پالايش نفت لاوان ( شاوان )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vet
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1504

پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
    /.:blinksmiley.:/توی شاوان 5000تومنی همدیگه رو ملاقات خواهیم کرد /:.grlim:./
    رامین جان شاوان رو من زیر 7500 تومان نمیدم بره
    نمیدونم شاید هم به قول یکی از دوستان نگهدارم برای بچه هام که زندگی راحتی داشته باشن و کلا بندازم یک گوشه ای بمونه و کار خودش رو انجام بده
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• ali m
      ستاره دار(1)
      • Aug 2013
      • 233

در اصل توسط مهشید پست شده است View Post
      دوستان عزیز این سهم زیادی باد کرد بود الانم یکم باد داره باز گول این حرفا رو نخورید دیگه از سود های آنچنانی برای پالایشی ها نخواهد بود تو این قیمتها اگه سود کردین سیو کنید
      آنقدر به این سهم اعتماد دارم که کل سهما رو شنبه فروختم تک سهم شاوان شدم /:.grlim:./
      Nakhoda trader

نظر

• saeed_lonely
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 68

به نقل از Amir_85

پيش بيني سال 93 لاوان
        چند تا نکته رو لازم ميدونم بگم
        1--در گزارش اخير لاوان مقدار توليد بنزين ايزومريت و سوخت جت و گوگرد رو صفر در نظر گرفته که در پيش بيني قبلي اين فرآورده ها رو در نظر گرفته بود اگر فرآورده هاي جديد رو حذف نميکرد کل گروه پالايشي رو حرکت ميداد ميتونيد مراجعه کنيد به صورت ها مالي لاوان .به قول مديرعامل لاوان راهگشايي هاي مسولين بورس باعث شد تا حتي تعديل 352 توماني لاوان بدون در نظر گرفتن فرآورده هاي جديد مورد بازبيني قرار بگيره جالبه که لاوان براي تهيه گزارش پيش بيني 352 توماني تقريبا 1 ماه کارکرده بود ولي براي گزارش اخير در عرض يک هفته تغيير دادند به هر حال يکسري عوامل باعث شده چون زمانش نبود که تعديل بدند به هر حال زور سازمان تا اينجا بيشتر از پالايشي ها بود به هر حال مدير عامل لاوان تاکيد کرده هر موقع طرح ها به بهره برداري برسند تاثير اونها رو در سود سريعا اعلام خواهند کرد
        قبلا هم عرض کردم ديد سرمايه گذاري بنده بلند مدت هست و برام فرقي نميکنه قيمت در کوتاه مدت رشد کنه يا نزول کنه
        با بهره برداري طرح هاي جديد پالايش نفت لاوان شاهد توليد روزانه يک ميليون ليتر سوخت جت که در پيش بيني قبلي شروع طرح رو ابتدار آذر ماه در نظر گرفته بودند که هنوز به بهره برداري نرسيده
        طرح بنزين ايزومريت که باعث افزايش قيمت فروش بنزين لاوان خواهد شد به بهره برداي نرسيده
        طرح گوگرد و..
        از نظر ميزان توليد لاوان 30 هزار بشکه اي سال 91 به لاوان 60 هزار بشکه اي در سال 92 رسيده و جديدا هم اعلام شد که به 63 هزار بشکه رسيده اين يعني دوبرابر شدن مقدار محصولات و فرآورده ها که البته سود امسال نيز برمبناي پالايش 63 هزار بشکه اي نبوده چون در 6 ماهه دوم لاوان به اين ظرفيت رسيده
        مورد ديگري که در صورت هاي مالي ذکر شده
        الف) افزايش توليد شرکت از 60هزار به 63 هزار در بشکه در روز معادل 5 درصد
        تاثير125ريال براي 6 ماهه دوم
        ب)استفاده از مولدهاي بخار توليدبرق به جاي توربين هاي گازي:
        تاثير 219ريالي در نميه دوم سال 92
        ج)پيش بيني کاهش مصرف سوخت مايع وضايعات :
        با توجه به پيش بيني بهره برداري از خطوط لوله انتقال گاز ترش و شيرين فلات قاره به تاسيسات پالايشگاه از اواسط آذر ماه و جايگزيني مصرف سوخت مايع در کوره هاي شرکت ،استفاده از نفت کوره و گاز مايع به عنوان سوخت مصرفي دستگاه ها قطع گرديده و همچنين ضايعات شرکت به ميزان قابل توجهي کاهش مي يابد.
        همچنين پيش بيني تاثير راه اندازي خطوط انتقال گاز برروي سود هر سهم پس از راه اندازي کامل . بهره برداري به اطلاع سهامداان عزيز رسانيده خواهد شد .

