اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

    #24691
    در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
    حضور وزیر ارشاد در مراسم تک‌خوانی زنان+عکس
    کافه سینما مدعی شد:


    پس از اعلام موضع اخیر وزیر فرهنگ و ارشاد در باب عدم ایراد تک خوانی زنان در صورت مفسده نداشتن، از دقایقی قبل خبری در شبکه های اجتماعی در حال دست به دست شدن است، مبنی بر حضور وزیر ارشاد در مراسم تک خوانی زنان، که از جمله توسط فرهاد جعفری نویسنده رمان پرغروش "کافه پیانو" و فعال سیاسی حامی محمود احمدی نژاد شیر شده است.


    در متن خبر آمده: بعد از ۳۵ سال ممنوعیت تک‌خوانی بانوان در ایران دیشب در مراسم خانه فرهنگ ایران و با حضور وزیر فرهنگ کشور، گروه ماه با تک‌خوانی خانم مهدیه محمدخانی تابوی ۳۵ ساله را شکست.




    وزیر فرهنگ پس از تک‌خوانی خانم محمدخانی گفت: من اشکالی در تک‌خوانی بانوان نمی‌بینم!


    پیش از این علی جنتی در حاشیه مراسم رونمایی از نهج‌البلاغه مطلا در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ در جمع خبرنگاران در ارتباط با تک‌خوانی بانوان در اجرای آثار موسیقی گفته بود: هرکس در اظهار نظر شخصی خود در این باره آزاد است اما حتی بین مراجع تقلید هم نظر واحدی در این زمینه وجود ندارد. بعضی از مراجع تقلید گفته‌اند تک‌خوانی خانم‌ها اگر موجب مفسده نباشد؛ ایرادی ندارد.


    آیا این خبر توسط وزیر تکذیب خواهد شد یا ابعادی رسمی خواهد یافت؟

    دمش گرم /:.grlim:./

    این خانوم چه شبیه خرم سلطانه !! /:.tonguesmiley:./

    خب به سلامتی به زودی گوگوش و شهره هم میان ایران و کنسرت برگزار میکنند! /:.wubsmiley.:/
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

    نظر

    • ققنوس
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 39

      #24692
      در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
      بااون همه بد بیراه که گفتی خواستی محترمانه صحبت کنی ؟
      حالا دیگه آیه قرآن بد و بیراه شده؟؟
      چون چون تفسیرش مطابق میل شما نیست اینطور به نظرتون رسیده

      "زنهار مزن دست به دامان گروهی
      کز حق بریدند و به باطل گرویدند
      جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه
      چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند"
      حافظ

      نظر

      • arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

        #24693
        کد خبر: ۱۶۷۳۳۸
        ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰

        امروز برای اولین بار نمایندگان وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، نفت و راه و شهرسازی به وین رفته‌اند تا بر سر رفع تحریم‎های اقتصادی علیه ایران، در جلسه‌ کارشناسی 1+5 حضور یابند.

        به گزارش خبرنگار مهر، برای اولین بار در طول سالهایی که ایران با 1+5 مذاکرات را بر سر مباحث هسته‌ای پیش گرفته است، اینک یک گروه کارشناسی از وزارتخانه‌های اقتصادی به وین رفته‌اند تا در یک جلسه کارشناسی، چانه‌زنی‌های خود برای خروج ایران از فهرست برخی تحریم‌ها را صورت دهند.

        امروز نمایندگانی از وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، نفت و راه و شهرسازی در وین حضور دارند تا مذاکراتی برای رفع تحریم‌ها داشته باشند.

        طاهایی، مدیر روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با خبرنگار مهر با تائید این خبر که نماینده‌ای از این وزارتخانه نیز در جلسه کارشناسی 1+5 حضور دارد گفت: قرار بر این است که محسن صالحی‌نیا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان نماینده این وزارتخانه در این جلسات حضور یابد.
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

        نظر

        • عالیجناب
          کاربر ویژه بورسی
          • Jun 2013
          • 170

          #24694
          وزیر رفاه احمدی نژاد: روحانی حق دارد از وضع کشور ناراضی باشد/ در 8 سال گذشته شاهد سوء

          نخستین وزیر رفاه کابینه محمود احمدی نژاد معتقد است حسن روحانی رییس دولت یازدهم حق دارد از شرایط اقتصادی کشور ناراضی باشد و باید برای عبور از شرایط سخت کنونی به دولت جدید یاری رساند .

