اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #14851
    شورشیان سوریه: مخالف آتش بس هستیم

    مخالفان ارتش آزاد سوریه دعوت اخضر ابراهیمی، نماینده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب به اعلام آتش بس در هفته آینده را رد کرده اند

    به گزارش انتخاب ؛ نماینده رسمی فرماندهی مخالفان مسلح گفت که پیشنهاد ابراهیمی برای آتش بس "بی اساس " است.

    مالک الکردی، معاون فرمانده ارتش آزاد سوریه گفت که چنین ابتکاری امکانپذیر نیست.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #14852
      فعالیت نساجیهای یزد دشوارتر شده است

      ستاره كویر یزد از آغاز سال جاری برای تامین مواد مشكل داشته است/ تعداد كارگران نساجی باستان به نصف كاهش یافت/ نساجی تابان و افشار بطور كلی تعطیل هستند.

      مسئول کانون شوراهای اسلامی کار استان یزد گفت: نوسانات اخیر نرخ ارز فعالیت واحدهای نساجی این استان را مشکلتر کرده است.
      محمد حسین خلیلی در این باره به ایلنا گفت: فعالیت کارخانهها و کارگاههای نساجی استان یزد به دلیل واردات بیرویه و ساختار فرسوده از سالها قبل با مشکل روبرو بود اما نوسانات اخیر نرخ ارز روند تولید را با مشكلات جدیتری مواجه کرد.
      این فعال کارگری تصریح کرد در نتیجه این وضع برخی از کارخانهها تعطیل و برخی دیگر نیمه تعطیل شدهاند.
      به گفته خلیلی کارخانه ستاره کویر یزد‏ با ۳۰۰ کارگر از ابتدای سال جاری در تامین مواد اولیه دچار مشکل شده است.
      وی با یادآوری اینکه در سالیانی نه چندان دور این کارخانه به دلیل رونق اقتصادی از حامیان یکی از پربینندهترین مسابقات تلویزیونی بود؛ گفت: در حال حاضر پرداخت مطالبات جانبی و اضافی کارگران این واحد تولیدی قطع شده است.
      مسئول کانونعالی شوراهای اسلامی کار استان یزد همچنین از تعدیل ۵۰ کارگر قراردادی کارخانه نساجی باستان خبرداد و گفت: در این واحد تولیدی ۱۰۰ کارگر مشغول کار بودند اما تشدید بحران اقتصادی باعث شد تا در پایان شهریورماه، قرارداد کار کارگران قراردادی تمدید نشود.
      وی همچنین از تعطیلی کامل کارخانههای نساجی تابان و افشار خبرداد و گفت: این واحدهای تولیدی تعطیل و تمامی کارگران آنها بیکار شدند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #14853
        واردات گوشت گاو 61 درصد کاهش یافت

        واردات انواع گوشت گاو و گوساله در نیمه نخست امسال از نظر وزنی و ارزشی به ترتیب 57 و 61 درصد کاهش یافت.

        به گزارش خبرنگار ایسنا، بر اساس تازهترین آمار گمرک ایران در نیمه نخست سال جاری بیش از 33 هزار تن انواع گوشت گاو و گوساله به ارزش تقریبی 164 میلیون دلار وارد کشور شد.

        امارات با 58.2 میلیون دلار بزرگترین مبدا واردات گوشت گاو و گوساله به کشور در سال جاری تاکنون بوده است. برزیل با 37.3 و هند با 17.1 میلیون دلار در ردههای بعدی قرار گرفتند. از هلند، بلژیک، پاکستان، آلمان، استرالیا و تعدادی دیگر از کشورها نیز امسال انواع گوشت گاو و گوساله وارد کشور شده است.

        معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام نیز چندی پیش در گفتوگو با ایسنا از ادامه واردات گوشت قرمز به کشور خبر داده و گفته بود که هماکنون گوشت قرمز از کشورهای همسایه شرقی به ایران وارد میشود.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #14854
          خودروسازان نسبت به ارتقای کیفی محصولاتشان بی اعتنا هستند

          عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از نادیده گرفتن قانون ارتقای سطح کیفی خودروها از سوی خودروسازان، گفت: با توجه به مشکلاتی که در بخش خودروسازی کشور و جود دارد و نیز افزایش بی رویه قیمت این محصولات، شرکت های خودروسازی تلاشی برای ارتقای سطح کیفی محصولات نکرده و در عمل نسبت به این موضوع بی اعتنا هستند.

          بهروزنعمتی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه در چشمانداز ۲۰ساله کشور باید به مقام اول اقتصادی، فرهنگی و صنعتی منطقه دست یابیم، افزود: اگر میخواهیم در افق ۱۴۰۴به این نقطه برسیم، یکی از بخشهای موثر خودروسازی است.

          نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در قانون ارتقای کیفیت خودرو، تولیدکنندگان ملزم به رعایت استانداردهای ۵۱گانه هستند، ادامه داد: البته برخی از این استانداردها تا حدودی رعایت شده، اما تا رسیدن به نقطه مطلوب راه طولانیای در پیش است.

          وی اظهارداشت: در مقابل پایین نیامدن تعرفه واردات خودرو انتظار از خودروسازان داخلی این است که محصولی با کیفیت بالاتر و قیمت مناسبتر تولید کنند اما این اتفاق تاکنون رخ نداده است.

          این نماینده مجلس نهم، تأکید کرد: موضوع کیفیت خودروهایی که در داخل تولید می شود از سوی شرکت های خودروسازی رعایت نمی شود که این مسئله باید توسط دولت رسیدگی شده و جدی گرفته شود.

