در اصل توسط abbasrahmani پست شده است
View Post
فرآورده های غذایی و قند چهارمحال ( قچار )
Collapse
X
-
-
فردا مشخص میشه . مقاومت 575 رو رد کنه . به 620 در کوتاه مدت خواهد رسید . البته چند روزی روی 550 تا 570 باید بازی کنه . و فک میکنم قندی ها از روند نزولی خارج شدن . این تحلیل منه تازه کاره و ادعایی هم ندارم . فقط نظر شخصی و نه پیشنهاد به خرید و فروش . در ضمن من خودم ندارم و تازه میخوام وارد بشم . با عرض پوزش از تحلیل مبتدیانهديوانگي یعنی ادامه دادن همان رفتار و مسیر هميشگي و انتظار نتيجه متفاوت داشتن!|-)
نظر
-
سلام
با بررسی یک نوع دیتای دیگه تعدیلی ، مقاومتهای قچار 650 و سپس 700-690 ارزیابی شد
فعلا این لیدر میتازه. اگر بتونه همزمان با شکست مقاومتش ، باعث بشه که مقاومتهای شاخص قندی هم شکسته بشه ، میشه به رالی جدید امیدوار بود. هرچند تا ماه رمضون زمانی نمونده . قطار بسته شدن قندیها هم بابت تعدیلشون راه افتاده .... ببینیم بعد قثابت و قمرو ، سهم بعدی کدومه
پست یه هفته گذشته :
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postسلام
این تاپیک کم کم باید از حالت خاک خوردگی در بیاد. قچار بدون شک لیدر گروه قنده
بازگشت سهم از محدوده حمایتی 535-505 فوق العاده بود . بخصوص که شاهد بازگشت شاخص گروه قندی نیز بودیم.
تا بعد ماه مبارک رمضون هستیم با سهم
مقاومتهای سهم هم 610 و 700
تارگت سهم 830
نظر
-
قچار :
هفته گذشته موج یک صعودی را به پایان رساند و در حال حاضر در موج 2 اصلاحی به سر می برد ، پایان موج 2 در قیمت 580 تومان قرار دارد که شنبه با آن برخورد خواهد داشت ، و از اواسط شنبه وارد موج 3 صعودی خواهد شد و پایان موج 3 روز چهارشنبه در قیمت 730 تومان می باشد ، سپس وارد موج 4 شده و تا محدوده 700 اصلاح خواهد داشت و در نهایت موج 5 را خواهیم داشت که تا 840 تومان پیش می رود . اتمام این 5 موج تقریبا به بیش از یک ماه زمان نیاز دارد . بیضی سبز رنگ هم که مشاهده میکنید و به زیر خط حمایت نفوذ کرده به دلیل تعدیل قیمت و تقسیم سود 28 تومانی می باشد ، یعنی در نمودار تعدیل نشده خط حمایت شکسته نشده است . اما هدف میان مدت سهم را 1000 تومان می دانم و معتقدم تا پایان امسال قچار رقم 1000 را نیز به خود ببیند .
نظر
-
قچار کماکان مطمئن ترین سهم قندی
گروه قندی و غذایی در روزهای آینده جز لیدر های بازار خواهند بود......
نظر
-
فشار بالای عرضه ها در این نماد نیز نتوانست خللی در تشکیل مجدد
صف خرید سنگین ایجاد کند...مثل اینکه قندیها اینبار سودای رشد 100
درصدی در کوتاه مدت را دارنددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
-
باریکلاقندیاواقعاحال کردم.اصلابه نوسانگیراحتی 1روزهم مهلت شمردن پولاشونوندادن ودوباره واردفازصعودی شدن.
نظر
نظر