اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #7156
    واردات گوشی تلفن همراه 2 برابر شد؛ قیمت 3 برابر

    واردات گوشی تلفن همراه به کشور در سال 90 بیش از دو برابر افزایش یافت و متوسط قیمت هر گوشی نیز در مقایسه با سال 89 با رشد 3 برابری همراه بود.

    در سال 90 حدود 590 تن گوشی تلفن همراه به ارزش 95 میلیون دلار وارد کشور شد که از لحاظ وزنی بیش از 100 درصد و از لحلاظ ارزش نیز بیش از 210 درصد رشد داشته است.
    واردات گوشی تلفن همراه به کشور در سال 89 بیش از 290 تن به ارزش 30 میلیون دلار بوده است.
    به گزارش فارس، امارات متحده عربی با صادرات 314 تن گوشی تلفن همراه به کشور بزرگترین صادرکننده و منطقه آزاد چابهار و چین در رتبه های بعدی قرار دارند.
    متوسط قیمت هر کیلو گوشی تلفن همراه وارداتی به کشور 161 دلار محاسبه شده است.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

      #7157
      در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      موز امروز 4 هزار تومان/ رانت 2 هزار تومانی دلالان!


      افزایش قیمت موز به 4هزار تومان در حالی صورت میگیرد که طبق تفاهمنامه قبل از عید وزرارت صنعت، معدن و تجارت هر کیلوگرم موز نباید بیش از 1550 تومان فروخته شود و بر اساس همین تفاهمنامه با گرانفروشان باید برخورد جدی شود.
      قیمت موز در حالی با شتاب بالایی قیمت کیلویی 4 هزار تومان را پشت سر گذاشته که دو روز گذشته این قیمت 3400 تومان بود و قیمت جهانی آن با ارز دولتی کیلویی 1411 تومان و با ارز 1900 تومانی هم 2180 تومان تمام میشود.

      موز امروز در بازار تهران قیمت کیلویی 4 هزار تومان را در حالی در نوردید که دو روز پیش این قیمت کیلویی 3400 تومان بود و شتاب روبه جلو قیمت موز همچنان در حال افزایش است.

      گزارش میدانی خبرنگار فارس حاکی است که امروز در منطقه 10 تهران و البته مناطق دیگر هم موز به قیمت 4 هزار تومان عرضه می شود و در بسیاری مغازهها به دلیل گرانی این محصول عرضه نمیشد.

      افزایش قیمت موز به 4هزار تومان در حالی صورت میگیرد که طبق تفاهمنامه قبل از عید وزرارت صنعت، معدن و تجارت هر کیلوگرم موز نباید بیش از 1550 تومان فروخته شود و بر اساس همین تفاهمنامه با گرانفروشان باید برخورد جدی شود.

      بر اساس این گزارش، اولا عرضه امسال موز نسبت به سالهای گذشته به دلیل پرداخت بیموقع ارز دولتی کم شده و واردکنندگان نتوانستند واردات کالای موز را به موقع هماهنگ کنند.

      از سوی دیگر با تعیین قیمت دستوری در میادین میوه و ترهبار از سوی دولت، دلالان برای فرار از آن با شگردی جالب موزها را به انبارهای شخصی منتقل و با قیمت بالا فروختند.

      همچنین طرح نظارتی سازمان تعزیرات هم هیچ رنگی نداشت تا قیمتها در بازار همچنان سیر صعودی به خود گیرد.

      قیمت جهانی هر تن موز یک هزار و 151 دلار است که با ارز دولتی 1226 تومان قیمت هر کیلو موز 1411 تومان میشود، همچنین با فرض اینکه ارز دولتی به برخی وارد کنندگان نرسد و با ارز آزاد وارد کرده باشند قیمت هر کیلوگرم موز با دلار 1900 تومان 2180 تومان تمام میشود.

      دولت برای واردات موز ارز دولتی پرداخت کرده است، شاید وارد کنندگان درباره زمان پرداخت آن انتقاد داشتند اما به هر حال این محصولات با ارز دولتی وارد کشور شده است.

      به هر حال حتی با توجه به قیمت جهانی نیز قیمت 4 هزار تومان برای هر کیلوگرم موز با هیچ استدلالی قابل توجیه نیست و مسئولان باید فکری به این موضوع بکنند.


      رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی
      ۷۵۰۰ کارتن موز به نرخ دولتی فردا در میدان میوه و تربار توزیع میشود



      ۱۶:۲۹ (پنج شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۱)
      اخبار مرتبط


      نسخه چاپی نسخه چاپی

      رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: فردا7500کارتن موز به نرخ دولتی 1380تومان در میدان مرکزی میوه و ترهبار تهران توزیع میشود.

      سیدرضا نورانی با اعلام این خبر اظهار داشت: عرضه به این میزان برای تنظیم عرضه موز در بازار صورت میگیرد.

      رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی افزود: مردم و مشتریها میتوانند از 4صبح فردا برای خرید موز دولتی به نرخ 1380تومان به میدان مرکزی میوه و ترهبار تهران فاز 1، a12 مراجعه کنند.

      نورانی گفت: میادین شهرداری تهران نیز با داشتن نامه از شهرداریها و سازمان تعزیرات میتوانند برای توزیع در داخل تهران اقدام به خرید کنند،سازمان مرکزی میوه و ترهبار در جنوب تهران اتوبان آزادگان واقع شده است.

      قبل از عید طی تفاهمنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت با واردکنندگان اتحادیه ملی محصولات کشاورزی قرار شد، موز از تاریخ 25اسفندماه تا 25 فروردین ماه امسال در میادین به قیمت 1380تومان و برای مصرفکننده 1550تومان توزیع شود، اما با دخالت دلالان این مصوبه اجرایی نشود و قیمت موز در بازار از مرز ۴۰۰۰ هزار تومان فراتر رفته است.

      فردا 25فروردین ماه آخرین روز از زمان باقیمانده این تفاهمنامه است.

