اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #14941
    لاریجانی در جمع دانشجویان دانشگاه قم:
    ايرادي به مجلس در بحث گراني وارد نيست!!

    رئیس قوه قانونگذاری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا گرانی در کشور امری عادی شده است و مجلس نظارتی بر وضعیت گرانی ندارد گفت: اقتصاد مسئله روز کشور است اما همه باید بدانند که گرانی به دلیل مشکل و خلاء قانونی نیست ایرادی به مجلس در بحث گرانی وجود ندارد مجلس حتی در بودجه سال ۹۱ دست دولت را باز گذاشت تا با انعطافی که در بودجه وجود دارد برای مشکلات چاره اندیشی کند.

    لاریجانی با بیان اینکه مشکل اقتصادی به دو دلیل فشار تحریم ها و مشکل کادر اجرایی کشور بر می گردد گفت: باید تلاش شود تا مشکل درونی حل و فصل شود.

    وی تأکید کرد: منهای تحریم های بین المللی حجم نقدینگی و رکود در تولید، تورم و گرانی را به وجود آورده است.

    لاریجانی با بیان اینکه بسیاری از شهرک های صنعتی که دارای کارخانجات بزرگی بودند با مشکل مواجه شده و کارکنان خود را اخراج کرده اند گفت: مشکل گرانی را باید به دلیل سوء مدیریت داخلی دانست اگر بخش تولید فعال شود؛ تورم ایجاد نمی شود.

    نماینده مردم قم در خانه ملت ادامه داد: مشکل نقدینگی به سال های اخیر بر می گردد هرچند که در دوره اصلاحات کمی حجم نقدینگی بالا رفت اما افزایش حجم نقدینگی بیشتر به این دولت بر می گردد و تا زمانی که تولید را راه نیندازیم این تورم باقی می ماند.

    لاریجانی با بیان اینکه تأکید رهبری بر تولید مبنای علمی دارد ادامه داد: باید تلاش شود که این نقدینگی را به سمت تولید ببریم که این کار وظیفه قوه مجریه است.

    وی با بیان اینکه در بخش کشاورزی، صنعت و دامداری رکود وجود دارد به وضعیت گندم کاران کشور اشاره کرد و گفت: ما از ابتدا با خرید گندم تضمینی به قیمت ۴۲۰ تومان مشکل داشتیم و هر چقدر تلاش کردیم نظر دولت را تغییر دهیم موفق نشدیم؛ کشاورزان به دلیل قیمت پایین این محصول آن را نمی فروشند و ما مجبوریم گندم را به کشور با قیمتی بیشتر وارد کنیم.

    لاریجانی تأکید کرد: ایران باید در محصولات استراتژیک خودکفا باشد و این سیاست کلی رهبری که عقل هم آن را تأیید می کند.

    وی با تأکید بر آنکه قوه مجریه باید برای رفع گرانی تلاش کند وظیفه اصلی را بر دوش نهاد اجرایی کشور دانست و گفت: ما در بعد نظارت همکاری نخواهیم داشت.

    لاریجانی در پاسخ به انتقاد یکی از دانشجویان که معتقد بود او لقب رابین هود را به رئیس جمهور داده است گفت: من به شخصی این حرف را نزدم سؤال خبرگزاری فارس این بود که تا کی مشکلات اقتصادی کشور ادامه دارد و من در پاسخ گفتم نمی شود مشکلات را رابین هودی حل کرد بلکه باید علل و مبانی آن را دید.

    وی با تأکید به اینکه من در آن مصاحبه موضوع را مورد بررسی قرار دادم و به کسی لقب رابین هود را ندادم تأکید کرد: این اتهامات باید از فضای کشور دور شود.

    لاریجانی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان که معتقد بود اظهارات لاریجانی درباره تحریم ها موافق نظر خانم کلینتون و دولتمردان آمریکایی است گفت: من به حوزه خارجی و اقتصادی کشور تسلط کامل دارم کلینتون بعد از اظهارات من مبنی بر اینکه تحریم ها نتوانسته به خوبی عمل کند و دلیل اصلی گرانی ها ناکارآمدی مدیریت داخلی است گفته بود تحریم های خارجی اثر کرده است .

    رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کار آمریکا بزرگ نمایی تحریم ها و تأکید بر اثر گذار بودن آنها است گفت: اگر می گفتم تحریم های خارجی اثر کرده است به معنای همصدایی با آمریکا بود این در حالی که من مشکل اقتصادی را ناشی از مشکلات داخلی دانستند .
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #14942
      ضرغامی: دوران سانسور و جلوگیری از نشر اطلاعات به سر آمده!


      چکیده :رئیس رسانه انحصاری کشور که بارها از هرگونه تلاش در جهت ایجاد رسانه های کوچک خصوصی جلوگیری کرده و کار را به برخورد قضایی و امنیتی کشانده، در جمع بیش از 600 نفر از روسا و مقامات عالی رتبه رادیو و تلویزیون های کشورهای مختلف جهان گفت: دوره سانسور و جلوگیری از نشر اطلاعات دیگر سرآمده است. او این موضوع را در انتقاد از توقف پخش شبکه های تلویزیون جمهوری اسلامی در ماهواره هاتبرد بیان کرد....

      عزت الله ضرغامی اعلام کرد که دوره سانسور و جلوگیری از نشر اطلاعات دیگر سرآمده است. او این موضوع را در انتقاد از توقف پخش شبکه های تلویزیون جمهوری اسلامی در ماهواره هاتبرد بیان کرد.

      رئیس سازمان صدا و سیما که صبح امروز در اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیونهای آسیا و اقیانوسیه سخن می گفت، تأکید کرد: برخی میخواهند با حذف شبکههای ما از ماهوارهها و شبکههای کابلی کشورهای غربی از انتشار این صدای نو و متفاوت جلوگیری کنند، غافل از آنکه دوران سانسور و جلوگیری از نشر اطلاعات دیگر سرآمده است.

      رئیس رسانه انحصاری کشور که بارها از هرگونه تلاش در جهت ایجاد رسانه های کوچک خصوصی جلوگیری کرده و کار را به برخورد قضایی و امنیتی کشانده، این سخنان را در جمع بیش از ۶۰۰ نفر از روسا و مقامات عالی رتبه رادیو و تلویزیون های کشورهای مختلف بیان کرد.

      اما وی توضیح نداد که آیا در ایران هم دوره سانسور و جلوگیری از آزادی اطلاعات و آزادی بیان و دیگر ابعاد آزادی به سر آمده است یا این ادعا فقط درباره جهان خارج از مرزها مصداق دارد.

      رییس صدا و سیمای دولتی و بی رقیب کشور، با اشاره به اتفاقات اخیر در راستای حذف شبکههای ایرانی از ماهواره، یادآور شده است: در حال حاضر تلاشهایی وجود دارد تا با حذف این نوع شبکهها از ماهوارهها و شبکههای کابلی کشورهای غربی از انتشار این صدای نو و متفاوت جلوگیری کنند، غافل از آنکه دوران سانسور و جلوگیری از نشر اطلاعات دیگر سرآمده است. در دوران رسانههای مدرن امکان از دور خارج کردن شبکههایی نظیر پرس تی وی و العالم وجود ندارد و هم اینک دهها میلیون نفر به سایتهای این دو شبکه مراجعه میکنند و به اخبار و اطلاعات جدید دسترسی پیدا میکنند.

