اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4921

    #48751
    پاسخ : اخبار

    وزیر اقتصاد: اولویت شفافیت اقتصاد داخلی است نه FATF
    دوشنبه ، ۵ دی ۱۴۰۱-۱۹:۳۲
    #
    وزیر اقتصاد با بیان اینکه دولت دو راهبرد داخلی و خارجی را در حوزه مبارزه با پولشویی پیگیری کرده است، گفت: ظرف یک سال اخیر معادل چهار سال پیش از آن جلسات شورای عالی مبارزه با پولشویی برگزار شده است.

    سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه در طول یک سال گذشته اعضای شورای عالی مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم همکاری بسیار جدی با مرکز اطلاعات مالی داشتند، گفت: راهبرد دولت سیزدهم در حوزه مبارزه با تامین مالی جرایم شامل دو دسته راهبرد داخلی و خارجی می‌شود.

    وی افزود: در حوزه داخلی فعال کردن کلیه ظرفیت دستگاه ها برای استفاده حداکثری از امکانات نظارتی و جلوگیری از تامین مالی تروریسم مورد توجه قرار گرفته است. تفاهم‌نامه‌ای که امروز امضا می‌شود نیز بخشی از اقدامات انجام شده در جهت تسریع برخورد با موارد پولشویی و اخلال در نظام اقتصادی است.

    وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه در حوزه خارجی راهبرد دولت فعال کردن ظرفیت فعالیت منطقه‌ای است، گفت: در این زمینه نشست ها و توافقات خوبی از سوی مرکز اطلاعات مالی با کشورهایی که طرف تجاری ما هستند مانند روسیه و کشورهای اوراسیا در حال انجام است.

    وی ادامه داد: این پیگیری‌ها نشان از مسیر روشن مبارزه با پولشویی است. شورای عالی مبارزه با پولشویی طی یک سال اخیر معادل چهار سال قبل جلسه تشکیل داده است و حجم بسیار زیادی از پیش جلسات برگزار شده است. به غیر از مباحث برخورد با پولشویی لازم بود تا نظارت را نیز پیگیری کنیم. در این زمینه دستگاه های مختلف به شورا آمدند و زمان برای تکمیل اقدامات آنها تکمیل شد.

    همچنین اقداماتی که لازم بود در زمینه رصد وجوه انجام شود با همکاری بانک مرکزی و بورس انجام شده و دسترسی بسیار خوبی وجود دارد. همچنین تعامل خوبی با سازمان امور مالیاتی برای مقابله با فرار مالیاتی در حال انجام است.

    خاندوزی با تاکید بر اینکه سلامت جریان وجه کشور یک اولویت عملی است، گفت: پس از این تفاهم‌نامه کمیته های واکنش سریع برگزار خواهد شد و با بستر تخلفات مالی نیز مقابله می‌شود. امیدوار هستیم این اقدامات در نهایت به ایجاد یک فضای امن برای تجار و تولیدکنندگان منجر شود و در عین حال با عملکرد افرادی که سبب اخلال در اقتصاد می‌شوند مقابله خواهد شد.

    تسریع رسیدگی به موارد مشکوک پولشویی با اجرای تفاهم‌نامه مشترک پنج دستگاه

    هادی خانی رییس مرکز اطلاعات مالی با اشاره به اینکه یکی از وظایف جدی شورای عالی مبارزه با پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم بررسی موارد مشکوک است، گفت: فرآیندهایی که مربوط به رسیدگی به معاملات مشکوک پیچیده و زمانبر است.

    وی افزود: براین اساس جلساتی به منظور آسیب‌شناسی برگزار شد و یک تقسیم کاری بین مرکز اطلاعات مالی، قوه قضاییه و ذابطین اطلاعاتی انجام شد. تفاهم نامه امروز در واقع یک تقسیم کار بین پنج عضو شورای عالی مبارزه با پولشویی است تا فرآیندها بسیار سریعتر انجام شود.