          نعمتی در بیان راهکارهایی در زمینه ارتقای سطح کیفی خودروهای ساخت داخل اظهارداشت: شرکت های خودروسازی در حالی نسبت به تولید خودروهایی با نام تولید ملی اقدام می کنند که برخی از قطعات این خودروها تولید ساخت داخل نبوده و دولت نیز در جهت ارتقای سطح تولید این خودروها کاری انجام نمی دهد. بهتر است حداقل دولت بسترهای لازم را برای تأمین و تولید قطعات یدکی این خودروها در داخل فراهم کند.

          نماینده مردم اسدآباد در مجلس افزود: در مجلس یکی از بخش های آسیب دیده در فاز اول قانون هدفمندی یارانه ها، بخش صنعت خودرو بود، زیرا در این فاز، قیمت انرژی دراین صنعت مانند دیگر صنایع افزایش یافت و موجب افزایش قیمت محصولات شد که باید به این موضوع رسیدگی شود.

          وی گفت: افزایش قیمت خودرو موجبات نارضایتی قشر متوسط مردم را فراهم کرده لذا دولت باید با ریزبینی و دقت عمل بیشتری در این راستا اقدام کند.

          عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان یادآور شد: با توجه به مشکلات موجود در زمینه تولید خودروهای با کیفیت در داخل کشور، نوسانات بازار ارز نیزمزید برعلت شده که مردم به عنوان مصرفکننده این محصولات، متضرر اصلی این بازار شدهاند
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #14855
            انبار احتکار ۱۷۲ تن قند در اصفهان کشف شد

            این انبار با حکم مقام قضایی پلمپ و مسوول انبار دستگیری و تحویل مراجع قضایی شد اما تلاش برای دستگیری دیگر عوامل این پرونده ادامه دارد.

            ایلنا - اصفهان: فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف و ضبط بیش از ۱۷۲تن قند احتکار شده در یکی از انبارهای حاشیه شهر اصفهان خبر داد.

            به گزارش خبرگزاری ایلنا، سردار عبدالرضا آقاخانی، با اشاره به کسب خبری درباره احتکار کالای اساسی مردم توسط عدهای افراد سودجو و فرصت طلب در انباری واقع در یکی از راههای خروجی شهر اصفهان، گفت: ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی این فرماندهی پس از تحقیقات این انبار را کشف کردند.

            وی بازرسی ماموران با هماهنگی مقام قضایی و حضور گشت ویژه اداره کل بازرگانی استان از انبار مورد نظر را موجب کشف۱۷۲ هزار و ۲۴۷ کیلوگرم قند دانست و افزود: این انبار با حکم مقام قضایی پلمپ شد.

            فرمانده انتظامی استان اصفهان از دستگیری مسوول انبار و تحویل او به مراجع قضایی خبر داد و اعلام کرد: تلاش برای دستگیری سایر عوامل این پرونده ادامه دارد.

            وی تاکید کرد: پلیس برای ایجاد امنیت اقتصادی و تامین آرامش و رفاه مردم با چنین افراد و اقداماتی قاطعانه برخورد خواهد کرد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #14856
              قیمت گندم در ایران معادل قیمت کاه شد!

              گروه اقتصادي: يك نماینده مجلس میگوید: امروز گندم با قیمتی معادل کاه در داخل خریداری» میشود و «از ۱۴ میلیون تن گندم تولید شده تنها دو میلیون تن به دولت فروخته شده و بیش از ۱۲ میلیون تن توسط بخش خصوصی خریداری شده و به جای مصرف انسانی به سمت مرغداریها سوق پیدا کرده است!
              قیمت گندم در ایران معادل قیمت کاه شد!
              منصور حقیقتپور گفت: واردات گندم گندیده از هند در شأن مردم ایران نیست و باید در تأمین گندم مورد نیاز با سهلانگاریهای صورت گرفته در زمان خرید فکری اساسی صورت بگیرد. حقیقتپور ، اظهار داشت: بلایی که امسال در بحث خرید گندم گرفتار آن شدیم نامناسب بودن قیمت تضمینی محصولات بود به طوریکه قیمت پیشنهادی ۴۶۵ تومان وزیر جهاد کشاورزی به ۴۲۰ تومان تقلیل یافت و با مصوب شدن این قیمت تضمینی نازل هیچ کشاورزی حاضر نبود محصول خود را به دولت بفروشد.
              نایب رئیس کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: از ۱۴ میلیون تن گندم تولید شده در کشور تنها دو میلیون تن به دولت فروخته شده و بیش از ۱۲ میلیون تن توسط بخش خصوصی خریداری شده و به جای مصرف انسانی به سمت مرغداریها و مصارف دیگر سوق پیدا کرده است. حقیقتپور مسئول این بیتدبیریها و اقدامات غلط در حوزه تولید و ذخیرهسازی را دولت و وزارت جهاد و صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد و ادامه داد: ما به رغم از دست دادن فرصت خرید با قیمت مناسب در زمان برداشت محصول گندم امروز ناعلاج هستیم تا با قیمت هزار تومان گندم گندیده از هند وارد کنیم که اصلاً نمیتوان با آن نان تولید کرد.
              نماینده اردبیل در مجلس به صدور مجوز برای واردات گندم اشاره کرد و افزود: دولت باید جوابگوی نیاز کارخانهداران آردسازی و همچنین نانواییها باشد که با وضعیت فعلی به نظر میرسد بخش عظیمی از کار و تلاش این کارخانهداران متوقف شود. وی خاطر نشان کرد: امروز گندم ما با قیمتی معادل کاه در داخل خریداری میشد که به نظر میرسد چنین سیاست غلط در سیبزمینی نیز تکرار شود که سعی شد برای از بین بردن این مشکل اقدامات پیشگیرانه انجام شود.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #14857
                کاهش 48 درصدی تولید موتور سیکلت در شش ماهه نخست سال