      این دیگه خیلی مسخره است که مردم را برای خرید موز دعوت می کنند. یکی فردا بره از صف خرید موز و سر و کله زدن مردم با هم هنگام خرید موز فیلم بگیره بفرسته برا برنامه دکتر کپی در شبکه من و تو 1 خیلی با حال میشه!

      نظر

      • مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

        #7158

        پرتاب موشک ماهواره بر کره شمالی ناکام ماند پرتاب موشک ماهواره بر کره شمالی که در اوایل وقت امروز صورت گرفت ناموفق بوده است.

        خبر گزاري رویترز(Reuters) جمعه 25 فروردین (April13) به نقل از خبرگزاری رسمی کره شمالی، گزارش داد: پرتاب موشک ماهواره بر کره شمالی که در اوایل وقت امروز صورت گرفت ناموفق بوده است.
        رویترز ادامه داد: این اعلام، اخبار کشورهای مجاور کره شمالی مبنی بر ناموفق بودن پرتاب موشک ماهواره بر این کشور را تایید می کند.
        خبرگزاری رسمی کره شمالی از تلاش کارشناسان این کشور در بررسی دلایل ناموفق بودن این اقدام خبر داد.
        لازم به ذکر است برخی منابع خبری از انفجار موشک ماهواره بر کره شمالی، تنها یک دقیقه پس از پرتاب آن، خبر دادند.
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

        نظر

        • bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

          #7159
          در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          کمپانی اسلحه سازی لاکهید مارتین آمریکا : همه اعراب خلیج فارس سفارش موشک "تاد" داده اند / تنش با ایران مساوی فروش بیشتر ما


          امارات متحده عربی نخستین کشور خارجی بود که قرار داد خرید سیستم ضد موشک بالستیک (تاد =THAAD) را با آمریکا به امضا رساند . این سیستم ضد موشکی قابلیت هدف قرار دادن موشک های بالستیک کوتاه و میان برد در فضای جو و ماورای آن را دارد.

          یک کمپانی عمده اسلحه سازی در آمریکا اعلام کرد که انتظار دارد با افزایش تنش ها با ایران تسلیحات بیشتری به کشورهای عرب همسایه ایران بفروشد.

          به گزارش عصر ایران " دنیس کوین " نایب رییس برنامه دفاع موشکی کمپانی اسلحه سازی " لاکهید مارتین " آمریکا ضمن اعلام این موضوع افزود که انتظار می رود تنش با ایران فروش سیستم های ضد موشکی به کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را تسریع کند.

          این مقام کمپانی آمریکایی افزود : در دسامبر سال گذشته میلادی کمپانی لاکهید مارتین قرار داد 3.6 میلیارد دلاری با امارات متحده عربی برای فروش سیستم ضد موشکی " تاد " به این کشور منعقد کرد و در حال حاضر نیز برای عقد قرار دادهای مشابه با دیگر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس مشغول گفتگو هستیم."

          کوین که در جریان یک کنفرانس خبری در ابوظبی سخن می گفت ، افزود : " با دیگر کشورهای عربی در سطح دولت به دولت مشغول گفتگو هستیم و همه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس تمایل خود را برای خرید سیستم ضد موشکی تاد اعلام کرده اند.

          گفتنی است امارات متحده عربی نخستین کشور خارجی بود که قرار داد خرید سیستم ضد موشک بالستیک (تاد =THAAD) را با آمریکا به امضا رساند . این سیستم ضد موشکی قابلیت هدف قرار دادن موشک های بالستیک کوتاه و میان برد در فضای جو و ماورای آن را دارد.

          دنیس کوین افزود که کمپانی لاکهید مارتین در نظر دارد از فروش سیستم تاد به امارات به عنوان سنگ بنایی برای فروش این سیستم به دیگر کشورهای عربی منطقه استفاده کند.

          وی افزود : " من نمی توانم بگویم کشور بعدی دریافت کننده سیستم تاد کیست اما به موازات گسترش تهدید ها در منطقه فرصت های بیشتری برای عرضه قابلیت های دفاعی مان به کشورهای منطقه وجود خواهد داشت.





          کوین ابراز امیدواری کرد که بهبود چشمگیر روابط میان اعضای شورای همکاری خلیج فارس به استقرار یک سیستم جامع و فراگیر ضد موشکی در میان این کشورها بینجامد.

          گفتنی است در دو سال گذشته کمپانی لاکهید مارتین قرار دادهای بزرگی را با برخی کشورهای عربی منطقه به امضا رسانده است که قرار داد 1.7 میلیارد دلاری برای ارتقای سیستم موشک های پاتریوت عربستان و نیز قرار داد 900 میلیون دلاری فروش 209 موشک پیشرفته پاتریوت به کویت از جمله این قرار دادها است .

          در سال 2011 نیز دولت اوباما مجوز فروش دهها جنگنده فوق پیشرفته اف 15 آمریکایی به عربستان به ارزش تقریبی 30 میلیارد دلار را از کنگره دریافت کرد . این قرار داد بزرگ ترین قرار داد تاریخ نظامی آمریکا با یک کشور خارجی محسوب می شود.

          عربستان متعهد شده تا 15 سال آینده در مجموع 60 میلیارد دلار از آمریکا سلاح بخرد که خرید هواپیماهای اف 15 به همراه 3 نوع هلی کوپتر و موشک های پیشرفته از جمله این اقلام نظامی است که کمپانی لاکهید مارتین نقشی محوری در تامین و تولید این اقلام نظامی خواهد داشت.



          خدا لعنت کند عاملین ایجاد تنش را

          نظر

          • مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

            #7160
            در برابر تضمین متقابل ایران
            کلینتون: تضمین میدهیم خواسته های ایران را بررسی و درحد معقول برآورده کنیم
            هیلاری کلینتون با تاکید بر آنکه غرب متوجه خواستههای ایران است، گفت:« ما تضمین میدهیم که خواسته های جمهوری اسلامی ایران را با دقت بررسی کرده و در حد مقدور عملی کنیم.»


