اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #4201
    ارائه طرح توقف فروش نفت به اروپا به زمان ديگري موكول شد

    به گفته وي، طراحان اين طرح به دليل در نظر گرفتن همه جوانب و پختهكردن آن، اين طرح را امروز در مجلس مطرح نكردند.
    يك عضو كميسيون انرژي مجلس با بيان اينكه ارائه طرح توقف فروش نفت به اروپا براي رسيدگي در مجلس به تعويق افتاد و به زمان ديگري موكول شد، گفت: اعتقاد طراحان بر اين است كه اين طرح بعد از انجام كار كارشناسي قوي و محكم در مجلس مطرح شود كه زمان آن مشخص نيست.

    علي اديانيراد در گفتوگو با ايسنا، در توضيح دليل تعويق ارائه طرح توقف فروش نفت به اروپا در مجلس گفت: اين طرح به دليل داشتن اهميت، احتياج به كار كارشناسي قوي دارد تا از عقبه كارشناسي مطلوبي برخوردار باشد.

    به گفته وي، طراحان اين طرح به دليل در نظر گرفتن همه جوانب و پختهكردن آن، اين طرح را امروز در مجلس مطرح نكردند.

    اين عضو كميسيون انرژي مجلس همچنين با بيان اينكه هدف طراحان از تهيه اين طرح توقف فروش نفت به صورت كلي به اروپاست، گفت: در اين طرح زماني براي فروش نفت به اروپا در نظر گرفته نشده است كه براي پختهكردن آن مقرر شد كه اين طرح بعد از كار كارشناسي بيشتر در مجلس بررسي شود.

    اديانيراد در پايان با بيان اينكه زمان ارائه اين طرح مشخص نيست و بستگي به روند كار دارد، گفت: اين طرح بسيار مهم در صورت تصويب در مجلس، سيلي محكمي به صورت اتحاديه اروپا خواهد زد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #4202


      شورای انتقالی لیبی بهانه کرده است که دلیل تحویل ندادن سیف الاسلام اوضاع ناآرام شهر بنی ولید و به تاخیر افتادن نشست شورای انتقالی برای بررسی این موضوع بوده است.
      منابع خبری گزارش دادند سیف الاسلام قذافی فرزند دیکتاتور سرنگون شده لیبی در معاملهای پنهانی با شورای انتقالی این کشور در برابر تحویل دادن وی به دادگاه جنایی مکان اختفای گنجهای پدرش را فاش کرد.

      به گزارش فارس، روزنامه "النهار الجدید" چاپ الجزایر امروز نوشت مقامات لیبی برای تحویل دادن سیف الاسلام قذافی به دادگاه جنایی بینالمللی لاهه آماده میشوند تا در آنجا به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و کشتار غیرنظامیان با همدستی پدرش و فرمانده سرویس جاسوسی لیبی مورد محاکمه قرار گیرند.

      این روزنامه افزود: طرابلس از دادستان کل دادگاه جنایی که حکم بازداشت سیف الاسلام را صادر کرده است سه هفته برای تحویل دادن وی مهلت خواسته بود که این مهلت از یک هفته پیش بدون هیچ دلیلی پایان یافته است. شورای انتقالی لیبی بهانه کرده است که دلیل تحویل ندادن سیف الاسلام اوضاع ناآرام شهر بنی ولید و به تاخیر افتادن نشست شورای انتقالی برای بررسی این موضوع بوده است.

      منابع وزارت کشور لیبی نیز اعلام کردند سیف الاسلام طی روزهای گذشته به منطقه "باب العزیزیه"، مقر حکومت معمر القذافی در طرابلس رفت تا مکان اختفای اموال و گنجهای معمر القذافی در مقر خود را فاش کند. سیف الاسلام از زمان سقوط رژیم قذافی و دستگیری وی مورد توجه ویژه انقلابیون الزنتان قرار دارد.




      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

        #4203
        الجزیره گزارش می دهد:
        نگرانی یونان از تحریم نفت ایران: از کجا نفت ارزان پیدا کنیم؟

        مقامات اروپایی پذیرفته اند که مسئله تحریم نفت ایران، نه اقتصادی بلکه سیاسی است ؛ آنها به یونان وعده داده اند که در جایگزینی نفت ایران، به آتن کمک خواهند کرد. سایت شبکه الجزیره در گزارشی به نگرانی های یونان به دلیل تحریم نفت ایران پرداخت.

        به گزارش عصر ایران، در این گزارش آمده است: پس از تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا برای تحریم خرید نفت از ایران، حالتی از ترس، بخش های انرژی یونان را فراگرفته است.

        روزنامه های یونان نوشته اند که نگرانی آتن باعث شد تا اتحادیه اروپا تصمیم خود را درباره تحریم نفت ایران تا ماه می آینده به تعویق بیاندازد. قرار است در این تاریخ، این موضوع بررسی شود که تا چه میزان اقدامات برای جایگزینی نفت ایران، موفقیت آمیز بوده است. بخش های مختلف اتحادیه اروپا به یونان وعده داده اند که در جایگزینی نفت ایران، به آتن کمک خواهند کرد.

        پیش از این "استافروس ذیماس" وزیر خارجه یونان در نشست های وزیران خارجه اتحادیه اروپا با تحریم نفت ایران، مخالفت و نگرانی کشورش را در این موضوع، ابراز کرده بود.

        او خواسته بود که نفت جایگزین نفت ایران به همان حجم، قیمت و تسهیلات نفت صادراتی ایران باشد.

        "إلياس سياكانداريس " کارشناس اقتصادی در یونان نیز گفت : واضح است که نگرانی در بخش های مربوط به انرژی در یونان درباره تحریم نفت ایران وجود دارد. آتن به دنبال منابع دیگری برای جایگزینی نفت ایران است. مشکل فقط پیدا کردن جایگزین نفت ایران نیست بلکه یافتن نفتی با شرایط مناسب مانند نفت ایران است. یعنی همان قیمت پایین و همان تسهیلات در بازپرداخت پول آن.

        وی افزود: اگر همین نفت ایران به کشور دیگری برود و آنجا پس از پالایش به یونان برود، همچنان، قیمت آن پایین خواهد بود. مقامات اروپایی پذیرفته اند که مسئله تحریم نفت ایران، نه اقتصادی بلکه سیاسی است.

        این کارشناس اقتصادی درباره کشورهایی که می توانند صادرات نفت ایران به یونان را جایگزین کنند نیز گفت: معمولا گزینه های عربستان سعودی و آذربایجان مطرح می شود.

        یک اقتصاددان یونانی هم که نخواست نامش اعلام شود به شبکه الجزیره گفت: اقدام پیش دستانه ایران برای توقف زودهنگام صادرات نفتش به اروپا باعث می شود تاثیرات منفی این اقدام ، سریعتر بر آتن، ظاهر شود. مقامات یونانی برای جلوگیری از تاثیر منفی بر افکار عمومی، این موضوع را به صورت پررنگ رسانه ای نمی کنند.