                سه شنبه، 25 مهر 1391
                ساعت: 10:08
                Tuesday, October 16, 2012
                كد خبر: 192331

                به گزارش خبر خودرو،دبیر سندیکای تولید کنندگان موتور سیکلت در خصوص تاثیر گذاری نوسانات نرخ ارز بر تولید موتور سیکلت در کشور گفت: با توجه به نوسانات نرخ ارز و همچنین مشخص نبودن اینکه ارز مرجع با توجه به اولویت بندی چه درصدی به این صنعت اختصاص خواهد یافت نمی توان نظر قطعی داد زیرا در شرایط فعلی وضعیت تولید و بازار تقاضا با بلاتکلیفی مواجه است و تولید کنندگان قادر به برنامه ریزی و تصمیم گیری نمی باشند. بهمن ضیاء مقدم در ادامه گفتگو با خبرنگار خبرخودرو گفت: چنانچه به آمار تولید شش ماهه نخست سال جاری توجه گردد نوسانات نرخ ارز به کاهش 48 درصدی تولید نسبت به شش ماهه مشابه سال گذشته منجر شده است. وی در خصوص صادرات برخی قطعات موتور سیکلت نیز گفت: بیشترین محدودیت ها مربوط به واردات کالاهایی است که تولید داخلی ندارند که از جمله می توان از انجین و قطعات متعلق به آن نام برد و با توجه به اینکه انجین و قطعات متعلقه به آن در حدود 50 درصد محصول نهایی را تشکیل می دهد افزایش نرخ ارز در افزایش قیمت تمام شده محصول تاثیر به سزایی داشته ،مضاف بر اینکه خرید قطعات ساخت داخل نیز تابعی از شرایط کلی کشور است ودر تعیین قیمت نقش مهمی دارد. وی در خصوص ظرفیت تولید کارخانجات گفت: تولیدکنندگان از ظرفیت بالایی برخوردارند ولی با توجه به مشکلاتی که اعلام گردید در خصوص وضعیت بازار فروش ،آمار تولید با کاهش 48 درصدی مواجه شده است وبا شروع فصل سرما کاهش بیشتری را نیز شاهد خواهیم بود. دبیر سندیکای تولید کنندگان موتور سیکلت در خصوص ارتقاء کیفیت در محصولات تولیدی شرکت ها گفت:سرعت پیشرفت تکنولوژی سایر کشور ها و همچنین رشد فکری و افزایش سطح توقع و سلیقه مشتری و بازار رقابتی داخلی باعث شده است که تولید کنندگان تمامی تلاش خودرا جهت ارتقاء و رشد کیفی محصولات خود بنمایند و چنانچه کیفیت موتور سیکلت های چندین سال قبل را با تولیدات فعلی مقایسه کنیم قطعاً ارتقاء و رشد کیفی محصولات کاملاً مشهود خواهد بود. وی با بیان این مطلب که حدود 50 درصد از قطعات وارداتی هستندگفت: به صورت کلی در حدود 50 درصد قطعات موتور سیکلت وارداتی است و در برخی برند ها نیز درصد بیشتری از خارج تامین می گردد و این قطعات وارداتی تحت شرایط و از طریق سیاستهای خاص و از کشور هایی که از جریان کلی حکومتهای غربی تبعیت نمی کنند تامین می شود. ضیاء مقدم در خصوص تولید و واردات موتور سیکلت های برقی گفت: تولید و واردات موتور سیکلت های برقی موضوع تازه ای نیست و شرکت های تولید کننده از سالها قبل اقدامات مفیدی را در این خصوص انجام داده اند ولی می بایست به چند نکته اشاره کرد :از جمله هزینه های تامین این محصولات است که حتی در کشور های صاحب صنعت نیز بسیار گران بوده و مورد استقبال واقع نشده است و با توجه به موارد دیگر(مسائل گمرکی،قیمت و طول عمرباطری و شارژ مجدد آن و عدم کارایی و توانایی لازم در مناطق مختلف)در حال حاضر این نوع موتور سیکلت در کشوراز استقبال خوبی برخوردار نشده است ولی چنانچه حمایت کلی(گمرکی...)از سوی سازمانها و ارگانهای ذی ربط که در کاهش قیمت این نوع موتور سیکلت تاثیر گذار هستند بعمل آید با بررسی جامع تری به نتایج بهتری خواهیم رسید. وی در پایان گفت: هم اکنون نمی توان چیزی را پیش بینی کرد ولی اگر تمامی شرایط تابع نیاز بازار و تقاضا باشد ، همکاری ارگانهای دولتی متولیان صنعت با بخش خصوصی می تواند نقش مهمی را ایفا کند و چنانچه تسهیلات لازم و کافی در این مورد به صنعت موتور سیکلت اختصاص یابد مارا در رسیدن به این اهداف مشترک یاری خواهد رساند و سندیکا امیدوار است حمایت های لازم از سوی مسئولین صورت گیرد
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #14858
                  کاهش 60 درصدی ظرفیت تولید قطعه سازان

                  سه شنبه، 25 مهر 1391
                  ساعت: 10:23
                  Tuesday, October 16, 2012
                  كد خبر: 192327