      وی همچنین گفت: آنچه طنز تلخ روزگار ماست اینست که نظام رسانهای غرب که تلاش بر سانسور پیام شبکههای مستقلی همچون پرس تی وی دارد در قبال توهین بزرگی که در ماه گذشته به مقدسترین چهره جهان اسلام صورت گرفت سکوت کرده است و تحت عنوان پرهیز از سانسور مانع از پخش فیلم سراسر افترا و توهین به ساخت پیامبر بزرگ الهی حضرت محمد (که درود خدا بر او باد) بر روی شبکه YouTube نمیشود. در حال حاضر جامعه بشری از نوعی فقر فرهنگی و سیاسی و تمدنی در بخش هایی از گستره وسیع خود رنج میبرد و باید حرکت آگاهی بخش رسانه ها در جهت زدودن این نارسایی ها از سرعت و شتاب بیشتری برخوردار شود.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #14943
        بیش از نیمی از باغات بزرگ کشت چای در کشور در حال نابودی است

        چکیده :رئیس اتحادیه چایکاران کشور علت کاهش اشتغال در بخش چای را به صرفه نبودن تولید دانست و گفت: در دهه ۶۰ دستمزد روزانه یک کارگر با فروش چند بسته چای تامین میشد اما امروز برای تامین هزینه روزانه ۳۰ هزار تومانی یک کارگر باید در حدود ۴۰ کیلوگرم برگ چای فروخته شود....


        رئیس اتحادیه چایکاران کشور علت کاهش اشتغال در بخش چای را به صرفه نبودن تولید دانست و گفت: در دهه ۶۰ دستمزد روزانه یک کارگر با فروش چند بسته چای تامین میشد اما امروز برای تامین هزینه روزانه ۳۰ هزار تومانی یک کارگر باید در حدود ۴۰ کیلوگرم برگ چای فروخته شود.

        ایرج هوسمی با اشاره به رها شدن ۵۱ درصد از باغات بزرگ کشت چای در کشور به ایلنا گفت: اشتغال بیش از نیمی از کارگران در خانواده بزرگ چای – از تولید گرفته تا بسته بندی – درخطر نابودی کامل است و تنها اشتغال ۴۹ درصد از خرده مالکانی که زیر ۲ هکتار چای کشت میکنند با وجود مشکلات فراوان حفظ شده است.او افزود: تولید ۶۸ هزار تنی چای مرغوب کشور در سالهای ۶۹ تا ۷۱ به سبب عدم توجه به صنعت چای کشور از سوی دولت و سیاست گذاریهای غلط در این حوزه، اکنون به ۲۵ هزار تن رسیده است.

        به گفته رئیس اتحادیه چایکاران کشور حداقل درطول یک سال برای هر هکتار چای ۲۵۰ کارگر چای کار مورد احتیاج است که این تعداد هم اکنون به سبب رها شدن باغات توسط مالکانشان، شغل خود را از دست دادهاند.

        هوسمی با تاکید بر اینکه اشتغال در این حوزه در خطر نابودی است، افزود: دلیل اصلی نابودی صنعت چای کشور، سیاستگذاریهای غلط دولت در حوزه کشت چای و واردات بیرویه این محصول کشاورزی بوده است.


        او همچنین اضافه کرد: قیمت چای هم دوش سایر کالاها با تورم رشد قیمتی نداشته و چایکاران با توجه به افزایش چند برابری هزینهها، کشت چای را مرقوم به صرفه نمیدانند.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #14944
          توقف پروازهای هواپیمایی گلف ایر به ایران

          چکیده :این شرکت هواپیمایی اعلام کرده است که سازمان هواپیمایی ایران مشکلاتی برای تایید زمان پروازها دارد و توقف پروازها از همین رو صورت گرفته است....
          خبرگزاری بحرین از توقف پروازهای هواپیمایی گلف ایر به ایران خبر داده است.

          بنا بر این گزارش، این شرکت هواپیمایی اعلام کرده است که سازمان هواپیمایی ایران مشکلاتی برای تایید زمان پروازها دارد و توقف پروازها از همین رو صورت گرفته است.

          به گزارش رویترز، شرکت هواپیمایی گلف ایر، امیدوار است که از سال آینده میلادی این پروازها از سر گرفته شود.

          به گزارش رادیو فردا این خبرگزاری میافزاید از آغاز اعتراضات در بحرین که به بحران در روابط تهران – منامه نیز دامن زده است، میزان پروازها میان دو کشور کاهش چشمگیری داشته است.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #14945
            تعطیلی یک کارخانه دیگر؛ ۱۵۰ کارگر چرم مغان اردبیل بیکار شدند

            چکیده :در ادامه بحران اقتصادی موجود، مدیریت اداری کارخانه چرم مغان اردبیل، از تعطیلی این کارخانه به دلیل گرانی حاملهای انرژی خبر داد....
            در ادامه بحران اقتصادی موجود، مدیریت اداری کارخانه چرم مغان اردبیل، از تعطیلی این کارخانه به دلیل گرانی حاملهای انرژی خبر داد.

            به گزارش ایلنا، مطلب فروتن در این باره گفت: پس از اجرای قانون هدفمندی یارانهها به دلیل گرانی انرژی و به تبع آن بالا رفتن هزینه حمل و نقل و…، کارخانه چرم مغان اردبیل تعطیل شد و ۱۵۰ کارگر این کارخانه، کار خود را از دست دادهاند.

            وی افزود: ما به دنبال این هستیم که در صورت بهبود شرایط اقتصادی کشور، کارخانه را مجددا راه اندازی کنیم.

            فروتن در پایان اظهار داشت: در صورت راه اندازی مجدد کارخانه، این واحد تولیدی جهت حفاظت از محیط زیست استان اردبیل به خارج شهر منتقل میشود.


            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #14946
              افزایش ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی قیمت مواد دندانپزشکی

              چکیده :هزینه های مواد و تجهیزات دندانپزشکی به دنبال بازار متلاطم ارز در کشور بین 50 تا 100 درصد افزایش یافته است، این افزایش قیمت حتی در موارد مصرفی مثل دستکش، ماسک و... نیز مشاهده می شود....
              در پی گرانی ارز، هزینه های مواد و تجهیزات دندانپزشکی نیز بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

              به گزارش مهر، دکتر علی تاجرنیا روز سه شنبه در حاشیه برگزاری نخستین کنگره بین المللی زیبایی و ایمپلنت icoi در منطقه خاورمیانه در مرکز نمایشگاههای بین المللی تهران، گفت: در حوزه درمانهای دندانپزشکی و ایمپلنت، بسیاری از شهروندان کشورهای همسایه و فراتر از منطقه و ایرانیان خارج از کشور به ایران می آیند که نشان دهنده سطح بالای دندانپزشکی و ارزان بودن این خدمات در کشورمان است.

              دبیر اجرایی نخستین کنگره بین المللی زیبایی و ایمپلنت icoi در منطقه خاورمیانه از ایمپلنت به عنوان یک علم نسبتا جوان در کشورمان نام برد و افزود: در حوزه درمانهای ایمپلنت هنوز توانمندیهای لازم را پیدا نکرده ایم.

              تاجرنیا در عین حال از رونمایی اولین ایمپلنت ساخت ایران مطابق با استانداردهای جهانی خبر داد و گفت: این محصول تا پایان امسال رونمایی خواهد شد.

              وی ادامه داد: در حال حاضر یکی از مشکلات و معضلات ما این است که ایمپلنت را یک درمان لوکس می دانیم در حالی که نگاهمان باید نسبت به ایمپلنت عوض شود. زیرا مشکلاتی که از ناحیه خرابی دندانها متوجه سلامت فرد است، می تواند عوارض ناگواری به همراه داشته باشد.

              تاجرنیا از اختلال در تکلم، زیبایی، مسائل روان شناختی و… به عنوان برخی مشکلات ناشی از خراب بودن دندانها نام برد و افزود: متاسفانه نوسانات ارزی طی ماههای گذشته باعث شده تا هزینه تمام شده خدمات درمانی ایمپلنت به شدت افزایش یابد و مردم نتوانند از این درمان استفاده کنند.