            باراک اوباما و نیکلا سارکوزی اعلام کردند اگر نشست گروه ۱+۵ با ایران در استانبول نتیجهبخش نباشد، اعمال تحریمها علیه ایران ادامه مییابد. کلینتون نیز تاکید کرد که زمان برای حل بحران اتمی از طریق مذاکره نامحدود نیست.

            مذاکرات گروه موسوم به ۱+۵ با مقامات ایران بر سر برنامهی اتمی مناقشهبرانگیز جمهوری اسلامی در شرایطی در روز شنبه، ۱۴ آوریل شروع میشود، که قدرتهای جهان هشدار دادهاند که این از آخرین فرصتها برای حل این بحران از راههای دیپلماتیک است.

            نیکلا سارکوزی، رئیسجمهور فرانسه، بعد از ویدیو کنفرانس با باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا گفت: «انتظار میرود جمهوری اسلامی ایران به شکلی جدی و مثبت در مذاکرات حاضر شده و همهی فعالیتهای حساس اتمی خود را متوقف کند.»

            در بیانیهای که از سوی دفتر سارکوزی انتشار یافته، آمده است:«رهبران فرانسه و آمریکا بر ادامهی اعمال تحریمها علیه شریان اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، تا زمانی که ایران به تعهدات بینالمللی خود پایبندی نشان ندهد و بهویژه قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل را جدی نگیرد، تاکید کردند.»

            در بیانیهی دفتر ریاستجمهوری فرانسه همچنین آمده است که باراک اوباما و نیکلا سارکوزی بر لزوم تحریمها بیشتر در شرایطی که مذاکرات ۵+۱ با ایران در استانبول نیز نتیجهای نداشته باشد، تاکید کردهاند.

            وزرای خارجه گروه ۸ نیز از ایران خواستند با گفتوگوی "جدی و سازنده" به تعهدات خود برای حل مناقشه هستهای عمل کند. وزیر خارجه آلمان نیز هدف مذاکرات استانبول را جلوگیری "قطعی" از دستیابی ایران به سلاح هستهای دانست.

            هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجهی ایالات متحدهی آمریکا در اظهارات خود در روز پنجشنبه، ۱۲ آوریل اظهار کرده که آمریکا نشانههایی دریافت کرده که حاکی از آن است که جمهوری اسلامی ایران با ایدهها و پیشنهادهای تازهای در مذاکرات حاضر خواهد شد.

            وزیر امور خارجهی آمریکا تاکید کرده است که این کشور خواهان آن است که مقامات جمهوری اسلامی "تعهد کتبی و شفاف" دهند که خیال ساخت سلاح اتمی ندارند.

            هیلاری کلینتون با تاکید بر آنکه آنها متوجه هستند که جمهوری اسلامی نیز از آنها برای چنین تعهداتی، انتظارات و خواستههایی دارد، گفت:« ما تضمین میدهیم که خواستههای جمهوری اسلامی ایران را با دقت بررسی کرده و در حد مقدور عملی کنیم.»

            بااینحال کلینتون بار دیگر تاکید کرده که مقامات جمهوری اسلامی ایران باید بدانند پنجرهی مذاکره و دیپلماسی برای همیشه باز نیست.

            این مقام ایالات متحدهی آمریکا گفت:« فکر میکنم برای همه و به ویژه کشورهای عضو ۱+۵ روشن است که ما خواهان مذاکره هستیم، با اینحال جهان برای مدت نامحدودی نمیتواند به ایران فرصت دهد تا اقدامات روشن و ملموسی برای رفع نگرانیهای جهان از برنامهی اتمی خود انجام دهد.»



            هیلاری کلینتون با ابراز اینکه آنها از همین شنبه در نشست استانبول به دنبال حل بحران از طریق دیپلماسی و مذاکرهی سازنده و مثبت هستند، تاکید کرد:«مذاکرات را از طریق شفاف و روشن پیش میبریم تا بدانیم آیا امکان بالقوهی ملموسی برای حل این بحران از طریق دیپلماسی باقی است یا خیر.»

            پیش از این سعید جلیلی، رئیس هیئت مذاکرهکنندهی اتمی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده بود که ایران اینبار با پیشنهادهایی تازه در نشست استانبول حاضر خواهد شد.
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

            نظر

            • مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

              #7161
              افزايش احتمال بروز یک زمین لرزۀ مرگبار
              زمین لرزۀ اندونزی رکوردی جدید بر جا گذاشت
              زمین لرزۀ قدرتمند زیر دریا در نزدیکی جزیرۀ سوماترای اندونزی هر 2000 سال یکبار رخ می دهد و اگر چه منجر به مرگ تعداد اندکی شده اما احتمال وقوع یک زلزله مرگبار در منطقه را افزایش میدهد.


              زمین لرزه 8.6 ریشتری قدرتمند روز چهارشنبه و پس لرزه های قدرتمند پس از آن از نوع زلزله های لغزشی و قویترین نوع آن تا بدین تاریخ بوده است.

              کری سیه، مدیر مرکز نظارت بر کرۀ زمین سنگاپور در این رابطه به رویترز گفت: این زمین لرزه به طوری کاملاً استثنایی بزرگ و نادر بوده است. در عین حال این بزرگترین زمین لرزه لغزشی است که تا این تاریخ ثبت شده است و پس لرزه های آن نیز دومین پس لرزه بزرگ ثبت شده بودهاند.

              زمین لرزه های لغزشی عبارت از حرکت افقی صفحات زمینی هستند و معمولاً ضعیف تر از زمین لرزه های دارای حرکت عمودی هستند و احتمال وقوع سونامی بر اثر آنها کم است.

              وقوع زمین لرزه ای 9.1 ریشتری در منطقهای تقریباً مشابه در سال 2004 منجر به کشته شدن 230 هزار نفر در 13 کشور در سراسر اقیانوس هند شد.

