---تکراری--
توسعه صنایع بهشهر (وبشهر)
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط آذرآبادگان؛ 2013/08/12, 18:25.در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
-
سلام
یه سوال؟
من چند وقت پیش از افزایش سرمایه استفاده نشده ی وبشهر خریدم تعدادی آنلاین. بعد با سهام شرکت تماس گرفتم گفتم نیازی هست که دوباره وجهی پرداخت کنم یا نه؟ بهم با خنده گفتن چه وجهی دیگه خریدی دیگه!!! الان میبینم افزایش سرمایه رو فروختن و پولش رو ریختن گویا به حسابم. این یعنی چی؟؟؟ چرا به سهم تبدیل نشده؟آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
تعدیل مثبت در "وبشهر"
شرکت توسعه صنایع بهشهر در اصلاحیه ای سود هر سهم خود را در سال مالی منتهی به اسفند 92 براساس عملکرد واقعی دوره 3 ماهه نخست مبلغ 412 ریال اعلام نموده که این مبلغ در مقایسه با پیش بینی قبلی (مبلغ 369 ریال) نزدیک به 12 درصد رشد داشته است.
این شرکت که علت تعدیل مثبت اخیر را افزايش سود تقسيمي مصوب مجمع عادي ساليانه بانک اقتصاد نوين و تعديل سود شرکت هاي پاکسان و گلتاش از شرکت هاي زير مجموعه شرکت مديريت صنعت شوينده اعلام نموده در نظر دارد به هر سهم خود در سال مالی مورد بررسی مبلغ 20 تومان سود نقدی پرداخت نماید.
گفتنی است طبق اعلام شرکت سود حاصل فروش سرمايه گذاري ها به مبلغ 2 میلیارد و 37 میلیون تومان مربوط به فروش 11 میلیون و 500 هزار سهم از سهام شرکت "سرمايه گذاري گروه صنايع بهشهر ايران (وصنا)" در سه ماهه دوم سال مالي 92 مي باشد.[COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]
نظر
-
ایکاش امروز باز نمی شد! اکثر سهام غذایی منفی بود و تاثیر بسزایی روی قیمت وبشهر داشت. انتظار بازگشایی روی 600 تومان را داشتم . ولی جای نگرانی نیست در اینده نزدیک به 600 هم خواهد دید .من سهامداری می کنم. بازار بر عکس عمل می کند .سهم با تعدیل مثبت منفی باز می شود و سهمی مثل شپلی با ان زیان انباشته و تعدیل منفی شدید از بازگشایی تا امروز صف خرید سنگین دارد!؟!؟!؟!؟!؟! جل الخالق باید گفت.
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postایکاش امروز باز نمی شد! اکثر سهام غذایی منفی بود و تاثیر بسزایی روی قیمت وبشهر داشت. انتظار بازگشایی روی 600 تومان را داشتم . ولی جای نگرانی نیست در اینده نزدیک به 600 هم خواهد دید .من سهامداری می کنم. بازار بر عکس عمل می کند .سهم با تعدیل مثبت منفی باز می شود و سهمی مثل شپلی با ان زیان انباشته و تعدیل منفی شدید از بازگشایی تا امروز صف خرید سنگین دارد!؟!؟!؟!؟!؟! جل الخالق باید گفت.
نقطه 320 تا 330 خریدش عالی هست
نظر
-
تصمیمات مجمع هم اومد سود هر سهم 250ریال
دو سیگنال مثبت خوب در دو روز اخیرهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postایکاش امروز باز نمی شد! اکثر سهام غذایی منفی بود و تاثیر بسزایی روی قیمت وبشهر داشت. انتظار بازگشایی روی 600 تومان را داشتم . ولی جای نگرانی نیست در اینده نزدیک به 600 هم خواهد دید .من سهامداری می کنم. بازار بر عکس عمل می کند .سهم با تعدیل مثبت منفی باز می شود و سهمی مثل شپلی با ان زیان انباشته و تعدیل منفی شدید از بازگشایی تا امروز صف خرید سنگین دارد!؟!؟!؟!؟!؟! جل الخالق باید گفت.
نظر
-
نظر
-
نظر
-
طبق محاسبات انجام گرفته بر روی این سهم هم اکنون ارزش داریایی هر سهم وبشهر به 660 تومان رسیده است که در مرحله اول قادر است تا سطوح 460 تومانی صعود کند ولی حرکت مناسب سهم منوط به اتمام اصلاح سهم می باشد پس به سهامداران میان مدتی این سهم توصیه می کنیم که فعلا سهامداری نمایند.
http://signalebours.loxtarin.com/pos...9%87%D8%B1.htm
نظر
نظر