              وی با انتقاد از بیمه ها در پوشش ندادن خدمات دندانپزشکی، گفت: پوشش بیمه ای در حوزه دندانپزشکی بسیار ضعیف است و اگر این نگاه عوض نشود، ممکن است این خدمات از سبد خانوار حذف شود.

              دبیر اجرایی نخستین کنگره بین المللی زیبایی و ایمپلنت icoi در منطقه خاورمیانه با اظهار تاسف از نبود دنداپزشک در راس وزارت بهداشت، افزود: دولت بایستی شرایط ایجاد کند که هزینه درمان ایمپلنت کمتر شود و همه بتوانند از این خدمت دندانپزشکی استفاده کنند.

              وی با اشاره به گلایه دندانپزشکان از بالا بودن هزینه های خدمات دندانپزشکی در کشور، گفت: امیدواریم خانم وزیر به قولش در مورد بیمه خدمات دندانپزشکی و ارتودنسی که ۴ سال پیش وعده آن را داد، عمل کند.

              تاجرنیا با عنوان این مطلب که هزینه های مواد و تجهیزات دندانپزشکی به دنبال بازار متلاطم ارز در کشور بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته است، افزود: این افزایش قیمت حتی در موارد مصرفی مثل دستکش، ماسک و… نیز مشاهده می شود.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #14947
                دولت: یارانه تولید نمیدهیم، قیمتها هم نباید افزایش یابد/ تهدید شرکتهای لبنی: اعلام ورشکستگی میکنیم


                چکیده :پنج شرکت بزرگ لبنی در نامه ای به مسوولان حکومتی گفته اند که در نتیجه سیاست های اقتصادی دولت در دو سال گذشته و عدم پرداخت یارانه تولید در ماه آینده اعلام ورشکستگی خواهند کرد، دولت اما می گوید برای آنها پولی پیش بینی نکرده و در عین حال باید قیمت های اعلامی دولت را رعایت کنند....

                همزمان با احضار وزیر صنعت در پی نامه پنج شرکت بزرگ لبنیاتی کشور که از اعلام ورشکستگی قریب الوقوع خود در نتیجه سیاستهای اقتصادی دولت، به مسوولان حکومتی شکواییه برده اند، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران این کارخانه ها را موظف کرده تا قیمتهایی را که برای مهرماه از سوی سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده اعلام شده است، رعایت کنند.

                روند افزایشی قیمت مواد لبنی در کشور که طی ماه های گذشته تا امروز همچنان تداوم داشته است، دارد باعث شده که شرکت های لبنی در نتیجه افزایش شدید هزینه های تولید و مواد اولیه و همچنین عدم پرداخت یارانه تولید در کنار ممنوع کردن افزایش قیمت، از بروز بحران مالی و خطر ورشکستگی خود خبر دهند.

                موضوعی که وزیر صنایع پس از حضور در مجلس آن را پذیرفته اما گفته است که دولت برای تامین منابع و پرداخت یارانه این بخش با کسری بودجه مواجه است.

                در بخشی از نامه شرکت های بزرگ لبنی به مسوولان حکومتی که سایت بازتاب آن را منتشر کرده اشاره شده است: در نتیجه سیاست های اقتصادی دولت در دو سال گذشته و عدم پرداخت یارانه تولید، ۵ شرکت بزرگ لبنیاتی کشور در ماه آینده اعلام ورشکستگی خواهند کرد.


                رعایت این قیمت ها اجباری است

                با این وجود یداله صادقی رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان تهران بدون اشاره به زمان پرداخت یارانه این شرکت ها و اهمال دولت در این زمینه که باعث گرانی رو به تشدید محصولات لبنی است، به واحد مرکزی خبر گفته است: قیمت ۱۶ قلم مواد لبنی اعلام شده که براساس آن شرکت ها موظف به رعایت آن هستند. این قیمتها شامل: شیر ۹۰۰ گرمی با یک و نیم درصد چربی در بسته بندی نایلونی ۱۱۰۰ تومان، شیر بطری یک و نیم درصد چربی ۱۴۰۰ تومان ، شیر دو و نیم درصد چربی بطری یک لیتری ۱۷۵۰ تومان و شیر کامل یا همان شیر با سه و دو دهم درصد چربی ۱۸۵۰ تومان قیمت گذاری شده است.

                وی افزود: قیمت ماست هم به طور میانگین هر کیلو ۲۵۰۰ تومان ، ماست پرچرب با سه درصد چربی هم معمولاً در دبه های دو و نیم کیلویی به قیمت ۵۲۰۰ تومان به دست مصرف کننده می رسد.رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: قیمت پنیر یو اف ۴۰۰ گرمی ۳۲۰۰ تومان ، پنیر یو اف ۴۵۰ گرمی ۳۵۰۰ تومان در سراسر کشور تعیین قیمت شده است.

                وی افزود: همه کارخانه ها موظفند این قیمت ها را روی بسته بندی کالا درج کنند و عرضه کنندگان هم باید حداکثر این قیمت ها را از مشتری دریافت کنند.

                دولت توان پرداخت یارانه شرکت ها را ندارد

                این در حالی است که نمایندگان مجلس بر اساس نظر کارشناسان، پرداخت یارانه تولید به صنایع لبنیاتی کشور را تنها راه جلوگیری از ورشکستگی و توقف تولید لبنیات عنوان کرده اند تا با حفظ قیمتهای موجود و عدم گرانتر شدن محصولات لبنی، افزایش هزینه های تولید از طریق پرداخت یارانه تولید جبران شود.

                گفته می شود وزیر صنایع پس از آنکه از سوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس احضار شده ، ضمن تایید مشکل صنایع لبنی، پرداخت یارانه تولید به این کارخانجات را به دلیل عدم تامین منابع مالی آن از سوی دولت، غیرممکن خوانده است.

                به گزارش بازتاب، نتایج جلسه مشترک کمیسیون امینت ملی مجلس با وزیر صنعت و تجارت طی صورتجلسه ای به دیگر نهادهای تصمیم گیرنده نظام ارسال شده است.این در حالی است که مشکلاتی مشابه برای شرکت های تولیدی اساسی مصرفی در حوزه خانوار دیگر نیز همچون شرکت های تولید مواد شوینده به شکل حاد وجود دارد که در حال حاضر برخی کالاهایشان را با ۲۵ تا ۴۰ درصد زیر قیمت تمام شده در حال ارائه به بازار هستند و بدون ارائه راهکارهایی همچون ارائه دلار دولتی، نه اجازه کاهش حجم تولید به ایشان داده می شود و نه اجازه افزایش قیمت به میزانی که حداقل از ضرردهی این تولیدات بکاهد و این شرایط نگرانی های جدی را به همراه داشته است.

                موضوع حالت امنیتی پیدا کرد

                حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه این موضوع ابعاد امنیتی پیدا کرده بود، گفت: کمیسیون امنیت ملی با دعوت از وزیر صنعت به موضوع ورود پیدا کرد.

                به گفته وی تولیدکنندگان و حتی مردم سوال هایی را از کمیسیون مطرح کرده بودند و وزیر صنعت به کمیسیون امنیت ملی دعوت شد تا در مورد دغدغه های این بخش صحبت کند.

                سخنگوی کمیسیون امنیت ملی عنوان کرد، وزیر صنعت در این جلسه بیشتر به دغدغه های کلی پرداخت و این موضع مطرح شد که اگر قیمت گذاری روی گندم، شیر و لبنیات به صورت واقعی صورت نگیرد، با مشکل مواجه خواهیم شد.

                به گفته وی، در این جلسه این موضوع مطرح شد که دولت متناسب با هزینه تمام شده تولید، محصول را از تولیدکننده خریداری کند و اگر می خواهد قیمت تمام شده برای مردم را کاهش دهد، از بسته های حمایتی استفاده کند.

