قچار را دارن رو +5 خفه می کنن ، نمیذارن نفس بکشه لامصب ، صف خرید امروز و عبور پرقدرت از 740 خیلی براش مهمه .
فرآورده های غذایی و قند چهارمحال ( قچار )
Collapse
X
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
قچار
1. شرکت زیر مجموعه پانیذ پارس با دوره مالی منتهی به برج 12 و ظرفیت اسمی شرکت 1000 تن است که یک شرکت تولید شکر سایز کوچک در تولید شکر چغندری محصوب میشه
2.قند چهارمحال با توجه به تولید 57 هزار تن شکر تصقه شده از شكر خام در مقابل تولید 15 هزار تن شکر حاصل از چغندر بیشتر یک شرکت تصفیه شکر محصوب میشه تا یک شرکت تولید شکر از چغندر
3.عیار چغندر پیش بینی برای جذب شرکت 17.5 و ضریب استحصال شرکت 84 و راندمان بهره برداری 32 است که هر سه معیار متعادل است
4.شرکت با توجه به این که قبل از ورود به بورس تجدید ارزیابی کرده برنامه ای برای تجدید ارزیبای نداره
5.از نکات جالب توجه شرکت اینه که در سال 91 - 5 هزار تن شکر خام رو انتقال داده به سال 92 ولی دربودجه سال 92 تصمیم داره 5 هزار تن شکرخام + 5 هزار تن تصفیه شده رو انتقال بده به سال 93 با توجه به سابقه ای که من از اتحادیه گرفتم شرکت چندین ساله که صرفا در حدود 5 هزار تن خام رو به سال مالی بعدش انتقال میده به همین دلیل من هم صرفا انتقال 5 هزار تن خام به سال 93 رو در تحلیل در نظر گرفتم
6.شرکت قیمت خرید چغندر عیار 17.5 رو 198 تومن در نظر گرفته که با توجه به نزدیکی به 196 تومن محاسباتی ما عدد متعادلی محسوب میشه
اما برای خرید شکر خام جهت تصفیه اومده قیمت شکر رو 1300 تومن در نظر گرفته
من برای این که تحلیل دقتش رو حفظ کنه دو حالت در نظر گرفتم
الف.برای فروش شکر 2050 تومانی قیمت خرید شکر خام رو 1700 تومان (مطابق محاسباتی که قبلا در مورد قیمت تمام شده شکر وارداتی با دلار 2130 تومانی پای بازرگان حساب کرده بودم) در نظر گرفتم
ب. برای الترناتیو فروش شکر 1700 تومانی قیمت خرید شکر خام رو 1300 در نظر گرفتم
پ.ن: ضريب استحصال شركت 84 درصد هست كه متاسفانه به اشتباه در گزارش پيش بيني 92 نوشته شده 14.5 درصد
اما در مورد پيش بيني سود سال 92
شركت با شكر 1585 توماني چغندر196 توماني پيش بيني 453 ريال سود كرد
نتايج تحليل واقعا حيرت انگيزه
حالت 1 :فروش كل شكر توليد از چغندر (و تصفيه شده + تصفيه و فروش 5 هزار تن شكر خام انتقالي به نرخ 2050 تومن و فروش تفال خشك به نرخ 830 ((شركت هيچ گونه موجودي براي سال 93 نگه نداره ) و خريد شكر خام 1700 توماني
به سود 319 تومني ميرسيم
حالت 2 : فروش بر مبناي ميزان فروش بودجه خود شركت و انتقال 5000 تن شكر خام به سال 93
با شكر 2050 توماني و خريد شكر خام 1700 توماني
به سود263 توماني ميرسيم
نزديكترين سود به واقعيت
حالت 3: فروش بر كل توليدات + شكر انتقالي از سال 91 بدون انتقال هيچگونه موجودي به سال 93 بر مبناي شكر 1700 توماني و خريد شكر خام 1300 توماني
به سود 295 توماي ميرسيم
حالت 4 : فروش بر مبناي بودجه خود شركت و انتقال 5 هزار تن خام به سال 93 بر مبناي فروش شكر 1700 توماني و خريد شكر خام 1300 تومان
به سود 247 تماني ميرسيم
نویسنده : امیرعلی قنبریخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخرید قچار انجام شد با هدف 860 تومانخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postشنبه هم به خرید این سهم میپردازیم به نظر من بازار دیروز خیلی هیجانی عمل کرد و در اشتباه اونها ما هم از از صف فروش خریدیم شنبه هم به خرید ادامه میدیم این سهم بالا بره پایین بیاد 860 رو تاج میکنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نقشه بزرگ بورس نیوز برای جمع کردن سهامهای قندی
با توجه به انتشار اخبار کذب در خصوص قیمت شکر در کارخانه ها از سوی سایت بورس نیوز نظر خواننده محترم را به برنامه ریزی گروهی از وابستگان این سایت در جهت پایین کشیدن این گروه به قصد جمع آوری گسترده سهام قندی جلب می نماییم
سهامدارن توجه نمایند که در هیچ کارخانه ای در ایران شکر زیر 1700 تومان به فروش نمی رسد
متاسفانه سایت بورس نیوز طی چند ماه گذشته با انتشار اخبار کذب در مورد سهامهای دیگر هم این اقدام را صورت داده است ولی متاسفانه تا به امروز هیچ نهادی رسمی در جهت از بین بردن این گونه جو سازی ها اقدامی صورت نداده است
این بورس نیوز هم فکر کنم در جهت منافع ما مطلب مبزنه :))و می خواهد فردا حسابی بزخر کنه وشاید هم آخر وقت خودشون صف خرید درست کنن ولی مهم اینه که اولش اینا کف بازار رو جارو کنن
با این اخبار دروغی که بعد از ظهر جمعه منتشر کرده شاید موفق هم بشنآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2013/04/26, 17:45.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postنقشه بزرگ بورس نیوز برای جمع کردن سهامهای قندی
با توجه به انتشار اخبار کذب در خصوص قیمت شکر در کارخانه ها از سوی سایت بورس نیوز نظر خواننده محترم را به برنامه ریزی گروهی از وابستگان این سایت در جهت پایین کشیدن این گروه به قصد جمع آوری گسترده سهام قندی جلب می نماییم
سهامدارن توجه نمایند که در هیچ کارخانه ای در ایران شکر زیر 1700 تومان به فروش نمی رسد
متاسفانه سایت بورس نیوز طی چند ماه گذشته با انتشار اخبار کذب در مورد سهامهای دیگر هم این اقدام را صورت داده است ولی متاسفانه تا به امروز هیچ نهادی رسمی در جهت از بین بردن این گونه جو سازی ها اقدامی صورت نداده است
این بورس نیوز هم فکر کنم در جهت منافع ما مطلب مبزنه :))و می خواهد فردا حسابی بزخر کنه وشاید هم آخر وقت خودشون صف خرید درست کنن ولی مهم اینه که اولش اینا کف بازار رو جارو کنن
با این اخبار دروغی که بعد از ظهر جمعه منتشر کرده شاید موفق هم بشنطوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
خوب با اوضاعی که این سهم داره بهتره از فردا خریدهای پله ای رو شروع کنم چون به نظر بنده توی اولین مقاومت برگشت سنگینی خواهد کرد که فرصت ورود به کسی نمیدهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
نظر
-
در اصل توسط morry joon پست شده است View Postسلام.امیدوارم واقع بین باشین.با توجه به بازار گل و بلبل و تکذیب خبر ارز مرجع تا 600 میاد پایین.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر