اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #22591
    تورم خرداد ماه 32.6 درصد شد

    بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، نرخ تورم خرداد ماه با 1.6 درصد افزایش نسبت به ماه قبل به 32.6 درصد رسید.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» مرکز آمار ایران شاخص قیمت کالاها و خدمات و تورم در خرداد سال 1392 با لحاظ سال پایه سال 1390 را اعلام کرد.

    بر اساس این گزارش، نرخ تورم در خرداد ماه نسبت به ماه قبل با 1.6 درصد افزایش به 32.6 درصد رسیده است.

    همچنین شاخص کل با در نظر گرفتن سال پایه 90 به رقم 161.4 رسیده که نسبت به ماه قبل 3 درصد افزایش را نشان میدهد.

    شاخص تورم نقطه به نقطه در خرداد ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 41.2 درصد رسیده در حالی که این شاخص در اردیبهشت ماه معادل 38.2 درصد بوده است.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • مهدی999
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 189

      #22592
      بازخوانی سخنان تاریخی رئیس جمهور منتخب
      روحانی: میترسم كه فردا مهر امام زمان را هم درست كنند و به مردم نشان دهند!


      بر سر سفره یك بشقاب غذا برای امام زمان میكشند یا شنیدهام كه میگویند فلان جلسه مهم را روز جمعه بیاندازید تا با حضور آقا تصمیم بگیریم. این چه بازی است و چه خرافاتی است كه راه افتاده است. این چه بازی است كه ما اینقدر مردم را عوام فرض كردهایم؟

      درحالیکه طی روزهای اخیر سوءاستفاده از اعتقادات مردمی از سوی برخی جریان های دولتی به اوج رسیده است، «انتخاب» سخنان 6 سال پیش دکتر حسن روحانی رییس جمهور منتخب در مورد این مسائل را بازنشر می دهد.

      به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی در تاریخ 30 بهمن 86 در مراسم بزرگداشت مرحوم آیتالله محمدرضا توسلی گفت: امام(ره) میگفت از خرافه بپرهیزید. یكی از عصبانیتهای لحظات آخر آیتالله توسلی بحث خرافه بود. گفته میشود آیتالله توسلی در حال دفاع از امام جان باخت. من میخواهم یك جمله دیگر اضافه كنم و آن اینكه آیتالله توسلی در حال دفاع از امام زمان(عج) بود كه قلبش از حركت ایستاد و اینكه عدهای دكان باز كردهاند و در مسیر فریب مردم هستند. ایشان ناراحت بود و آنجا عصبانی شد و بیان كرد كه امام در مواجه با مدعیان ملاقات با امام زمان(عج) با ناراحتی گفته بود كه شیادها این بازی را كنار بگذارید، در حال دفاع از امام(ره) و بیت امام و دفاع از اسلام و امام زمان(عج) جان به جان آفرین تسلیم كرد.

      روحانی ادامه داد: این چه بازی است كه ما اینقدر مردم را عوام فرض كردهایم؟ میترسم كه فردا مهر امام زمان را هم درست كنند و به مردم نشان دهند. اگر لازم باشد همه جزییات را برای مردم خواهیم گفت. عدهای وقتی نماز میخوانند. جلوی خود یك جانماز خالی پهن میكنند و میگویند این را برای امام زمان گذاشتهاند یا در سر سفره یك بشقاب غذا برای امام زمان میكشند یا شنیدهام كه میگویند فلان جلسه مهم را روز جمعه بیاندازید تا با حضور آقا تصمیم بگیریم. این چه بازی است و چه خرافاتی است كه راه افتاده است.

      وی افزود: آیتالله توسلی برای این مسائل سوخت و جان باخت. برای این خرافهها و این بازی درآوردنها و شیادیها. امام زمان(عج) در آخرین متنی كه از ولی عصر در كتب تاریخی ما آمده فرموده است؛ هر كس ادعا كند كه مرا دیده دروغگو و افترازننده است. دو – سه سال پیش بازی راه افتاد كه در آن میگفتند در تهران برای امام زمان تریبون درست كنیم. یا كسی دیگر میگفت كه امام زمان دو سال دیگر ظهور میكند، و امروز چند سال از آن سخنان گذشته است و معلوم شد كه آن فرد دروغ میگفت.

      رییس مركز مطالعات استراتژیك مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اسلام امام(ره) اسلام منطق، وحی و قرآن بود و ما باید از مبنای امام و راه و اصول امام حفاظت كنیم. دستهایی در گوشه و كنار حركتهایی را آغاز كرده است و این حركتها در مسیری است كه منطق امام را كم كم از صحنه خارج كند و استراتژی امام را تغییر دهند و اصول امام را كنار بزنند. این حركت شروع شده است البته خطرناك نیست. ما باید هوشیار باشیم.

      وی ادامه داد: علت خطرناك نبودن این حركت آن است كه ما سه امید داریم؛ امید اول حضور مقام معظم رهبری است. مقام معظم رهبری یعنی شاگرد برومند امام(ره) و شخصیتی كه از لحظه اول نهضت اسلامی در كنار ایشان و جزو سرداران نهضت بود و در تمام مراحل به امام عشق میورزید. رهبری مانند ایشان مگر میگذارد یك مشت فریبخورده بخواهند مسیر انقلاب را منحرف كنند. بیان و سخن ایشان مانع این مساله خواهد بود. مقام معظم رهبری برخی بیانیههایشان اگر مهر و امضایش را برداریم شبیه به سخنان امام(ره) است. امید دوم مردمند كه عاشق امامند.

      وی افزود: علت اینكه به خاطر توهین به یادگار امام سراسر جامعه ما متاثر شد عشق به امام(ره) بود. اهانتهای اخیر اهانت به نوه امام نیست، كه حتی اگر آن هم بود باید در برابر آن میایستادیم. بلكه اهانت به خود امام(ره) و خط امام بود. مگر حضرت حجتالاسلام و المسلمین حاج حسن آقا چه گفته بود؟ مگر بیانی از خود داشت؟ ایشان وصیتنامه امام را تبیین كرده بود و برخی ناراحتند كه چرا سخنان امام تبیین میشود. توهین به حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن آقا به عنوان عالم و مدرس حوزه علمیه قم و یادگار امام(ره) كه اخلاق، هوش و سیاست را از جد خود ارث برده است، قابل تحمل نیست. اما اینها به امام توهین كردهاند. ایشان در سخنان خود گفته بود كه نیروهای مسلح در احزاب و جریانهای سیاسی دخالت نكنند. مگر این سخن، سخن خودش است؟ این وصیتنامه امام است كه نیروهای مسلح از بازیهای سیاسی كنار بكشند تا عظمت آنها محفوظ بماند.

