توسعه صنایع بهشهر (وبشهر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

---تکراری--
    آخرین ویرایش توسط آذرآبادگان؛ 2013/08/12, 18:25.
    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• Spring2020
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 450

سلام

یه سوال؟

من چند وقت پیش از افزایش سرمایه استفاده نشده ی وبشهر خریدم تعدادی آنلاین. بعد با سهام شرکت تماس گرفتم گفتم نیازی هست که دوباره وجهی پرداخت کنم یا نه؟ بهم با خنده گفتن چه وجهی دیگه خریدی دیگه!!! الان میبینم افزایش سرمایه رو فروختن و پولش رو ریختن گویا به حسابم. این یعنی چی؟؟؟ چرا به سهم تبدیل نشده؟
      آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• درویش
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 103

تعدیل مثبت در "وبشهر"
        شرکت توسعه صنایع بهشهر در اصلاحیه ای سود هر سهم خود را در سال مالی منتهی به اسفند 92 براساس عملکرد واقعی دوره 3 ماهه نخست مبلغ 412 ریال اعلام نموده که این مبلغ در مقایسه با پیش بینی قبلی (مبلغ 369 ریال) نزدیک به 12 درصد رشد داشته است.

این شرکت که علت تعدیل مثبت اخیر را افزايش سود تقسيمي مصوب مجمع عادي ساليانه بانک اقتصاد نوين و تعديل سود شرکت هاي پاکسان و گلتاش از شرکت هاي زير مجموعه شرکت مديريت صنعت شوينده اعلام نموده در نظر دارد به هر سهم خود در سال مالی مورد بررسی مبلغ 20 تومان سود نقدی پرداخت نماید.

گفتنی است طبق اعلام شرکت سود حاصل فروش سرمايه گذاري ها به مبلغ 2 میلیارد و 37 میلیون تومان مربوط به فروش 11 میلیون و 500 هزار سهم از سهام شرکت "سرمايه گذاري گروه صنايع بهشهر ايران (وصنا)" در سه ماهه دوم سال مالي 92 مي باشد.
        [COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]

نظر

• reza1400
          عضو جدید
          • Mar 2013
          • 3

دوستان چی شد چرا وبشهر اینجور بازگشایی شد؟/.:blinksmiley.:/

نظر

• bahary
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 2510

ایکاش امروز باز نمی شد! اکثر سهام غذایی منفی بود و تاثیر بسزایی روی قیمت وبشهر داشت. انتظار بازگشایی روی 600 تومان را داشتم . ولی جای نگرانی نیست در اینده نزدیک به 600 هم خواهد دید .من سهامداری می کنم. بازار بر عکس عمل می کند .سهم با تعدیل مثبت منفی باز می شود و سهمی مثل شپلی با ان زیان انباشته و تعدیل منفی شدید از بازگشایی تا امروز صف خرید سنگین دارد!؟!؟!؟!؟!؟! جل الخالق باید گفت.

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
              ایکاش امروز باز نمی شد! اکثر سهام غذایی منفی بود و تاثیر بسزایی روی قیمت وبشهر داشت. انتظار بازگشایی روی 600 تومان را داشتم . ولی جای نگرانی نیست در اینده نزدیک به 600 هم خواهد دید .من سهامداری می کنم. بازار بر عکس عمل می کند .سهم با تعدیل مثبت منفی باز می شود و سهمی مثل شپلی با ان زیان انباشته و تعدیل منفی شدید از بازگشایی تا امروز صف خرید سنگین دارد!؟!؟!؟!؟!؟! جل الخالق باید گفت.
              اگر کل غذایی ها هم صف خرید بودن و بازار هم آتیشی بود ، غیر ممکن بود 600 باز بشه . اضلا رو چه حسابی باید 600 باز میشد !!!!
              نقطه 320 تا 330 خریدش عالی هست

نظر

• رامین حیاتی
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1321

تصمیمات مجمع هم اومد سود هر سهم 250ریال
                دو سیگنال مثبت خوب در دو روز اخیر
                همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• 123
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 188

به دلیل صف فروش ونوین بالا باز نشد. اگه ونوین دیروز پایینتر باز میشد و الان مثل بقیه بانکها مثبت بود وبشهر خیلی بالاتر از اینها قیمت میخورد

نظر

• Alidadash
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 959

ای بابا، من هیچ امیدی به این سهم ندارم، اشتباهی کارگزار برام خرید و امیدوار بودم بره بالا که معلوم نیس چی بشه.
                    سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• einstein
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 360

البته من که استفاده کردم و سنگین خرید کردم.فکر میکردم بالای 450 قیمت بخوره.ونوین 38 تومن سود داد و توی قیمت خوبی هم باز شد،وبشهر هم مالک 405 ونوینه،به قول شما بازار ما هم داره گیج میزنه.

نظر

• einstein
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 360

البته من که استفاده کردم و سنگین خرید کردم.فکر میکردم بالای 450 قیمت بخوره.ونوین 38 تومن سود داد و توی قیمت خوبی هم باز شد،وبشهر هم مالک 405 ونوینه،به قول شما بازار ما هم داره گیج میزنه.

نظر

• einstein
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 360

ببخشید منظورم 40% بود

نظر

• ghazal
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 23

عجب سهم بدی شده
                            با این پرتفوی عالی هر روز داره منفی میخوره چه قبل مجمع چه الان
                            فکر نکنم حالا حالا 400 را هم ببیند
                            شاید مجبور شوم با ضرر خارج بشوم متاسفانه

نظر

• مازیار علوی
                              عضو عادی
                              • Mar 2013
                              • 64

طبق محاسبات انجام گرفته بر روی این سهم هم اکنون ارزش داریایی هر سهم وبشهر به 660 تومان رسیده است که در مرحله اول قادر است تا سطوح 460 تومانی صعود کند ولی حرکت مناسب سهم منوط به اتمام اصلاح سهم می باشد پس به سهامداران میان مدتی این سهم توصیه می کنیم که فعلا سهامداری نمایند.

http://signalebours.loxtarin.com/pos...9%87%D8%B1.htm

نظر

• reza1400
                                عضو جدید
                                • Mar 2013
                                • 3

با توجه به صف فروش بالایی که داره به نظرتون این روند اصلاحی تا چه قیمتی ادامه خواهد یافت و ما قراره کی شاهد مثبت شدن این سهم باشیم تا ازاین ضرر سنگینی که فعلا کردیم رهایی یابیم انشا الله:(

نظر

در حال کار...
                                X