کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای ادم کمی صبور چه فرقی میکنه چه روزی باز شه p/e حداقل 5.5میشه چه روز بازگشایی چه چند روز بعد از بازگشایی
اگه وافعا توی سهم اینقدر خب خوب باشه که هست!!! روز بازگشایی سهمو پایین باز میکنن که بتونن حسابی بز خی کنن این قانون نا نوشته بورسه!!!! ولی خیلی سریع سهمو بعدش میبرن بالا..
دوستان حواسشون باشه
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
خبرهای بنده راببینید بعد کمی تامل کنید بعد بیشتر متوجه خواهید شد چه گوهری دستتون هست
!! اخطار= مواظب باشید سهم را مفت مسلم ازچنگتون درنیاورند
بخوانید و به خود بیایید ::::
سهامداران در بورس در هر سهمی به دنبال یک خبر هستند و.. یا یک واکنش... تا سهم تکان بخوره..حتی یک خبر کوچک..حتی یک خبر پیش پا افتاده....... حتی یک خبر قدیمی که قراره
تازه بشه ..حتی یک خبر نیمه روشن و آسایی از یک خبرحتی کوچک .....
اما کجای بورس ما در حال حاضر به اندازه وبشهر خبر داره.................؟؟؟؟؟
بنده امروز که وارد 5 خرداد شدیم به شما میگویم چند خبرخوب یا بهتربگویم طلا ازبابت توسعه صنایع بهشهریاهمان وبشهردارم ..خبرهای اول که خودش ماجراها داردو یک جورایی برای
سهامداران وبشهرپیش پا افتاده هست ولی برای سهامداران دیگر سهم ها خبر تکان دهنده محسوب میشود را ابتدامیگویم..... بسیار و بسیار وبشهر خبرناب داره یااخبار فوق برنامه که
ببینید خبرهای زیر برایش پیش پاافتاده هست .......خواهشا تدبیر وتامل کنید......اطلاعات مجانی وازسر صدق گفتارهست...
n افزایش سرمایه 50% تایید شده سهم
n -- سود توپ ناشی از اقتصادنوین و اثر تراز ارزی به عنوان بیشترین وبالاترین تراز ارزی مثبت که همه فعلا تو این آیتم خواب تشریف دارند = 40% مالک ونوین = یک تعدیل دیگر مشتی
n --سود ناشی اززمینهای چند هکتاری صنایع شیر ایران پگاه که سود بالای 330 تومان عایدی داره
n -- سود ناشی ازپرتفوی بورسی و غیربورسی شرکت که دگرگون شده و عایدی20تا 28% را دارد
n -- صف خرید ونوین/ وصنا/ بسته بودن وبانک از دوجهت شاراک ووبشهر
n -- سود تقسیمی کف 750 ریالی درمجمع یکماه آینده
n -- واگذاری 9.5% دیگر صافولاکه بهتره بگویم گزارشات رادقیقتر بخوانید......
n --و الی ماشاالله
n حالا خبر اصلی که اتفاق افتاده است """""""
n چند وقت قبل طی معامله ای به ارزش بالغ بر 115 میلیارد ساختمان توسعه واقع درمیدان آرژانتین خ بخارست فروخته شد= بی سروصداکه صداش امروز دراومد.... خبرش مثل سرعت
نور اومد ..این ساختمان در گرانترین منطقه تهران بود..درطی روزهای آتی تایید این خبر روی تیتر خبری کارگزاریها و سایتهای بورسی نقش خواهد بست...سود شرکت دچار تعغیرفوق
العاده ای شده و خواهد شد... فعلا کارداریم... ..میخواهم بگویم چیزی معادل همین سود اعلامی 130تومانی بگذارید روی سهم و حتی بیشتر.+ یکسری آیتمهای جدید.
n --تاکید میکنم این خبر نه شایعه هست ونه حدس وگمان و نه اما و اگر بلکه خبر تمام شده هست
n --من نمیدونم چرابورس گیرنداد به شرکت... شاید به بورس اعلام کنند بزودی.. خواهشا کسانی که میتوانند سریعا پیگیری کنند...
n اگر دیدیدفردا سهم را تو کف باز کردند تعجب نکنید .این کاربرای ورود خودی ها هست......
n --- این سهم دارای بیشترین پرتفوگردانندگان حقوقی و حقیقیهای کاربلدهست....
n --- این همه اخبار فکر کنم سهامهای دیگر کم بیاورند..... این هم تحلیل دربورس..... چارتکه قبلاهم گذاشتم.. دیگه تو روز روشن باید چی کارکرد تا بعضی هاازخواب بیدار بشوند.
n -- اگراینهمه اخبارراخودرویی هاداشتند 500 میلیون صف خرید داشتند....
n همه نگاه ها فردا به این سهم هست....... .
n --.وبشهر پدیده سال 93
.
