اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسعود اب
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1502

    #29596
    پاسخ : اخبار

    نوبخت: سپاه با بخش خصوصی رقابت نکند

    سخنگوی دولت گفت:سپاه در طول 35 سال گذشته خدمات زیادی به کشور و مردم ارائه کرده و به ویژه در دوران دفاع مقدس و دوران سازندگی این خدمات بسیار شاخص و بارز است.

    سخنگوی دولت گفت:سپاه در طول 35 سال گذشته خدمات زیادی به کشور و مردم ارائه کرده و به ویژه در دوران دفاع مقدس و دوران سازندگی این خدمات بسیار شاخص و بارز است.

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، محمدباقر نوبخت در بیستمین همایش سراسری هادیان سیاسی سپاه افزود: اکنون سپاه از ظرفیت‌های زیادی برای سازندگی و آبادنی کشور برخوردار است.

    وی گفت: نمی‌خواهیم سپاه با بخش خصوصی رقابت کند، ولی کارهای بزرگی را که از توان بخش خصوصی خارج است باید سپاه انجام دهد. الآن هم این‌گونه پروژه‌ها را به نیروهای مسلح به‌ویژه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا واگذار خواهیم کرد.

    معاون راهبردی و برنامه‌ریزی رئیس‌جمهور افزود: اکنون سپاه پروژه‌های بزرگی در سراسر کشور در دست اجرا دارد و در حال بهره‌برداری است.

    نوبخت افزود: دولت یازدهم تصمیم گرفته است که در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها بخش زیادی از درآمدهای حاصل از افزایش قیمت حامل‌های انرژی را به صورت غیرنقدی در اختیار خانواده‌ها قرار دهد.

    وی همچنین اظهار کرد: مبلغ 1300 میلیارد تومان از محل انصراف دو میلیون و چهارصدهزار نفر از مردم که از دریافت یارانه انصراف داده‌اند صرفه‌جویی شده که ما این مبلغ را در جهت رفاه و سلامت مردم مصرف می‌کنیم که از جمله آثار آن، رایگان شدن 90 درصد هزینه‌های بیمارستان‌ها و کاهش قیمت دارو و درمان است.

    نوبخت در ادامه گفت: دولت در فاز دوم هدفمندی قانون را راعایت خواهد کرد؛ یعنی 50 درصد از درآمدهای حاصله از افزایش قیمت حامل‌های انرژی را به صورت یارانه نقدی به مردم خواهد داد و 30 درصد آن را برای رونق تولید و اشتغال و کسب و کار صرف می‌کند و 20 درصد را هم صرف امور اجرایی خواهد کرد.

    وی گفت تاکنون 2/4 میلیارد دلار از پول بلوکه شده ایران آزاد شده و در اختیار ایران است که با بخشی از این پول قطعات هواپیماها خریداری می‌شود و به زودی وارد ایران خواهد شد.

    نوبخت در پایان با اشاره به راهبرد اقتصاد مقاومتی تاکبد کرد: برای اجرا کردن اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور تصمیم جدیدی داریم و با توجه به افق 1404 تغییر اساسی در برنامه ایجاد خواهیم کرد تا پایه‌های اقتصاد کشور قوی شود.

    بمنظور موفقیت
    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

    نظر

    • amirabbas2011
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 651

      #29597
      پاسخ : اخبار


      یو اس آ تودی:
      روس ها غرب راغافلگیر کردند:انعقادقراردادگازی 30ساله با چین



      شبکه های تلویزیونی روسیه از انعقاد قرارداد گازی گسترده بین این کشور و چین به ارزش 400 میلیارد دلار (معادل 290 میلیارد یورو) طی 30 سال خبر دادند.

      یو اس آ تودی نوشت: شبکه های تلویزیونی روسیه از انعقاد قرارداد گازی گسترده بین این کشور و چین به ارزش 400 میلیارد دلار (معادل 290 میلیارد یورو) طی 30 سال خبر دادند.

      آلکسی میلر رئیس شرکت گازپروم خاطرنشان کرد بر اساس این قرارداد روسیه سالیانه 38 میلیارد متر مکعب گاز به چین صادر خواهد کرد. میلر از افشای قیمت دقیق گاز صادراتی به چین امتناع کرد و آن را یک راز تجاری خواند.

      این قرارداد 30 ساله به عنوان چرخش اقتصادی روسیه به سمت شرق در پی افزایش فشارهای اروپا و امریکا به این کشور نگریسته می شود.

      سرگئی یوتکین کارشناس مسائل سیاسی در اکادمی علوم روسی گفت: این قرارداد نشان دهنده ی آن است که روسیه همیشه گزینه های دیگری برای توسعه روابط در نقاط دیگر دنیا دارد. تهدید انزاو از سوی غرب به جایی نخواهد رسید.

      پوتین پیش از سفر به چین اعلام کرد که پکن دوستی قابل اعتماد است و ابراز اطمینان کرد که قرارداد گازی با این کشور منعقد می شود.

      رهبر روسیه که این روزها در غرب او را منفور به تصویر می کشند به شدت از سوی رسانه های چینی مورد استقبال قرار گرفته است

      نظر

      • مسعود اب
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1502

        #29598
        پاسخ : اخبار

        واکنش وزارت صنعت به اظهارات توکلی

        وزارت صنعت، معدن و تجارت اطلاعیه‌ای را در خصوص رانت ۶۵۰ میلیون یورویی واردات نهاده‌های دامی که چندی است توسط احمد توکلی نماینده مجلس مطرح شده است، منتشر کرد.

        به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس ، وزارت صنعت در این اطلاعیه آورده است: با توجه به اخباری که اخیرا توسط برخی از سایت‌ها و رسانه‌ها در رابطه با واردات نهاده‌های دامی و احتمال وجود رانت و یا تبعیض مطرح گردیده است،‌ جهت ارائه اطلاعات صحیح و دقیق وتنویر افکار عمومی مراتب زیر به اطلاع عموم می رسد:

        1. با توجه به نیاز کشور به کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی و کمبود تولید در بعضی از زمینه‌ها از قبیل گندم، ذرت، جو، کنجاله سویا، شکر خام و روغن خام بطور، معمول سالانه مقادیر زیادی از این نوع کالاها توسط شرکتهای بازرگانی دولتی و خصوصی وارد کشور می‌شود. با توجه به پایین‌بودن موجودی بعضی از اقلام و ضرورت تامین کالای اساسی لازم ،از شرکتهای دولتی و خصوصی درخواست گردید تا نسبت به تسریع واردات اقدام نمایند.

        ضمناً با توجه به تغییر نرخ ارز از نرخ مرجع به نرخ مبادله‌ای توسط مجلس محترم شورای اسلامی در اواخر خردادماه سال 1392 و نیاز به تامین نقدینگی دوبرابر از یک طرف و محدودیتهای ارزی از طرف دیگر تعداد زیادی از کشتی‌های حامل کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی جهت تخصیص و تامین ارز در مبادی ورودی کشور در انتظار می‌ماندند و موجب خسارت پرداخت دموراژ به کشتی‌های در انتظار می‌گشت. در این میان یکی از واردکنندگان عمده کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی طی نامه شماره 5326-12/5 مورخ 8/8/1392 از وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست می‌نماید تا در صورت تعهد بانک مرکزی جهت تامین و تخصیص ارز ظرف مدت 90 روز در یکی از بانکهای معتبر خارجی آمادگی دارد تا نسبت به ترخیص، تخلیه و توزیع کالاهای خود که در مبادی ورودی کشور منتظر می‌باشد، اقدام نماید.

        2. این وزارتخانه در تاریخ 9/8/1392 با ارسال عین درخواست شرکت مذکور به معاون اول محترم ریاست جمهوری اعلام می‌دارد که با توجه به وجود حدود 45 فروند کشتی در انتظاردر مبادی ورودی کشور دستور فرمایند نسبت به بررسی پیشنهاد شرکت، توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و اتخاذ تصمیم اقدام شود.

        3. در پاسخ به نامه فوق الذکر،معاون اول محترم خطاب به ریاست محترم کل بانک مرکزی به شرح ذیل اعلام نمودند:

        «پیرو مذاکره حضوری، لطفا مشکل را سریعتر حل کنید، نتیجه را گزارش دهید»

        بانک مرکزی با کسب اطلاعات لازم از شرکت مذکور و پس از مذاکرات، در تاریخ 29/8/1392به اتفاق بانک پاسارگاد (بانک عامل شرکت یاد شده) نسبت به تنظیم و مبادله تفاهم‌نامه‌ای در جهت امکان تحقق واردات کالا و پرداخت ارز مورد نیاز در سررسیدهای 4 الی 6 ماهه اقدام می‌نماید.

        4. شرکت مذکور بر مبنای تفاهم نامه فوق الذکر نسبت به واردات کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی شامل گندم، جو، ذرت، کنجاله سویا جمعا به مبلغ 640 میلیون یورو و همچنین تخلیه و توزیع آن اقدام نمود.

