اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • NewAge
    عضو عادی
    • Jun 2018
    • 285

پاسخ : اخبار

مخالفت دو بانک بزرگ‌ آمریکا با تحریم گردش مالی ایران

دو بانک بزرگ جی.پی مورگان و سیتی بانک آمریکا با مقاومت در برابر تحریم های ترامپ نشان دادند به تلاش های وی برای قطع دسترسی ایران به بازارهای مالی بین المللی متعهد نخواهند بود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از واشنگتن فری بیکن، دو بانک آمریکایی جی.پی مورگان و سیتی بانک عضو شبکه مالی سوئیفت هستند و از پاسخ به تحقیقاتی درخصوص اینکه آیا قصد قطع دسترسی ایران به سوئیفت را دارند یا نه، امتناع کردند.
    وزارتخانه های خارجه و خزانه داری آمریکا نیز به این درخواست ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ ندادند.
    سوئیفت شبکه ای جهانی برای ارسال و دریافت اطلاعات تراکنش های مالی در محیطی با ضوابط مشخص و با امنیت بالا است. بانک های ایرانی پس از اجرای برجام در سال 94 و رفع تحریم ها بار دیگر به سوئیفت متصل شدند.دور نخست تحریم ها در 16 مرداد ماه مجددا اعمال شد که شامل ممنوعیت خرید دلار آمریکا توسط ایران و جلوگیری از داد و ستد طلا و دیگر فلزات گرانبها و خودرو بود. دومین دور تحریم ها از 13 آبان ماه در حوزه بانک و نفت و گاز قرار دارد.
    دور اول تحریم ها با تشدید تکاپوی اروپایی ها برای تدوین و ارائه یک بسته اقتصادی به ایران مواجه شد اما در آستانه دور دوم این تحریم ها مخالفت ها و مقاومت ها در خصوص اقدامات ترامپ به داخل آمریکا کشیده شده است.کاخ سفید امیدوار بود دو نهاد مالی جی.پی مورگان و سیتی بانک در قانع کردن سایر اعضای سوئیفت برای تبعیت از تحریم های جدید آمریکا علیه ایران نقشی محوری ایفا کنند.
    مقام های آمریکایی گفتند به بانک های این کشور از جمله جی.پی مورگان و سیتی بانک اعلام می کنند اگر اقدامی در جهت قطع دسترسی ایران به سوئیفت و سایر شبکه های مالی برندارند، از تحریم های دولت ترامپ در امان نخواهند بود.
    ریچارد گلدبرگ مشاور ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی ها که به دولت ترامپ نزدیک است،گفت: بانک های حاضر در سوئیفت با تصمیمی حیاتی روبرو هستند.
    عدم همراهی دو بانک معتبر و بزرگ آمریکایی با دولت ترامپ در حالی است که 16 سناتور جمهوری خواه آمریکا روز پنجشنبه در نامه ای به استیو منوچین وزیر خزانه داری این کشور خواستار قطع دسترسی ایران به شبکه مالی سوئیفت شده بودند.جی.پی مورگان بزرگترین بانک آمریکاست که دارایی های آن بیش از 2.609 تریلیون دلار برآورد می شود. سیتی بانک نیز سومین بانک آمریکا با دارایی هایی به ارزش 1.922 تریلیون دلار است. دفتر مرکزی هر دو بانک در نیویورک زادگاه ترامپ قرار دارد.
    اختلاف میان دولت آمریکا و اروپایی ها بر سر اجرای تحریم های واشنگتن علیه ایران باعث می شود تا این دو نهاد مالی آمریکایی دست به انتخاب بزنند.
    موضع دو بانک آمریکایی به نگرانی مقام های آمریکا در خصوص تلاش کشورهای اروپایی و متحدان منطقه ای ایران برای دور زدن مرحله بعدی تحریم های آمریکا در 13 آبان دامن می زند.
    انتهای پیام
    [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• NewAge
      عضو عادی
      • Jun 2018
      • 285

آمریکا در تدارک حمله به سوریه

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که آمریکا قصد دارد به بهانه استفاده نیروهای دولتی سوری از سلاح شیمیایی به همراه فرانسه و انگلیس به سوریه حمله کند.

به گزارش پایگاه خبری "بااقتصاد"، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد آمریکا، انگلیس و فرانسه خود را برای انجام حملاتی جدید ضد سوریه به بهانه استفاده نیروهای دولتی از سلاح شیمیایی، آماده می‌کنند.
      به گفته ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه، تعدادی از عناصر مسلح و تروریست وابسته به گروه تحریر الشام، پس از کسب آموزش‌هایی در زمینه کار با موارد سمی از سوی شرکت خدمات نظامی اولایو انگلیس، وارد استان ادلب سوریه شده‌اند.
      به نوشته اسپوتنیک، سخنگوی وزارت دفاع روسیه همچنین تأکید کرد که عناصر مسلح و تروریست مستقر در استان ادلب سوریه خود را برای صحنه‌سازی وقوع یک حمله شیمیایی علیه غیرنظامیان از سوی نیروهای دولتی آماده می‌کنند.
      به گفته ژنرال ایگور کوناشنکوف، «به منظور انجام حمله ادعایی شیمیایی در شهر جسرالشغور در استان ادلب، شبه‌نظامیان تحریرالشام 8 تانکر حاوی کلرین را ... به روستایی در چند کیلومتری جسرالشغور ارسال کرده‌اند.»
      وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که ناوشکن آمریکایی سالیوان وارد خلیج فارس شده است، همچنین بمب‌افکن بی-1بی ارتش آمریکا در پایگاه هوایی العدید قطر مستقر شده‌اند که هدف از این تحرکات حمله به سوریه است.
      این تحرکات نظامی در شرایطی انجام می‌شود که مقامات آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی بار دیگر طی چند روز اخیر ادعاهایی را درباره حملات شیمیایی در سوریه مطرح کرده بودند.
      منبع : خبرگزاری تسنیم
      [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• NewAge
        عضو عادی
        • Jun 2018
        • 285

دولت قصد دارد که یک بسته پیشنهادی برای حمایت از خودروسازی ارائه کند

مدیرکل دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت گفته است دولت به دنبال حمایت مالی از صنایع خودروسازی و قطعه سازی است و در این بسته همه منابع لازم برای حمایت از خودروسازان و قطعه سازان پیش بینی شده و به زودی جزئیات آن منتشر می شود.

به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، بازار خودرو کشور در ماه های گذشته فراز و نشیب فراوانی را تجربه کرد؛ خروج یک طرفه آمریکا از برجام و در پی آن زمزمه ها و احتمال کاهش یا قطع همکاری برخی شرکای خارجی خودروسازان ایرانی و نیز موافقت شورای رقابت با افزایش قیمت خودروهای تولید داخل که کمتر از ۴۵ میلیون تومان قیمت دارند، سبب افزایش قیمت در بازار شد.
        آشفتگی قیمت ها در بازار خودروهای خارجی بیشتر بود؛ بویژه آنکه از بیست و یکم فروردین- همزمان با اعلام سیاست های ارزی جدید- تا پایان خردادماه امسال بیش از ۱۲۰ میلیون یورو به واردات این کالا اختصاص یافت؛ البته از آغاز تیرماه دستورالعمل ممنوعیت ثبت سفارش و واردات خودروهای خارجی ابلاغ شد.
        طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، پیش از این محسن صالحی نیا معاون امور صنایع وزارت صنعت گفته بود: اگر سطح عمومی قیمت ها افزایش یابد، منطقی است که سقف تسهیلات خودروسازان نیز افزوده شود؛ در این زمینه، به شورای پول و اعتبار پیشنهاداتی ارایه و برای کل خودروسازی کشور حدود ۱۰۰ هزار میلیارد ریال افزایش سقف تسهیلات درخواست شده است.
        در همین زمینه، امیرحسین قناتی مدیرکل دفتر صنایع خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت به دنبال حمایت مالی از صنایع خودروسازی و قطعه سازی است.
        وی اظهار کرد: در این بسته همه منابع لازم برای حمایت از خودروسازان و قطعه سازان پیش بینی شده و به زودی جزئیات آن منتشر می شود.
        قناتی خاطرنشان کرد: تامین مواد اولیه و ارز مورد نیاز از جمله موارد پیش بینی شده در این بسته حمایتی است.

منبع: ایسنا

نظر

• NewAge
          عضو عادی
          • Jun 2018
          • 285

حسن روحانی در نامه ای به مجلس شورای اسلامی از حضور خود در مجلس در تاریخ 6 شهریور خبر داد

رئیس جمهور در نامه ای به قوه مقننه تصریح کرده است که روز 6 شهریور برای پاسخ به سؤالات نمایندگان مجلس در بهارستان حضور پیدا خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، بهروز نعمتی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه حجت الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور طی نامه‌ای به قوه مقننه زمان حضور خود در مجلس برای پاسخ‌گویی به سئوال نمایندگان را اعلام کرد، گفت: در این نامه ذکر شده که رئیس‌جمهور روز سه‌شنبه هفته جاری (۶ شهریور) در مجلس حضور پیدا می‌کند.
          علی لاریجانی رئیس مجلس شورای‌اسلامی ۱۰ مردادماه سال جاری در جلسه علنی پارلمان طرح سوال از رئیس‌جمهور را با ۸۰ امضاء اعلام وصول کرد.
          ۴ روز بعد از اعلام وصول این سوال، رئیس‌جمهور طی نامه‌ای به رئیس مجلس، سؤال نمایندگان را خلاف قانون اساسی اعلام کرد، اما در عین حال تاکید کرد "برای جلوگیری از هر نوع اختلاف بین قوا و احترام به مجلس شورای‌اسلامی انشاء‌الله در فرصت مقرر به مجلس خواهم آمد و به سوالات پاسخ خواهم داد.
          سوال از رئیس‌جمهور ۵ محور اساسی شامل؛ عدم موفقیت دولت در کنترل قاچاق کالا و ارز، استمرار تحریم‌های بانکی، عدم اقدام شایسته دولت درباره کاهش نرخ بیکاری، رکود اقتصادی شدید چند ساله، افزایش شتابان نرخ ارز خارجی و کاهش شدید ارزش پول ملی دارد.
          طبق ماده ۲۱۳ آیین‌نامه داخلی مجلس، رئیس‌جمهور موظف است حداکثر "تا مدت یک ماه" پس از اعلام وصول سؤال برای پاسخ به سوالات در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کند.