          پرویز کاظمی در گفت و گو با سایت نواندیش با اشاره به این موضوع گفت : انتظارات از دولت باید انتظاراتی معقول باشد.


          متن کامل گفت و گوی نواندیش با کاظمی در پی می آید:



          رییس جمهوری از بحرانی بودن وضعیت موجود گفته است.
          به هر حال کشور در هشت سال گذشته ندانم کاری و سوء مدیریت‌های زیادی را به خود دید و به همین دلیل با وجود درآمدهای نفتی چشمگیر، مشکلات زیادی را تجربه کرد و به همین دلیل باید به حسن روحانی این حق را داد که از وضعیت موجود ابراز نارضایتی کند و شرایط را به اطلاع مردم برساند.
          این یعنی اینکه نباید از دولت انتظار کاهش مشکلات را داشت؟
          اصلا چنین منظوری نداشتم. به هر حال مردم به دولت رای داده‌اند تا در جامعه تغییر به وجود آید و در نتیحه این تغییر، مشکلاتشان کم شود. به همین دلیل دولت نسبت به این مساله اشراف دارد باید چه کارهایی را انجام بدهد. البته باید از دولت بر اساس واقعیتهای موجود توقع داشت و این را در نظر گرفت که کار در چنین وضعیتی، دشواری‌های خاص خودش را دارد.
          یعنی شما معتقدید که انتظارات فعلی، انتظاراتی به جا است.
          دوست ندارم از لفظ «بی‌جا» استفاده کنم. اما باید این مساله مهم را در نظر گرفت که کشور درگیر بحرانهایی است که برای خروج از آن باید صبر و حوصله داشت و این را هم در نظر گرفت که قوه مجریه محدودیتهایی متعددی را پیش روی خود می‌بیند. باید تاکید کرد که طرح انتظارت غیر معقول از دولت این اجازه را می‌گیرد که بتواند در فضایی منطقی به فکر اجرایی کردن برنامه‌هایش باشد.
          اولویتهای اصلی برای برون رفت از این شرایط باید چه برنامه‌هایی باشد؟
          باید قبل از هر کاری، شرایطی به وجود آید تا دولتی‌ها بتوانند در فضایی مناسب و به دور از هر تنشی به فعالیت خود بپردازند. چرا که طبیعی است در فضای مملو از تنش و چالش امکان رسیدن به اهداف به رویای محال تبدیل می‌شود.
          اما گروهی همچنان در حال کوک کردن ساز مخالف هستند.
          متاسفانه عده‌ای همیشه اصرار دارند که برخلاف جریان آب شنا کنند و با تاسف باید گفت که اهداف جناحی و گروهی را به منافع ملی ترجیح می‌دهند. به همین دلیل بر همه تکلیف است تا با چنین تحرکاتی مقابله کنند تا نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف بتوانند در کنار هم مشکلات را کم کنند تا بلکه رضایتمندی عمومی به بالا‌ترین حد ممکن خود برسد.
          حرفی مانده است؟
          باید پذیرفت که تحریمهای ناجوانمردانه بر اقتصاد ایران اثر گذاشته، این در حالی است که می‌توانستیم تدابیری اتخاذ نماییم که در این شرایط قرار نگیریم. متاسفانه با روش‌ها و برخوردهای نامناسب کشور را در شرایط دشوار قرار دادیم که خروج از آن به سادگی میسر نیست و تلاش و تدبیر مناسب را می‌خواهد تا بتوانیم شرایط لازم برای موفقیت را فراهم نماییم.

          پس یکی از موارد با اهمیت که می‌تواند به حل مشکل اقتصادی کمک نماید، مسائل ایجاد شده در روابط خارجی می‌باشد. لازم به یادآوری است رسول گرامی اسلام در شرایطی سخت به منظور توسعه اسلام و ایجاد شرایط مناسب برای بیان اهداف متعالی دین رحمت، باتدبیر و درایت معاهده صلح حدیبیة را إمضاء نمودند که نقطه عطفی در گسترش اسلام بود و یکی از یادگارهای سیاسی مدیریتی آن حضرت می‌باشد که همین امر باعث فتح مکه گردید. پس لازم است به سیره و روش پیامبر اکرم (ص) که با حفظ ارزش‌ها موفق به خروج از بن بست شد، توجه خاص داشته باشیم. اگر در این خصوص توجه خاص گردد، زمینه رفع مشکلات نیز فراهم خواهد شد، البته لازم به تأکید است که در شرایط سخت و دشواری هستیم که انشاءالله با درایت وعنایت خداوند موفقیت حاصل خواهد شد.
          [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
          [/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
          [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
          [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

