اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • S.TRADER
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 299

    #29296
    پاسخ : اخبار

    گزارش فارس از وین/
    ظریف: از حقوقمان کوتاه نمی‌آییم/وین فعلا محل برگزاری مذاکرات
    وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد که برنامه و امکانات دفاعی جمهوری اسلامی موضوع مذاکره نیست و جمهوری اسلامی ضمن اینکه از حقوق خود کوتاه نمی‌آید، چیزی فراتر از حقش هم نمی‌خواهد.





    به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان سه شنبه شب بعد از پایان شام کاری با کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، مباحث مطرح شده را مباحثی خوب برشمرد و گفت: درباره نحوه ادامه کار و چارچوب کار گفت‌وگو شد و یک بار دیگر توافق کردیم که روند باید این گونه باشد که دو طرف مشترک کار را به پیش ببرند و با همدیگر برای ادامه کار برنامه ریزی شود.
    وی افزود: برنامه جلسه افتتاحیه صبح را تنظیم کردیم. ما دیدگاه‌های کلی را برای جلسه فردا مطرح و سپس 1+5 با هم صحبت می‌کنیم و بعد از آن ما مذاکرات را ادامه می‌دهیم.
    ظریف عنوان کرد که بحث مفصل و خوبی با اشتون در مقایسه با نشست‌های قبلی داشته و افزود: این دوره حساسیت بیشتری دارد چون ما وارد نگارش می‌شویم.مرحله نگارش مرحله‌ای است که نیاز است طرفین با اعتماد به نفس و هم با اطمینان از روش برخورد طرف مقابل وارد گفت‌وگو شوند.
    رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: جلسه امشب چارچوب مناسبی را ارائه کرد که بتوانیم چهارشنبه کار را به پیش ببریم. البته کار دشواری است.
    وی در پاسخ به این سؤال که آیا فکر می‌کنید تا 29 تیر ماه (پایان مدت شش ماه) مذاکرات به نتیجه برسد؟ اظهار داشت: معتقدم ممکن است، البته به این بستگی دارد که طرف مقابل تا چه حد با حسن نیت و واقع بینی وارد مذاکرات شود. ما گفته‌ایم که چیزی بیشتر از حقمان نمی‌خواهیم ولی از حقوقمان کوتاه نخواهیم آمد چون به دنبال سلاح اتمی نبوده و نیستیم. سلاح اتمی را برای امنیت خود مفید نمی‌دانیم و مشکلی نداریم که برای بقیه دنیا مشخص شود، حتی احساس کنیم که به نفع کشور است که برای بقیه دنیا مشخص شود که ما دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم.
    ظریف در پاسخ به سوال دیگری درباره موضوعات مورد اختلاف طرفین، عنوان کرد: وقتی شما وارد نگارش متن می‌شوید ممکن است حتی یک نقطه یا ویرگول هم نقطه اختلاف باشد و نمی‌توان اینها را پیش بینی کرد برای همین است که ما به غیر از این جلسه سه جلسه لااقل برنامه‌ریزی کردیم. ضمن اینکه طرفین نیمه دوم تیر ماه را در برنامه هایشان خالی گذاشتند که بتوان از آن فرصت استفاده کرد که آن زمان را اگر نیاز باشد تمام برای مذاکره بگذاریم.
    وی گفت: ما از الان تا آن زمان سه دور مذاکره مفصل داریم و امکان این هست که کارشناسان مذاکره کنند، ولی سه دور مذاکره در سطح سیاسی است.امکان دارد نیاز باشد در مقطعی بخصوص نزدیک‌های آخر خردا د یا اوایل تیرماه حتی به اجلاس وزرا نیاز باشد.
    وزیر خارجه ادامه داد: همه اینها موضوعاتی است که امکان دارد پیش بیاید و تا زمانی مذاکره و نگارش شروع نشود، معلوم نمی‌شود گرفتاری‌ها کجاست.
    وی با بیان اینکه ما می‌خواهیم چارچوب کلی توافق مشخص شود، عنوان کرد: البته این موضوع مثل یک جدول است که همه آن باید با هم حل شود و تا وقتی که جدول تمام نشده هنوز ممکن است نقاطی باشد که چیزی را که قبلا نوشته‌اید پاک کرده و اصلاح کنید و درباره آن دوباره مذاکره کنید.روندی است که باید شروع شود و انشاءالله با حوصله، متانت ولی بدون وقت کشی کار به پیش برود.
    ظریف با ذکر این نکته که سیاست تیم ایرانی این است که با حوصله و متانت و بدون وقت کشی کار به پیش برود، گفت:‌ بسیار شکرگذار هستم که یک هیأت با این قابلیت در خدمتشان هستم و می‌توانیم کار را به پیش ببریم.
    وی در خصوص بحث موشک‌های ایرانی در مذاکرات با بیان اینکه امشب در این مذاکرات دراین باره صحبتی نشد، تصریح کرد: مباحث دفاعی ایران و امکانات دفاعی ما موضوع مذاکره نخواهد بود.
    ظریف در پاسخ به سؤال دیگری با بیان اینکه برنامه اقدام مشترک کاملا مشخص است، گفت: این برنامه دو تاریخ دارد. یک تاریخ برای اجرای مرحله نهایی است که بهمن 1393 (20 ژانویه 2015) است و یک تاریخ هم برای پایان مرحله اول است که الزاما به معنی این نیست که شما در آن تاریخ به اجرای مرحله نهایی رسیده باشید که آن تاریخ 20 ژوئیه (29 تیرماه) است. از ابتدا برنامه ریزی ما این بود که تلاش کنیم با رسیدن به اولین تاریخ کار رسیدن به توافق جامع را به پایان برسانیم. این بدان معنا نیست که ما مجبوریم این کار را انجام دهیم.
    رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: تلاش می‌کنیم که تا پایان تیر ماه به نتیجه برسیم که نیازی نباشد درباره ضرورت تمدید مرحله اول مذاکره کنیم ولی اگر به آن مرحله برسد موضوعی نیست که اتوماتیک صورت گیرد و حتما نیازمند مذاکره است.
    وی گفت که فعلا برنامه ما این است که مذاکرات در وین برگزار شود.
    وزیر خارجه در پاسخ به فارس گفت که علاوه بر مذاکراتی که روز چهارشنبه (24 اردیبهشت ماه) به مدت سه روز در وین برگزار می‌شود، سه دور مذاکره دیگر تا پایان زمان گام اول توافقنامه ژنو (29 تیر ماه 1393) برگزار خواهد شد.
    انتهای پیام/
    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....Mv8jIAJr.dpuf

    نظر

    • S.TRADER
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 299

      #29297
      پاسخ : اخبار

      گزارش فارس از وین/
      عراقچی: ماهیت آب‌سنگین اراک تغییر نمی‌کند/برنامه‌های دفاعی قابل مذاکره نیست
      عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای گفت: موضع ما درباره تحقیق و توسعه از ابتدا روشن بوده، اینکه تحقیق و توسعه از آن جایی که به علم، فناوری و دانش ما مربوط می‌شود نمی‌تواند شامل هیچگونه محدودیتی شود یا برای آن چارچوبی را متصور شد.





