فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3238

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

با کسب اجازه از دوستان می خواستم موضوعی را در میون بزارم .متاسفانه در اثر سیاستهای غلط سه دهه اخیر ، ما هر روز شاهد کاهش ارزش پول ملی خودمون هستیم .این موضوع که پول ملی ایران به صورت روزانه در حال بی ارزش شدنه، برای من بسیار دردناک و تاسفباره.واقعا ما به کجا داریم می ریم؟ ارزش پول ملی نشانه اعتبار یک ملته.بی تدبیری های حضرات مسوولین کار را به جایی رسانده که بصورت لحظه ای ، دوستان راجع به فراز و نشیب قیمت دلار به بحث می نشینند.کاش موضوع این تاپیک راجع به افزایش لحظه ای قیمت ریال در مقابل دلار بود.ما می توانستیم در دنیا سرور باشبم.میتونستیم حرف برای گفتن داشته باشیم می تونستیم به ایرانی بودن خودمون افتخار کنیم.من مدتی در خارج از کشور زندگی کردم متاسفانه فضای جامعه جهانی به هیچ عنوان به سود ایرانی ها نیست.
    عذر خواهی می کنم ، شاید نوشته من ارتباط چندانی با موضوع تاپیک نداشت .صرفا تصمیم داشتم نظراتم را با دوستان درمیون بزارم.در جایی که حضرات برای جبران کسری بودجشون با ارزش پول ملی بازی می کنن و دارایی و هست و نیست 70 میلیون انسان را به سخره می گیرند، جایی که حضرات فکر می کنن برای برخورداری از یک دانش فنی قدیمی بنام دانش هسته ای ، خیلی چیزا باید قربانی بشه ، جایی که غرور و حیثیت یک ملت ، اعتبار بک ملت به این صورت لگد مال میشه ، انسان جز احساس تالم شدید هیچ احساس دیگری نمی تونه داشته باشه
    Honesty is the best policy

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

دوستان زیر 500برگشت
      490_93

نظر

• ali8922
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 176

همه نگران قیمت نفت برای سال آینده و تاثیرش در بودجه هستند در صورتیکه هنوز 3 ماه و اندی تا پایان امسال باقی مونده و قیمت نفت در بودجه93 رقم 100 دلار در نظر گرفته شده و الان قیمت نفت 60 دلار هست این تفاوت قیمت بالاخره باید جبران بشه یا نه؟!!ساده ترین راهش هم همین افزایش قیمت دلار هست.به نظرم وزیر اقتصاد در مصاحبه هاش حرف مفت میزنه که تصمیم نداریم کسری بودجه را ازاین راه جبران کنیم چون خودشم میدونه راه دیگری نیست.الان باید منتظر موج جدید تورم بود البته با شیب ملایم:D
        کمیسیون تلفيق مجلس با درآمد ۶۶ هزار میلیارد تومانی دولت از مالیات و قیمت پیشنهادی ۱۰۰ دلاری دولت برای هر بشکه نفت و نرخ ارز ۲۶۵۰ تومانی در لایحه بودجه موافقت کرد.
        قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد

نظر

• majid664
          ستاره‌دار (۴)
          • Oct 2011
          • 1052

مقایسه شاخص کل بورس با روند قیمت دلار

بورس و دلار.jpg

دنیای اقتصاد: بازار آزاد ارز در خیابان اسلامبول نیم ساعت پس از آنکه شاخص بورس در خیابان حافظ بسته شد میل به نوسان پیدا کرد. قیمت دلار در بازار آزاد از 3 هزار و 430 تومان تا سطح 3 هزار و 475 تغییر کرد. تغییری که به گفته فعالان بازار ارز تحت تاثیر ریزش بورس صورت گرفت. در واقع در روزی که بورس با کاهش 1/1 درصدی روبه‌رو شد نرخ دلار 3/1 درصد بالاتر رفت. افت بورس در تحلیل نوسان دلار از آن جهت اهمیت دارد که با وجود معرفی عوامل دیگر در تغییر درجه نوسان بازار، آنها نتوانسته بودند بر روند قیمت دلار تاثیر بگذارند.
          آخرین ویرایش توسط majid664؛ 2014/12/15, 01:16.
          آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
          وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

هنوز به نقطه ی تعادلی نرسیده
            شما فکر میکنید نقطعه ی تعادلی دلار کحاست؟
            فعلا از 3200 مهر ماه به 3500 رسیدیم. 10%

دولت کجا تله گذاری گرده
            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/12/15, 07:35.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
              با کسب اجازه از دوستان می خواستم موضوعی را در میون بزارم .متاسفانه در اثر سیاستهای غلط سه دهه اخیر ، ما هر روز شاهد کاهش ارزش پول ملی خودمون هستیم .این موضوع که پول ملی ایران به صورت روزانه در حال بی ارزش شدنه، برای من بسیار دردناک و تاسفباره.واقعا ما به کجا داریم می ریم؟ ارزش پول ملی نشانه اعتبار یک ملته.بی تدبیری های حضرات مسوولین کار را به جایی رسانده که بصورت لحظه ای ، دوستان راجع به فراز و نشیب قیمت دلار به بحث می نشینند.کاش موضوع این تاپیک راجع به افزایش لحظه ای قیمت ریال در مقابل دلار بود.ما می توانستیم در دنیا سرور باشبم.میتونستیم حرف برای گفتن داشته باشیم می تونستیم به ایرانی بودن خودمون افتخار کنیم.من مدتی در خارج از کشور زندگی کردم متاسفانه فضای جامعه جهانی به هیچ عنوان به سود ایرانی ها نیست.
              عذر خواهی می کنم ، شاید نوشته من ارتباط چندانی با موضوع تاپیک نداشت .صرفا تصمیم داشتم نظراتم را با دوستان درمیون بزارم.در جایی که حضرات برای جبران کسری بودجشون با ارزش پول ملی بازی می کنن و دارایی و هست و نیست 70 میلیون انسان را به سخره می گیرند، جایی که حضرات فکر می کنن برای برخورداری از یک دانش فنی قدیمی بنام دانش هسته ای ، خیلی چیزا باید قربانی بشه ، جایی که غرور و حیثیت یک ملت ، اعتبار بک ملت به این صورت لگد مال میشه ، انسان جز احساس تالم شدید هیچ احساس دیگری نمی تونه داشته باشه
              بحث ارزش پول یک چیزی هست ، بحث نرخ برابری ارزها چیز دیگری است

ارزش یک پول و پشتوانه آن در هر کشوری با پارامترهای اقتصادی و ذخایر و پتانسیلهای مربوطه سنجیده میشه اما در بازارهای دنیا نرخ برابری ارز مخصوصا در دهه های اخیر متاثر از مسایل سیاسی و به دست قدرتهای منطقه ای و فرا منطقه ای تعیین شده. این بحث یک بحث مفصلی هست اما نباید با مطرح شدن بحث ارزش پول فکر کنیم که همه چیز اشتباه هست و صد البته هیچ کشوری نیست که در سالهای اخیر یا بقول شما در طول 3 دهه تصمیماتش همه درست بوده باشه، همه جا اشکالات هست در ایران بیشتر هست چون فشارهای داخلی و خارجی هم به مراتب بیشتر هست.

