اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

    #34636
    پاسخ : اخبار

    چکیده صحبت های چند روز اخیر رئیس دولت و رهبر که توسط دوست خوبم در سایتی قرار داده بودند.


    .................................................. ...

    روحانی در همایش اقتصاد: کشور با انزوا نمیتواند رشد مستمر داشته باشد، والله بالله اقتصاد با تحریم نمی تواند رشد کند................ آیت الله خامنه ای: دولت نباید به دست بیگانه چشم بدوزد

    روحانی:سر میز مذاکره نه آنها و نه ما راجع به آرمان و اصول بحث نمی کنیم........آیت الله خامنه ای: دشمن فعلاً به صراحت با آرمانها کاری ندارد اما اگر عقب نشینی بشود بعداً سراغ آرمانها هم می آید بنابراین باید با هوشیاری، هدف «پیشنهادها، حرفها و اقدامات دشمن» را درک کرد......

    سردار نقدی:صادقانه بگویم، کسی که روی آرمان ها خط کشیده، انقلابی نیست،انقلابی های قلابی به نام عقلانیت حرف از تعطیلی مبارزه می زنند !

    روحانی:آرمان ما به سانتریفیوژ وصل نیست ..............آیت الله خامنه ای:یک قدم عقب نشینی، پیشروی دشمن را به دنبال می آورد!

    روحانی:برای مسائل مهم همه پرسی بگذاریم......... آیت الله خامنه ای: اگر شرط برداشتن تحریم را چیزی عنوان کنند که غیرتتان اجازه ندهد چه می کنید؟ ،یقینا هیچ مسؤولی این را قبول نمی کند!

    و در نهایت اینکه به دولت هشدار میدهد که از حاشیه سازی دست بردارد و تاکید کرد ایجاد تفرقه و دودستگی در میان مردم، به هر عنوان و با هر توجیه، ضد منافع ملی و ضد آرمانهاست!

    در جایی هم گفتند: من با مذاکره مخالف نیستم تا هر موقع که می خواهند مذاکره کنند که این جمله با خنده حضار به علامت مسخره کردن مذاکرات همراه بود!
    آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/01/09, 00:08.
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #34637
      پاسخ : اخبار

      این مسئول ابراز کرد: اگر نتوانیم به طور هوشمند از گسترش بخش‌های ناسالم این شبکه‌ها جلوگیری کنیم طبعاً در نهایت ناچار می‌شویم که اصل شبکه‌ها را با محدودیت مواجه کنیم.
      وزیر دادگستری گفت: برخی شبکه‌های اجتماعی سلامت اخلاقی خانواده‌ها را به مخاطره انداخته‌اند.

      به گزارش ایسنا، مصطفی پورمحمدی عصرامروز(18دی)، درسازمان ملی استاندارد درجمع خبرنگاران اظهار کرد: در خصوص برخی شبکه‌های اجتماعی از جمله لاین، وایبرو واتس آپ شکایت‌های زیادی به قوه قضاییه رسیده است.

      وی خاطر نشان کرد: برخی از این شبکه‌ها سلامت اخلاقی خانواده‌ها را به مخاطره انداخته و به نوعی دردسرساز شده‌اند.

      پورمحمدی افزود: وظیفه قوه قضاییه این است که به طور جدی با هرآنچه سلامت اخلاقی و روانی اعضای خانواده را تحت شعاع قرار می‌دهد مقابله و برخورد کند.

      وی ادامه داد: دولت تلاش دارد تا آنجایی که می‌تواند با کنترل فنی و فیلترینگ‌های هوشمند از ادامه فعالیت این شبکه‌ها ممانعت نکند اما این اقدام تا زمانی صورت می‌گیرد که این شبکه‌های اجتماعی از لحاظ اخلاقی به تهدید تبدیل نشوند.

      این مسئول ابراز کرد: اگر نتوانیم به طور هوشمند از گسترش بخش‌های ناسالم این شبکه‌ها جلوگیری کنیم طبعاً در نهایت ناچار می‌شویم که اصل شبکه‌ها را با محدودیت مواجه کنیم.

      وزیردادگستری در پایان گفت: این موضوع در حال بررسی بین قوه قضاییه و مجریه است و نتیجه نهایی آن اعلام خواهد شد.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #34638
        پاسخ : اخبار

        پاتریک پلو پزشک روزنامه نگار که در نشریه ابدو ستون ثابت دارد، با اشاره به انتشار سر موعد این نشریه به تلویزیون "itele" فرانسه گفت:" ما به انتشار نشریه ادامه خواهیم داد چون آنها (تروریست ها) پیروز نشدند."
        اعضای زنده مانده نشریه فکاهی " شارلی ابدو" فرانسه اعلام کردند این نشریه شماره جدید خود را سر موعد و با تیراژی 1 میلیون نسخه ای چاپ خواهد کرد.

        به گزارش عصر ایران به نقل از وب سایت " مارکت واچ" پاتریک پلو از اعضای سردبیری نشریه فکاهی ابدو که روز چهارشنبه با حمله 3 فرد مظنون به ارتباط با داعش مواجه شد و 4 کارتونیست و 5 روزنامه نگار دیگر خود را در این حمله تروریستی از دست داد، با اعلام این موضوع گفته است اعضای زنده این هفته نامه مصمم هستند بدون وقفه شماره جدید این هفته نامه را منتشر کنند.

        "ریچارد مالکا" وکیل این نشریه فرانسوی هم گفته است ما این هفته به جای 60 هزار نسخه همیشگی، 1 میلیون نسخه منتشر خواهیم کرد.

        استفان شارب 47 ساله سردبیر کشته شده نشریه شارلی ابدو





        پیش بینی می شود تقاضا برای خرید این نشریه فرانسوی پس از حمله اخیر به آن و عزم اعضای زنده تیم تحریریه آن برای انتشار در موعد مقرر حتی بیش از این رقم باشد و بسیاری از فرانسوی ها یک نسخه از شماره جدید این هفته نامه را به عنوان اقدامی نمادین برای محکومیت اقدام تروریستی و خشونت بار و همبستگی با این نشریه و جامعه رسانه ای فرانسه بخرند.

        اقدام تروریستی روز چهارشنبه در پاریس که این روز را به روز سیاه مطبوعات و رسانه های فرانسوی تبدیل کرد، جوی به شدت احساسی در بین مردم این کشور پدید آورده است.

        پلیس فرانسه در جستجوی دو مظنون الجزایری تبار این حادثه است که متواری شده اند، اما راننده 18 ساله این دو برادر تحت تعقیب شب گذشته خود را تسلیم پلیس کرده است.

        پاتریک پلو پزشک روزنامه نگار که در نشریه ابدو ستون ثابت دارد، با اشاره به انتشار سر موعد این نشریه به تلویزیون "itele" فرانسه گفت:" ما به انتشار نشریه ادامه خواهیم داد چون آنها (تروریست ها) پیروز نشدند."