      به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، سید عباس عراقچی معاون وزیر خارجه و عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای سه شنبه شب بعد از پایان شام کاری ظریف و اشتون در جمع خبرنگاران ایرانی در پاسخ به سؤالی گفت: آنچه درباره آن با خانم اشتون بحث شد درباره نحوه شروع مذاکرات برای نگارش متن در فردا است. ما درباره نحوه مذاکرات و شروع آن و کلیات مربوط به مذاکره تفاهماتی کردیم. فردا ساعت 10 صبح با یک جلسه عمومی شروع خواهد شد و دیدگاه‌های مربوط به چارچوب کلان یک توافق احتمالی بیان و بعد از آن در جلسات مذاکره دوجانبه بین آقای ظریف و خانم اشتون نسبت به جزییات بیشتر بحث خواهد شد.
      عراقچی ادامه داد: هدف ما این است که به یک توافق اولیه درباره چارچوب برسیم. هنوز توافق نکرده‌ایم که این توافق اولیه چه شکل باشد و از چه اجزایی تشکیل شود. از فردا درباره چارچوب و کلیات آن شروع به بحث می‌کنیم که شامل نام آن نیز خواهد بود. طبیعتا توافق دارای اجزایی است از جمله نام، مقدمه و بخش‌های مختلفی که مسائل مختلف را در برگیرد و نهایتا یک جمع بندی. امیدواریم زمانی روی چارچوب توافق شد بتوانیم وارد بند به بند قسمت‌های آن بشویم.
      معاون وزیر خارجه در پاسخ به این سوالی درباره واژه‌ای که مقامات آمریکایی برای این مرحله از آن نام می‌برند، گفت: بهرحال طبیعی است که هر کشوری در مذاکره دیدگاهی درباره نام توافق داشته باشد. ما ایده‌های مختلفی را شنیده‌ایم و ایده‌های مختلفی را نیز خودمان در ذهن داریم. در مورد اینکه کدام یک از این ایده‌ها مورد توافق قرار گیرد منوط به مذاکرات است.
      وی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال می‌دهید مذاکرات تا سطح وزرای خارجه پیش برود؟ عنوان کرد: در این مرحله خیر ولی ممکن است در دوره های بعدی مذاکرات در مقطعی لازم باشد وزاری خارجه کشورهای دیگر هم ملحق شوند برای برخی تصمیماتی که نیاز به حضور مقامات ارشد سیاسی دارد و طبیعتا بعد از رسیدن به توافق وزرا برای جلسه پایانی خواهند آمد.
      خبرنگاری از عراقچی درباره بحث تحقیق و توسعه سوال کرد و اینکه آیا این بحث تعطیل خواهد شد؟ که وی تصریح کرد: موضع ما درباره تحقیق و توسعه از ابتدا روشن بوده و این است که تحقیق و توسعه از آن جایی که به علم، فناوری و دانش ما مربوط می‌شود نمی‌تواند شامل هیچگونه محدودیتی شود یا برای آن چارچوبی را متصور شد. طبعا طرف مقابل ما انتظار دارد که در بحث غنی سازی موضوع تحقیق و توسعه نیز به نوعی موضوع مذاکره باشد. در این خصوص تا الان صحبت‌های زیادی شده ولی اینکه تحقیق و توسعه متوقف شود هیچ گاه موضع آنها نبوده و هیچگاه مورد پذیرش نخواهد بود.
      وی یادآور شد: البته درباره ابعاد تحقیق و توسعه طرف‌های مقابل ما انتظار دارند که مذاکره صورت گیرد و در طول مذاکرات به آن پرداخته خواهد شد.
      یکی از خبرنگاران درباره موضوع غنی سازی و اینکه آیا این موضوع باعث شکست مذاکرات خواهد شد سؤال کرد که معاون وزیر خارجه گفت: موضوعات متنوعی را در این مذاکرات داریم که باید در مورد همه آنها تصمیم گیری شود. بعضی از این موضوعات سخت‌تر و برخی آسان‌تر. درباره هر کدام از این موضوعات راه‌حل‌ها و گزینه‌های مختلفی از سوی طرفین مطرح بوده و مورد بحث قرار گرفته و تلاش ما این بوده که در هر موضوعی از جمله موضوعی که اشاره شد به دیدگاه مشترک و توافق برسیم.
      عضو ارشد تیم مذاکره کننده یادآور شد: وقتی می توانیم به توافق نهایی برسیم که درباره همه موضوعات توافق حاصل شده باشد. اگر درباره همه موضوعات توافق حاصل شود الا یک موضوع باز هم بدان معناست که به توافق نرسیده‌ایم. اراده ما این است که در چارچوب زمانی که در نظر گرفتیم و در کوتاه‌ترین زمان به توافق برسیم و ما این آمادگی را داریم و این اراده در هیأت ایران وجود دارد که در کوتاه‌ترین زمان بتواند به توافق برسد و با توجه به واقعیات در صحنه و سختی موضوعات مذاکره لازم باشد چندین دور مذاکرات صورت گیرد ولی اگر اراده سیاسی و حسن نیت در طرف مقابل حداقل به اندازه‌ای که در طرف ما هست، وجود داشته باشد رسیدن به راه حل حتما میسر است و هیچ موضوعی نمی‌تواند باعث شکست مذاکره شود.
      وی در پاسخ به سؤالی درباره نشست دوجانبه با هیأت آمریکایی، با بیان اینکه نشست دوجانبه با هر یک از هیأت‌های 1+5 یک قاعده و ضرورت حتمی نیست، گفت: اصل مذاکرات ما با مجموعه 1+5 است. در حاشیه مذاکرات هرگاه که احساس کنیم نیاز است با هیأتی دوجانبه صحبت کنیم این کار را صورت خواهیم داد و هیچ حساسیتی در این خصوص وجود ندارد.
      عراقچی ادامه داد: با هیات آمریکایی نیاز به گفتگوهای دوجانبه وجود داشته، چون بخش عظیمی از تحریم‌های یک جانبه توسط آمریکا اعمال شده و رفع این تحریم‌ها به دست آنها خواهد بود. معمولا گفتگوهای دوجانبه با هیات آمریکایی انجام شده و یک تصمیم قطعی که از قبل برنامه ریزی شده باشد، نیست.ممکن است در طی مذاکرات در سه روز آینده نیز احساس کنیم با روسیه، چین، اروپایی‌ها و آمریکا مذاکره داشته باشیم که اگر این ضرورت احساس شود، این مذاکرات صورت خواهد گرفت.