        5. همانطوریکه ملاحظه می‌شود تفاهم‌نامه صرفاً توافق برای تأمین ارز کالاهای وارده و توزیع شده، آنهم پس از 4 الی 6 ماه بعد از تخلیه می‌باشد. این در حالی است که واردات می‌بایست پس از تخصیص و دریافت ارز انجام می پذیرفت، بنابراین همانطور که ملاحظه می‌شود نه تنها هیچ امتیاز و یا رانتی به واردکننده داده نشده بلکه این واردکننده است که خطر (ریسک) دریافت ارز خود را در فاصله زمانی 4 الی 6 ماهه از بانک مرکزی‌بعهده گرفته، ضمناً برخلاف درخواست اولیه شرکت مبنی‌بر تأمین ارز از نوع یورو و از طریق بانکهای معتبر خارجی، بانک مرکزی در تفاهم‌نامه فی‌مابین موافقت نموده است که نوع ارز در سررسید به تشخیص بانک مرکزی به ترتیب ارزهای یورو، یوآن چین و یا ارزهای در دسترس و قابل فروش خواهد بود.

        6. با توجه به اینکه شرکت سپید استوار آسیا درخواست‌کننده واردات به شرح فوق بوده ، بدیهی است هر شرکت واردکننده دیگر نیز می‌توانست تقاضای خود را ارائه و در صورت قبول شرایط تفاهم‌نامه یاد شده با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بانک عامل مربوطه نسبت به ترخیص و توزیع کالای خود اقدام نماید. ولیکن حداقل تا این تاریخ هیچ درخواست مکتوب به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه نگردیده است. بدیهی است در این صورت سایر واردکنندگان نیز می‌توانستند برابر تفاهم‌ حاصله با شرکت قبلی اقدام نمایند. بنابراین هیچگونه امتیاز ویژه‌ حاکی از تبعیض توسط این وزارتخانه صورت نپذیرفته است.

        7. ضمناً به اطلاع می‌رساند به موجب قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی، وظایف و اختیارات این بخش، از وزارت صنعت، معدن و تجارت منفک و در بهمن ماه سال 1392 شرکت پشتیبانی امور دام کشور با کلیه وظایف و اختیارات و همچنین موجودی و دارایی‌های خود به وزارت جهاد کشاورزی منتقل گردیده است و از آن تاریخ به بعد سیاستگزاری و تأمین نهادهای دامی بعهده آن وزارتخانه می‌باشد.

        لازم به ذکر است که وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت در هامش نامه مورخ 5/10/1392 بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با تاکید به مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی به شرح ذیل اعلام نموده است.

        «اولاً ثبت‌سفارش واردات برای همه آزاد است و انحصاری وجود ندارد. عرضه کالا بدون دریافت ارز آن نه تنها رانت و انحصار نیست بلکه تقبل یک ریسک و مسئولیت از سوی واردکننده است. لطفاً به همه واردکنندگان کتباً ابلاغ نمایید تا چنانچه تمایل به انجام رویه‌ای مشابه شرکت بازرگانی سپیدار استوار آسیا داشته باشند، به بانک مرکزی،معاونت ارزی مراجعه و تعهد لازم را بدهند.»

        امید است اطلاعات مذکور موجب روشنگری و شفافیت لازم و همچنین اثبات صحت و سلامت چگونگی تامین بخشی از نیازمندی های کالاهای اساسی و نهاده های دامی گردد.

        بمنظور موفقیت
        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

        نظر

        • مسعود اب
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1502

          #29599
          پاسخ : اخبار

          سهمیه‌های بنزین امشب واریز می‌شود

          شرایط جدید خریدبنزین 700تومانی ازامشب


          60 لیتر سهمیه بنزین نیمه یارانه‌ای خودروهای شخصی با قیمت 700 تومان تا ساعت 24 امشب در حالی واریز می شود که این سهمیه تنها با به پایان رسیدن ذخیره بنزین 400 تومانی کارت های هوشمند سوخت قابل برداشت خواهد بود.

          60 لیتر سهمیه بنزین نیمه یارانه‌ای خودروهای شخصی با قیمت 700 تومان تا ساعت 24 امشب چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه در کارت های هوشمند سوخت خودروها واریز خواهد شد.

          خرداد ماه سال جاری ٥٠٠ لیتر سهمیه بنزین آزاد با نرخ 1000 تومان در کارتهای سوخت خودروها واریز می‌شود که با پایان یافتن سهمیه 700 تومانی قابل استفاده خواهد بود.

          همچنین سهمیه 700 تومانی واریز شده به کارت های هوشمند سوخت هم در حالی از امشب قابل برداشت است که ذخیره بنزین 400 تومانی کارت های هوشمند سوخت خودروهای شخصی به پایان رسیده باشد.

          با این وجود مردم می توانند با استفاده از کارت جایگاه داران بنزین را با قیمت 1000 تومانی از پمپ بنزین‌های سراسر کشور خریداری کنند.

          با اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها هیئت دولت، در اجرای مصوبه مجلس شواری اسلامی در قانون بودجه سال 1393 نرخ های جدید بنزین، گازوئیل و CNG را تعیین کرده بود.

          بر این اساس گازوئیل یارانه ای هر لیتر 250 تومان، بنزین سهمیه ای هر لیتر 700 تومان، بنزین آزاد هر لیتر 1000 تومان، بنزین سوپر سهمیه‌ای هر لیتر800 تومان، بنزین سوپر آزاد هر لیتر 1100 تومان و قیمت بنزین تحویلی به خودروهای دولتی هر لیتر 1000 تومان تعیین شد.

          به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، شرکت ملی پالایش و پخش نفتی هم اخیرا اعلام کرده است: سهمیه های 400 تومانی باقیمانده در کارت های سوخت خودروهای سواری شخصی و موتورسیکلت ها کماکان معتبر بوده است و دارندگان کارت های سوخت می توانند این سهمیه ها را با همان نرخ 400 تومانی قبلی از جایگاه ها دریافت کنند.

          بمنظور موفقیت
          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

          نظر

          • مسعود اب
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1502

            #29600
            پاسخ : اخبار

            نفت ایران در جیب شیوخ عربستان

            در حالی که حداقل برداشت عربستان در طی چند سال گذشته از میدان نفتی فروزان ۱۰ برابر برداشت فعلی ایران بوده، پیمانکار توسعه این میدان نفتی اعلام کرده تا یک سال و نیم آینده دو دکل برای افزایش تولید نفت از این میدان وارد ایران می شود

            به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، در ١٠٠ کیلومتری جنوب غربی جزیره خارگ، میدان نفتی بزرگی واقع شده که بخشی از آن در آبهای عربستان و بخشی دیگر در آبهای ایران قرار دارد. این میدان نفتی که در ایران به نام فروزان شناخته می شود در سال ١٣٤٥ با ذخیره دو میلیارد و ٣٠٩ میلیون بشکه نفت درجا کشف شد
            میدان فروزان با میدان نفتی مرجان عربستان مخزن نفتی مشترکی دارد و نفت تولیدی از این میدان با درجه API حدود 30 یکی از انواع نفت سبک و مشتری پسند در جهان است.

            عربستان سالهاست تولیدی روزانه بیش از 400 هزار بشکه نفت از این میدان مشترک دارد اما تولید نفت ایران در پیک تولید از مرز 40 هزار بشکه در روز فراتر نرفته است.

            در حالی که در ابتدای دهه 80 شمسی، طرح توسعه میدان نفتی فروزان در شرکت ملی نفت ایران کلید خورد تا برداشت نفت از این میدان مشترک، از 40 هزار بشکه فعلی حداقل به 100 هزار بشکه در روز برسد، پس از گذشته بیش از یک دهه همچنان تولید ایران از این میدان مشترک در مرز 40 هزار بشکه باقی مانده است.

            غلامرضا منوچهری، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی روز گذشته اظهار داشت: تلاش می شود دو سکوی ٦٥٠٠ تنی و ٢٥٠٠ تنی میدان مشترک نفتی فروزان تا ١٨ ماه آینده وارد ایران شود.

            سکویی که وزن آن 6300 تا 6500 تن تخمین زده شده، سکویی فرایندی همراه با تأسیسات و تجهیزات مربوط به اجرای فرآیندهای نفتی، فرآوری گاز و جداسازی آب است که نقش اصلی در افزایش برداشت نفت از میدان فروزان دارد.

            این موضوع که یک سال و نیم دیگر این سکو تازه وارد ایران خواهد شد، موضوعی است که با اذعان رئیس جمهور و وزیر نفت در توجه ویژه دولت به میادین مشترک کاملا در تناقض است

            بمنظور موفقیت
            تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

            نظر

            • مسعود اب
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1502

              #29601
              پاسخ : اخبار

              بیرانوند در صحن علنی مجلس مدعی شد؛

              وجود نام عده‌ای آقازاده در قراردادهای نفتی

              نماینده مردم بروجرد در مجلس گفت: هنوز عده‌ای آقازاده هستند که اسم‌شان در قراردادهای نفتی وجود دارد و باعث فساد شده‌اند.

