فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #6781
    پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

    نوسانات بازار ارز عامل افزایش بدهکاران بانکی


    کارشناس اقتصادی گفت: نوسان‌های ارزی اخیر باعث افزایش تعداد بدهکاران ارزی بانک‌ها شده است.



    حسین همایی کارشناس امور اقتصادی، درباره دیدگاه اقتصاد اسلامی کلان نگر در بن بست های موجود در اقتصادی کشور اظهار کرد: اقتصاد همانند سایر بخش‌های زندگی انسان مورد توجه سفارش‌های دین مبین اسلام قرار گرفته است که نباید به اجرای اسمی و سطحی این دستورات اکتفا کرد. بلکه باید شیوه مدرن اقتصادی را با اصول اسلامی حقیقی بیامیزیم.


    به گزارش تجارت‌نیوز، همایی ادامه داد: در ابداع هر دیدگاه باید به ریشه و فلسفه آن امر توجه شود، بنابراین در فرایند نظام سازی اقتصاد اسلامی باید به چرایی وحی دستور دین به ملاحظات بخصوص و همچنین شناسایی مسیر سواستفاده ها پرداخت تا دسترسی به هدف نهایی که عدل اقتصادی است، ممکن شود.


    وی اضافه کرد: صاحب‌نظران باید دیدگاه خود را معطوف به معیارها و موازین الهی در اداره اقتصاد کشور کنند. حفظ ارزش پول هم از جمله معیارهای اقتصاد اسلامی به حساب می‌آید که متاسفانه مقامات پولی کشور نتوانسته‌اند مهمترین وظیفه بانک مرکزی که همین موضوع حفظ ارزش پول ملی و ثبات قیمت‌هاست، به تحقق برسانند.


    کارشناس امور اقتصادی با اشاره به اینکه قدرت خرید مردم بیش از پیش کاسته شده است، افزود: در ماه‌های گذشته شاهد افزایش نرخ برخی از ارزهای خارجی همچون یورو، دلار، پوند و.. بودیم که این امر باعث کاهش حدود ۲۵ درصدی ارزش پول ملی کشورمان شد. با کاهش ارزش پول ملی توان خرید شهروندان نیز بیش از پیش تضعیف شده است.


    همایی تاکید کرد: کاهش ارزش پول ملی تنها به کاهش قدرت خرید ختم نمی‌شود بلکه در بخش‌های مختلف اقتصاد کلان جامعه اثر منفی و مستقیمی دارد.


    وی با بیان اینکه نوسان‌های ارزی اخیر باعث افزایش تعداد بدهکاران ارزی بانک‌ها شده است افزود: مقارن بودن این جریان با کاهش نرخ سود بانکی می‌تواند تهدیدی برای بانک‌ها باشد.


    همایی بیان کرد: البته بدهکاران ارزی بانک‌ها هم به علت پرداخت اقساط وام‌های خود و جریمه تاخیر پرداخت، ظلمی را متحمل می‌شوند که با سامان دهی به این موضوع می‌توانیم شاهد بانکداری اسلامی در کشور باشیم.


    کارشناس امور اقتصادی معتقد است: شرایط کنونی تنها به کام سوداگران و دلالان اقتصادی است بنابراین برای سامان دهی این خلاء ها باید اقدامی اساسی تدوین و اجرا شود.


    همایی در پایان گفت: اقتصاد اسلامی به مباحثی همچون توزیع ثروت، صیانت از عدالت اجتماعی، حفظ حقوق مردم و… توجه دارد و حل مشکلات اقتصادی را در چهارچوب قوانینی مانند استفاده از عقود اسلامی و دوری از مباحتی همچون ربا می‌داند.



    منبع: باشگاه خبرنگاران
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #6782
      پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

      پشت پرده ممنوعیت ثبت سفارش با دلار


      اقتصادنیوز : ثبت‌سفارش با «دلار آمریکا» ممنوع شد. این تصمیم بر اساس ابلاغیه بانک مرکزی صورت گرفته و از روز نهم اسفندماه(روز گذشته) لازم‌الاجرا شده است. البته این ابلاغیه شامل درخواست‌هایی با نوع ارز «دلار آمریکا» که قبل از تاریخ مذکور، مجوز ۸ رقمی ثبت‌سفارش خود را دریافت کرده‌اند، نمی‌شود.


      منابع آگاه در وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز از ارسال نامه‌ای از سوی رئیس کل بانک مرکزی به محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر می‌دهند. نامه‌ای که در آن عنوان شده است: «در شرایطی که به علت تداوم تحریم‌های اولیه ایالات متحده، دسترسی شبکه بانکی کشور به سیستم‌های دلاری به‌طور کامل قطع است، ثبت سفارش به دلار آمریکا به مفهوم استفاده از شبکه صرافی به منظور تامین مالی واردات است.


      این وضعیت از یکسو سبب افزایش تقاضای دلار آمریکا در صرافی‌ها شده و از سوی دیگر در تناقض فاحش با تاکیدهای مداوم رئیس‌جمهوری مبنی بر انتقال گردش مالی تجارت کشور از صرافی به شبکه بانکی است.»


      در دنیا نقش دلار به دو صورت قابل بررسی است. دلار از یکسو نقش مرجع و مبنا را در معاملات و مبادلات بین‌المللی بازی می‌کند. به‌عنوان مثال، قیمت نفت در دنیا با ارز دلار تعیین می‌شود. در این شرایط حذف نقش ارز مرجع از دلار از سوی کشورها غیرممکن است.


      در واقع نقش ارز مرجع دلار یک توافق توأمان نوشته و نانوشته توسط جامعه مالی بین‌المللی است که اعتبار و قوت آن از یک طرف ناشی از توافقات بین‌المللی مالی پس از جنگ جهانی دوم بوده و از طرف دیگر در طول زمان دلار نقش برتر و بلامنازع خود را از طریق پذیرش تقریبا کلیه کشورها در مبادلات و عملیات بین‌المللی تحکیم بخشیده است.