    تفاهم‌نامه دستگاه‌های دخیل در مبارزه با پولشویی جهانی است

    القاسی مهر رییس کل دادگستری تهران با بیان اینکه در راستای مبارزه با پولشویی این تفاهم‌نامه کمک خواهد کرد تا اقدامات با سرعت بیشتری پیگیری شود گفت: در گذشته فعالیت های مشکوک به دادگستری اعلام می‌شد اما به این دلیل که مدارک کاملی ارائه نمی‌شد، نتیجه‌گیری مطلوب انجام صورت نمی‌گرفت و یا اینکه زمان زیادی برای صدور رای از دست می‌رفت.

    وی ادامه داد: در راستای هماهنگی دستگاه‌های درگیر در این موضوع شامل مرکز اطلاعات مالی، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، پلیس امنیت اقتصادی فراجا و قوه قضاییه امروز این تفاهم‌نامه امضا خواهد شد.

    رییس کل دادگستری تهران گفت: در این تفاهم‌نامه چند هدف را دنبال می‌کنیم. شناسایی مبدا روابط مالی ناسالم، مستند سازی لایه های مختلف فعالیت های ناسالم و شناسایی موارد کلان از جمله این اهداف است. بخش عمده پولشویی ها در حوزه مواد مخدر انجام می‌شود.

    همچنین در حال حاضر فرار مالیاتی جزیی وجود دارد و شناسایی انجام می‌شود اما در حوزه های بزرگ تر با برخی روش ها پولشویی انجام می‌شود. ما این هماهنگی را بین دستگاه ها ایجاد می‌کنیم تا منسجم با هم فعالیت ها رصد شود. ضمن اینکه این تفاهم‌نامه قابل ارائه در حوزه جهانی است و نشان دهنده جدیت نظام جمهوری اسلامی در مبارزه با پولشویی است.

    از تمام ظرفیت ها برای مبارزه با پولشویی استفاده می‌کنیم

    وزیر اقتصاد در جمع خبرنگاران گفت: جلسات شورای عالی مبارزه با پولشویی با پویایی بسیار بیشتری برگزار شده است تا امکان پولشویی شامل قاچاق مواد مخدر، کالا و ارز و اختلالات ارزی را به حداقل برسانیم. تفاهم‌نامه‌ای که امروز با پلیس امنیت اقتصادی فراجا، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، مرکز اطلاعات مالی و قوه قضاییه در این راستا است که بتوانیم از تمامی ظرفیت های اقتصادی برای مقابله با نوسانات نرخ ارز و موارد این چنینی استفاده کنیم.

    در حوزه خارجی نیز تفاهم‌نامه های خوبی به ویژه با کشور های اوراسیا انجام شده است که امیدوار هستیم نتایج آن را در آینده نزدیک شاهد باشیم.

    وی در خصوص معافیت مالیاتی رمز ارزها و مزارع رمز ارز گفت: در حوزه رمز ارزها دستورالعمل مفصلی در حوزه های مختلف از استخراج تا مبادله در نظر گرفته شده است. به جهت اینکه محوریت این موضوع با نظام پرداخت است، بنا شد بخش دوم توسط بانک مرکزی نهایی شود.

    اولویت شفافیت اقتصاد داخلی است نه FATF

    وی در پاسخ به سوالی در مورد ارتباط این تفاهم‌نامه با FATF گفت: واقعیت این است که هدف ما در شورای عالی مبارزه با پولشویی دشوار کردن جریان های فاسد و شفاف کردن اقتصاد داخلی است، بنابراین هدف راضی کردن خارجی ها نیست و شفاف کردن اقتصاد داخلی اولویت دارد.

    با توجه به تقسیم کاری در مورد FATF وجود دارد مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص موارد اختلافی کنوانسیون های بین‌المللی تصمیم‌گیری خواهد کرد.