                  به گزارش خبر خودرو،عضو انجمن قطعه سازان ضمن ابراز نگرانی از وضعیت حال حاضر قطعه سازان گفت: هم اکنون قطعه سازان با ظرفیت حدود 40 درصد و با کاهش 50 درصدی نیروی کار به تولید می پردازند.
                  ابولقاسم آروند در ادامه گفتگو با خبرنگارخبر خودرو گفت: متاسفانه هنوز کسی از مشکلات قطعه سازان با خبر نیست و بانکها نیز هر روز این فشار را افزایش می دهند در کنار این موارد با افزایش قیمت دلار تولید سقوط کرده و درآمد سرانه مردم به یکباره به نصف رسیده و در چند ماه آینده واردات فولاد که مورد استفاده قطعه سازان است نیز به کشور متوقف می شودبا این وضعیت فروش خودرو نیز کاهش خواهد یافت.
                  وی خواستار اتحاد بیشتر قطعه سازان در چنین شرایط بحرانی شد و گفت: در چنین مواقعی اتحاد لازمه فعالیت قطعه سازان است و قطعه سازان باید با حفظ اتحاد با یکدیگر در کنار یکدیگر بایستند زیرا چنین شرایطی برای همه تولید کنندگان وجود دارد و قطعه سازان باید در این شرایط به تقویت زیر ساختها بپردازند. وی تصریح کرد:متاسفانه مشكلات پيرامون صنعت خودرو و قطعه درحدي افزايش يافته كه تصور ميشود واردات خودرو مزايايي بیشتر به دنبال داشته و برخي به دنبال تعطيل شدن صنعت خودرو كشور هستند. وضعيت صنعت قطعهسازي به قدري وخيم شده كه تا دو ماه گذشته 69 واحد قطعهسازي تعطيل شده، 30 واحد تغيير شغل داده و حدود 115 هزار نفر از شاغلان اين صنعت نيز بيكار شدهاند. وی با بيان اينكه ظرفيت توليد قطعه نصف شده و هزينههاي توليد دو برابر شده است، تصريح كرد: در صورت ادامه وضعيت فعلي، واحدهاي قطعهسازي نيز يك به يك تعطيل و ورشكست خواهند شد. اين در حالي است كه جامعه قطعهسازان ايران چيزي از قطعهسازان خارجي كم نداشته و ميتوانند قطعات بهترين خودروهاي روز جهان را توليد كنند.
                  وی با بیان این مطلب که افراد بسیاری در این صنعت اشتغال دارند گفت:در حال حاضر حدود 300 هزار نفر به طور مستقيم و 700 هزار نيز به صورت غير مستقيم در صنعت خودرو و قطعه شاغل هستند كه با احتساب خانوادهشان چهار تا پنج ميليون نفر را شامل ميشوند. خودروسازي دومين صنعت فعال كشور است كه سالانه حدود 3 هزار ميليارد تومان به عنوان سود تسهيلات بانكي به بانكها، 1500 ميليارد تومان به دارايي و 1500 ميليارد تومان نيز به تامين اجتماعي پرداخت ميكند ولی متاسفانه بانکها هیچگونه کمکی به این صنعت نکرده اند بلکه باعث موانع بسیاری برای این صنعت شده اند.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #14859
                    نرخ واقعی تورم بالای 50 درصد است/اعلام سقوط 80 درصدی ارزش پول ملی ایران

                    افت نرخ رشد اقتصادی ایران در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا/ ایران رکوردار نرخ تورم و کاهش رشد اقتصادی در منطقه خاورمیانه و شمال افریقا باشد.

                    دكترمهدی تقوی ضمن اعلام سقوط 80 درصدی ارزش پول ملی ایران در برابر دلار طی ماههای اخیر، از افزایش نرخ تورم واقعی بالاتر از نرخ اعلام شده از سوی بانک مرکزی خبرداد و گفت: پیش بینی میشود نرخ واقعی تورم در حدود بالای 50 درصدی باشد.

                    استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به افت شاخصهای مربوط به اقتصاد کلان ایران به ایلنا، گفت: در طی ماههای گذشته سقوط واقعی ارزش پول ملی در برابر ریال باعث شده است تا رکود تورمی تشدید شود .

                    دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به افزایش نرخ تورم بالاتر از آنچه که بانک مرکزی و نهادهای رسمی اعلام کرده اند، بیان کرد: اگر برپایه سبد مرکب از 259 قلم و کالا و خدمات را در نظر بگیریم شاید آمار به دست آمده از سوی بانک مرکزی واقعی به نظر برسد اما بر اساس شواهد عینی و بررسی سبد خانوار دهك های مختلف جامعه نرخ واقعی تورم بالاتر از آنچه که اعلام شده است خواهد بود.

                    تقوی تصریح کرد: در حال حاضر نرخ واقعی تورم براساس اطلاعات بدست آمده بیشتر از 50 درصد است اما شواهد عینی حتی این نرخ را فراتر اعلام کردند و نهادهای غیر رسمی آن را در حدود 196 درصد محاسبه کردند.

                    تقوی، از افت نرخ رشد اقتصادی ایران در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا خبرداد وگفت: متاسفانه نرخ رشد منطقه به طور میانگین 5 درصد افزایش داشته است و در این حالی است که رشد نرخ اقتصادی در ایران منفی بوده است.

                    به گفته وی شاید بتوان گفت: ایران رکوردار نرخ تورم و کاهش رشد اقتصادی در منطقه خاورمیانه و شمال افریقا باشد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #14860
                      وعده جدید آقای رییس: حذف دختران از دانشگاه آزاد؟

                      رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد که این دانشگاه به سمت تک جنسیتی شدن حرکت می کند.