              بهرام بیرانوند نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در جلسه علنی پارلمان طی تذکری خطاب به هیئت رئیسه با انتقاد از عدم طرح سوال دو تن از نمایندگان مجلس از وزیر دادگستری درباره نقش یقه سفیدها در مفاسد اقتصادی اظهار داشت: در تاریخ اول آبان 1392 ما یک سوال از وزیر دادگستری درباره نقش یقه سفیدها در مفاسد اقتصادی مطرح کردیم چرا که متاسفانه کسانی در این کشور هستند که از رسیدگی به پرونده‌شان مصونیت دارند البته عده‌ای از مفاسد اقتصادی محکوم شدند اما یقه سفیدها همچنان مانده‌اند.
              وی خاطر نشان کرد: این سوال به کمیسیون رفت و اگر قرار بود که وزیر بگوید این موضوع از نظر کاری به من ربطی ندارد، باید در مرحله کمیسیون می‌گفت اما این سوال در کمیسیون بررسی شد و سپس به صحن علنی آمد اما درست نیست که در آخرین لحظه این سوال از دستور کار خارج شود.
              این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه قرار نبود اسم کسی از تریبون مجلس اعلام شود، گفت: با وجود مفاسد اقتصادی نمی‌توان اقتصاد مقاومتی را محقق کرد لذا ما می‌خواستیم وظایف 3 قوه را در اجرای فرمان 8 ماده‌ای مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار دهیم چرا که دارایی مردم در نزد بانک‌ها امانت است و این دارایی در دست برخی افراد قرار دارد البته ممکن است عده‌ای از آنها به دنبال تولید باشند اما واقعا برخی از آنها دنبال تولید نیستند و فساد اقتصادی دارند.
              بیرانوند در همین اساس تصریح کرد: هنوز عده‌ای آقازاده هستند که اسم‌شان در قراردادهای نفتی وجود دارد و باعث فساد شده‌اند. حتی در یکی از این فسادها طرف رشوه‌دهنده در خارج از کشور محکوم شده اما ما هنوز باید اسم طرف ایرانی را با اسم رمز بیاوریم و بگوییم جونیور.
              وی افزود: همچنین ما پرونده بیمه ایران را داشتیم که برخی از مفسدین آن محکوم شدند اما برخی از آنها هنوز مانده‌اند و مصونیت دارند. بنابراین اگر با فساد به طور قاطع برخورد می‌شد، هر روز شاهد بزرگ شدن فساد نبودیم. همچنین این مفسدین اقتصادی اعتماد عمومی را صلب می‌کنند و سبب بدبینی مردم به نظام می‌شوند.

              به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، وی با تاکید بر اینکه مفسدین اقتصادی دل مسئولین را خالی می‌کنند و کاری می‌کنند که مسئولین به دشمن امتیاز دهند، گفت: بنابراین وزیر دادگستری تنها راهی است که ما می‌توانیم با قوه قضائیه ارتباط بگیریم و خواست مردم را بگوییم لذا نباید کاری کنیم که مردم زیر پای این یقه سفیدها له شوند.
              بیرانوند در پایان تاکید کرد: متاسفانه مفسدین اقتصادی برای اینکه حاشیه امنی برای خود درست کنند، خود را به مناصب می‌رسانند که این به نظام آسیب می‌زند و ما باید این حاشیه امن مفسدین را از بین ببریم.

              علی لاریجانی رئیس مجلس نیز در پاسخ به این تذکر گفت: نگاه شما درست است و باید نسبت به مفسدین اقتصادی حساس بود؛ دردمندی شما درست و به جا است و باید بگویم که قوه قضائیه پیگیر این موضوع است و احکام برخی از مفسدین صادر شده و حتی تعدادی از آنها به اعدام محکوم شده‌اند. همچنین موضوع از سوی مجلس در حال پیگیری است تا این مسئله را حل کنیم.
              بمنظور موفقیت
              تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

              نظر

              • مسعود اب
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1502

                #29602
                پاسخ : اخبار


                بازدید رئیس سپرده گذاری مرکزی چین از فرابورس ایران
                هیأت چینی طی این بازدید ضمن گفت‌و‌گو با امیر هامونی در جریان تاریخچه، عملکرد بازارهای فرابورس، ابزارهای قابل معامله، نحوه معاملات و همچنین دستاوردهای این شرکت قرار گرفتند.
                رئیس شرکت سپرده‌گذاری مرکزی چین ضمن بازدید از فرابورس ایران با مدیرعامل این شرکت دیدار کرد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا) و به نقل از فرابورس، در این بازدید که در حاشیه شانزدهمین همایش گروه شرکت‌های سپرده‌گذاری آسیایی و اقیانوسیه (ACG) و با همراهی حامد سلطانی‌نژاد، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه انجام گرفت، «ژو مینگ» رئیس شرکت سپرده‌گذاری مرکزی چین، «لو شیک سی یونگ» معاون مدیرعامل و «سانگ زیادونگ» معاون دپارتمان خدمات صندوق حضور داشتند.هیأت چینی طی این بازدید ضمن گفت‌و‌گو با امیر هامونی در جریان تاریخچه، عملکرد بازارهای فرابورس، ابزارهای قابل معامله، نحوه معاملات و همچنین دستاوردهای این شرکت قرار گرفتند.
                بمنظور موفقیت
                تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                نظر

                • مسعود اب
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1502

                  #29603
                  پاسخ : اخبار


                  جریمه سنگین 3 بانک اروپایی
                  بانک آمریکایی جی پی مورگان، بانک فرانسوی کردیت اگریکال و بزرگترین بانک اروپا، اچ اس بی سی سه بانکی هستند که از سوی کمیسیون اروپا جریمه می شوند.
                  نهاد ناظر بر بازار رقابتی در کمیسیون اروپا روز سه شنبه اعلام کرد سه بانک اروپایی و آمریکا را جریمه می کند.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، بانک آمریکایی جی پی مورگان، بانک فرانسوی کردیت اگریکال و بزرگترین بانک اروپا، اچ اس بی سی سه بانکی هستند که از سوی کمیسیون اروپا جریمه می شوند.بر اساس این گزارش، این نهاد دلیل جریمه کردن این سه بانک را دستکاری در نرخ بهره بین بانکی موسوم به لیبور و معیارهای مالی مرتبط با یورو اعلام کرد.کمیسیون اروپا همچنین اعلام کرد به موسسه مالی آی سی ای پی که کارگزار معاملات مالی است برای دستکاری در نرخ بهره بین بانکی مشکوک است.نهادهای ناظر بر بازار رقابتی در اروپا و آمریکا تاکنون 10 بانک را به دلیل تقلب در نرخ بهره بانکی شش میلیارد دلار جریمه کرده اند.این در حالی است که، قیمت سهام این سه بانک بزرگ اروپا در آخرین ساعات معاملاتی با سقوط رو به رو شد.جی پی مورگان در آخرین ساعات معاملاتی با سقوط 0.2 درصدی همراه شد در حالی که بانک اچ اس بی سی با افت 0.1 درصدی قیمت سهم معاملات را ادامه داد.
                  بمنظور موفقیت
                  تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                  نظر

                  • مسعود اب
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1502

                    #29604
                    پاسخ : اخبار


                    میعانات گازی پارس جنوبی در بورس انرژی
                    مدیرعامل بورس انرژی در این خصوص اظهار کرد: با برنامه ریزیهای انجام شده بزودی میعانات گازی پارس جنوبی در بورس انرژی پذیرش شده و معامله خواهد شد.
                    میعانات گازی پارس جنوبی بزودی در بورس انرژی پذیرش خواهد شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا) و به نقل از شانا، مدیرعامل بورس انرژی در این خصوص اظهار کرد: با برنامه ریزیهای انجام شده بزودی میعانات گازی پارس جنوبی در بورس انرژی پذیرش شده و معامله خواهد شد.علی حسینی افزود: عرضه میعانات پارس جنوبی نیازمند طراحی زیرساختهای فنی از سوی وزارت نفت است و در این مسیر اسفند ماه پارسال وزیری هامانه قائم مقام وزیر نفت دستور احداث زیر ساختهای لازم را به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در بندر عباس صادر کرد و در حال حاضر طراحی آن پایان یافته و عملیات احداث آن بزودی آغاز خواهد شد.وی ادامه داد: بزودی میعانات گازی پالایشگاه خانگیران نیز در بورس انرژی عرضه خواهد شد.حسینی با بیان این که تاکنون حدود ٢٥٠ هزار بشکه میعانات گازی پالایشگاه ایلام عرضه شده و به فروش رفته است، گفت: تقاضا برای این محصول زیاد است و ما محدودیتی برای پذیرش میعانات گازی نداریم
                    بمنظور موفقیت
                    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                    نظر

                    • مسعود اب
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1502

                      #29605
                      پاسخ : اخبار

                      لاریجانی:هیچ‌کس حق نداشته با سلامت مردم بازی کند


                      لاریجانی با بیان اینکه انجمن های علمی می توانند به عنوان بازوی مجلس در بخش نظارت همکاری کنند اظهار داشت: مباحث مربوط به آلودگی هوا و مسائل زیست محیطی نیز باید توسط انجمن های علمی بررسی شود.

                      رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر وزیر نفت مبنی بر اینکه تولیدات بنزین داخلی دارای مواد مضر بنزن بوده است گفت: هیچ کس حق نداشته با سلامت مردم بازی کند اگر این خطا ثابت شود با افراد خاطی برخورد خواهد شد.
                      به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش ضرورت ها و الزامات تعامل میان انجمن های علمی و مرکز پژوهشهای مجلس گفت: از مدتها پیش هر زمان که فرصتی دست می داد و عزیزانی از انجمن های علمی ملاقاتی با من داشتند احساس می کردم پایگاههای علمی قوی در کشور وجود دارد که سیستم دیوانی ما هیچ ارتباط معقولی برای آنها تعریف نکرده و از ساختارهای دولتی استفاده می کند.