        وی افزود: بسیاری از شرکت های نفتی اروپا از صادرات فرآورده های نفتی خود به یونان نگرانی دارند. آنها از احتمال ورشکستگی یونان، نگرانی دارند و این وضعیت برخلاف ایران است که به خوبی با آتن به تعامل می پردازد.
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #4204
          وزیر خارجه ایران: به سئوالات آژانس اتمی پاسخ میدهیم

          علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران نسبت به ماموریت هیات اعزامی آژانس بین المللی انرژی اتمی در ایران ابراز خوشبینی کرده و گفته که همکاریهای ایران با آژانس همواره خوب بوده است.

          آقای صالحی که به آدیس آبابا در اتیوپی سفر کرده، گفت شفاف سازی، یکی از اصول همکاری های ایران با این آژانس بوده است


          او تاکید کرد که ایران چیزی برای مخفی کردن ندارد و فعالیت سری هم نداشته است.

          وزیر خارجه ایران به خبرنگاران گفت به سئوالات هیات اعزامی آژانس بین المللی انرژی اتمی در ایران 'پاسخ لازم' داده خواهد شد.

          تیم شش نفره اعزامی سازمان ملل متحد تحت ریاست هرمان نکائرتس، معاون مدیرکل این آژانس بامداد روز یکشنبه، نهم بهمن (۲۹ ژانویه)، وارد تهران شد.

          این هیات برای سه روز در ایران خواهد بود و به احتمال قوی از تاسیسات هسته ای ایران از جمله فردو بازدید خواهد کرد.

          یوکیو آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی از ایران خواسته است که با هیات اعزامی همکاری کند.

          آژانس بینالمللی انرژی اتمی ابراز امیدواری کرده است که اعلام آمادگی ایران برای گفتوگو ، به مناقشه چندین ساله بر سر برنامه هسته ای این کشور پایان دهد.

          در همین ارتباط، وزیر خارجه ایران در آدیس آبابا گفت که کشورش آماده شرکت در مذاکرات پنج بعلاوه یک است و افزود سعید جلیلی، مذاکره کننده ارشد ایران در مسایل هسته ای به زودی نامه ای به کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در باره زمان و مکان مذاکرات خواهد فرستاد.

          آخرین دور این گفتوگوها نزدیک به یک سال پیش، در شهر استانبول ترکیه برگزار شد.

          خانم اشتون اخیرا ضمن استقبال از پیشنهاد ایران برای از سر گیری مذاکرات، خواستار "معنا دار" بودن مذاکرات شد و نسبت به تکرار مذاکرات نافرجام استانبول هشدار داد.

          حل و فصل مسایل حل نشده

          رئیس هیات اعزامی آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران پیش از سفر به تهران، در وین مقر این آژانس به خبرنگاران گفت که امیدوار است تمام موضوعات مهم و حل نشده با ایران، در این سفر حل و فصل شوند.

          آقای نکائرتس ابراز امیدواری کرد که به طور مشخص، ایران در مورد "نگرانیها درباره ابعاد نظامی احتمالی برنامه هستهای" خود وارد مذاکره شود.

          هنوز مشخص نیست هیات اعزامی به طور مشخص با چه افرادی دیدار خواهد کرد

          ایران از سوی کشورهای غربی متهم شده که در قالب برنامه صلح آمیز هسته ای، در تلاش برای دستیابی به تسلیحات اتمی است، اتهامی که ایران همواره آن را به شدت رد می کند.

          طی هفتههای اخیر، آمریکا و اتحادیه اروپا برای تحت فشار قرار دادن ایران، تحریمهایی را علیه این کشور به اجرا گذاشته اند و از تشدید این تحریم ها خبر داده اند.

          اتحادیه اروپا در تازه ترین دور تحریم های خود، خرید و فروش نفت خام و فرآوردههای نفتی ایران را به فهرست تحریم های خود افزود.

          آمریکا هم هفته گذشته، بانک تجارت ایران را در فهرست بانکهای تحریم شده خود قرار داد.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #4205
            اعلام آمادگی تلویحی سعودالفیصل برای جایگزینی نفت صادراتی ایران به ترکیه

            داوود اوغلو: نفت ایران قابل جایگزینی نیست

            عربستان سعودی به صورت تلویحی برای جایگزینی نفت صادراتی ایران به ترکیه، اعلام آمادگی کرد.

            به گزارش عصرایران، نشست مشترک وزیران خارجه شورای همکاری خلیج فارس و ترکیه دیروز شنبه در شهر استانبول با بروز دیدگاههای متفاوت درباره ایران روبه رو شد.

            روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن در این باره می نویسد: مذاکره کنندگان گرچه درباره مسئله سوریه، مواضع نزدیک داشتند اما موضوع ایران باعث شد تا فاصله ای میان ترکیه و شورای همکاری خلیج فارس شکل بگیرد. در این نشست ، آنکارا به صراحت اعلام کرد که به هیچ تحریمی علیه ایران تن نمی دهد مگر اینکه تحریم ، مصوبه شورای امنیت سازمان ملل متحد باشد.

            شرکت کنندگان در این نشست گفتند: ترکیه اصرار داشت تا موضع خود را درباره مسئله ایران بیان کند و در همین راستا داوود اوغلو وزیر خارجه ترکیه گفت که کشورش 30 درصد از نفت مورد نیاز خود را از ایران وارد می کند و فکر نمی کند که چنین حجمی قابل جایگزینی باشد.

            "سلجوق اونال" سخنگوی وزارت خارجه ترکیه هم گفت: مواضع آنکارا درباره دو موضوع ایران و سوریه، شفاف و واضح است. ترکیه و شورای همکاری خلیج فارس توافقنامه همکاری استراتژیک امضا کرده اند و برای افزایش این همکاری، تلاش می کنند. این همکاری به سود ملت های ترکیه و کشورهای جنوب خلیج فارس است.

            وزیر خارجه ترکیه همچنین از روند اصلاحات توسط پادشاه بحرین ابراز خرسندی کرده است.

            داوود اوغلو افزود: ما همیشه با کشورهای جنوب خلیج فارس روابط خوبی داریم چه موضوع ایران مطرح باشد و چه مطرح نباشد.

            وی درباره امنیت خلیج فارس نیز گفت که ترکیه مخالف هر گونه تهدید درباره بستن تنگه هرمز است. قوانین بین الملل آزادی دریانوردی در دریاها و تنگه های بین المللی به ویژه تنگه هرمز را تضمین می کنند. تنگه هرمز ، گذرگاه حیاتی نفت جهان است.

            در این نشست، سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان سعودی درباره اینکه در صورت بروز نقص در عرضه نفت در بازار جهانی به دلیل تحریم ایران، آیا ریاض آمادگی رفع این نقص را دارد یا خیر؟ گفت: آنچه برای ریاض اهمیت دارد ، توازن بازار نفت است. درباره این موضوع با همه کشورهای جنوب خلیج فارس توافق نظر داریم.

