اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali63
    عضو عادی
    • Mar 2014
    • 93

    #32146
    پاسخ : اخبار

    وزیر خارجه امارات: ایران پرچم خود را از ابوموسی بردارد
    وزیر خارجه امارات در سخنرانی سازمان ملل گفت که ایران باید پرچم خود را از جزیره ابوموسی بردارد.




    به گزارش خبرگزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر خارجه امارات در سخنرانی سازمان ملل گفت که ایران باید پرچم خود را از جزیره ابوموسی بردارد.
    وزیر خارجه امارات ضمن ابراز امیدواری درباره موفقیت در مذاکرات هسته‌ای ایران گفت: «منطقه نیازی به تنش‌ها و بی‌ثباتی بیشتر ندارد.»

    فکر می کنم این آقا یا مست بوده یا چشم ا.ن رو دور دیده laughingsmiley/:.yead.://:.yead.://:.yead.://:.yead.:/

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

      #32147
      پاسخ : اخبار

      در اصل توسط naruto پست شده است View Post
      باز جای شکرش باقیه ایشونم مثل برخی!!! با پول بیت المال،صندلیهای خالی رو با اهل و عیال و فامیل پر نکردن:D

      موضوع مورد نظر من در مورد عملکرد سایتها و رسانه ها در جهت دهی افکار عمومی بود!

      حالا شما برای اینکه موضوع رو عوض کنید بحث هیات همراه رو مطرح کردید، اینم از هیات همراه روحانی


      نظر

      • Hessam
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 1240

        #32148
        پاسخ : اخبار


        تفکیک آب شرب و بهداشتی تهران، به‌زودی

        یک مقام وزارت نیرو از تفکیک آب شرب از بهداشتی در برخی شهرهای ایران از جمله تهران در آینده نزدیک خبر داد.
        کد خبر: ۴۳۷۷۶۲
        تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۶ - 27 September 2014
        یک مقام وزارت نیرو از تفکیک آب شرب از بهداشتی در برخی شهرهای ایران از جمله تهران در آینده نزدیک خبر داد.

        اين تصميم وزارت نيرو، يكي از گام‌هاي بلند براي مديريت مصرف آب در كشور است و اجرايي‌شدن آن نيازمند تعريف استانداردهاي آب بهداشتي است كه قرار است توسط وزارت بهداشت، وزارت نيرو و سازمان محيط‌زيست تعيين شود.

        به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني وزارت نيرو، حميدرضا جانباز مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور با اشاره به تأكيد وزير نيرو بر لزوم اجرايي شدن اين طرح در كشور، اظهار داشت: هم‌اكنون چند شهر به‌صورت پايلوت براي انجام اين طرح درنظر گرفته شده و حتي در بافت مركزي شهر مشهد و اطراف حرم مطهر امام رضا(ع) و شهر قم به اجرا درآمده است.

        وي افزود: در تمامي استان‌ها شهرهايي براي اجراي اين طرح درنظر گرفته شده است و درصورت اجرا و حصول نتيجه مناسب از طرح‌هاي پايلوت، اين طرح به‌تدريج در تمام شهرهاي كشور اجرايي خواهد شد. جانباز با اشاره به اولويت‌هاي اين طرح گفت: درنظر داريم ابتدا در شهرهايي كه با تنش آبي مواجه هستند، مجوز اجرا را بگيريم و آب مورد نياز اين مناطق را از 2سامانه مجزا تأمين كنيم. وي ادامه داد: با اجراي اين طرح آب با كيفيت بهداشتي ازطريق شبكه‌هاي توزيع و آب‌شرب از سامانه‌هاي ديگري همچون آب بسته بندي، ايستگاه‌هاي برداشت آب و يا استفاده از بخش خصوصي براي توزيع در اختيار مردم قرار خواهد گرفت. اگر وضعيت كم‌آبي به‌روال سال‌جاري باشد، اين طرح در كلانشهرهايي همچون تهران نيز به‌زودي اجرا مي‌شود.

        نظر

        • A-Mohammadi
          کاربر فعال
          • Feb 2013
          • 341

          #32149
          پاسخ : اخبار

          در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
          خوی استعمارگری همچنان باقی است...