          نظر

          • عالیجناب
            کاربر ویژه بورسی
            • Jun 2013
            • 170

            #24695
            وزارت ورزش و جوانان؛ پاشنه آشیل دولت روحانی؟

            اتفاقات حول و حوش وزارت ورزش و جوانان ، پرسش برانگیز جلوه کرده است. از یک سو معرفی شخصی که با سیلی از انواع و اقسام اتهامات از جانب الیاس نادران رو به رو شد و دفاع قانع کننده ای ارایه نداد و از طرف دیگر انتصاب یک چهره بی ارتباط با مقوله ورزش ابهاماتی را ایجاد کرده است.
            عصر ایران؛ مهرداد خدیر - اتفاقات حول و حوش وزارت ورزش و جوانان ، پرسش برانگیز جلوه کرده است. از یک سو معرفی شخصی که با سیلی از انواع و اقسام اتهامات از جانب الیاس نادران رو به رو شد و وزیر پیشنهادی دفاع قانع کننده ای ارایه نداد و از طرف دیگر انتصاب یک چهره بی ارتباط با مقوله ورزش ابهاماتی را ایجاد کرده است.

            وزارت ورزش و جوانان حاصل ادغام دو سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان است و از این رو معرفی چهره های غیر ورزشی به عنوان وزیر ورزش با این توجیه صورت می پذیرفت که در نگاه رییس جمهور امور ورزش باید به فدراسیون ها سپرده شود و وزارت ورزش به توسعه زیر ساخت ها و سیاست گذاری برای جوانان می پردازد.

            معرفی گزینه اول (سلطانی فر) با همین گمان از جانب موافقان مورد استقبال قرار گرفت و البته نمایندگان اصول گرا نیز بر همین اساس رای اعتماد ندادند!

            درباره گزینه دوم (صالحی امیری) نیز همین تصور وجود داشت. الیاس نادران اما نکاتی را درباره او مطرح کرد که واقعا تکان دهنده بود. چرا که این پرسش پدید آمد که اگر سخنان نادران راست است چرا آن فرد معرفی شد و اگر اتهام بود چرا خودش و رییس دولت تدبیر و امید این انگ ها را نزدودند؟

            دقت کنیم. این بار صحبت از فتنه فتنه کردن های حمید رسایی و تهمت افکنی های همیشگی کوچک زاده و پاره ای سیاسی نگری های احمد توکلی نبود بلکه اتهامات مالی مطرح می شد و پاره ای موارد که با اخلاق سیاسی سازگار نبود. نفی برخی از ابهام ها و اتهام ها هم نسبتی با افشای اسرار نظام نداشت که از آن تن زدند.

            انتصاب محمد شریعتمداری به سرپرستی وزارت ورزش و جوانان نیز از استمرار این نگاه نزد رییس جمهور حکایت می کند. چرا که او نیز سررشته ای از امر ورزش ندارد. اصرار بر این روند این پرسش را قابل طرح می سازد که آیا برای معرفی وزیر ورزش نیز نمی توان از نیروهای اجتماعی بدون سوابق خاص سیاسی و امنیتی اما موجه و مقبول استفاده کرد؟

            آیا از میان آن 19 میلیون رای دهنده یکی یافت نمی شد و نمی شود؟ دکتر روحانی را با کلید شناختیم و به گشایش های او امید بستیم و یکی از این گشایش ها شکستن حصار مدیریت بود و هست. البته نه آن گونه که در روزگارِ نامحمودِ محمود شکست که آدمیانی در فرودست معرفتی را در فرادست مدیریتی می نشاند و هزینه یادگیری و انطباق شان با شرایط جدید محیط و سازگاری با الزامات تمدن نوین از بودجه عمومی پرداخت شد. واقعا چه اشکالی داشت که در فهرست اول مثلاً فردی مانند دکتر بیژن ذوالفقار نسب معرفی می شد که اگر رای می آورد حصار را شکسته بود و اگر نمی آورد باز رییس جمهور می توانست بگوید به وعده وفا کرده و مسوولیت از دوش او ساقط است؟