                      به گزارش خبرنگار «انتخاب» ؛ فرهاد دانشجو این اظهارات را در دیدار با آیت الله امامی کاشانی - امام جمعه موقت تهران به زبان آورده است.

                      دانشجو توضیح نداده که دانشگاه «تک جنسیتی» از نظر او «تفکیک جنسیتی» کلاس هاست یا او در پی آن است تا دختران را از دانشگاه آزاد حدف کند ، هر چند در صورتی که او قصد داشت کلاس دختران و پسران را جداسازی کند، از واژه «تفکیک جنسیتی» استفاده می کرد.


                      در صورت اجرای این طرح، احتمال ورشکستگی این دانشگاه وجود دارد چرا که بیش از 60 درصد دانشجویان دانشگاه آزاد را دختران تشکیل می دهند.

                      طی ماههای اخیر، اعتراضات بسیاری در مورد جداسازی کلاس های دختران و پسران در جامعه مطرح شده ، حجت الاسلام قرائتی نیز از افرادی است که بیش از بقیه در این مورد صحبت کرده است.

                      خبرنگار «انتخاب» می افزاید: با ادامه انعکاس این خبر در جامعه و آغاز اعتراضات به سخنان فرهاد دانشجو، احتمال عقب نشینی وی از این ادعا یا تصحیح و توضیح اظهاراتش، «قطعی» به نظر می رسد!
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #14861
                        پایان سکوت رئیس سازمان حمایت با خبرهای داغ
                        مقصران گرانی معرفی شدند/آمادهباش 5نهاد برای مجازات گرانفروشان
                        خبرگزاری فارس: رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان پس از مدتها سکوت، با اعلام جزئیاتی از دلایل افزایش قیمت ها و معرفی مقصران گرانی، سهم نظام توزیع در گرانیها را اندک دانست و از آماده باش پنج نهاد اجرایی و انتظامی برای مقابله با گرانفروشان خبر داد.

                        به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سید جواد تقوی صبح امروز در یک نشست خبری درخصوص بررسی دلایل افزایش قیمت کالاهای مختلف گفت: در سه ماهه پایانی سال 90 نرخ پایه ارز رسمی 17 درصد افزایش قیمت داشت که این 17 درصد در تمام کالاها خودش را نشان داد و پس از آن در سال 91 شیب قیمتی بسیار شدیدی اتفاق افتاد.

                        وی افزود: تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی در سال جاری به سختی انجام شد، بنابراین آنچه در سه ماهه اول سال 91 با آن مواجه شدیم شرایط خیز قیمتی بود و به همین دلیل از اوایل تیرماه بنگاهها به شدت دنبال اصلاح نرخ بودند.

                        رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: مهمترین عامل فشار بر قیمتها بورس کالا است؛ چرا که بیش از 8 هزار واحد صنعتی مواد اولیه خود را از طریق بورس کالا تهیه میکنند و هر گونه نوسان و افزایش قمیت در بورس کالا باعث افزایش قیمت نهایی میشود.

                        وی افزود: افزایش قیمت کالاها در بورس کالا در سال 90 بیش از 100 درصد بوده است و از طرف دیگر نرخ حمل و نقل نیز افزایش قیمت 25 درصدی داشته، نرخ دستمزدها افزایش 18 درصدی، مالیات بر ارزش افزوده هر سال یک درصد افزایش قیمت داشته و به همه اینها باید نرخ بیمه و قیمت سلف خری محصولات زراعی و کشاورزی را هم باید اضافه کرد که به صورت توافقی بوده و در واقع همه افزایش قیمتها قبل از حلقه توزیع اتفاق میافتد البته بخش اندکی از دلایل افزایش قیمت ها نیز به نظام توزیع برمیگردد.

                        معاون وزیر صنعت گفت: کارگروه کنترل بازار برای بهرهگیری از ظرفیت همه دستگاهها نظیر وزارت کشور، وزارت صنعت، وزارت دادگستری، بانک مرکزی و نیروی انتظامی، کمیته تشدید بازرسیها را تشکیل داده است تا در یک زمان کوتاه با متخلفین برخورد کند.

                        وی افزود: این کمیته از 23 مهر ماه کار خود را آغاز کرده و دستورالعمل آن به همه استانها ابلاغ شده است و در همان هفته اول کار یک انبار 500 تنی برنج هندی و همچنین کالای پتروشیمی احتکار شده به حجم 5 هزار تن کشف شده است.

                        تقوی درخصوص افزایش قیمت لبنیات گفت: کنجاله سویا از مرداد ماه سال 90 تا مرداد ماه سال 91، 130 درصد افزایش قیمت جهانی داشته است لذا این افزایش قیمت نهادههای دامی در جایی باید خودش را نشان دهد؛ البته تخلفهایی هم صورت گرفته است که با آنها برخورد کردهایم اما مگر میشود که اگر کسی تخلف کرده است گردنش را بزنیم؛ آیا قانون این اجازه را میدهد.

                        وی درخصوص دلایل افزایش قیمت خودرو گفت: خودروسازان باید 5 شرط تنظیم بازار، خدمات پس از فروش، رعایت استاندارد، رعایت دوره زمانی تعیین قیمت و همچنین انتقال تغییر قیمتها و افزایشها به قطعه سازان را رعایت کنند لذا هر خودرویی که تا قبل از دوازدهم مهرماه تحویل گرفته شده باشد باید به قیمت سابق عرضه شود و اگر مبلغی بیشتر گرفته شده است باید برگردانده شود.

                        وی افزود: ما همه آپشنها را برای خودروسازها محاسبه کردهایم لذا خودروساز حق اضافهخواهی برای هیچیک از آپشنها را ندارد.