            سعودالفیصل درباره این موضوع که آیا عربستان و دیگر کشورهای جنوب خلیج فارس می توانند نفت صادراتی ایران به ترکیه را جایگزین کنند یا خیر؟ گفت: عربستان سعودی می خواهد شاهد بازار متوارن نفت باشد و این موضوع برای عربستان سعودی مهم است.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #4206
              مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، شرکتهای اروپایی را تهدید کرد

              "تنها کسانی که از تصمیم اخیر اتحادیه اروپا ضرر می کنند، شرکت های اروپایی هستند که با ایران قرارداد داشتند"

              مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، شرکتهای اروپایی را تهدید کرده است که یا قراردادهای خرید نفت ایران را به صورت بلندمدت تدوین کنند و یا هماکنون خرید نفت از ایران را متوقف کنند.

              احمد قلعهبانی، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفته است: "برخی دولتهای اروپایی به گونهای دیکتاتوری عمل کردهاند"، در حالی که شرکتهای بزرگ نفتی این کشورها "کماکان خواستار حفظ رابطه تجاری و تداوم خرید نفت از ایران هستند."


              او از شرکتهایی که خواستار دریافت نفت از ایران هستند، خواسته است تا به طور شفاف با شرکت ملی نفت ایران مذاکره کنند و "یا هماکنون نسبت به قطع خرید نفت از ایران اقدام کنند یا رابطه طولانیمدت با ایران را حفظ کنند."

              آقای قلعهبانی تاکید کرده است: "تنها کسانی که از تصمیم اخیر اتحادیه اروپا ضرر میکنند، شرکتهای اروپایی هستند که با ایران قرارداد داشتند."

              اتحادیه اروپا روز دوشنبه، سوم بهمن (۲۳ ژانویه)، رسما اعلام کرد که خرید و واردات نفت ایران را متوقف میکند. این تحریمها شامل توقف فوری امضای قراردادهای جدید با ایران برای خرید و فروش نفت خام و فرآوردههای نفتی و نیز پایان قراردادهای جاری تا اول ماه ژوئیه (یازده تیر ۱۳۹۱) میشود.

              به دنبال مصوبه اتحادیه اروپا، خبرگزاری مهر گزارش داد که در آستانه نشست این اتحادیه، شرکتهای توتال فرانسه و انی ایتالیا به شرکت ملی نفت ایران نامه نوشتهاند. مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران به مهر گفت که "خریداران قدیمی نفت ایران در اروپا نگرانی خود را نسبت به تحریمهای احتمالی اتحادیه اروپا اعلام کردهاند."

              شرکت های توتال فرانسه و انی ایتالیا پیش از این، قراردادهایی را به صورت بیع متقابل برای توسعه میدانهای هیدروکربوری ایران امضا کردهاند.

              در چارچوب قراردادهای بیع متقابل، شرکتهای پیمانکار پس از سرمایهگذاری برای اجرای یک طرح نفتی، اصل سرمایه و سود خود را از محل تولیدات همان طرح دریافت میکنند.

              شرکت انی ایتالیا در ماه دسامبر گذشته برآورد کرد که بیش از ۲ میلیارد دلار از محل اجرای طرح توسعه میدان نفتی دارخوین به صورت بیع متقابل، از شرکت ملی نفت ایران طلب دارد و باید به جای آن از این کشور نفت خام بگیرد. این شرکت اعلام کرده بود که در صورت تحریم نفت ایران، پرداخت مبالغی که انی از ایران طلب دارد، وضعیت روشنی نخواهد داشت.

              هرچند گزارش شده است که چون قطع ارتباط بانکی با ایران دشواریهایی را برای بازپرداخت مطالبات ایران به ایتالیا به دنبال دارد، به این کشور اجازه داده شده است تا همچنان در قبال مطالبات مالی خود از ایران، نفت خام دریافت کند.

              مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، روز یکشنبه، نهم بهمن، در این باره توضیح داده است که "بعضی از شرکتهای اروپایی طبق قراردادهای بیع متقابل، متعهدند که نفت خود را برداشت کنند و اگر نفت این میدانها را برداشت نکنند، به ضرر خودشان خواهد بود و بازپرداخت سرمایهشان دچار مشکل می شود."

              او همچنین از قراردادهای سه ساله بعضی شرکتهای اروپایی برای خرید نفت ایران خبر داده و گفته است: "شرکتهایی که قرارداد طولانیمدت برای دریافت نفت از ایران دارند، در صورتی که مایل به فسخ این قراردادها باشند، زیان و ضرر ناشی از فسخ قرارداد بر عهده آنها است."

              آقای قلعهبانی اضافه کرده است که شرکت ملی نفت ایران انتظار نداشت که اتحادیه اروپا ایران را تحریم کند و بنابراین "تجدیدنظر در رابطه تجاری با شرکتهای اروپایی اجتنابناپذیر خواهد بود، چرا که اروپا نشان داد شریک مطمئنی برای ایران نیست."

              در عین حال، به دنبال انتشار خبرهایی از بررسی طرح دوفوریتی قطع صادرات نفت ایران به اتحادیه اروپا در مجلس این کشور، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفته است که "در این زمینه باید در سطح عالی کشور تصمیمگیری شود."

              خبرگزاری فارس روز شنبه، هشتم بهمن، به نقل از ناصر سودانی، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ایران گزارش داده بود که این طرح در ۴ ماده طراحی شده و براساس یکی از مواد اصلی آن "جمهوری اسلامی تا پایان دادن کشورهای اروپایی به تحریم نفتی این کشور، هر گونه صادرات نفت به کشورهای اروپایی را قطع میکند."

              ولی روز یکشنبه، نهم بهمن، علی ادیانی راد، از اعضای کمیسیون انرژی مجلس ایران به ایسنا گفت که ارائه طرح توقف فروش نفت به اروپا برای رسیدگی در مجلس به تعویق افتاده است.

              او گفت: اعتقاد طراحان بر این است که این طرح بعد از انجام کار کارشناسی قوی و محکم در مجلس مطرح شود که زمان آن مشخص نیست.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #4207
                سفر وزیر خارجه آلمان به خاورمیانه

                گیدو وستروله، وزیر امور خارجه آلمان، روز یکشنبه (۹ بهمن / ۲۹ ژانویه) سفر چندروزه خود به خاورمیانه را آغازکرد.
                وزیر خارجه آلمان پس از اقامت اولیه در عمان، پایتخت اردن، به مصر سفر و با نمایندگان نظامیان حاکم، احزاب این کشور و نمایندگان مسیحیان مصر دیدار و گفتوگو میکند.
                وستروله پس از مصر به اسرائیل و مناطق تشکیلات خودگردان فلسطین خواهد رفت و با نمایندگان آنها گفتوگو خواهد کرد. وی خواستار آغاز مذاکرات صلح میان دو طرف خواهد شد
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

                  #4208
                  به رغم نظر مقامات ایرانی اعلام شد:
                  ایران هنوز میلیاردها یورو در بانکهای اروپا دارد

                  در حالی که پیش از این، مقامات کشورمان گفته بودند، ایران منابع ارزی خود را از بانکهای اروپایی بیرون آورده است و حتی یک یورو در بانکهای اروپایی ندارد، امروز یک اقتصاددان ایرانی ـ که مشاور اقتصادی اتحادیه اروپاست ـ مدعی شده است که ایران، مقادیر کلانی پول در اروپا دارد.
                  ـ یک اقتصاددان ایرانی که مشاور اتحادیه اروپاست، مدعی ادامه حضور ایران در سیستم مالی اروپا شده است.