          در جریان دیدار دیروز رئیس جمهور ایران با نخست وزیر بریتانیا، دیوید کامرون در حرکتی غیر دیپلماتیک در مقابل رئیس جمهور ایران پای راست خود را بر روی پای چپ به حالت ضربدری قرار داد که این در دنیا سیاست و عرف دیپلماتیک یک توهین مستقیم تلقی میشود و متاسفانه در سخنرانی سازمان ملل نیز کامرون ایران را حامی تروریسم معرفی کرد!!! این در حالی است که همه ملت های منطقه آگاه هستند که علت اصلی گسترش تروریسم در عراق و سوریه دخالت و حمایت مستقیم آمریکا و انگلیس از نیروهای افراطی در این کشورها و حمایت از عربستان به عنوان بزرگترین صادرکننده تروریسم است و نه ایران. مجلس ایران نیز در پاسخ اعلام کرد طرح کاهش روابط با انگلیس همچنان به قوت خود باقی است و برنامه ای برای روابط دوجانبه با بریتانیا نداریم.

          (البته در پاسخ به این اقدام دیوید کامرون، وزیر امور خارجه ایران نیز پای خود را در مقابل وی به روی یکدیگر انداخت)
          در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
          جناب محمدی خودتان هم به پستی که ارسال کرده اید اعتقاد دارید ؟!
          حداقل نخست وزیر بریتانیا و دولت و مجلسش به مردمش خیانت نمیکنند و هر حرکتی را(برای کوتاه مدت و بلند مدت) هزینه فایده ش را میسنجند(با دانش و شعور) چرا که بایستی پاسخگو باشند در برابر مردم و رسانه و افکار عمومی !حالا دوست دارد اینطوری بنشیند و به قول ایرانی ها نگاه از بالا به پائین دارد وبی احترامی میکند !
          ذینفعان وطنی هم دنبال این قبیل مسائل سطحی هستند و عوام نیز تکرار میکنند و خودشان را فریب میدهند تا بمانند در همان عالم عقب ماندگی و فلاکت و البته ذینفعان هر چه این مملکت دارد را دارند تا تهش غارت میکنند...راست است میگویند ملت ایران دچار مازوخیسم اجتماعی حاد شده اند(لذت بردن از شکنجه و درد و فقر و آزار خود) !
          .
          پ. ن: راستی امضاء قشنگی دارید;)
          ما کاری نداریم که دولت روحانی در یک سال گذشته چکار کرده خوب بوده یا بد ولی اون روحانی که سمت راست نشسته نماینده 70 میلیون ایرانی هست چه بخواهیم و چه نخواهیم ، اینکه یکی لنگ کفشش را بندازه بالا و برای ایران تعیین تکلیف کنه تا از استعمار یه نونی برای مردم کشورش چاق بشه برای هیچ آزاده ایی قابل قبول نخواهد بود. این حرکت همچین سطحی هم نیست یارو علناً داره توهین میکنه و این توهین را در سخنانی که در سازمان ملل مطرح کرد اثبات کرد. حالا بستگی داره من نوعی سهامدار چند درصد تو ضرر باشم یا اونیکه من نوعی که ملک خریدم رو دستم باد کرده باید زیر قیمت خرید بدم و به بانک هم بدهکارم و در حقیقت ورشکسته شدم بیام طرف یه بیگانه را بگیرم که اگه لازم بشه اعتراض مردم خودش هم تو خیابان برای منافع اسرائیل سرکوب میکنه. یه ضرب المثلی هست که میگه ما گوشت خود را میخوریم ولی استخوان همدیگر را دوز نمی اندازیم.
          امضاء من مخاطب خاصی نیست برای کسی هست که روش حساس میشه و مطمئناً شامل حال همون شخص هست که برجسته اش میکنه
          موفق باشید.
          در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