                وی افزود: وزارت صنعت باید به کمک تولیدکننده بیاید تا محصولات با قیمت متعادل تر به دست مصرف کننده برسد.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #14948
                  این بار مجلس با احمدی نژاد شوخی ندارد

                  اگرچه فضای کشور در آن زمان اقتضای برخورد با احمدی نژاد را نداشت و به نمایندگان اجازه داده نشد به صورت جدی با دولت برخورد کنند، اما فضای امروز پس از گذشت 7 ماه از آن تاریخ بسیار متفاوت است... طرح سوال از احمدی نژاد که سال گذشته به زحمت و با گذشت بیش از یک سال، تعداد امضاهای آن به مرز قانونی 73 رسیده بود، این بار به سرعت از مرز 100 امضا گذشت و اعتراض نمایندگان به سخنان رییس دولت در کنفرانس خبری با 170 امضا تقدیم هیات رییسه شد

                  در صورت تکرار برخورد تمسخر آمیز محمود احمدی نژاد در پاسخ به سوال نمایندگان، طرح استیضاح وی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

                  به گزارش خبرنگار «بازتاب»، فضای ملتهب مجلس شورای اسلامی، این بار اجازه نوع برخورد تمسخرآمیز و شوخی گزفتن سوال نمایندگان را نخواهد داد.
                  در روزهای پایانی سال گذشته، محمود احمدی نژاد برای پاسخ دادن به نخستین سوال از رییس جمهور در مجلس هشتم حاضر شد، اما پاسخ های وی بیش از آن که نمایندگان را قانع کند، آنها را به خشم آورد. به ویژه آن که احمدی نژاد در جمله آخر خود با لحن شوخی گونه و تمسخرآمیز گفت: نامردید اگر به من نمره کمتر از 20 بدهید!

                  اگرچه فضای کشور در آن زمان اقتضای برخورد با احمدی نژاد را نداشت و به نمایندگان اجازه داده نشد به صورت جدی با دولت برخورد کنند، اما فضای امروز پس از گذشت 7 ماه از آن تاریخ بسیار متفاوت است.
                  ایجاد التهاب در اقتصاد کشور که در آن دولت اگر مقصر اصلی نباشد، بی تقصیر نیز به نظر نمی رسد، در کنار اظهارات مکرر احمدی نژاد درباره زیر سوال بردن سیاست خارجی نظام و ابراز تمایل به مذاکره با آمریکا که همراه با حملات شدید به سایر قوا و نهادهای نظامی و فرهنگی کشور شده است، موجب گردیده رهبرانقلاب نیز که بزرگترین پشتیبان دولت محسوب می شد، در سخنان خود در خراسان شمالی، اشتغال و گرانی را دو معضل مردم عنوان کنند که دولت قادر به رفع آن می باشد.

                  در این شرایط، طعنه های مکرر احمدی نژاد به مجلس موجب شده است تا نمایندگان از عملکرد دولت به شدت گلایه مند بوده و در این فضا، طرح سوال از احمدی نژاد که سال گذشته به زحمت و با گذشت بیش از یک سال، تعداد امضاهای آن به مرز قانونی 73 رسیده بود، به سرعت از مرز 100 امضا بگذرد و اعتراض نمایندگان به سخنان رییس دولت در کنفرانس خبری با 170 امضا تقدیم هیات رییسه شود.

                  در این فضا، حضور احمدی نژاد در مجلس می تواند برای وی بسیار حساس باشد؛ چرا که با تغییر آئین نامه داخلی مجلس در صورت قانع نشدن نمایندگان از پاسخ رییس جمهور به سوالات، امکان استیضاح احمدی نژاد وجود دارد.


                  در این شرایط اگر احمدی نژاد همانند گذشته پاسخ خود را ترکیبی از شوخی و طعنه یا جواب های سرکاری قرار دهد، احتمال این که سناریوی استیضاح وی کلید بخورد، فراوان است و رییس دولت دهم برای آن که از این وضعیت رهایی یابد، باید این بار ادبیات خود را تغییر داده و واقعا مجلس را جدی گرفته و به سوالات جواب دهد و پاسخ های وی نیز باید در چارچوب وظایف قانونی رییس دولت باشد و از انداختن اشتباهات به گردن دیگر مسئولان که شگرد وی در سالهای اخیر بوده است، خودداری کند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #14949
                    خانم افشار! خوردن حق مردم، کسی را به خدا نزدیک نمی کند / مهناز افشار: مادرم سالها در صف بوده...

                    اگر این استدلال را بپذیریم «این رانت هم مشابه رانت رفتن لشگری به همراه رئیس دولت به نیویورک» و این همه هزینه می شود و یک سری هنرمند هم در بین این هزینه به سفر حج بروند، آیا واقعاً اینها که به سفر حج رفته اند هنرمند یا نماینده جامعه هنری بوده اند؟ آیا پیش از این اشخاصی چون گلزار و شریفی نیا و سپس امثال مهناز افشار و تیناآخوندتبار نماینده هنرمندان و مخصوصاً سینماگران کشورمان هستند؟! اگر قرار بود بنابر استحقاق هنری یا به لحاظ تقدم سنی و هر معیار دیگر چنین سهمیه ای توزیع شود، پس عزت الله انتظامی، علی نصیریان و یک نسل بعدتر رضا کیانیان، پرویز پرستویی و صدها هنرمند در این دو سطح در حوزه سینما و محمود فرشچیان در نقاشی یا محمدرضا شفیعی کدکنی در شعر و ادبیات و هم قطاران ایشان در این عرصه ها که به صداها تن می رسند، حق تقدم نداشتند و اصولاً هنر امثال فشار برابر اینها که اسم برده شد، حتی جای طرح دارد؟!
                    به رسم چند سال اخیر، گروهی به نام هنرمندان این مملکت به حج واجب فرستاده شدند تا هم حق عموم مردم که برخی شان موسپیدان زن و مرد هستند، تضییع شود و هم حق هنرمندان واقعی و موسپیدی که چون نمی توانند موهایشان را مش کنند و در کلیپ های تبلیغاتی کاندیدای رئیس جمهوری بعدی حاضر شوند، نتوانسته اند چهار گوشه خانه رب را نظاره کنند و علی رغم آن که معرفت وجودی دیدارش را دارند، بر محمل شترین نیز ننشانده اند تا راهی دیار یار بنمایندشان، چه رسد امکانات ویژه مخصوص هنرمندان.

                    سرویس فرهنگی «بازتاب»؛ در اردیبهشت ماه سال 90 شاهد سفر پرحاشیه عده ای به حج عمره بودیم که با نقدهای جدی همراه شد و برخی هنرمندان که راهی شده بودند نیز در این زمینه واکنش هایی نشان دادند و جدی ترین آنها از سوی مهناز افشار رخ داد که صراحتاً عنوان کرد هزینه سفر حج خودش و مادرش را پرداخت کرده و با هزینه دولتی به زیارت نرفته تا شائبه ها برطرف شود. وی ضمن اهانت به رسانه ها به عنوان "دروغ پراکن هایی که با ذهن های بیمار خواب نما شده اند" ، ادعا کرد بود: «خدا را شاکرم توانایی مالیام آنقدر هست که هزینه سفری را که آرزویم بود را خودم بدهم.» و مثلاً با آن ادبیات دهان منتقدان را بست.

                    امسال اما در مهرماه، این اتفاق نه در سفر عمره ، بلکه در حج واجب رخ داد؛ در حالی که اکنون نام نویسی برای این سفر یک فاصله 17 ساله تا اعزام به حج دارد و این بار خانم مهناز افشار، مادر محترمشان را در کنار چند بازیگر سهمیه ای دیگر، راهی سفر حج کردند و احتمالاً این سری نیز هنرمندان نور چشمی هزینه سفر را از جیب مبارک شان پرداخت کرده اند و با قرار گرفتن در لیست هنرمندان راهی سرزمین وحی شده اند. حتی با این فرض که ایشان یک بازیگر تواناست و هرآنچه می گوید عین حقیقتو هزینه معمول حج از ایشان اخذ شده، تکلیف سهمیه حج چیست؟!