            اگر قرار بر معرفی امثال مهندس مهرعلیزاده یا سعید فائقی است چرا این همه دیر و اگر هم به مهندس ترکان ( به عنوان گزینه احتمالی وزارت) رسیده چرا با تردید و تاخیر؟

            به هر رو جا دارد رییس جمهور یا یک چهره کاملا ورزشی و نه الزاما با سوابق امنیتی را معرفی کند و یا اگر بر این باور است که ورزش حرفه ای را باید فدراسیون ها سامان دهند و امر قهرمانی هم به کمیته ملی المپیک مربوط است و وزارت ورزش و جوانان باید به ورزش همگانی بپردازد و ستاد و صف باید از تفکیک شوند این راهبرد به صراحت اعلام شود و رییس جمهور بگوید نگاه او به وزارت ورزش جامعه شناسانه است نه ورزشی.

            این بیم نیز وجود دارد که نیروی کلیدی و آچار فرانسه تیم روحانی (اکبر ترکان) نیز با سد مجلس مواجه شود و پس از آن میدان مانور این "مدیر مادرزاد" محدود شود.

            مخلص کلام آن که رویکرد روحانی در خصوص وزارت ورزش و جوانان ، بر خلاف بخش عمده رویکردها و عملکردهایش ، با تدبیری که از او انتظار می رود، سازگار نبوده است و امیدواریم که جبران مافات شده، کابینه بدون حاشیه های جدید و فرصت سوزی ، تکمیل شود.
            [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
            [/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
            [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
            [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

            نظر

            • عالیجناب
              کاربر ویژه بورسی
              • Jun 2013
              • 170

              #24696
              افتتاح عمیق ترین تونل زیر آبی جهان در ترکیه(+عکس)

              مقامات شهری استانبول اعلام کرده اند استفاده از قطار این تونل به مدت 15 روز رایگان و بدون هزینه خواهد بود.تونل بسفر به طول 13 کیلومتر و 600 متر و در عمق 60 متری دریا است.
              همزمان با نودمین سالگرد استقرار جمهوری ترکیه ، تونل بزرگ زیردریایی "بسفر" که دو بخش اروپایی و آسیایی استانبول را به هم وصل می کند، افتتاح شد.

              به گزارش عصر ایران به نقل از سی ان ان ترک این تونل به لحاظ طول و اینکه دو قاره را به هم وصل می کند یکی از کم نظیر ترین و از لحاظ عمق بی نظیرترین تونل جهان محسوب می شود و هزینه ساخت آن بیش از 3 میلیارد یورو بوده است.

              در مراسم افتتاح این تونل که از آن به عنوان پروژه بزرگ " مرمره" نام برده می شود عبدالله گل و رجب طیب اردوغان رییس جمهور و نخست وزیر ترکیه حضور داشتند.

              مقامات شهری استانبول اعلام کرده اند استفاده از قطار این تونل به مدت 15 روز رایگان و بدون هزینه خواهد بود.

              تونل بسفر به طول 13 کیلومتر و 600 متر و در عمق 60 متری دریا است. تونل مانش که بین فرانسه و بریتانیا است، با 52 کیلومتر طول بلند ترین تونل زیر آبی جهان است . این تونل در عمق 40 متری آب ساخته شده است در حالی که تونل بسفر در عمق 60 متری دریا احداث شده است و از تونل مانش عمیق تر است.

              در مراسم افتتاح این تونل برخی مقامات و سفرای خارجی از جمله "شینزو آبه" نخست وزیر ژاپن نیز حضور داشت.

              ایده نخست ساخت این تونل 150 سال پیش از سوی سلطان عثمانی ارایه شده است. گفتنی است ساخت این تونل در بیرون آب انجام شده و یک کانال از پیش ساخته شده به زیر آب منتقل شده است.


















              واقعا آیا ایران در 1404 (تنها 12 سال دیگر) کشور برتر منطقه خواهد بود؟
              امیدوارم که اینگونه باشد.
              [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
              [/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
              [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
              [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

              نظر

              • کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

                #24697
                در اصل توسط عالیجناب پست شده است View Post
                ...

