اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

    #42751
    پاسخ : اخبار

    تاریخ خبر: 10/03/1395 | ساعت: 9:39|


    معاون رئیس جمهوری: دولت سرمایه گذاری های خارجی را تضمین می کند

    ارومیه - ایرنا - معاون اجرایی رئیس جمهوری گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران، اصل و فرع سرمایه گذاری های

    خارجی را در کشور تضمین می کند و با وجود مشکلات پیش رو، مصمم به حمایت از سرمایه گذاری در بخش های مختلف است.


    به گزارش ایرنا محمد شریعتمداری یکشنبه شب در نشست هم اندیشی

    آذربایجانی‌های مقیم خارج از کشور و علاقه مندان سرمایه گذاری در آذربایجان غربی در هتل آنای ارومیه افزود: امسال دولت یازدهم مصمم است با

    اجرای قوانین مشوق سرمایه گذاری، موانع پیش روی سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور را از میان بر دارد.

    وی اضافه کرد: وزارتخانه‌ های مختلف در دولت یازدهم تلاش می‌کنند بسترهای لازم را برای جذب سرمایه گذاران خارجی فراهم کنند.

    وی اظهار کرد: دولت اصل و فرع سرمایه‌ گذاری‌های خارجی را با اجرای قوانین تشویقی مصوب مجلس، گارانتی و تضمین می‌کند.

    معاون اجرایی رئیس جمهوری ادامه داد: با اجرای برجام روز به روز شرایط سرمایه گذاری بهتری در ایران مهیا می‌شود.

    شریعتمداری افزود: ضعف‌های مختلفی که در سیستم جذب سرمایه ‌گذاری کشور وجود دارد، مورد مطالعه و بازبینی قرار گرفته و با اصلاح و

    روزآمدسازی قوانین به سرعت این ضعف‌ها از میان برداشته می شود.
    وی اضافه کرد: حمایت از سرمایه ‌گذاری اعم از داخلی و خارجی در صدر توجه دولت یازدهم در بخش‌های مختلف قرار دارد و دیوار بلندی که پیش از این

    در پیش روی سرمایه‌گذاران خارجی قرار داشت، فرو ریخته است.

    وی اظهار کرد: لغو قطعنامه ‌های متعدد سازمان ملل و شورای امنیت ‌علیه ایران که به واسطه توافق های هسته‌ای و اجرای برجام حاصل شده، ورود و

    خروج سرمایه‌گذاران خارجی و ایرانیان مقیم خارج را تسهیل کرده است.

    معاون اجرایی رئیس جمهوری ادامه داد: اگر چه در سیستم بانکی بعد از برجام هنوز مشکلاتی وجود دارد ولی موضوع نقل و انتقال پول در عرصه بین

    الملل به مرور در حال حل شدن است و با همدلی و همت سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم خارج کشور، این روند شتاب بیشتری خواهد گرفت.

    قربانعلی سعادت استاندار آذربایجان غربی نیز در این نشست به تشریح و تبیین ظرفیت ها و فرصت های سرمایه گذاری استان پرداخت و گفت: در این

    استان ظرفیت های فراوانی برای سرمایه گذاری در حوزه های مختلف کشاورزی، صنعتی، گردشگری و معدنی وجود دارد و ما از حضور و فعالیت

    فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران در این استان حمایت می کنیم.

    وی منطقه آزاد ماکو و مناطق ویژه اقتصادی استان را از دیگر فرصت های مناسب سرمایه گذاری عنوان کرد و افزود: در این مناطق، علاوه بر تامین

    انرژی های مورد نیاز برق، آب و گاز و وجود نیروی کار ارزان، دولت مشوق های خوبی برای سرمایه گذاران در نظر گرفته است.

    در این نشست که بیش از سه ساعت به طول انجامید، سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور مسائل، مشکلات و سوال های خود را در زمینه های

    مختلف فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری مطرح کردند و مسئولان کشوری و استانی حاضر در نشست به موضوع ها و سوال های مطرح شده، پاسخ

    دادند.
    امروز آذربایجان غربی میزبان دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران و اعضای هیات دولت است.

    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

      #42752
      پاسخ : اخبار

      گزارش «نسیم آنلاین» از سفر آخرین مقام اروپایی به تهران؛

      وزیر خارجه لیتوانی به ایران آمد و چند قرارداد تشریفاتی بست!

      موافقتنامه‌های سرکاریِ خارجی‌ها با ایران بعد از برجام !


      سفر وزیر امور خارجه لیتوانی به ایران به امضای چند موافقتنامه تشریفاتی و بدون ضمانت اجرایی ختم شد.

      گروه اقتصادی «نسیم آنلاین»: با گذشت 4 ماه از اجرای برجام سفر مقامات کشورهای مختلف دنیا به ایران ادامه دارد و روزی نیست که شاهد حضور یک مقام خارجی در کشور نباشیم. در ادامه این سفرها روز گذشته وزیر امور خارجه لیتوانی به تهران آمد تا با مقامات کشورمان دیدار کند. یکی از دیدارهایی که برای "لیناس لینکو یسییوس" در نظر گرفته شده بود، دیدار با محمد خزاعی معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی بود. در پایان این دیدار مثل روال همه دیدارهای این چنینی چند موافقتنامه میان ایران و لیتوانی در حوزه های حمل و نقل، صنعت، محیط زیست، فناوری اطلاعات، کشاورزی و گردشگری و بهداشت به امضا رسید.

      اما این همه ماجرا نبود. خبرنگار «نسیم آنلاین» کسب اطلاع کرد که این موافقتنامه ها که از سوی وزارت اقتصاد آماده شده بود، چند موافقتنامه تشریفاتی بوده که هیچ ضمانت اجرایی در آن دیده نمی‌شود و به احتمال فراوان تنها بر روی کاغذ خواهد ماند.

      در واقع این موافقتنامه ها هیچ محتوایی خاصی نداشته و تنها وقت و منابع برای آن تلف شده است. با این حال به نظر می رسد که این اولین بار نبوده که چنین تفاهمنامه‌هایی میان ایران و کشورهای دیگر در دوران پسابرجام به امضا رسیده است. اکثر هیاتهای تجاری که در دوران پسابرجام و ماههای قبل از برجام به ایران آمده اند تنها چند یادداشت تفاهم تشریفاتی با مسئولان دولت روحانی امضا کرده اند.

