اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احـد
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 503

    #4261
    پنجمین «تامین سرمایه» مجوز گرفت

    سنا- سازمان بورس و اوراق بهادار روز دوشنبه مجوز فعالیت پنجمین شركت تامین سرمایه را در بازار سرمایه صادر كرد.مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس گفت: شركت تامین سرمایه سپهر با سرمایه 100 میلیارد تومان مجوز فعالیت خود را از این سازمان دریافت كرد تا توان پذیرهنویسی، فعالیتهای تخصصی و ارائه خدمات در بازار سرمایه افزایش یابد.

    ایوب باقرتبار اظهار كرد: دو شركت سرمایهگذاری پارسیان و آرمان نیز تا پایان سال مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس دریافت خواهند كرد.وی افزود: تامین سرمایهها، شركتهایی هستند كه به عنوان واسطه بین ناشر اوراق بهادار و عامه سرمایهگذاران فعالیت میكنند.باقرتبار گفت: پذیرهنویسی، تعهد پذیره نویسی، تعهد خرید اوراق بهادار در عرضههای ثانویه در حد امكانات مالی خود یا از طریق تشكیل سندیكا با سایر نهادهای مشابه را از مهمترین فعالیتهای شركتهای تامین سرمایه در ایران اعلام كرد.

    نظر

    • سجادي
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 119

      #4262
      به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1390/12/29 ،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم (Auction)آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار

      نظر

      • 664
        عضو فعال
        • May 2011
        • 424

        #4263
        رد صلاحیت یک عضو خبرگان برای انتخابات

        نكته سؤال برانگيز اينست كه فردي كه فاقد التزام عملي به اسلام و نظام جمهوري اسلامي است چگونه ميتواند عضو مجلس خبرگان رهبري باشد؟!
        تيزي تيغ حذف هيأت نظارت بر انتخابات مجلس شوراي اسلامي، بر يك عضو مجلس خبرگان رهبري هم كارگر افتاد.

        به گزارش روزنامه «جمهوری اسلامی» اين داوطلب نمايندگي مجلس شوراي اسلامي كه هم اكنون عضو مجلس خبرگان رهبري نيز ميباشد، با استناد به بند يك ماده ۲۸ قانون انتخابات مجلس، رد صلاحيت شده است.

        به موجب بند يك ماده ۲۸ داوطلبان نمايندگي مجلس شوراي اسلامي بايد داراي التزام عملي به اسلام و نظام جمهوري اسلامي باشند.

        نكته سؤال برانگيز اينست كه فردي كه فاقد التزام عملي به اسلام و نظام جمهوري اسلامي است چگونه ميتواند عضو مجلس خبرگان رهبري باشد؟!

        اين، سؤالي است كه شوراي نگهبان بايد به آن پاسخ بدهد.

        بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران
        حضرت علی (ع) می فرمایند:

        هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

        نظر

        • mohseni1353
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1010

          #4264
          به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، انتظار چند روز گذشته فعالان بازار برای عبور شاخص بورس از خط مقاومت 26 هزار واحدی دقایقی پیش محقق شد و این متغیر مهم بعد از سه ماه موفق شد برای ششمین مرتبه در سال جاری وارد کانال 26 هزار تایی شود.

          براساس این گزارش، در پی نهایی شدن افزایش نرخ سود بانکی و به دلیل افزایش قیمت های جهانی و بهبود وضعیت سود آوری شرکت هایی از گروه های فلزی و معدنی ، فعالان بازار سهام در انتظار تداوم سیر صعودی قیمت ها و شاخص در روز گذشته بودند اما به دلیل منفی شدن سهام بانک ها ، رشد 52 واحدی دیروز شاخص به 18 منفی تبدیل شد تا این انتظار حداقل در روز گذشته به با ننشیند.

          این در حالی است که وضعیت سهام بانک ها در روز جاری هم منفی است، اما به مدد بازگشت بعد از 108 روز دوری فولاد خوزستان آن هم با افزایش 151 درصدی پیش بینی سود و اثر 101 واحدی این شرکت و همچنین نقش 43 و 25 واحدی فولاد مبارکه و سرمایه گذاری غدیر، دماسنج بازار سهام با 87 واحد رشد ، دقایقی پیش موفق به عبور از خط مقاومت 26 هزار واحدی شد تا تا برای ششمین مرتبه در سال جاری در ارقام بیش از 26 هزار واحدی سیر کند.

          شاخص بورس آخرین بار در 11 آبان سال جاری با افزایش 76 واحدی وارد این کانال شده بوده اما در روز کاری بعد از آن با افت 127 واحدی ، نتوانسته بود به این مسیر ادامه دهد.