                  به گزارش «تابناک»، رسانههای کشور کوچک مالت مدعی شدهاند که ایران، هنوز میلیاردها یورو، ذخیره ارزی در بانکهای اروپایی و از جمله بانکهای این کشور کوچک اروپایی دارد.

                  عمادی مدعی شده است: منابع ایران در بانکهایی در آلمان، اسپانیا، ایتالیا، یونان و مالت قرار دارد.

                  وی همچنین گفته است: «من نمیتوانم میزان دقیق این پول را اعلام کنم، ولی میتوانم بگویم که ایران هنوز میلیاردها یورو پول در اروپا دارد».

                  بنا بر این گزارش، بر پایه تحریمهای اخیر اتحادیه اروپا علیه کشورمان، اموال بانک مرکزی در اروپا مسدود شده و شرکت کشتیرانی BIIS Maritime Limited نیز به دلیل همکاری با ایران تحریم شده است.

                  پیش از این، بنا بر اسناد ویکیلیکس ادعا شد که ایران به دنبال سرمایهگذاری مالی در مالت بوده است، ولی دولت مالت به سرعت این ادعا را رد کرد.

                  گفته میشود، پیش از این، دو بانک ایرانی مستقر در انگلیس برای دسترسی به سیستم پرداخت یورو بانک مرکزی مالت تلاش کردهاند، حال آن که با مخالفت محترمانه این کشور روبهرو شدهاند.

                  بنا بر اسناد ویکیلیکس، ایران از طریق دیپلماتهای خود در پاریس، به دیپلماتهای مالت در پاریس گفته است که به آگاهی مقامات کشورشان برسانند که ایران میخواهد، در صورت امکان، مثلا چهار میلیارد یورو در مالت سرمایهگذاری کند؛ اما گویا، مقامات مالت، متن ایمیل سفیرشان در پاریس را به سفیر آمریکا در مالت تحویل دادهاند.

                  اسناد ویکیلیکس همچنین مدعی شدهاند که در آغاز آوریل 2008 و پس از این که ایران تلاش کرد، با استفاده از دو بانک ایرانی مستقر در مالت، یعنی شعبه بانک ملی و بانک بینالمللی پرشیا از سیستم پرداخت یورو بانک مرکزی مالت استفاده کند، «مولی بوردونارو»، سفیر وقت آمریکا با مقامات مالت دیدار کرده و آنها را در فشار گذارده است تا اجازه ندهند ایران از این سیستم استفاده کند.

                  بنابراین، انتظار از مقامات ایرانی میرود، در صورتی که چنین خبری درست است، به جای اینکه آن را انکار کنند، تدابیر لازم برای نگهداری از داراییهای ایران بیندیشند. بیگمان هرچند انکار این مسأله، مسولان را از پاسخگویی معاف میکند، اصل ماجر را حل نخواهد کرد.
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #4209
                    وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام كرد:

                    معافيت واحدهاي توليد فناوري اطلاعات از پرداخت ماليات




                    تهران - واحدهاي توليد فناوري اطلاعات كه در محدوده شهرهاي تهران، اصفهان و مراكز استانها و شهرهاي بيش از 300 هزار نفر جمعيت باشند، مطابق ماده 132 اصلاحي قانون مالياتهاي مستقيم مصوب 1380 مشمول معافيت از ماليات بردرآمد هستند.


                    به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، علي اصغر رمزي - مديركل دفتر امور اقتصادي وزارت صنعت، معدن و تجارت - اعلام كرد: بر اساس مصوبه مورخ دهم دي ماه سال جاري وزراي عضو كميسيون لوايح در جلسه مورخ دهم مهر ماه سال جاري با توجه به اختلاف نظر بين وزارتخانههاي صنعت، معدن و تجارت و امور اقتصادي و دارايي و با رعايت ماده پنج تصويب نامه مورخ بيست و هفتم اسفند سال 1386 واحدهاي توليدي فناوري اطلاعات كه در محدوده شهرهاي تهران، اصفهان و مراكز استانها و شهرهاي بيش از 300 هزار نفر جمعيت باشند، مطابق ماده 132 اصلاحي قانون مالياتهاي مستقيم مصوب 1380مشمول معافيت از ماليات بر درآمد هستند.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

                      #4210
                      هاشمي:بادشمنتراشي به اهدافمان نمیرسیم
                      هاشميرفسنجاني يكي از الزامات توسعه سرمايهگذاري در بخشهاي گوناگون اقتصاد را تنشزدايي و داشتن سياست خارجي فعال و مثبت خواند و تصريح كرد: دشمنتراشي ما را به اهداف انقلاب و نظام نميرساند و بايد بتوانيم با تعامل سازنده با دنيا و به خصوص كشورهاي منطقه، زمينههاي جذب انواع سرمايهگذاريها را فراهم كنيم.
                      رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام دغدغه كشاورزان و سرنوشت آن در خوداتكايي كشور به ويژه در دوره تحريم را مهم توصيف كرد.

                      به گزارش ايسنا آيتالله هاشميرفسنجاني در ديدار دبيركل و اعضاي شوراي مركزي خانه كشاورز با بيان اينكه «مشكل بخش كشاورزي در كل اقتصاد كشور تأثيرگذار است» اظهار كرد: نيازهاي حياتي بشر همواره متعدد بوده، اما بخش غذا و كشاورزي مهمترين و راهبرديترين نياز مردم به حساب ميآيد.

                      وي كشاورزي را تأمينكننده خاموش و بدون هياهوي نياز غذايي بشر در طول تاريخ خواند و با اشاره به برنامههاي توسعهاي اين بخش در ايران پس از انقلاب اسلامي تصريح كرد: پس از پايان جنگ تحميلي، برنامهريزان كشور به اين نتيجه رسيدند كه سرمايهگذاري در زمينه توسعه كشاورزي و بخشهاي جانبي نظير آب و دامداري بيش از ديگر بخشها نياز به حمايت و رشد دارد، لذا بهگونهاي عمل شد كه در پايان برنامههاي پنج ساله دوم و سوم در اكثر قريب به اتفاق محصولات كشاورزي به خوداتكايي قابل قبولي رسيده بوديم.

                      رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اقدامات ارزنده پژوهشي و تحقيقي خانه كشاورز كه در اختيار مسوولان امر هم قرار گرفته، غفلت از هدف اصلي هدفمندي يارانهها كه حمايت از توليد و كشاورزي بود را يادآور شد و گفت: قرار بر اين بود كه از درآمدهاي حاصل از هدفمندي يارانهها، بخش توليد و كشاورزي صاحب نقدينگي و سرمايهگذاري شود، اما در حال حاضر از اين بخشها به طور كامل حمايت نميشود.

                      هاشميرفسنجاني، سرمايهگذاري را نياز مبرم و حياتي توليد و كشاورزي خواند و با ابراز تأسف از سير نزولي شديد در اين زمينه گفت: در حال حاضر تنها كساني كه عاشق كشاورزي و توليد هستند، با ايثار و فداكاري فعاليت ميكنند و اگر حمايت جدّي و فوري از آنان نشود، نميتوان به حيات آن اميد داشت.