                      نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زمانی که از ظرفیت انجمن های علمی استفاده نمی شود با خدمه زیاد، کارهای نازل در دولت انجام می دهیم. برای اینکه سیستم دولتی فربه نشده و چابک شود باید از این نهادهای مدنی استفاده کنیم.

                      وی خطاب به روسای انجمن های علمی کشور گفت: این جلسه نشان می دهد شما آماده این جهش هستید البته درد دل زیادی دارید که باید مشکلات با همکاری وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور حل شود.

                      لاریجانی اظهار داشت: به نظر من باید مرکز پژوهش ها پیش قدم شود زیرا بخش مهم کارهای کشور قانونگذاری است و ساماندهی قوانین که ریل گذاری کار قوای دیگر است باید سامان یابد. این نشست نشان می دهد می توان این قابلیت را به مجلس وصل کرد.

                      هرچه با کرامت باشید به نفع شماست

                      وی ادامه داد: ما در مجلس ذوالفنون نیستیم و هر کدام از نمایندگان در رشته ای تخصص دارند بنابراین به طرح یا لایحه ای رای می دهیم باید پشتوانه علمی داشته باشد.

                      لاریجانی با تاکید بر اینکه انجمن های علمی باید روی پای خود بایستند گفت: ساختار عرضه و تقاضا و شرایطی که انجمن های علمی بتوانند از ظرفیت های خود استفاده کنند باید فراهم شود.

                      وی تاکید کرد: استقلال انجمن های علمی در مسائل مالی بهتر از آن است که گرفتار مدیران بدخیم شوند زیرا شاید به این انجمن ها بودجه ندهند و در این صورت سازوکار انجمن ها به میل مدیران وصل می شود. پس هرچه با کرامت باشید به نفع شماست.

                      رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکسری امکانات برای انجمن های علمی امکانات پایه ای است که برای راه اندازی انجمن ها مورد نیاز است. متاسفانه شرایط برای کار انجمن ها در کشور ما روان نیست چون رقابت وجود ندارد.

                      وی ادامه داد: کشور ما در خودروسازی سابقه طولانی دارد خیلی از کشورهایی که بعد از ما این صنعت را راه اندازی کرده اند امروز پیشرو هستند علت عقب ماندگی ما چیست.

                      لاریجانی عدم وجود رقابت در بازار خودرو را علت عقب ماندگی خواند و گفت: در سیستم های دولتی نیاز به رقابت نیست بخشی که در صنایع خودروسازی خاک می خورد بخش تحقیق و توسعه است. هنوز بازار رقابت در کشور ما شکل نگرفته که از انجمن های علمی برای افزایش کیفیت کالاهای خود استفاده کند.

                      رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید امکانات اولیه شکل گیری انجمن ها از طریق دولت تامین شود گفت: وزارت علوم ساختمانهای شیکی در کشور دارد یکی از این این ساختمانها را خالی کند و به انجمن ها بدهد که این سخنان لاریجانی با تشویق حاضران همراه شد.

                      وی گفت: معلوم می شود این انجمن های علمی خیلی بی خانمان هستند.

                      درست تصمیم گرفتن باید مبتنی بر علم باشد

                      لاریجانی ادامه داد: درست تصمیم گرفتن باید مبتنی بر علم باشد هر اتکا به انجمن های علمی بیشتر شود تصمیمات بهتری اتخاذ خواهد شد.

                      رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود زمینه های همکاری مجلس و انجمن های علمی در مورد تقنین و نظارت را تشریح کرد و گفت: موارد تقنینی وجود دارد که باید دارای جوهره علمی باشد ما کشوری هستیم که مشکل آب داریم چگونه می توان این مشکل را حل کرد.

                      وی ادامه داد: طرح آمایش سرزمین که برای آبادانی کشور طرحی بسیار مهم است از قانون برنامه دوم توسعه به دولت تکلیف شده و تا امروز که در پایان برنامه پنجم توسعه هستیم هیچ حرکتی در این زمینه انجام نشده است، به دلیل این خلاء بر اساس فشارهای سیاسی صنعتی در جایی ایجاد می شود و بعد متوجه می شوند این صنایع به صورت اشتباه جانمایی شد است.

                      لاریجانی پایین بودن بهره وری را یکی از مشکلات کشور خواند و گفت: سرمایه گذاری های زیادی در کشور صورت می گیرد اما بهره وری ما پایان است. پرت برق در کشور ما بسیار زیاد است و سرمایه زیادی در کشور ما تل می شود.

                      رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به 9 کمیته های تحقیقی مرکز پژوهشها گفت: باید این کمیته ها به انجمن های علمی وصل شوند می توان با آنها قرارداد بست لزومی ندارد عرض و طول مرکز پژوهشها زیاد شود این گونه چابک سازی می شود.

                      وی افزود : برای بررسی طرح های دو فوریتی که فقط مجلس 24 ساعت فرصت دارد انجمن ها می توانند کمک خوبی باشند همچنین برای بررسی لوایح دولت مرکز پژوهش ها پای ثابت کمیسیونهاست که می تواند انجمن های علمی را به کمیسیونها وصل کند.

                      مدل همکاری مجلس و مرکز پژوهش ها با انجمن های علمی تدوین شود

                      لاریجانی خطاب به رئیس مرکز پژوهش ها گفت: در مدت کوتاهی با حضور نمایندگانی از مرکز پژوهشها، انجمن های علمی، وزارت علوم و معاونت فناوری ریاست جمهوری، مدل همکاری مجلس و مرکز پژوهش ها با انجمن های علمی را تدوین کنید.

                      رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما به همفکری انجمن های علمی نیازمندیم و ارج می نهیم و اگر لازم باشد آئین نامه مجلس را عوض می کنیم تا جایگاهی برای انجمن های علمی قائل شویم. البته حضور انجمن ها به عنوان بخش خصوصی در مجلس و کمیسیونها بلامانع است.

                      هیچ کس حق نداشت با سلامت مردم بازی کند

                      وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح ظرفیت های همکاری انجمن های علمی در بعد نظارت مجلس پرداخت و گفت: نکته ای که اخیرا وزیر نفت اعلام کرده اند که تولیدات بنزین داخلی دارای بنزن به عنوان ماده ای مضر است نکته مهمی بود ما باید حتما نظارت کنیم چرا با سلامت مردم بازی شد. مشکل آمار در کشور وجود دارد. تیم فکری باید این موضوع را بررسی کند زیرا هیچ کس حق نداشت با سلامت مردم بازی کند و اگر ثابت شود با افراد خاطی برخورد خواهد شد.

                      لاریجانی با بیان اینکه انجمن های علمی می توانند به عنوان بازوی مجلس در بخش نظارت همکاری کنند اظهار داشت: مباحث مربوط به آلودگی هوا و مسائل زیست محیطی نیز باید توسط انجمن های علمی بررسی شود.

                      شاه بیت اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش بنیان است

                      به گزارش مهر فرجی دانا وزیر علوم نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه شاه بیت اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش بنیان است گفت: تلاش دارم تا در مدلی اقتصاد دانش بنیان را برای دانشگاهیان به تصویر بکشم و نقش دانشگاهیان را مشخص کنم.
                      آخرین ویرایش توسط مسعود اب؛ 2014/05/22, 00:45.
                      بمنظور موفقیت
                      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                      نظر

                      • مسعود اب
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1502

                        #29606
                        پاسخ : اخبار

                        منتجب‌نیا:کروبی همچنان دبیر حزب اعتماد ملی است


                        منتجب نیا در ادامه در خصوص حزب اعتماد ملی و کروبی به عنوان دبیر این حزب گفت: کروبی همچنان دبیر حزب اعتماد ملی است و ایشان به عنوان یک کاندیدای ریاست جمهوری با عملکرد و روشی که وجود داشت مخالف است.

                        یک فعال سیاسی اصلا‌ح‌طلب گفت: ما اصرار داریم که در ارتباط با قانون‌شکنی میرحسین موسوی و کروبی باید دادگاه علنی تشکیل ‌و آنان در حضور نمایندگان مردم و خبرنگاران محاکمه شوند.

                        به گزارش فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین رسول منتجب‌نیا دقایقی پیش در نشست «تحزب، امکان یا امتناع» که با حضور دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد:‌ حزب، چارچوبی قانونی برای گردهم آمدن هدفمند افرادی است که دارای هدف مشترکی هستند.

                        وی افزود: برخلاف تصوری که بعضی از افراد متدین دارند و حزب را ضد‌ارزشی می‌دانند معتقد هستم که تشکیل احزاب یک ضرورت اجتماعی است، زیرا داشتن آگاهی و فعالیت سیاسی در جامعه به صورت فردی و یا غیر حزبی، یا ممکن نبوده و یا اثرگذار نیست.

                        منتجب‌نیا ادامه داد: فعالیت‌های جمعی نیز بدون هویت حزبی، تشکلی غیرقانونی بوده و وجود تحزب در جوامع بشری جزو ضروریات اجتماعی و حیاتی محسوب می‌شود.

                        وی تصریح کرد: اهداف اصلی و فلسفی وجودی احزاب نیز شامل شناسایی، جذب، آموزش و پرورش افراد و کادرها، به‌دست آوردن و پردازش و تحلیل اخبار به‌روز و معرفی کادرهای تربیت‌ شده خود برای عهده‌داری مسئولیت‌های اداری در کشور و غیره است.