                        وی درخصوص نوسانات شدید قیمت مواد اولیه در بورس کالاها هم گفت: یک کمیته تخصصی برای بررسی بورس کالا تشکیل شده است و برخی کارخانجاتی که کالای خود را به بورس عرضه نمیکردند مکلف شدهاند تا کالای خود را عرضه کنند.

                        تقوی گفت: درخصوص کالاهای اساسی و ضروری مردم در شرایط بسیار خوبی هستیم.

                        وی افزود: باید توجه داشته باشیم که برخی از کالاها مثل فولاد و آلومینیوم بین 2 تا 3 برابر افزایش قیمت داشتهاند و همچنین مواد اولیه کالاهای بستهبندی نیز با افزایش قیمت شدید در بورس کالا مواجه بودهاند لذا اگر با افزایش قیمت منطقی واحدهای تولیدی موافقت نکنیم تولید از چرخه خارج میشود.

                        وی با اشاره به اولویتبندیهای ارزی گفت: تمام کالاهایی که ارز مرجع یا ارز مبادلاتی دریافت کنند به لحاظ قیمتی و نحوه عرضه مورد بررسی قرار میگیرند و اولویت دهم ارز مرکز مبادلات نمیگیرد و تنها بخشی از اولویت نهم ارز مبادلاتی دریافت خواهد کرد.

                        رئیس سازمان حمایت گفت: از ابتدای دی ماه 90 تا پایان شهریور ماه سال جاری 13.8 میلیارد دلار کالا با ارز مرجع گشایش اعتبار اسنادی شده است و در این میان 153 میلیارد تومان پرونده تخلف برای کسانی که ارز 1226 دریافت کرده ولی با قیمت ارز آزاد قیمتگذاری کردهاند تشکیل شده است که پروندهها در 4 کالای مواد غذایی، خودرو، لاستیک و منسوجات بوده است و بررسی قیمت کالاهایی که ارز مرجع یا ارز مبادلهای دریافت میکنند طی یک هفته آینده تشدید میشود.

                        وی افزود: ذخایر استراتژیک و ذخایر احتیاطی کشور با ضریب 1.5 برابر موجود است و هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

                        معاون وزیر صنعت در پاسخ به انتقاد خبرنگاران در خصوص عدم کارایی سازمان حمایت و برآورده نشدن نظر مردم و همچنین آشفتگی و نوسان قیمتها در بازار اظهار داشت: نباید انتظاری را که از دولت دارید از سازمان حمایت هم داشته باشید در اینجا یک نقطه تعارض وجود دارد باید مردم بتوانند تغییرات منطقی قیمت را از تغییرات غیر منطقی قیمت تفکیک کنند ما اگر تغییر غیر منطقی قیمت را نپذیریم با عواملی مثل بیکاری، تعطیلی بنگاه، کاهش عرضه و در نهایت گرانی مواجه میشویم اما سعی میکنیم بدون آنکه اتفاقات فوق بیفتد با پذیرفتن تغییرات منطقی قیمت گرانیها را بپذیریم.

                        وی افزود: امروز کشور در شرایط خاصی قرار دارد و کل ساختار نظام و همه قوا به دنبال حل مشکلات و تلطیف اوضاع هستند، مسئول گرانیها فقط سازمان حمایت نیست امروز همه قوا به دنبال حل مشکلات هستند اما باید توجه داشته باشید که متخلفین هم بیکار ننشستهاند و هر روز هم به دنبال کار جدیدی هستند.

                        تقوی گفت: دولت تصمیم گرفته است تا تمام کالاهایی را که با ارز مرجع وارد کشور میشود، صادرات مجدد آنها ممنوع باشد و اگر از کالای وارداتی با ارز مرجع کالایی ساخته شده و صادرات شود باید مابهالتفاوت ارز مرجع و ارز مبادلهای پرداخت شود.

                        وی دلیل افزایش قیمت روغننباتی را وابستگی 90 درصدی این کالای اساسی به واردات دانست و گفت: قیمت روغن نباتی تحت تأثیر سه عامل قیمت جهانی، نرخ ارز و مواد اولیه بستهبندی افزایش داشته است.

                        وی همچنین در پاسخ به سؤال فارس درباره اعتبار تغییرات قیمتی خودرو اظهار داشت: تغییرات قیمت خودرو تا حداکثر 10 درصد تغییرات قیمت ارز مبادلاتی اعتبار دارد و اگر قیمت ارز مبادلاتی بیشتر از 10 درصد افزایش داشته باشد در خصوص تغییر قیمت خودرو تصمیمگیری میشود.

                        انتهای پیام/ص
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • nezam
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 27

                          #14862
                          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          کاهش 48 درصدی تولید موتور سیکلت در شش ماهه نخست سال

                          سه شنبه، 25 مهر 1391
                          ساعت: 10:08
                          Tuesday, October 16, 2012
                          كد خبر: 192331

