می گن 150 درصدی تعدیل داره
توسعه صنایع بهشهر (وبشهر)
Collapse
X
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postتو منفي ها دارم وبشهر ميخرم ، بنظرم دو سه روز ديگه حركتش شروع ميشه...تكنيكالش اهداف بالاي 500 ، از نظر زماني هم ديگه بايد حركت كنه...
امروز یکی از اون چشمه های مخصوص خودشو به بازار نشون داد.
به نظرم اینقدر فنر این سهم تحت فشار قرار گرفته که در صورت
آزاد شدن بازار رو تا مدتها به دنبالش خواهد کشید.[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
با سلام
دیروز وبشهر استارت اولیه را برای صعود زد اما خستگی و دلزدگی
سهامداران وبشهر کاملا مشهود است عده ای هم از عرضه ها وخریدهای
میلیونی وجلوگیری از حرکت سهم منتظر این نتیجه بودند وهرروز به اضافه
کردن سهامشون اقدام میکردند اما من با توجه به تجربه وتوکای 200 تومنی
وخروج محدوده 600 تومنی از گین 100%کمتر از وبشهر خارج نخواهم شد.[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postخب چه جالب همونطور كه پيش بيني شده بود ، استارت رو زد...
یک حرکت از پیش تعیین شده استارت اولیه زده شد.وبشهر
یکی از چند سهم بنیادی مفت در مفت بورس بود.
[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
پاسخ : توسعه صنایع بهشهر (وبشهر)
با سلام به دوستان عزیز وبشهر
من این هفته سنگین وارد وبشهر شدم ...
یه خبر خوب و بسیار موثق دارم در مورد وبشهر
دوستان وبشهر این هفته یا هفته آینده به احتمال غریب به یقین بسته میشه و یه تعدیل ای پی اس 37 تومنی از محل فروش ساختمانهاش خواهد داشت و احتمالا سهم بالای 900 تومان باز بشه ... و بعدشم احتمالا تا 1200 بالا خواهد رفت ...
این خبر رو صرفا جهت اطلاع دوستان و سهامدارانی که مدتها توی وبشهر بودن گفتم ولی توصیه به خرید یا فروش سهم ندارم ...
با آرزوی برکت برای همه دوستان
نظر
-
وبشهر سقف کانال صعودی بلند مدت خود را در 423 تومان شکسته است و به شرط اینکه مجددا کمتر از این قیمت تثبیت نشود در بازه زمانی 6 ماه به بالا احتمال رشد تا حدود 1000 تومان را دارد.
در بازه زمانی کوتاه تر هدف مورد انتظار 570 تا 600 تومان است که در صورت حفظ کانال کوتاه مدت می توان به رشد تا سقف این کانال یعنی تا حدود 700 تومان نیز امیدوار بود.
حمایت ها 445 ، 435 و 425 تومان و حمایت مهم بعد 375 تومان است که حد ضرر نهایی نیز می باشد.
نظر
-
در اصل توسط danial92 پست شده است View Postباسلام
لطفا میفرمایید شماره حساب راکجا وارد کردین که به حسابتون ریختند.ممنونم.
من توخود سایت وبشهرثبت کردم همچنین مشخصات سهامداری خودم رابه شماره مربوطه فاکس کردم.
نظر
-
نظر
نظر