                    با کاهش سهمیه حج از سوی عربستان، در حال حاضر بسیاری از مردم با پرداخت هزینه قابل توجه، حدود بیست سال نیز در نوبت حج واجب یا عمره برای این سفر معنوی باقی می مانند و اگر شخصی قصد سفر بدون نوبت داشته باشد، با دشواری های فراوان که برای عدم وقوع چنین اتفاقی در سالهای اخیر وضع شده، می تواند با چندین برابر هزینه معمول به سفر حج برود که در اصطلاح سهمیه آزاد و خارج از نوبت خوانده می شود و با این حساب بر فرض که هنرمندان و مادر خانم مهناز افشار و همچنین چهره های شاخص دیگر در این سفر، هزینه سفر را پرداخت کرده باشند، کی ثبت نام کرده اند؟! آیا خون آنها از زنان و مردان موسپیدی که چه بسا معتقدتر و مشتاق تر از امثال آنان به زیارت خانه خدا باشند و سال ها در صف بوده اند و هنوز نوبتشان نشده و شاید عمرشان به دنیا نباشد که به دیدار یار بروند، رنگین تر است؟!
                    شکل ماجرا شبیه به عده ای از سرمایه داران مرتبط و به خصوص یکی از قهرمانان است که بدون پرداخت عوارضی یا با ارز دولتی خودرو وارد می کنند و عنوان می کنند هزینه خودروی لوکس زیرپایشان را پرداخت کرده اند، حال آنکه اگر قرار بود عوارض این خودرو پرداخت شود یا با ارز آزاد این خودرو وارد ایران می شد، قیمتی متفاوت داشت که برخی اشخاص دیگر پرداختش کرده اند و طبیعتاً شخصی که چنین هزینه ای را به طور کامل پرداخت نکرده، احتمالا در این زمینه دستور یک یا عده ای از مقامات دولتی را در پناه بندها و تبصره ها اخذ کرده است.

                    حال در صورتی که بگوییم چنین ویژه خواری هایی در بحث خودرو و دیگر فعالیت های اقتصادی قابل هضم است، آیا حجی که با شائبه صورت بپذیرد، به دیدار خدا منجر و مقبول خواهد شد یا خداوند از آن بندگان که آه سفر را بر دل عده ای گذاشته اند (ده یا بیست نفری که جای اینها می توانستند از سهمیه شان استفاده کنند و حالا به سال بعد افتاده اند و شاید عمر برخی شان نیز به دنیا نباشد) روی بازمی گرداند و چنین ندا خواهد آمد: «کعبه سنگی نشان است که ره گم نشود / حاجی احرام دگر بند و ببین یار کجاست»؟


                    حال اگر فرض بگذاریم عربستان که اتفاقاً در دوره جدید مدیریت سازمان حج سهمیه ایران را نیز کم کرده، علاوه بر سهمیه، یک سهمیه جدا هم صرفاً برای هنرمندان و اشخاص خاص در نظر می گیرد و اینها از آن سهمیه بهره می برند، این پرسش مطرح می شود که آیا از تینا آخوندتبار، همکار جذاب مسعود ده نمکی، سمانه پاکدل، ماهچهره خلیلی، سحر قریشی، شهرزاد کمال زاده، جهانبخش سلطانی و برخی اشخاص دیگری که در دیدار افطاری دکتر احمدی نژاد با هنرمندان حاضر بودند، هنرمندتر در این مملکت نداریم که برخی از ایشان را دو سری دو سری سهمیه حج بدهیم؟!

                    اگر این استدلال را بپذیریم «این رانت هم مشابه رانت رفتن لشگری به همراه رئیس دولت به نیویورک» و این همه هزینه می شود و یک سری هنرمند هم در بین این هزینه به سفر حج بروند، آیا واقعاً اینها که به سفر حج رفته اند هنرمند یا نماینده جامعه هنری بوده اند؟ آیا پیش از این اشخاصی چون گلزار و شریفی نیا و سپس امثال مهناز افشار و تیناآخوندتبار نماینده هنرمندان و مخصوصاً سینماگران کشورمان هستند؟! اگر قرار بود بنابر استحقاق هنری یا به لحاظ تقدم سنی و هر معیار دیگر چنین سهمیه ای توزیع شود، پس عزت الله انتظامی، علی نصیریان و یک نسل بعدتر رضا کیانیان، پرویز پرستویی و صدها هنرمند در این دو سطح در حوزه سینما و محمود فرشچیان در نقاشی یا محمدرضا شفیعی کدکنی در شعر و ادبیات و هم قطاران ایشان در این عرصه ها که به صداها تن می رسند، حق تقدم نداشتند و اصولاً هنر امثال فشار برابر اینها که اسم برده شد، حتی جای طرح دارد؟!

                    در این حال این مسئله اساسی هم مطرح است که چرا به دروغ ادعا شد هیچ سهمیه ای برای سازمان ها و نهادها در نظر گرفته نشده و سهمیه ها برای مسئولان و دستگاه ها حذف شده تا در نهایت با اعزام این هنرمندان مشخص شود آن ادعا خلاف واقع بوده و مدیران جدید سازمان حج برای آن که عنوان کرده باشند کاری انجام داده اند و تحولی رخ داده، چنین ادعای تحقق ناپذیری را مطرح کرده اند.

                    البته از این نکته نیز نباید گذشت که هرچند هنرمندان و ستاره های سینما و تلویزیون به دلیل خبرساز بودن همیشگی، سیبل چنین انتقاداتی هستند؛ اما شاید بسیاری دیگر از افراد غیرمشهور نیز باشند که بدون آن که وظیفه خاصی برایشان در حج باشد، به بهانه های مختلف از چنین مواهبی بهره می برند و نه عکسشان را جایی می زند و نه انتقادی... اما هر کس نداند، خود اینها که می دانند و قطعا باید روزی پاسخگو باشند.

                    در نهایت با یادآوری این شعر مشهور برای اهل دل، امیدواریم خدا در این حج معنوی که چون پیشینیان خرجش از عرق جبین حاصل آمد و ماه ها طی طریقش در عبور از بادیه ها و گذر از فرسخ ها بیابان بی نام و نشان رنج سفر داشته، در آغوش شان بگیرد و دیدارش را درک کنند:

                    گویم «ارنی» و زار گریم
                    ترسم ز جواب لن ترانی



                    پاسخ مهناز افشار درباره سفر مادرش با کاروان هنرمندان به حج: مادرم سال ها در انتظار حج و با سهمیه نرفته / دیگر کسانی هم که رفته اند کاملا به خودشان مربوط است..
                    مهناز افشار در پاسخ به این مسئله پاسخی شبیه همان سفر پیشین را داد و بدون اشاره به اینکه چطور مادرش پس از سالها نوبتش شده و دقیقاً با کاروان هنرمندان راهی مکه شده، نوشت: «...دوستان، مادر من به خواست خود و به دعوت میزبان اصلی کعبه به این سفر دعوت شد و تمامی کارها و مسیر هایش را در سالهایی که در انتظار بود، انجام داد و راهی شد که البته به دلیل حواشی سفر عمره خودم که عده ای قیام کردند، که این مسافران کافر به حج رفته از سهمیه دولت چه ها که نمیکنند و توبه، توبه و وای بر ما با این کافران... من سکوت کردم و فقط تکذیبیه ای را در موردی خاص آن زمان عرض کردم اما در مورد مادرم سکوت نخواهم کرد و دیگر بس است.