        با این حال وکیل شارلی ابدو گفته است به دلیل مشکلات و کشته شدن کارتونیست های این تحریریه آنها شماره هفته نامه آینده را نه در 16 صفحه بلکه در 8 صفحه منتشر خواهند کرد.

        او به روزنامه لوموند فرانسه گفته است: " ما نیازمند کمک برای انتشار شماره جدید هستیم. هیچ چیزی نمانده، هیچ آرشیو و سیستم کامپیوتری و حتی قلمی باقی نمانده است، اما ما هیچ تردیدی نداریم که همه با این نشریه همبستگی دارند."

        رسانه های فرانسوی گزارش داده اند روزنامه لیبراسیون و یک هفته نامه رقیب این نشریه به نام " سینه منسوئل" اعلام کرده اند برای انتشار شماره جدید شارلی ابدو به خبرنگاران باقی مانده این نشریه کمک خواهند کرد و بخشی از فضای تحریریه و امکانات خود را در اختیار آنها قرار خواهند داد.

        همچنین شرکت اینترنتی گوگل، چندین نشریه فرانسوی و اتحادیه ناشران فرانسه اعلام کرده اند برای سرپا ماندن هفته نامه ابدو به این رسانه کمک مالی خواهند کرد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #34639
          پاسخ : اخبار

          يك تحقيق اقتصادي: ممالك غیراسلامی "عدالت اسلامی" را بیشتر رعایت می‌کنند!

          گروه اقتصادي: یک جدول رده‌بندی کشورها که توسط یک استاد ایرانی‌تبار علم اقتصاد تهیه شده می‌گوید که ایرلند، لوکزامبورگ، دانمارک و ... به لحاظ رعایت آنچه با "عدالت اسلامی" انطباق دارد از کشورهای اسلامی پیش‌تر هستند!

          روزنامه آلمانی "زوددویچه" در مصاحبه با پرفسور حسین عسکری، استاد دانشگاه جورج واشنگتن، گزارشی درباره جدول رده‌بندی کشورهایی تهیه کرده که "ارزش‌های اسلامی را رعایت می‌کنند".
          در صدر جدول رده‌بندی مزبور، ایرلند، لوکزامبورگ و دانمارک واقع شده‌اند. هیچ کشوری که اکثریت جمعیت آن مسلمان باشد در میان ۲۵ کشور اول این رده‌بندی نیست. اسرائیل در مکان ۲۷ و بدین ترتیب بسیار بالاتر از عربستان سعودی است که در مکان ۹۱ قرار گرفته است. آلمان در رده ۲۶ این جدول واقع شده است.

          پرفسور حسین عسکری که ایرانی است اما در انگلیس بزرگ شده، سال‌هاست در این باره تحقیق می‌کند که تا چه حد سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی کشورهای جهان همخوان با اصول قرآن هستند. عسکری با اتکا بر وجود یک ایده "جامعه اسلامی عادل" تحقیق می‌کند که در یک کشور درآمد ملی چگونه تقسیم می‌شود، چگون با فقر مبارزه می‌کنند، آیا به قراردادها عمل می‌شود و به قوانین احترام می‌گذارند؟ تا چه حد رشوه رد و بدل می‌شود، تا چه حد مدارس و بیمارستان‌ها از تجهیزات لازم برخوردار هستند.

          پرفسور عسکری معتقد است که: "هسته اصلی اسلام سفر حج و اقامه پنج رکعت نماز یا روزه‌داری در ماه رمضان نیست". به عقیده او، "این‌ها همه مهم است، اما مهم‌ترین اصل در اسلام عدالت است". عسکری گفته‌ای از محمد عبده، فقیه مصری که یکی از اصلاح‌گران مهم دین اسلام در قرن ۱۹ میلادی به شمار می‌آید را نقل می‌کند: «به غرب رفتم و اسلام را دیدم، اما مسلمانی ندیدم. به شرق بازگشتم و مسلمان دیدم، اما اسلام را ندیدم.»

          حسین عسکری در رشته الهیات تحصیل نکرده، بلکه دارای درجه دکترا در رشته علوم اقتصادی از موسسه تکنولوژی ماساچوست است. به نوشته "زود دویچه"، کشورهای عربی‌ نیز برای توانایی او در عرصه علم اقتصاد بسیار ارزش قائل هستند. عسکری در دهه ۱۹۷۰ رئیس هیئت نمایندگی عربستان سعودی در صندوق بین‌المللی پول بود. او در دهه ۱۹۹۰ میان کشورهای ایران، عربستان سعودی و کویت میانجی‌گری می‌کرد. عسکری گفته است: «بوروکرات‌های عربستان سعودی در محافل خصوصی که درباره هسته اصلی اسلام و وضعیت زندگی مردم در کشورهای عربی حرف می‌زنیم با من موافقت نشان می‌دهند اما اگر کسی در این کشورها چنین نظری را مطرح کند، به طور رسمی آن را خطرناک و مزخرف می نامند.»
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • majid664
            ستاره‌دار (۴)
            • Oct 2011
            • 1052

            #34640
            پاسخ : اخبار

            طرح انتشار اسناد مربوط به نقش عربستان در حملات 11 سپتامبر به سنا رفت

            سناتورها طرحی را به صحن سنا برده‌اند که از رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد 28 صفحه حذف شده گزارش مربوط به حملات تروریستی یازده سپتامبر که نقش عربستان در این حملات را افشا می‌کند، منتشر و به اطلاع عموم برسد.
            خبرگزاری فارس: طرح انتشار اسناد مربوط به نقش عربستان در حملات 11 سپتامبر به سنا رفت

            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در اتاقی در زیرزمین ساختمان دولتی «کپیتول» در ایالات متحده (ساختمان کنگره آمریکا)، 28 صفحه از گزارشی مربوط به حملات یازده سپتامبر، خاک می‌خورد. هر دو رئیس جمهوری که پس از حملات تروریستی یازده سپتامبر بر سر کار آمده‌اند، اصرار دارند که انتشار این صفحات، تهدیدی برای امنیت ملی ایالات متحده به شمار می‌رود. این در حالی است که نویسندگان گزارش می‌گویند اسرار آنها، انگشت اتهام را به سوی یکی از متحدین آمریکا نشانه رفته است.

            خبرگزاری «اسپوتنیک» در گزارشی در این رابطه می‌نویسد که روز چهارشنبه، سناتور جمهوری‌خواه «والتر جونز» از کارولینای شمالی و سناتور دموکرات «استیفن لینچ» از ایالت ماساچوست، طرحی را به صحن سنا برده‌اند که از رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد 28 صفحه حذف شده گزارش مربوط به حادثه یازده سپتامبر را خارج از طبقه‌بندی اعلام کند.

            این سناتورها که اسناد مخفی شده در زیرزمین ساختمان کنگره را خوانده‌اند، می گویند که این 28 صفحه حذف شده از گزارش، اطلاعات حیاتی در مورد تامین مالی هواپیماربایان یازده سپتامبر را برملا می‌کند به این معنی که، هواپیماربایان از سوی دولت عربستان سعودی تامین مالی می‌شده‌اند.