      آنچه از منظر فعالان اقتصادی بخش خصوصی اهمیت دارد این است که ببیند مدیران دولتی برای آنها چه می کنند و نتیجه این اسناد و کاغذها برای اقتصاد کشور و بنگاههای اقتصادی در حال رکود چیست؟ معلوم نیست این موافقنامه های عمومی که در عمل هیچ خاصیتی برای روابط اقتصادی دو کشور ندارد، با چه هدفی امضا می شوند؟

      کارشناسان اقتصادی و واحدهای کسب و کار دوست دارند بدانند که این گونه موافقتنامه ها اگر نباشند چه خسرانی به اقتصاد و همکاری های اقتصادی وارد می شود و یا وجود آنها چه منفعت مستقیمی برای اقتصاد و واحدهای اقتصادی دارد. آیا بهتر نبود که به جای انجام این گونه اقدامات بیهوده به محتوا و متن کارهای اقتصادی بپردازیم که اثر فوری را بر وضعیت بنگاههای اقتصادی می گذارند؟

      بهتر است سازمان سرمایه گذاری خارجی رسما اعلام کند که به عنوان مرکز جذب اعتبارات، وامها و سرمایه های خارجی برای واحدهای اقتصادی کشور که هر روز در حال ورشکستگی هستند چه مقدار و از کجا منابع مالی تامین کرده اند؟ بانک توسعه اسلامی که تعطیل است و در این سالها تنها یک وام به ایران داده است در حالی که ما بزرگترین سهامدار بانک هستیم و در دولتهای قبل بیشترین اعتبارات خود را به ایران می داد. وام گرفتن از بانک جهانی که تعطیل است. فاینانس های تجاری هم که در حد همین ژستهای دیپلماتیک است و در حد یادداشت تفاهم و رفتن جلوی دوربین و امضاست.

      عملیات سرمایه گذاری که کاملا مغشوش است و سایر وزارتخانه ها و دستگاهها به علت ناامیدی از سازمان سرمایه گذاری خارجی خودشان دفتر و دستک درست کرده اند و کار خود را می کنند.

      باید دید مقامات دولت تدبیر و امید چه زمانی متوجه شرایط اقتصادی کشور خواهند شد و از ژستهای دیپلماتیک خارج می شوند؟

      نظر

      • negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

        #42753
        پاسخ : اخبار

        ارزش یوآن چین به پایین‌ترین حد در 5 سال گذشته رسید

        مرکز مبادلات ارزی چین اعلام کرد: ارزش واحد پولی این کشور در برابر دلار با 294 واحد کاهش به پایین‌ترین میزان خود در 5 سال گذشته رسید.

        به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، مرکز مبادلات ارزی چین اعلام کرد با کاهش 294 واحدی، ارزش یوآن در برابر دلار به 6.5784 یوآن در برابر یک دلار رسید که از فوریه سال 2011 تا کنون بی سابقه بوده است.

        این کاهش ارزش یوآن در برابر دلار در پی اظهارات اخیر رئیس کل بانک مرکزی آمریکا و افزایش ارزش دلار در بازار جهانی رخ داد.

        روز جمعه جنت یلن، رئیس کل بانک مرکزی آمریکا، اعلام کرد در صورتی که آمارهای اقتصادی این کشور شرایط را مناسب نشان دهند طی چند ماه آینده نرخ بهره دلار افزایش خواهد یافت.

        این اظهارات ارزش دلار را در برابر دیگر ارزهای اصلی بازار جهانی افزایش داد.

        در نظام ارزی چین، یوآن در هر روز تنها مجاز به نوسان 2 درصدی است.

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

          #42754
          پاسخ : اخبار

          گزارش «نسیم آنلاین» از استدلال غلط وزرای روحانی درباره تاثیرگذاری مسکن مهر بر رشد پایه پولی؛

          سیاسی‌کاری دولت روحانی در مسکن مهر اقتصاد ایران را به رکود برد!



          برخی از وزرای دولت با استدلالات سیاسی و ایجاد آدرس‌های غلط سبب شده‌اند یکی از مهترین بخش‌های اقتصادی کشور که امروز می‌توانست نقش بزرگی در خصوص خروج از رکود ایفا کند در رکود محض فرو رود!

          گروه اقتصادی «نسیم آنلاین»: انگیزه‌های سیاسی در برخی از اوقات سبب می‌شود تا تصمیم گیران اقتصادی با دادن آدرس‌های غلط در جهت فعالیت‌های مثبت رقیب سیاسی خود، اقتصاد را دچار انحراف کنند. تورم، بیکاری و برخی از اثرات اقتصادی در کشور نشأت گرفته از همین مساله است. در سالیان اخیر مهمترین آبشخور استفاده سیاسی از تصمیمات اقتصادی گذشته مثل مسکن مهر، پایه پولی و تورم بوده است. اظهارات وزیر راه و شهرسازی و همچنین وزیر امور اقتصادی و دارایی سبب شد تا مسکن مهر به عنوان عامل اصلی شکل گیری تورم در سالهای 91و 92 در دولت فعلی شناخته شود تا جایی که رییس جمهور نیز در تبعیت از دو وزیر خود ادامه مسکن مهر را منوط به عدم استفاده مجدد از منابع بانک مرکزی عنوان کرد.

          ریشه انتقاد وزیر راه و شهرسازی و وزیر اقتصاد در استفاده تسهیلات مسکن از منابع بانک مرکزی بوده است که سبب شد تا در دولت نهم و دهم پایه پولی 40 هزار میلیارد تومان افزایش یابد که به عنوان متهم اصلی در ایجاد تورم در سال های 91 و 92 معرفی شود.

          در همین هنگام موافقین سیاست های اقتصادی مسکن مهر عنوان می کردند که در مجموع آن چیزی که در تورم اهمیت دارد نسبت رشد نقدینگی است که در دوره مسکن مهر نرخ رشد نقدینگی نسبت به دوره های قبلی تغییری نکرده است، بنابراین نقدینگی مسکن مهر نمی تواند به عنوان عامل اصلی ایجاد تورم در اقتصاد شناخته شود.

          با تغییر دولت و توقف مسکن مهر و قطع دسترسی این طرح به منابع بانک مرکزی اما همچنان پایه پولی در کشور افزایش یافته است و طی سه سال گذشته پایه پولی 57.2 هزار میلیارد تومان رشد داشته است و اگر پایه پولی را متهم ردیف اول تورم عمومی کشور بدانیم در حال حاضر باید تورمی به مراتب شدیدتر را در اقتصاد تجربه می کردیم چرا که اثر پایه پولی 57.2 هزار میلیارد تومانی طی سه سال به مراتب بیش از اثرات افزایش پایه پولی 40 هزار میلیارد تومانی طی 8 سال است و این ناقض ادعای وزرای دولت است که البته تا کنون ادله علمی نیز برای سخنان خود ارائه نکرده اند.