مورد ديگري که ميخوام بهش بپردازم افزايش ميزان موجودي آماده براي فروش براي پايان سال 92 هست که نسبت به گزارش قبلي لاوان افزايش 5 درصدي داشته يعني هزينه توليد اين محصولات در سال 92 هست ولي فروش اون در سال 93 روي سود شرکت تاثير خواهد داشت علت اين موضوع حل شدن مشکل موجودي اول دوره فرآورده ها با پالايش و پخش هست به عبارتي پالايش و پخش روي موجودي فرآورده هاي پالايشي ها هيچگونه تصرفي نيمتونه داشته باشه يه نکته اي که جالبتر ديده ميشه موجودي اول دوره در سال 92 هست با احتساب موجودي اول دوره فرآورده ها در ابتداي سال 92 با انتهاي اون افزايش 25 درصدي رو داره که به نظر شخص من اين موضوع نشان از تضمين سود آوري شرکت هست

و مورد آخر اينکه با تثبيت قيمت دلار بودجه سال 93 در قيمت 2450 تومان فعلي هزينه هاي شرکت تقريبا در همين سطح فعلي خواهد بود و سود شرکت بدون در نظر گرفتن طرح هاي جديد قابليت تعديل از سطح فعلي رو به 5226ريال رو خواهد داشت اين موضوع رو بيشتر از هر چيزي ازش مطمئن هستم و ريز محاسبات رو ميتونم ارئه بدم .تاکيد ميکنم سود يدون در نظر گرفتن طرح هاي ذکر شده هست
        حالا سرانگشتي بخواهيم تاثير طرح سوخت جت و بنزين ايزومريت و گوگرد رو بر روي سود سال آينده بررسي کنيم
        با فرض ظرفيت اسمي اين طرح ها ک در صورت هاي مالي اومده به با فرض توليد 1 ميليون ليتر سوخت جت در روز به مقدارتقريبي 360 هزارمترمکعب در سال ميرسيم که با توجه به دارا بودن تمام استانداردهاي روز قيمت فروش سوخت جت رو به مقدار پيش بيني شده در گزارش قبلي لاوان يعني 1900تومان در نظر بگيريم مبلغ فروش از محل سوخت جت به 6840ميليارد ريال ميشه
        و با فرض توليد وفروش 420هزار مترمکعب بنزين ايزومريت با قيمت پيش بيني قبلي يعني ليتري 1960تومان به مبلغ فروش 8232ميليارد ريال ميرسيم در حالت بسار محافظه کارانه به سود 180-200توماني از اين محل ميرسيم که با سود قبلي 5226 ريالي جمع کنيم به حداقل سود 690-710 توماني براي سال آينده با نرخ دلار 2450 خواهيم رسيد
        در واقع لاوان با اين سود با پ اي4.3 صف فروش داره ايا با اين پتانسيل موجود باز بريم سهم خودرويي که قراره سال 94-95 در بهترين شرايط از زيان انباشته دربياد رو بخريم يا با خيال راحت لاوان هامونو نگه داريم و سال بعد بفروشيم
        تعدادي به محاسبات سود اين سهم و حباب نظر دادن ولي محافظه کارانه ترين حالت رو در نظر بگيريم باز به اين ارقام بالا خواهيم رسيد ضمنا اين سود با فرض پالايش 63 هزار بشکه در روز و با تاثير طرح سوخت جت و بنزين ايزومريت و بدون تاثير طرح گوگردزدايي هست و کلا بيخيال گوگرد شدم چون حجمش زياد نبود
        هيچ توصيه اي براي خريد وفروش ندارم قبلا هم عرض کردم و در تمام پست هاي خودم تاکيد کردم لاوان سهم بلند مدتي هست وقتي سهم بسته شد و اصلا بحث افزايش110 درصدي ظرفيت لاوان مطح نبود سود لاوان رو فقط از محل تغيير نرخ ارز 360 اعلام کردم ولي حالا ميبينيم با اينهمه پيشرفت وافزايش ظرفيت و ... سود سهم 300 اعلام ميشه که خودتون شاهد باند بازي و.. از طرف سازمان هستيد و ميبينيد که چه ميکنند تعديل سهم تا پايان سال انشاا...قطعي هست .
        بعداونهم هر پيش بيني که چه من چه دوستان در اين تاپيک انجام داده اند به واقعيت پيوسته زماني که سهم بازگشايي شد با 1500 تومان از مفت باز شدنش صحبت کرديم

نظر

• رامین حیاتی
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1321

اینم اولین تیک اف شاوان
          همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• vet
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1504

به نظر شاوان حجم مخفی داره گول نخورید

نظر

• رامین حیاتی
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1321

حقوقی ابله موقع عرضه بود؟؟؟؟/:.offtopic.:/
              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• vet
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1504

