فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • safaklar
    ستاره دار(14)
    • Sep 2011
    • 626

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    از اینکه مملکت تبدیل به مخروبه ای شده باید متاسف بود;)
    نه تحلیل های شخصی افراد
    اینکه قراره نفت بره زیر 50 دلار و شما خوشحالی جای تاسف داره .
    اگه نفت بره پایینتر مملکت مخروبه تر از این خواهد شد و شما به خاطر چندرغازی که تو دلار نصیبتان خواهد شد(به خاطر پایین اومدن نفت) خوشحالید.

نظر

• safaklar
      ستاره دار(14)
      • Sep 2011
      • 626

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
      دولت و قانونگذار و قوه قضائیه خودشان بزرگترین دلال هستند و البته اجزاء یک کشور مردمش هستند که دست بدست هم میدهند به مهر تا میهن خود کنند آباد;)
      به نظر من اشخاصی که بدون پرده و لاپوشانی و البته با شجاعت هر چه درونشان هست آشکارا میگویند جای تشکر دارند , اما متاسفانه ما طوری تربیت شده ایم که به هر کس دروغ بگوید یا به رویا ببردمان یا کلاهی گشاد سرمان بگذارد احترام میگذاریم ! و اینرا از میلیونها بی اخلاقی و فریب در پرونده های قضایی و دعوا و مرافه های هر ثانیه ایی مردم و مسئولان بوضوح میشود دید, که حاصل نزول اخلاقیات و احترام به دروغ و جهل در یک ملتی است !
      بهتره مطلب رو خوب بگیری و بعدا در مورد نحوه تربیت ملت ابراز نظر کنی

نظر

• safaklar
        ستاره دار(14)
        • Sep 2011
        • 626

در اصل توسط majid664 پست شده است View Post

اگر معاملات فارکس در ایران آزاد بود بالا و پایین شدن نمودار قیمت دلار با دیگر نمادهای بازار هیچ فرقی نداشت و این همه حساسیت بوجود نمی آمد. تا حالا در تاپیک نمادهای دیگر بورس ندیدید کسی از بالا رفتن قیمت خوشحال بشه؟
        یا در کدام تاپیک دیدید که با کاهش قیمت کسی ذوق زده بشه؟
        فقط اینجاست که با بالا رفتن قیمت دلار اونایی که دلار ندارن خودشونو فوری میرسونن و اظهار ناراحتی میکنن یا وقتی کاهش پیدا میکنه به امید دلار 2200 تومنی جشن میگیرن!
        شما هنوز نمیدونید که تاثیر کاهش قیمت نفت با تاثیر کاهش قیمت سهام در زندگی مردم فرق داره .

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
          دولت و قانونگذار و قوه قضائیه خودشان بزرگترین دلال هستند و البته اجزاء یک کشور مردمش هستند که دست بدست هم میدهند به مهر تا میهن خود کنند آباد;)
          به نظر من اشخاصی که بدون پرده و لاپوشانی و البته با شجاعت هر چه درونشان هست آشکارا میگویند جای تشکر دارند , اما متاسفانه ما طوری تربیت شده ایم که به هر کس دروغ بگوید یا به رویا ببردمان یا کلاهی گشاد سرمان بگذارد احترام میگذاریم ! و اینرا از میلیونها بی اخلاقی و فریب در پرونده های قضایی و دعوا و مرافه های هر ثانیه ایی مردم و مسئولان بوضوح میشود دید, که حاصل نزول اخلاقیات و احترام به دروغ و جهل در یک ملتی است !
          گیلان جان سلام
          من شخصا" برای مطالب شما ارزش قایلم و هر جا مطالب شما باشد بدقت مطالعه میکنم
          در این مورد هم حق با شماست و هر کس حق خوشحالی تصمیمات و معاملات خودشو داره
          خودم بارها دلار خرید و فروش کردم ئ سود خوبی هم نصیبم شده
          ولی اینکه خیلی از افرادی که تاپیک را ورق میزنند انتظارشان از روند دلار و نفت چیز دیگریست و ممکنه از خوشحالی سطحی و بچگانه شخصی ناراحت شوند
          کما اینکه این روزها بحث بودجه 94 نیز هست
          دلاری که هنوز 10 درصد هم رشد نکرده فکر نکنم خیلی .......................
          شما اگه این و تایید میکنید بنده از فردا توی تمام تاپیک ها میام میگم
          هاااااااااااااااااا هاااااااااااااااااااااااا برو بالا برو بالا:.thumbsupsmileyanim
          هاااااااااااااااااا هاااااااااااااااااااااااا بیا پایین بیا پایین/:.grlim:./

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

خوب دوستان انگار خیلی ازما ناراحتند ما دیگه قیمت نمیزنیم شما هم در انکار واقعیت خود به سر ببرید
            نفت 50 دلاری هم بزودی...