      معاون وزیر خارجه در پاسخ به سوال دیگری درباره پیش بینی سه دور دیگر مذاکره بعد از دور چهارم مذاکرات وین، اظهار داشت: علاوه بر مذاکراتی که از روز چهارشنبه به مدت 3 روز در وین برگزار می‌شود، دو دور مذاکره در ماه ژوئن (خرداد) خواهد بود و یک دور هم در تیرماه که یک دور تیرماه ممکن است آنقدر طول بکشد که به توافق برسیم. همه هیات‌ها توافق کردند از دهم تا سی ام تیرماه تقویم‌های کاریشان را خالی بگذارند که اگر نیاز شود از همه این روزها برای رسیدن به توافق استفاده کنیم.
      خبرنگاری درباره بحث چاشنی های انفجاری بین ایران و آژانس سؤال کرد که عراقچی با بیان اینکه موضوع چاشنی‌های انفجاری اولا بین ایران و آژانس است و دوم اینکه اصلا موضوع جدیدی نیست. یکی از سوالاتی است که از گذشته بین ما و آژانس باقی مانده و آژانس این سوال را داشته و خواستار پاسخ و روشنگری از سوی ما شده است.
      وی ادامه داد: از آن جایی که پاسخ به سوالات آژانس در این خصوص فراتر از تعهدات پادمانی ما بوده، نیازمند آن بود که توافق جداگانه‌ای بین ایران و آژانس صورت گیرد که سال گذشته در سفر آقای آمانو به تهران صورت گرفت و بر آن اساس یک دور جدید از همکاری بین ایران و آژانس شروع شد که موضوعات مختلفی که سوالات آژانس از گذشته تا حال بوده ما بررسی می‌کنیم و موضوع چاشنی‌های انفجاری یکی از آن موضوعات است. آژانس سوالات خود را مطرح وپاسخ و توضیحات لازم از سوی ما داده شده و احتمالا یک دور دیگر کارشناسان آژانس با کارشناسان ما در این زمینه صحبت کنند. بسیار امیدواریم این موضوع با توجه به توضیحات منطقی و روشنگرانه ما، حل و فصل شود و فکر می‌کنیم این موضوع باید بسته شود.
      خبرنگاری درباره اینکه آیا موضوع رآکتور آب سنگین اراک حل شده است؟ گفت: هیچ موضوعی را نمی شود حل شده تصور کرد. همه موضوعات در مذاکرات ما مرتبط و به هم پیوسته است. تا وقتی در همه موضوعات به توافق نرسیم در هیچ موضوعی به توافق نرسیده‌ایم.
      وی تصریح کرد: اراک از این قاعده مستثنی نیست. البته درباره اراک راه‌حل‌ها و گزینه‌های مختلفی مطرح شده که مهمترین آن همانی است که آقای علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی اشاره کردند. با ایجاد تغییرات فنی در بعضی قسمت های راکتور میزان تولید پلوتونیوم که ممکن است باعث نگرانی شود کاهش دهند و نگرانی ها نسبت به اراک رفع شود. این قطعا با حفظ ماهیت آب سنگینی اراک خواهد بود و این ماهیت به هیچ وجه عوض نخواهد شد. به هیچ وجه توان رآکتور اراک کاهش پیدا نخواهد کرد. به مسیر طراحی شده خودش ادامه خواهد داد. با تغییراتی ممکن است نگرانی‌ها درباره آن را کاهش داده یا رفع کنیم.
      عراقچی با ذکر این نکته که اینها ایده‌هایی است که مطرح است، تصریح کرد: ما هنوز نمی توانیم تایید کنیم که هیچ ایده‌ای درباره اراک مورد توافق واقع شده است. مذاکرات فنی و کارشناسی کماکان ادامه دارد.
      به گزارش فارس، عراقچی در ادامه و در پاسخ به سؤالی عنوان کرد: مواضع ما در طول سه دوره گذشته مذاکرات (وین) برای طرف مقابل کاملا روشن شد ه و مواضع آنها نیز برای ما روشن است. امیدواریم در زمانی که به نگارش متن می‌رسیم بتوانیم اختلاف و فاصله‌ای که بین مواضع دو طرف وجود دارد را به همدیگر نزدیک و توافق حاصل شود.
      معاون وزیر خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره مذاکرات ایران و آژانس عنوان کرد: بین ما و آژانس مذاکرات تقریبا به طور مداوم وجود دارد. در گام دوم توافق ما با آژانس هفت موضوع مطرح بوده که طی 3 ماه گذشته مورد بحث واقع شده و سوالات آنها مطرح و پاسخ‌های ما داده شده است.کار مستمری است که وجود دارد.
      وی ادامه داد: روز دوشنبه یک جلسه غیررسمی با آژانس داشتیم و احتمالا تا قبل از پایان مهلت 3 ماهه گام دوم جلسه‌ای خواهیم داشت که بتوانیم موضوعات گام دوم را نهایی کنیم و درباره گام بعدی تصمیم بگیریم.
      عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار فارس درباره تیم مشاوره حقوقی که به تیم مذاکره کننده کمک می‌کند، نیز گفت:‌جمعی از اساتید حقوقی و کارشناسان حقوقی در وزارت خارجه و دانشگاه ها به عنوان تیم مشورتی حقوقی مشخص شدند که هیات مذاکراه کننده را با مشورت‌های حقوقی خود یاری می‌دهند.
      وی ادامه داد: ما در بحث نگارش متن احتیاج داریم به نظرات فنی و حقوقی کارشناسان حقوقی چون هر جمله و هر کلمه هر نقطه و ویرگول ممکن است تبعات حقوقی، فنی یا سیاسی داشته باشد. در طول مذاکرات مربوط به توافق ژنو نیز از مجموعه‌ای کارشناسان بهره می گرفتیم. این باربا توجه به اینکه موضوعات گسترده‌ و متنوع‌تر است تعداد کارشناسان در حوزه‌های مختلف بیشتر شده از جمله در حوزه حقوقی و به تناسب اینکه در مسیر مذاکرات ما با چه موضوعات دیگری مواجه شویم ممکن است کارشناسانی را اضافه یا کم کنیم. این خیلی موضوع پیچیده ای نیست.
      عراقچی ادامه داد: هر هیاتی از گروه مختلف کارشناسان برای پیشبرد در مذاکرات بهره می‌گیرد.
      خبرنگاری هم درباره حضور کارشناسانی از وزارت دفاع در خصوص بحث موشک‌ها سوال کرد که عراقچی، عنوان کرد: ما با قاطعیت همواره گفته‌ایم که سیستم‌ها، تجهیزات و برنامه‌های دفاعی ما به هیچ وجه قابل مذاکره نیست و به هیچ وجه موضوع گفت‌وگو قرار نخواهد گرفت و در مذاکرات هسته‌ای اجازه نمی‌دهیم این موضوع مطرح شود. این موضع ما بوده و کماکان خواهد بود و در این خصوص هیچ تردیدی وجود ندارد و به همین دلیل نیازی به حضور کارشناسان وزارت دفاع در هیات مذاکره کننده نیست.