برای اینکه بحث روشن تر بشه من یک مثال می زنم، البته قصدم از مثال فقط مقایسه ایران با کشورهای دیگه نیست که برخی دوستان بگن ایران با فلان کشور قابل قیاس نیست و .... بحثم فقط مربوط به مفهوم ارزش پول هست. در سالهای اخیر ترکیه تاکنون چندین بار با حذف صفر ، واحد پولی کشور خودش رو تعدیل کرده ! سوال اینه که آیا این کار معناش اینه که ارزش پول ترکیه از بین رفته؟ آیا پشتوانه اقتصادی ترکیه در سالهای اخیر نسبت به سالهای قبل بی ارزش تر و بی اعتبار تر شده ؟؟؟

تازه ترکیه کشوری هست که با قدرتهای سیاسی جهان همراهی داره و مواضع و موقعیتش با مواضع و موقعیت ما در برابر نظام سلطه و قدرتهای سیاسی تفاوت زیادی داره. نمونه دیگر بحث ارزش پول در مورد چین و ارزش پول این کشور مطرح هست که اون هم بحث مفصلی داره و مقالات علمی زیادی هم تاکنون نوشته شده در این زمینه

به نظر میاد که فرایند نرخ برابری ارزها در دنیا بگونه ای هست که در مقاطعی برخی کشورها مجبور می شوند برای اینکه از فشارهای روانی و داخلی بکاهند و همچنین در موازنه های اقتصادی خارجی در موضع ضعف قرار نگیرن و بتونن پشتوانه اقتصادی و اصلی خودشون رو در مقابل سیاستهای حاکم بر نرخ برابری ارزها به طرف مقابل دیکته کنن، مجبور میشن این حذف صفر رو انجام بدن (شاید از لحاظ روند مفهومی بشه گفت یه جور تجدید ارزیابی دارییها مثلا)

به نظر من اگر در داخل ما هم در مقاطع زمانی مختلف این فاصله ای که برای نرخ برابری ارز از خارج به ما دیکته میشه رو با روشهایی مشابه این جبران می کردیم، امروز ظاهر قضیه اینگونه نمی بود و اینهمه فشار و مشکلات از این ناحیه به ما تحمیل نمی شد. در واقع تصحیح واحد پولی کمک زیادی میکنه به اینکه ما فاصله کمتری با واقعیتهای روز و موجود داشته باشیم و یک نیاز هست.

به نظر میاد ما در این سالها به جای تصحیح واحد پولی فقط با مبلغ اسمی بازی کردیم، یعنی یک روز بیشترین مقدار یک برگ اسکناس 500 تومان بوده بعدش کردیم 1000 تومان ، بعدش کردیم 2000 تومان، بعد 5000 تومان، ایران چک 50 هزار تومانی، 100 هزار تومانی و .... در صورتیکه اگر به جای اینکار واحد پولی رو تصحیح می کردیم بهتر بود البته با انظباط و درنظر گرفتن شرایط صحیح انجام این کار، نه اینکه این هم ابزاری بشه هی چند سال یکبار تعدیل کنیم واحد پولی رو !

نظر

• ehsangh61
                عضو عادی
                • Mar 2014
                • 149

من دیروز حوالی ظهر 40 خریدم
                دیشب هم آرامیس اس ام اس داد قیمت83

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

3510

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

یه مقدار هیجان زیاد شده
                    لحظه ای زیر 500 و بالای 500

نظر

• گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

بازار همیشه آماده است تا به اشخاص مدعی درسهای تازه ایی بدهد !
                      .
                      دلار کف بازار 3500
                      دلار از روی مثقال 3523
                      دلار از روی سکه امامی 3542
                      .
                      .
                      امیدوارم دلار چند تومانی ارزان بشود تا گفتم گفتم کاربرانی که یک ماهی است با فید بکهایی که از میلیونر و کله گنده و تاجر میگیرند و وعده دلار 3200 میدادندشروع شود و پستی ارسال کنند تا حداقل از سلامتیشان باخبر بشویم :)
                      آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2014/12/15, 12:00.
                      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

3490

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

485

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

475

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

460

نظر

• مخبرالدوله
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 5228

دکتر طیب نیا در یکی از صحبتهایش فرمود که مردم اگر با ارز کاری ندارن وارد نشوند
                                چون ممکنه ضرر کنن!!!!

متاسفانه عده ایی از روی حرص و طمع کاری انجام میدهند و بعداز شکست شروع به فحاشی میکنند!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X