                    من هم به خواست خود و هزینه خود، شاید اندکی و برای فقط آن روزهای خاص لایق دعوت بودم، میدانم دیگر کسانی هم که رفته اند کاملا به خودشان مربوط است و حتما از من حقیر لایق تر بودند و دعوت شدند، اما دوستان کلاهایتان را کمی بالا بزنید، نشریه های از من مسلمان تر و خداترس تر چشمهایتان به حقیقتهای مهمتری باید روشن شود، نه من و منه کافر که به گفته شما نابود شود سینمایی که آدمهایی چون من که با توقیف فیلمهایش باید به فکر عبور از عشق و زمان و عمری که برای حرفه اش گذاشته باشد، قصد قیام نداشتم، جز ماندن و نفس کشیدن و حاصل زحماتم را دیدن... من همین جا لبیک میگویم و عرض میکنم که منه کافر را اگر به حال خودم رها کنید، شاید روزی توبه کردم و به راه راست هدایت شدم ،که البته امید دارم به پروردگارم که راه راست من راه شما دوستان نباشد و راه او باشد... و تنها و تنها قاضی من و داور من خداوند است و بس... یا حق ... .»

                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #14950
                      سرگردانی 400 هزار نفر و بی تفاوتی وزارت کار و صندوق تامین اجتماعی

                      این صندوق بعد از خصوصی سازی چندین شرکت بزرگ چون فولاد مبارکه و خوزستان، گل گهر و چادرملو و ایجاد ابهام در نحوه پرداخت مستمری بازنشستگان این صنعت، طی یکی دو سال اخیر دچار بحران بوده و مستمری کارکنان آن با تاخیر روبرو بوده است.

                      با کم توجهی وزارت کار و رفاه تعاون و سازمان تامین اجتماعی، سرنوشت 80هزار عضو صندوق بازنشستگی فولاد و 400 هزار نفر از خانواده های آنان در ابهام قرار دارد.


                      به گزارش خبرنگار «بازتاب»، صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد که با کمبود منابع مالی در بحران به سر می برد، بعد از عدم رسیدگی کامل وزارت اقتصاد و عدم پذیرش سازمان تامین اجتماعی، در آستانه ورشکستگی قرار گرفته و قادر به ایفای تعهدات خود نمی باشد.


                      این صندوق بعد از خصوصی سازی چندین شرکت بزرگ چون فولاد مبارکه و خوزستان، گل گهر و چادرملو و ایجاد ابهام در نحوه پرداخت مستمری بازنشستگان این صنعت، طی یکی دو سال اخیر دچار بحران بوده و مستمری کارکنان آن با تاخیر روبرو بوده است.


                      قبلا هم دبیر کانونهای بازنشستگی سراسر کشور صندوق فولادگفته بود که وزارت اقتصاد و سازمان خصوصیسازی به دلیل بخشینگری و شتاب بدون مطالعه در واگذاریهای اصل ۴۴، واحدهای فولادی را به بخش خصوصی واگذار کرد، اما هیچگونه فکری در خصوص وضعیت ۸۰هزار بازنشسته و مستمریبگیر و ۴۰۰هزار خانواده آنها نکرده و تکلیف کسورات پرداختشده به دولت هیچگاه مشخص نشده است.


                      با این حساب یکی دو سال است که حقوق بازنشستگان فولاد با تاخیر پرداخت میشه و این تاخیر باعث رنجش بازنشتگان و تجمعات گاه و بیگاه آنان شده است.

                      نیمه اردیبهشت ماه امسال رئیس هیئت مدیره کانون بازنشستگان زغالسنگ استان کرمان بیان داشت: دولت موظف شده حداکثر تا شش ماه آینده و پس از ابلاغ این قانون از سوی مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد مشترک وزارتخانه های امور اقتصاد و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به تعیین وضعیت صندوق بازنشستگی صنعت فولاد و تعیین تکلیف مطالبات، بدهی ها و تعهدات قانونی آن اقدام نماید.


                      اما دو هفته بعد، احتمالا بعد از ایراد شورای نگهبان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب بندی از لایحه بودجه مقرر کردند صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت فولاد به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتقل شده و وزارت صنعت نیز متعهد شد با واگذاری اموال خود بدهی ها و کسری های این صندوق را تامین کند.
                      اما ظاهرا همچنان این ابهام و مشکل ادامه دارد و بازنشستگان صنعت فولاد همچنان از تاخیر در دریافت مطالبات خود که بخش زیادی از آن ناشی از ناهماهنگی است، رنج می برند.


                      در زیر نامه ای مربوط به سال گذشته که جهت اطلاع بازنشستگان از نحوه بروز این مشکل روی تابلو اعلانات کانون بازنشستگان نصب شده، مشاهده می کنید.



                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #14951
                        آب سرد مطهری بر سر حداد: 3نفر امضای سوال را پس گرفتند، 6نفر تازه امضا کردند

                        علی مطهری در حاشیه برگزاری جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس در جمع خبرنگاران، درباره طرح سوال از رئیس جمهور گفت: تاکنون سه نفر از امضاکنندگان امضای خود را از سوال از رئیس جمهور پس گرفتند، اما شش نفر هم به جمع سوال کنندگان اضافه شدند بنابراین فکر نمی کنم سوال از رئیس جمهور منتفی شود. / سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به جریان افتادن بررسی طرح سئوال از رئیس جمهور در این کمیسیون گفت: طبق آئین نامه داخلی مجلس پس از ابلاغ کتبی طرح سئوال به رئیس جمهور، امکان پس گرفتن امضا از این طرح وجود ندارد.
                        در حالی که حداد عادل و فراکسیون اقلیت تحت ریاست وی به دنبال منتفی کردن سوال از احمدی نژادند،
                        علی مطهری گفت: 3نفر امضای سوال را پس گرفتند و در عوض 6نفر تازه امضا کرده اند.

                        به گزارش خبرنگار بازتاب، با توجه به اعلام پس گیری امضا از سوی فراکسیون حامی حداد، یا اعضای این فراکسیون از ابتدا این طرح را امضا نکرده بودند و یا حرف رئیس خود را عمل نکرده اند و برخی نیز در عین حال به دنبال فضاسازی در مجلس هستند.

                        مطهری در پاسخ به سوال خبرنگار آریا مبنی بر اینکه گفته می شود با پس گرفتن امضا توسط اعضای فراکسیون اصولگرایان سوال از رییس جمهور دیگر از نصاب لازم برخوردار نیست ،آیا این مساله صحت دارد ، گفت: هیچ کدام از اعضای فراکسیون اصولگرایان مجلس سوال از رییس جمهور را امضا نکرده بودند که بخواهند پس بگیرند.
                        وی تاکید کرد این سوال به جریان افتاده است و دولت باید پاسخگوی آن باشد.

                        وی همچنین در واکنش به این مساله که آیا طرح سوال از رییس جمهور با تاکیدات رهبری مبنی بر جلوگیری از جنجال های سیاسی در ماه های باقیمانده تا انتخابات تناقض ندارد گفت:سوال از رییس جمهور جنجال نیست که بخواهیم از آن خودداری کنیم
                        به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، علی مطهری در حاشیه برگزاری جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس در جمع خبرنگاران، درباره طرح سوال از رئیس جمهور گفت: تاکنون سه نفر از امضاکنندگان امضای خود را از سوال از رئیس جمهور پس گرفتند، اما شش نفر هم به جمع سوال کنندگان اضافه شدند بنابراین فکر نمی کنم سوال از رئیس جمهور منتفی شود.

                        وی درباره حضور محمدرضا قالیباف شهردار تهران در مجلس نیز گفت: حضور شهردار تهران در جلسه مجمع نمایندگان تهران برای حل مشکل خیابان هفده شهریور است نه جدایی ری از تهران.