              سیه میگوید زمین لرزه چهارشنبه از آن لحاظ نادر است که در منطقهای بسیار دورتر از منطقه زمین لرزه خیز و در شکاف شمال جنوبی رخ داده است.

              دادههای ابتدایی نشان میدهد که زمین لرزه بر اثر حرکت افقی ناگهانی صفحات هند و استرالیا در طول صدها کیلومتر رخ داده است.

              زمین لرزه چهارشنبه به رغم قدرت آن تلفات کمی در پی داشته و امواج کوچکی را ایجاد کرده است اما نکته اینجاست که این حرکت فشار بر صفحات دیگر را افزایش داده و خطر بروز یک زمین لرزه پر قدرت در منطقه ای مشابه همانند فاجعه سال 2004 را افزایش میدهد.
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #7162
                رویترز: تصمیم ایران برای واردات صدها هزار تن غلات


                با وجود تحریمهای اقتصادی همه جانبه علیه جمهوری اسلامی و ایجاد اختلال در پرداخت وجوه معاملات با ایران، خبرگزاری رویترز میگوید دولت این کشور خرید صدها هزار تن غلات خوراک دام را در دستور کار خود قرار داده است.

                خبرگزاری رویترز روز پنجشنبه، ۲۴ فروردین در گزارشی آورد اگرچه تحریمها علیه ایران مشکلات گستردهای را بر سر راه واردات غلات به این کشور قرار داده است، به گفته بازرگانان ایرانی، دولت ایران که به تازگی بیش از دو میلیون تن آرد نانوایی خریداری کرده است، در پی سفارش مقادیر بسیار بزرگتر غلات خوراک دام است.

                این خبرگزاری پیشتر نیز تأکید کرده بود که علیرغم تحریمهای اقتصادی دولت جمهوری اسلامی که به لطف درآمد نفتی نقدینگی خوبی در اختیار دارد توانسته است پرداختهای مربوط به واردات غلات به ایران را از مجرای کشورهای ثالث از جمله ترکیه انجام دهد.

                در همین زمینه شرکت آمریکایی «کارگیل» ماه فوریه اعلام کرده بود که فروش غلات به ایران را قطع نخواهد کرد.

                یک بانک سوییسی که در مالکیت شرکتی هندی قرار دارد نیز اعلام کرده است که به رغم تحریمها پرداخت مبالغ خرید مواد غذایی توسط ایران را کماکان ادامه خواهد داد.

                اگرچه تحریمهای غرب، که با هدف توقف برنامه هستهای مناقشهآمیز ایران وضع شده شامل مواد غذایی نمی شود، محدودیتهای مالی ناشی از این تحریمها باعث شده است که شرکتهای ایرانی از سیستم بانکی جهانی کنار گذاشته شوند و در نتیجه، مانع بزرگی بر سر راه خرید غلات توسط تجار ایرانی ایجاد شود.

                به دلیل تحریمها واردکنندگان ایرانی غلات نتوانستهاند مانند گذشته مقدار سفارش معمول غلات را خریداری و وارد کشور کنند و دامداران ایرانی هم اکنون با مشکل کمبود غلات خوراکی برای دامهای خود مواجه هستند.

                با اینحال اگرچه رژیم ایران بر موضع سرسختانه خود در مقابل تحریمهای غرب پافشاری میکند، تحلیلگران بر این باورند که امکان دارد دولت تهران با هدف جلوگیری از تشدید نارضایتیها، برای پیش گیری از افزایش قیمت مواد خوراکی وارد عمل شود.

                واردکنندگان بخش خصوصی تحت فشار

                چندین فروشنده غلات در گفت و گو با رویترز تماس واردکنندگان ایرانی برای خرید غلات را مورد تأیید قرار دادهاند، اما درعین حال خاطر نشان کردهاند که به دلیل نگرانی بابت نحوه پرداخت مبلغ معامله از عقد قرار داد با طرفهای ایرانی خودداری کردهاند.

                یک صادرکننده غلات اروپایی میگوید: «من چند مشتری ایرانی دارم که در حال حاضر به دنبال خرید ۲۵۰ هزار تن گندم، ذرت و جو خوراک دام هستند، اما من نمیتوانم به آنها جنس بفروشم چون مطمئن نیستم چطور خواهند توانست پول کالا را پرداخت کنند.»

                یک تاجر دیگر نیز در همین باره توضیح میدهد: «به ظاهر دولت ایران توانسته مشکل گندم مورد نیاز برای تأمین نان کشور را حل کند، اما محصول ناکافی در کشور، در زمانی که چالشهای سیاسی افزایش یافته به این معنا هست که این مشکل در قسمت غلات خوراک دام همچنان وجود دارد چون خریداران بخش خصوصی خوراک دام نیز با همان مشکلاتی مواجه هستند که کارخانههای تولید آرد سابق بر این با آنها دست و پنجه نرم میکردند.»
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #7163
                  جلالپور با بيان اينكه تاكنون سرمازدگي شامل باغات پسته نشده است، گفت: پيشبيني ميشود امسال 180 تا 200 هزار تن پسته برداشت شود كه 150 تا 160 هزار تن آن در طول سال زراعي 91 صادر ميشود.
                  رييس انجمن پسته ايران با بيان اينكه از سال گذشته آمريكا در توليد پسته رتبه اول جهان را به خود اختصاص داده است، گفت: با توجه به اينكه آمريكا بيشترين ميزان توليد محصول را در داخل مصرف ميكند، ميزان صادراتش از ايران كمتر است و كشورمان همچنان در صادرات پسته مقام اول در جهان را دارد.

                  محسن جلاليپور - در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به اينكه سال گذشته 160 هزار تن از باغات كشور برداشت شده است، گفت: 120 هزار تن از اين محصول قابليت صادرات را داشته كه 85 هزار تن آن تا پايان اسفندماه صادر شد و 35 هزار تن باقيمانده تا آغاز فصل برداشت جديد صادر ميشود.