      اما از سوی دیگر در دنیا از دلار به‌عنوان ارز عملیاتی استفاده می‌شود. در این بخش است که کشورها می‌توانند مشخص کنند و تصمیم بگیرند از دلار در مبادلات خود استفاده کنند یا خیر. نظام بانکی کشور و در رأس آن بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، می‌تواند از دلار یا هر ارز دیگری به‌عنوان ارز مداخله یا ارز عملیات پرهیز کند یا خارج شود.


      تصمیمی که از سوی بانک مرکزی مبنی بر ممنوعیت ثبت سفارش با دلار گرفته شده نیز در این بخش می‌گنجد. ایران تصمیم گرفته دلار را از مبادلات تجاری خود حذف کند و نامه ولی‌الله سیف به وزیر صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد که ایران قصد دارد با اجرای این تصمیم، از یکسو شبکه صرافی را حذف کند و شفافیت شبکه بانکی را افزایش دهد و از سوی دیگر نقش دلار آمریکا را در مبادلات تجاری خود کمرنگ سازد.


      بررسی‌ها نشان می‌دهد که در حال حاضر عمده تجارت ایران با کشورهایی است که ارز آنها یورو یا ارزهای محلی است و نقش آمریکا در تجارت بسیار ناچیز است. اکنون نیز بیشترین معاملات با یورو انجام می‌شود. عبدالرحمان ندیمی بوشهری، معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی چندی پیش عنوان کرده بود: «مبنای ارز عملیات و فعالیت‌های بزرگ کشور با یورو است، اما اثر دلار در بازار و میان افراد بیشتر است که این رویکرد نیازمند اصلاح است. در حال حاضر نفت را به دلار نمی‌فروشیم. درست است که قیمت نفت را در دنیا با دلار محاسبه می‌کنند، اما قراردادهای نفتی ما با یورو است.»


      آمارهای گمرک نیز نشان می‌دهد از حدود ۷/ ۴۲ میلیارد دلار واردات انجام شده در سال ۹۵، سهم کشورهای چین، هند، اتحادیه اروپا و انگلستان بیش از ۲۵ میلیارد دلار بوده که سهم ۶۰ درصدی از کل واردات را تشکیل می‌دهد. این درحالی است که ایالات متحده آمریکا سهم ناچیزی (یک درصد) از کل واردات دارد. آمار واردات در سال جاری نیز حاکی از تداوم روند سال گذشته است. به‌طوری که از حدود ۳۱ میلیارد دلار واردات انجام شده تا کنون، سهم کشورهایی که مبادلات غیردلاری انجام داده‌اند حدود ۶۲ درصد بوده است. واردات انجام شده از ایالات متحده آمریکا در سال جاری نیز حدود ۱۱۰میلیون دلار بوده که سهم ۴/ ۰ درصدی از کل واردات را داشته است.


      از سوی دیگر، براساس آمار رسمی سایت گمرک، کل صادرات انجام شده در سال گذشته ۸/ ۴۳ میلیارد دلار بوده که از این مبلغ، سهم صادرات کشورهای چین، هند، اتحادیه اروپا و انگلستان در سال گذشته ۳۶ درصد ثبت شده است. در سال جاری نیز تاکنون ۴/ ۲۸ میلیارد دلار صادرات انجام شده که ۳۵درصد از آن به کشورهای مذکور اختصاص داشته است. همچنین، صادرات انجام شده به آمریکا در سال گذشته ۱۰۲ میلیون دلار و در سال جاری ۷۹ میلیون دلار بوده که سهمی کمتر از ۳/ ۰ درصد از صادرات کل را به خود اختصاص داده است.


      یکی از نکات مهمی که هدف بانک مرکزی را از این تصمیم نشان می‌دهد، به انتقال مبادلات از شبکه صرافی به شبکه بانکی بر می‌گردد. این امر سه مزیت را به دنبال خواهد آورد. نخست اینکه واردات رسمی افزایش خواهد یافت. دوم اینکه منابع ارزی قابل ردیابی خواهد بود که این امر به معنی شفاف‌سازی است و سوم اینکه ریسک نقل و انتقال پول در شبکه بانکی نسبت به صرافی کاهش می‌یابد.


      البته موفقیت اجرای این تصمیم در گروی دو عامل است. اول اینکه بخش خصوصی به این تغییر روی خوش نشان دهد. مسعود پورشیرازی، یکی از فعالان اقتصادی و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در این باره به «دنیای اقتصاد» می‌گوید:‌ این تصمیم، برای نخستین بار نیست که در ایران گرفته می‌شود. پیش از این نیز در یک دوره در مورد درهم و در یک دوره درباره همین دلار این تصمیم گرفته شده بود؛ بنابراین اجرای این تصمیم امکان‌پذیر است. بانک مرکزی هر جا احساس کند که موجودی و نقل و انتقال یک ارز با مشکل مواجه است این تصمیم را می‌گیرد که البته تصمیم درستی است.


      هرچند ممکن است هزینه جابه‌جایی را برای فعالان اقتصادی افزایش دهد. فرهاد احتشام‌زاد،‌ رئیس فدراسیون واردات از منظر دیگری به این موضوع نگاه می‌کند و می‌گوید:‌ سیاست بانک مرکزی درخصوص این تصمیم، کاهش حساسیت از دلار است. اما به جای آن، ‌حساسیت نرخ تبدیل دلار به سایر ارزها جایگزین می‌شود؛ بنابراین به نظر می‌رسد با این تغییر بازار دچار نوسان شود. ضمن اینکه مانند تمام تصمیمات گذشته، ماده ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار رعایت نشده و بخش خصوصی و تشکل‌های مرتبط از این تصمیم بی‌خبر بودند و باز هم غافلگیر شدند.


      همیشه تصمیمات مهم پشت درهای بسته گرفته می‌شود، بدون اینکه مشورتی با فعالان اقتصادی صورت بگیرد. محمد لاهوتی، رئیس کنفدراسیون صادرات ایران نیز به خبرگزاری فارس گفت: به نظر می‌رسد کنترل بازار ارز، واردات و سیاست‌های سختگیرانه آمریکا از دلایل ممنوعیت ثبت سفارش با دلار آمریکا است. این مساله از مدت‌ها پیش با توجه به برخی محدودیت‌ها مطرح بوده است. او عنوان کرد: هر چقدر فاصله ما در مبادلات تجاری از دلار بیشتر شود، مشکلات کمتر می‌شود.