    خاندوزی در جمع خبرنگاران درمورد احتمال افزایش نرخ سود بانکی توضیح داد: در مصوبه شورای پول و اعتبار جزییات و ترتیباتی برای افزایش نرخ سود، بیشتر در قالب اوراق گواهی سپرده در نظر گرفته و مصوب شده که بانک مرکزی در این باره اطلاع‌رسانی کند. در این مصوبه نرخ سود برای هر کدام از سپرده‌های کوتاه مدت، بلند مدت و تسهیلات به طور جداگانه در نظر گرفته شده‌ است که امسال به اجرا می‌رسد.

    وزیر اقتصاد درمورد آماری که درمورد کاهش نرخ تورم اعلام شده است گفت: بانک مرکزی درباره بازار ارز نوسانات قیمتی را تحت کنترل دارد اما اتفاقا با توجه به ماهیت شاخص‌های اقتصادی که پس از ١٢ ماه در شاخص تورم شاهد برگشت این شاخص به سطوحی که وجود داشت هستیم و تمام مدل‌های اقتصادی کاهش نرخ تورم را گزارش می‌دهند.

    آخرین وضعیت پرونده بزرگ کلاهبرداری رمز ارز/ دستورات لازم جهت برخورد با پرونده‌های پولشویی صادر شده است

    القاسی مهر رییس کل دادگستری تهران در جمع خبرنگاران گفت: هماهنگی بین پنج دستگاه با هدف رصد فرآیند رفتارهای ناسالم در بعد منشأ و هم در بعد مراجع قضایی ایجاد شده است. در گذشته پرونده‌هایی تشکیل می‌شد اما چون مستندات کافی وجود نداشت، تصمیم گیری با تاخیر انجام می‌شد و به نتیجه لازم نمی‌رسید. در نتیجه ظرفیت ها را به کار گرفتیم تا فرآیندها تکمیل شود.

    وی افزود: این سند کمک خواهد کرد تا استاندات کافی را داشته باشیم و به صورت جدی با موارد تخلف برخورد کنیم. همچنین این تفاهم‌نامه نشان از جدیت در برخورد با موارد ناسالم اقتصادی است.

    در مواردی که به ما اعلام شده که فعالیت ناسالم صورت گرفته است، حتما دستورات لازم را داده‌ایم. به دستگاه‌های مربوط نیز دستورات لازم داده شده است.

    وی در پاسخ به سوالی در مورد پرونده‌های مربوط به رمز ارزها و موارد استفاده پولشویی از این حوزه گفت: مواردی از رسیدگی و کلاهبرداری در این حوزه وجود داشته که در حال رسیدگی است مانند کینگ مانی و کریپتولند. در مورد پروند کینگ مانی در حال کارشناسی هستیم و متهمین نیز تحت نظر هستند، برخی اموال نیز ضبط شده است.

    نظر

    • جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4921

      #48752
      پاسخ : اخبار

      صادرات خاک‌های معدنی آزاد شد
      صادرات خاک‌های معدنی آزاد شد
      گمرک ایران در بخشنامه ای، بلامانع بودن صادرات خاک های معدنی (کنسانتره های آهن، سرب و....) با رعایت موضوع ماده ۲۱ قانون حفاظت از خاک و لیست اعلامی را ابلاغ کرد.

      به گزارش تحریریه، در بخشنامه گمرک آمده است: پیرو بخشنامه شماره ۲۱۹/۱۴۰۱/۱۰۷۲۸۱۵ مورخ ۱۴۰۱/۰۷/۲۷ موضوع لغو محدودیت‌های صادراتی محصولات معدنی، به پیوست تصویر نامه شماره ۶۰/۲۲۵۹۹۳ مورخ ۱۴۰۱/۹/۱۹ دفتر مقررات واردات و صادرات وزارت صنعت، معدن و تجارت منضم به نامه شماره ۶۰/۲۰۸۱۶۵ مورخ ۱۴۰۱/۸/۲۹ و ۶۰/۱۹۲۲۰۳ مورخ ۱۴۰۱/۸/۹ مدیر کل دفتر صنایع معدنی آن وزارتخانه در خصوص ضوابط صادرات خاک‌های معدنی (کنسانتره‌های آهن و سرب و…) عیناً جهت اقدام لازم مطابق با مفاد نامه‌های مذکور و با رعایت سایر قوانین و مقررات ارسال می‌گردد.