          نظر

          • گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

            #32150
            پاسخ : اخبار

            جناب محمدی به نظرم شما بیشتر شعارمیدهید تا به واقعیات توجه داشته باشید .
            آنچه در سازمان ملل گفته میشود , همه میگویند, و دنبال منافع حداکثری خود هستند ...ما هم از این دست شعارها وگزافه گویی ها بسیار کرده ایم(هزینه ش هم ملت نحیف ایران میدهد) , اما آنچه مهم است اینست که برایند رفتار ملتها با دیگر ملتها چگونه رقم میخورد,
            همانطور که مستحضرید منزوی ترین کشورها ایران شده است و کره شمالی و کوبا و امثالهم و بعد از دهه ها مرگ بر امریکا و فلانی و بمانی میبینیم مرگ برای ما مانده است و زندگی برای آنها!
            و از همه بدتر اینکه ملتی مثل ایران به جان هم وطن خویش نیز افتاده است(نزول اخلاقیات در خانواده ها) و این را آمارهای داخلی(به غیره و بین الملل کاری نداریم) نیز تائید میکند !!از دزدی و دروغ و فساد و فحشا گرفته تا کشتار جاده ایی و هوایی و انواع سرطانها( تازه میگویند اپیدمی سرطان در راه است)و آلودگی مواد غذایی و هوا و اب آشامیدنی و سقط جنین و دزدی (که دیگر مردم نمک را هم میدزدند) !!و فساد در همه زمینه ها....
            حالا درست است که ایرانیها دچار مازوخیسم شده اند و گویا لذتی وصف ناشدنی از فلاکت خود میبرند ,اما اینها از چشم تیز بین دنیا دور نمیماند و به هر ملتی به اندازه فهم و شعور و شان و جایگاهشان احترام میگذارند نه به جهل و خرافاتشان ....هر چند که ما همچنان بر مواضع خود پای فشاری کنیم و لذت هم ببریم.
            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2014/09/28, 00:31.
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #32151
              پاسخ : اخبار

              تغییر مواضع بچه گانه کامرون در سازمان ملل را بفال نیک میگیریم.....
              ضمنا مردم خصوصا سهامداران باید بدانند که
              رهبری صراحتا همه مسولیتهای مذاکرات هسته ایی را بعهده گرفته اند !!!

              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

                #32152
                پاسخ : اخبار

                در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۷/۳ - ۰۹:۵۴

                اقتصادی > بانک - بیمه بورس
                رشد اقتصادی فصل اول سال 93 به 4.6 درصد رسید
                :-s:O
                بانک مرکزی اعلام کرد: تولید ناخالص داخلی کشور در فصل اول سال 1393 به 480491 میلیارد ریال رسید که نسبت به رقم مشابه فصل اول سال 1392 به میزان 4.6 درصد رشد نشان می‌دهد.
                به گزارش خبرگزاری مهر، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: بر اساس محاسبات مقدماتی و اولیه اداره حسابهای اقتصادی این بانک ،تولید ناخالص داخلی کشور به قیمت پایه و به قیمتهای ثابت سال 1383 در فصل اول سال 1393 به 480491 میلیارد ریال رسید که نسبت به رقم مشابه فصل اول سال 1392 به میزان 4.6 درصد رشد نشان می دهد.

                نکاتي در خصوص رشد اقتصادي در فصل اول سال 1393

                براساس محاسبات مقدماتي و اوليه، توليد ناخالص داخلي کشور به قيمت هاي ثابت سال ۱۳۸۳ در سه ماهه اول سال ۱۳۹۳ به ۴۸۰۴۹۱ ميليارد ريال رسيده است که در مقايسه با رقم مشابه سال قبل ( ۴۵۹۲۵۲ ميليارد ریال) 4.6 درصد رشد نشان می دهد. لازم به ذکر است که توليد ناخالص داخلي در فصل اول سال ۱۳۹۲ نسبت به رقم مشابه سال 91 معادل 4.1 درصد کاهش يافته بود.

                بر اين اساس مي توان گفت که اقتصاد ايران پس یک دوره رکود طولاني، در فصل اول سال ۱۳۹۳ بهبود معني داري را تجربه نموده است. در بررسي رشد ارزش افزوده بخش هاي مختلف اين نکته حائز اهميت است که تمامي گروه هاي عمده اقتصادي (اعم از کشاورزي، نفت، صنايع و معادن و خدمات) در سه ماهه اول سال جاري از رشد مثبت برخوردار بوده اند. اين در حالي است که در فصل اول سال ۱۳۹۲،به جز گروه کشاورزي، ساير گرو ههاي عمده با رشد منفي ارزش افزوده مواجه بودند.