      بنابراین به نظر می‌رسد این تصمیم به‌دلیل کنترل سیاست‌های سختگیر‌انه آمریکا و فشارهای این کشور بر ما اتخاذ شده است. از بعد دیگر به نظر می‌رسد این تصمیم در راستای کاهش تقاضای دلار در بازار و مدیریت واردات گرفته شده است.


      لاهوتی اضافه کرد: به دنبال این تصمیم اتفاقی که در مبادلات تجاری می‌افتد، به این صورت است که خریدار اولا با محدودیت در خرید مواجه می‌شود؛ زیرا باید به فروشنده کالا اعلام کند که نرخ دلار را براساس نرخ روز تبدیل به یک واحد پول دیگر کند و در موقع پرداخت پول هم فروشنده باید برآورد کند که آیا آن میزان دلار را دریافت می‌کند یا خیر، بنابراین یک واردکننده به‌صورت رسمی باید هزینه خرید و فروش ارز را پرداخت کند و پرداخت چنین هزینه‌ای افزایش قیمت را به دنبال دارد.


      دومین عاملی که موفقیت این تصمیم را تضمین می‌کند، این است که طرف‌های تجاری (کشورهای مبدا) بپذیرند که به این شیوه کالا را به ایران بفروشند. چنانچه کشورها همچنان بخواهند عملیات ارزی را به دلار انجام دهند، پیش بردن این تصمیم با مشکل مواجه خواهد شد. البته نباید فراموش کرد که هزینه مبادلات برای ایران در این روش اندکی افزایش خواهد یافت.


      آنچه باید توجه داشت، تصمیمی که درخصوص ممنوعیت ثبت سفارش با دلار گرفته شده، حلقه اولیه تصمیمات بعدی است. گفته می شود در ادامه قرار است تصمیمات تکمیلی اتخاذ شود که بر مبنای آن، ارز گزارشگری ایران نیز از دلار به یورو تغییر کند. به این معنی که آمار و اطلاعات تجارت و دارایی‌های کشور به جای دلار بر مبنای یورو منتشر شود.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #6783
        پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو


        نامه سیف به شریعتمداری برای حذف دلار از ثبت سفارش/ هدف؛ کاهش تقاضای دلار در صرافی‌ها


        در نامه رئیس کل بانک مرکزی به وزیر صنعت، معدن و تجارت آمده است: همچنان امکان ثبت‌سفارش واردات کالا با دلار آمریکا در سامانه سازمان توسعه تجارت فراهم است، در حالی که سیاست دولت حذف دلار از مبادلات است.



        به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در نامه ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی به محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت آمده است: حسب اطلاعات واصله همچنان امکان ثبت سفارش واردات کالا با ارز دلار آمریکا در سامانه‌های سازمان توسعه تجارت مهیا بوده و درصد قابل توجهی از مجموع ثبت سفارش‌های انجام‌شده با این ارز صادر شده است.





        نامه سیف به شریعتمداریدر این نامه آمده است: در حالی‌که به علت تداوم تحریم‌های اولیه ایالات متحده آمریکا دسترسی شبکه بانکی کشور به سیستم‌های دلاری به طور کامل قطع است، ثبت سفارش کالا با دلار آمریکا به مفهوم استفاده از شبکه صرافی به منظور تأمین مالی واردات است.

        این شرایط از یک سو سبب افزایش تقاضای دلار آمریکا در صرافی‌ها شده و از سوی دیگر در تناقض فاحش با تأکیدات مقام ریاست‌جمهوری مبنی بر انتقال گردش مالی تجارت کشور از صرافی به شبکه بانکی کشور است.

        در ادامه این نامه آمده است: با توجه به توضیحات یادشده و نظر به اینکه سیاست ارزی کشور رویکرد حذف کامل دلار را در نظر دارد، لذا خواهشمند است دستور فرمایند به قید فوریت از صدور ثبت سفارش بر اساس دلار آمریکا ممانعت به عمل آورند.این نامه در تاریخ 24 بهمن 96 از سوی سیف رئیس بانک مرکزی خطاب به شریعتمداری وزیر صنعت با رونوشتی به حسن روحانی رئیس‌جمهور نوشته شده است.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

          #6784
          پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

          در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

          نامه سیف به شریعتمداری برای حذف دلار از ثبت سفارش/ هدف؛ کاهش تقاضای دلار در صرافی‌ها


          در نامه رئیس کل بانک مرکزی به وزیر صنعت، معدن و تجارت آمده است: همچنان امکان ثبت‌سفارش واردات کالا با دلار آمریکا در سامانه سازمان توسعه تجارت فراهم است، در حالی که سیاست دولت حذف دلار از مبادلات است.



          به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در نامه ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی به محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت آمده است: حسب اطلاعات واصله همچنان امکان ثبت سفارش واردات کالا با ارز دلار آمریکا در سامانه‌های سازمان توسعه تجارت مهیا بوده و درصد قابل توجهی از مجموع ثبت سفارش‌های انجام‌شده با این ارز صادر شده است.





          نامه سیف به شریعتمداریدر این نامه آمده است: در حالی‌که به علت تداوم تحریم‌های اولیه ایالات متحده آمریکا دسترسی شبکه بانکی کشور به سیستم‌های دلاری به طور کامل قطع است، ثبت سفارش کالا با دلار آمریکا به مفهوم استفاده از شبکه صرافی به منظور تأمین مالی واردات است.

          این شرایط از یک سو سبب افزایش تقاضای دلار آمریکا در صرافی‌ها شده و از سوی دیگر در تناقض فاحش با تأکیدات مقام ریاست‌جمهوری مبنی بر انتقال گردش مالی تجارت کشور از صرافی به شبکه بانکی کشور است.

          در ادامه این نامه آمده است: با توجه به توضیحات یادشده و نظر به اینکه سیاست ارزی کشور رویکرد حذف کامل دلار را در نظر دارد، لذا خواهشمند است دستور فرمایند به قید فوریت از صدور ثبت سفارش بر اساس دلار آمریکا ممانعت به عمل آورند.این نامه در تاریخ 24 بهمن 96 از سوی سیف رئیس بانک مرکزی خطاب به شریعتمداری وزیر صنعت با رونوشتی به حسن روحانی رئیس‌جمهور نوشته شده است.
          دولت و رییس جمهور راستگویان !!! می گفتند با برجام تمام تحریمها !!! لغو میشود !!!