      روحانی ادامه داد: شنیدهام كه برخی میگویند اگر به امام(ره) توهین شد، مگر باید انسان جان دهد. این چه صحبتی است. حضرت امیر(ع) در برابر حادثهای كه در آن از یك زن یهودی تحت ذمه اسلام طلایش را ببرند فرمود، اگر مسلمانی جان بدهد به او خرده نباید گرفت، حال چگونه است كه اگر به امام(ره) توهین شد و كسی از ناراحتی جان داد او را مورد سوال قرار دهیم. عجب وضعی شده است و ما در چه دنیایی زندگی میكنیم. برخی رسانهها نمیگویند كه آیتالله توسلی در حالی كه از امام(ره) در مجمع تشخیص مصلحت نظام دفاع میكرد جان داد. باید این واقعیتها را گفت. این مردم اجازه نمیدهند چهار تا بچه بخواهند جلوی بیت امام بایستند. در سرلوحه این مردم سپاه و بسیج قرار دارد كه عاشق امامند و چنین اجازهای نمیدهند.

      وی افزود: امید سوم ما یاران امام(ره) هستند؛ آنهایی كه در كنار ایشان بودند و من آنها را حواریون امام(ره) میدانم. كسانی مانند آیتالله توسلی كه وقتی به امام توهین شد جان باخت. آیتالله توسلی در 16 سالی كه در مجمع با ایشان بودم و در هشت سالی كه در خبرگان سوم در كنارشان بودم مردی منظم و دقیق بود و خیلی هم كم صحبت میكرد. آقای توسلی یكبار هم در برابر اهانتی كه به هاشمی شده بود در مجمع سخنرانی كرد و گفت وقتی هاشمی به سفر میرفت امام برای سلامتی او قربانی میكرد و ابراز تاسف كرد كه چرا به یاران امام توهین میشود و آن سخن امام(ره) را گفت كه در جایی، در سال 61 فرموده بودند بعد از من به یاران و نزدیكان من تهمتهای فراوانی خواهند زد.

      وی گفت: آیتالله توسلی فقیهی والامقام بود كه همیشه در كنار امام(ره) بود. من به بیت معظم ایشان این مصیبت را تسلیت میگویم.

      در این مراسم که در تاریخ 30 خرداد 1386 برگزار شد، شخصیتهایی از جمله آیتالله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، دكتر غلامعلی حداد عادل رییس مجلس شورای اسلامی، آیتالله مهدوی كنی، آیتالله امینی، قالیباف، عسگراولادی، لاریجانی، فتاح وزیر نیرو، آیت الله موحدی كرمانی، آیتالله امامی كاشانی، آیتالله محمدی گلپایگانی، حجتالاسلام و المسلمین پورمحمدی وزیر كشور، سید یحیی رحیمصفوی، محسن رضایی، كمال خرازی، حجتالاسلام و المسلمین محتشمیپور، حسینی سخنگوی وزارت امور خارجه، حجتالاسلام و المسلمین سید محمود دعایی، مسجدجامعی، حجتالاسلام و المسلمین امام جمارانی و جمعی دیگر از شخصیتهای سیاسی و ... و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.
      [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

      نظر

      • hamh
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 179

        #22593
        اقدام سنای آمریکا در تصویب پرداخت غرامت از سوی ایران به کارکنان سفارت آمریکا اشاره کرد که در زمان تسخیر لانه جاسوسی در ایران بازداشت شده بودند. سایت خبری «آروتز شوا» می نویسد بر اساس تصمیمی که در جلسه شورای روابط خارجی سنای آمریکا گرفته شده، باید به 52 آمریکایی که در سال 1979 به مدت 444 روز در ایران در بازداشت به سر می بردند، غرامت پرداخت شود. بر اساس این تصمیم، باید برای هریک از این افراد، مبلغ 4.4 میلیون دلار – از قرار 10 هزار دلار برای هر روز – پرداخت شود که این مبلع از جریمه های اخذ شده از ناقضان تحریم های ایران تأمین می شود.
        [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #22594
          کد خبر: ۱۵۴۳۱۱
          ۰۶ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۴

          تسنیم نوشت:

          عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در جشنهای مردمی به هیچکس توهینی نشد و مردم با همراهی نیروی انتظامی به شادمانی پرداختند و بلوغ سیاسی خودشان را نشان دادند.

          محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات در دیدار تعدادی از فعالان احزاب اصلاحطلب و نواندیشان دینی در سخنانی اظهار امیدواری کرد که روحانی با تفاهم و همراه شدن با جریانهایی که تاثیرگذار هستند، مساله زندانیان سیاسی را حل کند.

          وی در عین حال تاکید کرد که باید به رئیس جمهور منتخب برای حل این مساله فرصت داد.

          عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به جایگاه و نقش مهدی بازرگان و آیتالله سید محمود طالقانی در پیروزی انقلاب که مورد اشاره یکی از حاضرین در جلسه بود گفت: مهندس بازرگان و آیتالله طالقانی جزو افتخارات کشور ما محسوب میشوند و از افتخارات من بود که در دانشکدهای درس خواندم که مهندس بارزگان رئیس آن بود.

          عارف در ادامه با اشاره به مساله زندانیان سیاسی که از جمله دغدغههای حاضرین در جلسه بود ،افزود: امیدواریم که مساله حصر و زندانیانی که بخشی از آن هیچ توجیهی ندارد حل شود.

          وی گناه برخی از افرادی که بازداشت شدهاند را تنها وفاداری به ارزشها، انقلاب و دلسوزی برای نظام دانست و ادامه داد: محدودیتهایی که برای برخی فعالان سیاسی ایجاد شده است، به خاطر کج سلیقگی و تنگنظری است و امیدوارم با توجه به فضای صمیمیتی که ایجاد شده است، به تدریج این مسائل حل شود.

          عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: باید به آقای روحانی فرصت داد که با پشتوانه قوی که ایجاد شده ،بتواند با تفاهم و همراه شدن با جریانهایی که تاثیرگذار هستند، این مساله را به خوبی حل کند.

          عارف با اشاره به نقش و جایگاه اساتید دانشگاه افزود: باید افرادی مانند غلامعباس توسلی جزو افتخارات باشند نه اینکه دنبال بهانه بگردیم که وی درس ندهد و مقاله ننویسد. با این کار خودمان را محروم می کنیم.