                واقعا آیا ایران در 1404 (تنها 12 سال دیگر) کشور برتر منطقه خواهد بود؟
                امیدوارم که اینگونه باشد.
                این ادعا و محدوده زمانی بر چه مبنایی است ؟!
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #24698
                  سیداحمد خاتمی نماز جمعه این هفته تهران را اقامه می‌کند #:-S
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #24699
                    ولایتی با پیشنهاد هاشمی رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع شد/ وی کماکان مشاور رهبر انقلاب است
                    یک منبع آگاه گفت: علی‌اکبر ولایتی پس از پیشنهاد هاشمی رفسنجانی در حاشیه جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسئولیت مرکز تحقیقات استراتژیک را بر عهده گرفت
                    .
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • والیخان
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 413

                      #24700
                      در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                      سیداحمد خاتمی نماز جمعه این هفته تهران را اقامه می‌کند #:-S
                      ​اعتدال!!!!!

                      نظر

                      • amirabbas2012
                        Banned
                        • Oct 2012
                        • 286

                        #24701
                        جانشین نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه: "مرگ بر آمریکا" شعار قرآن است

                        جانشین نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه خطاب به مداحان پاسدار گفت: سیاسی باشید اما سیاست‌زدگی عمل نکنید.


                        جانشین نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه افزود: مداحان در عین انقلابی و جهادی بودن طوری صحبت نکنند که بهانه به دست دشمن بدهند. ضمن اینکه باید ظرفیت مخاطبین را بشناسند.

                        حاج‌صادقی به مداحان پاسدار گفت: سیاسی باشید، اما سیاست‌زده عمل نکنید. برادری جمله‌ای گفت، دیدیم که چقدر دامن زدند. اصل مداحی را از روزنامه‌هایشان زیرسوال بردند. بنابراین طوری برخورد کنید که بهانه به دستشان ندهید.

                        وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه دشمن با مذاکره می‌خواهد بعد جهانی انقلاب را بشکند، افزود: آنها می‌خواهند بگویند ما از اصول و آرمان‌های انقلاب دست برداشتیم در حالی که همچنان شعار مرگ بر آمریکا را می‌گوییم. قرآن شعار مرگ بر آمریکا را گفته است.
                        حاج‌صادقی با اشاره به مقابله انقلاب اسلامی با نظام سلطه افزود: دشمن می‌خواهد اینگونه القاء کند که ایران با شعار مرگ بر آمریکا پشیمان شده است. پس لیبی، مصر، بحرین و یمن شما چه می‌گویید؟

                        نظر

                        • عالیجناب
                          کاربر ویژه بورسی
                          • Jun 2013
                          • 170

                          #24702
                          در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                          این ادعا و محدوده زمانی بر چه مبنایی است ؟!
                          فکر کنم همون افق 1404 دیگه ;)...
                          [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
                          [/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
                          [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
                          [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

                          نظر

                          • "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

                            #24703
                            در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                            این ادعا و محدوده زمانی بر چه مبنایی است ؟!
                            تونل رو به نظرم ژاپنی ها ساختند

                            نظر

                            • عالیجناب
                              کاربر ویژه بورسی
                              • Jun 2013
                              • 170

                              #24704
                              19 میلیارد تومان از بیت المال، هزینه تولید 8 فیلم با فروش 496 میلیون!


                              بودجه 10 فیلم تولید شده از سوی بنیاد سینمایی فارابی هرچند از مجاری رسمی این نهاد اعلام نشده، اما در مجموع 23 میلیارد و 600 میلیون تومان هزینه داشته اند... هشت فیلم سینمایی تولید شده در بنیاد سینمایی فارابی در مجموع به فروش 496 میلیون تومان رسیده اند و به عبارتی فیلم های مذکور شده چهارصدم درصد از هزینه تولید خود را تامین کرده اند!
                              کد خبر: ۳۵۴۶۷۲
                              تاریخ انتشار:
                              ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۲۳:۱۶
                              -
                              30 October 2013

                              خبرگزاری دولت در اقدامی جالب اقدام به انتشار جزئیات تکان دهنده‌ای از حیف و میل بیت المال در دوره مدیریت سیداحمد میرعلایی مدیرعامل پیشین بنیاد سینمایی فارابی نموده که همین چند روز پیش تغییر کرد و از ارقامی سخن به میان آورده که بسیار کلان تر از اعداد تاکنون ذکر شده است و احتمالاً واکنش برخی سینماگران به ویژه تهیه کنندگان را در پی خواهد داشت اما آیا می‌توان پذیرفت منبعی نزدیک تر از خبرگزاری دولت به دولت برای انتشار ابعاد این فاجعه وجود داشته باشد؟