          4 سال گذشت ! همه جور امتیاز دادند ! همه جور عقب نشینی کردند !!! تحریمها لغو نشد !!!

          حالا با ادعای فراوان تدبیر وقتی دیدند تحریمها لغو نمیشود ! آمدند دلار را حذف کردند !!!

          یک زمانی احمدی نژاد در اوج تحریمها گفت مبادله با دلار را حذف کنیم !!! می گفتند احمدی نژاد اقتصاد نمیفهمه !!!

          عاقبت بی تدبیری !!!

          هر مذاکره دیگری هم بکنن ! هر امتیاز دیگری هم بدن ! چیزی نصیبشان نخواهد شد ! فقط دستشان خالی تر خواهد شد در برابر دشمن !!!

          نظر

          • نوام چامسکی
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 3369

            #6785
            پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

            در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            دولت و رییس جمهور راستگویان !!! می گفتند با برجام تمام تحریمها !!! لغو میشود !!!

            4 سال گذشت ! همه جور امتیاز دادند ! همه جور عقب نشینی کردند !!! تحریمها لغو نشد !!!

            حالا با ادعای فراوان تدبیر وقتی دیدند تحریمها لغو نمیشود ! آمدند دلار را حذف کردند !!!

            یک زمانی احمدی نژاد در اوج تحریمها گفت مبادله با دلار را حذف کنیم !!! می گفتند احمدی نژاد اقتصاد نمیفهمه !!!

            عاقبت بی تدبیری !!!

            هر مذاکره دیگری هم بکنن ! هر امتیاز دیگری هم بدن ! چیزی نصیبشان نخواهد شد ! فقط دستشان خالی تر خواهد شد در برابر دشمن !!!
            احمدی تو اوج ارزش یورو داریی ما رو تبدیل به یوررو کرد و ار این ناحیه 7و8 میلیارد دلار باعث ریان مملکت شد


            احمدی نژاد با خیلی ار ابهای مفطر نیز قابل تطهیر نیست


            یورو بود اونوقت 1/5 برابر دلار

            http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

              #6786
              پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

              در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
              احمدی تو اوج ارزش یورو داریی ما رو تبدیل به یوررو کرد و ار این ناحیه 7و8 میلیارد دلار باعث ریان مملکت شد


              احمدی نژاد با خیلی ار ابهای مفطر نیز قابل تطهیر نیست


              یورو بود اونوقت 1/5 برابر دلار
              در بازه زمانی 2010 تا 2012 اغلب کشورهای نفتی به دلیل افزایش قیمت نفت و کاهش ارزش دلار این تبدیل رو انجام دادن !

              دستور تغییر سبد ارزی در سال 1387-1388 صادر شد و هنوز تحریمهای بانکی و فلج کننده ! آغاز نشده بود !

              ایران ، عربستان، ونزوءلا، روسیه و ... از جمله کشورهایی بودن که در اون مقطع این تغییر رو انجام دادن !

              البته تا قبل از فشار شدید تحریمها بخشی از این تغییر سبد ارزی انجام شده بود ! اما اون بخشی که مانده بود ! به تحریم گرفتار شد !

              راستی این "ابهای مفطر" چی هست که شما به پاک کنندگیش اعتقاد پیدا کردی !

              نظر

              • mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

                #6787
                پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                احمدی تو اوج ارزش یورو داریی ما رو تبدیل به یوررو کرد و ار این ناحیه 7و8 میلیارد دلار باعث ریان مملکت شد


                احمدی نژاد با خیلی ار ابهای مفطر نیز قابل تطهیر نیست


                یورو بود اونوقت 1/5 برابر دلار
                کسی نمیتونه بفهمه آینده چی میشه ولی یادمه 400 تن طلا با قیمت 600 تا 700 دلار هر اونس خریدند.اگر تبدیل دلار به یورو هم صورت گرفته به خاطر تحریم های دلاری هست.شما خودتون نحبه اید میفهمید.

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #6788
                  پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                  صرافی‌ها به مردم: ساعت ۶ صبح نوبت بگیرید


                  تسنیم : بعد از ورود بانک مرکزی و نیروی انتظامی به بازار ارز، صرافی های مجاز با دریافت ارز از سوی بانک، موظف به توزیع بین مردم شده اند ولی این روال نارضایتی بسیاری از مردم را به همراه داشته است.


                  تشدید تلاطم های ارز در بازار طی هفته های اخیر و رسیدن قیمت دلار به ۵۰۰۰ تومان موجب شد تا دولت و بانک مرکزی از نیروی انتظامی هم برای برقراری آرامش در این بخش درخواست همکاری کنند.


                  برهمین اساس و با ورود نیروی انتظامی به بازار بساط دلال های ارزی در خیابان منوچهری مقابل پاساژ افشار و سبزه میدان برچیده شد و به دنبال آن فاتحه دلار فردایی یا همان معاملات کاغذی هم خوانده شد.


                  در این بین البته تعداد زیادی از دلال های ارزی دستگیر و حساب های زیادی از این افراد نیز مسدود شد. ضمن آنکه در کنار این بگیر و ببندهای بازار ارز، سازمان مالیاتی نیز به کمک بانک مرکزی آمده و کار را برای دلال های ارزی بسیار سخت کرده است.


                  * شوق خرید دلار آزاد بعد از ورود سازمان مالیاتی به بازار شدت گرفت
                  رئیس کل سازمان امور مالیاتی در زمینه دریافت اطلاعات مالیاتی خریداران و فروشندگان ارز بیش از 5 هزار دلار گفت: اطلاعات 240 صرافی با همکاری بانک مرکزی دریافت شده است. امسال در بخش تراکنش‌های مشکوک بانکی 6300 میلیارد تومان از 3 هزار و 200 شخص حقیقی و حقوقی مالیات دریافت شد.


