این سهم خیلی کنده، مثل خیلی از هلدینگ های دیگه. توقع بازدهی زیاد حتی در میان مدت هم نداشته باشین. ولی کلی بخایم حساب کنیم شرکت خوبیه، پرتفوی عالی داره و اکثر زیر مجموعه ها سوددهی بالایی دارن.
توسعه صنایع بهشهر (وبشهر)
Collapse
X
-
یه سوال داشتم، بر فرض اگه بنده سهام این شرکت رو فردا بخرم، برای توزیع سود سال قبل که مقرر شده در اوایل دی ماه صورت بگیره میتونم برای دریافت سود اقدام کنم؟ یعنی واضحتر بگم آیا توزیع سود برای سهامداران شرکت در زمان تقسیم سود صورت میگیره یا ما بین سهامدارانی که در سالِ مالیِ قبل (سال مورد نظر سود) سهامدار بودند؟[COLOR=#a52a2a][I][B]نوسانگیرها به بهشت نمی روند![/B][/I][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط armanmodern پست شده است View Postیه سوال داشتم، بر فرض اگه بنده سهام این شرکت رو فردا بخرم، برای توزیع سود سال قبل که مقرر شده در اوایل دی ماه صورت بگیره میتونم برای دریافت سود اقدام کنم؟ یعنی واضحتر بگم آیا توزیع سود برای سهامداران شرکت در زمان تقسیم سود صورت میگیره یا ما بین سهامدارانی که در سالِ مالیِ قبل (سال مورد نظر سود) سهامدار بودند؟سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
در اصل توسط negah پست شده است View Postیک ایراد دیگری که این سهم داره اینه که یهویی
میبینی زیر 1000 تومن نمیتونی بخری/:.wubsmiley.:/سهامداری کنید تا رستگار شوید...
نظر
-
در اصل توسط Alidadash پست شده است View Postتوی این سهم از این خبرا نیست دوست گرامی، کلاً در هیچ هلدینگی این خبرا نیست. ولی واسه بلند مدت خوبن. من تابستون این سهمو 390 خریدم، حالا شما خودت تا ته ماجرا رو برو.
دوتا از این هلدینگهارو معرفی میکنم ببین تو 6 ماه چکارها که نکردند.
اولیش وبانک بود و دومیش هم وتوکا .
ضرری نداره اگه به سابقه شون یک نگاهی بندازید.
حالا شما خودت تا ته ماجرا رو برو.
[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط negah پست شده است View Post
دوتا از این هلدینگهارو معرفی میکنم ببین تو 6 ماه چکارها که نکردند.
اولیش وبانک بود و دومیش هم وتوکا .
ضرری نداره اگه به سابقه شون یک نگاهی بندازید.
حالا شما خودت تا ته ماجرا رو برو.
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
نظر
-
-
-
-
نظر