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                حقوقی ابله موقع عرضه بود؟؟؟؟/:.offtopic.:/
                فقط میتونم بگم محکم بشین و اصلا این چند روز بازار رو نگاه نکن
                همچین سهم رو میبلعن و همچین با سهم بازی میکنن که آدم یک لحظه میگه الانه که بریزه و بره صف فروش بشه
                اگه یکی به شما بگه این بنز که قیمتش 200 ملیون تومان هست رو بیا به 10 ملیون مال تو آیا نمیخری؟؟؟؟
                شاوان همینوجوریش و بدون این شایعات خوبی که پیرامونش هست و بدون شایعات از گرون شدن بنزین و رسیدنش به نرخ آزاد ارزش زیادی داره حالا اگه اونها رو هم بذاری کنارش ارزش باورنکردی پیدا میکنه
                اگه 10 ماه قبل در مورد شبندر یکی میگفت قیمت 1500 رو میبینه ممکن بود بهش میخندیدیم
                الان اگه یکی بگه شاوان ممکنه همچین اتفاقی تا 10 ماه دیگه براش بیافته فکر نکنم کسی خنده اش بگیره !!!
                هر چی جلو تر میریم به ارزندگی سهم بیشتر پی میبریم

نظر

• karafarin
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 187

شاوان امروز و فردا معاملات حساسی را در پیش دارد، در صورتی که شاوان بتواند خود را در محدوده ۳۱۹۰ الی ۳۲۵۰ تومان تثبیت کند، استارت صعود به سمت سقف قبلی را خواهد زد.

نظر

• 717
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 596

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                    به نظر شاوان حجم مخفی داره گول نخورید
                    خب دوست عزيز واسه همين تو خودرويي ها تبليغ منفي ميكني /:.nono.:/

نظر

• 717
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 596

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                      رامین جان شاوان رو من زیر 7500 تومان نمیدم بره
                      نمیدونم شاید هم به قول یکی از دوستان نگهدارم برای بچه هام که زندگی راحتی داشته باشن و کلا بندازم یک گوشه ای بمونه و کار خودش رو انجام بده
                      ضمن تاييد ارزندگي شاوان اونوقت بنظرتون خپارس بايد رو 250 تومن بمونه و نمي ارزه/:.nono.:/

نظر

• vet
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1504

در اصل توسط karafarin پست شده است View Post
                        شاوان امروز و فردا معاملات حساسی را در پیش دارد، در صورتی که شاوان بتواند خود را در محدوده ۳۱۹۰ الی ۳۲۵۰ تومان تثبیت کند، استارت صعود به سمت سقف قبلی را خواهد زد.
                        مطمئن باش با قدرت رد میکنه
                        انشاالله

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
                        ضمن تاييد ارزندگي شاوان اونوقت بنظرتون خپارس بايد رو 250 تومن بمونه و نمي ارزه/:.nono.:/
                        رفیق شما برو پولت رو خپارس بخر.کسی که خودش میخواد که به فلاکت بیافته و به نصیحت خیر خواهانه بقیه توجه ای نداره جایی برای دلسوزی براش نمیذاره
                        من هدفم از این حرف ها خراب کردن سهم خاصی نیست ولی چیزی رو که به نظرم درست میرسه رو میگم تا دوستان خودشون رو با دست خودشون تو چاه نندازن.حالا شما فکر میکنی من قصد خاصی دارم به نوع تفکر شما بر میگرده!!!
                        میدونی ترسم از چی هست؟؟؟از اینکه مثل واتی بعد مدتی که خیلی ها رفتن توی ضرر بری توی ضرر و بعد روت نشه که بیایی حرف بزنی
                        من اگه شما سود کنی خدا میدونه که خوشحال میشم و از خدا میخوام پیش بینی من در مورد سهم های خودرویی و مخصوصا خپارس غلط باشه
                        راضی شدی؟؟؟؟از همین دور هم روی ماهت رو میبوسم البته اگه اسلام اجازه بده/.:blinksmiley.:/
                        موفق و پر سود باشی@};-@};-@};-

نظر

• ALEN
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 746

شاوان و خپارس هیچ ربطی به هم ندارند و هردوشون ارزنده هستند لطفا از این بحثا را نندازین !!!!!!!

نظر

• aliamini
                            عضو جدید
                            • Dec 2013
                            • 13

من فقط تو دارویی ها سرمایه گذاری میکنم اولین باره تو نفتی ها میام خدا کنه شاوان نا امیدم نکنه

نظر

• vet
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1504

فرصت خرید

نظر

• vet
                                عضو فعال
                                • Nov 2011