                  وي اظهار كرد: 40 هزار تن از محصول سال گذشته به عنوان مصرف داخلي و ضايعات بوده است.

                  جلالپور با بيان اينكه تاكنون سرمازدگي شامل باغات پسته نشده است، گفت: پيشبيني ميشود امسال 180 تا 200 هزار تن پسته برداشت شود كه 150 تا 160 هزار تن آن در طول سال زراعي 91 صادر ميشود.

                  رييس انجمن پسته ايران با اشاره به اينكه آمريكا رقيب اصلي ايران در توليد و صادرات پسته است، گفت: از سال گذشته آمريكا در توليد پسته رتبهي اول را به خود اختصاص داد و توليد محصولش از ايران بيشتر شد؛ بهطوري كه 200 هزار تن توليد داشته كه 190 هزار تن آن هنوز باقيمانده و در سال جاري نيز 300 هزار تن محصول توليد خواهد كرد. لذا با توجه به اين وضعيت رقابت صادرات پسته بين ايران و آمريكا سختتر ميشود بايد بسيار هوشمندانه در زمينهي صادرات اين محصول اقدام كرد.

                  وي با اشاره به اينكه ايران همچنان در صادرات پسته مقام اول در جهان را دارد، گفت: سال گذشته يك ميليارد و 200 ميليون ريال از محل صادرات پسته تا پايان سال گذشته عايد كشورمان شد و در سال جاري نيز از صادرات بقيه محصول 750 ميليون دلار به آن اضافه ميشود.

                  جلالپور با بيان اينكه با افزايش نرخ ارز توليد صادراتي پسته رونق گرفته است، خاطر نشان كرد: در پي افزايش نرخ ارز، قيمتهاي صادراتي پسته هيچگونه كاهشي نداشته و سود آن به توليد و صادرات برگشته است؛ بهطوري كه از صادرات 120 هزار تني پسته سال 90 حدود يك ميليارد و 950 ميليون دلار عايد كشورمان ميشود.

                  گفتني است؛ سالانه 600 هزار تن پسته در جهان توليد ميشود كه ايران رتبهي اول در توليد اين محصول را دارد كه 90 درصد اقتصاد پسته، اقتصاد صادراتي است به طوريكه هر ساله بيش از 60 درصد از اين محصول به ارزش بيش از يك ميليارد دلار به كشورهاي اروپايي، عربي، خاور دور، CIS و ... صادر ميشود كه در اين ميان چين بزرگترين خريدار پسته ايراني است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #7164
                    فراخوان برای برگزاری تظاهرات گسترده در سوریه

                    در حالیکه مخالفان رژیم اسد خود را برای برگزاری تظاهرات سراسری در روز جمعه ۱۳ آوریل آماده میکنند، خبرگزاریها از شروع نبرد در برخی مناطق گزارش میدهند. سازمان ملل خواهان اعزام فوری ناظران صلح به سوریه است.

                    در پی اعلام آتشبس در شهرهای سوریه، رهبری شورای ملی سوریه اعلام کرد که مخالفان خود را برای برپایی تظاهراتی گسترده در روز جمعه ۱۳ آوریل آماده میکنند.

                    برهان غلیون، رئیس شورای ملی سوریه گفت که طرح شش مادهای کوفی عنان حق تظاهرات مسالمتآمیز برای مردم سوریه را تضمین کرده است. وی از جامعه جهانی خواست که از حرکت اعتراضی مردم سوریه پشتیبانی کند.

                    بسام جعاره، سخنگوی کمیته انقلاب سوریه در اروپا نیز به رسانههای عربی گفت که مردم سوریه به تظاهرات علیه رژیم اسد در زمان آتشبس نیز ادامه خواهند داد. وی ضمن ابراز تردید از رعایت آتشبس از سوی نیروهای دولتی گفت: «جهان خواهد دید که چگونه دهها تن از مخالفان در تظاهرات روز جمعه توسط نیروی نظامی رژیم دمشق کشته خواهند شد.»

                    یکی از فعالان سوری در گفتوگو با العربیه گفت: «مردم شهرهای سوریه در تظاهرات روز جمعه شرکت خواهند کرد، اما فضایی از بیم و ترس از واکنش نیروهای رژیم نسبت به تظاهرات همه جا را فرا گرفته است.»

                    گرچه ریاض الاسد، یکی از فرماندهان ارتش آزاد سوریه در تماس تلفنی با خبرگزاری آلمان در روز پنجشنبه ۱۲ آوریل تایید کرده بود که «بهرغم دستگیری مخالفان، اوضاع نسبتاَ آرام است»، اما نیروهای اپوزیسیون در لندن گزارش میدهند که در روز جمعه ۱۳ آوریل در ادلیب، واقع در نزدیکی مرز ترکیه نبرد میان نیروهای دولتی و مخالفان از سرگرفته شده است.

                    اعزام ناظران سازمان ملل به سوریه

                    گرچه آتشبس در سوریه بسیار شکننده است، اما گزارشهای سازمان ملل حاکی از آنست که طرفین تا حدود زیادی این آتشبس نسبی را تا کنون رعایت کردهاند. سازمان ملل متحد برای تضمین ادامه آتشبس خواهان اعزام ناظران به سوریه است.

                    گفته میشود که تشکیل کمیسیون ناظران میتواند در روز جمعه ۱۳ آوریل از سوی شورای امنیت سازمان ملل به سرعت تصویب شود، زیرا مخالفتی از سوی اعضای شورا در این باره وجود ندارد.

                    فعالان سیاسی سوری اعلام کردند که بهرغم آتشبس هنوز نیرویهای نظامی رژیم اسد در شهرها مستقر هستند و در درگیریهای پراکنده در روز گذشته بیش از ۲۰ تن جان خود را از دست دادهاند.

                    کوفی عنان نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب برای حل بحران سوریه، با ارسال ویدئویی، شورای امنیت را از چگونگی روند آتشبس آگاه ساخته است. عنان گفت: «به نظر میرسد که آتشبس همچنان رعایت میشود و اوضاع بطور نسبی آرام است.»