          در چنین شرایطی برخی از وزرای دولت با استدلالات سیاسی و ایجاد آدرس های غلط سبب شده اند یکی از مهترین بخش های اقتصادی کشور که امروز می توانست نقش بزرگی در خصوص خروج از رکود ایفا کند در رکود محض فرو رود. طبق آمار اعلام شده مسکن مهر مجموعا توانست بیش از 3 میلیون شغل جدید در کشور ایجاد که تنها در سال 89 معادل سال 2010 میلادی که دوره رکود جهانی بوده است کشور توانست با اتکا بر مسکن مهر بیش از 1 میلیون 800 هزار شغل جدید در کشور ایجاد کند و اثرات رکود جهانی در اقتصاد کشور بکاهد. فرصتی که امروز نیز می تواند مورد استفاده واقع شود اما به علت نگاه استفاده سیاسی از فضای اقتصادی کشور مورد توجه واقع نمی شود.

          نظر

          • ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

            #42755
            پاسخ : اخبار

            تاریخ خبر: 11/03/1395 | ساعت: 10:2|


            لاریجانی رئیس مجلس دهم شد

            تهران- ایرنا- علی لاریجانی نماینده مردم قم با 237 رای، رئیس نخستین سال دهمین دوره مجلس شورای اسلامی شد.


            به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس مجلس

            شورای اسلامی پس از تایید اعتبارنامه ها رئیس اجلاسیه (سال) اول از دوره دهم مجلس را انتخاب کردند.

            علی لاریجانی و مصطفی کواکبیان دو نامزد ریاست مجلس دهم بودند که لاریجانی 237 رای و کواکبیان 11 رای از مجموع 276 رای ماخوذه را کسب کرد.

            در این رای گیری 28 برگه رای سفید بود.

            لاریجانی پس از اعلام آرای اخذ شده گفت: البته آقای کواکبیان اعلام کرد که انصراف می دهد اما چون وقت اعلام نظر وی به دلیل اجرای رای گیری بود، نمی توانستیم

            براساس آیین نامه انصراف وی بپذیریم.

            وی از تمامی نمایندگان که با رای خود وی را به عنوان رییس مجلس کردند، تشکر کرد و اظهار داشت: امیدوارم مجلس آرام، توانمند و کارآمد داشته باشیم.

            لاریجانی در جلسه علنی روز یکشنبه با 173 رای از مجموع 281 رای ماخوذه به عنوان رئیس موقت مجلس دهم برگزیده شد.

            علی لاریجانی ریاست دوره های هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی را برعهده داشت.

            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

            نظر

            • ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

              #42756
              پاسخ : اخبار

              | تاریخ خبر: 11/03/1395 | ساعت: 10:37|


              پزشکیان و مطهری نایب رییس اول و دوم مجلس دهم شدند


              تهران - ایرنا - مسعود پزشکیان و علی مطهری نایب رئیس اول و دوم دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سال اول شدند.

              به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، نمایندگان در ادامه جلسه علنی روز سه شنبه مجلس مسعود پزشکیان

              نماینده مردم تبریز را با 158 رای و علی مطهری نماینده مردم تهران را با 133 رای از مجموع 273 رای ماخوذه به عنوان نایب رئیس اول و دوم مجلس دهم انتخاب کردند.

              همچنین حمید رضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان 123 رای و محمد دهقانی نماینده مردم طرقبه و شاندیز 118 را کسب کردند.

              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

              نظر

              • ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

                #42757
                پاسخ : اخبار

                با حضور نعمت‌زاده انجام شد
                ۹۵/۰۳/۱۱
                :: ۱۱:۱۲

                افتتاح مرکز همکاری‌ اقتصادی ایران و اروپا


                مرکز همکاری‌های اقتصادی ایران و اروپا روز گذشته با حضور نعمت‌زاده وزیر صنعت،‌معدن و تجارت در آلمان افتتاح شد.

                به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدرضا نعمت‌زاده در مراسم افتتاحیه مرکز همکاری‌های اقتصادی ایران و اروپا در آلمان را نقطه عطفی برای احیای همکاری

                جدید با آلمان دانست و افزود: ما در گذشته رابطه بازرگانی بسیار خوبی با آلمان داشتیم و حجم مبادلات تجاری دو کشور قبل از تحریم‌های ‌بین 7 تا 8 میلیارد یورو بود. ‌وی

                اظهار امیدواری کرد با توافق هسته‌ای که یک توافق برد- برد بود، ما می‌توانیم دور جدیدی از همکاری بین ایران و کشورهای غربی ‌به ویژه آلمان را احیا کنیم.نعمت زاده با

                اشاره به اینکه اکنون با هیچ نوع ‌محدودیت سیاسی مواجه نیستیم افزود: شرکت‌های اروپایی و برخی از بانک‌های اروپایی که خویشتن‌داری کرده بودند، متوجه شدند که

                هیچ ‌مشکلی وجود ندارد و ما می‌توانیم به راحتی با هم همکاری کنیم. ‌نعمت زاده این را هم گفت که اکنون وقت برای یک همکاری جدید فرا رسیده است که در آن یکدیگر را به

                عنوان یک شریک راهبردی درازمدت قبول داشته باشیم و ایران می‌تواند مرکزی برای همکاری تجاری اروپا در ‌منطقه باشد. ‌در همین رابطه علی ماجدی، سفیر جمهوری

                اسلامی ایران در آلمان نیز گفت: افتتاح این مرکز جو خوبی را برای تعمیق رابطه ‌اروپا و ایران به‌ویژه آلمان به‌وجود آورده است و یک حرکت معناداری است. ‌ ایران و آلمان

                همیشه همکاری تنگاتنگی با هم داشته‌اند. وی تصریح کرد: این کشور همواره شریک اول یا دوم تهران بوده است و پیش‌بینی ‌می‌شود که در سه تا چهار سال آینده آلمان دوباره به

                شریک اول یا دوم ایران تبدیل شود.ماجدی با تاکید بر این که فرصت‌های خوبی برای همکاری‌های اقتصادی دو کشور وجود دارد، گفت: ما در حال حاضر شاهد ‌فصل جدیدی از