                        قائم مقام حزب منحله اعتماد ملی با اشاره به اینکه حزب باید دارای برنامه و کادر باشد، گفت: اگر حزبی نسبت به برنامه‌ای در جامعه نقد دارد کادر و برنامه‌ای نیز باید معرفی کند.

                        این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در خصوص آفاتی که می‌تواند احزاب را تهدید کند به مشخص نبودن هویت حزب به عنوان اصلی مهم در تفاوت آن با دیگر حزب‌ها اشاره کرد و گفت:‌ از دیگر آفات محدودشدن به کادر مرکزی و ورودنکردن به مسائل کشور، فاصله گرفتن از بدنه اجتماع و تبدیل شدن حزب به ستاد انتخاباتی است.

                        وی با بیان اینکه یکی از آفات مهم احزاب، وابستگی به حکومت و دولت‌ها و استفاده کردن از رانت‌های حکومتی است، افزود: بعضی از آفات نیز که می‌تواند گریبان یک حزب را بگیرد معطوف به مسئولان است.

                        این مسئول ادامه داد: استفاده از نهادهای حکومتی توسط مسئولان به جای احزاب، جایگزینی ستادهای انتخاباتی به جای احزاب، پیدایش و تقویت گروه‌های خودسر و فشار و میدان دادن به آن‌ها برای اهداف خود نیز از آفاتی است که از سوی مسئولان می‌تواند احزاب را تهدید کند.

                        وی خاطرنشان کرد: حیات مجدد احزاب از سال 92 به وجود آمد و ما از دولت روحانی به شدت انتظار داریم در حمایت احزاب همت کرده و وزارت کشور را وادار به تقویت احزاب کنند هرچند تا کنون دولت جدید چنین عمل نکرده و باید گفت که این مسئله دور از شأن ریاست جمهوری و دولت جدید است.

                        منتجب‌نیا ادامه داد:‌ مخالفت و موضع‌گیری برخی اربابان قدرت در گسترش احزاب و ترویج حزب‌گریزی از سوی برخی از چهره‌ها را می‌توان به عنوان یکی از عوامل مؤثر در جا نیفتادن تحزب نام برد.

                        وی گفت:‌ فقدان اقدامات مالی در بسیاری از احزاب و فقدان حمایت رسانه‌های مکتوب و مجازی برای ارتباط با مردم که موجب می‌شود احزاب نتوانند با مردم ارتباط برقرار کنند باعث عدم فرهنگ تحزب در کشور و عدم گسترش آن شده است.

                        قائم مقام حزب منحله اعتماد ملی ادامه داد:‌ در تعدد و تکثر احزاب تأکید می‌کنم و یکی از آفات بزرگ را کمک حزبی بودن می‌دانم چرا که این مسئله باعث ایجاد دیکتاتوری می‌شود.

                        منتجب‌نیا با اشاره به اینکه در تعدد احزاب اشکالی وجود ندارد، گفت: اگر احزاب هویت حزبی داشته باشند مطلقاً مشکلی ایجاد نمی‌‌شود.

                        وی تصریح کرد: ما باید به جایی برسیم که تمام مردم به حکم وظیفه ملی، خودشان را در احزاب معرفی کنند.

                        منتجب‌نیا با بیان اینکه قانون احزاب در دوره اول مجلس تصویب شد و 32 سال از آن می‌گذرد، گفت: تاکنون همه دولت‌ها درصدد اصلاح این قانون برآمده‌اند و اکنون نیز در دستور کار دولت قرار گرفته و از وزارت کشور می‌خواهیم با رویکرد مردمی با احزاب برخورد کند.

                        وی با تأکید بر هویت‌شناسی و معرفی هویت حزب افزود: بعضی از دولت‌ها از اینکه در دانشگاهی تشکل صنفی ـ سیاسی به وجود آید می‌ترسند. در صورتی که باید در مراکز مختلف اداری، آموزشی، اصناف و غیره تشکل‌های سیاسی و غیرسیاسی وجود داشته باشد.

                        قائم مقام حزب منحله اعتماد ملی با بیان اینکه در 8 سال گذشته دولت فرهنگ حزب‌ستیزی و حزب‌گریزی را رواج می‌داد، گفت: در دولت خاتمی توسعه سیاسی و اهتمام به تکثر و تقویت احزاب وجود داشت.

                        وی با بیان اینکه احزاب باید پاسخگوی عملکرد کاندیداهای خود باشند، افزود: اصلاح‌طلبان و اصولگراها همه باید پاسخگوی عملکرد نامزدهای خود باشند.

                        منتجب‌نیا خاطرنشان کرد: متأسفانه در مردم ایران هنوز رشد و بلوغ تحزب وجود ندارد.

                        وی در ادامه در خصوص حزب اعتماد ملی و کروبی به عنوان دبیر این حزب گفت: کروبی همچنان دبیر حزب اعتماد ملی است و ایشان به عنوان یک کاندیدای ریاست جمهوری با عملکرد و روشی که وجود داشت مخالف است.

                        منتجب‌نیا با اشاره به اینکه ما اصرار داریم که در ارتباط با قانون‌شکنی میرحسین موسوی و کروبی باید دادگاه علنی تشکیل شود و آنان در حضور نمایندگان مردم و خبرنگاران محاکمه شوند چرا که این جلسه، جلسه محاکمه غیابی آنان نیست، گفت: حزب اعتماد ملی می‌تواند الگوی نوینی برای جامعه و حتی کشورهای دیگر ارائه کند.

                        وی تصریح کرد: در حال حاضر دبیرکل حزب اعتماد ملی به فعال‌سازی این حزب اصرار دارد و ما امیدواریم این حزب فعال شود تا یک حزب قانونمند و مردمی به تحزب کشور ارائه کنیم.

                        این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین با اشاره به اینکه در یک نظام پذیرفتن گروه فشار چهار لازمه نقص قوانین در کشور، پذیرفتن هرج و مرج، اعتراف به عجز و ناتوانی در برابر برقراری نظم و آرامش در کشور و بی‌توجهی به عابرو و حیثیت افراد را در بردارد، گفت: در حزب اعتماد ملی نیز هر گونه افراطی‌گری و تندروی از هر گروهی محکوم است.

                        وی با بیان اینکه دولت باید از تمام احزاب حمایت کند، گفت: من به شدت با احزاب کمکی به دولت مخالف هستم و نباید دولت و حکومت حزب تشکیل بدهد و حزب را باید مردم تشکیل دهند و حکومت باید اقدام به نظارت بر احزاب داشته تا احزاب از چارچوب قانونی خود خارج نشوند.
                        آخرین ویرایش توسط مسعود اب؛ 2014/05/22, 00:45.
                        بمنظور موفقیت
                        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                        نظر

                        • مسعود اب
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1502

                          #29607
                          پاسخ : اخبار

                          آیت‌الله امامی‌‌کاشانی؛خطیب جمعه این هفته

                          نماز عبادی ـ سیاسی جمعه این هفته تهران به امامت آیت‌الله امامی‌ کاشانی در دانشگاه تهران اقامه می‌شود.


                          مراسم نماز جمعه این هفته تهران پس از قرائت زیارت آل‌یاسین از ساعت 11:50 با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط قاری ممتاز کشور، عبدالوحید جعفرزاده در دانشگاه تهران آغاز می‌شود.

                          به گزارش فارس، پس از قرائت قرآن، حجت‌الاسلام و‌المسلمین مقدسی دقایقی کوتاه به بیان مسائل شرعی می‌پردازد.

                          در ادامه سردار سرتیپ بسیجی بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس ستادکل نیروهای مسلح به مناسبت سوم خرداد؛ روز مقاومت و ایثار و فتح خرمشهر سخنرانی خواهد کرد.

                          همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، استاد حوزه و دانشگاه درباره جریان‌شناسی فرهنگی در سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» پیش از خطبه‌ها به سخنرانی می‌پردازد.

                          نماز عبادی- سیاسی جمعه پس از ایراد خطبه‌ها به امامت آیت‌الله محمد امامی کاشانی، عضو مجلس خبرگان رهبری اقامه خواهد شد.
                          بمنظور موفقیت
                          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                          نظر

                          • مسعود اب
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1502

                            #29608
                            پاسخ : اخبار

                            دبیر شورای‌عالی شهرسازی از پرند بازدید کرد
                            «پرند» گزینه «پایتخت اداری»؟




                            معاون شرکت شهرهای جدید: مبنای تشکیل پرند «سبک‌سازی جمعیت تهران» و «انتقال‌پایتخت» بود