          وی در ادامه با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جهوری، مساله پیروزی مردم را یک سرمایه اجتماعی دانست و افزود: در جشنهای مردمی به هیچکس توهینی نشد و مردم با همراهی نیروی انتظامی به شادمانی پرداختند و بلوغ سیاسی خودشان را نشان دادهاند.

          عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: بحثی که همواره مطرح کردهام این است که اگر نمیتوانیم درآمد ملی داشته باشیم هزینه ملی را افزایش ندهیم و این بار هزینه ملی را کاهش دادیم و امیدوارم این الگویی برای انتخابات آینده باشد.

          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

            #22595
            1

            سقوط قیمتها در 5 بازار بزرگ ایران
            کد خبر: ۱۵۴۳۳۸
            ۰۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۵
            5 بازار بزرگ خودرو، مسکن، آهن آلات، اجناس الکتریکی، موبایل و کامپیوتر متأثر ازکاهش نرخ ارز سقوط کرد.

            به گزارش قدس آنلاین ترکشهای کاهش نرخ ارز این بازارها را دربرگرفت به طوریکه سونامی افت تاریخی دلار ضربه بزرگی به چهارستون بازار مسکن و دیگر بازارها وارد کرد.سونامی کاهش قیمت ارز، بازار آهن آلات راهم بینصیب نگذاشت به طوریکه کاهش قیمت دراین بازارهم آغاز شده است.

            از آهن تا خودرو

            رئیس اتحادیه کشوری آهنفروشان از کاهش قیمت میلگرد و آهن در یک هفته گذشته خبر داد و گفت: میلگرد 8 درصد و آهن 12 درصد کاهش قیمت داشته است.

            وی افزود: از هفته گذشته تاکنون میلگرد بین 7 تا 8 درصد و تیرآهن 12 درصد کاهش قیمت داشته است.

            محمد آزاد گفت: بازار هنوز در رکود است و تقاضای لازم وجود ندارد و به محض اینکه قیمتها نوسان میکند خریداران متوقف میشوند تا قیمت به کف برسد.

            وی افزود: اگر ریال تقویت شود شاهد کاهش بیشتر قیمت در بازار خواهیم بود.

            درهمین حال رئیس اتحادیه فروشندگان اتومبیل از کاهش 5 تا 12 درصدی قیمت انواع خودروهای داخلی با کاهش قیمت دلار خبر داد و گفت: در خودروهای وارداتی نیز این هفته بازار با کاهش 5 تا 10 میلیون تومانی روبه رو بوده است.

            حسین زمانی افشار، با اشاره به اینکه هم راستای روند نزولی نرخ دلار قیمت انواع اتومبیل های داخلی هم با کاهش قابل توجهی روبه رو بوده است، اظهارداشت: قیمت پژوپارس که پیش از این 38 میلیون تومان به فروش می رسید در حال حاضر باکاهش 5 میلیون تومان به قیمت 33 میلیون تومان در بازار مورد معامله قرار میگیرد.

            وی ضمن بیان این مطلب که قیمت 206 تیپ 5 از 42 میلیون تومان به 40 میلیون تومان رسیده است، افزود: رانا از 22 میلیون تومان به 21 میلیون تومان و خودروی 7EF نیز با کاهش دو میلیون تومانی از 28 میلیون تومان، قیمت 26 میلیون تومان را تجربه میکند.

            وی اضافه کرد: ال 90 هم از 36 میلیون تومان به 33 میلیون تومان و خودروی تیبا از 22 میلیون تومان به 21 میلیون تومان و مگان از 92 میلیون تومان به 88 میلیون تومان رسیده است.

            زمانی افشار با بیان اینکه این روزها با کاهش قیمت دلار تولیدات سایپا 300 تا 400 هزار تومان کاهش یافته است، تصریح کرد: در محصولات ایران خودرو نیز در وانت پیکان 300 تا 400 هزار تومان کاهش قیمت را شاهد بودهایم.

            به باور رئیس اتحادیه فروشندگان اتومبیل، در خودروهای وارداتی نیز این هفته بازار با کاهش 5 تا 10 میلیون تومانی روبه رو بوده است.

            زلزله دلار در خانه

            از سوی دیگر زلزله دلار ستونهای گرانی خانه را هم لرزاند، به طوری که قیمت مسکن هم درحال ریزش است .دراین باره رئیس اتحادیه کشوری مشاوران املاک از کاهش قیمت مسکن خبر داد و گفت: در پی کاهش نرخ ارز قیمت خانه نیز روند کاهشی خواهد داشت.

            مصطفی قلیخسروی ورود آرامش و ثبات اقتصادی در بازار مسکن را با همکاری مردم در انتخابات همراه دانست و گفت: پس از هجوم و بحران فکری از گرانشدن طلا و ارز، حال این کالاها در حال بازگشت به بازار اقتصادی هستند و بازار نیز به ثبات نزدیک میشود.

            وی با اشاره به تاثیر کاهش نرخ ارز بر بخش مسکن اظهار داشت: وقتی آرامش وارد بازار میشود بر همه مسایل از جمله مسکن نیز تأثیر میگذارد. قلیخسروی ابراز امیدواری کرد ثبات اقتصادی در بازار اقتصادی تداوم داشته باشد.

            رئیس اتحادیه کشوری مشاوران املاک با ابراز امیدواری از کاهش حدود پنج درصدی حباب مسکن افزود: پیشتر گفته شده بود حباب 20 درصدی بر بازار مسکن حاکم شده است که در مدت اخیر با کاهش قیمت رو به رو شد.

            وی درباره تأثیر کاهش قیمتها بر قیمت زمین نیز گفت: بهطور طبیعی ثبات اقتصادی بر همه قسمتهای مسکن از جمله زمین تأثیر میگذارد.

            درهمین حال رئیس اتحادیه فنآوران و رایانه تهران از کاهش قیمت اجناس الکترونیکی خبر داد و کاهش قیمت دلار را علت کم شدن 10 تا 15 درصدی نرخ این اجناس دانست.

            مهدی میرمهدی تقاضا در بازار کنونی را کم دانست و گفت: چون خریداران تصور میکنند قیمت دلار کاهش مییابد، جنس نمیخرند و همین موضوع باعث میشود واردکنندگانی که محصولات خود را به صورت اعتباری وارد کردهاند، دچار مشکل شوند و اجناس را به قیمت پایینتر عرضه کنند که این مشکل در صورت ثابت ماندن قیمت دلار یا تک نرخی شدن آن برطرف خواهد شد.