                لازم به ذکر است حسب روال معمول داده ها و اطلاعات مورد نياز جهت محاسبه رشد اقتصادي از منابع آماري رسمي مربوطه از قبيل وزارت جهاد کشاورزي، وزارت نفت، طرح آماري کارگاه هاي بزرگ صنعتي (اداره آمار اقتصادي بانک مرکزي) سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران، وزارت نيرو و طرح آماري فعاليت هاي بخش ساختماني (اداره آمار اقتصادي بانک مرکزي) دريافت گرديده است. همچنين در گروه خدمات نيز متناسب با هر يک از فعاليت ها، از منابع آماري و شاخ صهاي قيمت مرتبط با موضوع استفاده شده است.

                همانگونه که اشاره گرديد، اطلاعات رشد ارزش افزوده بخش هاي مختلف اقتصادي حاکي از آغاز روند بهبود و رونق نسبي در مقايسه با دوره مشابه سال قبل مي باشد. بررسي سهم فعالي تهاي مختلف اقتصادي در رشد توليد ناخالص داخلي نشان م يدهد که ارزش افزوده زيرگروه "صنعت" و "بازرگاني، رستوران و هتلداري" به ترتيب با سهمي معادل 1.5 و 1.0 واحد درصد، نقش عمده ای (2.5 واحد درصد) را در رشد 4.6 درصدی تولید ناخالص داخلی به قيمت هاي ثابت سال ۱۳۸۳ در فصل اول سال ۱۳۹۳ ايفا نموده اند.

                لازم به ذکر است، شاخص توليد کارگاه هاي بزرگ صنعتي (که حدود ۷۰ درصد ارزش افزوده بخش صنعت را پوشش می دهد) در سه ماهه اول سال ۱۳۹۳ نسبت به رقم مشابه سال قبل 10.0 درصد رشد داشته است. در ميان ۲۲ گروه عمده صنعتي، شاخص ۱۳ گروه که در مجموع ۸۷ درصد از وزن شاخص را به خود اختصاص مي دهند، در فصل اول سال ۱۳۹۳ نسبت به فصل اول سال ۱۳۹۲ رشد مثبت داشته اند.

                نگاهي به ارقام اجزاي هزينه نهايي (طرف تقاضاي اقتصاد) به قيمتهاي ثابت سال ۱۳۸۳ در فصل اول سال۱۳۹۳ نيز نشان مي دهد که اقلام مصرف خصوصي، مصرف دولتي، تشکيل سرمايه ثابت ناخالص، صادرات و واردات کالاها و خدمات به ترتيب از رشدهايي معادل 6.1 ، 8.3 ، 5.7 ، 2.5 و 4.3 ۴ درصد برخوردار بود ه اند که در سازگاري با تحولات بخش عرضه اقتصاد قرار دارند. نکته لازم به ذکر آن است که در تشکيل سرمايه ثابت ناخالص واقعي، در فصل اول سال ۱۳۹۳ بخش ماشين آلات با 17.7 درصد رشد مواجه بوده است؛ در حالي که بخش ساختمان در اين فصل رشد -1.1 درصدی را تجربه نموده است. عمده ترين منابع آماري به منظور محاسبه اقلام هزينه ناخالص داخلي را منابعي نظير طرح آماري بودجه خانوار در مناطق شهري ايران (اداره آمار اقتصادي بانک مرکزي)، پرداختي هاي خزانه داري کل کشور (وزارت امور اقتصادي و دارايي)، آمار صادرات و واردات گمرک جمهوري اسلامي ايران و آمار تراز پرداختهاي خارجي کشور (بانک مرکزي) تشکيل مي دهند.

                لازم است به این نکته توجه گردد که اقتصاد ایران در طول 2 سال گذشته با نرخ رشد منفی مستمر مواجه بوده است، لذا رشد مثبت ایجاد شده که جای خوشحالی و امیدواری دارد، علاوه بر دلالت بر شروع دوره رونق نسبی، بدین معنی است که اقتصاد ایران مسیر بهبود و بازیابی توان از دست رفته خویش را می‌پیماید. مقایسه ارقام تولید ناخالص داخلی به‌قیمت پایه (1383=100) در فصل اول سالهای 91 (478739 میلیارد ریال)، 1392 (459252 میلیارد ریال) و 93 (480491 میلیارد ریال) نشان می‌دهند که در فصل اول سال 1393 تولید ناخالص داخلی کشور به‌قیمت پایه (1383=100) توانسته است افت صورت گرفته طی دو سال اخیر را جبران نماید.