                همکار و روابط بین ایران و کشورهای غربی، اروپا و بویژه آلمان هستیم. ‌مرکز همکاری‌های اقتصادی ایران و اروپا متشکل از یک هزار متر مربع در یکی از طبقات در داخل

                ساختمان اتحادیه بازرگانی ‌خاورمیانه و خاور نزدیک آلمان واقع شده است. ‌ا


                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                نظر

                • ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

                  #42758
                  پاسخ : اخبار

                  صدر اعظم سابق آلمان :
                  امیدوارم رئیس‌جمهور ایران به‌زودی به آلمان سفر کند





                  شناسهٔ خبر: 3673171 - سه‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۷
                  اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت


                  صدراعظم سابق آلمان ابراز امیدواری کرد: دولت این کشور در آینده بسیار نزدیک رئیس جمهور ‏ایران را برای سفر به آلمان دعوت کند.‏به گزارش

                  خبرگزاری مهر، گرهارد شرودر در جمع نمایندگان شرکت‌های ایرانی و آلمانی، مقامات آلمانی ‌و سفیران خارجی مقیم این کشور گفت: توافق هسته‌ای

                  موجب برداشته ‌شدن قدم مهمی در راستای احیای روابط تنگاتنگ بین ایران و ‌آلمان شد و من امیدوارم که این شامل قدم‌های بعدی نیز بشود، این در حالی

                  است که مرکز همکاری‌های تجاری ایران و اروپا نقطه تمرکز روابط تجاری ایران و آلمان در آینده خواهد بود و کمک خواهد کرد ظرفیت روابط دو کشور

                  کامل شود. ‌

                  صدراعظم سابق آلمان به مناقشات منطقه‌ای از جمله یمن، سوریه، عراق و لیبی اشاره کرد و افزود: ما با نگرانی عمیق به منطقه خاورمیانه نگاه می‌کنیم،

                  زیرا ‌بی‌ثباتی در این منطقه، صلح و رفاه در اروپا را نیز تهدید می کند. داعش چالش بسیار بزرگی برای جامعه بین‌المللی است و همه ‌ما اعم از اتحادیه

                  اروپا، آمریکا و روسیه باید با ریشه‌های مهاجرت در منطقه مبارزه کنیم. ‌

                  وی تصریح کرد: ما نیازمند هماهنگی مشترک دیپلماتیک و همکاری بین‌المللی هستیم تا با چالش‌های تاریخی مناقشات ‌خاورمیانه مبارزه کنیم. تحولات در

                  جهان عرب نشان داد که توسعه اقتصادی تا چه اندازه برای ثبات کشورهای منطقه مهم است. ‌ البته تبادل اقتصادی و سرمایه‌گذاری خارجی می‌تواند

                  چشم‌اندازی از اشتغال برای شمار زیادی از اقشار تحصیل‌ کرده به ‌وجود اورد و این چشم ‌انداز از اهمیت کلیدی برای منطقه برخوردار است. ‌


                  F


                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

                    #42759
                    پاسخ : اخبار

                    گزارش «نسیم آنلاین» از انفعال دولت یازدهم در دریافت بدهی‌های ایران؛

                    باجِ ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی دولت روحانی به دو کشور کوچک عربی


                    خزاعی، معاون طیب‌نیا در اقدامی عجیب پیگیری طلب ۳ هزار میلیاردی از سودان و اردن را از دستور کار سازمان سرمایه‌گذاری خارجی خارج کرد!

                    در شرایطی که کشورهای سودان و اردن با تبعیت از عربستان به توهین ملت ایران مشغول هستند دولت روحانی هیچ اقدامی برای بازپس‌گیری طلب ۳ هزار میلیاردی ایران از این کشورها نمی‌کند.

                    گروه اقتصادی «نسیم آنلاین»: چند ماهی است که به شاخ و شانه کشیدن کشورهای نه چندان قدرتمند و بعضا کوچک منطقه برای کشورمان عادت کرده‌ایم! در همین راستا دو روز پیش نیز خبری در خصوص اظهارات تند یکی از مقامات کشورهای منطقه درباره ایران منتشر شد. "احمد بلال" وزیر اطلاع رسانی سودان در گفتگو با روزنامه عربستانی الشرق الاوسط به تبعیت از مقامات عربستانی گفته که کشورش قصد عادی سازی روابط خود با ایران را ندارد! وی همچنین در اظهارنظری دیگر ایران را متهم به دخالت در امور داخلی سوریه، یمن، لبنان و عراق کرد و کشور ما را خطرناک‌تر از داعش دانست!

                    این اظهارات در شرایطی بر زبان این مقام سودانی جاری شد که به نظر می‌رسد، رخوت و سستی در سیاست خارجی کشور فراگیر شده ، به طوری که هر دولتی به خود اجازه می‌دهد که در روابط دو جانبه خود و یا در سازمان‌های بین‌المللی به ملت بزرگ و خویشتندار ایران توهین کند!

                    نمونه این اظهارات و توهین‌ها طی سه سال گذشته به کرات مشاهده شده است. در فرودگاه‌های عربستان سعودی به زائرین ما توهین و هتک حرمت شد. صدها نفر از حجاج مظلوم ایرانی در حادثه منا در فجیع ترین وضعیت به شهادت رسیدند. ایرانیان مقیم عربستان که برای کارهای اقتصادی و ... آنجا هستند به شدت تحت فشار قرار می‌گیرند. پلیس امارات هر روز شهروندان ایرانی خود را تحت فشار قرار می‌دهد. حتی شنیده می‌شود به نمایندگان دولت ما برای حضور در عربستان ویزا داده نمی‌شود. بحرین از هیچ توهینی به کشورمان فرو گذار نمی‌کند. کویت و قطر هر روز کوک‌های ناسوز کوک می‌کنند. جالب اینجاست که جدیدا کشورهای ضعیفی مانند سودان، جیبوتی و مالدیو هم در این طیف قرار گرفته و برای ایران شاخ و شانه می‌کشند! حتی کشور ضعیف اردن هم گستاخی خود را در برابر ایران به حد نهایت رسانده است.

                    در این میان دستگاه دیپلماسی کشور کماکان چهارماه بعد از برجام، سرگرم ورود تشریفاتی هیاتهای اروپایی است که بعد از برجام برای فروختن کالاهایشان به ایران می‌آیند.

                    اما ناگهان اتفاق جالب دیگری نیز رخ می‌دهد"سازمان همکاری‌های اسلامی در چند بندِ قطعنامه خود ایران را محکوم می‌کند"، ولی مقامات وزارت امورخارجه ایران متاسفانه تنها نظاره‌گر هستند.