            گفتنی است، چند روز پیش سونامی کاهش قیمت، بازارهایی چون موبایل و کامپیوتر را نیز دربرگرفت به گونهای که به ترتیب 20 و 15 درصد کاهش قیمت در محصولات این بازارها رخ داده است.
            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #22596
              تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۴/۶ - ۱۴:۰۹ هاشمی: امیدوارم اقدامات روحانی بزودی نتیجه بدهد/ روحانی: همیشه از مشورت آیت الله هاشمی استفاده میکنم آیت الله " اکبر هاشمی رفسنجانی " رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و دکتر " حسن روحانی " رییس جمهوری منتخب ملت ایران روز پنجشنبه دیدار و گفتگو کردند. به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله هاشمی رفسنجانی بعداز این دیدار که در محل استقرار موقت رییس جمهوری منتخب برگزار شد، گفت: آقای روحانی برای تشکیل و پشیبرد امور در دولت یازدهم سازماندهی خوبی کرده اند و کارها بخوبی پیش می رود.

              رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود : امیدوارم اقدامات آقای روحانی بزودی به نتیجه برسد.

              رئیس جمهور منتخب مردم نیز پس از این دیدار اظهارداشت: در این دیدار مباحث مختلف روز و آینده مطرح شد. ما همیشه از مشورت های خوب آیت الله هاشمی بهره مند شده ایم و خواهیم شد.

              رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هم تاکید کرد که ما هم متقابلا از مشورت های آقای روحانی استفاده کرده ایم.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #22597
                محسن رضایی شهردار تهران می شود؟

                با توجه به افزایش احتمال حضور قالیباف در کابینه دولت دکتر روحانی و همچنین کاهش تمایلات اعضای شورای شهر برای تداوم مسئولیت وی در شهرداری، احتمال شهردار شدن رضایی قوت گرفته است.

                به گزارش عصر امروز شنیده ها حکایت از آن دارد که به احتمال بسیار، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، به عنوان یکی از کاندیداهای شهرداری تهران مطرح شده است.

                بنابراین گزارش، دکتر محسن رضایی که برای انتخابات ریاست جمهوری اخیر نامزد شده بود و در ایام انتخابات، توانسته بود خود را به عنوان یک کاندیدای "برنامه محور" در میان مردم مشهور سازد، قرار است از سوی تعدادی از اعضای شواری شهر، به عنوان کاندیدای شهردار پایتخت معرفی شود.

                رضایی که سالهاست دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام را عهده دار است، هنوز پاسخی به خواسته این اعضای شورای شهر نداده است.

                این گروه از اعضای شورای شهر تهران معتقدند «گرچه رضایی نتوانست پیروز انتخاباتی اخیر ریاست جمهوری شود، اما قطعاً باید از پتانسیل و توانایی های وی استفاده کرد.»

                شنیده شده وی اعلام کرده در حال بررسی این پیشنهاد است.

                از سوی دیگر و با توجه به افزایش احتمال حضور قالیباف در کابینه دولت دکتر روحانی و همچنین کاهش تمایلات اعضای شورای شهر برای تداوم مسئولیت وی در شهرداری، احتمال شهردار شدن رضایی قوت گرفته است.

                این درحالیست که برخی منابع مطلع، از پیشنهادات حضور رضایی در کابینه آینده خبر می دهند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #22598
                  وزیر ارتباطات: دلیل افت سرعت اینترنت در ایام انتخابات امنیتی بود

                  وزیر ارتباطات گفت: کاهش سرعت اینترنت که در زمان انتخابات برخی آن را اختلال نامیدند ناشی از راهکارهای امنیتی بود که برای حفظ آرامش کشور در زمان برگزاری انتخابات چاره شده بود.

                  محمدحسن نامی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه وضعیت ارتباطات مبتنی بر شبکه جهانی خوب است، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ مشکلی در ارتباطات اینترنتی کشور وجود ندارد و کاهش سرعتی که در زمان انتخابات برخی آن را اختلال نامیدند ناشی از راهکارهای امنیتی بود که برای حفظ آرامش کشور در زمان برگزاری انتخابات چاره شده بود.

                  وی در پاسخ به این سؤال که آیا در راستای ارتقای تمهیدات امنیتی، پهنای باند مسدود شده بود، گفت: اگر جلوی پهنای باند گرفته میشد مسلماً دیگر ارتباطی برقرار نمیشد اما با استفاده از راهکارها و ابتکاراتی مانع از ورود بیگانگانی که درصدد اخلال در برگزاری انتخابات بودند، به مرزهای فضای مجازی کشور شدیم.

                  وزیر ارتباطات همچنین ابراز کرد: این کار توسط نهادهای مختلفی که در ارتباط با بخشهای محتوایی و زیرساختهای ارتباطاتی کشور فعال هستند، صورت گرفت و وزارت ارتباطات هم بخشی از آن بود.

                  نامی در پاسخ به این سؤال که گفته میشود وزارت ارتباطات درصدد است با ایجاد شبکه ملی اطلاعات رفته رفته اینترنت را محدودتر سازد، گفت: به هیچ عنوان چنین نیست و ما دنبال قطب شدن در حوزه ارتباطات هستیم. اگر میخواستیم ارتباطات را محدود کنیم چرا خط ارتباطی شرق به غرب EPEG را توسعه دادیم؟

                  وی افزود: ما بهدنبال هاب ترانزیتی منطقه شدن هستیم و ظرفیتهای توسعهای در این بخش را باید به جایگاهی برسانیم که سرآمد کشورهای منطقه باشیم.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #22599
                    وال استریت ژورنال: آمریکا ارسال سلاح به شورشیان سوری را آغاز کرد

                    سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا(سیا) انتقال سلاح به اردن از راه ها و کانال های محرمانه را برای تحویل آن به شورشیان سوری آغاز کرده است.

                    به گزارش مهر، وال استریت ژورنال با اعلام این مطلب می نویسد : این سلاح ها از انبارهای مخفی و توسط هواپیما به اردن منتقل شده و سپس در اختیار شورشیان حاضر در سوریه قرار می گیرند.

                    البته مقامات آمریکایی مدعی هستند که این سلاح ها در اختیار گروه های میانه رو شورشی قرار می گیرد تا موضع آنها در برابر ارتش سوریه و حکومت بشار اسد تقویت شود.

                    در ماه گذشته میلادی و بدنبال پیروزی های ارتش سوریه در برابر شورشیان، دولت آمریکا تصمیم به ارسال تجهیزات نظامی و افزایش حمایت های خود از شورشیان سوری گرفت.