            سناتور دموکرات «باب گراهام» از ایالت فلوریدا که از روسای کمیسیون 9/11 (کمیسیون مربوط به حملات یازده سپتامبر) هم هست می‌گوید «سنگریزه‌های بسیاری وجود دارد که به صورت هدفمند پنهان شده» وی می‌افزاید «اگر دقت شود (این نشانه‌ها) دید گسترده‌تری از نقش عربستان سعودی (در حملات یازده سپتامبر) به ما می‌دهند».

            در پی حملات یازده سپتامبر در آمریکا، کمیسیون 9/11 با هدف مشخص نمودن چرایی و چگونگی رخداد این حادثه با حضور پنج سناتور دموکرات و پنج سناتور جمهور‌خواه تشکیل شد. این کمیته گزارش کامل خود را در سال 2004 منتشر کرد در حالی که 28 صفحه از این گزارش در طبقه‌بندی محرمانه قرار گرفت. این 28 صفحه که تا به امروز منتشر نشده است، از سوی دولت بوش به عنوان «مانع در مسیر تلاش‌های ایالات متحده و سیاست خارجی‌اش برای جنگ علیه تروریسم» شناخته شد و اجازه انتشار نیافت.

            این در حالی است که سناتور جونز به تازگی به نیوزویک گفته که «این مسئله امنیت ملی نیست» وی افزود «هیچ دلیلی که برای عدم انتشار این 28 صفحه برای عموم وجود ندارد».

            در بخشی که کمیسیون 9/11 در دسترس قرار داده افشا می‌شود که «افرادی در ایالات متحده، به هواپیماربایان در پیدا کردن خانه، باز کردن حساب بانکی، دریافت گواهینامه رانندگی، پیدا کردن مدرسه پرواز و آسان‌تر کردن معاملات، کمک کرده‌اند».

            سناتور گراهام می‌گوید که این افراد همه ملیت سعودی داشته‌ و با دولت عربستان سعودی ، ارتباطی محکم داشته‌اند؛ وی می‌افزاید «فکر می کنم در نهادی با کنترل بسیار شدید مانند پادشاهی عربستان سعودی، فعالیت‌هایی که به طور بالقوه به ارتباط آنها با نزدیکترین متحدشان یعنی ایالات متحده، اثر منفی بگذارد، نمی‌توانسته در سطحی بجز بالاترین سطح، هماهنگی و انجام شود».

            از سوی دیگر خانواده قربانیان حادثه یازده سپتامبر در اعتراض به اقدام دولت در پنهان کردن بخشی از اطلاعات مربوط به حملات تروریستی یازده سپتامبر گفتند: «ما را 13 سال منتظر گذاشتید و اکنون مقصران اصلی را پنهان می‌کنید و به جای حفاظت از مردم امریکا، از منافع عربستان و رژیم های دیکتاتوری حمایت می کنید»(اینجا).

            با وجود آنکه بیش از یک دهه از زمان انتشار گزارش یازده سپتامبر در سال 2004 می گذرد، اما «باراک اوباما» رییس جمهور ایالات متحده نیز راه دولت بوش را پیش گرفته و همچنان در تلاش است از منافع عربستان در این حادثه پشتیبانی کند.


            بنظر میاد تاریخ مصرف حکومت سعودی تمام شده و بهانه های لازم برای بلوکه کردن دارایی های آنها در غرب در حال فراهم شدن است.
            البته قبلش نفوذ داعش به عربستان و نا امن کردن و احتمالا چند پارچه کردن آن اجرا خواهد شد.
            این سناریو دقیقا مثل سناریوی اجرا شده برای لیبی است با این تفاوت که قذافی رو مثل سگ کشتند و پادشاه عربستان خودش میمیره!
            قذافی داد میزد "اینهایی که لیبی رو نا امن کرده اند گرو ه های القاعده هستند" و غربی ها میگفتند "بهار عربیست".
            آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
            وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #34641
              پاسخ : اخبار

              طیب نیا در دیدار با تجار کویتی مطرح کرد:

              ایران دارای بالاترین ثبات اقتصادی و کمترین بدهی خارجی

              تهران - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان، جمهوری اسلامی ایران را دارای بالاترین ثبات اقتصادی و کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی معرفی کرد.


              به گزارش ایرنا از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا)، علی طیب نیا که در راس هیاتی بلندپایه به کویت سفر کرده، طی سخنانی در اتاق بازرگانی این کشور، روابط دو کشور مسلمان ایران و کویت را براساس حسن همجواری، دوستی و برادری استوار دانست و افزود: در این میان روابط ایران با کویت در بین کشورهای حوزه خلیج فارس از جایگاه ویژه و ممتازی برخوردار است.

              وی با اشاره به وجود روابط صمیمانه و گسترده دو کشور در حوزه سیاسی، حجم روابط اقتصادی آنها را با توجه به توانایی ها و پتانسیل های بالقوه ایران و کویت بسیار پایین دانست و گفت: در سال 2012 مبادلات تجاری دو جانبه 187 میلیون دلار بود و در سال 2013 این رقم نیز به کمتر از 154 میلیون دلار کاهش یافته که این ارقام در مقایسه با مبادلات تجاری 128 میلیارد دلاری کویت با جهان ارقام ناچیزی را نشان می دهد.

              طیب نیا اظهار داشت: در حوزه سرمایه گذاری نیز با وجود ظرفیت های فراوان ایران، مشوق ها، معافیت های مالیاتی، انرژی ارزان، امنیت، ثبات اقتصادی و سیاسی و قوانین مناسب سرمایه گذاری و اقتصادی، سرمایه گذاری برادران کویتی در ایران چندان قابل توجه نیست.

              وزیر اقتصاد کشورمان یادآور شد: بخش های خصوصی دو کشور به ویژه اتاق های بازرگانی، می توانند نقش مهمی در گسترش روابط اقتصادی دو جانبه به ویژه در حوزه های اقتصادی و سرمایه گذاری ایفا کنند.

              طیب نیا خطاب به تجار و سرمایه گذاران کویتی؛ اظهار داشت: بدون تردید گسترش روابط اقتصادی و افزایش حجم جریانات سرمایه از عوامل ارتقای پیوندهای اجتماعی و بهبود امنیت دو جانبه محسوب می شود. پیوندهای اقتصادی و ایجاد همکاری های اقتصادی نقش موثری در پیشگیری و کاهش تنش های سیاسی داشته و رفاه بیشتر مردم دو کشور را به دنبال خواهد داشت.

              وی با بیان اینکه دولت ها نیز برای بهبود و تسهیل جریان سرمایه می بایست بسترهای مناسب را فراهم کنند، به تشریح جایگاه و موقعیت استراتژیک، پتانسیل ها و ظرفیت های زیربنایی، اقتصادی و محیط سرمایه گذاری در جمهوری اسلامی و اقدامات بعمل آمده جهت تسهیل سرمایه گذاری برای فعالان اقتصادی خارجی پرداخت.