                          [FONT="][/FONT] [FONT="]به گزارش خبر خودرو،دبیر سندیکای تولید کنندگان موتور سیکلت در خصوص تاثیر گذاری نوسانات نرخ ارز بر تولید موتور سیکلت در کشور گفت: با توجه به نوسانات نرخ ارز و همچنین مشخص نبودن اینکه ارز مرجع با توجه به اولویت بندی چه درصدی به این صنعت اختصاص خواهد یافت نمی توان نظر قطعی داد زیرا در شرایط فعلی وضعیت تولید و بازار تقاضا با بلاتکلیفی مواجه است و تولید کنندگان قادر به برنامه ریزی و تصمیم گیری نمی باشند.[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]بهمن ضیاء مقدم در ادامه گفتگو با خبرنگار خبرخودرو گفت: چنانچه به آمار تولید شش ماهه نخست سال جاری توجه گردد نوسانات نرخ ارز به کاهش 48 درصدی تولید نسبت به شش ماهه مشابه سال گذشته منجر شده است.[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]وی در خصوص صادرات برخی قطعات موتور سیکلت نیز گفت: بیشترین محدودیت ها مربوط به واردات کالاهایی است که تولید داخلی ندارند که از جمله می توان از انجین و قطعات متعلق به آن نام برد و با توجه به اینکه انجین و قطعات متعلقه به آن در حدود 50 درصد محصول نهایی را تشکیل می دهد افزایش نرخ ارز در افزایش قیمت تمام شده محصول تاثیر به سزایی داشته ،مضاف بر اینکه خرید قطعات ساخت داخل نیز تابعی از شرایط کلی کشور است ودر تعیین قیمت نقش مهمی دارد.[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]وی در خصوص ظرفیت تولید کارخانجات گفت: تولیدکنندگان از ظرفیت بالایی برخوردارند ولی با توجه به مشکلاتی که اعلام گردید در خصوص وضعیت بازار فروش ،آمار تولید با کاهش 48 درصدی مواجه شده است وبا شروع فصل سرما کاهش بیشتری را نیز شاهد خواهیم بود.[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]دبیر سندیکای تولید کنندگان موتور سیکلت در خصوص ارتقاء کیفیت در محصولات تولیدی شرکت ها گفت:سرعت پیشرفت تکنولوژی سایر کشور ها و همچنین رشد فکری و افزایش سطح توقع و سلیقه مشتری و بازار رقابتی داخلی باعث شده است که تولید کنندگان تمامی تلاش خودرا جهت ارتقاء و رشد کیفی محصولات خود بنمایند و چنانچه کیفیت موتور سیکلت های چندین سال قبل را با تولیدات فعلی مقایسه کنیم قطعاً ارتقاء و رشد کیفی محصولات کاملاً مشهود خواهد بود.[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]وی با بیان این مطلب که حدود 50 درصد از قطعات وارداتی هستندگفت: به صورت کلی در حدود 50 درصد قطعات موتور سیکلت وارداتی است و در برخی برند ها نیز درصد بیشتری از خارج تامین می گردد و این قطعات وارداتی تحت شرایط و از طریق سیاستهای خاص و از کشور هایی که از جریان کلی حکومتهای غربی تبعیت نمی کنند تامین می شود.[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]ضیاء مقدم در خصوص تولید و واردات موتور سیکلت های برقی گفت: تولید و واردات موتور سیکلت های برقی موضوع تازه ای نیست و شرکت های تولید کننده از سالها قبل اقدامات مفیدی را در این خصوص انجام داده اند ولی می بایست به چند نکته اشاره کرد :از جمله هزینه های تامین این محصولات است که حتی در کشور های صاحب صنعت نیز بسیار گران بوده و مورد استقبال واقع نشده است و با توجه به موارد دیگر(مسائل گمرکی،قیمت و طول عمرباطری و شارژ مجدد آن و عدم کارایی و توانایی لازم در مناطق مختلف)در حال حاضر این نوع موتور سیکلت در کشوراز استقبال خوبی برخوردار نشده است ولی چنانچه حمایت کلی(گمرکی...)از سوی سازمانها و ارگانهای ذی ربط که در کاهش قیمت این نوع موتور سیکلت تاثیر گذار هستند بعمل آید با بررسی جامع تری به نتایج بهتری خواهیم رسید.[/FONT][FONT="][/FONT] وی در پایان گفت: هم اکنون نمی توان چیزی را پیش بینی کرد ولی اگر تمامی شرایط تابع نیاز بازار و تقاضا باشد ، همکاری ارگانهای دولتی متولیان صنعت با بخش خصوصی می تواند نقش مهمی را ایفا کند و چنانچه تسهیلات لازم و کافی در این مورد به صنعت موتور سیکلت اختصاص یابد مارا در رسیدن به این اهداف مشترک یاری خواهد رساند و سندیکا امیدوار است حمایت های لازم از سوی مسئولین صورت گیرد
                          ببخشيد .... ولي بهتر

                          نظر

                          • ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

                            #14863

                            زلزله بم و اهر را لرزاند

                            به گزارش مرکز لرزهنگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بامداد امروز دو زلزله به فاصله ده دقیقه شهرهای بم و اهر را لرزاند.
                            این مرکز شدت زلزله رخداده در نزدیکی بم، در استان کرمان را ۴.۵ ریشتر و بزرگی زلزله حوالی اهر، در آذربایجان شرقی را ۴.۳ ریشتر گزارش کرده است.
                            حسین شایق، فرماندار بم، به خبرگزاری فارس گفته است که این زمینلرزه خسارتی به بار نیاورده است.
                            همچنین رضا صدیقی، فرماندار اهر هم به خبرگزاری فارس گفته است زلزله امروز صبح اهر خسارتی در پی نداشته است.
                            شهرهای بم و اهر هر دو پیش از این زلزلههای شدیدی را تجربه کردهاند.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #14864
                              کشف جدید حسن عباسی: سریال «یوگی و دوستان» توهین به حضرت نوح بود


                              چرا آقای حسن عباسی همان سالهای پخش «یوگی و دوستان» که اواخر دهه شصت بوده و البته من هنوز متولد نشده بودم، در مورد این سریال صحبت نکرده و مانع پخش این سریال موهن در مورد حضرت نوح نشده است؟

                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                              حسن عباسی در تازه ترین ادعای خود گفت که سریال «یوگی و دوستان» توهین به حضرت نوح بوده است.
                              به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ حسن عباسی شامگاه دوشنبه در جمع اعضای اتحادیههای اسلامی دانشآموزان کرمان عنوان کرد: بنیان دروس زیست در دبیرستان و دانشگاههای ما داروینیزم است و حرفهای اسلام به کتابهای درسی ما وارد نشده است.