                  سیدکامل تقوی نژاد درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در زمینه دریافت اطلاعات مالیاتی صرافی ها و همچنین خرید و فروش ارز و توافقی که با بانک مرکزی در این زمینه صورت گرفته بود، گفت: طبق آئین نامه مصوب حداقل ۲۵ هزار دلار فروش در سال باید اطلاعات مالیاتی ارائه می شد اما بدلیل شرایط اخیر کشور و حضور دلالان ارز و همچنین فعالیت های نامطلوبی که صورت گرفت، با هماهنگی انجام شده با وزرایی که اختیار تصویب آئین نامه را داشتند مقرر شد که رقم ۲۵ هزار دلار به ۵ هزار دلار کاهش یابد.


                  بعد از ورود نیروی انتظامی به بازار ارز و تغییر در روال توزیع ارز بین صرافی ها، پاتوق دلار فروش های فردوسی نیز تغییر کرد. این افراد این روزها درست مقابل صرافی بانک ملت در خیابان فردوسی حضور دارند و کماکان دلار آزاد را به متقاضیان می فروشند.


                  متقاضیان دلار آزاد هم البته کم نیستند؛ چراکه بعد از ورود سازمان مالیاتی به بازار ارز و رصد دقیق بر معاملات این بخش و شناسایی افراد، بسیاری از خریداران دلار ترجیح می دهند بدون کارت ملی و به صورت آزاد، دلار بخرند.


                  * صرافی ها به مردم: ۶ صبح بیاید اسم بنویسید
                  اما درست مقابل پاتوق دلار فروش های بازار آزاد که این روزها کاسبی شان همراه شده با ترس از ماموران نیروی انتظامی و هر لحظه آماده فرار هستند، مردم که قصد خرید ارز دولتی دارند مقابل صرافی های مجاز بانک مرکزی در صف هستند تا نوبت شان برسد و بتوانند دلار بخرند.


                  بسیاری از این مردم که قصد خرید دلار دولتی را دارند باید صبح زود خود را به صرافی ها برسانند تا بتوانند خریدشان را انجام دهند.


                  یکی از متقاضیان خرید دلار دولتی که قصد سفر به خارج از کشور را دارد در تماس با خبرنگار تسنیم گفت: برای مسافرت خارجی باید دلار بخرم ولی صرافی ها می گویند اگر دلار می خواهید باید 6 صبح اینجا باشید تا اسم بنویسید!


                  اما تمام مردمی که این روزها مقابل صرافی ها در صف هستند مسافر نیستند، بسیاری از آنها دلار دولتی را می خرند و آن طرف خیابان 300 تومان بالاتر به نرخ آزاد می فروشند و سودشان را به جیب می زنند. تعدادی هم هستند که ترجیح می دهند فعلا سپرده های خود را به دلار تبدیل کرده و نگه دارند! توجیه این افراد هم البته حفظ ارزش پول شان است.


                  گفتنی است امروز صرافی های مجاز دلار دولتی را با نرخ ۴۴۶۴ تومان به مردم می فروشند؛ در بازار آزاد اما نرخ فروش دلار در تهران و شهرستان ها بین ۴۷۰۰ تا ۴۸۰۰ تومان است.


                  * اطلاعیه جدید برخی از صرافی ها: توزیع دلار دولتی فقط با پاسپورت و بلیط
                  طی یکی دو روز گذشته برخی از صرافی های مجاز بانک مرکزی به توزیع ارز دولتی مشغول هستند، در اطلاعیه ای به مشتریان خود اعلام کرده اند که زین پس ارز دولتی فقط در قبال ارائه پاسپورت و بلیط و به میزان ۵ هزار دلار فروخته می شود.


                  صرافی های مجاز بانک مرکزی که دلار دولتی را به مردم می فروشند مدت هاست شرط اصلی معاملات شان دریافت اصل کارت ملی و کپی آن است؛ در اطلاعیه ای که این روزها در این صرافی ها منتشر می شود بازهم تاکید شده دلار فقط با کارت ملی فروخته می شود.


                  * صرافی های مجاز فقط به مسافران ارز می دهند؟
                  بنابراین اگر کسی خواهان خرید دلار دولتی باشد باید با کارت ملی ، بلیط و پاسپورت به صرافی های مجاز مراجعه کند؛ البته این شرایط فعلا در چند صرافی اعلام شده ولی بعید نیست بزودی فراگیر شده و تمام صرافی های سنا کار تنها به مسافران ارز دولتی بفروشند.


                  مشاهدات خبرنگاران از بازار ارز طی روزهای اخیر نشان میدهد که بسیاری از صرافی ها از همان روزی که بازار حالت امنیتی به خود گرفت دست از کار کشیدند و تقریبا نیمه تعطیل شده اند.


                  فعالان بازار علت اصلی عدم خرید و فروش دلار در صرافی ها را اینطور توضیح می دهند که از هفته قبل که قیمت ها کاهشی بود و اکثر مردم فروشنده دلار بودند صرافی ها خرید نمیکردند و فقط فروش داشتند تا اینکه قیمت‌ها تا جایی پایین آمد که عده زیادی برای این قیمت ها در کمین نشسته بودند.


                  این افراد می گویند: چون اختلاف قیمتی بین تهران و شهر های مرزی زیاد بود فرصت را مناسب دیدند و وارد صحنه شدند و صرافی هایی که هفته قبل خرید نداشتند حالت عکس به خود گرفته و این هفته فروش نداشتند و فقط خریدار بودند (البته تعدادی صرافی با انصاف هم هستند که ارز را هنوز به قیمت دولتی توزیع می کنند).


                  یکی از فعالان بازار ارز در همین ارتباط تاکید می کند که این واقعیت جامعه ما هست که همه بدنبال منافع خود هستند چه مردم چه دلال و چه صرافی که در بعضی قیمت ها فقط خریدار و در بعضی قیمت ها فقط فروشنده هست.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #6789
                    پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                    صرافی بانک‌ها به سامانه نظام یک‌پارچه معاملات ارزی می‌پیوندند


                    ایلنا : نشست آموزشی آشنایی با سامانه نیما «نظام یکپارچه معاملات ارزی» به منظور تشریح جزییات این سامانه برای صرافی‌های بانک‌ها و تبادل نظر، در بانک مرکزی برگزار شد.