                ضمناً مقایسه آمار تولید ناخالص داخلی بدون نفت (به‌قیمت پایه 1383=100) نشان می‌دهد تولید ناخالص داخلی بدون نفت که از 415438 میلیارد ریال در سه‌ماهه اول سال 1391 به 409811 میلیارد ریال در سه‌ماهه اول سال 1392 کاهش یافته بود، در سه‌ماهه اول سال 1393 به 428014 میلیارد ریال افزایش یافته که در مقایسه با رقم مشابه در سال 1392 و 1391 به‌ترتیب 4.4 و 3 درصد افزایش نشان می‌دهد، لذا می‌توان گفت که بخش غیرنفتی اقتصاد از بهبود بیشتری برخوردار گردیده و سهم بخش غیرنفتی اقتصاد افزایش یافته است.

                در عین حال باید توجه داشت که علی‌رغم رشد 4.6درصدی تولید ناخالص داخلی در فصل اول سال 1393 نسبت به رقم مشابه سال قبل و ورود اقتصاد کشور به مرحله رونق اقتصادی، سطح تولید در فصل اول سال 1393 به‌میزان 8.7 درصد پایین‌تر از رقم مشابه در فصل اول سال 1390 بوده و کماکان ظرفیت فعال نشده (خالی) قابل توجهی در اقتصاد وجود دارد.

                با این وجود، شروع رشد مثبت اقتصادی کنار کاهش قابل ملاحظه تورم نشان می‌دهد که اقتصاد ایران طی یک سال گذشته در جهت صحیح گام برداشته است و این امیدواری وجود دارد که با استمرار سیاست‌های صحیح و ثبات‌بخش اقتصادی و بهبود فضای کلی اقتصاد و کسب و کار، شاهد تداوم و تقویت این روند و بهبود هرچه بیشتر عملکرد فعالیت‌های اقتصاد کشور باشیم.

                هفته قبل روحانی از رشد 2.5 درصدی گفت تقربیا همه اقتصاددانان رد کردن حالا این اومده میگه 4.6!

                جالبتر اینکه اونهایی که تا دیروز میگفتن همه شرکتها ورشکست شدن و بخش خصوصی نابود شده و واحدهای تولیدی تعطیل شدن و الباقی هم که فعال موندن زیر 50% ظرفیت دارن کار میکنن، و سالها طول میکشه تا ویرانی 8 ساله ایجاد شده در اقتصاد رو درست کنیم حالا از رشد اقتصادی 4.6 درصد صحبت میکنن اونم 6 ماه بعد از تحویل گرفتن دولت !

                نظر

                • Mahdi49
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 93

                  #32153
                  پاسخ : اخبار

                  در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  هفته قبل روحانی از رشد 2.5 درصدی گفت تقربیا همه اقتصاددانان رد کردن حالا این اومده میگه 4.6!

                  جالبتر اینکه اونهایی که تا دیروز میگفتن همه شرکتها ورشکست شدن و بخش خصوصی نابود شده و واحدهای تولیدی تعطیل شدن و الباقی هم که فعال موندن زیر 50% ظرفیت دارن کار میکنن، و سالها طول میکشه تا ویرانی 8 ساله ایجاد شده در اقتصاد رو درست کنیم حالا از رشد اقتصادی 4.6 درصد صحبت میکنن اونم 6 ماه بعد از تحویل گرفتن دولت !
                  باسلام 5نفرازاون همه اقتصاددان رونام ببریدضمناشما اگه آماردیگه ای داریدبزارید

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

                    #32154
                    پاسخ : اخبار

                    در اصل توسط Mahdi49 پست شده است View Post
                    باسلام 5نفرازاون همه اقتصاددان رونام ببریدضمناشما اگه آماردیگه ای داریدبزارید
                    برخی دوستان وقتی آمار ارایه می کنی به اون آمار ارایه شده میگن مار و پله !!!

                    نهِ ۷۰ درصدی فعالان اقتصادی به اظهارات روحانی



                    درضمن حرف اصلی اینه که چطور در اقتصادی که یه عده مدعی بودن و هستن که ورشکسته هست و شرکتها و بنگاهها داغون شدن و از ریل خارج شده و .....