                            گروه مسکن- فرید قدیری: تاکید رئیس‌جمهور بر شروع مطالعه برای «کاهش بار سیاسی تهران از طریق انتقال پایتخت‌اداری»، بار دیگر نقاط از قبل نامزد‌شده برای پایتخت‌‌جدید را در صدر بررسی‌‌های کارشناسان و در عین‌حال گمانه‌زنی‌ها قرار داد.
                            روزگذشته دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری کشور به همراه معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و معاون شهرسازی شهرهای جدید از شهر جدید پرند بازدید کردند تا نسخه جدید و در حال‌تنظیم طرح جامع پرند را پیش‌از ابلاغ، با وضع موجود مطابقت دهند.
                            هر چند این سفر کاری صرفا به مباحث شهری و به ویژه مشاهده کاستی‌های موجود در محله‌های مسکن‌مهر اختصاص پیدا کرد، اما نقطه‌ای در منتهی‌الیه پرند که پیش‌تر به عنوان گزینه «پایتخت‌اداری»، مطرح بود نیز مقصد بازدید قرار گرفت.
                            سه سال پیش همزمان با اعلام طرح کاهش 5 میلیون نفری جمعیت تهران، موضوع انتقال مجموعه‌ای از وزارتخانه‌ها به محدوده‌ای با مساحت حداقل 500 هکتار در قسمتی از شهر جدید پرند مطرح شد و یکسال بعد، بحث انتقال پایتخت‌اداری به پرند تا سطح جلسات تخصصی در یکی از معاونت‌های ریاست‌جمهوری نیز پیش‌ رفت.
                            در حال‌حاضر با داغ‌شدن مجدد بحث انتقال، این منطقه دوباره مورد توجه قرار گرفته است.
                            حسن روحانی که گفته می‌شود زمان حضورش در شورای‌عالی امنیت ملی به‌عنوان دبیر شورا، مدیریت و راهبری چند تحقیق درباره انتقال پایتخت را برعهده داشته و حتی اسناد و گزارش‌های مکتوبی از نتایج این تحقیقات را در دبیرخانه شورا به ثبت رسانده است، سه روز پیش با حضور در وزارت راه‌وشهرسازی، از مسوولان این وزارتخانه خواست برنامه‌ریزی و مطالعه برای جابه‌جایی پایتخت را در دستور کار قرار دهند، به این صورت که تهران مرکز تجاری، اقتصادی و دانشگاهی کشور باقی بماند اما بار سیاسی این شهر کاسته شود.
                            اکنون کارشناسان شهری و صاحب‌نظران حوزه شهرسازی معتقدند: با منتفی‌شدن بحث «انتقال کامل پایتخت»، قابلیت شهرهای دوردست برای تشکیل پایتخت‌اداری به حداقل رسیده و «پایتخت ‌اداری» باید در نزدیکی تهران به‌عنوان پایتخت اقتصادی و مرکز سایر فعالیت‌ها، باشد تا امکان برقراری ارتباط و تعامل بین پایتخت اداری و پایتخت اصلی وجود داشته باشد.
                            این نظر کارشناسان با توجه به سابقه مطالعاتی درباره انتقال‌ بخشی از دستگاه‌های دولتی به پرند، در حال‌حاضر گمانه‌زنی‌ها درباره قرار گرفتن این شهر در لیست گزینه‌های انتقال را تقویت کرده است.
                            حبیب‌الله طاهرخانی عضو هیات‌مدیره و معاون توسعه مسکن و شهرسازی شرکت عمران شهرهای جدید روز گذشته در جریان بازدید از پرند به «دنیای‌اقتصاد» گفت: در طرح‌ریزی اولیه پرند و مکان‌یابی‌هایی که آن زمان برای ایجاد شهر جدید در اطراف تهران انجام شد، یکی از مبانی تشکیل پرند، ایجاد «پایتخت‌اداری» بود و قرار بود بخشی از بار سرریز جمعیتی تهران به این شهر منتقل شود. طاهرخانی با بیان اینکه برخی از جامعه‌شناسان و پژوهشگرانی که در حال‌حاضر مطالعه برای ارتقای شرایط اجتماعی شهرهای جدید را دارند انجام می‌دهند، این منطقه را مناسب انتقال پایتخت اداری عنوان می‌کنند، گفت: اما تا پیش‌از مطالعات جامع، نمی‌توان هیچ نظر قطعی و کارشناسی در این باره اعلام کرد.
                            عضو هیات‌مدیره شرکت عمران شهرهای جدید در پاسخ به پرسش «دنیای‌اقتصاد» مبنی بر اینکه آیا پرند به لحاظ زمین امکان‌پذیرش پایتخت‌اداری را دارد؟ گفت: برای انتقال پایتخت‌اداری به پرند حداقل چیزی در حدود یک هزار هکتار زمین مورد نیاز است که ظاهرا بنا به گفته مسوولان شهر، چنین زمینی وجود دارد، اما در محدوده شهرستان شهریار قرار گرفته و اگر قرار باشد چنین طرحی بعد از انجام مطالعات اجرایی شود، لازم است محدوده شهری پرند در قالب تقسیمات کشوری از طریق وزارت کشور اصلاح شود. چون حتی در طرح جامع پرند و نسخه‌ای که قبلا تهیه شده بود، بخشی از آن در محدوده شهریار واقع شده است.

                            ساز و کار پیشنهادی برای انتقال
                            عضو هیات‌مدیره شهرهای جدید در ادامه گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» با تاکید براینکه با سازوکارهای اداری، نباید به دنبال انتقال «پایتخت‌اداری» رفت، افزود: برای ایجاد «پایتخت‌اداری» باید مدل خاص تامین مالی در نظر گرفت. به نظر من اگر این تصمیم در سطح کلان دولت اتخاذ شود، در این صورت پایتخت‌اداری نیازمند «خدمات سطح‌برتر» است.طاهرخانی درباره مدل پیشنهادی استفاده از «خدمات سطح‌ برتر» برای طرح انتقال پایتخت اداری گفت: خدمات سطح‌ برتر، بخش‌های اقتصادی طرح انتقال را شامل می‌شود. با این مدل بدون نیاز و وابستگی شدید به بودجه دولت، می‌شود برای انتقال پایتخت‌اداری برنامه‌ریزی کرد.
                            در حقیقت بخش‌خصوصی از طریق این مدل، از قسمت‌های انتفاعی موضوع انتقال نفع می‌برد و در مقابل، منابع لازم برای انتقال را برای دولت فراهم می‌سازد.
                            وی همچنین درباره دستگاه‌هایی که مشمول انتقال پایتخت‌اداری می‌شوند، گفت: مجموعه‌های دولتی و اداری و سایر قسمت‌ها همچون سفارتخانه‌ها می‌توانند مشمول شوند. عضو هیات‌مدیره شرکت عمران شهرهای جدید با تاکید براینکه برای انتقال پایتخت باید به‌صورت جامع و دقیق، مطالعات کارشناسی صورت بگیرد، پروسه جابه‌جایی پایتخت‌اداری از تهران به نقطه‌ای دیگر را در یک دوره زمانی حداقل 10ساله ارزیابی کرد و در عین حال افزود: متاسفانه برخی‌ها با اتکا به این موضوع، تصور می‌کنند مشکلات شهر تهران در اثر انتقال بخشی از پایتخت، حل می‌شود درحالی که نباید از مشکلات این کلان‌شهر غافل شد. تهران مسائل خاص خود را دارد.

                            تالمات اجتماعی پرند باید کاهش یابد
                            پیروز حناچی دبیر شورای‌عالی شهرسازی‌ومعماری کشور به عنوان یکی از منتقدین اصلی طرح مسکن‌مهر، دیروز در ورودی شهر جدید پرند، با اطلاق واژه «کلان‌شهر» به این شهر، بلافاصله پس‌از مشاهده فاز صفر و یک پرند گفت: اگر این ساختمان‌ها مسکن‌مهر هستند، من نظرم را درباره طرح عوض می‌کنم!
                            حناچی در سال‌های اخیر با وارد کردن حداقل دو اشکال جدی به پروژه‌های مسکن‌مهر، چنین ساخت‌وسازهایی را محل تمرکز آسیب‌های اجتماعی عنوان کرده بود.
                            وی دیروز نیز بعد از آنکه از قسمت اصلی شهر پرند (ورودی شهر) که در دهه70 ساخته شده است، پا به محله‌های مسکن‌مهر در فازهای 5 و 6 گذاشت، معماری این ساختمان‌ها را محل نقد قرار داد و در عین‌‌حال از مسوولان پرند خواست حداقل امکانات مورد نیاز ساکنان این شهر را که حمل‌ونقل عمومی است زودتر مهیا کنند.
                            حناچی در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» اعلام کرد: پرند در وضعیت ناپایداری به سر می‌برد به این معنا که به تناسب جمعیتی که پذیرفته، توسعه پیدا نکرده و امکانات و تجهیزاتی که مردم در همه شهرها برای زندگی راحت نیاز دارند، به تناسب در این شهر شکل پیدا نکرده است. مثل خدمات رفاهی، فضای سبز، مکان‌هایی برای گذراندن اوقات فراغت، آموزش شهروندان و کودکان. الان در پرند چنین فضاهایی به لحاظ سرانه خدمات سکونتی، ناچیز است.
                            معاون وزیر راه‌وشهرسازی افزود: در مجموعه شهری تهران یکی از اصلی‌ترین چالش‌ها، حمل‌ونقل کم‌درآمدهای ساکن در شهرهای اطراف پایتخت است. چون این افراد کسانی هستند که عمدتا در داخل کلان‌شهر تهران شاغل هستند و برای تردد آنها اگر برنامه‌ریزی نشود و هزینه‌هایشان کاهش پیدا نکند، مشکلات بعدی را به وجود می‌آورد.
                            حناچی تصریح کرد: معمولا در دنیا قبل از آنکه چنین جمعیتی را در نقطه جدیدی ساکن ‌کنند، خدمات عمومی و رفاهی در مقیاس محله شکل پیدا می‌کند. حتی کاری می‌کنند که این خدمات ارزان‌تر به دست‌شان برسد، یعنی دولت‌‌ها کاری می‌کنند که مردم تشویق شوند از داخل کلان‌شهر و مرکز اصلی خارج شوند.
                            وی افزود: در تهران اگر یک خانواده تصمیم بگیرد از تهران به پرند مهاجرت کند و در آنجا ساکن شود باید 25درصد در هزینه‌های زندگی‌اش صرفه‌جویی و کاهش اتفاق بیفتد. اما الان هزینه‌های زندگی ساکنان پرند به مراتب گران‌تر از ساکنان تهران است چه به جهت حمل‌ونقل و رفت‌وآمد و چه به جهت خرید مایحتاج زندگی. حتی اگر کسی خودرو شخصی نداشته باشد، زندگی‌اش در شهر جدید مختل می‌شود.
                            حناچی با اشاره به آستانه جمعیتی بالای پرند، اعلام کرد: موضوع تامین حمل‌ونقل عمومی این شهر را وزارت کشور پیگیری می‌کند. وی افزود: اگر می‌خواهیم پرند بالنده و سرزنده باشد باید چند نکته را در دستور کار قرار دهیم، خدمات عمومی و حمل‌ونقل محله‌ای، اقداماتی که به کاهش تالمات اجتماعی می‌انجامد و در نهایت کاهش هزینه‌های زندگی.
                            حناچی درباره علت اطلاق «کلان‌شهر» به شهر جدید پرند گفت: معمولا به شهرهایی که جمعیت آنها به آستانه 800 هزار نفر می‌رسد، کلان‌شهر گفته می‌شود.
                            در پرند 97 هزار واحد مسکونی‌مهر در کنار حداقل 30 هزار واحد مسکونی از قبل ساخته شده، در دست احداث است که جمعیت شهر را از مرز 700 هزار نفر عبور می‌دهد. در سال‌های اخیر، عمده بارگذاری ساختمانی در این شهر، با کاربری مسکونی بوده و سایر سرانه‌های خدماتی در سطح پایینی در پرند وجود دارد.
                            حناچی از سیاست‌گذاری‌های ویژه در شورای‌عالی شهرسازی برای افزایش سرانه‌های خدماتی پرند خبر داد و گفت: اجرای این سیاست‌ها با شرکت عمران شهرهای جدید است.
                            بمنظور موفقیت
                            تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                            نظر