                    تامین الکترونیکی نیاز های ارزی بازرگانان از بازار آزاد توسط صرافی‌های مجاز هدف اصلی سامانه نیما است و امکان مدیریت بازار ارز برای سیاستگذار، تسهیل در فرآیند تامین ارز و فعالیت شفاف برای متقاضیان ارز از طریق آن فراهم می‌شود.


                    نیازهای ارزی بازرگانان تحت عنوان درخواست تامین ارز، شامل اطلاعاتی اعم از مشخصات کلی درخواست خرید ارز، اطلاعات ارز درخواستی، مشخصات حساب مقصد برای حواله و مشخصات متقاضی در این سامانه ثبت و به تامین کنندگان مجاز نمایش داده می‌شود و آنها پس از مشاهده درخواست‌ها می‌توانند پیشنهاد خود را در مورد آنها ثبت کنند. در صورت انتخاب پیشنهاد توسط بازرگان و تکمیل فرآیند مربوطه، معامله انجام و ارز موردنیاز تامین می‌شود.


                    بانک مرکزی بر اساس آیین‌‌نامه اجرایی مواد ۵ و ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، موظف به تهیه، اجرا و بهره‌‌برداری از سامانه ارزی با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت است. بدین ترتیب تمام درخواست‌ها از سامانه جامع تجارت از بازرگانان دریافت و در اختیار سامانه نیما قرار می‌گیرد.


                    در حال حاضر اجرای این طرح با صرافی بانک‌ها کلید خورده و با فراهم شدن شرایط لازم، صرافی‌های غیربانکی نیز به زودی به این سامانه اضافه خواهند شد.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #6790
                      پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                      صف‌های طولانی برای خرید ارز دولتی


                      بعد از ورود بانک مرکزی و نیروی انتظامی به بازار ارز، صرافی‌های مجاز با دریافت ارز از سوی بانک، موظف به توزیع بین مردم شده‌اند ولی این روال نارضایتی بسیاری از مردم را به همراه داشته است.




                      تشدید تلاطم‌های ارز در بازار طی هفته‌های اخیر و رسیدن قیمت دلار به ۵۰۰۰ تومان موجب شد تا دولت و بانک مرکزی از نیروی انتظامی هم برای برقراری آرامش در این بخش درخواست همکاری کنند.


                      به گزارش تجارت‌نیوز، برهمین اساس و با ورود نیروی انتظامی به بازار بساط دلال‌های ارزی در خیابان منوچهری مقابل پاساژ افشار و سبزه میدان برچیده شد و به دنبال آن فاتحه دلار فردایی یا همان معاملات کاغذی هم خوانده شد.


                      در این بین البته تعداد زیادی از دلال‌های ارزی دستگیر و حساب‌های زیادی از این افراد نیز مسدود شد. ضمن آنکه در کنار این بگیر و ببندهای بازار ارز، سازمان مالیاتی نیز به کمک بانک مرکزی آمده و کار را برای دلال‌های ارزی بسیار سخت کرده است.


                      شوق خرید دلار آزاد بعد از ورود سازمان مالیاتی به بازار شدت گرفت


                      رئیس کل سازمان امور مالیاتی در زمینه دریافت اطلاعات مالیاتی خریداران و فروشندگان ارز بیش از ۵ هزار دلار گفت: اطلاعات ۲۴۰ صرافی با همکاری بانک مرکزی دریافت شده است. امسال در بخش تراکنش‌های مشکوک بانکی ۶۳۰۰ میلیارد تومان از ۳ هزار و ۲۰۰ شخص حقیقی و حقوقی مالیات دریافت شد.


                      سیدکامل تقوی نژاد درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در زمینه دریافت اطلاعات مالیاتی صرافی‌ها و همچنین خرید و فروش ارز و توافقی که با بانک مرکزی در این زمینه صورت گرفته بود، گفت: طبق آئین نامه مصوب حداقل ۲۵ هزار دلار فروش در سال باید اطلاعات مالیاتی ارائه می‌شد اما بدلیل شرایط اخیر کشور و حضور دلالان ارز و همچنین فعالیت‌های نامطلوبی که صورت گرفت، با هماهنگی انجام شده با وزرایی که اختیار تصویب آئین نامه را داشتند مقرر شد که رقم ۲۵ هزار دلار به ۵ هزار دلار کاهش یابد.


                      بعد از ورود نیروی انتظامی به بازار ارز و تغییر در روال توزیع ارز بین صرافی‌ها، پاتوق دلار فروش‌های فردوسی نیز تغییر کرد. این افراد این روزها درست مقابل صرافی بانک ملت در خیابان فردوسی حضور دارند و کماکان دلار آزاد را به متقاضیان می‌فروشند.


                      متقاضیان دلار آزاد هم البته کم نیستند؛ چراکه بعد از ورود سازمان مالیاتی به بازار ارز و رصد دقیق بر معاملات این بخش و شناسایی افراد، بسیاری از خریداران دلار ترجیح می‌دهند بدون کارت ملی و به صورت آزاد، دلار بخرند.


                      صرافی‌ها به مردم: ۶ صبح بیاید اسم بنویسید


                      اما درست مقابل پاتوق دلار فروش‌های بازار آزاد که این روزها کاسبی‌شان همراه شده با ترس از ماموران نیروی انتظامی و هر لحظه آماده فرار هستند، مردم که قصد خرید ارز دولتی دارند مقابل صرافی‌های مجاز بانک مرکزی در صف هستند تا نوبتشان برسد و بتوانند دلار بخرند.


                      بسیاری از این مردم که قصد خرید دلار دولتی را دارند باید صبح زود خود را به صرافی‌ها برسانند تا بتوانند خریدشان را انجام دهند.


                      یکی از متقاضیان خرید دلار دولتی که قصد سفر به خارج از کشور را دارد در تماس با خبرنگار تسنیم گفت: برای مسافرت خارجی باید دلار بخرم ولی صرافی‌ها می گویند اگر دلار می‌خواهید باید ۶ صبح اینجا باشید تا اسم بنویسید!


                      اما تمام مردمی که این روزها مقابل صرافی‌ها در صف هستند مسافر نیستند، بسیاری از آنها دلار دولتی را می‌خرند و آن طرف خیابان ۳۰۰ تومان بالاتر به نرخ آزاد می‌فروشند و سودشان را به جیب می‌زنند.