                        عضو هیات نظارت بر مطبوعات همچنین درباره آخرین وضعیت روزنامه شرق نیز گفت: نماینده قوه قضاییه در هیات نظارت باید به دادگاه توصیه کند زودتر تکلیف روزنامه شرق مشخص شود.



                        امکان پس گرفتن امضای طرح سئوال از رئیس جمهور وجود ندارد
                        سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به جریان افتادن بررسی طرح سئوال از رئیس جمهور در این کمیسیون گفت: طبق آئین نامه داخلی مجلس پس از ابلاغ کتبی طرح سئوال به رئیس جمهور، امکان پس گرفتن امضا از این طرح وجود ندارد.

                        غلامرضا کاتب در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر اظهار داشت: زمانی که طرح سئوال از رئیس جمهور کتبا به دولت ابلاغ شد این طرح صد امضا داشت و تنها دو نفر امضای خود را پس گرفتند.

                        وی گفت: طبق آئین نامه داخلی مجلس پس از ابلاغ نامه به رئیس جمهور و به جریان افتادن این طرح امکان بازپس گیری امضاها وجود ندارد.

                        کاتب خاطرنشان کرد: در پی ابلاغ نامه طرح سئوال از رئیس جمهور هنوز نماینده نمایندگان وی برای پاسخگویی به این سئوال به مجلس معرفی نشده اند.

                        وی افزود: رئیس جمهور تا روز شنبه فرصت دارد نماینده یا نمایندگان خود را معرفی کند تا در جلسه روز یکشنبه کمیسیون برنامه و بودجه برای پاسخگویی حاضر شود.

                        به گزارش مهر طرح سئوال از رئیس جمهور با 102 امضا 19 مهرماه درباره مسائل ارزی، واردات گندم و خودرو به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شد و هیئت رئیسه نیز کمیسیون برنامه و بودجه را به عنوان بررسی کننده این سئوال تعیین کرد.


                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #14952
                          دومین مناظره تلویزیونی اوباما و رامنی


                          باراک اوباما و میت رامنی در دومین رویارویی مستقیم تلویزیونی خود درباره مسایل اقتصادی و وضعیت بیکاری در آمریکا به مناظره پرداختند. اوباما در این مناظره تهاجمیتر از بار نخست ظاهر شد.

                          تنها سه هفته پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا فشار بر دو رقیب انتخاباتی افزایش یافته است. اوباما و رامنی در این روزها میکوشند مرتکب خطا یا لغزشی فاحش نشوند.

                          میلیونها نفر از رایدهندگان آمریکایی در روز سهشنبه (۱۶ اکتبر/۲۵ مهر به وقت محلی) شاهد مناظره تلویزیونی رامنی و اوباما در دانشگاه شهرهمستد در ایالت نیویورک بودند. محور اصلی این مناظره مسايل اقتصادی و اشتغالزایی در آمریکا بود. به سیاست خارجی تنها به صورت اجمالی پرداخته شد.
                          بر خلاف مناظره نخست، در رویارویی سهشنبه شهروندان دستچین شده آمریکایی نیز اجازه داشتند از هر دو نامزد انتخاباتی پرسش کنند.
                          بیکاری و سیاستهای دولت در امر اشتغالزایی نخستین بخش مناظره را به خود اختصاص داد. نرخ رشد بیکاری و آهنگ کند رشد اقتصادی یکی از معضلات کنونی ایالت متحده به شمار میآید.

                          اوباما تصریح کرد که دولتش در پی تغییر قانون مالیاتی است تا از این طریق بتواند شمار فرصتهای شغلی دربخش صنعتی را افزایش دهد.
                          رامنی در مقابل دولت اوباما را متهم کرد که اقشار میانی را فراموش کرده است. اوباما نیز در پاسخ، سیاستهای رامنی را در جهت تامین منافع ثروتمندان توصیف کرد.

                          رامنی تصریح کرد که دولت اوباما مسئول رکود اقتصادی در کشور است. سپس مناظره شدیدی پیرامون سیاستگذاری در زمینه انرژی میان دو رقیب در گرفت.

                          رامنی به دولت در خصوص محدودیت در زمینه استخراج نفت و گاز هشدار داد. اوباما نیز پاسخ داد که سیاست انرژی رامنی از سوی صنایع نفت دیکته میشود. اوباما از برنامههای خود برای تولید انرژی تجدیدپذیر دفاع کرد.

                          اوباما در نخستین مناظره خود در ۳ اکتبر ضعفهایی نشان داده بود، که مایل به تکرار آنان نبود. تیم انتخاباتی اوباما خواهان آن نبود که در دومین رویارویی مستقیم رئیسجمهور بار دیگر نقشی تدافعی برعهده داشته باشد. زمان برای تصحیح خطاها بسیار اندک است.

                          رقابت نزدیک
                          رامنی پس از مناظره ۳ اکتبر توانست فاصله خود را با اوباما کم کند و حتی در برخی نظرسنجیها از رئیسجمهوری پیشی گیرد.

                          اوباما با آگاهی از این وضعیت بسیار بانشاطتر و تهاجمیتر در مناظره دوم ظاهر شد.

                          شبکه خبری "سیانان" پیش از دومین مناظره تلویزیونی جمعبستی از ۷ نظرسنجی جدید ارائه داد که نشان داده میشد رقابت میان رامنی و اوباما بسیار شدید خواهد بود. بنا بر این گزارش در حال حاضر رامنی از ۴۸ درصد آرا و اوباما از ۴۷ درصد آرا برخوردار است.
                          بنا به یک نظرسنجی که در روز مناظره از سوی موسسه "تودی گالآپ" منتشر شد، رامنی توانسته است در برخی ایالتها که هنوز تصمیمی روشن اتخاذ نکردهاند به اوباما بسیار نزدیک شود.

                          لیبی و حادثه بنغازی
                          سیاست خارجی در حاشیه مناظرهی دیشب قرار داشت و تنها حدود یک دقیقه از کل گفتوگوها را به خود اختصاص داد. رامنی به اشتباه مدعی شد که اوباما حدود دو هفته درباره حادثه بنغازی سکوت کرده و آن را به عنوان حملهای تروریستی ارزیابی نکرده است.

                          اوباما نیز از فرصت استفاده کرد به رامنی یادآور شد که روز بعد از حادثه توضیحی مفصل در این زمینه از سوی کاخ سفید منتشر شده است. حتی مجری برنامه نیز اظهارات رئیس جمهوری را تایید کرد. به گفته یک کارشناس آمریکایی گرچه این لغزش قابل چشمپوشی است، اما چگونه رامنی میتواند دچار چنین اشتباهی شود.

                          در جریان حمله به کنسولگری آمریکا در بنغازی، سفیر آمریکا و سه دیپلمات دیگر این کشور کشته شدند. هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه آمریکا در یک موضعگیری جدید اعلام کرد که مسئولیت سیاسی حادثه بنغازی را برعهده میگیرد.

                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #14953
                            مقدماتی جام جهانی؛ لقمه سوئد در گلوی آلمان گیر کرد

                            تیم ملی فوتبال آلمان در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل پیروزی ۴ بر صفر بر سوئد را با تساوی ۴ بر ۴ عوض کرد. به نوشتهی یک روزنامه روسی، گری لنیکر، اسطوره فوتبال انگلیس، باید جمله تاریخی خود را اصلاح کند.
                            شامگاه سهشنبه (۱۶ اکتبر/ ۲۵ مهر) تیم ملی فوتبال آلمان در برلین میزبان زردپوشان سوئد بود. دو تیم در چارچوب مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در قاره اروپا به مصاف هم رفتند. سوئد در یک ساعت نخست این دیدار ۴ گل دریافت کرد و یکی از ضعیفترین و کمانگیزهترین بازیهای تاریخ خود را به نمایش گذاشت.