                    به گفته فعالان سیاسی تنها در شهر حمص در روز گذشته ۱۰ تن توسط نیروهای انتظامی کشته شدهاند. در شهرهای ادلیب، حما، حلب و حومه دمشق نیز تعدادی کشته شدهاند. دولت سوریه نیز مدعی است که یک افسر ارتش توسط مخالفان ترور شده است.

                    سازمان ملل متحد تعداد کشتهشدگان در ناآرامیهای سوریه را حدود ۹ هزار نفر تخمین میزند. عنان خواهان تثبیت وضعیت آتشبس در شهرها است تا امکان کمکرسانی به آسیبدیدگان نیز فراهم شود. ورود خبرنگاران مستقل و آغاز مذاکرات میان دولت و مخالفان از دیگر نکات برنامه کوفی عنان است.

                    حمایت چین و روسیه از اعزام ناظران صلح
                    کشورهای چین و روسیه که تا کنون تمام تلاشهای شورای امنیت علیه رژیم اسد را با وتوی خود متوقف کردهاند، به طور نامنتظرهای اعلام کردند که با اعزام فوری ناظران سازمان ملل به سوریه موافق هستند.

                    ویتالی چورکین، سفیر روسیه در سازمان ملل گفت: «باید هر چه زودتر با اعزام افرادی به سوریه بتوان بر روند آتشبس در سوریه نظارت داشت.» به گفته وی برای این منظور میتوان هیاتی متشکل از ۲۰ ناظر سازمان ملل را در روزسریعاَ به سوریه اعزام کرد.

                    بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد از مقامات رژیم سوریه خواست که به وجدان خود رجوع کنند و با رعایت آتشبس از کشتار مردم دست بردارند. بان کی مون تصریح کرد که «جامعه جهانی با دقت اوضاع سوریه را زیر نظر دارد، زیرا دمشق تا کنون بارها وعدههای خود را زیر پا گذاشته است.»

                    الیاس پرابو، "سرپرست کمیته حمایت از انقلاب سوریه در آلمان" گفت: «تصمیم درباره روند آتشبس در سوریه پس از برگزاری تظاهرات روز جمعه رقم خواهد خورد.» وی تاکید کرد که «مخالفان رژیم اسد در سوریه و آلمان به شدت نسبت به رعایت آتشبس تردید دارند.».
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #7165
                      وی افزود: نکاتی که توسط اتحادیه عرب و مسئولان اماراتی مطرح شده به هیچوجه قابل قبول نیست و مالکیت بر جزایر سه گانه موضوع ثابت و همیشگی ایران است و نسبت به این مساله جایگاهی برای مذاکره وجود ندارد.

                      رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه موضوع مالکیت ایران بر ابوموسی قابل مذاکره نیست، گفت: فضاسازی اتحادیه عرب و مسئولان اماراتی در مورد سفر رئیس جمهور به این جزیره به هیچوجه قابل قبول نیست.

                      علاءالدین بروجردی در گفتگو با مهر با اشاره به فضاسازی اتحادیه عرب و مسئولان اماراتی در خصوص سفر رئیس جمهور به جزیره ابوموسی گفت: جزیره ابوموسی جزو لاینفک تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران است و طبیعی است که رئیس جمهور همانند هر نقطه دیگری به این شهرستان ایران مسافرت کند.

                      وی افزود: نکاتی که توسط اتحادیه عرب و مسئولان اماراتی مطرح شده به هیچوجه قابل قبول نیست و مالکیت بر جزایر سه گانه موضوع ثابت و همیشگی ایران است و نسبت به این مساله جایگاهی برای مذاکره وجود ندارد.

                      رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در عین حال گفت: البته هر گونه سوء تفاهم در هر موضوعی را میتوان با امارات مورد بحث قرار داد اما در خصوص مالکیت بر جزایر سه گانه بحثی وجود ندارد.

                      بروجردی در پاسخ به این سوال که چرا مقامات اماراتی هر از چند گاهی بحث جزایر سه گانه را مطرح میکنند، گفت:با توجه به این که از گذشته انگلیس در منطقه خاورمیانه حضور داشته، همواره عامل اختلاف افکنی بین همسایگان بوده است، این سیاست انگلیس همچنان ادامه دارد و از طریق تحریک کشورهای منطقه سعی میکند که اختلاف افکنی کند.

                      رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به این سئوال که آیا در گذشته توافقی میان ایران و امارات در مورد بحث جزایر سه گانه مطرح شده بود، گفت: جمهوری اسلامی ایران هر گاه سوء برداشت و نکتهای از سوی اماراتیها مطرح شده در سطوح مختلف مذاکره کرده است و این موضوعی است که ارتباطی با تمامیت ارضی و تعلق جزیره ابوموسی به ایران ندارد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #7166
                        بدانید که روابط ایران و حامیان غربی شما تا ابد بدین گونه تیره نخواهد بود تا شما بتوانید در شکاف بین روابط ایران و غرب ، رقص عربی کنید و فکر کنید که این مستی تا همیشه ادامه دارد. روابط بین الملل مانند رودخانه ای همواره در تغییر و تحول است ولی گویا شما آن را مردابی می پندارید که همواره به نفع شما راکد خواهد ماند!
                        عصرایران - به احتمال قریب به یقین ، امرای امارات متحده عربی ، به این جمع بندی رسیده اند که "آب آلوده شده و مهیای ماهیگیری است!" ؛ به همین خاطر است که وزارت خارجه این کشور جنوبی خلیج فارس و نیز متحدان عرب امارات ، به سفر رئیس جمهور ایران به بخشی از خاک ایران واکنش نشان داده و حضور احمدی نژاد در جزیره بوموسی را "تجاوز به حقوق سرزمینی امارات" دانسته اند!