                    در این شرایط دولتمردان هیچ توجهی به ظرفیت‌های متقابل کشورمان برای مقابله با این اقدامات مذبوحانه ندارند. به عنوان مثال ما سالهاست که از برخی کشورهایی که امروز برای شیوخ عرب خلیج فارس خوش خدمتی می‌کنند، طلب داریم، ولی دولت روحانی هیچ اقدامی برای بازپس گیری مطالبات کشور انجام نمی‌دهد.

                    در این خصوص وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی از نقش مهمی برخوردار هستند. اما متاسفانه این دستگاه‌ها هیچ اقدامی برای بازپس گیری بدهی ایران انجام نداده اند. مجموع طلب ایران از دو کشور اردن و سودان حدود 750 میلیون دلار است که معادل آن به تومان چیزی در حدود 3 هزار میلیارد می‌شود. اما جالب اینجاست که سازمان سرمایه گذاری خارجی نه تنها عزمی برای وصول این طلب های خارجی ندارد، بلکه محمد خزاعی رئیس این سازمان دریافت این مطالبات را از اولویت سازمان سرمایه گذاری خارجی خارج کرده است.

                    این در حالی است که به گفته رئیس کل بانک مرکزی کل پول‌های آزاد شده ایران بعد از اجرای برجام که دولت می‌تواند به آنها دسترسی داشته باشد، 4.5 میلیارد دلار است.

                    با این تفاسیر می‌توان گفت با دریافت طلب‌های ایران از دو کشور اردن و سودان می‌تواند مشکل نقدینگی و رکود بسیاری از بخش‌های اقتصادی کشور را حل کرد. باید دید مسئولان چه زمانی به فکر می‌افتند که برای بازپس گیری بدهی‌های ایران اقدام کنند. آیا باید منتظر توهین و تحقیر بیشتری از سوی کشورهای ضعیف منطقه باشیم؟

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

                      #42760
                      پاسخ : اخبار

                      هواپیمایی که جاده تهران-پردیس را بست!

                      توقف یک فروند هواپیما در جاده قدیم تهران-پردیس، باعث بروز ترافیک سنگین در این محور شده است.

                      به گزارش تسنیم، یکی از مخاطبان تسنیم با اشاره به ترافیک سنگین محور قدیم تهران-پردیس گفت: صبح امروز به دلیل توقف یک فروند هواپیما در حاشیه جاده قدیم تهران-پردیس، ترافیک این محور بسیار سنگین شده است.

                      وی با بیان این که پلیس راه در این محور هیچ اقدامی برای رفع این ترافیک انجام نمی دهد، تصریح کرد: با توجه به وجود مراکز آموزشی، دانشجویان و همچنین کارمندان دولتی در این محور تردد زیادی دارند.

                      وی ادامه داد: مشخص نیست چرا این هواپیما این ساعت روز در حاشیه جاده متوقف شده و پلیس هم اقدامی برای رفع ترافیک آن انجام نمی دهد.

                      به گزارش تسنیم، با توجه به دریافت عوارض نسبتا بالا در آزادراه تهران-پردیس، مردم بیشتر ترجیح می دهند از محور قدیم استفاده کرده و تردد زیادی در محور قدیم تهران-پردیس صورت گیرد.

                      توقف یک فروند هواپیما در جاده قدیم تهران-پردیس، باعث بروز ترافیک سنگین در این محور شده است.

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

                        #42761
                        پاسخ : اخبار

                        ۲ درخواست «نسیم آنلاین» از وزیر اقتصاد روحانی؛

                        آقای طیب‌نیا! لطفا فیش حقوقی خود را منتشر کنید؛ جواب نامه تاجگردون را هم بدهید



                        علی طیب‌نیا در شرایطی پرداخت‌های نجومی در هیات عامل بیمه مرکزی را به گردن دولت قبل انداخته که خودش سه سال برای اصلاح این رویه وقت داشته است!

                        گروه اقتصادی «نسیم آنلاین»: علی طیب‌نیا این روزها خیلی تحت فشار است. وزیر اقتصاد روحانی که عملکرد پر انتقادی را در سه سال گذشته به معرض اجرا گذاشته است، بعد از انتشار خبر فیش‌های حقوقی نجومی اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، زیر فشار مضاعف‌تری هم قرار گرفت. زیرا این پرداخت‌های عجیب و غریب و غیر قابل توجیه، در یکی از دستگاه‌های زیر مجموعه او اتفاق افتاده است. همین مسئله باعث شده که او اظهاراتی را به زبان بیاورد، که کسی انتظار شنیدن آنها را از وی نداشت.

                        وزیر اقتصاد حسن روحانی هفته گذشته و در جلسه تودیع و معارفه رئیس کل جدید بیمه مرکزی اعلام کرد که برخی نارسایی‌های عمومی در پرداختی‌های مدیران دولتی وجود دارد که میراث به جا مانده از دولت قبل است. وی که با لحنی عصبی صحبت می‌کرد از رسانه‌ها انتقاد کرد و گفت که اجازه بازی با آبروی مدیران دولت روحانی را نمی‌دهد.

                        به این ترتیب علی طیب نیا هم به جمع اعضای دیگر کابینه پیوست که مشکلات مختلف کشور را به گردن دولت احمدی‌نژاد می اندازند.

                        حالا که وزیر آرام شده و شاید با گذشت یک هفته از اظهارات او، پرداختن به چند نکته درباره صحبتهایش می‌تواند ابهامات زیادی را در این خصوص روشن کند.

                        نکته اول این است که آقای طیب نیا که این قدر صراحت لهجه دارد و اعلام می‌کند اجازه بازی با آبروی مدیران دولتی را نمی‌دهد، چرا پاسخ نامه غلامرضا تاجگردون نماینده اصلاح طلب مجلس که شخص وزیر اقتصاد را مقصر این پرداختها دانسته بود، نمی‌دهد؟

                        مگر تاجگردون از نمایندگان حامی دولت به حساب نمی‌آید؟ پس چرا او باز هم طیب نیا را مقصر پرداخت‌های نجومی در بیمه مرکزی قلمداد کرده است؟

                        همچنین طیب نیا در بخش دیگری از سخنانش با تمجید از دوران ریاست امین بر بیمه مرکزی اعلام کرد که از وجود وی در وزارت اقتصاد استفاده خواهد کرد. این در حالی است که رئیس کل سابق بیمه مرکزی اصلا در جلسه تودیع و معارفه عبدالناصر همتی رئیس جدید بیمه مرکزی حضور پیدا نکرده بود.