                      رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام واردات بيرويه و غالباً لوكس را آفت كشاورزي و توليد در كشور خواند و تأكيد كرد: با تحولات ناخوشايند اخير اقتصادي كشور، بسياري از محصولات و توليدات به خصوص در بخش كشاورزي قدرت رقابتپذيري و حتي حملونقل تا شهرها را نيز از دست داده است.

                      وي با اشاره به توانمنديها و امكانات زيربنايي و طبيعي خوب كشور، به درآمدهاي ارزي سرشار سالهاي اخير اشاره كرد و گفت: در پايان جنگ تحميلي و شروع دوران سازندگي با درآمد ارزي و ريالي به مراتب پايينتر از حال حاضر بخش عمدهاي از زيربناها به خصوص نيازمنديهاي كشاورزي نظير آب و سدسازي و زهكشي، توسعهاي خوب و راضيكننده يافت و روا نيست كه با اين همه درآمد، وضع توليد و كشاورزي امروز كشور اينگونه باشد.

                      رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام ضمن هشدار نسبت به عواقب بيتوجهي به وضعيت اقتصادي و نيازهاي اساسي كشور گفت: وضع اشتغال و بيكاري با اضافه شدن به مشكلات اقتصادي ميتواند چون بهمني سهمگين آينده كشور را تهديد كند.

                      وي با ابراز اميدواري نسبت به بهبود وضع كشاورزي، اين بخش را داراي مزيت نسبي براي كشور خواند و گفت: اگر به توانمنديهاي كشور توجه و سرمايهگذاري مناسبي در بخش كشاورزي و توليد صورت گيرد، با مديريت معقول و آيندهنگر ميتوانيم به توليد كشور جاني مجدد ببخشيم.

                      هاشميرفسنجاني يكي از الزامات توسعه سرمايهگذاري در بخشهاي گوناگون اقتصاد را تنشزدايي و داشتن سياست خارجي فعال و مثبت خواند و تصريح كرد: دشمنتراشي ما را به اهداف انقلاب و نظام نميرساند و بايد بتوانيم با تعامل سازنده با دنيا و به خصوص كشورهاي منطقه، زمينههاي جذب انواع سرمايهگذاريها را فراهم كنيم.

                      رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با بيان اينكه «مردم ما خوب و وفادار هستند» گفت: نسل جوان و آيندهساز كشور روشن و آگاهند و با اميد و تلاش راه درست زندگي و آينده كشور را پيدا خواهند كرد.
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                      نظر

                      • bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

                        #4211
                        در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                        مطهری: نخستین کسی که احمدی​نژاد را شناخت و احساس خطر کرد، هاشمی بود
                        بخشی از وضع ناهنجار فرهنگی ما ناشی از این عقیده آقایان مشایی و احمدینژاد است که متأسفانه سکان اجرایی کشور در دست آنهاست. این تفکر آنها شبیه تفکر دولتهای سکولار است که میگویند ما در قبال اخلاق و رفتار و عقاید مردم مسئولیتی نداریم.

                        خبرآنلاین: فرزند شهید مطهری تاکید کرد آنها که برای انقلاب زحمتی نکشیده​اند، توان حذف هاشمی را ندارند.[B]

                        علی مطهری که می​گفت این جریان در تلاش است تا آیتالله هاشمی​رفسنجانی را از فضای سیاسی ایران حذف کند و برای رسیدن به این خواسته خود نشان داده که حاضر است دست به هر اقدامی بزند، افزود: اینها قادر به حذف آقای هاشمی از انقلاب نیستند. ایشان پایگاه اجتماعی خوبی دارد و مردم قدردان خدمتگزاران خود هستند. علت هجوم روانی و تبلیغاتی به ایشان ترس از اوست. شاید نخستین کسی که آقای احمدینژاد را شناخت و احساس خطر کرد و نحوه مدیریت وی بر کشور را خطرناک توصیف کرد آقای هاشمی بود.

                        به گفته وی، تا زمانی که آیت​الله هاشمی​رفسنجانی به صحنه سیاسی برنگردد و مثلاً اقامه جمعه نکند بحران سیاسی اخیر تمام نمیشود، چون نقطه نظرات ایشان عادلانه و واقع بینانه است.

                        گزیده سخنان مطهری در گفت​وگو با روزنامه «ملت​ما» را در ادامه بخوانید:

                        - آنچه درباره جریان موسوم به «انحرافی» مسلم است این است که آقایان مشایی و احمدینژاد عقاید درباره مسائل فرهنگی دارند که با مبانی اسلامی و آرمانهای انقلاب اسلامی سازگار نیست. البته پرداختن به تمدن ایران قبل از اسلام با همه نقاط مثبت و منفی آن به عنوان یک واقعیت تاریخی اشکالی ندارد، اما اینها از این کارها هدف سیاسی دارند. به تعبیر رهبر انقلاب چرا به افتخارات ایران و تمدن بزرگ بعد از اسلام نمیپردازید.

                        - بخشی از وضع ناهنجار فرهنگی ما ناشی از این عقیده آقایان مشایی و احمدینژاد است که متأسفانه سکان اجرایی کشور در دست آنهاست. این تفکر آنها شبیه تفکر دولتهای سکولار است که میگویند ما در قبال اخلاق و رفتار و عقاید مردم مسئولیتی نداریم.

                        - آقایان مشایی و احمدی​نژاد از یکدیگر جداییناپذیرند و عقایدشان عین هم است و این که افراد و گروههایی مانند جبهه پایداری میگویند انحرافات، ناشی از مشایی است و ما احمدینژاد را قبول داریم اما مشایی را نه، یک طنز بیشتر نیست. مشکل اینها این است که احساس خودکفایی در شناخت اسلام دارند و در نتیجه احساس بینیازی از روحانیت به عنوان کارشناس دین و مرجع اسلام شناسی دارند. در نتیجه اهمیتی برای مراجع تقلید و به طور کلی روحانیت قائل نیستند و خودشان براساس شرایط روز و مصالحی که تشخیص میدهند تصمیم میگیرند و از این جهت شباهتی به گروههای منحرف قبل از انقلاب همچون حجتیه دارند.

                        - معاندسازی برای نظام یک آفت است که متأسفانه اکنون به وسیله افراد فرصتطلب در حال اجرا است.