منبع: انتخاب

نظر

• NewAge
            عضو عادی
            • Jun 2018
            • 285

دولت به پتروشیمی ها ابلاغ کرد

پتروشیمی ها موظف به عرضه تمام ذخایر ارزی خود به بانک مرکزی شدند

دولت به دلیل عدم عرضه ارز طرف شرکت های پتروشیمی از آنها خواسته است که تمامی ذخایر ارزی خود را به بانک مرکزی تحویل دهند و معادل ریالی آن را دریافت کنند.

به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، دولت با اعلام بسته جدید ارزی، تلاش کرده تا ارز حاصل از صادرات پتروشیمی‌ها را نیز در بازار ثانویه و با نرخ توافقی به بازار ارز تزریق کند، اما طی هفته‌هایی که از ابلاغ این بسته سیاست‌های ارزی می‌گذرد، هنوز حضور پررنگی از سوی پتروشیمی‌ها دیده نمی‌شود.
            حال دولت در یک اقدام حائز اهمیت، به تمامی پتروشیمی‌ها اعلام کرده که از این پس باید ارز موجود در حسابهای خارجی، شرکت‌های تراستی، کارگزاران و صرافی‌های خود را تسلیم بانک مرکزی کنند.
            یک مقام مسئول در دولت در گفتگو با خبرنگار مهر با تائید این خبر گفت: بیژن زنگنه، وزیر نفت طی نامه ای از تمام پتروشیمی ها ( شرکت های متعلق به نهادهای عمومی، نیمه دولتی و خصوصی)در خواست کرده است که در راستای اجرای سیاست ابلاغی دولت به منظور تامین نیاز ارزی کشور از طریق بازار ثانویه، تمام ارز موجود در حساب های خارجی، یا شرکت های تراستی، صرافی ها وکارگزاران ارزی طرف معامله خود را کتبا به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تسلیم کرده و با دریافت معادل ریالی آن، ارز مورد نظر را بر اساس آنچه که بانک مرکزی معین می کند در اختیار مراحل بعدی برای عرضه در بازار ثانویه قرار دهند.

بر این اساس، انتظار می رود با اجرای این سیاست ابلاغی از سوی وزیر نفت به عنوان گامی تاثیرگذار و کارآمد، درآمدهای ارزی دولت و مهم تر از آن مدیریت بازار ارز توسط بانک مرکزی در ریل صحیحی قرار گیرد. یکی از مهم ترین دستاوردهای این سیاست ابلاغی وزارت نفت را می توان خروج نبض بازار ثانویه ارز از دست پتروشیمی ها دانست.

منبع: مهر

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط NewAge پست شده است View Post
              دولت قصد دارد که یک بسته پیشنهادی برای حمایت از خودروسازی ارائه کند

مدیرکل دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت گفته است دولت به دنبال حمایت مالی از صنایع خودروسازی و قطعه سازی است و در این بسته همه منابع لازم برای حمایت از خودروسازان و قطعه سازان پیش بینی شده و به زودی جزئیات آن منتشر می شود.
              جناب NewAge واقعا سپاسگزارم از اینکه این اخبار را اینجا قرار می‌دهید.
              سپاس.
              /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
              این دو خبر امروز بسیار بسیار مهم بود.
              احتمالا به خاطر این دو خبر بود که پتروشیمی‌ها امروز کج کردند و خودرویی‌ها صف‌هایشان را سخت‌تر کردند...

شاید بسیاری از دوستان در خاطر نداشته‌ باشند... ولی من خوب در خاطرم هست که
              انتهای سال ۹۴ دقیقا با همین برنامه خودروسازها ۲۰۰-۳۰۰ درصد دادند!