                    وال استریت در ادامه به نقل از دیپلمات ها می نویسد : این محموله ها که البته بحث آموزش نیرو و انتقال سلاح های سبک نیز شامل آن می شود با هدف تسریع انتقال سلاح از کشورهای اروپایی و متحدان عرب به شورشیان سوری و تقویت آنها تا ماه آگوست، به اردن و سپس سوریه ارسال می شوند .

                    امریکا درصدد آن است تا پیش از آغاز کنفرانس ژنو 2 مواضع شورشیان را در برابر حکومت قانونی سوریه مستحکم تر کند تا شاید از این طریق شورشیان و حامیان آنها در نشست ژنو موضع بالاتری نسبت به حکومت سوریه داشته باشند و از این طریق بتواننند امتیازهای زیادی از بشار اسد بگیرند، از همین رو واشنگتن در تلاش است تا قبل از ماه آگوست مواضع این گروه ها را تقویت کند.

                    در همین رابطه در روزهای گذشته خبرهایی در مورد اعزام بیش از 50 نفر از نیروهای ویژه آمریکایی به سوریه برای آموزش شورشیان سوری منتشر شده بود.

                    در کنار تسلیحات آمریکایی، باید به تسلیحاتی که از جانب کشورهای عربی از جمله عربستان و قطر و از طریق کانال هایی در اردن و ترکیه به دست شورشیان می رسد اشاره کرد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #22600
                      معاون وزیر ورزش و جوانان:
                      رفتن رویانیان قطعی شد/ صحبت نهایی با کامبوزیا به عنوان مدیرعامل جدید


                      با سلام با رفتن این آقا طلسم بردبرای پیروزی باز می شود و باز می تواند را رده ها بالا قرار گیردشنیدیم به بازیکنان کارت سوخت می داد !! با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #22601
                        احمدینژاد در گفتوگو با فارس:
                        برنامه های رفتنم را به مردم خواهم گفت
                        رئس جمهور در پاسخ به این سؤال که دوره ریاست جمهوری شما رو به پایان رسیده است چه صحبتی با ملت ایران دارید، اظهار داشت: در این رابطه برنامههایی دارم که انشاءالله خواهم گفت.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #22602
                          به اتهام انتقال ۱.۸ میلیون دلار پول به ایران
                          دادگاهی در آمریکا ۲ ایرانی را به ۲۰ سال زندان محکوم کرد

                          خبرگزاری تسنیم: دادگاهی در آمریکا ۲ ایرانی را به اتهام پولشوئی و انتقال کمتر از ۲ میلیون دلار پول به ایران به تحمل ۲۰ سال زندان و پرداخت ۵۰۰ هزار دلار جریمه محکوم کرد.

                          به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اینترنتی المانیتور، یک هیئت منصفه فدرال در اورگان آمریکا روز پنجشنبه یک پزشک اورولوژیست و همسرش را به انجام 1.8 میلیون دلار پولشویی برای ایران و نقض تحریم های آمریکا علیه این کشور محکوم کرد.
                          بر اساس این گزارش حسین لاهیجی، و همسرش روز پنجشنبه در یک دادگاه فدرال در پورتلند به تبانی برای فریب دادن دولت آمریکا و انجام پول شویی محکوم شدند.
                          این حکم پس از بیش از دو روز مذاکره در خصوص این محاکمه 13 روزه صادر شد. این زن و شوهر هر کدام به تحمل 20 سال زندان و پرداخت 500 هزار دلار جریمه محکوم شده اند. جلسه استماع این حکم برای روز 19 نوامبر تعیین شده است.
                          در کیفرخواست 26 صفحه ای که در سال 2010 تنظیم شده، نام این دو نفر به عنوان دریافت کنندگان معافیت از پرداخت مالیات به دولت فدرال به دلیل کمک به یک بنیاد خیریه در پورتلند که کمک هایی را به سایر موسسات خیریه در ایران ارسال می کند، ذکر شده است.
                          بر اساس این کیفرخواست، لاهیجی 50 ساله و همسر 36 ساله اش بیش از 1.8 میلیون دلار کمک خیریه به بنیاد کودک انجام داده اند. این پول به حساب هایی در بانک های ایرانی ارسال شده که تحت کنترل این زن و شوهر بوده است.
                          به گفته مقامات قضایی، پول تحت عملیات پولشویی برای انجام سرمایه گذاری و پرداخت برای انجام خدمات و خرید دارایی در ایران مورد استفاده قرار گرفته که نقض تحریم های تجاری آمریکا علیه ایران به شمار می رود.
                          علاوه بر اتهامات مطرح شده در این کیفرخواست، سوابق دادگاه فدرال نشان می دهد که لاهیجی و همسرش همچنین با اتهاماتی در زمینه فریب خدمات بهداشت و درمان مواجه اند که در سال 2011 در دادگاهی در هیوستون مطرح شده است.
                          در این پرونده همچنین از شخصی به نام مهرداد یثربی به عنوان شریک نام برده شده که در سال 2012 مرتکب یک مورد فریب دولت آمریکا شده و به 5 سال حبس تعلیقی و پرداخت 50 هزار دلار جریمه محکوم شده است.
                          یثربی ریاست بنیاد کودک را برعهده دارد، که گفته می شود لاهیجی و همسرش از آن برای عملیات پولشویی استفاده کرده اند.
                          در کیفرخواست مطروحه گفته شده که ظاهرا یثربی پول را برای تهیه مواد غذایی و کمک به پسرعمویش و یک بانک تحت کنترل دولت ایران ارسال کرده است.
                          به گفته مقامات قضایی آمریکا، یثربی و بنیاد کودک در فاصله سال های 2005 تا 2011 از طریق یک حساب بانکی در سوئیس مبلغ 5.4 میلیون دلار پول انتقال داده است. این مبلغ در حسابی نزد بانک ملی ایران سپرده گذاری شده است.
                          بر اساس این گزارش، در واقع این پول که به عنوان کمک به بنیاد کودک اهدا شده بود، به ایران انتقال داده شده و از طریق خرید کالاهای صادراتی و محصولات کشاورزی که نقض قوانین آمریکا محسوب می شود، سرمایه گذاری شده است.
                          بنیاد کودک در سال 1994 تاسیس شده و همچنان به ارسال پول به ایران ادامه می دهد.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #22603
                            نامه توکلی به لاریجانی در اعتراض به تصمیم غیرقانونی ارزی احمدینژاد/ 74 هزار میلیارد از بدهیهای دولت ناپدید شد

                            عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار در نامه سرگشادهای به رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به تصمیم مجمع عمومی بانک مرکزی و رئیس جمهور درخصوص محاسبه غیرقانونی مابه التفاوت ارز مرجع و ارز مبادله ای به میزان 74 هزار میلیارد ریال به عنوان بدهی های دولت اعتراض و نسبت به عواقب سوء اقتصادی آن هشدار داد.