                              عباسی تصریح کرد: مشکلات ما در جنبش نرمافزاری تولید علم این است که زیستشناسی ما داروینی است.

                              وی افزود: دشمن با علوم حسی و تجربه غیب را مورد هجمه قرار دادهاند و افراد حرفی را که اساس آن غیب است، قبول نمیکنند.

                              عباسی بیان کرد: طی 20 سال اخیر ملائکه مورد هجمه گسترده قرار گرفتهاند و با ساخت فیلم و سریال به ملائکه از جمله جبرئیل اهانت کردهاند.

                              وی از ساخت 200 قسمت سریال علیه ملائکه خبر داد و اظهار داشت: این سریال به راحتی در دسترس جوانان ما قرار دارد.

                              عباسی با اشاره به هجمه دشمن به انبیا گفت: با ساخت انیمیشن «یوگی» که در ایران نیز پخش شد، شیخالانبیا حضرت نوح (ع) را مورد اهانت قرار دادند.
                              اما در این مورد ، یکی از دانش آموزان حاضر در محل سخنرانی حسن عباسی با ارسال پیامی به «انتخاب» چهار سئوال کوتاه از حسن عباسی پرسیده که به گفته خود «نتوانسته بر خجالت خود غلبه کرده و این سئوال را رودر رو از عباسی بپرسد» در پی می آید:
                              1 . چرا آقای حسن عباسی همان سالهای پخش «یوگی و دوستان» که اواخر دهه شصت بوده و البته من هنوز متولد نشده بودم، در مورد این سریال صحبت نکرده و مانع پخش این سریال موهن در مورد حضرت نوح نشده است؟
                              2. اینجانب نیز مانند جناب عباسی موفق به تماشای این سریال «موهن» شده ام، اما تحلیل فلسفی - روانشناختی (!) من در مورد این سریال این است که در واقعه حضرت نوح کشتی در سیل و طوفان حرکت کرد و پیروان ایشان را نجات داد، اما در سریال «یوگی و دوستان» یک کشتی پرنده تعدادی را به این سو و آن سو می برد وو لحظات مفرحی را برای کودکان و بینندگان (و احیاناً جناب عباسی) مهیا می کند.

                              3. آیا جناب عباسی که رکوردار سخنرانی در کشور هستند و در همه سخنرانی ها، «توهم توطئه» را تا سر حد مرگ بسط می دهند ، به خاطر اینکه در جمع دانش آموزان صحبت می کنند ، حق دارند برنامه های دوران کودکی را با توهم خود گره بزنند؟
                              4. آقای دکتر!! از تصاویر زیر چه استنباط می کنید؟ به نظر شما توهینی دیده می شود؟ اوه اوه!






                              کارتون یوگی و دوستان
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #14865
                                کاهش سهميه بنزين آژانسها و مسافربرها

                                گروه اقتصادي: بعد از کاهش اجازه برداشت بنزين ۷۰۰ توماني، سهميه بنزين "آژانسها و مسافربرهاي شخصي دوگانهسوز" هم کاهش يافت.
                                کاهش سهميه بنزين آژانسها و مسافربرها
                                رييس روابط عمومي شرکت ملي پخش و فرآوردههاي نفتي ايران در گفتوگو با ايسنا با اعلام اينکه سهميه آژانسها و مسافربرهاي شخصي دوگانهسوز از ابتداي مهر ماه امسال طبق مصوبه ستاد هدفمندي يارانهها کاهش يافت، گفت: بر اين اساس سهميه اين خودروها از ماهيانه ۳۰۰ ليتر به ۲۰۰ ليتر کاهش يافته است.
                                مجيد شهيدي همچنين با تاييد خبرکاهش سهميه بنزين آزاد کارتهاي سوخت در مورد کاهش اجازه برداشت بنزين صد توماني هم توضيح داد که اين کار طبق مصوبه ستاد هدفمندي يارانهها به شرکت ملي پخش فرآوردههاي نفتي ايران براي اجرا در مهر ماه ابلاغ شده است. شهيدي با رد اين موضوع که در صورت اتمام اجازه برداشت ۳۰۰ ليتري بنزين ۷۰۰ توماني امکان شارژ دوباره آن به همين ميزان وجود دارد، گفت: در ماه تنها امکان برداشت ۳۰۰ ليتر بنزين ۷۰۰ توماني با کارتهاي سوخت وجود دارد و در صورت اتمام اين سهميه امکان شارژ دوباره آن وجود ندارد. رييس روابط عمومي شرکت ملي پخش و فرآوردههاي نفتي البته يادآور شد که در صورت اتمام شارژ بنزين ۷۰۰ توماني کارتهاي سوخت محدوديتي براي برداشت بنزين ۷۰۰ توماني وجود ندارد چرا که افراد ميتوانند از طريق کارت سوخت جايگاهداران بنزين مورد نياز خود را تامين کنند.
                                وي دليل کاهش اجازه برداشت بنزين ۷۰۰ توماني را اين گونه توضيح داد: ستاد هدفمندي يارانهها به دليل اينکه ميزان ۵۰۰ ليتري ماهانه بنزين آزاد به طور کامل مصرف نميشد آن را به ۳۰۰ ليتر کاهش داد.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X