              وزیر اقتصاد گفت: وسعت سرزمینی و شبکه مناسب حمل و نقل و به ویژه برخورداری ایران بیش از 220 هزار کیلومتر انواع راه، 12 هزار کیلومتر راه آهن و بیش از 58 فرودگاه مجهز واستاندارد و نیز دارا بودن تعداد 11 بندر تجاری در شمال وجنوب کشور از جذابیت های سرمایه گذاری در جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.

              وی افزود: در همین راستا و با توجه به موقعیت استراتژیک و عبور کریدورهای ترانزیتی از جمله شمال-جنوب، جاده ابریشم وکریدورهای راه آهن و بزرگراه سراسری آسیایی،کریدوراتصال اروپا- قفقاز-آسیا موسوم به تراسیکا ونیز کریدور جاده ای و ریلی اتصال چین وآسیای مرکزی به ایران، موجب شده تا جمهوری اسلامی ایران به عنوان پیوند استراتژیک شرق و غرب مطرح باشد و قلمرو این کشور به عنوان بهترین نقطه برای تولید و فرآوری محصولات صادراتی به بازارهای جهانی محسوب شود.

              طیب نیا ادامه داد: قانون تشویق و حمایت از سرمایه گذاری خارجی جمهوری اسلامی ایران موسوم به فیپا یکی از مترقی ترین وجامع ترین قوانین حمایت از سرمایه گذاری خارجی در سطح منطقه بوده و سرمایه گذاران خارجی در ایران از حقوقی همانند اتباع داخلی برخوردارند. دراین راستا، حمایت از سرمایه ها و سرمایه گذاران از اولویت های همیشگی جمهوری اسلامی ایران بوده و دولت تدبیر و امید اهتمام ویژه ای به این امر دارد.

              وی گفت: در حوزه مشوق های مالیاتی باید گفته شود که مالیات بر درآمد شرکت ها براساس زمینه ها و استان های محل سرمایه گذاری متفاوت بوده و از صفر تا 25 درصد متغیر است. به عنوان مثال سرمایه گذاری در کلیه زمینه های اقتصادی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای مدت 20 سال معاف از مالیات است.

              وزیر اقتصاد کشورمان ایران را از کشور های پیشگام منطقه در زمینه رویه و مقررات بین المللی، خواند و گفت: در حال حاضر ایران با 55 کشور جهان موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری را منعقد نموده و با 61 کشور دیگر در حال نهایی نمودن موافقتنامه است.

              وی یادآور شد: خوشبختانه موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری با کشور کویت نهایی شده است و از سال2010میلادی لازم الاجراء است و سرمایه گذاران کویتی می توانند از حمایت های این قانون بهره مند شوند.

              طیب نیا تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از نظر مالی دارای بالاترین ثبات اقتصادی بوده و از کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی برخوردار است.

              وی گفت: صندوق ثروت ملی جمهوری اسلامی (SWF) ایران با نام صندوق توسعه ملی دارای منابع عظیم مالی بوده و از طریق مشارکت در طرح های سرمایه گذاری و یا ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران خارجی به حمایت از سرمایه گذاران خارجی می پردازد.

              وزیر اقتصاد افزود: سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران به عنوان نهاد مسئول سرمایه گذاری خارجی در کشور، برای تسهیل فرایند سرمایه گذاری در کلیه مراحل در کنار سرمایه گذاران بوده و در تسهیل امور ایشان مساعدت می نماید و آمادگی دارد، میز کویت را به منظور ارائه خدمات به سرمایه گذاران کویتی تشکیل داده و کلیه خدمات و حمایت های لازم را از آنان به عمل آورد.


              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • نادری
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 519

                #34642
                پاسخ : اخبار

                در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                طیب نیا در دیدار با تجار کویتی مطرح کرد:

                ایران دارای بالاترین ثبات اقتصادی و کمترین بدهی خارجی

                تهران - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان، جمهوری اسلامی ایران را دارای بالاترین ثبات اقتصادی و کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی معرفی کرد.


                به گزارش ایرنا از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا)، علی طیب نیا که در راس هیاتی بلندپایه به کویت سفر کرده، طی سخنانی در اتاق بازرگانی این کشور، روابط دو کشور مسلمان ایران و کویت را براساس حسن همجواری، دوستی و برادری استوار دانست و افزود: در این میان روابط ایران با کویت در بین کشورهای حوزه خلیج فارس از جایگاه ویژه و ممتازی برخوردار است.

                وی با اشاره به وجود روابط صمیمانه و گسترده دو کشور در حوزه سیاسی، حجم روابط اقتصادی آنها را با توجه به توانایی ها و پتانسیل های بالقوه ایران و کویت بسیار پایین دانست و گفت: در سال 2012 مبادلات تجاری دو جانبه 187 میلیون دلار بود و در سال 2013 این رقم نیز به کمتر از 154 میلیون دلار کاهش یافته که این ارقام در مقایسه با مبادلات تجاری 128 میلیارد دلاری کویت با جهان ارقام ناچیزی را نشان می دهد.

                طیب نیا اظهار داشت: در حوزه سرمایه گذاری نیز با وجود ظرفیت های فراوان ایران، مشوق ها، معافیت های مالیاتی، انرژی ارزان، امنیت، ثبات اقتصادی و سیاسی و قوانین مناسب سرمایه گذاری و اقتصادی، سرمایه گذاری برادران کویتی در ایران چندان قابل توجه نیست.

                وزیر اقتصاد کشورمان یادآور شد: بخش های خصوصی دو کشور به ویژه اتاق های بازرگانی، می توانند نقش مهمی در گسترش روابط اقتصادی دو جانبه به ویژه در حوزه های اقتصادی و سرمایه گذاری ایفا کنند.

                طیب نیا خطاب به تجار و سرمایه گذاران کویتی؛ اظهار داشت: بدون تردید گسترش روابط اقتصادی و افزایش حجم جریانات سرمایه از عوامل ارتقای پیوندهای اجتماعی و بهبود امنیت دو جانبه محسوب می شود. پیوندهای اقتصادی و ایجاد همکاری های اقتصادی نقش موثری در پیشگیری و کاهش تنش های سیاسی داشته و رفاه بیشتر مردم دو کشور را به دنبال خواهد داشت.

                وی با بیان اینکه دولت ها نیز برای بهبود و تسهیل جریان سرمایه می بایست بسترهای مناسب را فراهم کنند، به تشریح جایگاه و موقعیت استراتژیک، پتانسیل ها و ظرفیت های زیربنایی، اقتصادی و محیط سرمایه گذاری در جمهوری اسلامی و اقدامات بعمل آمده جهت تسهیل سرمایه گذاری برای فعالان اقتصادی خارجی پرداخت.