      یکی از خبرنگاران درباره اختلافات سیزده‌گانه بین ایران و 1+5 سؤال کرد وپرسید آیا الان که در مرحله نگارش رسیدیم گفت‌وگوها به نتیجه رسیده است؟ که عراقچی اعلام کرد: موضوعات مورد مذاکره ما بیشتر از عددی است که شما عنوان کردید. در مذاکرات وین درباره همه اینها گفتگوهای مفصل و تبادل نظر داشتیم. در طول مذاکرات مشخص شد در برخی موضوعات به هم نزدیک‌تر هستیم در برخی دورتر. برای نزدیک کردن فاصله‌ها در برخی موضوعات راه‌حل‌هایی پیدا و گزینه‌هایی پیشنهاد شده است و در برخی‌ گزینه‌های کمتری وجود دارد یا هنوز گزینه‌هایی پیدا نشده است.
      معاون وزیر خارجه ادامه داد:‌به اندازه زیاد درباره همه موضوعات صحبت کردیم. از فردا شروع به نگارش می‌کنیم. این بدان معنا نیست که درباره موضوعات توافق حاصل شده، به جایی رسیده‌ایم که دیگر رسیدن به توافق در حین نگارش متن باید به دست بیاید. ممکن است درباره هر موضوع ساعت‌ها بحث صورت گیرد.
      یکی از خبرنگاران از عراقچی پرسید آیا در حال حاضر مواضع 1+5 را یکسان تلقی می‌کنید؟ که وی گفت: ما با 1+5 به عنوان یک گروه منسجم مذاکره می‌کنیم و اتفاقا از آنها درخواست داریم که در مواضعشان متحد باشند و با ما با یک صدا صحبت کنند وگرنه بسیار مشکل و بلکه ناممکن خواهد بود.همواره از آنها خواسته ایم و امیدواریم در مذاکرات آتی هم با یک صدا با ما صحبت کنند.
      خبرنگاری از عراقچی در پاسخ به این سوال که چند درصد از موضوعات حل شده و چقدر باقیمانده است که وی عنوان کرد: تعداد موضوعاتی که باید درباره آنها تصمیم بگیریم بسیار زیاد است. ما ساعت‌ها در مورد هر کدام بحث و مذاکره کردیم. از الان به بعد که مذاکرات واقعی شروع می‌شود نزدیک کردن دیدگاه‌هاست.
      وی در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارات اخیر علی لاریجانی رئیس مجلس عنوان کرد: فرمایش ایشان کاملا صحیح و متین است. برنامه هسته‌ای ایران یک برنامه واقعی با ابعاد مشخص است که برای رفع نیازهای عینی کشور طراحی شده و به پیش خواهد رفت. اگر بعضی‌ها این توهم را دارند که می‌توانند این برنامه را محدود کنند به یک امر سمبلیک و نمایشی، این یک توهم مطلق است و این موضوعی بوده که ما در طول مذاکرات سه دور گذشته به شدت با آن مقابله کردیم و از طرف‌های مقابل خواستیم که با واقع بینی با برنامه هسته‌ای ایران برخورد کنند و نه بر اساس توهماتی که دارند.
      عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای تصریح کرد: اگر کسی قرار است تصمیم سخت بگیرد، طرف های آمریکایی هستند که باید خود شان را از تصمیماتی که براساس توهمات گرفته شود، رها کنند.
      عراقچی ادامه داد: تصمیم سختی که باید بگیرند این است که استفاده از ابزارهای زور، تهدید و تحریم را کنار بگذارند و به تعامل منطقی در ارتباطات خودشان با کشورهای دیگر بپردازند. این تصمیم سخت و تاریخی است که دولتمردان آمریکایی باید بگیرند.
      به گفته وی ابزارهای تحریم و تهدید پاسخگوی تعاملات کشورها در عصر حاضر نیستند و این تعاملات باید براساس واقع بینی صورت گیرد.
      معاون وزیر خارجه اضافه کرد: فکر می‌کنم همه کشورها در 1+5 بخصوص آمریکا به این برداشت نزدیک شده اند، کما اینکه در توافق ژنو تصمیم سخت را آمریکایی‌ها گرفتند، با پذیرش ادامه غنی سازی در ایران و کنار گذاشتن سیاست غنی سازی صفر. این تصمیم سختی بود که طرف آمریکایی در توافق ژنو اتخاذ کرد و تصمیم به جا و درستی بود و امیدواریم این منش را در ادامه مذاکرات در وین داشته باشیم.
      وی در خصوص فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تحریم‌ها، ضمن قدردانی و سپاسگزاری از رهنمودهای حکیمانه رهبر انقلاب در خصوص مذاکرات و حمایت ایشان از اصل مذاکرات و تیم مذاکره کننده و ارشادات ایشان که به گفته عراقچی برای تیم نصب العین در مذاکرات بوده، هست و خواهد بود، گفت: فرمایش اخیر ایشان بسیار متین و حکیمانه بود که در عین حال که مذاکرات باید ادامه یابد و هرگونه ابتکاری در مذاکره و سیاست خارجی به خرج داده شود برای پیشبرد اقتصاد کشور، ولی مسئولان اقتصادی کشور مقابله با تحریم‌ها را منوط به مذاکره نکنند و منتظر مذاکره برای مقابله با تحریم‌ها نباشند.
      عراقچی با بیان اینکه ما به عنوان تیم مذاکره کننده تلاش خود را برای رفع تحریم‌های ظالمانه خواهیم کرد، اظهار داشت: هیچ گاه تحریم‌ها ما را به سمت مذاکره نیاورده است. آنچه ما در مذاکره به دنبال آن هستیم، تثبیت حقوق ملت است نه رفع تحریم‌ها که برای ما جنبه ثانویه دارد.
      وی گفت: رهنمود ایشان کاملا دقیق و صحیح است که برای مقابله با فشارهای اقتصادی و رفع تحریم ها هیچ گاه نباید منتظر مذاکره بود، بلکه روش صحیح آن اقتصاد مقاومتی و اتخاذ سیاست‌های اقتصادی است که اقتصاد کشور را در مقابل هر فشار خارجی مقاوم کند و هیچ فشار خارجی، بحران بین‌المللی و هیچ عامل خارجی نتواند اقتصاد ما را تحت تاثیر قرار دهد.
      معاون ظریف ادامه داد: مسئولان اقتصادی باید این مسیر را طی کرده و اقتصاد کشور را در برابر هر گونه تهدید خارجی و تحریم خارجی حفظ کنند. در عین حال وظیفه ما به عنوان یک مذاکره کننده این است که در طول مذاکره در راستای صیانت از دستاوردهای کشو،ر برای برداشته شدن و لغو تحریم‌ها از هر ابتکاری که در این زمینه هست بهره بگیریم.
      انتهای پیام/ق
      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....ZHTFVJec.dpuf

