کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
حجم نقدینگی 661 هزار میلیارد شد
معاون اقتصادی بانک مرکزی با اشاره به اینکه حجم کل نقدینگی کشور در مهر ماه 1393 نسبت به اسفند سال گذشته با 11.2 درصد رشد به 661 هزار و 399 میلیارد تومان رسیده است، گفت: پایه پولی با منفی 2.1 درصد رشد به 112.5 هزار میلیارد تومان رسیده است.
فشار این رشد نقدینگی ناگزیر از مسیری تخلیه خواهد شد و متاسفانه راحتترین و نقد ترین آن بازار ارز است. مسکن و بورس که در رکود کامل است و بازار طلا هم تابعی از نوسانات قیمت جهانی آن است.
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
فروش دلار 3397-3396 . ديروز هم اشاره كردم بره زير 3400 ديگه به اين آسونيها بالا نمياد. قبلا هم گفته بودم هر بالا رفتني از 3400 فرصت فروش است اما دوستان عزيزي بودن كه مسخره كردن و منو زير سوال بردن. گفتن حرفات ارزش نداره. كجا رفتن چرا پيداشون نيست
فروش دلار 3397-3396 . ديروز هم اشاره كردم بره زير 3400 ديگه به اين آسونيها بالا نمياد. قبلا هم گفته بودم هر بالا رفتني از 3400 فرصت فروش است اما دوستان عزيزي بودن كه مسخره كردن و منو زير سوال بردن. گفتن حرفات ارزش نداره. كجا رفتن چرا پيداشون نيست
مثال شما مثال دولت جمهوری اسلامی است .
500 تومان جنس رو بالا میبرند 100 تومان میارند پایین بعد میگویند قیمت ها مهار شد
نمیخواستم جوابت را بدهم , اما میبینم دست از توهم برنمیداری
قبلا هم سربسته و سرباز گفتم خدمتتان که خودت باشد !
از 3240 تومان که حدود یکماه پیش مرتب وعده 3200 میدادی(بیشمار پستهایت موجود است) , شد 3560 و بعد الان هم 3400 میباشد و هنوز هم با افتخار به توهم خودت افتخار میکنی و از گفتم گفتم خودت میگوئی !!!
اخباری که شما از فرار خریدار و تو سر زدن فروشنده و به قول خودت فید بکهایی که از تاجر و کله گنده و میلیونر میگیری اخباری سوخته و دربهترین حالت اخبار درجه 3 میباشد , ...هر زمان توانستی یک هفته یا چند روز آینده را تحلیل کنی و بعد جرات معامله داشته باشی بیا و از خودت دفاع نکن ! نه اینکه امروز قیمت حداقل از پیش بینی یکماه پیشت 5درصد بالاتر ایستاده !
شما با لشگر کورها طرف نیستی , خودت را اصلاح کن !
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نمیخواستم جوابت را بدهم , اما میبینم دست از توهم برنمیداری
قبلا هم سربسته و سرباز گفتم خدمتتان که خودت باشد !
از 3240 تومان که حدود یکماه پیش مرتب وعده 3200 میدادی(بیشمار پستهایت موجود است) , شد 3560 و بعد الان هم 3400 میباشد و هنوز هم با افتخار به توهم خودت افتخار میکنی و از گفتم گفتم خودت میگوئی !!!
اخباری که شما از فرار خریدار و تو سر زدن فروشنده و به قول خودت فید بکهایی که از تاجر و کله گنده و میلیونر میگیری اخباری سوخته و دربهترین حالت اخبار درجه 3 میباشد , ...هر زمان توانستی یک هفته یا چند روز آینده را تحلیل کنی و بعد جرات معامله داشته باشی بیا و از خودت دفاع نکن ! نه اینکه امروز قیمت حداقل از پیش بینی یکماه پیشت 5درصد بالاتر ایستاده !
شما با لشگر کورها طرف نیستی , خودت را اصلاح کن !
توهم زدي؟ كجا من تارگت 3200 دادم. بردار بيار. من واقعيت بازار رو دادم و مطمئن هستم به قيمت 3200-3250 تا چند وقته ديگه بر مي گرده. تو خودتو اصلاح كن گفتي دلار رو به بالا هست اما داره مياد پايين
توهم زدي؟ كجا من تارگت 3200 دادم. بردار بيار. من واقعيت بازار رو دادم و مطمئن هستم به قيمت 3200-3250 تا چند وقته ديگه بر مي گرده. تو خودتو اصلاح كن گفتي دلار رو به بالا هست اما داره مياد پايين
الانشم مي گم به 3200 نزديك مي شه.صبر كن زياد تند نرو. همه چي داره اروم مي شه. ديگه خبر بدي نيست و فاند بدي هم تو بازار نيست برعكس همه چي خوبه. دو سه هفته صبر كن ببين قيمت چند مي شه مگه اينكه دوطرف بزنن زير توافق. اين بالا رفتن دو دليل داشت يكي شايع شدن عدم توافق و دومي بالا بردن دلار در بودجه 94 كه در هر دو قضيه دلالها سوئ استفاده كردن. بازم مي گم دلار به 3200 بر مي گرده.
با عرض سلام خدمت همه دوستان ، احتمالا همانطور كه قبلا در مورد دلار اشاره شده بود دلار قصد دلبري فراوان دارد و طي نوساناتي كه در نمودار هفتگي به آن اشاره شده است برسد.ولي اهداف فعلي آن در نمودار روزانه پس از كمي استراحت و شكست 3464 مي تواند ابتدا 3556 وسپس به محدوده 3703 الي 3738 برسد و بعد به استراحت بپردازد جهت حركت صعودي بعدي. دوستان تكنيكال شانس برنده شدن را به شما ميدهد ولي بدانيد كه قطعيتي در كار نيست . با تشكر از همه شما عزيزان..
اگر قیمت انژی بالا بره دلار هم میکشه بالا ..
کمبود بودجه هم که داد میزنه و فقط خبر 5000 میلیاردش چند روز پیش اومد که وزارت آموزش و پرورش داره آه و ناله میکنه ...
اینو بزاریم در کنار کاهش نفت
هر سه میگند قیمت دلار بالا میره و این حلقه مرغ و تخم مرغ ظاهرا تمومی نداره ...
تورم هم گویا این ماه بر خلاف ماه های قبلی رشد داشته
تا تصمیم دولت و مجلس چی باشه ..
توافق هسته ای و ورود سرمایه گزار خارجی عامل کاهش قیمت دلار هست ... که اثر خیلی بالایی هم داره
البته اگر مجلسیون بیاند یورو رو بکنند ارز رسمی تر که با قدرت یافتن دلار تغییر محسوسی نداشته، یک موفقیت در به خاک و خون مالیدن پوزه استکبار جهانی محسوب میشه :D
50 صفحه قبل تر ...
بودجه ی چپ اندر چوله ای نوشته شده که تو مجلس احتمالا سرش دعوا زیاد باشه ...
نظر