                            به گزارش خبرنگار مهر متن کامل این نامه به این شرح است:

                            باسمه تعالی

                            برادر ارجمند جناب آقای دکتر لاریجانی
                            رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

                            با سلام و احترام،

                            مجمع عمومی بانک مرکزی که رئیس جمهور و چهار وزیر عضو آن هستند، در جلسه پنج شنبه 1392/3/13 به ریاست رئیس جمهور محترم تصمیماتی گرفت که غیر از تعارضاتی که با قانون دارد، در شرایط سخت رکودی و تورمی فعلی، عاملی بر سر راه مهار نقدینگی، و در نتیجه اسباب سخت تر شدن معیشت مردم و تولید کشور است. ماجرا از این قرار است که بانک مرکزی به شکل قانونی و غیرقانونی دهها هزار میلیارد تومان به شکل قرض، تنخواه و تسهیلات به دولت، شرکتها و موسسات دولتی و بانکهای دولتی پرداخت کرده است. افزایش بدهی دولت و بخش دولتی به بانک مرکزی به معنای تزریق بیشتر پول پرقدرت در اقتصاد است که تقریبا پنج برابرش بر نقدینگی میافزاید. یک راه حل مهار نقدینگی و کاهش نرخ تورم، کاهش بدهی دولت و بخش دولتی و بانکها به بانک مرکزی است. مجمع عمومی تصمیم گرفته است که ارزی را که در سال 1391 به بانک مرکزی فروخته است، گرانتر حساب کند و از این طریق مبلغ 74 هزار میلیارد تومان بدهی بخش دولتی را کاهش دهد. درحالی که به همین مبلغ دارایی خارجی بانک مرکزی(بر حسب ریال) افزایش میابد. یعنی نقدینگی افزایش یافته پیشین تداوم میابد و آثار وقفهای آن بر شدت تورم میافزاید. بهانه هم بند ب ماده 26 قانون پولی و بانکی مصوب سال 1351 است که به استناد آن تصمیم زیر اتخاذ شده و برای اجرای آن یک هفته به بانک مرکزی مهلت داده شد:

                            "3- در اجرای بند ب ماده 26 قانون پولی و بانکی کشور و با توجه به تغییر نرخ ارز، مجمع مقرر نمود حدود 740 هزار میلیارد ریال سود حاصل از تغییر برابری ریال در مقابل اسعار خارجی با بدهی های دولت، شرکتها و موسسات دولتی و بانکهای دولتی به بانک مرکزی به شرح زیر تسویه گردد:

                            3-1) بدهی دولت 110 هزار میلیاردریال
                            3-2) بدهی سازمان هدفمندی یارانهها 57 هزار میلیارد ریال
                            3-3) بدهی شرکت بازرگانی دولتی 53 هزار میلیارد ریال
                            3-4) بدهی شرکت پستیبانی امور دام 31 هزار میلیارد ریال
                            3-5) بدهی شرکت های تابعه وزارت نفت، نیرو و سایر دستگاههای اجرایی 65 هزار میلیارد ریال
                            3-6) بدهی بانکهای دولتی 380 هزار میلیارد ریال
                            .
                            .
                            ...."
                            اجرای این امریه که دلایل غیرقانونی بودن آن را بیان میکنم، چنانکه واقف هستید به معنای رضایت به ادامه گردش 74 هزار میلیارد تومان پول پرقدرت در اقتصاد جامعه است. اقتصادی که دو سال است از نرخ رشد منفی همراه با نرخ تورم بالا رنج میبرد و مردم فهیم و وفادار به اسلام و ایران را به طور بیسابقهای در رنج و تعب انداخته است.

                            در واقع آقای رئیس جمهور و چهار وزیر عضو مجمع عمومی بانک مرکزی، نرخ دلار را 2500 تومان تعیین کردند و مابه التفاوت آن را نسبت به ارز 1226 تومانی، یعنی مبلغ 1274 تومان در هر دلار را در 58 میلیارد دلار ارزی که دولت به بانک مرکزی فروخته بود، ضرب کردند و به عدد سود فرضی 74 هزار میلیارد تومان رسیدند. آن وقت این عدد طلب دولت از بانک مرکزی تلقی شده و آن را با فهرستی از بدهیهای دولت، شرکتهای دولتی، سازمان هدفمندی یارانهها و بانکهای دولتی تهاتر کردند.

                            بند ب ماده 26 قانون پولی و بانکی که مستند این تصمیم است چه میگوید؟:

                            "سود احتمالی از تغییر برابریهای قانونی نسبت به طلا و پولهای خارجی ... به مصرف استهلاک اصل و بهره بدهیهای دولت به بانک مرکزی خواهد رسید و مازاد آن به خزانه دولت تحویل خواهد شد."

                            توجه به این حکم قانون و مقایسه آن با تصمیم مورد بحث که در سطور بالا تشریح شد، غیرمعقول و غیرقانونی بودن مصوبه مجمع عمومی بانک مرکزی را آشکار میسازد:

                            1. مجمع عمومی بانک مرکزی در سال مالی 1392 ترازنامه عملکرد سال 1391 بانک مرکزی را بررسی و تصویب میکند، عملکردی که تابع قواعد سال 91 از جمله نرخ ارز در آن سال بود. دولت بارها با تاکید گفته است که ما حتی یک دلار را هم با قیمتی بیش از 1226 تومان نفروختهایم. یعنی دولت دلارهای نفتی را به قیمت 1226 تومان به بانک مرکزی فروخت و بانک مرکزی هم با همین نرخ به واردکنندگان کالا یا مسافران یا بیماران یا ... فروخته است. سود این معاملات در حد چند ریال در هر دلار است. این کجا و سود 74 هزار میلیارد تومانی کجا؟ کدام سود؟ کدام تغییر برابریهای قانونی نرخ ارز؟ در واقع این کار وادار کردن بانک مرکزی به چاپ اسکناس بدون پشتوانه و تقدیم آن به دولت است! این را هم نگویند که مجلس در قانون بودجه نرخ ارز را 2500 تصویب کرده است؛ زیرا مجلس هیچ حکمی در این باره نداده وتنها نرخ محاسباتی لایحه دولت را دست نزده است. درواقع این نرخ محاسباتی است نه تعیین نرخ برابری قانونی.