                      تعدادی هم هستند که ترجیح می‌دهند فعلا سپرده‌های خود را به دلار تبدیل کرده و نگه دارند! توجیه این افراد هم البته حفظ ارزش پولشان است.


                      گفتنی است امروز صرافی‌های مجاز دلار دولتی را با نرخ ۴۴۶۴ تومان به مردم می‌فروشند؛ در بازار آزاد اما نرخ فروش دلار در تهران و شهرستان‌ها بین ۴۷۰۰ تا ۴۸۰۰ تومان است.


                      اطلاعیه جدید برخی از صرافی‌ها: توزیع دلار دولتی فقط با پاسپورت و بلیط


                      طی یکی دو روز گذشته برخی از صرافی‌های مجاز بانک مرکزی به توزیع ارز دولتی مشغول هستند، در اطلاعیه‌ای به مشتریان خود اعلام کرده‌اند که زین پس ارز دولتی فقط در قبال ارائه پاسپورت و بلیط و به میزان ۵ هزار دلار فروخته می‌شود.


                      صرافی‌های مجاز بانک مرکزی که دلار دولتی را به مردم می‌فروشند مدت‌هاست شرط اصلی معاملاتشان دریافت اصل کارت ملی و کپی آن است؛ در اطلاعیه‌ای که این روزها در این صرافی‌ها منتشر می‌شود بازهم تاکید شده دلار فقط با کارت ملی فروخته می‌شود.


                      صرافی‌های مجاز فقط به مسافران ارز می‌دهند؟


                      بنابراین اگر کسی خواهان خرید دلار دولتی باشد باید با کارت ملی، بلیط و پاسپورت به صرافی‌های مجاز مراجعه کند؛ البته این شرایط فعلا در چند صرافی اعلام شده ولی بعید نیست بزودی فراگیر شده و تمام صرافی‌های سنا کار تنها به مسافران ارز دولتی بفروشند.


                      مشاهدات خبرنگاران از بازار ارز طی روزهای اخیر نشان می‌دهد که بسیاری از صرافی‌ها از همان روزی که بازار حالت امنیتی به خود گرفت دست از کار کشیدند و تقریبا نیمه تعطیل شده‌اند.


                      فعالان بازار علت اصلی عدم خرید و فروش دلار در صرافی‌ها را اینطور توضیح می‌دهند که از هفته قبل که قیمت‌ها کاهشی بود و اکثر مردم فروشنده دلار بودند صرافی‌ها خرید نمی‌کردند و فقط فروش داشتند تا اینکه قیمت‌ها تا جایی پایین آمد که عده زیادی برای این قیمت‌ها در کمین نشسته بودند.


                      این افراد می گویند: چون اختلاف قیمتی بین تهران و شهرهای مرزی زیاد بود فرصت را مناسب دیدند و وارد صحنه شدند و صرافی‌هایی که هفته قبل خرید نداشتند حالت عکس به خود گرفته و این هفته فروش نداشتند و فقط خریدار بودند (البته تعدادی صرافی با انصاف هم هستند که ارز را هنوز به قیمت دولتی توزیع می‌کنند).


                      یکی از فعالان بازار ارز در همین ارتباط تاکید می‌کند که این واقعیت جامعه ما هست که همه بدنبال منافع خود هستند چه مردم چه دلال و چه صرافی که در بعضی قیمت‌ها فقط خریدار و در بعضی قیمت‌ها فقط فروشنده هست.





                      منبع: تسنیم
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #6791
                        پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                        کاهش شدید عرضه دلار در بازار ایران؛ تنها چند صرافی تهران دلار می‌فروشند


                        در حالیکه قیمت دلار پس از ماهها افزایش، رو به کاهش گذاشته، گزارشها حاکی از آن است که فروش دلار در صرافی ها محدود شده و کاهش یافته است.


                        خبرگزاری ایسنا روز چهارشنبه ۹ اسفند گزارش داد که در بازار ارز تهران در خیابان فردوسی و اطراف آن، تنها چند صرافی آن هم به میزان محدود دلار می‌فروشند. دیگر صرافی‌ها اعلام کرده‌اند که خرید و فروش ارز ندارند.


                        صرافی‌هایی که خرید و فروش ارز دارند به هر خریدار بین هزار تا ۵ هزار دلار آمریکا به قیمت هر دلار ۴۴۶۷ تومان می‌فروشند. این در حالیست که ایسنا نوشته است برخی از دلالان که به طور حدود در خیابان فردوسی حضور دارند هر دلار آمریکا را ۳۰۰ تومان گران‌تر به خریداران می‌فروشند.


                        روز سه شنبه دادستان تهران اعلام کرد که در ادامه تلاش دولت برای آرام سازی بازار ارز پس از حدود یک ماه افزایش شدید نرخ دلار، ۱۳۰۰ حساب بانکی مربوط به «اخلالگران بازار ارز» مسدود شد. این در حالی است که مردم نگران در صف های طولانی مقابل صرافی ها امیدوار به خرید ارز بوده اند.


                        عباس جعفری دولت آبادی گفت که تا کنون ۲۷ نفر از «اخلالگران بازار ارز» از سوی وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی به دستگاه قضایی معرفی شده اند. او اضافه کرد که در برخورد با فعالان بازار ارز، ۱۳۰۰ حساب بانکی مسدود شده که گردش مالی شش هزار میلیارد تومانی داشتند.


                        اقدام دستگاه قضایی ایران در مسدود کرد حساب‌های برخی از فعالان بازار ارز حدود دو هفته پس از اعلام شد که نیروهای امنیتی و اطلاعاتی برای مقابله با آنچه اخلال در بازار ارز نامیده شد در اقدامی ناگهانی حدود ۹۰ فعال بازار ارز را بازداشت کرده و ۱۰ صرافی را نیز مهر و موم کردند.


                        همان هنگام اعلام شد که بیش از ۲۰۰ حساب بانکی خرید و فروش کنندگان ارز مسدود شده است.


                        این اقدام امنیتی موجب شد تا قیمت دلار که طی یک ماه به حدود ۴۹۰۰ تومان رسیده بود به مرور کاهش یافته و به کمتر از ۴۵۰۰ تومان رسید.