                              به گزارش «تابناک»، اکران هشت فیلم تولید شده توسط بنیاد سینمایی فارابی و فروش تقریبی 500 میلیون تومانی این آثار که بیش از 19 میلیارد هزینه داشتند، نه دیگر بحث «مین گذاری»، بلکه نوید از انفجار چاشنی بمب خوشه ای بر سر سینمایی ایران می دهد. این خبری است که خبرگزاری دولت به همراه جزئیات بسیار جالب درباره تولیدات بنیاد سینمایی فارابی منتشر کرده و از زیان ده بودن قریب به اتفاق آثار سینمایی حکایت دارد.

                              طی دوره مدیریت «سیداحمد میرعلایی» مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی که با انتصاب «محمدرضا جعفری جلوه» به جای وی، طی روزهای اخیر پایان یافت، و در استمرار ضرورت اجرای ایده معیوب «ریل گذاری» هنر هفتم کشور توسط مدیریت قبلی سینما، بخش زیادی از بودجه این نهاد صرف تولید فیلم های موسوم به فاخر شد. اینکه این آثار بر اساس چه سیاستگذاری و هدفی به تولید رسیدند موضوعی است که مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی باید پاسخگوی آن باشد، اما کارشناسان، تولید آثار یاد شده را هدر رفتن بودجه عمومی سینما می دانند، چنانکه بسیاری از این فیلم ها نتوانستند هزینه حداقلی تولید خود را بازگردانند.

                              نکته دیگر آنکه بنیاد سینمایی فارابی در سایت رسمی خود از انتشار نام فیلم هایی که با سرمایه گذاری بنیاد تولید شده خودداری کرده تا جاییکه در فهرست فیلم های ساخته شده به عنوان نمونه در مقابل تهیه کننده فیلم سینمایی «استرداد» فقط نام محسن علی اکبری دیده می شود در صورتیکه این اثر سینمایی از تولیدات بنیاد سینمایی فارابی است.

                              در چهار سال اخیر فیلم های زیادی به تهیه کنندگی بنیاد سینمایی فارابی به تولید رسید که از جمله این آثار می توان به «استرداد» علی غفاری، «دربند» پرویز شهبازی، «دلتنگی های عاشقانه» از رضا اعظمیان، «بزرگمرد کوچک» صادق صادقی دقیقی ، «هیس دخترها فریاد نمی زنند» پوران درخشنده، «عقاب صحرا» مهرداد خوشبخت، «فرزند چهارم» وحید موساییان، «پرواز مرغابی ها» علی شاه حاتمی، «همبازی» غلامرضا رمضانی، «روشن خاموش روشن» حمیدرضا چارکچیان، «ترانه کوچک من» مسعود کرامتی، «گورداله و عمه غوله» نادره ترکمانی، «مروارید» سیروس حسن پور، «چ» ابراهیم حاتمی کیا، «اشغال های دوست داشتنی» محسن امیریوسفی، «گهواره ای برای مادر» پناه برخدا رضایی، «عملیات مهد کودک» فرزاد اژدری، «نیکان و بچه غول» وحید نیکخواه، «بچیگتو فراموش نکن» جلال فاطمی، «تتل و راز صندوقچه» وحید گلستان، «گنجشگک اشی مشی» کار مشترک مسعود کرامتی، غلامرضا رمضانی و حمیدرضا نیکخواه‎آزاد، «شیر تو شیر» ابراهیم فروزش، «صدای پای من» مهرداد خوشبخت، «رویای سینما» علی شاه حاتمی، «شور شیرین» جواد اردکانی، «گلوگاه شیطان» و «گام های شیدایی» حمید بهمنی، «ملکه» محمدعلی باشه آهنگر، «33 روز» جمال شورجه و «بیداری» فرزاد موتمن اشاره کرد.

                              البته نام برخی آثار سینمایی همچون «پایان نامه» به کارگردانی حامد کلاهداری را نیز باید به این فهرست اضافه کرد که بصورت رسمی، هیچوقت سرمایه گذاری فارابی برای ساخت این اثر اعلام نشد.