بگذارید این‌گونه بگویم خدمتتان... ماها... که از سال ۹۲ با ریزش سنگین بورس نسبت به قله‌ی سال ۹۲ یعنی دقیق بخواهم بگویم از دی ماه سال ۹۲ سبدمان دچار افت‌های شدید شده بود با همین حرکت خودروسازها که مقدار زیادی هم توانست بازار را با خودش همراه کند توانستیم قشنگ دوباره به سطح قله‌ی سال ۹۲ برگردیم و از آن هم بالاتر برویم!

پس این خبر مهم است.

بگذار فکر کنم... آری... آن جور که یادم هست دولت آمد و تسهیلات بسیار عالی و کم بهره به خریداران خودروهای داخلی داد... (آن زمان اگر اشتباه نکنم ۱۰-۱۵ درصد بود... در برابر تسهیلات بانکی ۲۰-۲۵ درصد) وضع جوری شد که مردمی که اصلا خودرو نمی‌خریدند و حتی پیمان بسته بودند که خودرو را تحریم کنند (#کمپین_نخریدن_خودرو) از در و دیوار می‌ریختند و محصولات دو زاری خودروسازان را روی هوا می‌بردند... وضع خودروسازان هم واقعا وخیم شده بود ولی با این کار دولت جان تازه گرفتند... مردم این‌قدر هول شده بودند و از تفریط در کمپینشان برگشته بودند که کارشان به افراط کشیده بود! حتی خودروهای چینی (MVM) که پیش از این طرح هم با وام صفر درصد (فاینانس چینی؟) فروخته می‌شد را هم مردم به خیال اینکه رویش کمک دولت است می‌بردند! :D اصلا یک وضعی! در بورس هم همین بود... مردم همین‌جور سهام خودروسازها را روی هوا می‌بردند... ازدید بنیادی و سودسازی تهش هم هیچ‌چیز نداشت‌ها ها ها ها ها .... :D هی هر روز خانم مینوی گرامی می‌آمد می‌گفت اینها زیان‌ده هستند... /:.ph34r-smiley.:/ راست هم می‌گفت... همه هم می‌دانستیم این فقط یک هیجان کاذب است... /:.ph34r-smiley.:/ ولی خودرویی‌ها بالا می‌رفتند و همان گونه که گفتم با همین ۲۰۰-۳۰۰ درصد رشدی که خودروسازان کردند بازار هم یک ۵۰-۶۰ درصدی رشد کرد! همه دوباره برگشتیم به اوج سال ۹۲... laughingsmiley

البته شاید مقایسه‌ی این زمان با آن زمان اشتباه باشد... آن زمان کل بازار در کف بود و خودرویی‌ها کف‌تر... همه‌چیز آماده بود برای اینکه یک خبری بیاید و همه را بالا ببرد... ولی اکنون ما در میانه‌ی موج سوم بازار هستیم... اصلا اکنون خودروسازان کمبود مشتری ندارند! اکنون بدون حمایت دولت هم مردم دارند هر کوفتی که از کارخانه در می‌آید را مانند قرقی روی هوا شکار می‌کنند... مشکل خودروسازها کمپین نه به خودرو بی کیفیت نیست...
              پس دولت می‌خواهد چگونه به اینها کمک کند؟ به هر روی... احتمالا می‌خواهد جریانی مشابه پیاده کند و این جور که پیداست بازار هم از این جریان بدش نمی‌آید... البته من گمان کنم این تو بمیری از آن تو بمیری‌ها نیست! سود دارد... ولی نه ۲۰۰-۳۰۰ درصد...
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/08/26, 00:51.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• NewAge
                عضو عادی
                • Jun 2018
                • 285

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                جناب NewAge واقعا سپاسگزارم از اینکه این اخبار را اینجا قرار می‌دهید.
                سپاس.
                /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
                این دو خبر امروز بسیار بسیار مهم بود.
                احتمالا به خاطر این دو خبر بود که پتروشیمی‌ها امروز کج کردند و خودرویی‌ها صف‌هایشان را سخت‌تر کردند...

شاید بسیاری از دوستان در خاطر نداشته‌ باشند... ولی من خوب در خاطرم هست که
                انتهای سال ۹۴ دقیقا با همین برنامه خودروسازها ۲۰۰-۳۰۰ درصد دادند!

بگذارید این‌گونه بگویم خدمتتان... ماها... که از سال ۹۲ با ریزش سنگین بورس نسبت به قله‌ی سال ۹۲ یعنی دقیق بخواهم بگویم از دی ماه سال ۹۲ سبدمان دچار افت‌های شدید شده بود با همین حرکت خودروسازها که مقدار زیادی هم توانست بازار را با خودش همراه کند توانستیم قشنگ دوباره به سطح قله‌ی سال ۹۲ برگردیم و از آن هم بالاتر برویم!

پس این خبر مهم است.