          نظر

          • مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

            #4265
            http://www.boursy.com/forums/showthread.php?696-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1/page16

            بازار تهران چهارشنبه تعطیل استبازارطلا، همگام با بازار تهران فردا چهارشنبه همزمان با سالروز شهادت امام حسن عسگری علیه السلام تعطیل است.

            به گزارش سایت طلا، طبق سنت دیرینه بازار تهران در سالروز شهادت ائمه معصوم علیه السلام تعطیل است و در همین راستا فردا چهارشنبه دوازدهم بهمن ماه بازار تهران تعطیل است.

            براساس این گزارش، بازار طلای تهران نیز در این روز بسته است و پاساژهای اصلی بازار طلا از جمله فروردین، اردیبهشت، حکیم هاشمی، سرای مکاره و خرداد چهارشنبه تعطیل است.

            این گزارش می افزاید، با توجه به بین تعطیلی بودن روز پنجشنبه هنوز خبر موثقی از بسته بودن بازار طلا در این روز دریافت نشده است.
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

            نظر

            • مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

              #4266
              حماس در ترکیه دفتر می زند / نزدیکی گام به گام حماس به کشورهای عربی و ترکیه
              برخی خبرهای مطبوعات گفته اند که ترکیه متعهد شده است کمک مالی به مبلغ 300 میلیون دلار به حماس، ارائه کنند.
              رئیس جمهور ترکیه، افتتاح دفتر نمایندگی حماس در این کشور را بعید ندانست.

              به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، عبدالله گل رئیس جمهور ترکیه درپاسخ به سئوال خبرنگاری درباره برخی خبرها در زمینه ایجاد دفتر ارتباطی حماس در این کشور گفت: ترکیه کشوری است که با قدرت از مسئله فلسطین حمایت می کند. حماس نیز حزب سیاسی مهمی است که در انتخابات شرکت کرد و پیروز شد.

              روابط دولت ترکیه و اسرائیل در چند سال اخیر به شدت تیره شده و در کنار آن، آنکارا ، مواضع خود را در حمایت از مسئله فلسطین، تقویت کرده است.

              مطبوعات ترکیه در روز دوشنبه به نقل از گل نوشتند: در آینده خواهیم دید که این همکاری میان آنکارا و حماس ، به کدامین سو خواهد رفت.

              کشورهای غربی و اسرائیل برخلاف ترکیه، حماس را سازمان تروریستی می دانند.
              در همین حال یک دیپلمات ترکیه به انتشار خبر کمک مالی کشورش به حماس، واکنش نشان داد.

              براساس خبرهای مطبوعاتی، ترکیه متعهد شده است کمک مالی به مبلغ 300 میلیون دلار به حماس، ارائه کنند.

              این دیپلمات ترکیه که خواست نامش اعلام شود به خبرگزاری فرانسه گفته است: چنین حمایتی وجود ندارد ولی ترکیه قطعا در طرح های انسان دوستانه در منطقه غزه مشارکت خواهد کرد.

              اسماعیل هنیه رئیس کابینه حماس در نوار غزه نیز در اوایل ماه جاری میلادی در سفر به ترکیه، مورد استقبال گسترده ای قرار گرفت. هنیه در این سفر از قربانیان و بازماندگان حمله اسرائیل به کشتی آزادی غزه در ماه می 2010، تقدیر کرد. این کشتی از آب های ترکیه به سمت غزه حرکت کرده بود.
              پس از این حادثه، روابط میان ترکیه و اسرائیل به شدت ، تیره شد.

              این نزدیکی حماس به ترکیه با کمرنگ شدن روابط این گروه فلسطینی با سوریه همزمان شده است.
              مقر اصلی گروه حماس و محل استقرار سران این گروه، در شهر دمشق است.
              سران حماس پیش از این ، خانواده های خود را از سوریه خارج کرده بودند.
              همچنین خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در ابتدای هفته جاری ، پس از 13 سال با سفر به امان و دیدار با عبدالله دوم ، پادشاه اردن ، روابط میان دو طرف از سرگرفته شد.

              حماس تاکنون از تایید اقدامات و رفتارهای دولت سوریه در مقابله با مخالفان و معترضین داخلی، خودداری کرده است.
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

              نظر

              • حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

                #4267
                احمدینژاد برای تقدیم بودجه ۹۱ فردا به مجلس میرود (فارس)

                میگم حالا چه عجله ای بود میزاشتین سال بعد میبردین :d
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                نظر

                • حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

                  #4268
                  سه شرکت بورسی افزایش سرمایه می دهند

                  خبرگزاری فارس: سه شرکت بورسی قند قزوین، موتورسازان تراکتورسازی ایران و پارس خزر در تدارک افزایش سرمایه برآمده اند.