                            2. حتی اگر اشکال فوق نبود، باز هم مجمع عمومی نمیتوانست نرخ ارز را تعیین کند، چرا که بر اساس جزء 8 بند 2 قانون بودجه سال 1392، مستند به بند ج ماده 81 قانون برنامه پنج ساله پنجم، بانک مرکزی مسئول تعیین نرخ است که آن هم بر اساس ماده 96 قانون برنامه و بند ج ماده 11 قانون پولی و بانکی کشور، پس از تصویب شورای پول واعتبار قانونی میشود؛ نه با تصمیم مجمع عمومی.

                            3. بر فرض مجمع چنین حقی میداشت باز تخلف آشکار دیگری باقی میماند: متن بند ب ماده 26 آشکارا میگوید که سود حاصلشده از تغییر نرخ ارز ، تنها باید " به مصرف استهلاک اصل و بهره بدهیهای دولت به بانک مرکزی " برسد نه بخش دولتی؛ و اگر چیزی باقی بماند به خزانه واریز میگردد. در حالی که در این تصمیم تنها 11 هزار میلیارد تومان از سود فرضی 74 هزار میلیارد تومانی بابت بدهی دولت لحاظ شده و بقیه را به سازمان هدفمندی یارانهها، شرکت بازرگانی دولتی، شرکت پشتیبانی امور دام، شرکتهای مربوط به نفت و نیرو و بالاخره بانکهای دولتی از جمله بانک مسکن بخشیدهاند. تمام اینها در ترازنامه بانک مرکزی بخش دولتی هستند نه دولت. کجای قانونی که به آن استناد شده به مجمع عمومی اجازه چنین کاری میدهد؟

                            4. بدهیهای این شرکتها ، عمدتا از سوء مدیریت و قانون شکنیها در اجرای هدفمندکردن یارانهها پدید آمده است. دولت 5700 میلیارد تومان تنخواه بانک مرکزی به سازمان هدفمندی یارانه ها را برنگرداند(در حالی که مکررا مسئولان دولتی اصرار میکردند آن را تسویه کردهاند!) سهم شرکت پالایش و پخش و توانیر و گاز را از فروش حاملهای انرژی برخلاف قانون و مصلحت، نداده است آنها هم مثل سازمان هدفمندی یارانهها از بانک مرکزی استقراض کردند و بر نقدینگی و تورم خانمانسوز افزودند. بانکهای دولتی هم مثل بانک مسکن با دستوررئیس جمهور سی هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی اضافه برداشت کرد تا بلندپروازیهای دولت ارضاء شود، حالا هر چه بر سر مردم بیچاره می آید ، بیاید!

                            5.در واقع اگر این تصمیم غیر قانونی اجرا شود که نباید بشود، باز هم یک ظاهرسازی مخرب بر قبلی ها اضافه میشود: دولت ادعا خواهد کرد در حالی کار را به منتخب بعدی تحویل میدهد که دولت هیچ بدهی به بانک مرکزی نداشته و از بدهی شرکتها، موسسات و بانکهای دولتی به بانک مرکزی نیز به شدت کاسته است. در حالی که با این اقدام پول پرقدرت بی پشتوانه را در دست دولت و دولتیها باقی گذاشتهاند و روند روزانه کاهش قدرت خرید مردم را تداوم بخشیدند!

                            6. علاوه بر این، تصمیم مورد بحث، بخشش بدهی دستگاههای دولتی است. درحالیکه هر گونه بخشش دولت طبق اصل هشتادم قانون اساسی باید با تصویب مجلس شورای اسلامی باشد. اگر این قانونشکنی را هم نادیده بگیریم، شرکت بازرگانی دولتی یا پشتیبانی امور دام، اعتباری از بانک مرکزی گرفتهاند، جنس میخرند و میفروشند و تسهیلات بانک را باید بازگردانند. حالا با این اتصمیم یکباره سرمایهشان چند هزار میلیارد تومان زیاد میشود، اگر اساسنامه آنها به تصویب مجلس رسیده باشد، این افزایش سرمایه نیز مصوبه مجلس را میخواهد.

                            خلاصه آنکه در روزهای پایانی صدارت دولت فعلی تصمیمی گرفته شد که تبعات عملکرد نامناسب پیشین را پایدارتر میسازد. بنده به عنوان ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار وظیفه داشتم به جنابعالی و نمایندگان محترم اطلاع دهم. دولت باید بداند که این تصمیم غیرقانونی و زیانبار، ضربه دیگری بر اقتصاد ملی و معیشت سخت مردم است و موجب تعقیب قضایی خواهد بود. از رئیس کل بانک مرکزی و اعضای محترم شورای پول و اعتبار نیز انتظار است که زیر بار این امریه غیرقانونی و آسیب زننده به مردم نروند که در روز جزا پاسخی نخواهند داشت. از جنابعالی به عنوان رئیس قوه مقننه تقاضا میکنم به هر طریق ممکن از اجرای این تصمیم جلوگیری فرمایید.

                            احمد توکلی
                            نماینده مجلس و ناظر مجلس در شورا پول و اعتبار
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #22604
                              سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا روز جمعه در دومین روز از نشست سران این اتحادیه با پیوستن برنامه ریزی شده لتونی به منطقه یورو از ابتدای ژانویه سال آینده موافقت کردند.



                              به گزارش واحد مرکزی خبر، هرمان فان رومپوی رئیس اتحادیه اروپا درصفحه توییترخود نوشت سران اتحادیه اروپا با ورود لتونی به منطقه یورو از ابتدای ژانویه 2014 موافقت کردند و به لتونی به سبب اجرای همه معیارهای مربوط در این زمینه تبریک گفتند.


                              در صورت پیوستن نهایی لتونی به منطقه یورو،این کشور به هجدهمین عضو این منطقه تبدیل خواهد شد.


                              به گزارش خبرگزاری آلمان از بروکسل،پیوستن لتونی به منطقه یورو برای نهایی شدن باید به تصویب وزرای دارایی که نهم ژوئیه درنشست دیگری شرکت می کنند، برسد.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #22605
                                عمر سیاسی احمدینژاد زودتر از دوره ریاستجمهوری او به پایان رسید

                                عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با بیان اینکه عمر سیاسی احمدینژاد به اتمام رسید، گفت: اطرافیان نزدیک ایشان هم دلخوشی ندارند.

                                غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خانه ملت، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به چه دلیل عمر سیاسی احمدینژاد زودتر از عمر اجرایی ایشان به پایان رسید، تصریح کرد: احمدینژاد در این اندازه ریاستجمهوری نبود اگر چه نیت بدی نداشت اما کت ریاست جمهوری را نباید به تن هر کسی بپوشاند بلکه هر کس باید در جای خود باشد.