                        طیب نیا در حالی در ماجرای حقوقهای نجومی تقصیرها را به گردن دولت قبل می‌اندازد که بر فرض اگر سخنانش درست هم باشد، در سه سال اخیر که خودش عنان وزارت امور اقتصادی و دارایی را بر عهده داشته، می توانست به خوبی مشکلات حقوقهای به جا مانده از دولت قبل را ساماندهی کند.

                        دو سال قبل ابراهیم رزاقی اقتصاددان و هم دانشگاهی وزیر اقتصاد با انتقاد از دریافتی‌های بالای دولتمردان روحانی اعلام کرد که برخی از وزرای کابینه چیزی در حدود 20 میلیون تومان دریافتی دارند. بنابراین شاید اگر آقای طیب نیا فیش حقوقی خودش را منتشر کند به خوبی توانسته باشد به این شایعات پاسخ دهد.


                        اما وزیر اقتصاد روحانی که اعلام کرده اجازه بازی با آبروی مدیران دولتی را نمی دهد، بعد از انتصاب دوستان و آشنایان و عده‌ای از همسایگان خود در پستهایی مانند معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون پارلمانی و رئیس شرکت سرمایه گذاری خارجی ایران (ایفیک) واقعا چه پاسخی می‌تواند داشته باشد. با توجه به آشفتگی وزارت اقتصاد بر فرض که طیب نیا با پرداختهای عمومی در بیمه مرکزی مخالف هم باشد، مدیریت ضعیف او باعث این پرداختها شده است. بنابراین آقای طیب نیا بهتر است به جای حمله به دولت قبل و رسانه ها در نوع مدیریت خودش تغییر ایجاد کند. باید دید وزیر اقتصاد حاضر می شود به این نکات و ابهامات پاسخ دهد یا خیر؟

                        نظر

                        • ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

                          #42762
                          پاسخ : اخبار

                          معاون نعمت‌زاده اعلام کرد:
                          دفاتر شرکت‌های بزرگ ایران در آلمان افتتاح می‌شود




                          - سه‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰

                          معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از راه‌اندازی دفاتر شرکت‌های بزرگ ایران در آلمان خبرداد و گفت: در ۴ سال آتی، آلمان شریک اول یا دوم اقتصادی

                          ایران می‌شود.به گزارش
                          خبرگزاری مهر، مهدی کرباسیان از راه‌اندازی دفاتر شرکت‌های بزرگ ایران در آلمان خبرداد و گفت: فرصت‌های همکاری

                          ایران و آلمان به ویژه بخش معدن و صنایع معدنی بسیار زیاد است و این دو کشور از گذشته تاکنون همکاری نزدیکی با یکدیگر داشته اند که امیدواریم در

                          شرایط جدید، روابط دو طرف بیش از پیش توسعه یابد.

                          معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت پیش بینی کرد در سه یا ۴ سال آینده، ‌ آلمان دوباره شریک اول یا دوم ایران در حوزه اقتصادی شود و

                          افزود:فرصت‌هایی که در بخش های فولاد، سنگ آهن، ‌ زغالسنگ، ‌ مس، ‌ آلومیینوم، ‌ عناصر نادر خاکی و همچنین اکتشاف و امور زیرساخت در ایران

                          وجود دارد زمینه مساعدی را برای توسعه روابط دو طرف ایجاد کرده است.

                          وی تصریح کرد: با توجه به حضور شرکت هایی از حوزه های بانکی، ‌ بیمه ای، ‌ سرمایه گذاری، امور مشاروه ای و حقوقی ایران در همایش اقتصادی با

                          آلمان، ‌ فرصت مناسبی برای مذاکرات دو جانبه فراهم آمده تا موانع توسعه همکاری ها برطرف شود. .


                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

                            #42763
                            پاسخ : اخبار

                            روزنامه آرمان: باز هم «اصلاحات» به توهم پیروزی‌ باخت


                            روزنامه اصلاح‌طلب آرمان نوشت: باید فارغ از رای نیاوردن عارف به این مهم اعتراف کرد که باز هم اصلاحات باخت؛ این‌بار به توهم پیروزی!

                            به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، روزنامه آرمان، امروز سه‌شنبه(95/3/11) در گزارشی با عنوان «شاه‌کلید اصلاح‌طلبان در اختیار اصولگرایان» شکست اصلاح طلبان در انتخابات رئیس و هیات رئیسه مجلس را روایت کرد: علی لاریجانی شاه کلید اصلاح‌طلبان در انتخابات 7 اسفند بود که در لیست امید قم قرار گرفت اما به راحتی به اصولگرایان داده شد. اگر تا چند روز پیش افتخار جریان اصلاحات چنین بود که لاریجانی گلایه‌مند از اصولگرایان را در لیست خود دارد امروز بر اساس برخی اشتباهات این شاه کلید را به اصولگرایان تحویل داده‌اند. برای درک بهتر موضوع لازم است به سیری که لاریجانی از زمان ثبت نام تا امروز طی کرده است توجه کرد.

                            اپیزود نخست: اعلام استقلال لاریجانی

                            برخی سیاسیون در مرحله تصمیم‌گیری برای ورود به انتخابات مجلس هر یک با توجه به گرایش سیاسی خود به گعده همان جریان مراجعه می‌کردند اما لاریجانی اعلام کرد که برخلاف انتخابات های قبلی تمایلی به حضور در لیست اصولگرایان ندارد که علت آن هم مشخص بود. او در مجلس نهم بارها مورد هجمه اصولگرایان تندرو قرار گرفت و درخارج از مجلس هم کمتر کسی است که پرتاب اشیایی به سمت او در قم را فراموش کند و حمایت اصولگرایان از لاریجانی و محکومیت هجمه گران در آن مقطع نزدیک به هیچ بود. همین موضوعات سبب شد تا علی لاریجانی در لیست اصولگرایان نباشد و در لیست امید که متشکل از اصلاح‌طلبان و حامیان دولت بود قرار گیرد که این حضور به منزله شوکی در جریان اصولگرایی بود.