بگذار فکر کنم... آری... آن جور که یادم هست دولت آمد و تسهیلات بسیار عالی و کم بهره به خریداران خودروهای داخلی داد... (آن زمان اگر اشتباه نکنم ۱۰-۱۵ درصد بود... در برابر تسهیلات بانکی ۲۰-۲۵ درصد) وضع جوری شد که مردمی که اصلا خودرو نمی‌خریدند و حتی پیمان بسته بودند که خودرو را تحریم کنند (#کمپین_نخریدن_خودرو) از در و دیوار می‌ریختند و محصولات دو زاری خودروسازان را روی هوا می‌بردند... وضع خودروسازان هم واقعا وخیم شده بود ولی با این کار دولت جان تازه گرفتند... مردم این‌قدر هول شده بودند و از تفریط در کمپینشان برگشته بودند که کارشان به افراط کشیده بود! حتی خودروهای چینی (MVM) که پیش از این طرح هم با وام صفر درصد (فاینانس چینی؟) فروخته می‌شد را هم مردم به خیال اینکه رویش کمک دولت است می‌بردند! :D اصلا یک وضعی! در بورس هم همین بود... مردم همین‌جور سهام خودروسازها را روی هوا می‌بردند... تهش هم هیچ‌چیز نداشت‌ها ها ها ها ها .... :D هی هر روز خانم مینوی گرامی می‌آمد می‌گفت اینها زیان‌ده هستند... /:.ph34r-smiley.:/ همه هم می‌دانستیم این فقط یک هیجان کاذب است... /:.ph34r-smiley.:/ ولی خودرویی‌ها بالا می‌رفتند و همان گونه که گفتم با همین ۲۰۰-۳۰۰ درصد رشدی که خودروسازان کردند بازار هم یک ۵۰-۶۰ درصدی رشد کرد! همه دوباره برگشتیم به اوج سال ۹۲... laughingsmiley

البته شاید مقایسه‌ی این زمان با آن زمان اشتباه باشد... آن زمان کل بازار در کف بود و خودرویی‌ها کف‌تر... همه‌چیز آماده بود برای اینکه یک خبری بیاید و همه را بالا ببرد... ولی اکنون ما در میانه‌ی موج سوم بازار هستیم... اصلا اکنون خودروسازان کمبود مشتری ندارند! اکنون بدون حمایت دولت هم مردم دارند هر کوفتی که از کارخانه در می‌آید را مانند قرقی روی هوا شکار می‌کنند... مشکل خودروسازها کمپین نه به خودرو بی کیفیت نیست...
                پس دولت می‌خواهد چگونه به اینها کمک کند؟ به هر روی... احتمالا می‌خواهد جریانی مشابه پیاده کند و این جور که پیداست بازار هم از این جریان بدش نمی‌آید... البته من گمان کنم این تو بمیری از آن تو بمیری‌ها نیست! سود دارد... ولی نه ۲۰۰-۳۰۰ درصد...
                خواهش می کنم @};-@};- . خاطرم هست در یکی از نوشته ها گفته بودید که به روزرسانی بخش اخبار می تونه مفید واقع بشه. من هم تصمیم گرفتم تا اونجا که می تونم این بخش رو به روز نگه دارم. البته اگر دوستان در انتشار اخبار مهم همراهی کنند خیلی عالی خواهد شد.
                به نظر من خبرهای مختلف اقتصادی ، سیاسی ، بین الملل و... سیگنال های مهمی برای خرید و فروش سهام هستند. برخی از دوستان صرفا به دنبال این هستند که ببینید این آقا چه می گوید یا آن آقا چه می گوید. در واقع به جای ماهی گیری فقط به دنبال ماهی هستند و لقمه جویده شده. درحالی که با منابع آموزشی مختلف و همینطور دنبال کردن اخبار می تونن به نتایج خیلی خوب دست پیدا کنند.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خواهش می کنم @};-@};- . خاطرم هست در یکی از نوشته ها گفته بودید که به روزرسانی بخش اخبار می تونه مفید واقع بشه. من هم تصمیم گرفتم تا اونجا که می تونم این بخش رو به روز نگه دارم. البته اگر دوستان در انتشار اخبار مهم همراهی کنند خیلی عالی خواهد شد.
                  به نظر من خبرهای مختلف اقتصادی ، سیاسی ، بین الملل و... سیگنال های مهمی برای خرید و فروش سهام هستند. برخی از دوستان صرفا به دنبال این هستند که ببینید این آقا چه می گوید یا آن آقا چه می گوید. در واقع به جای ماهی گیری فقط به دنبال ماهی هستند و لقمه جویده شده. درحالی که با منابع آموزشی مختلف و همینطور دنبال کردن اخبار می تونن به نتایج خیلی خوب دست پیدا کنند.
                  بسیار عالی.... حالا که بحثش پیش آمد بگذارید نگر خودم را در مورد اخبار هم بگویم....
                  به نگر من «اخبار» همان «بررسی بنیادی» است.
                  همین یک جمله هم کافی است. و در دلش و در کنارش هزارتا حرف دیگر هم هست... خیلی باید فلسفه ببافم که حرفم را بیان (یا توجیه) کنم... ولی اگر بخواهم کوتاه عرض کنم: ببینید... موضوع از یک نظرسنجی و یک مسابقه آغاز می‌شود... یکی از پژوهشگران غربی سال‌ها پیش آزمایشی تلویزیونی برگزار کرد و به واسطه‌ی آن آزمایش بیان کرد که قیمت سهام بیشتر از اینکه به مولفه‌های مربوط به سهام مربوط باشد به نگاه و دیدگاه فعالین بازار بستگی دارد!
                  این یک نکته و نقطه‌ی کلیدی است. و آن جمله‌ای که در بالا عرض کردم از دل همین دیدگاه در می‌آید.
                  (فعلا مسئله‌ی سود نقدی را می‌گذاریم کنار و تنها به دید سود روی قیمت سهام به قضایا نگاه می‌کنیم. در کل هم در جوامع موفق روی سود نقدی حساب باز نمی‌کنند و درآمدهای سالیانه را خرج بهبود شرکت می‌کنند و امیدوارم در کشور ما هم سود نقدی زیاد گرفتن منسوخ شود... فعلا بگذریم... فعلا فقط Capital Gain را مد نگر داریم.)
                  آری... داشتم می‌گفتم... شما فرض کن یک گنجی در اختیار داری که تا قیام قیامت(ع) هیچ کس نه ارزش آن را خواهد فهمید و نه حاضر است برای خرید آن به شما پولی پرداخت کند! پرسش: آیا در این صورت این گنج به درد شما خواهد خورد؟ آیا این‌گونه نیست که این گوهر گران‌بها با یک سنگ بی‌ارزش در یک رده قرار گرفته؟
                  پس: در بازار سهام مهمتر از ارزشمندی یک سهم، دیدگاه بازار به میزان ارزشمندی آن است!
                  حال می‌گوییم شرایط یک نماد به دو حالت معمولی و ویژه تقسیم می‌شود.
                  در شرایط معمولی قیمت سهام در یک بازه‌ی معمولی‌ای نوسان می‌کند. حالا بازه شاید کلمه‌ی درستی نباشد... بهتر است بگویم در یک حالت معمول بالاپایین می‌شود.
                  ولی در شرایط ویژه (چه برای یک نماد، چه برای کل صنعت یا کل بازار مانند اینی که اکنون در آن هستیم) بازار نوسان‌های غیرعادی را تجربه می‌کند.
                  شرایط معمولی (با ثبات) را با بررسی‌های نموداری معمولی و سطح پایین می‌توان پوشش داد.
                  شرایط ویژه (ایجاد تغییرات) را با بررسی اخبار می‌توان پوشش داد. (یا با بررسی‌های تابلوخوانی و نموداری سخت‌تر... که باز آدم اگر اخبار را دنبال کند آسوده‌تر است.)