      نظر

      • 717
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 596

        #29298
        پاسخ : اخبار

        توجه كنيد خبرگزاري فارس اين خبرو در تيتر اول زده :.thumbsupsmileyanim
        کری: از دعوت ظریف به ریاض خوشحالیم/ نقشی در دعوت نداشتیم

        وزیر خارجه آمریکا سه‌شنبه به دعوت عربستان از وزیر خارجه ایران برای سفر به ریاض واکنش نشان داد و گفت واشنگتن از این موضوع خوشحال شده است.
        خبرگزاری فارس: کری: از دعوت ظریف به ریاض خوشحالیم/ نقشی در دعوت نداشتیم

        به گزارش خبرگزاری فارس، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا سه‌شنبه از دعوت «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران برای سفر به عربستان ابراز خرسندی کرد.

        کری که در همراه با همتای ایتالیایی‌اش در واشنگتن صحبت می‌کرد، با بیان اینکه این اقدام ریاض مایه «خوشحالی» واشنگتن است، گفت آمریکا از این موضوع استقبال می‌کند. کری همچنین ابراز امیدواری کرد که این سفر بتواند به کاهش اختلافات در منطقه کمک کند. با این وجود، کری گفته است که آمریکا در ارسال این دعوت، نقشی نداشته است.

        پیش از این «جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا نیز با بیان اینکه واشنگتن از این دعوت استقبال می‌کند، گفته بود آمریکا ««ارتباط و تعامل دیپلماتیک برای حل مناقشان منطقه را تشویق می‌کند.»

        «سعود الفیصل» وزیر خارجه عربستان دیروز اعلام کرد که ریاض دعوتنامه‌ای را برای آقای ظریف ارسال کرده و آماده مذاکره با ایران است. به گفته وی، ریاض آماده است تا هر زمان که آقای ایران مناسب دانست، پذیرای وزیر خارجه باشد.

        به گفته کربی، این موضوع در دیدار روز سه‌شنبه «چاک هیگل» وزیر دفاع آمریکا و ولیعهد عربستان مورد بحث قرار نگرفته است. هیگل دیروز برای بحث در مورد وضعیت سوریه و همچنین پرونده هسته‌ای ایران وارد عربستان شد. وی قرار است در نشست مشترک آمریکا و شورای همکاری‌های خلیج فارس به میزبانی ریاض شرکت کند.
        - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....l7ZhQKcU.dpuf

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #29299
          پاسخ : اخبار

          اخراج قاری‌مصری به‌خاطر قرائت‌ اذان‌شیعه!

          گروه بين‌الملل: الازهر بزرگترین دانشگاه اسلامی مصر یک قاری مصری را که جمعه گذشته در مسجد جامع کوفه عراق، اذان را به سبک شیعيان قرائت كرده بود، اخراج کرد!

          عباس شومان، رئیس دانشگاه الازهر در بیانیه خود گفت: ویدیویی در شبکه های اجتماعی منتشر شده است که نشان می‌دهد، قاری فرج الله الشاذلی در مسجد جامع کوفه، اذان را به سبک شیعیان می‌گوید و بین مقتدایان خود از آماده سازی جامعه برای ظهور مهدی صحبت می‌کند اما دانشگاه الازهر نماینده و مظهر اعتقادی اهل سنت است و به هیچ مسلک دیگری حق دخالت در امور خود را نمی‌دهد.
          وی افزود: از وزیر امور دینی و اوقاف مصر درخواست می‌کنم که در حفظ اذان اسلامی در تمام مساجد مصر کوشش کند و در مورد اذان شیعی قاری فرج الله الشاذلی در عراق نیز تحقیق نماید.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #29300
            پاسخ : اخبار

            تحرک به بازار مسکن بازگشت

            پایگاه خبری تحلیلی روز نو (roozno.com):اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها تحرک را به بازار مسکن بازگردانده است.

            بیت الله ستاریان - کارشناس اقتصاد مسکن - در گفت‌وگویی درباره افزایش قیمت مصالح ساختمانی اظهار کرد: قیمت مصالح با افزایش چشمگیری روبرو بوده است؛ به طوری که این افزایش قیمت در بعضی مصالح مانند آجر، بلوک‌های سیمانی، کاشی و سرامیک‌ها به 40 درصد هم رسیده است.

            وی با اشاره به این‌که افزایش قیمت حامل‌های انرژی هزینه‌های ساخت را تغییر داده است، تصریح کرد:‌ بدین ترتیب تحرکت به بازار مسکن بازگشته است.

            ستاریان با بیان این‌که افزایش قیمت مصالح تاثیر مستقیم در هزینه‌های ساخت و ساز دارد، گفت: 60 درصد قیمت تمام شده ساختمان‌ها مربوط به هزینه‌های آن است و مابقی یعنی 40 درصد باقیمانده مربوط به ارزش افزوده خود ساختمان است.

            این کارشناس مسکن افزود: افزایش قیمت مصالح ساختمانی در روند ساخت و ساز تاثیری ندارد چراکه روند ساخت و ساز متاثر از رکود و رونق در بازار است.

            وی خاطرنشان کرد: اجرای فاز دوم هدفمندی‌ یارانه‌ها پس از به اجرا در آمدن به صورت کامل و به وجود آمدن نقدینگی در جامعه می‌تواند در بازار مسکن تاثیرگذار باشد.

            ستاریان با بیان این‌که دولت باید با در نظر گرفتن یک برنامه جامع به این بخش کمک کند، خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن میزان کسری در این بخش و منابعی که بتواند این کسری‌ها را جبران کند در راستای برنامه‌ریزی صحیح به این بخش کمک کند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • kaman
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 143

              #29301
              پاسخ : اخبار

              زمزمه گرانی شیر و لبنیات به گوش می رسد؛ در پی عدم تخصیص نیمی از یارانه 300 میلیارد تومانی سال گذشته شیر،افزایش مجدد قیمت مواد اولیه با اجرای فاز دوم هدفمندی و بلاتکلیفی یارانه شیر در سال 93، دامدارن و کارخانه دارها زمزمه افزایش قیمت شیر و لبنیات را سر داده اند.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #29302
                پاسخ : اخبار

                قتل،‌ قتل است و فرقی نمی کند که کسی با چاقو آدم بکشد یا با بنزین پتروشیمی...آیا رئیس جمهور وقت ،‌وزیران نفت وقت و رئیس وقت سازمان حفاظت محیط زیست به سرطانزا بودن بنزین پتروشیمی آگاهی نداشتند؟!

                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                معاون وزیر نفت به تازگی تایید کرده است بنزین تولید شده در تأسیسات پتروشیمی، سرطان زاست و دلیل افزایش سرطان در کلان شهرها و تهران در چند سال اخیر نیز همین بنزین پتروشیمی بوده است.

                به گزارش عصر ایران، عباس کاظمی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در مصاحبه ای با خبرگزاری مهر (15 اردیبهشت 1393) یکی از دلایل افزایش سرطان در تهران و سایر کلانشهرهای کشور را به بنزین تولید شده در پتروشیمی‌ها نسبت داد و آلاینده بودن بنزین پتروشیمی‌ را تایید کرد.

                پیش از این بيژن زنگنه وزير نفت هم گفته بود: بنا به گزارش شركت پالايشگاه و پخش، بنزين توليد شده در پتروشيمي‌ها قطعاً آلاينده و خارج از استاندارد است.