                                نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بزرگترین جایگاه احمدینژاد شهرداری تهران بود و ایشان از ابتدا در اندازه جایگاه ریاستجمهوری نبود و بر این اساس ضعف رئیسجمهور تاثیرگذار بر مشکلات کشور است چون فشارها بر رئیسجمهور زیاد است و باید تیمی حدود ۲۰ وزیر و ۳۱ استاندار را هدایت کند، تحمل فشارها و موجها را داشته باشد اما آقای احمدینژاد به این پختگی نرسیده بود.

                                احمدینژاد در آینده سیاسی کشور جایی ندارد

                                وی درباره آینده سیاسی کشور احمدینژاد در کشور پس از پایان ریاست جمهوری، گفت: به نظرم احمدینژاد دیگر تمام شد و حتی اطرافیان نزدیک ایشان هم دلخوشی ندارند به گونهای که آقای مشایی گله میکند که احمدینژاد با تعریفهای بیش از حد از من، وضعیت مرا بد کرد.

                                جعفرزاده تاکید کرد: این حرف امروز و دیروز نیست آقای احمدی نژاد نتوانست بر خود و سیستم و مجموعه خود مدیریت کند و اگر ایشان با الفبای سیاسی آشنا بود این اتفاق نمیافتاد، مثلا نباید دست یک نفر را می گرفت و برای ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری وزارت کشور می برد.

                                جعفرزاده تاکید کرد: تجربهای احمدینژاد در کشور باعث شد که مردم در انتخابات بسیار وسواسی عمل کنند تا انتخاب اصلح داشته باشند و دوست نداشتند فردی مانند احمدینژاد دوباره روی کار آمد که هرجا کم میآورد وارد دعوا میشود چرا که مردم آرامش میخواستند و اینکه شعار اعتدال رای آورد از خیلی وقت پیش قابل برآورد بود.

                                نماینده مردم در مجلس نهم یادآور شد: من یک ماه قبل از انتخابات در نشستی در جامعه مهندسین گفتم هر کس از تنش و دعوا پرهیز کند و آدم معتدلی باشد رای میآورد زیرا افکار عمومی حوصله دعوا ندارند و احساس میکنند بخش اعظم مشکلات ناشی از تنشها است.

                                وی با تاکید بر تلاشهای احمدینژاد در دوران ریاست جمهوری، گفت: این کاش ایشان زحمات و تلاشهای خود را با عقلانیت همراه میکرد چرا که باید میان راهبری و کاربری کشور تفاوت باشد چنانکه وقتی رهبر معظم انقلاب جملهای میگویند کشور را جلو میبرد و باید دانست که نقش راهبری چنین است.

                                جعفرزاده ادامه داد: اینکه رئیس جمهور ساعتها جلسه بگذارد اما نتیجهای نداشته باشد یا اینکه مثلا نون و پنیر بخورد، این بازی کردن با شعور مردم است زیرا معتقدم رئیسجمهور باید امکانات برایش فراهم شود تا وقتی برای ۸۰ میلیون تصمیم میگیرد در عسر و حرج نباشد.

                                عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره اولویتهای سیاستهای دولت روحانی، تصریح کرد: نمیگویم رئیس جمهور آینده عزت ملی را بفروشد و نمیگویم از اقتدار کشور بکاهیم اما نباید در عرصه مناسبات بینالمللی تنش بیخود ایجاد کرد بلکه باید توازن ایجاد کند زیرا در دوره احمدینژاد خیلی مباحث به زبان آمد که میتوانست خفته شود و مشکلی ایجاد نشود و نباید دعوی بیخود ایجاد کرد.

                                وی افزود: در عرصه سیاست خارجی هر کشوری که بخواهد به ایران توهین و تحقیر کند باید به شدت با آن برخورد کرد اما ضرورتی ندارد بیجا به برخی از کشورها حمله کنیم.

                                نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در عرصه سیاست داخلی نیز آقای روحانی باید جز معدود رئیسجمهورهایی باشد که شعارهای خود را محقق کند و حرفی را که زده عمل کند و توجیه نکند چراکه توجیه، میخی است که به هر دیواری کوبیده میشود.

                                وی گفت: همچنین روحانی باید از همه گروهها و طیفها و همه کسانی که میتوانند در تحقق اهداف کشور به ایشان کمک کنند، استفاده کند حال میخواهد اصولگرا باشد یا اصلاحطلب، چرا که ملاک به کارگیری افراد باید توانمندی افراد باشد و معتقدم که هر فرد توانمند در کشور که دو دوره وزیر بوده یا تجربه اجرایی داشته است، با پول ملت کار را یاد گرفته است و خیانت به ملت است که به او مسئولیت نداده و خانهنشین شود.

                                ۶۰ درصد وعده تشکیل دولت فراجناحی روحانی محقق شود؛ عالی است

                                وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا امکان ایجاد دولت فراجناحی که آقای روحانی وعده دادهاند، میسر است یا خیر، تاکید کرد: تحقق ۱۰۰ درصدی این وعده خیلی سخت است اما هر چقدر بیشتر دکتر روحانی بتواند دولت فراجناحی تشکیل دهد به نفع کشور است و اگر ۶۰ درصد هم بتواند این هدف را محقق کند عالی است.

                                نماینده مردم در مجلس نهم یادآور شد: البته افراد باید حرفهای عمل کنند و افکار سیاسی خود را در تصمیمات کاری دخیل نکنند زیرا یکی از مشکلات دولت احمدینژاد این بود که نتوانست از افراد مخالف خود که توانمند و متخصص در امور اجرایی بودند، بهره برد.

                                وزنه دولت یازدهم به سمت اصلاحطلبان سنگینی میکند

                                جعفرزاده درباره طیف غالب در دولت روحانی، تاکید کرد: معتقدم که اصولگرایان و اصلاحطلبان تندرو نمیتوانند با روحانی کار کنند چراکه ایشان آدم آرامی است و کسانی که معتدلتر و منطقیتر در هر دو جناح هستند، شانس بیشتری برای حضور در دولت یازدهم دارند.

                                عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، ادامه داد: بر این اساس در دولت آینده از دو جناح استفاده میشود که البته الان حضور اصلاحطلبان را پررنگتر میبینیم و وزنه بر سمت اصلاحطلبان سنگینی میکند به ویژه اینکه اصولگرایان الان ساکت هستند در حالی که اصولگرایان هم باید به سمت آقای روحانی بروند و از آنجایی که میزان رای ملت است، رقابتها را تمام کرده و تعامل و همکاری پیشه کنند تا مشکلات ملت و کشور را چارهجویی نمایند./
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X