                            اپیزود دوم: هجمه به لاریجانی

                            قرار گرفتن لاریجانی در لیست امید به مذاق اصولگرایان خوش نیامد و بسیاری از آنها ترجیح دادند در این باره سکوت کنند چرا که اوضاع اردوگاه اصولگرایی به واسطه قرار گرفتن نام تعدادی از اعضایش در لیست امید چنان به هم ریخته بود که اگر انتقاداتی مطرح می‌شد به جایی نمی‌رسید و شکاف درون گفتمانی اصولگرایان عمق بیشتری پیدا می‌کرد. یکی از ویژگی‌های مورد پسند و قابل تقدیر لاریجانی دفاع از برجام و زمینه‌سازی برای تصویب آن در مجلس بود که همین موضوع خشم دلواپسان را به دنبال داشت. تصویب 20 دقیقه‌ای توافق هسته‌ای در پارلمان نهم، باعث شده بود بخشی از جریان اصولگرا راه خود را از لاریجانی جدا کند. به طور مثال بیژن نوباوه در جریان انتخابات مجلس دهم درباره لاریجانی گفته بود: «لاریجانی به هیچ عنوان اعتقادی به فعالیت در چارچوب اصولگرایی ندارد و در عمل نیز این مساله را به اثبات رساند و در جریان انتخابات نیز در لیست اصلاح‌طلبان قم (امید) قرار گرفت. » روح‌ا... حسینیان نماینده شاخص اصولگرا در مجلس نهم نیز بعد از تشکیل مجلس دهم حمایت از لاریجانی را حاصل جبر دانسته و معتقد بود اگر فرد دیگری در جریان اصولگرا حضور داشت، قطعا او نامزد ریاست مجلس بود نه علی لاریجانی.

                            اپیزود سوم: بازگشت به لاریجانی!

                            پس از برگزاری انتخابات و پیروزی لاریجانی در قم البته به عنوان منتخب دوم این شهر چرا اتاق‌های دلواپسان روشن شد و لبخند بر لبان آنها آمد چون زمان نقش‌آفرینی آنها فرارسیده بود. آنها با تغییر موضع 180 درجه‌ای لاریجانی را یکی از خودشان دانستند که باید ریاست مجلس را عهده‌دار شود. جالب اینجا بود که جبهه پایداری و اعضای دولت قبل در استقبال از لاریجانی بر دیگر اصولگرایان پیشی می‌گرفتند چنان که در آخرین نشست خبری علی لاریجانی، مهرداد بذرپاش با لبخند وارد سالن شد و در ردیف اول نشست. اصولگرایان که با میانه‌روی مرز داشتند تاکید می‌کردند که نباید کرسی سبز ریاست به یک اصلاح‌طلب تعلق گیرد و باید گلایه‌ها از لاریجانی برای حضور در لیست امید را فراموش کرد و به حمایت از او پرداخت. حتی روح‌ ا... حسینیان که منتقد جدی لاریجانی است پس از انتخاب شدن او چنین گفت: «گر اصولگرایان در مجلس دهم نیرویی را داشتند که زمینه رای آوری و ریاست مجلس را داشت قطعا آن فرد را انتخاب می‌کردند ولی چون چنین نیروی را ندارند لذا در سال اول از آقای لاریجانی برای ریاست حمایت می‌کنند.» احمد امیرآبادی منتخب مردم قم در مجلس با اشاره به نشست فراکسیون فراگیر گفت: «آقای لاریجانی به عنوان گزینه فراکسیون برای ریاست مجلس دهم برگزیده شد.» حمیدرضا ترقی عضو ارشد حزب موتلفه هم قبل از برگزاری انتخابات هیات رئیس مجلس دهم گفته بود: «180 نماینده مجلس دهم از ریاست لاریجانی حمایت کردند» این پالس های مثبت برای حفظ قدرت در جریان اصولگرایی است و معنایی غیر از آن ندارد، هر چند لاریجانی مشی میانه‌روی خود را تداوم خواهد بخشید. از سوی دیگر لاریجانی در مواجهه با استقبال اصولگرایان از ریاست خود قصد همراهی با آنان را دارد حتی اگر عضو جبهه پایداری باشند، چنان که دیروز کریمی قدوسی از اعضای جبهه پایداری در مشهد گفت: درجلسه‌ای که با لاریجانی داشتیم، انتقادهای‌مان را به عملکرد ایشان به‌صورت صریح و شفاف بیان کردیم و ایشان هم این خطوط قرمز را پذیرفتند.

                            پایان: اشتباه استراتژیک جریان اصلاح‌طلبی

                            اصلاح‌طلبان باز هم اشتباه کردند؛ اشتباه بزرگی که شیرینی حماسه 7 اسفند را در مذاق آگاهان به این اشتباه تلخ کرد. باز هم شروع خوب و پایان بد. باز هم ندانستن ارزش دستاوردها و تقدیم آن به رقیب سیاسی. حضور لاریجانی در لیست امید برگ برنده جریان اصلاح‌طلبی بود که بر وزانت و اعتبار لیست امیدی افزوده بود. حضور لاریجانی در لیست امید نشان داد که اصلاحات برای پیشرفت کشور اهل تعامل است اما از این ارزش و موقعیت پاسداری نشد. کاندیدا شدن عارف برای ریاست اگرچه یک حق برای او و جریان اصلاحات بود اما جایگاه این حق در ساختار منافع ملی و تحقق خواست ملت در کجا بود؟ آیا باید آن گونه رفتار می‌شد که لاریجانی مجبور شود در نشست خبری خود آنچنان جایگاهی برای لیست امید در پیروزی خود قائل نشود؟ اگر هدف رفع موانع از مقابل دولت و تصویب طرح‌ها و لوایح مفید است، معرفی نکردن کاندیدایی غیر از لاریجانی برای ریاست سبب تسهیل در رسیدن به آن هدف نبود؟ ایجاد دو قطبی عارف- لاریجانی برای کرسی ریاست و گذاشتن نمره منفی در رزومه مجلسی اصلاح‌طلب در راستای تدبیر است؟ در نهایت باید فارغ از رای نیاوردن عارف به این مهم اعتراف کرد که باز هم اصلاحات باخت؛ این‌بار به توهم پیروزی باخت...

                            نظر

                            • negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

                              #42764
                              پاسخ : اخبار

                              معاون اسبق بانک مرکزی در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

                              شکست تمام برنامه‌های اقتصادی دولت روحانی در ۱۱۰۰ روز گذشته

                              مستخدمین حسینی گفت: در این سه سال ما یک برنامه‌ریزی جامعی را که دربرگیرنده یک بسته کامل خروج از رکود باشد از دولت ندیده‌ایم و این به عنوان یکی از بزرگترین ضعف‌های دولت می‌تواند در نظر گرفته شود

                              حیدر مستخدمین حسینی، معاون اسبق بانک مرکزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «نسیم آنلاین» بیان داشت: نکته‌ای که در خصوص عملکرد و کارکرد دولت در طی سه سال اخیر می‌توان بیان کرد، نبود برنامه کامل اقتصادی در بخش‌های مختلف این حوزه است.