                معصومه ابتكار رئيس سازمان حفاظت محيط زيست نيز گفته است: بنزين توليدي پتروشيمي تركيب خطرناكي است كه به اشتباه در چهار سال گذشته مورد استفاده قرار گرفته كه خطرات جاني بسياري را براي مردم داشته است.





                مقامات دولت احمدی نژاد از چهار سال پیش دست به تولید ماده ای شبیه بنزین در تاسیسات پتروشیمی ایران زدند. براساس این طرح، تاسیسات پتروشیمی ایران ، سوختی تولید می کردند که شبیه بنزین بود و به نام بنزین پتروشیمی معروف شد.

                دولت احمدی نژاد برای توقف واردات بنزین، دست به این اقدام زد و در نتیجه دو نوع بنزین در پمپ بنزین ها توزیع شد. نخست بنزین تولید شده در پالایشگاه های ایران و دوم "شبه بنزین" یا بنزین پتروشیمی که در تاسیسات پتروشیمی ایران تولید می شد.

                این اقدام با مخالفت ها و اعتراضات گسترده داخلی روبه رو شد. بسیاری از معترضین ضمن اعلام آلودگی و سرطانزایی بنزین پتروشیمی خواستار توقف تولید و توزیع این سوخت شدند اما این اعتراضات با تکذیب و رد مقامات وقت وزارت نفت روبه رو شدند.

                همزمان، به طور غیرعادی، آمار ابتلا به سرطان در ایران و به ویژه تهران سایر کلان شهرها جهش پیدا کرد.
                این موضوع باعث شد حتی مقامات غیربهداشتی ایران هم درباره موج صعودی ابتلا به سرطان هشدار دادند اما هیچ یک از مقامات وقت گوش شنوایی برای این اعتراضات و هشدارها اختصاص نداد.

                خوشبختانه پس از انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری ایران در بهار 1392، با تلاش های وزیران جدید نفت و رئیس سازمان محیط زیست، تولید بنزین پتروشیمی متوقف و بنزین استاندارد و پاک وارد و توزیع شد.

                اما هم اکنون مشخص شده است آنچه که آن دوره از سوی معترضین و منتقدان علیه بنزین پتروشیمی مطرح می شد واقعیت دارد سؤال اینجاست که:

                آیا رئیس جمهور وقت ،‌وزیران نفت وقت (مسعود میرکاظمی و رستم قاسمی) و رئیس وقت سازمان حفاظت محیط زیست (محمدجواد محمدی‌زاده) در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد به سرطانزا بودن بنزین پتروشیمی آگاهی داشتند یا خیر؟ اگر آگاهی نداشتند که عذر بدتر از گناه است ،‌آن هم با سیل انتقادات و نظرات کارشناسی که در زمان شان مطرح شد. اگر هم می دانستند و دانسته مردم را در معرض ابتلا به سرطان قرار دادند که مجرم هستند.

                اگر هم هنوز معتقدند که این بنزین آلوده نبود از اقدام و تصمیم خود دفاع کنند. چرا سکوت کرده اند؟!
                با توجه به ابعاد گسترده توزیع بنزین پتروشیمی و پیامدهای آن، هم اکنون که سرطان زا بودن بنزین پتروشیمی مشخص و تایید شده است انتظار می رود عاملان تولید و توزیع این بنزین آلوده، بازخواست، محاکمه و مجازات شوند.
                قتل،‌ قتل است و فرقی نمی کند که کسی با چاقو آدم بکشد یا با بنزین پتروشیمی.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • amirabbas2011
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 651

                  #29303
                  پاسخ : اخبار

                  اولین دور مذاکرات نهایی هسته ای تمام شد/ ظریف: یک نقطه یا ویرگول، ممکن است باعث اختلاف شود


                  دیپلماسی - ظریف در جمع خبرنگاران پس از شام کاری با اشتون گفت: گفتگوها در این دور حساسیت بیشتری دارد.
                  به گزارش نسیم آنلاین ، مهمترین محورهای سخنان محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع خبرنگاران که پس از شام کاری با کاترین اشتون بیان شد، بدین شرح است:

                  - با خانم اشتون بحث های خوبی داشتیم و در مورد نحوه ادامه کار و اینکه چارچوب کار ما باید چه باشد گفتگو کردیم؛ یکبار دیگر توافق کردیم که روند به گونه ای باشد که دو طرف بطور مشترک کار را پیش ببرند و با یکدیگر برای ادامه کار برنامه ریزی کنند

                  - برنامه فردا صبح را برای جلسه افتتاحیه تنظیم کردیم که بدین ترتیب شد که ما دیدگاه‌های کلی خود را در جلسه فردا صبح مطرح کنیم و بعد از آن طرف 1+5 با هم جلسه ای خواهنند داشت و پس از آن مذاکرات را ادامه خواهیم داد

                  - در مقایسه با جلسات قبلی بحث خوب و مفصلی داشتیم چراکه این دوره گفتگوها حتما حساسیت بیشتری داردو ما وارد نگارش باید بشویم که این مرحله ای است که باید طرفین هم با اعتماد به نفس و هم با اطمینان از روش برخورد طرف مقابل وارد گفتگو شوند لذا فکر میکنم جلسه امشب چارچوب مناسبی را فراهم کرد که فردا بتوانیم کار را پیش ببریم

                  - اینکه تا پایان 29 تیر یعنی پایان مدت شش ماه مذاکرات به نتیجه برسد ممکن است اما بستگی به این دارد که طرف مقابل تا چه مقدار با حسن نیت و واقع بینی وارد مذاکرات خواهد شد

                  - ما گفته ایم که فقط حقوقمان را میخواهیم و از آن کوتاه نخواهیم آمد چون ما دنبال سلاح اتمی نبوده و نیستیم و آن را برای امنیت مان مفید نمیدانیم و مشکلی نداریم که این موضوع برای بقیه دنیا هم مشخص شود و احساس میکنیم این به نفع کشور است

                  - وقتی وارد نگارش متن می شویم ممکن است یک نقطه یا ویرگول هم نقطه اختلاف باشد و نمی شود اینها را پیشبینی کرد و به همین دلیل است که به غیر از این جلسه سه جلسه را پیشبینی کرده ایم؛ ضمن اینکه طرفین تصمیم گرفتند نیمه دوم تیرماه را در برنامه هایشان خالی بگذارند که بتوان از آن فرصت استفاده کرد و برای پانزده شانزده روز آخر تمام وقت را برای مذاکره بگذاریم اما تا آن زمان سه دور مذاکره مفصل داریم و امکانش است تا آن موقع کارشناسان مذاکراتی داشته باشند ولی سه دور مذاکره در سطح سیاسی است و حتی ممکن است احساس شود در مقطعی بخصوص در اوایل تیر نیاز به اجلاس وزرا باشد و همه اینها موضوعاتی است که ممکن است پیش بیاید و تا وقتی مذاکره شروع نشود معلوم نمیشود که در چه جاهایی گرفتاری وجود دارد