                        - امروز عدهای که برای انقلاب اسلامی زحمتی نکشیدهاند و قدر این انقلاب را نمیدانند و بسیاری از آنها سنشان اقتضا نمیکند که تاریخ این انقلاب را درست درک کرده باشند مدعی هستند که ما انقلابیون راستین هستیم و بقیه یا از مرد و دیناند یا از خواص بیبصیرت یا فتنهگر، در نتیجه بسیاری از انقلابیون، راستین و اولیه را به حاشیه راندهاند و همچنان به کار خود ادامه میدهند تا سرشان به سنگ بخورد. برای توجیه کارشان هم به شبیهسازی با تاریخ صدر اسلام میپردازند که فلانی مانند طلحه است و فلانی مانند زبیر و دیگری مانند عایشه و از این قبیل . اینها در واقع فرصت طلبانی هستند که صرفاً دنبال قدرتند. سوابق آنها هم نشان میدهد که از تقوای درستی برخوردار نیستند و صرفاً دنبال هوای نفسشان هستند. با اینها باید مبارزه کرد و چهره واقعیشان نفسشان هستند. با اینها باید مبارزه کرد و چهره واقعیشان را برای مردم اشکار کرد. متأسفانه چون اینها در پشت نقاب دفاع از ولایت فقیه پنهان میشوند بخشی از مردم عوام، فریب اینها را میخورند. باید به جامعه آگاهی بخشی کرد.

                        - به برکت اصل ولایت فقیه بعید است که به راحتی بتوانند روحانیت را از سیاست و حکومت حذف کنند. روحانیت باید اصلاً از درون را انجام دهد و نقصهای خود را برطرف کند. اینکه برخی از مراجع تقلید و علمای بزرگ درباره بسیاری از انحرافات و بد رفتاریها سکوت میکنند. به ضرر روحانیت است به تعبیر شهید آیتالله مطهری پرچم اصلاحات باید در دست روحانیت باشد تا روشنفکران غریزده پرچمدار اصلاحات اجتماعی نشوند در پاسخ به سؤال شما فرضا روحانیت از سیاست و حکومت حذف شود، انقلاب در مدت کوتاهی مسیر خود را عوض خواهد کرد و در دامان غرب خواهد افتاد.

                        - روشن است که سپاه باید کار خود را که ماهیت نظامی دارد انجام دهد. البته سپاه وظیفه حفظ انقلاب اسلامی و دفاع از آرمانهای آن را نی زدارد ولی این به این معنا نیست که پستهای اقتصادی و سیاسی را نیز در اختیار بگیرد و مثلاً در هر انتخاباتی نظر بدهد که ما با فلان کاندیدا موافق هستیم یا نیستیم، اینها باعث انحراف و فساد و تفرقه سپاه میشود و با فلسفه وجودی سپاه منافات دارد.

                        - بیماری امروز مجلس ایران نداشتن استقلال است که بخشی از آن ناشی از برداشت غلط از اصل ولایت فقیه است و بخش دیگر ناشی از ترس از رد صلاحیتها به خاطر عقیده و اظهارنظر است. نماینده نباید ترسی از اظهارنظر داشته باشد و باد بتواند مطابق قانون اساسی درباره همه امور کشور نظر بدهد و انتقاد کند.

                        - اوایل که فضا خیلی سنگین بود، برخی از نمایندگان میگفتند اگر ما طرح سؤال از رئیس جمهور را امضا کنیم دفتر ما را در شهرستان به هم میریزند یا در نماز جمعه علیه ما شعار میدهند یا شیشههای دفتر را میشکنند یعنی یک رعبی میان نمایندگان وجود داشت اما به تدریج و با افزایش تخلفات و خصوصاً بعد از خانهنشینی رئیسجمهور فضا بازتر شد و خیلی از نمایندگان هم به حرف من رسیدند، تا جایی که پیش من میآمدند و میگفتند شما چطور از قبل توانستی اینها را بشناسی؟!

                        - ولایت فقیه ولایت مکتب و ایدئولوژی است، ولایت اسلام و فقه است نه ولایت شخص. طبیعی است که عدهای از این اصل مانند بسیاری زا مقولات دیگر مثل آزادی سواستفاده کنند و به بهانه دفاع از ولایت فقیه اهداف خود را دنبال کنند. مردم باید اولا برداشت درستی از ولایت فقیه داشته باشند تا مصلحان را به جای معاندان دفع نکنند و ثانیاً فریب فرصتطلبان را که پشت این اصل پنهان میشوند و اهداف شخصی را دنبال میکنند نخورند.

                        - اصل نامه نگاری رهبری را درست میدانم و حق هر شهروندی است که از مقام رهبری حضورا یا به وسیله نامه سؤال کند، اما ادبیات نامهها باید مودبانه و محترمانه باشد و باید به گونهای عمل شود که ابهت و اقتدار رهبری شکسته نشود، چون این مطلب که از رهبر فرمان و از مردم اجرا و به سر دویدن، نعمت بزرگی است که در سایه اصل امامت و ولایت فقیه به دست آمده و غربیها از آن وحشت دارند رهبر انقلاب هم نشان دادهاند که به سئوالات و انتقاد با روی باز پاسخ میدهند و بارها اعلام کردهاند که رهبری هم انتقادپذیر و پاسخگوست. منتها گاهی مریدها و اطرافیان یک شخصیت کار را خراب میکنند چون تمایل به بتسازی و عدم پاسخگویی آن شخصیت دارند. ضمنا ما باید مسائل را با هم مخلوط نکنیم. ممکن است کسی سئوالی و حتی انتقادی از رهبری داشته باشد و در عین حال مطیع ایشان باشد.

                        - اگر در داخل همه با هم متحد باشیم غربیها هیچ کاری نمیتوانند بکنند، اما اگر روند دو سال گذشته ادامه داشته باشد و بخواهیم همه منتقدان را از قطار انقلاب پیاده کنیم و با معترضان برخورد خشن داشته باشیم متأسفانه باید کمی نگران بود.

                        آقای مطهری ترا قسم به روح پدر شهیدت چند پهلو حرف نزن . عزیز من کسی که طی دوسال اخیر هاشمی را به حاشیه برده کسی نیست جز آنکه گفت نظر احمدی نژاد به من نزدیک تر از هاشمی است . بیا و شفاف موضعت را روشن کن . آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت. اقتدار و ابهتی نمانده که بخواهید حفظ کنید. پایان راه نزدیک است و بزودی همه چیز تمام میشود . جوانه های آزادی بزودی شکوفا می شوند و عطر آن سرزمین ایران را پر خواهد کرد. راستی شما هم بهتر است در این نهضت نامه نگاری شرکت کنید و نام خود را در کتاب تاریخ آینده کشورت ثبت کنی و مطمئنا بدلیل اینکه شما یک آقا زاده با شرف هستید با شما برخوردی که با دیگران می شود ، نخواهد شد. یا اینکه حداقل نامه های نوشته شده را بدست مخاطب اصلیش برسانید تا نگارنده ها مطمئن شوند که کار عبث انجام نداده اند اگر چه هدف از این نامه نگاریها برای ثبت در تاریخ است و ارزش آن محفوظ است . از اینکه شجاعت بخرج دادی و ولایت فقیه را ولایت شخص نمی دانی تشکر می کنم . ای کاش امروز هم امثال شهید مطهری و بهشتی و طالقانی و منتظری و .... در بین ما بودند تا این خواری وخفتی که با عمل روحانیان بی سواد و کم سواد و متملق بر دین وارد شده است را نمی دیدیم و آرزوی اکثریت ملت همچنان حکومت و حاکمیت دینی بود نه سکولار و غیر دینی و جمهوری ایرانی .