همان‌گونه که می‌بینید در این دیدگاه بنده اشاره‌ای به بررسی بنیادی ندارم. و در حقیقت با استفاده از یافته‌ی آن پژوهشگر اعتقاد دارم که مهمتر از بررسی بنیادی، نگاه مردم به آن بنیاد است.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

-----------------
                    این لینک بالا به درستی علت افزایش نرخ ارزها و برهم زدن عمدی بازارها رو دستوران نهاوندیان و سیف تشخیص داده ختما باز کنید لینک

نظر

• NewAge
                      عضو عادی
                      • Jun 2018
                      • 285

بنا بر دستورالعمل معامله در بورس کالا:
                      سقف نوسان قیمت محصولات مسی و آلومینیومی تغییر کرد

بورس کالا اعلام کرد: با توجه به ابلاغیه کارگروه تنظیم بازار و شرایط حاکم بر بازار محصولات مذکور، از فردا محصولات مسی و آلومینیومی با سقف نوسان قیمت باز معامله خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، عباس یعقوبی مدیر عملیات بازار بورس کالا طی نامه ای به کارگزاران این شرکت اعلام کرد: با توجه به ابلاغیه کارگروه تنظیم بازار و شرایط حاکم بر بازار محصولات مذکور، از روز دوشنبه ۵ شهریور محصولات مسی و آلومینیومی با سقف نوسان قیمت باز معامله خواهند شد.
                      بنابراین گزارش،ستاد تنظیم بازار دستورالعمل معاملات بورس کالا برای محصولات مس، آلومینیوم و فولاد، مصوبه کارگروه تخصصی را برای اجرا به تمامی وزارتخانه‌های مرتبط، دستگاه‌های اجرایی و نظارتی، تولیدکنندگان، روسای انجمن ها، اصناف و بورس ابلاغ کرد.براساس این مصوبه، کلیه تولیدکنندگان محصولات مسی و آلومینیومی جهت فروش در داخل ملزم هستند، محصولات را با رعایت کف عرضه ابلاغی در بورس کالا در هر مرحله به صورت هفتگی و مستمر با سقف رقابت ازاد عرضه کنند.
                      همچنین در زمینه فولاد و بر اساس تصمیمات کمیته تخصی فولاد سقف رقابت در معاملات بورس کالا برای فولاد 10 درصد تعیین شد و قیمت پایه میلگرد و ورق گرم حداکثر 11 درصد بالاتر از قیمت پایه بیلت و اسلب خواهد بود .قیمت پایه ورق سرد، ‌لوله و پروفیل هم به ترتیب 14 و 10 درصد بالاتر از قیمت ورق گرم خواهد بود.