                وزیر اقتصاد گفت: وسعت سرزمینی و شبکه مناسب حمل و نقل و به ویژه برخورداری ایران بیش از 220 هزار کیلومتر انواع راه، 12 هزار کیلومتر راه آهن و بیش از 58 فرودگاه مجهز واستاندارد و نیز دارا بودن تعداد 11 بندر تجاری در شمال وجنوب کشور از جذابیت های سرمایه گذاری در جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.

                وی افزود: در همین راستا و با توجه به موقعیت استراتژیک و عبور کریدورهای ترانزیتی از جمله شمال-جنوب، جاده ابریشم وکریدورهای راه آهن و بزرگراه سراسری آسیایی،کریدوراتصال اروپا- قفقاز-آسیا موسوم به تراسیکا ونیز کریدور جاده ای و ریلی اتصال چین وآسیای مرکزی به ایران، موجب شده تا جمهوری اسلامی ایران به عنوان پیوند استراتژیک شرق و غرب مطرح باشد و قلمرو این کشور به عنوان بهترین نقطه برای تولید و فرآوری محصولات صادراتی به بازارهای جهانی محسوب شود.

                طیب نیا ادامه داد: قانون تشویق و حمایت از سرمایه گذاری خارجی جمهوری اسلامی ایران موسوم به فیپا یکی از مترقی ترین وجامع ترین قوانین حمایت از سرمایه گذاری خارجی در سطح منطقه بوده و سرمایه گذاران خارجی در ایران از حقوقی همانند اتباع داخلی برخوردارند. دراین راستا، حمایت از سرمایه ها و سرمایه گذاران از اولویت های همیشگی جمهوری اسلامی ایران بوده و دولت تدبیر و امید اهتمام ویژه ای به این امر دارد.

                وی گفت: در حوزه مشوق های مالیاتی باید گفته شود که مالیات بر درآمد شرکت ها براساس زمینه ها و استان های محل سرمایه گذاری متفاوت بوده و از صفر تا 25 درصد متغیر است. به عنوان مثال سرمایه گذاری در کلیه زمینه های اقتصادی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای مدت 20 سال معاف از مالیات است.

                وزیر اقتصاد کشورمان ایران را از کشور های پیشگام منطقه در زمینه رویه و مقررات بین المللی، خواند و گفت: در حال حاضر ایران با 55 کشور جهان موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری را منعقد نموده و با 61 کشور دیگر در حال نهایی نمودن موافقتنامه است.

                وی یادآور شد: خوشبختانه موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری با کشور کویت نهایی شده است و از سال2010میلادی لازم الاجراء است و سرمایه گذاران کویتی می توانند از حمایت های این قانون بهره مند شوند.

                طیب نیا تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از نظر مالی دارای بالاترین ثبات اقتصادی بوده و از کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی برخوردار است.

                وی گفت: صندوق ثروت ملی جمهوری اسلامی (SWF) ایران با نام صندوق توسعه ملی دارای منابع عظیم مالی بوده و از طریق مشارکت در طرح های سرمایه گذاری و یا ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران خارجی به حمایت از سرمایه گذاران خارجی می پردازد.

                وزیر اقتصاد افزود: سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران به عنوان نهاد مسئول سرمایه گذاری خارجی در کشور، برای تسهیل فرایند سرمایه گذاری در کلیه مراحل در کنار سرمایه گذاران بوده و در تسهیل امور ایشان مساعدت می نماید و آمادگی دارد، میز کویت را به منظور ارائه خدمات به سرمایه گذاران کویتی تشکیل داده و کلیه خدمات و حمایت های لازم را از آنان به عمل آورد.

                طرف گرد نخود زده.انصافا از ثبات بازار ارز و بورس مشخص است که داره راست میگه

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #34643
                  پاسخ : اخبار

                  93/10/19 - 12:19شماره: 13931019000105

                  بازاریان بازار بزرگ تهران از اوضاع کسب و کار می‌گویند
                  حال ناخوش بازار بزرگ تهران؛ کسادی در حجره‌هایی که بالای ۸ میلیون اجاره می‌دهند/ سیل جمعیتی که خریدار نیست

                  این روزها حال بازار بزرگ پایتخت خوش نیست و فقط دلالان سکه و ارز‌، قاچاقچیان کالا‌، اغذیه فروشان و حاجی بازاری‌هایی که ماهانه صد‌ها میلیون تومان اجاره می‌گیرند کارشان سکه است.
                  خبرگزاری فارس: حال ناخوش بازار بزرگ تهران؛ کسادی در حجره‌هایی که بالای ۸ میلیون اجاره می‌دهند/ سیل جمعیتی که خریدار نیست
                  خبرگزاری فارس-گروه اقتصادی، علی رغم رشد 4 درصدی در بخش صنایع بزرگ انتظار بر این بود که این موج کم‌کم به حوزه بازار و خدمات هم برسد و موجی از جنب و جوش در آن ایجاد شود،‌اما ظاهراً حتی انبوه جمعیتی که در بازار پایتخت رفت و آمد می‌کنند دلیلی بر این مدعا نیست و به اذعان اغلب فروشندگان بازار بزرگ تهران بخشی از این جمعیت فقط برای گرفتن قیمت یا تفریح به بازار می‌آیند.

                  اغلب کسبه بازار از کسادی می‌نالند و می‌گویند فقط برای درآوردن اجاره مغازه مجبورند هر صبح به صبح کرکره‌ مغازه را بالا بدهند و گاهی تعطیلی‌های مکرر چیزی جز ضرر برایشان در پی ندارد.

                  جمالی 12 سال است که در صنف پوشاک بازار بزرگ تهران فعالیت می‌کند. او در مورد وضعیت بازار می‌گوید: به جمعیت نگاه نکنید. مردم قدرت خرید ندارند. 4 نفر می‌آیند تا یک تکه لباس بخرند. از دهه 80 به این طرف سال به سال فروش ما کمتر شده است.

                  اینجا در بازار بزرگ تهران، 70 درصد مغازه‌ها اجاره‌ای است آن هم با اجاره‌ای حدود ماهانه 8 میلیون تومان به بالا که قاعدتاً در کنار سایر هزینه‌ها بر سر قیمت‌ها سرشکن می‌شود.

                  تا جایی که دیگر قانون اصناف و محاسبه سود 30 درصدی بر روی کالا معنا پیدا نمی‌کند و گاهی کسادی بر سر فروش خالی می‌شود.

                  مادری که برای تهیه سرویس کریستال جهیزیه دخترش به بازار آمده با فروشنده مغازه در حال جر و بحث است. ظاهرا فروشنده سرویس کریستال یک میلیون تومانی را به او 4 میلیون فروخته و حالا باید پول را پس بدهد تا کار به اتحادیه و شکایت نکشد.

                  فروشنده مغازه می‌گوید: کل این هفته تنها دو سرویس کریستال فروخته‌ایم. د‌ر حالیکه روزانه 500 هزار تومان هزینه اجاره و حقوق کارمندانمان است و چاره‌ای نداریم که دیگر قیمت‌ها را خارج از سود تعیین شده بفروشیم.