                        نظر

                        • حامد
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1490

                          #4212


                          آغاز بازاریابی ایران برای فروش سهم نفتی اروپا/توقف صادرات نفت به اروپا جدی شد

                          انرژی - همزمان که کمیسیون انرژی مجلس از بررسی طرح توقف صادرات نفت به اروپا خبر می دهد، مدیرعامل شرکت ملی نفت از بازاریابی برای فروختن 18درصد نفت صادراتی به اروپا به کشورهای دیگر می گوید.

                          به گفته احمد قلعه بانی این شرکت آمادگی دارد تا صادرات نفت به اروپا را در هر لحظه متوقف کند.
                          این درحالی است که قراردادهای نفتی ایران با اروپا قراردادهای بلندمدت است و اگر ایران اقدام به قطع یک حانبه روابط کند این احتمال قوت می گیرد که پرونده هایی دیگر از نفت ما در دادگاه بین المللی باز شود و ایران مجبور به غرامتی بیشترشود.
                          اتحادیه اروپا هفته گذشته در راستای افزایش فشارهای اقتصادی و سیاسی به ایران،خواستار توقف خرید نفت از ایران شده است.
                          دراین بین به نظر می رسد در شرایطی که 18درصد نفت ایران به اروپا صادرمی شود طی 6 تا 12 ماه آتی ،خریداران نفت ایران در این قاره به این خواسته اتحادیه اروپا تن دهند که در این راستا ایران در تلاش است تا با پیش دستی در این امر از برنامه ریزی اروپا برای عدم صدمه به اقتصاد کشورهای وابسته به نفت ایران جلوگیری کنند.
                          براین اساس مدیرعامل شرکت ملی نفت تاکید دارد: با توجه به بازاریابی های قبلی، از هم اکنون آمادگی قطع فروش نفت به اروپا را داریم.
                          احمد قلعه بانی با اشاره بر اینکه 18درصد نفت خام ایران به اروپا صادر می شود که در صورت قطع آن، کشورهای اروپایی به ویژه پالایشگاه های بخش خصوصی آنها متضرر خواهند شدخاطرنشان ساخت:شرکت ملی نفت ایران از مدت ها قبل بازاریابی برای فروش نفت خود به کشورهای غیراروپایی را آغاز کرده است و با توجه به کیفیت نفت خام ایران و ارتباط با دیگر کشورهای جهان، مشکلی از نظر فروش نفت نداریم و نفت ایران خریداران زیادی دارد.
                          مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان این که ایران از گذشته روابط تجاری با کشورهای اروپایی داشته است، تصریح کرد: شرکت نفت انتظار این تصمیم را از سوی اتحادیه اروپا نداشت؛ بنا بر این بازنگری در رابطه تجاری با شرکتهای اروپایی اجتنابناپذیر خواهد بود، زیرا اروپا نشان داد شریک مطمئنی برای ایران نیست.
                          وی افزود: کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، کشورهای آسیایی و درحال توسعه، باید سازکار و راهکارهای دیگری برای روابط تجاری خود با کشورهای اروپایی بیندیشند.
                          قلعه بانی تاکید کرد: در شرایط کنونی هیچ ذخیره نفتی در خارگ و دیگر ذخایر کشور وجود ندارد و امسال یکی از سالهای درخشان شرکت ملی نفت ایران از نظر میزان ذخیره نفت خام بوده است.
                          معاون وزیر نفت تصریح کرد: شرکتهای اروپایی بر اساس قراردادهای بیع متقابلی که با ایران دارند، در صورتی که به تعهدهای خود عمل نکنند، متضرر می شوند و بازپرداخت سرمایه و قراردادهای آینده آنها دچار مشکل خواهد شد، همچنین اگر مایل به فسخ این قراردادها هستند، زیان و ضرر ناشی از فسخ قرارداد به عهده آنهاست و مسئولیت این اقدام ها را باید به عهده بگیرند.
                          وی درباره ادعای برخی کارشناسان غربی که ایران باید نفت خود را به قیمت ارزانتری به مشتریان جدید بفروشد، تصریح کرد: ایران به هیچ وجه تخفیفی به مشتریان نفت نخواهد داد و خوشبختانه نفت ایران همواره مشتریان خاص خود را داشته است.
                          قلعهبانی گفت: تطبیق سیستم پالایشگاههای کشورهایی که از نفت ایران استفاده می کنند با نفت جدید، هزینه بر و زمان بر است و انطباق این پالایشگاه ها با نفت جدید هزینههای تمام شده آنها را افزایش خواهد داد؛ بنابراین به آسانی نمی توانند نفت ایران را با نفت دیگری جایگزین کنند.
                          معاون وزیر نفت تاکید کرد: برخی دولتهای اروپایی بهگونهای دیکتاتوری عمل کرده اند و تصمیم آنها برخلاف نظر مردم و شرکتهای بزرگ نفتی است.
                          وی گفت: کشورها و شرکت هایی که خریدار نفت هستند، میتوانند به صورت شفاف، خواسته خود را به شرکت ملی نفت ایران اعلام کنند.


                          زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                          اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

                          نظر

                          • مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

                            #4213
                            قطع صادرات گاز ترکمنستان به ایران هدف بعدی آمریکا
                            خبرگزاری فارس: رویترز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد توقف صدور گاز ترکمنستان به ایران هدف بعدی تلاش های ضد ایرانی آمریکا در ماه های اخیر خواهد بود.


                            به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز پس از اعلام تحریمهای جدید آمریکا و اتحادیه اروپا بر ضد بانک مرکزی ایران و تحریم نفت ایران ار ابتدای جولای از سوی کشورهای اروپایی اکنون مقامهای آمریکایی به دنبال افزایش فشار بر دولت ترکمنستان برای توقف صادرات گاز به ایران هستند.

                            بر این اساس کمیته بانکداری سنای آمریکا پنجشنبه آینده نشستی را برگزار خواهد کرد که طی آن طرح اعمال تحریمهای جدید بر ضد ایران بررسی خواهد شد . تیم جانسون سناتور دموکرات و ریچارد شلبی سناتور جمهوری خواه طی بیانیه ای مشترک اعلام کردند ما حداکثر توان دیپلماتیک سیاسی و به خصوص اقتصادی خود را علیه ایران بکار خواهیم برد.

                            این گزارش حاکی است مختل کردن مبادلات نفت و گاز ایران با کشورهای خارجی و اعمال فشارهای بیشتر بر بانک مرکزی ایران مهمترین راههای غرب برای تحت فشار قرار دادن تهران به شمار می رود . اعمال فشارهای سیاسی و استفاده از اهرمهای دیپلماتیک میتواند صدور گاز ترکمنستان به ایران را نیز هدف قرار دهد. در صورت متوقف شدن صدور گاز طبیعی ترکمنستان به ایران صدور گاز ایران به ترکیه به دلیل نیاز به تامین مصرف داخلی قطع خواهد شد.