      ضمناً تأکید می‌گردد آخرین فهرست مواد معدنی موضوع ماده ۲۱ قانون حفاظت از خاک که طی بخشنامه شماره ۲۵۱/۱۴۰۱/۱۳۰۵۵۷۰ مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۰۶ ابلاغ گردیده است، به قوت خود باقی اس

      نظر

      • پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

        #48753
        پاسخ : اخبار

        دپوی هزاران خودرو در کارخانجات خودروسازی بم


        دوشنبه ۵ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۰۸
        کد مطلب: 823767

        بیش از ۳۴ هزار انواع خودرو که با قطعات وارداتی تولید شده و در کارخانجات خودروسازی بم دپو شده است، هم‌افزایی مسئولان را برای ترخیص و عرضه در بازار می‌طلبد.

        پ ن: دپوی ده ها هزار خودرو در خودروسازی ها و عرضه قطره چکانی در کارخانه ها و بورس کالا چه دلیلی میتونه داشته باشه جز کنترل قیمت و جلوگیری از ریزش قیمت ها،
        شبیه اتفاقاتی که سال ۹۹ در بورس افتاد، اتفاقات فعلی بازار خودرو هم با برنامه ریزی و حساب شده هست.
        آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/12/27, 12:53.

        نظر

        • امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3746

          #48754
          پاسخ : اخبار

          در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
          دپوی هزاران خودرو در کارخانجات خودروسازی بم


          دوشنبه ۵ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۰۸
          کد مطلب: 823767

          بیش از ۳۴ هزار انواع خودرو که با قطعات وارداتی تولید شده و در کارخانجات خودروسازی بم دپو شده است، هم‌افزایی مسئولان را برای ترخیص و عرضه در بازار می‌طلبد.

          پ ن: دپوی ده ها هزار خودرو در خودروسازی ها و عرضه قطره چکانی در کارخانه ها و بورس کالا چه دلیلی میتونه داشته باشه جز کنترل قیمت و جلوگیری از ریزش قیمت ها،
          شبیه اتفاقاتی که سال ۹۹ در بورس افتاد، اتفاقات فعلی بازار خودرو هم با برنامه ریزی و حساب شده هست.
          منتظر افزایش رسمی نرخ نیما هستن تا یه ۲۵درصد دیگه بیان رو قیمتا...

          نظر

          • امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3746

            #48755
            پاسخ : اخبار

            دلار ۴۲تومان روتاچ کرد...قطار پیشرفت نظام..گردنه ها و پیچ های تاریخی رو داره به سرعت رد می کنه ...قله های پبشرفت رو یکی یکی رو می کنه و رکورد میزنه ...

            نظر

            • azad.
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 962

              #48756
              پاسخ : اخبار

              در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              دلار ۴۲تومان روتاچ کرد...قطار پیشرفت نظام..گردنه ها و پیچ های تاریخی رو داره به سرعت رد می کنه ...قله های پبشرفت رو یکی یکی رو می کنه و رکورد میزنه ...
              انشالله و به حول و قوه الهی با همین سرعت میره توی دره و نجااات