                  محمد- ب 15 سال است که در بازار بزرگ تهران در صنف پوشاک فعالیت می کند. او می‌گوید: در برخی صنوف آنقدر رقابت تنگاتنگ است که نمی توان قیمت ها را خیلی بالا برد و از طرفی کالای قاچاق در بازار فراوان است که نمی‌توانیم قیمت ها را بالا ببریم.

                  درباره اوضاع بازار هم می‌گوید: همه کنگ هستند و نمی‌دانیم سرانجام بازار چه می‌شود؟ یک روز منتظر نتیجه مذاکرات بودیم ،ولی ظاهرا این بازار تابع هیچ چیز نیست، چون قدرت خرید مردم بسیار پایین آمده است.‌یک روز مشتری برای خود و خانواده چند قلم خرید می‌کرد ولی حالا بسیاری از مشتریان فقط برای کودکان خود آن هم در حد ضرورت پوشاک تهیه می کنند.

                  فروشندگان صنف لوازم خانگی هم امیدوارند با تمام شدن ماه صفر از الان تا شب عید بازارشان رونق بگیرند.

                  این فروشنده لوازم خانگی تصریح کی‌کند: باید روزی 4 میلیون تومان فروش داشته باشیم تا بگوییم امروز کار به روال عادی بوده است. ولی الان ساعت 12 ظهر است و هنوز یک قلم هم فروش نداشته‌ایم و این در مورد بسیاری از کسبه صدق می‌کند.

                  محمدی کاسب 20 ساله بازار بزرگ، ماهی 9.5 میلیون تومان اجاره مغازه می دهد و آنقدر از کسادی کار دلخور است که به سختی پاسخ سوالاتمان را می دهد.

                  او می‌گوید: اول سال صاحب مغازه یکجا چک اجاره یکساله اش را گرفت و نقد کرد و ما مانده ایم و این وضعیت!

                  او ادامه می‌دهد: با هزار زحمت پارچه تهیه کرده و برند خوب پوشاک ایرانی تولید می‌کنیم ، اما برای فروش مجبوریم مارک خارجی روی لباس بچسبانیم تا مشتری بپسندد. باید جواب مالیات و بازرس را هم بدهیم و مالیات از اجاره‌مان بالاتر است. دست آخر می بینیم کالای بنجل قاچاق چینی یا ترک به بازار می‌آید و قیمتش نصف کالای ماست.

                  این فروشنده بازار بزرگ تهران ادامه می‌دهد: حتی امکان گرفتن شاگرد و کارمند نداریم و خودمان پای کار هستیم.

                  کسبه به حال آنهایی که در بازار بزرگ مغازه ای متعلق به خودشان دارند و آن را اجاره می‌دهند غبطه می خورند و می‌گویند: حاجی بازاری‌های که چند دهنه مغازه در بازار دارند و اجاره آن را می گیرند اوضاع خوبی دارند، برخی بدون هیچ درگیری ماهانه فقط 150 میلیون تومان اجاره می‌گیرند.

                  هر سال دریغ از پارسال! جمله ای که رضوی در مورد اوضاع کسب و کا بازار می‌گوید و اینکه به جای حمایت از تولید داخل ،فقط ماموران شهرداری و ‌مالیات و بازرسان تعزیرات آن را نشانه گرفته اند و کسی کاری به کالاهای قاچاق ندارد.

                  او اذعان می‌کند: این روزها کار دو قشر در بازار رونق دارد. واردکنندگان کالای قاچاق و اغذیه فروشی‌ها! سالم کار کردن در این بازار سخت است و گرنه می‌توان کسادی را بر سر قیمت برخی کالاها درآورد.

                  و از بازار کساد که بیرون می‌آیی چشمت به انبوه دلالان سکه و ارز می افتد که وسط سبزه میدان، بدون آنکه دغدغه اجاره مغازه‌،مالیات یا هر چیز دیگری را داشته باشند بازارشان داغ داغ است!

                  گزارش از فاطمه بیات

                  - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....Lyfq7VOT.dpuf
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #34644
                    پاسخ : اخبار

                    گزارش میدانی مهر؛
                    حال و هوای این روزهای بازار تهران/ دست‌فروشان؛ سهامدار جیب مردم


                    دولت فقط به گرفتن مالیات فکر می‌کند!

                    یکی از کسبه بازار بزرگ تهران در گفتگو با خبرنگار مهر می گوید: طی دو سال گذشته اگر چه برخی کاسبان، مغازه‌های میلیاردی‌شان در بازار را مدیون بالا رفتن تورم، نرخ دلار و افزایش قیمت ملک می‌دانند اما باز هم ترجیح می‌دهند که در مغازه‌هایشان را ببندند، پول‌ها را به بانک ببرند و با خیال راحت و به دور از مالیات‌بگیران دولت، به زندگی خود ادامه دهند.

                    این مغازه دار بازار می‌افزاید: در حال حاضر دولت به این کاری ندارد که کسب و کار چه وضعیتی دارد، بلکه تنها مالیات خود را طلب می‌کند و به همین دلیل هم بسیاری از مغازه داران اجناس انبارهای خود را به حراج گذاشته و به همین دست‌فروشانی می‌دهند که حاشیه بازار تهران را تصاحب کرده‌اند.

                    این گفته در شرایطی مطرح می‌شود که برخی دلالان هم در همین فضای نامساعد کاسبی و نیمه ابری دست‌فروشی کسب و کار جدیدی راه انداخته‌اند. آنها که به گفته دست فروشان، هویت و موقعیت مشخصی ندارند، در میان بساط‌های دست‌فروشی به راه افتاده و نوعی مالیات پنهان را اخذ می‌کنند به نحوی که هر چند ساعت یک بار به سراغ دست‌فروش می‌آیند و طلب مبلغی به عنوان آرام نگه داشتن فضا و جلوگیری از حضور شهرداری برای جمع کردن بساط‌ها می‌کنند.

                    یکی از این دست‌فروشان در گفتگو با مهر می‌گوید: برخی روزها ماموران شهرداری به سراغ ما می‌آیند و می‌خواهند که سد معبر نکنیم در حالی که مردم متقاضی خرید از ما هستند و البته قیمت‌ها برایشان مناسب است، چرا که همان جنسی که در حاشیه بازار از دست‌فروشان خرید می‌کنند حداقل 20 و حداکثر 70 درصد کمتر از قیمت مغازه‌ها است.

                    وی می‌افزاید: در این میان، اگر چه دست‌فروشان به صورت رسمی مالیات نمی‌دهند اما همین افراد مبالغی را از ما دریافت می‌کنند که نوعی مالیات است اما ما راضی هستیم و به هر حال چرخ کسب و کار می‌چرخد.