                  شرکت قند قزوین که دارای سرمایه اسمی 4.3 میلیارد تومانی است با هدف جبران مخارج سرمایه گذاری انجام شده، بیش از 1.84 میلیارد تومان افزایش سرمایه خواهد داد. این افزایش سرمایه از محل اندوخته طرح و توسعه اعمال خواهد شد.

                  شرکت 16.2 میلیارد تومانی موتورسازان تراکتورسازی ایران نیز با انتشار 22 میلیون و 680 هزار سهم 100 تومانی ، دو میلیارد و 268 میلیون تومان را از طریق آورده نقدی و مطالبات حال شده سهامداران تامین خواهد کرد تا قادر به خرید و به سازی ماشین آلات، تجهیزات و تأمین سرمایه در گردش خود باشد.

                  شرکت صنعتی پارس خزر که با سرمایه 10 میلیارد تومانی بزرگترین تولید کننده لوازم خانگی کوچک کشور بشمار می رود برای اصلاح ساختار مالی و استفاده از معافیت مالیاتی موضوع ماده 108 قانون مالیات های مستقیم، بیش از 50 درصد به سرمایه اسمی خود اضافه خواهد کرد.

                  این افزایش سرمایه 5.04 میلیارد تومانی از دو محل سود انباشته بیش از 2.3 میلیارد تومانی و اندوخته طرح و توسعه 2.7 میلیارد تومانی اعمال خواهد شد.

                  یل یاتار ، طوفان یاتار
                  یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                  نظر

                  • مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

                    #4269
                    در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                    احمدینژاد برای تقدیم بودجه ۹۱ فردا به مجلس میرود (فارس)

                    میگم حالا چه عجله ای بود میزاشتین سال بعد میبردین :d
                    مهم دیدنتون بود... اینا که بهونس
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

                    نظر

                    • حامد24
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2532

                      #4270
                      راه قدس از كربلا میگذرد؛ راه مكه از بانك!

                      آن روزها میگفتند راه قدس از كربلا میگذرد؛ اما ظاهراً اين روزها راه حج از بانك میگذرد! چقدر خوب میشد اگر ثبت نام حج هم، مانند ثبت نام جبههها در مساجد انجام میشد؛ و ما هم اینقدر به بانك اعتبار و مشروعيت نمیدادیم!

                      یل یاتار ، طوفان یاتار
                      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                      نظر

                      • حامد24
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2532

                        #4271
                        اقتدار تامکت های ایرانی در کنار سوخو 27 روسیه؛
                        یکی از خلبانان حاضر در این مأموریت، تصاویری از این پرواز گرفته و آن را در اختیار یک سایت روسی قرار داده که نشان دهنده اسکورت این گروه توسط هواپیماهای اف-4 فانتوم و اف-14 تامکت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
                        به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، هواپیماهای نیروی هوایی روسیه در مسیر رفت و برگشت به یک نمایش هوایی در کشور بحرین، با اخذ مجوز از آسمان ایران عبور کردند. یکی از خلبانان روسی حاضر در این مأموریت، تصاویری از این پرواز گرفته و آن را در اختیار یک سایت روسی قرار داده که نشان دهنده اسکورت این گروه توسط هواپیماهای اف-4 فانتوم و اف-14 تامکت است.

                        طبق قانون های بین المللی، هواپیماهای نظامی بیگانه در عبور از یک کشور از ابتدای ورود تا خروج می توانند توسط هواپیماهای آن کشور مشایعت شوند.

                        ایلیوشین76 ترابری، سوخو-27 های تیم آکروجت شوالیه های روسیه و فانتوم های ایران
                        اف-14های مسلح به موشک میانبرد اسپارو(تامکت جلویی) و دوربرد فینیکس(تامکت عقبی)
                        سوخو-27 ها و اف-4 فانتوم(حمل موشک کوتاه برد سایدویندر مشخص است)
                        تامکت ها نیز به موشک کوتاه برد سایدویندر مسلح بوده اند
                        اف-14، رهگیر هوشیار ایران در حال همراهی فلانکر روسی
                        یل یاتار ، طوفان یاتار
                        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #4272
                          انفجارمین درقصرشیرین ۲شهید برجای گذاشت

                          فرماندار قصرشیرین گفت: انفجار مین در این شهرستان دو شهید بر جای گذاشت.
                          به گزارش فارس، حسین پروین گفت: در اثر انفجار مین به جای مانده از دوران جنگ تحمیلی، روز دوشنبه در منطقه مرزی سومار از توابع شهرستان قصرشیرین دو نفر شهید شدند.

                          براساس گزارش فرمانداری قصرشیرین، وی ادامه داد: در اثر این انفجار سید علی مرتضوی، ۵۳ ساله اهل قم و ابوالقاسم شمسی نیا، ۴۰ ساله اهل شهرستان سبزوار از نیروهای گروه تخریب وابسته به وزارت دفاع به شهادت رسیدند.