                              وی ادامه داد: دلیل این که دولت در این زمینه برنامه‌ جامعی را درنظر نداشت این بود که در تمام این مدت هم و غم خود را برای موضوع برجام و نتایج حاصل از آن گذاشت تا بتواند از این طریق با تکیه بر منابع خارجی و سرمایه‌ کشورهای اروپایی بتواند حوزه اقتصاد را تحرک ببخشد.

                              مستخدمین حسینی تأکید کرد: از آن جا که نتایج حاصل از برجام تا این زمان نتوانسته است انتظارات را برآورده کند، لذا دولت با یک شکست اجرایی در حوزه اقتصاد مواجه شده است.

                              وی گفت: شرایط اقتصادی ما در اواخر دولت قبل و به مرور تا این زمان، شرایط رکودی بوده است و نه تنها این رکود کاهش پیدا نکرده بلکه عمیق تر نیز شد و دولت هم برنامه‌هایی که برای خروج از رکود در نظر گرفت مانند اعطای تسهیلات برای خرید خودرو و یا لوازم خانگی با شکست مواجه شد.

                              این کارشناس مسائل اقتصادی افزود: در حقیقت اشتباه استراتژیک دولت این بود که احساس کرد صنعت خودروسازی صنعتِ پیشران اقتصاد است و به وسیله این صنعت میتواند در صنایع دیگر نیز تحرکی را ایجاد کند، در صورتی که این یک اشتباه بود و با این اشتباه کاری نیز پیش برده نشد.

                              وی تصریح کرد: دولت به واسطه انتظاراتی که از پسابرجام داشت برای اصلاح نظام بانکی و اصلاح نظام بیمه و همچنین برای چگونگی وضعیت بازار سرمایه و در حوزه های صنعت و تجارت و تصمیم گیری های استراتژی برای بحث‌های کنترل واردات موفق نبوده است و کارنامه موفقی نداشته است.

                              مستخدمین حسینی گفت: شاید برخی به بحث تورم و کاهش آن اشاره کنند، که آن هم دلایل خاص خود را دارد که اگر کاهش تورمی هم صورت گرفته است با توجه به شرایط حاکم و رکود عمیقی که وجود داشته این کاهش تحقق پیدا کرده است.

                              وی اضافه کرد: افزایش نقدینگی نیز در این دولت بسیار بالا بوده است و با شرایط مشابه سایر دولت‌ها برابری نمی‌کند، به طوری که در این سه سال نقدینگی به بیش از 50 درصد نسبت به کل نقدینگی تاریخ اقتصادی‌مان افزایش پیدا کرده است، اما این که چرا این نقدینگی بر روی تورم اثر نگذاشته است به این خاطر است که 50 درصد این نقدینگی نزد بانکها به خاطر شرایط رکود قفل است.

                              این استاد دانشگاه اظهار داشت: در حقیقت در بحث ساختمان سازی و مستغلاتی که دریافت کردند نتوانستند اصل مبلغ را به بانک‌ها بپردازند و دولت نیز به بانک مرکزی و بانک‌ها بدهی دارد. در رابطه با تسهیلاتی هم که در حوزه تولید به عنوان سرمایه در گردش داده شده است بنگاه‌های اقتصادی نتوانستند کالاهای تولیدی را به فروش برسانند لذا شاهد هستیم که مازاد تولید در انبارهای سیمان و کاشی و سرامیک و فولاد وجود دارد و این دلیل اصلی بحث رکود است.

                              وی در پایان خاطرنشان کرد: میزان چک‌های برگشتی نیز خود دلیل دیگری برای وجود رکود عمیق در اقتصاد کشور است، لذا در این سه سال ما یک برنامه ریزی جامعی را که دربرگیرنده یک بسته کامل خروج از رکود باشد از دولت ندیده ایم و این به عنوان یکی از بزرگترین ضعفهای دولت می تواند در نظر گرفته شود.

                              نظر

                              • negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

                                #42765
                                پاسخ : اخبار

                                در سال 1393 و بر اساس گزارش وزارت کار

                                شاغلان کدام بخش‌ها بیشتر بیکار شدند؟ +نمودار


                                آمارها نشان می‌دهد در بین بیکارانی که قبلا شاغل بوده‌اند و در سال 93 شغل خود را از دست داده‌اند، بیشترین سهم به فعالیت‌های ساختمان با 28.8 درصد اختصاص دارد و همین‌طور در میان مشاغل مختلف، کارگران ساده بیش از دیگر شاغلان شغل خود را از دست داده‌اند.

                                به گزارش اقتصادنیوز بر اساس آمارهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال 1393 شاغلان فعالیت‌های ساختمانی بیشتر از سایرین شغل خود را از دست داده‌اند. بعد از این گروه، شاغلان امور عمومی و دفاع و تامین اجتماعی اجباری با 20 درصد در رتبه دوم قرار داد. بخش تولید صنعتی هم از جمله بخش‌های اقتصادی است که با 15.7 درصد بیشترین بیکاری را در میان گروه‌های شغلی تجربه کرده است.



                                در مقابل فعالیت‌های املاک و مستغلات و فعالیت‌های هنری و سرگرمی از جمله فعالیت‌هایی است که افراد شاغل در این بخش‌ها کمتر از دیگر گروه‌ها شغل خود را از دست داده‌اند و میزان آن کمتر از یک درصد بوده است.

                                همچنین بخش دیگری از این گزارش وزارت کار نشان می‌دهد کارگران ساده بیش از بقیه مشاغل (26 درصد)، کار خود را از دست داده‌اند. صنعتگران با 20 درصد در رتبه بعدی قرار دارند. در مقابل کارکنان عالی‌رتبه و قانون‌گذاران جزو افرادی هستند که در انتهای این جدول قرار دارند.


                                آمارها نشان می‌دهد در بین بیکارانی که قبلا شاغل بوده‌اند و در سال 93 شغل خود را از دست داده‌اند، بیشترین سهم به فعالیت‌های ساختمان با 28.8 درصد اختصاص دارد و همین‌طور در میان مشاغل مختلف، کارگران ساده بیش از دیگر شاغلان شغل خود را از دست داده‌اند. 

                                نظر

                                در حال کار...
                                X