                    دست فروشان نباشند قدرت خرید نصف می‌شود


                    به هر حال، حال و هوای این روزهای بازار حکایتی از رونق ندارد، رونقی که شاید بیش از یک سال است که کسبه بازار آن را انتظار می‌کشند. رونقی که به گفته آنها، قطارش هنوز در ابتدای ریل قرار نگرفته است.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #34645
                      پاسخ : اخبار

                      دولت اجرای آیین جدید دادرسی کیفری را در بودجه ۹۴ لحاظ نکرده است

                      خبرگزاری تسنیم: عضو هیات رئیسه کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی درباره بودجه دستگاه قضایی در لایحه بودجه سال ۹۴ گفت: دولت باید بودجه لازم برای اجرای آیین دادرسی کیفری جدید را پیش‌بینی می‌کرد که متاسفانه لحاظ نشده است.

                      ابوالفضل ابوترابی در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم در خصوص بودجه دستگاه قضا در لایحه بودجه 94 و نارضایتی مسئولان قضایی از این بودجه اظهار داشت: کمبود بودجه‌ای مربوط به کل دستگاه‌هاست و فقط خاص دستگاه قضایی نیست.

                      نمایده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آیین دادرسی کیفری جدید، تعدد قضات را پیش بینی کرده و به طبع آن باید تعداد کارمندان و ساختمان‌های دستگاه قضایی نیز در سال آینده افزایش یابد و این کار بسیار سختی است.

                      ابوترابی ادامه داد: طبق آیین دادرسی کیفری جدید که از تیر ماه سال آینده اجرایی می‌شود، باید حداقل میزان قضات، کارمندان و ساختمان‌های قوه‌قضاییه دو برابر شود زیرا تعدد قضات در این قانون پیش‌بینی شده یعنی از این پس یک پرونده را سه تا 5 قاضی رسیدگی می‌کنند.

                      عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید این مساله را در لایحه بودجه سال 94 پیش‌بینی می‌کرد اما متاسفانه لحاظ نشده است. البته باید توجه داشته باشیم که در شرایط جنگ اقتصادی به سر می‌بریم و باید فضا را مدیریت کنیم. دست دولت هم زیاد باز نیست با مشکلات مالی روبه‌رو است و محدودیت هایی دارد.

                      ابوترابی یادآور شد: بودجه دستگاه قضایی در سال 93، یک هزار و 700 میلیارد تومان بود که این رقم در لایحه بودجه سال 94 افزایش بسیار ناچیزی داشته و 2 درصد رشد کرده است که حقوق کارمندان دستگاه قضایی هم نمی‌شود.

                      به گزارش تسنیم، حجت الاسلام محسنی اژه‌ای معاون اول و سخنگوی قوه‌قضاییه نیز در نشست خبری اخیر خود درباره بودجه دستگاه قضایی گفت: از تنگناهایی که دولت با آن مواجه است مطلع هستیم اما اگر بخواهیم بودجه قوه قضاییه را کم کنیم به‌طور قطع مأموریت‌هایی که براساس اسناد بالادستی برنامه پنجم توسعه و قوانین تصویب شده در سال گذشته و امسال به‌عهده قوه قضاییه گذاشته شده روی زمین می‌ماند و با مشکل مواجه خواهیم بود.

                      وی ابراز امیدواری کرد که با مساعدت دولت و مجلس مشکلات بودجه‌ای قوه قضاییه حل شود چرا که در غیر این صورت برخی از مأموریت‌های دستگاه قضایی روی زمین می‌ماند.

                      سخنگوی قوه‌قضاییه در پاسخ به این سئوال که گفته می‌شود گزارشی از وضعیت بودجه‌ای قوه قضاییه از سوی رئیس دستگاه قضا به رهبرمعظم انقلاب تقدیم شده تا از این طریق کمبودهای بودجه‌ای سال 94 برطرف شود، گفت: ما نهایت تلاش خود را کرده‌ایم تا از این تنگنای بودجه‌ای رهایی یابیم و گشایش صورت گیرد و امیدواریم با کمک دولت و مجلس این موضوع محقق شود.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #34646
                        پاسخ : اخبار

                        افزایش ۷ درصدی صادرات آمریکا به ایران در یازدهمین ماه ۲۰۱۴

                        خبرگزاری تسنیم: وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد صادرات این کشور به ایران در یازدهمین ماه ۲۰۱۴ با رشد ۷ درصدی نسبت به ماه قبل از آن به ۱۶.۶ میلیون دلار رسید.

                        به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزارت بازرگانی آمریکا در جدیدترین گزارش خود کل مبادلات تجاری ایران و آمریکا در 11 ماه نخست 2014 را 164 میلیون دلار اعلام کرد.

                        مبادلات تجاری دو کشور در این مدت با کاهش 44 درصدی نسبت به مدت مشابه سال 2013 مواجه شده است. مبادلات دو کشور در 11 ماه نخست سال گذشته میلادی 295.3 میلیون دلار اعلام شده بود.

                        بر اساس این گزارش، صادرات آمریکا به ایران در ماههای ژانویه تا نوامبر 2014 نسبت به مدت مشابه سال قبل 44 درصد کاهش داشته و به 164 میلیون دلار رسیده است. صادرات آمریکا به ایران در 11 ماه نخست 2013 بالغ بر 293.1 میلیون دلار اعلام شده بود.

                        واردات آمریکا از ایران در 11 ماه نخست 2014 صفر بوده است. آمریکا در مدت مشابه سال قبل 2.2 میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

                        وزارت بازرگانی آمریکا صادرات این کشور به ایران در نوامبر 2014 را 16.6 میلیون دلار اعلام کرده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل افت 63 درصدی داشته است. آمریکا در نوامبر 2013 بالغ بر 45.7 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

                        صادرات آمریکا به ایران در نوامبر امسال نسبت به صادرات 15.5 میلیون دلاری ماه قبل از آن(اکتبر) رشد 7 درصدی داشته است.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #34647
                          پاسخ : اخبار

                          پیشخوان تعدادی از روزنامه‌های شنبه ۲۰ دي ۱۳۹۳



























































                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • محمد یزدی
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 948

                            #34648
                            پاسخ : اخبار

                            عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با فارس خبرداد
                            بازنگری در نفت ۷۲ دلاری بودجه/ موافقت مشروط با کاهش سهم صندوق توسعه ملی/ دلیل غیبت اقتصاددانان در تلفیق

                            عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه قیمت نفت،‌ نرخ دلار، کاهش سهم صندوق توسعه ملی و هدفمندی یارانه‌ها ۴ محور اساسی در بوجه است، گفت: پیشنهادهای مشروط برای کاهش سهم صندوق توسعه ملی وجود دارد.
                            خبرگزاری فارس: بازنگری در نفت ۷۲ دلاری بودجه/ موافقت مشروط با کاهش سهم صندوق توسعه ملی/ دلیل غیبت اقتصاددانان در تلفیق

                            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....eduxBPxd.dpuf

                            ---------
                            تنها چیزی که میشه گفت این هست که دعا کنید درزمان تصمیم گیری برا قیمت نفت،نفت زیر 45 دلار بسته بشه!!!!!!! هرچه پایین تر بهتر
                            بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

                            نظر

                            • rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

                              #34649
                              پاسخ : اخبار

                              خروج از رکود با نگاه صحیح به بخش های مختلف اقتصادی تسریع خواهد یافت



                              ما کشوری بسیار ثروتمندی هستیم ،که در عین غنی بودن از نظر ثروت ، بسیار فقیر هستیم ، چرا که نمی دانیم از منابع عظیم خود چگونه استفاده کنیم و این ریشه در مشکلات مدیریتی دارد .

