3022-3025
فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
Collapse
X
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post3030 رسید
نذار دلار بره بالا
كه واقعا خانمانسوزه
هم بالا رفتن و هم پايين اومدن
نوسان براي دلار ممنوع
واقعا عجب مردمي داريم ها.......................
آخ آخ اگه ميذاشتن دلار ميومد رو 2500 امروز چه نوساني توپي مي گرفتن ها
حيف بازار ارز دست صدا و سيما نيستwww.mahak-charity.org
نظر
-
بنظرم دلار 3000 تومن رو نمیتونه بالاتر بره ! و به رقم ها مثل 3050 و 3100 برسه و بعید می دونم این طور بشه!
بخاطر مثبت کردن روند اقتصادی در خیلی از جاها مثل صنعت , تولید و... چون همینجوریش رشد اقتصاد منفیست
و با کاهش نرخ تورم هر ماه می توان در نظر گرفت قیمت دلار تا آخر سال نوسان شدیدی نخواهد داشت.
نظر
-
نمودار دلار ریال را بررسی میکردم با توجه به شرایط زمانی و غیره پیش بینی میکنم در هفته آینده به ترتیب تا محدوده های 3050 و 3100 تومان رشد داشته باشه.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Postنمودار دلار ریال را بررسی میکردم با توجه به شرایط زمانی و غیره پیش بینی میکنم در هفته آینده به ترتیب تا محدوده های 3050 و 3100 تومان رشد داشته باشه.
در ضمن نمودار دلار به شدت تداخل کانالهای نزولی در یکدیگر و میل شدید دلار به نزول را نشان می دهد و کنترل قیمتی روی 3000 تومان حتی در نمودار به شدت مشهود است.
کنترل قیمتی اینها را نمی پسندم زیرا باعث ایجاد یک خلا معاملاتی و بهم خوردن نظم میگردد. کنترل باید با پایین آوردن ملایم کف دلار انجام میشد نه به این صورت خطی ثابت نمایشی چون این حماقت هم میتونه یک شوک به دلار در نزول بده و گند بزنه به اینهمه هزینه ای که اینها دارن برای کنترل قیمت دلار میپردازند.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Postنمودار دلار ریال را بررسی میکردم با توجه به شرایط زمانی و غیره پیش بینی میکنم در هفته آینده به ترتیب تا محدوده های 3050 و 3100 تومان رشد داشته باشه.
با توافق هسته ای احتمالی،احتمالا همین هفته پیش رو شاهد دلار 2700 تومنی هم باشیم.پیشبینی شما زمانی میتونست درست باشه که توافقی در مساله هسته ای صورت نگیره.
گویا آخر هفته هم کلا نقد شدین;)
نظر
-
ساعت 21 معاملات پشت خطي
دلارفروش 2950 تا 2960خريد 2880 تا 2890
سكه فروش920تا 925 خريد 890تا 895
آبشده فروش 407خريد 401
نظر
نظر