              نظر

              • پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

                #48757
                پاسخ : اخبار

                در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                منتظر افزایش رسمی نرخ نیما هستن تا یه ۲۵درصد دیگه بیان رو قیمتا...
                برای فروش به صورت قرعه کشی و با قیمت کارخانه بله درسته ولی فروش در بورس که دیگه لزومی نداره قطره چکانی عرضه کنن چون حتی فروش با قیمت بالاتر از بازار آزاد هم مجاز هست. دلیلش به نظرم فقط کنترل قیمت و عرضه در سقف قیمت ها هست، مثل نگهداشتن صف های خرید در بورس سال ۹۹ و انداختن سهم ها در سقف به مردم.
                اگر همین امروز قرعه کشی و عرضه های قطره چکانی در بورس را لغو کنن و خودرو سازها را مجاز به عرضه مستقیم با قیمت آزاد از نمایندگی ها کنند، بین ۲۰ تا ۶۰ درصد قیمت های بازار آزاد خودرو خواهد ریخت.
                این گرگ سال هاست که با گله آشناست.
                آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/12/27, 14:06.

                نظر

                • جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4921

                  #48758
                  پاسخ : اخبار

                  در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                  به نظرم با این قیمت دلار ورشد بیشتر ان برای سال دیگر وبا این خبر و کاهش محدودیت کرونایی در چین بازارهای جهانی فلزات و نفت اماده یک جهش خواهند بهترین کار خرید سهام با p/e پایین است



                  رشد سریع در انتظار اقتصاد چین با تصویب ۱۰۶ پروژه بزرگ
                  رشد سریع در انتظار اقتصاد چین با تصویب ۱۰۶ پروژه بزرگ
                  کد: 158058 تاریخ انتشار: 26 آذر 1401 ساعت 16:42
                  چین پروژه‌های بزرگی به ارزش ۲۱۴.۹ میلیارد دلار را تا پایان نوامبر ۲۰۲۲ تصویب کرد.

                  کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی، برنامه‌ریز ارشد اقتصادی چین، جمعه گذشته گفت: چین در بحبوحه تلاش‌های خود برای گسترش سرمایه‌گذاری موثر، ۱۰۶ پروژه بزرگ را با سرمایه‌گذاری کل حدود ۱.۵ تریلیون یوان (حدود ۲۱۴.۹ میلیارد دلار آمریکا) تا پایان نوامبر ۲۰۲۲ تصویب کرده است.

                  طبق گزارش شینهوا، این کمیسیون در بیانیه‌ای افزود که تا پایان نوامبر گذشته، کار ساخت و ساز برای بیش از ۲۷۰۰ پروژه که از طریق سیاست‌گذاری و ابزار‌های مالی توسعه کشور تامین می‌شوند، آغاز شده است.

                  سهمیه سرمایه گذاری سالانه بالغ بر ۶۴۰ میلیارد یوان از بودجه دولت مرکزی تخصیص یافته است و نرخ پروژه‌های در حال ساخت به بالاترین سطح در پنج سال گذشته رسیده است.

                  این کمیسیون همچنین اعلام کرد که استفاده از سیاست مالی و ابزار‌های توسعه و توسعه پروژه‌های زیربنایی را به منظور گسترش سرمایه گذاری موثر تسریع خواهد کرد.


                  گفتنی است که با اجرای بهبود واکنش به کرونا و سیاست‌های حمایتی برای اقتصاد، انتظار می‌رود سرعت رشد اقتصادی چین روند صعودی خود را حفظ کند.
                  کاهش محدودیت کرونایی در چین بازار نفت را تکان داد/قیمت به بالاترین رقم ۳ هفته گذشته رسید
                  کاهش محدودیت کرونایی در چین بازار نفت را تکان داد/قیمت به بالاترین رقم ۳ هفته گذشته رسید
                  فارس نوشت:برنامه جدید کاهش محدودیت‌های کرونایی چین، کاهش تولید نفت و گاز آمریکا بر اثر سرما و نگرانی از کاهش تولید نفت روسیه، قیمت جهانی نفت را افزایش داد.

                  به دنبال جدیدترین اقدامات چین برای کاهش محدودیت‌های کرونایی که امید به افزایش تقاضا برای سوخت در این کشور را تقویت کرده است، قیمت نفت به بالاترین رقم سه هفته گذشته رسید.

                  البته کاهش تولید انرژی در آمریکا به علت طوفان‌های زمستانی نیز از دیگر عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.