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
اون دوستایی که خیلی دنبال اینن که ببینن سهم چقدر باز میشه معلومه روز بازگشایی میخوان بفروشن ! برای من هیچ اهمیتی نداره بدونم چقدر میخوان بازش کنن ممکنه اقایون بخوان به کد شخصی های خودشون بزنن و سهم حقوقی ها رو به حراج بزارن تا قیمت پایین باز شه !! بورس ایرانه دیگه زیاد دیدیم ولی هرکاری بکنن سهم به قیمت ذاتی خودش بعد از مدتی میرسه
موندن با سهم چنتا مزیت داره
اول اینکه به نظرم اگه بازار بالایی داشته باشه وبشهر لیدره و من وبشهرو بفوشم برم چی بخرم؟
دوم ینکه ممکنه بازم تعدیل داشته باشه و منم از تعدیلاتش منتفع بشم باز
سوم اینکه حداقل یه افزایش سرمایه مطمعنم که داره..
پس اونایی که مثل من فکر میکنن زیاد حرص و جوش نخورن...
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
سه سال پیش سیکل زمانی وبشهر رو بررسی می کردم ، دیدم که به نظر می رسد سیکل زمانی بنر برای این سهم اجرا شود.
یعنی اولین پیک قیمتی در سال 68 به وقوع پیوست
پیک دوم همطراز پیک اول در سال 74 به وقوع پیوست و
پیک سوم همطراز دو پیک قبلی در سال 83 به وقوع پیوست و
احتمالاً پیک چهارم همطراز سه پیک قبلی در سال 93 به وقوع خواهد پیوست.
یعنی روند فاصله زمانی 8 - 9 - 10 سال برای پیک قیمت سهم تکرار شود.
نتیجه اینکه تا پایان سال احتمال رسیدن به پیک قیمتی 850 وجود دارد.
از دوستان تکنیکالیست خواهشمند است موارد ذکر شده رو برسی نمایند .
تعدیل + و سنگین وبشهر شد صف فروش......... صف سنگین خرید برای خودروی های ضرر ده .......... مغز سنگی حقیقی ها یا قلب سنگی حقوقی ها کدام ؟؟؟ همه اینها در بورس 93
فرصت اندکي دست داد نگاهي به نمودار سهم داشته باشم و به شرح زير در اختيار دوستان قرار مي دهم. اگر مايل هستيد تصوير بزرگ نمودار را ببينيد اينجا کليک کنيد
ببينيد دوستان کانال اصلي حرکت سهم کانال ابي رنگ بزرگ هست که سهم بخوبي کف و سقف خودش را در اين کانال مچ کرده.
اين کانال ابي يک خط ميدلاين نقطه چين(قرمز) داره که باز هم سهم به خوبي به اون واکنش نشون داده.
پس مي بينيم که بازگشايي ديروز درست روي اين خط انجام شده که وقتي قيمت بالاي اون قرار ميگيره از اون حمايت قوي ميکنه و وقتي هم زير اون قرار ميگيره کار براي صعود سخت ميشه.
خوب مستطيل طلايي رنگ را هم در نظر بگيريد الان ناحيه مقاومتي ما محسوب ميشه که نمودار 4 بار به اون وارد شده و فقط يک بار تونسته از اون رد بشه.
قيمت بازگشايي اين بار داخل اين مستطيل واقع شده پس انهايي که محتاط عمل مي کنند با توجه به شرايط خطرناک شاخص اينجا ديروز خارج شدند همين ها اگر سهم را دنبال بکنند بالاي مستطيل دوباره وارد مي شوند.
خوب الان دقيقا معلوم شد که کجا هستيم!!!
اما به کجا مي رويم؟
اگر شاخص کل شنبه و هفته اينده صعودي بشه که اميد وارم اينطور بشه و اگر نشه کل بورس دوباره خواهد رفت قاطي باقلي ها...
بله اگر مثبت شود با احتمال بسيار بالا ما از مستطيل طلايي به سمت بالا خارج خواهيم شد و براي اولين قدم به سمت 490 تومان خواهيم رفت.
اگر شاخص مثبت نشه و حقوقي از سهم حمايت کنه که بعيد مي دانم اينطور شود ميتوانيم معاملات سايد در هيمن منطقه را داشته باشيم.
اگر شاخص منفي بشه از سهم هم حمايت نشود مرجله اول 375 تومان انتظار ما را ميکشه البته يه حمايت روي 400 داريم که به نظرم اون هم ميتونه روي سهم اثر داشته باشه...
به نظر من شنبه بايد شاخص مثبت بشه. بايد يعني اينکه مجبور است و الا دوباره بايد دولت و مديران بروند سراغ طرح جديدي براي تنفس مصنوعي...
اميدوارم هرکسي هر سهمي داره سود کنه...
نظر