                  - ما میخواهیم چارچوب کلی توافق مشخص شود البته این موضوع مثل یک جدولی است که باید همه آن با هم حل شود

                  - یک روندی است که باید شروع شود و انشاالله این روند با اعتماد به نفس و حوصله و منتانت ولی بدون وقت کشی پیش برود و این سیاستی است که تیم ما دارد

                  - بحث دفاعی جمهوری اسلامی و امکانات دفاعی ما موضوع مذاکره نخواهد بود

                  - برنامه اقدام مشترک ژنو کاملا مشخص است و دو تاریخ را دارد؛ یک تاریخ برای اجرای مرحله نهایی است که آن بهمن 93 است و تاریخ دیگر نیز برای پایان مرحله اول است که الزاما به این معنی نیست که شما باید در آن تاریخ به اجرای مرحله نهایی رسیده باشید و آن تاریخ پایان تیر است

                  - ما از اول برنامه ریزی مان این بود که با رسیدن به اولین تاریخ کار رسیدن به توافق جامع را هم به پایان برسانیم و این به این معنا نیست که ما مجبوریم که این کار را بکنیم؛ تاریخی که توافق ژنو برای ما مشخص میکند نیمه دی ماه است اما ما این تلاش را کرده ایم و خواهیم کرد تا پایان تیرماه به نتیجه برسیم که نیازی نباشد تا در مورد ضرورت تمدید مرحله اول مذاکره کنیم

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #29304
                    پاسخ : اخبار

                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                    سیامک مدیرخراسانی از پایان مطالعه پرونده محمدرضا رحیمی معاون اول دولت دهم تا یک هفته دیگر خبر داد و گفت: بعد از اتمام مطالعه پرونده، برای رسیدگی در دادگاه تعیین وقت می‌شود.

                    رئیس شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران در مورد پرونده تعاونی مسکن اداره برق خاطرنشان کرد: اداره برق با شکات جلسه‌ای گذاشت و در روزنامه اطلاعات در رابطه با این جلسه آگهی دعوت نیز چاپ شد، اما به دلیل اینکه در حال مطالعه پرونده آقای رحیمی هستم فرصت مطالعه بخش‌های جدیدی که به این پرونده اضافه شده است را پیدا نکردم.

                    مدیرخراسانی در رابطه با برگزاری دادگاه محمود احمدی‌نژاد نیز گفت: اصلا مشخص نیست که دادگاه محمود احمدی‌نژاد در چه تاریخی برگزار می‌شود.

                    به گزارش ایسنا، دادستانی تهران روز شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۲ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود که از محمدرضا رحیمی تحقیق به عمل آمده و در حال حاضر با صدور قرار وثیقه‌ مناسب و تأمین آن، آزاد است.

                    سخنگوی قوه قضاییه نیز در نشست خبری 12 اسفند در پاسخ به سئوالی درباره صحت صدور قرار مجرمیت یکی از مسئولان دولت سابق در پرونده‌های بیمه و ارز و وجود 25 یا 29 عنوان اتهامی برای او، گفت: اصل موضوع صحیح است و قرار مجرمیت برای این فرد صادر شده است، اما از تعداد اتهامات مطلع نیستم و در صورت اطلاع هم نمی‌توانستم بیان کنم.

                    قاضی مدیرخراسانی پانزدهم اردیبهشت ماه به ایسنا گفته بود که مطالعه پرونده محمدرضا رحیمی حدود یک ماه دیگر تمام می‌شود.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #29305
                      پاسخ : اخبار

                      هجوم گردشگران ایرانی به آنتالیای ترکیه!

                      اتحادیه هتل ها و تجارت گردشگری آنتالیا اعلام کرد تعداد گردشگران ایرانی که به آنتالیا سفر کرده اند 464 درصد افزایش یافته است.

                      به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از حریت، در چهار ماهه نخست سال جاری، تعداد گردشگران ایرانی که به آنتالیای ترکیه سفر کرده اند از افزایش بسیار بالایی برخوردار بوده است.

                      طی ماه های ژانویه تا آوریل سال جاری بالغ بر 1.32 میلیون گردشگر به آنتالیا سفر کرده اند که این میزان با افزایش 5.1 درصدی همراه بوده است و 53 هزار نفر از آنها را گردشگران ایرانی تشکیل داده اند.

                      به رغم وجود گردشگاه‌های و مناطق سیاحتی در کشور به گزارش روزنامه حریت سفر شهروندان ایرانی به آنتالیای ترکیه در این مدت 464 درصد افزایش یافته است.

                      در حال حاضر آلمان با تعداد 466هزار و 816 گردشگر، در رتبه نخست بیشترین تعداد سفر گردشگران خارجی به آنتالیا قرار دارد و روسیه نیز با تعداد 210 هزار گردشگر در جایگاه دوم قرار گرفته است.

                      تعداد گردشگران آلمانی در این مدت 4.4 درصد کاهش داشته است اما تعداد گردشگران روسی با 17.9 درصد افزایش همراه بوده است.

                      دولت ترکیه همچنین برنامه هایی برای جذب گردشگر از انگلیس و هلند را نیز در دست اجرا دارد به گونه ای که تعداد گردشگرانی که از این مناطق به آنتالیا در چهار ماهه نخست سال جاری سفر کرده اند 4 درصد افزایش داشته است.
                      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....CXb2wzTP.dpuf
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

                        #29306
                        پاسخ : اخبار

                        واکنش ایران به دعوت عربستان از ظریف



                        معاون عربی آفریقایی وزارت امور خارجه ایران گفت: دعوت کتبی از وزیر خارجه کشورمان برای سفر به عربستان سعودی هنوز دریافت نشده، اما برنامه دیدار وزرای خارجه دو کشور در دستور کار ماست .

                        حسین امیر عبداللهیان بیان این که ایران و عربستان دو کشور مهم در منطقه به شمار می روند، افزود: ما از مذاکره و ملاقات برای کمک به حل مناقشات منطقه و رفع سوء تفاهمات و توسعه بیشتر مناسبات دو جانبه استقبال می کنیم .

                        برخی رسانه ها پیش از این اعلام کرده بودند که "سعود الفیصل" وزیر خارجه عربستان با ارسال دعوتنامه‌ای برای محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان از وی برای سفر به این کشور دعوت به عمل آورده است .

                        بنابر اعلام رسانه ها سعود الفیصل، در یک نشست خبری گفته است که محمدجواد ظریف از عربستان دعوتی برای سفر به ریاض دریافت کرده، اما تاکنون پاسخی نداده است.

                        وزیر خارجه عربستان در سخنانش مشخص نکرد که ریاض چه زمانی این دعوت‌نامه را فرستاده است .

                        در همین حال جان کری، وزیر خارجه آمریکا در یک نشست خبری با همتای ایتالیایی‌اش گفت: واشنگتن از دعوت عربستان از وزیر خارجه ایران استقبال می‌کند .