                    تحریمها هم که لغو نشده، سرمایه گذاری جدید هم که نشده تازه اگر شده باشه هم به این زودی جواب نمیده و .... ظرف 6 ماه رشد اقتصادی بشه این مقدار

                    منظور اینه که یا اون حرفهای اقتصاد ورشکسته و ..... دروغ بوده و سیاه نمایی یا این آماری که الان ارایه شده !

                    میگن خود کرده را تدبیر نیست ! این چاهی هست که خودشون با دست خودشون کندن و توش افتادن
                    آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2014/09/28, 10:35.

                    نظر

                    • لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

                      #32155
                      پاسخ : اخبار

                      منظور از رشد 2.5 یا 4 درصدی این است که از منفی 6 به منفی 2 رسیده ایم نه 4 مثبت.
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                      نظر

                      • Mahdi49
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 93

                        #32156
                        پاسخ : اخبار

                        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        برخی دوستان وقتی آمار ارایه می کنی به اون آمار ارایه شده میگن مار و پله !!!

                        نهِ ۷۰ درصدی فعالان اقتصادی به اظهارات روحانی



                        درضمن حرف اصلی اینه که چطور در اقتصادی که یه عده مدعی بودن و هستن که ورشکسته هست و شرکتها و بنگاهها داغون شدن و از ریل خارج شده و .....

                        تحریمها هم که لغو نشده، سرمایه گذاری جدید هم که نشده تازه اگر شده باشه هم به این زودی جواب نمیده و .... ظرف 6 ماه رشد اقتصادی بشه این مقدار

                        منظور اینه که یا اون حرفهای اقتصاد ورشکسته و ..... دروغ بوده و سیاه نمایی یا این آماری که الان ارایه شده !

                        میگن خود کرده را تدبیر نیست ! این چاهی هست که خودشون با دست خودشون کندن و توش افتادن
                        باسلام باتشکرازلینک مفیدتون توی این لینک هم برخی فعالان اقتصادی بعنوان نمونه خودروسازهاتاییدکردن که ازرکودخارج شدن وبه رشدرسیدن حتی درعمل هم تحویل خودروسریعترصورت میگیره بااین وجوداین صحبتهابیشترجهت ایجادجومثبت درجامعه ست والانیازبه لایحه خروج ازرکودواعطای انواع مشوق برای سرمایه گذاری نبود ضمنادوستان آمارو ماروپله نمی دونن بلکه نقاشیهایی که براساس سفسطه های آماری باشه ماروپله میدونن-بااحترام

                        نظر

                        • mjtb
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 527

                          #32157
                          پاسخ : اخبار

                          در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                          منظور از رشد 2.5 یا 4 درصدی این است که از منفی 6 به منفی 2 رسیده ایم نه 4 مثبت.
                          آقا شما چیو واسه کی داری توجیه میکنی؟ اینا اعتقاد دارن وقتی تورم کاهش پیدا میکنه باید قیمتها پایینتر بیاد!!!

                          نظر

                          • orkideh
                            عضو عادی
                            • Aug 2014
                            • 180