                              میرعلایی مدیر منصوب جواد شمقدری در صدر بنیاد سینمایی فارابی


                              عدم اکران 70 درصد تولیدات فارابی؛ زنده باد انباری!

                              از میان آثار یاد شده که به صورت رسمی از سوی رسانه ها اعلام شد، فیلم های «دربند»، «ملکه»، «گهواره ای برای مادر»، «بزرگمرد کوچک»، «هیس دخترها فریاد نمی زنند»، «فرزند چهارم»، «همبازی»، «گلوگاه شیطان»، «شور شیرین» و «33 روز» به نمایش عمومی رسیدند.

                              در میان انبوهی از فیلم های سینمایی در سال های اخیر که با بودجه بنیاد سینمایی فارابی تولید شدند، می توان به آثار آرشیو شده بنام کودک ونوجوان در سال های اخیر اشاره کرد. کارشناسان معتقدند که آثار تولید شده در بنیاد سینمایی فارابی رنگ پرده را ندیده اند تا جاییکه از میان 30 اثر تولید شده که به عنوان آنها اشاره شد، فقط 10 اثر سینمایی فرصت اکران یافتند.

                              به عبارتی دیگر، بدور از احتساب آمار غیررسمی، فقط 30 درصد از فیلم های سینمایی تولید شده در فارابی امکان بازگشت سرمایه خود را یافته اند و در عین حال همین فیلم ها در اکران نیز از سوی دست اندرکاران این نهاد سینمایی با بی مهری روبرو شدند. به عنوان نمونه فیلم سینمایی «ملکه» از جمله تولیدات سینمایی فارابی بود که در اکران مطلوبی قرار نگرفت.


                              هزینه تولید فیلم های اکران شده چقدر است؟


                              بودجه 10 فیلم تولید شده از سوی بنیاد سینمایی فارابی هرچند از مجاری رسمی این نهاد اعلام نشده، اما منابع نزدیک به این آثار، هزینه ساخت آنها را به شرح ذیل، بیان کرده اند:

                              - فیلم «دربند» یک میلیارد تومان
                              - «ملکه» نزدیک دو میلیارد تومان
                              - «گهواره ای برای مادر» نزدیک 900 میلیون تومان
                              - «گلوگاه» نزدیک به چهار میلیارد تومان
                              - «بزرگمرد کوچک» دو میلیارد تومان
                              - «هیس دخترها فریاد نمی زنند» دو میلیارد تومان
                              - «فرزند چهارم» نزدیک پنج میلیارد تومان
                              - «همبازی» 700 میلیون تومان
                              - «33 روز» چهار میلیارد تومان
                              - «شور شیرین» نزدیک به دو میلیارد تومان

                              این آثار در مجموع 23 میلیارد و 600 میلیون تومان هزینه داشته اند.


                              فیلمسازانی که مدعی هستند از فارابی پول نگرفته اند


                              شاید اعلام برخی فیلم های این شائبه را بوجود آورد که برخی از این آثار با بودجه فارابی ساخته نشده است. به عنوان نمونه چندی پیش کارگردان فیلم «بزرگمرد کوچک» در گفت وگو با یک سایت خبری اعلام کرد که این اثر را با بودجه شخصی تولید کرده اما بنیاد سینمایی فارابی در 25 دی ماه سال 91 در سایت رسمی خود اعلام می کند که 9 نماینده در سی ویکمین جشنواره فیلم فجر دارد که یکی از این آثار فیلم «بزرگمرد کوچک» است.

                              این در حالیست که نام برخی فیلم ها نیز بصورت رسمی در فهرست تولیدات فارابی قرار نگرفته، اما به واسطه دستور رییس سازمان سینمایی وقت، بودجه مورد نیاز آنها از فارابی تامین شده است.