                        کری در پاسخ به سوالی در همین زمینه گفت: "درباره دعوت عربستان از وزیر خارجه ایران باید بگویم که آمریکا نقشی در این دعوت نداشته است، اما خوشحال می‌شویم که ببینیم دوستان خوب ما، یعنی مقامات عربستان، وارد دیپلماسی شده‌اند."
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #29307
                          پاسخ : اخبار


                          در حال بروزرسانی/ در جمع خبرنگاران:
                          نوبخت: به دنبال گسترش روابط با عربستان هستیم/ نرخ تورم را تا پایان سال کاهش می دهیم

                          سخنگوی دولت با بیان اینکه دنبال گسترش روابط با عربستان هستیم گفت: سفر روحانی به چین هم در راستای تقویت روابط انجام می‌شود.
                          خبرگزاری فارس: نوبخت: به دنبال گسترش روابط با عربستان هستیم/ نرخ تورم را تا پایان سال کاهش می دهیم
                          به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت صبح امروز و در حاشیه جلسه هیات دولت با بیان اینکه دنبال گسترش روابط با عربستان هستیم گفت: سفر روحانی به چین هم در راستای تقویت روابط انجام می‌شود.

                          وی با اشاره به ماجرای بند 305 اوین گفت: وزارت دادگستری و اطلاعات مامور شدند اطلاعات لازم در خصوص ماجرای اوین را به دولت ارائه کنند تا وظیفه نظارتی خود را انجام دهیم.

                          - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....x9AXJX0A.dpuf
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

                            #29308
                            پاسخ : اخبار

                            اعتراف صریح مدیرعامل کشتیرانی ایران در پاسخ به خبرگزاری دولت ایرنا !

                            داجمر: گشایشی در رفع محدودیت ها علیه کشتیرانی صورت نگرفته است
                            تهران - ایرنا - مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: با از سرگیری مذاکرات هسته ای گمان می رفت گشایش هایی در تحریم ها و محدودیت های اعمالی علیه کشتیرانی و سایر بخش های صنعت حمل و نقل دریایی صورت گیرد اما شاهد اقدامات داوطلبانه مندرج در توافقنامه ژنو از سوی غربی ها نبوده ایم.



                            جالب اینکه پارسال این سهمو با قیمت 160-170 بستن و بازگشایی کردن 580-600 تومان !!! به بهانه برداشته شدن تحریمها !

                            نظر

                            • مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

                              #29309
                              پاسخ : اخبار

                              منتقدان دولت سوژه مدیری شدند

                              تهران- ایرنا- مهران مدیری در جدیدترین قسمت سریال ˈشوخی کردمˈ منتقدان و شیوه نقد کردن را دست مایه طنز قرار داد.


                              به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، شوخی کردم با ژانر طنز اجتماعی به کارگردانی و تهیه کنندگی مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی ساخته می شود.

                              مهران مدیری در سری نهم این سریال که 21 اردیبهشت ماه در دسترس عمومی مردم قرار گرفت انتقاد را سو‍ژه طنز قرار داد.

                              مدیری در این قسمت از سریال شوخی کردم با لباسی مشکی جلوی دوربین حاضر شد و به موضوعاتی همچون تجمع های اعتراض آمیز، نقد پذیری مسئولان و شیوه نقادی منتقدان پرداخت.

                              پس از روی کار آمدن دولت یازدهم برخی ساخت فیلم هایی برای تخریب چهره رییس جمهوری، برگزاری تجمع های غیر قانونی، همایش های انتقادی و صدور بیانیه های متعدد را در برنامه خود قرار داده اند.

                              مجموعه شوخی کردم از لحاظ موضوع، دارای قسمت های مستقل بوده و در هر قسمت بر اساس یک سوژه نمایش های کمدی پخش می شود.

                              مدیری مجری برنامه در خلال مجموعه ها درباره موضوع برنامه با لحنی طنز و انتقادی صحبت می کند.


                              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                              نظر

                              • مخبرالدوله
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 5228

                                #29310
                                پاسخ : اخبار

                                آیت الله هاشمی: دولت وارث 8 سال ویرانی در شاخص های اقتصادی است

                                تهران- ایرنا- رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولتی بر سر کار آمده که وارث 8 سال ویرانی در شاخص اقتصادی است و البته انتظار می رود که دولت برای رونق اقتصادی کشور بیشتر تلاش کند.


                                به گزارش عصر چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از کارآفرینان استان گیلان و مسؤولان شهرستان چوبر، تقویت بخش خصوصی را میدان دادن به گروه های مستعد مردمی و کم کردن از واسطه گری نهادهای دولتی دانست.

                                وی افزود: این یک تجربه موفق در دنیاست و در ایران نیز با اصلاح سیاست های اصل 44، موانع قانونی برداشته شد و اگر درست اجرا می شد، شاهد رکود تورمی نبودیم.

                                رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر ارتباط اقتصاد داخلی با تعاملات خارجی، گفت: دولت هم بر اساس شعارهای انتخاباتی برای برگرداندن رونق اقتصادی و نجات بخش خصوصی از تعطیلی اجباری کارخانه ها برنامه ریزی کرده است.

                                آیت الله هاشمی خاطر نشان کرد: دولت همزمان با برنامه ریزی های اقتصادی داخلی، مسایل سیاست خارجی را نیز دنبال می کند.

                                وی با اشاره به آشنایی اش با گیلان و کارهای دولت سازندگی برای آن استان، گفت: خطّه شمال، قطب اقتصادی و کشاورزی و گردشگری کشور است.

                                رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: باید با انجام برنامه ریزی مشکلات کشاورزان بخصوص برنج کاران، چای کاران و باغداران حل شود.

                                آیت الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به برخی کاستی های عنوان شده توسط حاضران نسبت به بعضی از عملکردهای اقتصادی دولت در یک سال گذشته، گفت: دولتی بر سر کار آمد که وارث 8 سال ویرانی در شاخص اقتصادی بود، البته انتظار می رود دولت برای رونق اقتصادی کشور بیشتر تلاش کند.

                                رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح اوضاع کشور در سال های پایان جنگ و آغاز دولت سازندگی گفت: با همدلی و همکاری مردم و مسؤولان، زیرساخت ها را ساختیم و به تبع آن نرخ تورم 30 درصدی را، که تحویل گرفته بودیم به 17 درصد کاهش دادیم و نرخ اشتغال افزایش یافت و کشور کارگاه سازندگی بود.

                                هاشمی با ابراز علاقه به مردم همه جای ایران مخصوصاً استان گیلان گفت: سلام مرا به مردم گیلان، مخصوصاً در خطّه تالش، آستارا و چوبر برسانید و انشاءالله در فرصتی مناسب به آنجا خواهم آمد.

                                در آغاز این دیدار قلی پور یکی از مدیران بخش خصوصی گزارشی از اوضاع اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی استان گیلان و شهرستان چوبر ارائه کرد و چند تن از حاضران به بیان دیدگاه های خویش در خصوص چگونگی رونق تولید پرداختند.


                                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X