                            از دقیقهی ۶۰ به بعد روند بازی کاملا تغییر کرد و گل نخست توسط زلاتان ابراهمیوویچ در دقیقه ۶۲ به ثمر رسید. سوئد موفق شد در فاصلهی تنها ۱۴ دقیقه ۳ گل خورده را جبران کند. شیرازهی تیم آلمان کاملا به هم خورده بود و هیچ نشانی از فوتبال روان و سبکبال ملیپوشان این تیم در نیمه نخست به چشم نمیخورد. گل چهارم هم در دقیقه ۹۰ وارد دروازهی آلمان شد.

                            گزارشگر آلمانی که در نیمه نخست بازی منتظر رقمخوردن بُردی مشابه پیروزی آلمان بر ایرلند بود، در نیمه دوم واژهای مناسب برای توصیف فوتبال بیبرنامه، بیانگیزه و دستوپا بستهی شاگردان یوآخیم لوو پیدا نمیکرد. آلمان چهار روز پیش از این دیدار – شامگاه جمعه – در مسابقهای در همین چارچوب تیم ملی فوتبال ایرلند را در خانه حریف ۶ بر یک در هم کوبیده بود.

                            دیدار شامگاه سهشنبه اگر چند دقیقه دیگر ادامه مییافت، تیم آلمان قطعا شکست میخورد.

                            نمایش آلمان در برابر سوئد پیش و پس از دقیقه شصتم چنان تفاوت فاحشی با هم داشت که حتی موجب شگفتی سرمربی این تیم شده بود. او در مصاحبهای کوتاه پس از مسابقه اذعان کرد که دلیل افت شدید روحی و بیانگیزگی شاگردانش را نمیداند.

                            صحنهای که در آن مانوئل نویر برای دومین بار مغلوب مهاجمان سوئد شد
                            گری لنیکر، اسطورهی فوتبال انگلیس که بهعنوان گزارشگر ورزشی کار میکند، تعریف مشهوری از فوتبال دارد: «فوتبال بازی سادهای است: ۲۲ نفر ۹۰ دقیقه به دنبال یک توپ میدوند. در پایان همیشه این آلمانیها هستند که پیروز میشوند». روزنامه روسی "زویتسکی اسپورت" پس از بازی آلمان و سوئد نوشت که لنیکر بایست جمله مشهور خود را تصحیح کند.

                            «سوئد نیازی به ورزشگاه ملی ندارد»

                            این نتیجه واکنشهای متفاوتی را در میان نشریات ورزشی بینالمللی برانگیخته است. روزنامه سوئدی "آفتونبلادت" در شماره روز چهارشنبه نوشت: «سوئد نیازی به ورزشگاه ملی جدید در استکهلم ندارد. ما یک چنین ورزشگاهی در برلین داریم؛ جایی که بار دیگر از روی برانکار بلند شدیم. این اتفاق همچون یک رؤیا بود».

                            "اسکپرسن"، دیگر نشریهی سوئدی، نوشت: «ما هیچگاه چنین فرود و فرازی را تجربه نکرده بودیم. تیم فوتبال سوئد هرگز مانند نیمه نخست این دیدار تحت فشار و درمانده نبود و اینطور تحقیر نشده بود. آنچه در این دیدار رؤیایی دستنیافتنی به نظر میرسید، پس از ۹۰ دقیقه به واقعیت پیوست».

                            به نوشتهی "اسنونسکا داگبلادت" سوئد بازی شامگاه سهشنبه در واقع پس از ۱۵ دقیقه پایان یافته بود و رقم خوردن چنین نتیجهای در پایان ۹۰ دقیقه، این مسابقه را بر حافظهی تاریخ ورزشی این کشور حک کرد.

                            اشارهی این روزنامه به ۱۵ دقیقه نخستین بازی است که در آن میروسلاو کلوزه، مهاجم تیم لاتزیو رم، دو گل برای آلمان به ثمر رساند. کلوزه با این حساب تنها یک گل با رکورد گرد مولر، بمبافکن فوتبال ملی آلمان فاصله دارد.

                            یکی از موفقترین نتایج تاریخ فوتبال

                            «لقمه سوئد در گلوی آلمانیها گیر کرد». این تحلیلی است که روزنامه انگلیسی "دیلی میرور" از بازی شامگاه سهشنبه ارائه داده است. این نشریه میافزاید: «سوئدیها با این نتیجه موفق شدند یکی از موفقترین نتایج تاریخ فوتبال در عرصهی بینالمللی را رقم بزنند».

                            به نوشتهی روزنامه انگلیسی "ایندیپندنت" هنرنمایی کلوزه در برابر سوئد زیر سایهی سنگین "تسلیم بیچون و چرای" همقطارانش رنگ باخت.

                            از خاک بر افلاک

                            روزنامه بینالمللی "ال پائیس" چاپ اسپانیا نوشت: «سوئد آلمان را له کرد». نویسندهی "ال موندو"، دیگر نشریهی چاپ این کشور، معتقد است که «سوئد از خفت به قهرمانی رسید: ابراهیموویچ همتیمیهایش را به چنان شورشی برانگیخت که تظاهرات خیابانی در اعتراض به حضور آنگلا مرکل در کشورهای بحرانزدهی اروپا در برابر آن هیچ است».


                            زلاتان ابراهیموویچ، ستارهای که با گل خود موتور تیم سوئد را به حرکت درآورد
                            آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، شامگاه سهشنبه در ورزشگاه المپیک برلین خود شاهد ماجرا بود. روزنامه ایتالیایی "لا گادزتا دلو اسپورت" نیم ساعت پایانی بازی را به "کابوس تیم آلمان" تعبیر کرده است که پس از گل ابراهیموویچ لبخند را از لبان صدراعظم آلمان پاک کرد.

                            روزنامه "اُستِررایش" اتریش دفاع آلمان را "فاجعهبار" توصیف کرد و نوشت که اشتباهات پی در پی مدافعان این تیم مهاجمان سوئدی را به گلزنی دعوت میکرد.

                            روزنامه "پوبلیکو" چاپ پرتغال با اشاره به دو گل کلوزه و گلهای پر مرتساکر و مسعود اوزیل برای آلمان و چهار گل سوئد در ادامهی مسابقه، نوشت: «هواداران تیم ملی فوتبال آلمان از سرخوشی به افسردگی فروغلتیدند».

                            آلمان با تساوی در برابر سوئد این بخت را از دست داد که مانند جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲ با پیروزی در تمام مسابقات انتخابی به مرحله اصلی مسابقات (جام جهانی) راه یابد.

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #14954
                              ۳ کشته در سانحه سقوط هواپیما در کانادا
                              برداشت نیوز-در سانحه سقوط هواپیما در شمال غرب استان «انتاریو» در مرکز کانادا، سه نفر کشته شدند. فارس: سقوط هواپیما در کانادا سه کشته بر جای گذاشت.

                              به گزارش شبکه خبری «سی بی سی» کانادا، در سانحه سقوط هواپیما در شمال غرب استان «انتاریو» در مرکز کانادا، سه نفر کشته شدند.

                              بر اساس این خبر، این سقوط سه شنبه شب و هنگام تلاش برای فرود اتفاق افتاده است.

                              یکی از پنج سرنشین این هواپیما از این سقوط جان سالم به در برده است.

                              هویت سایر قربانیان این سقوط هنوز منتشر نشده است.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #14955
                                عکس/دیدار خانم نخستوزیر با احمدینژاد
                                برداشت نیوز-محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری اسلامی ایران، روز چهارشنبه، پیش از آغاز نشست صبح مجمع گفت و گوی همکاری آسیایی با ˈیینگلاک شیناواتراˈنخست وزیر تایلند دیدار و گفت و گو کرد.






                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X