                              فیلم های فارابی چقدر فروختند؟


                              بررسی فروش فیلم های تولید شده بنیاد سینمایی فارابی در دوره مدیریت سیداحمد میرعلایی نیز در نوع خود جالب است. این آثار در زمان اکران، فروش های عموما اندکی داشته اند که بدین شرح است:

                              - «دربند» نزدیک به یک میلیارد تومان
                              - «ملکه» نزدیک به 50 میلیون تومان
                              - «گهواره ای برای مادر» نزدیک به 40 میلیون تومان
                              - «گلوگاه شیطان» نزدیک به 20 میلیون تومان
                              - «بزرگمرد کوچک» نزدیک به 15 میلیون تومان
                              - «هیس دخترها فریاد نمی زنند» نزدیک به چهار میلیارد تومان
                              - «فرزند چهارم» نزدیک به 90 میلیون تومان
                              - «33 روز» نزدیک به 25 میلیون تومان
                              - «همبازی» 27 میلیون تومان
                              - «شور شیرین» 229 میلیون تومان

                              نکته اساسی آنکه بلیت رایگان ارائه شده از سوی نهادها برای تماشای برخی فیلم های یاد شده، بصورت سفارشی نیز از سوی پخش کنندگان و دست اندرکاران این آثار به عنوان بخشی از فروش آنها اعلام شده و ارقام ارائه شده بدون درنظر گرفتن این موضوع احتساب شده است. در واقع می توان گفت 10 فیلم اشاره شده، در مجموع پنج میلیارد و 496 میلیون تومان فروش داشته اند.


                              فروش 4 صدم درصدی 8 فیلم بدون احتساب هزینه تبلیغات

                              با توجه به هزینه حدودی تولید 23 میلیارد و 600 میلیونی برای آثار یاد شده و درآمد پنج میلیاردی این آثار در اکران، می توان دریافت که این فیلم ها در نهایت 25 درصد از هزینه تولید خود را نیز در اکران باز نگرداندند.

                              ضمن آنکه هزینه تبلیغات از جمله بیلبوردهای شهری، تیزر تلویزیونی، چاپ پوستر، تهیه کپی فیلم برای اکران و دیگر مخارج جانبی نیز در این معادله احتساب نشده و درصورت درنظر گرفتن این هزینه ها، فیلم ها گاه تا 15 درصد موفق به بازگرداندن هزینه تولید خود شده اند.

                              نکته جالب آنکه چنانچه فروش فیلم سینمایی «دربند» و «هیس دخترها فریاد نمی زنند» که به واسطه دغدغه تولید کنندگان این آثار در مسیر درست اکران قرار گرفته و فروش خوبی داشته اند را از فهرست فیلم های اشاره شده حذف کنیم، در نهایت به این مهم می رسیم که هشت فیلم سینمایی تولید شده در بنیاد سینمایی فارابی در مجموع به فروش 496 میلیون تومان رسیده اند و در مجموع بیش از 19 میلیارد هزینه داشته اند و به عبارتی فیلم های مذکور شده چهارصدم درصد از هزینه تولید خود را تامین کرده اند!


                              فیلم هایی که در فارابی خاک می‌خورند

                              فارغ از فیلم های اکران شده، بیش از 22 اثر سینمایی در آرشیو بنیاد سینمایی فارابی خاک می خورد و برخی از این فیلم ها همچون «استرداد» نیز با بودجه تولید هفت میلیارد تومان در نوبت اکران قرار دارد. در این آثار فیلم هایی همچون «عقاب صحرا»، «چ»، «گام های شیدایی»، «بیداری» و «عملیات مهد کودک» با بودجه های چند میلیاردی دیده می شود و بیش از 16 اثر دیگر که با بودجه ای بیش از 15 میلیارد تومان تولید شده اند نیز همچنان در بلاتکلیفی به سر می برند.

                              به این آثار باید تعدادی دیگر از فیلم های کودکی که از سوی فارابی برای حضور در جشنواره و آرشیو شدن تولید شده را نیز باید افزود و با این شرایط این پرسش مطرح می شود که بودجه فارابی چقدر بوده است؟

                              سیداحمد میرعلایی در آخرین گفت وگوی خود یا یکی از سایت های خبری از ترک بنیاد سینمایی فارابی بدون «مین گذاری» خبر داده است؛ درصورتیکه نتایج بدست آمده از این برآورد حاکی از آن است که اکنون باید از بحث «مین گذاری» گذشت و در اندیشه آبادانی سینمایی بود که از ترکاندن انفجار بمب خوشه ای بر فرازش به ویرانه تبدیل شده است

                              [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
                              [/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
                              [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
                              [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

                              نظر

                              • Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

                                #24705
                                در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                                این ادعا و محدوده زمانی بر چه مبنایی است ؟!

                                سند چشم انداز 20 ساله نظام که در سال 1384 مطرح شد کیوان جان...
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X