                        در این که جزایر بوموسی ، تنب کوچک و تنب بزرگ بخشی از سرزمین بزرگ ایران هستند و البته غیرقابل انفکاک از میهن ، تردیدی نیست. این را خود اماراتی ها هم می دانند چه آن که اسناد و مدارک تاریخی متعددی در این باره وجود دارد که نشان می دهد ادعای اعراب درباره این جزایر ، هیچ بنیادی ندارد. با این حال ، به حکم "کسی که خود را به خواب زده است نمی توان بیدار کرد" ، همچنان خود را به جهالت تاریخی زده اند ، کما این که درباره نام تاریخی خلیج فارس نیز برغم وجود نقشه های گاه به جا مانده از صدها و هزاران سال پیش به نافهمی و لجاجت خویش ادامه می دهند.

                        بنابراین ، سخن گفتن بر مبنای ادله تاریخی و حقوقی برای کسانی که خود ، برحقانیت ایران در این باره واقف اند چیزی جز کوبیدن آب در هاون نیست.


                        شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر خارجه امارات:سفر رئیس جمهور ایران به بوموسی نقض گسترده حاکمیت امارات است(!)

                        بنابراین بهتر است "برادران(!) عرب حاکم بر جنوب خلیج فارس" را با برخی واقعیت ها آشنا کنیم که لااقل حد و حدود خود را بدانند و زبان در کام گیرند و به همان خاک خویش که عمدتاً از صدقه سری انگلیسی ها عایدشان شده بسنده کنند و روزگار بگذرانند.

                        خلاصه ماجرا این است که حکام عرب جنوب خلیج فارس با خود اندیشیده اند: " اوضاع ایران چندان مناسب نیست ، تحریم ها علیه ایران روز به روز شدیدتر می شوند ، نفت ایرات مشتریانش را از دست می دهد ، فشارها علیه ایران در پرونده هسته ای ادامه دارد ، تورم و گرانی بیداد می کند ، اختلافات دولت و مجلس توان داخلی را فرسوده و ... و همه این ها باعث شده مردم به ستوه بیایند و نارضایتی های داخلی افزایش یابد. بنابراین فرصت خوبی است برای سوء استفاده و کندن بخشی از خاک ایران! "

                        اما برای این که همسایه ها از توهم به در آیند بدانند که هر مشکل و اختلافی در داخل صرفاً به خود ملت ایران مربوط است و مردم ایران بدان حد از بلوغ تاریخی و سیاسی و اجتماعی رسیده اند که اجازه ندهند مشکلات داخلی طمع ورزی های خارجی را به وجود آورد.

                        شیوخ جنوب خلیج فارس! بدانید و آگاه باشید که اگر پای تمامیت ارضی کشورمان به میان بیاید - و مخصوصاً اگر طرف ادعا هم شماهایی باشید که در آزمون ملت ایران مردود شده اید - هر گونه اختلاف سلیقه و مشکل داخلی به حاشیه ی اصل "دفاع از تمامیت ارضی" می رود.

                        ملت ایران طالب جنگ نیست ، خاصه آن که نسل کنونی ایرانیان جنگی 8 ساله را با تمام رنج هایش تجربه کرده است و هرگز نمی خواهد بناهایی که در دوران سازندگی بعد از جنگ ، آجر به آجر ساخته اند آسیب ببینند اما این بدان معنا نیست که اگر چند "شیخ تازه به دوران رسیده عرب" از گرد راه رسیدند و گفتند این چند جزیره مال ما ، در جوابشان بگوییم :بفرمایید ببرید،ما تازه از جنگ رهیده ایم و کلی هم مشکل داریم!

                        شیوخ عرب جنوب خلیج فارس ، بدانند که اگر امروز بدان حد از گستاخی رسیده اند که می توانند نسبت به همسایه بزرگ شمالی شان ادعای ارضی هم بکنند ، به خاطر آن نیست که خودشان بزرگ شده اند و قدرتی به هر رسانده اند و برای خودشان کسی شده اند!
                        نه آقایان شیوخ! شما واقعاً کسی نیستید! این را توهین به خود نپندارید ، بلکه عین واقعیت است. برای اثبات این ادعا ، فقط کافی است "پدر اجاره ای" تان آمریکا از منطقه برود و پشت تان را خالی کند ؛ آن وقت است که صدایتان می گیرد و زانوهایتان می لرزد و دوباره متوجه موقعیت تان می شوید.

                        بدانید که قدرت شما ، عَرَضی است و وابسته به حضور بزرگتان آمریکا و از نزد خود چیزی ندارید ولی قدرت ایران ، در همه تاریخ قدرتی ذاتی بوده است و همچنان خواهد بود.

                        بدانید که روابط ایران و حامیان غربی شما تا ابد بدین گونه تیره نخواهد بود تا شما بتوانید در شکاف بین روابط ایران و غرب ، رقص عربی کنید و فکر کنید که این مستی تا همیشه ادامه دارد.
                        روابط بین الملل مانند رودخانه ای همواره در تغییر و تحول است ولی گویا شما آن را مردابی می پندارید که همواره به نفع شما راکد خواهد ماند!

                        البته ما بر مسوولان سیاست خارجی خودمان هم خرده می گیریم که با شما در شأن خودتان رفتار نکردند و در حق تان برادری کردند و ندانستند "خوبی که از حد بگذرد ، نادان خیال بد کند" تا بدانجا که بر سفر رسمی رئیس جمهور ایران به بخشی از خاک ایران هم خرده بگیرد.

                        آقایان شیوخ! هر وقت ایران بر سفر آل نهیان بر دوبی خرده گرفتند ، هر گاه ایران انتقاد کرد که چرا آل سعود به جده رفتند ، اگر تهران بر فلان مقام آل خلیفه ایراد گرفت که چرا به فلان ساحل قطر رفتید و ... آن گاه شما هم بر ایران خرده بگیرید که چرا مقاماتش به بوموسای ایران می روند.