انتهای پیام

نظر

• NewAge
                        عضو عادی
                        • Jun 2018
                        • 285

نماینده مجلس:
                        استیضاح وزیر صنعت هم کلید خورد / ۷ علت

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از تهیه طرح استیضاح وزیر صنعت با ۷ محور و دلیل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حسینعلی حاجی دلیگانی با اشاره به افزایش بی رویه قیمت خودرو و نابسامانی در بازار به الف گفت: جمعی از نمایندگان طرح استیضاح وزیر صنعت را تهیه کردیم و در حال جمع آوری امضاء برای این طرح هستیم.طرح مذکور در حاشیه جلسه علنی دیروز مجلس تهیه شده،نمایندگان همانطور که در نامه به رئیس جمهور تاکید کردند، بر تغییر گروه اقتصادی دولت نظر دارند و چون وی این گروه را تغییر نداد،مجلس دست به کار شده است.
                        وی تصریح کرد: استیضاح شریعتمداری 7 محور دارد که در جلسه روز یکشنبه به امضای جمعی از نمایندگان رسید و قرار است در روزهای آینده تحویل هیات رئیسه مجلس شود.
                        محورهای استیضاح وزیر صنعت:
                        1. عدم کنترل و مدیریت بازار که منجر به افزایش بی رویه قیمت ها شده
                        2. عدم حمایت از تولید داخلی که باعث تعطیلی هزار واحد صنعتی و صنفی تولیدی شده
                        3. عدم اجرای مصوبه دولت در فروردین 97 برای اجرای کامل شناسه رهگیری کالا در فرصت 2 ماهه که موجب ایجاد هدر رفت میلیاردها دلار 4200 تومانی شده
                        4. وجود فساد و رانت در واردات خودرو، ثبت سفارش برای دریافت ارز، عدم نظارت بر نحوه ثبت نام، خرید خودرو در داخل و بهم ریختگی بازار خودروی داخلی
                        5. عدم ثبت همه مجوزهای صنفی در پایگاه مجوزهای کسب و کار موضوع قانون اجرای اصل 44
                        6. عدم اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی
                        7. عدم اجرای برنامه های اعلامی به مجلس در هنگام رای اعتماد
                        سوال مجلس به دلیل قیمت گذاری دستوری فولاد و ایجاد رانت برای عده ای معدود

انتهای پیام

نظر

• NewAge
                          عضو عادی
                          • Jun 2018
                          • 285

اعتراض روانکارها جواب داد / دستور اصلاح نرخ خوراک پالایشگاه های تولید کننده روغن

نرخ پایه فراورده‌های نفتی ویژه عرضه در بورس به دستور وزیر نفت و با هدف حمایت از تولید داخل اصلاح ...

نظر

• NewAge
                            عضو عادی
                            • Jun 2018
                            • 285

جزئیات بسته حمایت از تولید منتشر شد/ تامین کامل ارز مورد نیاز قطعه سازان و خودروسازان/ معافیت های مالیاتی و ارائه تسهیلات ارزان قیمت به این صنعت

«بسته حمایت از تولید» در شرایطی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به‌منظور چکش کاری در اختیار بخش خصوصی ...

نظر

• احمدخان
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2032

خبرگزاری عمان گزارش داد: 

پیام کتبی روحانی به سلطان قابوس 

پیام مکتوب رئیس‌جمهوری ایران به پادشاه عمان تحویل داده شد.

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، بعد از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر درخواست تهران از مسقط برای میانجیگری، «حسن روحانی» رئیس‌جمهوری ایران پیامی کتبی به «قابوس بن‌سعید» پادشاه عمان ارسال کرده است.

خبرگزاری رسمی عمان با اشاره به نامه روحانی به پادشاه این کشور، نوشت «خالد بن‌هلال بن‌سعود البوسعیدی» وزیر دیوان سلطنتی عمان، صبح امروز- دوشنبه- در دفترش در مسقط از «محمدرضا نوری» سفیر ایران در این کشور پادشاهی استقبال کرد. طرفین در این دیدار پیام‌های دوستی رد و بدل کرده و درباره روابط دوجانبه سخن گفتند.