                            #32158
                            پاسخ : اخبار

                            گزارش بازار چند لحظه قبلبازار سهام و شاخص آن امروز مثبت هستند و گروه لیزینگی و ساختمانی سهم بزرگی را در این مثبت شدن از آن خود کرده اند، اخبار سیاسی هم مثبت هستند در این راستا لاروف گفته است توافق هسته ای تا مرز 95 درصد حاصل شده است. گروه خودرویی و قطعه سازی امروز تماماً مثبت معامله می شوند، دیروز برخی شرکت ها و نهادهای مالی از جمله گروه مالی ملت و کارکنان بانک ها به جمع خریداران خودرویی از جمله در دو نماد زامیاد و خودرو وارد شدند، شنیده های بازار حاکی از آن است گزارشات 6 ماهه خودرویی ها به خصوص در نماد ایران خودرو بهتر از حد انتظار است.
                            ساختمانی ها مثبت معامله می شوند و صحبت هایی از برخی افزایش سرمایه ها در برخی نمادهای این گروه است ، نماد ثشرق نیز متوقف شد می گویند تعدیل مثبتی برای سال 94 این شرکت در راه است، این خبر در گروه مسکنی و از زبان دکتر عبده تبریزی نیز قابل توجه بود: عضو شورای‌عالی بورس با تاکید بر اینکه دولت پولی بابت اوراق تسهیلات مسکن نمی‌پردازد، گفت: این اوراق که با نرخ 22 و 23 درصد توسط مردم خرید و فروش می‌شود، صرفه اقتصادی دارد. غذایی ها به جز غشاذر و غپینو مثبت معامله می شوند، در اخبار مرتبط با این گروه ، مدیرعامل اتحادیه سراسری فراورده های لبنی با بیان اینکه تاکنون ابلاغیه ای مبنی بر افزایش نرخ شیر خام به 1300 تومان به دست ما نرسیده است، گفـت : افزایش قیمت شیر خام به 1300 تومان حتما به معنای افزایش مجدد قیمت لبنیات نیست .
                            در گروه معدنی که خبرهایی از گزارشات احتمالی 6 ماهه آنها شنیده می شود خبرجالبی را داشتیم مبنی بر اینکه معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه این وزارتخانه از موضع خود برای بازپس گیری معدنی واگذار شده به همسر یک کارمند به صورت غیرقانونی، عقب ننشسته است، گفت: سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، دعوی خود را از مالک غیرقانونی این معدن برای بازگشت آن به دولت، ارایه کرده است . مپنا و بمپنا هر دو مثبت خفیف معامله می شوند ، مدیر عامل توانیر از ساخت بزرگترین مزرعه برق خورشیدی ایران در کرمان خبر داد و سیاست های جدید صنعت برق برای احداث نیروگاه های برق مقیاس کوچک وتولید پراکنده را تشریح کرد.
                            قندی ها نیز مثبت معامله می شوند ، صحبت هایی از افزایش نرخ قند و شکر با توجه به افزایش قیمت چغندرقند شنیده می شود. حال و روز برخی تک سهم ها مانند فاراک و زمگسا و تکشا و حفاری نیز در این بازار خوب است که قابل توجه می باشد.
                            در گروه پتروشیمی افزایش قیمت متانول در برخی نقاط جهان را به فراخور تغییرات فصلی داشته ایم اما همچنان اتفاق خاصی در روند معاملات این گروه مشاهده نمی شود، در یکی از مهمترین اخبار این گروه یک مقام مسئول در شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تشریح دلایل توقف احداث خط لوله اتان مرکز با ارائه اولتیماتوم جدیدی به برخی از سرمایه‌گذاران طرح‌های چندین ساله پتروشیمی کشور اعلام کرد: اگر تاخیرها در برخی از طرح‌های پتروشیمی ادامه یابد، مجوز احداث این پروژه‌ها لغو خواهد شد

                            نظر

                            • علی کریمی
                              عضو عادی
                              • Jul 2014
                              • 95

                              #32159
                              پاسخ : اخبار

                              رشد اقتصادی ناشی از فروش نفت است



                              استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در خصوص رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی در بهار امسال، گفت: این نرخ به طور عمده در اثر فروش نفت حاصل شده که تولید ناخالص داخلی را بیشتر نشان می‌دهد


                              به گزارش جهان، وی در پاسخ به «نسیم»، که تا چه اندازه آمار نرخ رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی بهار امسال را با واقعیت اقتصاد کشور منطبق می‌دانید، اظهار داشت: قبل از پاسخ به این موضوع، این سوال مطرح است که چه اقدامی صورت گرفته است که نرخ رشد اقتصادی تا این اندازه افزایش یافته است.

                              حسین راغفر افزود: به نظر نمی‌رسد اقداماتی که حداقل از ناحیه دولت صورت گرفته باشد و سرمایه‌گذاری‌ها منجر به چنین نتیجه‌ای شده باشد.

                              وی تصریح کرد: البته یک نکته‌ای وجود دارد و اینکه یک دولت غارتگر رفته است و این تغییر فضا عامل بسیار مهمی است برای اینکه اقتصاد ناکارآمد کشور بهتر کار کند.

                              استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفتگو با «نسیم»، عنوان کرد: به طور طبیعی این نرخ رشد با ظرفیت‌های واقعی و بالقوه اقتصادی ایران فاصله زیادی دارد و نشانه‌های ناکارآمدی اقتصاد ایران است.