                          فرماندار قصرشیرین افزود: این افراد در حین عملیات خنثیسازی مین به جای مانده از جنگ تحمیلی در اثر انهدام آن به فیض شهادت رسیدند.

                          گفتنیاست، علیرغم تلاش بیوقفه نیروهای پاکسازی میادین مین، تاکنون صدها نفر از مردم مناطق مرزی استان کرمانشاه بر اثر برخورد با مین و مهمات برجای مانده از زمان جنگ تحمیلی کشته، مجروح و یا جانباز شدهاند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #4273
                            چادرهایی برای جلب توجه!+عکس





                            چادرها یکی از لوازم لازم برای رفتن به یک تفریح است. در اینجا چند نمونه جالب از چادر را می بینیم که نمی توانند توجه همه را به چادر شما جلب نکند. این چادرها توسط یک شرکت به نام FieldCandy طراحی شده است.



                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #4274
                              ورود کدهای 0930 و 0933 به کدهای قبلی اپراتور دوم

                              بر اساس این گزارش، در مرحله قبلی واگذاری کد جدید ایرانسل، قیمت هر شماره 15 هزار تومان بود و هم اکنون در مرحله جدید نیز همان قیمت 15 هزار تومان برای شمارهها در نظر گرفته شده است.
                              آفتاب: بر اساس این گزارش، در مرحله قبلی واگذاری کد جدید ایرانسل، قیمت هر شماره 15 هزار تومان بود و هم اکنون در مرحله جدید نیز همان قیمت 15 هزار تومان برای شمارهها در نظر گرفته شده است.

                              در پنجمین سال فعالیت و با 20 میلیون مشترک، تعداد کدهای اپراتور دوم تلفن همراه به 7 کد رسید.

                              مرحله جدید واگذاری دو کد جدید 0930و 0933 اپراتور دوم تلفن همراه از فردا و از طریق وب سایت این اپراتور آغاز میشود.

                              ایرانسل در 29 مهر سال 85، با توزیع نخستین سیم کارت های دائمی کد 0935 در سه شهر تهران، مشهد و تبریز، وارد بازار تلفن همراه ایران شد.

                              از آن زمان تاکنون اپراتور دوم تلفن همراه، 5 کد 0935، 0936، 0937، 0938 و 0939 را عرضه کرده و هم اکنون در سال پنجم فعالیت خود 20 میلیون مشترک دارد.

                              با عرضه این دو کد جدید، تعداد کدهای ایرانسل به 7 کد خواهد رسید.

                              بر اساس این گزارش، در مرحله قبلی واگذاری کد جدید ایرانسل، قیمت هر شماره 15 هزار تومان بود و هم اکنون در مرحله جدید نیز همان قیمت 15 هزار تومان برای شمارهها در نظر گرفته شده است.

                              با این تفاوت که در این دوره، هر فرد حداکثر میتواند پنح شماره ثبت نام کند.

                              شمارههای دو کد جدید 0930 و 0933 از بازه 09300000000 تا 09309999999 و 09330000000 تا 09339999999 قابل انتخاب هستند.

                              به گزارش فارس،همچنین خریدار باید حداکثر تا پایان روز ثبتنام، هزینه شماره خود را پرداخت کند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #4275
                                معامله 9500 تن شکر در بورس کالا
                                در معاملات روز دوشنبه بورس کالای ایران، 9500 تن شکر وارداتی معامله شد.
                                در معاملات روز دوشنبه بورس کالای ایران، 9500 تن شکر وارداتی معامله شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) و به نقل از بورس کالا، 9490 تن شکر وارداتی برزیل روز گذشته در رینگ محصولات کشاورزی بورس کالای ایران عرضه و به فروش رفت.

                                ارزش معاملات شکر روز گذشته به 129 میلیارد ریال رسید که دادوستد این حجم از محصول شکر باعث شد تا 16 درصد از ارزش کل معاملات روز دوشنبه بورس کالا به شکر اختصاص پیدا کند.

                                بنا بر این گزارش شکر عرضه شده تماما به صورت سلف معامله شده و تاریخ تحویل آن 26 بهمن ماه جاری خواهد بود.

                                همچنین حدود 28 هزار تن از محصولات تختال و انواع ورق شرکت فولاد مبارکه در رینگ محصولات فلزی و صنعتی معامله شد که ارزش معاملات این گروه به 240 میلیارد ریال رسید.

                                پالایشگاه های نفت تهران، شیراز و بندرعباس نیز 25 هزار تن وکیوم باتوم به ارزش 145 میلیارد ریال در اختیار خریداران قرار دادند.


                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X