نظر

• safa
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 61

خوب دوستان انگار خیلی ازما ناراحتند ما دیگه قیمت نمیزنیم شما هم در انکار واقعیت خود به سر ببرید
              نفت 50 دلاری هم بزودی...
              شما خودتو کنترل کم رو نرو نری توی این وضعیت بازار...............حیدر اون تاپیک کجا....اینجا کجا....متاسفم

نظر

• majid664
                ستاره‌دار (۴)
                • Oct 2011
                • 1052

در اصل توسط safaklar پست شده است View Post
                شما هنوز نمیدونید که تاثیر کاهش قیمت نفت با تاثیر کاهش قیمت سهام در زندگی مردم فرق داره .
                فرقشو خوب میدونم ولی نمیدونم که چرا وقتی نون 30 درصد گرون شد کسی واسه مردم دلسوزی نکرد!!
                آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• safaklar
                  ستاره دار(14)
                  • Sep 2011
                  • 626

نفت 50 دلاری هم بزودی...
                  دوست عزیز انکار واقعیتی در کار نیست . خوشحالی از وضعیت حاضر و خوشحالی از واقعیت تلخی که شما اون رو پیش بینی میکنید باعث ناراحتیه .
                  وگرنه درمورد اینکه تحلیلهاتون به هدف خواهد رسید یا خیر مطلبی نزدم و با توجه به اینکه تحلیلگر قابلی هستید احتمال به هدف رسیدن وجود داره
                  تحلیل نفت 50 دلاری و پایینتر رو کاربر مسلم توی بورکس در زمانی که نفت بالای 100 بود انجام داده بود .
                  در ضمن نیازی نیست قهر کنید بنده سعی میکنم در تاپیکهایی که شما حضور دارید مطلب نزنم مگر در مواردی که مخاطب پستها باشم و شما هم به مطالبتون ادامه بدید

نظر

• Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

از اینکه مملکت تبدیل به مخروبه ای شده باید متاسف بود;)
                    نه تحلیل های شخصی افراد
                    کلا تو این مملکت شما گریه کن، کسی باهات کاری نداره!

بعد از بیرون رفتن دیو و در آمدن فرشته، ارزش ریال (از آن زمان) شده یک پانصدم و دلخوش به این مقدار نباشید که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند

بخدا خسته شدم از این همه دو رویی، نفاق و خیانت که بر بالای منبر، وعظ میکنند و در خلوت، آن کار دیگر

پرسشی دارم از اربابان مجلس باز پرس

توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟

اگر سی و چند سال برای ساختن یک مملکت کافی نیست، اما برای ویرانی اش کاملاً کفایت می کند!

و البته ارزش پولی یک مملکت، به اداره کنندگانش ربطی نداره که! به دوژمنان ربط داره! همونایی که هیچ غلطی نمی توانند بکنند!

نظر

• safaklar
                      ستاره دار(14)
                      • Sep 2011
                      • 626

فرقشو خوب میدونم ولی نمیدونم که چرا وقتی نون 30 درصد گرون شد کسی واسه مردم دلسوزی نکرد!!
                      اخه برادر من مگه تو دولت قبلی که نون رو از 10 تومن رسوندند به 130 تومن کسی دلسوزی انجام داد؟
                      خداییش من خجالت میکشم در مقابل افزایش 1200 درصدی نون در دولت قبل به دولت فعلی به خاطر 30 درصد در دوسال ایراد بگیرم .
                      هرچند که همشون سر و ته یه کرباسند

نظر

• majid664
                        ستاره‌دار (۴)
                        • Oct 2011
                        • 1052

اخه برادر من مگه تو دولت قبلی که نون رو از 10 تومن رسوندند به 130 تومن کسی دلسوزی انجام داد؟
                        خداییش من خجالت میکشم در مقابل افزایش 1200 درصدی نون در دولت قبل به دولت فعلی به خاطر 30 درصد در دوسال ایراد بگیرم .
                        هرچند که همشون سر و ته یه کرباسند
                        اولا مردمی که با افزایش قیمت نون تحت فشار قرار گرفتند یارانشو گرفتن ثانیا هر مسئله ای رو در زمان خودش تحلیل کنیم تا باعث گمراهی اذهان نشویم.
                        آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                        وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• safaklar
                          ستاره دار(14)
                          • Sep 2011
                          • 626

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                          کلا تو این مملکت شما گریه کن، کسی باهات کاری نداره!