                  هر بشکه نفت برنت با ۵۲ سنت افزایش ۸۴.۴۴ دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با ۴۸ سنت افزایش ۸۰.۰۴ دلار فروخته شد.

                  هر دو شاخص نفتی بالاترین رقم از ۵ دسامبر را در ساعات اولیه معاملات ثبت کردند.

                  کمیسیون ملی سلامت چین اعلام کرد، پکن از ۸ ژانویه، الزام برای قرنطینه مسافران داخلی را برداشته است.

                  نعیم اصلام، تحلیلگر بازار در رابطه با برنامه چین در مورد قوانین قرنطینه گفت: «این برنامه قطعا چیزی است که تاجران و سرمایه گذاران امید داشتند انجام شود.»

                  بازارهای آمریکا و انگلیس روز دوشنبه برای تعطیلات کریسمس تعطیل بودند.

                  کازوهیکو سایتو، تحلیلگر ارشد فوجیتومی، در این‌باره می‌گوید: به علت نگرانی در مورد اختلال در عرضه ناشی از وقوع طوفان‌های زمستانی در آمریکا، قیمت نفت تقویت شده است.

                  وی افزود: ‌اما پیش بینی شده است که آب و هوای آمریکا در هفته بعد بهتر شود و این بدان معناست که این افزایش قیمت چندان طول نمی‌کشد.‌

                  تولید حدود ۱.۵ میلیون بشکه از ظرفیت پالایش روزانه در امتداد سواحل خلیج آمریکا از روز جمعه متوقف شده است، این در حالی است که تولید نفت و گاز از داکوتای شمالی تا تگزاس به علت یخبندان متوقف شده است.

                  نگرانی در مورد کاهش تولید روسیه نیز از دیگر عوامل افزایش تولید قیمت نفت عنوان شده است.

                  خبرگزاری ریانووستی به نقل از الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه نوشت: روسیه ممکن است تولید نفت خود را در اوایل سال ۲۰۲۳ بین ۵ تا ۷ درصد کاهش دهد زیرا این کشور به محدودیت‌های قیمتی واکنش نشان می دهد.

                  نظر

                  • ایرانی
                    ستاره دار(1)
                    • Jun 2011
                    • 2577

                    #48759
                    پاسخ : اخبار

                    قیمت نفت 85.19 دلار

                    نظر

                    • امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3746

                      #48760
                      پاسخ : اخبار

                      در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                      برای فروش به صورت قرعه کشی و با قیمت کارخانه بله درسته ولی فروش در بورس که دیگه لزومی نداره قطره چکانی عرضه کنن چون حتی فروش با قیمت بالاتر از بازار آزاد هم مجاز هست. دلیلش به نظرم فقط کنترل قیمت و عرضه در سقف قیمت ها هست، مثل نگهداشتن صف های خرید در بورس سال ۹۹ و انداختن سهم ها در سقف به مردم.
                      اگر همین امروز قرعه کشی و عرضه های قطره چکانی در بورس را لغو کنن و خودرو سازها را مجاز به عرضه مستقیم با قیمت آزاد از نمایندگی ها کنند، بین ۲۰ تا ۶۰ درصد قیمت های بازار آزاد خودرو خواهد ریخت.
                      این گرگ سال هاست که با گله آشناست.
                      البته ..هرچقدر که قیمت پایه رو بالاتر ببرند ازاون طرف هم می تونن از دامنه نوسانش سود ببرند ..ولی همین هست که اشاره کردی و قبلا هم گفته شده ...بحث عرضه در بورس برای دور زدن قانون و گرانتر فروختن هستن و همین شکل عرضه برای قیمت سازی و جهت دادن تقاضا هست وگرنه نیازی به این شامورتی بازی ها نیست دیگه میدونن برنامه تولید و تیراژ تولید چقدر هست همین امار رو بیارن تو بورس چندصدهزارتا هست اون وقت ببینن چقدر قیمت میخوره شرط اوردن تو بورس یه عرضه و تقاضای متعادل نسبی باید باشه