                            ایران روزانه 23 تا 30 میلیون متر مکعب گاز از ترکمنستان وارد می کند و هر سال حدود 10 درصد گاز مصرفی خود را از طریق این کشور تامین می کند . ایران و ترکمنستان در سال 1997 میلادی قراردادی 25 ساله به منظور فروش روزانه 23 میلیون متر مکعب گاز به امضا رساندند. قیمت اولیه خرید گاز برای هر هزار متر مکعب ۴۲ دلار تعیین شد. ترکمنستان در فاصله دسامبر 2007 تا مارس 2008 صادرات گاز خود را به ایران به بهانه تعمیرات داخلی قطع کرد. پس از انجام تغییراتی در قرارداد فروش و افزایش قیمت گاز صادراتی از 42 دلار به 75 دلار برای هر هزار متر مکعب گاز و همچنین قبول تعهد انجام سرمایهگذاری در بنادر ترکمنستان از سوی ایران جریان صدور گاز ترکمنستان به مناطق شمالی ایران از سر گرفته شد.

                            روسیه خریدار دیگر گاز ترکمنستان محسوب میشود. میزان فروش گاز ترکمنستان به روسیه بیش از دو برابر ایران است. شرکت گازپروم در سال 2008 موافقت کرد قیمت پایه خرید گاز از ترکمنستان را از 42 دلار به 130 دلار در هر هزار متر مکعب افزایش دهد. با این وجود قیمت پرداختی گازپروم به ترکمنستان همچنان حدود 35 درصد از قیمت فروش گاز روسیه در بازار اروپا کمتر است.

                            ترکمنستان یکی از فقیرترین کشورهای آسیای مرکزی بهشمار می رود. این کشور با داشتن 265 تریلیون فوت مکعب ذخیره شناخته شده پنجمین ذخایر بزرگ گاز طبیعی جهان را در اختیار دارد . ترکمنستان بهجای پذیرش پیشنهاد افزایش صادرات گاز به ایران با تشویق غرب و سرمایهگذاران خارجی به بازار چین از مسیر قزاقستان و بازارهای پاکستان و هند از راه افغانستان چشم دوخته است.

                            بر اساس تازه ترین قرار داد امضا شده بین چین و ترکمنستان میزان صادرات گاز ترکمنستان به چین روزانه در حدود 60 میلیون متر مکعب با قیمت 195 دلار به ازای هر هزار متر مکعب تعیین شده است . ظرفیت تولید گاز ترکمنستان در حدود 80 میلیون متر مکعب در روز است.
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                            نظر

                            • مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

                              #4214
                              هواپیمای بدون سرنشین اسرائیل سقوط کرد هواپیمای بدون سرنشین اسرائیل به نام ایتان که بزرگترین هواپیما در نوع خود می باشد امروز در شهر اسدود واقع در جنوب سرزمین های اشغالی، سقوط کرد.
                              به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، پایگاه خبر عرب 48 یک شنبه 29 ژانویه (9 بهمن) گزارش داد: «هواپیمای بدون سرنشین اسرائیل به نام ایتان که بزرگترین هواپیما در نوع خود می باشد امروز سقوط کرد.»
                              بنابر این گزارش پایگاه خبری عرب 48 نوشت: «این هواپیما که ساخت ارتش اسرائیل می باشد، در نزدیکی شهر "اسدود" واقع در جنوب اسرائیل سقوط کرد و ارتش اسرائیل برای جستجو و جمع آوری اجزای این هواپیما تمام منطقه را بست و رفت و آمد مردم را در آن منطقه ممنوع اعلام کرد.»
                              این پایگاه خبری نوشت: «این هواپیما حدود ساعت 10 صبح روز یک شنبه در حال پرواز آزمایشی سقوط کرد و این حادثه در نزدیکی پایگاه نظامی ارتش اسرائیل واقع در نزدیکی شهر "اسدود" اتفاق افتاد.»
                              رسانه های اسرائیلی اعلام کردند: «از زمان سقوط هواپیما ارتش اسرائیل، نیروی هوایی این رژیم در حال بررسی علت سقوط آن هستند.»
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                              نظر

                              • مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

                                #4215
                                آیا تراکتورسازی تبریز قربانی شد؟
                                قلعه نویی معتقد است دست هایی در پشت پرده نمی خواهند تراکتورسازی قهرمان لیگ برتر شود. او البته در این باره توضیی نمی دهد. یعنی به مخاطبان خود نمی گوید چرا برخی دست های پشت پرده نمی خواهند تراکتورسازی قهرمان شود.
                                پرناز صدیق - امیر قلعه نویی به حق از اشتباه محسن ترکی در بازی تراکتورسازی تبریز و استقلال ناراضی است.

                                ترکی با اعلام یک پنالتی بی دلیل و بعد هم اخراج بازیکن تراکتورسازی، این تیم را در برابر استقلال به خاک سیاه نشاند.

                                تصمیم اشتباه ترکی مانع از آن شد که تراکتورسازی به هدفش، یعنی پیروزی در برابر استقلال و صدرنشینی در لیگ برتر برسد.

                                قلعه نویی معتقد است دست هایی در پشت پرده نمی خواهند تراکتورسازی قهرمان لیگ برتر شود.

                                او البته در این باره توضیی نمی دهد. یعنی به مخاطبان خود نمی گوید چرا برخی دست های پشت پرده نمی خواهند تراکتورسازی قهرمان شود.

                                شاید منظور قلعه نویی این است که کسانی به او حسادت می کنند و نمی خواهند او برای سومین بار متوالی و پنجمین بار متناوب قهرمان لیگ برتر شود.

                                شاید هم منظور قلعه نویی این است که چون تیم امسال تراکتورسازی تبریز تیم اوست، کسانی در کار ممانعت از قهرمانی او در لیگ برترند.

                                اگر این مدعا مد نظر قلعه نویی باشد، البته می توان فهمید که چرا او در این باره به تصریح سخن نمی گوید؛ زیرا قلعه نویی به خوبی می داند که به صراحت در این باره حرف زدن، می تواند پیامدهایی فرافوتبالی برای او داشته باشد.

                                اما هر چه هست، ادعای قلعه نویی درباره دست های پشت پرده، سخنی است که پیش و بیش از همه، دامن خود او را می گیرد؛ چرا که اگر دست هایی پشت پرده موجب می شوند که داوری های این فصل علیه تراکتورسازی تبریز باشد، قطعاً قلعه نویی داوری بازی های دو سال گذشته سپاهان در لیگ برتر را فراموش نکرده است.

                                در دو سال گذشته لیگ برتر، داوران در بسیاری از بازی ها، سوت هایی مشکوک به نفع سپاهان زدند.


                                چرا قلعه نویی آن موقع از رابطه دست های پشت پرده با داوری های بازی های سپاهان رفی نمی زد.


                                دلیلش روشن است: قلعه نویی نمی خواست موفقیت خود را در لیگ برتر لوث کند.

                                اگر این طور است، پس چرا او می خواهد موفقیت دیگران را لوث کند؟

                                حتی اگر بپذیریم که قلعه نویی در فصل جاری لیگ برتر دارد چوب دست های پشت پرده را می خورد، باز هم باید گفت که او امسال دارد تاوان دو سال قبل را می پردازد.

                                روزگار همین است آقای قلعه نویی: یوم لک و یوم علیک!
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X