                        و سخن آخر این که شیوخ عرب حاکم بر جنوب خلیج فارس ! یادتان باشد که "شیر نشسته ، از کفتار ایستاده بلند تر و قدرتمند است." ، حد و شأن خود را بدانید و این مساله ساده را بفهمید که در پس امروز ، فردایی هم هست ؛ همه پل های پشت سرتان را خراب نکنید.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5096

                          #7167
                          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          و سخن آخر این که شیوخ عرب حاکم بر جنوب خلیج فارس ! یادتان باشد که "شیر نشسته ، از کفتار ایستاده بلند تر و قدرتمند است." ، حد و شأن خود را بدانید و این مساله ساده را بفهمید که در پس امروز ، فردایی هم هست ؛ همه پل های پشت سرتان را خراب نکنید.
                          با این قسمتش خیلی حال کردم. لپ کلام!
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #7168
                            مطهری به مهر خبر داد؛

                            دو فوریت طرح اصلاح سوال و استیضاح رئیس جمهور یکشنبه بررسی می شود

                            نماینده تهران از بررسی مجدد تقاضای جمعی از نمایندگان برای دو فوریت طرح اصلاح آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در روز یکشنبه خبر داد. علی مطهری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، از ارائه مجدد طرحی برای اصلاح آئین نامه و تغییر نحوه سوال از رئیس جمهور و استیضاح وی خبر داد.
                            وی گفت: طرح ارائه شده جدید مشابه همان طرح قبلی است . در این طرح با استفاده از پیشنهادات نمایندگان تغییرات غیر اساسی و جزئی انجام شده است. همچنین به دلیل پیوستگی ماده 197 و 196 آئین نامه داخلی مجلس، اصلاحات جزئی لازم در ماده 196 نیز اعمال شده است.
                            به گفته مطهری دو تبصره به ماده 196 افزوده شده است.
                            ماده 196 درباره تعداد نمایندگان سوال کننده و زمان بررسی کمیسیون تخصصی و همچنین زمان حضور رئیس جمهور در صحن علنی مجلس و پاسخ به سوال است.
                            مطهری افزود: طرح مذکور روز چهارشنبه تقدیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شده است.
                            نماینده تهران گفت: در صورتی که طرح استیضاح وزیر کار روز یکشنبه مطرح نشود بررسی دوفوریت این طرح در دستور کار قرار می گیرد و در غیر این صورت، هیئت رئیسه روز سه شنبه دوفوریت طرح اصلاح آئین نامه داخلی مجلس را در دستور کار قرار می دهد.
                            به گزارش مهر، نمایندگان مجلس روز چهارشنبه هفته گذشته کلیات طرح دوفوریتی اصلاح نحوه سؤال و استیضاح رئیس جمهور را که یک روز قبل از آن خودشان به دو فوریت آن رای داده بودند رد کردند اما با درخواست مجدد 50 نماینده این طرح مجددا در دستور کار مجلس قرار گرفت تا به زعم نمایندگان موافق اصلاح، سهل انگاری نمایندگان در رای دادن ها جبران شود.
                            هرچند در نهایت این طرح از دستورکار روز چهارشنبه مجلس خارج شد،اما طراحان این طرح با استفاده از ماده 133 آئین نامه داخلی مجلس این اجازه را یافتند تا مجددا طرحی تهیه و آن را به هئیت رئیسه مجلس تقدیم کنند تا مسیر رای گیری مجدد برای آن فراهم شود.
                            ماده 133 آیین نامه داخلی مجلس تصریح دارد اگر طرحی مورد تصویب مجلس یا کمیسیون های موضوع اصل 85 قانون اساسی واقع نشد بدون تغییر اساسی تا 6 ماه دیگر نمی توان آن را مجددا به مجلس پیشنهاد کرد مگر با تقاضای کتبی 50 نماینده و تصویب مجلس.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #7169
                              رئیسجمهور دستور توقف منوریل قم را بدهد

                              عضو شورای عالی استان از رییس جمهور خواست تا هرچه زودتر دستور توقف عملیات اجرایی منوریل قم را صادر کند تا خدای ناکرده اثر نامطلوبی از خود در این شهر مقدس بجای نگذارد و خدمات دیگر دولت تحت الشعاع این کار قرار نگیرد.

                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #7170
                                ظاهر جدید چهارراه ولیعصر تهران

                                رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به عملیات ساخت زیرگذر در چهارراه ولیعصر و میدان آزادی گفت: ترافیک برای همیشه در این محورها از بین خواهد رفت.

                                به گزارش گروه خواندنی های مشرق، سردار حسین رحیمی گفت: از چند سال پیش موضوع ترافیک چهار راه ولیعصر مورد نظر پلیس بود و با رایزنیهایی که با شهرداری میشد به دنبال ساخت رو گذر یا زیرگذر عابران پیاده بودیم.

                                وی ادامه داد: این مهم در سال جاری محقق شد به نحوی که دیگر پس از ساخت این زیر گذر هیچ یک از عابران و مسافران چهار راه ولیعصر از خیابان تردد نخواهند کرد و تنها مسیر عبوری برای آنها این زیر گذر خواهد بود.

                                رحیمی بیان داشت: این زیر گذر به صورت یک چهار ضلعی عابرین پیاده، مسافران مترو و BRT را به سمت خود هدایت خواهد کرد.

                                به گزارش فارس، وی با بیان اینکه چهارراه ولیعصر یکی از مبادی اصلی و پر تردد شهر تهران به حساب میآید گفت: دانشگاه، مراکز مهم خرید در خیابان ولیعصر، پارک دانشجو، خط یک BTRو نهایتاq وجود ایستگاه مترو این بخش از شهر را به گلوگاه ترافیکی مبدل ساخته است.

                                وی گفت: همین موضوع نیز در مورد میدان آزادی وجود دارد که با تعاملات ایجاد شده با شهرداری ساخت زیر گذر در این میدان نیز در دستور کار قرار گرفته است که با این روش ترافیک برای همیشه در این محورها از بین خواهد رفت.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X