بعد از بیرون رفتن دیو و در آمدن فرشته، ارزش ریال (از آن زمان) شده یک پانصدم و دلخوش به این مقدار نباشید که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند

بخدا خسته شدم از این همه دو رویی، نفاق و خیانت که بر بالای منبر، وعظ میکنند و در خلوت، آن کار دیگر

پرسشی دارم از اربابان مجلس باز پرس

توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟

اگر سی و چند سال برای ساختن یک مملکت کافی نیست، اما برای ویرانی اش کاملاً کفایت می کند!

و البته ارزش پولی یک مملکت، به اداره کنندگانش ربطی نداره که! به دوژمنان ربط داره! همونایی که هیچ غلطی نمی توانند بکنند!
                          بنده هم مثل شما از وضعیت فعلی راضی نیستم . ولی بعضی وقتها فکر میکنم که برفرض حکومت تغییر کرد . اون موقع چه کسی سردمدار و رئیس دولت خواهد شد... بلا شک یکی از ما . به نظرم با فرهنگ فعلیمون بهتر از این نخواهد بود .

نظر

• safaklar
                            ستاره دار(14)
                            • Sep 2011
                            • 626

اولا مردمی که با افزایش قیمت نون تحت فشار قرار گرفتند یارانشو گرفتن ثانیا هر مسئله ای رو در زمان خودش تحلیل کنیم تا باعث گمراهی اذهان نشویم.
                            ولش کن . حق با شماست

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

در اصل توسط safa پست شده است View Post
                              دوست عزیز با بالا رفتن دلار بیای ابراز خوشجالی کنی از احمقیه.......
                              .
                              .
                              به نظرم شما مطلب بنده را درست متوجه نشدید !
                              کاری به این ندارم که خوشحالی ایشان صحیح است یا خیر ! منظور من به صداقت در گفتار ایشان است که واضح میگویند دلار برود بالا خوشحال میشوند!

بهتره مطلب رو خوب بگیری و بعدا در مورد نحوه تربیت ملت ابراز نظر کنی
                              متاسفانه (احتمالا رویه شما برخلاف بنده میباشد) بنده رابطه خوبی با توهم و رویا و دروغ ندارم و سعی میکنم بیشتر مستند و با آمار صحبت کنم !
                              تمامی آمارها (که دیگر حالم بهم میخورد تکرار کنم , اما اگر مایل باشید در هر زمینه ایی که مد نظر شما باشد با ریاضیات و مقایسه در خدمتتان هستم) نشان میدهد نزول اخلاقیات به پائین ترین سطح نزد ملت ایران رسیده است( در هر زمینه ایی که به عقلتان برسد) البته همچنان هم ادامه دارد !...
                              به زور نمیتوان ملتی را با فرهنگ و تربیت صحیح جا انداخت !

توضیح اضافه اینکه همه مراحل رشد یک ملتی بر روی ستونهای اخلاق بنا میشود , که متولیش برنامه ریزان و مجریانش خانواده ها میباشند , مطمئنا چنین رویه ایی که به پیش میرویم مشخص است نه برنامه ایی موجود است و نه مجری درستی که اجرا کند و خروجیش نیز برهمه آشکار است(البته طبق آمار ها) !
                              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

بنده هم مثل شما از وضعیت فعلی راضی نیستم . ولی بعضی وقتها فکر میکنم که برفرض حکومت تغییر کرد . اون موقع چه کسی سردمدار و رئیس دولت خواهد شد... بلا شک یکی از ما . به نظرم با فرهنگ فعلیمون بهتر از این نخواهد بود .
                                مبلغ ، پشتیبان و نگهبان این فرهنگ کیست؟
                                این فرهنگ از کره ماه نیامده که، اما مسئول مستقیم حال و روزش، اداره کنندگان مملکت هستند!

به رضایت من و شما هم ربطی نداره، فقط می بایست بی تفاوت نبود و به قدر دانش تلاش کرد!

پس وقتی دانستی که مشکل از کجاست، می بایست به هر نحو ممکن در رفعش تلاش کنی، شده با همین بحث ها، اما نه شعارهای تو خالی و دروغین!

من مشکل رو گفتم: فتنه از عمامه خیزد نی زخم، ماهی از سر گــَـنده گردد، نی ز دم!

ارزش دلار به سیاست های کلان مملکت بر میگریده ولاغیر!

گندیدگی سیاست های کلان هم بر میگرده به سران! اینکه این سران و نخبگان چگونه به مناصب بالا راه پیدا میکنند باز بر میگرده به شعور جامعه که زیر شاخه فرهنگه که حافظانش همین سران هستند و این سیکل باطل بدون ناجی بیرونی، متوقف نخواهد شد!

نظر

در حال کار...
                                X