                              راغفر با بیان اینکه اگر هم مداخله‌ای در اقتصاد ایران صورت نگیرد، مدیریت سنتی موجود و مستمر رشد اقتصادی ۲ و ۳ درصد را تأمین می‌کند و تحقق می‌بخشد، گفت: اما نکته این‌جاست که آیا این نرخ رشد متناسب با ظرفیت‌های ایران هست یا خیر؟ مشخص است که این نرخ رشد، خیلی نازل‌تر از ظرفیت‌های اقتصادی ایران است و این موضوع به مدیریت اقتصاد کشور برمی‌گردد.

                              وی با بیان اینکه ما این نرخ رشدی را اعلام شده می‌پذیریم، منتها مسأله این‌جاست که این نرخ از چه طریقی حاصل شده است، افزود: این نرخ به طور عمده در اثر فروش نفت حاصل شده که تولید ناخالص داخلی را بیشتر نشان می‌دهد.

                              استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا ادامه داد: در ضمن سال گذشته، سال پایان یک دولت بود و این موضوع خودبه‌خود به رکود دامن می‌زند و نرخ رشد اقتصادی را در آن سال کاهش می‌دهد و سال بعد به دلیل اینکه اندکی وضعیت برای فعالان اقتصادی روشن‌تر می‌شود، فعالیت‌شان را با چشم‌انداز روشن‌تری دنبال می‌کنند.

                              راغفر تصریح کرد: اگرچه افزایش نرخ رشد اقتصادی نسبت به سال گذشته بسیار قابل توجه بوده است، اما نکته مهم‌تر این است که این نرخ رشد اقتصادی نمی‌تواند خیلی دلگرم‌کننده باشد؛ به جهت اینکه ناکارآمدی‌های نظام اقتصادی کشور کماکان اتلاف منابع ملی را به دنبال دارد و به نظر می‌رسد باید به سمت شاخص‌ها و رشدهای اقتصادی بهتری پیش برویم.

                              نظر

                              • negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

                                #32160
                                پاسخ : اخبار

                                عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌‌وگو با فارس مطرح کرد
                                افشای پشت پرده حذف مالیات عایدی مسکن/ مخالفت دولتی‌ها بعد از موافقت در کمیسیون

                                عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: به دلیل فشار وزارت راه و شهرسازی و ارائه گزارش به رئیس جمهور مالیات بر عایدی مسکن در اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم حذف شد.
                                خبرگزاری فارس: افشای پشت پرده حذف مالیات عایدی مسکن/ مخالفت دولتی‌ها بعد از موافقت در کمیسیون

                                محمدرضا پور ابراهیمی در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که نظر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس و نیز نمایندگان دستگاه‌های اجرایی به خصوص وزارت راه و شهرسازی در خصوص مالیات بر عایدی مسکن چه بود، اظهار داشت: نمایندگان دولت و دستگاه ها در کمیسیون هنگام رای گیری موافق با این نوع مالیات بودند و به همین علت نیز در کمیسیون رای بالایی آورد.

                                عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: بعد از آن دولت پای خود را برای تصویب این موضوع کنار کشید و رئیس سازمان مالیاتی نیز از آن دفاع نکرده و حتی طوری صحبت کرد که انگار این موضوع کار خوبی نیست.

                                پورابراهیمی با بیان اینکه گفته شد فشار وزارت راه و شهرسازی برای حذف مالیات عایدی سرمایه بخش مسکن وجود داشت،‌ تاکید کرد: نامه‌ای وزیر راه و شهرسازی به رئیس جمهور نوشته بود که با این موضوع مخالفت کند.

                                به گزارش فارس مالیات عایدی مسکن و املاک برای جلوگیری از سوء استفاده دلالان و سوداگران این بخش بوده که از افزایش‌های بی رویه و غیر منطقی مسکن در بازار جلوگیری می کند و طی روزهای گذشته هرچند دولت در اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم این موضوع را پیش بینی نکرده بود اما اعضای کمیسیون اقتصادی این پیشنهاد به نفع بازار مسکن و ثبات در این بخش ارائه کردند که با مخالفت نمایندگان دولت روبرو شد و در نهایت نیز در صحن علنی مجلس رای نیاورد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X