                        افزایش نرخ ارز در ماههای اخیر در پی اعتراض‌های گسترده در سراسر ایران،شدت گرفت.


                        کارشناسان دلایل نرخ ارز را علاوه بر نگرانی مردم از بی ثباتی اقتصادی در ایران، نبود امکان سرمایه گذاری و سیاست های غلط پولی، مشکلات دولت در دریافت پول نفت به دلیل تحریم‌های آمریکا می‌دانند.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #6792
                          پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                          گزارش وال استریت جورنال:

                          ایران با نوسانات پولی دست به گریبان است



                          گزارشی مشترک از آسا فیتچ در دوبی و بنو فاکون در لندن برای روزنامه وال استریت جورنال


                          نوسانات ارزش ریال موجب اختلال در تجارت و ایجاد چالش های تازه ای برای حسن روحانی، رییس جمهوری ایران، شده که زیر فشار اعتراضات سراسری در ایران قرار دارد.


                          نوسان شدید ریال خشم بعضی سرمایه گذاران را در پی داشت و باعث شد بانک مرکزی ایران برای کنترل بحران مداخله کند. نگرانی های اقتصادی منجر به ناآرامی ها در ایران شده و توافق هسته ای که ایران را به نظام مالی جهانی بازگردانده بود در خطر سقوط است.


                          ارزش واحد پول ایران در برابر دلار در مقطعی به بیش از پنجاه هزار ریال رسید.


                          کاهش اعتماد به ریال و حرکت سرمایه ها به سوی طلا و دلار نمایانگر فشارهایی است که در تظاهرات سراسری خود را نشان داد.


                          ادامه این وضع باعث کاهش محبوبیت روحانی در پایگاه اجتماعی اش خواهد شد.


                          بانک مرکزی برای افزایش تقاضا برای ریال نرخ بهره سپرده های بانکی را که به پانزده درصد تقلیل داده بود به طور موقت به بیست درصد افزایش داد. مقامات همچنین نود دلال بازار ارز را بازداشت کردند.


                          سقوط ارزش ریال می تواند به صنایع نفت ایران لطمه بزند. هزینه واردات تجهیزات خارجی نسبت به دوره شش ماهه قبل هشت درصد افزایش یافت.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #6793
                            پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                            یک عضو اتاق بازرگانی ایران: پایین آمدن نرخ دلار به خاطر تشدید حساسیت هاست

                            بعد از تعطیلات عید قیمت دلار می شود، ۵ هزار تومان!

                            علی شریعتی عضو اتاق بازرگانی ایران در گفتگویی با ایلنا، در رابطه با کاهش نرخ دلار در روزهای اخیر گفت: بر اساس تحلیل مدل‌ های تکنیکال ارزش دلار و رفتار بازار، دولت به دنبال فریز بازار ارز است که پیش بینی من این است که این جواب نمی‌ دهد، چون منابع آن وجود ندارد و ما بعد از عید شاهد افزایش قیمت ارز خواهیم بود...


                            بورس۲۴ : علی شریعتی عضو اتاق بازرگانی ایران در سخنانی در رابطه با کاهش نرخ دلار در روزهای اخیر گفت: بر اساس تحلیل مدل‌ های تکنیکال ارزش دلار و رفتار بازار، دولت به دنبال فریز بازار ارز است که پیش بینی من این است که این جواب نمی‌ دهد، چون منابع آن وجود ندارد و ما بعد از عید شاهد افزایش قیمت ارز خواهیم بود.


                            وی تصریح کرد: پایین آمدن قیمت دلار در این روزها به سبب جو امنیتی است که به وجود آمده که در طولانی مدت جواب نخواهد داد و بعد از تعطیلات عید ما شاهد ورود دلار به کانال 5 هزار تومان خواهیم بود.


                            شریعتی تصریح کرد: در پایان یک معادله ساده، سود تسهیلات 18 درصدی و سپرده 20 درصدی مشخص است که چه افرادی برنده هستند.


                            منبع: ایلنا

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • mobin
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 590

                              #6794
                              پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                              دوستان، وزیر امور خارجه فرانسه بزودی به تهران میاید که تاییدیه خروج برجام آمریکا در اردیبهشت ماه را به تهران بدهد. همچنین از روز چهارشنبه، ۹ اسفند، ثبت هرگونه واردات کالا با ارز دلار آمریکا ممنوع شده است. تهران خود را برای تحریم جدید آماده میکند. تنها راه حل یک معامله است. توافق بر برنامه موشکی ایران. در غیر اینصورت آمریکا اردیبهشت ماه از برجام خارج میشود و با برگشت تحریم ها، دلار براحتی به ۹ هزارتومان می‌رسد .

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #6795
                                پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                                مدارک جدید برای خرید دلار بانکی + جزئیات


                                تسنیم : طی یکی دو روز گذشته برخی از صرافی های مجاز بانک مرکزی به توزیع ارز دولتی مشغول هستند، در اطلاعیه ای به مشتریان خود اعلام کرده اند که زین پس ارز دولتی فقط در قبال ارائه پاسپورت و بلیط و به میزان ۵ هزار دلار فروخته می شود.


                                صرافی های مجاز بانک مرکزی که دلار دولتی را به مردم می فروشند مدت هاست شرط اصلی معاملات شان دریافت اصل کارت ملی و کپی آن است؛ در اطلاعیه ای که این روزها در این صرافی ها منتشر می شود بازهم تاکید شده دلار فقط با کارت ملی فروخته می شود.


                                بنابراین اگر کسی خواهان خرید دلار دولتی باشد باید با کارت ملی ، بلیط و پاسپورت به صرافی های مجاز مراجعه کند؛ البته این شرایط فعلا در چند صرافی اعلام شده ولی بعید نیست بزودی فراگیر شده و تمام صرافی های سنا کار تنها به مسافران ارز دولتی بفروشند.


                                مشاهدات خبرنگاران از بازار ارز طی روزهای اخیر نشان میدهد که بسیاری از صرافی ها از همان روزی که بازار حالت امنیتی به خود گرفت دست از کار کشیدند و تقریبا نیمه تعطیل شده اند.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X