آزاده تقدیم داشته اند, انتظار دارند که مسئولین آنها در برابر این مشکلات طاقت فرسا حداکثر تلاش و کوشش خود را به خرج دهند.»

                              این سه آیت الله در بخشی از جمع بندی خود اضافه کرده اند :« مسئولان تلاش کنند حتی با تدبیر و برنامه صحیح آثار سوء تحریم های دشمن را برطرف سازند و هیچ فرصتی را از دست ندهند و اختلاف سلیقه ها هرگز نمی تواند بهانه ای برای عدم همکاری در حل این معضلات باشد و بدانند اگر عزم و اراده قوی و نیت های خالص باشد, خداوند متعال نیز کمک خواهد نمود.»
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #14715
                                اعتراض صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی و شبیری زنجانی به تورم و گرانی

                                به داد مردم برسید


                                در پی مراجعه مکرَر تعدادی از مردم از نقاط دور و نزدیک به دفتر مراجع تقلید درباره مشکلات اقتصادی مخصوصاً مسئله گرانی شدید و طاقت فرسا آقایان صافی گلپایگانی, مکارم شیرازی و شبیری زنجانی در جلسه ی مشترکی شرکت کرده و درباره هر دو موضوع به مشورت نشستند.
                                به گزارش “بازتاب”، این سه مرجع تقلید ، پس از گفت و گو و بررسی اوضاع کشور در بیانیه ای از همه مقامات خواستند که به شرایط حساس کشور و منطقه و جهان توجه کرده و با استفاده از نظرات آگاهان در هر زمینه به اصلاح امور اقتصادی و مبارزه با گرانی، تورم و بیکاری و صیانت از اخلاق و فرهنگ اسلامی و مخصوصاً مسأله حجاب و عفاف بپردازند.
                                در این بیانیه عنوان شده:« به یقین نظام جمهوری اسلامی از چنان استحکامی برخوردار است که این امور آن را متزلزل نمی سازد ولی مردمی که آن همه جانفشانی در راه آن کرده و صدها هزار شهید و جانباز و آزاده تقدیم داشته اند, انتظار دارند که مسئولین آنها در برابر این مشکلات طاقت فرسا حداکثر تلاش و کوشش خود را به خرج دهند.»
                                این سه آیت الله در بخشی از جمع بندی خود اضافه کرده اند :« مسئولان تلاش کنند حتی با تدبیر و برنامه صحیح آثار سوء تحریم های دشمن را برطرف سازند و هیچ فرصتی را از دست ندهند و اختلاف سلیقه ها هرگز نمی تواند بهانه ای برای عدم همکاری در حل این معضلات باشد و بدانند اگر عزم و اراده قوی و نیت های خالص باشد, خداوند متعال نیز کمک خواهد نمود.»
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X