                            • zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

                              #29609
                              پاسخ : اخبار

                              در شکایت «خواهران دانشجوی حزب الله» به قوه قضائیه مطرح شد:
                              تقاضای مجازات شلاق وحبس برای «لیلا حاتمی»!!!
                              این جمع انقلابی همچنین به دلیل «جریحه‌دار شدن احساسات مذهبی» ملت غیور و شهید پرور ایران توسط این هنر پیشه ، خواستار اعمال مجازات شلاق مندرج این ماده قانونی برای «لیلا حاتمی» نیز شده اند...

                              به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله،عمل قبیح و حرام روبوسی «لیلا حاتمی» ، با «ژیل ژاکوب» رئیس شصت و هفتمین دوره جشنواره فیلم کن ، درحالی احساسات متدینین را جریحه دار کرد که وزیر ارشاد نیز صرفا با غیر قابل قبول خواندن عمل این هنرپیشه بی حیا ، در توجیح ارتکاب فعل حرام از سوی وی گفت که احساسش بر این بوده که وی – حاتمی - غافلگیر شده است!.

                              «علی جنتی» با فرافکنی ، دلیل اقدام غیر شرعی «لیلاحاتمی» را فرهنگ نامناسب غربی را در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی دانست که براساس آن ، آقایان و خانم ها علاوه بر دست دادن ، روی یکدیگر را می بوسند! و دست آخر نیز با ارائه یک جمع بندی مثبت ، از «دریدگی» ، لیلا حاتمی گفت:«در مجموع خانم حاتمی تلاشش بر این بود که نوع پوشش او به گونه ای متین وحضورش مطابق با معیارهای ارزشی ما باشد.»

                              اما پس از مشاهده واکنش قابل انتظار و البته درد آور وزیر ارشاد و انفعال کامل مجلس در قبال این موضعگیری و در حالی که چند روز از خدشه دار شدن حیثیت جمهوری اسلامی ایران می گذرد ، عده ای از دانشجویان ، ضمن تماس با روابط عمومی انصارحزب الله ، خود را جمعی از «خواهران دانشجوی حزب الله» معرفی نموده و متن شکوائیه ای را که بر علیه «لیلاحاتمی» به شعبه چهارم دادسرای فرهنگ و رسانه تسلیم شده بود را به منظور انتشار به این روابط عمومی تحویل دادند.

                              در متن این شکوایه با اشاره به اقدامی علنی و عامدانه «لیلا حاتمی» که برای دست دادن و بوسیدن رئیس مرد اجنبی این فستیوال پیش قدم شده و ارتکاب فعل حرام یاد شده از سوی وی ، تاکید شده است که این اقدام گستاخانه ، در انزار عمومی اتفاق افتاده و نام برده به انتشار قطعی تصاویر قبیحه عمل ارتکابی خود عالم بوده است.
                              بر این اساس امضاءکنندگان این شکوایه ضمن وفق عمل ارتکابی «لیلا حاتمی» با مواد ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی ، از نام برده به دلیل ارتکاب و تظاهر علنی به عمل حرام در انظار و اماكن عمومي و معابر ، نزد قوه قضائیه اقامه دعوی نموده و خواستار اعمال مجازات حبس مندرج در قانون ، برای وی شده اند.

                              این جمع انقلابی همچنین به دلیل «جریحه‌دار شدن احساسات مذهبی» ملت غیور و شهید پرور ایران توسط این هنر پیشه ، خواستار اعمال مجازات شلاق مندرج این ماده قانونی برای «لیلا حاتمی» نیز شده اند.

                              دراین شکوایه «خواهران دانشجوی حزب الله» ، همچنین ضمن وفق عمل حرام ارتکابی «لیلا حاتمی» با ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی ، از آن جهت که وی دارای شهرت در بین مردم مسلمان ایران بوده و عامدانه و عالمانه اقدام به عمل حرام بوسیدن علنی مرد اجنبی نموده و با لباس غیرشرعی در انزار عمومی حاضر گردیده است ، عمل وی را مصداق قطعی الگو سازی و مشروعیت بخشی به اعمال حرام ارتکابی از سوی وی برای برخی افراد نا آگاه قلمداد نموده و برهمین اساس از وی به دلیل آنکه مردم را «تشويق به فساد» نموده نزد مقام قضایی شکایت خود را به ثبت رسانیده و خواستار اعمال مجازات حبس از یک تا ۱۰ سال زندان برای این هنرپیشه فاسد شدند.

                              لازم به ذکر اسامی و رشته تحصیلی خواهران امضاء کننده این شکوائیه روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه به شعبه چهارم بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه با شماره پرونده ۹۳۰۹۹۸۲۶۸۷۴۰۰۰۳۳ ارجاع شده به شرح زیر است:

                              ۱- مقدسه ارمی – مهندسی کشاورزی
                              ۲- مریم تورگلی – زمین شناسی
                              ۳- بهناز فیاض – علوم اجتماعی
                              ۴- زینب مدنیان – علوم تربیتی
                              ۵- زینب شعبانی – مطالعات زنان
                              ۶- مومنی – مطالعات زنان
                              ۷- عطایی – فلسفه علم
                              ۸- نجمیه منصوری – ارشد کلام اسلامی
                              ۹- توران مشرف – ادبیات فارسی
                              ۱۰- پریسا عابدی – جامعه شناسی
                              ۱۱- هما بابایی – مامایی
                              ۱۲- اعظم حیدری – ژنتیک
                              ۱۳- محدثه بخشی – بالینی
                              ۱۴- مرضیه ابراهیمی – مهندسی رباتیک
                              ۱۵- زهرا گدازنده – مهندسی بهداشت محیط
                              ۱۶- زهرا ایزدی – گرافیک
                              ۱۷- زهرا شریفی – اقتصاد
                              ۱۸- میترا خوشکام – علوم قرآن و حدیث
                              ۱۹- مرضیه حسینی – مهندسی ژنتیک
                              ۲۰- مریم پور ملا ابراهیم–مهندسی کشاورزی
                              ۲۱- فاطمه زند – کارشناسی ارتباطات
                              ۲۲- عرفانه زند –کارشناس ‌مهندسی ‌بهداشت محیط
                              ۲۳- نسترن کواکبی – روانشناسی بالینی
                              ۲۴- نرگس زندی – دیپلم اقتصاد
                              ۲۵- نجمه مقدم – مدرسه فرهنگ
                              ۲۶- زهرا هدایتی – مدرسه فرهنگ
                              ۲۷- مریم خان محمد – دانش آموز
                              ۲۸- محدثه قاسم پور –تاریخ
                              ۲۹- مریم هدایتی – ارشد الهیات
                              ۳۰- طاهره پهلوان پور – ارشد الهیات
                              ۳۱- فائزه زین العابدینی – ارشد الهیات
                              ۳۲- زهرا کرمی – ارشد الهیات
                              ۳۳- عاطفه‌عبدی‌خان–‌دانشجوی‌دکترای ادیان و عرفان
                              ۳۴- زینب شاکری – تاریخ
                              ۳۵- فاطمه توحید لو – تاریخ
                              ۳۶- اعظم حبیب الهی – فیزیک
                              ۳۷- مهدیه نیازمند – معارف قرآن
                              ۳۸- طاهره حبیب اللهی – معارف قرآن
                              ۳۹- فهیمه شهباز – تربیت بدنی
                              ۴۰- فرزانه صالحی - روانشناسی
                              ۴۱- فائزه صالحی - روانشناسی
                              ۴۲- مرضیه – مهندسی صنایع غذایی
                              ۴۳- مریم‌حبیب‌اللهی–مهندسی محیط‌زیست
                              ۴۴- فاطمه السادات بیات – فیزیک
                              ۴۵- فهیمه حیدری – فیزیک
                              ۴۶- زهرا خاکباز
                              ۴۷- فاطمه نوش زاده
                              ۴۸- ملیحه یزدی – قرآن و حدیث
                              ۴۹- آمنه پرستگاری – پزشکی
                              ۵۰- بهاره مردانی – مددکار اجتماعی
                              منبع: سایت خبری انصار حزب الله، یا لثارات الحسین
                              لینک مطلب:http://www.yalasarat.com/vdcdsf0j.yt0996a22y.html
                              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