ماه گذشته برخی رسانه‌ها مدعی شده بودند که ایران از پادشاهی عمان خواستار میانجیگری برای باز کردن باب گفت‌وگوهای «غیرعلنی» با ایالات متحده جهت آرام کردن تنش میان طرفین شده است.

«یوسف بن‌علوی» وزیر خارجه عمان ماه گذشته یک هفته بعد از نشست با «محمد جواد ظریف» همتای ایرانی خود در مسقط، عازم واشنگتن شد.

نظر

• NewAge
                                عضو عادی
                                • Jun 2018
                                • 285

پرونده رئیس جمهور به قوه قضائیه می رود

با توجه به قانع نشدن نمایندگان از پاسخ های رئیس جمهور به سؤالات اکنون سؤالات به قوه قضائیه ارسال خواهد شد و و قوه قضائیه نیز نتایج بررسی های خود را به مجلس اعلام می کند.

به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، بر اساس قانع نشدن نمایندگان نسبت به پاسخ‌های رییس‌جمهوری به 4 سوال، سوالات مطرح شده به قوه‌قضاییه ارجاع خواهد شد و پس از آن نتایج بررسی قوه‌قضاییه بار دیگر به مجلس ارجاع می‌شود و مجلس در این باره تصمیم‌گیری می‌کند
                                طبق تبصره 1 ماده 213 آیین نامه داخلی مجلس اگر نمایندگان از پاسخهای رییس جمهور قانع نشوند و رای دهند که رئیس جمهور از اختیارات قانونی خود برای حل مشکلات جامعه استفاده نکرده و یا در برخی موارد از قانون عبور کرده، پرونده برای بررسی به قوه قضائیه ارسال می شود.

اصل هشتاد و نه (89) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به نام "اصل استیضاح وزیران و رییس جمهور"نیز شناخته می شود.
                                اصل هشتاد و نهم (89) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:

1. نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌توانند در مواردی که لازم می‌دانند هیأت وزیران یا هر یک از وزراء را استیضاح کنند، استیضاح وقتی قابل طرح در مجلس است که با امضای حداقل ده نفر از نمایندگان به مجلس تقدیم شود. هیأت وزیران یا وزیر مورد استیضاح باید ظرف مدت ده روز پس از طرح آن در مجلس حاضر شدو و به آن پاسخ گوید و از مجلس رأی اعتماد بخواهد. در صورت عدم حضور هیأت وزیران یا وزیر برای پاسخ، نمایندگان مزبور درباره استیضاح خود توضیحات لازم را می‌دهند و در صورتی که مجلس مقتضی بداند اعلام رأی عدم اعتماد خواهد کرد. اگر مجلس رأی اعتماد نداد هیأت وزیران یا وزیران یا وزیر مورد استیضاح عزل می‌شود. در هر دو صورت وزرای مورد استیضاح نمی‌توانند در هیأت وزیرانی که بلافاصله بعد از آن تشکیل می‌شود عضویت پیدا کنند.
                                2. در صورتی که حداقل یک سوم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رییس جمهور را در مقام اجرای وظایف مدیریت قوه مجریه و اداره امور اجرایی کشور مورد استیضاح قرار دهند، رییس جمهور باید ظرف مدت یک ماه پس از طرح آن در مجلس حاضر شود و در خصوص مسایل مطرح شده توضیحات کافی بدهد. در صورتی که پس از بیانات نمایندگان مخالف و موافق و پاسخ رییس جمهور، اکثریت دو سوم کل نمایندگان به عدم کفایت رییس جمهور رأی دادند مراتب جهت اجرای بند ده اصل یکصد و دهم به اطلاع مقام رهبری می‌رسد.

• اصل سابق‌‌‌‌: نمایندگان مجلس می‌توانند در مواردی که لازم می‌دانند هیأت وزیران یا هر یک از وزراء را استیضاح کنند. استیضاح وقتی قابل طرح در مجلس است که با امضای حداقل ده نفر از نمایندگان به مجلس تقدیم شود. هیأت وزیران یا وزیر مورد استیضاح باید ظرف مدت ده روز پس از طرح آن در مجلس حاضر شود و به آن پاسخ گوید و از مجلس رأی اعتماد بخواهد. در صورت عدم حضور هیأت وزیران یا وزیر برای پاسخ نمایندگان مزبور درباره استیضاح خود توضیحات لازم را می‌دهند و در صورتی که مجلس مقتضی بداند اعلام رأی عدم اعتماد خواهد کرد. اگر مجلس رأی اعتماد نداد هیأت وزیران یا وزیر مورد استیضاح عزل می‌شود. در هر دو صورت نخست‌وزیر یا وزرای مورد استیضاح نمی‌توانند در هیأت وزیرانی که بلافاصله بعد از آن تشکیل می‌شود عضویت پیدا کنند.

نظر

در حال کار...
                                X