کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حجتالاسلاموالمسلمین سیداسماعیل خطیب وزیر اطلاعات اعلام کرد که سربازان گمنام امام زمان (عجلالله تعالی فرجه الشریف) در اقدامی پیچیده و چندلایه موفق شدهاند به یک گنجینه عظیم اطلاعاتی، عملیاتی و علمی از رژیم صهیونیستی دست یابند و آن را با موفقیت به داخل کشور منتقل کنند.
گنجینه را خوب اومدی.
این علما متوجه نشدند تهران طویله شده !؟
طویله ای که رها شده و بوگندش داره بلند میشود.
اصلاً هم مهم نیست و هیچکاری هم ندارند باهاش.
آبدارچی و کارگر و کارمند خط رئیس و مدیر را خیلی وقته نمیخوانند دیگر.
اصلاً فرمان نمیبرند دیگر.
واسه چی سوریه سقوط کرد چون حقوق سربازها شده بود 10 دلار روزانه.
خودکار دزده گفته حالا که ماشه فعال کردن
ما سایت جدید سانتورفوز میسازیم
یکی خبر ش بده حاجی تو برو خودکار عمانیا بدزد
این سانتور فوجا که همه مملکت خاموشه
و روزی 4 ساعت برق نداریم به درد مادر دزده میخوره
والا ملت گیر یه مشت شالاتن دزد افتادن
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
پزشکیان و ظریف جلوی وعده صادق3 را گرفتن حال باید انها را محاکمه کرد تا ببینند چه جوابی برای حمله دیشب اسرائیل به ایران وترور سرداران سپاه دارند ؟
عمو جواد
بعدش نوبت شماس و فردو و قم طوری بزنه مثل هیرشیما تا 100 سال هیچ جونوری تو قم نیاد
بعدشم اصفهون و نطنز خلاصه
تو و علیرضا یک دو3
سریع شهرهاتون ترک کنید برید جای امن
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است
View Post
عمو جواد
بعدش نوبت شماس و فردو و قم طوری بزنه مثل هیرشیما تا 100 سال هیچ جونوری تو قم نیاد
بعدشم اصفهون و نطنز خلاصه
تو و علیرضا یک دو3
سریع شهرهاتون ترک کنید برید جای امن
آدولف #هیتلر:میتوانستم تمام یهودیان دنیا را قتل عام کنم اما عده ای را زنده گذاشتم تا جهان بعد من بفهمد چرا اصرار به قتل عام آنها داشتم، یک روز فرا میرسد که به خاطر نکشتن هر یک یهودی به من لعنت میفرستید که چرا من آنها را قتل عام نکردم
مشتی جواد
دنیا دست جهوداست
الان 99 درصد ایران جهودند
1 درصد هم خاطر دوزار مواجب و سفره مفت چاره ندارن
خلاصه جا نداری
تعارف نکن به پتو با خودت بیار
تهرون پشت بام اما تمزاده صالح خالیه و فکر کنم امن
جهودا پیغمبر صالح نمیزنن
میزنن
شایدم بزنن
جهودا مثل شما دین و مذهب درست حسابی ندارن
در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است
View Post
مشتی جواد
دنیا دست جهوداست
الان 99 درصد ایران جهودند
1 درصد هم خاطر دوزار مواجب و سفره مفت چاره ندارن
خلاصه جا نداری
تعارف نکن به پتو با خودت بیار
تهرون پشت بام اما تمزاده صالح خالیه و فکر کنم امن
جهودا پیغمبر صالح نمیزنن
میزنن
شایدم بزنن
جهودا مثل شما دین و مذهب درست حسابی ندارن
تازه اول این جنگ هستیم بگذار چند روز بگذرد ببینیم چند چند میشوند شما باید بیایید قم یا من باید بیایم تهران
نظر