                              یکی از مسائل و مشکلات برای اقتصاد ایران وابستگی به نفت و اقتصاد تک محصولی است که تشدید تحریم های ظالمانه غرب موجب کاهش ارزش پول ملی ، افزایش نرخ ارز (تلاطمات ارزی ) و ایجاد تنگنای مالی در کنار تشدید محدودیتهای ارزی ، رکود تورمی را درایران رقم زده است . در این میان افزایش نرخ سود بانکی منجر به افزایش نرخ تامین مالی بنگاههای اقتصادی و نیز افزایش هزینه ها و کاهش درآمد ها وکاهش تقاضای داخلی و کاهش سرمایه گذاری شده است .با آشکار شدن فساد بانکی در نیمه سال 1390 بیش از بیش بانک ها را در جهت انقباض فعالیت های خود پیش برده است و همچنین تامین مالی از منابع ریالی به دلیل نبود زیر ساختهای لازم در نظام بانکی و بازار سرمایه به منظور تجهیز و تخصیص منابع با مشکل مواجه است .به طور کلی تورم با انقباض پولی مرتفع می شود و در مقابل رکود با انبساط پولی و بیشتر خرج کردن (تحریک عرضه و تقاضا ) رفع می گردد . در حال حاضربا توجه به افزایش نرخ سود بانکی و هدایت پس اندازها به این سمت، رکود در بیشتر بخش های اقتصادی دیده می شود و تولید رونق خود را از دست داده است و این موجب گردیده رکود و تورم در کنار یکدیگر راه خود را ادامه دهد و وضعیت نامناسب مدیریتی موجب شده تا تولید در این میان ضربات جبران ناپذیری را متحمل گردد . درحال حاضر محیط کسب و کار نامساعد بوده و مردم در بلاتکلیفی به سر می برند از طرف دیگر کاهش درآمد اقشار مختلف جامعه و کاهش پس اندازها منجر به افت تقاضا خانوارها و عدم تمایل به سرمایه گذاری را در پی داشته به طوریکه کاهش تقاضا برای محصولات تولیدی بنگاههای داخلی منجر به در تگنا قرار دادن آنها هم از سمت عرضه (تامین مالی ) و هم از سمت تقاضا گردیده است .لیکن رکود به همراه تورم ازیک طرف هزینه های واحد های تولیدی را افزایش داده و از طرف دیگر قدرت خرید متقاضیان را با کاهش مواجه ساخته

                              لذا نباید همه مشکلات را به تحریم ها نسبت دهیم و بیشتر مشکلات اقتصادی در حال حاضر به نگاه مدیریت در سطح کلان اقتصادی( سیاست های پولی و ارزی و مالی ) و سیاست ها در فضای کسب کار و فعالیت های پیشرو اقتصادی مرتبط است .

                              دولت باید در سطح اقتصاد کلان با ثبات سازی محیط اقتصاد کلان از طریق اجرای صحیح سیاست های پولی و ارزی به همراه بازارها و نهادهای مالی کارآمدو تخصیص بهینه منابع جهت رونق بخشیدن به صنایع و تولید بیشتر و کاراتر کالا و خدمات کمک کندو تحولات اقتصاد کشور را برای فعالان اقتصادی پیش بینی پذیر وشفاف ساخته و در سطح بخشی با بهبود فضای کسب کارو شرایط مناسب محیطی و نهادی ، بنگاههای اختصاصی ، زمینه را برای توسعه کلیه فعالیتهای اقتصادی میسر نماید و با کاهش هزینه های ناشی از رقابت موجب افزایش پس انداز خانوارها نماید و با ایجاد تحرک در بخش های پیشرو اقتصادی بیشترین بهر ه وری را از منابع مالی محدود موجود در جهت افزایش رشد اقتصادی و خروج از رکود اقدام نماید و با کاهش تدریجی نرخ سود بانکی و فرهنگ سازی در زمینه هدایت پس اندازها عموم مردم به سمت بازار سرمایه ( بازار تولید) و در بخش تقاضای خارجی برای محصولات ایرانی کمک به تجار ایرانی در جهت رفع موانع صادرات و توسعه صادرات غیر نفتی به عنوان اصلی ترین مولفه تحریک تقاضا خارجی می تواند علاوه بر کمک به افزایش رشد اقتصادیی کوتاه مدت ، آثار بلندمدتی نیز با خود به همراه داشته باشد و به بخش مسکن هم به دلیل ارتباط قوی با سایر بخش های اقتصادی به عنوان یک محرک رشد اقتصادی توجه گردد چرا که هرگونه تحرک تولید در این بخش زمینه ساز رشد تولید و اشتغال و در آمدزایی در سایر بخش های وابسته می شود .

                              محمدی کارشناس بازار سرمایه
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                              نظر

                              • rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

                                #34650
                                پاسخ : اخبار

                                پرونده بودجه ۹۴ فردا رسماً باز می شود




                                به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بعد از انتخاب اعضای کمیسیون تلفیق و جمع آوری پیشنهادات کمیسیون های تخصصی مجلس درباره لایحه بودجه 94 از فردا بعد از ظهر رسماً پرونده بودجه در بهارستان باز می شود .

                                احمد امیرآبادی در همین ارتباط به تسنیم گفت: کمیسیون تلفیق فردا از ساعت 4 بعد از ظهر بررسی لایحه بودجه 94 را آغاز خواهد کرد .

                                به گزارش تسنیم، ترکیب کمیسیون تلفیق بودجه 94 با معرفی 9 نفر از کمیسیون برنامه و بودجه و سه نفر از سایر کمیسیون‌های تخصصی مجلس کامل شده است .

                                کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی سه عضو خود را برای عضویت در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 94 کل کشور انتخاب کردند .

                                طبق آیین‌نامه داخلی مجلس تا سال گذشته تمامی اعضای کمیسیون برنامه و بودجه در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه حضور داشتند که امسال به‌دلیل مصوبه جدید مجلس تنها 9 تن از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه می‌توانند به عضویت کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 94 درآیند و مابقی کمیسیون‌های تخصصی هر کدام سه نفر را برای عضویت در این کمیسیون معرفی می‌کنند .

                                این در حالی است که کمیسیون اصل90 طبق تفسیر هیئت رئیسه مجلس از آئین‌نامه، به‌عنوان کمیسیون خاص و نه تخصصی تعریف شده و بنابراین نماینده‌ای در تلفیق نخواهد داشت.
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X