                              نظر

                              • لولی بربط زن
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1862

                                #29610
                                پاسخ : اخبار

                                در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                                در شکایت «خواهران دانشجوی حزب الله» به قوه قضائیه مطرح شد:
                                تقاضای مجازات شلاق وحبس برای «لیلا حاتمی»!!!
                                این جمع انقلابی همچنین به دلیل «جریحه‌دار شدن احساسات مذهبی» ملت غیور و شهید پرور ایران توسط این هنر پیشه ، خواستار اعمال مجازات شلاق مندرج این ماده قانونی برای «لیلا حاتمی» نیز شده اند...

                                به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله،عمل قبیح و حرام روبوسی «لیلا حاتمی» ، با «ژیل ژاکوب» رئیس شصت و هفتمین دوره جشنواره فیلم کن ، درحالی احساسات متدینین را جریحه دار کرد که وزیر ارشاد نیز صرفا با غیر قابل قبول خواندن عمل این هنرپیشه بی حیا ، در توجیح ارتکاب فعل حرام از سوی وی گفت که احساسش بر این بوده که وی – حاتمی - غافلگیر شده است!.

                                «علی جنتی» با فرافکنی ، دلیل اقدام غیر شرعی «لیلاحاتمی» را فرهنگ نامناسب غربی را در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی دانست که براساس آن ، آقایان و خانم ها علاوه بر دست دادن ، روی یکدیگر را می بوسند! و دست آخر نیز با ارائه یک جمع بندی مثبت ، از «دریدگی» ، لیلا حاتمی گفت:«در مجموع خانم حاتمی تلاشش بر این بود که نوع پوشش او به گونه ای متین وحضورش مطابق با معیارهای ارزشی ما باشد.»

                                اما پس از مشاهده واکنش قابل انتظار و البته درد آور وزیر ارشاد و انفعال کامل مجلس در قبال این موضعگیری و در حالی که چند روز از خدشه دار شدن حیثیت جمهوری اسلامی ایران می گذرد ، عده ای از دانشجویان ، ضمن تماس با روابط عمومی انصارحزب الله ، خود را جمعی از «خواهران دانشجوی حزب الله» معرفی نموده و متن شکوائیه ای را که بر علیه «لیلاحاتمی» به شعبه چهارم دادسرای فرهنگ و رسانه تسلیم شده بود را به منظور انتشار به این روابط عمومی تحویل دادند.

                                در متن این شکوایه با اشاره به اقدامی علنی و عامدانه «لیلا حاتمی» که برای دست دادن و بوسیدن رئیس مرد اجنبی این فستیوال پیش قدم شده و ارتکاب فعل حرام یاد شده از سوی وی ، تاکید شده است که این اقدام گستاخانه ، در انزار عمومی اتفاق افتاده و نام برده به انتشار قطعی تصاویر قبیحه عمل ارتکابی خود عالم بوده است.
                                بر این اساس امضاءکنندگان این شکوایه ضمن وفق عمل ارتکابی «لیلا حاتمی» با مواد ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی ، از نام برده به دلیل ارتکاب و تظاهر علنی به عمل حرام در انظار و اماكن عمومي و معابر ، نزد قوه قضائیه اقامه دعوی نموده و خواستار اعمال مجازات حبس مندرج در قانون ، برای وی شده اند.

                                این جمع انقلابی همچنین به دلیل «جریحه‌دار شدن احساسات مذهبی» ملت غیور و شهید پرور ایران توسط این هنر پیشه ، خواستار اعمال مجازات شلاق مندرج این ماده قانونی برای «لیلا حاتمی» نیز شده اند.

                                دراین شکوایه «خواهران دانشجوی حزب الله» ، همچنین ضمن وفق عمل حرام ارتکابی «لیلا حاتمی» با ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی ، از آن جهت که وی دارای شهرت در بین مردم مسلمان ایران بوده و عامدانه و عالمانه اقدام به عمل حرام بوسیدن علنی مرد اجنبی نموده و با لباس غیرشرعی در انزار عمومی حاضر گردیده است ، عمل وی را مصداق قطعی الگو سازی و مشروعیت بخشی به اعمال حرام ارتکابی از سوی وی برای برخی افراد نا آگاه قلمداد نموده و برهمین اساس از وی به دلیل آنکه مردم را «تشويق به فساد» نموده نزد مقام قضایی شکایت خود را به ثبت رسانیده و خواستار اعمال مجازات حبس از یک تا ۱۰ سال زندان برای این هنرپیشه فاسد شدند.

                                لازم به ذکر اسامی و رشته تحصیلی خواهران امضاء کننده این شکوائیه روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه به شعبه چهارم بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه با شماره پرونده ۹۳۰۹۹۸۲۶۸۷۴۰۰۰۳۳ ارجاع شده به شرح زیر است:

                                ۱- مقدسه ارمی – مهندسی کشاورزی
                                ۲- مریم تورگلی – زمین شناسی
                                ۳- بهناز فیاض – علوم اجتماعی
                                ۴- زینب مدنیان – علوم تربیتی
                                ۵- زینب شعبانی – مطالعات زنان
                                ۶- مومنی – مطالعات زنان
                                ۷- عطایی – فلسفه علم
                                ۸- نجمیه منصوری – ارشد کلام اسلامی
                                ۹- توران مشرف – ادبیات فارسی
                                ۱۰- پریسا عابدی – جامعه شناسی
                                ۱۱- هما بابایی – مامایی
                                ۱۲- اعظم حیدری – ژنتیک
                                ۱۳- محدثه بخشی – بالینی
                                ۱۴- مرضیه ابراهیمی – مهندسی رباتیک
                                ۱۵- زهرا گدازنده – مهندسی بهداشت محیط
                                ۱۶- زهرا ایزدی – گرافیک
                                ۱۷- زهرا شریفی – اقتصاد
                                ۱۸- میترا خوشکام – علوم قرآن و حدیث
                                ۱۹- مرضیه حسینی – مهندسی ژنتیک
                                ۲۰- مریم پور ملا ابراهیم–مهندسی کشاورزی
                                ۲۱- فاطمه زند – کارشناسی ارتباطات
                                ۲۲- عرفانه زند –کارشناس ‌مهندسی ‌بهداشت محیط
                                ۲۳- نسترن کواکبی – روانشناسی بالینی
                                ۲۴- نرگس زندی – دیپلم اقتصاد
                                ۲۵- نجمه مقدم – مدرسه فرهنگ
                                ۲۶- زهرا هدایتی – مدرسه فرهنگ
                                ۲۷- مریم خان محمد – دانش آموز
                                ۲۸- محدثه قاسم پور –تاریخ
                                ۲۹- مریم هدایتی – ارشد الهیات
                                ۳۰- طاهره پهلوان پور – ارشد الهیات
                                ۳۱- فائزه زین العابدینی – ارشد الهیات
                                ۳۲- زهرا کرمی – ارشد الهیات
                                ۳۳- عاطفه‌عبدی‌خان–‌دانشجوی‌دکترای ادیان و عرفان
                                ۳۴- زینب شاکری – تاریخ
                                ۳۵- فاطمه توحید لو – تاریخ
                                ۳۶- اعظم حبیب الهی – فیزیک
                                ۳۷- مهدیه نیازمند – معارف قرآن
                                ۳۸- طاهره حبیب اللهی – معارف قرآن
                                ۳۹- فهیمه شهباز – تربیت بدنی
                                ۴۰- فرزانه صالحی - روانشناسی
                                ۴۱- فائزه صالحی - روانشناسی
                                ۴۲- مرضیه – مهندسی صنایع غذایی
                                ۴۳- مریم‌حبیب‌اللهی–مهندسی محیط‌زیست
                                ۴۴- فاطمه السادات بیات – فیزیک
                                ۴۵- فهیمه حیدری – فیزیک
                                ۴۶- زهرا خاکباز
                                ۴۷- فاطمه نوش زاده
                                ۴۸- ملیحه یزدی – قرآن و حدیث
                                ۴۹- آمنه پرستگاری – پزشکی
                                ۵۰- بهاره مردانی – مددکار اجتماعی
                                منبع: سایت خبری انصار حزب الله، یا لثارات الحسین
                                لینک مطلب:http://www.yalasarat.com/vdcdsf0j.yt0996a22y.html
                                خدا بهشون شفا + شوهر عطا کنه
                                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                                نظر

                                در حال کار...
                                X