                      نظر

                      • National
                        عضو فعال
                        • Nov 2018
                        • 630

                        #48761
                        پاسخ : اخبار

                        در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        البته ..هرچقدر که قیمت پایه رو بالاتر ببرند ازاون طرف هم می تونن از دامنه نوسانش سود ببرند ..ولی همین هست که اشاره کردی و قبلا هم گفته شده ...بحث عرضه در بورس برای دور زدن قانون و گرانتر فروختن هستن و همین شکل عرضه برای قیمت سازی و جهت دادن تقاضا هست وگرنه نیازی به این شامورتی بازی ها نیست دیگه میدونن برنامه تولید و تیراژ تولید چقدر هست همین امار رو بیارن تو بورس چندصدهزارتا هست اون وقت ببینن چقدر قیمت میخوره شرط اوردن تو بورس یه عرضه و تقاضای متعادل نسبی باید باشه
                        این بی شرفا خودشون قیمت بازار رو میبرن بالا تا بتونن ماشین هاشون رو با قیمت بالاتری در بورس بفروشن ، این نجس ها اصل مافیا هستن

                        نظر

                        • ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

                          #48762
                          پاسخ : اخبار

                          دو خبر مثبت و خوب که امروز و دیروز اعلام شد.:)

                          با ابلاغ گمرک ایران؛
                          صادرات خاک‌های معدنی آزاد شد.


                          ?گمرک ایران در بخشنامه ای، بلامانع بودن صادرات خاک‌های معدنی (کنسانتره های آهن، سرب و روی،....) با رعایت موضوع ماده ۲۱ قانون حفاظت از خاک و لیست اعلامی را ابلاغ کرد.

                          نظر

                          • ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2577

                            #48763
                            پاسخ : اخبار

                            فوری- مهم -عالی

                            ? دلار توافقی وارد میدان بورس کالا شد.

                            ✳️ به اطلاع میرساند از روز دوشنبه 12 دی ماه برای محصولاتی که نرخ ارز در قیمت پایه انها محاسبه میگردد مانند: آلومینیوم، روی، مس، سرب، ... عرضه کنندگان میتوانند قیمت پایه خود را بر اساس نرخ دلارنیما تا دلارتوافقی محاسبه و اعمال نمایند.

                            نظر

                            • dornaa
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1467

                              #48764
                              پاسخ : اخبار

                              در اصل توسط National پست شده است View Post
                              این بی شرفا خودشون قیمت بازار رو میبرن بالا تا بتونن ماشین هاشون رو با قیمت بالاتری در بورس بفروشن ، این نجس ها اصل مافیا هستن
                              سرازکارملت نمیشه دراورد

                              همه ملت فحش میدنند ومیگن نداریم ومردیم

                              ولی توصف خرید هرچیز از سرو کول هم بالامیرند

                              کی 206 پانصدمیلیونی و ساندرو یکمیلیاردی وووو سکه 21 میلیونی و دلار 42هزارتومنی ووووومیخره

                              همه هم که میگن نداریم و سرمایمون تو بورس سوخت وووووو

                              این سئوالی که یکی جواب بده

                              نظر

                              • سپهر کلهر
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 578

                                #48765
                                پاسخ : اخبار

                                در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                                سرازکارملت نمیشه دراورد

                                همه ملت فحش میدنند ومیگن نداریم ومردیم

                                ولی توصف خرید هرچیز از سرو کول هم بالامیرند

                                کی 206 پانصدمیلیونی و ساندرو یکمیلیاردی وووو سکه 21 میلیونی و دلار 42هزارتومنی ووووومیخره

                                همه هم که میگن نداریم و سرمایمون تو بورس سوخت وووووو

                                این سئوالی که یکی جواب بده
                                دار و دسته اونایی که میرن از ترکیه سیسمونی میخرن.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X